Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Γεράσιμε, (τον) χάσαμε...

Έστω και με σχετική καθυστέρηση, θα ήθελα να σχολιάσω το θέμα της προσφυγής του Μπέλιτς και της μη αποδέσμευσης των Βαρό, Ρίσγκαρντ και Πούπο.

Πρώτα θα ήθελα να κάνω μια μικρή εισαγωγή για τις επιτροπές επίλυσης των οικονομικών διαφορών. Οι επιτροπές αυτές συνήθως αποφασίζουν βάση εγγράφων. Στην περίπτωσή μας είναι προφανές ότι ο Μπέλιτς προσκόμισε το συμβόλαιό του, απέδειξε ότι του οφείλονται συγκεκριμένα ποσά (ποσά που ο Πανιώνιος δεν απέδειξε ότι έχει καταβάλει), κατά συνέπεια κατάφερε και να του επιδικασθούν τα οφειλόμενα και να πάρει το ελευθέρας του από την ομάδα.

Συνήθως τέτοιου είδους υποθέσεις δεν ανατρέπονται από το Εφετείο. Η έφεση γίνεται τις περισσότερες φορές για λόγους παρελκυστικούς. Ας μας λείπουν λοιπόν οι λεονταρισμοί περί προσφυγής στο Εφετείο και οι ανοησίες περί κατάθεσης της έφεσης μόλις πληροφορηθούμε το σκεπτικό. Η επιτροπή δεν έβγαλε τελάλη, αλλά απόφαση. Είναι δυνατόν να γνωρίζει ο Μπέλιτς αλλά και ο τύπος το αποτέλεσμα, χωρίς να έχει εκδοθεί απόφαση έστω και σε ακαθαρόγραφη μορφή; Νομίζω ότι μας υποτιμάτε.

Ως εισαγωγή έχω να πω ότι είναι εξευτελιστικό να χάνεις παίκτη με αυτό τον τρόπο. Στις επιτροπές αυτές συνήθως προσφεύγουν παίκτες ομάδων που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Θα θυμόμαστε όλοι ότι η τελευταία μεγάλη ομάδα που είχε χάσει παίκτες με προσφυγή ήταν ο Ηρακλής στα χειρότερά του. Ακόμη και η υπερχρεωμένη Α.Ε.Κ προτίμησε να πληρώσει τον Τζιμπούρ και να χάσει τη μεγαλύτερη επένδυση των τελευταίων ετών από το να τον δει να παραμένει ελεύθερος από την επιτροπή. Επιπλέον είναι προφανές ότι πέτυχε κάποιον συμφέροντα οικονομικό διακανονισμό.

Χωρίς να ξέρω κάτι συγκεκριμένο πέρα από αναπόδεικτες φήμες, θεωρώ ότι ο Μπέλιτς δεν πρέπει να είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής στον οποίο χρωστάει χρήματα ο Πανιώνιος. Άρα δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο κι άλλων προσφυγών. Αυτό σημαίνει ότι καταρρίπτεται η καλή φήμη που είχε ο Πανιώνιος στην ποδοσφαιρική αγορά για σειρά ετών, όπου τα χρήματα των συμβολαίων ήταν εγγυημένα, με ότι καλό μπορεί αυτό να σημαίνει.

Ακόμη όμως κι αν ο Μπέλιτς ήταν ο μοναδικός παίκτης στον οποίο οφείλονταν χρήματα ή ο μοναδικός που είχε την πρόθεση να διεκδικήσει το ελευθέρας του και πάλι έχουμε θέμα. Είναι προφανές, ότι η Π.Α.Ε γνωρίζοντας ότι έχει όντως οφειλές και ότι ο Μπέλιτς θα δικαιώνονταν, δεν κινήθηκε καθόλου στο μεταγραφικό παζάρι για απόκτηση τερματοφύλακα. Θα σημειώσω μόνο ότι στην αγορά υπήρχε ο Φερνάντεζ του Π.Α.Ο (φαντάζομαι ότι δεν απαγορεύεται να δανειζόμαστε ΚΑΙ από τον Π.Α.Ο), ο οποίος δόθηκε δανεικός στον Πανσερραικό και ο εξαιρετικός Τσοντοφάλσκι, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Λάρισα και βγάζει μάτια. Ο συγκεκριμένος παίκτης μας είχε απασχολήσει και πριν από δύο χρόνια, μάταια όμως. Το αποτέλεσμα είναι ότι και χάσαμε τον παίκτη και χρωστάμε χρήματα και δεν έχουμε δεύτερο τερματοφύλακα. Αν για τον οποιονδήποτε λόγο χάσουμε τον Μάχο, τότε η υπόθεση παραμονή είναι χαμένη από χέρι, γιατί είναι δεδομένο ότι ο Παναγόπουλος δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα.

Από εκεί και πέρα, πληροφορηθήκαμε ότι οι Ρίσγκαρντ, Βαρό και Πούπο δεν έλυσαν τα συμβόλαιά τους, σε αντίθεση με άλλους παίκτες επιλογής Κιντή. Αυτό σημαίνει ότι μας έμειναν τα βαρύτερα συμβόλαια της περιόδου και ίσως αυτός ήταν ο λόγος που δεν κινηθήκαμε καθόλου στο μεταγραφικό παζάρι, πέρα από τη γνωστή εκμετάλλευση τω προσωπικών σχέσεων του κου Βεντούρη.

Με το πέρας λοιπόν των μεταγραφών θεωρώ ότι η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά μόνο στην επίθεση, δεν έλυσε σημαντικά προβλήματα σε άλλες γραμμές και αποδυναμώθηκε πολύ κάτω από τα γκολπόστ και το κυριότερο ότι δεν κατάφερε να βγάλει από τις πλάτες της μεγάλο οικονομικό βάρος, το οποίο θα το βρούμε μπροστά μας, σε όποια κατηγορία κι αν κληθούμε να παίξουμε του χρόνου. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα πληρώσουμε ακριβά τις επιλογές μας αυτές.

42 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Όταν λέει η "ΓΑΤΑ" ότι ο Λεμονής κράτησε τον Μπάλαμπαν και έδιωξε τον Μπέλιτς τι εννοούσε; Μήπως ότι επέλεξε ανάμεσα σε παίκτες που τους χρωστούσαμε;

Όταν χρωστάς σε παίκτες, που τους έχεις και άμεση ανάγκη, μήπως είναι πιθανό να χρωστάς σε προμηθευτές ή ακόμη και στο δημόσιο; Ρωτάω, γιατί οι μαύρες τρύπες και οι προσφυγές σε χαριστικές διατάξεις του νόμου έτσι ξεκινάνε συνήθως...

Και μια τελευταία ερώτηση. Ο Κοντοές μένει ή δεν μένει ελεύθερος το καλοκαίρι; Γιατί δεν μάθαμε τίποτα για ανανέωση του συμβολαίου του (όπως και άλλων παικτών). Μήπως αυτό σημαίνει ότι είναι ελεύθεροι να διαπραγματευτούν με όποιον θέλουν;

br fun_atic είπε...

Από τον σπορ φμ: Οι «κυανέρυθροι» δεν περίμεναν τέτοια έκβαση στην υπόθεση και πιθανότατα να ασκήσουν έφεση με το που πάρουν στα χέρια τους το σκεπτικός της απόφασης. Μάλιστα, είναι αρκετά αισιόδοξοι πως αυτοί είναι που θα δικαιωθούν μετά την έφεση. Ο Σλοβάκος γκολκίπερ είχε κάνει προσφυγή λόγω μη καταβολής δεδουλευμένων χρημάτων και σήμερα έμεινε ελεύθερος από την αρμόδια επιτροπή.

Αισιόδοξοι εδώ εν έχουν καταβάλει δεδουλευμένα;;; Θα μας τρελάνετε...

amanAM είπε...

Το καλοκαίρι, δεν θα υπάρχει Πανιώνιος, όπως τον γνωρίζουμε σήμερα.

Σκεφτόμουνα τα ίδια, δεν τα έγραψα γιατί δεν βλέπω την χρησιμότητα να κάνω κριτική στον διαχειριστή της κρίσης, και όχι στον Δημιουργό της.

Είναι άδικο να κρίνεται ο Βεντούρης, για όσα προβλήματα παρέλαβε, και είναι αδύνατο να τα επιλύσει.

Χάρη σε προσωπικές γνωριμίες, και την βοήθεια του Μαρινάκη, πιθανόν να καταφέρει να μην πέσουμε στην βήτα ΕΘνική.

Πέραν τούτου, τι άλλο μπορεί να κάνει?

Δεν νομίζω πως ο Τσακίρης χάρισε τις μετοχές του. Οι μετοχές του είχαν προίκα πολλά αδιέξοδα, και πολλές υποχρεώσεις...

zamis είπε...

Και σιγουρα μ'αυτα που συμβαινουν σκεφτεσαι μηπως το πακετακι Σιοβας-Κοντοες που ακουστηκε δεν ηταν αλλο ενα κιτρινοχλεμπονιαρικο πυροτεχνημα.

dimosthenis είπε...

Είναι φανερό ότι κάτι δε λειτουργεί καλά στον Πανιώνιο του Γεράσιμου. Έπεσαν πολλά στην πλάτη του και δεν μπορεί να ανταποκριθεί; Ποζάρει πολύ με τις μεταγραφές και δεν προλαβαίνει να δει τι γίνεται γύρο του; Η ουσία είναι ότι μετά από πολύ καιρό ξαναγυρίζουμε στην ανυποληψία της προ Τσακίρη εποχής και μάλιστα πολύ γρηγορότερα από ότι περιμέναμε. Βέβαια από την άλλη δε σκάω για την απώλεια του Μπέλιτς, κανονικός τροχονόμος όποτε αγωνίστηκε, σκάω γιατί δεν αναζητήθηκε γκολκήπερ αντικαταστάτης του Μάχο. Μου κάνει επίσης εντύπωση ότι η ΕΠΟ εξέδωσε την απόφαση με τη λήξη των μεταγραφών. Δεν μπορούσε να τη βγάλει 2-3 μέρες νωρίτερα; κανείς από τον Πανιώνιο δεν κατάλαβε τίποτα; αυτό είναι χειρότερο από το να το καναν επίτηδες.
Προτείνω λοιπόν στο συμπαθή Γεράσιμο περισσότερη δουλειά και λιγότερες δηλώσεις, γιατί φοβούμαι ότι θα σκάσουν και άλλες περιπτώσεις με την ερασιτεχνική αντιμετώπιση των προβλημάτων. Και τότε θα είναι δύσκολο να τα χειριστεί επικοινωνιακά.

NK99 είπε...

Από τους παίκτες που αποκτήσαμε μόνο τον Μήτρογλου χρειαζόμασταν.
Πλήρώνουμε ένα δεξί μπακ όταν έχουμε άλλα τρία, ένα αριστερο την ώρα που ο Κοντοες τα πάει καλά. Έναν ανέτοιμο περιφερειακό επιθετικό ενώ έχουμε Ριέρα Μπάλαμπαν.
Πως να περισσέψουν λεφτά για να πληρωθεί αντικαταστάτης του Μπάλιτς ο οποίος σίγουρα είναι ξένο σώμα από την στιγμη που κατέθεσε προσφυγή και όχι με την απόφαση. Την Κυριακή όταν τραυματίστηκε ο Μάχο σηκώθηκε ο Παναγόπουλος επομένως ήταν γνωστό ότι θέλαμε τερματοφύλακα πριν λήξουν οι μεταγραφές. Όμως εμείς πήραμε τον Γκαλίτσιο γιατί πολύ απλά αυτουνού το συμβόλαιο φέτος ήθελε να ξεφορτωθεί ο Μαρινάκης για φέτος.

Εγώ ξέρω ότι διαχρονικά όταν η ΠΑΕ περνούσε κρίση κάποιοι Πανιώνιοι περνούσαν πολύ καλά.
Ο Ψωμιάδης θα ήταν μια κακή λύση αλλά μπροστά σε αυτό που βλέπουμε τώρα φαντάζει πολύ λιγότερο κακή.

Θυμίζω ότι ο Πανιώνιος έχει περίπου 5 εκ. εσοδα και δεν θα με πείσει κανείς ότι με ορθολογική χρήση αυτών των χρημάτων δεν στέκεται ομάδα στο άθλιο ποιοτικά ελληνικό ποδόσφαιρο.

br fun_atic είπε...

Νομίζω ότι ο ερασιτέχνης ήξερε τι ακριβώς παραλάμβανε όταν διεκδικούσε το πλειοψηφικό πακέτο... Σε κάθε περίπτωση δεν χρειάζονταν και φιλοσοφία. Ήξεραν ότι χρωστάγαμε, ήξεραν ότι ο Μπέλιτς θα δικαιώνονταν, όφειλαν να βρουν τερματοφύλακα...Στην τελική ανάλυση ας εκμεταλλεύονταν την προσωπική του σχέση για τερματοφύλακα...

Και ρωτάω κάτι απλό. Στις επόμενες αγωνιστικές θα αντιμετωπίσουμε όλους τους άμεσους αντιπάλους μας για την παραμονή. Τι θα γίνει αν κάποιος παίκτης τους, όλως τυχαίως στείλει τον Μάχο στο νοσοκομείο;;; Ουσιαστικά με μία κόκκινη θα έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους...

dimosthenis είπε...

Προς Θεού μη βάζεις τέτοια θέματα που ανοίγουν την όρεξη σε ανώμαλους. Με την ίδια τακτική μπορείς να μιλάς και για άλλους αναντικατάστατους παίχτες δικούς μας ή των αντιπάλων. Είπαμε ποδόσφαιρο παίζουμε δεν εγκληματούμε.

amanAM είπε...

Κατ αυτήν την έννοια, και ο Μάχο να είναι καλά, εάν κάποιος με κόστος μια κόκκινη κάρτα σακατέψει τον Μήτρογλου, ποιός θα βάζει γκολ για να σωθούμε?

br fun_atic είπε...

Δεν είναι όλοι σαν κι εμάς Δημοσθένη...

Και σε τελική ανάλυση δεν καταλαβαίνω ένα πράγμα...
Ο Τσακίρης ήθελα να φύγει.Δικαίωμά του. Δικό του ήταν το μαγαζί, μπορούσε να το πουλήσει όπου ήθελε, ανεξάρτητα από το αν εμάς μας άρεσε ή όχι...

Εκείνο το διάστημα λοιπόν πολλοί του είπαν ότι μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα.Πράγματι, η κατάσταση ήταν δύσκολη από επιλογές του Τσακίρη, όμως τους άφησε και ρόστερ, και προίκα παίκτες που μπορούσαν να πουλήσουν και μετρητά για να κινηθούν, ενώ δεν είχε καμία τέτοια υποχρέωση. Επιπλέον χάρισε, όπως μάθαμε και τις μετοχές. Συγνώμη δηλαδή, αλλά τι έπρεπε να κάνε παραπάνω;

Το αναγνωρίζω, ο Βεντούρης έκανε κάποιες καλές κινήσεις. Υπήρξαν όμως και κάποιες κινήσεις του που ήταν εντελώς λάθος, όπως το θέμα με τον Μπέλιτς, το θέμα της διαχείρισης της μεταγραφής του Μανιάτη (επικοινωνιακά) και του Κούμο (ουσιαστικά) κ.α. Όπως λοιπόν του πιστώνουμε τα σωστά, πρέπει να του πιστώνουμε και τα λάθη και όχι να τα χρεώνουμε όλα στον Τσακίρη...

br fun_atic είπε...

Ναι Αντώνη. Υπάρχει το σενάριο που λες. Όμως έχουμε άλλους τέσσερις επιθετικούς (έστω ντεφορμέ και μέτριους). Η εναλλακτική όμως του Μάχο είναι ο Παναγόπουλος, ο οποίος δεν έχει επίσημο αγώνα στην πρώτη εθνική και στα φιλικά που αγωνίστηκε, έστω και σε ένα ημίχρονο, δέχονταν από ένα έως δύο γκολ...

Όταν ξέρεις ότι με βεβαιότητα ότι θα χάσεις τον δεύτερο τερματοφύλακά σου κι εσύ παίρνεις αμυντικούς, ε τότε ετοιμάσου να βάλεις τον Γκαλίτσιο τέρμα, αν χρειαστεί...

br fun_atic είπε...

plus ότι αν κάποιος διανοηθεί να "σκοτώσει" παίκτη του του Βαγγέλα, έχει μπλέξει άσχημα...

zamis είπε...

θα βαλουμε τον Κοντοε ρε σεις,καλα θα παει και μπακοτερμα

Bertheway είπε...

Σε κάποια από αυτά που λέτε συμφωνώ και σε κάποια διαφωνώ.Καταρχήν είναι ντροπή να φτάνουμε στην επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών και να χάνουμε εκεί έναν παίχτη ανεξάρτητα από την αξία του παίχτη.Γυρνάμε σε παλιούς άσχημους καιρούς που οι παίχτες έκαναν προσφυγή κλπ κλπ.Στο φινάλε αν δεν μπορείς να πληρώσεις αυτούς που έχεις μην κάνεις μεταγγραφές.Άλλωστε ένας από τους λόγους που δε θέλαμε τον Ψωμιάδη ήταν η αξιοπρέπεια.Μη μας την στερείς λοιπόν Γεράσιμε.Τώρα όσο αφορά τις μεταγγραφές δεν μπορούμε να λέμε γιατί πήρε τον Σβέρκο από την στιγμή που έχουμε Ριέρα και Μπάλαμπαν γιατί όλη την χρονιά φέτος αυτούς βρίζουμε.Καλά κάναμε λοιπόν και φέραμε έναν διεθνή Σλοβάκο για να παίξει στην επίθεση.Και αριστερό μπακ καλά κάναμε και πήραμε.Ο Κοντοές είναι φέτος αποκάλυψη με το πάθος του αλλά δεν είναι αριστερό μπακ και δεν είναι και παίχτης δημιουργικός.Απλά για να τον περάσεις πρέπει να φτύσεις αίμα.Δεν έπρεπε να πάρουμε τον Γκαλίτσιο γιατί δεν χρειαζόμασταν δεξί μπακ.Και στο θέμα του τερματοφύλακα ας μην γινόμαστε υπερβολικοί.Μετά τον Μάχο το χάος.Τι Μπέλιτς,τι Παναγόπουλος.Αν κάποιος τραυμάτιζε τον Μάχο επίτηδες,το ίδιο αποτέλεσμα θα είχαμε και με τον Μπέλιτς και με τον Παναγόπουλο.Τον είδα τον Μπέλιτς με την Ξάνθη.Έπιασε κάποια αλλά έφαγε και δύο.Ειδικά το πρώτο από την γωνία του.Τον είχα δει και πέρυσι τον Μπέλιτς και πάλι λέγαμε ότι δεν έχουμε τέρμα.Η απώλεια είναι ασήμαντη αλλά όχι έτσι ρε Γεράσιμε...

br fun_atic είπε...

πλάκα - πλάκα μόνο τέρμα δεν έχει παίξει...Αν είναι αληθινές οι αποδοχές που άκουσα ότι παίρνει, είμαστε για σκότωμα...

br fun_atic είπε...

@bertheway
δεν με κατάλαβες. Είπα ότι αφού ήταν βέβαιο ότι θα χάναμε τον Μπέλιτς και η επόμενη εναλλακτική σε περίπτωση τραυματισμού ήταν ο Παναγόπουλος, ΟΦΕΙΛΑΜΕ να πάρουμε αξιοπρεπή τερματοφύλακα.

Αυτή τη στιγμή όλοι ξέρουν ότι δεν έχουμε εναλλακτική στο τέρμα και οι μεταγραφές έχουν τελειώσει.

Δεν θεωρώ τον Μπέλιτς καλό τερματοφύλακα. Όμως σε ανάγκη θα τον εμπιστευόμουν περισσότερο λόγω ηλικίας και εμπειρίας από τον Παναγόπουλο, ο οποίος μέχρι και πέρσι έπαιζε στου νέους του Ολυμπιακού.Με τον Μπέλιτς είχες ελπίδες για την σωτηρία σε μια στραβή του Μάχο. Με τον Παναγόπουλο την έχεις;

NK99 είπε...

Δεν αμφιβάλλω ότι ο Σβέρκος είναι καλός παίκτης αλλά με αυτό που είδα στα δύο τελευταία παιχνίδια θα βρει την φόρμα του μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα και θα αξιοποιηθεί από την επόμενη ομάδα του που δεν θα είναι ο Πανιώνιος.

Ο Μπέλιτς είναι μετριότατος τερματοφύλακας αλλά τα βασικά τα έπιανε...Ο Παναγόπουλος είναι βέβαιο ότι θα το κάνει?

Η λογική λέει ότι πρωτα ψάχνεις βασικούς μετά αναπληρωματικούς και από τους αναπληρωματικούς ξεκινας από τον τερματοφύλακα.

claire είπε...

Χμ, για τσεκαρετε και το παρακάτω δημοσίευμα. Σύμφωνα με αυτό και άλλος παίκτης μας θα κάνει προσφυγή. Τι σκατά γίνεται?

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/133836-%CE%88%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CF%85%CE%B3%CE%AE

br fun_atic είπε...

Σε κάθε περίπτωση, ακόμη κι αν δεν βρει την φόρμα του, υπάρχει περίπτωση να βοηθήσει. Και ένα-δύο γκολ να βάλει τα έχουμε ανάγκη.

Ο Παναγόπουλος θα μπορούσε να σηκώσει αυτό το βάρος; Το ότι δουλεύει με την Στρακόσια είναι θετικό, πόσο όμως μπορεί να έχει βελτιωθεί από τον Σεπτέμβριο;

br fun_atic είπε...

Όταν βλέπεις να γίνεται η πρώτη προσφυγή, να περιμένεις κι άλλες. Είναι παράλογο να χρωστάμε μόνο σε έναν

Bertheway είπε...

Λογικά δεν έχεις ελπίδες.Αλλά ούτε με τον Μπέλιτς θα είχες.Προτιμούσα να παίρναμε παίχτη για το κέντρο παρά να πέρναμε άλλον τερματοφύλακα.Ο Φερνάντεζ που πήγε Σέρρες (αν και σιγά μην άφηνε ο θείος Βαγγέλας να πάρουμε παίχτη από Πάο και αν μας άφηνε σιγά μη μας τον δίνανε) πόσα παίρνει?Ο Τσοντοφάλσκι ήταν ελεύθερος?Θα ερχότανε για δεύτερος πίσω από Μάχο?

br fun_atic είπε...

Ο Μάχο θα φύγει το καλοκαίρι και καλούς τερματοφύλακες δεν βρίσκεις κάθε στιγμή.Μπορώ να ξέρω ότι για τον Τσοντοφάλσκι είχαμε άκρες...

Γιατί να μην αφήσει ο θείος Βαγγέλας; Παράρτημα είμαστε; Σε κάθε περίπτωση, τι θα καθησύχαζε τον κόσμο του Πανιωνίου ότι δεν είμαστε παράρτημα; Η συνέντευξη του Βεντούρη ή η απόκτηση του Φερνάντεζ;

Δεν ξέρω τα οικονομικά δεδομένα...Λογικά τα πράγματα είναι δύσκολα αν βλέπεις προσφυγές, αν δεν αγοράζεις ούτε μισό παίκτη και αν υποχρεώνεσαι στον Βαγγέλα.

Θεωρώντας όμως δεδομένη την οικονομική μας κατάσταση αλλά και την προσωπική σχέση του Βεντούρη με τον Μαρινάκη, ποιες θα ήταν καλύτερες κινήσεις;Να δανειστούμε μέσω Ολυμπιακού τους Γκαλίτσιο και Σβέρκος ή τον περισσότερο έτοιμο Νέμεθ και είτε κάποιον τερματοφύλακα είτε μέσο;Τα ίδια θα ακούγαμε και πάλι, με τη διαφορά ότι θα είχαμε κάνει καλύτερα τη δουλειά μας...Μάθαμε για πόσα δεν πήραμε τον Ντάριο;

Bertheway είπε...

Κάπου διάβασα για τον Βαρό ότι θα κάνει προσφυγή.Η λογική λέει πολλά αλλά στον Πανιώνιο τον τελευταίο καιρό την βλέπετε πουθενά???

Bertheway είπε...

Η ερώτηση αν είμαστε παράρτημα του Οσφπ φαντάζομαι ότι είναι ρητορική...
Ο Νέμεθ από που ξέρουμε ότι είναι έτοιμος?Πότε έπαιξε τελευταία?Και με την Αεκ θυμάμαι μία έλειπε με την Νέων της Ουγγαρίας και μία ήταν τραυματίας

br fun_atic είπε...

λοιπόν: αυτά είναι τα παιχνίδια του Σβέρκος μέσα στο 2010

http://www.transfermarkt.de/en/vaclav-sverkos/leistungsdaten/spieler_3528.html

br fun_atic είπε...

εδώ είναι τα παιχνίδια που αγωνίστηκε κατά τη διάρκεια της καριέρας του

http://www.transfermarkt.de/en/vaclav-sverkos/leistungsdaten-detail/spieler_3528.html

br fun_atic είπε...

αυτά είναι τα στοιχεία του Νέμεθ. Η αλήθεια είναι ότι δεν δείχνουν πολύ καλύτερα. Θα τον δούμε βέβαια με τον Ολυμπιακό και θα βγάλουμε συμπέρασμα

http://www.transfermarkt.de/en/krisztian-nemeth/leistungsdaten-detail/spieler_48262.html

ο Σβέρκος για κάποιο λόγο μου φαίνεται καλός παίκτης. Με τα δεκάλεπτα και τα τέταρτα που παίζει όμως υπάρχει θέμα.

NK99 είπε...

Παίκτης της εθνικής Σλοβακίας δεν γίνεται να μην είναι τουλάχιστον καλός. Είναι σαφές όμως ότι δεν πατάει καλά στο γήπεδο. Στην φ΄λαση που χάνει το κοντρολ την Κυριακή δείχνει παίκτη που έχει πολύ καιρό να παίξει.
Το όλο ζήτημα είναι πόσα παίρνει και αν με τα χρήματα αυτά θα μπορούσε να αποκτηθεί ένας χαφ που τον έχουμε ανάγκη.

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να έχουμε υποχρέωση στον Μαρινάκη όταν μάλλον έχει πάρει τζάμπα ένα παίκτη που ήθελε ενώ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ και γυμνάζουμε τους παίκτες που δεν ήθελε εκ των οποίοων μόνο τον Μήτρογλου χρειαζόμασταν.

Η σχέση μητρικής - θυγατρικής στο ποδόσφαιρο είναι ετεροβαρής όχι υπερ της θυγατρικής αλλά σίγουρα ευνοικοί για τους διοικούντες της θυγατρικής.

Αν θέλει να μας πείσει ότι δεν είμαστε παράρτημα ΠΡΑΞΕΙΣ...οχι λόγια...Αλλα όπως δήλωσε δεν τον ενδιαφέρει ούτε η άποψη ούτε τα συναισθήματα των φιλάθλων του Πανιωνίου...εκείνος καλά περνάει και όπως ο Κιντής δεν έχει να χάσει τίποτα...

jeffrey είπε...

μην τρελένεστε...η διαχείριση βεντούρη είναι στο συν...μην ξεχνάμε η ομάδα μέχρι πριν ένα μήνα και κάτι ήταν σε τρικυμία...ο μπέλιτς είναι για β εθνική και ο παναγόπουλος δεν υστερεί όσο νομίζετε...ίσως ξεπεταχθεί κιόλας...ο σβέρκος είναι καλύτερος του βας-βας και πιο έτοιμος (φαντάσου...)...

IWN1998 είπε...

Απλά να θυμίσω ότι η περιώνυμη διοίκηση Κιντή ήθελε να ξαποστείλει τον Μπέλιτς από το καλοκαίρι και δεν τα κατάφερε να βρεί ομάδα να τον δώσει ή να σπάσει το συμβόλαιό του. Μάλιστα ο Μπέλιτς έδωσε και συνέντευξη και έλεγε ότι ήθελε οπωσδήποτε να μείνει Ελλάδα.

Ο σχεδιασμός λοιπόν ήταν χωρίς Μπέλιτς και με Παναγόπουλο δευτερο γκολκήπερ μόνο που ο τρίτος, ο νεαρός δικός μας της Κ-21, πήγε στον Ολυμπιακό αν δεν κάνω λάθος, οπότε μάλλον τώρα πρέπει ν' ανεβάσουμε κάποια στιγμή τον τωρινό της Κ-21 στην πρώτη ομάδα.

Άρα ας αναρωτηθούμε αν υπήρχε τέτοιος σχεδιασμός και μήπως δεν έπεσαν από τα σύννεφα, απλά άφησαν να φύγει κάποιον που δεν ήθελαν ούτως ή άλλως, πόσω μάλλον τώρα που ο Ρίσγκαρντ του κου Μπάγκσμπο δεν φεύγει με τίποτα και ο Πούπο με το πενταετές συμβόλαιο κάνει το κορόϊδο και κλωσσάει τα αυγά του πάνω σε αυτό.

antunix είπε...

Οχι στόπερ ο Όμο!!

http://www.sport-fm.gr/article/456618

claire είπε...

Μήπως ξέρει κανείς τι έγινε σήμερα στο πολο??? Δεν μπορώ να βρω τίποτα στο ίντερνετ...

zouri1 είπε...

για τον Φρεναντεζ αν και τον θεωρω παρα πολυ καλο τερματοφυλακα ακουσα τα χειροτερα για τις προπονησεις του φετος στον παναθηναικο.
Ο Μπελιτς εκανε προσφυγη ισως και γιατι ειδε οτι δεν εχει μελλον στην ομαδα.Καποιος αλλος δεν θα κανει ,θα προσπαθησει να τα βρει ,εκτος και αν εχει καποια προταση απο αλλη ομαδα.Ο παναγοπουλος τα λιγα που εχω μαθει ειιναι οτι δεν κανει για Α εθνικη (τουλαχιστον ακομα).Παντως μην αρχιζουμε αμεσως την γκρινια ας κοιταξουμε λιγο την ομαδα που φαινεται οτι στρωνει.

Katrinos είπε...

Περάσαμε στο πόλο 9-9

Griniaris είπε...

Και έρχεται πάλι ο ηλίθιος με τις χαζές ερωτήσεις που προφανώς δεν παίρνουν ποτέ απάντηση...

Αφού ο Τσακίρης άφησε πλεόνασμα,γιατί υπάρχουν απλήρωτοι παίκτες;
Δεν πήραμε και λεφτά απο τη μεταγραφή Μανιάτη;Τι απέγιναν;
Γιατί ότι κάνουμε εξαρτάται από το γαύρο αλλά χωρίς να είμαστε παράρτημα;
Αφού ο ερασιτέχνης δεν μπορούσε να διοικήσει,γιατί πρωτοστατούσε στα συλλαλητήρια;
Φοβήθηκαν ότι ο Ψωμιάδης σε τρία-τέσσερα χρόνια θα διέλυε την ομάδα ενώ αυτοί μπορούν να το κάνουν εδώ και τώρα;

Και πάλι συγγνώμη για την ηλιθιότητά μου....

Katrinos είπε...

Τελικά σε αυτή τη πουτάνα τη ζωή τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται Γκρινιάρη μου

zouri1 είπε...

και για να προσθεσω και κατι ακομα.Εδω ο βαζελος και εχει τερματοφυλακα τον Καρνεζη που θεωρω οτι ειμαι καλυτερος.Επισης μεσα απο το blog σου br θελω να στειλω τους χαιρετισμους μου στα παιδια που παιξαμε αντιπαλοι προχθες στο 5Χ5 και φορουσαν φανελα του Πανιωνιου και πιασαμε κουβεντα και διαβαζαν το παρον blog.

Griniaris είπε...

Έτσι είναι ρε Katrino αλλά όχι και να μας λένε ότι τώρα είναι μέρα έξω...

Katrinos είπε...

Και οοοοοοχι δεν μας φτύνουν βρέχει ρε παλικάρια.

Katrinos είπε...

Ο Σισέ εξέφρασε την αηδία του για τη διαιτησία . Είδες Τζιμπριλάκο ;

zamis είπε...

@griniaris

Διοτι οι μισες αληθειες ειναι τα πιο ισχυρα ψεμματα(heavy,ε?:)

zamis είπε...

Αθλιοι,αλλα επειδη και μονο παιζουν το μερος β'

http://www.youtube.com/watch?v=SURHF2KNIoo

ιδιαιτερως στον Costix