Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Αγωνιστικός απολογισμός

Θα επιχειρήσω μια απόλυτα υποκειμενική αξιολόγηση του φετινού ρόστερ:

Τόμας Μπέλιτς. Σχεδόν μηδενική η συμμετοχή του, στο λίγο που τον είδαμε δεν απέδειξε ότι μπορεί να σταθεί με αξιώσεις κάτω από τα δοκάρια ομάδας πρώτης κατηγορίας, γεγονός που αποδεικνύεται και από την μετέπειτα πορεία του.

Γιάννης Μανιάτης: Καλή η απόδοσή του στα περισσότερα παιχνίδια που αγωνίστηκε, σημαντική και η παρουσία του υπό την ιδιότητα του αρχηγού.

Ντάτο Κιρκβέλια: Τον είδαμε σε λίγα παιχνίδια. Είναι έμπειρος, την ξέρει τη θέση, έδειχνε σοβαρός, έχει αρκετά καλή σέντρα, πιθανότατα δεν έχει δέσει ακόμη άψογα με τους συμπαίκτες του. Νομίζω ότι πρέπει να του δοθεί η ευκαιρία το καλοκαίρι, ίσως όμως θα έπρεπε να μειωθούν οι οικονομικές απαιτήσεις για την απόκτησή του, γιατί με τα σημερινά οικονομικά δεδομένα φαντάζουν εξωπραγματικές.

Μάρκους Γιόνσον. Δεν είναι λαμπερός, είναι όμως πάρα πολύ σοβαρός και έμπειρος παίκτης. Βοήθησε να μην φανεί ιδιαίτερα το κενό του Γιάννη Μανιάτη. Αρκετά καλός στα αμυντικά του καθήκοντα. Έδωσε μερικές πάρα πολύ σημαντικές ασίστ. Πρέπει να μείνει.

Μάρτιν Λάτκα. Πολύ καλός και αξιόλογος παίκτης. Το κασέ του όμως είναι μάλλον απαγορευτικό, ιδίως τώρα που έχουν βρεθεί λύσεις στη θέση του.

Σουλεϊμάν Όμο. Είχαμε βαρεθεί να λέμε ότι ο άνθρωπος δεν είναι κεντρικός αμυντικός αλλά αμυντικό χαφ. Ο Τάκης Λεμονής τον χρησιμοποίησε στη σωστή θέση και έβγαλε από τον Σούλη το 100% των δυνάμεών του. Από τους πιο βελτιωμένους παίκτες του Πανιωνίου και σημαντικός παράγοντας για την παραμονή. Περιμένουμε πολλά τη νέα σεζόν. Πρέπει να βελτιώσει την πάσα του.

Κάσπερ Ρίσγκαρντ: Καλό βιογραφικό, αλλά ούτε που τον είδαμε.

Σίτο Ριέρα: Μετριότατη η χρονιά του Σίτο. Θεωρώ όμως ότι ακόμη κι όταν είναι μέτριος είναι χρήσιμος στην ομάδα γιατί είναι ο παίκτης που μπορεί εύκολα να σπάσει το αντίπαλο κέντρο και να βοηθήσει την ομάδα να μην είναι στατική και προβλέψιμη. Είναι ποιοτικός παίκτης.

Βασίλης Σκούρτης. Τον είδαμε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Μπόσκο Μπάλαμπαν. Ο πιο ωφελημένος παίκτης από την παρουσία του Κώστα Μήτρογλου. Από τη στιγμή που η ομάδα δεν τον χρειάστηκε ως σέντερ φορ (έτσι κι αλλιώς δεν είναι) απέδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει από άλλο πόστο. Όλα αυτά είναι καλά αλλά το συμβόλαιό του είναι αστρονομικό. Θεωρώ ότι είναι πολυτέλεια για τον σημερινό Πανιώνιο.

Κώστας Μήτρογλου: Τα νούμερα μιλούν μόνα τους. Βρήκε την ομάδα που του ταιριάζει γάντι. Μας πήρε από το χέρι και μα κράτησε στην κατηγορία., Τόσο απλά. Θεωρώ ότι δεν είναι προς το συμφέρον του να γυρίσει στον Ολυμπιακό. Το μέλλον του είναι στο εξωτερικό. Δύο επιλογές. Ή μένει άλλο ένα χρόνο στον Πανιώνιο και κάνει όλο τον κόσμο να παραμιλάει (μπορεί άνετα να βγει πρώτος σκόρερ στο επόμενο πρωτάλημα) ή φεύγει εδώ και τώρα για το εξωτερικό. Του οφείλουμε πάρα πολλά.

Σεντρίκ Βαρό. Ακριβός, αργός, μέτριος.

Γιώργος Γκαλίτσιος: Χρήσιμος παίκτης με μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Η παραμονή του στον Πανιώνιο μπορεί να τον ωφελήσει σε προσωπικό επίπεδο.

Νταβόρ Κούκετς Έχει πολύ καλά τελειώματα φάσεων, για άλλη μια χρονιά όμως δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου. Να μην ξεχνάμε ότι το συμβόλαιό του είναι αρκετά υψηλό.

Δημήτρης Κολοβός. Στηρίχθηκε πάρα πολύ από τον Στόρε και όλοι ελπίζαμε ότι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ελληνικού ποδοσφαίρου θα αναδεικνύονταν φέτος. Η κακή πορεία της ομάδας δεν τον βοήθησε να πάρει περισσότερες ευκαιρίες. Περιμένουμε πάρα πολλά από τον μικρό και σύντομα.

Σολομόν Οκπάκο: Από αυτά που είδαμε δεν κάνει ούτε για πλάκα…

Μάρκους Πρελ: αδύνατον να κριθεί. Θα έχουμε μια δεύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι με τον Αστέρα.

Φανούρης Γουνδουλάκης: Περίεργη χρονιά για τον Φανούρη. Είναι έξυπνος και εγκεφαλικός παίκτης. Χρήσιμος στην ομάδα και στον προπονητή. Τα τελειώματα των φάσεων όμως πολλές φορές δεν είναι καλά, έτσι γίνεται εύκολα ο αποδιοπομπαίος τράγος της εξέδρας. Με καλές και κακές εμφανίσεις φέτος. Οι περισσότερες καλές στο τέλος, οπότε αυτό μάλλον επηρεάζει την συνολική εικόνα. Είναι παίκτης ψυχολογίας. Αν θεωρήσει ότι υποστηρίζεται από τον προπονητή αποδίδει καλύτερα. Ίσως λοιπόν η στήριξη του κου Λεμονή να τον βοήθησε.

Μπεναρντ Κυμορτζί. Μετριότατη χρονιά. Σε διαρκή πτώση ο Γκανέζος. Πιστεύω ότι θα φέρει πρόταση στον σύλλογο, αλλά τα χρήματα που θα εισπράξουμε θα είναι κατώτερα από αυτά που αναμέναμε δύο χρόνια πριν.

Ανδρέας Σάμαρης. Ο παίκτης αυτός μου αρέσει. Προσπαθεί πολύ και από τους που πήραν ευκαιρίες είναι αυτός που ξεχώρισε περισσότερο.

Δημήτρης Σιόβας. Ξεκίνησε μέτρια, αλλά στην πορεία βελτιώθηκε κατακόρυφα. Περιμένουμε πολλά από τον Δημήτρη.

Δημήτρης Αναστασόπουλος: Μπορεί και να σπατάλησε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν. Πρέπει να δουλέψει πολύ γιατί βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι της καριέρας του.

Γιάννης Κοντοές. Η μεγάλη μου αδυναμία. Συγνώμη αλλά με τον Γιάννη δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός. Τον λέτε άμπαλο, τον λέτε μέτριο όπως λέτε επίσης ότι δεν κάνει για ομάδα Α’ κατηγορίας. Μπορείτε να μου δείξετε άλλο παίκτη που να μπορεί να παίξει επιτυχώς σε τρεις θέσεις της άμυνας; Μακάρι να είχαν όλοι το πάθος και την αγωνιστική του δύναμη. Για εμένα είναι από τους βασικότερους συντελεστές της παραμονής.

Έντιν Τσότσαλιτς. Ο κορυφαίος σέντερ μπακ της ομάδας. Ο κος Λεμονής τον χρησιμοποίησε σωστά και ωφεληθήκαμε. Ένα από τα σπουδαιότερα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας. Κάντε του ανανέωση, βάλτε ρήτρες γιατί ο παίκτης αυτός θα πάει ψηλά.

Αμίρης Κούρντι, Μοχάμεντ Σαλαλί, Χρήστος Κοντοχρήστος, Λεωνίδας Παναγόπουλος: Δεν τους είδαμε σχεδόν καθόλου.

Ισαάκ Πούπο: Μακριά κι αλάργα…

Γιούργκεν Μάχο. Αν δεν υπήρχε ο Μάχο ο Μήτρογλου δεν θα μπορούσε να σώσει την ομάδα. Ο Αυστριακό μας κράτησε ζωντανούς και ο Κώστας μας έδωσε το φιλί ης ζωής. Για μένα ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας (δεδομένου ότι τον είχαμε ολόκληρη τη χρονιά). Του οφείλουμε σε μεγάλο βαθμό την παραμονή. Ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες του πρωταθλήματος.

Βάσλαβ Σβέρκος. Στα βίντεο δείχνει καλύτερος…Μπορεί να χρειάζονταν να κάνει προετοιμασία για να δέσει με τους υπόλοιπους. Όνομα και πράγμα καθώς σκοράρει με τον…σβέρκο!

35 σχόλια:

Katrinos είπε...

Συμφωνώ με τα περισσότερα σχόλια σου, για τα υλικά της σούπας (διότι μη ξεχνιόμαστε σούπα φάγαμε φέτος). Αναμένω με εξαιρετικό ενδιαφέρον κρίσεις για τους μαγείρους .......

br fun_atic είπε...

σε ποιούς παίκτες διαφωνείς;

NK99 είπε...

Θα συμφωνήσω με τα περισσότερα σχόλια και με το γεγονός ότι πρέπει να τελειώνουμε με τα ακριβά συμβόλαια αν αυτό είναι εφικτό.

Δεν ήξερα ότι ο πολύ καλός Λάτκα είναι ακριβός αλλά να μείνει ο Λεμονής καλύτερα να φύγει.

Ο Κουμο φέτος ήταν τραγικός ενώ θεωρώ ότι αδικείς τον Βαρό σίγουρα ως προς το θέμα της ταχύτητας. Ο Λεμονής τον προοριζε βασικό και μετά έπρεπε να παίζει ο Γκαλίτσιος που πράγματι προσέφερε σίγουρα όχι όσο προσπαθούν να μας πείσουν ορισμένοι βάζοντας το όνομα του δίπλα στον Μήτρογλου.

Θεωρώ ότι τα αρνητικά σχόλια για τον Κοντοέ αφορούν την περσινή περίοδο που ήταν απαράδεκτος. Φαινεται δούλεψε σκληρά (ελπίζω όχι γιατί ήταν ο τελευταίος χρόνος του συμβολαίου του) και βελτιώθηκε θεαματικότατα (σπάνια βλέπεις ποδοσφαιριστή με τέτοια βελτίωση).

Για τον Τσότσα έχω να παρατηρήσω ότι πέρσι ήταν πολύ καλός, όλο τον χειμώνα δεν βλεπόταν και στην συνέχεια ήταν ακρογωνιαίος λίθος.

Για τον Όμο αποδειχθηκε ότι οι προπονητές πολλές φορες βλέπουν καλύτερα απο επαγγελματίες προπονητές ειδικότερα όταν αυτοί είναι και μαθητευόμενοι μάγοι.

Ο Ριέρα δεν παίζει καλά διότι έχω την αίσθηση ότι δεν ειναι καθόλου ευχαριστημένος που παίζει στον Πανιώνιο (ίσως όχι άδικα).

Δυσκολεύομαι να επιλέξω τον MVP ανάμεσα σε Κοντοέ, Μάχο και Μήτρογλου.

br fun_atic είπε...

Έχω ακούσει ότι το συμβόλαιο του Λάτκα είναι από τα μεγαλύτερα. Δεν θα ήθελα να φύγει, αλλά αν αληθεύει το 500.000 που έχω ακούσει, μάλλον θα πρέπει να περικοπεί.

zamis είπε...

(500+500)-(200εως300 στη θεση της χιλιουρας)=700 με 800 στο ταμειο μανι μανι

NK99 είπε...

Αν αληθεύουν τα 500 πρέπει να συλληφθούν άνθρωποι και να πάνε φυλακή. Θεωρώ ότι υπερβαίνει κάθε φαντασία...

Katrinos είπε...

Δεν διαφωνώ, αλλά πολλα θα κριθούν απο τα χρήματα που θα έχουμε στη Διαθεση μας. Η χρησιμότητα του κάθε παίκτη εξαρτάται απο το πόσο κοστίζει. Πχ ο Φανούρης των 100 είναι πιό χρήσιμος απο το Φανούρη των 200. Άρα χρειάζεται ανθρώπους ικανούς κ γνώστες προκειμένου να πάρουν θαραλέες κ ίσως δυσάρεστες αποφάσεις κ να ´ξεζουμίσουν´ το όποιο budget.

zamis είπε...

π.χ λοιπον Κατρινε,ο Παρασχος των βαλε οσο θες ειναι χρησιμοτερος απο τον Λεμονη των 500

General Tanz είπε...

Οχι ρε παιδια, δεν μπορει ο Λατκα να εχει τετοιο συμβολαιο. Ξερω οτι δοθηκε αυτο το ποσο(περιπου) για την μετεγγραφη.

John - Singapore είπε...

Ένα ΜΠΡΑΒΟ στα παιδιά του πόλο!
Στην Ιταλία θα γίνουν ήρωες!

br fun_atic είπε...

Μπορεί να κατάλαβα λάθος για τον Λάτκα.

zamis είπε...

Παντως ''τυχαια''βρεθηκαν εκτος ομαδας οι Βαρο,Κουκετς,Λατκα και Σαλαλι.

Katrinos είπε...

@zamis ειλικρινά δεν έχω απάντηση .
Δύο διαφορετικές περιπτώσεις που ανέλαβαν τελείως διαφορετικές καταστάσεις. Μάγειρας πάντως δεν είναι μόνο ο προπονητής είναι κ πολλοί άλλοι απο πίσω

zamis είπε...

Σοβαρο διαχειριστη χρειαζεσαι,και ο Λεμονης και ο Παρασχος αυτο εκαναν.Η διαφορα ειναι στο κοστος τους και στο υλικο που θαχεις με τον Λεμονη και τον χ Παρασχο.

br fun_atic είπε...

Για να είμαι ειλικρινής, το ποδόσφαιρο που έπαιζε η ομάδα επί Παράσχου μου άρεσε περισσότερο από φέτος.Βέβαια, ο Παράσχος είχε να διαχειριστεί μια ευκολότερη κατάσταση σε ένα λιγότερο λαδιάρικο πρωτάθλημα...

Αν και δεν είμαι φαν του ποδοσφαίρου που παίζουν οι ομάδες του Λεμονή, οφείλω να ομολογήσω ότι διαχειρίστηκε καλά την κατάταση. Δεν απέφυγε προσωπικά λάθη τα οποία στοίχισαν σε βαθμούς, αλλά σε γενικές γραμμές το ισοζύγιο είναι θετικό.

Φαίνεται ότι λειτούργησε όλο το προπονητικό πακέτο + η προσθήκη Δέδε. Μου φαίνεται λοιπόν λογικό να παραμείνουν, εφόσον μειώσουν κάπως τις απαιτήσεις τους.Κρατάω ότι ο Λεμονής χρησιμοποίησε σωστά παίκτς που χαντακώνονταν σε βάθος θέση και έδωσε κατά το δυνατόν και ευκαιρίες σε νέους.

Αυτό που ίσως χρειάζεται ειναι να βρεθεί ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στην Π.Α.Ε και τους Κ-20 για να προωθηθούν παίκτες. Εδώ ο Έβανς Παυλόπουλος θα είναι πολύ χρήσιμος.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Re brfanatic, den είναι ποδοσφαιρική τοποθέτηση αυτή. Μας λες σε όλους ανοησίες. Βάλε καλύτερα ανέκδοτα να γελάμε πιο πολύ με την πάρτη σου, και του κατρινού να πούμε. Είστε μια ομάδα μασώνων. Τώρα που θα έρθει ο Αχιλλέας θα το φιμώσει το μπλογκ, θα κλείσει τους πάνθηρες και ο Καράβολας, θα απελαθεί μαζί με τις μετοχές αξίας 5 ευρώ που έχει στα χέρια του.

br fun_atic είπε...

δηλώσεις του Γιάννη Μανιάτη

http://www.sport-fm.gr/article/470046

br fun_atic είπε...

μέχρι να γίνουν όλα αυτά και επιπλέον να μάθεις να τηρείς στοιχειώδεις κανόνε, κάθε μήνυμά σου που θα είναι υβριστικό θα σβήνεται...Υπάρχει βέβαια και άλλη λύση.

zamis είπε...

Ευχαριστω Γιαννη,ευχαριστω Βαγγελη,ευχαριστω Γερασιμε,ευχαριστω Τακη,ευχαριστω

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

pes oti esy to esbises, kai psaxnomai!

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

ΖΗΤΩ Η 21Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ ΒΡ ΦΑΝΑΤΙΚ!

br fun_atic είπε...

να για ποιον χτυπούσε η καμπάνα εδώ και μέρες.

Η επίσημη διάψευση

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/1054709787-Διαψεύδει-ο-Πανιώνιος

Recoba είπε...

Λείπουν σχόλια για το νέο "Ρονάλντο" Βαζ Τε και το "Μαραντόνα της Αλβανίας" Χίκα.

Κατά τ'άλλα Κοντοές, Μάχο, Μήτρογλου και Μανιάτης ήταν οι καλύτεροι φετινοι παίκτες.

Και φυσικά η αγωνιστική σωτηρία πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό στο Λεμονή και ...έμμεσα στο Βεντούρη. Τώρα αν ο τελευταίος έχει παραλείψει να εκδώσει και να παραδώσει στην ΕΠΟ ως όφειλε Ασφαλιστική και Φορολογική ενημερότητα, τα πράγματα αλλάζουν άρδην και χάνει τα εύσημα. Δεν ανησυχώ όμως για την ώρα, δεν φαίνεται για κάτι το σοβαρό.

br fun_atic είπε...

Έχεις δίκιο. Τον κατάλογο των παικτών τον πήρα από το επίσημο ρόστερ της ομάδας και από εκεί απουσιάζουν τα ονόματα των παικτών που έφυγαν από την ομάδα.

Ο Βαζ Τε είχε προβλήματα υγείας. Αν μπορούσε να τα ξεπεράσει και δεν έβλεπε ως αγγαρεία την ομάδα και ως μερμηγκάκια τους συμπαίκτες του μπορεί να είναι επανεκκινήσει την καριέρα του. Ο Χίκα πέρα από τρεχαλατζής και σχετικά καλή τεχνική κατάρτιση δεν έδειξε τίποτα άλλο.

Katrinos είπε...

Είναι δεδομένο ότι θα είμαστε στόχος λόγω της μεταβατικής περιόδου που διανύουμε (;)Το θέμα είναι πόσο καλά έχουμε φυλάξει το κώλο μας απο διάφορους περίεργους που θα ψαχτούν με αυτά τα πράγματα.

Υ.γ Αλήθεια παίχτη με μεταγραφή πήραμε ή είναι όλοι δανεικοί;

IWN1998 είπε...

Κάποιες προσθήκες για την κριτική των παικτών. Και μια ερώτηση.

Πρώτα η ερώτηση...Ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Σχετικά με τα τελευταία δημοσιεύματα, η ΠΑΕ Πανιώνιος διευκρινίζει πως αποτελεί πάγια τακτική της η αποστολή, στην ΕΠΟ, την Σούπερ Λίγκα, αλλά και στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, σε κάθε μεταγραφική περίοδο, τόσο της Ασφαλιστικής, όσο και της Φορολογικής ενημερότητας.Ειδικότερα για τις δύο τελευταίες μεταγραφικές περιόδους, τα έγγραφα στάλθηκαν στην ΕΠΟ στις 14 Ιουνίου 2010 και στις 13 Ιανουαρίου 2011 αντίστοιχα».

Ξέρει κανείς αν συνδέεται με τις βόμβες που προανήγγειλε ο Πηλαδάκης;

Για τους παίκτες τώρα:

* Ο Σκούρτης πήγε σε Θρασύβουλο και απ'όσο παρακολουθώ και εκεί δεν κάνει κάτι το ιδιαίτερο. Επίσης και στην Κ-20 που έπαιζε, είχε μείνει άσφαιρος.

* Ο Κούρντι μέχρι τον τραυματισμό του είχε δείξει στοιχεία προόδου και αν δεν έχει επηρεαστεί απ'αυτόν, είναι από τους παίκτες που ίσως πρέπει να τους δοθεί η ευκαιρία. Είχε και την ατυχία να τραυματιστεί στη φάση που ο Κιντής είχε αφήσει την ομάδα χωρίς ιατρικό τιμ.

* Ο Σαλαλί είχε και τα καλά του και τα κακά του. Σε μερικούς αγώνες έδινε την εντύπωση του νέου ταλέντου που θα ξεπεταχτεί και σ'άλλους χανόταν. Αλλά τι να ζητάμε από ένα φορ περιοχής που έπαιζε σε ομάδα χωρίς δημιουργικό κέντρο;
Και αυτός νομίζω ότι ίσως μπορεί να προσφέρει και λόγω ηλικίας να του δοθεί η ευκαιρία.

IWN1998 είπε...

Με μεταγραφή ήταν μόνον ο Χίκα και ο Ρίσγκαρντ. Οι άλλοι ήταν ελεύθεροι. Τον Ιανουάριο ο μόνος μη δανεικός είναι ο Κρικβέλια.

NK99 είπε...

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=267408

Εγώ λέω πως και με τα μισα θα τον δίναμε ευχαρίστως.

General Tanz είπε...

Υποθετω οτι ο Βεντουρης(και οι συν αυτω)ξερουν κατι που δεν ξερουμε εμεις. Διαφορετικα δεν μπορω να εξηγησω την απορριψη προτασης 1εκ και μαλιστα σε τετοιες εποχες.

br fun_atic είπε...

Η αγορά του Κούμο στοίχισε 1 εκ ευρώ. Σε αυτά πρέπει να υπολογίσουμε το κόστος των ετήσιων αμοιβών του και από εκεί και πέρα μπαίνει το κέρδος του συλλόγου. Ανεξάρτητα εποχής, αν τον δώσουμε 1 εκ ευρώ μπαίνουμε μέσα.

br fun_atic είπε...

Μετά από συνεννόηση των διοικήσεων Πανιωνίου και Ολυμπιακού, αποφασίστηκε όπως διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στο στάδιο Νέα Σμύρνης. Τα έσοδα του αγώνα, θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στον ερασιτέχνη Πανιώνιο. Η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 10 ευρώ. Οι λεπτομέρειες για την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα, θα συζητηθούν μεταξύ των δύο προπονητών των ομάδων, μετά την λήξη του πρωταθλήματος, αλλά και την γιορτή του Πάσχα.

Συμπληρωματικά αναφέρω ότι απορρίφθηκαν και οι δύο προτάσεις για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου με το αιτιολογικό ότι δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις που είχε θέσει ο σύλλογος. Είναι καλό να βάζουμε ξεκάθαρες και αυστηρές προϋποθέσεις, όμως από την άλλη πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι η διοίκηση από τον ερασιτέχνη είναι και πρέπει να παραμείνει προσωρινή...

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
IWN1998 είπε...

Πολύ σχετικό είναι αυτό που γ΄ραφεις BRF, ότι μπαίνουμε μέσα αν το δώσουμε 1 εκατ. επειδή στοίχιζε 1 εκατ. όταν τον πήραμε και του δώσαμε εν τω μεταξύ μισθούς και πριμ.
Όλα εξαρτώνται από την αγωνιστική του εικόνα. Είναι εικόνα παίκτη με αγωνιστική πρόοδο; Αν όχι τι να λέμε τώρα; Θα ίσχυε αυτό που λες μόνον αν δεν μας έκοβε και πολύ να τον δώσουμε...Και όλα στο τέλος είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης. Τι προσφορές έχουμε... Και το πιθανότερο αυτή η πολύ πρώιμη ιστορία με την Κολωνία είναι μάλλον κάπως αβανταδόρικη. Για να δούμε...

br fun_atic είπε...

Ασφαλώς και είναι σχετικό, είναι όμως η μπακαλίστικη λογική του κέρδους και της ζημίας.Επειδή λοιπόν μια εμπορική εταιρεία επιδιώκει το κέρδος, αυτό μπορεί να το πετύχει μόνο όταν το τίμημα πώλησης υπερβαίνει το τίμημα αγοράς και τα έξοδα.

br fun_atic είπε...

ως προς τις φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες δεν μπορώ να καταλάβω κάτι.

1. Για την ώρα δεν έχει ανέβει δημοσίευμα που να εμπλέκει τον Πανιώνιο σε τέτοιο σκάνδαλο. Η ανακοίνωση της ομάδας δεν λέει ότι χρησιμοποιήθηκαν ή δεν χρησιμοποιήθηκαν πλαστές ενημερότητες, αλλά δίνει τις ημερομηνίες έκδοσής τους. Αυτό μπορεί να έχει δύο αναγνώσεις. Ή δεν αμφισβητεί την είδηση αλλά απλά ρίχνει την ευθύνη σε συγκεκριμένες διοικήσεις ή σε περίπτωση που έχει διαρρεύσει ο χρόνος έκδοσης των πλαστών ενημεροτήτων από κάποια Π.Α.Ε, ουσιαστικά αποκρούει την πλαστότητα των δικών μας με την αναφορά της ημερομηνίας έκδοσής τους. Εννοείται ότι το θέμα είναι εξαιρετικά σημαντικό.

Οι ενημερότητες εκδίδονται κατά τη διάρκεια μεταγραφικών περιόδων. Σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι χρησιμοποιήθηκαν πλαστές ενημερότητες, πέρα από τις λοιπές συνέπειες, η ομάδα μηδενίζεται για κάθε παιχνίδι στο οποίο χρησιμοποιήθηκαν παίκτες που αποκτήθηκαν με τις ενημερότητες αυτές. Σωστή ατομική βόμβα...Περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την συνέχεια.