Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Βαρετό αλλά πετυχημένο

Δεν ξέρω με τι έπληξα περισσότερο, με τον «Κυνόδοντα» που είδα χθες βράδυ, ή με το σημερινό παιχνίδι; Άνευρο και στατικό παιχνίδι, από δύο ομάδες που δεν είχαν ξεκάθαρους στόχους μέσα στο γήπεδο. Για κάποιο λόγο ο Πανιώνιος έδειχνε καλύτερος, χωρίς όμως να υπάρξει έστω και υποψία φάσης. Φτάνοντας λοιπόν στο τέλος των πρώτων μαρτυρικών 45 λεπτών η Α.Ε.Κ πετυχαίνει ένα γκολ από το πουθενά. Ο Μάχο αποκρούει ενστικτωδώς την κεφαλιά του Μπλάνκο, ο οποίος σεντράρει, βρίσκει την μπαλιά ο Λυμπερόπουλος και σκοράρει, ενώ ο Μάχο δεν βγήκε και ο Σιόβας ήταν η προσωποποίηση του «ένα παιδί κοιτά τα άστρα».

Ακολούθησαν άλλα 45 μαρτυρικά λεπτά, που αν ο αγώνας ήταν βιντεοσκοπημένος, σίγουρα θα τα έβλεπα στο γρήγορο. Σε αυτό το διάστημα ο κ. Λεμονής έκανε και τις τρείς αλλαγές του, οι οποίες νομίζω ότι αναζωογόνησαν κάπως την ομάδα. Ευτυχήσαμε να πληρώσουμε την Α.Ε.Κ με το ίδιο νόμισμα και να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι με γκολ του Μήτρογλου, ύστερα από ασίστ του Γκαλίτσιου. Ο πανηγυρισμός του εξαιρετικός. Πήγε και στήθηκε μπροστά στον Μάκο που κλαίγονταν στον επόπτη…

Νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Βάσει της εικόνας του παιχνιδιού ίσως θα ήταν πιο δίκαιη η λευκή ισοπαλία. Η ουσία είναι ίδια όμως.

Παίκτης της αγωνιστικής δικαιωματικά είναι ο Μήτρογλου. Τέσσερα γκολ σε πέντε παιχνίδια είναι σπουδαίο κατόρθωμα. Ακόμη πιο σπουδαίο όμως ότι ο Ινδιάνος μας έχει χαρίσει πέντε υπερπολύτιμους προσωπικούς βαθμούς και έχει ξεκλειδώσει αρκετά την ομάδα. Θα περίμενα από τον κ.Λεμονή να τον αξιοποιήσει περισσότερο. Για άλλη μία φορά δεν κατάλαβα τις επιθετικές βλέψεις της ομάδας. Κάθετη μπαλιά δεν έχουμε, από τα άκρα και με σέντρες δεν παίζουμε, αλλά με κάποιο τρόπο η μπίλια κάθεται στο 9 και σκοράρει ο Μήτρογλου. Ενώ η ομάδα έχει καλή αμυντική λειτουργία και σε γενικές γραμμές είναι στημένη ικανοποιητικά (με επιμέρους ενστάσεις), νοιώθω ότι στο επιθετικό κομμάτι είμαστε λίγο στο ό,τι κάτσει…Αλλά και στις στημένες φάσεις δεν διακρίνω ενέργειες από αυτές που λέμε δουλεμένες στην προπόνηση.

Στους διακριθέντες νομίζω ότι μπορώ να κατατάξω τους Κοντοέ, Ριέρα και Όμο. Δυσκολεύομαι στην επιλογή λόγω της χαμηλής ποιότητας του παιχνιδιού.

Ακόμη όμως κι αν θα ξεχάσουμε γρήγορα το παιχνίδι αυτό λόγω ποιότητας, είναι σίγουρο ότι θα θυμόμαστε τον πολύ σημαντικό βαθμό που αποσπάσαμε, γιατί μας δίνει αέρα τριών βαθμών από τον Αστέρα και κάνει το μέλλον να δείχνει καλύτερο. Ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, ο Ολυμπιακός έχει σχεδόν εξασφαλίσει το πρωτάθλημα και δεν μπορώ να αποκλείσω ένα θετικό αποτέλεσμα. Όμως νομίζω ότι παιχνίδι κλειδί είναι το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο, το οποίο μπορεί και να μας απομακρύνει για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη.

156 σχόλια:

jeffrey είπε...

στη φαση του γκολ οφειλουμε να κατανοήσουμε γιατι ο κοντοες δεν ειναι ετοιμος για περισσοτερα...για εμας και την αεκ ισως να ειναι ενταξει...ο πολυ μετριος ποδοσφαιριστης γκαλιτσιος εκανε σωστο ανεβασμα, καλο ξεπεταγμα και υποδειγματικη πασα...ο ατρομητος εχει @@@τσα προγραμμα και αν τον παρουμε ισα που πεφτει...με τον ολυμπιακο θα παρουμε χηναρι για ξεκαρφωμα

br fun_atic είπε...

Αμυντικά όμως τον κοντοέ δεν τον περνά κανείς εύκολα.έχει περιθώρια βελτίωσης

takis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Katrinos είπε...

Σήμερα χάρηκα που είδα το γρηγοράκι (σικ) να κλαψουρίζει σαν παρθένα που πήρε χαμπάρι ότι δεν είναι πια παρθένα. Μικρε βλακα ΔΕΝ θα δεις νίκη επί των ημερών σου. Συνήθως οι πρώην διατηρούν μια πιό κόσμια στάση απέναντι στις πρώην ομάδες τους , ακόμα κ Εάν περάσουν πολλά χρόνια , δες Μπρέσκα, Σπυρόπουλο, Ραφικ κ πολλούς πολλούς άλλους, εκτός απο σένα που κάθε φορά αποδεικνύεις ότι εκτός απο τσόγλανος ξεχνάς πόσο σε βοήθησε στην έστω μικρή κ ασήμαντη καριέρα σου αυτός ο τεράστιος σύλλογος.
Επίσης να σταθώ κ σε όλους τους αεκτζήδες δημοσιοκάφρους που είχαν χλωμιάσει απο τα νεύρα τους κ είχαν χάσει τα λόγια τους .

br fun_atic είπε...

Φίλε μου δεν υπάρχει κανένα κράξιμο στον Λεμονή .γράφω για καλό στήσιμο για καλές αλλαγές και καλή αμυντική λειτουργία.η γνώμη μου είναι ότι το επιθετικό σκέλος δεν είναι καλά δουλεμένο.μπορείς να μου υποδείξεις μία κάθετη μπαλιά ή μία σέντρα καθ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού;

vyruss είπε...

Αααααχ μεγάλη απόλαυση και βάλσαμο αυτό το γκολ. Μπράβο ρε Μήτρογλε!

Ειδικά τη στιγμή εκείνη, που είχαν δώσει ρέστα στην καθυστέρηση και αντιαθλητική συμπεριφορά τα αεκτζήδικα κοτόπουλα, και οι πανύβλακες της nova και του πάγκου τους πανηγυρίζανε, τους τάπωσε!

Παρ'όλα αυτά τι τον έπιασε το μαλάκα τον Ριέρα και βάρεσε τον Καφέ;; Θα τιμωρηθεί σίγουρα.

panioniaria είπε...

Εχει καταντήσει η ΑΕΚ ο καλύτερος πελάτης μας,δεν μπορεί να μας κερδίσει με τίποτα.....

takis είπε...

προφανως καμια καθετη μπαλια με ποιον? δεν ειναι δικια του η ομαδα!!! εχει παρει 2 νικες και τρεις ισοπαλιες και οι 2 ηταν αδικες! δηλαδη οκ λεω δεν ειναι ο προπονηταρας αλλα μιλαμε για μεταμορφωση! δεν ειναι οτι μας βελτιωσε λιγο κτλ μας ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕ. τι να κανει πια? να παιξουμε μπαλαρα? εεεε δεν γινεται! η αποδοση μας εχει ανεβει στο κατακορυφο. μονο μελανο σημειο που εβαλε τον γκαλιτσιο σεντερ μπακ στον εργοτελη. αποψη μου παντα ετσι?(ο ιδιος μ πριν ειμαι αλλαξα το ονομα)

Endys είπε...

Θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους για Λεμονή. Έχει μεταμορφώσει την ομάδα δίνοντάς της αυτοπεποίθηση και σοβαρή άμυνα. Σίγουρα επιθετικά θα θέλαμε κάτι καλύτερο, αλλά με το υλικό που έχει δύσκολα θα κάνει κάτι καλύτερο. Επίσης μου αρέσει πολύ το ότι μετά από καλά αποτελέσματα, κρατάει χαμηλά τους τόνους.

Ο Σιόβας στο γκολ δεν έχει μεγάλη ευθύνη, αφού βρίσκεται να μαρκάρει δύο. Μεγαλύτερη ευθύνη έχουν οι Όμο, Γιόνσον και Μήτρογλου που στην φάση του γκολ κόλησαν στο πέναλντυ και μάρκαραν τον αέρα.

Σίγουρα αναπνέουμε καλύτερα αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμα. Αν χάσουμε από τον γαύρο και νικήσει η Τρίπολη ισοβαθμούμε και μετά παίζουμε με αντιπάλους που δεν έχουμε ακόμα νικήσει (πλην του Ηρα και την Λάρισσας). Το παράδοξο φέτος είναι ότι μαζεύουμε βαθμούς από τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες, αλλά δεν παίρνουμε τις μικρές. Οπότε δεν είμαι σίγουρος αν το πρόγραμμα μετά τον γαύρο είναι καλό ή κακό!!!

Costix είπε...

Μεγαλη η ενεργεια του Σαμαρη που βγαζει την μπαλια στον Γκαλιτσιο, εξαιρετικη πασα του τελευταιου, αψογο τελειωμα του Μητρογλου. Μεγαλη καβλα να καθαριζεις τα κοτοπουλα στο 90'. Εστω και ο ποντακος, σημαντικοτατος.
Μπραβο στα παιδια, μπραβο και στον Λεμονη.

@brfun
Φιλαρα μου, δεν εχει καμμια ευθυνη ο Λεμονης για το δημιουργικο. Αυτους τους παιχτες εχει και πραγματικα παιρνει σχεδον 100% πλεον απο αυτους.

Κατι συνεβηκε με τον Σβρκος αλλα δεν προλαβα να ακουσω, ξερει κανεις τι ακριβως ???

br fun_atic είπε...

Όταν έχει μέσα τον φανούρη πιθανολογώ ότι το κάνει για την κάθετη πάσα.είναι ο μόνος παίκτης μας που στοιχειωδώς μπορεί να την κάνει.αυτή δεν έρχεται ποτέ.σέντρα δεν βγαίνει ούτε από τα πλάγια.επιμένω ότι στο επιθετικό σκέλος η δουλειά του Λεμονή δεν είναι εξίσου καλή με το αμυντικό.εκεί πράγματι έχει κάνει δουλεία γιατί πλέον δεν τρώμε εύκολα γκολ.στον τομέα αυτό θεωρώ σημαντική την συνεισφορά του όμο,του κοντοέ,του γιόνσον και του λάτκα.

Griniaris είπε...

Κάποιοι σήμερα επέλεξαν κοκορέτσια και παϊδάκια για φαγητό,εγώ διάλεξα το κοτόπουλο και δικαιώθηκα...

Μην τρελαινόμαστε με Λεμονή.Πολλά λάθη που προσπαθεί μετά να τα διορθώσει.Η αλλαγή του Γιόνσον δεν μου άρεσε καθόλου κι ας του βγήκε σε μία φάση.Αφήνει έξω το Σάμαρη που ήταν ο καλύτερος με παοκ για να παίξει ο για μια ακόμη φορά μετριότατος Γουνδουλάκης και αλλα.Τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της ομάδας δείχνουν ότι όλα εξαρτώνται από τη διάθεση των παικτών και μόνο....

br fun_atic είπε...

Λοιπόν το ξέρεις ότι όσες φορές βγήκα για παιδάκια πήραμε θετικό αποτέλεσμα;τυχαίο;δε νομίζω...από την άλλη βέβαια δεν έχω καμία διάθεση να φτάσει η χοληστερίνη στο 300...

br fun_atic είπε...

Αι γειά σου.αυτό ουσιαστικά λέω κι εγώ για το επιθετικό κομμάτι.όταν μαζεύουμε βαθμούς μπορεί και να μην ωφελεί η κριτική.όπως και να χει όμως νομίζω ότι η επιθετική λειτουργία έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης.να μην υποτιμάμε τόσο το υλικό μας.στην επίθεση έχουμε αρκετά καλούς παίκτες,άλλο αν η χρονιά δεν τους βγαίνει με τίποτα.θα ήθελα πολύ να τους δω ποιό οργανωμένους.να θεωρήσω ότι ενεργούν βάσει σχεδίου και όχι από προσωπικεπς εμπνεύσεις και παρορμήσεις.

vyruss είπε...

Δηλαδή απόψε φάγαμε κοτόπουλο "Λεμονάτο" ;;

claire είπε...

Μια χαρά είναι και το ποντάκι! Περισσότερο το χαρηκα βεβαια που τους πήραμε τη μπουκιά απο το στόμα στο 90΄.

@Costix
Ο Λεμονής στη συνέντευξη τύπου ανέφερε οτι ο Σβέρκος θα παραμείνει στο νοσοκομείο μέχρι αύριο λόγω ενός αλλεργικού προβλήματος.

amanAM είπε...

τους το χρωστούσαμε από πέρυσι, που μας ισοφάρισαν αυτοί στο τέλος.

Πέρυσι χι στο ΟΑΚΑ, άσσος στην Ν Σμύρνη.
Φέτος το ίδιο!

Και όμως, έχουν το θράσος να μιλάνε!!!

Ron Barceló είπε...

Μαζί με τον Κοντόε, μην ξεχάσετε να παρετε το καλοκάιρι και αυτόν...

http://www.aek365.gr/a-106254/ksepsarwse-kai-to-paniwnaki.htm

Έτσι!Χαβαλέ και ακατάπαυστη καρπαζιά στον πελάτη.-

takis είπε...

γκρινιαρη διαφωνω ΚΑΘΕΤΑ! ποια σκαμπανεβασματα? απο τοτε που ηρθε ο μητρογλου μονο με εργοτελη δεν παιξαμε! αλλιως η ομαδα εχει συνοχη και ψυχολογια! απ την διαθεση των παικτων δεν γινεται αφου δεν ειναι ποιοτικοι! δηλαδη να βγαλει και φανουρη να εχουμε 8 αμυντικογενεις παικτες? ο λεμονης εχει μια λογικη και τη υλοποιει οσο καλυτερα μπορει. ειναι και εμπειρος δειχνει οτι θελει να μεινει και να δουλεψει. ειναι πολυ καλυτερη περιπτωση απο ολες απ αυτες που ειχαμε περαν του λινεν

Griniaris είπε...

Δυστυχώς ήμουν από τους άτυχους που χθες είδαν τον "Κυνόδοντα".Ομολογώ ότι δεν κατάλαβα το τέλος και ειλικρινά δεν θέλω κανείς να μου το εξηγήσει.Χίλιες φορές το σημερινό ματς...

Βαγγέλης είπε...

Θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα! Το χάρηκα και το περίμενα το γκολάκι στο 90! Αλλά τι σημασία έχουν αυτά από την στιγμή που οι γαυροβάζελοι διεκδικούν το βραβείου του πιο ηλίθιου?
Θέλω να κερδίσουμε τον γαύρο και ας χάσουμε από την ξάνθη. Πιστεύω ότι αυτός ο αγώνας θα δείξει πολλά για τις μεταξύ μας σχέσεις. Αν μας το δώσουν το ματσάκι θα ντραπώ πολύ για την ομάδα μας. Περιμένω να παίξουμε με πάθος για την νίκη.

tor_is_dead είπε...

ama den eixame ti fetini katandia i kota simera tha etrwge 3 opws tote me djebour xouto.apistefti kavla to goal tou sarbel sto 90.megaliteri kavla to kraksimo tou siova sto telos. X me gavro nikes me atromito larissa kai swthikame

zouri1 είπε...

ευτυχως θα παω μαγκας σημερα στο γραφειο,που ειναι γεματο κοτουλες,και ειχα πολλες κλησεις τους στο ημιχρονο.
Αν και δεν προβλεπω να μιλησω γιατι θα τσακωνονται οι γαυροι με τους βαζελους.

lefterix είπε...

Η παράγκα του Πανιωνίου καλά κρατεί...
Αφού καθαρίσαμε το υποσωματείο μας και συνάμα πελάτη, κανείς δεν κατάλαβε ότι το παιχνίδι του γαύρου με τον βάζελο το στήσαμε εμείς, γιά να έρθει το παράρτημά μας στη Ν.Σμύρνη και να μας δώσει τον άσο χαλαρά...
Καλά ρε δεν τα βλέπετε;

zamis είπε...

respect στο καγκουρακι μας για τον πανηγυρισμο του στον μαλακακο,ετσι,να ποναει!
Η ομαδα ετρεξε οσο μπορουσε και καλυπτε απο ψηλα ολους τους χωρους απεναντι βεβαια σε ενα κοτοπουλο πιο αργο κι απο την καθυστερηση στα χαφ και με αλλαλουμ μεταξυ Μπλανκο και Μπαχα.
Στο δευτερο ημιχ ο Ριερα ηταν εντελως εκτος αγωνα,επρεπε ναχε βγει,υπαρχει και ο Σαλαλι.
Συμφωνω οτι δεν φταιει ο Σιοβας στο γκολ,κολλησαν τρεις στο πεναλτυ και ο Μαχο.
Ο Γκαλιτσιος ειναι μπακ,ουτε στοπερ ουτε χαφ..

br fun_atic είπε...

Αυτό με τον Μάκο δεν το καταλαβαίνω. Ήταν γι έξι χρόνια στην ομάδα, στηρίχθηκε όσο ελάχιστοι, είχε τη φανέλα του βασικού στο σπίτι, έγινε αρχηγός και με λίγα λόγια έγινε παίκτης.
Εκείνος από την μεριά του, διέδωσε ότι ήυθελε να πάει στην ομάδα της καρδιάς του, ότι πλήρωνε για να φύγει και αφού έφυγε χτύπησε και ένα δικέφαλο τεραστίων διαστάσεων.Ποιός προσέβαλε ποιόν και ποιός έχει δικαίωμα να έχει παράπονο; Ο Μάκος ή οι φίλοι του Πανιωνίου;
Στα μεταξύ μας παιχνίδια παίζει σαν να έχουμε ασχημονήσει σε αγαπημένο συγγενικό του πρόσωπο. Ειλικρινά δεν βλέπω τον λόγο τέτοιου φανατισμού...
Τα ίδια και ο Κρέσιτς. Μου αρέσει που κατέβηκε κι εκείνος για να πιάσει κεφαλιά σε κόρνερ...Διακνδύνευσε δηλαδή να φάει γκολ από ακόμη μεγαλύτερη απόσταση...

zamis είπε...

Ο Κρεσιτς αρχισε να κανει πολυ καλα παιχνιδια οταν ηταν να παει στον μπαογκ,να σου θυμισω επισης.Μεχρι τοτε..

Bertheway είπε...

Δε θα γράψω κάτι για το παιχνίδι γιατί τα έχετε παι σχεδόν όλα εσείς.Θα πω καταρχήν ότι το πισώπλατο χτύπημα του Ριέρα είναι απαράδεκτο.Με τον πελάτη μας όμως εκτός από τα 4 ποντάκια κάθε χρόνο έχουμε καθιερώσει να ρίχνουμε και καμία ψιλή.
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Panionios_AEK/257446.html

Bertheway είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Bertheway είπε...

Δεν βγάζει ολόκληρο το link.Κρίμα γιατί έχει ωραία φωτογραφία του Αραούχο

zamis είπε...

Ασχετο αλλα μηπως ειδατε το πεναλτι που κανει ο Ντεγκρα και το γκολ που τρωει μετα?

Costix είπε...

@ζαμης
Λεεεεες ???

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Γειά σου ρε Γκρινιάρη. Ξέρεις τί τρώς και πότε!
Γι αυτό κι εγώ την Κυριακή θα φτιάξω γαύρο...λεμονάτο!

zamis είπε...

ξερω γω ρε Costix μου,ετσι που ταχουν κανει στροφαρεις αναγκαστικα..Τσιωλη που δηλωσε οτι το μονο που τον νοιαζει ειναι να φυγει να γλιτωσει,διαβασατε?

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Τί κουφό κι αυτό...
Πού έκανε δηλώσεις ο Τσιώλης; Μόνος του έφυγε ή τον έδιωξε ο Αχιλλέας;
Κρίμα... και υποστήριζα Βόλο για το Κύπελλο.

zamis είπε...

http://www.theplayer.gr/index.php?ID=FCyfeYRuO2b5c1Uc&Rec_ID=44087

br fun_atic είπε...

του πέταξαν και φειγ βολάν

http://www.theplayer.gr/index.php?ID=FCyfeYRuO2b5c1Uc&Rec_ID=44112

κάτι σαν το "ουστ Μπεό", αλλά στην Βολιώτικη εκδοχή του

μου αρέσει που ο Αχιλλέας είχε προβλέψει ότι ο Τσακ θα φύγει νύχτα και με υποβρύχιο...

είναι συμπαθής πάντως και σε γενικές γραμμές έκανε και καλά πράγματα για την ομάδα.Προσωπικά όμως δεν θα τον ήθελα για πρόεδρο του Πανιωνίου. Νομίζω ότι η ομάδα έκανε βήματα μπρος...

br fun_atic είπε...

κάτι μου λέει ότι ο Αχιλλέας τα πήρε με τον συνέντευξη του Τσιώλη μετά από το παιχνίδι με τη Λάρισα. Μόνο που δεν έκλεγε ο Τσιώλης που κέρδισαν...
Τα μασάει αυτά ο Αχιλλέας;

NK99 είπε...

Ούτε εγώ θα τον ήθελα πρόεδρο αλλά από την παρούσα κατάσταση είναι απείρως προτιμότερος, ο Ψωμιάδης απλά προτιμότερος και δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον που δεν θα ήταν προτιμότερος.

Όσο για τον Τσιώλη είναι ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. Οι ομάδες του έχουν επιθετικό προσανατολισμό, τακτική και πολλούς αυτοματισμούς. Δεν είναι τυχαίο ότι παίκτες π.χ. σαν τον Καπετάνο που αλλου περνάνε απαρατήρητοι στον Βόλο διακρίνονται. Ο Γονδουλάκης στον Βόλο 10 γκολ θα έβαζε γιατί είναι παίκτης που θέλει αυτοματισμούς για να διακριθεί.

br fun_atic είπε...

Γράφει ο Κώστας Μιαούλης: Για την Α.Ε.Κ το ανησυχητικό είναι ότι πλέον απαξιώνεται στα μάτια των αντιπάλων της. Ο κάθε παίκτης αντίπαλης ομάδας αντιμετωπίζει με πρωτοφανές μίσος και ειρωνεία την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης.

Πόλλά λόγια Κώστα μου. Ας έλεγες: γίναμε καρπαζοεισπράκτορες.

Το πρόβλημα δεν είναι αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι απαξιώνεται η ομάδα σας στα μάτια των ίδιων των παικτών σας. Ίσως γι αυτό το μένος του Μάκου. Αυτά είναι απωθημένα...

br fun_atic είπε...

..."o Ριέρα έβριζε στη μητρική του γλώσσα. Μεταξύ άλλων έβρισε τον Μάκο και τότε ο άσος (εδώ γελάμε) της Α.Ε.Κ κινήθηκε προς το μέρος του και χάρη στην επέμβαση των ψυχραιμότερων (σσ τον Ριέρα τον κρατούσαν πολλά άτομα μεταξύ άλλων και ο παράγοντας των κυανέρυθρων Γιώργος Δέδες) δεν υπήρξε συνέχεια.

Τώρα πως γίνεται να κινείται απειλητικά ο Μάκος και να κρατάνε τον Ριέρα δεν το ξέρω...

Γιατί κύριε Γιώργο δεν τον άφηνες τον Ισπανό; Να δούμε πόσο νταής είναι ο Μάκος...

zamis είπε...

ειναι εγκληματικο αυτο που κανει ο Ριερα παντως

Costix είπε...

Εχω συγκινηθει ιδιαιτερα με την αδικια και την απαξιωση που υπεστη ο βαζελος το σαββατο στο καραισκακη.

ξεχνανε ολοι τους τα δικα τους αισχη, π.χ. πριν δυο εβδομαδες το πετσινο πεναλτυ που μας ισοφαρισαν στην Νεα Σμυρνη που ΜΟΝΟ ο κακος το ειδε !!!

Για να μην θυμηθουμε τον νινη τον βουτηχτη με αλλο πετσινο πεναλτυ στην Νεα Σμυρνη περυσι, το οφσαιντ πεναλτυ/γκολ του Σισε που χαθηκε η φαση απο τις καμερες της nova, τον σπανεα κλπ κλπ.

Δυστυχως ετσι ειναι η ζωη, ρε βαζελακια, ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΕΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ.

Ολοι θυμομαστε ποιος ξεκινησε τις παραγκες στην διαιτησια και ποιος πρωτοεβγαλε πιστολια στο γηπεδο και περιτριγυριζοτανε απο μπραβους (οι μικροτεροι θα τα εχουνε ακουσει απο τους μεγαλυτερους).

Και οταν τελειωσε η Βαρδινογιαννειος δυναστεια και ανελαβε την σκυταλη του Ελληνα mega-επιχειρηματια ο κοκαλης, αλλαξε και η παραγκα.

Περισυ που βαρεθηκε ο κοκαλης και αποφασισε να αποσυρθει, ανελαβε ο πατερας και ξαναγυρισε την παραγκα με τον βαζελο.

Και τωρα ο Μαρινακης.

That's life, βαζελοbabes.

Οποιος εχει τα φραγκα κανει κουμαντο !!! Και εσεις μεινατε απο φραγκα.

When money talks, bullshit walks...
που λενε και οι Αμερικλανοι.

Και αφηστε τις υποκρισιες για τιμιο Ελληνικο ποδοσφαιρο, εσεις που ξεκινησατε πρωτοι να το μαγαριζετε !!!

Φατε την τωρα, να μαθετε οτι οτι κακο κανει καποιος, το παιρνει ΟΛΟ πισω !!!

υ.γ. προς θεου, μην νομισει κανεις οτι επικροτω τα αισχη που εγιναν στο καραισκακη, αλλα ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ !!!

br fun_atic είπε...

@zamis
δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο εκνευρισμένος ο Ριέρα.

Δεν ξέρω αν τα πρόστιμα βοηθούν. Μάλλον πρέπει να βρεθεί ο λόγος που του δημιουργεί τέτοια οργή.
Έτσι που τον βλέπω, αισθάνομαι ότι παθιάζεται πολύ με το παιχνίδι. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι πρέπει να φέρεται με τρόπο τουλάχιστον αντιεπαγγελματικό.

zamis είπε...

brf,ταχει ξανακανει αυτα δυστυχως

cdu είπε...

Costix, άψογος στην αναδρομή σου. Τα αίσχη του Μαρινάκη είναι αίσχη αλλά σιγά τωρα και τις μωρες παρθένες, τους βάζελους.
Εχτες διάβασα τον Μπραουδάκη να επικρίνει την NET γιατί δεν έδειξε replay το γκολ του Κατσουράνη και τον Τσόχο να προειδοποιεεί ότι θα έρθουν χειρότερα. Ρε σεις, το 2009, που ο Τσακίρης ζήταγε τo DVD σε ποιό κανάλι δουλεύατε υποκριτές; Τα χειρότερα εμείς τα ξέρουμε χρόνια Τσόχο.
Πέρυσι ο "αδικημένος" βάζελος είχε την ευκαιρία του να διορθώσει τα του ποδοσφαίρου. Αντίθετα, επελεξε να χτίσει τη δικιά του ιμιτασιον παράγκα.

br fun_atic είπε...

o πανηγυρισμός του Μήτρογλου όλα τα λεφτά...Μου αρέσει που σκοντάφτει πάνω στον Μάκο...Ωωω ήταν τυχαίο!!!

http://www.sport-fm.gr/videos/1021922

θα μου λείψει ο μπαγάσας όταν φύγει...

br fun_atic είπε...

Και να σας πω κάτι; Καλά τους κάνει ο Βαγγέλας. Μαζεύτηκαν 4 από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στην Ελλάδα και δεν κατόρθωσαν να φτιάξουν ομάδα (άσε την παράγκα).Προσπαθούσαν να βγάλουν ο ένας το μάτι του άλλου και να δημιουργήσουν τη δική τους παράγκα. Δεν τα κατάφεραν. Περαστικά...

Αδικημένοι δεν είναι όλοι αυτοί, αλλά το υπόλοιπο ελληνικό ποδόσφαιρο...

br fun_atic είπε...

άλλο επίπεδο οι κουλτουροχανούμηδες

http://www.gazzetta.gr/iphone-all-news/item/1054697450-%C2%AB%CE%93%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%AD%CE%B4%CF%89%CF%83%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%AC-%C2%BB

cdu είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/460103

Βγήκαν τώρα και οι πολιτικοί: "Αν το ποδόσφαιρο ήταν μαγαζί, θα έπρεπε να κλείσει" λέει ο Αλευράς. Ενώ η Βουλή έ;

Ρε αφού εικόνα σας είναι τα σκατά, έχετε μούτρα και μιλάτε.

br fun_atic είπε...

Επειδή τους είπε πέστε κάτω Α.Ε.Κάκια τον έβρισαν και τον έψαχναν τα χανούμια για να τον χτυπήσουν...Και αυτή λογικά ήταν η avant garde των κοτόπουλων...Τι να πει κανείς;

http://www.gazzetta.gr/iphone-all-news/item/1054697449-%CE%A3%CE%B9%CF%8C%CE%B2%CE%B1%CF%82-%C2%AB%CE%A0%CE%AD%CF%83%CF%84%CE%B5-%CE%BA%CE%AC%CF%84%CF%89-%CE%91%CE%95%CE%9A%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1%C2%BB

Λυπάμαι μόνο που ο Σιόβας, μετά το παράπτωμά του, έχασε την πιθανότητα να αγωνιστεί για την κιτρινόμαυρη βασίλισσα...Πάει το άλμα στην καριέρα του...

claire είπε...

@brf:
Κάπου διάβασα οτι κατά τη διάρκεια του ματς έπεφτε πολύ βρισίδι μεταξύ Ριέρα - Κατσάμπελα με τον τελευταίο να του έχει κάνει σκληρά τάκλιν. Βέβαια δε θεωρώ οτι η λύση του όλου θέματος ήταν η σφαλιάρα αλα "μεγιά το κούρεμα" στον Καφέ. Ο Λεμονής δήλωσε σε συνέντευξη πριν απο λίγο οτι θα μιλήσουν με τον παίκτη. Πάντως τα χανουμια έκαναν καταγγελία και όπως φαίνεται ο Ριέρα δε γλυτώνει την τιμωρία.

br fun_atic είπε...

Ωραία. Αφού του έφταιγε ο Κατσάμπελας, γιατί καρπάζωσε τον Καφέ;
Καλά, είναι δυνατόν να τιμωρηθεί παίκτης όταν η πράξη του δεν έχει γραφτεί στο φύλλο αγώνα;

claire είπε...

Ελα μου ντε! Δεν ξερω τι του έφτιαξε αυτός, wrong place, wrong time :-Ρ. Το αεκ πάντως λέει οτι θα πάει στην ΕΠΟ ως αποδεικτικό στοιχείο το βίντεο με το χτύπημα απο τον αγώνα. Νομίζω πως αυτό γίνεται...

Katrinos είπε...

Αυτό το μαλακισμένο έπρεπε να έχει βγεί με δύο κίτρινες, η πρώτη που φεύγει ο Σίτο και του τραβάει τη φανέλα απο πίσω, η δεύτερη μπορείτε να επιλέξετε απο ποτ πουρί κλαδεμάτων. Φυσικά όλα αυτά τα ζώα δεν είδαν τίποτα, παρά μόνο τη σφαλιάρα που τράβηξε ο Σίτο στο Καφέ (άσχετο).

Ο Σίτο βεβαίως και θα τιμωρηθεί διότι η πριγκηπέσσα κάκιωσε που της κλέψαμε τη παρθενιά και γίναμε Λούης και θα μας κυνηγήσει μέχρι να δικαιωθούν τα ποθημένα της. Έτσι γίνεται μετά απο κάθε όργιο μας με αυτή την ομάδα. Στη μια ψ@λι@ τους έφταιγε το πανό και ο μπουνιά στον Αραούχο, την άλλη τους φταίει η καρπαζιά. Αφήστε και τα έκτροπα που έγιναν μετά που εαν τα κάναμε εμείς θα είχαν βουήξει όλες οι φυλλάδες. Σε αυτή τη περίπτωση αγανακτισμένοι αγνοί φίλαθλοι μπούκαραν να τα ψάλλουν σε αυτό το παλιόπαιδο το Σίτο και αυτό τον αληταρά το Σιόβα που τόλμησε να πει το αλησμόνητο 'πέστε τώρα κάτω αεκάκια'. Επιπλέον επιστήμονες αρνούμενοι να πιστέψουν οτι αυτό το κωλόπαιδο ο Μήτρογλου τόλμησε να βάλει γκολ στην ομαδάρα τους την έπεσαν στο Λεμονή έξω απο το πούλμαν. Ντροπή και αίσχος...

Katrinos είπε...

http://www.gazzetta.gr/iphone-all-news/item/1054697532-%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CE%91%CE%95%CE%9A-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%A1%CE%B9%CE%AD%CF%81%CE%B1

Kυρία κυρία , ο μικρός Σίτο έβαλε το χεράκι του μέσα στο βρακάκι μου!!!!

Bertheway είπε...

AX αεΚΟΥΛΑ!
http://www.youtube.com/watch?v=9IgVg49i0Cw&feature=player_embedded#at=181

Costix είπε...

@Bertheway
Σουπερ το βιντεακι, αδελφε !!!

@Brfun
Μην εισαι τοσο σιγουρος οτι θα φυγει ο Ινδιανος τον Ιουνιο.
Αλλο μια σεζον μαζι μας θα τον ''ψησει'' στα δυσκολα, ασε που θα βγει χαλλλλλαρα και πρωτος σκορερ.

zamis είπε...

Φανταζομαι ο Μπεος θαχει πικραθει απο τους αγνωμονες Βολιωτες και θα θελει να φυγει..

br fun_atic είπε...

Γιατί είναι αχάριστοι οι βολιώτες.και αν μείνει χωρίς ομάδα θα θεωρηθεί καλή λύση για τον πανιώνιο,με αποτέλεσμα να αποκτήσει χωρίς ή έναντι συμβολικού ανταλλάγματος μιά ομάδα που πούλησε για μερικά εκατομμύρια πριν από πέντε χρόνια.αυτή κι αν είναι επιχειρηματική κίνηση

Costix είπε...

ρε παλιοπαιδα, τζαμπα θα ερθει, μονο και μονο για να βοηθησει την ομαδα του.

μονο με μανατζμεντ και μεταγραφες θα καταπιαστει ο ανθρωπακος, και αυτο χωρις καμμια απολυτως αμοιβη.

ετσι, μπας και δουμε και μεις καμμια ασπρη μερα.

Endys είπε...

Για να μπένουμε σιγά σιγά στο πνεύμα του επόμενου αγώνα, ελπίζω οι Πάνθηρες να είναι συνετοί και να μην αρχίσουν τα "γαμ.....ται ο θρύλος κι ο Πειραιάς" και "γαυροι μ...νια γ...μω τον Πειραιά" κλπ.

Αφενός θα μειωθεί η απόδοση σχεδόν της μισής ομάδας Μήτρογλου, Γκαλίτσιος, Σβέρκος? Κούμο? και Λεμονής. Αφετέρου όσο κι αν δεν μας αρέσει, αν τελικά σωθούμε ο γαύρος θα έχει μερίδιο.

br fun_atic είπε...

Επίσης να παρακαλάμε να έχει καλό καιρό γιατί αλλίως ο ΑΜΑΝΑΜ θα πιάσει το αγαπημένο του: ωωω γαμ@@@@εται ο καιρός, γαμ@@@εται ο καιρός κι ο Ολυμπιακός...
Δεν είναι ώρα να παρεξηγηθούμε με τον βαγγέλα λόγω καιρικών φαινομένων.

Katrinos είπε...

Πάντως έχουμε μεγάλη πλάκα. Μιλάω για τους Βαζέλες και την αεκ που πετάγεται σαν τη κλανιά. Οι βαζέλες ξαφνικά ανακάλυψαν οτι το πρωτάθλημα είναι βρώμικο και σήκωσαν το λάβαρο της επανάστσης, ξεχνώντας τα περσινά τα δικά τους και τη περίοδο Ρίνγκο. Ο δε Αδαμίδης θέλει να κάνει άλλη λίγκα για να έχει και η αεκ το δικαίωμα στη κατάκτηση τίτλου. Γιατί δεν αποχωρούν οι αεκτζήδες απο το πρωτάθλημα να κάνουν μια λίγκα με τον Απόλλωνα και κάθε χρόνο να πανηγυρίζουν τίτλο?

zamis είπε...

Βεβαια ο μαριναρχης εξακολουθει να ξεφτιλιζει την νοημοσυνη ολου του κοσμου-ζητησε λεει απο τους οργανωμενους βοηθεια να βρει τους εγκληματιες φιλους τους!
Και τα γιουσουφακια να γραφουν για''αντρικεια συγνωμη''.

Katrinos είπε...

@ZAMIS, ξέρεις με τι τα παίρνω? Οτι ξαφνικά οι ΠΑΟ και ΑΕΚ ανακάλυψαν τα χάλια του ποδοσφαίρου μας και οι δημοσιοκάφροι σχίζουν τα ρούχα τους λες και ήρθαν απο την Ελβετία χθες.

Ένα μάτσο αληταράδες είναι απλά οι μεν τσαντίζονται που βρέθηκε πιό καλός νταβατζής απο τους ίδιους. Είναι προφανές οτι οι μαλακίες που έκαναν οι γαύροι έδωσαν πρώτης τάξεως άλλοθι να καλύψουν οι άλλοι δύο τα προβλήματα τους. Οι μεν βαζέλες έχουν τόσα πολλά εσωτερικά προβλήματα, έλλειψη διάθεσης προσφοράς απο τους μετόχους και πολλά χρέη που ξέρουν και οι ίδιοι οτι του χρόνου ή θα πρέπει κάποιος να βάλει πολλά λεφτά ή θα αντιμετωπίσουν τις ορδές των δικών τους κάφρων διότι δεν θα είναι ανταγωνιστικοί.
Για την αεκ και το αδαμίδι νομίζω δεν χρειάζεται να γίνει ιδιαίτερη αναφορά αυτοί δεν έχουν ούτε δάκρυα να κλάψουν.

Εαν θυμάμαι καλά πέρσι οι βαζέλες χαιρόντουσαν που είχαν τον έλεγχο της κατάστασης, οι ίδιοι που τώρα καταγγέλουν το Βαγγέλα.

Griniaris είπε...

Κι όμως υπάρχει λύση.Στα ντέρμπι βάζελου-γαύρου να αγωνίζονται τα ΔΣ.Έτσι κι αλλιώς εκεί παίζονται τα ματς.Άντε μετά να δω το Μαρινάκη να κηνυγάει τον Γόντικα....

zamis είπε...

Katrine δε διαφωνω.
Ειπαμε,τα σκατα ειναι ιδια.

zamis είπε...

O Mπεος τοποθετηθηκε η οχι ακομα?
Ξεχασα,αυτος κανει γιορτες του ποδοσφαιρου με τον μαριναρχη,ειναι θεμα επιπεδου.

Griniaris είπε...

Ναι,ναι κορόιδευε zamis.Τώρα που θα φέρει τον Λίνεν στο Βόλο να δω τι θα λες....

zamis είπε...

Τι? δεν θα παει τελικα ο Κουπερ?

Katrinos είπε...

Έκλεισε Μπουμπένκο ο Βόλος.

Μιας και ανέφερες το Λίνεν, μου έρχεται το περιστατικό με τη κοτρώνα που του είχαν πετάξει εκεί πάνω στο Βορρά, αλλά ήταν προπονητής του Πανιώνιου άρα και αναλώσιμος....

Katrinos είπε...

@ Griniaris

και τους αφούς Γιαννακόπουλου κεντρικούς αμυντικούς, σιγουριά στον αέρα!!

Costix είπε...

Οτι και να λετε, η βασικη αρχη του καλου ποδοσφαιρου σημερα ειναι
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΦΡΑΓΚΑ, ΜΑΜΑΕΙ !!!
Οι υπολοιποι ας περασουν απο το ταμειο ανεργιας.

zamis είπε...

Ναι,θα τρακαρουν και μεταξυ τους οπως με τα αυτοκινητα τους!

Griniaris είπε...

Πάντως δεν νομίζω ότι υπάρχει Πανιώνιος που δεν χάρηκε για τον τρόπο που έχασε ο βάζελος.Κι αν ο Μαρινάκης θέλει να τον ξεφτιλίσει κι άλλο,δεν έχει παρά να χάσει την Κυριακή με ανύπαρκτο πέναλτι...

Katrinos είπε...

Υπάρχουν 2 τρόποι

1) Η με σφαγή απο τη διαιτησία

2) Η να χάσει με κατεβασμένα χέρια και να δηλώσει οτι προφανώς ο ΠΓΣΣ είναι καλύτερη ομάδα απο το ΠΑΟ

zamis είπε...

Καταχαρηκα για τους βαζελους κι αηδιασα με τους γαυρους.

br fun_atic είπε...

ε βέβαια...παράγκα για να κερδίζει έχουμε ξαναδεί. Αν όμως στήσει παράγκα και για να χάνει θα έχει μεταφερθεί σε άλλο επίπεδο της στρατόσφαιρας.

Αφιερωμένο στον Βαγγέλα

http://www.youtube.com/watch?v=3dLAv0NklTg

πως μας ξέφυγε αυτός Costix; με 3-4 παγκόσμια θα τον είχαμε κάνει πάνθηρα...Πάντως κοπιάρει τα πρώτα βήματα του δικού μας...

zamis είπε...

Να μην συγκρινουμε παντως Πατερα με Τζιγκερ..ο τελευταιος κατι πηγε να κανει θεσμικα με τον δικο μας..

claire είπε...

Καλημέρα! Για να ξεκινήσει η μέρα με γέλιο...

http://www.youtube.com/watch?v=MSLNJ3LOVjg&feature=player_embedded

Costix είπε...

μπα, δεν νομιζω γιατι κοιλαει αιμα γαυρου στις φλεβες του. Σου θυμιζω οτι ο πατερας του ηταν κολλητος με τον Νταιφα και μετειχε στα ΔΣ του Ολυμπιακου επι προεδριας του, αρα ειναι μπολιασμενος γαυρος. επισης θα μας ετρωγε και ολο το φαγητο. περαν πλακας, τον θεωρω πολυ καλο ατομο, βαρδα μην τον πειραξεις, ειναι τρομακτικα εκδικητικος. παντως πρωτος δεν πειραζει ποτε εκεινος. τα εχει παρει με τον βαζελο και τον father, με το πετσινο πεναλτυ στου χαριλαου, ενω ειχαν συνενοηθει αλλα, δλδ μαζι σαν φιλοι να εβγαιναν δημοσια και να αλλαζαν την εικονα κλπκλπ. αφου ομως ο father του δικαιολογηθηκε οτι ''its only business'' ανοιξε τους ασκους του αιολου.

ειναι το περιφημο

ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΑΝΤΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ
ΚΑΙ
ΟΔΟΝΤΑΣ ΑΝΤΙ ΟΔΟΝΤΑ

Τρεχατε τωρα βαζελακια...

br fun_atic είπε...

Το τσίπουρο είναι καλύτερο και από μετάγγιση.

Εκδικητικός ε;;;Το ξέρει αυτό ο Τζέρυ;

Φαντάζεσαι να του ζητήσει τα λεφτά από τον Μανιάτη, να του πληρώσει τους δανεικούς ή να του σφραγίσει τίποτα επιταγές;;;μουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

τον βλέπω μαρκόνη στα καράβια. Ο σύγχρονος Καββαδίας...

αφιερωμένο στην προεδράρα

http://www.youtube.com/watch?v=DL4FKLn4-Ic

zamis είπε...

''ΥΓ. Για τα φέιγ βολάν, αν πραγματικά υπάρχει έστω και μικρή μερίδα ανθρώπων στο Βόλο που τα υιοθετεί, να είστε σίγουροι ότι ο Ολυμπιακός Βόλου σύντομα θα αλλάξει χέρια. Τα έργα όμως επί ημερών μου, θα μείνουν για πάντα στην ιστορία, είτε σας αρέσει, είτε όχι.''


Ο πρόεδρος
Αχιλλέας Μπέος»

Griniaris είπε...

Όταν λέει σύντομα,εννοεί ας πούμε αυτό το καλοκαίρι άραγε;

br fun_atic είπε...

όταν λέμε μικρή μερίδα, πόση εννοούμε; 1000 άνθρωποι; 500;100;50;15;3;2; ο περιπτεράς του γηπέδου;;;

Και μια που θα μείνει χωρίς ομάδα, αυτό το αγόρι ποιος θα το πάρει;
Κάτι μου λέει ότι ο Αχιλλέας θα έρχεται και επισήμως στα επίσημα...Μήπως να άρχιζε από τώρα τις προσπάθειες ο κύριος Τσολακάκης;

zamis είπε...

ρε ο ιδιος εριξε τα φει βολαν σας λεω..

br fun_atic είπε...

Λες να δούμε και στην πλατεία με σύνθημα : γύρνα πίσω Αχιλλέα;

panioniaria είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τη χθεσινή αναφορά του Costix όσον αφορά το ντέρμπι.....Ο Καλόπουλος ήταν αυτός που είχε δώσει πέναλτυ τη βουτιά του Νίνη πέρυσι στη Ν.Σμύρνη
Οι 2 αυτές ομάδες δεν θα έπρεπε να μιλάνε για διαιτησία γιατί βρωμίζουν και καταστρέφουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Υ.Γ:Εδώ και ένα μήνα δουλεύοντας στο Καραισκάκη συναναστρέφομαι καθημερινά με δεκάδες άρρωστους γαύρους και αυτό που διαπίστωσα είναι η αλάζονική τάση του Βαγγέλα να μείνει κυρίαρχος του παιχνιδιού.
Ξέρει κανείς αν ο Μήτρογλου και ο Γκαλίτσιος θα παίξουν τη Κυριακή?

claire είπε...

Ο Γκαλίτσιος θα παίξει, ο Μήτρογλου όχι (ήταν λέει στη συμφωνία του δανεισμού)...

Costix είπε...

May I remind you

it's only rock and roll

http://www.youtube.com/watch?v=XcqjrJJPTY8

Costix είπε...

ποσες φορες πρεπει να σας το πω για να το καταλαβετε ??? cool it, dudes !!!

zamis είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=2gcrajf9Whk&feature=related

br fun_atic είπε...

Χωρίς στέγη ο Λεονάρντο. Κυριολεκτικά!!!

http://www.sport-fm.gr/article/460470

μου αρέσει που έκαναν και τους δύσκολους για να μας τον δώσουν...

αφιερωμένο στον Βραζιλιάνο άσσο της Α.Ε.Κ

http://www.youtube.com/watch?v=56sjeW-BHCM

br fun_atic είπε...

η επετειακή φανέλα της Ε.Ν.Π για τα 75 χρόνια τους

http://www.vissini.com/news/parangelia-epetiakis-fanellas/

ό,τι δεν κάναμε εμείς δηλαδή για τα 120 μας...

br fun_atic είπε...

σήμερα η εκκλησία γιορτάζει τον Άγιο Πολύκαρπο. Δεν ήξερα ότι υπήρξε κι άλλος Σμυρνιός Άγιος

http://el.orthodoxwiki.org/Πολύκαρπος_Σμύρνης

br fun_atic είπε...

το κατηγορητήριο για τον Ριέρα

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League κάλεσε σε απολογία τον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Πανιώνιος Riera κατόπιν αυτεπάγγελτης παρακολούθησης του video του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΑΕΚ – ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ διότι: “Στο 48ο λεπτό του πιο πάνω αγώνα βιαιοπραγήσατε κατά του αντιπάλου ποδοσφαιριστή Καφέ και συγκεκριμένα εκτός φάσης τον χτυπήσατε πισώπλατα με γροθιά, στο πίσω μέρος του κεφαλιού του. Το περιστατικό αυτό διέλαθε της προσοχής του διαιτητή”.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ. 5, 10 παρ.1 εδ. γ΄και 6 εδ. στ΄, 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ και 15 παρ. 8 του ΚΑΠ».

Ας μου εξηγήσει κάποιος τον όρο αυτεπάγγελτη παρακολούθηση βίντεο...

Και πόσο αυτεπάγελτη ήταν αφού προηγήθηκε καταγγελία της Α.Ε.Κ; Δεν πρέπει η Π.Α.Ε Πανιώνιος να καταγγείλει και τον Καφέ; Η συμπεριφορά του ήταν εξίσου αντιεπαγγελματική...

br fun_atic είπε...

κομματάκι άστοχη η δήλωση του Σιόβα

Για τις καλές αποδόσεις του Πανιωνίου εναντίον των μεγάλων ομάδων:

«Στα παιχνίδια με τους μεγάλους είμαστε πιο παθιασμένοι και περισσότερο σοβαροί. Φαίνεται αυτό. Αλλάζει το μυαλό μας. Ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει φιλοδοξίες και θέλει να δείξει το κάτι παραπάνω. Βέβαια, ο κάθε παίκτης έχει το δικό του σκεπτικό».

από την gazzetta

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Καλά βρε χρυσό μου, κοτζάμ οδός Αγ. Πολυκάρπου με μιά νησίδα ΝΑΑΑ στη μέση (από Κράτητος προς Αγ. Φωτεινή), δέ σου λέει τίποτα; :)

br fun_atic είπε...

Την ξέρω την οδό. Δεν ήξερα ότι ο Άγιος ήταν από την Σμύρνη...

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

@Costix (and all)

http://www.youtube.com/watch?v=cK_ZCNucxmI

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Γιατί, μήπως το ήξερα εγώ;
πλακίτσα έκανα.

Costix είπε...

Yeeeaaah !!!!
Nice, ακραιφνιτσα μου !!!

zamis είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=7RSRoM_fc9I

claire είπε...

Απολογία Ριέρα: http://www.sport-fm.gr/article/460619

Τι σκατά λένε? Πάμε καλά? Όταν άκουσα οτι είχαμε μάρτυρα υπεράσπισης αναρωτήθηκα ποιος να ήταν. Όταν διάβασα οτι ήταν ο Τσολακάκης απλώς επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες μου :(

br fun_atic είπε...

Μα αφού ο ίδιος παραδέχεται ότι τον έσπρωξε, πως είναι δυνατόν να παραποιήθηκε με μοντάζ το βίντεο; Αυτά δεν τα έκανε ούτε ο Μπιρσίμ. Σε λίγο θα βγαίνουν αίματα από τις πληγές και θα μας λένε ότι σκηνοθέτς τς Νόβα είναι ο Ταραντίνο...

Το κορυφαίο όμως είναι ότι ο επόπτης είδε αυτό το κάτι (το έβλεπε άραγε ζωντανά ή μονταρισμένο) και το ανέχθηκε...ήμαρτον κύριε.Και οι παίκτες της Α.Ε.Κ που έτρεξαν να διαμαρτυρηθούν, έβλεπαν σε ζωντανή μετάδωσε το μονταρισμένο βίντεο της νόβα;Όλοι αυτοί ζούσαν σε εικονική πραγματικότητα.Η νόβα προέβαλα 3d ολογράμματα...

Ελπίζω να μην ενδιαφερθεί νόβα για όλα αυτά γιατί οι μηνύσεις θα πέσουν βροχή. Καμιά φορά η τιμωρία δεν είναι τίποτα μπροστά στον εξευτελισμό ενώπιον ακροατηρίου αλλά και της κοινής γνώμης...

br fun_atic είπε...

η υπερασπιστική γραμμή του Πανιώνιου σύμφωνα με την gazzetta

Επίσης, αναφορικά με την κατηγορία της βιαιοπραγίας ο εκπρόσωπος του Πανιωνίου επεσήμανε: «Δεν δεχόμαστε την πράξη της βιαιοπραγίας. Η συμπεριφορά του παίκτη που σε καμία περίπτωση δεν είναι γρονθοκόπημα ή απόπειρα γρονθοκοπήματος. Τρέχει πίσω από τον παίκτη για να διαμαρτυρηθεί για τις προηγούμενες συμπεριφορές του. Αυτό που έχει πρόθεση να κάνει και αυτό που επιχειρεί, άλλο να φαίνεται διαφορετικά, είναι να τον σπρώξει δυνατά. Κατά τη διάρκεια του τρεξίματος φαίνεται ότι το χέρι του ακουμπάει το κεφάλι του παίκτη της ΑΕΚ. Πρόθεσή του είναι να τον ταρακουνήσει. Προσπαθεί να τον προλάβει και να τον ταρακουνήσει. Δεν υπάρχει μπουνιά».

Με λίγα λόγια πάμε να βγάλουμε τρελούς τους χιλιάδες τηλεθεατές και δεν πατάμε καθόλου στην προηγούμενη συμπεριφορά του Καφέ και κυρίως στην αγκωνιά πριν από την επίμαχη στιγμή...

claire είπε...

Μα εκτός απο τους χιλιάδες τηλεθεατές, αλλά και φιλάθλους που λένε για την ενέργεια του Ριέρα, ο Γκαλίτσιος, ο Λεμονής είπαν οι ίδιοι οτι καταδικάζουν την σφαλιάρα. (?) Μόνο ο επόπτης, ο παίκτης και ο Τσολακάκης την κατάλαβαν αλλιώς. Και η πλάκα είναι οτι όλη την εβδομάδα μέσα απο sites και εφημερίδες φάνηκε οτι ο Πανιώνιος καταδικάζει την ενέργεια, η διοίκηση είναι ενοχλημένη με τον παίκτη και θα πεσει το μεγαλυτερο χρηματικο προστιμο ever. Μήπως λέω μήπως μας κοροιδευουν μέσα στα μούτρα μας?

ΥΓ: Εφόσον μάλιστα θεωρούν οτι ο Ριέρα δεν τον χτύπησε δεν θα πέσει και πρόστιμο απο την ΠΑΕ στον παίκτη. Υποθέτω...

Katrinos είπε...

Τα πράγματα είναι απλά, ο Σίτο σήκωσε το χέρι του για να χαιρετήσει ένα γνωστό του στην εξέδρα, την ίδια ώρα ο Καφές θυμήθηκε ότι τους χρωστάν κάτι μεροκάματα και έκανε όπισθεν να το πεί στο Σάχα μηπως το ξαναξεχάσει, οπότε την ώρα που κατέβαζε ο Σίτο το χέρι έφτανε ο Καφές και έγινε οτι έγινε, αυτή είναι η αλήθεια κύριε πρόεδρε και μόνο αυτή.

br fun_atic είπε...

ο Γκαλίτσιος το είδε μονταρισμένο το βράδυ. Έπεσε θύμα sfx.
Την επόμενη φορά μπορεί ο Πανιώνιος να αναθέσει στον καλό φίλο της σελίδας και ειδικό στο 3d animation (τιτανομαχία, χάρυ πότερ) Θάνο Τοπούζη να τους φτιάξει ένα βίντεο που να παρουσιάζει τα τέρατα που επικαλούνται...Ο άνθρωπος είναι κορυφή. Μπορεί να φτιάξει σε 3d τον δικέφαλο αετό να επιτίθεται στον πάγκο της ομάδας και τον ριέρα (ως άλλος Αη Γιώργης) να τον σκοτώνει...
Πάλι τιμωρία θα φάμε, αλλά τουλάχιστον θα κόψουμε χιλιάδες εισιτήρια :)

br fun_atic είπε...

Για κάτι πιο χιουμοριστικό, μπορούμε να αναθέσουμε την δημιουργία του βίντεο στο δίδυμο Χάρης - Σπάρος...

Επειδή φημίζονται για τα ανάποδα βίντεό τους, θα παίξουν ανάποδα όλο το βίντεο του αγώνα και θα αποδείξουν ότι ο Καφές είχε πέσει και ο Σίτο τον βοήθησε να σηκωθεί...

Μικρό δείγμα της δουλειάς τους:
http://www.youtube.com/watch?v=7GDtn8eR2IA

Griniaris είπε...

Το σχόλιό μου για την απολογία:

Καθώς προχωρούσα με το αμάξι μου,βλέπω στη μέση του δρόμου ένα βάτραχο.Σταματάω και τον βάζω στην άκρη.Τότε έκπληκτος τον ακούω να μου λέει:Επειδή μου έσωσες τη ζωή,αυτά είναι τα νούμερα του μεγάλου τζακ ποτ στο τζόκερ.Γέλασα κι έφυγα.Για πλάκα έπαιξα τα νούμερα που μου είπε και προς μεγάλη μου έκπληξη κέρδισα.Γύρισα στο ίδιο μέρος και τον βρήκα να τον ευχαριστήσω.Του λέω,θα κάνω ότι θέλεις.Μετά από μεγάλη μου επιμονή,το μόνο που ήθελε ήταν να τον πηδήξω.Αναγκάστηκα να το κάνω και ξάφνικά μεταμορφώνεται σε κοπέλα...

Έτσι έγιναν τα πράγματα,κύριε Πρόεδρε και όχι όπως τα λέει η μάνα της 16χρονης...

br fun_atic είπε...

Κοπέλα ήταν ή μας λες απέξω απέξω ότι την έπεσες στον μπάγεβιτς;

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Το θέμα είναι ακόμα πιό απλό:
Επειδή ο Σίτο είναι γνωστός θαμών τού κομμωτηρίου, ήταν ο μόνος που πρόσεξε πως ο Καφές είχε κάνει καινούργια κούπ και τού έριξε τη γνωστή σφαλιάρα "με γειά το κούρεμα". Μιά φιλικότατη χειρονομία ήταν... κύριε Πρόεδρε!
Προς τί όλος αυτός ο θόρυβος;

br fun_atic είπε...

μπορούσαμε να επικαλεσθούμε κι αυτό

http://www.youtube.com/watch?v=Fp5bpwNYw7Y

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/460671

όσο είναι η ταρίφα δηλαδή...

υπήρχε καμία ανάγκη να πούμε όλα αυτά; Το θέμα είναι ότι δεν θα έχουμε τον Ριέρα στα δύο παιχνίδια της χρονιάς

General Tanz είπε...

Μεσα σε ολα, και αυτο!
http://www.sport-fm.gr/article/460664

claire είπε...

Μωρέ ας αποχωρήσει. Το θέμα είναι να μην κατηφορίσει προς τα εδώ μεριά!

br fun_atic είπε...

Προσωπικά το θεωρώ πάρα πολύ πιθανό...Το θεωρούσα πιθανό από την εποχή του συλλαλητηρίου, κρίνοντας από την ιδιαίτερα ενεργή παρουσία φίλων του.

Αναγνωρίζω τα καλά που έχει κάνει στην ομάδα. Υπάρχει όμως λόγος να γυρίσουμε σε ένα μοντέλο του παρελθόντος;

Αν ο Αχιλλέας είναι τόσο εύθικτος, μήπως θα έπρεπε να μετρήσει ότι πιθανότατα υπάρχει μια μικρή μερίδα οπαδών του Πανιωνίου (και σίγουρα μεγαλύτερη από αυτή του Βόλου) που δεν θα τον ήθελαν ξανά ως πρόεδρο της ομάδας; (ως φίλαθλος είναι super)

zamis είπε...

ρε παιδια,το ειπε ο ανθρωπος,εχει να προετοιμασει το κλιμα για το ματς με τα τυρια

claire είπε...

H μεγαλύτερη μερίδα των Πανιωνιων θεωρώ οτι δεν τον θέλει πίσω. Επειδή κάθομαι στην 6 όσες φορές έχει έρθει τον έχουν χαιρετίσει λίγοι, ενώ κάποιοι απο τους υπολοιπους θα μουρμουρίσουν ένα "ούξου" ή το ευγενικότερο "τι θέλει πάλι αυτός εδώ?". Επίσης, δε νομίζω οτι οι Πάνθηρες έχουν ξεχάσει ή θα ξεχάσουν εύκολα. Προσωπικά, ούτε εγώ τον θέλω πίσω. Είχε τα χρόνια του στην ομάδα, neeeeext! Το θεωρώ πισωγύρισμα και μία μέτρια και προσωρινή λύση, κάτι σαν την τωρινή μας κατάσταση. Αν τελικά έρθει θα δημιουργηθούν προβλήματα και κόντρες για άλλη μια φορά. Δε θέλω να θυμηθώ πάλι τι είχε γίνει το τελευταιο καιρο που ηταν ο εν λογω κυριος στην ομαδα. Το θεωρώ σχεδόν σίγουρο οτι θα εχουμε προβληματα. Γι'αυτο λεω να κατσει εκει που ειναι και να μας αφησει στον πονο μας.

br fun_atic είπε...

πρώτη φορά βλέπω πρόεδρο ομάδας να πηγαίνει στο γήπεδο άλλης ομάδας για ν προετοιμάσει εχθρικό κλίμα εις βάρος αντιπάλου.

@claire
κάθεσαι στην ίδια θύρα με το μισό μπλογκ...Όσο και να πεις έχουμε εξαιρετικές μορφές στην 6!!!

claire είπε...

@br: Εξαιρετικότατες μορφές δε λέγεται! :) Τα 2 τελευταία χρόνια (φέτος χαθηκε) είχαμε έναν ο οποίος έβριζε ΠΑΝΤΑ τον τέταρτο ανεξάρτητα απο τον αγώνα, τον αντιπάλο ή το ατόμο. Έπεφτε πολύ γέλιο! Τώρα για μασκότ έχουμε έναν τύπο που τσιρίζει (πολύ!). Έχει τύχει απο τα γέλια να κλαίω με τον συγκεκριμένο. Πάντως θεωρώ μακραν οτι στην 6 υπάρχουν οι περισσότεροι προπονητές εξέδρας ;-)

Η θεϊκότερη ατάκα που έχει ακουστεί δε είναι όταν παίζαμε με τον Ολυμπιακό και είχε σκάσει το "σκάνδαλο" με το διορισμό του Νικοπολίδη κηπουρό στην Κηφισιά, όπου κάποιος την ώρα που αρχιζει να ψιχαλίζει πετάγεται και λέει:

"Νικοπολίδηηη, βρέχει, να σπείρω το γκαζόν???"

Για κανα 10λεπτο η κερκίδα απο τα γέλια δεν έβλεπε το ματς :)

ΥΓ: Πολλά credits και στον κ.Τάκη που με το που φάμε κανα γκολ μας δίνει καραμελίτσα παρηγοριάς :)

br fun_atic είπε...

Και μόνο που έχετε τον Ευτύχη είστε ευλογημένοι!!! (για τις άλλες τρεις θεϊκές μορφές, απλά δεν υπάρχουν σχόλια).

Costix είπε...

@claire
στην 6Γ καθεσαι η στην 6Β ???

Costix είπε...

Για να μην ξεχνιωμαστε !!!

http://www.youtube.com/watch?v=EeY9IRnVmk8

br fun_atic είπε...

πάρε ένα κι από εμένα

Εξαιρετικά αφιερωμένο στην Άννα

http://www.youtube.com/watch?v=pX2UIC5nM2I

claire είπε...

@ Costix: Κάθομαι στην 6Γ, σειρά Ζ.

Βαγγέλης είπε...

Τι απολογία ήταν αυτή? Μας δουλεύουν κανονικά. Καλά του κάνανε του Ριέρα μόνο και μόνο για την απολογία μας.
Αγαπητοί συμπανιώνιοι θα σταματήσω να πηγαίνω στο γήπεδο γιατί αισθάνομαι ότι συμμετέχω και εγώ στο πιο ηλίθιο πρωτάθλημα της ευρώπης. Θα σταματήσω να είμαι πελάτης της Super Leagae των 2 πιο διεφθαρμένων ομάδων. Η τιμωρία της ομάδας του Μαριδάκη αποτελεί σκάνδαλο και πρόκληση για όλους τους υγειείς φιλάθλους. Ομως οι πρόεδροι της Super Κλίκας τον στηρίζουν ακόμα. Χίλιες φορές να έρχομαι στα παγκόσμια και να δίνω 30 ευρώ παρά να δίνω 10 ευρώ σε ένα κακώς σκηνοθετημένο πρωτάθλημα. Το έχω ξαναδεί το έργο. Ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω. Αρκετά.

zamis είπε...

Αντι να αντιγραφουν την ξεφτιλα ολων οσων απολογουνται,θα μπορουσαν να υπερασπιστουν την πραγματικοτητα,την οποια πληροφορουμαστε απο το μπλογκ του Κωστα Παπαδακου.
http://4.bp.blogspot.com/-mdsltEAPU5c/TWfVs19rswI/AAAAAAAACy4/xpFmx2jb9m0/s1600/f310_Pages_12-16_%25CE%25A3%25CE%25B5%25CE%25BB%25CE%25AF%25CE%25B4%25CE%25B1_1.jpg

υ.γ.δεν καταλαβαινω γιατι καποιος θα επρεπε να περιμενει την μη στηριξη μαριναρχη.

Costix είπε...

@claire
Φετος καθομαι στην 6Β σειρα Ζ.

Ομως μεχρι περυσι με ολη την παρεα καθομασταν στην 6Γ σειρα Κ ψηλα σχεδον στα μπουθ και διπλα στο καγκελο της 6Β.

Γενικα, εχει πολλους γραφικους, αλλα αυτη ειναι και η ομορφια του γηπεδου.

amanAM είπε...

Και όμως, η απολογία ήταν σωστή. Μοντάζ ήταν!

Το μοντάζ το έκανε ο ίδιος ο Καφές, που μια απλή καρπαζιά, την μετέτρεψε σε νοκ άουτ χτύπημα που τον έριξε στο γρασιδένιο καναβάτσο για 2-3 λεπτά!!!

NK99 είπε...

Μα και ο διορισμένος στον Πανιώνιο προπονητής δεν καταδίκασε την αισχρή ενέργεια του Ριέρα?

Την τρομακτική γροθιά του που είχε την δύναμη του Τάισον και την τεχνική του Άλι. Που θα ξάπλωνε ελέφαντα αλλά ο Καφές με την απίστευτη κράση που μόνο ένας σκληρός άντρας σαν και αυτόν έχει την γλίτωσε με μερικά λεπτά στο χόρτο μέχρι που κατάλαβε ότι ο διαιτητής δεν είχε σκοπό να βγάλει κόκκινη....

Δεν αναρωτιέμαι βέβαια αν θα το έκανε ως προπονητής του ΟΣΦΠ....

Τώρα αυτή τη στιγμή ετοιμάζει μυστικά σχέδια που θα σαρώσουν τον ΟΣΦΠ την Κυριακή....

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

δλδ ΝΚ99 εγκρίνεις την ενέργεια του Ριέρα; Είναι δυνατόν;

Βαγγέλης είπε...

Τέτοια μοντάζ-θέατρα βλέπουμε συνέχεια στα ελληνικά γήπεδα γιατί στους έλληνες παίχτες αντί για μπάλλα τους μαθαίνουν ηθοποιία. Εμείς υποστηρίξαμε ότι ήταν μοντάζ με την πραγματική εννοια. Υπάρχει διαφορά. Και μόνο η πρόθεση του πρέπει να τιμωρηθεί. Η ΑΕΚ τα έχει βάλει μαζί μας λόγω κόμπλεξ και το συγκεκριμένο γεγονός το εκμεταλεύτηκε. Το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε σαν διοίκηση. Και από ότι φαίνεται υπολειτουργεί.

NK99 είπε...

Ο Ριέρα αν δεν κάνω λάθος στην Ξάνθη πήγε να κόψει την μπάλα αντιπάλου του και έπρεπε να τιμωρηθεί με 10 αγωνιστικές. Τώρα αν η σφαλιάρα στον Καφέ κοστίζει 3 θα έλεγα ότι άλλο Ξάνθη άλλο ΑΕΚ.
Καταδικάζω λοιπόν την ενέργεια του Ριέρα που δεν σκέφτηκε ή δεν τον ένοιαξε που θα άφηνε την ομάδα του με 10.
Καταδικάζω και τον προπονητή που ήρθε στον Πανιώνιο να διδάξει ήθος.

Katrinos είπε...

Aγαπητέ ΝΚ99, να σου θυμίσω ή γνωρίσω (ανάλογα με την ηλικία σου) οτι ο 'διορισμένος προπονητής' στο Πανιώνιο , υπήρξε και ποδοσφαιριστής της ομάδας και μάλιστα σε δύσκολες εποχές ήταν εκ των πρωταγωνιστών. Άρα προσωπική μου γνώμη είναι οτι είναι άδικο να κάνουμε τέτοια σχόλια για έναν άνθρωπο με ήθος που έχει τιμήσει τη φανέλα μας. Τώρα όσον αφορά τα σχέδια που θα κατατροπώσουν το Γαύρο -και απευθύνομαι σε όλους- , εαν νικήσουμε ή πάρουμε Χ θα πούμε οτι μας το έδωσε ο Μαρινάκης άρα είμαστε παράρτημα, εαν χάσουμε θα πούμε πάλι οτι ως παράρτημα το δώσαμε γιατί δεν έχει κριθεί το πρωτάθλημα ακόμα ή ακόμα χειρότερα οτι τσάμπα είμαστε υποκατάστημα γιατί ως παράρτημα θα έπρεπε να μας το δώσει. Δεν βρίσκεις τελικά άκρη άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου και δη του ΗοmoPanionious. Δηλαδή κατα εσέ ΝΚ99 εαν βγάλουμε απο τη μέση το θέμα υποκατάστημα, εαν χάσουμε ο Σιρτάκης θα είναι άχρηστος? Γιατί εαν θυμάμαι καλά πέρα απο ένα φιλικό δεν τον έχουμε κερδίσει τα τελευταία χρόνια....

Όσον αφορά το Σίτο γροθιά , σφαλιάρα , χάδι, δεν έχει σημασία. Σημασία έχει οτι για άλλη μια φορά ο Σίτο είχε πολλά νεύρα , έτυχε σε αυτό το ματς να τιμωρηθεί για αυτά. Για μένα είναι εγκληματίας , μόνο και μόνο που αφήνει την ομάδα ξεκρέμαστη ενόψιν κρισιμότατων ματσάκιων.Ότι πρόκληση και να του έγινε είναι επαγγελματίας , έπρεπε να προφυλάξει την ομάδα και τον εαυτό του.

zamis είπε...

Μεσα στον αγωνα γινονται πολλα μεταξυ των παικτων..παντου και παντα..
Ο Ριερα τα κανει φορα παρτιδα και ρισκαρει να αφηνει την ομαδα με 10.
Αυτο ειναι ανευθυνο αλλα οχι και να του φορτωνουμε τα παντα,ο Καφες ειναι γνωστο ποσο ''προσεκτικα''βρωμικος ειναι..εκτος κι αν θελουμε να τον ξεφορτωθουμε κι αυτον anyway.

zamis είπε...

Kαι καλα,ο Λεμονης,σαν προπονητης,οφειλει ας πουμε να υπερασπιστει το fair play.
O Γκαλιτσιος τι δουλεια εχει να καταδικασει συμπαικτη του?

Katrinos είπε...

Zamis ειδικά εσύ ξέρεις τι ρόλο παίζει η επικοινωνία και απο αυτό η ΠΑΕ διαχρονικά ξέρει όσο εγώ ξέρω πυρηνική φυσική. Αφού δεν είχαν συννενοηθεί για την επίσημη θέση της παε ο καθένας λέει ότι κατεβάσει η κούτρα του δηλαδή μαλακίες.

Πραγματικά απορώ απο τη στιγμή που ένας έξω απο τη παε , συγκεκριμένα ο Αντώνης βρήκε αυτή τη φάση , γιατί δεν το εκμεταλεύτηκαν, όχι να μη τιμωρηθεί ο Σίτο , αλλά να φάει και το άλλο κωλόπαιδο κάτι.

NK99 είπε...

Χαίρομαι που υπάρχουν Πανιώνιοι που θα πάνε στο γήπεδο την Κυριακή με λαχτάρα να δούνε έναν συναρπαστικό αγώνα του οποίου η γνησιότητα το αποτέλεσματος θα αμφισβητηθεί μόνο από τους Ηοmopanionious....

Kατρίνο δεν μας λες τι ακριβως περιμένεις να δεις την Κυριακή?

zamis είπε...

Και περα απ'αυτο Κatrine,ο φραπες φευγει σφαιρα με την ληξη και τα Επικαιρα μιλανε για καρτερι στη φυσουνα και απο ποδοσφαιριστες και απο φουσκωτους..

Katrinos είπε...

Πρώτον εγώ πράγματι θα πάω με λαχτάρα στο γήπεδο διότι στο 15ήμερο παθαίνω στερητικό.
Δεύτερον πάω στο γήπεδο (και γράφω στο internet) για να κάνω χαβαλέ, να δω φίλους,( άσχετα εαν ορισμένες φορές μου γυρνάει μπούμερνανγκ) και όχι για να βγάλω ποθημένα άλλων καταστάσεων.
Τρίτον, δεν ξέρω τι θα δω τη Κυριακή ,όπως δεν ήξερα τι θα δω με αυτή την ομάδα κάθε προηγούμενη Κυριακή, εαν είσαι συχνός στο γήπεδο θα καταλαβαίνεις βέβαια τι εννοώ (ποιούς έχουμε νίκήσει και απο ποιούς έχουμε χάσει , αυτό εννοώ)
Τέταρτον έχω ήδη απαντήσει για τα αποτελέσματα και την ερμηνεία τους.

By the way άρχισαν τα όργανα με το financial fair play, τώρα κύριοι αρχίζει το ματς, τα μέχρι τώρα ήταν απλές οδοντόκρεμες.....έχουμε να δούμε πολλά μέχρι το Μάιο.

Katrinos είπε...

Zamis dear είπαμε είναι όλα θέμα επικοινωνιακών skills τα οποία δεν έχουμε , τόσο απλά. Σε τέτοια ματς πας προετοιμασμένος και με τη καμερούλα σου και με τις ανακοινώσεις σου κλπ,κλπ,κλπ.
Ας είχαμε τέτοιο υλικό στα χέρια μας και θα σου έλεγα εγώ εαν το αδαμίδι έκανε καταγγελία

cdu είπε...

Ότι και να πούμε, δυστυχώς έχουμε διοίκηση που όσο καλές προθέσεις και να έχει, πάσχει από μαλάκυνση.

Πέρα από τη διοίκηση (περισσότερα παρακάτω), το πρόβλημα δεν είναι κατά πόσο ο Ριέρα έπρεπε να τιμωρηθεί άλλα το κατά πόσο είναι ο μόνος. Τις προάλλες, στο ματς με τον ΠΑΟΚ, ποιός τιμωρήθηκε αυταπάγγελτα; Πέρυσι η κούλα φρόντισε να τιμωρηθεί ο Φαμπιάν και ο Αραούχο την πέρασε στα ψιλά. Εκεί δεν υπάρχουν κάμερες;
Πέρα από το ηθικό του θέματος (χωράει πολύ νερό, δηλαδη σιγά το παρθεναγωγείο που το ατίμασε το Ισπανάκι), υπάρχει το πρακτικό: Δεν μπορεί όλοι οι Πανιώνιοι (δοτοί ή μη) να καταδικάζουν τον Ριέρα και μετά να λέμε αηδίες. Αποφασίστε. Πέντε άνθρωποι είσατε.
Και δεν είναι δικαιολογία ότι δεν τα πάμε καλά στις δημόσιες σχέσεις. Πού τα πάμε καλά δηλαδή; Και σιγά ρε Κατρίνε μην ξέρουν τι παει ναπεί κάμερα!!!!

Πάμε παρακάτω: μας ξεφτιλίζουν μια βδομάδα με τον Σιόβα (έστω και τι είπε, ούτε πουτάνες τους είπε ούτε πούστηδες) οι παραγοντάρες μας δεν έχουν βρεί τίποτα να κάνουν αντιπραξη ενώ έγιναν "θαύματα" σε αγώνα χωρίς φιλάθλους. Εδώ μέχρι και ο γάβρος μας έβγαλε ότι ο Σισέ έδειρε τον κόσμο.
Προχωράμε:
Παίζουμε με τον γάβρο, και βγαίνει ο Γιόνσον και δίνει συνέντευξη στο οπαδικό τους έντυπο. Έλεος ρε.

Και τελειώνουμε: δεν νομίζω ότι έπρεπε να ψηφίσουμε την πρόταση μομφής. Δηλαδή σιγά τώρα, βρήκαμε ότι για τα χάλια του ποδοσφαίρου φταίει ο Μαρινάκης ενώ οι άλλοι είναι οσίες (χτεσινοί και προηγούμενοι). Έλα μ.. στο τόπο σου. Από την άλλη όμως όλοι μας λένε παράρτημα. Πού πας ρε και καρφώνεσαι με τη ψήφο σου; Τόσο κολλημένος είσαι; Και όλα καθαρά να είναι, τί συμπέρασμα θα βγάλει κανείς; Μην πας καθόλου ρε φίλε ή ρίξε ένα λευκό που να πάρει. Ντιπ νιονιό; Αφού βλέπεις ότι δεν περνάει η πρόταση. Τόσο κόλημα ρε παιδί μου στον εγκέφαλο;

Σταματάω εδώ. Η αηδία με έχει γεμίσει. Η πλάκα είναι πως μέσα σε όλα αυτά, βγαίνουμε εμείς να είμαστε οι βρώμικοι και η κούλα κάνει αγώνα για κάθαρση. Είναι σαν το παλιό ανέκδοτο με τους ολυμπιακούς μαλ.... Και σ΄αυτούς δεύτεροι βγαίνουμε γιατί τόσο μαλ... είμαστε.

General Tanz είπε...

Εντυπωσιακοτατη η αποδοση του 2πλου!!
Στον οπαπ 1,60 και εξω 1.80 μ.ο, οταν το συνηθες ειναι μαξ 1.45 με ομαδες του βεληνεκους μας.
Κατι γιγνεται!!

Kostas είπε...

Για σε ολους

claire είπε...

Μετά τον Πάντιτς, τον Γιόνσον πριν κανα 2 μερες και ο (Σίτο) Ριέρα έδωσε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε σήμερα στον "Πρωταθλητή". Μαλιστααααα...

br fun_atic είπε...

Σύμπτωση!!!

br fun_atic είπε...

Ωραίες συμφωνίες.γκαλίτσιος Μήτρογλου έξω,ο Μανιάτης όμως στην αποστολή.

Griniaris είπε...

Ποια αποστολή;Με τιμωρημένο τον Τοροσίδη θα είναι και ενδεκάδα...

ΥΓ.Παρεμπιπτόντως,αξίζει να δείτε το γκολ του "χοντρού" και δυσκίνητου για μας Μπρέσκα...

zamis είπε...

σουρχεται ο χοντρος γκρινιαρη:)

Costix είπε...

αξια της μοιρας τους τα βαζελακια. ολη την εβδομαδα κλαιγανε για το τι τους εκανε ο γαυρος το περασμενο σαββατο και χθες παρα λιγο να χανανε απο τον ατρομητο.
φτανει η κλαψα, ρε παιδια...
παιξτε και λιγο μπαλα...

Ron Barceló είπε...

Σισε, φουστάνια, Λάκης Γαβαλάς - Μαμιέται το λιμάνι κ ολος ο Πειραιάς

Costix είπε...

ωχχχχχ!!!
ο αστερας πηρε διπλο στις σερρες.
πολυ κακο αποτελεσμα !!!

zouri1 είπε...

Κυριες διχειριστα δεν θα γραψετε την αποψη σας για το ματς,?εδω η δικια μου
http://zouri1.wordpress.com/2011/02/28/%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%B6%CF%89%CE%AE-103-%CF%87%CF%81%CF%8C%CE%BD%CF%89%CE%BD-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-sex/