Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Σκοτάδι

Από χθες προσπαθώ να ερμηνεύσω την κατάσταση αλλά δεν ξέρω αν τα καταφέρνω. Πριν από δύο χρόνια, ο κος Τσακίρης είχε πει ότι ήθελε να απομακρυνθεί από την καθημερινότητα του Πανιωνίου, εννοώντας ότι δεν ήθελε να ασχοληθεί με το πρακτικό κομμάτι της διοίκησης. Πέρσι μας είπε ότι θέλει να απομακρυνθεί από τα διοικητικά του Πανιωνίου για ένα χρόνο, προκειμένου να ασχοληθεί με την οικογένειά του και έτσι ξεκίνησε η εποχή Κιντή. Όταν η εποχή Κιντή τελείωσε, δήλωσε ότι θα ήθελε να βρει συμπαίκτες για τον Πανιώνιο και αργότερα πως ήθελε να τον πουλήσει. Μολονότι όλοι γνωρίζουν ότι ο Πανιώνιος έφτασε ένα βήμα πριν από την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος, ο μεγαλομέτοχο υπαναχώρησε, δίνοντας συγκεκριμένη χρονική προθεσμία σε υποψήφιους αγοραστές για να καταθέσουν τις προτάσεις τους. Αν και μάθαμε ότι κανένας δεν κατέθεσε πρόταση, εντούτοις προκύπτει ότι υπήρχαν επαφές με τον κο Λιανό. Αφού ο κος Τσακίρης κατήγγειλε τους υποψήφιους αγοραστές (πλην Λιανού ως αεριτζήδες) άφησε να διαρρεύσει ότι ο κος Λιανός δεν προχώρησε στην αγορά του πλειοψηφικού πακέτου. Δήλωσε μάλιστα ότι θα μείνει ο ίδιος στο τιμόνι της ομάδας μέχρι το καλοκαίρι. Μολονότι υπάρχει επίσημη ανακοίνωση της Π.Α.Ε Πανιώνιος που ενημερώνει τον κόσμο ότι η ομάδα έχει πλεόνασμα, ο κος Τσακίρης διέψευσε ουσιαστικά τον ίδιο του τον εαυτό αναφερόμενος σε απόλυτα προβλεπόμενο έλλειμμα. Παράλληλα, αφού διαβεβαίωσε ότι η ομάδα δεν θα διαλυθεί, έδωσε το πράσινο φως για τις μεταγραφές δύο βασικότατων παικτών μας. Του Κούμο τώρα και του Μανιάτη το καλοκαίρι.

Νομίζω ότι για να κατανοήσουμε την κατάσταση πρέπει να κάνουμε μερικές απλοποιήσεις.

  1. Για να πει ο μεγαλομέτοχος ότι μένει μέχρι το καλοκαίρι, πρέπει να έχει συμφωνήσει την πώληση ή έστω να υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον.
  2. Όταν δηλώνει ότι υπάρχει ή δεν υπάρχει έλλειμμα, προφανώς και πρέπει να το αποδείξει. Ο ισολογισμός είναι η μία περίπτωση. Επειδή όμως δεν μπορούμε να μπλέξουμε με τα λογιστικά τερτίπια, θα καταλάβουμε την κατάσταση από τις μεταγραφές που θα γίνουν τον Γενάρη. Πώληση πρωτοκλασάτου παίκτη, αγορά φθηνών παικτών ή δανεισμός παικτών δεν συνηγορούν σε ανθηρά οικονομικά…
  3. Όταν κάποιος υποστηρίζει ότι δεν θα διαλύσει την ομάδα, προφανώς έχει την υποχρέωση να την δώσει α) στα σωστά χέρια, β) χωρίς μεγάλο έλλειμμα, γ) με αξιόλογο ρόστερ. Κάθε τι άλλο είναι ξεπούλημα.
  4. Ο Πανιώνιος οφείλει πολλά στον κο Τσακίρη, ο οποίος όμως πρέπει να έχει στο μυαλό του ότι η συνολική του εικόνα θα επηρεαστεί πάρα πολύ από τον τρόπο που θα αποχωρήσει.
  5. Αν θα ήθελα να γίνω κυνικός θα έλεγα ότι όλοι φοβόμαστε την αγορά της ομάδας από κύκλους του κ. Ψωμιάδη, με το σκεπτικό ότι την ώρα που θα φεύγει κι εκείνη η διοίκηση από την ομάδα, θα αφήνει πίσω της χρέη και ανύπαρκτο ρόστερ. Ποια θα είναι άραγε η κατάσταση του Πανιωνίου το καλοκαίρι; Αυτό το λέω γιατί ούτε έχουμε σωθεί, ούτε έχουμε πλεόνασμα, ούτε έχουμε δεσμευτεί για τη διατήρηση του βασικού κορμού της ομάδας, στον οποίο περιλαμβάνονται οι Κούμο και Μανιάτης. Αν δεν υπάρξουν σημαντικές προσθήκες τώρα, το καλοκαίρι θα απαιτηθούν πάρα πολλά λεφτά και για να καλυφθούν οι συγκεκριμένες θέσεις και για αγορά άλλων παικτών που ίσως χρειαστούν.

Όλα αυτά τα ερωτήματα θα είχαν λυθεί είτε αν ο κος Τσακίρης ήταν πιο συγκεκριμένος στις θέσεις του και πιστός στις δηλώσεις του, είτε αν ο κος Λιανός έκανε μια καλή πρόταση για την αγορά της ομάδας. Ειδικά από τον κο Λιανό περίμενα περισσότερα.

Όταν ο κος Τσακίρης δεν θέλει και ο κος Λιανός δεν μπορεί, που θα καταλήξει τελικά η ομάδα;

49 σχόλια:

br fun_atic είπε...

αφιερωμένο εξαιρετικά

http://www.youtube.com/watch?v=V_AUDyaqtKY&feature=related

br fun_atic είπε...

εξηγήσεις ανάλογου επιπέδου

http://www.youtube.com/watch?v=Xhbxrwwfp48&NR=1

br fun_atic είπε...

αυτό χωρίς σχόλια

http://www.youtube.com/watch?v=nlzt03WMgXg&feature=related

dimosthenis είπε...

Η άποψή μου είναι ότι κακώς συνεχίζεις και συ αυτό το θέμα σήμερα παραμονή ενός κρίσιμου αγώνα της ομάδας. Το κανε ο Τσακίρης με τις δηλώσεις του αλλά ας του τονίσουμε ότι αυτή την περίοδο προέχει η ηρεμία της ομάδας και τα αποτελέσματα που πρέπει να πάρει. Αν συμβεί αυτό, τότε τα συζητάμε και τα υπόλοιπα. Ευχαριστώ. Δε συνεχίζω γιατί θέλω να υποστηρίξω την ομάδα αύριο άμεσα και ολόψυχα χωρίς δεύτερες σκέψεις στο κεφάλι μου. Είμαι πεπεισμένος ότι ο μεγαλομέτοχος κάτι θα ξεφουρνίσει πάλι αναστατώνοντάς μας. Δε θα τον ακολουθήσω.

Bertheway είπε...

Από τη στιγμή που ο Τσακίρης θέλει να αποχωρήσει υπάρχουν δύο λύσεις.Λιανός ή λαμόγιο.Αν ο Λιανός δε θέλει ή δεν μπορεί τότε πάμε στη δεύτερη λύση,όποιο όνομα και αν έχει (Ψωμιάδης,Μητρόπουλος,Κανελλάκης και σια).
Στο αγωνιστικό κομμάτι η πώληση Κουμορτζί πλέον μας φαίνεται λογική κίνηση αρκεί να γίνει με έμψυχα ανταλλάγματα σε θέσεις που έχουμε ανάγκη.(Αν πουλούσε τον παίχτη ο Κιντής είμαι σίγουρος ότι θα ζητούσε 2 δεξιά μπακ και ένα αμυντικό χαφ).
Και για τον Μανιάτη η πώληση δεν είναι παράλογη κίνηση.Ο Μανιάτης έχει αρκετά χρόνια στην ομάδα,έχει πολλές συμμετοχές,έγινε αρχηγός της ομάδας και έφτασε στην Εθνική Ελλάδος.Λογικό είναι ο ίδιος να θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.Και με τον Πανιώνιο που τα 2-3 τελευταία χρόνια σώνεται τις τελευταίες αγωνιστικές δεν μπορείς να τον πείσεις ότι θα κάνει αυτό το βήμα.Έτσι είναι οι νόμοι της αγοράς.Πρέπει να αγοράζεις αλλά πρέπει και να πουλάς.Και το καλό με τον Τσακίρη είναι ότι τώρα πουλάμε στις σωστές τιμές.Κάποτε μας τους έπαιρναν,τους χαρίζαμε ή τους χάναμε στα ζάρια.Το κακό με τον Τσακίρη είναι ότι εκτός από τον Σπυρόπουλο κανένας άλλος δεν αντικαταστάθηκε ισάξια.Ξέρεις ότι το καλοκαίρι θα πουλήσεις τον Μανιάτη.Ψάξε από τωρα να βρεις τον αντικαταστάτη του.Να κάτσει και 6 μήνες δίπλα στον Μανιάτη να μάθει και μερικά πράγματα.Θα μου πεις ακόμα δεν έχεις βρει τους αντικαταστάτες των Φερνάντεζ,Πλετς,Τζιμπούρ,Τζαβέλα εσύ θέλεις τον αντικαταστάτη του Μανιάτη?Απλά κουβέντα να γίνεται...

br fun_atic είπε...

@dimothenis

Τα μπλογκ σχολιάζουν την καθημερινότητα του συλλόγου.Το ίδιο κάνουν οι εφημερίδες, τα ραδιόφωνα και οι τηλεοράσεις...Όλοι αυτοί διαμορφώνουν κλίμα, ανεξάρτητα από το αν θα γράψω εγώ ή εσύ. Ακόμη όμως και κανένας να μη μιλούσε, οι παίκτες και όσοι είναι δίπλα στην ομάδα έχουν λόγους να ανησυχούν. Το κλίμα λοιπόν έτσι κι αλλιώς διαμορφώνεται...Μιλήσουμε δεν μιλήσουμε αυτές είναι οι εξελίξεις στον Πανιώνιο...Μιά που δεν έχουμε σωθεί, όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος ή τουλάχιστον μέχρι τους 35-37 βαθμούς θα είναι κρίσιμα. Είναι δυνατόν να μην κάνουμε σχόλια μέχρι τότε;

@bertheway
όλα αυτά καλά και άγια. Ο Κούμο δεν αποδίδει άρα μπορεί να φύγει, ο Μανιάτης θέλει να κάνει το άλμα στην καριέρα του, ο Μπόσκο λογικά θα φύγει το καλοκαίρι,ο Ριέρα μπορεί να σου φέρει καμιά πρόταση και γενικά δεν αποκλείεται μέχρι το τότε να έχει αλλάξει όλη η ομάδα.Θα έρθουν τουλάχιστον παίκτες τον Γενάρη που να βοηθήσουν να σωθεί η παρτίδα και να αποτελέσουν τον νέο κορμό ή το καλοκαίρι θα τραγουδάμε;
Αποδείχθηκε ότι πουλάμε ακριβά αλλά ότι σπαταλάμε τα χρήματα που λαμβάνουμε. Αν πρέπει να δοθεί ο Κούμο να δοθεί για ή με έμψυχα ανταλλάγματα. Όχι όμως δανεικούς.

zamis είπε...

Εξαιρετικο και προσεκτικο κειμενο.
Εγω θαμαι πιο απολυτος,με ολο τον κινδυνο να πεφτω εξω.
Για μενα λοιπον η ομαδα εχει ηδη δωθει στον Ψωμιαδη η/και σε κονσορτιουμ λοιπων φιλων και συγγενων.
Τι μας ειπε χτες ο κ.Τσακιρης?
Οτι ο Λιανος αδυνατει να ανταποκριθει(παρ'ολο που μεχρι και το Απηλιον πουλαει σε τιμη κοστους).
Επομενως,προκειμενου να βρισκεται σε μια μεσοβεζικη κατασταση,μενει μεχρι το καλοκαιρι που θα φυγει.
Αυτο που ρωταω εγω ειναι το εξης απλο(ικο).
Αφου ο Λιανος δεν αντεχει οικονομικα αλλα θελει να συμμετεχει,γιατι ο κ.Τσακιρης δεν δεχεται να παρει τα χρηματα που ζηταει σε ενα βαθος χρονου και ετσι να βοηθησει την ομαλη μεταβαση και συνεχεια της ομαδας?
Διοτι εχει ηδη συμφωνησει,απαντω.
Φυσικα δεν εχω κανενα δικαιωμα να λεω σε κανεναν τι θα κανει τα χρηματα του.
Εχω ομως την απαιτηση απο τον εαυτο μου να μην τσιμπαει στην κατα το δοκουν ρητορικη της πανιωνιας ιδεολογιας και φυσικα να μην με θεωρω ιθαγενη που του πουλανε χαντρες και πανηγυριζει.
Κατα τ'αλλα ας ειμαστε ευτυχεις που υπαρχουν ανθρωποι σαν τον κ.Ζερβακακο(τρομερη ανακαλυψη απο τον μεγαλομετοχο...)και ας ελπισουμε οτι θα ενισχυθουμε τον Γεναρη με τα ανταλλαγματα του Κουμο.

Bertheway είπε...

Σίγουρα αυτό το δανεικούς δε μου άρεσε ούτε εμένα που είπε ο Τσακίρης.Ας ελπίζουμε να εννοεί δανεικούς από ομάδες τύπου Βαλένθια-Γκονζάλες και όχι τύπου Πετρόπουλου και Κλέιτον.Συμφωνούμε ότι τα λεφτά από τις μεταγγραφές χάνονται.Πούλα έναν παίχτη,πάρε στη θέση του έναν καλό και αξιόλογο και την διαφορά ας την βάλει στην τσέπη του.Άλλωστε από την τσέπη του πληρώνεται κάθε χρόνο το έλλειμμα.Αλλά να πάρει κάτι αξιόλογο τύπου Ανάκογλου,Μονιάκη ή άλλους ταλαντούχους ΕΛΛΗΝΕΣ στη θέση αυτών που φεύγουν

br fun_atic είπε...

@zamis

μπορεί να μην είναι θέμα χρηματικού ανταλλάγματος. Ίσως ο Λιανός να μην μπορεί να ανταποκριθεί στο "προβλεπόμενο" έλλειμμα, σε συνδυασμό με τις μεταγραφικές ανάγκες του Ιανουαρίου, του καλοκαιριού και του μπάσκετ...

Δεν είπε κανείς ότι πουλάει το Απήλιον και μάλιστα σε τιμή κόστους. Θα μου φαίνονταν όμως λογικό να του το νοικιάζει έναντι κάποιου σημαντικού (για την απόσβεση) λιγότερο όμως σημαντικού για την πιάτσα τιμήματος.

Για να μην βγάλουμε βέβαια και μπατίρη τον Λιανό πρέπει να σκεφτούμε ότι είναι λογικό να σκέφτεται όλα αυτά τα χρήματα που άμεσα (μέχρι το καλοκαίρι) απαιτούνται, σε συνδυασμό με την αγωνιστική εικόνα της ομάδας - γιατί αν την αγοράσει τώρα αλλά πέσουμε θα χορεύει καρσιλαμά - (και οικονομικά λόγω
τηλεοπτικών) και γιατί αντιλαμβάνεται ότι αν την αγοράσει και θελήσει να την πουλήσει δεν υπάρχει άλλος αγοραστής...

br fun_atic είπε...

Η δική μου απογοήτευση συνίσταται στο ότι περίμενα, με τον δυναμισμό που μπήκε ο Λιανός, να μην "κωλώσει" πουθενά.Όταν τον βλέπεις τόσο διστακτικό απογοητεύεσαι και σκέφτεσαι πολλά...

zamis είπε...

@brf
Το Απηλιον το ανεφερα διοτι ο ιδιος ο μεγαλομετοχος το χρησιμοποιησε ως παραδειγμα για να τονισει οτι πουλαει τα παντα χωρις να θελει να βγαλει κερδος.
Δεκτον και σεβαστο.
Το ερωτημα παραμενει.Γιατι δεν συνδραμει-με τον ενα η αλλο τροπο-τον Λιανο?

br fun_atic είπε...

στην τιμή που του τα δίνει (ή που ακούγεται ότι του τα δίνει) ουσιαστικά τον συνδράμει. Να μην είμαστε άδικοι. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι ακριβώς φοβάται ο Λιανός (και έχει πολλά να φοβηθεί), όπως επίσης δεν ξέρουμε και το πραγματικό τίμημα. Γιατί αν ήταν μεγάλο, δεν θα έβγαιναν να το ανακοινώσουν...Υπάρχει και η εφορία :)

Τι θέλω και μιλάω ώρες - ώρες. Έχω ανοίξει θέματα με το "food for thought" για το μαγαζί των ΒΠ Παγκόσμιων...Έπεται συνέχεια...
Να το καλέσουμε το κορίτσι και στα μέρη μας...Για λόγους επιμόρφωσης :)

zamis είπε...

Συνδρομη για μενα σημαινει οτι δεχομαι να παρω τα οποια(εστω λιγα σε σχεση με την αξια)χρηματα ζηταω σε χ χρονο και με ψ τροπους και οχι ντουκου.
Αλλιως μιλαμε για ξερη πωληση.

zamis είπε...

Mε την οποια ξερη πωληση,ξαναλεω,δεν εχω προβλημα,με την εννοια οτι την αποδεχομαι αναγκαστικα.
Φυκια για μεταξωτες κορδελες δεν θελω.

br fun_atic είπε...

αν το τίμημα ήταν 500 χιλ, τι δόσεις να του κάνει; Αν ήταν μεγαλύτερο το τίμημα, έχεις δίκιο.

Κάνουμε όμως όλη αυτή την κουβέντα χωρίς να ξέρουμε αν υπάρχει και πόσο είναι το έλλειμμα, αν πουλιέται ή όχι ο Κούμο και πόσο, πόσα λεφτά χρειάζονται τώρα και το καλοκαίρι, τι υποχρεώσεις έχει ο Λιανός, αν το τίμημα ήταν αυτό ή άλλο κ.λ.π

Λέω και πάλι ότι περίμενα από τον Λιανό να του πει: οκ βαρέθηκες, πόσα θέλεις, ορίστε και συνεχίζω μόνος μου.Από τη στιγμή που αυτό δεν έγινε για τον οποιονδήποτε λόγο, είμαστε δικαιολογημένοι να ανησυχούμε...Το πράγμα θα ξεκαθαρίσει τον Γενάρη μία και καλή.

br fun_atic είπε...

η σημερινή προπόνηση της ομάδας γίνεται στις 5μμ στη Ν.Σμύρνη

br fun_atic είπε...

http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=4607148

δείτε το βιντεάκι που ο Παπανδρέου δηλώνει ότι είμαστε pigs

Ron Barceló είπε...

Θαρθει και αυτουνού η ώρα. Αμέσως μετά του Κιντή..

Bertheway είπε...

PIGS=Portugal Italy Greece Spain

Αλλά για να μη με παρεξηγήσετε ουστ όλοι οι πολιτικοί που μας έφεραν σε αυτό το χάλι!!!!!

amanAM είπε...

Ένας φίλος, είπε κάποτε:
Από όσα ακούς να μην πιστεύεις τίποτα, και από όσα βλέπεις να πιστεύεις τα μισά.

Κάποιους βολεύει να μην μιλάμε. Εγώ αποφεύγω να γράψω όλα όσα σκέφτομαι, γιατί δεν ωφελεί εμένα να φθείρομαι καθημερινά με τα ψέμματα που μας ξεφουρνίσουν, και τι άλλο θα διαρρεύσει ο φίλος του Ψωμιάδη και του Μητρόπουλου.

zamis είπε...

Kοιτα,βασικα ουστ τσακιρης μας δουλευει,εκουσιως η μη.στα πληθη εναποκειται η απαντηση,ο αρχγηγος ειναι για τα γελια,ουαστ
Για μενα χιλιες φορες ψολαμογιαδης διοτι θελω παινωνιο παντα πρωτηεθνικγη.Ετσι κι αλλιως δεν βρισκω διαφορα απο τον τσακιρη,ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ???

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΜΑΚΤΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΜΥΘΘΙΑ

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Τι έγινε ρε zamis?
Γλωσσεύεις τη μπέρδα σου και στο γραπτό; Να υποθέσω πως μόλις σηκώθηκες απ’ το τραπέζι στην ψαροταβέρνα των ΒΠ; :) :)

Πάντως φιλαράκι μου, τείνω να συμφωνήσω με τα γραφόμενά σου.
Τα λαμόγια έρχονται και παρέρχονται.
Η ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΜΕΝΕΙ!

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Και σου αφιερώνω το παρακάτω. Ξέρεις, έκανα έναν περίεργο συνειρμό επειδή κάπου λέει "I saw things clearer..." και το θυμήθηκα.

http://www.youtube.com/watch?v=9xx-hzioTL8

Katrinos είπε...

Έχεις προβλέψει τα πάντα εκτός απο μία περίπτωση , αυτή της σχιζοειδούς παράνοιας μπλεγμένη με έντονα Πανιώνια αισθήματα.
Φιλική συμβουλή, πάψτε να ερμηνεύετε κάτι που ούτε οι καλύτεροι ψυχίατροι θα μπορούσαν να ερμηνεύσουν.

Griniaris είπε...

Μόλις άκουσα ότι αντικαταστάτης του Λάτκα που θα εκτίσει αύριο την ποινή του,θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο....ναι,αυτός που όλοι φοβόμαστε.Και χωρίς παγκόσμιο...Πολύ δύσκολη μέρα η αυριανή...

cdu είπε...

@zamis και @Κατρίνε
Ευτυχώς τα είπατε όλα γιατί υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην μιλάω για τον ιδιοκτήτη.
Κατά τα άλλα
Τρ-Ομο-ς

Θεμιστοκλής είπε...

Καιρός πάντως, να πάρουμε πόντους και Σάββατο, έτσι δεν είναι; Αύριο πρέπει οπωσδήποτε να γίνει η αρχή.
Γιατί αν δε γελιέμαι, μέχρι τώρα μόνο Κυριακές έχουμε πάρει πόντους.

br fun_atic είπε...

Πόντοι χωρίς παγκόσμιο;για να δούμε.at the other hand δεν μπορούμε να γίνουμε και αλκοολικοί :)

Το μόνο πρόβλημα του ιδιοκτήτη είναι ότι δεν έχει καταλήξει στο τι θέλει.αν πραγματικά θέλει να κάνει έργο στον πανιώνιο θα βρει πολλούς να τον στηρίξουν.
Αν δεν καταλαβαίνει τις αντιδράσεις του κόσμου ας σκεφτεί πόσο ακλόνητος φαίνεται σε όλο τον κόσμο.ακόμη και σε ανθρώπους που τον ξέρουν χρόνια.

Miltos@Chios είπε...

Πραγματικα Θεμιστοκλη φετος Σαββατο δεν εχουμε παρει κανενα βαθμο.Και με Ομο αυριο...

amanAM είπε...

Πράγματι: ΤρΌμος

br fun_atic είπε...

Γιατί να μη γυρίσει σέντερ Μπακογιάννη ο τσότσα;τη θέση την ξέρει.και ο όμο ως αμυντικό χαφ δεν είναι κακός.όμως έχουμε και άλλους παίκτες για τη θέση.ακόμη και ο ρίσγκαρντ θα μπορούσε να είχε την ευκαιρία του.

Θεμιστοκλής είπε...

Τουλάχιστον ας μην τον βάλει σέντερ μπακ. Όποτε παίζει εκεί, είναι που γίνεται rnr η κατάσταση. Κι όσο και να το λέει ο φίλος Costix, δύσκολα το παίρνεις αψήφιστα.
"Πολλά έχουν δει τα μάτια μου μ' αυτό μου φέρνει τρ-όμο!".
Σε κάθε περίπτωση πάντως, είναι επιτακτική ανάγκη να κερδίσουμε αύριο.

br fun_atic είπε...

Αυτή την αυτόματη διόρθωση του κινητού τη σιχαίνομαι.άκου σέντερ Μπακογιάννη

Griniaris είπε...

Σιγά μη βάλουμε και το Μητσοτάκη...

Katrinos είπε...

Λοιπόν κύριοι....

1)Εαν δεν μας χώσει δύο ο Επσταίν (το έχει ξανακάνει)
2)Εαν δεν μαλακιστούμε (αυτό και εαν το έχουμε ξανακάνει)
3)Εαν οι ικανότητες του Άκη δεν έχουν περιοριστεί στα συναισθηματικά γιούρια και τα πάμε ωρέ και τους φάγαμε.
4)Εαν δεν έχουν ξεφουσκώσει οι παίκτες
5)Εαν έχουν καταλάβει οτι το 2χ2 πρέπει να γίνει 5Χ5 αλλιώς κάναμε μια τρύπα στο νερό

Τότε έχουμε ελπίδες.

Όσον αφορά τον Όμο ελπίζω πραγματικά να μην τον ξαναδώ Π-Ο-Τ-Ε. Σεντερ μπακ μπορεί να παίξει ο Τσότσα , μπορεί να παίξει και ο Κοντοές, ο Μπόσκο, ο Άκης, ο ΑΜΑΝ , εγώ, πάντως όχι ο Αkeeeeeeemmm.Και αφού κάποιος απο τους παραπάνω παίξει σεντερ μπακ - έστω και με κλήρωση απο την εξέδρα- όχι να μην παίξει ούτε στα χαφ, προτιμώ χίλιες φορές τον Οπκάκο πως σκατά τον λένε, μου βγάζει μεγαλύτερη σιγουριά στο παιχνίδι του παίζει πιό δυνατά και μπορεί με κάποια μικρή (ότερη) απόκλιση να στείλει τη μπάλλα εκεί που νομίζει οτι θέλει . Εαν δεν γουστάρουμε μαύρους πιά ας βάλει Σάμαρη με Αναγνωστό ή Κούρντι.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Ρε Κατρίνε αναρωτιέμαι, πού στην ευχή τον έχεις δεί να παίζει τον Οκπάκο;

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Πού ξέρεις καμμιά φορά, μπορεί να μήν παίξει ο Επστάιν. Δέν είδες τί έγινε με τον Τεννέ που μας
‘‘είχε για βραστό‘‘ όπως είχε γράψει ο στρατηγός; τον έφαγε η μαρμάγκα όλως αιφνιδίως.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Για μένα, το μεγάλο θέμα είναι πώς θα βάλουμε γκόλ, 2 τουλάχιστον.
Δέν πάει άλλο...

IWN1998 είπε...

Στα στοιχήματα είμαστε ακλόνητο φαβορί. Ν' ανησυχήσουμε;
@katrinos. Δεν υπάρχει Κούρντι. Είναι τραυματίας. Υπάρχει όμως Μανιάτης...Οπότε άλλο πιθανό σενάριο. Δεξί μπακ Γιόνσον. Σέντερ-μπακ Μανιάτης και Σιόβας. Αριστερό μπακ Κοντοές.

cdu είπε...

Φίλτατη ζητάς πάρα πολλά. Δύο γκολ βάζουμε στα όνειρά μας και στα video από παλαιότερα παιχνίδια.
Σοβαρά τώρα, θεωρώ με βάση τα αποτελέσματα - την Κέρκυρα μια πολύ βρώμικη ομάδα. Έγραψα αλλού για την σειρά των παιχνιδιών Κέρκυρας, Τρίπολης και Σερρών (αναμεταξύ τους σε τρείς Κυριακές στη σειρά όλα τα παιχνίδια διπλά - ίσως η κβαντική μηχανική μπορεί να το εξηγήσει). Περίεργη και η αλλαγή προπονητή, περίεργη και η ανακίνηση διοικητικών του Πανιώνιου.
Μακάρι ο Μαντζιος και οι παίκτες μας να με βγάλουν ψεύτη.

IWN1998 είπε...

Να προσθέσω την κατ' εμέ ύποπτη επιλογή έκτισης της ποινής του Λάτκα σε αυτόν τον αγώνα. Αν δεν γινόταν αλλιώς και σφάλλω, συγχωρέστε την ασχετοσύνη μου.

zamis είπε...

@Aκραιφνη
Βουλωμενο γραμμα διαβαζεις:))

Επι της ουσιας,αφ'ενος εχω εκνευριστει απιστευτα απο την σαπουνοπερα που παρακολουθω τοσο καιρο κι εχω κανει μπαμ.Οποτε τωρα θα κουλαρω:)
Aφ'ετερου,εχω καταληξει μεσα μου οτι το ποδοσφαιρο ηταν,ειναι και θα ειναι βρωμικο.Σιγα την ανακαλυψη ρε μεγαλε,θα μου πεις.Το λεω για να το ακουω και να πεταω απο πανω μου συναισθηματικες ιδεοληψιες που αλλοιωνουν την πραγματικη εικονα.
Και ειναι υποκριτικες,εκουσιως η ακουσιως.
Αν περυσι με τη Λαρισσα ηταν ο Μπεος η ο Ψωμιαδης θα ειχε γκρεμιστει το γηπεδο.Με τον Τσακιρη δεν τρεχει τιποτα..ως παραδειγμα το χρησιμοποιω,μπορουμε να βρουμε και πολλα αλλα.
Επομενως,η δεχεσαι αυτο το σκηνικο με ολα τα συμπαρομαρτούντα η παυεις να ασχολεισαι.
Αφου λοιπον ασχολουμαι ακομα,θελω να πω οτι οφειλω να ειμαι λογικος και ωριμος να δεχτω οτι ο Τσακιρης εχει καθε δικαιωμα να πουλησει οπου θελει.
Και το κριτηριο,κατα την γνωμη μου ειναι ενα.Να υπαρχει Πανιωνιος στην βρωμια της ΠΡΩΤΗΣ εθνικης(και οχι στη βρωμια της βου,γου,κλπ).

zouri1 είπε...

Zamis,θα διαφωνησω με την αποψη σου περι του οτι ειναι ιδιοι καποιοι με τον Τσακ.Μεγαλη αποσταση.Οι παικτες πληρωνονται κανονικα τα συμφωνηθεντα και ουτε τους βριζει κανεις ή τους φτυνει,ουτε διαφορα αλλα περιεργα.Και φυσικα οταν παρακολουθεις εναν αγωνα να ξερεις οτι μαλλον παιζεται κανονικα.
Να μην αναφερω και αλλα,τα οποις ομως καταλαβαινεις καλα.
Με αυτα που λεω δεν σημαινει οτι θεωρω τις κινησεις του Τσακ σωστες,που γραφουμε τα λαθη του καιρο τωρα απλα δεν τον εξισωνω.

zamis είπε...

@ζουρι

ο Τσακιρης δεν βγαζει απο το ποδοσφαιρο ουτε ζει απο το ποδοσφαιρο,εκει διαφοροποιειται.
Και δε λεω οτι αυτο ειναι αμελητεο,αλλοιμονο.
Αλλα οτι κανει παρεα και συναλλασεται με γνωστους ''επαγγελματιες''ειναι δεδομενο,δεν το λεω εγω,ο ιδιος τα λεει.
Επισης αναφερομαι σε ολα τα παιχνιδια μανατζαρεων που συνεβαιναν ασταματητα επι προεδριας του και οδηγησαν κατ'επαναληψη σε επιλογες που μας εχουν κανει να τριβουμε τα ματια μας.
Και προσωπικα εχω νιωσει πολλες φορες οτι με αυτα που λεει και κανει με δουλευει ψιλο γαζι.
Επομενως,που καταληγεις?
Επαναλαμβανω,τον θεωρω καθαρο,με την εννοια που ειπα στην αρχη.
Τα υπολοιπα,κατα τη γνωμη μου παντα,αναγονται περισσοτερο σε διαφορες συμβολικης και σημειολογικης φυσης.
Και σιγουρα με αυτα που εχει κανει και κανει ακομα η ομαδα κινδυνευει περισσοτερο απο ποτε.
Ποιος ο λογος να γινουν ολα αυτα τα ''χαοτικα'' με Λιανο δημοσιως και με την ομαδα να κιδυνευει?
Προσπαθω να αποστασιοποιηθω απο ορισμενα ψευδοδιλληματα,ετσι τεινω να τα θεωρω εγω τουλαχιστον.

zouri1 είπε...

zamis,συμφωνω απολυτα με οσα εγραψες.Τα λεω και εγω.Απλα διαφοροποιηθηκα στο οτι δεν υπαρχει καμια διαφορα μεταξυ καποιων.Εχω ακουσει και απο παικτες της ομαδας μας στο παρελθον που μου λεγανε οτι τους βριζαν και δεν τους διναν τα λεφτα τους.
Ξερω καλα οτι ειχαμε κλεισει εναν αμυντικο του ΟΦΗ,και δεν ηρθε στην ομαδα μας λογω του κλιματος στα αποδυτηρια.
Οσο για τον αρχηγο μας τον Μανιατη,
ειμαι σχεδον βεβαιος οτι θα παει στον ΠΑΟΚ τον Δεκεμβρη.
Και χαιρομαι για αυτο,γιατι το παιδι τιμησε την φανελα αλλα τωρα πρεπει να κανει το παραπανω βημα του

br fun_atic είπε...

Πάρτε τηλ μετά το παιχνίδι γιατί το ραντεβού άλλαξε

zamis είπε...

Δυστυχως ηρθαν αναποδα τα πραγματα και πρεπει να μεινω σπιτι με τον μικρο.
Θα το δω απο τιβι.
Mιλτο,φιλε ρε γαμοτο ηθελα πολυ να σε δω αλλα..
Νασο,sorry baby,next time

Griniaris είπε...

Έλα zamis,πες την αλήθεια.Χρειάζεται να έρθω να σου φέρω τίποτα;Φαίνονται πολύ τα σημάδια;

zamis είπε...

lol!
δεν πεφτεις και πολυυ εξω,τιβι και καλα να λεω..