Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Έσπασε η γκίνια

Σήμερα έχουμε κάθε λόγο να είμαστε χαρούμενοι! Χρειάστηκε να περάσει σχεδόν ολόκληρο το πρωτάθλημα για να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης κόντρα στην κατάρα των τελευταίων δευτερολέπτων και των διαιτητικών λαθών. Νίκη στην Κέρκυρα, τρεις παλικαρίσιοι βαθμοί που σε συνδυασμό με τις ήττες του Αστέρα και του Ατρόμητου μας εξασφαλίζουν την παραμονή στην κατηγορία. Απομένουν δύο παιχνίδια στα οποία έχουμε χρέος να πάρουμε βαθμούς για να βελτιώσουμε τη βαθμολογική μας θέση και να αποκαταστήσουμε το γόητρό μας.

Σκόρερ για την ομάδα μας ο συνήθης ύποπτος Μήτρογλου. Ο ταλαντούχος παίκτης που περίσσευε στην ενδεκάδα του Βαλβέρδε είναι αναντικατάστατος και λάμπει στον Πανιώνιο. Αυτό ας το έχει στο μυαλό του ενόψει καλοκαιριού γιατί τις καριέρες των επιθετικών τις χτίζουν τα γκολ και όχι τα σήματα στην φανέλα…

Η ομάδα μας ήταν καλά στημένη και θεωρώ πετυχημένες τις επιλογές του κου Λεμονή. Η αμυντική γραμμή ήταν πάρα πολύ καλή, με τους Σιόβα και Τσότσα να έχουν δημιουργήσει ένα αξιόλογο κεντρικό αμυντικό δίδυμο και τους Ντάτο και Γκαλίτσιο σε αρκετά καλή ημέρα.Εξίσου καλός ο Μάχο που κράτησε την ομάδα όταν χρειάστηκε. Πολύ καλός ο Μπόσκο, κινητικός ο Ριέρα, πάρα πολύ χρήσιμος ο παραλίγο μοιραίος Όμο, εις βάρος του οποίου καταλογίστηκε μάλλον υπερβολικό πέναλτι, το οποίο ξαναέβαλε την Κέρκυρα στο παιχνίδι και άφησε την ομάδα με 10 παίκτες. Με καλές εμπνεύσεις ο Φανούρης, χρησιμότατος ο Μπόσκο. Όμως για σήμερα ο παίκτης του αγώνα είναι ο Σιόβας. Καλή τοποθέτηση, γκολ, τρεις βαθμοί και φύγαμε!!!

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους (και στα παιδιά που ακολούθησαν την ομάδα κάνοντας ένα τόσο μακρινό ταξίδι) για την καλή εμφάνιση και τη νίκη. Καλή εβδομάδα!!!

212 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   201 – 212 από 212
Βαγγέλης είπε...

Βασίλη δεν διαφωνώ μαζί σου. Οταν φτάνουμε στο σημείο να απειλούμε ανθρώπους που διατυπώνουν την άποψη τους μέσω ενός blog είναι τραγελαφικό. Διαφωνείς κύριε μου σε κάτι? Γράψε την άποψη σου και μπές στη λογική της ανταλλαγής απόψεων. Δεν σου αρέσει κάτι? Μην το παρακολουθείς.
Αλλά υπάρχουν άνθρωποι που με χυδαία σχόλια και με την απειλή βίας νομίζουν ότι θα σου αλλάξουν την άποψη. Αλλά νομίζουν. Δυστηχώς υπάρχουν και αυτοί. Αντί να βλέπουν το πραγματικό πρόβλημα ασχολούνται με το πρόβλημα της φαντασίας τους.
Εγώ παρακολουθώ τα blog του Πανιωνίου για να ενημερώνομαι, για να σχολιάζω και για να βλέπω και τις άλλες απόψεις. Σταμάτησα να πηγαίνω στο γήπεδο γιατί δεν μου προσφέρει ασφάλεια, ψυχαγωγία και τις υπηρεσίες που θέλω. Σταμάτησα επίσης γιατί δεν θέλω να είμαι πελάτης της Super Κλίκας. Δεν σταμάτησα όμως να είμαι Πανιώνιος και να ενημερώνομαι. Από το να βρίζω και να τα σπάω προτίμησα να κάνω αποχή.
Καλά έκανες και έκλεισες το blog αφού έτσι αισθάνθηκες. Αν αισθανθείς να το ξαναανοίξεις, καν' το.
ΥΓ: Το προηγούμενο σχόλιο μου ήταν καθαρά ειρωνικό.

Costix είπε...

@brfun
Αγαπημενε μου φιλε, τα αισθηματα ειναι αμοιβαια.

Αυτο που ολοι κερδισαμε απο το μπλογκ σου ειναι οτι γνωριστηκαμε μεταξυ μας και γιναμε μια καταπληκτικη παρεα Πανιωνιων.

Τι κακο καναμε δηλαδη ???

Και οποιος θελησει να μας γνωρισει απο κοντα και να συμμετασχει, ειναι ευπροσδεκτος (Παγκοσμια κλπ).

Δεν καναμε και Μασονικη στοα, ρε παιδια !!!

Μια παρεα Πανιωνιων φιλων και τιποτα παραπανω.

Και η πλακα ειναι οτι κανεις μας δεν εχει φιλοδοξια η υστεροβουλια για διοικητικη θεση στον Πανιωνιο.

Ολοι μας εδω μεσα ξερουμε ανθρωπους απο αυτο το μπλογκ που τους εγινε επισημη προταση και αρνηθηκαν.

Τα υπολοιπα ειναι κομπλεξισμοι και μ@λ@κιες.

Επαναλαμβανω παντως, οτι οποιος θελει μπορει να μας γνωρισει και να βγαλει γνωμη για μας ΜΟΝΟΣ του.

Ειδαλλως τι να λεμε τωρα ???

Αλλα λογια ν' αγαπιωμαστε ???

Panther, η μεγαλη πλακα ειναι οτι εγω γνωρισα τον Τσακ στον brfun και στους υπολοιπους (ενταξει, Στρατηγε μου, και εσυ εισαι φιλος του).

Οποιος νομιζει οτι αυτο ειναι κακο, εγκλημα η δεν ξερω εγω τι, ας με τιμωρησει. Εγω παντως υπεραγαπαω τον ανθρωπο Τσακ, εκεινος γνωριζει πολυ καλα οτι κανεις μας απο αυτη την μπλογκοπαρεα δεν προσπαθησε να τον εκμεταλευτει και στο φιναλε δεν θα δωσουμε αναφορα και σε κανενα για το με ποιον θα φαμε η θα πιουμε η θα κανουμε παρεα. Το οτι εχει κανει τεραστια λαθη ο Τσακ, το ξερει καλυτερα απο ολους μας, παντως.

Μην τρελαινεστε και ψαξτε να βρειτε τους πραγματικους φταιχτες για την φετεινη καταντια.

Σωρεια λαμογιων !!!!!

Ολοι τους γνωριζουμε.

General Tanz είπε...

Ολα τα λεφτα η ποδια!!!!!!!!!
ΤΙΤΑΝΑ!!!

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

@ Br Fanatic...

Υπάρχουν αξιόλογα blogs, αλλά όπως ξέρεις -δίχως παρεξήγηση- δεν είναι όλα ενεργά, όπως το δικό σου και του Ιώνα, που έχουν «κίνηση» (αφού συμφωνούμε ότι τα σχόλια το κρατάνε ζωντανό το όλο επιχείρημα).

Ο Αμαναμ έχει τονίσει ότι είναι προσωπικό ημερολόγιο περισσότερο και το σεβόμαστε αυτό, οι Ίωνες πραγματικά δεν υπάρχουν (ο Καστέλ ήταν καλός αλλά χάθηκε...), ο Πανιώνιος Κόσμος είχε ζωή μόνο με υβριστικά, κατάρες κλπ., ο Παπαδάκος σταμάτησε όταν είχε ρόλο στην ΠΑΕ. Τα άλλα που ανέφερες δεν κινούνται ιδιαίτερα (Ιδέα, Πανιωνάρες, αλληλεγγύη, Χίος...)

Όσον αφορά τον vassilis, θεωρώ -έτσι όπως τον έχω διαβάσει- ότι είναι απόλυτος και μονοδιάστατος σε κάποια θέματα, με αποτέλεσμα η κριτική μην έχει την ευελιξία στον τρόπο σκέψης. Ίσως ο τρόπος γραφής του, δεν βοηθούσε το blog, να δίνει τροφή στη σκέψη και στο διάλογο.
Προφανώς η ακραία συμπεριφορά του οδήγησε στις προσωπικές υποθέσεις. Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει ότι επειδή κάποιοι διαφώνησαν, πρέπει να τα παρατήσει κάποιος φίλε Βασίλη. Όταν εννοείς είσαι μέτοχος, τι θες να πεις? Μικρομέτοχος? Άρα δεν είχες επαφή με το ΔΣ? Άρα ήσουν μέλος της διοίκησης?

panthiras83 είπε...

i panionia idea me mia kali synergasia me ton filo aki apo santoroni,kai ton tselenti,tha mporoysan na ftiaksoyn to oreotero biblio istorias,toy sylogoy, kai tis smyrnis.osoi exoyme yliko as toys boithisoyme,giati oi anthropoi exoyne meraki giayto poy kanoyne.

br fun_atic είπε...

Δεν είναι θέμα κίνησης αλλά ουσίας.στο πανιωνάρες για παράδειγμα μπορείς να βρεις απίστευτες πληροφορίες για τμήματα του πανιωνίου.το περιεχόμενο αυτό δεν ευνοεί τα μηνύματα παρ όλα αυτά είναι χρήσιμο.ο Μίλτος στη Χίο έχει εξαιρετική οπτική.ξέρεις γιατί δεν επιτρέπει σχόλια;γιατί του έγινε απίστευτος πόλεμος απο αεκτζήδες ακόμη και του νησιού του.το δικό μου πάλι έχει άλλο σκεπτικό λειτουργίας.είναι κάτι σαν πανιώνιο μπλογκ καφενείο.δεν μιλάμε υποχρεωτικά μόνο για τον πανιώνιο και ίσως λόγω χαρακτήρα είμαστε κάπως πιο χαλαροί.σε άλλους αρέσει σε άλλους που θέλουν να βρουν τον πανιώνιο ευαγγελάτο- τριανταφυλλόπουλο δεν αρέσει.σεβαστό

br fun_atic είπε...

Συγνώμη για τα πολλά λάθη σήμερα...

lefterix είπε...

Μη μου σιμώνεις μα το Θεό,
γιατί θα σε ζβωλώσω,
καθόλου δε ζορίζομαι,
μετά να σε πληρώσω...

Σιμώνω= απο το σιμά=κοντά.Πλησιάζω κάποιον με κακές προθέσεις.
Ζβωλώνω= πλακώνω (στα χαστουκια)

Αν ήσουν στην πατρίδα μου,
γιά όλα αυτά που είπες,
δε θα με κράταγε κανείς,
να σε γεμίσω τρύπες...

Μες την ανωνυμία σου,
κάνεις ότι γουστάρεις,
μα αν σε βρω μπροστα ποτε,
αυτό που θες θα πάρεις....

lefterix είπε...

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/1054708498-%CE%A0%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%80%CF%8E%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BF-%CE%95%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%86

Κατηφόρα;

Costix είπε...

@Λευτεριξ
Μην ασχολεισαι με θρασυδειλους, που νομιζουν οτι καλυπτονται πισω απο την ανωνυμια του πληκτρολογιου τους.
Τους δινεις αξια. Το ιδιο λαθος εκανε και ο Τσακ που τον πλακωσε στις μπουνιες.

John - Singapore είπε...

Δυστυχώς τα σχόλια του vassilis δεν ελκύουν κανένα νέο πρόσωπο να αναμιχθεί με τα κοινά του Πανιωνίου. Και κάτι μου λέει πώς υπάρχουν και άλλοι απογοητευμένοι με παρόμοιες απόψεις.
Άν δεν έρχονται νέα πρόσωπα για ανανέωση ιδεών με θέληση και όρεξη, αν οι παλαιότεροι συμμετέχοντες είναι πλέον απογοητευμένοι και αποσύρρονται τότε επιπλέουν οι φελλοί...

John - Singapore είπε...

Αφού δεν έχουμε τον αντέχουμε οικονομικά και δεν αποφέρει κανένα έσοδο και δεν πάιζει για τον Πανιώνιο γιατί να τον κρατάμε τον Φαμπιάν δηλαδή? Έχουμε τέτοιες πολυτέλειες και δεν το κατάλαβα? Πρίν 10 μέρες γράφατε για απλήρωτα συμβόλαια. Δηλαδή άν λήξει το συμβόλαιο του και μείνει ελεύθερος τί θα κερδίσουμε? Προσωπικά τον θεωρώ παίκτη απολαυστικό και φαντεζί αλλά όχι τόσο ουσιαστικό. Δεν θεωρώ οτί άν τον είχαμε φέτος θα είμασταν σε καλύτερη μοίρα...

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   201 – 212 από 212   Νεότερο› Νεότερο»