Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Όπως κάθε χρόνο...


Απορώ γιατί πηγαίνουμε στο γήπεδο στα παιχνίδια με τις ομάδες του ΠΟΚ. Αφού το ξέρουμε…Όσο καλύτεροι κι αν είμαστε, όσο χάλια κι αν είναι εκείνοι, όσο πίσω κι αν είναι στη βαθμολογία ή όσο κι αν χρειαζόμαστε τους βαθμούς, ΠΑΝΤΑ θα βρεθεί ο πρόθυμος υπηρέτης των μεγάλων συμφερόντων. Ή ακόμη καλύτερα, πάντα τα ανθρώπινα λάθη θα είναι κατά της ομάδας μας.

Ειδικά με τον Παναθηναικό, μπορώ να αφηγηθώ δεκάδες περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια όπου μας έκλεψε βαθμό ή βαθμούς στηριζόμενος στα ανθρώπινα διαιτητικά λάθη. Να δεχτώ ότι ο διαιτητής είναι άνθρωπος και κάνει λάθη. Αυτό που δεν δέχομαι είναι ότι ποτέ ομάδα του κέντρου δεν έχει αδικηθεί από ανθρώπινο διαιτητικό λάθος σε μεταξύ μας παιχνίδι. Σατανική σύμπτωση.

Τα πράγματα σήμερα ήταν απλά. Είδαμε τον χειρότερο Παναθηναϊκό των τελευταίων ετών, ο οποίος αν δεν είχε τον Σισέ, δεν θα ήταν καλύτερος από αρκετές ομάδες που βρίσκονται στο μέσον της βαθμολογίας. Κι όμως, στον συγκεκριμένο Παναθηναϊκό που δεν απείλησε ουσιαστικά, πέρα από μία ή δύο ατομικές ενέργειες του Σισέ και που αντικειμενικά δεν έχει την ποιότητα να διεκδικήσει τίποτα σπουδαίο, χαρίστηκε σήμερα ο βαθμός της ισοπαλίας, εις βάρος του Πανιωνίου, ο οποίος είχε απόλυτη ανάγκη το τρίποντο.

Αποτέλεσμα; Η ομάδα του ΠΟΚ βρίσκεται στο μείον 7 και ο Πανιώνιος ανέβηκε απλά μία θέση, τη στιγμή που θα μπορούσε να βρίσκεται σε πολύ καλύτερη βαθμολογική έστω κατάσταση. Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια. Αυτό όμως δεν είναι πρωτάθλημα. Είναι κακή θεατρική παράσταση, στην οποία δικαίως επιβιώνουν παράγοντες με γνωριμίες, πιστόλια, τρελές εμπνεύσεις στο στοίχημα και καλογυμνασμένους φίλους.

Όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να γίνουν χωρίς το κατάλληλο σπρώξιμο από τα media. Α, όλα κι όλα. Στον Σκάι το είδαν. Δεν ήταν πέναλτι…Δεν βοηθούσε όμως ρε παιδί μου και η θέση του αμυνόμενου…Και ο επόπτης; Τι έκανε;. Και από το σημείο αυτό αρχίζει το πανηγύρι. Ξεχνάμε ότι το πέτσινο πέναλτι ισοδυναμεί με βαθμό για τον Π.Α.Ο και δύο χαμένους βαθμούς για τον Πανιώνιο και αρχίζουμε να πυροβολούμε. Φταίνε οι επόπτες που δεν έβλεπαν τα ανούσια οφσάιντ του Παναθηναϊκού. Μα ήταν ανούσια. Ναι αλλά εκνευρίζονταν οι βεντέτες και δεν μπορούσαν να αποδώσουν. Κόκκινη το κατέβασμα του σόρτς από τον Μήτρογλου, λόγω…προσβολής δημόσιας αιδούς. Μάλιστα…Ήταν όντως μισοκατεβασμένο. Τον έδειξε καμία από τις πολλές κάμερες να το κατεβάζει και μάλιστα με πρόθεση να προκαλέσει; Όχι. Θα μπορούσε να του κατέβει όταν πήδηξε την πινακίδα. Ασφαλώς…Είπαμε όμως… Χέρι και πέναλντι του Σιόβα. Μα δεν υπήρξε καθαρή λήψη. Ναι…Αλλά όπως φανταζόμαστε την τροχιά της μπάλας κι αν είχαμε καθαρή λήψη, ε τότε θα ήταν σίγουρο πέναλτι. Με λίγα λόγια, ο μέσος τηλεθεατής αντί να μάθει ότι στη Ν. Σμύρνη έγινε αλλοίωση αποτελέσματος, κατάλαβε ότι ο διαιτητής και οι επόπτες βρέθηκαν απλά σε κακό βράδυ. Λογικά η συγκεκριμένη εκπομπή θα άρεσε στον καπετάνιο…Αλλά κι αν δεν του άρεσε, ξέρει αυτός…

Ας είναι. Γι’ άλλη μια φορά η ομάδα έδειξε κότσια. Αν συνεχίσει έτσι δεν πέφτει. Αρκεί να είναι μαζί της και τόσος κόσμος όσος ήταν σήμερα στο γήπεδο. Και ακόμα περισσότερος.

Κορυφαίοι σήμερα ήταν ο Μήτρογλου για το γκολ που έβαλε και ο Μάχο για το τετ α τετ με τον Σισέ. Δεν ξέρω αν υπάρχουν πολλοί τερματοφύλακες στην Ελλάδα που να μπορούν να σταματήσουν με αυτό τον τρόπο τον Γάλλο άσσο.Ο παίκτης αυτός ΔΕΝ πρέπει να φύγει από τη Ν.Σμύρνη. Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι σήμερα ήταν η σειρά των χαφ να διακριθούν. Ύστερα από καιρό μου άρεσε πολύ ο Τσότσα. Καλός και ο Όμο. Πολύ καλός ο Κοντοές και ο Ριέρα, αλλά για ένα ημίχρονο και κάτι. Νομίζω ότι και ο Σβέρκος στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε μας έδωσε την εντύπωση καλού παίκτη. Με λίγα λόγια ο σημερινός Πανιώνιος έχει κατά πολύ βελτιωμένη αμυντική απόδοση και πλέον ΑΠΕΙΛΕΙ. Καλή συνέχεια!

57 σχόλια:

amanAM είπε...

Αφού κάθεσαι και ακούς τι λένε οι δημοσιοκάφροι, είσαι άξιος της μοίρας σου.

Αυτοί έχουν καταστρέψει την χώρα, γιατί κοιμίζουν τον κόσμο χρόνια τώρα, υπηρετούν τα συμφέροντα και τους εργοδότες τους, και είναι μάστορες στο να παρουσιάζουν το άσπρο μαύρο.

Μην χαλιέσαι άδικα. Δεν αξίζει τον κόπο.

antunix είπε...

Μόνο ο Σισέ κάνει τι διαφορά στους πράσινους χαφιέδες.
Όλοι οι άλλοι είναι για γέλια. Αυτή η ομάδα θέλει πρωτάθλημα??

vyruss είπε...

"Η νύχτα των μεγάλων εγκλημάτων"

"Το... Κάκο του το χάλι"

Επίσης σε contra.gr, sport-fm.gr και sport24.gr χαρακτηρίζουν "ανύπαρκτο" και "λανθασμένο" το πέναλτι.

Τι να το κάνεις όμως...

antunix είπε...

Αυτός ωραία τα λέει. Ήταν σε άλλο γήπεδο. Τρίπολη Μάλλον!

http://www.gazzetta.gr/bloggers/vasilaras/item/131526-«Σημαδεμένη»-τράπουλα…

Βγάλαμε και ανακοίνωση κατά διαιτησίας....

Griniaris είπε...

Βλέποντας τα ματς αυτό που διαπίστωσα είναι ότι ο Κάκκος υπέπεσε στην παγίδα που του έστησε ο Κουκουλάκης στην Τρίπολη.Ουσιαστικά μετά το πέναλτι του γαύρου και επειδή αύριο θα γινόταν χαμός,αναγκάστηκε να δώσει και στο βάζελο παρόμοιο στην πρώτη ευκαιρία που του δόθηκε.Τώρα όλοι είναι ευχαριστημένοι,εκτός από τον ηλίθιο Πανούτσο που είδε και στα δύο ότι δίνονταν...

NK99 είπε...

Η ομάδα ήταν απόλυτα συγκροτημένη και η παρουσία του Μήτρογλου βοηθάει πολύ σε αυτό μιας και δίνει την δυνατότητα σε άλλους παίκτες να παίξουν τον ρόλο που πρέπει να παίζουν στο γήπεδο.
Σήμερα ο Όμο ήταν από τους καλύτερους και ο Γιόνσον πολύ καλός. Αναφέρομαι σε αυτούς γιατί τους είχαν για πέταμα.
Ο ΚΟύμο που σήμερα προσπάθησε απέχει πολύ από τον καλό παίκτη που ξέραμε. Ο Τσότσαλίτς θύμισε τον περσινό πολύ καλό παίκτη.
Όλοι οι υπόλοιποι ήταν τουλάχιστον καλοί.
Αυτη η ομάδα δεν υστερεί σε τίποτα από αυτές που διεκδικούν την πεντάδα.
Αυριο είναι πιο κρίσιμη μέρα γιατί θα διαπιστώσουμε πιθανόν αν υπάρχει κάποιο όραμα ή απλά ο στόχος είναι να την βγάλουμε και φέτος και να περάσουν καλά οι διοικούντες ότι και να σημαίνει αυτό.

Ορισμένοι δημοσιογράφοι έχουν την συμπάθεια μου. Με ένα τηλεφώνημα μπορεί να χάσουν την δουλειά τους. Έχει συμβεί και αυτό.... Κάποιοι ανεγκέφαλοι πλούσιοι που όταν έρθει η ώρα να ψοφήσουν πιθανόν να καταλάβουν ότι δεν διαφέρουν και πολύ από τους άλλους ανθρώπους...
Όσο για τους διαιτητες είναι από την φύση τους γλοιώδη ερπετά γιατί συνειδητά υπηρετούν με ευχαρίστηση αυτόν που έχει το χρήμα.
Το σημερινό δίποδο δεν αξίζει ούτε για φτύσιμο...

zamis είπε...

Ειπε τετοιο πραγμα ο Πανουτσος?
Καταντια..

Griniaris είπε...

Ναι,και μάλιστα στην επιμονή του Καρπετ ότι ήταν "δωράκια" αντέδρασε και σχεδόν τσαντισμένα...

br fun_atic είπε...

Όταν λέει ότι δίνονται, σύμφωνα με ποιόν κανονισμό;Ειδικά στην περίπτωση του Κούμο, είναι ξεκάθαρο ότι πρώτα διώχνει μπάλα, τι να λέμε τώρα; Τσάμπα ακούγαμε τόσα χρόνια τον καθηγητή μπαρούφα;

Το φετινό δίνεται. Η περσινή βουτιά του βοηθού Καραγκούνη ανθρώπινο λάθος. Το οφσάιντ του Σισέ ήταν καθαρό, γιατί δεν υπήρχε κάμερα, αλλά και όπου υπήρχε επιβοηθούνταν από τις στραβές γραμμές του οφσάιντ. Κάθε χρόνο με αυτή την κωλοομάδα τα ίδια. Και όλα αυτά ενώ δεν διεκδικεί ΤΙΠΟΤΑ.

br fun_atic είπε...

Μα μιλάμε για τον άνθρωπο που του άρεσε ο Κιντής...Τι να λέμε;

General Tanz είπε...

Κλοπη, αλλα και τι να κανεις!!! Ευτυχως η ομαδα δειχνει αισθητη βελτιωση και μας κανει να πιστευουμε οτι τιποτα δεν τελειωσε.
Μου αρεσαν παρα πολυ τα 2 αμυντικα χαφ, ο Γιονσον και ο Μαχο που αν δεν εβγαζε το τετ-α-τετ του Σισε το α ημιχρ, ο βαθμος θα ειχε πεταξει.
Ο Ινδιανος ο Μητρογλου παει να μας σωσει μονος του. Βελτιωμενος και ο Ριερα, ο Σβερκος ακομα βαρυς.
Για να δουμε τι θα δουμε.

Katrinos είπε...

Η ουσία είναι οτι έπρεπε να είμασταν στους 22 βαθμούς και ουσιαστικά αυτή η νίκη να ήταν νίκη σωτηρίας και μεγάλης αισιοδοξίας. Τι να κάνουμε συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια.

Με τέτοιες εμφανίσεις δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Πάμε για τον επόμενο τελικό. Στα θετικά οτι ο Τάκαρος δεν πετά στα σύνεφα και επιμένει οτι έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας.


By the way , εαν έπαιζε ο Μπόσκο στη θέση του Φανούρη με η χωρίς Κάκο θα το παίρναμε το ματσάκι

br fun_atic είπε...

Αυτό που μου κόλλησε ήταν η προσβολή της δημόσιας αιδούς...Βρείτε μου έστω και έναν στις θύρες 2 και 3 που αισθάνθηκε προσβεβλημένος όταν είδε το μισό βρακί του Μήτρο...Δεν μιλάμε για το Αρσάκειο Παρθεναγωγείο αλλά για τους ΠανθηροΊωνες...
Με την ίδια λογική κι εγώ προσβλήθηκα όταν είδα τον κώλο του Κάκου όταν έκανε τεντώματα στο ζέσταμα...

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Τσαντίστηκα που δέν νικήσαμε και πιό πολύ τσαντίστηκα απ' αυτά που άκουσα στην τηλεόραση...Ωραία αντιμετώπιση!(Σκάι, ΝΕΤ).
΄Αι στο διάολο πιά... δέν αντέχονται οι τύποι, χρόνια τώρα.
Μόνο στο ραδιόφωνο τα χώσανε
(94.6)

Το καλό είναι πως η ομάδα συνεχίζει για 2ο παιχνίδι να δείχνει σπουδαία βελτίωση, και επιτέλους έχουμε 3 από κάτω και άν συνεχίσει έτσι δέν φοβόμαστε τίποτα.

Ο Όμο ήταν συγκλονιστικός σήμερα!
Ο Σιόβας αρχοντικός!
Ο Κοντοές λυσσασμένος!

zamis είπε...

Πετυχα τον Μαρινακη να πανυγηριζει πανευτυχης το γκολ του γαυρου,τι να λεμε τωρα γενικως..
Για το ματς τωρα,πρωτα απ'ολα,συγχαρητηρια στην ομαδα και στον προπονητη για το πνευμα που εδειξαν.
Επισης,οι γραμμες ηταν κοντα και προσπαθησαμε να κυκλοφορησουμε την μπαλα.Με την μονοπατη βεβαια αναπτυξη απο δεξια με τον Φανουρη δεν κανουμε τιποτα(βγαζει παντως φανταστικη καθετη στον καγκουρα)και οσες φορες πηγαμε να κανουμε κατι ηταν απο τον αξονα(και σε αυτο βοηθαει φυσικα ο Μ).
Ενα χαφ ρε παιδια..
Να πει καποιος και στο Σιοβα,οτι ενταξει τοχουμε καταλαβει οτι για αμυντικογενης παικτης ξερει μπαλα αλλα ας σταματησει αυτες τις επελασεις,θα φαμε γκολ σιγουρα.
Τελος,respect στον Σισε.

vyruss είπε...

Φέρτε μπανάνες για τις μαϊμούδες! (sport-fm.gr)

vyruss είπε...

Το καράβι βρήκε σε ξέρα

dimosthenis είπε...

Παρά το γεγονός ότι εκνευρίστηκα και έβρισα το μαιτρ της διαιτησίας για μια απόφαση κραυγαλέα μεροληπτική, εντούτοις δε θέλω να σταθώ μόνο σ' αυτό, γιατί πιστεύω πως αδικώ την προσπάθεια όλων μας διοίκησης παιχτών προπονητή και φιλάθλων.
Η διοίκηση έδειξε πως με την πρόσληψη Λεμονή και την απόκτηση Μήτρογλου έκανε διάνα 100%. Τα επόμενα βήματά της θα δείξουν τη συνέχεια.
Οι παίχτες για πρώτη φορά τους δυο τελευταίους μήνες στην έδρα μας έδειξαν ότι αντιλαμβάνονται που βρίσκονται και ποιος είναι ο στόχος. Όλοι ανεξαιρέτως και ο Γουνδουλάκης και ο Κούμο που έδειχναν τελείως εκτός κλίματος. Με το Μήτρογλου έχουν αποκατασταθεί οι ισορροπίες στην ομάδα και μέχρι τώρα αυτός τραβάει το σκορ. Ελπίζω να βοηθήσει και ο Σβέρκος, που έδειξε απροετοίμαστος και έξω από το κλίμα. Παρά τις 2-3 ευκαιρίες του Σισέ δε κινδυνέψαμε ουσιαστικά από τον κακό βάζελο.
Ο προπονητής Τάκης Λεμονής κατέβασε μια ομάδα δυσκολοκατάβλητη. Τερματοφύλακας εξαιρετικός, η αμυντική λειτουργία της ομάδας σε υψηλό επίπεδο. Η επίθεση επικίνδυνη λόγω Μήτρογλου(ας του τραβήξει λίγο το αυτί για τους πανηγυρισμούς και τις κίτρινες). Υπάρχει ένα πρόβλημα με παίχτη που θα συνδέει το κέντρο με την επίθεση που θα μπορεί να βγάλει μπαλιές στους επιθετικούς. Ο Φανούρης φάνηκε σε μια περίπτωση μόνο να βγάζει την μπαλιά στο Μήτρογλου στο α ημίχρονο και από κει τίποτα. Το γκολ μπήκε από λάθος απόκρουση του Καντέ. Οφείλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στο Κο Λεμονή γιατί έβγαλε από την αφάνεια τους Γιόνσον και Όμο που προσφέρουν πολύτιμες βοήθειες. Εκπληκτικά βελτιωμένοι με Λεμονή οι Κοντοές και Σιόβας.
Τέλος εμείς οι φίλαθλοι παρά τις πίκρες μας, την απογοήτευσή μας και τη φτώχεια μας δώσαμε βροντερό παρόν με συγκλονιστική συμβολή στην προσπάθεια της ομάδας. Μοναδική ανορθογραφία εκτός από τον κάκιστο Κάκο οι κροτίδες στον καραγκιόζη Λέτο στον κόρνερ του ΠΑΟ, που θα δώσει την ευκαιρία στα κοράκια της ΕΠΑΕ για πρόστιμο σε τέτοιους δύσκολους καιρούς.
Συγχαρητήρια σε όλους λοιπόν και καλή συνέχεια. Πρώτη φορά ξεκολλήσαμε από τον πάτο που οδηγεί στη Β' και πάψαμε να είμαστε από τα φαβορί. Ακόμα και προκατειλημμένοι δημοσιογράφοι αναγκάστηκαν να ομολογήσουν ότι αυτός ο Πανιώνιος δεν πέφτει. Την άλλη Κυριακή πάμε να αλλάξουμε στόχους με νίκη επί του κακού μας πέρσι δάίμονα της Καβάλας με πάλι 7000 εισιτήρια.

br fun_atic είπε...

και βέβαια οι mediaκες σαχλαμάρες συνεχίζονται και σήμερα...Στην sporday δεν υπάρχει ρεπορτάζ για τον Πανιώνιο. Φαίνεται πως έχουν κλειδώσει κάπου τον Τηλέμαχο Βαρβαρέσο. Το χθεσινό παιχνίδι όμως καλύπτει στην εντέλεια τα σχετικά με τον Παναθηναικό καθώς μάθαμε μέχρι και ότι οι Σισέ, Λέτο και Σιμάο μπήκαν στη Ν.Σμύρνη ακούγοντας μουσική. Ξέχασαν ότι ο Καραγκούνης σκάλιζε τη μύτη του και ότι ο Χριστοδουλόπουλος είχε πιτυρίδα.

br fun_atic είπε...

Πάμε τώρα να χαρούμε ρεπορτάζ:
Τάσος Νικολογιάννης(περιγραφή), Νίκος Σαρίδης (απόδοση): Μείον επτά στην...κόκκινη πλατεία! "Κόκκινη", διότι ο παίκτης που αύξησε τη διαφορά του πρωτοπόρου Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό είναι προσωρινός κάτοικος Ν.Σμύρνης:ο Κώστας Μήτρογλου...Δεν χρειάζεται να πω ότι αφιερώνουν στον Πανιώνιο οκτώ (8) ολόκληρες γραμμές...

br fun_atic είπε...

Κατέθεσε την άποψή του και ο Δημήτρης Σαραβάκος. Αυτός δεν αφιέρωσε στον Πανιώνιο ούτε μία γραμμή.Θα τρίζουν τα κόκαλα του πατέρα του...

br fun_atic είπε...

Η σελίδα 25 ανήκει στον Πανιώνιο...Κάτσε καλά!!!Δεν υπάρχει σχολιασμός, αλλά οι δηλώσεις των παικτών μας...

br fun_atic είπε...

O Σαραβάκος δεν θεωρεί το αποτέλεσμα άδικο...Φαίνεται ότι στη φάση του πέναλτι θα είχε πάει για κατούρημα...

br fun_atic είπε...

Εννοείται ότι η ίδια εφημερίδα έχει φωτορεπορτάζ με τον Μήτρογλου να κατεβάζει και να ανεβάζει το σορτσάκι...Σου λέει, ότι δεν έκανε ο Κάκος μπορεί να το κάνει αυτεπαγγέλτως η αθλητική δικαιοσύνη...

Δεν πειράζει...Τουλάχιστον μου δώσατε την καλή φωτογραφία που μου έλειπε για τον άνθρωπο του αγώνα.

Σε κάποιο ρεπορτάζ πήρε το μάτι μου ένα τσιτάτο, ότι δηλαδή ο Πανιώνιος πρέπει να είναι και ευχαριστημένος από τον βαθμό της ισοπαλίας...Είναι αδύνατον να το ξαναβρώ για να το ανεβάσω...

Griniaris είπε...

Αυτό που με χαροποιεί εν μέρει είναι ότι επιτέλους η εμφάνιση της ομάδας στο γήπεδο, μας έδωσε το δικαίωμα να ασχοληθούμε με τη διαιτησία.Εντάξει,τέτοιο πέναλτι δεν μας έχει δοθεί φέτος αλλά πολύ εχθρικές διαιτησίες αντιμετωπίσαμε ουκ ολίγες φορές.Που να μιλήσεις όμως με 11 ζόμπι να σέρνονται στο γήπεδο;Όντως κάτι έχει αλλάξει...

zamis είπε...

Αν τα πραγματα πανε καλα τις επομενες 3 αγωνιστικες,εως και καθαρισαμε..

Griniaris είπε...

Έπρεπε να βάλεις και το Λέτο να του βάζει πενηντάρικα στο σλιπάκι...

br fun_atic είπε...

Δεν την έφτιαξα εγώ...Τη "δανείστηκα" από τον Antunix...Αυτό το παιδί φημίζεται για το γούστο του...Και να μην ξεχάσω: Να το πάρεις το κορίτσι...Άντε για να γίνεις μέλος του Patten Club!!!

Πενηντάρικο ε;;;πριβέ καταστάσεις...Σιγά σιγά θα μου ζητήσεις να κάνω τον Λέτο "φραπεδιάρα"!!!

Πάντως η χθεσινή εμφάνιση απέδειξε για άλλη μία φορά την θετική συμβολή των παγκόσμιων και αποκατέστησε τη φήμη της Φάβας!!!

Griniaris είπε...

Άσε ρε ήσυχο τον άνθρωπο.Τον έχεις φάει...

Ron Barceló είπε...

Ο μέγας Κάγκουρας τείνει να διεψεύσει τους πάντες. Τέτοιο φορ είχα καιρό να δω στο ναό.
Μιση ευκαιρία χρειάζεται για να το καρφώσει. Βλέπει γήπεδο, μαρκάρει και έχει την απαιτούμενη παλαβομάρα να κάνει το παιχνίδι μπουρδέλο και τις εξέδρες μπάχαλο.
Συγκλονιστικός Σούλης στα χαφ. Αναγεννημένος, σκύλος μαύρος, ήταν σε κάθε φάση μέσα.
Σε γενικές γραμμές, ΑΛΛΟΣ Πανιωνιος, καμία σχέση με το έκτρωμα του φθινοπώρου. Και αυτό πιστώνεται σε σερ που κατάφερει και ενέπνευσε μια ομάδα καταδικασμένη.
Με τέτοιο Πανιώνιο δε φοβάμαι τίποτα. Με τέτοιο πάθος, δεν έχει τύχη κανένας εντός έδρας.

υγ: Οι διάφορες 'κυρίες' της αθλητικής δημοσιογραφίας θίχθηκαν από το σλιπάκι του Μήτρογλου.
Είστε το ίδιο εμπαθείς και αστείοι με τα αφεντικά σας. Κάνετε σα κακιασμένες αδερφές και μας διασκεδάζετε όσο δε φαντάζεστε τέτοιος εποχές.
Πάντα Τέτοια!

Βαγγέλης είπε...

Το πέναλτι που δήθεν έκανε ο Κούμο ήταν σεμινάριο για κλέψιμο μέσα στη μεγάλη περιοχή. Κανονικά θα έπρεπε να το δει σε dvd ο Μπουμσόγκ. Εύχομαι ποτέ μας να μην κερδίσουμε τέτοιο πέναλτι. Μπράβο στην ομάδα για την προσπάθεια που καταβάλει.
Ντροπή σε αυτούς που πετάξανε όσα πετάξανε με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί η ομάδα μας που έχει ανάγκη από την υποστήριξη του κόσμου και από οικονομική ενίσχυση.
Μήτρο είσαι κάγκουρας αλλά σίγουρα παθιασμένος!

br fun_atic είπε...

Κάπου είναι λογικό να θέλει ο Μήτρογλου να δημιουργήσει επαφή με τον κόσμο...

Για να μην το ξεχάσω. Σήμερα στις 20:00 θα γίνει στο members η κοπή της πίτας των παλαίμαχων. Δυστυχώς φέτος δεν θα γίνει ο ετήσιος χορός. Σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρίας να δει κάποιος από κοντά τη ζωντανή ιστορία του συλλόγου.Γιατί ο Πανιώνιος που αγαπάμε δημιουργήθηκε από τους συγκεκριμένους ανθρώπους.

antunix είπε...

Την φωτογραφία από δω την πήρα. Αυτό το κουρκούτι βάζει κάτι πετυχημένα.
Όσο για τους ελεεινούς δημοσιο-κάφρους, μου φαίνεται ότι οι κατάρες του ΑΜΑΝΑΜ πρέπει να επεκταθούν και σε αυτούς των κωλο-φυλλάδων!

http://kourkouti.yooblog.gr/2011/01/23/4410/

General Tanz είπε...

Που να φατε σαπιο παστουρμα και να σας στειλει, αντιπανιωνιοι παλιοσκυλα!!!!

antunix είπε...

Α, μην ξεχάσω.

Για ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ προς κ.Κάκο….:

http://www.facebook.com/profile.php?id=1379568123#!/profile.php?id=1379568123&sk=wall

NK99 είπε...

Ο Πανιώνιος πραγματικά παίρνει τεράστια βοήθεια από τον Μήτρογλου αλλά από την άλλη η δημοσιότητα που έχει αυτή τη στιγμή ο Μήτρογλου χάρις στην απόδοση του κυρίως, το ντόρο γύρω από το όνομα του επί δίμηνο, την συμμετοχή του στην προσπάθεια σωτηρίας του Πανιωνίου, τους εξωφρενικούς πανηγυρισμούς του, είναι ανευ προηγουμένου....Από εκεί που ήταν ξεχασμένος και παραπεταμένος στον ΟΣΦΠ...
Αν είχε έρθει τότε που τον θέλαμε επί Λίνεν θα είχε άλλη εξέλιξη σαν ποδοσφαιριστής....

v for vendetta είπε...

ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΓΑΥΡΟ?

antunix είπε...

Έτσι όπως την πάει τη δουλειά ο Μήτρογλου, θα συμπληρώσει 4 κίτρινες και θα εκτίσει την ποινή, τυχαία στο ματς με τον Ολυμπιακό! Όλα πάνε βάση σχεδίου!

br fun_atic είπε...

Ο Πανιώνιος παίρνει από τον Μήτρογλου αυτό που έχει ανάγκη. Τα γκολ
Ο Μήτρογλου παίρνει από τον Πανιώνιο αυτό που χρειάζεται εκείνος.Δημοσιότητα. Νομίζω ότι είναι δίκαιο αντάλλαγμα, αρκεί να μην το παρακάνει με τις κίτρινες.

Έχω διαβάσει δήλωση του Μαρινάκη που λέει ότι δεν θα παίξει.Μπορεί και το θέμα με τις κάρτες να έχει σχέση...

Griniaris είπε...

Πάντως στο ματς με τον γαύρο,κι αν πάνε όλα κατ'ευχήν,ένα βαθμουλάκι μπορούμε να το περιμένουμε...

br fun_atic είπε...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10485&subid=2&pubid=108964797
θα το δω το βράδυ, αλλά σφύριξα ό,τι είδα...

Μα δεν πληρώνεσαι φιλαράκο για να τα βλέπεις το βράδυ στο σπίτι πίνοντας ένα κουμ κουάτ...

General Tanz είπε...

Μελετησα λιγο το προγραμμα και θεωρω οτι αν στα επομενα 3 εχουμε 2νικες και βαθμο στο Ηρακλειο, εχουμε σωσει την κατηγορια.
Καλη μας επιτυχια.

br fun_atic είπε...

Ο Κούμο λέει διάφορα ενδιαφέροντα στη συνέντευξη που έχει κυκλοφορήσει, νομίζω όμως ότι περισσότερο θα συζητηθεί το παρακάτω κομμάτι

-Προς τα πού κατευθύνεσαι με το ποδόσφαιρο;
«Είμαι ακόμα παίκτης του Πανιωνίου μέχρι να πάρω μεταγραφή. Έχω υπηρετήσει πιστά αυτόν τον σύλλογο. Ο καθένας έχει φιλοδοξίες να πάει ψηλότερα. Ο Πανιώνιος δεν θα είναι η τελευταία μου ομάδα. Φυσικά κι αν δεν γίνει κάτι στην Ελλάδα σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο, θα κοιτάξω και στο εξωτερικό το καλοκαίρι και θα αποχαιρετήσω».

br fun_atic είπε...

υπάρχουν και χειρότερα

http://www.sport-fm.gr/article/454745

Katrinos είπε...

και εγώ θα του απαντούσα οτι για να πάρει μεταγραφή θα πρέπει να πάψει να περιφέρεται σαν μοσχάρι μέσα στο γήπεδο. Ας φτύσει αίμα , να βοηθήσει την ομάδα και ας πάει στο καλό. Παράλληλα να κόψει τα καραγγιοζηλίκια με τα προσωπικά site και τις διάφορες συντεύξεις (αλήθεια δεν είχαν κοπεί οι συνεντεύξεις με εντολή διοίκησης?)

Στρατηγέ συμφωνώ απόλυτα με τη σκέψη σου αν και Καβάλα και ΠΑΟΚ είναι εξαιρετικά δύσκολες περιπτώσεις.

Ron Barceló είπε...

http://www.sportnet.gr/report.php?id=251229

Να'τονα!
Φανταστείτε τι θα είχε ακολουθήσει χθες το τέλος του αγώνα υπό παλαιότερα διοικητικά καθεστώτα (sic)

zamis είπε...

κιντι πες αλευρι

Katrinos είπε...

Να δω το αρχίδι στη ψυρού , να κάνει το γιουσουφάκι σε Γεωργιανο έμπορο λευκής σαρκος .....και τι στο κόσμο.

Costix είπε...

Μπα, Κατρινακο μου, ισα-ισα που θα το γουσταρει κιολας.

br fun_atic είπε...

Στο ίδιο κελί με τον Μουρτινέλι.

Costix είπε...

Σοβαρη και μεστη η συνεντευξη του Βεντουρη. Προαναγγελει τον Γεωργιανο αριστερο μπακ και οτι θα κινηθει δικαστικα κατα του Κιντη. Γι' αυτο και μονο, ΜΠΡΑΒΟ ρε Τζεραρε !!!

John - Singapore είπε...

Εγραφα και αλλού αλλά απάντηση δεν πήρα.
Εμείς θέλαμε επιθετικό. Ο ΟΣΦΠ ήθελε τν Μανιάτη, τον πήρε λοιπόν και μας έδωσε τον Μήτρογλου μιά και δεν τον "χρειάζεται" ο Βαλβέρδε. Και τώρα πάιρνει ο ΟΣΦΠ τον Djebour τσάμπα στον Ολυμπιακό απο την ΑΕΚ? Γιατί έδωσαν τον Μήτρογλου σε εμάς και τον αντικατέστησαν με τον Djebour που είναι αρκετά επίφοβος σαν χαρακτήρας? Είχα γράψει οτι δεν ήθελα τον Djebour στον Πανιώνιο γιατί πιστέυω οτι θα ερχόταν σαν πριμαντόνα πίσω και θα δημιοθργούσε ιστορίες. Επιμένω στην άποψη μου αλλά θέλω να καταλάβω και γιατί εγιναν όλες αυτές οι σκάντζες.
Δεν θεωρώ τον Djebour καλύτερο από τον Μήτρογλου και έτσι δεν βγάζω κανένα νόημα. Περίεργα πράγματα ζούμε...
Συγχαρητήρια για την Κυριακή.

John - Singapore είπε...

Εγραφα και αλλού αλλά απάντηση δεν πήρα.
Εμείς θέλαμε επιθετικό. Ο ΟΣΦΠ ήθελε τν Μανιάτη, τον πήρε λοιπόν και μας έδωσε τον Μήτρογλου μιά και δεν τον "χρειάζεται" ο Βαλβέρδε. Και τώρα πάιρνει ο ΟΣΦΠ τον Djebour τσάμπα στον Ολυμπιακό απο την ΑΕΚ? Γιατί έδωσαν τον Μήτρογλου σε εμάς και τον αντικατέστησαν με τον Djebour που είναι αρκετά επίφοβος σαν χαρακτήρας? Είχα γράψει οτι δεν ήθελα τον Djebour στον Πανιώνιο γιατί πιστέυω οτι θα ερχόταν σαν πριμαντόνα πίσω και θα δημιοθργούσε ιστορίες. Επιμένω στην άποψη μου αλλά θέλω να καταλάβω και γιατί εγιναν όλες αυτές οι σκάντζες.
Δεν θεωρώ τον Djebour καλύτερο από τον Μήτρογλου και έτσι δεν βγάζω κανένα νόημα. Περίεργα πράγματα ζούμε...
Συγχαρητήρια για την Κυριακή.

John - Singapore είπε...

Εγραφα και αλλού αλλά απάντηση δεν πήρα.
Εμείς θέλαμε επιθετικό. Ο ΟΣΦΠ ήθελε τν Μανιάτη, τον πήρε λοιπόν και μας έδωσε τον Μήτρογλου μιά και δεν τον "χρειάζεται" ο Βαλβέρδε. Και τώρα πάιρνει ο ΟΣΦΠ τον Djebour τσάμπα στον Ολυμπιακό απο την ΑΕΚ? Γιατί έδωσαν τον Μήτρογλου σε εμάς και τον αντικατέστησαν με τον Djebour που είναι αρκετά επίφοβος σαν χαρακτήρας? Είχα γράψει οτι δεν ήθελα τον Djebour στον Πανιώνιο γιατί πιστέυω οτι θα ερχόταν σαν πριμαντόνα πίσω και θα δημιοθργούσε ιστορίες. Επιμένω στην άποψη μου αλλά θέλω να καταλάβω και γιατί εγιναν όλες αυτές οι σκάντζες.
Δεν θεωρώ τον Djebour καλύτερο από τον Μήτρογλου και έτσι δεν βγάζω κανένα νόημα. Περίεργα πράγματα ζούμε...
Συγχαρητήρια για την Κυριακή.

zouri1 είπε...

Ο Ηλίας Σκουλάς μιλάει στον Zouri για το βιβλίο του,”Σμύρνη,γεύση,Πανιώνιος”.




http://zouri1.wordpress.com/2011/01/25/%CE%BF-%CE%B7%CE%BB%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CF%82-%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-zouri-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%B2%CE%B9%CE%B2/

amanAM είπε...

O Mαρινάκης έχει αγοράσει την μισή Ελλάδα από παίκτες... Ότι κινείται, ότι πετάει και ότι κολυμπάει!

Ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιουργεί, και δεν είναι παγκόσμια πρωτοτυπία αυτό, κάθε άλλο θα έλεγα.

Ο Μήτρογλου σε εμάς, δείχνει μια τρομερή έφεση στο σκοράρισμα, όμως στον Ολυμπιακό δεν θα έπαιζε τουλάχιστον φέτος... Υπήρχε κόντρα με τον Βαλβέρδε.

Ο Τζιμπούρ πλέον δεν μας χρειαζότανε, το πιο πιθανόν θα μας δημιουργούσε πρόβλημα.

Δεδομένου ότι μάλλον καλύπτουμε το αριστερό της άμυνας, το μόνο που μας λείπει από το ρόστερ, είναι ένας παιχταράς στο κέντρο.
Δίπλα σε αυτόν, το πιο πιθανόν θα αναδειχτεί και ο Κούμο. Θα δούμε.

Τέλος, να βρεθεί τρόπος να φύγουν μερικά παλτά.

Και μόνο γι αυτές τις απλές και σωστές κινήσεις, ο Βεντούρης κινείται σε σωστό δρόμο. Εάν "τιμωρήσει" και τον Κιντή, τότε εγώ θα ψηφίζω Βεντούρη δαγκωτό.

Unknown είπε...

E,δεν γίνεται αυτό.Πάντα στην Νέα Σμύρνη και πάντα με την ίδια ομάδα με τον ίδιο τρόπο και όταν ο Παναθηναικός είναι σε κρίση.Και τα μισητά δίδυμα για πάντα στη μνήμη μας:Σπανέας-Γεωργιάδης,Καλόπουλος- Νίνης και την Κυριακή Κάκος- Λέτο.Ο Σπανέας κατάφερε να μας στείλει στη βήτα εθνική.Βέβαια όχι ανώδυνα για τον ίδιο μιας και πρόεδρος στον Πανιώνιο ήταν τότε ο Γιδόπουλος που δεν πήγαινε στην ιδιοσυστασία του να το αφήσει έτσι το πράγμα.Κάποια καλά παλικάρια με μοτοσυκλέτες και κάσκες στα μούτρα έκαναν καλοκαιρινο το μαγαζί του Σπανέα στο Μπραχάμιυποχρεώνοντας τον να βγαίνει στα κανάλια και να εκλιπαρεί συγνώμη.Πέρισυ με τον Καλοπουλο τη βρώμικη δουλειά για λόγους συμφέροντος την έκαναν οι παοκτζήδες με τον Κάκο δεν περιμένω να γίνει τίποτα και δεν με νοιάζει κιόλας γιατί είναι κατάντια για την δική μου κουλτούρα να πέσω στο επίπεδο ανθρώπων που αδιαφορούν εάν τους χλευάζει και τους κράζει απατεώνες ακόμα και η Κατίνα της γειτονιάς τους.Το θέμα είναι ότι δεν περιμένω τίποτα πλέον από όσους ασχολούνται με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Ελλάδας είτε λέγονται Πιλάβιοι είτε Τσακίρηδες είτε Βεντούρηδες.Ολα είναι προσηνεννοημένα για να διαιωνίζεται μια κατάσταση που βολεύει μόνον αυτούς.Για αυτούς οι φίλαθλοι είναι ένα εμπόρευμα προς εκμετάλλευση και κοροϊδία.