Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

everything's gonna be alright


Όλη την Κυριακή σκεφτόμουν αν ήθελα να δω από κοντά το χθεσινό παιχνίδι. Ήξερα ότι έχουμε δυσμενέστατη παράδοση με τον Ολυμπιακό, επιπλέον όμως θα τον αντιμετωπίζαμε με την χειρότερη ομάδα των τελευταίων ετών, με πολλές ελλείψεις και ύστερα από το διπλό του Αστέρα στις Σέρρες που μας ξαναέβαζε σε περιπέτειες. Το σημαντικότερο όμως ήταν ότι τον αντιμετωπίζαμε με την ρετσινιά του παραρτήματος. Όποιο κι αν θα ήταν το αποτέλεσμα θα αντιμετωπίζαμε την ίδια κατηγορία και τα ίδια ειρωνικά σχόλια από γνωστούς και φίλους. Τελικά πήγα.

Δεν θα ήθελα να πω πολλά για το παιχνίδι, γιατί κατά τη γνώμη μου δεν ήταν καλό. Ο Πανιώνιος ήταν ξεδοντιασμένος επιθετικά, ενώ ο Ολυμπιακός (με εξαιρέσεις μερικών παικτών όπως ο Μιραλάς, ο Ριέρα και ο Παπαδόπουλος) μάλλον χαλαρός. Κάναμε δυο- τρεις ψιλοευκαιρίες χωρίς να απειλήσουμε ιδιαίτερα, ενώ από την αποβολή του Ριέρα, μολονότι είχαμε αριθμητικό πλεονέκτημα ούτε που απειλήσαμε. Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός ήταν περισσότερο ουσιαστικός και απειλητικός και χρειάστηκε η επέμβαση του Μάχο σε 2-3 περιπτώσεις προκειμένου να μείνουμε στο παιχνίδι. Τελικά ισοφαρίσαμε με ένα τυχερό γκολ του Σβέρκος, τύχη που μας έλλειψε σε ολόκληρο το φετινό πρωτάθλημα.

Στα θετικά του αγώνα ο τρόπος που μας έπαιξε ο Παμπορίδης. Δεν θα έλεγα ότι μας ευνόησε, αλλά υπολογίζοντας την προϊστορία του, το ότι ήταν παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και τηρουμένων των αναλογιών μας έπαιξε αρκετά καλά.

Στους διακριθέντες Πανιώνιους θα έβαζα τους Μάχο, Σιόβα, Λάτκα, Κοντοέ, Κρικβέλια (καλό ντεμπούτο έστω και σε άγνωστη γι αυτόν θέση), Τσότσαλιτς, Σάμαρη (αυτό το παιδί μου αρέσει όλο και περισσότερο), Γουνδουλάκη (με τις καλές και τις κακές του στιγμές – πάντως καλύτερος από πρόσφατα παιχνίδια), ίσως και τον Σβέρκος (περισσότερο γιατί σκόραρε).

Πάνω απ’ όλους όμως τους διακριθέντες Πανιώνιους αυτός που μου άρεσε περισσότερο ήταν ο Ραφίκ Τζιμπούρ. Δεν έχει σημασία τι χρώμα έχει η φανέλα που φοράει. Για άλλη μια φορά μας απέδειξε πόσο Πανιώνιος είναι και ο κόσμος τον αποθέωσε με standing ovation κατά την αντικατάστασή του.

Ωραία ήταν και η χορογραφία των Πανθήρων. Μας έχει λείψει η ευρηματική παρουσία τους και σίγουρα τέτοιες στιγμές ομορφαίνουν τα παιχνίδια. Βέβαια η ωραία αυτή πρωτοβουλία επισκιάστηκε από τους δυο –τρεις που επιμένουν να συνεχίζουν την ιστορία με την ρήψη αντικειμένων στο κόρνερ. Αυτό το παραμύθι κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει.

Από νωρίς στα επίσημα και ο Αχιλλέας. Ήρθε άραγε ως φίλαθλος ή ως wannabe πρόεδρος; Αυτή τη στιγμή υπάρχουν αρκετοί Πανιώνιοι που θεωρούν ότι είναι η καλύτερη λύση στη δεδομένη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Τον θεωρούν εφάμιλλο του Μάκη, αλλά Πανιώνιο. Τι να πω; Μπορεί οι πραγματιστές να είναι εκείνοι.

Αν τα καταφέρει όμως ο Αχιλλέας, σίγουρα θα έχει πετύχει μια τεράστια νίκη γοήτρου, καθώς θα έχει επανέλθει μετά βαΐων και κλάδων (από κάποιους έστω) στην ομάδα που τον έδιωξε κατόπιν συλλαλητηρίων (μεγάλη υπερβολή κι αυτή βέβαια) και έχοντας αποκτήσει από τον Τσακίρη ΔΩΡΕΑΝ την Π.Α.Ε που του πούλησε πανάκριβα.

132 σχόλια:

dimosthenis είπε...

Είχα τις ίδιες σκέψεις με σένα αλλά εγώ δεν ήρθα στο γήπεδο. Πέρασα μια αγωνιώδη κατάσταση ακούγοντας από το ραδιόφωνο το ματς και βλέποντας ενδιάμεσα τα γκολ από τις ειδήσεις. Δεν έχω λοιπόν ολοκληρωμένη εικόνα παρά μόνο βλέποντας τις φάσεις εκ των υστέρων. έχω την εντύπωση ότι έλειπε ο Όμο από το κέντρο μας που έδωσε τη δυνατότητα σε Ριέρα και Μιραλας να αλωνίζουν από την σέντρα μέχρι την περιοχή μας στο πρώτο ημίχρονο.Πάλι φάγαμε γκολ στο τέλος του α ημιχρόνου και δεν είναι τυχαίο πια. Να ασχοληθεί ο Λεμονής και μ' αυτό.
Όμως πρέπει να δούμε τα θετικά από αυτή τη σειρά των αγώνων. Πετύχαμε γκολ και στα τρία παιχνίδια σε αγώνες ντέρμπι. Στα δυο μάλιστα γυρίσαμε από την ήττα στην ισοπαλία. Αυτό αν μη τι άλλο δείχνει ότι η ομάδα έχει χαρακτήρα και κοιτάζει στα μάτια ομάδες με δεκαπλάσιο μπάτζετ από μας. Νέα παιδιά εμφανίζονται και διεκδικούν τη θέση βασικού στην ομάδα. Σιόβας Κοντοές Σάμαρης δείχνουν τεράστια εξέλιξη και μπορούν να αποτελέσουν τη βάση της ομάδας και για τα δύσκολα. Τραγική ανορθογραφία ο Κούμο έξω από το κλίμα της ομάδας. Δυστυχώς και ο Αναστασόπουλος δείχνει πάρα πολύ λίγος, παρά τις ευκαιρίες που πήρε και παίρνει. Ο Σβέρκος δε φάνηκε σε άλλη φάση αλλά η πίεση που άσκησε στον Μοντέστο στο γκολ δείχνει ότι ξέρει τη θέση του φορ τουλάχιστον στο να πιέζει τα αντίπαλα σέντερ μπακ. Ο Γεωργιανός πιστώνεται με τη γλυκιά σέντρα στο γκολ κάτι που μας έχει λείψει μετά την αποχώρηση του Τζαβέλα. (Θα ήθελα να ακούσω από όσους ήταν στο ματς μια πρώτη αποτίμηση της εικόνας του παίχτη)
Τελικό συμπέρασμα βγάλαμε τρία ντέρμπι με 5 βαθμούς είμαστε πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού έστω και ένα βαθμό μέσα από τόσο δύσκολο πρόγραμμα και καλούμαστε την Κυριακή να βάλουμε και τον Ατρόμητο στο παιχνίδι του υποβιβασμού, ώστε να έχουμε περισσότερες λύσεις στο μέλλον.
Παρακαλώ να αποδοθούν τα εύσημα σε προπονητή και παίχτες από όλους. Νομίζω ότι το έχουν ανάγκη.

zamis είπε...

Ο Σαμαρης εβγαλε πολυ καλο επιθετικο παιχνιδι,οχι ομως και αμυντικα,οπου πρεπει βεβαια να παραδεχτουμε οτι τα χαφ του γαυρου ειναι αλλης κλασης(παιζαμε βεβαια και με μειον Κουμο-καλα παντως εκανε ο Λεμονης και τον καλυψε με τις δηλωσεις του).
Ο Φανουρης εδειξε γιατι πρεπει να υπολογιζεται σε πεισμα οσων τον θεωρουν ανυπαρκτο.
Μπραβο σε ολους για την προσπαθεια,συνεχιζουμε.

zamis είπε...

Καλος παικτης ειναι ο Κιρκαρβελας,θα βοηθησει πιστευω.

Βαγγέλης είπε...

Οποιο και να ήταν το αποτέλεσμα την ρετσινιά δεν θα την βγάζαμε εύκολα. Προσωπικά δεν είδα κάτι ύποποπτο στον αγώνα. Εμείς μόνο από τύχη θα βάζαμε γκολ και ο Ολυμπιακός δεν είχε κίνητρο για να μας κερδίσει. Εχω την εντύπωση ότι ο Μανιάτης αποδοκιμάστηκε ή έχω λάθος εντύπωση? Επιτέλους πήραμε βαθμό από τύχη!

Griniaris είπε...

Δυστυχώς Βαγγέλη ο Μανιάτης όντως αποδοκιμάστηκε,ευτυχώς από λίγους.Κρίμα για ένα παιδί που πραγματικά έχει ματώσει τη φανέλα του Πανιωνίου.

Ο Καρβέλας καλός είναι κι ίσως αν πάρει παιχνίδια να γίνει καλύτερος.Ερωτώ όμως,μπορεί κανείς να αφήσει έξω τον Κοντοέ;

NK99 είπε...

Νομίζω η πραγματική θέση του Σάμαρη είναι δεξί μπακ. Δεν ξέρει πολλή μπάλα για επιθετικός μέσος αλλά αρκετη για μπακ ενώ είναι και γρήγορος.
Ο Κούμο χθες σε αντιθεη με προγούμενα παιχνίδια ήθελε αλλά δεν μπορούσε. Αυτά παθαίνει όποιος διαλέγει παιχνίδια. Όταν έρχεται η ώρα να θέλει δεν μπορεί.
Επειδή λέμε ότι έχουμε τη χειρότερη ομάδα των τελευταίων ετών πρέπει να παραδεχτούμε ότι η τετράδα πίσω χθες είναι με διαφορά η καλύτερη της πενταετίας.
Ο Τσότσα που σερνόταν στο α γύρο έχει φτάσει σε πολύ υψηλά επίπεδα απόδοσης.
Ο Γεωργιανός είναι γρήγορος με καλό πάτημα.
Ο Σβέρκος δεν φαινεται ότι μπορεί να βοηθήσει. Ο Γονδουλάκης προσπάθησε αλλά παίζει σε λάθος ομάδα. Ο Μπάλαμπαν έκανε ότι είχε περιθώριο να κάνει.

Δεν μου άρεσε το κοουτσάρισμα του Λεμονή οποίος με αμυντικογενή ομάδα ανοίχτηκε πολύ στο α ημίχρονο και ήταν θεμα χρόνου να το φάμε αφού ήταν η τρίτη φορά που έβγαιναν τρεις με τρεις.
Μετά το 70 που ενδεχομένως μπορούσε κόντρα στο λειψο και κουρασμένο ΟΣΦΠ να εκβιάσει το δεύτερο γκολ δεν ρίσκαρε. Κατανοήτό γιατί αλλά δεν συνάδει με την τακτική του πρώτου ημιχρόνου.
Να του πιστώσουμε όμως την καλή επιθετική λειτουργία μέχρι την μεγάλη περιοχή όπου επιτέλους είδαμε αυτοματισμούς.

Η ΠΑΕ δεν μπορεί να ξεκινήσει τη νέα σαιζόν υπό το ίδιο διοικητικό σχήμα. Δεν θα μείνει άνθρωπος στο γήπεδο. Δεν νομίζω ότι ο πρωην πρόεδρος θα απεμπλακεί εύκολα από τον Βόλο και μπορεί να μην το θέλει κιόλας.

General Tanz είπε...

Ο γαβρος ηθελε οπωσδηποτε να ανοιξει το σκορ, και το εκανε χαλαρα μετα απο καναδυο τετ-α-τετ του πυρηνικινητου Μιραλας.
Μετα μαλλον χαλαρωσε, βαρεθηκε, η δεν ξερω τι αλλο.
Ας πουμε, η αλλαγη Ραφικ με Ουρταδο μου μοιαζει ανεξηγητη. Οταν λεγεσαι Ολυμπιακος, θελεις να κλειδωσεις αποτελεσμα και δεν σου κανει ο Τζιμπουρ(που εγω νομιζω οτι στο β ημ ηταν πολυ επικυνδυνος), βαζεις τον Παντελιτς οχι αμυντικο χαφ.
Ο Πανιωνιος οτι μπορουσε να κανει το εκανε, και με ενα τυχερο γκολ εκανε εναν χρυσο βαθμο.
Ξεχωρισα Τσοτσα που ηταν παλι σουπερ, Κοντοε, Μαχο Φανουρη, Μπαλαμπαν(μονο στο α ημ). Με καλες στιγμες και ο Σαμαρης, ο Γεωργιανος θα βοηθησει γιατι σιγουρα το ξερει το αθλημα. Ο Κουμο σε ελευθερη πτωση, μαλλον εχει τελειωσει απο τον Πανιωνιο.
Περιεργως, σχετικα νορμαλ και ο Παμποριδης.
Ειχα γραψει οτι τα 1.80 στο διαδυκτιο για το διπλο του γαβρου ηταν τυρακι, ασχετο που δεν δοκιμασα το χ(για να μην το καρφωσω).
Παμε Περιστερι?? Εχει και αξιολογα κουτουκακια!!!
Φιλια και καλη εβδομαδα.

zamis είπε...

@Griniaris
Aποντος Ριερα,πιθανον θα διατηρησει Καρβελα στα χαφ και θα φερει και Γκαλιτσιο στη θεση Κουμο,οριστε,κομπλε.

br fun_atic είπε...

@zamis
αυτά περί ανύπαρκτου να τα λες στον φίλο σου..."τον αγαπώ τον Φανούρη αλλά βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια...". Όχι κύριε Pav χθες είδες...άλλα κόλπα.

@dimosthenis
ο Καρβέλας μου άρεσε. Δεν τρίβαμε τα μάτια μας, όμως αυτά που έπρεπε να κάνει (και μάλιστα χωρίς να έχει ξαναπαίξει στην ομάδα) τα έκανε.

@Βαγγέλης
αποδοκιμάστηκε από λίγους. Τους πείραξε το θέμα του παιχνιδιού με την Καβάλα.Προσωπικά αυτά τα θεωρώ υποκρισίες. Η μεταγραφή ήταν συμφωνημένη, του είπαν έλα να υπογράψεις και πήγε. Ας συμφωνούσε η Π.Α.Ε μας κάτι άλλο. Κυρίως όμως ας τον προστάτευαν από αυτούς τους λίγους. Μπορούσαμε κι εμείς να συμφωνήσουμε να μην παίξει...Φαίνεται όμως ότι στο ζήτημα αυτό δεν εκμεταλλευτήκαμε τις...προσωπικές μας σχέσεις.

Ο Σβέρκος νομίζω ότι μπορεί να βοηθήσει.Θα μου πεις που το ξέρεις; Τι έδειξε;Για την ώρα απασχολεί αποτελεσματικά τους αντίπαλους αμυντικούς (θέμα σύγκρισης δεν υπάρχει με τον Μπόσκο), έχω καλό προαίσθημα και βλέποντας τα βίντεό του καταλαβαίνω ότι έχει ικανότητες. Το θέμα είναι ότι δεν έχει προσαρμοστεί και δεν έχει καλή φυσική κατάσταση.

@νκ99
συμφωνώ απόλυτα για την τετράδα + τέρμα (ο καλύτερος από την εποχή Ντρόμπνι).

zamis είπε...

ναι κυριε Pav,ειπαμε καλος ο Μποσκος σας χτες αλλα σε ποιο αλλο γηπεδο μπορει συμπαικτες,αντιπαλοι και θεατες να αποσυντονιζονται ταυτοχρονα?
Μονο εκει που υπαρχει ο μαγος Φανουραρος!

br fun_atic είπε...

Αυτό έπρεπε να πει ο Κάρπετ!!!

Όταν η ομάδα είναι στα καλά της ο Φανούρης είναι λόγος για να πας στο γήπεδο...

Όταν η ομάδα όμως είναι χάλια και μαζί της κι ο Φανούρης, άστα να παν στο διάολο :)

Bertheway είπε...

Ούτε εγώ πήγα στο γήπεδο χθες γιατί σκεφτόμουν τα ίδια με σας.Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Κουρκουβέλα έκανε θετικό ντεμπούτο παίζοντας και πιο μπροστά απ' ότι έχει συνηθίσει.Ο Φανούρης έπαιξε καλά για τα δεδομένα του.Επειδή κάποιοι είστε υποστηρικτές του εδώ και πιστεύετε ότι δεν μπορεί να δείξει το ταλέντο του επειδή η ομάδα μας δεν είναι καλή προτείνω να τον δώσουμε δανεικό στην Μπαρτσελόνα και αν τους κάνει να τον κρατήσουν και να μας δώσουν ένα ποσό.Πάντως χθες ήταν καλός.Ο Μάχο σταθερή αξία και γενικά η αμυντική τετράδα πήγε αρκετά καλά.Ο Τσότσα ατομικά ήταν καλός αλλά δεν είχε βοήθειες στο αμυντικό κομμάτι με αποτέλεσμα να υπάρχει τρύπα στον άξονα.Μπάλαμπαν φιλότιμος στο πρώτο ημίχρονο και Σάμαρης θετικός.Το γκολ μας είναι για πολλά γέλια.Γίνεται η σέντρα,γλυστράει στα λάδια ο Μπόσκο,κάνει κεφαλιά προς τα πίσω ο Παπαδόπουλος,διώχνει ο Μοντέστο και μπαμ γκολ.Ο καημένος ο Σβέρκος έχει βάλει 2 γκολ και δεν εχει πανηγυρίσει κανένα!

br fun_atic είπε...

@bertheway
μετά από αποχή μιας αγωνιστικής και ψυχολογικό ντοπάρισμα, πολύ φοβάμαι ότι σου ετοίμασα ένα τέρας :)

Katrinos είπε...

Κύριοι , τα εύκολα πέρασαν , τώρα αρχίζουν τα δύσκολα.....

Αρχή με το Περιστέρι που εαν χάσει απο εμάς πλέον θα είναι σε πολύ άσχημη θέση.

Bertheway είπε...

@BrF
To Σάββατο μέχρι και εγώ εκνευρίστηκα με τους αντίπαλους γονείς.Απαράδεκτοι.Σκέψου ότι φάγαμε 16 γκολ και στο τέλος μοίρασα συγχαρητήρια στην ομάδα μας.
@Katrinos
Συμφωνώ απόλυτα!Τώρα αρχίζουν τα παλούκια.Και αν δεις τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής από τους ισχυρούς όλο κια κάτι τσιμπάμε.Από όλους τους αδύναμους έχουμε χάσει
Υ.Γ. Μάλλον Σάββατο πρωί θα έχουμε ρεβάνς

zamis είπε...

Αν βαλουμε και ρητρα να μην παιξει εναντιον μας,λετε να δεχτουν οι Καταλανοι?

br fun_atic είπε...

o αντίπαλός μας (για την ώρα τουλάχιστον) είναι ο Αστέρας. Αν εμείς πάρουμε έστω μία νίκη και 1-2 ισοπαλίες, ειλικρινά δεν βλέπω πως μπορεί να καλύψει τη διαφορά...

zamis είπε...

πρεπει να παμε με +4 στην Τριπολιτσα

Katrinos είπε...

@br για να δούμε τι θα θέλει η αγαπούλα. Το καλό
είναι ότι κρατάμε τη τύχη μας στα χέρια μας (ή στα πόδια μας)

@bertheway , φιλικό;

br fun_atic είπε...

αυτή τη στιγμή έχουμε +1 από τον Αστέρα. είναι δυνατόν σε εντός έδρας παιχνίδια με Λάρισα και κυρίως με Σέρρες να μην κερδίσουμε κανένα; Αλλά και από τα παιχνίδια με Ατρόμητο και Ηρακλή, έστω και εκτός, κάτι μπορούμε να πάρουμε. Πιο πολύ φοβάμαι να μην αρχίσει να παίρνει μπρος η Λάρισα, η οποία βέβαια έχει πρόγραμμα φωτιά

Bertheway είπε...

@Katrinos: Ναι αν και είπαμε να μιλήσουμε
@BrF:ο φαινόμενο της Λάρισας είναι ανεξήγητο.Εχει καλούς παίχτες,χάνει αρκετές ευκαιρίες αλλά τρώει εύκολα γκολ.Ας ελπίσουμε όπως δεν έχει ξυπνήσει στα 24 παιχνίδια να μην το κάνει στα υπόλοιπα 6.Πάντως και ο Ηρακλής δεν έχει εύκολο πρόγραμμα...

zamis είπε...

Σωστος ο Κατρινος για τον αγαπουλα..
Τυρι εχει πει αντιο,οι γριες ειναι ισως υποψηφιες

Katrinos είπε...

Αυτοί που μπλέκουν είναι Ήρα, Ατρόμητος, εμείς κ ο Αστέρας. Θα δούμε "ομορφιές" κ άλλα κόλπα , δεν ξέρω πιά Εάν φτάνουν οι 34 βαθμοί.

Μου αρέσει που ο τερματοφύλακας του Αστέρα σχολίαζε το δικό μας Χ .... Έχουμε να δούμε πολλά φίλοι μου . Εάν δε χάσουμε απο Ατρόμητο κ η Τρίπολη χάσει κ αυτή απο Καβάλα , το ματσάκι με Λάρσα δω μέσα θα είναι ροντέο.

Pav είπε...

@ Brfun & Zamis
Ρε δε με χε.... με το Φανούρη. Ήταν καλός (για τα δεδομένα του) σε ένα παιχνίδι από τα 22 και θέλετε να μου τον φορτώσετε στην καμπούρα μου.
Έχω τον Super Bosko και δεν με φοβίζει τίποτα. Καθίστε να γυρίσει ο κάγκουρος και θα δείτε ωραία πράματα.

zamis είπε...

Ο Φανουρης ειναι παντα καλος Paω.Απλως μερικες φορες δεν το καταλαβαινουμε:)

General Tanz είπε...

Από τον Πανιώνιο ένας παίκτης μου άρεσε, αυτός ο αριστερός μπακ ο Κοντοές. Υπάρχει φτώχεια στους Έλληνες αριστερούς μπακ, αυτός είναι γρήγορος, τεχνίτης, με πολύ πάθος στο παιχνίδι του, στεγνός και όχι πινέζας. Αθλητής είναι.

Αλε speaking!!

br fun_atic είπε...

@pav
αληθεύει ότι έχεις κορνιζώσει και τοποθετήσει στη νυφική σου παστάδα τη φανέλα του Φανούρη (υπογεγραμμένη από τον ίδιο);

br fun_atic είπε...

Για τον Βαζ Τε

"Ο πρώην επιθετικός των «κυανέρυθρων», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν βρετανικά δημοσιεύματα, εξέπληξε τον τεχνικό της σκωτσέζικης ομάδας, Κόλιν Κάλντεργουντ, ο οποίος έδωσε την έγκρισή του για να προχωρήσει η μεταγραφή."

χάλασε ο κόσμος...άρχισαν τις μπόμπες και στη Σκωτία...Σε τι κόσμο μεγαλώνουμε τα παιδιά μας...

zamis είπε...

http://www.sportdog.gr/article/15066/pano-apo-300-ekat-euro-e-maure-trupa-ton-pae?quicktabs_1=1

Recoba είπε...

Για το ματς συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο No1 του dimosthenis που δεν πήγε! Να πω μόνο πως τον Πάντελιτς κάποια στιγμή τον είδα όρθιο στον πάγκο με το σορτσάκι (χωρίς κάτω φόρμα δηλαδή), ένδειξη ότι ήταν έτοιμος να μπει μέσα και να μας το καρφώσει, αλλά... πρόλαβε ο Ριέρα.

Φανούρης απλά μαγεία... αν και έχει παίξει και καλύτερα, και ο Μπόσκο απελπιστικά κουρασμένος από νωρίς σχετικά... Να του χορηγήσουν βιταμίνες άμεσα!

Σωστή η ανάλυση του Αλέφαντου (http://www.katimagiko.gr/editorial/13298/o-olubiakos-den-uperhe-kalutera-methusmenos-toro-para-maniates) για Τζιμπούρ, Κουμο και το γρήγορο, τεχνίτη και αθλητικό αριστερό μπακ Κοντοέ. Λέει και το ωραίο: "Μεθυσμένος να είναι ο Τοροσίδης, ένα χρόνο φυλακή να μπει, μόλις βγει και παίξει θα είναι καλύτερος από τον Μανιάτη!"

Katrinos είπε...

http://www.pgss.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=18269&catid=5


αρχίσαμεεεεεε

antunix είπε...

Αλέφαντος speaking…

«Κουμορτζί; Έλα μωρέ, ποιος Κουμορτζί, ήθελαν να τον φορτώσουν κι αυτόν στον Ολυμπιακό, δεν είναι αυτά χαφ για Ολυμπιακό, μόλις πάει μπροστά, γυρίζει το… Πάσχα πίσω!»
Στα εξηγώ ωραία ;;; χαχαχα!!!

zouri1 είπε...

ουτε εγω ηρθα στο γηπεδο γιατι δεν ηξερα αν θα αξιζε να αντεξω το κρυο και ενα φιλικο παιχνιδι.Νομιζω οτι οντως ο γαυρος επαιξε χαλαρα και οτι εβγαινε.Απο την τηλεοραση παντως νομιζω οτι βλεπουμε τον χειροτερο Πανιωνιο ολων των εποχων.Ολοι αυτοι οι παικτες που λεμε οτι ειναι σχετικα καλοι,δεν υπαρχουν .Απλα ξεχωριζουν μεσα στο υπολοιπο χαλι.Δεν εξαιρω κανεναν πλην μαχο.Ολοι οι αλλοι ειναι για μια μικρη ομαδα της Β Εθνικης.

zamis είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/461441
γαμω την χαλκηδονα σας ανυπαρκτοι

zamis είπε...

http://www.sportdog.gr/article/15349/fake-champion-tou-kodoe-binteo

χαχαχα,γεια σου ρε Γιαννη,τον εβρισε λεει χυδαια!
Απαραδεκτο και το σπορντογκ..
Και ειναι και εξοργιστικο που ο εποπτης δε σηκωνει σημαια.

Costix είπε...

Guten abend, Πανιωνια αδελφια.
Πολυ το παιδευτε, ρε παιδια.
Για χαλαρωστε και ακουστε (τεραστιες κιθαρουκλες both of them).

http://www.youtube.com/watch?v=53b4ArjE5tI&feature=related

btw, οτι και να λετε και οσο και αν τον αγαπαω (γιατι εχει πανιωνιο ηθος) ο φανουραρος δεν βλεπεται με τιποτε φετος. καθε φορα που επαιρνε τη μπαλα στο κεντρο φωναζαμε αυθορμητα μαζι με τον Αλεξ ''δωστη, δωστη, δωστη τη μαμημενη''. βεβαια, εκανε μια απιστευτη τριπλα στο πρωτο (αλα Λολο) αναμεσα σε τεσσερις και μετα την ξεφορτωθηκε στον μποσκο, που ωρα βρωμαγε οφσαιντ. τετοια κανει και μας τρελλαινει. φιλια σε ολους.

Costix είπε...

και ενα specially αφιερωμενο στον Στρατηγο μας.

http://www.youtube.com/watch?v=A-TO_5EbH1I&feature=related

General Tanz είπε...

Ανταποδιδω αρχοντα, με ενα παλιοτραγουδο ολκης!!
Απο τα λιγα των μπιτλακιων που μου αρεσουν.
http://www.youtube.com/watch?v=gQLtCoh5EaI&feature=related

Griniaris είπε...

Επειδή μιλήσαμε για κιθάρες.Special αφιερωμένο....

http://www.youtube.com/watch?v=wPJM4czWkNw&feature=related

Costix είπε...

και ενα για τον zamis και για ολους του παλαιοροκαδες του μπλογκ

http://www.youtube.com/watch?v=gQddWwQLyeU

where is woodstock time, babes ???

Costix είπε...

General, εισαι θεος !!!
αν και ακουω ευχαριστα ΚΑΠΟΙΑ κομματια των σκαθαριων, η εκτελεση του Joe Cocker ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ !!!

Μην μου πεις οτι δεν αντεχεις και τους Stones ???

General Tanz είπε...

Stones, Floyd, Beatles αλλα και Παπαζογλου, Παπακωνσταντινου, Μητροπανος ενοχλουν σφοδροτατα τα ωτα μου, με ελαχιστες εξαιρεσεις φυσικα.
Απολογουμαι, αλλα...
Να φανταστεις ποσο ψυχασθενης ειμαι, πιο μικρος δεν γουσταριζα και τους Doors!!

Griniaris είπε...

Εεεεεεεεε...Υπερέβης τα εσκαμμένα...¨οχι και τον Τζιμάκο...

Costix είπε...

@Στρατηγε
Μια και μιλαμε για Τζιμακο, αυτος ο Τζιμαρος σου αρεσει ????

http://www.youtube.com/watch?v=7TZeCntatHQ

Costix είπε...

Για ακου και αυτο

http://www.youtube.com/watch?v=QYdq0ABH3so&feature=related

General Tanz είπε...

Χενδριξ RESPECT!!! Ειπαμε, αλλα οχι κι ετσι!!

@Griniaris
Πιο μικρος καθολου, τωρα κατι παει να μου πει. Μεχρι να φτασω τα 80, μπορει να γινω και φαν!!!
Ατελειωτο ομως respect στο LA Woman.

zamis είπε...

Ανταποδιδω dudes
http://www.youtube.com/watch?v=5AVd5RVukcs&feature=related

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Ε μιά και πιάσατε τους κιθαρίστες, να συνεισφέρω κι εγώ έναν από τους πιό αγαπημένους μου:

http://www.youtube.com/watch?v=Bkjv9SscotY


Σχετικά με το παιχνίδι, θέλω να σημειώσω πως αυτός ο Σβέρκος φαίνεται να έχει ερωτική σχέση με τα δίχτυα, αφού βάζει τη μπάλα παντοιοτρόπως!
Με το καλό και στον Ατρόμητο να βάλει δύο που να τα θέλει!
Να τους βάλει κι άλλα δύο ο δανεικός να μάθουνε να ειρωνεύονται. ΄Αιντε, γιατί μάς τα πρήξανε οι σκατοσπανοί.

Ρε Στρατηγέ, είσαι τελείως ιερόσυλλος...:)

antunix είπε...

Αχιλλέας…..
http://dai.ly/fzkIoz

zamis είπε...

''Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών»: η αρχηγός της Δημοκρατικής Συμμαχίας και γνωστή για τα Πανιώνια αισθήματά της, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία, μάλιστα, κέρδισε το φλουρί -το πρώτο που κερδίζει, όπως είπε''

ωχ

br fun_atic είπε...

Kαλημέρα σε όλους!!! Χειμώνας τέλος!!! Οι τυπολάτρες ας περιμένουν μέχρι τις 21/3...

Καλά η Ντόρα είναι γνωστή Πανιώνιος. Δεν θα μπορούσα να πω το ίδιο και για ένα κανίς που είχε, το οποίο περιφέρονταν με κασκόλ του Παναθηναϊκού στο Κολωνάκι όταν ο Π.Α.Ο κατέκτησε το πρώτο final four του...

Βέβαια τόσο ο Ισίδωρος, όσο κι εγώ δράσαμε καταλυτικά στις οπαδικές προτιμήσεις των γυναικών μας :)

br fun_atic είπε...

κι αυτό είναι ωραίο

http://www.dailymotion.com/video/xgyztr_yyyyyyyy-yy-yyyyyyy_fun

NK99 είπε...

http://www.sport24.gr/newspapers/Sport/exedra/eksedra.792484.html

http://www.sport24.gr/newspapers/Sport/ora_gia_spor/wra_gia_spor.792490.html

John - Singapore είπε...

Μία παρατήρηση θέλω να κάνω μόνο.
Διαβάζω στα πρωτοσέλιδα κάποιων εφημερίδων σήμερα αλλά και άλλες μέρες οτι η μία ομάδα θέλει τον Κοντοέ, η άλλη τον Γιόνσον, η τρίτη τον Σιόβα, τον Κούμο κτλ.΄
Ο Πανιώνιος κινδυνεύει να υποβίβαστεί αλλά τους παίκτες του όλοι τους θέλουν! Για τους παίκτες της Καβάλας κανένα ενδιαφέρον. Για αυτούς του Βόλου, Ηρακλή, Εργοτέλη τίποτα. Για αυτούς του Ιστορικού τόσοι πολλοί!
Μήπως πρέπει να μας λέει κάτι αυτό? Διότι άν ο Μανιάτης, ο Κούμο, ο Κοντοές, ο Σιόβας, Ο Γιόνσον και ο Τσότσαλιτς είναι καλοί και αξίζουν τότε άλλος πρέπει να είναι ο λόγος που η ομάδα είναι τόσο χαμηλά.
Η άλλη εξήγηση είναι ότι μοιρήστικαν τα όρνεα οτι πεθαίνουμε και τριγυριζούν απο πάνω μας από τώρα να μας φάνε τις σάρκες...

John - Singapore είπε...

και συμπεριέλαβα και τον Μανιάτη γιατί και μέχρι να φύγει δεν πηγαίναμε καλά ούτε και τότε άρα ???

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/461462

ε όχι και απρόσμενα βάρη πρόεδρε...Την κουνήσατε την ουρίτσα σας για να τα αναλάβετε.

ο ερασιτέχνης έριξε την ιδέα μεταβίβασης των μετοχών σε εκεινον και όχι στον Μακ και στα συλλαλητήρια είχε συμμετοχή και απειλούσε ότι δεν θα δώσει το σήμα και το γήπεδο...Οπότε οι μετοχές και τα βάρη δεν σας έπεσαν από τον ουρανό.

Σε κάθε περίπτωση δεν εμπόδιζε τίποτα τον ερασιτέχνη να βρει κάποιον σοβαρό επιχειρηματία και να μεταβιβάσει τις μετοχές...Ούτε ήταν υποχρεωτικές οι φωτογραφήσεις, οι συνεντεύξεις και οι συνεντεύξεις τύπου.

Πάντως το κέντρο εξουσίας που εδρεύει στο members δείχνει να προκρίνει τον Αχιλλέα...

br fun_atic είπε...

@ john - singapore

προσωπικά πιστεύω ότι σε γενικές γραμμές έχουμε καλούς παίκτες. Αυτό που μας έλειπε ΄ταν 2-3 καίριοι και έμπειροι παίκτες με προσωπικότητα.Δικαίως λοιπόν ενδιαφέρονται άλλες ομάδες για παίκτς μας. Χαρακτηριστική περίπτση ο Κοντοές που είναι νέος, ορεξάτος,εξελίξιμος, φθηνός και ουσιαστικά ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.

br fun_atic είπε...

κυρία, κυρίααααα
με χτυπάει ο Γιαννάκης

http://www.gazzetta.gr/iphone-all-news/item/1054699258-«Με-χτυπόυσε-συνέχεια-ο-Κοντοές-»

NK99 είπε...

"Το από του χρόνου θα συνεχίσουμε την πορεία μας" Τι εννοεί ο ποιητής?

br fun_atic είπε...

Ίσως εννοεί ότι ο Αχιλλέας θα μείνει στην Π.Α.Ε κι εκείνοι θα ασχλούνται μόνο με τον ερασιτέχνη...

zamis είπε...

Eτσι..τακτοποιημενα πραματα

Bertheway είπε...

Ένα σχόλιο καθυστερημένο αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ.Κάποιοι αγαπητοί φίλοι μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ έλεγαν ότι ο μας το ψιλοέδωσε το παιχνίδι και έπαιξε χαλαρά.Φαντάζομαι ότι χαλαρά έπαιξε και με την Καβάλα και τους έδωσε το διπλό.Επίσης και ο βάζελος το μεταξύ μας παιχνίδι ήθελε να μας το δώσει γιατί δε θυμάμαι να έπιασε καμία σπουδαία απόδοση.
Δυστυχώς με το στοίχημα και το παρασκήνιο πίσω από τους αγώνες έχει χαθεί η ομορφιά του ποδοσφαίρου.

zamis είπε...

Δυστυχως ετσι ειναι αγαπητε Bertheway.
Χτες,μου ελεγε φιλος μπαοκτζης οτι οι παικτες τους επρεπε επιτελους να πληρωθουν απο Ζαγορακη..
Και ξερεις,αυτα δεν γινονται παντα φορα παρτιδα,υπαρχουν και τα ''δανεικα'' και οι ''καραμπολες''κλπ κλπ.
Το δηλητηριο εχει μπει βαθια πλεον.
Δες τωρα και την ιστορια με τον Βοργια που πανε να την θαψουνε και να τον βγαλουν και τρελο.
Η μηπως δεν ξερουμε ολοι οτι καποιοι ειναι μπροστινοι καποιων αλλων?

br fun_atic είπε...

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί οι παραιτήσεις και οι απομακρύνσεις στελχών από την Π.Α.Ε πέφτουν βροχή...

Bertheway είπε...

No money,no funny???
Ποιος άλλος παραιτήθηκε?Για αρχή μέχρι να βρεθούν οι αντικαταστάτες κάποιο μέλος του ΔΣ θα αναλάβει μέχρι να έρθει ο Αχχιλέας

cdu είπε...

Αν ανάρωτιέστε για το ποδόσφαιρο κοιτάχτε εδώ

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=254968

"Πάνω από 300 εκατ. ευρώ η «μαύρη τρύπα» των ΠΑΕ" - "υπάρχουν και οφειλές των ΠΑΕ (και των ΚΑΕ) προς το Δημόσιο άνω των 220 εκατ. ευρώ"

και εδώ

http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=255482

"Οι τράπεζες κρατούν στη ζωή ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ." - "τα δύο κόμματα έχουν προεισπράξει την κρατική επιχορήγηση μέχρι το 2016"

Μήπως κανείς βλέπει ομοιότητες;

Katrinos είπε...

Μιας και ανέφερες τον 'κο απρόσμενα βάρη' , δεν έχει εκλογές ο ερασιτέχνης δω κοντά?

Griniaris είπε...

Να είναι άραγε τυχαίο ότι οι "παραιτήσεις" γίνονται μετά από την εμφάνιση κάποιου συγκεκριμένου προσώπου στο γήπεδο;Δε νομίζω...

Katrinos είπε...

@ griniaris

εεεεπ !! τσσσκ !! (στραβή ματιά), τσούπ και η 'παραίτηση'.

Γρήγορο, αποτελεσματικό , φθηνό.

zamis είπε...

Πως σουρθε τωρα αυτο γκρινιαρη?
Ημαρτον

Griniaris είπε...

Μα εγώ εννοούσα ότι πάει ο Βεντούρης στο γήπεδο,στα γραφεία και τους ανακοινώνει την παραίτηση.Μα που πήγε το μυαλό σας;

ΥΓ.Μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε...

Katrinos είπε...

Γιατί εγω τι νομίζεις ότι εννοούσα γκρινιάρη;
Πολυ καχύποπτοι δεν έχετε γίνει;

zamis είπε...

Ημαρτον επιτελους με τη συνωμοσιολογια σας

br fun_atic είπε...

Μην τους ακούς γκρινιάρη μου κακοί άνθρωποι. Αυτός ο θηριώδης κύριος με την φαλάκρα που κάποιοι φώναζαν πρόεδρο ο Βεντούρης θα ήταν...Μάλλον πήρε κάποια παραπάνω κιλά τις γιορτές...

http://www.youtube.com/watch?v=UGLOAMemj_4

Griniaris είπε...

Α γεια σου...Αυτόν εννοούσα κι εγώ...

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Αυτός που δέν εννοείτε πάντως, είχε σήμερα προπόνηση στο γήπεδό μας!

Είδαμε Μπρέσκα, Καπετάνο, Κατσαβάκη, και τους ευχηθήκαμε καλή επιτυχία για αύριο. Κάποιος κακεντρεχής μάλιστα, είπε πως ...
ξέρει ο Αχιλλέας τί πρέπει να κάνει αύριο, δηλ. να σακατέψει
2-3!!!

Katrinos είπε...

Να λήξει 0-5 με τους σιχαμένους αλλα θερμοπαρακαλώ να μπούνε όλα το τελευταίο 5λεπτο ώστε να τους βγεί η γλώσσα. Επιπλέον πρκλ να βγουν 3-4 με κάρτες, κ να πάθουν θλάση άλλοι 2-3.

Άντε θείο (ναι ναι εσένα που όλοι εννοούν αλλα δεν εννοούν) ξεκίνα τη διάλυση τους να την ολοκληρώσουμε εμείς.

antunix είπε...

Τελικά ο «μεγάλος» έχει αυτό το... Feeling, αυτό το touch, to wow, που θα έλεγε και ο Λεβέντης!! Αχαχαχα!!!

http://www.youtube.com/watch?v=5IoDS5fBVYo

Griniaris είπε...

Δημοσιεύματα του τύπου καθώς και ραδιόφωνα φέρουν τον Κοντοέ να έχει συμφωνήσει με αεκ για τρία χρόνια έναντι 150000 το χρόνο.Αν αληθεύει,λυπάμαι για τη νέα ξεφτίλα που μας οδηγεί η διοίκηση των "Πανιώνιων χεριών".Και μη βρεθεί κανείς να κατηγορήσει τον Κοντοέ...

Katrinos είπε...

Χ7,5 φορές οι αποδοχές δεν είναι κ λίγα, λογικό είναι να έχει μπει σε κουβέντες αν δεν έχει κλείσει ήδη.
Το μεγάλο θέμα είναι πως μια ομάδα που χρωστάει 60 και εκατομύρια ΜΕΤΑ τη πρώτη ρύθμιση χρεών μπορεί να κλείνει παίκτες κ να μοιράζει λεφτά (θεωρητικά)
Αθάνατη Ελλάδα

br fun_atic είπε...

Βέβαια, σύμφωνα με το δημοσίευμα που διαβάσαμε χθες, έχει και ο Πανιώνιος χρέη και μάλιστα αρκετά, αν αναλογιστεί κανείς ότι είχαν ρυθμιστεί και ότι κάθε χρόνο διαβάζαμε πως ο Τσακίρης βάζει κατά μέσο όρο 3 εκ ευρώ για να κλείνει μηδενικός ο ισολογισμός.

Κανείς δεν θα μπορούσε να κατηγορήσει τον Κοντοέ.Πιθανότατα να μην μπορούσαμε να κατηγορήσουμε και τον σημερινό Πανιώνιο που δεν μπορεί να διαθέσει 150.000 τον χρόνο για τον συγκεκριμένο παίκτη. Μπορούμε όμως να τον κατηγορήσουμε που του διέθετε μόλις 20.000 τον χρόνο, όσα δηλαδή θα έβγαζε αν ήταν κλητήρας στο Δημαρχείο.

Το ερώτημα είναι τελικά, ακόμη κι αν σωθούμε, ποιοι θα μείνουν το καλοκαίρι και πόσα χρήματα θα χρειαστούν για να ενισχυθεί στοιχειωδώς η ομάδα;

Griniaris είπε...

Το θέμα είναι ότι αν η παρούσα,προσωρινή όπως η ίδια διατείνεται,διοίκηση δεν έχει τη δυνατότητα ούτε να διαπραγματευτεί με τον μακράν καλύτερο παίκτη της ομάδας φέτος,τότε τι διάολο κάνει;Δεν ξέρω πόσων τα συμβόλαια λήγουν το καλοκαίρι αλλά μπορώ να φανταστώ ότι δεν θα τους ξαναδούμε...

br fun_atic είπε...

Ο Κώστας Γεωργοπάλης, εκπρόσωπος του Γιόνσον, μίλησε στην «Sportday» και ανέφερε: «Με έκπληξή μου διάβασα δημοσιεύματα περί επικείμενης συμφωνίας του Μάρκους Γιόνσον με την ΑΕΚ. Το συγκεκριμένο είναι το λιγότερο αποκύημα αχαλίνωτης φαντασίας του στγγραφέα του, ο οποίος δεν μπήκε στον κόπο να επικοινωνήσει μαζί μου για την διαστάυρωση της είδησης.

Έχει μοναδικό σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γν'ωμης και την δημιουργία εντυπώσεων και αναταραχής μεταξύ των ομάδων. Ουδεμία επαφή έχει υπάρξει από εμένα ή τον ποδοσφαιριστή με παράγοντες της ΑΕΚ και ουδεμία συμφωνία υπάρχει. Ο Μάρκους είναι μέλος του Πανιωνίου και συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις και στη σωτηρία της ομάδας. Επιπλέον έχουμε ηθική δέσμευση έναντι του Πανιωνίου να μιλήσουμε πρώτα με την διοίκησή του για την πιθανότητα ανανέωσης».

Ωραίος!!!

zamis είπε...

Μπλεκει κι αλλο η υποθεση Δαλουκα και εμπλεκεται αμεσα και καποιος γνωστος μας οπως ξερετε..για να δουμε.
Πληροφοριακα,το θεμα το παιζει μονο το gazzetta

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Σιγά ρε μήν πάει ο Γιαννάκης μας στους δραγουμάνους!
Από αυτά που δήλωσε κι ο εκπρόσωπος τού Γιόνσον άλλωστε, φαίνεται το αληθές αυτών τών δημοσιευμάτων γενικώς...΄

Μήν ανησυχείτε αδέλφια, ας είμαστε αισιόδοξοι!

http://www.youtube.com/watch?v=zmwue6Jq4KA

zamis είπε...

@Aκραιφνη
Τα 20 το χρονο ειναι παντως αληθεστατα

σαν σημερα γεννηθηκε
http://www.youtube.com/watch?v=sc54vcmcZKA&feature=related

σαν σημερα εφυγε
http://www.youtube.com/watch?v=RxiEMpcI83E&feature=related

br fun_atic είπε...

προσέξατε την διατύπωση του Γεωργοπάλη;"...Έχει μοναδικό σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γν'ωμης και την δημιουργία εντυπώσεων και αναταραχής μεταξύ των ομάδων".

Με λίγα λόγια ο Γεωργοπάλης έκανε την δουλειά της Π.Α.Ε Πανιώνιος. Μπράβο του!

br fun_atic είπε...

διώχνουν πρωτότυπα τον Λίνεν

http://www.gazzetta.gr/football/europe/item/1054699517-Διώχνουν-πρωτότυπα-τον-Λίνεν

zamis είπε...

ελα μωρε,ασχολεισαι με τον ανυπαρκτο,τους εριξε κι αυτους

zamis είπε...

υ.γ.λαθος για rory,παραπληροφορηση

br fun_atic είπε...

αποτυχημένος παράγοντας είναι η αιτία

http://www.gazzetta.gr/iphone-all-news/item/1054699540-«Αποτυχημένος-παράγοντας-είναι-η-αιτία-»

zamis είπε...

Στον Ριγκο αναφερεται αν καταλαβαινω καλα..
Οσο για το τι σχεση εχει ο ιδιος με τον μαριναρχη,τιποτα,καμια,απλως γιορτες του ποδοσφαιρου κανουν και οι δυο

zamis είπε...

η Μητροπουλο

zamis είπε...

Παντως,ανεξαρτητα απο το τι γνωμη εχει ο καθεις για τον Μπεο,φοβαμαι οτι στην περιπτωση που θαρθει,ο εμφυλιος ειναι εξασφαλισμενος.

br fun_atic είπε...

το πιο ωραίο είναι εκεί που λέει:

"Τώρα πώς εμπλέκει ο κ. Βοριάς το όνομά μου σε έναν αγώνα του Europa League, μόνος ο ίδιος το ξέρει".

br fun_atic είπε...

Για να υπάρξει εμφύλιος πρέπει να υφίστανται τουλάχιστον δύο στρατόπεδα.Αυτή τη στιγμή αυτό δεν δείχνει να υπάρχει...

Αυτοί που κυρίως θα έχουν (αλλά και θα τους δημιουργήθεί) πρόβλημα θα είναι οι Πάνθηρες...

Όπως έχουν τα πράγματα θεωρώ δεδομένη την έλευση Μπέου, έστω και δι αντιπροσώπου. Στην περίπτωση αυτή θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τη στάση του ερασιτέχνη (10%) κυρίω όμως του Τσακίρη με το 20%...Σίγουρα ο καυγάς θα ξεκινήσει από το θέμα του προπονητικού. Γιατί σιγά να μην δεχθεί η νέα διοίκηση να πληρώνει ενοίκιο για το Κορωπί...

zamis είπε...

Νομιζω το ενα στρατοπεδο ειναι σιγουρα οι Πανθηρες,αρα..

br fun_atic είπε...

Οι οποίοι όμως δεν έχουν να προτείνουν διοικητικό μοντέλο (δεν στηρίζουν κάποιον)...Να μην ξεχνάμε ότι όταν πίεζαν για να φύγει ο Μπέος, ο Τσακίρης είχε έρθει κοντά στον Πανιώνιο (δεν μπορώ να ξέρω σε ποιό επίπεδο). Δεν υπαινίσομαι ότι εκείνος προκαλούσε τις αντιδράσεις. Απλά λέω ότι οι Πάνθηρες, αποδοκιμάζοντας τον Μπέο, μπορεί και να είχαν στο μυαλό τους τη λύση Τσακίρη.

zamis είπε...

Mπορει αυτο να συμβαινει και τωρα(οχι για Τσακιρη-για αλλον),δεν γνωριζω,εικασια κανω.Κι ετσι να μην ειναι,θαχουμε γιορτη παντως..

Katrinos είπε...

Μπορεί να μη βγούμε play off αλλά έχουμε να δούμε ματσάρες αμέσως μετά τη λήξη του πρωταθλήματος , τύφλα νάχει το el classico.

Βεβαίως παρακαλώ έχετε όλοι στο νού σας ότι πρώτα πρέπει να σωθούμε αγωνιστικά , κάτι για το οποίο δεν είμαι καθόλου σίγουρος - αφήστε τι λένε οι διάφοροι ειδήμονες , δεύτερον να είμαστε οκ με τα οικονομικά μας και να πάρουμε αδειοδότηση (εκεί να δείτε τι έχει να γίνει, και μη νομίζετε δεν θα πέσουν τρικλοποδιές ) και μετά αφού γίνουν όλα αυτά τσιπς, μπύρες,πίτσες, κρεατόπιτες (το πιάσατε το υπονοούμενο..) να δούμε τις εσωτερικές μας ομορφιές. Θα είναι μια υπέροχη άνοιξη και ένα τέλειο καλοκαίρι.

br fun_atic είπε...

έχουμε και εκλογές στον ερασιτέχνη βρε!!!

Κάτι μου λέει ότι θα υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον αυτή τη φορά!!!

zamis είπε...

@Katrinos
Συμφωνω οτι δεν εχουμε σωθει..κι οπως κι εσυ τον τρεμω τον αγαπουλα την Κυριακη.

br fun_atic είπε...

Μπορούμε να πάρουμε τρεις νίκες με Λάρισα, Σέρρες και Αστέρα; Δεν πέφτουμε με τίποτα.

zamis είπε...

o Nτεγκρα θα παιζει?

br fun_atic είπε...

Όχι.Διορίστηκε τροχονόμος :)

Katrinos είπε...

και την αγαπούλα τρέμω και τους πάντες τρέμω, ιδιαίτερα τι μπορεί να βρεί ο καθένας στα οικονομικά μας (παλιές οφειλές, καμιά προσφυγούλα επίμονη - αλήθεια τι έγινε στην έφεση του Μπέλιτς?- κανενας φπας 'ξεχασμένος') κάτι τέτοια με τρομάζουν, άσε τις αγωνιστικές ομορφιές που μπορεί να παιχτούν και δείς τη γραμμή σωτηρίας στους 38 βαθμούς.....

Δεν μου αρέσει να κάνω προβλέψεις αλλά οι επόμενες δύο αγωνιστικές μπορεί να αποδειχθούν καθοριστικές, με ήττα ο Αστέρας και χ2 εμείς στο περιστέρι και την επόμενη να τους κάτσει ο Αχιλεύς ένα διπλό και να πάρουμε τη Λάρισα εμείς , game over για εμάς , θα είναι υπόθεση Ατρόμητου και Αστέρα το τρίτο εισητηριάκι για τον Αδη

Griniaris είπε...

Καλού κακού δεν καλούμε τον Μπέο σε κανένα παγκόσμιο να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο;

Katrinos είπε...

Tον ΚΥΡΙΟ Μπέο εννοείς Γκρινιάρη ...

zamis είπε...

Μη σε καλεσει αυτος απ'ευθειας γκρινιαρη..

Ron Barceló είπε...

Αν ευσταθούν οι φήμες πέρι Κοντοέ και χανούμισσα και δεν είναι ακόμα μία παραμύθα, τότε μιλάμε για την απολυτη ήττα και ξεφτίλα μαζί.
Ήττα που θα έκανε ακόμα και τον Κιντή να μειδιάζει.
Αν καταφέρουν και διώξουν και τον τελευταίο Πανιώνιο που παίζει σε αυτήν την "ομάδα", τότε θα είναι άξιοι της μοιρας τους.

Από κει κ πέρα, ακούω και διαβάζω περί Μπέου. Οχι, προσωπικά δε γουστάρω πάλι τα ίδια με τον τύπο και προτιμώ να παίζω β' εθνική με το Σκούρτη και τον Λουκίνα, παρά να ντρέπομαι να παω γήπεδο.
Μακριά και αγαπημένοι γιατί θα έχουμε πάλι μετωπικές και όλα τα συναφή..

1 ημιχρονο, διπλό στο 80', χ τελικό.
Ουστ ρε!

br fun_atic είπε...

Να τον καλέσουμε.έτσι κι αλλιώς ως Πανιώνιος το δικαιούται.δεν κατάλαβα όμως με ποια λογική θα έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο :)

claire είπε...

Απορρίφθηκε η έφεση του Ριέρα. Ο ποδοσφαιριστής δήλωσε «Δεν είχα πρόθεση να χτυπήσω τον Καφέ. Είχε προηγηθεί ένα αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Γκαλίτσιο και πήγα πάνω του για να διαμαρτυρηθώ. Δεν ήθελα να τον χτυπήσω, αλλά να τον… ταρακουνήσω με έντονο τρόπο».

Μόνο εμένα μου φαίνεται τελείως ξεκαρδιστική η δήλωση περί ταρακουνήματος? Πάνε καλα οι άνθρωποι?

Griniaris είπε...

Br,
γιατί ρε φιλαράκι αμα δει τι πίνουμε στα παγκόσμια,μετά άμα πούμε και μια κουβέντα παραπάνω θα μπορούμε να τα ρίχνουμε στο ποτό...

Katrinos είπε...

Το πρόβλημα προκύπτει εαν μετά το 'μια κουβέντα παραπάνω' και πριν το 'θα μπορούμε να τα ρίχνουμε στο ποτό...' πέσουν τίποτα χοντροψιλές και άντε να τον μαζέψεις μετά ...

Griniaris είπε...

Υποννοείς κάτι για τον ΚΥΡΙΟ Μπέο;Ευτυχώς που δεν γνωριζόμαστε Katrine...

Katrinos είπε...

Γιατί εγω με γνωρίζω;

zamis είπε...

Συγνωμη κυριε ποιος ειστε

zamis είπε...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=19659&subid=2&pubid=114308691
photo για κορνιζα

SIAS ART είπε...

Το πιο απίστευτο γκολ

http://www.youtube.com/watch?v=Frfhmq3ft6s&feature=player_embedded

Katrinos είπε...

Κατα άλλους είπε θα σας ρίξω 4 στο Βόλο, άλλες πηγές αναφέρουν θα σας γ@μήσω στα 4 στο Βόλο. Διαλιεχτε!!

Κατα τα άλλα οι άντρακλες οι Περιστεριώτες την έπεσαν στο μπούθ που φιλοξενούσε τη Διοίκηση του Βόλου ΕΚΤΟΣ Αχιλέα . Σκεφτείτε τη όργια θα κάνουν με εμάς

br fun_atic είπε...

@sias art

ωραία αντικείμενα!!!έχω μια στήλη με πανιώνιες επιχειρήσεις, κι αν θέλεις μπορώ να σε κάνω λινκ.

το γκολ που μας έδειξες είναι της σχολής Μπόσκο (αισχάτως και Σβέρκος). Αυτοί οι δύο μπορούν να σκοράρουν με ο,τιδήποτε άλλο εκτός από τα πόδια...

Ειλικρινά δεν θα ήθελα να ζήσω τέτοιες στιγμές στη Ν.Σμύρνη :) Μπλιαχ

br fun_atic είπε...

Ο Γιάννης Καραμηνάς τόνισε πως «η επιτροπή δεν έπρεπε να χρησιμοποιήσει το βίντεο ως αποδεικτικό στοιχείο, καθώς ο βοηθός διαιτητής είχε δει τη φάση και δεν διέλαθε της προσοχής του». Παράλληλα ζήτησε τιμωρία δύο αγωνιστικών για «έργω εξύβριση».

Ήμαρτον ρε παιδιά!!! Τι έργω εξύβριση; Να τον χτυπήσει ήθελε. Όχι να τον μειώσει...Αλλά και ο επόπτης, απολάμβανε το θέαμα...

Ο ποδοσφαιριστής από την πλευρά του, είπε: «Δεν είχα πρόθεση να χτυπήσω τον Καφέ. Είχε προηγηθεί ένα αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Γκαλίτσιο και πήγα πάνω του για να διαμαρτυρηθώ. Δεν ήθελα να τον χτυπήσω, αλλά να τον… ταρακουνήσω με έντονο τρόπο».

Επειδή είναι Ισπανός, την είδε Ζορό. Πήγε να καθαρίσει για τον Γκαλίτσιο, ο οποίος όχι μόνο δεν ενδιαφέρθηκε, αλλά κατά δήλωσή του δεν είχε δει και τη φάση στο γήπεδο...

Με την ίδια λογική και ο Αχιλλέας δεν θα τους πηδήξει, αλλά θα κάνει απλά συνεχόμενες παλινδρομικές κινήσεις με σκοπό την εκσπερμάτωση στην ευρύτερη περιοχή του ορθού. Δεν το λες βιασμό...Κι αυτό έργω εξύβριση είναι βρε γιατί με το ουούι δεν έχει ως πρόθεση την ικανοποίηση της γενετήσιας ορμής του αλλά την μείωση της προσωπικότητας των παικτών και των παραγόντων του Ατρόμητου!!!

zamis είπε...

Γκαλιτσιος,ο οποιος με δηλωσεις του μετα,καταδικασε τον Σιτο δικαιωνοντας τον φραπε.
Παραλογοοοοο

br fun_atic είπε...

και σε τελική, αφού την έφαγε ο Γκαλίτσιος, τι δουλειά είχε ο Σίτο; Αλλά πότε έγιναν όλα αυτά; Στο βίντεο που είδαμε στον ΑΜΑΝΑΜ φαίνεται ότι το σκληρό μαρκάρισμα το δέχεται ο Ριέρα...

Αναφέρεται σε άλλη φάση ο Σίτο;

br fun_atic είπε...

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/1054699740-%C2%AB%CE%A4%CE%B7%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CF%84%CE%B1%C2%BB-%CE%BF%E2%80%A6-%CE%9A%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%AD%CF%82

ασχολήθηκαν με το θέατρο και όχι με το αντιαθλητικό χτύπημα...Έστω ότι ο Κοντοές ήταν υπερβολικός. Με το πόσο αλήτης όμως πρέπει να είναι ένας επαγγελματίας αθλητής για να χτυπήσει με τις τάπες συνάδελφό του στον Αχίλλειο τένοντα;Έστω κι αν του τον έκοψε...

Griniaris είπε...

Απλά και μόνο για την αποκατάσταση της αλήθειας.Ο Κοντοές σφαδάζει κρατώντας το χέρι του.Ο Ριέρα αμέσως μόλις πέφτει κάτω τον πατάει στο χέρι.Φαίνεται καθαρά στις παρακάτω φωτογραφίες...

http://www.sport-fm.gr/article/461273

br fun_atic είπε...

Είναι αντανακλαστικός ο πόνος. Τον χτυπάει στο πόδι και πονάει στο χέρι...Μετά που του πάτησε το χέρι, πόνεσε στο πόδι...
Αμφιβάλω για την επιστημονική σου επάρκεια. Αυτά θα έπρεπε να τα παίζεις στα δάχτυλα

Griniaris είπε...

Παίζαμε για το κύπελλο και έλειπα σ' αυτό το μάθημα...

br fun_atic είπε...

Τώρα μας τα μπερδεύεις. Ή μιλάς για το 1979, οπότε ήσουν το παιδί θαύμα της σχολής σου ή για το 1998 οπότε μιλάμε για μεγάλο ρεμάλι :)

Griniaris είπε...

Δεν είπα ρε τελικό.Για καθημερινή μιλάμε.Άσε που ηλικιακά το 98 ταιριάζει...

br fun_atic είπε...

ότι τότε ήσουν 98; Καλά πόσο είσαι σήμερα;

br fun_atic είπε...

Σίτο 3 αγωνιστικές
Άλμπερτ 1 αγωνιστική
και οι δύο διέπραξαν την ίδια πράξη.

Μήπως μέτρησαν εις βάρος μας οι εξυπνάδες για μοντάζ, έργω εξύβριση και εκδίκηση για τον Γκαλίτσιο;

Πάντως και η πειθαρχική επιτροπή θα έπρεπε να ντρέπεται εκδίδοντας δύο τόσο διαφορετικές αποφάσεις για το ίδιο θέμα σε τόσο σύντομο διάστημα και μάλιστα ανάμεσα σε δύο αδέλφια...