Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Χύσαμε την καρδάρα με το γάλα

Νομίζω ότι ο τίτλος αρκεί. Δυο – τρία πραγματάκια μόνο. Ο Πανιώνιος είναι μέτριος και ασταθέστατος. Έχει κερδίσει παιχνίδια από ομάδες που εκ των πραγμάτων έχουν διαφορετικούς στόχους από εμάς (με εξαίρεση τη Λάρισα) και έχει χάσει εντός έδρας απ' όλους όσοι διεκδικούν μαζί μας την παραμονή.

Σήμερα δεν διέκρινα παίκτη που να έχει αντιληφθεί την κρισιμότητα του παιχνιδιού. Αλλά και η αντιμετώπιση από τον πάγκο ήταν οπωσδήποτε κατώτερη της σπουδαιότητας του αγώνα.

Είναι αδιανόητο να αντιμετωπίζει ο Πανιώνιος στην έδρα του την Κέρκυρα (σιγά την ομάδα που παρουσίασε) και να κάνει δύο περίπου ευκαιρίες, επιπλέον δε, να σπαταλά ακόμη και τον βαθμό της ισοπαλίας ο Μπάλαμπαν με ευκαιρία που δεν χάνει ο επτάχρονος γιός μου.

Μεγαλύτερη πρόβλημα και από τις αγωνιστικές μεταπτώσεις της ομάδας είναι η έλλειψη εμπιστοσύνης. Αυτή τη στιγμή κανείς δεν εμπιστεύεται κανέναν. Και μόνο απ’ αυτό η ομάδα είναι αδύνατον να προχωρήσει.

Μια λοιπόν που μιλάμε για εμπιστοσύνη, ας θυμηθούμε την φράση του κου Τσακίρη. Τα χέρια μου είπε είναι τα πιο ικανά. Δεν έχω λόγο να μην το πιστέψω, αρκεί να δω πράγματα να γίνονται στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και να μη μείνουμε στα λόγια. Και για να είμαι σαφής. Ουσιαστική και μεγάλη ενίσχυση της ομάδας. Μόνο αυτό αποδεικνύει τη ρήση και τίποτα άλλο. Αν μείνουμε στην κατηγορία τότε θα κληθεί ο κος Τσακίρης να αποδείξει τη δεύτερη ρήση, ότι δηλαδή δεν πρόκειται να διαλύσει την ομάδα. Αυτό απαιτεί, την ώρα που θα φεύγει, να μην αφήνει πίσω του χρέη αλλά συγκεκριμένο έργο και ρόστερ, αφού προηγουμένως έχει μεταβιβάσει τον Πανιώνιο σε έναν πραγματικά άξιο άνθρωπο. Αν πάλι μείνει, να την αντιμετωπίσει σοβαρά και δυναμικά.

Η μεγάλη ατυχία είναι ότι έχουμε μιά μετριότατη ομάδα σε ένα πρωτάθλημα που όζει…

41 σχόλια:

NK99 είπε...

Πάντως εγώ δεν ζήλεψα κανένα πάικτη της "θριαμβευτριας" Κέρκυρας. Προσωπικά έχω αποδεχτεί ότι φέτος η ομάδα θα είναι μετριότατη και θα παλέψει την παραμονή της παίζοντας με ίδιες και ακόμα χειρότερες ομάδες.
Αυτό που με προβληματίζει είναι η προκλητική αντιμετώπιση από την διαιτησία και ο τρόπος που την αποδεχόμαστε....Διαβάζω άσχημα σχόλια για τους παίκτες αλλά εγω δεν είδα ούτε έναν να μην προσπαθεί. Ορισμένοι όμως τόσο μπορούνε...και με αυτούς θα προχωρήσουμε.
Δεν ξέρω αν ο ιδιοκτήτης θέλει να ενισχυσει την ομάδα, ίσως και να μην μπορεί κιόλας αλλά ακόμα καλοί παίκτες να έρθουν δεν πρόκειται να παίξουν αυτό που μπορούν σε αυτόν τον Πανιώνιο όπως είναι σήμερα.
Αν μάλιστα περιμένουμε να μας αναστήσουν παίκτες σαν τον Δημούτσο τότε το μόνο που θα πάρουμε είναι κάτι με την ίδια κατάληξη...

amanAM είπε...

ποιόν είδες να προσπαθεί?

Οι μισοί περπατάγανε, και οι άλλοι μισοί αφήνανε την μπάλα να περνάει ή την έδιναν σε αντίπαλο.

amanAM είπε...

κι αν οι παίκτες είναι άχρηστοι για οτιδήποτε καλύτερο από ότι είδαμε σήμερα, τότε... κάποιοι φταίνε που έχουμε τέτοιο ρόστερ, και δεν είμαι εγώ αυτός που φταίει!!!

Ο Μανιάτης, προχθές μιλούσε για έξοδο στην Ευρώπη...

br fun_atic είπε...

@nk99

Δεχθήκαμε το γκολ νωρίς. Πόσες ευκαιρίες κάναμε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού; Αυτό εννοώ προσπάθεια.

General Tanz είπε...

Μας πηραν τις κυλοτες μαζι με τα ταμπον, που λεει και μια ψυχη.
Αυτη η ομαδα ειναι απελπιστικα λιγη, μονο με 3 παικταραδες σωζεται η χρονια, και ΑΝ.
Την δεδομενη στιγμη δεν μπορω να πω τιποτα αλλο παρα μονον το γνωστο ....."ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ"

P.S Λυπαμαι που δεν καταφερα να ελθω στο members μετα, αλλα η μεση μου με εχει σκισει. Φιλε Μιλτο, ελπιζω να τα πουμε οταν θα ξανακατεβεις με το καλο.

NK99 είπε...

Ο προπονητής εκανε ότι και με τον Ηρακλη. Παίζοντας με τρια αμυντικά χαφ θέλησε να μην φαει γκολ και περιμενε να βάλει ένα στις 5 ευκαιρίες που θα κάνει (παραπάνω δεν μπορει αυτη η ομάδα). Με την Κέρκυρα δεν του έκατσε...και γκολ έφαγε και στις 5 ευκαιρίες με αποκορύφωμα του Μπάλαμπαν δεν βάλαμε γκολ.
Το πρόβλημα κατά την γνώμη μου δεν είναι αγωνιστικό όπως σχολίασα στο BLOG του Ίωνα.

Griniaris είπε...

Κι έτσι με τούτα και με κείνα από το "Τσακίρη θεέ πάρε την παε" μέσα σε πολύ λίγα χρόνια φτάσαμε στο "Τσακίρη μπινέ...κλπ".Δεν θα σταθώ στο αγωνιστικό μέρος,άλλωστε αυτή την ομάδα έχουμε αυτό μπορεί να κάνει.Εξάλλου για να παίξεις μπάλα πρέπει να σε αφήσουν κιόλας.Όποιος δεν κατάλαβε ότι σήμερα δεν υπήρχε περίπτωση να κερδίσουμε,ας αναλογιστεί λίγο την διαιτησία.80-20 με την Κέρκυρα μέσα στην έδρα μας.Όποιος δεν έχει καταλάβει ακόμη σε τι πρωτάθλημα παίζουμε,λυπάμαι αλλά είναι βλάκας.Το θέμα λοιπόν είναι τι ακριβώς θέλουμε.Γιατί τέτοια στησίματα σημαίνουν ότι ο Τσακίρης είναι στην απ'έξω.Άρα ποιός ο λόγος να τον βρίζουμε;Δεν αντιπροσωπεύει έτσι την Πανιώνια διαφορετικότητα;Αρχίζει και μου τη δίνει αρκετά η υποκρισία.Να μείνει η ομάδα σε Πανιώνια χέρια έστω και στη Β' εθνική,λένε.Γιατί, η β' είναι καθαρή κατηγορία;Εκεί δεν γίνονται στησίματα;Άρα η Πανιώνια ιδέα ταιριάζει μόνο στο τοπικό πρωτάθλημα και μάλιστα ως απλή συμμετοχή.Δεν ξέρω αν έχει συμφωνήσει ή όχι με τον Ψωμιάδη ή κάποιον τύπου Ψωμιάδη.Δεν με νοιάζει.Κι όποιος πει ότι δεν πανηγύριζε νίκες με Μπέο,με Γιδόπουλο,Με Μοβσεσιάν,με Ερμείδη κλπ. είναι μεγάλος ψεύτης.Γιατί αν το έχετε ξεχάσει,πρόεδρος δεν ήταν μόνο ο Δάλλας.Έγώ δεν θέλω άλλο Πανιώνιο της σφαλιάρας.Είδα και στο δεκαήμερο της προθεσμίας πόσοι Πανιωνάρες λεφτάδες σκοτώθηκαν να πάρουν την ομάδα.Ή στο τοπικό λοιπόν ή Α' εθνική με οποιονδήποτε μπορεί να τρέξει αξιοπρεπώς την ομάδα μέσα σε αυτό το εξάμβλωμα που εμείς αποκαλούμε πρωτάθλημα.Λυπάμαι αλλά μέση λύση δεν υπάρχει...

br fun_atic είπε...

Τι σχέση έχει ο Ηρακλής με την μετριότατη Κέρκυρα; Πως πίστευε ο προπονητής ότι θα γίνουν έτσι τα πράγματα όταν η ομάδα ΔΕΝ έκανε ευκαιρίες; Πότε είδαμε τους παίκτες να παίζουν λυσσασμένα και να χάνουν ευκαιρίες;

Όσα διοικητικά προβλήματα κι αν έχει η ομάδα, το αγωνιστικό της πρόβλημα είναι αξεπέραστο. Δεν είναι δυνατόν να έχουμε χάσει απ' όλες αυτές τις μετριότατες ομάδες...

Miltos@Chios είπε...

Στρατηγε μου την επομενη φορα.Και τα πραγματα ειναι τοσο απλα οσο τα παρουσιαζει ο griniaris...

Miltos@Chios είπε...

Και βεβαια περαστικα με την μεση....

IWN1998 είπε...

@brf. Αναφέρεις αναμονή για να δεις κινήσεις στις μεταγραφές. Μπορείς να εξηγήσεις πως θα κινηθεί στις μεταγραφές κάποιος που αρνείται να βάλει λεφτά από δω και μπρος στην ομάδα; Αυτό δεν δήλωνε σαν άρνηση στην πρόταση Λιανού να μοιράστουν το χρέος, κατ' ουσίαν τα χρήματα που χρειάζεται η ομάδα για να λειτουργήσει ως το καλοκαίρι;
Το μόνο που μπορείς να περιμένεις είναι τι ανταλλάγματα θα δώσει ο ΠΑΟ για τον Κούμο.

Θα συμφωνήσω με το nk99 ότι μάλλον αδικούμε τους παίκτες αν πούμε ότι δεν προσπάθησαν και για κάποιους ξέρουμε τι μπορούν, πχ ξέρουμε ότι ο Ριέρα δεν το έχει το γκολ και κάνει την περιττή ενέργεια πάντα και ο Μπάλαμπαν δυσκολεύεται πολύ να δει τα δίχτυα.
Όταν προσπαθούμε να γεμίσουμε την περιόχη ...με το Φανούρη... ή με το Σαλαλί στο "αγροτικό" του, δεν μπορούμε να τρέφουμε μεγάλες ελπίδες.

Αναζητείται κάποιος σαν το λουτσιάνο της τελευταίας χρονιάς του Μπέου για να δώσει την προσωπικότητα που λείπει από την ομάδα.

Ο Πανιώνιος δεν είναι δυστυχώς τούτες τις μέρες. ομάδα super league αλλά κάτι σαν ομάδα με κάποιους παίκτες super league.

Αλλά ακόμα και έτσι, λόγω της κατάστασης και των αντιπάλων, θ7α είχαμε ελπίδες αν δεν χαντακώνονταν όλες οι προσπάθειες ανάκαμψης από τις εκούσιες ή ακούσιες τραγελαφικές πράξεις που ζήσαμε τον τελευταίο καιρό.

Ας ελπίσουμε τα πιο ικανά χέρια να μην πνίξουν την ομάδα εν τέλει αντί να την βοηθήσουν να βγει στηνεπιφάνεια.

antunix είπε...

Πολύ σωστός ο Γκρινιάρης.
Η ομάδα θέλει ενίσχυση τον Γενάρη, χωρίς απαραίτητα να εννοούμε να μπουν πολλά χρήματα, διότι ο μεγαλομέτοχος δεν θα το πράξει λογικά.
Θέλει έξυπνες κινήσεις (δανεισμός κλπ.) για να βγει η χρονιά και μετά βλέπουμε. Αλλά με αυτό το ρόστερ δεν πάμε πουθενά.

IWN1998 είπε...

Ποιος να δανείσει τον Πανιώνιος του Τσακίρη παίκτες; Ο Μαρινάκης που τον ανεβοκατεβάζει γραφικό; H AEK; Μόνο από τ' ανταλλάγματα για τον Κούμο ελπίζουμε αλλά και εκεί υπάρχουν πιέσεις στον ΠΑΟ να μας δώσουν Δημούτσους και κουραφέξαλα.

dimosthenis είπε...

Έχουμε 4-5 παίχτες Α εθνικής (Μάχο, Μανιάτης, Λάτκα, Κουμορτζι και ένα οι Σίτο και Μπάλαμπαν μαζί) Όταν δεν παίζουν οι δυο και με την αδυναμία της ομάδας στο γκολ, τότε κλάψτα Χαράλαμπε. Δεν κατάλαβα γιατί επιλέχτηκε αυτός ο αγώνας να λείψει ο Λάτκα που έδενε την άμυνα. Γιατί επιλέχθηκε ένας ακόμη πρώην παίχτης ο Φανούρης να ξεκινήσει τον αγώνα; Βέβαια μ' αυτούς τους παίχτες στο κέντρο όπου μόνο ο Τσότσαλιτς έπαιζε με τη μία και πέρναγε κάθετες μπαλιές προς τα μπρος με ένα ρυθμό αργό και προβλέψιμο δεν είχες και πάλι καμιά τύχη. Βέβαια υπάρχει και η προκλητική ανικανότητα Ριέρα και Μπάλαμπαν να βρουν δίχτυα. Γιαυτό μας περιμένει το μαύρο σκοτάδι. Η Κέρκυρα ήταν η χειρότερη ομάδα που πέρασε από τη Νέα Σμύρνη και όμως μας κέρδισε. Και οι άνθρωποι δεν έχουν αυταπάτες όσο τουλάχιστον συζήτησα μαζί τους εκεί στην 7. Είμαστε αξιοθρήνητοι. Πέντε νέοι παίχτες ενδεκαδάτοι είναι απαραίτητοι. Οι τρεις τουλάχιστον να μπορούν να στέλνουν το τόπι στα διχτυα και ένας τουλάχιστον να έχει ηγετικές ικανότητες τύπου Λουτσιάνο.

dimosthenis είπε...

Παρέλειψα τη διαιτησία ήταν φρικτή, 80 -20 στην έδρα μας! Είναι φανερό ότι μας την έχουν στημένη. Πού είναι τα αρχ...του μεγαλομετόχου, μόνο δηλώσεις του τύπου φεύγω μένω γίνονται. Αλλά μπροστά στο δικό μας χάλι η διαιτησία φαίνεται ασορτί. Που 'σαι ρε Αχιλλέα να ρίχνεις κανένα μπινελίκι. Ας τον προσλάβει ο Τσακίρης μόνο γι αυτό. Πού καταλήξαμε να αποζητάμε τον Μπέο που όλοι το βρίζαμε...

Θεμιστοκλής είπε...

Μακάρι να διαψευστώ, αλλά ο ΠΑΟ δεν πρόκειται να δώσει τίποτε σε έμψυχα ανταλλάγματα, σε περίπτωση μεταγραφής του Κούμο. Όχι Πετρόπουλο, αλλά ούτε καν Κλέιτον που έτσι κι αλλιώς, δεν τον υπολογίζει. Πότε έκανε κάτι διαφορετικό για να το κάνει τώρα;
Θυμάμαι όταν μας πήραν το Βόκολο και ήταν στα σκαριά η μεταγραφή του Φύσσα, δεν ήθελαν να δώσουν ούτε το Γεωργιάδη του Σάββα και τελικά τον παραχώρησαν αλλού. Πάντα την ίδια τακτική ακολουθούσαν. Για να μη θυμηθώ το μπάσκετ, που προσπαθούσαν λυσσασμένα να πάρουν το Φάνη με αντάλλαγμα κάποιον...Χρυσανθόπουλο!

IWN1998 είπε...

Ειλικρινά είναι να εκπλήσσεται κάποιος αν δει ξανά το γκολ της Κέρκυρας, με τη χαλαρότητα που διακατέχει την άμυνα μας στη φάση αυτή...ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ. Δείτε το ξανά στο:

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10485&subid=2&pubid=92566662

br fun_atic είπε...

Δεν προσπάθησαν.παίκτες και πάγκος.εγώ Ίωνα του ζητάω να αποδείξει ότι τα χέρια του είναι τα πιο ικανά.τον τρόπο τον ξέρει.με τα ψέμματα πάντως δεν θα σωθούμε.

IWN1998 είπε...

Μάλλον αδίκησα το Σαλαλί. Μπορεί εκτελεστικά να μη συνετέλεσε αλλά και στις δυο σημαντικέ φάσεις του Β΄μέρους, Ριέρα κεφαλιά και άχαστο Μπάλαμπαν, ο Σαλαλί έδωσε ασσίστ.

IWN1998 είπε...

@brf. Για να αποδείξει ότι τα χέρια του είναι πιο ικανά ή έστω ικανά, χρειάζεται μια υπέρβαση, ουσιαστική και πολυεπίπεδη και όχι Ρεκομπική.

Katrinos είπε...

Μου φαίνεται οτι ή δεν καταλαβαίνετε ή δεν θέλετε να καταλάβετε τι ακριβώς συμβαίνει. Καθόμαστε και ασχολούμαστε και σπάμε τα στομάχια μας με τα αγωνιστικά όταν το θέμα μας είναι κάθε άλλο παρά αγωνιστικό.

Γκρινιάρη , συνύπογράφω - respect

Katrinos είπε...

BTW , απο εδώ και στο εξής , όταν θα βλέπω πάνω απο δύο κλούβες ματ, θα πετάγομαι στο προποτζήδικο απέναντι να παίζω και ένα διπλάκι vs τη Πανιωνάρα μας. Δύο και κάτω στάνταρ άσσος......

Πως το λένε το θεώρημα? Το πέταγμα μιας πεταλούδας στη Κίνα μπορεί να προκαλέσει καταιγίδα στην Αμερική, έ τέσσερις κλούβες ματ μπορούν να προκαλέσουν διπλό στη Ν/Σ

IWN1998 είπε...

Συγγνώμη συμμαθητή...Καλά με το Μπέο, αλλά με το Γιδόπουλο τι νίκες πανηγυρίσαμε? Σούμπιτοι υποβιβαστήκαμε... Κάτι προβολείς έσβηνε μη και μας σώσει. Για να μην πάω στα πανηγύρια που κάναμε με Μοβσεσιάν και Ερμείδη.

Τέλος, ναι ένας βούρκος είναι πασπαλισμένος με δελτία του στοιχήματος και των betατζήδων το πρωτάθλημα και οι άλλοι δεν είναι και πολύ καλύτεροι του Ψωμιάδη...όλογυρά μας. Αλλά υπήρχε λύση που μπορούσε να είναι κάπως βιώσιμη και την έκαψε ο αρχηγός ...Εφόσον την έκαψε και αυτή, όντως είναι καλύτερα να μην μας παιδεύει άλλο. Βαρεθήκαμε πια που γράφει και ο Πανιώνιος Κόσμος. Κουραστήκαμε με τα παιχνιδάκια τους.Εξάλλου δεν τους είναι και απαραίτητοι οι οπαδοί και οι φίλαθλοι σε αυτούς τους παράγοντες "νέας κοπής" που λέει και ο Μπέος. Και ο Πανιώνιος έχει και άλλα σπορ, ευτυχώς, για να παρακολουθούμε.

IWN1998 είπε...

@katrinos...Μπα οι κλούβες ήταν για τη γιάφκα που βρήκαν πιο κάτω στη Νέα Σμύρνη, στην Καισαρείας. Δεν το βάζει ο νους μου πως κάποιος φοβόταν αναταραχή στο ματς με την Κέρκυρα γιατί κάτι ήξερε και φοβόταν...Και ήταν και γερό στάνταρ ο Πανιώνιος σήμερα στα στοιχήματα...

Katrinos είπε...

@ Iwn,
1) Δεν ξέρω ποιές είναι πιό εγκληματικές οργανώσεις , οι αντιεξουσιαστικές ή οι ποδοσφαιρικές
2)Λες τα 'μανάρια ' να παίζουν εκεί που ποντάρει ο κοσμάκης? Δεν ξέρω για το πέταγμα της πεταλούδας , αλλά το διπλό στη Νέα Σμύρνη σίγουρα έφερε κέρδη στην Απω Ανατολή....
3)Το έχω ξαναπεί , τώρα το γράφω με αφορμή το προτελευταίο σχολιο σου, τελικά εμάς τι μας ενοχλεί σε έναν απατεώνα, οτι είναι απατεώνας ή οτι δεν είναι δικός μας απατεώνας?

zamis είπε...

Το μονο καλο ειναι οτι διαλυθηκαν οι ψευδαισθησεις.
Εχει και ο κοσμος τις ευθυνες του-πρωτ'απ'ολα για τον εαυτο μου μιλαω-οχι βεβαια για τους λογους που εχει κατηγορηθει απο τον μεγαλομετοχο αλλα γιατι επελεξε να ζησει την φρεναπατη του μεσω αυτου.
Ας επιλεξουμε λοιπον επιτελους με κριτηρια πραγματικα και οχι ιδεοληπτικα.
Πρωτη εθνικη η συμμετοχη στο τοπικο
με την σημαια ψηλα?
Στην πρωτη περιπτωση,ας''αφησουμε'' τον μεγαλομετοχο να πουλησει(αφου αυτο θελει)οπου θελει.
Στη δευτερη,ας εχουμε πληρη επιγνωση των συνεπειων.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Μάλλον ανακαλύπτουμε κάθε φορά πως ο πάτος έχει και πιό κάτω...
Χάσαμε ΚΑΙ από την Κέρκυρα.
Τι κατάντια...
Θέλω να σας μεταφέρω έναν μικρό διάλογο που είχα λίγο πριν έλθω στο γήπεδο χθες. Σταμάτησα στο ψιλικατζήδικο―προπατζήδικο να πάρω καπνό, και αφού είπαμε δυό κουβέντες με την Θοδώρα, τής λέω ‘‘δέν θα μου πείς με τη νίκη’’;
―Με ποιόν παίζετε; μου λέει
―Με την Κέρκυρα

― Α, με σάς παίζει η Κέρκυρα και απ’ το πρωί ακούω εδώ μέσα...διπλό η Κέρκυρα και διπλό η Κέρκυρα!

Τυχαίο; Δέ νομίζω...

Costix είπε...

Μην μασατε, ρε. Οτι ειναι να γινει, θα γινει. Περιττο να σου πω Μινα μου, οτι η γιαφκα που ανακαλυψαν χθες βραδυ στην Καισαρειας 22 ειναι κολλητα στο πατρικο μας (Καισαρειας 20). Η μανα μου βεβαια δεν παιρνει χαμπαρι απο τετοια, οπως θα θυμασαι.
Ακου συμπτωση τωρα !!!

Ron Barceló είπε...

Ας είμαστε ρεαλιστές.
Η ομάδα είναι για βήτα. Όποιος είδε τις Σερρες στο οακα, μπορεί εύκολα να συμπεράνει πως είμαστε η χειρότερη ομάδα αυτη τη στιγμή και -δεδομένων των συνθηκών- πολύ δύσκολα θα αποφύγουμε των υποβιβασμό φέτος.
Αυτά περι διαιτησίας τα ακούω βερεσέ. Λογικό είναι να σε αντιμετωπίζουν ανυπόληπτα από τη στιγμή που δεν έχεις διοίκηση.
Από την άλλη η Κέρκυρα πήρε ανέλπιστα εύκολο διπλό μιας κ δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου.
Και οι σκόπιμες (και προκλητικές σε σημεία) καθυστερήσεις μέσα στο παιχνίδι είναι. Ας του είχες 3 τεμάχια στο 80' να παρακαλάγαν να λήξει νωρίτερα.
Δεν μπορώ να προσάψω κάτι στον Μάτζιο. Αλλη μια αγωνιστική, έκανε το αυτονόητο και παρέταξε την ομάδα με αμυντικούς προσανατολισμούς, ήτοι 2 αμυντικά χαφ. Τι κ αν παίζαμε με την Κέρκυρα, τι κ αν παίζαμε εντός έδρας και ήταν ματς ζωής ή θανάτου. Η ομάδα - στα χάλια που έχει - μόνο έτσι μπορεί κ πρέπει να κατεβαίνει αν θέλει να έχει ελπίδες για βαθμους. Και πώς αλλιώς να παίξει χωρίς φορ?!
Ούτε μπορώ να προσάψω κάτι στους μετριότατους Σάμαρη, Αναστασόπουλο τους οποίους εκμηδένισε ο περιπατητής γερο-Στολτίδης. Τα παιδιά τώρα αποκτούν εμπειρίες και όλο το μέλλον τους ανήκει.
Ούτε καν στον Όμο, που στάθηκε αξιοπρεπώς παρά τις φοβίες όλων.
Όμως δεν μπορώ να ανεχτώ άλλο το Μπάλαμπαν. Βαρέθηκα. Τελείωσε ο άνθρωπος. Ας σταματήσει να ζημιώνει τον Πανιώνιο τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά και ας πάρει δρόμο όμορφα και ωραία.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ Η "ΕΜΠΕΙΡΙΑ" ΤΟΥ.
Τέλος, αν δε γουστάρει ή βαρέθηκε ο μεγαλομέτοχος ας πωλήσει στο Λιανό, να τελειώνουμε.
Αν συνεχίσει έτσι, θα χρεωθεί τη ρετσινιά της προεδρίας στη χειρότερη ομάδα του Πανιωνιου ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.
Αν πάλι είναι έτοιμος για μάχη, ας κάνει μεταγραφές γιατί αλλιώς no future.

ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ!

br fun_atic είπε...

Νομίζω ότι εθεσες τα θέματα σε σωστή βάση.

IWN1998 είπε...

Επειδή φσίνεται να υπάρχει εκκρεμής η ιστορία περί τετελεσμένης κάτω από το χαλί πώλησης της ΠΑΕ στους ‘Ψωμιαδικούς’, αν κάτι τέτοιο αληθεύει, η πρώτη σκέψη θα ήταν ότι οι από το καλοκαίρι ιδιοκτήτες δεν θα ήθελαν να πάρουν μια ομάδα Β’ Εθνικής.
Με το δεδομένο όμως ότι το συγκεκριμένο κονσόρτσιουμ ήδη έχει ομάδα Α’ Εθνικής, γιατί να μην υποθέσουμε ότι ‘στοιχηματικά’ συμφέροντα τους εξυπηρετούνται κάλλιστα με την ύπαρξη δικού τους βραχίονα και στη Β’ Εθνική;

Οι επικλήσεις στον ιδιοκτήτη για πώληση στο Λιανό κλπ, που διαβάζω, είναι μάλλον απατηλές προσδοκίες και έχουν πλέον σβηστεί από το χάρτη.

Αν αληθεύει ότι έχει πουληθεί η ομάδα κάτω από το χαλί, τότε έχουμε δυο ενδεχόμενα. Είτε να βοηθήσουν οι "νέοι" ιδιοκτήτες το Γενάρη, την ενίσχυση της ομάδας αν θέλουν να έχουν ομάδα Α' Εθνικής, είτε να την αφήσουν στο χάλι της να πέσει αν θέλουν να πάρουν για τους δικούς τους σκοπούς, ομάδα Β΄ κατηγορίας.

Αν δεν αληθεύει η πώληση της ομάδας, τότε με το χάλι που έχουμε, θα έπρεπε ο Τσακίρης να κάνει δυο υπερβάσεις. (1) Έμπειρο προπονητή όχι γιατί ο Μάντζιος τα έκανε θάλασσα αλλά κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. (2) Ενίσχυση το Γενάρη πέραν από τα ανταλλάγματα ΠΑΟ ή επαφές με ΠΑΟ για σοβαρά ανταλλάγματα (πχ Κλέιτον και Μάντζιο). Ειδάλλως την ομάδα θα του την πάρουν για ένα ξεροκόμματο, εκτός και αν ούτε αυτό τον ενδιαφέρει, αλλά τότε γιατί δεν πουλάει στο Λιανό; Μόνος λόγος με βάση την κοινή λογική, μπορεί να είναι το ότι δεν πιστεύει ότι μπορεί να κρατήσει την ομάδα ένας σαν το Λιανό μέσα στο βούρκο της Super League.

Στα όσα λέγονται για τη διαιτησία, είναι προφανές ότι η εύνοια στον ΠΑΟ εις βάρος των αντιπάλων μας, στα πριν από μας ματς με ΠΑΟ, μετατρέπεται σε δυσμένεια εις βάρος μας στο μεταξύ μας αγώνα.
Αυτό αποδείχτηκε χθες και μένει ν' αποδειχτεί και στις Σέρρες, μια που και χθες υπήρξε εύνοια για τον ΠΑΟ. Εκτός εαν ... δούμε εκεί κάποιο περίεργο αποτέλεσμα, που θα το δικαιολογούν άλλα σενάρια, που έχουν αναφερθεί χθες.

IWN1998 είπε...

Έτσι για δείγμα ένα από τα πολλά μπετατζίδικα που είχαν σαν πρώτη πρόταση τον άσσο στο Πανιώνιος-Κέρκυρα...
http://www.footballbet.gr/?article&aid=5444

antunix είπε...

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι η κουβέντα που κάναμε για τα διοικητικά, επηρέασε πάρα πολύ. Τα διάβασε τα blog ο Μπάλαμπαν (!), θόλωσε και γι’ αυτό έχασε το άχαστο. Είμαστε ηθικοί αυτουργοί. Όλοι μας!!

panioniaria είπε...

Εχω την εντύπωση ότι έχουμε την χειρότερη ομάδα στην κατηγορία,πολύ δύσκολα θα σωθουμε φέτος.Με προβληματίζει ότι η ομαδα είναι εντελως απροστατευτη απέναντι στη διαιτησία,ακόμα και με την χθεσινή στην Α' Εθνική Κέρκυρα μας έπαιζε 80-20.Φυσικά δεν έφταιγε ο διαιτητής για το χθεσινό αποτέλεσμα αλλά φαίνεται οτι δεν μας υπολογίζουν καθόλου.ΣΥΜΦΩΝΩ απόλυτα με όσα γράφει παραπάνω ο γκρινιάρης,Ο ΘΕΟΣ ας μας βοηθήσει φέτος γιατί δεν βλέπω φως στον ορίζοντα..........

cdu είπε...

ΟΚ, το πρωτάθλημα είναι βρώμικο. Ας πούμε δεν μας έπαιξε η διατησία (μόνο εμείς το λέμε αλλά ας το δεχτώ). Εντάξει, βρωμιάρα ομάδα η Κέρυρα (τό΄πα και εγώ). Μπορεί η ομάδα να επηρρεάστηκε από την άκαιρη ανακίνηση τον διοικητικών.

Αλλά, ρε μάγκες (και κούκλες), δηλαδή χτές βρώμισε το ποδόσφαιρο; Χρειάζεται διαιτησία για να κερδίσεις αυτή τη ομάδα που το καλοκαίρι την κέρδιζαν ομάδες Β΄ Εθνικής; Μήπως όταν είχαμε διοικητική ηρεμία δεν μας έκανε κέρδισαν ο Βόλος, ο Τέλης και ο Διαγόρας;

Επειδή κερδίσαμε δυο σαπάκια της ίδιας άθλιας φάρας κάναμε την υπέρβαση ή γίναμε σουπερομάδα επειδή φοράμε κόκκινα-μπλε σαν τον σούπερμαν που έγραψε κάποιος; Σαν και πέρυσι, που ένα ευνοϊκό πρόγραμμα έφερε μερικές απανωτές επιτυχίες με τα τότε σαπάκια, αρχίσαμε τα συγχαρητήρια. Και δικαιώνεται ο Πραλίνας (πέρυσι, μαζί με τον ιδιοκτήτη που τον κράτησε) και δεν θέλουμε προπονητή γιατί έχουμε τον Μάντζιο φέτος.

Έψαχνα και εγώ συνωμοσίες και εξηγήσεις για το χτεσινό. Φτάνει. Το ξυράφι του Οκάμ λέει απλά ότι αυτό το άθλιο κατασκεύασμα φτιάχτηκε από άσχετους, ανίκανους και αδιάφορους το καλοκαίρι με κενά σε ένα σωρό θέσες και υλικό επιπέδου Β ή Γ Εθνικής σε άλλες. Τα είχε γράψει ο Βαλαβάνης στη Καθημερινή - συνωμότης και αυτός. Και οι άσχετοι, ανίκανοι και αδιάφοροι δεν ταρακούνήθηκαν. Ούτε ταρακουνήθηκαν μετά το κάζο από το Βόλο. Τουλάχιστον πρόπερσι, μετά το αντίστοιχο κάζο ο ιδιοκτήτης έφερε τον Ρεκόμπα ενώ πέρυσι έγινε το επτάωρο ΔΣ. Φέτος, απλά, οι άσχετοι και ανίκανοι, πήραν το καπελάκι τους και έφυγαν, όπως άλλωστε είχαν με θράσσος δηλώσει.

Η ομάδα μπορεί να τη γλυτώσει μόνο με ένα τρόπο: Πολύ χοντρες μεταγραφές τώρα.

Αλλιώτικα, να δώσουν όχι μόνο τον Κουμορτζί αλλά και τον Μανιάτη. Είνα κρίμα να φάει τέτοια ξεφτίλα και πίκα μετά τα όσα έχει προσφέρει.

Ron Barceló είπε...

Ακούγεται έντονα πως η πρώτη μεταγραφή το Γενάρη είναι δανεικού (χωρίς δικαίωμα αγοράς) και είναι ο μικρός Πομάκος του γαύρου με τα πιστόλια και το καλλιτεχνικό φρύδι.

br fun_atic είπε...

Όταν ο γιος μου ξεκίνησε το ποδόσφαιρο, ήταν περισσότερο γνωστός για τους πανηγυρισμούς του, παρά για την εκτελεστική του δεινότητα.
Όταν είχε δει τον τρόπο πανηγυρισμού του Μήτρογλου, τον είχε εφαρμόσει κι ο ίδιος. Βέβαια, έφαγε το σχετικό χ@@@@μο και δεν το ξανάκανε... Από τότε βέβαια, πέρασε πολύς καιρός, βελτιώθηκε στο ποδόσφαιρο, αλλά έχασε αυτό το feeling, το touch, το whaοo που είχε στους πανηγυρισμούς. Να μια καλή ευκαιρία να λύσουμε το θεματάκι αυτό!!!

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Κωστή μου, και βέβαια το κατάλαβα πως η γιάφκα ήταν δίπλα στο πατρικό σου, αλλά είπα να μήν κάνω κανένα αστειάκι περί αυτού, διότι άν θυμάσαι το πιστολίδι στη Δάφνη τον περασμένο Μάρτιο (περίπτωση Λάμπρου Φούντα), τίνος ήταν το αυτοκίνητο που άνοιξε αλλά δέν πρόλαβε να κλέψει; οέο;
Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι άν συμβεί καμμιά ακόμα σύμπτωση σε κανέναν άλλο φίλο εδώ μέσα, θα μας τραβάνε
για ...παράπλευρες σχέσεις με τρομοκράτες. Όλα να τα περιμένεις σ' αυτό το μπουρδελοκράτος που ζούμε.
Ήδη βλέπω τους τίτλους "η γιάφκα τών παγκοσμίων" "μπλόγκερς φίλων του Πανιωνίου φέρονται ως εμπλεκόμενοι" "ανάμεσά τους, πολίτες υπεράνω πάσης υποψίας" και δέ συμμαζεύεται...

Χρόνια πολλά σε όλους για σήμερα.
Να χαίρομαι το γυιό μου!

br fun_atic είπε...

Να τον χαίρεσαι!!!Χρόνια του πολλά!!!

zamis είπε...

χρονιαπολλα Μινα μου,να τον καμαρωνεις

Griniaris είπε...

Χρόνια του πολλά,να τον χαίρεσαι...