Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Πάρτυ υποδομών Βόλεϊ



Ο Πανιώνιος είναι ο σύλλογος που έφερε το βόλεϊ στην Ελλάδα.Παρ' όλα αυτά για πολλά χρόνια δεν καλλιεργούσε συστηματικά το συγκεκριμένο άθλημα.Έτσι όχι μόνο δεν μπορούσενα επιδείξει επιτυχίες και παρουσία στις μεγάλες κατηγορίες, αλλά ουσιαστικά ζούσε στην σκιά του Μίλωνα.
Τα τελευταία χρόνια όμως κάτι έχει αρχίσει να αλλάζει.Η δουλειά στα τμήματα υποδομής έχει αρχίσει να αποδίδει και οι μικρές ομάδες του Πανιωνίου παρουσιάζουν πλέον ισχυρό αγωνιστικό πρόσωπο και επιτυχίες.Οι ακαδημίες του βόλεϊ, αν και θεωρητικά προσοδοφόρες, αντιμετωπίζουν τα ίδια οικονομικά προβλήματα με τα άλλα τμήματα του ερασιτέχνη (γιατί άραγε;;;), με κυριότερο τις καθυστερήσεις πληρωμής του χώρου όπου διεξάγονται οι προπονήσεις!!! Δεν θα ήθελα να αναφέρω ποιο είναι το μηνιαίο μίσθωμα, γιατί είναι πραγματικά εξευτελιστικό να μην καταβάλλεται στην ώρα του...
Για την ενίσχυση των υποδομών του βόλεϊ λοιπον διοργανώνεται ένα πάρτυ την Παρασκευή 16 Απριλίου στο fuente.Η είσοδος είναι μόλις 10 ευρώ.Νομίζω ότι η προσπάθεια αυτή αξίζει την βοήθειά μας.

6 σχόλια:

amanAM είπε...

Στις ηλικίες μέχρι 12-13 ετών, υπάρχει ένα μελίσσι από κοριτσάκια που μαθαίνουν βόλεϊ, ενώ τα αγοράκια είναι είδος υπό εξαφάνιση.

H ομάδα που έφερε το άθλημα στην Ελλάδα όπως λες, έχει παρατήσει εντελώς τα αγορίστικα παιδικά τμήματα.

br fun_atic είπε...

Αν δεν υπήρχαν δυο- τρεις άνθρωποι που έχουν μεράκι δεν θα υπήρχαν ούτε αυτά. Τα τμήματα υποδομής που πριν από μερικά χρόνια έχαναν χαλαρά από τον οποιονδήποτε, χωρίς να κερδίσουν σετ, σήμερα φέρνουν επιτυχίες.Εσύ ΑΜΑΝΑΜ που έχεις εικόνα από το βόλεϊ και βλέπεις πόσα παιδάκια απασχολεί (αγοράκια - κοριτσάκια δεν ενδιαφέρει για την ώρα) πιστεύεις ότι είναι δυνατόν να καθυστερούν το ενοίκιο του χώρου που κάνουν προπονήσεις;

Για αύριο: πάρα πολύ φθηνό εισιτήριο (μπράβο στην διοίκηση), τελευταίο παιχνίδι της ομάδας στην Ν.Σμύρνη (κάντε φιλικά γιατί θα μας τσακίσει το στερητικό) και καλός καιρός. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Πρέπει το γήπεδο να είναι γεμάτο.

amanAM είπε...

Απότι έχω ακούσει, το ενοίκιο είναι πραγματικά αστείο. Είναι πράγματι παράξενο να μην πληρώνεται.

Αυτό όμως που με ξενίζει επίσης, είναι πως το γηπεδάκι κάτω από την θύρα 2, που δεν θα στοίχιζε κάποιο ενοίκιο και θα επέτρεπε στα παιδάκια να προπονούνται και άλλες μέρες, και όχι μόνο Σάββατα και Κυριακές, δεν είναι στην διάθεση (και) του βόλεϊ.

Έρχεται άνοιξη και καλοκαίρι. Πως θα κάνουν προπόνηση τα παιδιά? Δεν θα κάνουνε ούτε ένα μπάνιο πριν τον Αύγουστο?

amanAM είπε...

Υπάρχει λάθος στο αρχικό δημοσίευμα: Το πάρτυ είναι το Σάββατο 16 Απριλίου, και όχι την Παρασκευή, που άλλωστε είναι 15 και όχι 16 του μηνός.

Εχθές, η ομάδα των παγκορασίδων, στέφτηκε πρωταθλήτρια αήττητη, νικώντας και τον Ολυμπιακό με 3-0.

Η καλή δουλειά και το μεράκι, πάντα φέρνει αποτέλεσμα.

polykos είπε...

Η ιδέα της διοικούσας επιτροπής μπασκετ πέρυσι το καλοκαίρι για κοινή χρήση του χώρου κάτω απο την Θ2 στην αίθουσα Μισαηλίδης, έγινε δεκτή απο το ΔΣ. Ετσι μπήκε δάπεδο και διαμορφώθηκε ο χώρος κατάλληλα, έτσι ώστε να τον χρησιμοποιούν και οι υποδομές μπάσκετ και βόλει, παράλληλα με το τμήμα στίβου όπου προπονούνταν τα παιδιά με ειδίκευση το άλμα σε ύψος και επι κοντώ. Παρά την αρχική «γκρίνια» κάποιων στελεχών του τμήματος στίβου, η συνύπαρξη όλων λειτούργησε απο το Σεπτέμβριο έως πρόσφατα. Η αλήθεια είναι οτι η χρήση καρφιών (στα στιβικά παπούτσια) δημιούργησε κάποιες φθορές στο δάπεδο, επισκευάσιμες πάντα. Ετσι στο τελευταίο πριν τις εκλογές ΔΣ πάρθηκε απόφαση να εξεταστεί η προοπτική μερικής ανακατασκευής με ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα της κατασκευής, Οπως επίσης έγινε σαφές σε όλους οτι η κοινή προσπάθεια και συνύπαρξη στο χώρο μόνο ωφέλεια απέφερε στο σύλλογο. Πριν 10 μέρες όμως, όλα τα παραπάνω ακυρώθηκαν μιας και ήρθαμε αντιμέτωποι με το έργο (αγνώστου έως σήμερα) ανεγκέφαλου που προτίμησε να «ξύσει» τα σημεία με τις φθορές και έτσι να δημιουργηθεί ένας διάδρομος – λάκκος που ακυρώνει τη χρήση του χώρου, για τους επόμενους 3 μήνες μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, για το μπάσκετ και το βόλει. Γεγονός που αναγκάζει σε στρίμωγμα των παιδιών σε άλλους χώρους, την απώλεια προπονήσεων, την απώλεια συνδρομών, γενικά μια ......σαχλαμάρα.
Ελπίζω και αγωνιώ για καλύτερες μέρες.

amanAM είπε...

Τα παιδικά (τουλάχιστον) τμήματα του βόλεϊ, δεν χρησιμοποίησαν ούτε μια φορά το γήπεδο αυτό για την παραμικρή προπόνηση. Μέχρι να καταστραφεί απότι καταλαβαίνω!

Από μπασκετικούς, είχα ακούσει εδώ και 2 μήνες το παράπονο ότι το πάτωμα υπέστη ζημιές από τα καρφιά των παπουτσιών των αθλητών στίβου, αλλά δεν το έχω δει το γηπεδάκι ούτε όταν φτιάχτηκε, ούτε τώρα.