Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Λάρισα - Πανιώνιος 0-1

Όποιος νομίζει ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα απλό παιχνίδι με μπάλα, μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτεί. Στο άθλημα αυτό παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η ψυχολογία, το κίνητρο, το δέσιμο, ο τσαμπουκάς. Ο χθεσινός Πανιώνιος είχε όλα τα παραπάνω και γι αυτό κατάφερε, ύστερα από πολλά χρόνια, να φύγει από το Αλκαζάρ με τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Δεν ήταν απλό πράγμα να χαλάσεις τη γιορτή των Λαρισινών, να σπάσεις το πολύ καλό σερί τους και να τους οδηγήσεις βαθμολογικά στο γκρουπ των ομάδων που αντιμετωπίζουν προβλήματα, με πρώτο εσένα. Και όμως έγινε και μάλιστα με Πανιώνιους όρους. Με παίκτες και προπονητή βγαλμένους από τα σπλάχνα της ομάδας. Που σέβονται και τιμούν τη φανέλα. Ο συγκεκριμένος Πανιώνιος απέδειξε πόσο λάθος ήταν τα πλάνα Κιντή και πόσο αισιόδοξα μπορεί να ατενίζει το μέλλον, αν βασιστεί στους δικούς του ανθρώπους. Στα δικά του παιδιά. Σε κάθε επίπεδο. Γιατί ο Πανιώνιος έχει άξιους ανθρώπους, που αγαπούν την ομάδα, που σέβονται το ψωμί που τρώνε, πάνω απ’ όλα όμως ανθρώπους που δεν βλέπουν την ομάδα επαγγελματικά, αλλά ως μέρος της ψυχοσύνθεσής τους. Δώστε τους την ευκαιρία.

Ο χθεσινός Πανιώνιος απέδειξε ότι η επιμονή στις υποδομές και στα εγχώρια ταλέντα μπορεί να αποζημιώσει τον σύλλογο, όχι στα πλαίσια της περίφημης μεταπωλητικής αξίας, όπου άσπροι, μαύροι και κίτρινοι μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι, αν τα «φέρνουν» στην ομάδα, αλλά επειδή οι παίκτες που γαλουχούνται και αναδεικνύονται από την ομάδα έχουν κάθε λόγο να την αγαπούν, να την σέβονται και να αντιλαμβάνονται το ιδιαίτερο ειδικό βάρος της φανέλας. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους.

Ιδιαίτερη μνεία θέλω να κάνω στον Άκη Μάντζιο. Ο προπονητής της ομάδας, αν και διαρκώς φέρει τον τίτλο του «υπηρεσιακού», δεν έκανε αυτό που θα θεωρούσε κάποιος αυτονόητο για κάποιον που βρίσκεται στη θέση του: να παίξει συμβατικά, να μην ρισκάρει, να μην δώσει ευκαιρίες, να μην εκτεθεί, με την ελπίδα ότι θα καταφέρει να παραμείνει πρώτος. Όσες φορές οδήγησε την ομάδα, ρισκάρισε, βάζοντας τη δική του πινελιά, ανακατεύοντας την τράπουλα, δίνοντας ευκαιρίες σε νέους.Πάνω απ’ όλα ήταν δίκαιος και αυτό είναι κάτι που το ρόστερ των 35 παικτών έχει απόλυτη ανάγκη. Δεν έπαιξε για τον εαυτό του αλλά για την ομάδα και αυτό πρέπει οπωσδήποτε να εκτιμηθεί και να παραμείνει στον πάγκο μέχρι το τέλος της σεζόν. Νομίζω ότι τελικά το αξίζει. Είναι γεγονός ότι με προβληματίζει η έλλειψη εμπειρίας του, πλέον όμως δεν μπορώ να παραβλέψω την πολύ καλή του παρουσία στον πάγκο.

Θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας, χωρίς να εξαιρέσω κανέναν, για την προσπάθεια, αλλά κυρίως για το κουράγιο που έδειξαν όλη αυτή την εβδομάδα. Θεωρώ ότι η διοίκηση πρέπει να τους επιβραβεύσει με ένα μεγάλο πριμ.

Κλείνοντας θα ήθελα να αναφερθώ και πάλι στον Γιάννη Κοντοέ. Όταν σε είδα φίλε Γιάννη να παίζεις με τρομακτικό πάθος, αν και τραυματίας, κατάλαβα ότι είναι τιμή μου να αγωνίζεται ο γιός μου με το δικό σου νούμερο. Κατά τη γνώμη μου είσαι καλός παίκτης, με μεγάλα περιθώρια βελτίωσης, το βασικότερο όμως είσαι ένα πραγματικό Πανιώνιο πρότυπο για τους μικρούς φιλάθλους. Δεν ξέρω αν σου φέραμε γούρι, ξέρω όμως ότι μας έδωσες μεγάλη χαρά.

Το χθεσινό παιχνίδι πρέπει σύντομα να γίνει παρελθόν και να επικεντρωθούμε στα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια (δεν είναι τέλειο να βλέπεις συνεχόμενα τον Πανιώνιο στον ναό;). Δύο νίκες σε δύο παιχνίδια, μπορούν να μας ξεκολλήσουν για τα καλά από τον πάτο και να μας αναπτερώσουν την ψυχολογία.

Όσο για εμάς έχουμε δύο βασικές επιλογές. Μεγάλο παγκόσμιο το Σάββατο ή Σνακ Παγκόσμιο την Κυριακή; Η επιλογή δική σας!!!

63 σχόλια:

Katrinos είπε...

Τελικά ποιός είναι ο Πανιώνιος, αυτός που έχασε απο Βόλο, Εργοτέλη,Ατρόμητο εντός ή αυτός που κέρδισε Άρη, ΑΕΚ, Λάρισα?

Για μένα είναι πιά σαφές . Ο Πανιώνιος πρέπει απο εδώ και στο εξής να είναι η ομάδα του Μάτζιου με βασικό κορμό Έλληνες και ταλαντούχους και προσθήκη έμπειρων παικτών. Είναι καιρός να δούμε και το Σκούρτη στην επίθεση και το Κούρντι και το Κοντοχρήστο και το Κολοβό. Χθες είχαμε 6/11 Έλληνες και οι μόνες ευκαιρίες για γκολ ήταν των Αναστασόπουλου,Σάμαρη,Σαλαλί και Χίκα, αυτά λένε πολλά.

Όσο για την επιλογή κύριε οικοδεσπότα , θα προτιμούσα σνακ τη Κυριακή , λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων του Μπόμπου

panioniaria είπε...

Καλημέρα Πανιώνια αδέλφια.Ήταν μεγάλη ανάσα το χθεσινό παιχνίδι.Φυσικά στην ευκαιρία του Μετίν και στο γκολ του Νταμπίζα που ακυρώθηκε στις καθυστερήσεις μου κόπηκε η ανάσα.Τέλος καλό όλα καλά....Πάμε για δύο νίκες στα δύο εντός επόμενα παιχνίδια στο Ναό.Όσο για το παγκόσμιο προσωπικά θα έλεγα να γίνει κάτι σε κυριακάτικο brunch όπως ανέφερε ο costix.

antonis είπε...

Τεράστια νίκη μόνο από βαθμολογικής άποψης, και κυρίως γιατί κερδίσαμε χρόνο και ψυχολογία .
Να μην παραβλέψουμε τα παρακάτω :
-Ήμασταν Τυχεροί
-Θυμίσαμε το ηρωικό ποδόσφαιρο της προοδευτικής
-Αν δεν κερδίζαμε θα μιλάγαμε όλοι για συνοθύλευμα παικτών που δεν μπορεί να αλλάξει 3 πάσες
-Το πρωτοσέλιδο εφημερίδας της Λάρισας με τίτλο ανέστησες το πεθαμένο δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα.

amanAM είπε...

Κυριακή, Κυριακή!!!

Δείτε κι αυτό, με δικιά μου μουσική υπόκρουση: Εδώ

Griniaris είπε...

Δεν ξέρω αν ο Μάντζιος έχει τις γνώσεις και την εμπειρία,ξέρω όμως ότι έχει την ψυχή και τα καρύδια να κάτσει στον πάγκο του Πανιωνίου.

ΥΓ.Εμ βέβαια,Katrinos.Που ν'αντέξεις μέσα-έξω αγωνιστική.Βάζουμε μπροστά και τα γυναικόπαιδα τώρα...

br fun_atic είπε...

Ο χθεσινός Πανιώνιος μοιάζει με την ομάδα που κέρδισε την Α.Ε.Κ. Ίδιος προπονητής, ίδιο πάθος. Οι πολλοί νεαροί Έλληνες παίκτες είναι αυτοί που έκαναν χθες τη διαφορά. Έπιασαν την ευκαιρία από τα μαλλιά και δικαίωσαν τον προπονητή τους.

Πολλά συγχαρητήρια βέβαια αξίζουν και στον Γιάννη (Έβανς) Παυλόπουλο για τη μεγάλη και αθόρυβη δουλειά που κάνει στις Ακαδημίες. Όλοι αυτοί οι νεαροί παίκτες δεν φύτρωσαν από το πουθενά, αλλά είναι προϊόντα και δικού του κόπου.

Μήπως γίνεται πλέον αντιληπτό, γιατί ο Παυλόπουλος ήταν ο πρώτος που απομακρύνθηκε από τον Κιντή με την ανάληψη των καθηκόντων του; Ευτυχώς που παρέμεινε στις Ακαδημίες και μπορούμε να απολαμβάνουμε τους καρπούς των κόπων του.

Να μην ξεχνάμε: Το σημείο κλειδί για τις επιτυχίες θα είναι η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Να παίζουν οι καλύτεροι και οι πιο κατάλληλοι για το παιχνίδι, ανεξαρτήτως ηλικίας, συμβολαίου, συμφωνιών κ.λ.π.
Με το σύστημα Κιντή όπου κάποιοι είχαν εξασφαλισμένες τις θέσεις τους, προκειμένου να προωθηθούν, βλάπτονταν η ομάδα, το κυριότερο όμως δημιουργούνταν πολύ κακό κλίμα στα αποδυτήρια...

amanAM είπε...

Δεν καταλαβαίνω, γιατί όταν χάνουμε μια ντουζίνα γκολ και χάνουμε τελικά με γκολ που δεχόμαστε λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, μιλάμε για πρόβλημα στην ομάδα μας, και ότι οι αντίπαλοι παίξανε έξυπνα, ενώ όταν παίξουμε εμείς έξυπνα και χτυπήσουμε εκεί που συνήθως μας χτυπάνε, τότε μιλάμε για τύχη!!!

br fun_atic είπε...

@antonis

νίκη ψυχολογίας: γιατί όχι; αυτό δεν έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη αυτή τη στιγμή; Όταν είσαι στον πάτο, δεν μπορεί να είναι ζητούμενο η καλή απόδοση, αλλά μόνο οι βαθμοί.

Χρόνος: και αυτό σημαντικό. Όσο κερδίζουμε βαθμούς, κερδίζουμε και χρόνο μέχρι τον Γενάρη, ελπίζοντας στην ενίσχυση της ομάδας. Εκεί οφείλει να μιλήσει ο Κωνσταντίνος Τσακίρης...

Δεν έχουμε τόσο κακή ομάδα. Έχουμε ελλείψεις και προβλήματα, αλλά αντικειμενικά δεν έχουμε τέτοιο υλικό ώστε δικαιολογημένα να είμαστε στον πάτο.

amanAM είπε...

Το σύστημα Κιντή, δεν είναι σύστημα Κιντή και το ξέρεις, φίλε Άκη.

Είναι σύστημα Τσακίρη.

Εάν θυμάσαι, φωνάζω εδώ και ενάμιση χρόνο από το μπλογκ μου, να παίζουν τα Ελληνόπουλα, καθώς και οι πιτσιρικάδες από τις ακαδημίες μας (ασχέτως υπηκοότητας, τα Αλβανόπουλα που μεγαλώνουν στην Ελλάδα τα θεωρώ κι αυτά ένα με τα Ελληνόπουλα), στο πρότυπο του πόλο τότε, και του μπάσκετ τώρα.

Λάμβανα απαντήσεις από τον Τσακίρη ότι έχω κόλλημα με τα Ελληνόπουλα, και πως εάν πάρει έναν παίκτη μικρής αξίας και τον πουλήσει έστω και λίγο ακριβότερα, δεν τον χαλούσε...

Από τότε, είχα θεωρήσει πως ενώ εμείς πονάμε την ομάδα, εκείνος έπαιζε Μονόπολυ.

Τέλος πάντων, ας μην αρχίσω ξανά. ΣΤΟΠ μέχρι εδώ. Απλώς... μην φορτώνουμε στον εντολοδόχο Κιντή, τις εντολές που του έδωσαν.

NK99 είπε...

Ο Μάντζιος με ΑΕΚ μέσα, ΟΣΦΠ έξω και ΑΕΛ έξω πήρε 6 πόντους. Τι άλλο να ζητήσει κανείς?
Η αξία και η εμπειρία ένος προπονητή φαίνεται το καλοκαίρι στο πως θα στήσει την ομάδα και πως θα την προετοιμάσει. Τώρα χρειάζεται καλός διαχειριστής και ο Μάντζιος είναι. Αν ήταν τέλος σαιζόν θα μιλούσαμε διαφορετικά. Τώρα θα ήταν λάθος να πάρουμε άλλον που θα ήταν και επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.
Διαφωνώ με την απαξίωση των ξένων. ΚΑΚΩΣ ΗΡΘΑΝ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΑ ΗΡΘΑΝ και για να προσφέρουν ειδικά οι νεώτεροι θέλουν χρόνο και κυρίως να νιώσουν μέλη της ομάδας. Φυσικά κάποιοι πρέπει να φύγουν γιατί δεν μπορεί να δουλέψει η ομάδα με 35 παίκτες.

amanAM είπε...

Φυσικά και χρειάζονται και ξένοι, αλλά με μέτρο. Μην πάμε από το ένα άκρο, στο άλλο. Απλά πιστεύω πως για να ξαναγίνει ο Πανιώνιος ότι ήταν και στο παρελθόν, πρέπει να δίνει την ευκαιρία σε Ελληνόπουλα να δείχνουν το ταλέντο τους.

Κάποτε, ο Πανιώνιος αναδείκνυε Νίνηδες και Φετβατζήδηδες.
Δεν είναι δυνατόν να έχουν αυτά τα παιδιά ευκαιρίες στον Βάζελο και στον Γαύρο, και οι δικοί μας πιτσιρικάδες να περιμένουν στην ουρά, και να παίζει ο Φουγκουγιάμα και ο Όμο.

Katrinos είπε...

@Griniaris, Παγκόσμιο χωρίς ματς μετά είναι κάτι σαν γάμος χωρίς πάρτυ......
Και ναι οι καιροί είναι δύσκολοι για συνεχόμενες αγωνιστικές, άσε να μαζέψω λίγα credits για το μέλλον που φαντάζει και δύσκολο. (Δάσκαλος ο Κωστής που έκανε τα κουμάντα του το καλοκαίρι).Έχω και κάθε Σ κ Κ να τρέχω το μικρό απο γήπεδο σε γήπεδο, δε βγαίνω μανα μου , δε βγαίνω....

br fun_atic είπε...

@AMANAM

Έχω διαφορετική άποψη. Ξέρουμε καλά ότι δύο πράγματα εξιτάρουν τον μεγαλομέτοχο. Η ομάδα αυτή καθ' αυτή και η αγοραπωλησία παικτών. Ο Κιντής του πλάσαρε έξυπνα το σενάριο της μεταπωλητικής αξίας των Αφρικανών και ο Κ Ω Ν Σ Τ Α Ν Τ Ι Ν Ο Σ Τ Σ Α Κ Ι Ρ Η Σ (τέρμα τα Τσακ και οι αηδίες) "τσίμπησε". Όπως είχε τσιμπήσει στις εξυπνάδες του Χούτου, του Μαλντέρα, του Φερέρα κ.λ.π

Το κόλπο αυτό είχε περισσότερες πιθανότητες να πιάσει, από τη στιγμή που ήταν γνωστό ότι ο μεγαλομέτοχος δεν ήθελε ή δεν μπορούσε να βάλει λεφτά στην ομάδα...Αν ο Κιντής δεν είχε πλασάρει όμορφα το σχέδιό του, προφανώς δεν θα ήταν τόσο καλά αμειβόμενο στέλεχος...Άρα δεν είμαι απόλυτα βέβαιος ότι υπήρξε σχέση εντολής...

Ακόμη κι αν κάποιος είχε αμφιβολίες για τις προθέσεις του Κωνσταντίνου Τσακίρη, την τελευταία βδομάδα πρέπει να κατάλαβε πόσο παρορμητικός άνθρωπος είναι.

@νκ99
κανείς δεν απαξιώνει κανέναν. Είναι γεγονός όμως ότι πολλοί από τους ξένους παίκτες είναι χαμηλής αξίας. Ήθελα να ήξερα ένα πράγμα για τους Αφρικανούς.Ο Κιντής μας είχε πει ότι είχε κονέ στην Νιγηρία. Νιγηριανός παίκτης όμως δεν ήρθε. Ρε μπας και όλοι αυτοί οι Αφρικανοί ήρθαν μέσω του ίδιου μάνατζερ ή ίδιου γραφείου;;;Γιατί αυτό θα λέει πολλά...Δυστυχώς, όσο κι αν έψαξα, το συγκεκριμένο στοιχείο δεν μπόρεσα να το ανακαλύψω.

zamis είπε...

Απ'οσα προλαβα σε συνεντευξη Ματζιου στο ραδιοφωνο,χωρις στρογγυλεματα,οπως τουλαχιστον τα καταλαβα εγω:
Oλο το προβλημα οφειλεται στον τραγικο σχεδιασμο Κιντι το καλοκαιρι.
Η νεανικη ελληνικη ομαδα,λογω ηλικιας,δεν μπορει να εχει σταθεροτητα.Χρειαζομαστε ενισχυση τον Ιανουαριο και στην ενδεκαδα αλλα και στο βαθος...
Δεν θεωρει τον εαυτο του''στρατιωτη''αλλα επαγγελματια και''απαιτει''την παραμονη του στον παγκο.

Δικαιως,θα συμφωνησω και μαζι σας.
Αλλα θα συμφωνησω και με τον Ιωνα για την καλυτερη γενικη αγωνιστικη εικονα επι Σταρε αλλα και με τον Antonis,στο πρωτο ημιχ.μπορουσαμε ναχουμε μεινει ανασκελα.
Για να αφησω στην ακρη τον Μετιν και τη διαιτησια που θα μπορουσε να μας ειχε καθαρισει ευκολα.
Τεσπα,σημασια εχει οτι ειμαστε ζωντανοι.
Μπραντσακι Κυριακακι!

Βαγγέλης είπε...

Πολύ σημαντική νίκη αλλά έχουμε δρόμο μπροστά μας. Στο γκολ του Σάμαρη δεν πανηγύρισα αλλά χαμογέλασα. Πανηγύρισα 2 φορές. Στη φάση με τον Μετιν και στη λήξη του αγώνα. Θα προτιμούσα προπονητή τον Μάντζιο και βοηθό του τον Στόρε. Ο Ακης χρειάζεται έναν βοηθό επειγόντος. Σχετικά με το συμπόσιο προτιμώ την Κυριακή.

Costix είπε...

Παντως, δεν θα τολεγα και σνακ, αν γινει Κυριακατικο brunch. Μονο θα πρεπει να ψησω τον Βασιλη να ερθει νωρις-νωρις για προετοιμασια, γι' αυτο παρακαλω μην τον πολυπειραζετε, τουλαχιστον αυτη την εβδομαδα, γιατι τον εχουμε αναγκη. Να ειστε τρυφεροι μαζι του (χασανε και στην καβαλα, οποτε διπλος ο πονος για τα χανουμια).

br fun_atic είπε...

Κάτι άλλο που πρέπει να χρεώσουμε στα θετικά του Μάντζιου είναι ότι σε γενικές γραμμές διαβάζει καλά τους αντιπάλους. Με εξαίρεση ίσως τη συμμετοχή του Φανούρη στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο οποίος κατά τη γνώμη μου δεν ταίριαζε στο συγκεκριμένο παιχνίδι (από την άλλη βέβαια έχει καλή παράδοση στο Καραϊσκάκης) νομίζω ότι ήταν πολύ καλός στο στήσιμο της ομάδας, σε σχέση με τον αντίπαλο.

br fun_atic είπε...

Το κλείσαμε για Κυριακή;;; ΟΚ. Στείλτε συμμετοχές στο email μου για να δούμε πόσοι μαζευόμαστε. Ας μας καθορίσει και ο αρχιπαγκόσμιος costix την ώρα.

zamis είπε...

Και προκειμενου να δω κανα Νιοπλια η Λεμονη χιλιες φορες ο Ματζιος.
Α,και για μενα αυτο που εκανε ο Χικα ειναι(σχεδον)αιτια να μην ξαναπαιξει.

General Tanz είπε...

Και brunch καλο ειναι, παιζει και να μαζευτουμε μετα το ματς??
Δεν το εχουμε κανει ποτε και θα υπαρχει και χρονος.
Αν γινει brunch, καλο ειναι να γινει λιγο μετα τις 08:00!!!!

Αυτο το παιχτουρι ο Σαλαλι, γιατι δεν παιζει συνεχεια βασικος???
Εχουμε πολλους που κανουν τετοια μονοκομματα??

NK99 είπε...

Πράγματι κάποιοι είναι μικρής αξίας, κάποιοι έκτος της λογικής που πρέπει να ψωνίζει ο Πανιώνιος και κάποιοι που μπορεί να είναι καλοί παίκτες αλλά δεν το ξέρουμε διότι δεν υπάρχει το κατάλληλο πλαισιο για να δείξουν την αξία τους. Αφού τους πληρώσαμε είναι βλακεία να τους διώξουμε χωρίς να μάθουμε ποτέ αν κάνουν.
Στον Ηρακλή βγάζει μάτια ένας 27χρονος αλγερινός ο Σολτάνι χωρίς αξιόλογο βιογραφικό. Αν είχε έρθεί σε μας θα λέγαμε για τους
Οκπαποφουαγκαγιοσολτάνιδες που μας έφεραν.
Ο Πούπο π.χ. δεν θα μπορούσε να είναι μία περίπτωση Σολτάνι?

Τέλος και εγώ θέλω έλληνες στην ομάδα. Μάλιστα από ένα ξένο του 7 προτιμώ έναν έλληνα του 6. Καλή ομάδα όμως χωρίς 8 τουλάχιστον ξένους στην εικοσάδα δεν γίνεται.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν βγάζει παίκτες γιατί τα παιδιά στην Ελλάδα σε αντίθεση με το μπάσκετ δεν παίζουν ποδόσφαιρο. Τα λίγα ταλέντα που υπάρχουν προτιμούν τις ομάδες του ΠΟΚ διότι ορθα σκεπτόμενοι οι του ΠΟΚ προτιμούν όσο το δυνατό περισσότερους έλληνες.

br fun_atic είπε...

Δεν έχεις άδικο. Για κάποιους φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν πλέον επαρκείς ενδείξεις για την χαμηλή τους ποιότητα. Αυτοί να φύγουν πάραυτα.

Ίσως θα ήταν καλή ιδέα να προπονούνται κάποιοι από τους υπόλοιπους ξένους με την μικρή ομάδα, για να μπορέσουμε να βγάλουμε συμπεράσματα και για να δώσουμε αέρα στις προπονήσεις των μεγάλων.

Εκεί βέβαια υπάρχει ο κίνδυνος προσφυγών, λόγω μείωσης της προσωπικότητας. Δεν νομίζω να το κάνουν, γιατί δεν φαντάζομαι να βρίσκουν έτσι εύκολα άλλο κορόιδο να τους προσλάβει :)

Costix είπε...

Κυριακη κοντη γιορτη.
Παιζουμε στις 3.00, αρα το αργοτερο που πρεπει να ειμαστε γηπεδο 2.30, οποτε πρεπει να το διαλυσουμε γυρω στις 2.15, με ολα τα allowances χρονου.
Οποτε ωρα εναρξης 11.15 για να εχουμε τουλαχιστον ενα descent τριωρακι.
Τι λετε ???

Costix είπε...

Αστε που ο γερο-Περος θα θελει να φυγει για γηπεδο απο τις 12.00

zamis είπε...

Καλα οταν μιλαμε για μπραντς στον Costix,προσεξτε να μην φατε Σαββατο βραδυ..

Ναι ρε συ Στρατηγε,ο Σαλαλις ειναι μεγαλη παιχτουρα,χρονο συνεχους συμμετοχης θελει μονο!

br fun_atic είπε...

Μαζί με τον καφέ στις 11:15, ελπίζω να μην δούμε τίποτα βουτήματα με καραβίδες... Σε αγαπάμε, σε εκτιμάμε, αλλά αυτό θα ήταν too much :)

br fun_atic είπε...

Αν δούμε με προσοχή το βίντεο του γκολ, θα δούμε ότι συμμετέχει σε αυτό και ο Γιάννης Μανιάτης. Η μπάλα έρχεται προς τη μεριά του, δεν την σταματά και την αφήνει να περάσει κάτω από τα πόδια του μπερδεύοντας τον τερματοφύλακα.

υ.γ
εξαιρετική η μουσική επένδυση στο βίντεο του ΑΜΑΝΑΜ!!!

zamis είπε...

Ναι,βεβαια η συμμετοχη του Μανιατη ειναι καθοριστικη.
Και να πουμε και για Μαχο που κανει μεγαλη αποκρουση στο τελος.

Griniaris είπε...

Ωραία,μετά τους ανώνυμους αλκοολικούς εμείς έχουμε ιδρύσει τη λέσχη των επώνυμων αλκοολικών.Πρωινό με τσίπουρα και βουτήματα καραβιδόψυχα.Βάλε και κανένα πατέ χταποδιού να αλείφουμε στο ψωμί κι έτοιμοι...

zamis είπε...

xaxaxaxa!!!

br fun_atic είπε...

Για να δούμε κύριε...θα έρθεις στο πρωινό με την καραβιδόψυχα και την μαρμελάδα;

Costix είπε...

Θα εχει και στραπατσαδα με γαριδες.
Μην ξεχνας οτι στο brunch περιλαμβανονταιν και αλμυρα. Και ποιους καφεδες μου τσαμπουνας ??? Τσιπουρο γι' αρχη και τελος με γραπες. Και κρασι για οποιον προτιμαει φρουτοχυμους.

antunix είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=Sl2y1bckpTU

br fun_atic είπε...

πάρε ένα κι από εμένα

http://www.youtube.com/watch?v=h02m8kenJRg&NR=1

Griniaris είπε...

Γιατί ρε φιλαράκι να μην έρθω;

br fun_atic είπε...

Ξέρω κι εγώ; Το ένα σου ξινίζει, το άλλο σου βρωμάει...

Νομίζω ότι αντιμετωπίζεις πρόβλημα άρνησης. Πλέον σου αρέσει το φαγητό, αλλά δεν το παραδέχεσαι.Μήπως πρέπει να κάνεις οuting;

Costix είπε...

Καλα !!! Σιγα μην ειναι λουτσοι αυτοι. Αυτα ειναι σαφριδια.
Ο λουτσος ειναι αυτος (οχι της καλομοιρας)
http://www.youtube.com/watch?v=YQ9vzyyR1ZU&feature=related

Griniaris είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=ZMR5Y-rKJAY&feature=related

Έτσι παραγγέλνουν ψαρικά,κύριοι...

br fun_atic είπε...

με περισσότερες λεπτομέρειες

http://www.youtube.com/watch?v=mqai-pGqUTw&feature=related

br fun_atic είπε...

κορυφαίο ανέκδοτο

http://www.youtube.com/watch?v=N5ArKerJPIc&feature=related

Costix είπε...

For your info.
Λουτσος = σχετικα αγευστο και φθηνο αφροψαρο (απο 8 εως 14 ευρω το κιλο αναλογα την εποχη και την διαθεσιμοτητα).
Πιο νοστιμος ειναι κομμενος ροδελες και τηγανητος (με σκορδαλια η σκετος). Ψητος δεν λεει πολλα, ουτε και σουπα οπως και ολα τα αφροψαρα. Το τηγανι τους δινει μια νοστιμαδα (ισως και πλακι στο φουρνο με μπολικο σκορδο, κρεμμυδακι και ντοματα). Την καλυτερη παρασκευη βεβαια την κανουμε εμεις (φιλεταρισμα και σωτε με σαλτσα μουσταρδας Ντιζον και πικλες συν Greek fries).
Στην ζωη αυτη οτι πληρωνεις, παιρνεις.

Costix είπε...

Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΟΜΙΛΗΣΕ !!!

br fun_atic είπε...

respect!!!

Katrinos είπε...

Όχι επαγγελματίας Κωστή, αλλά καλλιτέχνης , ο Pablo Picasso του φαγητού!!!!

Τη σκορδαλιά μπορούμε να την έχουμε αντί μαρμελάδας...Θέλω πολύ να δω εαν θα μας ψάξουν στην είσοδο

IWN1998 είπε...

Πέρα από τους λούτσους και τα συναφή του μενού, να πω και γω στην παρέα κάποια δικά μου σχετικά με όσα αναφέρθηκαν στα σχόλια:

* Ο Κιντής δεν πλάσαρε οίδιος το σχέδιό του. Τον πλασάρανε στον Τσακίρη. Ο ίδιος μας είχε πει ότι όταν του έκανε την πρόταση ο Τσακίρης, έλεγε ότι δεν γίνονται αυτά τα πράγματα ... και δυστυχώς είχε δίκιο. Αλλά αν σου έπαιαρνε ένα φορ και ένα σχετικά καλό αριστερό μπακ, μήπως μέσα στο χαμηλής ποιότητας πρωτάθλημα που διάγουμε, ήταν τώρα 'καβάλα σ' άλογο'. Απλά ήταν ανελαστικής νοοτροπίας και δεν έδειξε ίχνος συμπάθειας για τον Πανιώνιο, μόνο για το πλάνο του, που το χαντάκωσε εν τέλει...Αν αντί για το σύστημα του performance monitoring έπαιρνε ένα φορ ίσως τώρα να λέγαμε άλλα πράγματα.

* Αλήθεια τι έγινε το σύστημα του performance monitoring και οι δυο χειριστές του που εξειδικεύσαμε στο χειρισμό του.

* Ο Μάντζιος έχει βοηθό... Τον Έβανς... Αν θέλετε επίσης ενημερώστε μας, ποιους ακριβούς έβγαλε ο ίδιος ο Έβανς από τις ακαδημίες;

* @nk99. Μάλλον ο Πούπο δεν είναι αυτός που ψάχνουμε για καλό ξένο. Πρέπει να υπάρχει και πρόβλημα συμπεριφοράς και συνεργασίας απ' ότι φαίνεται, γι' αυτό και δεν παίζει ... και έχει και 5 χρόνια συμβόλαιο!

* @zamis. Ναι ο Νιόμπλιας με το ζόρι έφερε με τον ΠΑΟ 1-1 με τη Λάρισα εντός ενώ ο Μάντζιος την κέρδισε εκτός. Οπότε, τ' αποτελέσματα δείχνουν ότι δεν είναι ελκυστική επιλογή.
Αλλά δυστυχώς φαίνεται η ομάδα να φθίνει αγωνιστικά μετά την έξοδο Στόρε και ούτε καλή κυκλοφορία υπάρχει και ψιλομπερδεύονται οι θέσεις κά.
Ο Στόρε είχε πρόβλημα να παίξει για το αποτέλεσμα, πράγμα που δεν έχει ο Μάντζιος (απάντηση και στον amanam gia to "έξυπνο" παιχνίδι). Ίσως χθες ο Στόρε να έπαιζε ανοικτά και να έτρωγε 3 ή 4. Αλλά θα πρέπει να μας ανησυχεί ότι η ομάδα από ΟΣΦΠ και μετά δεν παίζει "μπάλα", δεν μπορεί να κρατήσει τη μπάλα στα πόδια της και είναι αρκετά κομμένη στο κέντρο της.
Οπότε καλός ο Μάντζιος αλλά υπάρχει επιφύλαξη αν και πόσο μπορεί να κρατήσει τα όποια καλά μπόρεσε να δώσει ο Στόρε στην ομάδα αυτή (φυσική κατάσταση, παιχνίδι με τη μια, κυκλοφορία).

Zamis, ε να μην το παρακάνουμε με το Χίκα. Έκανε χοντρή πατάτα αλλά είναι από τους λίγους με ικανότητες στην κόντρα επίθεση, με καλή μπαλιά και μπορεί λίγο να κρατάει μπάλα στα δύσκολα. Το πρόστιμο όμως το χρειάζεται!

IWN1998 είπε...

Ξέχασα κάτι πολύ σημαντικό για το χθεσινό ματς. Μην ξεχνάμε ότι παίξαμε με την μόνη ομάδα με παραπλήσια αναποτελεσματική επίθεση με μας. Μας πλησίασαν με αυτά που έχασαν χθες. Στην κορυφή της αναποτελεσματικότητας εμείς, με 1 γκολ/15.7 σουτ (βελτιωθήκαμε χθες) και μετά η Λάρισα με 1 γκολ/15.5 σουτ.

http://www.superleaguegreece.net/statistics/teams/11

zamis είπε...

@Iωνα
Η αποψη μου για τον Νιοπλια προφανως δεν εχει να κανει με το χ που εφερε με τα τυρια.Εχει να κανει με την τρισαθλια εικονα του βαζελου,ο σαγονιας με 2-3 κινησεις εδειξε οτι βλεπει γηπεδο.Σε καθε περιπτωση τον θεωρω προπονητη των media και των πανασχετων δημοσιογραφων σε μεγαλο βαθμο.
Κι εγω θα ηθελα εναν κανονικο προπονητη ομως δε βλεπω τι εχει να ζηλεψει ο Ματζιος απο τους Νιοπλιες γενικα.
Οσο για τον Χικα,ναι ειμαι υπερβολικος αλλα οπως ο Βαζτε εκανε τακουνακια μεσα στην περιοχη μας ετσι κι αυτος χτες εγραψε ολη την ομαδα στα αποτετοια του.Κι ετσι ομως να μην ειναι δεν γινεται επαγγελματιας ποδοσφαιριστης σε αγωνα που παιζει η ομαδα του ολη την χρονια να μην πλασσαρει με 9 μετρα τερμα μπροστα του..κι ας το χασει

IWN1998 είπε...

Σωστός για Χίκα δε λέω...αλλά επειδή πάιζει λίγο μπάλα και έχουμε ανάγκες...να φάει το πρόστιμό του να στανιάρει και να μην το ξανακάνει.
Τα ίδια κάνει και ο Ριέρα που και που. Πρέπει να είμαστε απόλυτα σοβαροί αν θέλουμε να ξεφύγουμε τον κίνδυνο και να πάρουμε αν είναι δυνατόν το 100% των όσων μπορούμε.

IWN1998 είπε...

Συμφωνώ ότι αυτό που έδειξε ο Νιόμπλιας στον ΠΑΟ σε καμιά περίπτωση δεν είναι η λύση για μας, ιδίως στην κατάσταση που είμαστε.
Όπως είχα πει και την προηγούμενη φορά, ο ίδιος ο Μάντζιος είναι σοβαρός και αγαπάει τον Πανιώνιο και ξέρει αν και πόσο μπορεί. Ο άνθρωπος έρχεται και ζητάει σήμερα το αυτονόητο -βοήθειες. Η πιο κοντινή βοήθεια είναι η διοικητική σταθερότητα. Ας σταματήσει η ιλαρότητα της μεταβίβασης των μετοχών μέσα στην αγωνιστική περίοδο. Αν θέλουμε να σώσουμε την ομάδα πρέπει να την αφήσουμε απερίσπαστη από το διοικητικό κυκεώνα. Και σε ακραία περίπτωση, ας πούνε οι Πανιώνιοι οικονομικής πειφάνειας αν και τι μπορούν να συνεισφέρουν άμεσα και ας μη γίνονται παιχνίδια πια στην πλάτη της ομάδας. Ένα παίκτη να πουλήσει ο κύριος Τσακίρης έρχεται σχεδόν στα ίσα του. Συνεπώς εφόσον λέει ότι θα μείνει μέχρι το καλοκαίρι γιατί αυτή η ανακατωσούρα. για να δείξει ότι μόνον αυτός ενδιαφέρεται πραγματικά και δεν βοηθάει κανένας; Ας δημιουργήσει κάποιες συνθήκες για να μπορεί να έλθει η βοήθεια...Δεν είναι εύκολο πιθανότατα οι Πανιώνιοι παράγοντες να πάρουν την ομάδα αλλά μπορούν να συνεργαστούν, υπό συνθήκες. Ας τις αναζητήσουν τέλος πάντων αυτές τισ συνθήκες, προσφέροντας παράλληλα ότι μπορεί ο καθένας για την βγάλουν από το σημερινό άσχημο σημείο που βρίσκεται.

zamis είπε...

Δεν νομιζω να εχει κανεις αντιρρηση να πουληθει ο Κουμο.Με ανταλλαγματα ακομα καλυτερα δε.

br fun_atic είπε...

@Iwn

Ο Παυλόπουλος ήταν τεχνικός διευθυντής και αρχισκάουτερ μέχρι την έλευση του Κιντή. Δεν ήταν υπεύθυνος για τις ακαδημίες, αλλά έφερε στην ομάδα πολλούς αξιόλογους παίκτες και από την Ελλάδα και από το εξωτερικό. Με την έλευση του Κιντή απομακρύνθηκε από τη θέση του και ανέλαβε τις ακαδημίες. Απ' όσο ξέρω οι μικρές ομάδες πηγαίνουν μια χαρά και όλοι έχουν να πουν μια καλή κουβέντα για την συνεισφορά του.

Katrinos είπε...

Τον βρήκα!!! Ιδού ο νέος συμπαραστάτης του ΚΥΡΙΟΥ Κ. Τσακίρη, και πλούσιος και κιμπάρης και αγαπάει το τσίπουρο. Ιδανικός για συνωμοσιολογικές τελετές - παγκόσμια!


'Πλήρωσε τον λογαριασμό για τα τσίπουρα με ατόφιο χρυσάφι!
Οταν ο ιδιοκτήτης ενός τσιπουράδικου στα Τρίκαλα είδε να του πληρώνουν τον λογαριασμό με μία πλάκα χρυσού, νόμιζε ότι του έκαναν φάρσα.
Ωστόσο, όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, ο κουβαρντάς πελάτης δεν αστειευόταν καθόλου, αφού ο χρυσός ήταν καθαρός - μάλιστα, έφερε στάμπα γνησιότητας!
Το περιστατικό συνέβη όταν μια μεγάλη παρέα πήγε στο εν λόγω μαγαζί για να φάει και πιει.
Λίγο προτού φύγουν και αφού είχαν ζητήσει να τους πάνε τον λογαριασμό (ύψους 130 ευρώ), ένας από την παρέα τον άρπαξε επιμένοντας να κεράσει τους φίλους του.
Ομως, όλοι έμειναν άναυδοι όταν τον είδαν να βγάζει από την τσέπη τού σακακιού του όχι μετρητά, αλλά ένα πλακίδιο χρυσού βάρους 20 γραμμαρίων και καθαρότητας 99,9%, με στάμπα γνησιότητας της Τράπεζας Ελβετίας.
Η πλάκα χρυσού (αξίας περίπου 800 ευρώ) βρέθηκε στα χέρια του τυχερού ιδιοκτήτη, ο οποίος είχε μείνει στήλη άλατος, καθώς ο ανοιχτοχέρης πελάτης φεύγοντας του είπε να κρατήσει τα ρέστα, λέγοντάς του χαρακτηριστικά: «Θα ξανάρθουμε για να πατσίσουμε».
Οπως ήταν αναμενόμενο, το πρωτοφανές περιστατικό έκανε τον γύρο των Τρικάλων, αποτελώντας βασικό θέμα συζήτησης στα πηγαδάκια.
Οι περισσότεροι προσπάθησαν να βρουν την ταυτότητα του άνδρα, αλλά το μόνο που κατάφεραν να μάθουν ήταν ότι δεν ήταν πολιτικό πρόσωπο.'

Παίδες πέρα απο τη πλάκα εγώ ανησυχώ πολύ με την ομάδα. Έχουμε κάνει βήματα πίσω στο τρόπο παιχνιδιού, το θέμα θα φανεί οταν θα χρειασθεί να κρατήσουμε μπάλα να κάνουμε παιχνίδι και βεβαίως να σκοράρουμε περισσότερα απο όσα θα φάμε κάτι που θα πρέπει να κάνουμε στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια που εν ολίγοις θα κρίνουν και τη παραμονή μας.

Υ.Γ Ρε Ζαμης εαν πρέπει να παλουκώσουμε το Χίκα για την ευκαιρία που έχασε , τι θα έπρεπε να κάνουμε στο Μπόσχο - Μόσχο και σε ορισμένες περιπτώσεις και στο Σίτο?

br fun_atic είπε...

@katrinos

κοίτα δουλειά που βρήκα να κάνω...

λογικό δεν είναι να ρίχνουμε την ποιότητα για χάρη του αποτελέσματος;έτσι κι αλλιώς τα κενά μας δεν καλύφθηκαν...

zamis είπε...

Ο Μποσκο ειναι υπερηρωας εικονικης πραγματικοτητας,σαν κομικ ενα πραμα ρε Κατρινε:)

Katrinos είπε...

Tώρα που ανέφερες κόμικ κλπ, και τι δεν θα έδινα να έβλεπα Μοχάμετ και Σκούρτι μπροστά και απο πίσω Σίτο και Μόσχο..........

Εκεί να δεις ποιότητα BR

Katrinos είπε...

Sorry guys αλλά δεδομένης της κατάστασης μας το θεωρώ πολύ σχετικό, ιδιαίτερα με τους Πούπους,Φουκοτέτοιους κλοιπούς 'έγχρωμους' που έχουμε μαζέψει.

'Ένα τυπογραφικό λάθος στοίχισε σε εκδοτική εταιρεία 20.000 δολάρια, καθώς υποχρεώθηκε να προχωρήσει σε επανέκδοση βιβλίου μαγειρικής.
Μια λέξη γραμμένη λάθος σε μια από τις...



συνταγές του βιβλίου ήταν αρκετή για να προκαλέσει πονοκέφαλο στους εκδότες. Σε ένα πιάτο με ταλιατέλες, σαρδέλες και προσούτο έγραφε «ρίχνεται αλάτι και φρέσκους μαύρους ανθρώπους (black people)» αντί για «φρέσκο μαύρο πιπέρι (black pepper)».

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας χαρακτήρισε το λάθος «χαζό» ενώ όπως είπε δεν υπήρξαν διαμαρτυρίες. Προσπαθώντας να κάνει χιούμορ είπε ότι όποιος ενοχληθεί θα λάβει τη νέα έκδοση του τσελεμεντέ δωρεάν'


Και όχι ΔΕΝ βλέπω το νησί (sorry Zamis baby γούστα είναι αυτά)

zamis είπε...

Γιατι το βλεπω εγω? χαχαχα

Griniaris είπε...

Ναι,δεν έφταναν όλα τα άλλα ψυχοπλακώματα θα βλέπουμε και το "νησί"....

cdu είπε...

Φίλε "μπου ρου φου", σήμερα μου βγήκες λίγο "μπα ρου φα". Λες: "Πολλά συγχαρητήρια βέβαια αξίζουν και στον Γιάννη (Έβανς) Παυλόπουλο για τη μεγάλη και αθόρυβη δουλειά που κάνει στις Ακαδημίες. Όλοι αυτοί οι νεαροί παίκτες δεν φύτρωσαν από το πουθενά, αλλά είναι προϊόντα και δικού του κόπου."
Μπορείς να μου εξηγήσεις αν στην "μεγάλη και αθόρυβη δουλειά που κάνει" συμπεριλαμβάνονται και τα ληγμένα DVD; Γιατί και τότε σκάουτερ ήταν ο Εβανς.
Να πώ την αμαρτία μου, αυτό περί ληγμένων δεν το έχει τεκμηριώσει κανείς (ποιοί δηλαδή ήταν υπεύθυνοι) αλλά άν οντως συνέβη, όσοι ήταν στο σκάουτινγκ, είναι και κάπως συνυπεύθυνοι, δεν νομίζεις;
Πέρα από τον Έβανς, τα κεφάλια μέσα μην πάρουν τα μυαλά αέρα. Κερδίσαμε μια μετριότατη ομάδα που έχει δύο μόνο νίκες. Η ομάδα μας εξακολουθεί να έχει πρόβλημα στο κέντρο και στο γκολ ενώ παιζουμε σύστημα "άμυνα - καρδιοχτύπι".
Μην την πάθουμε σαν πέρυσι που τύχαμε όλα τα σαπάκια του πρωταθλήματος στη σειρά και με τις νίκες νομίσαμε ότι γίναμε υπερομάδα και ο Πραλίνας έγινε θεός της προπονητικής.
Γερά αλλά και μετρημένα.

cdu είπε...

Και μια και μιλάμε για ληγμένα DVD, ας δώσουμε και εμείς κανένα:

http://sport24.gr/Paraxena/papatziliki_apo_thn_gkana_gia_koymortzi.649474.html

Προφανώς εκεί κάτω έχουν πάρει μαθήματα αθλητικήςσ δημοσιογραφίας από τα μέρη μας.

br fun_atic είπε...

φίλε cdu

έχεις μάθει γενικά και αόριστα για τα ληγμένα dvd,χωρίς να ξέρεις ακριβώς τι έγινε, χωρίς να ξέρεις ποιος τα έφερε και πως ακριβώς χρησιμοποιήθηκαν,αλλά κατηγορείς γι' αυτά τον Παυλόπουλο.Κάνεις δηλαδή λογικά άλματα και καταλήγεις χωρίς καμία απόδειξη σε συμπεράσματα τα οποία θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν αυθαίρετα. Σε εκτιμώ και δεν θα χαρακτηρίσω αντίστοιχα τα γραφόμενά σου. Πάντως με σταναχώρησες.

Δεν θα αναλύσω σε βάθος τη δουλειά του Παυλόπουλου. Το μόνο που θα σου πω είναι ότι οι νεαροί Έλληνες παίκτες δεν έρχονται από μόνοι τους στην ομάδα, αλλά κάποιοι άνθρωποι οργώνουν όλα τα πρωταθλήματα υποδομών προσπαθώντας να ανακαλύψουν ταλέντα. Ένας από αυτούς είναι ο Γιάννης.
Όσο για τη δουλειά που κάνει στις Ακαδημίες, μάλλον θα πρέπει πρώτα να ενημερωθείς για την περίοδο Μαλντέρα - Καρατζά και για το πόσο προσπάθησε να τις απαξιώσει ο Κιντής. Μόνο τότε θα βγάλεις συμπεράσματα για τη σημερινή του δουλειά.

br fun_atic είπε...

μερικές πληροφορίες για τη δίκη σχετικά με τα πλαστά τιμολόγια

http://www.sport-fm.gr/article/348841

cdu είπε...

Μα ακριβώς φίλε μου, εκεί είναι το θέμα. Ούτε ξέρω τί είναι, ούτε πως χρησιμοποιήθηκαν, ούτε αν είναι αλήθεια τα ληγμένα. Εδώ και τόσα χρόνια ακούμε ότι θα γίνουν αποκαλύψεις μόλις περάσει η μπόρα αλλά ποτέ δε γίνονται, γιατί μετά τη μπόρα έρχεται καταιγίδα και πάει λέγοντας.
Όπως είπα στο "αχαραχτήριστο" πόστ, όλα μένουν ατεκμηρίωτα. Μπορεί λοιπόν κανείς να αναρωτιέται για το οτιδήποτε. Ο Παυλόπουλος αποτελεί μέρος της ΠΑΕ από εποχής Τσελιομαυρόπουλων. Είναι ένας από τους λίγους που έχουν επιβιώσει καταστάσεις και "καθεστώτα". Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι είναι εξαιρετικός στη δουλειά του ή ότι χαμαιλεοντίζει.
Προφανώς δεν επιτρέπεται να κατηγορούμε κανένα χωρίς στοιχεία και για αυτό σημείωσα στην ανάρτηση ότι δεν έχω στοιχεία.
Επιμένω ότι ήσουν υπερβολικός στα συγχαρητήρια σου γιατί, μέχρις στιγμής, ούτε Φετφατζίδη έχω δεί, ούτε Μήτρογλου, ούτε Νίνη στον Πανιώνιο. Και αν οι αεκτζήδες ήταν πιό προσεκτικοί, δεν θα υπήρχε ούτε Τζαβέλας. Μακάρι να "βγεί" ο Σάμαρης και οι άλλοι πιτσιρικάδες όπως όλοι θέλουμε και τότε θα στείλω email και κείμενο να ζητάω συγγνώμη. Μέχρι τότε όμως, καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι. Να θυμίσω Σίμωση και Λουκίνα.
Λυπάμαι που σε στενοχώρησα.