Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Η ήττα φέρνει γκρίνια – αποκατάσταση της εμπιστοσύνης τώρα

Κι άλλες φορές ο Πανιώνιος αντιμετώπισε το φάσμα του υποβιβασμού. Ποτέ όμως δεν μας θυμάμαι σε τέτοια χάλια. Ας αφήσουμε έξω το αγωνιστικό – οικονομικό κομμάτι.

Αυτή τη στιγμή οι φίλαθλοι βρίζουν τους παίκτες αλλά και άλλους φιλάθλους, οι παίκτες έχουν τα δικά τους, ο ένας σύνδεσμος κατηγορεί τον άλλο και όλοι μαζί κατηγορούν τον Τσακίρη. Μετά από κάθε ήττα κανείς δεν έχει εμπιστοσύνη σε κανέναν. Όλα φαίνονται μαύρα και ύποπτα. Και οι φήμες οργιάζουν.

Όλοι έχουμε δει πως η ομάδα μας είναι ασταθέστατη, μέτρια και δεν μπορεί να σταθεί στο πιο βρόμικο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών. Από τη στιγμή μάλιστα που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις είναι εντελώς ανυπόληπτη από τους αντιπάλους αλλά και από τους διαιτητές. Αν συνεχιστεί η κατάσταση αυτή θα πέσουμε. Είναι δεδομένο.

Θα αφήσουμε όμως την ομάδα να πέσει; Πόσο βοηθά ο ενδοπανιώνιος πόλεμος, οι ύβρεις , οι απειλές, τα λαϊκά δικαστήρια και οι προπηλακισμοί των παικτών μας; Πόσο βοηθά να βλέπεις τον διπλανό σου στην εξέδρα με μισό μάτι;

Η κατάσταση είναι αναστρέψιμη και αυτό πρέπει να το καταλάβουμε το συντομότερο δυνατό.

Να ξεκινήσουμε από τη σωστή βάση. Αυτή τη στιγμή την ομάδα την τρέχουν άνθρωποι από τα σπλάχνα της. Άνθρωποι που τους έχουμε εμπιστοσύνη και που έχουν δείξει δείγματα σοβαρής δουλειάς. Όσο όμως κι αν παλέψει η διοικητική ομάδα, τίποτα δεν μπορεί να γίνει αν δεν πασχίσει ο μεγαλομέτοχος. Ξέρουμε καλά ότι αν το θέλει, η ομάδα μπορεί.

Πρώτα απ’ όλα ας συνειδητοποιήσει τι θέλει. Θέλει να είναι ιδιοκτήτη της ομάδας ή όχι; Αν δεν θέλει, έχει την υποχρέωση να την σώσει και μετά μπορεί να την πουλήσει. Θέλει να βγάλει την ομάδα από το αγωνιστικό τέλμα; Αν ναι θα χρειαστούν χρήματα και μάλιστα πολλά. Καλές και ποιοτικές μεταγραφές, ενδεχομένως χωρίς να δοθεί κανένας βασικός μας παίκτης.

Ας συνειδητοποιήσει κάτι απλό. Ναι το πρωτάθλημα είναι βρώμικο. Γιατί όμως; Γιατί αυτοί που το βρωμίζουν δεν έχουν τη δική του οικονομική επιφάνεια. Απ’ αυτό ζουν. Αυτό είναι το βασικό μέσο βιοπορισμού τους.Απ' αυτό υφίστανται κοινωνικά. Επειδή είναι άνθρωποι ανύπαρκτοι οικονομικά δεν μπορούν να σταθούν στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Γι’ αυτό τα στησίματα, γι αυτό το τζογάρισμα. Αυτούς θαυμάζουμε; Αυτούς δεν μπορούμε να κερδίσουμε;

Μάλλον ο κος Τσακίρης έχει υποτιμήσει πολύ τον εαυτό του και τις δυνάμεις του. Λίγοι έχουν τη δική του οικονομική επιφάνεια. Με τους κατάλληλους συνεργάτες και με σωστές κινήσεις ο κος Τσακίρης έχει τη δυνατότητα να κρατήσει την ομάδα ψηλά και μακριά από τις βρωμιές για τον απλούστατο λόγο ότι έχει την απαιτούμενη οικονομική επιφάνεια. Αρκεί να μπορεί και να θέλει.

Σε λίγες ημέρες αρχίζει η μεταγραφική περίοδος. Τότε θα δούμε τις προθέσεις του μεγαλομετόχου για την ομάδα. Τότε θα δούμε αν είναι διατεθειμένος να κάνει το χρέος του. Τότε θα δει κι εκείνος πως αν κάνει το χρέος του και προσπαθήσει πραγματικά για την ομάδα, όλοι θα τον στηρίξουν.

Ο κόσμος δεν βρίζει τον Τσακίρη των πρώτων ετών. Βρίζει τον τύπο που παρουσιάζεται ως Τσακίρης, που ντύνεται σαν τον μεγαλομέτοχο, που του μοιάζει, αλλά που δεν έχει καμία σχέση σε συμπεριφορά, σε νοικοκυροσύνη και σε αγάπη για την ομάδα με τον πρόεδρο που γνωρίσαμε και στηρίξαμε όλοι. Βρίζουν τον Τσακίρη που κάθε φορά που μιλά σε δημοσιογράφο μας προκαλεί στεναχώρια, πόνο και φόβο.

Αν ο κος Τσακίρης έχει πικραθεί από την συμπεριφορά των οπαδών της ομάδας απέναντι στο πρόσωπό του ας σκεφτεί πως θα αντιδρούσαν οι φίλαθλοι μιας οποιασδήποτε άλλης ομάδας (οποιασδήποτε χώρας) όταν, μολονότι είχαν έναν πάρα πολύ ευκατάστατο πρόεδρο, έβλεπαν να πωλούνται κάθε χρόνο τα μεγαλύτερα ταλέντα της ομάδας και όχι μόνο να μην αντικαθίστανται αλλά τα χρήματα των μεταγραφών τους να πηγαίνουν σε μαύρες τρύπες, σε ηλίθιους συνεργάτες, σε μεταγραφές απίθανων παικτών, σε άχρηστα ηλεκτρονικά συστήματα, σε αποζημιώσεις και γενικά σε ό,τιδήποτε άλλο απ’ ότι θα βοηθούσε την ομάδα να ορθοποδήσει αγωνιστικά.

Πως θα αισθάνονται οι φίλαθλοι μιας οποιασδήποτε άλλης ομάδας αν κάθε χρόνο άκουγαν πως ο στόχος είναι η Ευρώπη, αλλά από τα μέσα του πρώτου κιόλας γύρου έκαναν υπολογισμούς με τα κομπιουτεράκια για να δουν με ποιο τρόπο θα σωθούν. Αν με το έτσι θέλω γίνονταν πρόεδρος της ομάδας τους ο πρώην πρόεδρος της μεγαλύτερης αντιπάλου τους, ο οποίος μάλιστα εφάρμοζε πάνω τους συστήματα και πρακτικές που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Πως θα αισθάνονταν αν ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος αποκαλούσε τη μεγαλύτερή τους αγάπη προσωπικό του βάσανο και αν ήταν διατεθειμένος να την πουλήσει σε κάποιον που θεωρητικά θα μπορούσε να την βγάλει πρόσκαιρα από το αγωνιστικό τέλμα αλλά που για αντάλλαγμα θα την ξαναγυρνούσε στα πιο σκοτεινά της χρόνια.

Ναι, ήταν πραγματικά ανήθικο να βρίζει και να καταριέται κάποιος την μητέρα και τα παιδιά του Τσακίρη, αλλά πρέπει και ο μεγαλομέτοχος να καταλάβει ότι με την συμπεριφορά και τις επιλογές του έχει βγάλει εκτός εαυτού πολλούς ανθρώπους. Και το κυριότερο, ανθρώπους που τον αγαπούσαν και τον στήριζαν…

Όλα αυτά όμως μπορούν να ξεπεραστούν, αρκεί να συνειδητοποιήσουμε ότι όλοι υποστηρίζουμε την ίδια ομάδα, ότι όλοι θέλουμε το καλό της και να κάνουμε ό,τι καλύτερο περνάει από το χέρι μας. Κάποια στιγμή πρέπει να αφήσουμε τη μίζερη αντιμετώπιση της κρίσης και να υποστηρίξουμε σοβαρά την ομάδα. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Αυτή τη στιγμή, με τον τρόπο που αντιδρούμε, είμαστε το βούτυρο στο ψωμί κάθε αντιπάλου που επιβουλεύεται την ομάδα.

66 σχόλια:

antunix είπε...

Κάποιοι χαίρονται όταν χάνει η ομάδα, για να κάνουν τις μετά Χριστό προφήτες…

br fun_atic είπε...

Αυτά δεν τα πιστεύω...Απλά όλος ο κόσμος είναι πικραμένος και εκδηλώνει διαφορετικά την πίκρα του. Κάποιοι δεν μπορούν να διαχειριστούν το θέμα.Αυτό είναι όλο...

antunix είπε...

Μπορεί να είναι και έτσι

Τραγικό…
Βλέπω τα αποτελέσματα της ομάδας και σε 7 ματς στην Νέα Σμύρνη, το σκορ είναι το ίδιο μονότονο 1-0! Δύο φορές υπέρ μας και πέντε κατά…
Δεν βλέπεις με τίποτα δεύτερο τεμάχιο, τον κ…ο κάτω να βαράς!

br fun_atic είπε...

Αυτή είναι η ομάδα και αυτές είναι οι δυνατότητές της. Δυστυχώς. Χωρίς ενίσχυση δεν θα κάνουμε τίποτα.Δεν χρειάζεται να καθόμαστε να περιμένουμε το θαύμα. Η ενίσχυση θα φέρει τα αποτελέσματα, τα αποτελέσματα θα συσπειρώσουν τον κόσμο και θα χαλάσουν τα σχέδια όλων όσοι μας έχουν βρει τον αδύναμο κρίκο και μας σκάβουν τον λάκκο.
Αν ο Τσακίρης θέλει να αποδείξει πράγματα στον εαυτό του και στους άλλους, αυτή είναι η ώρα...

antunix είπε...

Πολύ σωστά τα εκφράζει…
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=93046902
Χρειάζεται οπωσδήποτε σέντερ φορ. Έστω (από Β’ Εθνική) και τον Καούνο, τον Σαϊτιώτη, ακόμα και τον Ζαχαρόπουλο! Θα την κάνουν τη δουλειά. Έναν απλά να έχει τη θέση. Επίσης, και το θέμα του επιτελικού πρέπει να λυθεί. Μόνο έτσι θα βάζουμε γκολ. Αυτές οι δύο θέσεις είναι κατεπείγουσες!!

zamis είπε...

Εχω μετανιωσει που επετρεψα στον εαυτο μου να ξεφυγει διοτι οταν βγαινεις εκτος εαυτου χανεις και τα δικια σου.
Αλλα απο κει και περα,και στο δια ταυτα,εχω μια σοβαρη συμφωνια και μια σοβαρη διαφωνια με το κειμενο.
Συμφωνω απολυτα στο κομματι για τα λαμογια και την διαφοροποιηση του Τσακιρη απο αυτους.
Διαφωνω ομως με αυτο που λες οτι''Ξέρουμε καλά ότι αν το θέλει, η ομάδα μπορεί''.
Αν εξαιρεσουμε τα δυο πρωτα χρονια που του βγηκε εξ'αιτιας του τριγωνου που κατοπιν απομακρυνθηκε(δικαιως η αδικως δεν το εξεταζω τωρα),η διοικηση που μετα ασκησε με τον αλφα η βητα τροπο,εφερε την ομαδα εδω προοδευτικα και βασανιστικα.
Αρα,η δεν μπορει η δεν θελει,ουτε αυτο το εξεταζω τωρα.
Αυτος ειναι εξ'αλλου και ο λογος που ολοι θελαμε να προχωρησει και το ντηλ με τον Λιανο.
Επισης,ειναι δεδηλωμενη,με οποιοδηποτε τροπο,η προθεση του να φυγει και να πουλησει.
Θεωρω λοιπον,οτι οι εκκλησεις προς το προσωπο του ειναι κενες περιεχομενου.
Θα εκτιμουσα,ακομα και τωρα,καθαρες κουβεντες απο μερους του,που ομως και ο κοσμος θα πρεπει να αντεξει.
Οσο η κατασταση σερνεται ετσι,τοσο θα χειροτερευουν τα πραγματα.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Γιατί, ο Χούτος θα μας χάλαγε;
Πού να βρίσκεται τώρα; Πόσα να παίρνει εκεί που είναι που δέν μπορεί να του τα δώσει ο Τσακ; Δέν πάει να τον πιάσει λέω γώ, που ήτανε και κολλητάρια, και να του πεί "έλα εδώ αγόρι μου να μας σώσεις, να γίνεις και ήρωας;
Ούτε τα χρόνια τον πήρανε, ούτε θα έχει ξεχάσει πώς βάζουνε γκόλ.
Στα χάλια που είμαστε, ακόμα κι ο Θωμάς ο Μαύρος φαντάζει ελπιδοφόρος περίπτωσις!

br fun_atic είπε...

Ελλείψει άλλου επενδυτή, ο Τσακίρης είναι ο μεγαλομέτοχος. Αυτό είναι γεγονός. Ανεξάρτητα από το πως το βλέπει ο καθένας αυτή είναι μια πραγματικότητα.

Μια άλλη πραγματικότητα είναι πως από τους συνυποψηφίους μας για υποβιβασμό, ούτε ο Μπέος, ούτε ο Πηλαδάκης, ούτε ο Παπουτσάκης, ούτε ο Μακ, ούτε κανείς άλλος τέλος πάντων δεν έχει τα λεφτά του Τσακίρη. Αυτό σημαίνει ότι αν θέλει να ενισχύσει την ομάδα έναντι όλων των άλλων, μπορεί να το κάνει.

Δεν κάνω λοιπόν καμία έκκληση. Γράφω το αυτονόητο. Αν θέλει, ο Τσακίρης, η ομάδα μπορεί...

Είπε ότι τα χέρια του είναι τα πιο ικανά. Ας το αποδείξει...Κι εμείς από τη μεριά μας ας τον αφήσουμε να το αποδείξει.
Αν δεν το κάνει είναι μια άλλη ιστορία.

br fun_atic είπε...

@zamis
δεν πρόσεξες μια λεπτομέρεια του κειμένου. Αναφέρομαι στη σημερινή διοικητική ομάδα. Οι άνθρωποι αυτοί είναι βέβαιο ότι μπορούν να λειτουργήσουν καλύτερα από την διοικητική ομάδα της πρώτης διετίας. Χωρίς λεφτά βέβαια δεν γίνεται τίποτα. Οπότε το αν θέλει ο Τσακίρης, η ομάδα μπορεί, αναφέρεται στον συνδυασμό οικονομική ευρωστίας και χριστής διοίκησης.

Miltos@Chios είπε...

Το τι πραγματικα εχει κατα νου ο Τσακιρης θα φανει στο αμεσως επομενο διαστημα.Κυριακη κοντη γιορτη!Μινα ειμαστε στεναχωρημενοι,πικραμενοι αλλα ΟΧΙ ΤΟΣΟ απελπισμενοι!

zamis είπε...

@brf
ok,η σημερινη διοικητικη ομαδα πασχιζει,ειναι βεβαιο αυτο.
Αλλα ειλικρινα,δεν ξερω τι μπορουμε να περιμενουμε απο τον μεγαλομετοχο το Γεναρη οταν σου λεει οτι δεν αντεχει το συμβολαιο του ''δανεικου''Λολο.
Ανταλλαγμα(τα)για Κουμο,μεχρι εκει,αλλα αυτο μπορει να το κανει και ο κ.Ζερβακακος,ετσι δεν ειναι?

Griniaris είπε...

Φοβάμαι ότι λεφτά δεν πρόκειται να πέσουν στον Πανιώνιο.Ο Τσακίρης ούτε θέλει ούτε μπορεί να ρίξει λεφτά σε μια ομάδα όπου είναι υπό προθεσμία μεγαλομέτοχος.Αν υπήρχε τέτοια πρόθεση θα είχαν γίνει ήδη κάποιες κινήσεις ώστε να μπορέσουν αυτοί που θα έρθουν να βοηθήσουν το συντομότερο δυνατό.Μοιραία λοιπόν θα αφεθούμε στις ορέξεις του γαύρου και του βάζελου.Και ειλικρινά δε βλέπω το λόγο να μας ενισχύσουν ουσιαστικά.Κατά πάσα πιθανότητα η πορεία μας είναι προδιαγεγραμμένη.Αλλά έτσι είναι,όταν δεν μαθαίνεις από τα λάθη σου,κάποια στιγμή είναι πολύ αργα...

Bertheway είπε...

Όλοι έχουμε απογοητευτεί από τον μεγαλομέτοχο.Κάποιοι έχουν ξεφύγει στον τρόπο που δείχνουν τη δυσαρέσκεια τους.Ο Γενάρης πλησιάζει.Γιατί όλοι αναφέρεστε σε δανεικούς από Ελλάδα?Δεν μπορεί να φέρει από το εξωτερικό?

br fun_atic είπε...

@zamis και griniaris

Όταν λέει ότι τα χέρια του είναι τα πιο ικανά τι εννοεί; Με δεδομένο μάλιστα ότι δεν ασχολείται με την καθημερινότητα της διοίκησης.

Αν εννοεί ότι σε θεσμικό επίπεδο είναι ο πιο κατάλληλος, ε τότε είναι βέβαιο ότι πάμε για φούντο. Αν εννοεί ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του (και αυτό δεν μπορεί να είναι τίποτα άλλο από μεταγραφική ενίσχυση), τότε μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι.

Προσωπικά δεν θα ήθελα να φύγει ο Κούμο, κι ας λέει ο Μάκης για τις ιερές αγελάδες. Όταν πουλάς ένα από τα καλύτερα περιουσιακά σου στοιχεία σε περίοδο ανάγκης, μάλλον δεν είσαι καλός έμπορος.

Αν πάλι η πώλησή του είναι τόσο επιβεβλημένη, θα ήθελα να πιάσει τόπο. Ναι πράγματι ο Τσακίρης πουλάει καλά το εμπόρευμα, αλλά μετά τα χαλάει στην αξιοποίηση του τιμήματος που έλαβε.

br fun_atic είπε...

Είναι προφανές βέβαια ότι εσείς γράφετε έχοντας στο μυαλό σας ότι η ομάδα έχει ήδη πουληθεί κι εγώ ελπίζοντας ότι κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει... Ακόμη κι αυτό όμως θα αποδειχθεί σύντομα...

Miltos@Chios είπε...

Αν προσπαθησει καποιος να αναζητησει μια λογικη στα οσα συμβαινουν τον τελευταιο καιρο,τοτε αναγκαστικα καταληγει στο συμπερασμα οτι η ομαδα εχει ΗΔΗ πουληθει.Κατι που πρωτος εγραψε αν δν απατωμαι ο zamis

zamis είπε...

@Milto
Δεν γνωριζω τιποτα,η λογικη με παει εκει.
Ο Τσακιρης δεν πουλαει στον Λιανο διοτι το τιμημα ειναι πολυ μικρο.
Ταυτοχρονα ειναι δεδομενο οτι θελει να πουλησει και ο(ι) ενδιαφερομενος(οι)ειναι λιγο πολυ γνωστοι.
Αρα μενει μεχρι να φυγει,ο χρονος και η μεθοδευση θα φανει.
Επισης δηλωσε στην τελευταια του συνεντευξη οτι ο Κουμο πωλειται τωρα με ανταλλαγματα και ο Μανιατης το καλοκαιρι.
Αρα?
Αυτο με τα πιο ικανα χερια που εγιναν μαχαιρια που λεει κι ο Ιωνας,αστο καλυτερα.

amanAM είπε...

Δεν θέλω να σας χαλάσω το κλίμα, αλλά εγώ προσωπικά είμαι πολύ στενοχωρημένος, και πολύ απογοητευμένος συγχρόνως.

Δεν βλέπω φως στην άκρη του τούνελ. Σίγουρα θα υπάρχει κάποια έξοδος, αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που θα την ανακαλύψει. Όποιοι έχουν τα γένια, οφείλουν να βρουν τα χτένια.

Εγώ αποδέχομαι τον ρόλο του οπαδού, αλλά και του πελάτη μιας Ανώνυμης Ποδοσφαιρικής εταιρείας. Σαν πελάτης, είμαι παραπονούμενος από το θέαμα που μου πουλάνε, και σαν οπαδός είναι δυσαρεστημένος από τα αποτελέσματα.

Εγώ δεν ξέρω τις λύσεις. Αυτοί οφείλουν να τις βρούνε. Ας κάνουν κάτι, και γρήγορα, γιατί ξενέρωσα.

br fun_atic είπε...

θέλεις να πιάσουμε ένα ένα όλα τα σενάρια;

1. η ομάδα πουλήθηκε, αλλά επειδή ενδιαφέρθηκε η πολιτεία, ψάχνουν να βρουν καλύτερη φόρμουλα ως προς τα πρόσωπα των "επενδυτών".
2. Η ομάδα δεν πουλήθηκε αλλά πρόκειται να πουληθεί το καλοκαίρι. Ο Κομπότης θα πάρει τη θέση του Μάκη και ο Μάκης του Τσακίρη.
3. Η ομάδα πουλήθηκε ή θα πουληθεί στον Μάκη, ο οποίος για κάποιο λόγο δεν θέλει δύο ομάδες στην κατηγορία, άρα δεν θέλει να ελέγχει πλήρως το πρωτάθλημα και να βγάζει λεφτά από δύο πλευρές, αλλά θέλει να έχει και μια ομάδα στη β'.
4. Ο Τσακίρης θέλει να πουλήσει (γενικά και αόριστα) και γι' αυτό το λόγο θέλει να ξεπουλήσει όλους τους καλούς παίκτες και να βγάλει λεφτά από το στοίχημα.

Να δεχθώ ότι αυτά μπορεί και να αληθεύουν. Έχουμε σκεφτεί ότι μπορεί απλά να έχουμε μια μετριότατη ομάδα με πολλά κενά (τα οποία αντικειμενικά δεν μπορούν να καλυφθούν πριν από τον Γενάρη), η οποία συμμετέχει στο πιο βρώμικο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών, και διοικείται από έναν μεγαλομέτοχο που αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα σε κάθε επίπεδο;

Θα μου πει κάποιος: οκ, γιατί δεν πουλάει. Ξέρουμε ρε παιδιά όμως αν υπήρξε πραγματικό ενδιαφέρον και αν ο ενδιαφερόμενος για να αγοράσει είχε την οικονομική επιφάνεια να βγάλει την ομάδα από το τέλμα που έχει βρεθεί από τα λάθη του Τσακίρη;

amanAM είπε...

Νομίζω πως είμαι ο πρώτος που είπε πως η ομάδα έχει ήδη πουληθεί, αλλά κι αν δεν είμαι ο πρώτος, ποσώς με νοιάζει.

Θα χαρώ να διαψευστώ εμπράκτως...

Ron Barceló είπε...

Μην ανησυχείτε. Ο Αγαπουλας θα φέρει τα πουλεν του (Ντουγκλάο, Ονουάτσι και εκείνο τον απίθανο αλγερινό) και του χρόνου πάμε για πρωτάθλημα.
Άσσο ημίχρονο, Χ στο 75', διπλό τελικό. Και όλα τα λεφτά λουλούδια κ πριμ.
Α ρε Κιντή αλήτη..

br fun_atic είπε...

@ΑΜΑΝΑΜ
Όλοι έτι είμαστε. Έβλεπα τα στιγμιότυπα της Ξάνθης και παρατήρησα τον ιδιοκτήτη της να πανηγυρίζει ανάεσα στον κόσμο. Στην ίδια θέση βρίσκονται, αλλά έχουν μαζί τους τον φυσικό ηγέτη της ομάδας. Αν θυμάστε έτσι ήταν και ο Ατρόμητος πέρσι και γενικά έτσι είναι κάθε ομάδα που αντιμετωπίζει πρόβλημα.
Ο κόσμος βρίζει τον Τσακίρη, ο Τσακίρης αποδοκιμάζει τον κόσμο αι δεν έρχεται στο γήπεδο, ακούμε μόνο φήμες και γενικά έχουμε γίνει μαλλιά κουβάρια. Αν άποιος ενδιαφέρεται να αντιστρέψει αυτή την εικόνα, πρέπει να παρουσιάσει έργο τον Γενάρη. Αλλιώς ο καθένας θα μπορεί (δικαιολογημένα) να πιστεύει ό,τι θέλει.

Ron Barceló είπε...

Να μεταγραφή...

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=155631

Αναμένω τώρα Μπουρουτζίκα κ γλυκοκοιτάζω και Βάτραχο και θα φτιάξουν τα πράματα.

zamis είπε...

Οκ,εγω δεχομαι οτι ο Λιανος δεν μπορει.Απολυτα σεβαστο.
Δεχομαι επισης οτι ο Τσακιρης δινει την ομαδα σε ''τιμη κοστους''αλλα παρ'ολ'αυτα αγοραστης δεν υπαρχει.Σεβαστο και αυτο.
Πειτε μου,τι πρεπει να κανει απο τη στιγμη που ειναι δεδομενο οτι θελει να φυγει.
Να βαλει λεφτα τον Γεναρη,λεμε,να μας σωσει και να δωσει την ομαδα το καλοκαιρι.
Μα αφου δεν θελει να βαλει λεφτα.
Και αντε,πες,βαζει.Το καλοκαιρι ποιος θα αγορασει την παε,ο σαι μπαμπα,τι θαχει αλλαξει στο σκηνικο του ελληνικου ποδοσφαιρου δλδ?
Και ολο αυτο δεν εχει και τη μεθοδευση του?

υ.γ. κι εγω νομιζω ο Αντωνης το πρωτογραψε

Griniaris είπε...

Αν αυτό δε σημαίνει ότι βάλαμε το ένα πόδι πάνω στο άρμα,εμένα να με χε....

br fun_atic είπε...

Αν δεν βάλει λεφτά και πέσουμε, είναι προφανές ότι αυτοί που θα θελήσουν να μας αγοράσουν θα είναι λιγότεροι ή η Α' Εθνική των λαμογιών.Ακόμη κι αν ενδιαφερθεί τότε να μας αγοράσει ο κος Λιανός, θα πρέπει να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα πρέπει να ρίξει πάρα πολλά λεφτά...

Φαντάζομαι ότι ο μεγαλομέτοχος θα ήθελε να δώσει την ομάδα, εξασφαλίζοντας την βιωσιμότητα του προπονητικού. Αν δεν συμβεί αυτό υποθηκεύει μια τεράστια επένδυση.

Θεωρώ λοιπόν δεδομένο, αν θέλει οπωσδήποτε να πουλήσει, αλλά δεν θέλει και να χάσει τα λεφτά του από το Απήλιον, να βάλει χρήματα στην ομάδα τον Γενάρη.

amanAM είπε...

Κάποιοι ίσως να νομίζουν πως χάρηκα που έχασε ο Πανιώνιος το Σάββατο, γιατί το είχα προβλέψει... Δεν χάρηκα.

Αλλά όταν ακούω για δηλώσεις παικτών, και όταν οι στοιχηματικές εταιρείες και οι σχετικές ραδιοφωνικές εκπομπές δίνουν το Πανιώνιο σαν φαβορί, πάντα γίνεται το ανάποδο!!!

Πρόσθεσα και την γκαντεμιά του Σαββάτου, και έδεσε η "πρόβλεψη", και δυστυχώς δικαιώθηκα.

zamis είπε...

Το να εχουμε ηδη πουληθει και ηδη σωθει,ειναι αλλο ενα σεναριο,παραλλαγη του πρωτου που εγραψες.

amanAM είπε...

To μέλλον όλου του Πανιωνίου, είναι υποθηκευμένο στο προπονητικό του κυρίου Τσακίρη.

br fun_atic είπε...

Σε αυτά που μπορούμε να κάνουμε για την ομάδα πρέπει να προσθέσω μερικά

1. Παγκόσμιο πριν από κάθε παιχνίδι.Αποδίδει.
2. Να σταματήσει ο μάντης Καλχας - ΑΜΑΝΑΜ τις προβλέψεις.
3. Να απαγορεύεται στον Μίλτο η είσοδος στο αεροδρόμιο και το λιμάνι της Χίου :)

antonis είπε...

Καταρχήν χωρίς να θέλω να το παίξω προπονητής ,πρέπει επιτέλους η τεχνική ηγεσία, οι φίλαθλοι μας, και οι δημοσιογράφοι μας, να λειτουργήσουν με μια στοιχειώδη ποδοσφαιρική λογική.
Ο Γιόνσον και ο βαρό έχουνε μέχρι στιγμής μια μετριότατη παρουσία χωρίς να έχουν δείξει κάτι το ιδιαίτερο.
Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορεί να συγκριθούν με τον Κοντοέ που είναι καραμπινάτη περίπτωση παίκτη β εθνικής.
Ο κοντοές είναι φιλότιμος είναι βελτιωμένος σε σχέση με πέρσι αλλά στις 3 μεταβιβάσεις του, οι 2 είναι λάθος , είναι σαφώς πιο ορθολογικό να ξεκινούν στα αριστερά ο Γιονοσον η ο Βαρό που έχουν περισσότερες εμπειρίες και μπορούν τουλάχιστον δημιουργικά να προσφέρουν περισσότερα.
Ο βασιλιάς της Γκέλας ΟΜΟ είτε μας αρέσει είτε οχι, σαν αμυντικό Χαφ θα ήταν πιό χρήσιμος απο τον ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟ και ενδεχομένως καλύτερη επιλογή απο τον φετινό απαράδεκτο ΤΣΟΤΣΑΛΙΤΣ.
Ο προκλητικός περιπατητής Α-ΜΠΑΛΑΜΠΑΝ πρέπει να ξεκινάει ενδεκάδα αφού δεν έχουμε άλλες λύσεις.
Το να θέλουμε να παίξουν τα δικά μας παιδιά (ΦΑΝΟΥΡΗΣ,ΚΟΝΤΟΕΣ, ΣΑΜΑΡΗΣ,ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ,ΣΙΟΒΑΣ) μαζι με τον δικό μας προπονητή(ΜΑΝΤΖΙΟ) , ίσως αποδεδειχθεί μοιραίο.
Αν εξαιρέσουμε τον Σάμαρη που όντος έδειξε θετικά στοιχεία οι υπόλοιποι χωρίς να τους καταδικάζω υστερούν σε ποιότητα.
Είναι κάτι παραπάνω από εμφανές ότι η ομάδα χρειάζεται Προπονητή , δημιουργικό χάφ, και πάνω από όλα ένα γκολτζή.
Δυστυχώς ο απαράδεκτος Πρόεδρος μας δεν έχει αντιληφθεί τίποτα, και αδρανεί χαρακτηριστικά, άγεται και φέρεται ως ΠΟΝΤΙΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ και οδηγεί την ομάδα στην Σταύρωση.

Ron Barceló είπε...

Δεν χρειαζόμαστε φορ πλέον. Αλλά μια 'φυσούνα' για το Μπόσκο κύριε Δάρα.

zamis είπε...

lol!
αυτο ειναι που λεει ο argy,η πραγματικη μεταγραφη εγινε!

br fun_atic είπε...

@Argy
για κάντα λίγο λιανά αυτά για τον Δάρα. Θυμάμαι ότι ήταν γιατρός του Ολυμπιακού και αν δεν κάνω λάθος παράγοντας αλλά δεν θυμάμαι κάτι άλλο. Για βοήθα...

amanAM είπε...

ο Χρήστος Δάρας ανέλαβε από σήμερα φαντάζομαι την ομάδα μας.

Ron Barceló είπε...

Γνωστός αθλητίατρος του γαύρου την χρύση εποχή του Σώκρατη και στα ντουζένια της παράγκας.
Πρόσφατα, ο γνωστός γραφικός παράγοντας Σάββας Θεωδορίδης, σε ένα από τα παραληρήματά του στον έτερο γραφικό δημοσιογράφο Δουκάκο, είχε αναφέρει - μεταξύ άλλων - πως ο Λεμονής (και το υπόλοιπο περιβόητο τιμ της εποχής) συνήθιζε από παλιά να δίνει 'φυσουνες' (κοινώς ντόπα) στους παίκτες πριν τους αγώνες.
Νιαου, νιαου με λίγα λόγια.

Ron Barceló είπε...

Εκτός από το μπαμπά, πήρε και το γλαρο η μπάλα άραγε?

Α ρε Κιντή αλήτη..

zamis είπε...

Παιρνουμε λεει και βουντουμαγο που θα καθεται στο πρωτο ημιχρονο πισω απο την αντιπαλη εστια.
Στο δευτερο θα τον αντικαθιστα η ζενιλντα.

Ron Barceló είπε...

Βέβαια, ο κάθε τρελόγερος μπορεί να ισχυρίζεται ό,τι θέλει. Το θέμα είναι τι θα αποδειχθεί στο τέλος.

lol ρε Zamis με τη Ζενίλντα σου!

IWN1998 είπε...

Ίσως λειτουργήσει και ως φόβητρο. Όποιος δεν παίζει καλά, να περάσει παρακαλώ από τον ιατρόν...

br fun_atic είπε...

Αυτό με τη Ζενίλντα με ενδιαφέρει!!!

br fun_atic είπε...

Έχω επίσης να δηλώσω ότι από τη μόνη στον Πανιώνιο που θα δεχόμουν να μου κάνει φυσούνα θα ήταν η Ζενίλντα!!!

IWN1998 είπε...

Μήπως να πάρουμε στο ιατρικό τημ τον Τζέκο;;;

Ron Barceló είπε...

Κάθε..γκουρού με γνωστές επιτυχιές και δείγματα γραφής είναι καλοδεχούμενος στην κατάσταση που βρισκόμαστε.


Να σημειωθεί ότι από τη στιγμή που ο Γιώργος Κιντής αποφάσισε να ξεκινήσει τον περιορισμό των εξόδων της ΠΑΕ από το... ιατρικό τιμ, οι «κυανέρυθροι» είχαν μείνει, ουσιαστικά, χωρίς άμεση κάλυψη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο προπονητικό κέντρο του Κορωπίου δεν υπήρχε τις περισσότερες φορές γιατρός, ενώ εξαιτίας αυτού του λόγου, είχε μηδενιστεί η ομάδα Νέων του συλλόγου.


από sentragoal

Griniaris είπε...

Ένας ρούμπος για τον Ίωνα.Να δεις που από δω και μπρος ακόμη και σοβαρά τραυματίες θα εφαρμόζουν το γνωστό "Ευτχώς που δεν πάθαμε και τίποτα"...

Ron Barceló είπε...

Σήκω, σήκω γρήγορα, έρχεται ο Δάρας...

zamis είπε...

αφου ειχαμε μπαγκσμπο αλλα δεν τον θελαμε ρεεε γαμω τα σοκερνομικς σας(ξεφυγα παλι)

IWN1998 είπε...

Με το Μπαγκσμπο ήταν άχρηστο το ιατρικό τιμ. Τα αποτελέσματα λένε την αλήθεια. Ουδείς τραυματισμός επί Στόρε / Μπάγκσμπο. Τώρα κουμο, Βαρό και Κουρντί δεν λένε να θεραπευτούν...

br fun_atic είπε...

Μήπως να του στείλουμε να αναλάβει τον Ντ' Ακόλ;;;

Θα γίνει καλά, πριν χρειαστεί να χτυπήσει το κουδούνι :)

Panionara είπε...

Χρήστος Δάρας στο ιατρικο τιμ;
με τις υγείες μας
Αυτός δεν ήντουνε πρόεδρος στον Ακράτητο επί επαράτου;
ωχ ωχ

br fun_atic είπε...

υπάλληλοι, αφεντικά, λαμόγια και συμπτώσεις

http://www.youtube.com/watch?v=-JoZg4OKasc

br fun_atic είπε...

Ας γελάσουμε λίγο. Απίστευτος τύπος

http://www.youtube.com/watch?v=M-xXTcuA5J4&feature=related

General Tanz είπε...

Για φανατικους Ξανθοπουλικους οπως εγω!!!!!!
http://www.nikosxanthopoulos.com

Χρονια πολλα του αλλα και σε ολες τις Πανιωναρες που γιορταζουν σημερα, με ιδιαιτερο respect στον τσαγανατο δασκαλο Νικολα.

zamis είπε...

http://www.sportsecrets.gr/?p=1921

Πλεσι και Δημουτσος λενε αυτοι

Costix είπε...

Μινα μου, να χιαρεσαι τον γιο σου. Ελπιζω να σε θυμηθηκε η γαιδουρα η αδελφη μου !!!

Επισης πολυχρονοι ολοι οι Νικολαδες οι συνΠανιωνιοι.

Θεμιστοκλής είπε...

Δθστυχώς, φίλε zamis, τίποτα καλύτερο δεν πρόκειται να δώσει ο Παναθηναϊκός... Το έχουμε δει το έργο πολλές φορές. Σιγά μην έδιναν Κλέιτον, Μάντζιο και Πετρόπουλο.
Φοβάμαι ότι θα ξεπουλήσουμε για πολλοστή φορά.
Κι από πάνω, θα γράφουν διάφοροι ότι μας έχουν κάνει χρυσούς (και τέτοια σχόλια έχω διαβάσει τελευταία).

br fun_atic είπε...

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα τους πάρουμε εμείς, ούτε ότι θα τους δώσουμε τον Κούμο.

Συγνώμη, αλλά όσο χάλια κι αν είναι ο Κούμο αυτή τη στιγμή (προσωπικά δεν τον βρίσκω τόσο χάλια,αλλά τέλος πάντων) δεν αξίζει να δοθεί μ' αυτά τα ανταλλάγματα και μάλιστα δανεικούς.

Αν αυτή είναι η προσφορά για Κούμο, ποια θα μπορούσε να είναι η προσφορά για τον...Μπόσκο;;; :)

zamis είπε...

Ο Δαρας ντε,δεν ειπαμε?
Φιλε Θεμιστοκλη οπως τα λες ειναι.

zamis είπε...

Μπορει να παει και σε Μητρογλου,Μονιακη το κουμαντο..

br fun_atic είπε...

οπότε, κρατάτε τον Δάρα ως ιατρό του Ολυμπιακού και όχι ως πρόεδρο του Ακράτητου...Για να δούμε...

Miltos@Chios είπε...

@ Antonis ζητω συγνωμη -ειχα την εντυπωση οτι το εγραψε πρωτος ο zamis! @ br φανταζεσαι ποια θα ειναι η πιο ευτυχισμενη εαν συμβει το -3) που προτεινεις! @ Μινα > να χαιρεσαι τον γιο σου

br fun_atic είπε...

@miltos
θα μαζέψεις απίστευτα πολλούς πόντους, όπως άλλωστε και η ομάδα :)

zamis είπε...

@brf
Εχει καμια σημασια?

br fun_atic είπε...

δεν έχει;

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Αγαπητέ BR όταν σε έγραφα κάποτε για την ανώνυμη αλητεία με έλεγες υπερβολικό... Και δεν αναφέρομαι για την εδω παρέα βέβαια...

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Φιλάρες μου αγαπημένοι, σάς ευχαριστώ όλους. Να είστε πάντα καλά και να χαίρεστε τους αγαπημένους σας ανθρώπους!

Όσο για τα ανταλλάγματα για Κούμο, άσε έχουμε ...μούτσους από τα περισσεύματα τού χανουμοκιντή.
Δέν μας χρειάζεται άλλος ένας.

Βαρέθηκα ρε παιδιά, κουράστηκα απ΄όλα αυτά τα σενάρια, τις ερμηνείες για τις τελευταίες κινήσεις του Τσακίρη [ποιές τελευταίες δηλαδή...] και δυστυχώς έχω αρχίσει πιά να αποδέχομαι πως θα δώ και 3ο υποβιβασμό.
Ρε δέν πά να λέμε, να γράφουμε, να προτείνουμε, να επικρίνουμε κ.λ.π., ποιός χέστηκε;
Φαίνεται πιά ξεκάθαρα, όσο κι άν δέν το παραδεχόμασταν [μερικοί], ή ελπίζαμε, πως η ομάδα βαδίζει σε μιά προδιαγεγραμμένη πορεία προς τον υποβιβασμό. Και δέν μιλάω για τώρα μόνο που πλέον είναι σε ελεύθερη πτώση στον γκρεμό. Μιλάω και για τις προηγούμενες σαιζόν, δηλαδή για όταν όδευε με ταχύτητα προς το χείλος και κανένας δέν τής άλλαζε την πορεία. Τώρα πιά, ερμηνεύονται όλα τα ακατανόητα. Τίποτα δέν ήταν ‘‘κατά λάθος’’.Δέν ξέρω γιατί, αλλά φαίνεται πως από τότε που βγήκε ο Τσακ κι άρχισε να διαλαλεί πως δέν αντέχει άλλο κ.λ.π., είχε αποφασίσει κιόλας την πορεία προς τη β΄. Δέν μπορώ να κατανοήσω τους λόγους που αποφάσισε να ρίξει τον Πανιώνιο στη β΄ ή κι άν δέν το αποφάσισε έτσι στην ψύχρα, πάντως νά κι άν πέσει νά κι άν δέν πέσει.