Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Βροχή παραιτήσεων - Η ομάδα στο έλεος του Θεού...



Αναλαμβάνω πλήρως της ευθύνη για τη συνεργασία με τον αθλητίατρο κ. Δάρα. Η συγκεκριμένη επιλογή έγινε με γνώμονα το οικονομικό συμφέρον της ΠΑΕ Πανιώνιος και μόνο. Άλλωστε το συμφέρον του Πανιωνίου ήταν ο μοναδικός μου στόχος όταν ανέλαβα συγκεκριμένο έργο πριν από ενάμιση περίπου μήνα και όταν οι Πανιώνιος αγωνιστικά και διοικητικά ήταν σε δύσκολη κατάσταση.
Τότε χτυπήσαμε πόρτες πολλών επώνυμων και ανώνυμων Πανιωνίων, οι οποίοι είτε μας την έκλεισαν κατάμουτρα γιατί είχαν άλλη «φιλοσοφία», είτε μας ζήτησαν τους θησαυρούς της Αγγλίας για να «βοηθήσουν».
Όλα τα στοιχεία για το τι έχει γίνει αυτό τον ενάμιση μηνά είναι στη διάθεση όλων αυτών που με ευκολία ισχυρίζονται ότι με τις επιλογές μας θέλουμε να διευκολύνουμε τη έλευση του ενός η του άλλου.
Είμαι 3 γενιές Πανιώνιος και πραγματικά υπερήφανος που υπηρέτησα την κυανέρυθρη ιδέα διπλά στον αείμνηστο Μιχάλη Σταματελάτο και σαν αντιπρόεδρος, ή μέλος του Δ.Σ. τελευταία, διπλά στον Κων/νο Τσακίρη.
Επειδή όμως δεν βάζω τίποτα πάνω από την αξιοπρέπεια μου, παραιτούμαι στενοχωρημένος και απογοητευμένος, όχι μόνο γιατί θεωρώ ότι αδικούμαι με όσα λέγονται, αλλά και για να διαμαρτυρηθώ με αγανάκτηση έναντι όλων εκείνων που βλέπουν συνεχώς φαντάσματα.
Θα πρέπει να ξέρουν όμως, ότι η γκρίνια δεν βοηθά αλλά υποσκάπτει. Είναι η στιγμή που όλοι, ο καθένας ξεχωριστά, θα πρέπει να αναλογισθούν τις ευθύνες τους και τι κάνουν πραγματικά για το σύλλογο.
Όταν με το καλό ο Πανιώνιος θα έχει σωθεί αγωνιστικά, θα έχουμε την πολυτέλεια να μιλήσουμε για πρόσωπα και καταστάσεις. Μέχρι τότε προέχει η ηρεμία της ομάδας.

Με τιμή
Γιώργος Ζερβακάκος


Μαζί του παραιτήθηκε και ο κος Καμπανόπουλος:

Τους τελευταίους 2 μήνες περίπου, με τον κ. Ζερβακάκο ήμασταν μία γροθιά σε όλες τις αποφάσεις που κληθήκαμε να πάρουμε με γνώμονα πάντα το καλό του Πανιωνίου.
Από τη στιγμή που πληροφορήθηκα την ανακοίνωση που εξέδωσε περί της παραίτησης του, δεν μπορώ και εγώ να συνεχίσω να συνεισφέρω στην ομάδα. Συνεπώς παραιτούμαι από τα καθήκοντα που είχα αναλάβει τι τελευταίο διάστημα.
Από σήμερα θα ξαναείμαι πιστός οπαδός του Πανιωνίου και θα λειτουργώ, όπως σε όλη μου τη ζωή, για το συμφέρον και το καλό της ομάδας που αγαπώ.

Λάζαρος Καμπανόπουλος

Απόλυτα κατανοητές κινήσεις για ανθρώπους που βάζουν ζηλά την προσωπική τους αξιοπρέπεια, τεράστιο πρόβλημα για την ομάδα. Κρίμα...


98 σχόλια:

Ron Barceló είπε...

Πως μετά θα μπεις να κερδίσεις το οποιοδήποτε ματς? Με τί κουράγιο? Με τί κίνητρο? Με τί ψυχικά αποθέματα?
Τέτοια αυτοκαταστροφή ούτε στο χειρότερο εφιάλτη δεν θα μπορούσε να υπάρχει.
Ανακοινώσεις, παραιτήσεις, κράξιμο, σενάρια, φαντασιώσεις, γκρίνια, φήμες, διχόνοια και μια ομάδα στον αυτόματο πιλότο για τη βήτα.
Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί η φετινή κατάντια είναι να αρχίσουμε να πλακωνόμαστε μεταξύ μας (σαν τα κοτόπουλα).
Ελεος ρε γαμώτο..Πότε θα σταματήσει η κατρακύλα?!

br fun_atic είπε...

και που είσαι ακόμα...

br fun_atic είπε...

Θεωρώ σωστό να υπάρξουν ανακοινώσεις στήριξης από τους οργανωμένους και μηνύματα συμπαράστασης από τους φίλους της ομάδας και να ανακληθούν οι παραιτήσεις. Η ομάδα διαλύεται...

NK99 είπε...

Δεν μπορεί ο μέσος φίλαθλος του Πανιωνίου να μην είναι καχύποπτος με όσα έχουν μεσολαβήσει. Απλά δεν μπορεί....Πιστεύω ότι το καταλαβαίνουν και οι άνθρωποι που παραιτήθηκαν...Αν παραιτήθηκαν για αυτό τι να πω? Από εκεί και πέρα υπάρχουν και οι λίγοι κάφροι που ενδεχομένως να προέβησαν σε ακραίες ενέργειες ή σχόλια ή και εγώ δεν ξέρω τι...Ο κ. Ζερβακάκος θα έπρεπε να τους αγνοήσει και να απευθυνθεί με μία καθαρή εξήγηση προς τον κόσμο που ανησυχεί και υποφέρει με αυτά που γίνονται.

Όλα αυτα τα γεγονότα έχουν κοινό παραονομαστή και τον ξέρουμε όλοι. Δεν μπορεί η ομάδα να πετύχει αγωνιστικά όταν έχει διαλυθεί σε άλλα επίπεδα.

Νιώθω ευγνωμοσύνη για τους κυρίους αυτούς που ανέλαβαν να τρέξουν την ομάδα. Δεν τους γνωρίζω ούτε έχω ακούσει για αυτούς στο παρελθον αλλά πιστώνονται μία θαυμάσια προσπάθεια επιβίωσης της ομάδας.

Φαίνεται όμως ξεκάθαρα ότι ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ. Η ΛΥΣΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ. ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΑΝ ΟΧΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...

Bertheway είπε...

Κάθε φορά που ανοίγω για να δω ρεπορτάζ Πανιωνίου είναι λες και πάω στο περίπτερο να πάρω kinder.Κάθε μέρα έχει έκπληξη.Και συνήθως δεν είναι ωραία η έκπληξη.Τι άλλο θα δούμε φέτος δεν ξέρω...

General Tanz είπε...

Θα ψαχνουμε να βρουμε Πανιωνιο στο τελος, και δεν θα βρισκει ο παππας να θαψει.
Η παραιτηση δεν ειναι δυνατον να γινει αποδεκτη.
Κυριε Ζερβακακο, παρακαλω για την υπομονη σας.

Panionara είπε...

ο Καμπανόπουλος όταν έδινε συνέντευξη στον Βαρβαρεσο και έλεγε "εγω δεν ήξερα τίποτα για τον Δάρα", τι παιχνίδι έπαιζε;
Να εξαναγκάσει τον Ζερβακάκο σε παραίτηση;
Να νιψει τας χείρας του;
Να εμφανίστεί ο επόμενος σωτήρας;

τι διαολο γινεται ρε;

General Tanz είπε...

Σε αυτο που λεει ο φιλος ο PANIONIOS για τον Λαζαρο, εχει ενα point.
Καποιος ψευδεται ασυστολως, και εμεις τωρα ψαχνουμε να βρουμε την ασπρη μυγα.
Ημαρτον παιδια, θα ομολογησω!!!!!!

Griniaris είπε...

Δηλαδή θεωρείτε ότι οι λόγοι των παραιτήσεων είναι κάποιες ανακοινώσεις και κάποιες γκρίνιες για τον Δάρα;

Ευχαριστώ δεν θα πάρω...

zamis είπε...

ενα τραγουδακι γιατι δεν αντεχω αλλο

http://www.youtube.com/watch?v=WpizS9h-1Xk

Unknown είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ Ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΕΔΙΩΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΗ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΗ (ΚΟΥΜΟΥΡΖΙ-ΜΑΝΙΑΤΗ)ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ.
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ.

Katrinos είπε...

@griniaris
Ένα φοντανάκι με γέμιση Μάκη?

Katrinos είπε...

Πάντως η όλη φάση είναι τρελλή. Η λογική λέει ότι εφ'όσον υπάρχουν τέτοιες αντιδράσεις στο πρόσωπο του Δάρα, βγαίνει αυτός που τον επέλεξε και εξηγεί τους λόγους αυτής της απόφασης.

Όσο πιεσμένος και να είσαι , απο τη στιγμή που ζείς τη παράνοια των ημερών και είσαι και μέσα στα πράγματα αντιλαμβάνοντας τη ψυχολογία όλων των φιλάθλων , οφείλεις με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να βγείς , να εξηγήσεις να ηρεμήσεις τη κατάσταση.

Τίποτα απο όλα αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες δεν μου στέκει, γιατρέ μου λες να είμαι όντως τρελλός?

τρελοπανιωνιος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ , ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΣΗ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ...!

IWN1998 είπε...

Στην ανακοίνωσή του ο Ζερβακάκος δικαιολογεί την επιλογή Δάρα.
Τέλος πάντων, κάποιος που έκανε τόσο τρέξιμο ως τώρα, έχει το δικαίωμα να θιγεί όταν αμφισβητείται η εντιμότητά του και τον θεωρούμε ότι χειραγωγείται.
Τώρα ο Καμπανόπουλος που είπε δεν ξέρω, αν δεν ήξερε όντως τι θα έλεγε; ότι ξέρει; Είπε ο Ζερβακάκος ότι τον επιλέξανε παρέα το Δάρα; Μόνος του έκανε την επιλογή. Αλλά και τι σημαίνει και αν επέλεγε ο Καμπανόπουλος να πει ότι και οι δυο ξέρανε... Θα έπεφτε η ευθύνη και στους δυο αλλά πάλι θα υπήρχε η ίδια κατηγορία, ότι φέρνουν τους συνεργάτες του Ψωμιάδη στην ΠΑΕ. Μια από τα ίδια.

cdu είπε...

Μα τί γίνεται ρε ΓΑΜΩΤΟ;
Μπορούν όλοι να κόψουν τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ με τις παραιτήσεις;
Μιά ο Βεντούρης, τώρα ο Ζερβακάκος, πιο πριν - πιο μετά - άλλοι.
Δηλαδή, συγνώμη, δεν έχουν κάτσει ποτέ όλοι αυτοί στην εξέδρα; Εδώ κάποιος πάει να πιεί νερό και κάποιος θα έχει αντίρηση. Να μην αναρωτηθούμε για μια τόσο περίεργη απόφαση;
Δηλαδή, συγνώμη, οι κύριοι που παραιτούνται δεν έχουν κάνει ποτέ λάθος στη ζωή τους; Είναι όλοι υπεράνω κριτικής;
Δηλαδή, συγγνώμη, ποιά ομάδα παρακολουθούν όλοι αυτοί τόσα χρόνια; Εδώ και τρία τέσσερα χρόνια άνθρωποι πάνε και έρχονται χωρίς να μαθαίνουμε τίποτα; Πως περιμένουν όλοι μας να μην αναρωτιόμαστε;
Η ομάδα δεν έχει χώρο να χάσει κανένα. Το όλο θέμα θα είχε λυθεί αν μαθαίναμε ότι α) ποιά ήταν τα κριτήρια, β) ποιός πήρε τη απόφαση.
Καλό είναι η συνομωσιολογία να περιοριστεί, αλλά, προς Θεού, πάντα θα έχουμε ερωτηματικά και ανησυχία για την ομάδα.
Κύριε Ζερβακάκο, αυτή τη στιγμή όλοι σε στηρίζουμε και θα θέλαμε να ανακαλέσεις. Αλλά ούτε λευκή επιταγή υπάρχει ούτε ασυλία απο κριτική. Ειδικά όταν δεν ξέρουμε ποιός αποφασίζει.

zamis είπε...

ολο το κλειδι ειναι η τελευταια προταση του cdu.

Θεμιστοκλής είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τον griniari, ότι κάποιες ανακοινώσεις και κάτι ψίθυροι δε μπορεί να είναι ο πραγματικός λόγος των παραιτήσεων.

Το χειρότερο για τον Πανιώνιο,στη φουρτουνιασμένη περίοδο που διανύουμε είναι άλλο. Ότι δεν έχει μπροστάρηδες, να βγουν και να αρθρώσουν πειστικό λόγο. Να δώσουν καθαρές εξηγήσεις και να συσπειρώσουν τον κόσμο γύρω από την ομάδα. Και να έχουν το σθένος να συνεχίζουν το έργο τους και να αντιμετωπίζουν κάποιες κριτικές με χαμόγελο και συγκατάβαση.

Είναι αλήθεια υπεύθυνη στάση να παραιτείσαι από την προσπάθεια να σώσεις κάτι που αγαπάς, επειδή έγιναν κάποια σχόλια που δε σου άρεσαν (κι εδώ που τα λέμε οι ανησυχίες, με όλα όσα έχουν γίνει είναι απόλυτα δικαιολογημένες;). Πόσο δύσκολο ήταν να δοθούν κάποιες εξηγήσεις;

Φαίνεται ότι το καράβι είναι ακυβέρνητο. Κι αυτό τίποτα καλό δεν προμηνύει.

panioniaria είπε...

Οι σφαλιάρες διαδέχονται η μία την άλλη....

br fun_atic είπε...

@Θεμιστοκλής

Να σου αντιστρέψω λίγο αυτό που λες;
Αν άφηνες τη δουλειά σου και επί ενάμισι μήνα έτρεχες για να σώσεις τον Πανιώνιο, αν τα νεύρα σου είχαν γίνει κρόσια κι αν τέλος πάντων βάζεις ψηλά την αξιοπρέπειά σου, θα σου άρεσε να σε πουν προπομπό του Ψωμιάδη;

Έχω στεναχωρηθεί πολύ για την παραίτηση Ζερβακάκου. Ειλικρινά. Όπως αναρωτήθηκε και ο Ίωνας στο μπλογκ του, αναρωτιέμαι κι εγώ, μην τυχόν έγραψα κάτι που το παρερμήνευσε. Αυτό που θέλω να γίνει κατανοητό από την πλευρά μου είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν υπονόησα κάτι εις βάρος του Ζερβακάκου.

Θεωρώ δίκαιο, οι σύνδεσμοι οργανωμένων να εκδώσουν ανακοινώσεις στήριξης του Ζερβακάκου (και του Καμπανόπουλου) και να ζητήσουν την ανάκληση των παραιτήσεων. Δεν είμαστε τώρα για τέτοια δράματα...

claire είπε...

Και εκεί που νομίζαμε πως φτάσαμε στον πάτο, εκεί συνειδητοποιήσαμε οτι υπάρχει και πιο κάτω :(

(κλεμμένο απο lefterix)

Θεμιστοκλής είπε...

@br
Μα επειδή διαβάζω το μπλογκ σου όπως και αυτό του Ιωνα, δε βλέπω να υπάρχει κάτι που να μπορεί να ερμηνευτεί εις βάρος του κ. Ζερβακάκου. Αντίθετα, αυτό που βγαίνει είναι μια συνεχής και ειλικρινής υποστήριξη και εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του. Το ίδιο νομίζω βγαίνει και από τη μεγάλη πλειοψηφία του σκεπτόμενου Πανιώνιου κόσμου. Γι αυτό μου φαίνεται περίεργο όταν γίνεται λόγος για παραιτήσεις λόγω αρνητικής κριτικής.
Δε γνωρίζω βέβαια αν υπήρξαν μεμονωμένες "σκληρές" ανακοινώσεις ή αντιδράσεις από οργανωμένους. Και να υπήρξαν όμως, σίγουρα δεν εκπροσωπούν τη μεγάλη πλειοψηφία των φίλων της ομάδας μας και πρέπει αυτοί που πασχίζουν για το καλό της να έχουν τη δύναμη να τις αντιπαρέλθουν.
Εννοείται, ότι και δική μου επιθυμία -και όλων νομίζω- είναι να ανακληθούν οι παραιτήσεις και οι άνθρωποι που χαίρουν καθολικής αποδοχής να συνεχίσουν με όλες τους τις δυνάμεις το δύσκολο έργο τους.

Katrinos είπε...

http://pgss-g4.blogspot.com/2010/12/blog-post_07.html

Περάσαμε στο 'δε μ'αγαπά'.... οτι και να πω λίγο θα είναι. Πραγματικά είμαστε στο έλεος του Θεού

spider είπε...

Συγκλονισμένη από την αιφνίδια και εξαναγκαστική παραίτηση του κ. Γιώργου Ζερβακάκου θεωρώ ότι πρέπει να πάρω θέση γιατί για όποιον τον γνωρίζει έχει να πει μόνο τα καλύτερα όσον αφορά την εργατικότητα του, την αφοσίωση του στον Πανιώνιο και το έργο που πρόσεφερε όλα αυτά τα χρόνια και συγκεκριμένα στα διοικητικά και στα οικονομικά ζητήματα που όπως όλοι γνωρίζουμε δεν ήταν και τα καλύτερα. Αυτός κατόρθωσε να τα συμμαζέψει. Λυπάμαι επίσης για την αγνωμοσύνη που έδειξαν κάποιοι στο πρόσωπό του εξαναγκάζοντας τον να παραιτηθεί. Έτσι ο Πανιώνιος έχασε σε μια τόσο δύσκολη στιγμή τις υπηρεσίες του Γιώργου Ζερβακάκου. Φοβάμαι ότι ο Πανιώνιος με τέτοιες τακτικές και ενέργειες που δε γνωρίζω από που προέρχονται και τι στόχους και σκοπούς έχουν θα καταλήξει έρμαιο των σκοτεινών σκοπών κάποιων...?

Griniaris είπε...

Θα έλεγα ότι γίναμε μπουρδέλο αλλά και τα μπουρδέλα έχουνε μια τσατσά,εμείς όχι...

claire είπε...

H ΠΑΕ στα χέρια του ερασιτέχνη.

http://pan-ola.blogspot.com/2010/12/blog-post_7599.html

Ron Barceló είπε...

Αυτό σηματοδοτεί σταδιακά το τέλος.

dimosthenis είπε...

Είναι ευνόητο ότι το πρώτο που πρέπει να αποκατασταθεί είναι το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ομάδας. Αυτός ο παραλογισμός του φεύγω-μένω, πουλάω-δεν πουλάω, χαρίζω-δεν χαρίζω, χρωστάω-δεν χρωστάω πρέπει να τελειώσει άμεσα, γιατί γεννάει όλα τα κακά του κόσμου στην ομάδα. Όταν μια πρόσληψη γιατρού γίνεται η αιτία διάλυσης της διοίκησης μιας ομάδας αυτή η ομάδα νοσεί. Και δε νοσεί ο Ζερβακάκος και ο Καμπανόπουλος αλλά ο Πανιώνιος. Είμαι απο αυτούς που θέλουν ο Πανιώνιος να βρίσκεται σε χέρια έντιμων ανθρώπων (πανιώνιων ή μη). Η λύση του ερασιτέχνη είναι μια καλή βάση για την περαιτέρω πορεία της ομάδας.Δε βλέπω το βραχυπρόθεσμο μέλλον της ομάδας αλλά με ενδιαφέρει η πορεία της στο χρόνο. Δε με νοιάζει αν η Καβάλα του Μάκαρου βρίσκεται στις πρώτες θέσεις στη βαθμολογία αυτή την περίοδο. Με ενδιαφέρει περισσότερο ότι οι φίλοι της δεν πατάνε στο γήπεδο και ότι η ομάδα χρησιμοποιείται ως όχημα "περίεργων" συμφερόντων, που αν δεν ικανοποιηθούν θα τη διαλύσουν και δε θα υπάρχει κανείς να ενδιαφερθεί για αυτή, (περίπτωση Ακράτητου). Δε θέλω λοιπόν τον Πανιώνιο να βρεθεί στη θέση της Καβάλας και τις εξέδρες άδειες, όπως επί Μπέου, που όσοι πήγαιναν έβριζαν τον ιδιοκτήτη (πάντα υπήρχαν και οι εξαιρέσεις). Δε θεωρώ πάλι ως μόνιμη λύση τον ερασιτέχνη, αφού οι ΠΑΕ είναι εταιρείες και πρέπει να υπάρχουν οι μεγαλομέτοχοι που να διοικούν και να λύνουν άμεσα και αποτελεσματικά τα προβλήματα. Όμως ένα πρώτο μεταβατικό στάδιο μπορεί να αποτελέσει ο ερασιτέχνης, για να γλυτώσουμε από αυτή την παραλογική λαίλαπα Τσακίρη. Να σταματήσουμε να βλέπουμε παντού το φάντασμα του αγαπούλα, να σταματήσουμε να υποβλέπουμε το διπλανό, τον απέναντι, το γιατρό, τον οικονομολόγο, όποιον συμμετέχει στα μπλοκς και όποιον όχι. Όσο πιο γρήγορα γίνει αυτό τόσο το καλύτερο, ακόμα και σήμερα τώρα που γράφουμε. Ο ερασιτέχνης θα πρέπει να έχει την άμεση συμπαράσταση όλων για όσο χρονικό διάστημα κρατήσει τη διοίκηση και αυτός ας αποφασίσει σε ποιον θα δώσει την πλειοψηφία στο Λιανό τον Καλογρίτσα σε άλλον πάντα με διαφάνεια και προς το συμφέρον της ομάδας. Φτάνει πια τόσος εξευτελισμός.

dimosthenis είπε...

Και για να είμαι κοντά στον τίτλο του θέματος και αφού ξαναδιάβασα προσεκτικά την πονεμένη ανακοίνωση του Ζερβακάκου το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς ας τον αποκαταστήσει και ας τον δικαιώσει. Στα δικά μου μάτια είναι ένας από μας έντιμος και με διαπιστωμένη στην πράξη πανιώνια συνείδηση. Επίτρεψέ μου να σε αποκαλώ αν και δε σε ξέρω προσωπικά "φίλε κ. Ζερβακάκο μείνε κοντά μας στα δύσκολα δεν περισσεύει κανείς".

zamis είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=i0WPC-N3UYE

καλημερες και κουραγια

dimosthenis είπε...

Τι να εικάσω, ότι ο πεθαμένος που αναστήθηκε είναι ο Πανιώνιος και αυτός που πήρε τα άρβυλα ο Τσακίρης; και πού πήγε τελικά ο Πανιώνιος αναλήφθηκε στους ουρανούς ή σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας και δεν τον φθάνουν οι νεκροθάφτες;

br fun_atic είπε...

ενδιαφέρουσα είδηση, η οποία βέβαια δεν ξέρω πως μπορεί να προχωρήσει, χωρίς την παραχώρηση παίκτη μας

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/121177-%CE%A6%CE%BB%CE%B5%CF%81%CF%84-%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5-%CE%9C%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%B3%CE%BB%CE%BF%CF%85

zamis είπε...

sport fm,ειδησεις,ειπανε οτι γαυρος θελει Μανιατη και δινει Ζαιρι,Μητρογλου,Γιαννη Παπαδοπουλο

Ron Barceló είπε...

Ποιος είναι πλέον υπεύθυνος στο τομέα των μεταγραφών? Όχι στο scouting, αλλά στη διαχείριση. Έχω μπερδευτεί πια.
Κατά τα άλλα
Πετρόπουλος > Μάντζιος > Μήτρογλου.
Μακαρι μόνο να καταφέρουμε να σπρώξουμε και το Μπόσκο το Γενάρη. Οπουδήποτε, με οποιοδήποτε κόστος.

claire είπε...

Δηλώσεις Φουνκουάγιο:

http://sport24.gr/football/Kosmos/ola_eginan_grhgora.704810.html

Ron Barceló είπε...

Όχι ρε τον αρχηγό σε ελληνική ομάδα. Μόνο εξωτερικό.
Δεν αντέχω να τον δω με φανέλα άλλης ομάδας, πόσο μάλλον του σάπιου ποκ.
Στο εξωτερικό και με πιο λίγα.

Ron Barceló είπε...

Τώρα που την έκανε ο ένας, μήπως να φέρναμε πίσω τον ακατανόμαστο στον πάγκο?
Λέω γω τώρα...
Εκεί να έβλεπες συσπείρωση.

General Tanz είπε...

Σε ποιον κανει προσφορα ο γαβρος??? Αφου ειμαστε Barkerville, τουλαχιστον αυτη την στιγμη.
Σε λιγο θα αρχισουν να μιλανε και οι μουγγοι μου φαινεται!!!!

Ron Barceló είπε...

Καλά όλα αυτά..
Ο Αγαμίδης όμως πότε θα κάνει μπάσιμο στο σήριαλ?

zamis είπε...

Σε εξελιξη συναντηση Βεντουρη-Τσακιρη ειπε τωρα ο Μακης για να καθοριστει το ''μνημονιο'' υποχρεωσεων εκατερωθεν.

amanAM είπε...

Η άποψη μου είναι πως η μόνη λύση είναι ο ίδιος ο Τσακίρης.

Αναλυτικά την γράφω στο 4 σχόλιο, στο πιο κάτω λινκ:
https://www.blogger.com/comment.g?blogID=3799054401472786407&postID=899442485391123689

Ο ερασιτέχνης έχει τρομερά προβλήματα. Κατ αρχάς οικονομικά. Κατά δεύτερον αριθμού μελών, στελεχών, κλπ. Πως θα διαχειριστεί ο ερασιτέχνης όλα τα προβλήματα, παίρνοντας τις μετοχές και την διοίκηση της ΠΑΕ?

Δύσκολα πράγματα...

Για ενδεχόμενη πολυμετοχικότητα και ο κάθε φίλαθλος να πάρει όσες μετοχές μπορεί, εκτός του ότι δεν πρόκειται να μαζευτούν αρκετά χρήματα, όπου λαλούν πολλοί κοκόροι, αργεί να ξημερώσει...

Άσε που όποτε μαζεύτηκαν πολλοί Έλληνες μαζί, πάντα βρίσκεται ο έξυπνος που θα φάει τα λεφτά των υπολοίπων.

Μπρος γκρεμός, και πίσω ρέμα.

Κατά την γνώμη μου, η μόνη λύση είναι ο ίδιος ο Τσακίρης να ηγηθεί του Πανιωνίου. Δεν θέλει, δεν μπορεί ίσως, κανένας δεν μπορεί να του το επιβάλλει φυσικά, αλλά είναι η μόνη λύση.

Το ότι δεν υπάρχουν στελέχη, άλλες λύσεις, κλπ είναι προφανές. Ο Τσακίρης για πολλά χρόνια είναι το τέλος και η αρχή.

Δεν ετοίμασε ποτέ κάποια διάδοχη λύση, και τώρα είμαστε όλοι εγκλωβισμένοι σε αυτό το πρόβλημα.

Katrinos είπε...

Καταρχήν , για να υπάρξει τέτοια μεταβίβαση , θα πρέπει να συμφωνήσουν για το ποιός θα αναλάβει το άνοιγμα στο τέλος του έτους. Αυτό δεν έχει διευκρινησθεί ακόμα. Όταν ο Τσακίρης λέει 'πάρτε τις μετοχές' η συνέχεια ποιά είναι, πληρώνω εγώ όλες τις υποχρεώσεις μέχρι το τέλος της σεζόν ή κόψτε το λαιμό σας και βρείτε λύση?
Ανάλογα με τη συνέχεια θεωρώ οτι υπάρχει και διαφορετική εξέλιξη στα πράγματα.

br fun_atic είπε...

Υπάρχουν πάντως δό δημοσιεύματα, τα οποία μιλούν για 500 χιλ ή 1 εκ ευρώ τα οποία υπάρχουν στο ταμείο. Θα μπορούσε να το εννοήσει κάποιος ως ένα είδος προίκας.
To ζήτημα είναι ότι θα χρειαστούν χρήματα για μεταγραφές, για πληρωμές, για λύσεις συμβολαίων, οπότε κλάψτα χαράλαμπε...

br fun_atic είπε...

Δεν είναι υποχρεωτικό να την τρέξει ο ερασιτέχνης για καιρό. Μπορεί να διαχειριστεί πρόσκαιρα τα θέματα και μετά να την πουλήσει σε όποιον θεωρεί κατάλληλο.
Θεωρητικά είναι και ο ευκολότερος τρόπος να έρθει ο Λιανός στα πράγματα...

Katrinos είπε...

Br , υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ του υφιστάμενου ταμείου (δηλαδή μια 'φωτογραφία του τώρα' με το ετήσιο έλλειμα και πολύ περισσότερο με τα ελλείματα απο προηγούμενες χρονιές.

Απο αυτά που ακούω (διότι απο ενημέρωση δαμάσκηνο...) υπάρχει ένα έλλειμα απο προηγούμενα έτη που είναι γύρω στα 2,5? Προσθέτουμε οτι προκύψει απο φέτος και βγαίνει ένα γερό νουμεράκι που δύσκολα χαρίζεται , δύσκολα καλύπτεται.

dimosthenis είπε...

Ας περιμένουμε το αποτέλεσμα των διαβουλεύσεων, γιατί όσο υπάρχει Τσακίρης οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν. Προσωπικά πιστεύω ότι αν φύγει μακριά από τον Πανιώνιο θα πεθάνει από πλήξη και μεις από ανία. Ποιος θα μα ταρακουνάει κάθε τόσο; Α ρε Κωνσταντίνε, τι μας φυλάς κρυφό ακόμα;

br fun_atic είπε...

Μάλλον δεν μιλας για φωτογραφία χρημάτων, αλλά για αρνητικό φωτογραφίας :)

zamis είπε...

@dimosthenis
Σωστοοος!
Τσακιρη μπινε(θεε)φυγε(ξαναπαρε)την παε!

http://www.youtube.com/watch?v=V1Gn0e7kvTA

zamis είπε...

Οριστικο τελος το απογευμα

http://www.theplayer.gr/index.php?ID=FCyfeYRuO2b5c1Uc&Rec_ID=31172

dimosthenis είπε...

Άκουσα από το Μάκη ότι οι συζητήσεις έγιναν σε πολύ καλό κλίμα και υπήρξε συμφωνία. Περιμένω με αγωνία αλλά και ανακούφιση τις δηλώσεις του ερασιτέχνη αλλά και τα σχέδια, αν υπάρχουν αυτά. Η αγωνία έχει να κάνει με πιθανή πώληση παιχτών και κυρίως τα ανταλλάγματα. Να μη μας πάρουν πρωτοκλασάτο παίχτη και να μας δώσουν δυο δανεικούς, οπότε του χρόνου δεν υπάρχει κανένας. Προτιμώ να διαπραγματευθεί και να τους πουλήσει ο ίδιος ο Τσακίρης με τον τρόπο που το έκανε πάντα. Η ανακούφιση έχει να κάνει με το ότι θα υπάρχει κάποιος τον οποίο μπορούμε να εμπιστευθούμε ότι δε θα λέει άλλα και άλλα θα κάνει. Θα επανέλθει η ηρεμία και ενδεχομένως θα ανοίξει ο δρόμος για άλλους μεγαλομετόχους τύπου Λιανού, που με τη συμβολή όλων θα τρέξουν την ομάδα με λογική και συνέπεια.

claire είπε...

Ολόκληρο το σίριαλ τις τελευταίες βδομάδες:

http://www.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=87590&scid=886

claire είπε...

Η συνέντευξη του κ. Βεντούρη στον Σέντρα 103.3 (audio):

www.sentragoal.gr

zamis είπε...

Ολοκληρη η συνεντευξη Βεντουρη.
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=94424662

Νομιζω,σε πρωτη φαση,απανταει σε ολα τα ερωτηματα με σαφηνεια.
Ναναι καλα,κι αυτος και οι ανθρωποι που θα κουβαλησουν στις πλατες τους αυτο το μεγαλο βαρος.
Ευχομαι τα πραγματα να εκτονωθουν με τον καλυτερο τροπο κι ολος ο κοσμος να ενωθει.
Τελος θα ηθελα κι εγω να ευχαριστησω τον Τσακιρη παρ'ολα οσα του εχω σουρει.
Μενει πικρια ειναι αληθεια(και απο μερους του υποθετω) αλλα δεν πρεπει να ειμαστε αγνωμονες.
Η τελευταια του κινηση(και η σταση του για το προπονητικο),κατα τα λεγομενα του ιδιου του Βεντουρη,ειναι η σωστη και αυτο γραφει πολυ.

NK99 είπε...

Θα περίμενα επίσης ένα κάλεσμα προς τον κόσμο να γίνει μέλος του ερασιτέχνη....

claire είπε...

Πάντως ο κος Βεντούρης είπε οτι ίσως την επόμενη βδομάδα (πάντως σύντομα) θα γίνει μια συγκέντρωση για την ενημέρωση του κόσμου στο τι μελλει γενεσθαι. Ίσως εκεί αναφερθούν και σε πιθανούς τρόπους βοήθειας του ερασιτέχνη απο όλους εμας.

c@mel είπε...

"Στο μεταξύ, η ευχάριστη είδηση της ημέρας είναι πως ο Νταρίο Φερνάντες βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Πανιώνιο και όλα δείχνουν πως ο Αργεντινός μέσος θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή".

antunix είπε...

Αυτή ήταν η ανέλπιστα ευχάριστη είδηση…
Επιτέλους αποκτάμε οργανωτικό χαφ, που τον ξέρουμε και μας ξέρει. Τώρα χρειάζεται και ένας επιθετικός βαρβάτος και θα τα πάμε καλύτερα.

br fun_atic είπε...

Αυτό με το Ντάριο το έμαθα πριν από αρκετές ημέρες από πολύ καλό φίλο της σελίδας. Δεν ξέρω αν θα προχωρήσει. Το γνωρίζω απλά ως φήμη.
Το λέω περισσότερο για να δείξω ότι ήταν μια κίνηση της απερχόμενης διοίκησης - ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

Ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του γι αυτό. Άλλος να πει ότι ο Ντάριο του κάνει και άλλος το αντίθετο. Το σίγουρο είναι πως είχαν αρχίσει διεργασίες για την ενίσχυση της ομάδας...

Κρατάω επίσης την είδηση για τις 500.000 ή 1. εκ ευρώ τα οποία βρέθηκαν στο ταμείο του ερσιτέχνη. Δεν ξέρω αν είναι πολλά ή λίγα. Υποψιάζομαι όμως, κρίνωντας από το κάθε πότε πληρώνονται οι υπάλληλοι και οι προπονητές του ερασιτέχνη, ότι τέτοια ποσά δεν "συχνάζουν" στο ταμείο...

Κρατάω ότι στην διοίκηση της Π.Α.Ε δεν θα είναι πολλά μέλη του Δ.Σ του ερασιτέχνη. Θα μπορούσαν να μπουν αξιόλογα πρόσωπα τα οποία ήταν στο Δ.Σ του ερασιτέχνη και αποχώρησαν; Γιατί όσο κι αν εξωραΐζουμε την κατάσταση καλό είναι να μην ξεχνάμε ότι τα πράγματα στον ερασιτέχνη δεν είναι ακριβώς ρόδινα ...

zamis είπε...

http://kostaspapadakos.blogspot.com/2010/12/blog-post.html

br fun_atic είπε...

κάτι πιο συγκεκριμένο για τον Ντάριο

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/121441-%CE%97-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%9D%CF%84%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF

αν ισχύει βγάλτε μια καινούργια φανέλα και αρχίστε να τυπώνετε το όνομά του...Άντε, μπας και μαζέψουμε κανένα ψιλό...

br fun_atic είπε...

Να είναι όμως ήδη τυπωμένες οι φανέλες. Να μην ξαναγίνει όπως τότε με τον Ρεκόμπα που πρώτα ήρθε και μετά από ένα μήνα έβρισκες φανέλα του...

br fun_atic είπε...

Μιλούσα σήμερα με ένα φίλο που είναι φανατικός του ΠΑΣ. Ξέρετε τι μου είπε; Ότι είναι ενθουσιασμένοι με τον Μανόλο και ότι ο ίδιος θεωρεί πως αδικείται στην β' κατηγορία...

Εμείς πάλι (βγάζω απ' έξω την ουρά μου γιατί είναι γνωστή η αδυναμία που του έχω) δεν είχαμε κουραστεί να λέμε ότι είναι παίκτης για την β'.

Θυμάμαι καλά ότι όταν έπαιζε ο Μανόλο πολλοί ήταν εκείνοι που τον έβριζαν, όταν όμως δεν έπαιζε, τον έψαχναν.

Ο χρόνος απέδειξε όμως ορισμένα πραγματάκια. Δεν με ενδιαφέρει αν ο Μανόλο ήταν παίκτης για την α', τη β' ή την γ' κατηγορία. Ξέρω ότι σήμερα δεν έχουμε κάποιον ο οποίος να μπορεί να διεμβολίσει με τον τρόπο που έκανε εκείνος. Το ίδιο ισχύει και για τον Νικολάου. Όσο έπαιζε όλος ο κόσμος τον έβριζε. Όταν έφυγε, όλοι κατάλαβαν τι είδους δουλειά έκανε.

Το ότι ποτέ δεν εκτιμάμε αυτό που έχουμε (πάλι βγάζω απ' έξω την ουρά μου) ισχύει γενικά και αφορά σίγουρα και άλλα πρόσωπα της ομάδας. Είμαστε τόσοι λίγοι στην Πανιώνιο όπου η ρήση ουδείς αναντικατάστατος δεν βρίσκει εφαρμογή στη δική μας ομάδα...

General Tanz είπε...

Παντως, επειδη και εγω παρακολουθω την πορεια του Σκουφ(καθοτι τον γουσταριζα τρελα), και στον Πας αλλαγη παιζει. Εκανε και κατι δηλωσουλες για Στορε πριν φυγει....
Τεσπα, για μενα ειχε θεση μονο σαν αλλαγη μολονοτι την τελευταια του χρονια στον Πανιωνιο ηταν μαλλον κακος.
Με αυτα που εχω δει, μου θυμιζε παικτικως(sic) κατι μεταξυ Μαυρικη και Βαλλιδη.

br fun_atic είπε...

Και μόνο που τον παρομοιάζεις μ' αυτούς τους παίκτες είναι για να γουστάρεις τρελά!!!

Μπορεί να παίζει αλλαγή, αλλά απ' ότι κατάλαβα (γιατί δεν τον παρακολουθώ) την ώρα που παίζει προσφέρει και ματώνει τη φανέλα. Αυτό το είχαμε ανάγκη φέτος...

Ron Barceló είπε...

Η επιστροφή του Ντάριο είναι όνειρο. Ξέρω, θα βγουν πολλοι να πουνε πως πάτησε τα 32 και είχε τραυματισμούς και οτι δεν μπορεί να προσφέρει κατι παραπάνω στην ομαδα. Λες και έχουμε καλύτερο ναουμ..
Ο Ντάριο τα δίνει όλα στο γήπεδο (όχι σαν κάτι άλλους που περπατάνε), είναι παίκτης-σημαία και είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ έστω και για 60'.
Αν τελικά επιβεβαιωθεί η συμφωνία, πάμε για reloaded κέντρο με Ταμ και Ντάριο από τα παλιά.
Ενα φορ και ένα αριστερό μπακ (αριστεροπόδαρος, να την ξέρει τη θέση, όχι πάλι αλχημείες) ακόμη και πάμε για μάχη με πιο ευνοικές συνθήκες.
Προβλέπω πάντως πως πιο πιθανό από Κούμο, είναι να πωληθεί ο αρχηγός.
Μακάρι να διαψευστώ, αν και αν το δεις ορθολογικά κ όχι συναισθηματικά, ευκολότερα θα καλύχθεί το κενό του αρχηγού στα δεξιά (Κιντή αλήτη με τα 5 δεξιά μπακ..)

Ron Barceló είπε...

Πως θα σας φαινόταν Μήτρογλου (δανεικός), Ζαιρί (ελευθέρας) και ένα μύριο για Κούμο, Μανιάτη?

br fun_atic είπε...

@argy
απ' ότι έμαθα, ο Ταμ δεν προπονείται με την ομάδα. Ουσιαστικά έκανε ελάχιστες προπονήσεις...

Αυτοί που θα πουν τα διάφορα για τον Ντάριο είναι οι ίδιοι που δεν ικανοποιούνται ποτέ και με τίποτα...Είναι χρήσιμος και αγωνιστικά και για να συσπειρώσει τον κόσμο.

Να υπολογίσετε και κάτι σημαντικό. Όλοι αυτή τη στιγμή αποθεώνουν τον ερασιτέχνη και τον κο Βεντούρη. Είναι βέβαια οι ίδιοι οι οποίοι κατηγορούσαν τον κ. Βεντούρη για το θέα του γηπέδου (κι εγώ είχα εκφράσει αρνητική άποψη, θέλω να πιστεύω κόσμια).
Αν δοθεί ο Μανιάτης στον Ολυμπιακό, θα είναι οι ίδιοι άνθρωποι που θα θυμηθούν τη σχέση του κου Βεντούρη με τον κο Μαρινάκη. Ακόμη κι αν δεν μιλήσει κανείς στον Πανιώνιο, είναι βέβαιο ότι πολλοί θα μας εντάξουν στο άρμα του Ολυμπιακού.
Αυτά ήταν τα καλά του Τσακίρη. Μπορούσε να πουλήσει ακριβά παίκτες στον οποιονδήποτε, χωρίς κανείς να μπορεί να του προσάψει κάτι... Μεγάλη δουλειά αυτή.Το πως επενδύονταν βέβαια τα χρήματα των μεταγραφών είναι ένα άλλο θέμα.

claire είπε...

@Argy: Δυστυχώς ο Ενσαλίβα αν δεν κάνω λάθος έκλεισε αλλού :(

General Tanz είπε...

Τα χαφ που εχουμε αυτην τη στιγμη, ειναι για να δενουν τα κορδονια του Φερναντεζ. Σε οτι κατασταση και να ειναι, θα βοηθησει σιγουρα. Δεν λεω οτι θα βγαλει ματια, λεω θα βοηθησει.

br fun_atic είπε...

@general

σήμερα που ουσιαστικά έγινε πιο "επίσημη" η είδηση για τον Ντάριο, περίμενα την αγαπημένη σου ατάκα: Θα φέρει ο βλάχος το τυρί :)

@ argy

θα μου φαίνονταν λίγα.
Να σε ρωτήσω όμως κάτι; Για να έρθουν οι παίκτες αυτοί, πρέπει να έχουν ισχυρές διαβεβαιώσεις ότι δεν θα χάσουν τα λεφτά τους. Ποιος μπορεί να τις δώσει αυτή τη στιγμή;

zamis είπε...

Ελπιζω να μην ανηκω σε αυτους που δεν ικανοποιουνται ποτε και με τιποτα επειδη εξεφρασα επιφυλαξεις στο μπλογκ του Αντωνη για τον Νταριο:)
Οσο για Βεντουρη,εξακολουθω να θεωρω λαθος οτι εδωσε το γηπεδο στα κοτοπουλα δεχομενος να ερθει ο στρατος τους στη Ν.Σμυρνη.
Τα υπολοιπα περι αρματων ειναι κατα τη γνωμη μου τριχες.Προσπαθεις να επιβιωσεις μεσα στη ζουγκλα,αυτο ειναι ολο.

Ron Barceló είπε...

Κρίμα για Ταμ. Χαφαρα. Θα έδινε κ αυτός πολύτιμες λύσεις.
Την έκανε να υποθέσω όταν άρχισε η 'μπόρα'?

br fun_atic είπε...

@zamis
θα σε περάσω από τεστ ικανοποίησης.

Τι έπρεπε να πάθει ο Κιντής για να ευχαριστηθείς; Αν δεν μπορείς να το προσδιορίσεις επακριβώς, τότε ναι, ανήκεις στην κατηγορία των ανικανοποίητων.

zamis είπε...

Να του βγαλει(ο)ρομαντικος με ταναλια το δοντι:))

br fun_atic είπε...

Έτσι και σε δω με φανελίτσα Dario, την έκανες :)

br fun_atic είπε...

Να σου αποδείξω και με άλλο τρόπο το πόσο ανικανοποίητος είσαι;

Κάθε φορά που ο Μπόσκο χτυπάει φάουλ μουρμουράς,λες και δεν είχε βάλει ο άνθρωπος γκολ με απευθείας εκτέλεση. Εγώ πάλι ετοιμάζω το βίντεο για να καταγράψω τη στιγμή...Πόσο ανικανοποίητος είσαι ρε φίλε; Σε τελική ανάλυση, όσα γκολ έβαλε ο Ρεκόμπα με φάουλ, τόσα έχει βάλει και ο Μπόσκο :)

zamis είπε...

Ασε που του Ρεκομπα ηταν και σικε με τη Βεροια.Δεκα μετρα πισω ειχε παει την μπαλα απο το σημειο του φαουλ:)

br fun_atic είπε...

Ναι. Ο άμπαλος. Ούτε ένα φάουλ από κοντά δεν μπορούσε να βάλει...

Πάντως, αν ο Τσακίρης είχε φέρει τους Ουρουγουανούς όταν τον έβρισαν μπροστά στο παιδί του, σήμερα, για να είναι συνεπής, θα έπρεπε να φέρει τη μεικτή κόσμου :)

zamis είπε...

Pε δε μαζευουμε Ζινταν,Ροναλντο κλπ μετα τον αγωνα κατα της φτωχειας στο τηγανι μεθαυριο?
Θα τους πουμε οτι θα συνεχισουν τον ιδιο αγωνα για ενα τριμηνακι..

br fun_atic είπε...

Ωραία ιδέα. Έτσι κι αλλιώς πιο φτωχοί από 'μας δεν υπάρχουν...

Πολύ καλή ιδέα επίσης να γίνει αγώνας κατά της φτώχειας σε μια χώρα που ελέγχεται από το Δ.Ν.Τ

Είναι σαν να κάνεις αγώνα κατά της παχυσαρκίας στην Αιθιοπία :)

br fun_atic είπε...

Αφιερωμένο εξαιρετικά!!!

http://www.youtube.com/watch?v=3B-dc5pAnjw&feature=related

IWN1998 είπε...

Βάλτε και μένα μαζί με το Zamis...Μήπως θυμάται κάποιο το Φερναντέζ την πρώτη του χρονιά, τελευταία του Μπέου, με επίσης χάλια ομάδα όπως τώρα; Έπρεπε να έρθει ο Λουτσιάνο για να βγει το φίδι από την τρύπα. Αν έχεις το Τζιμπούρ μαζί σου ανεβαίνεις. Δεν είμαι σίγουρος αν μπορεί να βοηθήσει σημαντικά ο Ντάριο αλλά άσχετο απ' αυτό, θα συμφωνήσω ότι του αξίζει να επιστρέψει γιατί πέραν των αγωνιστικών, έδειξε να αγαπάει την ομάδα και για μας πρέπει να μετράει και αυτό σημαντικά, έστω και αν είμαστε χωμένοι στην κνούμενη άμμο.

Για Μήτρογλου που αναφέρθηκε, δεν θέλει να έρθει, γενικά δεν θέλει Ελλάδα αν φύγει από ΟΣΦΠ. Θέλει να πάει Γερμανία. Πρέπει να τον πείσουμε για μια βοήθεια 6 μηνών...Αλλά ποιος ασχολείται με αυτά. Το ΔΣ που δεν υπάρχει, ο σκάουτερ που δεν υπάρχει, ποιος άραγε;

br fun_atic είπε...

εκεί που φτάσαμε Ίωνα κάθε παίκτης που μπορεί να κάνει το αυτονόητο μας χρειάζεται. Γιατί είναι αυτονόητο να έχεις ένα χαφ που να μπορεί να δώσει μια σωστή μπαλιά στα 5 μέτρα. Είναι αυτονόητο μια ομάδα α' εθνικής να έχει έναν τύπο που να μπορεί απλά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα από τη μικρή περιοχή Έλα όμως που δεν έχουμε...Μήπως έχουμε και λεφτά δηλαδή;

zamis είπε...

O Σιοβας Ιωνα λεει ο σεντρα..

IWN1998 είπε...

Τι, ο Σιόβας ασχολείται με τις μεταγραφές;

IWN1998 είπε...

ΝΑΙ.
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=94602666

Griniaris είπε...

Σπερεεες...

Πού φτάσαμε πάντως.Ο Πανιώνιος των Ιντζόγλου,Μαύρου,Αναστόπουλου να παρακαλάει τον Μήτρογλου κι αυτός να προτιμάει τη β' ή γ' Γερμανίας...

Griniaris είπε...

Για Ντάριο τείνω να συμφωνήσω με zamis και Ίωνα ως προς το αγωνιστικό μέρος.Ως προς το ψυχολογικό μέρος όμως,πιστεύω ότι αυτή την ώρα είναι απαραίτητος και για την εξέδρα και για την ομάδα...

dimosthenis είπε...

Μας χαρίζουνε γάιδαρο και τον κοιτάμε στα δόντια. Αυτό μου θυμίζει η περίπτωση Ντάριο. Μακάρι να τον δω να ξαναπαίζει με τα κυανέρυθρα, να μαρκάρει σαν σκυλί και να κατεβάζει την μπάλα με ταχύτητα, να διαχέει το λατινοαμερικάνικο πάθος του σε ένα γήπεδο που κοιμάται μακαρίως έστω και για ένα ημίχρονο, έστω και στα 32 του. Ενώ ο συνομήλικος Μπόσκο φέτος πετάει.

Katrinos είπε...

Όποιος υλοποίησε τη μεταγραφή Ντάριο είναι μεγάλος μάγκας, για πολλούς και διάφορους λόγους.

Τώρα εαν σε αυτόν προστεθεί και δίδυμο Μήτρογλου και κάτι σαν Ζαιρί + ένα αριστερό μπακ (πως τον λεν αυτον του ΟΦΗ?) τη σκαπουλάραμε και φέτος κύριοι.

Mην απορείτε με Μήτρογλου, το παιδί ιδανικά θα ήθελε να γυρίσει στη γειτονιά του μπας και βρει τα πατηματά του, μακάρι να τον πείσει ο Σιοβ.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Θα χαλάσω λίγο το κλίμα. Η επιστροφή του Ντάριο θα είναι μια δικαίωση για τον πολύ καλό παίκτη. Εχετε ξεχάσει ποιος έδιωξε τον Ντάριο; Να σας θυμίσω εγώ. Ο Λίνεν και ο γαμπρός του κύριος Ραμντάν, με τον οποίο ο Ντάριο είχε αρπαχτεί τουλάχιστον δυο φορές.

Αφήστε που ο Γερμανός δεν τον πήγαινε με τίποτα. Μάλιστα σε μια συνέντευξη Τύπου είχε πει ότι όταν αγωνίζεται ο Ντάριο ο Πανιώνιος πρέπει να παίζει με δυο μπάλες.
Ο Ντάριο είχε εξαναγκαστεί στη μεταγραφή στο Ισραήλ. Δεν ήθελε και το είχε πει βουρκωμένος στη αποχαιρετηστήρια συνέντευξη Τύπου.

Τωρα για τα σημερινά. Μην τρελαθούμε. Ο Ντάριο θα φαντάζει... Μέσι σ' αυτόν τον Πανιώνιο. Μην σας πω ότι με τις μπαλιές του μπορεί να αναστήσει και το δίδυμο "λαζάρων" Μπόσκο - Σίτο...

Οψόμεθα!

M.Δ.

IWN1998 είπε...

Μάκη μακάρι. Αλλά δεν είναι το πως θα φαντάζει μέσα στον Πανιώνιο αυτό, ο Φερνάντεζ, αλλά σε σχ΄σεη με τους αντιπάλους του... Δεν νομίζω ότι μας τον χαρίζουν. Κάτι λέγεται ότι θα πάρουν οι Ισραηλινοί ή κάνω λάθος...Σε κάθε περίπτωση μετράει πιο πολύ το ψυχολογικό και μπορεί να κάνει και κανένα καλό στημένο γιατί ούτε τέτοια έχουμε φέτος.

amanAM είπε...

Εγώ θυμάμαι πως είχε ανακοινωθεί πως ο Ντάριο είχε ζητήσει αύξηση αποδοχών, και κρίθηκε ακριβός.

Δεν ήθελαν επίσης να υπάρχουν μισθολογικές διαφορές μεταξύ των παικτών, για να μην χαλάει το κλίμα στα αποδυτήρια.

Έτσι κρίθηκε πιο συμφέρουσα η πώληση με κέρδος, παρά η παραμονή του στον Πανιώνιο.

Βέβαια, μετά από λίγο καιρό, ζήσαμε το φαινόμενο του γκρουπ των τριών, Χούτου-Ρεκόμπα-Εστογιάνοφ, που από την μια ήταν όλοι οι υπόλοιποι, και από την άλλη το τρίο των αστέρων...

Τι να πω! Ίσως να τα ονειρεύτηκα όλα αυτά...

NK99 είπε...

Ο Ντάριο κρατούσε πολύ τη μπάλα και κέρδιζε πολλά φάουλ. Αυτό ηταν πολύ καλό για τα εκτός αλλά μειονέκτημα για τα εντός γιατίκαθυστερούσε την ανάπτυξη. Αυτό είχε πει ο Λίνεν ότι δηλαδή βοηθάει στην κυκλοφορία αλλά δεν έχει την μπαλιά. Αν δεν τον εκτιμούσε δεν θα τον έβαζε...Ο Ντάριο που ξέρουμε αυτή την ομάδα που έχει πρόβλημα κατοχής και κυκλοφορίας θα την βοηθήσει. Αρκεί να είναι σε υποφερτή κατάσταση. Βέβαια και τα στημένα του είναι πολύ ανώτερα σε σχέση με αυτά των παικτών που έχουμε τώρα.
Αν όντως πουλήθηκε τότε 800 θα ήταν τρελοί να μην τον έδιναν.

Ron Barceló είπε...

http://www.sport-fm.gr/newspapers/latest/oragiasport


Αχαχαχαχα...Ημουνα σίγουρος γιατρέ!

br fun_atic είπε...

@Μάκης

Τον θες τον εμπαθέστατό σου, δεν το συζητώ.
Μας τα είπες όλα για τις σχέσεις Λίνεν - Ντάριο. Ξέχασες όμως να μας πεις ότι ο Πανιώνιος έβγαλε από τη μεταγραφή του 850.000 ευρώ, ενώ και οι απολαβές του Ντάριο στο Ισραήλ δεν είχαν απολύτως καμία σχέση με όσα έπαιρνε από εμάς.Θα θυμάσαι επίσης ότι και στη συνέντευξη τύπου που είχε δοθεί τότε είχε αναφερθεί ότι το συγκεκριμένο συμβόλαιο με την Μπειτάρ ήταν ευκαιρία ζωής.

Ένα πράγμα ήθελα ρε συ Μάκη. Να ήταν αλήθεια η είδηση περί επαφών με τον Λίνεν και να έρχονταν τον Οκτώβριο, να δω τι θα έλεγες :)

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Να ήταν αλήθεια η είδηση περί επαφών με τον Λίνεν και να έρχονταν τον Οκτώβριο, να δω τι θα έλεγες

Αγαπητέ BR ήταν αλήθεια. Ο Τσακ τον πήρε τηλέφωνο, αλλά ο Λίνεν απάντησε αρνητικά γιατίδ εν ήθελε να φύγει από τη Γερμανία. Το είχα γράψει και στον ΠΚ... Δεν θυμάσαι φαίνεται.

Οσο για τον φίλταο Αμαναμ θυμάται ότι τον συμφέρει. τις μπουνιές Ντάριο γαμπρού δεν τις θυμάται. Οτι Ο Λίνεν έσπασε τα αρχ... του Τσέλιου να τον πουλήσει δεν τον θυμάται. Δεν πειράζει.
Το θέμα είναι ότι ο Ντάριο γυρίζει σπίτι του να βοηθήσει όσο μπορεί, σε αντίθεση με κάποιον άλλο που προτίμησε το γαμπρό του για άλλη μια φορά...

Panionara είπε...

o Ντάριο έφυγε γιατί είχε ήδη γίνει επαφή με Ρεκόμπα, μέσω Χούτου.

Και διάλεξαν τον Ρεκόμπα

Αυτά περι γαμπρών και συνυφάδων είναι ανοησίες