Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Μπουγάτσα με βαθμό

Ο σημερινός Πανιώνιος δεν διέφερε ιδιαίτερα από την ομάδα που έχουμε δει όλη την υπόλοιπη χρονιά. Για άλλη μία φορά δεν μπορούσαμε να απειλήσουμε και πολύ περισσότερο να αντιδράσουμε στο γκολ που δεχθήκαμε.

Αυτό αποδεικνύει ότι όσοι προπονητές κι αν αλλάξουν, η ομάδα δεν πρόκειται να κάνει κάτι καλύτερο αν δεν ενισχυθεί αγωνιστικά. Αυτή τη φορά ευτυχίσαμε να βάλουμε ένα γκολ από στημένη φάση με τον Σιόβα και έτσι καταφέραμε να φύγουμε με τον βαθμό της ισοπαλίας (της πρώτης για φέτος), αφού ο νέος προπονητής διαχειρίστηκε με σύνεση τον χρόνο και τις αλλαγές.

Την επόμενη αγωνιστική τελειώνει ο πρώτος γύρος και οδεύει στο τέλος του το τμήμα των αγώνων που θεωρούσαμε σχετικά ευκολότερο. Η συγκομιδή βαθμών για την ώρα δεν δείχνει ιδανική, πάντως το τρίποντο με τον Αστέρα θα βελτιώσει σημαντικά την κατάσταση.

Με ηρεμία και σημαντική αγωνιστική ενίσχυση, ο Πανιώνιος θα έχει σοβαρές πιθανότητες για να σωθεί.

Μία και μόνη παρατήρηση. Η ομάδα δείχνει ότι μπορεί να βρει το δρόμο της χωρίς τον Κούμο. Δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τον αρχηγό. Έτσι όπως έχουν τα πράγματα θα είναι μεγάλο λάθος να παραχωρήσουμε και τους δύο τον Γενάρη.

129 σχόλια:

antonis είπε...

Τραγική η εμφάνιση μας, αν και ο βάθμος είναι πολύτιμος.
Αν υπήρχε ποδοσφαιρική αστυνομία θα έπρεπε να συλληφθούν οι μισοί μας παίκτες για κακοποίηση του αθλήματος.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας.

Υ.Γ Φιλική διόρθωση, είναι η 2η ισοπαλία μας, η 1η με Ξάνθη.

br fun_atic είπε...

σωστό. Για κάποιο λόγο το είχα απωθήσει από τη μνήμη μου :)

Katrinos είπε...

Όσο σκέφτομαι οτι με ένα τρίποντο (ένα!) απέναντι σε Βόλο ή Κέρκυρα ή Ατρόμητο ή Εργοτέλη , αυτή τη στιγμή θα είχαμε 17 βαθμούς και θα είμασταν στη μέση της βαθμολογίας, άνετοι και ωραίοι...... (δεν αναφέρομαι στο φυσιολογικό , οτι δηλαδή θα έπρεπε απένταντι σε αυτούς να είχαμε τουλάχιστον +9 αντί 0)

Δια την ωραία εμφάνιση δεν χρειάζεται να σχολιάσω , είμαστε συνηθισμένοι νομίζω δεν μπορεί να κάνει ο σιρ τίποτα παρά να βοηθήσει όσο μπορεί στην ενίσχυση τον Ιανουάριο.

antunix είπε...

Ακόμη πιστεύετε ότι ένας.... τυπικός Ντάριο, δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά σε αυτήν την ομάδα ??????

Bertheway είπε...

Τραγική εμφάνιση.Παίξαμε μπάλα λίγο με την είσοδο του Κούκετς και μέχρι την αλλαγή του Σαλαλί με την οποία γύρισε η ομάδα πίσω για να κρατήσει το αποτέλεσμα κάτι το οποίο είναι λογικό.Συνολικά 20 λεπτά.Στο ημίχρονο σκέφτηκα να πάρω ένα χαρτί και να σημειώνω πόσες σωστές και πόσες λάθος πάσες κάναμε μόλις φτάναμε κοντά στην σέντρα.Η διαφορά θα πρέπει να ήταν τεράστια.Ο Ντάριο που ξέραμε θα βοηθήσει πολύ αυτή την ομάδα.Φιλότιμοι οι νεαροί Σάμαρης και Αναστασόπουλος αλλά μόνοι τους μαζί με Τσότσα δεν μπορούν να τα καταφέρουν.Χρειάζονται κάποιον να βγάλει και μία σωστή μπαλιά.Ο Φανούρης έπαιξε????Πρέπει να παίζει????

br fun_atic είπε...

Ασφαλώς και δεν μπορεί να την κάνει.Δεν ταιριάζει στο σύστημά μας. Το παιχνίδι του Πανιωνίου περνάει από τα πόδια του Μανιάτη (και έχουμε την απορία γιατί ένας αμυντικός έχει κάνει τις περισσότερες λάθος πάσες) και από τις γιόμες του Σιόβα. Στο τσακίρ κέφι δίνει καμιά πάσα και ο Αναστασόπουλος. Που να χωρέσει ο Ντάριο μάνα μου;
Άσε τους διεμβολισμούς από τα πλάγια, με τις μπαλιές να καταλήγουν στο...πουθενά, αφού δεν υπάρχει παίκτης που να πατάει με αξιώσεις περιοχή...

br fun_atic είπε...

Πάντως ο sir Τάκης βρήκε τη σωστή θέση για τον Όμο. Έπαιξε όσο χρειάζονταν :)

NK99 είπε...

Δεν θυμάμαι ποτέ στο παρελθόν να έχουμε τόσο άτεχνη ομάδα ωστόσο και οι αντίπαλοι μας για την σωτηρία είναι για τα μπάζα.
Ο Πανσεραικός είναι σαφως πιο τεχνική ομάδα αλλά με μικρότερη συνοχή και χειρότερη αμυντική λειτουργία.
Ο Ριέρα έκανε το χειρότερο του παιχνίδι. Δεν είναι όμως έτσι σε όλα τα παιχνίδια. Ο Μπάλαμπαν παρά την δικαιολογημένη αρνητική στάση του κόσμου εναντίον του λείπει από αυτή την ομάδα. Οι τρεις αμυντικοί μέσοι φιλότιμοι στον αμυντικό τομέα ενώ η αμυντική τετράδα είναι ότι καλύτερο είχαμε τα τελευταία χρόνια.
Ο Γονδουλάκης με τεχνίτες παίκτες δίπλα του είναι πραγματικά καλός και ορισμένες φορές εντυπωσιακός. Σε αυτόν τον Πανιώνιο καλύτερα να μην παίζει...
Ο Σαλαλί μπορεί καλύτερα.

Η διαιτησία μας έχει στο μάτι. Ο Λεμονής από κάτι δηλώσεις που διάβασα δεν είπε λέξη. Πιθανόν η τακτική θα είναι να το βουλώνουμε μήπως και μας λυπηθούν.
Νομίζω ότι και η ΠΑΕ θα καταπιεί την γλώσσα της.
Οι μέρες που βγάζαμε γλώσσα πέρασε.

br fun_atic είπε...

Είναι γεγονός ότι ο Σαλαλί δεν τροφοδοτείται ιδιαίτερα.Έτσι νομίζω δηλαδή.

Μου έλεγε ένας φίλος ότι η ομάδα δεν χρειάζεται κλασικό σέντερ φορ. Το σκεπτικό του ήταν το εξής. Οι μόνοι αντίπαλοι που θα παίξουν ανοιχτά απέναντί μας είναι οι μεγάλοι. Όλες οι υπόλοιπες ομάδες, επειδή βράζουμε στο ίδιο καζάνι θα παίξουν κλειστά (τουλάχιστον στην Ν.Σ), άρα χρειαζόμαστε διεμβολιστή και όχι να δαπανήσουμε χρήματα για κάποιον που ίσως μας φανεί χρήσιμος σε 3-4 παιχνίδια. Πόσοι συμφωνείτε μ' αυτή την άποψη;

Jamie S. Poursas είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
NK99 είπε...

Η γνώμη μου είναι ότι χρειάζεται παίκτης να ξέρει καλή μπάλα. Ότι βρεθεί καλό χειμωνιάτικά και αν υπάρχουν χρήματα ας αποκτηθεί.
Ο Κλέιτον που μπουκάρει από τον άξονα είναι καλή περίπτωση αν τον δίνει ο ΠΑΟ ως αντάλλαγμα και όχι δανεικό.
Οι καλοί φορ είναι δυσεύρετοι.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Λοιπόν μετά και το ματς στις Σέρρες η άποψη μου ενδυναμώνεται. Πρέπει τον Γενάρη να φύγουν Κούμο, μανιάτης, Ριέρα, Μπόσκο.

θα έρθουν χρηματα & παίκτες στο ταμείο, ενώ θα γλιτώσουμε και βαριά συμβόλαια.

Ο Κούμο δεν υπάρχει.Παριστάνει, κατά την άποψή μου, τον τραυματία, ενώ αρχισε και τις δηλώσεις.

Για Ριέρα, Μπόσκο δεν χρειάζεται μεγάλη επιχειρηματολογία. Ενα γκολ με τον ώμο ο Σίτο, ένα γκολ ο Μπόσκο.

Οσο για το Γιάννη πολύ καλός παίκτης ο αρχηγός, αλλά δεν παύει να είναι δεξί μπακ, μην το ξεχνάτε αυτό.

Η ομάδα χρειάζεται επειγόντως, χθες θα έλεγα, δημιουργικό χαφ λέγε με Φερνάντεζ), σέντερ φορ σκόρερ, αριστερό μπακ, αμυντικό χαφ. Και οι τέσσερις πρέπει να είναι ενδεκαδάτοι...

Αγαπητοί ΣυνΠανιώνιοι αποδείχθηκε και στις Σέρρες. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ, ενώ οι παίκτες που έχουν αυτη τι στιγμής δύσκολα θα μπορέσουν να δωσουν τη μάχη για την παραμονή.

Χρειαζόμαστε ριζοσπαστικές λύσεις...

Μάκης

zamis είπε...

Τωρα αν θελει ο γαβρος παιρνει Μανιατη,μην πω οτι εχει κλεισει.
Ας προετοιμαζομαστε anyway..
Οπως και για Μποσκο στο Καταρ,Ριερα ποιος τον θελει,αυτο μενει να μας πεις Μακη.
Τον Κουμο δεν τον αναφερω καν.

υ.γ.ενα μεγαλο ευχαριστω απο μενα στον Μαντζιο.Δεν υπηρξε ποτε ιδιαιτερη συμπαθεια μου αλλα περαν των αλλων του αναγνωριζω μεγαλη αξιοπρεπεια πλεον.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

zamis αν βάλουμε πωλητήριο στο Ριέρα να ξέρεις ότι όλο και κάποιος θα ενδιαφερθεί... Αν μάλιστα διευκρινήσουμε ότι δεν θέλουμε πολλά χρήματα, θα έρθουν πολλές προτάσεις. Αλήθεια σου λεω...

Μ.

amanAM είπε...

Δεν καταλαβαίνω, μια ομάδα με τόσο σοβαρά αμυντικά προβλήματα όπως ο Πανιώνιος, να πουλάει τον μοναδικό καλό αμυντικό του. Όσο ο Μανιάτης έπαιζε στο κέντρο, η άμυνα έμπαζε και από δεξιά, και από αριστερά. Τώρα που επέστρεψε ο Μανιάτης στην θέση του, κάπως έχει συμμαζευτεί το πράγμα, ιδίως από δεξιά.

Άντε και τον πουλήσαμε τον Μανιάτη, το κενό του Μανιάτη πως θα το καλύψουμε?

Ενώ το κενό του Κουμο, του Ριέρα και του Μπάλαμπαν, καταλαβαίνω πως θα καλυφθεί, αφού όποιος και να παίξει, θα παίξει πιο φιλότιμα και κάτι θα κάνει πιο πολύ από αυτούς.

br fun_atic είπε...

Δεν έχω καταλάβει γιατί μας είναι τόσο άχρηστος ο Ριέρα.μήπως θα βγάλουμε συμπεράσματα αφού πρώτα ενισχυθεί η ομάδα;

br fun_atic είπε...

@Jamie
Με συγχωρείς πολύ.χωρίς να το θέλω διέγραψα το μήνυμά σου.μπορείς να ξανά ανεβάσεις;

IWN1998 είπε...

Επίσης είναι σίγουρο πως μόλις ο Ριέρα φύγει από τον Πανιώνιο, θ' αρχίσει να βγάζει γκολ και να παίζει καλά, σενάριο που έχουμε παρακολουθήσει συχνά.
Όσο για το Μπάλαμπαν, σήμερα με τις 0 προσπάθειες, μπορείτε άνετα να κατανοήσετε ότι μάλλον καλύτερη λύση θα είναι αν μπορούμε να ελαφρύνουμε το συμβόλαιό του.
Και να μην ξεχνάμε ότι για δανεικούς πάμε και όχι για μεταγραφές, που σημαίνει ότι και να σωθούμε, απογυμνωμένοι θα είμαστε.
Άρα λιγότερες μεγάλες κουβέντες και περισσότερη σύνεση.

IWN1998 είπε...

Να συνηγορήσω επίσης ότι ο τελευταίος που θα έπρεπε να πουληθεί (ασχέτως ότι είναι δεξί μπακ...) είναι ο Μανιάτης. Και που είναι δεξί μπακ τι? Ναι έχεις τον Γιόνσον και το Βαρό εκεί...Και τι έγινε; Όποτε δεν έπαιξε ο Μανιάτης έγινε πανωλεθρία και από δεξιά και δεν υπήρχε και ανάπτυξη.

Αλλά από την άλλη, ο μόνος που μετράει ΟΝΤΩΣ στην αγορά είναι ο Μανιάτης. Και αν τα ανταλλάγματα κλείνουν πληγές τότε πρέπει να το κάνουμε.

IWN1998 είπε...

Και κάτι τελευταίο...Αν θέλουμε να "ελαφρύνουμε", το Φανούρη γιατί τον κρατάμε; Για να πελαγοδρομεί και να χάνονται ημίχρονα στην ανυπαρξία;

IWN1998 είπε...

Ίσως οι σημαίες έχουν άλλη αντιμετώπιση...Αλλά δεν μιλάμε για το Μαυρίκη.

τρελοπανιωνιος είπε...

Κλειτον, Φερναντεζ , Πετροπουλος και ενα αμυντικο χαφ θα μας εδιναν μεγαλη ωθηση...προς Θεου δεν πρεπει να χασουμε τον Μανιατη τωρα θα ηταν καταστροφη... ρε γαμωτο που τους βρηκε στην τελικη αυτους τους οκπακο, φουαταντακατι ποτε δεν εμαθα το ονομα του, παρτουζ, ρισγκαρντ, βαρο ,πουπο, βαζ τε δεν μπορω να τους βλεπω στην ομαδα, ευτιχως ο ενας εφαγε ποδι.ΠΑΛΙ καλα που ηρθαν οι Μαχο και Σαλαλι ομως...

IWN1998 είπε...

...Μόνο που αυτός που έφαγε πόδι ήταν ο "εύκολος", ο δανεικός που μας τον παρουσίαζαν σαν μεταγραφή...ο Φουγκουάγιο. Άντε διώξε τους άλλους και βάλε και τον Κοιλιάρα σε αυτούς...

amanAM είπε...

Είναι φυσικό να μην έκανε σήμερα ούτε μια προσπάθεια ο Μπάλαμπαν, δεν ήταν καν στην αποστολή...

Τον Ριέρα, δεν τον θεωρώ άχρηστο, προτιμάω βέβαια τον Εστογιάνοφ, αλλά... ο Ριέρα των τελευταίων αγώνων, είναι σκέτος Κουμορρτζί!!!

τρελοπανιωνιος είπε...

Γουνδουλακη, Κοιλιαρας και Ομο δεν κανουν
οι αμπαλοι που ειπα πριν Οκπακο, Παρτουζ, Ρισγκαρντ, Βαρο ,Πουπο, Βαζ Τε παλι δεν κανουν
Μποσκο, Ριερα και Κουμο θελουν να την κανουν και δεν παιζουν...Που παμε ?

τρελοπανιωνιος είπε...

ποσο μπορουν να σωσουν την παρτιδα οι Σαμαρης,Μανιατης,Κοντοες,Σιοβας, Τσοτσα,Μαχο,Λατκα,Κουκετς,Αναστασόπουλος και Σαλαλι ? ουτε εντεκαδα δεν κανουν..!!!

br fun_atic είπε...

Ο κοιλιάρας γιατί δεν κάνει; Πότε τον είδαμε;

τρελοπανιωνιος είπε...

βαλε μεσα και τον Κολοβο που δεν εχει παρει ευκαιρια ακομα.... εγω απο τους 31 της ομαδας θα επερνα ΜΟΝΟΝ αυτους σε αποστολη ετσι και αλλιως οι αλλοι δεν κανουν και κατι...μια 11αδα ανθρωποι, οθτε αποστολη δεν μπορουμε να βγαλουμε....

τρελοπανιωνιος είπε...

Οκοιλιαρας ? ουτε στον Εργοτελη στην τελικη δεν εκανε !!

τρελοπανιωνιος είπε...

α ξεχασα τον Χικα ενταξει εχουμε και μια αλλαγη, χαλια σου λεω .... θελουμε ενδυναμωση εδω και τωρα...

Bertheway είπε...

@BrF

Οταν λες διεμβολιστή αντί για σέντερ φορ τι ακριβώς εννοείς?Πες μου έναν παίχτη που πιστεύεις ότι είναι διεμβολιστής.Ψάχνω στο μυαλό μου και μου έρχεται ο Τζιμπούρ.Κάτι τέτοιο εννοείς?Έχεις υπόψη σου κάποιον άλλον γιατί ο Τζιμπούρ δεν έρχεται τον Γενάρη.Εγώ πάντως πιστεύω ότι ειδικά με ομάδες στα μέτρα μας χρειάζεται σέντερ φορ περιοχής.Θυμάμαι στο παιχνίδι με την Κέρκυρα(το πρώτο ημίχρονο είδα μόνο) και στο σημερινό να έχουμε παίχτες γύρω γύρω (Ριέρα,Φανούρης,Σαλαλί) και κανένας να μην πατάει περιοχή.Βέβαια και σέντερ φορ να πάρουμε πρέπει κάποιος να του δίνει την μπάλα.Πρέπει να υπάρχει και ένα πλάνο ανάπτυξης.Θα παίξουμε από τα πλάγια?Θα παίξουμε στον άξονα με κάθετες?Θα πιέσουμε ψηλά για να κλέψουμε μπάλες?Θα περιμένουμε πίσω για να βγούμε σε γρήγορες αντεπιθέσεις?Μέχρι στιγμής πάντως κάποιο πλάνο δεν έχω δει.Σε μερικά παιχνίδια είδα το παλιό κλασσικό σύστημα του "μπείτε μέσα να τους φάτε" αλλά πλέον δεν κερδίζονται μόνο έτσι τα παιχνίδια.

τρελοπανιωνιος είπε...

οτι δεν εχουμε μαρουλι ειναι γνωστο στα αριστερα μπορει να την παλεψει ο Κοντοες ομως Θελουμε 100% εναν σεντερ φορ , και εναν δημιουργικο παικτη μονο με αυτους τους 2 θα αλλαζαν πολλα πραγματα, ομως με την το να μην χασουμε τον Μανιατη, ο Μποσκο και ο Κουμο δεν με απασχολουν την στιγμη μπορουμε να την καταφερουμε και χωρις αυτους...

br fun_atic είπε...

Δεν ήταν δική μου πρόταση.αν κατάλαβα καλά εννοούσε κάποιον σαν τον χίκα,από τα δεξιά όμως.

Νομίζω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα του κοιλιάρα ήταν το συμβόλαιό του.και για τις δύο πλευρές.

τρελοπανιωνιος είπε...

ας παρει ο παο τον Κουμο , να μας δωσει χρημα , Πετροπουλο και Κλειτον μια χαρα θα ηταν.... περνουμε χρημα και απο Μποσκο για καμια μεταγραφη σε θεση που ποναμε και μετα κανουμε την προσευχη μας να πανε ολα καλα... δεν βλεπω αλλη λυση...

lefterix είπε...

@ Τρελλοπανιώνιος

Ο Κλέιτον δεν μπορεί να αγωνιστεί σε άλλη ομάδα πλήν του ΠΑΟ, γιατί έχει αγωνιστεί σε δύο ομάδες μέσα στη χρονιά, οπότε Κλέιτον άκυρο...

Ας πάρουν όποιον θέλουν, αρκεί να κάνει τη διαφορά...
Εδώ σε θέλω (σερ Τάκη) κάβουρα, να περπατάς στα κάρβουνα...

Griniaris είπε...

Και πάλι καλά να λέμε.Αυτή η ομάδα έτσι όπως είναι δεν στέκεται με τίποτα α' εθνική.Το πρόβλημα είναι ότι τα ανταλλάγματα που χρειαζόμαστε φαίνεται να τα έχει ο γαύρος αλλά αυτός θέλει το Μανιάτη.Παραχώρηση όμως του Μανιάτη μας δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στα ακραία μπακ καθώς ούτε ο Βαρό ούτε ο Γιόνσον μπορούν να παίξουν έστω σαν τον Κοντοέ.Ίσως αναγκαστικά να μην μπορέσουμε να αποφύγουμε την παραχώρηση και των δύο...

zamis είπε...

Οτι παρε-δωσε(λεμε τωρα..)με γαβρο θα γινει,παρτε το αποφαση

dimosthenis είπε...

Το έχω ξαναγράψει. Έχουμε 4 ποιοτικούς παίχτες Μάχο, Μανιάτης, Λάτκα;, Κούμο. Όπως έδειξε μέχρι τώρα οι τρεις πρώτοι είναι αναντικατάστατοι. Η απουσία Κούμο δε φάνηκε ιδιαίτερα, αν και είναι ο μοναδικός παίχτης κέντρου που μπορεί να κρατήσει και να κατεβάσει μπάλα, μια δουλειά όμως που μπορεί να την κάνει ίσως και καλύτερα ο Ντάριο, αν ευοδωθεί όπως όλοι ελπίζουμε η μετεγγραφή του. Βάλε και τους ασταμάτητους τραυματισμούς του με ή χωρίς εισαγωγικά και έτσι αξιολογείς την προσφορά του φέτος. Συμπέρασμα, αν μπορείς να τον πουλήσεις φέρνοντας χρήματα ή άλλα ανταλλάγματα (φορ περιοχής) κάντο.
Ούτε για αστείο δε συζητάμε και την πώληση Μανιάτη. Όλο το παιχνίδι μας περνάει από τα πόδια του. Είναι ο Ντάνι Αλβεζ ή ο Μαϊκόν για τον Πανιώνιο. Βάλε επιπλέον την αγωνιστική του νοοτροπία που ανεβάζει όλη την ομάδα. Άρα υπό τις παρούσες συνθήκες δεν πωλείται. Το δίδυμο Μπάλαμπαν - Ριέρα είναι ένα ακόμα πρόβλημα. Όσο και να τους κατηγορούμε δεν έχουμε αυτή τη στιγμή καλύτερους. Όσο υπάρχουν πρέπει να αξιοποιούνται. Έχουν κάποια κοινά σημεία. Δεν είναι παίχτες περιοχής, συνήθως δε μαρκάρουν, εύκολα πουλάν την μπάλα, δε συνεργάζονται και το κυριότερο δεν σκοράρουν. Ο Μπάλαμπαν στοιχίζει και πολύ και είναι 32 χρονών. Συμπέρασμα ή μειώνονται οι αποδοχές του ή πωλείται. Ο Ριέρα με ένα φορ περιοχής μπορεί να αναβαθμίσει το ρόλο του στην ομάδα κυρίως αν παίζεις με αντεπιθέσεις και μάθει από τις προπονήσεις να συνεργάζεται με το Μανιάτη. Δεν ξέρει να παίρνει θέση μέσα στην περιοχή και έτσι δεν απειλεί. Είναι όμως νέος και μπορεί να τα μάθει όπως και να ελέγχει τα νεύρα του. Αυτά είναι δουλειά του προπονητή.
Ας περάσω στο Λεμονή. Έδειξε ότι αναλαμβάνει στα δύσκολα. Παρασκευή υπέγραψε Κυριακή στον πάγκο. Φέρθηκε έξυπνα. Έβαλε την ενδεκάδα Μάτζιου (ευχαριστούμε Ακη σε θεωρούμε έναν από μας), έτσι ώστε και αν έχανε να μην τον κατηγορούσε κανείς ότι έκανε του κεφαλιού του. "Αυτούς βρήκα αυτούς έβαλα". Η ομάδα λειτουργεί καλά αμυντικά, αλλά είναι πολύ λίγη στην δημιουργία παιχνιδιού. Ο σερ Τάκης είχε τύχη. Πρώτο γκολ του Σιόβα στη μοναδική ευκαιρία που είχαμε. Μακάρι αυτή η τύχη να συνεχιστεί και κυρίως να δουλέψει στην επιθετική λειτουργία της ομάδας που είναι ανύπαρκτη.
Τελικό συμπέρασμα ο ένας βαθμός είναι μεγάλη επιτυχία υπό την παρούσα συγκυρία. Πρώτη φορά φέτος κερδίζουμε βαθμό ενώ φάγαμε πρώτοι γκολ. Η ομάδα κραυγάζει ότι δεν μπορεί και θέλει ενίσχυση και όχι καθολική αποδυνάμωση όπως υποστηρίζει ο Μάκης.

Βαγγέλης είπε...

Στα θετικά του χθεσινού αγώνα είναι ότι αντιδράσαμε στο 1-0 και ότι ο Μάχο συνεχίζει να είναι ο καλύτερος μας παίχτης. Η ομάδα δεν έχει ταυτότητα και χρειάζεται μεγάλη προσοχή στις όποιες μελλοντικές κινήσεις. Δεν θέλω να φύγει ο Μανιάτης γιατί είναι παίχτης που μπορεί να δώσει ώθηση στους υπόλοιπους.

Ξέρετε σε ποιον απευθυνόταν ο Σιόβας στον πανυγηρισμό του?

zamis είπε...

φιλε dimosthenis,εσυ καλα τα λες ομως το θεμα πλεον δεν ειναι τι θελουμε εμεις αλλα τι θελει το λιμανι.
Ο Μακης απλως μας το επιβεβαιωσε.

Ron Barceló είπε...

Αν το πέναλτι αυτό σφυριζόταν είτε σε γαύρο είτε σε βαζελους, θα είχε γίνει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος ανακοινώσεων και παραιτήσεων. Στον φετινό Πανιώνιο της ανυποληψίας όμως γαργάρα.
Αυτή δυστυχώς είναι η μοίρα των μη-υπολογίσιμων και χωρίς διοικητική πυγμή ομάδων.
Ευτυχώς που κατάφερε και πήρε βαθμό ο Αστέρας και έχουμε ελπίδες για ισονομία το ερχόμενο Σάββατο (που φτάσαμε..)
Αναφορικά με το χθεσιμό παιχνίδι, τρομερή επιτυχία ο βαθμός. Βασικά, δυσκολεύομαι να θυμιθώ χειρότερο Πανιώνιο.
Ας ελπίσουμε ότι οι 'σχέσεις' του Τακη θα φέρουνε κανα δανεικό της προκοπής μπας και σωθεί η παρτίδα.
Εχουμε πάντως ελπίδες μιας και πολλοί άλλοι έχουν παρόμοια χάλια.

Τίττος είπε...

Ξέρετε σε ποιον απευθυνόταν ο Σιόβας στον πανυγηρισμό του?
Βαγγέλης

Μάλλον στους γονείς του.
Πρέπει να είχαν έρθει από Δράμα.

Ελπίζω να το πάρουμε το παιχνίδι με τον αστέρα, αλλοιώς τη προσπάθεια για ανάκαμψη τη βλέπω να πηγαίνει περίπατο.
Τα λέμε...και τώρα στα δύσκολα θέλει η Ομάδα μας στήριξη!!!!

Costix είπε...

@Ζαμης
Δεν νομιζω οτι εχουμε καβαλησει καλα το αρμα ακομα, ειδλλως δεν θα μας σφυριζαν τετοιο πετσινο πεναλτυ χθες.
Ειδωμεν !!!
Ενα Παγκοσμιο μας σωζει !!!

zamis είπε...

http://www.theplayer.gr/index.php?ID=FCyfeYRuO2b5c1Uc&Rec_ID=31988

Griniaris είπε...

Εσύ θες και να το καβαλήσουμε.Τυχεροί θα είμαστε αν μας σέρνει από πίσω δεμένους από τα πόδια...

Griniaris είπε...

Ναι οκ,αυτό μας έλειπε τώρα...

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

Δημοσθένη δεν θέλω καθολική αποδυνάμωση. Απλά εγώ δεν υπερκτιμώ τους παίκτες του Πανιωνίου. Π.χ. ο Κουμορτζί που φαντάζει... Εσιέν (μη χέσω...)στον πανιώνιο, δύσκολα θα είναι βασικός σε άλλη ομάδα. και δεν μιλάω σε γάβρο και ΠΑΟ. Στον Αρη θα ήταν; Είναι καλύτερος από το Ναφτί, τον φατί ή τον πρίττα; Για ΠΑΟΚ δεν συζητάω. Γκαρσία, Βιτόλο είναι κλάσεις ανώτερος.

Ο Μανιάτης είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά δεξί μπακ. Να σας θυμίσω ότι ήρθε ο Τζαβέλας από τη Κέρκυρα. Ο Λίνεν δεν τον πολυπιστευε, έβαζε τον Κουτσόπουλο. και ξαφνικά ο Τζαβ. είναι ο καλύτερος αριστερός μπακ της Ελλάδας. Και ο Γιάννης από τη Θήβα ήρθε και σήμερα είναι αρχηγός της ομάδας.

Η άποψη μου είναι απλή. Ο Πανιώνιος έχει ανάγκη από καλούς και μαχητικούς παίκτες. Οι 4 ότι είχαν να προσφέρουν το πρόσφεραν. Ετσι πιστεύω. Τη γνώμη μου λεω. Δεν παίρνω εγώ τις αποφάσεις...

Μάκης Διόγος

dimosthenis είπε...

Φίλε Μάκη, για τον Κουμορτζή όπως αντιλαμβάνεσαι δεν έχουμε διαφορετικές απόψεις και μάλιστα αυτή την περίοδο που είναι εξαφανισμένος από το γήπεδο αλλά παρών στις εφημερίδες. Το ίδιο ως ένα βαθμό ισχύει και για τον Μπάλαμπαν. Εκείνο που δεν αντιλαμβάνομαι είναι για το Μανιάτη και την επιμονή σου "είναι δεξί μπακ". Τι θέλεις να πεις μ' αυτό; Ότι η θέση του δεξιού μπακ στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι περιθωριακή; ότι δε μας χρειάζεται ένας ποιοτικός παίχτης στη θέση αυτή; ή ότι έχουμε πληθώρα δεξιών μπακ με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του Γιάννη; Μήπως ξέχασες την τελευταία φορά που δεν έπαιξε μπακ το πάρτυ που γινόταν με το Βαρό στο Καραϊσκάκη; Από τότε που γύρισε δεξί μπακ όλο το παιχνίδι της ομάδας γίνεται από την πλευρά του αφού από αριστερά ο Γιαννάκης δεν μπορεί να ντριπλάρει και να κατεβάσει μπάλα παρά την αγωνιστικότητα και το πάθος του. Δεν καταλαβαίνω την επιμονή σου να δοθεί τώρα και το ότι είναι δεξί μπακ. Για τέτοιο τον θέλουμε εξάλλου. Μήπως λοιπόν ο Zamis έχει δίκαιο οτι επιβεβαιώνεις τι θέλει το λιμάνι;
Είναι κι αυτή μια παράπλευρη απώλεια της αποχώρησης Τσακίρη. Κάθε τι που γίνεται θα έχει μια ουρά που θα μας δηλητηριάζει. Ποιος είναι από πίσω από κάθε απόφαση που λαμβάνεται. Με τον Τσακίρη ξέραμε ότι συνήθως ήταν ο Πανιώνιος τώρα;;;

Katrinos είπε...

Δεν ξέρω ποιός είναι απαραίτητος και ποιός όχι, δεν ξέρω εαν έχουμε καβαλήσει το άρμα του Μαρινάκη ή του Πατέρα , όμως ξέρω το εξής, χαζεύοντας το πρόγραμμα που έχουμε μπροστά μας , ανεξάρτητα απο το αποτέλεσμα με τον Αστέρα , κατάλαβα τι γολγοθά έχουμε να περάσουμε.

Καταρχήν έχουμε 8 αγώνες έξω και 7 μέσα.
Με το γκρούπ των ομάδων που θα παλέψουμε για τη σωτηρία έχουμε 6 εκτός (Βόλος,Εργοτέλης,Ατρόμητος,Ηρακλής, Κέρκυρα, Τρίπολη) και μόλις 3 εντός (Ξάνθη, Λάρισα και Σέρρες).
Το κακό δεν σταματά εδώ. Μετά την 7-8-9η αγωνιστική που δεν θα πάρουμε ούτε ένα βαθμό , οι τελευταίες 6 αγωνιστικές είναι όλες με μελλοθάνατους και μάλιστα με 4 εκτός και μόλις δύο εντός.

Με βάση τα νούμερα , η πραγματικότητα είναι ζοφερή.
Και πολύ φοβάμαι οτι όλες αυτές οι συζητήσεις περί Μήτρογλου, Πετρόπουλου, Ζαιρή,Γκαλίτσιου κλπ, είναι σαν τον απελπισμένο που αναμένει τη κληρονομιά απο το χαμένο θείο απο την Αμερική. Μόνο που αυτά γίνονται στις ταινίες, εδώ εκτός απο θείο θέλει και δράκο και μάλιστα χοντρο με μούσι.....

zamis είπε...

@Μακης
Δεν αμφιβαλλω καθολου οτι πουλιεται ευκολα ο Ριερα.Αν ξερεις που σε ρωτησα..:)

υ.γ.Ο Λινεν παντως τον ειχε εμπισυευθει στη Ναπολι,δεν ξερω αν αληθευει η φημη οτι ο σερ δεν τον ηθελε.

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

Δημοσθένη μου γραφεις: "Δεν καταλαβαίνω την επιμονή σου να δοθεί τώρα και το ότι είναι δεξί μπακ".

Μα το έχω γραψει πολλές φορές. Θεωρώ ότι ήταν να δώσει το έδωσε. Δεν επιβεβαιώνω τίποτα. Ούτε από το λιμάνι, ούτε από τον σταθμό, ούτε από τα εκδοτήρια. Απλά λεω ότι η ομάδα χρειάζεται ένα ηλεκτροσοκ.

Πολύ απλά αν φύγει και ο Κουμορτζί ο Μανιάτης θα μετράει μέρες για να φύγει και αυτός το καλοκαίρι. Αδικό;

Οσο για το περί δεξί μπακ. Κοίταξε σε μια μέτρια εως κακή ομάδα όπως ο φετινός Πανιώνιος το να έχεις ένα πολύ καλό δεξί μπακ δεν λεει τίποτα ποδοσφαιρικά. Τίποατ απολύτως και αν θες φαίνεται από τη βαθμολογική μας θ΄πεση. Αν είχαμε από έναν Κοντοέ δεξιά και αριστερά, αλλά στη μεσαία γραμμή εναν π.χ. Φερνάντεζ και ένα φορ π.χ. σαν τον Ονουάτσι θα είχαμε τουλάχιστον 6με 8 βαθμούς παραπάνω. Αυτό πολύ απλά εννοώ...

@ ζαμις σύντροφε. Ο Ριέρα μπορεί να βρει ομάδασε Ισπανία και Ρωσία. εχίε και το καλοκαίρι πρότασεις. Οσο για τον Τζαβέλα, σου θυμίζω ότι στη Νάπολι έπαιξε σχεδόν αναγκαστικά. Ναι ο Τάκης είχε κάνει λάθος στη περίπτωση του Τζαβέλα...

Μάκης

dimosthenis είπε...

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Olympiacos/301330.html

Με μεγάλη μου χαρά διαβάζω ότι ο Ολυμπιακός δεν ενδιαφέρεται στην παρούσα περίοδο να αποκτήσει το Μανιάτη από τον Πανιώνιο. Φίλε Zamis λες τώρα να σταματήσει η μεταγραφολογία για τον αρχηγό, αφού και μεις και το λιμάνι θέλουμε το ίδιο;

IWN1998 είπε...

Πάντως δεν είναι και πολύ κακό που έχουμε ματς εκτός με τους μελλοθάνατους. Εκτός έχουμε βγάλει 6 γκολ και εντός 3. Και έχουμε χάσει απ' όλους τους αδύνατους πλην Ηρακλή εντός. Εκτός με το σφιχτό παιχνίδι έχουμε πιο καλές πιθανότητες.
@Μάκης. Όταν δεν έπαιζε ο Μανιάτης ή έπαιζε στο κέντρο, έκαναν και από δεξιά παρέλαση οι αντίπαλοι... Και τον Κοντοέ να τον βάζουμε και δεξιά και αριστερά δεν γίνεται, έναν έχουμε και αριστερό μπακ κανένα. Βαρό και Γιόνσον τα έχουν τινάξει τα ροδοπέταλα απ' ότι φαίνεται αλλά έτσι και αλλιώς και οι δυο είναι "λίγοι" στην ανάπτυξη από δεξιά και δεδομένου ότι δεν έχουμε λύσεις ούτε από τον άξονα, ούτε από το άλλο άκρο... μάλλον προβληματική θα 'ναι η μεταγραφή Μανιάτη. Αλλά τι συζητάμε, αφού επίσημα το "ΛΙΜΑΝΙ" ανακοινώνει ότι δεν δίνει κανένα...Ίσως ανεπίσημα υπάρχουν άλλα.
Όσο για το Φερνάντεζ, σίγουρα είναι καλύτερος απ' αυτούς που έχουμε αλλά ένας παίκτης 32 ετών και με προβλήματα τραυματισμών είναι, ας μην τον βαπτίζουμε "πανάκεια" για τα προβλήματά μας.

Ron Barceló είπε...

Να μη φύγει ούτε ο Κούμο, ούτε ο Αρχηγός. Ας φύγει το σαπάκι ο Μπάλαμπαν, να αποδεσμευτούν και οι καταραμένοι του καλοκαιριού και ας δούμε ελεύθερους για φορ (υπό την προυπόθεση ότι θα έρθει επιτέλους ο Ντάριο).
Φτάσαμε στο σημείο να παρακαλάμε τους γαύρους και τον κάθε κάγκουρα να μας κάνει την...τιμή.
Φχαριστώ, δε θα πάρω.
Χίλιες φορές με Σκουρτη και προσευχές.

Ποιους βγάζει από την κατάψυξη ο Sir (κατά 'Φίλαθλο')??

zamis είπε...

Πετυχα χτες βραδυ εναρξη Γεωργιου με χορευτικουλι απο βιζιτες β-γ εθνικη και συνεπαρμενος απο το υπερθεαμα εγειρα γλυκα στον καναπε χωρις να το καταλαβω.
Ξαφνικα και λιγο πριν τελειωσει η εκπομπη,απο τα βαθη ακουσα Πανιωνιος και με μισο αυτι Γεωργιου σπηκινγκ στον Πανιωνιο φιλο πουχε παρει:O Πανιωνιος δεν ειναι Εργοτελης η Ατρομητος,η φανελα του εχει αλλο μεταλο,δεν θαχει κανενα προβλημα.
Και σουρθηκα χαμογελωντας στο κρεββατακι μου..
Ελα μωρη Πανιωναρα!

zamis είπε...

H δικη μου η αισθηση ειναι οτι ο Μανιατης θα παει γαβρο το καλοκαιρι και μεχρι τοτε θα παρουμε δανεικους.
Κουμο παιζει και για τους δυο λεω.

br fun_atic είπε...

στον συγκεκριμένο κανονισμό θα βρείτε πολλά ενδιαφέροντα θέματα, ιδίως για τον δανεισμό παικτών...

υπάρχουν σημαντικές λεπτομέρειες που πρέπει να τις λάβετε υπόψιν

www.superleaguegreece.net/pedocs/KIM_2007-08.pdf

br fun_atic είπε...

εδώ υπάρχουν οι πληροφορίες για τον Μήτρογλου

http://www.transfermarkt.de/en/konstantinos-mitroglou/profil/spieler_34944.html

έχει αρκετά χρόνια συμβόλαιο, οπότε είναι δυνατός ο δανεισμός του.

αυτή είναι η σελίδα του μάνατζέρ του

http://www.transfermarkt.de/en/jl-sportmanagement/details/berater_1024.html

δεν ξέρω βέβαια ποιος είναι ο εκπρόσωπός του στην Ελλάδα.

Λόγω της καταγωγής του από την Καβάλα, ελπίζω να μην θεωρηθεί ως δάκτυλος του Μακ :)

br fun_atic είπε...

συνέντευξη Σιόβα

http://www.sport-fm.gr/article/352523

br fun_atic είπε...

Με τον Αστέρα παίζουμε στις 18.12.2010 και ώρα 17:15. Δεν το λες αργά, ούτε όμως και νωρίς...

Από θετικό αποτέλεσμα προερχόμαστε, ελπίζουμε και θέλουμε τη νίκη, ξέρουμε τα γούρια που βοηθούν...Μήπως;

General Tanz είπε...

Eεεεεεεε,ναι λοιπον!!!!!

Katrinos είπε...

Αυτό είναι!! το βρήκαμε το πρόβλημα, ούτε μεταγραφές, ούτε διοικητικά θέματα, ούτε παρασκήνια,μακηδες κλπ,κλπ,κλπ, η λύση είναι κάθε εντός και παγκόσμιο. Μόνο έτσι θα σωθούμε , μη σας πω οτι βγαίνουμε και Ευρώπη, τώρα εαν θα χρειασθεί μαζί με την ομάδα να βγούμε και εμείς στην Ευρώπη για αποτοξίνωση , αυτό είναι άλλο θέμα.

Αφήστε που θα έχει και γιορτινό χαρακτήρα...

br fun_atic είπε...

τουλάχιστον θα ξέρουμε: είναι μεγαλύτερη η γκαντεμιά του Σαββάτου ή το γούρι του παγκόσμιου;

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Ωχ... παγκόσμιο ακούω πάλι!
Μήπως να σταματήσω να τρώω από σήμερα;

Και μιά και ο λόγος για γούρια, μήπως να προσκαλούσαμε [στον αγώνα]
τους γονείς τού Μπάλαμπαν;
Πού ξέρεις...

br fun_atic είπε...

Πρώτα απ' όλα δεν είπα ποτέ τη λέξη "παγκόσμιο". Αλλά ακόμη κι αν το εννοούσα...δεν κατάλαβα...μας κάνεις τη δύσκολη;

ενδιαφέρουσα άποψη. Ο Ριέρα είχε βάλει γκολ στο "Καραϊσκάκης" (και ακυρώθηκε).Ήταν εκεί οι γονείς του...Του Σιόβα το ίδιο στις Σέρρες.Βρε μπας και;;;

Λοιπόν: φωνάξτε τους γονείς του Μπόσκο, του Σαλαλί και του Ριέρα. Είτε θα πιάσει το γούρι είτε θα φιλοτιμηθούν και θα παίξουν λίγη μπαλίτσα...Για τους γονείς του Κούμο δεν το συζητάμε. Μέχρι να πάρουν βίζα (αν πάρουν) θα έχει τελειώσει το πρωτάθλημα (ή θα παίζει σε άλλη ομάδα)...
Είναι και ένας θείος μου που ξέρει τον πατέρα του Φανούρη. Θα δω τι μπορώ να κάνω :)

Costix είπε...

@brfun
Ας μην παιζουμε με τα λογια.

Ως Αρχιτελεταρχης, συγκαλεσε το επομενο Παγκοσμιο το Σαββατο στις 1.30

Θα φροντισω για καζανι με ριζοτο, ωστε να βουτηξουμε και οι δυο, να δουμε αν θα βγει ο Οβελιξ, να σωσει το Γαλατικο χωριο !!!

zouri1 είπε...

δεν ξερω αλλα καποιος κανει βλακειεες.Ο μανιατης δηλωθηκε να μην παιξει στους αγωνες με την Ξανθη και τον Αρη και ο Μαχο με την Ξανθη.
Δεν πανε καλα,με την Ξανθη θελουμε οπωσδηποτε την νικη και καποιος δημωσε να μην παιξουν Μανιατης και Μαχο.Δεν φτιαχνουμε με τιποτα!

zamis είπε...

xaxaxaxa!!!!
Καλημερες
αφιερωμενο στον Αρχιτελεταρχη

http://www.youtube.com/watch?v=LjBKu7Wqjdg&feature=related

br fun_atic είπε...

αυτό το "αρχιτελετάρχης¨" είναι κάπως νταουνιάρικο, ενώ εγώ είμαι πιο αλέγλκρο τύπος.

μια του το αναφέρατε πάντως σας αφιερώνω τα παρακάτω

http://www.youtube.com/watch?v=5SvCfB0ne1A

http://www.youtube.com/watch?v=gXOzRte3gXE&feature=related

(το καλύτερο είναι το δεύτερο)

br fun_atic είπε...

η αφιέρωση μου θυμίζει κάτι τέτοιο

http://www.youtube.com/watch?v=2-Od8sUOeSA&feature=related

(- ο αδελφός σας είναι ναυτικός νομίζω
-σε εμένα μιλήσατε;
-ναι σ' εσάς
-ναι είναι μηχανικός
-και εργάζεται σε κάποιο από τα πλοία μας αν δεν κάνω λάθος
-ναι μητέρα
-δηλαδή από οικογένεια ναυτική κι εσείς (μουχαχαχαχαχαχα)
-κατά κάποιο τρόπο
-αυτό είναι πολύ ευχάριστο (η ευχαρίσηση είναι όλη δική μας...)

(..."ας ελπίσουμε ότι θα με αφήσετε να διαπαιδαγωγήσω εγώ το παιδί"...μουχαχαχαχα)

έψαχνα να βρω το απόσπασμα από την άλλη ταινία (με παρόμοια μουσική υπόκρουση) - μάλλον από το ορατότης μηδέν, που κατεβαίνουν οι Ρίχτερ από την σκάλα...Δεν το βρήκα γμτ :(

zamis είπε...

Μεγαλη μορφη ο Λιαντινης.
Θα φερω την Γκεμμα και θα εχουμε Συμποσιο με την Πλατωνικη εννοια πλεον

br fun_atic είπε...

Να άλλος ένας ρόλος για τον Βασίλη (Τ Ο Ν Σ Ε Ρ Β Ι Τ Ο Ρ Ο). Να διαβάζει αποσπάσματα από την Γκέμμα κατά τη διάρκεια του συμποσίου...

Δεν το συζητώ. Θα περάσουμε απίθανα

Costix είπε...

Θελω και θεμα Συμποσιου απο Griniaris !!!!

General Tanz είπε...

Που θα παμε ομως ρε Βουρδαμηδες??
Ελαιοδενδρα???

Costix είπε...

Εννοειται πως οχι ελαιοδεντρα, αλλα στην φυσικη μας εδρα (αν συμφωνειτε βεβαια). Σαββατακι ειναι, λιγη κινηση θα εχει, να ειστε καπως κοσμιοι (οχι και τελειως) αν μπει κοσμος. Love you all !!!

Costix είπε...

Θα εχουμε και ψαροσουπα για το κρυο !!!

zamis είπε...

Το γαυρο μην ξεχασεις

General Tanz είπε...

Και το carpaccio ξιφια.
BIG TIME!!!!

Griniaris είπε...

Ας μην ξεφύγω κι εγώ από το κλίμα.Θέμα συμποσιου:

"ΝΕΚΥΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.Η ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΟΥ ΧΘΕΣ."

Κι όποιος κατάλαβε,κατάλαβε...

zamis είπε...

Ο Βασιλης θα ειναι ο ραψωδος και ο Lefterix οργανοπαικτης.
Χρονια πολλα Κρητικαρε!

br fun_atic είπε...

@griniaris
είσαι μεγάλη ptn !!!

Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη φυσική έδρα (εννοείται!!! θα έχει και καζάνι) πλην όμως δεν πρόκειται να το οργανώσω αν δεν συμφωνήσουμε εκ των προτέρων ως προς το κόστος συμμετοχής σύνεδρου.

Sorry, αλλά αυτά περί προσφορών του καταστήματος, κερασμάτων, ότι προαιρείστε για τα παιδιά κ.λ.π τα έχω βαρεθεί.

Και επειδή βαριέμαι να το συζητάω, νομίζω ότι 30 ευρώ (τουλάχιστον) το κεφάλι είναι μια τιμή που θα δίναμε σε οποιοδήποτε άλλο κατάστημα, τρώγοντας μάλιστα σαβούρες και λιγότερο.

Δεν το συζητώ, ούτε το διαπραγματεύομαι. Αν δεν το δεχθεί ο αρχιπαγκόσμιος θα πάμε αλλού.

br fun_atic είπε...

και για να μην ψάχνετε

http://hades740.blogspot.com/2010/03/blog-post_31.html

br fun_atic είπε...

Πως φαίνεται όμως ο Ευαγγελικάνος!!! Υποψιάζομαι ποια είχες φιλόλογο...

Griniaris είπε...

Τα κατάλοιπα του σχολείου φαίνονται.Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...

Griniaris είπε...

Εννοείται ότι συμφωνώ απολυτα για το θέμα πληρωμής...

Griniaris είπε...

Lefterix χρόνια πολλά και να είσαι πάντα καλά...

Costix είπε...

Done deal !!!

Τι να κανω, θα θυσιαστω για παρτη σας!!!!

Btw, ελησμονησα να σας πω οτι εχω και καμμια 30αρια κιλα τσιπουρο απο Δομοκο χυμα, ιδιωτικη παραγωγη του φιλου μου του Βαιου του Γκανη, του ψηλου με το σκουλαρικι και το μουσι που πρωτοστατει σε ολα τα κλεισιματα δρομων σε Λαρρρρσσσα και Αλαμανα απο τους αγροτες, συνδικαλιστης γαρ αλλα και καλος οινοπαραγωγος. Αποσταξη απο κρασι Gewurztraminer. Τραγουδαει !!!

Costix είπε...

Λευτερακη μου, πολυχρωμος και εντοιχισμενος !!!

Ετοιμαζω μενου και ακουω παραγγελιες
(ο τονος στην καταληξη).

@Στρατηγος
Εισακουσθης.

@zamis
Γαυρος νιεντε λογω κακοκαιριας.
Οτι τρωτε εξω απο αφροψαρα αυτες τις μερες ειναι κυριως εισαγωγης.
Μονο πρωτα ψαρια ελληνικα κυκλοφορουν στην πιατσα και αυτα λιγοστα (αλλα εχουν ψωμι για τους ψαραδες για να αξιζει το σκυλοπνιξιμο).

br fun_atic είπε...

Λευτεράκο χρόνια πολλά κι από μένα

General Tanz είπε...

Πολυχρονο και παντα τυχερο το πιο διασημο μουστακι του Ιστορικου.

@COSTIX
Merci, mon ami

Φυσικα και εγω συμφωνω απολυτως για το θεμα πληρωμης.

zamis είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=XazaOWrnJ5o

λεμονια ναχουμε κι ολα καλα

Costix είπε...

Καλοοοοο!!!!

Λεμονια η λεμονοκουπες ????

zamis είπε...

xaxaxa!
αφιερωμενο γιατρε μου http://www.youtube.com/watch?v=6ySdocMeBW8

Katrinos είπε...

Λευτέρη χρόνια πολλά!!!!

Ρε Κωστή αυτο το Γκασταμπάιτερ πως το είπες , πως δένει με το τσίπρο?
Οχί τίποτα άλλο , την επόμενη φορά θέλω να κάνω παραγγελία απο τα Τζουμέρκα τσίπρο απο Gewurztraminer, μόνο και μόνο να δω τις φάτσες τους.

btw, Νομίζω λόγω κρύου θα πήγαινε και η φάβα avec χταπόδι + τα baby καλαμαράκια φρικασέ (αυτό ήταν ποίημα....)


Εννοείται οτι είναι πρέπον επιτέλους να προκαθορισθεί πληρωμή διότι μέσα στην αναμπουμπούλα ο οικοδεσπότης μας την έφερνε.

zamis είπε...

Συνεχιζω τα ψαροτραγουδα

http://www.youtube.com/watch?v=oa7gT2V8WE4

Griniaris είπε...

Αρχή με ζαμπον ξιφία και χταποδιού.Για κυρίως πιάτο θα ήθελα μια σπαλομπριζόλα μοσχαρίσια και για επιδόρπιο μια γαριδομακαρονάδα...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Α,και μια φέτα...

Θεμιστοκλής είπε...

Χρόνια πολλά και καλά, με ατέλειωτες εμπνεύσεις για μαντινάδες, φίλε Λευτέρη!

zamis είπε...

Griniari,τα σουβλακια πριν η μετα?

panioniaria είπε...

Χρόνια Πολλά Λευτέρη,ότι επιθυμείς.....Όσο για το παγκόσμιο εννοείται μόνο με πληρωμή να γίνει.Ελπίζω να είναι γούρικο κι αυτό το τραπέζι και να μας φέρει τη νίκη με τον Αστέρα.....

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Ναι σε όλα!
Να συμβάλλω κι εγώ μ’ ένα ακόμα ψαροτράγουδο.
Στον αμφιτρίωνα τού συμποσίου, στον αρχιτελετάρχη και σε όλα τα καλά παιδιά.
Let's party!

http://www.youtube.com/watch?v=szhJzX0UgDM

lefterix είπε...

Ευχαριστώ όλους τους φίλους-ες γιά τις ευχές...
Θα τα πούμε από κοντά το Σαββάτο...
Ρακή δε θα φέρω, γιατί υποπτεύομαι ότι ο Costix γιά να διαφημίζει το καινούριο τσίπουρο πρέπει να είναι πολύ καλο και προσανατολίζομαι να το τιμήσω ιδιεταίρως...

Υ.Γ. Στο blog του Διονύση (PGSS-G4),
γραφτήκανε κάτι μαντινάδες από ανώνυμο-ους...Θέλω να αναφέρω ότι δεν έχω καμμία σχέση, όυτε και με εκφράζουν...
Ό,τι έχω να πώ, το λέω πάντα επώνυμα και δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πώ, ούτε και κωλώνω...

amanAM είπε...

Τι έγινε ρε παιδιά?
Κανονίστηκε μπαγκόσμιο?

Χμμμμμμμμμμμμμ

Επόπτηηηηηηηηηηηηηη, σούρχομαι!!!!

(Κωστή, εγώ θέλω μύδια, καραβίδες, και πολύ τσίπουρο)

br fun_atic είπε...

δηλώστε καμιά συμμετοχή στο Mail για να δούμε πόσοι μαζευόμαστε

Costix είπε...

Καλημερες μας.
Μετα την διαφημιση του τσιπουρου, δεν αντεξε ο Ευτυχης και περασε χθες βραδυ να το δοκιμασει. Εννοειται οτι το ενεκρινε. Φιλουρες σε ολους και τα λεμε απο κοντα. Εχω καταγραψει ολες τις επιθυμιες σας και θα εκτελεσω παραυτα.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Ρεεε στοπ!
Σταματήστε να γράφετε παραγγελιές.
Ο τρελλός με τις μπούκλες θα τα βάλει όλα στο μενού...και πώς θα συρθούμε στο γήπεδο μετά;

Βαγγέλης είπε...

Λευτέρη να ζήσεις και χρόνια πολλά
Ρακί να μας φέρεις να δούμε χαρά!

ΥΓ: Αν θα μου το επιτρέψει ηεργασία μου θα έρθω στην φυσική μας έδρα!

amanAM είπε...

Εγώ θα έρθω, βρέξει χιονίσει. Ήδη πήρα από τον Λοχαγό άδεια μετά θεαμάτων και διανυκτέρευση!!!

Griniaris είπε...

Η χαρά του AmanAM...Κωνσταντινέας το Σάββατο...

General Tanz είπε...

Παλι η Καλαματα????
Αντε να βγαλουμε ακρη!!!!!!! Υπαρχει και καποια ψιλοπαραδοση βεβαια, αλλα....
Ο Αστερας παντως το εχει κανει το διπλο του με την Κερκυρα.

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/352844

συνέντευξη Λεμονή.

Γιατί τον λένε sir Takis και όχι Fon Takis, Van Takis, De Takis, Don Takis ή Takis san ;

zamis είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=A3lb5I8BZgc&feature=related

Bertheway είπε...

@BrF

Πριν πολλά χρόνια έπαιζε ο Ολυμπιακός με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.Δείχνει η κάμερα στον πάγκο της Μάντσεστερ τον προπονητή και γράφει Sir Alex Ferguson.Δείχνει και τον πάγκο του γαύρου και γράφει Sir Takis Lemonis.Έτσι έμεινε το sir.Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.Πάντως ο Φεργκιουσον έχει χρηστεί sir από την Βασ.Ελισάβετ.Ο Τάκης απλά από την TEAM

Costix είπε...

Τελικα, εχει αρχισει να μου αρεσει αυτο το γλυκοπικρο στυλακι του Sir Taki. Why αραγες ???

Αφιερωμενη κοματουμπα σε ολα τα αδελφια.

Very especially devoted to General & Zamis

http://www.youtube.com/watch?v=JWhhnHAgE60

Υ.Γ. Πολυ ξενερα ρε παιδια οι Αμερικανοι, αλλα ρε γαμωτο σκιζουν απο μουσικη !!!

cdu είπε...

Ρε Costix, μη μας την βγαίνεις έτσι. Το παίρνουμε και βαριά εμείς οι Αμερικάνοι.

Costix είπε...

@CDU
Εσυ αγορακι μου εισαι Ελληναρας και ασε τα σαπια. Που να μας πετυχεις και σε κανενα Παγκοσμιο, δεν θα γυριζεις μετα πισω με τιποτα.

br fun_atic είπε...

afieromeno ston c.d.u

http://www.youtube.com/watch?v=BVO_eEjmA9I&feature=related

General Tanz είπε...

Καλημερες φιλαρακια.

Μονό αποδεκτο ο Ιστορικος στο κουπονι του Σαββατου.
Δεν ξεκινησαμε καλα, μα καθολου καλα!!!!

br fun_atic είπε...

γεια σου πατριώτη

http://www.youtube.com/watch?v=Gr3AwHuQF9Y&NR=1

zamis είπε...

Και σκιζουν και στα ραδιοφωνα,μιας και ακουγα τωρα σας το προτεινω,ο cdu θα το ξερει

http://somafm.com/listen/

panioniaria είπε...

Ο Κούμο έχει τελικά σοβαρό πρόβλημα στο σπόνδυλο και θα αργήσει να ξαναπαίξει.Το καλύτερο σενάριο είναι να φύγει τον Δεκέμβρη γιατί αν παραμείνει στην ομάδα δύσκολα θα τον πουλήσουμε το καλοκαίρι.

Υ.Γ
Δηλώνω κι εγω συμμετοχή για το παγκόσμιο του Σαββάτου στην έδρα μας.

br fun_atic είπε...

και ποιος θα τον πάρει τώρα με πρόβλημα; Θυμάται κανείς πότε λήγει το συμβόλαιό του;

br fun_atic είπε...

το βρήκα. Λήγει 30.6.2012.

dimosthenis είπε...

Χθες το βράδυ συνάντησα το Μήτρογλου σε γνωστό εμπορικό κέντρο. Τον ξεμονάχιασα και του πα "Ελα αγόρι μου στον Πανιώνιο να παίξεις την μπαλίτσα σου, να ευχαριστηθείς και να ξανακληθείς στην εθνική, αντί να βλέπεις τον Ολυμπιακό από τις εξέδρες". Το παλικάρι μου έδωσε την εντύπωση ενός πολύ σεμνού παιδιού, που προβληματίζεται έντονα αυτή την περίοδο. "Στον Πανιώνιο ε" μονολόγησε. Εγώ συνέχισα λέγοντάς του ότι με την παρουσία του στον Πανιώνιο μπορεί να δείξει ποιος πραγματικά είναι και να κλείσει στόματα, αντί να γυαλίζει πάγκο και εξέδρα. Αυτός όμως είπε πως αυτή είναι η γνώμη του προπονητή του και τη σέβεται, κάτι που μεγάλωσε την εκτίμησή μου ότι δεν είναι ο παλιοχαρακτήρας που του καταλογίζουν κάποιοι. Μακάρι λοιπόν να έρθει, ας ελπίσω πως κάποιοι δουλεύουν γιαυτό δεν ξέρω βέβαια με ποιο κόστος.

antunix είπε...

Αυτό το Σάββατο δουλεύω, και ως εκ τούτου μην με υπολογίζετε στην... αποστολή.
Οριακά προλαβαίνω το παιχνίδι.
Θα σας δω στο γήπεδο.

IWN1998 είπε...

Πάντως έστω και αναγκαστικά -λόγω τραυματισμού Νέμεθ- ο Βαλβέρδε παίρνει τον Μήτρογλου στην αποστολή Ολυμπιακού στη Λάρισα, οπότε ίσως έχει την ευκαιρία του εκεί...
Πρέπει να κοιτάξουμε και εκτός Μήτρογλου, που ζητάει ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ και η Κύπρος. Και τη Β' έχει κάτι καλά παιδιά...

Costix είπε...

τελικα ΕΥΡΗΚΑ.

it's also blues, tango, jazz, funk and all the good music around the world !!! εξαιρετικα αφιερωμενο σε ολους.
http://www.youtube.com/watch?v=as59Id4eHhc&feature=fvw

see ya tomorrow.

amanAM είπε...

a quelle heure est le randez vous?

amanAM είπε...

Η βήτα εθνική είναι γεμάτη παιδιά που θα έδιναν Γη και ύδωρ για να παίξουν σε μια ομάδα της Αθήνας, και ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα που παραδοσιακά αναδεικνύει ταλέντα, οπότε μας βλέπουν σαν ξερολούκουμο.

Μακάρι να ερχότανε σε εμάς ο Μήτρογλου, αλλά υπάρχουν πολλοί σαν κι αυτόν που θα μας δούν σαν ευκαιρία, και όχι σαν συμβιβασμό.

Costix είπε...

Αντονιο, το ραντεβου ειναι στις 13.30