Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

χωρίς τίτλο

Είχα πολλά χρόνια να δω τόσο απογοητευμένο τον κόσμο της ομάδας.

Για να είμαι ειλικρινής θυμήθηκα παλιά χρόνια που πηγαίναμε και φεύγαμε από το γήπεδο με σκυμμένο το κεφάλι. Που στο σχολείο ή στη δουλειά δεν είχαμε να πούμε τίποτα για τον Πανιώνιο. Ακούγαμε τους άλλους να μιλούν για τις ομάδες τους, τις επιτυχίες, τους παίκτες τους κι εμείς απλά καμαρώναμε για την περίφημη ( ή και υποτιθέμενη) διαφορετικότητά μας ή ως αντίδοτο θυμόμασταν τις μυθικές μορφές του παρελθόντος.

Τα τελευταία χρόνια όμως δεν ήταν έτσι. Σηκώσαμε κεφάλι, καμαρώσαμε, γυρίσαμε και πάλι στο γήπεδο, ήμασταν περήφανοι, σταματήσαμε να ακούμε ότι είμαστε τσάτσοι του ενός και του άλλου και επιτέλους είδαμε τον φόβο στα μάτια των ΠΟΚατζήδων πριν από μεταξύ μας παιχνίδια. Σήμερα δυστυχώς έχουμε γυρίσει και πάλι στην ποντικότρυπα.

Σίγουρα λάθη έχουν γίνει και μάλιστα πολλά. Απ’ όλους. Ασφαλώς τα διοικητικά λάθη ήταν τα μεγαλύτερα. Για να είμαστε ειλικρινείς, αυτά οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση. Σχόλια, απειλές, βρισιές, απογοήτευση, γκρίνια και το κυριότερο παντελής έλλειψη οράματος και εμπιστοσύνης. Η ομάδα πάει για φούντο, εκτός αν…

Πάντως εξακολουθούμε να κρατάμε τις τύχες μας στα χέρια μας και αυτό είναι σημαντικό…

Οι περισσότεροι άνθρωποι ενδιαφέρονται να μάθουν το μέλλον. Μεγάλη ανοησία. Αν μάθεις το μέλλον χάνεις το ενδιαφέρον για τη ζωή, είτε τα μελλούμενα είναι καλά είτε άσχημα.

Εμείς χρειάζεται να ξαναδούμε το πρόσφατο παρελθόν. Να θυμηθούμε τα πράγματα που μας ένωναν. Αυτά για τα οποία χαιρόμασταν. Να αποκαταστήσουμε τις σχέσεις μας και τότε να δείξουμε σε όλους ότι η ομάδα αυτή είναι πολύ μεγάλη για τη Β’ Εθνική. Είναι πολύ μεγάλη ακόμη και για τη μέση της βαθμολογίας της Α’.

Θεωρώ ότι το πρώτο βήμα πρέπει να γίνει από την ιδιοκτησία και τη διοίκηση. Να κάνουν το καλύτερο δυνατό για την ομάδα, ακόμη και εν μέσω αμφισβήτησης και κατακραυγής. Να κάνουν αυτά που δεν μπορεί να κάνει ο μέσος φίλος για την ομάδα. Κι εμείς θα είμαστε εκεί. Δίπλα.

Όχι οι Πανιώνιοι δεν είναι οι χειρότεροι φίλαθλοι, όπως ακούω. Είναι φίλαθλοι ψυχολογίας. Αγαπούν και μισούν παράφορα. Ίσως γιατί έτσι είναι οι μεγάλοι έρωτες. Αυτό να μην το ξεχνάμε.

60 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Δεν μας περισσεύει κανείς. Ούτε ο Τσακίρης, ούτε ο Λιανός, ούτε ο Βεντούρης, ούτε ο Ζερβακάκος, ο Καμπανόπουλος και οι παραιτηθέντες από ΓΣΣ και ΠΑΕ.
Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να είναι στο σπίτι του και όχι στα γραφεία της Π.Α.Ε αυτές τις στιγμές.
Δεν υπάρχουν θέσεις, αξιώματα, μισθοί και μπόνους. Δεν υπάρχει ελεύθερος χρόνος. Υπάρχει μόνο η ομάδα.
Δεν υπάρχουν καλοί και κακοί σύνδεσμοι οργανωμένων. Καλές ή κακές παρέες Πανιώνιων.
Δεν θέλω να πέσει η ομάδα και να ακούσω από τον ένα ή τον άλλο ότι αυτός τα ήξερα και τα έλεγε.
Θέλω, αν είναι να πέσουμε, να πέσουμε μαχόμενοι. Θέλω η πρώτη ή η τελευταία ομάδα που θα μας αντιμετωπίσει να ματώσει.

IWN1998 είπε...

Σωστά. Ας πέσουμε με αξιοπρέπεια και προσπάθεια. Σε αντίθεση τους τελευταίους μήνες αντί για προσπάθεια βλέπουμε την αυτοκαταστροφή.

IWN1998 είπε...

Να επαναλάβω την έκκληση στον κο Λιανό. Θα έδινε 500.000 Ευρώ σε Τσακίρη για μετοχές της ΠΑΕ. Αντί γι’ αυτό ας δώσει το ίδιο ποσό και ας αγοράσει με όλα τα δικαιώματα ΔΙΚΑ ΤΟΥ έναν αξιοπρεπή σέντερ φορ για την ομάδα. ¨ετσι και θα την βοηθήσει και θα έχει υποθήκη τον παίκτη για να αποφύγει τα ρίσκα.

Και ας σταματήσουμε να βρίζουμε και να κράζουμε. Προς το παρόν αντί για ενίσχυση της ομάδας, έχουμε καταφέρει την ημι-απογύμνωσή της και την ελαχιστοποίηση έστω και αυτού του εκ της πηγής ελλειμματικού δυναμικού της.

NK99 είπε...

Το ζήτημα είναι πως αυτη τη στιγμη κάποιοι παίρνουν αποφάσεις χωρις να ξέρουμε ποιοι είναι αυτοί. Δεν ξέρουμε καν ποιος έχει τις μετοχές.
Ο κ. Βεντούρης δεν θεωρεί σκόπιμο να ενημερώσει τους φιλάθλους για την κατάσταση της ΠΑΕ και για το τι πρόκειται να γίνει.
Τι απέγιναν οι άνθρωποι που πριν λίγο καιρό ανέλαβαν να βάλουν μία τάξη στην ΠΑΕ?
Γιατί ο κ. Λιανός δεν μιλάει? Να πει έκανα πρόταση και πρότεινα αυτό...δεν έκανα πρόταση διότι υπήρχαν αυτές οι δυσκολίες....
Υπάρχει ένα θολό τοπίο και ο κόσμος του Πανιωνίου καλείται να βλέπει και να μην μιλάει..... Οι παίκτες καλούνται να παίζουν και να κερδίζουν μέσα στην αμφιβολία για το τι τους ξημερώνει και να τα ακούνε και από πάνω...
Εμένα δεν μου βγαίνει από το μυαλό πως κάποιοι Πανιώνιοι κσι μη θα περάσουν καλά πάλι....Αν δεν ισχύει αυτό τότε θα πρέπει να βγει ο κ. Βεντούρης και να πει ένα και ένα κάνουν δύο....Αυτό έχουμε και το άλλο προσπαθούμε να κάνουμε...

Γράφουμε εδώ ότι πρέπει να γραφτεί ο κόσμος μέλος...Ρωτάω. Το ζήτησε κανείς από τον ερασιτέχνη????

br fun_atic είπε...

Κουράστηκα να περιμένω απολογισμούς, αυτοκριτικές και εξηγήσεις.

Δεν θέλω να μου εξηγήσει κανείς τίποτα.Ειλικρινά, το μόνο που θέλω είναι πράξεις.

Αν ο κος Τσακίρης θέλει να βάλει λεφτά να το κάνει, χωρίς να περιμένει τίποτα από τους φιλάθλους.

Ο κος Βεντούρης ή όποιος άλλος έχει τις τύχες τις ομάδας να κάνει το καλύτερο που μπορεί.

Ο κος Λιανός το ίδιο. Αν είχε δυο δεκάρες, να τις δώσει για μεταγραφές, όπως πολύ σωστά λέει ο Ίωνας.

Εμείς από την πλευρά μας να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Ότι κάνει ο καλός φίλαθλος της Ξάνθης, του Εργοτέλη, της Κέρκυρας, του Πανσεραϊκού και κάθε άλλου αντιπάλου μας στον αγώνα που δίνουμε. Αυτή τη στιγμή μας βλέπουν και γελάνε. Είμαστε ο αδύναμος κρίκος...

Φτάσαμε στο σημείο να βρίζει ο ένας σύνδεσμος οργανωμένων τον άλλο, λες και υποστηρίζουν διαφορετικές ομάδες. Μπήκαν και ταμπέλες. Οι Τσακιρικοί, οι Μπεηκοί και δεν ξέρω κι εγώ ποιοί άλλοι. Λες πως αν αλλάξουν οι διοικήσεις, πρόκειται να πάρουν μαζί τους και τους συνδέσμους. Καλώς ή κακώς όλοι μαζί θα είμαστε... Στην Α' και στην Β'...

Αυτό που θέλω, αν πέσουμε, να ξέρω ότι τουλάχιστον όλοι το παλέψαμε αλλά απλά δεν τα καταφέραμε.

Katrinos είπε...

Budget Β΄ΓΥΡΟΣ:

Tα επόμενα 15 παιχνίδια χωρίζονται σε τρείς κατηγορίες

α) 0 βαθμοί τρείς αγώνες με το ΠΟΚ β) Μπορεί και να τσιμπήσεις το χ, δηλαδή με ΑΡΗ εκτός και ΠΑΟΚ εντός και..
γ) οι λοιποί. 10 ομάδες που βάσει ονόματος -μόνο - πρέπει να πάρεις αποτέλεσμα. 6 αγώνες έκτος 4 εντός.

Για να σωθούμε θα χρειασθούμε 34-35 βαθμούς δηλαδή 20 βαθμούς στο β' γύρο, άρα χοντρικά 6 νίκες + 2 ισοπαλίες και μάλιστα απο ομάδες που θα έχουν την ίδια κάψα με εμάς δεδομένου οτι πιστεύω οτι η υπόθεση σωτηρία θα κριθεί πολύ αργά, οπότε δεν θα βρούμε αδιάφορους μπροστά μας.

Μέχρι να φτάσουμε σε 'νεκρή ζώνη' δηλαδή 22η μέχρι 24η αγωνιστική (ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ-ΑΕΚ) θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε αποτελέσματα απο Βόλο (εκτός), Ξάνθη (εντός), Καβάλα (εντός) και Εργοτέλη (εκτός). Εαν δεν πάρουμε εκεί αποτελέσματα, θεωρώ οτι η κατάσταση δεν μπορεί να ανατραπεί.

Στα παραπάνω θα προσθέσω την μη - φιλική (τουλάχιστον) διαιτησία, την ανυπαρξία της διοίκησης (προς Θεού δεν φταίει ο Βεντούρης)και το ότι είμαστε για πρώτη φορά μετά απο αρκετά χρόνια μακριά απο τα κέντρα λήψης αποφάσεων (όχι περίπου ακριβώς έτσι).

Αυτα τα ολίγα, όχι να σας μαυρίσω τη ψυχή (έχουν φροντίσει άλλοι για αυτό) αλλά να σαπορτάρω το κείμενο του Br και να αναδειχθεί το πόσο σημαντικά είναι να γίνουν όλα αυτά και μάλιστα χθες.

IWN1998 είπε...

Να προσθέσω ότι και τώρα δεν υπάρχει ηρεμία στην ομάδα. Εντάξει μετά το 70 ο Μπάλαμπαν ήταν απών και τα έκανε μαντάρα. Πιθανόν εκτέθηκε και από το γεγονός ότι κανονικά θα έπρεπε να τον κάνει (ως συνήθως) αλλαγή ο προπονητής, αλλά δεν γινόταν λόγω των αναγκαστικών αλλαγών. Το να φθάσουν στα όρια να παίξουν μπουνιές με τους οπαδούς, δείχνει ότι συνεχίζουμε να είμαστε υπό το κράτος της αυτοδικίας του πανικού και έτσι δεν γίνεται δουλειά. Με διχόνοια, σύγχυση και νεύρα και ότι καλό μπορούμε να κάνουμε, θα το χαλάμε.

Unknown είπε...

s24ΟΛΟΙ ΛΕΜΕ ΕΠΑΝΕΛΕΙΜΕΝΩΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ ,Ο ΛΙΑΝΟΣ, Ο ΤΣΚΙΡΗΣ , Ο ΖΕΡΒΑΚΑΚΟΣ κλπ. ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ?
ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΘΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΘΑΡΥΝΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ ΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ? ΕΝ ΤΑΞΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΝΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ? ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ.
ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΑΣΧΤΩΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

Katrinos είπε...

Σωστό Ιων, γιαυτό και συμφωνώ με τον περιορισμό των δηλώσεων απο τους παίκτες μας, είναι ένα πρώτο βήμα να μπει σε ένα κανάλι πειθαρχίας η ομάδα.
Βέβαια πάνω που χάρηκα για αυτό , κάπου διαβασα για Χριστουγεννιάτικη άδεια απο αύριο μέχρι 26/12. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι οτι δώθηκε στα πλαίσια της αποφόρτησης , διότι κανονικά με όλα αυτά που πρέπει να γίνουν , αυτοί και τα Χριστούγεννα θα έπρεπε να τα περάσουν στο Κορωπί....

br fun_atic είπε...

@Πέτρος
αυτή είναι μιά μεγάλη αλήθεια.Κάθε εβδομάδα είμαστε και λιγότεροι.Θυμάμαι βέβαια, σε περίοδο επιτυχιών, που εμφανίζοντζν άνθρωποι που δήλωναν Πανιώνιοι, αλλά είχα πολά χρόνια να τους δω στο γήπεδο...

Υπάρχουν πολλές ομάδες που βράζουν στο ίδο βαθμολογικό καζάνι με εμάς. Ομάδες που είναι εξίσου ακές αγωνιστικά. Δεν νομίζω όμως ότι αντιμετωπίζονται έτσι από τους φιλάθλους τους. Βόλος, Αστέρας, Ξάνθη, Κέρκυρα, Ατρόμητος, Λάρισα κ.λ.π αντιμετωπίζουν πάνω κάτω τα ίδια προβλήματα ή για να το πω διαφορετικά δεν έχουν σώσει την παρτίδα. Βλέπεις όμως ότι έχουν την στήριξη των οπαδών.

Ο.Κ έγιναν πολλά λάθη. Πολύ μεγάλα λάθη. Αν φάμε όμως ολόκληρο τον δεύτερο γύρο με την απόδοση των ευθυνών, θα χάσουμε το τραίνο...

Costix είπε...

Συμφωνω 100% με τον Πετρο. Καλη η κριτικη και η αποδοση ευθυνων, αλλα προεχει η σωτηρια της ομαδας. Τουλαχιστον ας το προσπαθησουμε ο καθενας απο το μετεριζι του. Εμεις οι φιλαθλοι οφειλουμε καθε ΣΚ να γεμιζουμε το γηπεδο και να ενθαρυνουμε τους παιχτες. Οποιαδηποτε αλλη τακτικη βοηθα στο να γινει αυτο που ολοι απευχομαστε.

IWN1998 είπε...

Το γήπεδο πάντως το περασμένο Σάββατο και δεδομένων των εορτών και της ώρας που ήταν ανοικτά τα μαγαζιά, δεν ήταν ιδιαίτερα ...πιο άδειο... από το συνηθισμένο φετινό κόσμο στους αγώνες.

Μήπως να το πάρουμε χαμπάρι ότι αυτοί είμαστε... Θυμάμαι στον πρώτο υποβιβασμό, στα πρώτα ματς ήμασταν 3 και ο κούκος, οι πολλοί άρρωστοι... Στο τελευταίο ματς, στη γιορτή ανόδου, ήταν φίσκα το γήπεδο. Αυτοί που δεν πολυ-ενδιαφέρονται άντε να έρθουν στις γιορτές και ίσως και στα πολύ επείγοντα. Δεν αλλάζει αυτό εύκολα.

IWN1998 είπε...

Και κάτι ακόμα... Όσοι και να έρθουμε η υποστήριξη θα είναι κατά βάση ηθική. Αν δώσει κάποια χρήματα ο Λιανός πχ, για μεταγραφή, η υποστήριξη θα είναι σε αυτή τη δύσκολη περίσταση, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ...
Με την ηθική συμπαράσταση και μόνο, αν και είναι αναγκαία, για να ωθήσει και την ουσιαστική, δεν σωζόμαστε. Γι' αυτό λέμε και καμιά κουβέντα παραπάνω μήπως όσοι κάτι πιο ουσιαστικό μπορούν, να το κάνουν.

amanAM είπε...

Για μένα, το πρόβλημα του κόσμου είναι πολύ συγκεκριμένο:

Δεν υπάρχουν πάνω από τρεις τέσσερις χιλιάδες ενεργοί Πανιώνιοι, με την έννοια της παρουσίας τους στο γήπεδο.

Κάποιοι εξ αυτών δεν μπορούν να έρχονται κάθε Κυριακή, άλλοι μένουν μακριά, άλλοι είναι απογοητευμένοι, θυμωμένοι, κλπ, κι έτσι από αυτούς δεν πατάνε πάνω από 1500 άντε 2000 το πολύ.

Παραδοσιακά μαζευόμασταν περισσότεροι, γιατί κάποιοι Νεοσμυρνιώτες ΑΕΚτζήδες, Ολυμπιακοί και Παναθηναϊκοί, βλέπανε με συμπάθεια την "τοπική" ομάδα, πιθανόν να γυμνάζονται τα παιδιά τους σε κάποιο μπάσκετ ή 5Χ5 του Πανιωνίου, κλπ.

Η μεγάλη πλειοψηφία εξ αυτών, πέραν των οικονομικών προβλημάτων που θα αντιμετωπίζουν, έχουν ξενερώσει με τον Πανιώνιο.

Έτσι, ένα μεγάλο κομμάτι της γειτονιάς, έχει χαθεί από τις κερκίδες.

Ξέρετε πόσοι γονείς μαζευόμαστε καθημερινά στις διάφορες ακαδημίες του Πανιωνίου? Εξ αυτών, ελάχιστοι είναι Πανιώνιοι. Εγώ ρωτάω τι ομάδα είναι, και σπάνια βρίσκω Πανιωνίους.

Τα παιδιά τους, φοράνε την στολή και το σήμα μας, αλλά είναι κρυφο-Παναθηναϊκάκια, κρυφο-Ολυμπιακάκια, κλπ.

Από αυτά, κάποια θα γίνουν οι αυριανοί Πανιώνιοι οπαδοί, εκτός κι αν... μας σιχαθούν τόσο πολύ, που ούτε να δούνε, ούτε να ακούσουνε θα θέλουνε.

Κι εγώ έτσι έγινα Πανιώνιος. Από αλλόθρησκος παίδας αθλητής στίβου ξεκίνησα...

NK99 είπε...

Πάντως και οι 2-3 χιλιάδες δεν είναι λίγοι. Πολλές ομάδες θα ζήλευαν αυτό τον σταθερό αριθμό θεατών-φανατικών οπαδών, παρά τις αποτυχίες το κακό κλίμα και το τραγικό θέαμα.
Θα έλεγα ότι αυτά τα χρόνια ο κόσμος στάθηκε πολύ κοντά στην ομάδα και θα στεκόταν ακόμα κοντύτερα αν του δινόταν η ευκαιρία. Το να αγοράζει κανείς συμβολικά διαρκείας δείχνει μια ψυχική διάθεση.
Τώρα αν ο κ. Τσακίρης νόμιζε ότι θα φέρει 100.000 Πανιώνιους στο γήπεδο λάθος ομάδα αγόρασε...
Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα που είμαστε τόσοι...αν κάποτε γίνουμε 200.000 θα είμαστε η ΑΕΚ...Εγώ αν ηθελα να είμαι ΑΕΚ θα ήμουν από πολύ πριν.

br fun_atic είπε...

Καλά. δεν είναι και 3.000 οι σταθεροί φίλαθλοι. Έχουμε ζήσει εποχές όπου οι φίλαθλοι δεν ήταν πάνω από 300.
Δεν μπορώ να φανταστώ ποιά ομάδα ζηλεύει τους 3.000 φιλάθλους, αλλά ας το δεχθώ. Το ζήτημα είναι ότι με 3.000 σταθερούς φιλάθλους, η ομάδα παίζει πολύ καλύτερα εκτός έδρας. Αυτό κάτι σημαίνει για την ποιότητά μας.

NK99 είπε...

Η ομάδα παίζει καλύτερα εκτος γιατί δεν χρειάζεται να κάνει εκείνη το παιχνίδι. Το ίδιο και με την ΑΕΚ εντός. Βρήκε χώρο και έπαιξε.
Τα χειρότερα φετινά παιχνίδια το κάναμε στην Λάρισα και στις Σέρρες.
Το ίδιο πρόβλημα έχουν και άλλες ομάδες με έλλειψη ποιότητας. π.χ. ο Αστέρας.

Τα τελευταία χρόνια τουλάχιστον οι 2000 τουλάχιστον είναι σταθεροί και θα τους ζήλευαν οι υπόλοιπες ομάδες της Αθήνας και κάμποσες τις επαρχίας π.χ. Τρίπολη Ξάνθη Καβάλα η οποία φτιάχνει μ.ο. με τα εισιτήρια των φιλοξενούμενων.

300 είμασταν και λέω είμασταν γιατί ήμουν και εγώ σε πολύ περίεργες εποχές. Έχω δει παιχνίδι στην Ν.Σ. επί Αλέφαντου κόντα στην ΑΕΚ με 16000 οπαδούς της ΑΕΚ.
Βλέπω να έρχονται αυτές οι εποχές...μακάρι ο ερασιτέχνης να κάνει την έκπληξη και να διατηρήσει το γόητρο του συλλόγου. Τα αγωνιστικά έπονται...αν και η ανυποληψία οδηγεί σε αγωνιστική εξαθλίωση και το αντίθετο.

br fun_atic είπε...

Η δική μου εκδοχή είναι ότι η ομάδα παίζει καλύτερα εκτός γιατί πολλές φορες αντιμετωπίζει τεράστια πίεση από τον κόσμο στη Ν.Σμύρνη.

Costix είπε...

αγαπημενε μυ φιλε brfun, λυπαμαι αλλα εχεις πολυ αδικο. απλα παιζουμε καλυτερα στα εκτος γιατι δινουμε χωρο στουε αντιπαλους και κανουμε μια ευκαιρια που μας καθεται καιμετα ταμπουρωμα. στα εντος πρεπει εμεις να κανουμε παιχνιδι. και σε ρωταω, με ποιους ???

br fun_atic είπε...

εσύ μιλάς για φέτος. Πράγματι έτσι είναι. Τα τελευταία χρόνια όμως (ακόμη και επί Λίνεν που είχαμε καλή ομάδα) τους περισσότερους βαθμούς τους παίρναμε εκτός έδρας.
Θεωρώ ότι η Ν. Σμύρνη ως έδρα είναι μάλλον κρύα και έχει πολύ μουρμούρα.

br fun_atic είπε...

Αθώοι όλοι οι κατηγορούμενοι

http://kostaspapadakos.blogspot.com/2010/12/live-10.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+kostaspapadakos+%28Pame+Plateia%3F%29

κατά την απόφαση δεν υπήρξε απάτη, αλλά φορολογικές παραβάσεις.
Ο εισαγγελέας το είχε δει αλλιώς το έργο, μετράει όμως η απόφαση του δικαστηρίου.

torisdead είπε...

Re mages ti egine to savvato meta to match? Ti les IWN1998 gia bounies kai Bosco? Aniforisa opws oi perissoteroi grigora pros plateia kai de pira xabari

Ron Barceló είπε...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=99718662

"Στο ποδόσφαιρο στόχος είναι η ομάδα να σταθεροποιηθεί. Με μακροπρόθεσμο στόχο στην ενδεκάδα να αγωνίζονται 9 Έλληνες και 2 ξένοι"

Μακάρι να τα καταφέρεις κύριε Βεντούρη. Από μόνο του το γεγονός της σωτηρίας της ομάδας, θα είναι το μεγαλύτερο σου κατόρθωμα.
Πολύ δύσκολο πάντως το έργο του.
Μακάρι...Τι να πω

br fun_atic είπε...

1. δεν κατάλαβα ποιος θα βάζει τα λεφτά.
2. πως είναι δυνατόν να κάνεις μακροχρόνιους στόχους, όταν αντικειμενικά ψάχνεις τον νέο μεγαλομέτοχο.

Ron Barceló είπε...

Δεν μπορεί. Περιμένω τη στιγμή που θα ξανακάνει πρόταση ο Τσακίρης για την αγορα των μετοχών που μόλις πούλησε.
Για να τις ξαναπουλήσει όταν ξενερώσει.
Θα πλήξει μακριά από την πανιώνια παράνοια.

br fun_atic είπε...

μέσα είσαι :)

μα κι εμείς θα πλήξουμε...έχει φύγει εδώ και 15 μέρες και βαράμε μύγες

Costix είπε...

one coat less !!! or not ???
only god knows !!!

http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=18157&catid=5

antunix είπε...

Τον ευχαριστεί για ποια ακριβώς προσφορά του? Τα τακουνάκια και τα σουτ από την σέντρα?? Την προκλητική του αδιαφορία?

zamis είπε...

Στα τσακιδια

τρελοπανιωνιος είπε...

ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟ...

Ron Barceló είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/365269

Kαλώς τα δεχθήκαμε..
Αντε να δούμε!

Ron Barceló είπε...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10534&subid=2&pubid=100006744

Δείτε και αυτό το μαγαζί!
Μπίαρσμιρ, Πλεσί και..Γκαρσία(!).
Κρίμα μονο για Κλέιτον. Θα ήταν η ιδανικότερη όλων προσθήκη.
Επίσης, δε θα με χάλαγε καθόλου και ο Μάτζιος για φορ.
Μην απορείτε πάντως αν ,με ένα τέτοιο φορ-κολώνα μπροστά, αναστηθεί και ο κροατης 'Λάζαρος'.

Ron Barceló είπε...

Επίσης, μην ξεχνάμε πως κυκλοφορεί ελεύθερος και ο Ναφτί.
Πρέπει να χτυπάμε παντού.

General Tanz είπε...

Καλημερες.

Στο βιβλιο του Κου Σκουλα, ο Κακκαρης αναφερεται ως Θανασης και οχι ως Ζαφειρης. Typo θα μου πειτε, αλλα σοβαρο. Και ηταν και ο αγαπημενος μου!!!!!!

Bonjour!!!!!!!!

br fun_atic είπε...

Επειδή διαβάσαμε σήμερα στον ημερήσιο τύπο για πρόταση του Παναθηναϊκού για τον ποδοσφαιριστή Μπενάρντ Κουμορτζί και συγκεκριμένα ανταλλάγματα, δηλώνουμε ότι καμία πρόταση, επίσημη ή ανεπίσημη, δεν έχει γίνει και τίποτα από τα αναφερόμενα δεν ισχύουν.
Αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

A, καλή εξήγηση. Γιατί είναι γνωστό ότι ο Μαρινάκης παρεξηγείται εύκολα :)

zamis είπε...

Αφου λοιπον απεφευχθησαν οι παρεξηγησεις,εαν ο γαβρος δεν θελει τον Κουμο,μπορουμε να κανουμε εμεις επισημη προταση στο βαζελο.

br fun_atic είπε...

έχω στείλει σε όλους σας ένα mail το οποίο σας παρακαλώ να λάβετε σοβαρά υπόψιν.

Bertheway είπε...

Mail ελήφθη όβερ!

@zamis
Αυτό θα είναι πράγματι Πανιώνια διαφορετικότητα.Και παγκόσμια πρωτοτυπία μη σου πω

Griniaris είπε...

Ο αγώνας με Ξάνθη πήγε Κυριακή στις 15:00....

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Ουφ, ευτυχώς! Κυριακή μπορεί και να κερδίσουμε.

Email δέν έλαβα διότι έφυγα στις 13.30 απ’ το γραφείο και δέν σκοπεύω να ξαναπεράσω ως τη Δευτέρα. Γι’ αυτό, θα σού δώσω ιδιαιτέρως ένα άλλο, που να μπορώ να το δώ απ’ το σπίτι.

τρελοπανιωνιος είπε...

Mail ελήφθη ....

μακαρι...

με τα χιλια γουσταρω...

Pav είπε...

Το πήρα το email. No worries

zouri1 είπε...

Εμαθα οτι 20 παιδια που ηταν στις ομαδες Κ21,17 και μενανε με εξοδα της ομαδας,τα ειδοποιησαν οτι δεν μπορουν να συνεχισουν λογω οικονομικων.

Costix είπε...

Meeeerry Chriiiiistmas to all !!!
Hohohoho !!!!

Costix είπε...

Ακουστε το ολο. Θα σας χαλαρωσει, μερα πουναι !!!
http://www.youtube.com/watch?v=5QjTK0pL1go

p.s. general, especially devoted !!!

Costix είπε...

Κι' αυτο. At his best !!!!
Sing it, baby !!!
http://www.youtube.com/watch?v=voNjeUUcdSo

Unknown είπε...

www.panionios-community.gr

General Tanz είπε...

@ Costix

Τιτανας ο George, ανταποδιδω με τον παρακατω που θεωρω πατερουλη(στο στυλ του βεβαια)
Χρυσοδακλτυλος!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=LI3C2HS1vZM

Costix είπε...

Αγορακι μου, εισαι μικρος μουσικος θεος !!!

Kι αυτο ειναι το classic hit του L.R.

http://www.youtube.com/watch?v=GdN1iM3B2tk&feature=related

Costix είπε...

Παρτε και ενα Ελληναρα (Γιαννης Βελιωτης, 2ης γενιας).

http://www.youtube.com/watch?v=qOrQTh_Cq7U

General Tanz είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/383769

Costix είπε...

Και εδω παιζει με τον Roy Buchanan
και τον γιο του Shuggie Otis, κιθαριστα/μπασιστα που κι αυτος εκανε μεγαλη καριερα (εχει παιξει και με Zappa).

http://www.youtube.com/watch?v=Al89UR2l3oI

zamis είπε...

Ελα ρε Νερι παικτουρα στην Πανιωναρα!

υ.γ.Ελλην κι αυτος..

http://www.youtube.com/watch?v=onJVpiANB9k&feature=related

zamis είπε...

mexicali voodoo για ναρθει!

http://www.youtube.com/watch?v=0gVIgl85wFM

cdu είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/383773

Βρε ουστ χριστουγεννιάτικα.

Costix είπε...

Παρτε και λιγο Zappa.

http://www.youtube.com/watch?v=W9Io_H2un9c

Costix είπε...

@zamis
Μορφαρα ο Θοδωρης !!!
http://www.youtube.com/watch?v=MKS4NHzuvrE&feature=player_embedded#!

zamis είπε...

παρε και Καπετανο καπετανιε μου

http://www.youtube.com/watch?v=unrcvsHBuDg&feature=related

zamis είπε...

πολυ καλη η ταινια για τον Τερυ,φοβερη μορφη

Costix είπε...

Μεγαλε Ζαμης, εγραψες παλι με τον Captain. Που τους θυμηθηκες.
Αυτο απο τα αγπημενα μου
http://www.youtube.com/watch?v=7iEh2Ich1J4