Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι;;;

Πριν από λίγο καιρό, κάνοντας τον διοικητικό απολογισμό της ομάδας έδωσα τα συγχαρητήριά μου στην διοίκηση του κου Βεντούρη για την επίτευξη του αγωνιστικού στόχου της ομάδας που προέκυψε από την λαίλαπα Κιντή, δηλαδή την σωτηρία.

Θεωρούσα ότι μετά και τις εκλογές του ερασιτέχνη, η διοίκηση θα είχε όλο τον χρόνο να έρθει σε επαφές με υποψήφιους αγοραστές του πλειοψηφικού πακέτου ώστε να δοθεί λύση στο τεράστιο διοικητικό πρόβλημα της ομάδας. Θεωρούσα ότι όσο καλά τα κατάφερε σε αγωνιστικό επίπεδο, άλλο τόσο καλά θα τα κατάφερνε και στο καθαρά διοικητικό σκέλος, δηλαδή στην εκπλήρωση των όρων αδειοδότησης.

Τις τελευταίες ημέρες έχουν γίνει πολλές αναλύσεις για το θέμα, χωρίς βέβαια να υπάρχει ουσιαστική ενημέρωση. Γνωρίζουμε δύο πράγματα.1. Η ομάδα δεν έλαβε την άδεια και 2. οι διοικούντες εκφράζουν την βεβαιότητά τους για την ευτυχή έκβαση της έφεσής μας στην δευτεροβάθμια επιτροπή.

Όπως όλοι καταλάβαμε, αναγκαία προϋπόθεση για την δανειοδότηση δεν ήταν η μη ύπαρξη οφειλών. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι άλλες ομάδες με τεράστια χρέη έλαβαν την άδεια. Αποκλειστική προϋπόθεση ήταν η ύπαρξη διακανονισμού των οφειλών μέχρι μια συγκεκριμένη καταληκτική ημερομηνία.

Αυτό δεν προϋποθέτει σώνει και καλά την άμεση εξεύρεση ζεστού χρήματος αλλά φαντάζομαι ότι θα μπορούσε να επιτευχθεί με τους τρόπους που γενικά κινείται η αγορά π.χ με την παροχή έγγραφων εξασφαλίσεων, την έκδοση μεταχρονολογημένων επιταγών κ.λ.π. Αφού λοιπόν υπάρχουν παίκτες που διεκδικούν χρήματα από την ομάδα (και καλά κάνουν γιατί η πρώτη υποχρέωση κάθε εταιρείας είναι ή πρέπει να είναι η καταβολή των δεδουλευμένων και των ασφαλιστικών εισφορών) και τα χρέη δεν τακτοποιήθηκαν ή διακανονίστηκαν σημαίνει είτε α) ότι δεν εισπράξαμε απαιτήσεις μας (βλέπε Μανιάτης), είτε β) το σκληρό πόκερ (εντός ή εκτός εισαγωγικών) των διαπραγματεύσεων δεν μας βγήκε γιατί οι παίκτες αυτή τη φορά είχαν το ατού της παροχής υπογραφής για την αδειοδότηση (και ο κόσμος έχει προχωρήσει από την δεκαετία του ’80) ή δεν γνωρίζαμε καλά τους όρους και τις προϋποθέσεις του νόμου.

Ότι κι αν έχει συμβεί, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι το ίδιο. Ο υποβιβασμός της ομάδας ο οποίος υπό προϋποθέσεις μπορεί να δώσει το φιλί της ζωής σε ομάδες που υποβιβάστηκαν στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στα χαρτιά. Αν λοιπόν τα πράγματα έχουν έτσι, η διοίκηση έκανε το χρέος της; Αυτό θα το μάθουμε σε λίγες ημέρες. Μέχρι τότε θα ελπίζουμε ότι η παραμονή στην κατηγορία που επιτεύχθηκε με τόσο κόπο δεν θα χαθεί για μερικές δεκάδες ευρώ που δεν διακανονίστηκαν. Πλέον δεν μπορώ να αποκλείσω την χειρότερη κατάληξη…

Εύχομαι σε όλους καλή Ανάσταση (κυριολεκτικά και μεταφορικά).

υ.γ

τελικά θα μας απαντήσει κάποιος ξεκάθαρα αν οι ενημερότητες ήταν έγκυρες; Δεν ενδιαφερόμαστε να μάθουμε πότε στάλθηκαν ούτε έχουμε την όρεξη να πάμε στα γραφεία της Π.Α.Ε για να τις δούμε. Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να μην υπάρχει εμπλοκή της ομάας γι αυτό το θέμα...



159 σχόλια:

IWN1998 είπε...

Σήμερα θα δοθεί το σκεπτικό της απόφασης στις ΠΑΕ εμπιστευτικά.
Ο Πρόεδρος του Ηρακλή δεσμεύτηκε στους οπαδούς του να το δημοσιοποιήσει για να μην υπάρχει φημολογία.
Η ΠΑΕ Πανιώνιος τι λέει;
Κάποια στιγμή η αλήθεια θα βγει στο φως. Αν όπως λένε δεν τους φοβίζει η αλήθεια ας την βγάλουν από τώρα στο φως και ας απαντήσουν σε ότι και όπως μπορούν. Το να δημιουργούμε απλώς εντυπώσεις, αν είναι να καταρρεύσουν σύντομα, σε τίποτα δεν ωφελεί.

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ, ΑΝ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΩΣ ΟΡΘΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΛΛΛΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ, ΤΟΤΕ ΑΣ ΚΛΗΘΟΥΝ ΕΣΤΩ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ.
Υποτίθεται ότι το κατατεθειμένο συμβόλαιο έχει και τη δική τους υπογραφή. ΝΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Η ΟΧΙ.

Τέλος να σημειώσουμε ότι τα συμβόλαια Ριέρα και Μπάλαμπαν είναι μάλλον καθαρά της διοίκησης Τσακίρη και δεν εμπλέκεται ο Κιντής... Είναι έτσι κε Τσακίρη;

br fun_atic είπε...

Πληρέστερη ρεπορτάζ
http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/1054711556-Î%C2%97-ξεÏ%C2%85Ï%C2%84ίλα-Ï%C2%84οÏ%C2%85-Î%C2%A0ανιÏ%C2%89νίοÏ%C2%85

General Tanz είπε...

Η πληρωνουμε Μαχο, Ριερα, Μπαλαμπαν ΤΩΡΑ η αντιο ζωη!
Χρηματα λογικα υπαρχουν, αλλα και αν δεν υπαρχουν να το πουνε.
Μπορει να υπαρχει και Αγιος Βασιλης που ερχεται το Πασχα αντι για την Πρωτοχρονια.
Αλλα πρεπει να το πουνε!!!

Καλη Ανασταση και καλο Πασχα σε ολους και ολες.

IWN1998 είπε...

Για το Ρίσγκαρντ δεν είναι έτσι τα πράγματα νομίζω. Όταν δεν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση και συνεχίζει η δικαστική διαμάχη, δεν υποχρεούσε να δώσεις αυτά που σου ζητάει ο άλλος και δεν τα δέχεσαι εκ των προτέρων.
Επειδή στην gazzetta σχολιάζουν πολλοί ΑΕΚτζήδες, ας μας πουν τι κάνουν αυτοί με τα 22 και βάλε εκατομμύρια που χρωστάνε προς τρίτους και είναι σε δικαστική διαμάχη μαζί τους. Τα έχουν προπληρώσει;;;

Για τον Μπάγκσμπο, είχε κατατεθεί συμβόλαιο συνεργασίας στην ΕΠΟ; Με βάση τι, δημιουργείται θέμα αποπληρωμής των υπηρεσιών Μπάγκσμπο; Έχει προσφύγει ο ίδιος στην ΕΠΟ;

Η ασφαλιστική ενημερότητα ή είναι πλαστή ή όχι; Πως αποδεικνύει την πλαστότητα η επιτροπή της ΕΠΟ είναι το ζητούμενο και πως εμείς τη γνησιότητα;

Για Μπάλαμπαν, Ριέρα και Μάχο, το θέμα είναι αν υπάρχουν δυο συμβόλαια ή όχι και αν είναι υπογεγραμμένα από όλα τα μέρη παίκτες και διοίκηση και τα δύο, ποιο είναι κατατεθειμένο και αν τα μη κατατεθειμένα ιδιωτικά συμφωνητικά λαμβάνονται υπόψην ή όχι στη διαδικασία αδειοδότησης.

Ο καθένας γράφει το κοντό του και το μακρύ του.
Θα πρέπει η ΠΑΕ αν έστω και στο ελάχιστο σέβονται αυτοί οι άνθρωποι και τον εαυτό τους και τον κόσμο της ομάδας, να δώσουν στη δημοσιότητα το σκεπτικό της απόφασης της πρωτοβάθμιας επιτροπής και να δικαιολογήσουν τις ελλείψεις.

Αν στείλουν πάλι τον κο Τσολακάκη να εκπροσωπήσει την ομάδα, δεν είναι μόνον ότι δεν πρόκειται να πάρουμε την άδεια, αλλά δυστυχώς θα ξαναξεφτιλιστούμε γιατί ο άνθρωπος δεν μπορεί να εκφράσει σαφώς ακόμα και τα όποια σωστά επιχειρήματα έχουμε.
Πχ γελοιοποίησε το ζήτημα της μη υπογραφής Ριέρα και Μπάλαμπαν και με τα όσα είπε, ενώ η ουσία βρισκόταν στο ότι οι παίκτες δεν υπέγραφαν για να πιέσουν να τηρηθεί το συμβόλαιο που αυτοί θεωρούν νόμιμο και η ΠΑΕ όχι ... αν έχω καταλάβει καλά από τα όσα έχουν βγει στο φως.

Ότι και να λέμε αν δεν υπάρξει το σκεπτικό δημοσιοποιημένο, δεν έχει νόημα.

Ένα σημείο πραγματικά άξιο απορίας είναι το γιατί η επιτροπή δεν έχει θεωρήσει πως αν η εγγυητική επιστολή καλύπτει τις όποιες πιθανόν διαφορές με παίκτες, τότε πρόβλημα δεν υφίσταται.
Πιθανόν υπάρχει η θεώρηση ότι η εγγυητική καλύπτει τυχόν νέα λειτουργικά έξοδα και υποχρεώσεις προς τρίτους μετά την καταληκτική ημερομηνία.

IWN1998 είπε...

General, δυστυχώς δεν μας σώζει μάλλον ούτε να τους πληρώσουμε τώρα ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ - ΚΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ.

Δηλαδή τους πληρώνουμε ΠΛΗΡΩΣ και τους φέρνουμε στην επιτροπή να ισχυριστούν οι ίδιοι ότι είναι δική τους ευθύνη το οτι δεν υπέγραψαν και όχι της ΠΑΕ...

General Tanz είπε...

Φιλε Ιωνα αν δεν πληρωσουμε ειναι 1000% βεβαιο οτι πεφτουμε. Οποτε ας τακτοποιησουν τις εκκρεμοτητες με τους ποδοσφαιριστες ΑΜΕΣΑ, να λεμε τουλαχιστον οτι δεν πεσαμε απο δικα μας καραγκιοζιλικια. Αν βεβαια μπορει να ειπωθει ποτε αυτο, οταν μιλαμε για Πανιωνιο.
Εγω ετσι το βλεπω.

General Tanz είπε...

Ισως, λεω ισως, αν πληρωσουμε ακομη και τωρα, την γλυτωσουμε με καποιο προστιμο.
Η χοντραδα φυσικα εχει γινει,αλλα λεμε ΙΣΩΣ.

IWN1998 είπε...

Σωστό. Ίσως δεν μας σώζει αλλά είναι τίμιο και ντόμπρο να το κάνουμε και η μόνη ελπίδα να πείσουμε.

...Εκτός και αν βγει ο κος Τσολακάκης και το παίξει καμικάζι, κατηγορώντας εαυτόν ότι υπονόμευσε ο ίδιος την ομάδα... και αναλαμβάνοντας προσωπικές ευθύνες που θα αποτελέσουν αντικειμενική δικαιολογία των ελλείψεων.

claire είπε...

@ General:

Δυστυχώς ακόμα και να τους πληρώσουμε τώρα δεν θα γίνει κάτι. Ο,τι έγινε, έγινε! Βαση νόμου δεν υπάρχει δυνατότητα να καταβληθούν τα χρήματα τώρα. Το πρόστιμο, αν την γλυτώσουμε, είναι σίγουρο. Και ο Ηρακλής πέρσι που είχε βρεθεί πάλι στην ίδια θέση είχε πληρώσει πρόστιμο 150.000 αν θυμάμαι καλά. Και όλα αυτά γιατι το παίξαμε τζάμπα μάγκες και δεν δώσαμε τα 100.000... Τώρα και κινδυνεύουμε με υποβιβασμό + θα πληρωσουμε προφανως τα λεφτα + θα πληρώσουμε ενα τεραστιο πρόστιμο...

claire είπε...

Αποσπάσματα απο sport-fm:

"Το να αρχίσουν, λοιπόν, από αύριο να πληρώνουν, να εξοφλούν, να εξασφαλίζουν υπογραφές από τους παίκτες που δεν είχαν υπογράψει, να ρυθμίζουν οφειλές ή (ακόμα χειρότερα) να προχωρούν άμεσα και ξαφνικά σε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου (πράγμα που δεν γίνεται), πολύ απλά δεν περνάει! Πόσο μάλλον, αν υπάρχουν προβλήματα με φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες. Ο γέγονε, γέγονε!

Με την έφεση που θα καταθέσουν, «κυανόλευκοι» και «κυανέρυθροι» έχουν στην πραγματικότητα ένα στόχο: να πείσουν το δευτεροβάθμιο όργανο ότι… καλώς έχουν τις ελλείψεις που τους «χρέωσε» το πρωτοβάθμιο. Με λίγα λόγια, πρέπει να αποδείξουν ότι οι όποιες ελλείψεις υφίστανται για αντικειμενικούς λόγους. Και οι λόγοι που θα παραθέσουν για την ύπαρξη των ελλείψεων αυτών, θα πρέπει να αιτιολογηθούν με πειστικότητα"

IWN1998 είπε...

Υπάρχει η δυνατότητα αν οι ίδιοι οι παίκτες παρουσιαστούν και πουν ότι δεν υπέγραφαν βάσει συμβολαίου που αποδέχονται ότι δεν ισχύει εν τέλει...Δηλαδή να πληρωθούν, να ικανοποιηθούν και στη συνέχεια να πουν ότι αυτά που ζήταγαν (και που θα τα έχουν πληρωθεί ...πρακτικά... αλλά όχι "τυπικά"...), δεν ισχύουν γιατί το συμβόλαιο ήταν μαϊμού...

Υπάρχει και η δυνατότητα, πιο δύσκολο γιατί κάποιοι πιέζουν, οι γνωστοί, ... να αποδείξεις ότι το συμβόλαιο είναι μαϊμού αλλά στην πρωτοβάθμια δεν το έκαναν αποδεκτό απ' ότι φαίνεται. Για να το κάνουμε τώρα πιστευτό χρειαζόμαστε κάτι πολύ πέρα από τον κο Τσολακάκη.

vassilis είπε...

H λύση για μένα είναι εξαιρετικά απλή. την έγραψα χτες νυχτιά;τικα στον Ιωνα την γραφω και εδω.

Στη δευτεροβάθμια πας μαζί με τους 3 παίκτες που έχεις το πρόβλημα. Οι παίκτες δηλώνουν ότι τους έχεις ξοφλήσει από τις 2ο Δεκέμβρη και ότι δεν υπόγραψαν γιατί ήθελαν μεταγραφή και δεν τους δίνουμε. Δηλώνουν ότι δεν υπάρχουν ιδιωτικά συμφωνητικά είναι όλα καλά και εφόσον οι αποδείξεις πληρωμής έχουν κατατεθεί εμπρόθεσμα είναι η ΕΠΟ υποχρεωμένη να το δεχτεί.

Εν τω μεταξύ εσυ κόβεις τις βλακείες και τους ξοφλάς τα ιδιωτικά συμφωνητικά (κατω από το τραπέζι).

Αν ήμουν εγω Τσολακάκης θα έκανα και μια επικοινωνιακή επίθεση που θα ξεκινούσε με μια συνέντευξη τύπου την Τριτη με τους 3 παίκτες που θα δήλωναν όλα καλα και ότι είναι πληρωμένοι εδώ και μήνες σύμφωνα με τις αποδείξεις που έχουν ήδη κατατεθεί και δεν καταλαβαίνουν γιατί η ΕΠΟ χρησιμοποιεί τα ονόματα τους και δεν έχουν κανένα πρόβλημα με την ομάδα. Θα έβγαζα τους παίκτες μπροστά (καθώς δήθεν γι αυτούς γίνονται όλα) και θα απειλούσα ότι μαζί με τους παίκτες θα προσέφευγα στην ΟΥΕΦΑ κατά της ΕΠΟ αλλά και κατά των προσώπων της επιτροπής. Οι παίκτες μάλιστα θα μπορούσαν να δηλώσουν ότι η χρήση του ονόματος τους τους δυσφημεί σαν επαγγελματίες και το γεγονός ότι υπάρχουν οι αποδείξεις καθιστά αστείες τις ιστορίες περί υπογραφών.

Θα έβγαζα και θα μοίραζα σαν προκυρήξεις στους δημοσιογράφους τις ασφαλιστικές και φορολογικές ενημερότητες και στο τέλος θα έλεγα ότι ορίστε όλα είναι καλά και όλα γίνονται για να σωθεί η Λάρισα που πρέπει να πληρώσει το γήπεδο που έχτισε.

Θα ήθελα να δω ποιος θα τολμούσε να συνεχίζει να ισχυρίζεται στο δικαστήριο ότι είναι απλήρωτοι οι παίκτες όταν τους έχει μπροστά του και του λένε το αντίθετο."

NK99 είπε...

Η πρόταση του Βασίλη είναι πολύ λογική και είμαι σχεδόν βέβαιος ότι την έχουν σκεφτεί στη ΠΑΕ, απλά σκοντάφτει στο ότι πρέπει να πληρωθούν οι παίκτες τα χρήματα που δεν θέλει να δώσει η ΠΑΕ.
Ο Τσολακάκης θέλει να κάνει τον έξυπνο και ρισκάρει. Το θέμα είναι θα έκανε αυτές τις μαγκιες αν ήταν δικό του το μαγαζί? Αν ήταν περιουσία του? ΟΧΙ λεω εγώ....

Επίσης νομίζω ότι η ΠΑΕ δεν πήρε και δεν θα πάρει τίποτα για τον Μανιάτη. Τα 400 έγιναν Σβέρκος και Γκαλίτσιος.

dimosthenis είπε...

Με πολύ χαρά παρά τη γενικότερη πίκρα είδα ότι άνοιξες το μπλοκ. Μέχρι σήμερα αυτές τις δύσκολες μέρες το κουπί τράβηξε ο Iwn και τον ευχαριστώ πολύ για τις γόνιμες σκέψεις που ανταλλάξαμε και φυσικά θα συνεχίσουμε να ανταλλάσσουμε.
Τελικά όπως γράφει ο Φιτσαντωνάκης στο σέντρα (και συνήθως έχει καλή πληροφόρηση) το θέμα της φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας δεν περιλαμβάνεται στις αιτίες της άρνησης αδειοδότησης.
Γεννιέται λοιπόν το ερώτημα ποιος έβγαλε αυτό το θέμα στην επικαιρότητα και ποιος το διατήρησε. Πιστεύω μάλιστα ότι πρέπει να θίχθηκε στην επιτροπή κατά την παράσταση του Τσολακάκη, γιατί το συμπεριέλαβε αυτός στην κακογραμμένη επιστολή του προς την ΕΠΟ. Βέβαια μια τέτοια κατηγορία δεν είναι εύκολο να στοιχειοθετηθεί,(εκτός αν ήταν καραμπινάτη) διότι αν αποδειχθεί ψευδής αποτελεί ποινικό αδίκημα συκοφαντίας και δόλου. Όμως καποιοι έπαιξαν κι αυτό το χαρτί και για μας και τον Ηρακλή. Είναι φανερό ότι η διοίκηση Βεντούρη δεν πήρε χαμπάρι τι παιχνίδια παίζονταν και παίζονται με Λάρισα και άλλους ενδιαφερόμενους. Η παρουσία Τσολακάκη ήταν απλώς γραφική και μας εξέθεσε. Να ελπίσω με τις κατάλληλες νομικές διαδικασίες επαναλαμβάνω νομικές και όχι γραφικές ότι το θέμα της μη υπογραφής Μάχο, Ριέρα, Μπάλαμπαν μπορεί να διευθετηθεί και με τους τρόπους που αναφέρει ο Vassilis. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ

br fun_atic είπε...

όσα είναι τα χρέη που δεν πληρώθηκαν ή δεν έτυχαν διακανονισμού;

Υπάρχει περίπτωση να καταβάλαμε στους παίκτες τα μικροποσά από τα επίσημα συμβόλαια και όχι τα πολλά από τα ιδιωτικά συμφωνητικά και να έχουμε αξίωση να μας υπογράψουν;

την περίπτωση που η ομάδα πέσει, οφελείται ο νέος επενδυτής; Αν δεν θέλει βαριά συμβόλαια, αν θέλει δικούς του παίκτες και αν έχει γνώσεις από β' εθνική σίγουρα...

amanAM είπε...

Oι λύσεις είναι γι αυτούς που έχουν λεφτά για να βρούνε λύσεις, που έχουν διάθεση να τα ξοδέψουν, και τους ενδιαφέρουν να τις βρούνε.

br fun_atic είπε...

Είναι και για εκείνους που ανεπλαβαν πόστα και υποχρεώσεις,που έδιναν συνεντεύξεις, που έβγαζαν φωτογραφίες και που όφειλαν να ξέρουν τον νόμο και να καταθέσουν έναν σωστό φάκελο όπως έκαναν οι ομάδες που χρωστάνε ακόμα και στους πιγκουίνους της ανταρκτικής.

Griniaris είπε...

Σύμφωνα με πληροφορίες του Φιτσαντωνάκη από τον sentra ο Βεντούρης είναι μια ανάσα από την παραίτηση.Εξελίξεις θα υπάρξουν ακόμη και αύριο,πραγματική Μεγάλη Παρασκευή για μας.Δεν ξέρω αν αυτό προμηνύει κάτι σχετικά με την έφεση αλλά αν τα ποντίκια εγκαταλείπουν το καράβι πρώτα,εδώ μιλαμε για μεγάλο αρουραίο.Αν έτσι είναι τα Πανιώνια χέρια,χίλιες φορές ο Μάκης...

IWN1998 είπε...

Το sport-fm λέει ότι ήδη παραιτήθηκε ... όντας εν πτήσει από Κορέα...

Μου φαίνεται σαν ένας περαιτέρω μοχλός πίεσης τούτη η παραίτηση αλλά κινείται στη συγκρουσιακή τάση με ΕΠΟ, πιθανολογώ, που δεν θεωρώ ορθή τακτική. Πιστεύω ότι πρέπει να κινηθούμε με επιχειρήματα και βελτίωση των θέσεών μας, όσο το δυνατόν κοντύτερα στο σύννομο. Τα άλλα θα αποβούν μάταιες κουτοπονηριές.

τρελοπανιωνιος είπε...

Πορεία στην Συγγρού

Οι αντιδράσεις των οργανωμένων οπαδών ξεκίνησαν. Συγκεκριμένα, περίπου 500 φίλοι του Πανιωνίου ξεκίνησαν πορεία το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης με προορισμό την Λεωφ. Συγγρού όπου συμβολικά έκλεισαν την μια λωρίδα. Αξίζει να σημειώσουμε πως οι κινητοποιήσεις θα ενταθούν από την Δευτέρα του Πάσχα.

τρελοπανιωνιος είπε...

καποιος μου ειπε οτι ο αθλητισμος υπαρχει πλεον μονο και μονο να περνανε ορισμενα θεματα μερικοι... δεν μπορει να παιζουν ολα αυτα στον Πανιωνιο, πρεπει να θελουν να μας βγαλουν στους δρομους να κανουμε φασαριες .... Η γνωστη κοινωνικη εξαθλιωση που χρειαζονται ...καποτε η Νεα Σμυρνη ξεκινησε μια επανασταση δεν θα ειναι τρελο να ξαναγινει... δεν την παλευω να ακουω στο ραδιο για τα χαλια του Πανιωνιου και με της αλλες ομαδες που ειναι 100φορες χειροτερες απο εμας να λενε οτι πρεπει να παρουν ενα μαθημα απο το τι μπορει να παθει ο Πανιωνιος, τι κοινωνικος ρατσισμος ειναι αυτος ?

dimosthenis είπε...

Επειδή σε κάθε δυσκολία ο Βεντούρης την κάνει ιδιαίτερα όταν βρίσκεται αντιμέτωπος με τους οπαδούς της ομάδας, (να θυμηθούμε όταν έδωσε το γήπεδο στην ΑΕΚ και το βρήκε σκαμμένο) θα του πρότεινα (αν αληθεύουν οι φήμες της παραίτησης) να αντιμετωπίσει την κατάσταση ψύχραιμα και αντρίκια.
Αν η μοναδική αιτία που δεν πήραμε την αδειοδότηση είναι οι μη υπογραφές των Μάχο, Ριέρα και Μπάλαμπαν το πρόβλημα λύνεται, αφού και οι τρεις είναι αθλητές της ομάδας και αγωνίστηκαν με πάθος μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές προκειμένου να σωθεί η ομάδα και μάλιστα ήταν από τους διακριθέντες. Ποιος απλήρωτος ξένος αθλητής σκίζεται για την ομάδα που δεν τον πληρώνει; Η λύση που προτείνει ο Βασίλης είναι λογική και αποτελεσματική, αν μάλιστα επενδυθεί με τα κατάλληλα νομικά επιχειρήματα, όχι βέβαια τα Τσολακάκεια. Ας αφήσεις λοιπόν τις ηρωικές εξόδους και ας αντιμετωπίσεις την κατάσταση για την οποία έχεις μεγάλη ευθύνη με σθένος και παρρησία. Το κυριότερο δε να αναζητήσεις λύση μέσα στα πλαίσια της ομοσπονδίας, όπως προτείνει και ο Ίωνας με καθαρά νομική διαδικασία και όχι με ηρωισμούς και ψευτοτσαμπουκάδες του προηγούμενου αιώνα όπως ο συνεργάτης σου. Είναι φανερό από όσα διέρρευσαν ότι το κείμενο της μη αδειοδότησης είναι ένα νομικό κείμενο και σαν τέτοιο πρέπει να αντιμετωπιστεί.
Γι αυτό φίλτατε Γεράσιμε έλα με το καλό μάθε καλά την κατάσταση μελέτησέ την μαζί με τους νομικούς συμβούλους που θα αναλάβουν τη διαδικασία, βάλε στην μπάντα τον ανεπαρκή Τσολακάκη, είναι επικίνδυνος και μπες μπροστά στην Πανιώνια προσπάθεια. Ασφαλώς και υπάρχουν σάπια και υποχθόνια σχέδια και επιδιώξεις υπονομευτικές, αλλά αυτά αντιμετωπίζονται επιστημονικά και όχι με επιχειρήματα της δεκάρας ή παραιτήσεις. Πάρε παράδειγμα από τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής του Ηρακλή που με πολλαπλάσια προβλήματα από τα δικά μας όχι μόνο δεν παραιτήθηκε αλλά μπήκε μπροστάρης. Η παραίτηση αυτή τη στιγμή δεν είναι λύση. Ο χρόνος τρέχει και πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί και όλοι μαζί.

NK είπε...

μαλλον ο τσολακακης ειναι παλι στον κοσμο του. οπως μας ελεγε το 92 μην ανεβειτε στη λαρισα ειναι Χ το ματς και μετα φαγαμε 4 και πεσαμε, ετσι ελαφρα εχει δει και το τρεχον θεμα. ο τυπος ειναι επικινδυνος. αν καταφερει και μας ριξει για 100χιλιαρικα αλοιμονο του.

IWN1998 είπε...

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/52025-Diapseydei-o-Bentoyrhs

dimosthenis είπε...

Σκωτσέζικο ντους ο Γεράσιμος. Ελπίζω να πάρει τη σωστή απόφαση και να μείνει. Πάμε όλοι μαζί! να μη ξεχάσουμε να πάρουμε μαζί και τους δικηγόρους και γιατί όχι τους αθλητές μας που τους παρουσιάζουν ως απλήρωτους. Τέρμα οι λαλακ...και οι ψευτοπαληκαριές. Εδώ πήραν αδειοδότηση αυτοί που χρωστάνε παντού με καθαρά νομικίστικες διαδικασίες θα κολλήσουμε εμείς που στο κάτω-κάτω της γραφής πληρώνουμε μετρητοίς.

cdu είπε...

Ειλικρινά δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν μου βγαίνει από το μυαλό. Τέτοια ανοησία; Τόση ανικανότητα; Και συνέχεια ξαναγυρίζω στο ίδιο σημείο: Ο Πανιώνιος ήταν πάντα για μένα μια εικόνα της Ελλάδας. Οι παραλληλισμοί δεν έχουν τέλος.

Όπως ρημάξαμε τη χώρα με τις σπατάλες αλλά και την διαφθορά, και το μνημόνιο φαινόταν μονόδρομος, έτσι ρήμαξε και ο Πανιώνιος, πρώτα με τους νεοπλουτισμούς και μετά τα εξυπνακίστικα κολπάκια παρωχημένων εποχών.

Όπως η χώρα έπεσε από τον ένα άχρηστο ηγέτη της συμφοράς, στον άλλο - και οι δύο με βασικό προσόν το επιθετό τους -, έτσι και η ομάδα έπεσε από τον Δον Κιχώτη στον εγκληματία και, από εκεί, στη γεροντική μαλάκυνση.

Δεν ξέρουμε ακόμη τι πραγματικά έγινε ούτε θα μάθουμε ποτέ με την αδειοδότηση, όπως δεν πολυκαταλάβαμε ποτέ γιατί οι επίδοξοι εθνοσωτήρες της προηγούμενης κυβέρνησης αντί να σώσουν τη χώρα έκαναν εκλογές που ήξεραν ότι θα χάσουν και θα παραδώσουν τη χώρα στο καταστροφικό (για αυτούς) ΠΑΣΟΚ.

Από την άλλη είναι καιρός να μάθουμε να ζούμε με τις συνέπειες των πράξεών μας και ως χώρα και ως Πανιώνιος. Δεν μπορεί να ψηφίζεις για χρόνια τους άπληστους και ανίκανους και μετά να αναρωτιέσαι γιατί χρεωκοπήσαμε. Δεν μπορεί να εμπιστεύεσαι τον κάθε λαλάκα που σου σφυράει ο κάθε φλώρος δημοσιογράφος και να αναρωτιέσαι ποιος σου τρώει τα λεφτά, ούτε να αφήνουμε να διοικούν την ομάδα αποτυχημένοι παράγοντες του παρελθόντος που καθημερινά αποδεικνύουν, εδώ και μήνες, ότι πάσχουν και από γεροντική άνοια και μετά να αναρωτιόμαστε τι πάθαμε.

Υπάρχουν επιπτώσεις και πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτές. Ναι, ναι ξέρω υπάρχει αδικία, οι άλλοι χρωστάνε στο κράτος και δε ξέρω τι. Ε, τι να κάνουμε; Μας είπε κανείς ότι ο κόσμος είναι δίκαιος; Δηλαδή τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο τι βλέπαμε; Δεν βλέπουμε τη κομπίνα και τη λαμογιά; Δεν είμαστε και εμείς βουτηγμένοι στα σκατά;

Κρίμα αλλά οι λαοί έχουν τους ηγέτες που τους αξίζουν. Το ίδιο φαίνεται και οι ομάδες.

IWN1998 είπε...

Το ότι ο κόσμος είναι άδικος ή μάλλον διέπεται εν πολλοίς από το δίκαιο του ισχυροτέρου, δεν σημαίνει ότι ένλογα όντα θα πρέπει να πάψουν να αγωνίζονται για ότι θεωρούν δίκαιο ή εν τέλει "σχετικό" δίκαιο.

Ας προσπαθήσουμε έστω και την τελευταία στιγμή για ότι καλύτερο μπορούμε για την προστασία της ομάδας χωρίς κουτοπονηριές και ερασιτεχνισμούς.

τρελοπανιωνιος είπε...

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΣΤΙΣ 17:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ , ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΨΥΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/471627

Δεν είναι μόνο η αδειοδότηση.είναι και οι μαγκιές με τους ελεύθερους παίκτες...μήπως ο Γιάννης Μανιάτης κάτι μας έλεγε στην πρόσφατη συνέντευξή του;;;

Costix είπε...

Οι πληροφοριες μου (καποιοι γνωριζετε ποσο σοβαρες ειναι) λενε πως μας την εχουνε στημενη !!!

Ο φακελος μας ειναι καθολα σωστος.

Δεν υπαρχει θεμα καν απο την ΕΠΟ για την γνησιοτητα των ενημεροτητων.

Οσον αφορα τις υπογραφες παικτων, ο κανονισμος προβλεπει ειτε υπογραφες παικτων ειτε βεβαιωση ορκωτου λογιστη.

Και σας πληροφορω οτι οπου δεν υπαρχει υπογραφη παικτου μας, υπαρχει αντιστοιχη βεβαιωση ορκωτου οτι ολες οι υποχρεωσεις μας απεναντι του ειναι τακτοποιημενες (επαναλαμβανω ακριβως οτι προβλεπει ο νομος).

Τωρα σκεφτειτε ποιος εχει συμφερον να μας στησει !!!

dimosthenis είπε...

Αν ακούσεις ή διαβάσεις Τσολακάκη εμείς στηθήκαμε μόνοι μας. Με στοιχειώδη νομική εκπροσώπηση θα κάναμε περίπατο.

cdu είπε...

Ψάχνω εδώ και ώρα να βρώ τι ακριβώς προβλέπει αυτός ο ρημάδης ο κανονισμός και κατα πόσο οι πληροφορίες του Costix είναι βάσιμες.

Να πώ ότι μου κάνει εντύπωση ότι δεν έχω δεί πουθενά καμία συζήτηση με στοιχεία περί του τι ακριβώς λέει ο κανονισμός και για την ισχύ (ή όχι) ιδιωτικών συμφωνητικών - ειδικά όταν υπάρχει αμφισβήτηση. Οι γνωστοί δημοσιογραφάρες βεβαιώς. Εξάλλου ακόμη κλαίνε για τη βασίλισσα...

Δυστυχώς δεν βρήκα τον καινούργιο ΕΛΛΗΝΙΚΟ κανονισμό που λένε ότι άλλαξε (έτσι στον αέρα;)αλλά βρήκα το κανονισμό της ουέφα (δεν εξηγεί περί ιδιωτικών συμφωνητικών και δύο παλαιότερους της ΕΠΟ.

Παρεθέτω παρακάτω:


UEFA Club Licensing and
Financial Fair Play Regulations
Edition 2010 (βγήκε το Ιούνιο 2010, είναι αυτός που ισχύει)

http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Download/uefaorg/Clublicensing/01/50/09/12/1500912_DOWNLOAD.pdf

ΕΠΟ Κανονισμός Αγώνων Ποδοσφαίορου (Ιούνιος 2008 για 2009-2010)

http://www.epskilkis.gr/pages/kap/kap_epaggelmatikwn_prwtathlimatwn.pdf

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΟΜΑΔΩΝ 2006 (πρώτη εφαρμογή 2007-2008)
http://www.epo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=108&Itemid=91

LawsOfTheGame_Ελληνική έκδοση (για την επόμενη φορά που θα κουβεντίαζουμε για τα πέναλτυ στον Καραγκούνη)

http://www.epo.gr/pdf/10_11/LawsOfTheGame_2010_2011_GR.pdf 2010-2011

cdu είπε...

Ας πούμε όμως ρε Costix ότι σοβαρες πληροφοριες σου ειναι σωστές (δηλαδή δεν σε κοροϊδεύουν, για να εξηγούμαστε) και ότι ο κανονισμος προβλεπει ειτε υπογραφες παικτων ειτε βεβαιωση ορκωτου λογιστη.

Γιατί δεν το σφυράνε σε κανά δυό δικούς μας δημοσιογράφους, με αντίγραφο του νόμου να μπεί στα μέσα; Πως αφήνουν τον Πηλαδάκη να αλωνίζει;

Costix, μακάρι να έχεις δίκιο αλλά φοβάμαι ότι σε κοροϊδεύουν και μας κοροϊδεύουν για να καλύψουν την γκάφα τους.

cdu είπε...

Το βρήκα, εδώ είναι

http://www.epo.gr/kanonismoi/pdf/10_11/KANONISMOS_ADEIODOTHSHS_EDITION_2010.pdf

Για διαβάζετε μήπως βρούμε τίποτα

cdu είπε...

Νομίζω τα σχετικά είναι στη σελίδα σελίδα 73 (83 του pdf) με παραπομπή στη σελίδα 69 (79 του pdf).
Διαβάζω για βεβαιωτική επιστολή (που προφανώς δεν έχουμε) και ότι αλλίώτικα έπρεπε να έχουμε εγείρει νομικές αξιώσεις.

Χωρίς να είμαι νομικός, μου φαίνεται ότι τελιεώσαμε. Β' Εθνική του χρόνου.

br fun_atic είπε...

Μπορείς να κάνεις copy paste τα σημεία; Εδώ που είμαι μπαίνω από το κινητό και δεν μπορώ να διαβάσω PDF αρχεία.

Unknown είπε...

Αν είχαμε πλήρη τον φάκελο μας, δεν θα μπορούσε κανείς να μας στήσει, ας μην ψάχνουμε λοιπόν φαντάσματα.

Μήπως όλο το σκηνικό δημιουργήθηκε για να αναγκαστεί σε παραίτηση ο Βεντούρης και κάποιοι να επιστρέψουν σαν σωτήρες;

br fun_atic είπε...

Ότι κι αν διαβάσουμε άκρη δεν θα βγάλουμε.αφού η διοίκηση θεωρεί ότι δεν υπάρχει πρόβλημα και αφού είναι σίγουροι ότι θα δικαιωθούμε,νομίζω ότι έχουν χρέος να είναι στο συλλαλητήριο για να ενημερώσουν τον κόσμο και να διαδηλώσουν μαζί του.άλλωστε κάποιοι από αυτούς έχουν εμπειρία από πανιώνιες κινητοποιήσεις...

cdu είπε...

Δεν μπορώ να κάνω copy/paste. Το pdf μοιάζει κλειδωμένο και δεν με αφήνει να αντιγράψω κομμάτια.

dimosthenis είπε...

Διάβασα σχεδόν όλη την εγκύκλιο αδειοδότησης και θα αναφέρω ποια κατά τη γνώμη μου αποσπάσματα μας αφορούν άμεσα.
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ VIIIq
Έννοια ληξιπρόθεσμων οφειλών
Οι οφειλές δε θεωρούνται ληξιπρόθεσμες εάν η ΠΑΕ μπορεί να αποδείξει ότι μέχρι 31 Μαρτίου:
α) έχει εξοφλήσει το ποσό (δεν έχει γίνει)
β) έχει συνάψει συμφωνία η οποία έγινε αποδεκτή γραπτώς από τον πιστωτή με σκοπό την παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας πληρωμής πέραν της ισχύουσας (είναι αυτό που δεν έχει γίνει στην περίπτωση Μάχο Ριέρα και Μπάλαμπαν.
γ) έχει εγείρει νομικές αξιώσεις που έγιναν δεκτές (περίπτωση Ρισγκαρτ)
δ) Έχει αντικρούσει μια αξίωση η οποία έχει υποβληθεί ή διαδικασίες που έχουν εκκινηθεί από τον πιστωτή και είναι σε θέση να αποδείξει προς εύλογη ικανοποίηση των σχετικών δικαιοδοτικών οργάνων (ΕΠΟ ή Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου Ομάδων) ότι η αξίωση που έχει εγερθεί ή οι διαδικασίες που έχουν ξεκινήσει είναι προφανέστατα αβάσιμες. (ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ:
Ειδικότερα ο Τσολακάκης ρωτήθηκε γιατί δεν υπέγραψε ο Μάχο και τους ανέφερε την περίπτωση του μάνατζερ (Απέγητος(;) ο οποίος του έφαγε 57 χιλιάδες με ακάλυπτες επιταγές και απαιτούσε να τις πληρώσει ο Πανιώνιος. Αυτή σαφώς και είναι προφανέστατα μια αξίωση αβάσιμη. Η επιτροπή απέρριψε τον ισχυρισμό Τσολακάκη, διότι δεν είχε καμιά απόδειξη. Αν όμως παρουσιάσει γραπτή δήλωση Μάχο και φωτοτυπία της επιταγής κανείς δεν θα αμφισβητήσει το γεγονός. Κάτι ανάλογο πρέπει να γίνει και με την υπόθεση Ριέρα και Μπάλαμπαν και όχι απάντηση έτσι ήθελαν έτσι έκαναν. Τα στοιχεία αυτά ως συμπληρωματικά της πρώτης κατάθεσης γίνονται αποδεκτά.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Το θέμα παλεύεται ακριβώς με τον τρόπο που προτείνει πολύ εύστοχα ο Vassilis. στις 21-4. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟς.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Ο ΤΣΟΛΑΚΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. ΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ. ΜΗΝ ΑΦΕΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ. Η ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΟΛΟΙ.

br fun_atic είπε...

Καλό Πάσχα σε όλους!!!

br fun_atic είπε...

Το θέμα είναι το εξής.επιτρέπεται να λάβει υπόψιν της η δευτεροβάθμια επιτροπή στοιχεία που δεν κατατέθηκαν στην πρωτοβάθμια;

zouri1 είπε...

Αργει για εμας η ανασταση

dimosthenis είπε...

Στο ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑς ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ στο άρθρο 19,4 αναφέρεται "Ρητά δεν επιτρέπεται η κατάθεση νέων αιτημάτων(εγγράφων, δικαιολογητικών, ισχυρισμών).
Αντίθετα επιτρέπονται αιτήματα συμπληρωματικά της πρώτης κατάθεσης, τα οποία γίνονται αποδεκτά. Στην πρώτη κατάθεση ο Τσολακάκης υποστήριξε ότι ο Μάχο δεν υπέγραψε γιατί ο πρώην ατζέντης του του έφαγε λεφτά τα οποία αξίωνε από τον Πανιώνιο. Κάθε έγγραφο, δικαιολογητικό ή ισχυρισμός συμπληρωματικός της πρώτης κατάθεσης γίνεται αποδεκτός, δεν είναι νέο αίτημα. Άρα δίνονται συμπληρωματικά στοιχεία με καταθέσεις των αναφερομένων παιχτών γιατί δεν υπέγραψαν προς ενίσχυση των όσων ελέχθησαν στην πρώτη κατάθεση και τα οποία η επιτροπή είπε στον Τσολακάκη ότι δεν γίνονται αποδεκτά.
Και εγώ αν ήμουν στην επιτροπή και μου απαντούσαν στην ερώτηση γιατί δεν υπέγραψαν οι παίχτες με την απάντηση Τσολακάκη "είχε πρόβλημα με τον ατζέντη του γενικά ή έτσι τους άρεσε, θα έδινα αρνητική ψήφο στην αδειοδότηση. Ας μην ξεχνάμε ότι η επιτροπή "λαμβάνει αυτεπάγγελτα υπόψη τα διδάγματα της κοινής πείρας" σύμφωνα με τον παραπάνω κανονισμό εδάφιο 6. Η κοινή πείρα λέει ότι δεν υπέγραψαν οι παίχτες, γιατί δεν πήραν τα λεφτά τους.
Αυτό ανατρέπεται ή με τη δήλωση του ορκωτού λογιστή ότι τα πήραν όπως ισχυρίζονται κάποιοι, στοιχείο που δε βρήκα ρητά γραμμένο στον κανονισμό της ΕΠΟ, και το οποίο δεν απαντά στο γιατί δεν υπέγραψαν οι παίχτες, άρα συνεχίζεται η διαμάχη και η έρευνα της επιτροπής ή με δήλωση των ίδιων των παιχτών ότι πήραν μεν τα λεφτά τους σύμφωνα με τα συμβόλαια που είναι κατατεθειμένα στην ΕΠΟ αλλά δεν υπέγραψαν για αξίωσή τους όπως αυτή του Μάχο την οποία ανέφερε ο Τσολακάκης στην πρωτοβάθμια επιτροπή που είναι "προφανέστατα αβάσιμη" σύμφωνα πε το παράρτημα VIII δ.
Το θέμα εδώ είναι αν έχει καταγραφεί στα πρακτικά η απάντηση Τσολακάκη ως προσπάθεια "αντίκρουσης μιας αξίωσης η οποία έχει εγερθεί" , οπότε εμπίπτει στο παραπάνω παράρτημα VIII δ και σαφώς μπορεί να δεχθεί δικαιολογητικά συμπληρωματικά της πρώτης κατάθεσης, Η άποψή μου είναι ότι αυτά λέχθηκαν στην πρωτοβάθμια επιτροπή, οπότε πράγματι η δικιά μας η πλευρά μπορεί να το υποστηρίξει. Αφού έγινε αυτό για τον ένα παίχτη μπορεί κάλλιστα να γίνει και για τους άλλους (Μπάλαμπαν αξίωνε να φύγει (μείνει ελεύθερος) γιατί τον έβριζε η εξέδρα, Ριέρα χολώθηκε γιατί του επιβλήθηκε ποινή προστίμου και απαιτούσε να του χαριστεί μετά την αποβολή του στον αγώνα με την ΑΕΚ). Αυτά τα στοιχεία (έβριζε η εξέδρα τον Μπάλαμπαν, αποβολή Ριέρα) είναι "πραγματικά γεγονότα πασίγνωστα" τα οποία λαμβάνονται υπόψη από την επιτροπή σύμφωνα με το "Δικονομικό Διακανονισμό" .
Και κάτι για τις φορολογικές ενημερότητες. Σύμφωνα με το άρθρο 23 Γνησιότητα των δημόσιων εγγράφων. "Τα δημόσια έγγραφα θεωρούνται γνήσια και επιτρέπεται να προσβληθούν μόνο ως πλαστά" Να μην ξεχνάμε ότι στην επιτροπή επιχειρήθηκε να προσβληθούν οι φορολογικέ και ασφαλιστικές ενημερότητες της ομάδας ως πλαστές, γιαυτό και αναφέρεται το θέμα στην επιστολή Τσολακάκη. Ποιοι κίνησαν τα νήματα για κάτι τέτοιο; Πόσοι και ποιοι ήταν αυτοί που μας την είχαν στημένη και ενημέρωναν τον Πηλαδάκη πίσω από την πλάτη μας, όταν δεν επιτρέπεται μια ΠΑΕ να παρίσταται στην διαδικασία εκδίκασης μιας άλλης και το περιεχόμενο των φακέλων είναι απόρρητο; Γιατί το έκαναν σε μας και όχι στην Κέρκυρα π.χ.μια ομάδα μικρότερου βεληνεκούς από μας; Τίνος ολιγωρίες και αβλεψίες προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν; Πώς θα αποφύγουμε στο δευτεροβάθμιο όργανο παρόμοιες καταστάσεις; Τι προετοιμασία εκτός από τη νομική πρέπει να κάνουμε; ποιες συμμαχίες θα ενεργοποιήσουμε; τι πιέσεις μπορούμε να ασκήσουμε, ώστε να μη λειτουργήσουν τα κυκλώματα που εκμεταλλεύθηκαν τη δική μας αβελτηρία;

cdu είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
cdu είπε...

Χρόνια Πολλά και Έντιμα σε όλους.
Διαβάζοντας τον κανονισμό μου προκάλεσε λύπη πόσο εύκολο θέμα ήταν η αδειοδότηση. Και η διοίκηση τα έπαιξε όλα μονά ζυγά!!!!
Δεν είμαι νομικός και δεν ξέρω άν ότι επί πλέον στοιχεία είναι αποδεκτά ή όχι και επίσης πως αποδεικνύεται ότι ο Ριέρα ας πούμε δεν έχει να λαμβάνει από τον Πανιώνιο. Μου φαίνεται ότι εκεί είναι το θέμα.

Πάμε παρακάτω. Δεν είμαι σίγουρος ότι έχουμε καθαρίσει με τα φορολογικά. Άν είναι έτσι και τα φορολογικά μας ήταν έντάξει, τότε μόνο μία εξήγηση υπάρχει:
Ο Πηλαδάκης έκανε τεχνητό θόρυβο τάχα μου με πληροφορίες από μέσα. Ήξερε ότι υπάρχει πρόβλημα με τρείς υπογραφές - ίσως δεν ήξερε ποιές - και, με το τεχνητό θόρυβο ήθελε α) να προετοιμάσει την κοινή γνώμη για τον "βρώμικο" Πανιώνιο και β) να παρασύρει τα "τσακάλια" της διοίκησης ότι το παιχνίδι θα παιχτεί στα φορολογικά, έτσι ώστε να παρουσιαστούν απροετοίμαστοι για τις υπογραφές που έλειπαν.

Είναι η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να δώ.

Υπάρχει και μία ακόμη που όμως προϋποθέτει προβληματικές ενημερότητες. Δηλαδή να έχουμε όντως ψευδείς ενημερότητες που όμως ήταν δύσκολο να το αποδείξουν αλλά, εντωμεταξύ, τους κάναμε το δώρο με τις υπογραφές και παρατήσαν τις ενημερότητες.

br fun_atic είπε...

Ο περσινής φάκελος φτιάχτηκε από τον Νίκο κουτρούπη.ακούγεται ότι ήταν από τους καλύτερους.ο Νίκος είναι νέο παιδί,δεν είναι νομικός ούτε έχει μεγάλη εμπειρία.και όμως τα κατάφερε...αυτό και μόνο που δίνει κάποιες εξηγήσεις για φέτος.

dimosthenis είπε...

Στο θέμα Πηλαδάκη πιστεύω ότι υπάρχει ένα κύκλωμα: Έλληνες μανατζαραίοι παιχτών δικών μας και της Λάρισας που το κίνησαν, πολυπράγμονες παράγοντες της ΕΠΟ, που πουλάνε εκδούλευση και φυσικά ο ίδιος ο Πηλαδάκης που έστησε το επικοινωνιακό παιχνίδι μαζί με πρόθυμους δημοσιογράφους.
Απέναντι σ' αυτές τις κινήσεις εμείς πως αντιδράσαμε;
1. με τις δηλώσεις Τσολακάκη ότι ο Πανιώνιος είναι εντάξει
2. Με την κακογραμμένη επιστολή Τσολακάκη προς την ΕΠΟ, όπου θίγονται τα θέματα της γνησιότητας των δημοσίων εγγράφων και των κατατεθειμένων συμβολαίων των παικτών
3. Με την απειλή παραίτησης Βεντούρη που μιλάει για τη σαπίλα του ποδοσφαίρου και για τίμιους παράγοντες όπως αυτός
4 Με μια πρώτη συγκέντρωση οπαδών και συμβολικό κλείσιμο της Συγγρού

dimosthenis είπε...

Πιστεύω ότι θα συμφωνήσουμε όλοι ότι αυτά ήταν σπασμωδικές κινήσεις που κάτω από το βάρος της στιγμής δεν απαντούσαν στην επικοινωνιακή λαίλαπα που ξεσήκωσαν οι κύκλοι γύρο από τον Πηλαδάκη. Οι συζητήσεις που κάνω με φίλους και γνωστούς μη Πανιώνιους μου δείχνει ότι η κοινή γνώμη έχει πειστεί ότι ο Πανιώνιος έχει άδικο και οι άλλοι δίκιο. Πώς θα ανατρέψουμε αυτή την κατάσταση επικοινωνιακά; Νομίζω ότι ο Vassilis στην ανάρτησή του στις 21-4 το λέει ξεκάθαρα:
Θα διοργανώσουμε μια συνέντευξη τύπου την Τρίτη 26-4 στο γήπεδο της ομάδας με σκοπούς:
-Να φανεί η ενότητα ανάμεσα σε διοίκηση, παίχτες και φιλάθλους (άρα παρόντες θα είναι ΔΣ του Πανιωνίου, ο προπονητής, οι παίχτες αρχηγοί, οι Μάχο, Ριέρα Μπάλαμπαν και οι φίλαθλοι) κανείς δεν εκβιάζει κανένα, είμαστε μια οικογένεια.
- να τονιστεί ότι η ομάδα κατέκτησε με την αξία της το δικαίωμα να αγωνίζεται στη σούπερ λίγκα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους και δε θα επιτρέψει σε κανένα που υποβιβάστηκε πανηγυρικά να το αμφισβητήσει στα χαρτιά.
-Να τονιστεί η οικονομική εντιμότητα της διοίκησης πληρώνει τοις μετρητοίς τους υπαλλήλους της και όχι με μεταχρονολογημένες ακάλυπτες επιταγές όπως άλλοι και έχει πληρώσει τα συμβόλαια των παιχτών όχι μόνο μέχρι 31-12-2010 όπως απαιτεί η ΕΠΟ αλλά μέχρι και το Μάρτη. Στο σημείο αυτό θα παρέμβουν οι αρχηγοί που θα το επιβεβαιώσουν και θα διαβαστεί επιστολή από πληρεξούσιο δικηγόρο των Μάχο Ριέρα και Μπάλαμπαν ότι έχουν εξοφληθεί τα συμβόλαια τους που είναι κατατεθειμένα στην ΕΠΟ και ότι η μη υπογραφή αφορά προσωπικές τους αξιώσεις που θα κατατεθούν στο δευτεροβάθμιο όργανο αδειοδότησης και τις οποίες αντικρούει η ομάδα. Εδώ θα πρέπει να λογιστεί ότι η απόφαση της ΕΠΟ μιλάει για οικονομικές εκκρεμότητες προς τους παραπάνω παίχτες (δηλαδή ότι δεν πήραν τα λεφτά τους από τα συμβόλαια βασιζόμενοι στην "κοινή πείρα" δεν υπέγραψες γιατί δεν πληρώθηκες). Άρα η δήλωση των παιχτών ότι πληρώθηκαν τα βασικά τους συμβόλαια, η οποία φαίνεται στα χαρτιά που έχει υποβάλει η ΠΑΕ Πανιώνιος και επιβεβαιώνεται από την υπογραφή του ορκωτού λογιστή αφαιρεί από την επιτροπή το δικαίωμα να κρίνει με το κριτήριο “της κοινής πείρας ότι δεν πληρώθηκαν αντίθετα προστίθεται το κριτήριο “των πασίγνωστων πραγματικών γεγονότων” από τη συνέντευξη. Σαφώς και δεν είναι εμπρόθεσμη μια τέτοια δήλωση και δεν γίνεται αποδεκτή ως αποδεικτικό στοιχείο στο δευτεροβάθμιο όργανο, όμως μαζί με τις καταθέσεις στο λογαριασμό των παικτών που έγιναν το 2010 και τη δήλωση του ορκωτού λογιστή ότι κατατέθηκαν τα χρήματα αυτά αφαιρείται από την επιτροπή το δικαίωμα να κρίνει με το κριτήριο της "κοινής πείρας” όπως έκανε η πρωτοβάθμια. Εκτός και αν υπάρχουν στην επιτροπή συγκεκριμένες καταθέσεις των παιχτών ή των ελλήνων μανατζαραίων τους για το αντίθετο, οπότε η επιτροπή θα κρίνει με βάση αυτό. Όμως τίποτε τέτοιο δεν προκύπτει από την πρωτόδικη διαδικασία και φαντάζομαι ότι μπορούν να το διαβεβαιώσουν οι παριστάμενοι ή και να γράφεται στην απόφαση απόρριψης της άδειας.
- Να τονιστεί ακόμη η οικονομική φερεγγυότητα της ομάδας για το μέλλον, αφού υπάρχει η εγγυητική επιστολή 750 (;) χιλιάδων που της επιτρέπει να πορευτεί
-Τέλος να αναφερθεί η μακραίωνη ιστορία του ΠΓΣΣ που κινήθηκε πάντα με γνώμονα το κριτήριο του αθλητικού ιδεώδους και ότι και σήμερα επιθυμεί να υπάρξει πλήρης διαφάνεια στις διαδικασίες αδειοδότησης. γι αυτό να δεσμευτούν όλες οι ΠΑΕ να δοθούν στη δημοσιότητα όλοι οι φάκελοι αδειοδότησης που κατατέθηκαν στην ΕΠΟ. Ο Πανιώνιος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Οι άλλοι όμως...

dimosthenis είπε...

Επειδή λοιπόν σήμερα η επικοινωνία καλύπτει τα πάντα δεν μπορεί εμείς να μην απαντήσουμε σε όλα αυτά τα κυκλώματα επικοινωνιακά και να τους αφήσουμε να αλωνίζουν ανενόχλητοι. Κύριοι της ΠΑΕ ιδού ο δρόμος της αποκατάστασης του κύρους και της τιμής της ομάδας. Και κάτι ακόμα η ΕΠΟ δεν είναι αντίπαλος μας, είναι ένα θεσμοθετημένο όργανο με το οποίο πρέπει να συνεργαστούμε. Υπάρχουν και κει έντιμοι άνθρωποι των οποίων τη δικαιοκρισία οφείλουμε να εμπιστευτούμε, φθάνει με τις κινήσεις μας να τους δώσουμε τη δυνατότητα να μας δικαιώσουν. Αν υπάρχουν κάποιοι για τους οποίους υπάρχουν υπόνοιες ότι έχουν εξαρτήσεις ή θέλουν να μας βλάψουν ζητήστε την εξαίρεσή τους έχουμε το δικαίωμα. Δε μου αρέσει να βλέπω παντού γενικευμένες συνωμοσίες σε βάρος της ομάδας.

vassilis είπε...

To έγραψα στον Ιωνα το γραφω και εδω:

"Ξεθάβονται και τα τσεκούρια του πολέμου:

Επιστολή Βεντούρη σε Πηλαδάκη που ουσιαστικά του λέει ότι μας έχει στήσει για να παραμείνει στην κατηγορία.

http://www.theplayer.gr/?ID=FCyfeYRuO2b5c1Uc&Rec_ID=55666"

cdu είπε...

Έλεος ρε παιδιά, έλεος.
Συγκεντρωθείτε στα σοβαρά και αφήστε τις άνευ νοήματος - και κακογραμμένες - επιστολές.

vassilis είπε...

Συγνώμη αλλά θα διαφωνήσω. Η επιστολή Βεντούρη εχει τεράστιο νόημα. Βγάζει στη δημοσιότητα

α) Το χρέος που σύμφωνα με την επιτροπή υπάρχει προς τους 3 παίκτες: 11000 ευρώ. Αστείο ποσό σε σχέση με τα χρέη άλλων ΠΑΕ.
β) Βγάζει στη δημοσιότητα ότι ο Πανιώνιος έχει καταθεσει έγγραφα σε σχέση με αυτό με το χρέος συνεπώς δεν μπαίνει ζήτημα νέας πληρωμής όπως έβγαζαν οι πληροφορίες της ΕΠΟ αλλα υποστήριξη των εγγράφων που έχει ήδη καταθέσει.
γ) Βγάζει στον τάκο τον Πηλαδάκη που ενώ υποτίθεται ότι οι φάκελοι είναι απόρητοι αυτός ήξερε τους φακέλους άλλων ομάδων καιρό πριν. Σημαίνει διαβλητές διαδικασίες. Δεν ξερω το νομικό πρόβλημα αλλά επειδή παίζονται εκατομμύρια υπάρχει ζήτημα αγωγών και αποζημιώσεων. Ισως να σημαίνει και ακύρωση της όλης διαδικασίας.
δ) Και το ποιο σημαντικό. Ο Πανιώνιος στέκεται στο πλευρό της ΕΠΟ και κατά της Λίγκας στην εκδίκαση της Πέμπτης για τις θέσεις των ομάδων που δεν πληρούν τις προυποθέσεις.
ε) Ο Πανιώνιος δείχνει ότι μπορεί να στοχοποιήθηκε επειδή διοικείται από τον ερασιτεχνη και όχι από κάποιον μεγαλοιδιοκτήτη αλλά δεν θα τα παρατήσει.

Αν αυτά που λέει δημόσια ο Βεντούρης είναι σωστά (και για να τα λέει δημόσια θα είναι) ή ο Πανιώνιος δικαιώνεται την Πέμπτη ή ξεκινά ένας διεθνής δικαστικός αγώνας στον οποίο ο μόνος χαμένος θα είναι η ΕΠΟ.

Πάντως εγω επιμένω ότι στην εκδίκαση πρέπει να πάει ο Πανιώνιος παρέα με τους παίκτες.

cdu είπε...

Βασίλη
Στη προηγούμενη ανάρτηση δεν είχα χρόνο να στοιχειοθετήσω γιατί η επιστολή στον Πηλαδάκη ήταν άστοχη.
Δες τώρα την απάντηση της Λάρισας και πες μου με το χέρι στη καρδιά, "υψώσαμε" για να "καρφώσουν" ή όχι;
Άν ήσουν οπαδός μιας τρίτης ομάδας, ποιός είναι ο πειστικός; Εδώ έχει καλλιεργηθεί μια μυθολογία ότι σωθήκαμε γιατί φιλήσαμε χεσμένους κώλους και ότι η "κακομοίρα" η Λάρισα κυνηγήθηκε από το σύστημα και εμείς λέμε ότι τα ματς κερδίζονται στα γήπεδα;

Τέλος πάντων, η διοίκηση σπαταλά τις ελάχιστες δυνάμεις της σε λάθος τακτικές.
Έχουμε τις αποδείξεις ότι οι παίκτες είναι πληρωμένοι ή όχι;
Τα άλλα είναι για τα καφενεία.

vassilis είπε...

Συγνώμη αλλά η απάντηση της Λάρισας
είναι για γέλια.

Μας απειλεί ότι δεν συμμορφωνόμαστε στην Λίγκα. Δηλαδή μας απειλεί ότι αν δεν στήσουμε ... ώστε να τον στηρίξουμε για να μας ρίξει θα δεχτούμε κυρώσεις.

Μιλάει για ένα πέναλτι στη Λάρισα ξεχνώντας το δικό της στη Νέα Σμύρνη. Δεν αναφέρεται που ήξερε ο Πηλαδάκης όταν έδινε συνεντεύξεις ότι υπήρχαν προβλήματα στους φακέλους.

Είναι μια ανακοίνωση κυριολεκτικά αστεία και θα έλεγα δείγμα πανικού. Όποιος έχει στοιχειώδη νοημοσύνη και διαβάσει και τις δυο ανακοινώσεις καταλαβαίνει τι παίχτηκε.

Ολος ο κόσμος ξέρει ότι ο Πηλαδάκης όχι στο γράμμα του αλλά στις συνεντευξεις του πριν το γράμμα αναφέρθηκε σε μας. Απλά θεώρησαν ότι μια διοίκηση ερασιτέχνη είναι αδύναμη και τη στοχοποίησαν. Τωρα λοιπόν που βλέπουν ότι έρχονται δίκες μηνών και μπορεί να τιναχτεί και το επόμενο πρωτάθλημα στον αέρα πανικοβάλλονται.

Ασε να δούμε τι θα βγάλει και ο Θωμαϊδης αύριο το πρωί. Γιατί αν τα ληγμένα δεν είναι δικά μας Πηλαδάκης, Πιλάβιος και Σια θα τρέχουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα.

Σκεφτείτε ότι ρίχνουν τον Πανιώνιο για 11000 ευρώ που τα έχει πληρώσει και να δούμε τι χρωσταει η ομάδα που καλύπτουν.

cdu είπε...

Βασίλη μου συμφωνούμε σε αρκετά αλλά και διαφωνούμε σε πολλά.
Η διοίκηση μπορούσε να βγάλει την ίδια επιστολή χωρίς να στοχοποιεί την ΑΕΛ, χωρίς "ταυτισμούς", χωρίς απειλές του τι θα κάνει τη Πέμπτη (σωστά χαρακτηρίζεται "κωλοτούμπα"), χωρίς αναφορές σε εχθρότητες της επιτροπής (just the facts), απλά υποστηρίζοντας την διαφάνεια
Ελπίζω και εγώ οι άποκαλύψεις να βγάλουν μπαμ για να φανερωθεί η υποκρισία
Η ιστορία το 11 χιλ ευρώ είναι θεόκουφη.
Τέλος, διάβασα ότι ο Βεντούρης φεύγει για Ιταλία για το πόλο. Φαντάζομαι ότι ξέρουμε τον "αντί αυτού". Να αναφωνήσουμε τώρα "έχετε γειά βρυσούλες" ή να περιμένουμε να λάβει πρώτα τέλος η "σεμνή τελετή";

vyruss είπε...

ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 25/04/2011
http://imgur.com/a/6DHrV


dimosthenis είπε...

Το μόνο που μας έλειπε είναι οι μεταξύ μας κόντρες. Παιδιά όσο περισσότερο διαβάζω τον κανονισμό αδειοδότησης της ΕΠΟ και τις πληροφορίες που έρχονται από τον Πανιώνιο, τόσο περισσότερο πείθομαι ότι μας την είχαν στημένη και ότι η απόφαση της πρωτοβάθμιας επιτροπής βρίσκεται στα όρια της νομιμότητας.
Για να εξηγηθώ καλύτερα παραθέτω το άρθρο 3 του κανονισμού.
"Συμφωνημένες διαδικασίες"
"Κατά την ανάληψη εργασίας εκτέλεσης συμφωνημένων διαδικασιών, ένας ορκωτός λογιστής (ελεγκτής) δεσμεύεται να εκτελέσει τις διαδικασίες ελεγκτικής φύσεως επί των οποίων έχουν συμφωνήσει ο ορκωτός λογιστής η οντότητα και κάθε κατάλληλο τρίτο μέρος και να εκθέσει τα πραγματικά ευρήματα. Οι αποδέκτες της έκθεσης θα πρέπει να σχηματίσουν τα δικά τους συμπεράσματα από την έκθεση του ορκωτού λογιστή"
Με άλλα λόγια λέει ότι για κάθε συμφωνημένη διαδικασία όπως τα συμβόλαια ανάμεσα στην "οντότητα" την ΠΑΕ και τους "τρίτους" παίχτες, προπονητές κλπ υπάρχει έλεγχος από ορκωτό λογιστή που είναι μια ανεξάρτητη αρχή, ώστε να διασφαλίζονται τα συμφέροντα όλων. Και παρακάτω στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ V "Ο ορκωτός ελεγκτής πρέπει να ελέγξει τις ετήσιες και ενδιάμεσες χρηματοοικονομικές καταστάσεις. Η έκθεση του ορκωτού ελεγκτή πρέπει:
α) να περιλαμβάνει μια δήλωση που να επιβεβαιώνει ότι ο οικονομικός έλεγχος πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα...
β) να υποβάλλεται στην ΕΠΟ μαζί με τις ετήσιες ή ενδιάμεσες χρηματοοικονομικές καταστάσεις ώστε να διαμορφώσουν μια βάση για την απόφαση αδειοδότησης" και παρακάτω ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ IX "Διαδικασίες αξιολόγησης του εκδότη για τα χρηματοοικονομικά κριτήρια και απαιτήσεις" στο εδάφιο Β2 αναγράφεται επί λέξει : "έχοντας αναγνώσει την έκθεση του Ορκωτού Ελεγκτή για τις ετήσιες και ενδιάμεσες χρηματοοικονομικές καταστάσεις η ΕΠΟ πρέπει να αξιολογήσει σύμφωνα με τα παρακάτω:
ΑΝ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΡΚΩΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ ΕΚΦΕΡΕΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ"

dimosthenis είπε...

Με άλλα λόγια η πρωτοβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, αν ο ορκωτός λογιστής έχει εκφέρει "ανεπιφύλακτη γνωμοδότηση" (και πιστεύώ ότι αυτό ισχύει) αγνόησε προκλητικά τη ρητή ισχύ του άρθρου και παίρνει θέση στη "διαμάχη" παικτών ΠΑΕ με μοναδικό κριτήριο "την κοινή πείρα" καταδικάζοντας την ΠΑΕ Πανιώνιος, ενώ ο εγγυητής των "συμφωνημένων διαδικάσιών" δηλαδή ο ορκωτός λογιστής έχει αποφανθεί ότι τηρήθηκαν οι συμφωνίες μεταξύ παικτών και ΠΑΕ. Με άλλα λόγια από τον έλεγχο του ορκωτού λογιστή οι παίχτες πληρώθηκαν για τα νόμιμα συμβόλαιά τους.
Εκτός των άλλων εδώ γεννιέται ένα τεράστιο θέμα. Η επιτροπή αμφισβητεί την κρίση της ανεξάρτητης αρχής και υιοθετεί την άποψη "δεν υπέγραψαν επειδή δεν πληρώθηκαν", όμως στα χέρια της κρατάει μόνο την έλλειψη υπογραφής των παιχτών. Η έλλειψη υπογραφής δε σημαίνει υποχρεωτικά δεν πληρώθηκα αλλά έχω ενδεχομένως κάποιες επί πλέον αξιώσεις που η ΠΑΕ θεωρεί αβάσιμες. π.χ. να πάρει ο Μάχο από τον Πανιώνιο τα λεφτά που του έφαγε ο μάνατζερ.
Μια τέτοια όμως απόφαση ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου. Θα μπορεί ο οποιοδήποτε μάνατζερ να εκβιάζει τις ΠΑΕ όποτε του γουστάρει και ο οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής με την οποιαδήποτε αξίωση να υποβιβάζει ομάδες. Τέλος θα μπορούν κάποιοι παράγοντες στην ΕΠΟ να τα οικονομάνε κάτω από το τραπέζι είτε απειλώντας με υποβιβασμό ομάδες είτε υποβιβάζοντας ομάδες ανταγωνιστικές. Σας θυμίζει αυτό κάτι; Αυτό όμως δεν είναι θέμα μόνο του Πανιωνίου. Σήμερα είναι ο Πανιώνιος στο μάτι του κυκλώνα αύριο κύριε Πηλαδάκη θα είναι η Λάρισα, ο Εργοτέλης η Κέρκυρα. Οι μόνοι που θα γλυτώνουν θα είναι οι ισχυροί και τα λαμόγια που θα κανονίζουν τις μίζες. Αυτό θέλει η σούπερ λίγκα, θα δικαιώσει τα λαμόγια; Η ΟΥΕΦΑ έβαλε την ανεξάρτητη αρχή των ορκωτών λογιστών για να γλιτώσουμε από τα λαμόγια η πρωτοβάθμια επιτροπή την αγνόησε προκλητικά και έχει δίκαιο ο Βεντούρης να την επικαλείται. Τι άλλο πιο ρητό και πεντακάθαρο να πει ΑΝ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΡΚΩΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΗ ΕΚΦΕΡΕΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΗ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ". Όταν αγνοείς αυτό σημαίνει ότι, αν δεν έχεις κάποιες συγκεκριμένες πληροφορίες με έγγραφα νόμιμα, που να αποδεικνύουν ότι οι παίχτες είναι απλήρωτοι, επαναλαμβάνω σημαίνει ότι είσαι προκατειλημμένος ή ενδεχομένως κάτι χειρότερο τα έχεις πιάσει. Είναι φυσικό στον Πανιώνιο να τα έχουν πάρει και να στρέφονται προς αυτόν που έχουν την υποψία ότι έστησε τις διαδικασίες.

dimosthenis είπε...

Όμως παράλληλα πρέπει να κινούνται οι νομικές διαδικασίες. Θα συμφωνήσω πλήρως με το Βασίλη. Κανονικά με την έκθεση του ορκωτού λογιστή έπρεπε σύμφωνα με το νόμο να πάρουμε την αδειοδότηση. Μας την έστησαν με δήθεν πλαστές ενημερότητες με δήθεν φορολογικές παραβάσεις, με το ποια συμβόλαια είναι νόμιμα και στο τέλος μας είπαν δεν πληρώσατε τους παίχτες που δεν υπέγραψαν. Γι αυτό και μεις θα πάμε με τους παίχτες που δεν υπέγραψαν στην επιτροπή θα πουν ότι πληρώθηκαν τα νόμιμα συμβόλαια, κάτι που αποδεικνύεται και από την έκθεση του ορκωτού λογιστή, αλλά επειδή μπορεί αυτό να το θεωρήσουν νέο αίτημα και να το απορρίψουν οι παίχτες θα το έχουν δηλώσει νωρίτερα στον τύπο με δημόσια ανακοίνωση, την οποία ως πραγματικό γεγονός δεν μπορούν να αρνηθούν και εκεί στη δευτεροβάθμια επιτροπή θα πουν τους ακριβείς λόγους για τους οποίους δεν υπέγραψαν δηλαδή τι αξιώσεις είχαν πέρα από το νόμιμο συμβόλαιο τους που η ΠΑΕ θεώρησε αβάσιμες (Διαμάχες με μάνατζερ,επιθυμία ελεύθερης μεταγραφής, χάρισμα προστίμου...) Αυτά τα θέματα θίχτηκαν στην πρωτοβάθμια επιτροπή άρα κάθε νέο συμπληρωματικό στοιχείο είναι αποδεκτό. Μέχρι εδώ πια.
Φαίνεται πως μέσα στην ΕΠΟ λειτουργούν διάφορα κέντρα. Η απόφαση της ΕΠΟ τη θέση των μη αδειοδοτημένων ΠΑΕ να την πάρουν ομάδες από την Β και όχι ΠΑΕ που υποβιβάτηκαν από την Α τινάζει στον αέρα τα σχέδια Πηλαδάκη και των δικών του ανθρώπων στην επιτροπή. Ο πόλεμος μαίνεται γι'αυτό ας είμαστε εξοπλισμένοι με όλα τα νομικά επιχειρήματα

General Tanz είπε...

Καλησπερα φιλαρακια,Χριστος Ανεστη και Xρονια Πoλλα σε ολους!
Δειτε και αυτο!
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=128616812

br fun_atic είπε...

Όλα αυτά είναι καλά.δεν έχουμε όμως ιδέα τι ακριβώς καταθέσαμε στην επιτροπή και ποια επιχειρήματα χρησιμοποιήσαμε.πολύ φοβάμαι ότι κανένα μέλος επιτροπής δεν θα έβαζε το κεφάλι του στον τορβά αν δεν υπήρχαν ελλείψεις στον φάκελο...

NK99 είπε...

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Τσακίρης ήξερε να διαλέγει συνεργάτες και φίλους. Η ρήση δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι δεν ξέρω αν του λέει κάτι. Εμένα πάντως κάτι μου λέει η σιωπή του αυτές τις ημέρες.

Πάντως αν νομίζει ότι αν γίνει το κακό θα φταίνε μόνο οι άλλοι είναι πολύ γελασμένος.

dimosthenis είπε...

general διάβασα το άρθρο και επιβεβαιώνει τις απόψεις που εξέφρασα ότι το κύκλωμα που έστησε τον Πανιώνιο ξεκινάει από έλληνες μάνατζερ που έχουν σχέση με τον Πανιώνιο και διαπλέκονται με παράγοντες της ΕΠΟ και τον Πηλαδάκη, στην παρούσα φάση. Τώρα το πόσο συνδέονται με τον Τσακίρη δεν είναι η κατάλληλη περίοδος να το διερευνήσουμε και μάλλον μας αποπροσανατολίζει. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ο Πιλάβιος να ορίσει στη δευτεροβάθμια επιτροπή ανθρώπους που δεν έχουν σχέση με το κύκλωμα των μάνατζερ και να αποφασίσουν με βάση το φάκελο που καταθέσαμε και τα συμπληρωματικά έγγραφα και καταθέσεις μαρτύρων που θα επικαλεστούμε. Ας δικαιωθούμε στο δευτεροβάθμιο όργανο που θα πάμε ενωμένοι και μετά λογαριαζόμαστε με διάφορους κυρίους.

vassilis είπε...

Από http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/1054712219-%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%84%CE%B5%CE%B9-%CE%AD%CF%86%CE%B5%CF%83%CE%B7-%CE%BF-%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%8E%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%82

Ο Καιμακάμης είναι πολύ έμπειρος στα θέματα ποδοσφαίρου. Τον παλιό εκείνο τον καιρό αν θυμάμαι καλά ήταν δικηγόρος του πανιωνίου επί Μπέου.



"Ο δικηγόρος Πέτρος Καϊμακάμης έχει αναλάβει ήδη να εκπροσωπήσει τον Πανιώνιο στην διαδικασία της έφεσης στην δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ για την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης (Π.Ο.Α.) της ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Όπως υποστήριξαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ που έκαναν το απόγευμα της Δευτέρας ένα άτυπο Δ.Σ. για να ετοιμαστούν κατάλληλα έχουν πλέον στην διάθεσή τους όλα τα απαιτούμενα έγγραφα."

br fun_atic είπε...

Αν κατάλαβα καλά,οι απαιτήσεις,σύμφωνα με τον κο βεντούρη,για τις οποίες δεν πήραμε την άδεια ήταν 10.000 ευρώ.είναι δυνατόν να φταίει και γι αυτό ο τσακίρης;
Ενδιαφέρον παρουσίαζει το άρθρο του Μιχάλη Λαδόπουλου.αδυνατώ όμως να καταλάβω πως είναι δυνατόν να ευθύνονται για τη μη αδειοδότηση της ομάδας μια γραμματέας και ένας πωλητής της μπουτίκ.
Είναι προφανές ότι καταγγέλει την ύπαρξη 5ης φάλαγγας.αυτά όμως είναι σοβαρά πράγματα τα οποία ή τα αποδεικνύει κάποιος ή δεν τα ανοίγει καθόλου.

br fun_atic είπε...

Ο καιμακάμης είναι καλός δικηγόρος,με εμπειρία στο αθλητικό δίκαιο.είναι γνωστό ότι υπήρξε και δικηγόρος του μπέου.καλή επιλογή λοιπόν,ελπίζω όμως χωρίς λοιπές προεκτάσεις.αλήθεια,μια που είπα Μπέος,ποιός να έφτιαξε τον φάκελο του Βόλου,που πήρε αέρα την άδεια;

dimosthenis είπε...

Ο ορισμός έμπειρου δικηγόρου γνώστη των αθλητικών διαδικασιών και προσώπων είναι η πρώτη ουσιαστικά καλή είδηση που άκουσα. Να μας προστατέψει από τα λαμόγια εντός και εκτός της ομάδας, να προβάλει τα θετικά στοιχεία του φακέλου και να απαλείψει τα αρνητικά και να φοβίσει κάθε καλοθελητή που θα ήθελε να βλάψει την ομάδα με το αζημίωτο. Και η ΕΠΟ και οι επιτροπές της κρίνονται.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ζαμπονοτυρόπιτας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
vassilis είπε...

Ευχαριστώ για το μυνημα αλλά δεν σκοπεύω να ασχοληθώ γιατί τα ζητήματα είναι σοβαρά. Κουίζ:

Ποια ΠΑΕ της Α Εθνικής έχει στοn τιλο της πριν το ποδοσφαιρική ανωνυμη εταιρεία 4 συλλαβές που η πρώτη αρχίζει απο Π και η τελευταία τελειώνει σε ΗΣ;

Αυτή η ΠΑΕ που έχει διεύθυνση σε ένα δρόμο αριθμός 1 κατέθεσε φορολογική ενημερότητα που έβγαλε στις 11 Ιουνιου του 2010 για τις μεταγγραφές του Ιανουαρίου του 11 σύμφωνα με τον Θωμαϊδη. Το ίδιο και για την ασφαλιστική ενηεμρότητα.

dikisports.blogspot.com

Griniaris είπε...

Σοβαρότατη καταγγελία Τσολακάκη σε συνέντευξη πριν από λίγο στον σέντρα.Σύμβουλοι προηγουμένων διοικήσεων έπαιρναν τα λεφτά που έδινε ο Τσακίρης για τους παίκτες δίνοντάς τους επιταγές.Λεφτά τα οποία και χρωστούν...

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ζαμπονοτυρόπιτας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
vassilis είπε...

Με τιμά ότι η ομάδα πέφτει και εσείς ασχολείστε με μένα.

vassilis είπε...

http://www.theplayer.gr/index.php?ID=FCyfeYRuO2b5c1Uc&Rec_ID=55812

Πάρτε και έναν Τσολακάκη σημερινό:


"Ο κ. Κώστας Τσολακάκης έχει υποβάλει ήδη την παραίτηση του από τη θέση του οικονομικού διευθυντή της ΠΑΕ Πανιώνιος, όπως δήλωσε στον Sentra 103,3: «Εχω παραιτηθεί και δεν μπορώ να την πάρω και πίσω την παραίτηση. Εχουμε διαφωνίες βασικές στο θέμα της οικονομικής διαχείρισης του Πανιωνίου με τον κ. Βεντούρη και τους συμβούλους του. Ο κ. Τσακίρης ότι χρειαζόταν τα έβαζε από την τσέπη του έβαλε 20 εκ. εκ των οποίων τα 14 εκ. πέρασαν από τα χέρια μου. Υπήρχαν σύμβουλοι που άρπαζαν τα λεφτά από τους ποδοσφαιριστές και τώρα κανένας δεν πληρώνεται και οι υπάλληλοι είναι μόνο τέσσερις. Ο Τσακίρης είχε λεφτά εμείς δεν έχουμε».

Τόνισε δε πως… «έδωσα τον λόγο μου ότι μόλις τελειώσει το θέμα της αδειοδότησης θα πω πολύ περισσότερα. Οσο λείπει δεν είναι σωστό να βγάζω πράγματα στον αέρα».

Για τους λόγους παραίτησης, είπε: «Άλλη μια διαφορά με το συμβούλιο είναι ότι δεν υπάρχει κανένα λάθος στον φάκελο. Ο Πανιώνιος στις 17 Γενάρη τα είχε πληρώσει και είναι γραμμένα. Θα πούμε γιατί δεν πήρε άδεια, μετά την έφεση σε μια συνέντευξη Τύπου. Ο νέος Πανιώνιος από την ίδρυση έως σήμερα δεν έχει κάνει ρύθμιση σε ΙΚΑ ή όπου αλλού». "

NK99 είπε...

Στο αντίγραφο της φορολογικής ενημερότητας που έβγαλε το dikisports το Πανιώνιος διαβάζεται σχετικά εύκολα. Για όποιον δυσκολευεται το Χρυσοστόμου Σμύρνης είναι πιο ευδιάκριτο....

τρελοπανιωνιος είπε...

την γαμησαμε.. πεσαμε ... τι στο διαλο παιζει ??

τρελοπανιωνιος είπε...

μπορει να ειναι τοσο μ...ς ??

v for vendetta είπε...

Πρεπει να κανει αμεσως αγωγη ο πανιωνιος και η επο στον θωμαιδη για δυσφημηση.
Αποκλειετε να χρησιμοποιηθηκε η συγκεκριμενη ενημεροτητα τον γεναρη διοτι ειχε ληξει και θα φαινοτανε στον ελεγχο.
Οποτε η βγαλανε καινουρια νομιμη η πλαστογραφησαν την παλια,η συγκεκριμενη παντως πειραγμενη δεν φαινεται..
Παντως ο εν λογω κυριος με βαζει σε υποψιες τι συμφεροντα εξυπηρετει και συκοφαντει ετσι ξεδιαντροπα τον πανιωνιο 2 μερες πριν την εφεση,θα πρεπει να λογοδοτησει στην δικαιοσυνη παραυτα..

Templar είπε...

Είναι σαφές ότι υπάρχει μια συντονισμένη προσπάθεια εναντίον μας και τα συμφέροντα που βρίσκονται από πίσω δεν είναι μικρά (αρκεί να ψάξει κανείς ποιος είναι ο χρηματοδότης του AEL FC ARENA) και συνέταιρος του κου Πηλαδάκη σε άλλες δραστηριότητες (π.χ. καζίνο)
Το business plan του γηπέδου δεν επιτρέπει στην ΑΕΛ να μην παίζει στην Πρώτη Κατηγορία. Τώρα λίγο οι αφορμές που δώσαμε, λίγο ο Αχχιλέας, λίγο η έλλειψη ισχυρής διοίκησης μας κάνουν νο 1 στόχο...
Ακόμη όλα παίζονται. Ας περιμένουμε λίγο. Πάντως ήταν λανθασμένη η στιγμή που αποφάσισε ο Τσολακάκης να "την κάνει" και να αρχίσει τις καταγγελίες.

General Tanz είπε...

Η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ από τον Τσακίρη στον Βεντούρη πρέπει να εγινε το 1ο 10ημερο του Ιανουαριου. Εκει τι ενημεροτητες χρησιμοποιηθηκαν?? Εκεινες οι ενημεροτητες θα εχουν ισχυ μεχρι τον Ιουνιο του 2011.

Templar είπε...

@ General

Είναι σίγουρο ότι απαιτείται φορολογική ενημερότητα της ΠΑΕ για την αγοροπωλησία των μετοχών της? Σίγουρα απαιτείται του αγοραστή και του πωλητή (Τσακίρης και Ερασιτέχνης) αλλά της ΠΑΕ? Ρωτάω γιατί δεν είμαι σίγουρος ότι εμπλέκεται η ΑΕ στη συναλλαγή...

Bertheway είπε...

Καταγγελίες από Τσολακάκη και απίστευτες αιχμές από Λαδόπουλο.Τελικά τόση βρωμιά υπάρχει στην ΠΑΕ?

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=128616812

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=128619122

General Tanz είπε...

@Templar
Η λογικη μου αυτο λεει.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ζαμπονοτυρόπιτας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ζαμπονοτυρόπιτας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ζαμπονοτυρόπιτας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ζαμπονοτυρόπιτας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
IWN1998 είπε...

H asfalistiki enimerotita einai ethsia gia 8ewrhsh bibliwn kai stoixeiwn kai pi8anotata eparkei gia tis metagrafes Ianouariou h eksaminiaia isxys ths apo Iounio.
Auto pou den kseka8arizei h DIKH einai an ta en logw eggrafa einai auta sta opoia sthrixtike h eggrisi twn metagrafwn Ianouariou giati kapoios mporei na bgalei eggrafa sth fora, alla einai auta pou aforoun thn ypo8esh?

8ewrw oti ston fakelo adeiodothshs yparxoyn neoteres enhmerothtes kai gia thn adeiodothsh den yparxei 8ema enhmerothtwn alla twra pane na ktyphsoun thn egkyrothta tou prwta8lhmatos kai na allaksoun etsi th ba8mologia...

Dystyxws an syndesw to 8ema me to dhmosieuma Ladopoulou oti o Grammateas ths PAE "thn ekane" me thn allagh apo Tsakirh se erasitexnh kai afhse ksekremasth thn PAE, ola mporei na synebhsan sto diasthma telos Oktwbriou - arxes Ianouariou.

Edw omws to zhthma einai an yfistatai zhthma enantion ths PAE h ths ekdousas arxhs, ths EPO, pou edwse thn adeia metagrafwn Ianouariou kai me pio skeptiko thn edwse ...

IWN1998 είπε...

Kseka8arizw oti yparxoun 2 asfalistikes enhmerothtes, mia gia apokthsh paikth klp, pou einai 6mhniaia kai dhmosiopoihse h DIKH kai mia ETHSIA gia 8ewrhsh bibliwn kai stoixeiwn, pou apekrypse h DIKH.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ζαμπονοτυρόπιτας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
romy38 είπε...

Τοσο ασχημα ειναι τα πραγματα που αφηνεις τα παντα ανεξελεγκτα ξαφνικα?

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ζαμπονοτυρόπιτας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ζαμπονοτυρόπιτας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
br fun_atic είπε...

Κάποιοι σήμερα πέρασαν τη λεπτή γραμμή που χωρίζει των ανώνυμο σχολιαστή από το γραφείο του εισαγγελέα.αν μέχρι αύριο που επιστρέφω στην Αθήνα δεν έχετε διαγράψει τα σκουπίδια σας θα πάω πολύ μακρυά τη βαλίτσα.τους ένοχους για την κατάντια ψάχτε τους εκεί που πρέπει και όχι στα μπλογκ.

Griniaris είπε...

Όντως ο br fun και τα blogs φταίνε για όλα.Να τον κρεμάσουμε λοιπόν από το παλούκι.Αν όμως κρεμάσουμε αυτόν που έφαγε με τον Τσακίρη δυο φορές και μοιράστηκε με τους υπόλοιπους και το δικό του μερίδιο στο λογαριασμό,τι πρεπει να κάνουμε σε αυτούς που έκαναν τα ταξιδάκια τους και όλα τα υπόλοιπα με τον Τσακίρη τσάμπα;
Ξεκινήστε από εκεί πρώτα όσοι έχετε τα άντερα,εκτός αν είστε οι ίδιοι...

General Tanz είπε...

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/53442-Tha-parei-thesh-o-Tsakirhs

IWN1998 είπε...

...Εδώ θα κρεμάσουν εμένα και δεν έφαγα και με τον Τσακίρη τουλάχιστον, να πάω φαγωμένος.

IWN1998 είπε...

@General. Έγραψα και στο blog μου ότι ίσως τελικά έχουμε δυο θέματα. Ένα το γνωστό της αδειοδότησης όπου ο φάκελος πρέπει να περιέχει σωστές ενημερότητες και ένα των μεταγραφών Ιανουαρίου όπου δεν υφίσταται βέβαια ζήτημα πλαστών ενημεροτήτων αλλά σύμφωνα με τον καταγγέλοντα, μη ενημερωμένων ενημεροτήτων.

Το ζήτημα θα λυνόταν άμεσα αν η ΠΑΕ έδινε στη δημοσιότητα τους αριθμ. πρωτοκόλου των ενημεροτήτων που κατέθεσε στην ΕΠΟ στις 13-1-2011.

Το να πάρει θέση ο Τσακίρης είναι εκ των ουκ άνευ αλλά ΤΩΡΑ και όχι ΜΕΤΑ ΕΟΡΤΗΝ.

cdu είπε...

Παρακολουθώ τα αθλητικά νέα στην Ελλάδα από internet sites. Δυστυχώς οι ατέλειες στην ενημέρωση, η έλλειψη αντικειμενικότητας και η κακή δημοσιογραφία είναι χωρίς προηγούμενο. Σχετικά με τα όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες, να παρατηρήσω πως ένα απίστευτο σκηνικό συμπαράστασης της ΑΕλ έχει στηθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό, όπως είχα σχολιάσει παλιότερα, σε συγκεκριμένα sites και με συγκεκριμένους αρθρογράφους. Αποκορύφωμα το άρθρο του Σεφτελή (ή μήπως Ξεφτιλή;) στο sentragoal με τίτλο "Βάφτηκε ο Πηνειός από «βυσσινί αίμα»".
Συμβαίνουν προφανώς πολλά αλλα ήθελα να σημειώσω ένα σημερινο πολύ ύπουλο κτύπημα:
Παρουσίαση της συνένετευξης Τσολακάκη στο gazzetta.gr - απόσπασμα:

Για τις οφειλές στους παίκτες: «Ένα μέλος του συμβουλίου, ο Γιώργος Απέγητος, πήρε από τον Μάχο 57.000 ευρώ και του έδωσε μια πέτσινη επιταγή»!

Για το ίδιο θέμα sport.gr

Για τους συμβούλους που "έτρωγαν" λεφτά:
"Να σας πω και ονόματα; Ο κ. Απέγητος πήρε από έναν ποδοσφαιριστή τον Μάχο 57.000 ευρώ και του έδωσε μια πέτσινη επιταγή".

Ο Απεγητός (αδιάφορο το ποιόν του) βαφτίζεται "μέλος του συμβουλίου" (βάζοντας ακόμη και "λόγια" στο στόμα του Τσολακάκη) στο gazzetta.gr ενώ έχει απομακρυνθεί από το ΔΣ της ΠΑΕ από πέρυσι, πρίν τον Κιντή και βέβαια πολύ πριν την μεταγραφή του Μάχο στον Πανιώνιο. Συνεπώς άν έφαγε ο Απεγητός χρήματα, τα έφαγε ως μάνατζερ και όχι ως μέλος του ΔΣ.

Νομίζω πως είναι προφανές ότι συγκεκριμένα media εμπλέκουν τους ρόλους και θέλουν να περάσουν το μήνυμα ότι η διαφθορά είναι μέρος της ΠΑΕ. Δεν μπορώ να ξέρω βέβαια για τον Τσολακάκη τί ρόλο παίζει και τι ακριβώς είπε ή ήθελε να πεί (άλλο μυστήριο).

Να σημειώσω - για να είμαι ξεκάθαρος - ότι δεν έχω πειστεί για την θέση μας. Άσε που κανείς δε μιλάει για Ριέρα και Μπαλαμπάν.

General Tanz είπε...

@IWN1998
Φυσικα και πρεπει να παρει θεση ο Τσακιρης ΤΩΡΑ. Αν δεν στεναχωριεται για τα τεκταινομενα στον Πανιωνιο, ας λυπηθει τουλαχιστον τα λεφτα με την σεσουλα που εβαλε στην ΠΑΕ. Ειμαι βεβαιος παντως οτι αντιλαμβανεται οτι ειναι τουλαχιστον κριμα να παει ο Πανιωνιος σαν το σκυλι στ'αμπελι.
Κωνσταντινε, ειμαστε στο "ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ"!!!!!!!

Bertheway είπε...

Ξεκινάει τώρα στον sentra fm μία εκπομπή που έχει καλεσμένο τον Γιάννη Κοντοέ.Λέτε να ανακοινώσει την μεταγγραφή του στην Αεκ?

IWN1998 είπε...

Τσολακάκης: Αν υπάρχει λάθος, γελοιοποιήστε με...

http://www.sport-fm.gr/article/472275

General Tanz είπε...

Το βιολι-βιολακι ο Πηλαδακης.
http://www.sport-fm.gr/article/472319

zouri1 είπε...

μιλησε ο κοντοες και μπραβο στο παιδι που σταθηκε διπλα στην ομαδα που τον αναδειξε και δεν μιλησε για την μεταγραφη του.Μπορει να φυγει γιαι το σωστο ειναι να κοιταξει το μελλον του,αλλα δεν επρεπε να να κανει κατι τωρα οπως και σωστα επραξε.αν μιλουσε για μεταγραφη του θα τον εφτυνα δημοσιως.Αυτες οι μερες ειναι πολυ δυσκολες για ολους μας.Εχουμε χασει το γελιο μας και περιμενουμε απο τους εκπροσωπους μας να σταθουν στο υψος της ομαδας.Φυσικα μετα πρπει να παραιτηθουν πρωτα απο ολα απο την συνειδιση μας.

IWN1998 είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/472313

Ο Πηλαδάκης είναι απλά συμμαχία με τα "σκουλήκια" του Βορρά. Εξ ου και η ανάμειξη Θωμαΐδη.

Το ένα χέρι νίβει το άλλο.

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ.

IWN1998 είπε...

Οι παίκτες πάντως του Ηρακλή προέβησαν σε κοινή δήλωση στήριξης της ομάδας τους.
Θα δείξουν κάποιοι στον Πανιώνιο σεβασμό αν μη τι άλλο στον κόσμο, που μέχρι και από το υστέρημά του δείχνει διατεθειμένος να βγάλει για να βοηθήσει την κατάσταση;
Και δεν μιλάω για ανθρώπους σαν τον Κοντοέ και το Φανούρη αλλά για κάποιους που ούτε πρόσφεραν αγωνιστικά αυτά που έπρεπε ανάλογα με τα όσα έχουν στα συμβόλαιά τους... Και βέβαια επαγγελματίες είναι, τα λεφτά τους θέλουν να πάρουν, έστω και αν στο γήπεδο αρκετοί δεν έδειξαν τόσο επαγγελματισμό αρκετές φορές, αλλά ίσως το τι είναι ο καθένας κρίνεται και πέρα από τον στιγνό επαγγελματισμό.

Αλλά εδώ τον κόσμο φάνηκε και φαίνεται να μην τον λογαριάζει καθόλου μια σειρά από παράγοντες και "παράγοντες", θα τον λογαριάσουν κάποιοι περαστικοί λεγεωνάριοι;;;;
Ας ελπίσουμε ναι. Ας ελπίσουμε ότι θα δείξουν κάτι παραπάνω από τους παράγοντες που σκύλευσαν πάνω στον ιστορικό σύλλογο εδώ και μια τριετία.

Recoba είπε...

"Αληθινά ψέματα" http://www.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=107982&scid=886&team=paniwnios

Επιτέλους ένα άρθρο με το οποίο συμφωνώ απόλυτα και θέτει σωστά ερωτήματα. Αντιγράφω:

"Τα σαφή στοιχεία είναι ελάχιστα και σημαντικό ρόλο στην τροφοδότηση της παραφιλολογίας έχει η ρήτρα εμπιστευτικότητας για τα έγγραφα του φακέλου, αλλά και για το σκεπτικό της απόφασης μη παραχώρησης της άδειας...
Η «αποκάλυψη» της φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας του Πανιωνίου από ιστοσελίδα είναι ακόμη ένα κομμάτι του παζλ που ευνοεί τη δημιουργία εντυπώσεων. ...Με αυτό δεν αποδεικνύεται τίποτε...
η δήλωση παραίτησης του Κώστα Τσολακάκη... Το παράδοξο είναι πως ο Κώστας Τσολακάκης δεν ήταν στο διοικητικό συμβούλιο του Πανιωνίου, ούτε από την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, στην οποία δημοσιεύθηκε το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ στις 19 Ιανουαρίου 2011, προκύπτει πως έχει δικαίωμα υπογραφής ή κάποιο θεσμικό ρόλο.
Αντίθετα υπάρχει εκχώρηση ελέγχου όλων των τραπεζικών λογαριασμών του Πανιωνίου στον Σίμο Καμχή του Νικολάου, που είναι στέλεχος των εταιρειών του Κωνσταντίνου Τσακίρη...
ακόμη και η ημερομηνία εκδίκασης της έφεσης δεν είναι καθορισμένη, αφού θα ανακοινωθεί σήμερα..."

Του Ηρακλή η έφεση γράφτηκε ότι θα εκδικαστεί τη Δευτέρα. Μάλλον θα προηγηθεί η δική μας...

NK99 είπε...

To να κατηγορούμε ορισμένα από τα ζόμπι του ποδοσφαίρου που προστατεύουν τα συμφέροντα των ομάδων τους εμπεριέχει και λίγη ζήλεια.

Την ώρα που ο Πηλαδάκης προσπαθεί να κάνει το μαύρο άσπρο και φυσικά βρωμιές για να προασπίσει την ομάδα του, ο πρωην (?) ιδιοκτήτης είναι στο κόσμο του, ο διαχρονικός σωτήρας περιμένει στην Ιταλία να σπάσει ο διάολος το ποδάρι του να πάρει ο Πανιώνιος το κύπελο και να βγει φωτογραφία σαν χαζοχαρούμενος και ο Τσολακάκης παραιτήθηκε (αυτό ήταν όντως ηταν προσφορά).

Δεν έχουμε διοίκηση και θα πέσουμε, αν όχι στα χαρτιά φέτος στο γήπεδο ή στα χαρτιά του χρόνου. Θα επανέλθουμε όμως και στο χέρι μας είναι να συμβεί αυτό χωρίς τα διαχρονικά τσιμπούρια στην πλάτη....

NK99 είπε...

http://www.sport24.gr/football/ellada/pae_mplegmenh_se_kuklwma_tokoglyfias.845135.html

General Tanz είπε...

Προς Κον Θωμαιδη, ενταυθα.

http://www.sport-fm.gr/article/472346

cdu είπε...

Μύνηση ΤΩΡΑ!

zamis είπε...

Σαγονια και σκουληκοντη αντε και.. τωρα και στη σειρα κι ο τυροπηλαδοβγενοπουλακις.

zamis είπε...

http://www.newsbomb.gr/fakelos-mig/story/o-bgenopoulos-o-piladakis-ki-i-offshore-meros-a


http://olympiacos-blog.blogspot.com/2011/03/blog-post_2259.html

zouri1 είπε...

zami,εισαι φοβερος με τα λινκ σου.

zamis είπε...

Νισαφι ρε zouri μου,ειμαστε κουκουρουκου μεν δεν θα μας τρελανουν δε.

zouri1 είπε...

μηπως πρεπει να μοεις στην νεα διοικηση να τους ανοιξεις λιγο τα ματια,γιατι μας εχουν γαμησει στον επικοινωνιακο πολεμο.?:)
αυτα που γραφουν δεν τα ειδα ομως να πολυκυκλοφορουν.Θα πω την αμαρτια μου,σημερα ειπα "αχ ναχαμε τον Μπεο προεδρο"εστω και για μια μερα.Ειναι αυτο που ειπες,μας εχουν βρει μυρωδιαδες

br fun_atic είπε...

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά.Μάλλον το παρατράβηξα στις διακοπές, αλλά απ' ότι φαινεται είχαμε απόλυτη ανάγκη από μερικές ημέρες ξεκούρασης.
Μέσω του κινητού ήταν κάπως δύσκολο να ενημερωθώ διεξοδικά για τις εξελίξεις στην ομάδα.
Στο λίγο που έψαξα, δεν κατάφερα να μάθω έστω και αποσπασματικά το σκεπτικό της πρωτοβάθμιας επιτροπής. Το μόνο που έμαθα είναι ότι παρουσιάζει σοβαρά προβλήματα.Ένας καλός δικηγόρος μπορεί να κάνει παιχνίδι πάνω σε νομικά σφάλματα...Θεωρώ καλή την κίνηση της ανάθεσης της υπόθεσης στον Καιμακάμη, ο οποίος είναι κυριολεκτικά το κατάλληλο πρόσωπο στην κατάλληλη στιγμή (γενικώς).

Δεν έχω καταλάβει καλά το θέμα του Μάχο. Αν όμως ο μάνατζέρ του έχει υπογράψει απόδειξη ότι έλαβε χρήματα για λογαριασμό του, ανεξάρτητα από την μεταξύ τους συναλλαγή ο Πανιώνιος είναι εντάξει.

Αυτό που με ικανοποίησε ήταν το θέμα με τις ενημερότητες. Μεγάλη ανακούφιση. Το ναυάγιο αυτής της υπόθεσης ίσως αποδεικνύει ότι ο διώκτης της ομάδας κινείται κάπως στα τυφλά.Ρίχνει λάσπη και όπου κάτσει...

Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση (αν και μάλλον δεν θα έπρεπε) ήταν ο ενδοπανιώνιος πόλεμος εν μέσω κρίσης...Συγνώμη παιδιά, αλλά εγώ αυτά τα πράγματα δεν τα καταλαβαίνω. Είμαστε η μόνη ομάδα που πάντα πέφτει στα σκατά από τα δικά μας χέρια...Όποια θέματα και αν υπήρχαν δεν έπρεπε να δημοσιοποιηθούν.

Το τελευταίο που μου έκανε εντύπωση ήταν η δήλωση του κ Τσολακάκη ότι από τα 20 εκ που έριξε ο κος Τσακίρης στην ομάδα τα 14 πέρασαν από τα χέρια του...Εντυπωσιακό...Υπό ποιά ιδιότητα;;; Κι αν πέρασαν τα 14, τα υπόλοιπα έξι από ποιον διαχειρίστηκαν και που πήγαν; Γιατί είναι γεγονός ότι εδώ και χρόνια ψάχνουμε ένα τέτοιο μεγάλο πακέτο...

Κλείνοντας θα ήθελα να προτείνω σε όλους ομόνοια και συσπείρωση. Με τις διχόνοιες και τα λοιπά γνωστά γνωρίσματα του Γαλατικού χωριού δεν πάμε πουθενά. Να μην ξεχνάμε ότι το βασικό πρόβλημα του Πανιωνίου δεν είναι η απόφαση της επιτροπής αλλά το ότι δεν έχουμε ούτε κανονική διοίκηση ούτε χρήματα...

br fun_atic είπε...

@zouri
επειδή ξέρω ότι σου αρέσει ο Κοέλιο, μήπως να ξανασκεφτόσουν την ευχή σου; Στις μέρες μας έχει πολλές πιθανότητες εκπλήρωσης...

zouri1 είπε...

χαχαχ,συμφωνω.Να ξερεις ομως οτι ηρθε η ωρα να στα χωσω και εσενα,γιατι εχει βασικες ευθυνες.Εγω ημουν στην Λισσαβωνα και εμπαινα συνεχως στο blog σου για να ενημερωθω γιατι ειχα σκασει.Και εσυ ησουν διακοπες χωρις ουτε ενα i-pad.Ειναι δυνατον?Προσωπικα ξερεις οτι ενημερωνομαι αποκλειστικα απο το blog σου και τα σχολια των παιδιων,που ειναι σε ενα υψηλο επιπεδο χωρις βωμολοχιες.Ολοι σας ειχατε τον νου σας στο αρνακι.Ζητημα αν ειδα 2 σχολια να γραφονται.Νομιζω οτι μονο ο Ιων ειχε μια αντιστοιχη σοβαρη αναλυση και νεα της ομαδας,μαζι με τον Αντωνη.
και τωρα που πανε να ξεδιαλυνουν τα παιχνιδια που φαινεται καθαρα οτι μας την ειχαν στησει εκμεταλευομενη την μαλακια που μας δερνει και την Αδιοικηση που εχουμε,γυρνας και μας λες χρονια πολλα.Ε,σαν blogger εχεις καποιες ευθυνες απεναντι στο κοινο σου:)
να ξερετε οτι για αλλη μια φορα ειμαι υπηρεφανος που ειμαι μελος αυτης της παρεας.

zouri1 είπε...

τωρα διαβασα τις δηλωσεις του Μπεου
Για τα όσα γίνονται στον Πανιώνιο και αν μπορεί να τα επωφεληθεί ο Άρης: «Από το όνομα και μόνο θα έπρεπε να παίζει σε πρωτάθλημα εξωγήινων και όχι στο ελληνικό. Είναι να τρελαίνεσαι όταν ακούς τέτοιες μαλ….. Επίσης, να πω ότι επειδή συνορεύουμε με τη Λάρισα, ο Πανιώνιος θα πάρει άδεια και να μην χαίρονται.

Είναι ντροπή κάποιος να παρακαλάει να πεθάνει ο άλλος για να ζήσει αυτός. Αυτά είναι χτυπήματα κάτω από τη μέση. Πως μπορεί να σφραγίζει εισιτήρια, χωρίς φορολογική ενημερότητα; Είναι αθλιότητες που τις δρομολογούν παράγοντες της πλάκας. Ο Πανιώνιος θα μείνει γιατί είναι η πιο ιστορική ομάδα, το αξίζει και δεν έχει κάνει καμιά παράνομη πράξη.

Τώρα θυμήθηκαν τα σκουλήκια ότι θα κάνουν ένσταση για τον Πανιώνιο; Ντροπή. Να αναγνωρίζουν την ανωτερότητα του αλλουνού και να μην ψάχνουν πλάγιες μεθόδους.

General Tanz είπε...

O Γιατσεκ επιμενει!!!
http://dikisports.blogspot.com/2011/04/blog-post_9896.html

General Tanz είπε...

Δεν πειραζει Πανιωναρα!!!
Ευχαριστουμε για το ταξιδι στο ονειρο.
http://www.sport-fm.gr/article/472382

br fun_atic είπε...

Νομίζω ότι δεν παίζει κανένα ρόλο το αν χάσαμε ή πόσο χάσαμε στον ευρωπαικό τελικό του πόλο. Φτάνει που αξιωθήκαμε να δούμε την Ιωνική ασπίδα σε έναν ευρωπαικό τελικό. Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.

Και ένα μικρό ίσως πικρόχολο σχόλιο. Πράγματι η ομάδα του πόλο ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για το οικονομικό άνοιγμα του ερασιτέχνη. Από την άλλη πλευρά είναι από τις λίγες ομάδες μας που επιτρέπουν σε μεγαλοπαράγοντες της ομάδας να φωτογραφίζονται με υπερηφάνεια δίπλα της και μάλιστα σε έναν ευρωπαικό τελικό...

zamis είπε...

xaxaxa καλα που υπαρχει ωρες ωρες και ο Μπεος και γελαει το χειλακι μας!
Οσο κι αν προσωπικα δεν..του αναγνωριζω οτι προσφερει οπτικοακουστικο θεαμα τεραστιου μεγεθους.

IWN1998 είπε...

Στην περίπτωση Μάχο πάντως το περίεργο είναι ότι σε διεθνή sites (transfermarkt.co.uk) εμφανίζεται να αντιπροσωπεύει τον παίκτη ένα γερμανικό γραφείο.

Επίσης ο Μπάλαμπαν επιστρέφει την Πρωτομαγιά. Ας ελπίσουμε ότι θα είναι εδώ αν χρειαστεί τη Δευτέρα αν και φαίνεται ότι η γραμμή θα είναι αυτή των ορκωτών...

vyruss είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Ο Τσολακάκης είναι για εγκλεισμό στο γηροκομείο !!!

Ο άνθρωπος είναι εγκληματίας και εσείς δεν το λέτε ξεκάθαρα. Br Fun ελπίζω να μην διαγράψεις το σχόλιο επειδή διαφωνείς πάλι…

IWN1998 είπε...

11.401 Ευρώ και κάτι χαζομάρες που ξέχασε ο παραιτηθείς να βάλει στον φάκελο...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=128624751

NK99 είπε...

Τυπικά οι χαζομάρες μπορεί (πιο πιθανό και από τις οφειλές) να μας στείλουν αδιάβαστους και εδώ είναι η εγκληματική αμέλεια (αμέλεια λέγαμε αρχικά και για τους 6 παίκτες που έμειναν ελεύθεροι).

br fun_atic είπε...

@Ίων
οι περισσότεροι παίκτες μας έχουν αναθέσει την εκπροσώπησή τους σε γραφεία του εξωτερικού. Τα γραφεία αυτά όμως πάντα έχουν έναν εκπρόσωπό τους στην Ελλάδα.Στην πραγματικότητα ο Έλληνας μεσάζων είναι αυτός που προτείνει τον παίκτη στον σύλλογο στον οποίο έχει προσβάσεις και τον εκπροσωπεί σε κάθε του θέμα στην Ελλάδα...

Αν προκύπτει η ανάθεση της εκπροσώπησης στον έλληνα μεσάζοντα και αυτός έχει χορηγήσει απόδειξη στον Πανιώνιο για λογαριασμό του παίκτη, ανεξάρτητα από το τι έγινε μεταξύ τους, ο Πανιώνιος έχει εξοφλήσει.

Ένα μικρό σχόλιο. Τον έλληνα εκπρόσωπο του Μάχο τον ξέρουμε όλοι. Έτσι κι αλλιώς υπήρξαν αναφορές στο πρόσωπό του.Θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση αν το συγκεκριμένο άτομο έχει υποπέσει σε τέτοιο ατόπημα, επειδή θεωρώ ότι τόσο η οικονομική όσο και η κοιωνική του θέση είναι απαγορευτική για τέτοιου είδους σκάνδαλα...Ειλικρινά δεν θα ήθελα να το πιστέψω...

@satyros
ασφαλώς και δεν θα το διαγράψω...Η διαγραφή βλέπεις προστατεύει τον άτακτο συντάκτη.Να ξέρεις ότι οριστική διαγραή υπάρχει μόνο όταν διαγράψω εγώ ο ίδιος το σχόλιο υπό την ιδιότητα του admin.

Εννοείται βέβαια ότι αν μου ζητηθεί από τον θιγόμενο να του δώσω προσωπικά στου στοιχεία, όπως τον πάροχο και την ip σου ασφαλώς και θα το κάνω...Δεν φαντάζεσαι πόσα πράγματα μπορεί να μάθει κανείς με συνδρομή μόλις 5 δολλαρίων τον μήνα στα κατάλληλα ιντερνετικά εργαλεία...Ακόμη κι αν ο ατακτούλης κρατά ανώνυμο το προφίλ του.

@nk99
ως απάντηση στο ερώτημά σου θα χρησιμοποιήσω μιά ερώτηση που έχω ξανακάνει. Μήπως και νωρίζουμε το όνομα του ατόμου που έφτιαξε τον φάκελο του Βόλου;;;Εκεί πέρα από το πρόστιμο δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα στον φάκελο που να τον μπλέξει σε περιπέτειες...Ένα πουλάκι μου έχει πει ότι ο συντάκτης του φακέλου του Βόλου είναι πολύ γνωστό μας πρόσωπο...

IWN1998 είπε...

brf des to email sou se parakalw kapoia stigmi.

NK99 είπε...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10530&subid=2&pubid=128624696

Ρίξτε τον Πανιώνιο γιατί θα βγάλω τα άπλυτα σας....
Εκβιασμός απροκάλυπτος.

Το ευλαβική τήρηση του νόμου κολλαει στο να ρίξουν τον Πανιώνιο για τυπικούς λόγους.

Εμείς δεν έχουμε διοίκηση για να αντιμετωπίσει αυτό το υποκείμενο.

IWN1998 είπε...

Ο Ηγέτης της ομάδας των 2 τίτλων με ΝΤΟΠΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ποδοσφαιριστές, απροκάλυπτα εκβιάζει.

Σε κάθε περίπτωση υπάρχει το γράμμα και το πνεύμα του Νόμου. Από που και ως που ο καζινάρχης έγινε ερμηνευτής των νόμων και θα πει πως θα εφαρμόζονται.

Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη ΝΤΡΟΠΗ για κάποιον από το να θέλει να μείνει στα χαρτιά στην κατηγορία όταν το σούργελο-ομάδα του ήταν στον πάτο αγωνιστικά.
Και τα σχετικά με τη διαιτησία να τα πει αλλού όταν εμάς μας καθάρισαν με το βαμβάκι και με το νυστέρι σε όλο το πρωτάθλημα.
Να του θυμήσω ότι στο δεύτερο γύρο στη Ν. Σμύρνη του κατακυρώθηκαν υπέρ του δυο ΠΑΣΙΦΑΝΩΣ άκυρα γκολ.

IWN1998 είπε...

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ, ΙΣΧΥΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ.

ΑΣ ΔΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΚΟΥΝΗΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ, ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ.

ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΚΑΖΙΝΑΡΧΗ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ...

zamis είπε...

Τα πλοκαμια της τοκογλυφιας ξεκινανε και αυτα απο τον καμπο παντως και ο νοων νοειτω.

IWN1998 είπε...

Ποιος είναι ο καλύτερος "φίλος" τέως Προέδρου του Ηρακλή άραγε;;;;

Katrinos είπε...

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι το εξής. Βγαίνει επισημα πρόεδρος ομάδος και λέει οτι εαν δεν ... τότε θα βγάλει στον αέρα διάφορα.
Και ερωτώ ο μαλάκας. Οι διάφορες αρχές που τους είχε συγκινήσει το σορτσάκι του Κάγκουρα γιατί δεν τον μαζέυουν ώστε να τους δώσει όλα αυτά τα συνταρακτικά στοιχεία?
Πως είναι δυνατόν ένας παράγοντας να δυσφημίζει τόσο πολύ το άθλημα και να μην ανοίγει μύτη?

Γιατί όλες οι δημοσιογραφάρες απλά αναπαράγουν τις δηλώσεις και δεν κάνουν θέμα στο ότι μπορεί να υπάρχουν στοιχεία που μπορεί και να προκαλέσουν πάταγο.

br fun_atic είπε...

Για την ώρα βέβαια δεν υπάρχει απόφαση η οποία να διατηρεί στην κατηγορία ομάδα που υποβιβάστηκε αγωνιστικά εις βάρος ομάδας που δεν έλαβε την άδεια.
Δεν αποκλείεται το όλο καουμποιλίκι του Πηλαδάκη να είναι για να χρυσώσει το χάπι των Λαρισέων.

Θα ήθελα όμως να μάθω κάτι άλλο. Υποτίθεται ότι η ίδια η σούπερ λίγκ προσέφυγε στο αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ κατά της απόφασης που απαγορεύει την διάσωση ομάδας που υποβιβάστηκε αγωνιστικά εις βάρος ομάδας που δεν έλαβε την άδεια. Με απόφαση ποιών ομάδων προσέφυγε η Λίγκα;Θα ήθελα πάρα πολύ να μάθω αυτή τη σημαντική λεπτομέρεια.

IWN1998 είπε...

...Και μεις την ψηφίσαμε...
Ο Πηλαδάκης αναφέρεται σε πλήρη ομοφωνία και μάλιστα στην επιστολή απείλησε τον Βεντούρη ότι αν κάνει πίσω θα υποστεί βαρύτατες συνέπειες λόγω του κανονισμού της Super League.

NK99 είπε...

Καλά δεν μας είπε ο διαχρονικός σωτήρας ότι θα προσφύγουμε υπέρ της ΕΠΟ?

Templar είπε...

Το project γήπεδο Λάρισας, χρηματοδοτήθηκε από μεσαίου μεγέθους ελληνική τράπεζα (που πρόσφατα συγχωνεύτηκε με την εκτός Ελλάδος "μαμά της") και το business plan προβλέπει στο κομμάτι των εσόδων νούμερα που προέρχονται από την παρουσία της ΑΕΛ στην SL ΚΑΙ κάποιες χρονιές τη συμμετοχή της σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η πτώση της ΑΕΛ στην FL ή και ακόμα παρακάτω δημιουργεί πρόβλημα στην εν λόγω τράπεζα γιατί καθιστά το έργο (και το δάνειο) επισφαλές. Ήδη η συγκεκριμένη τράπεζα αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα (ΚΑΙ με τη δικαιοσύνη για άλλα θέματα). Η βασική πίεση ξεκινά από εκεί... Θα κάνουν τα πάντα για να σώσουν την ΑΕΛ. Αν εμείς είμαστε εντάξει και ΤΥΠΙΚΟΙ, αφήστε τους να χτυπιούνται σας χταπόδια...
ΣΗΜ: Ο Καιμακάμης είναι πολύ καλή επιλογή...

br fun_atic είπε...

Αν η απόφαση της Λίγκας είναι ομόφωνη, τότε πρέπει να δικαιολογήσουμε το γιατί την ψηφίσαμε εμείς οι ίδιοι, γιατί την ψήφισε ο Βόλος, ο Ηρακλής και ο θείος Βαγέλης...Ίσως εμείς να προτιμούμε σε περίπτωση υποβιβασμού μας να την γλιτώσει ο Αστέρας και η Λάρισα, γιατί σε αντίθετη περίπτωση το πρωτάθλημα της β' θα γίνονταν εξαιρετικά απαιτητικό και δύσκολο.

Επίσης πρέπει να δούμε αν είναι δυνατόν να κριθεί αυτή τη στιγμή ένα τέτοιο θέμα, με δεδομένο ότι έννομο συμφέρον έχουν και οι ομάδες της β' κατηγορίας που διεκδικούν την άνοδό τους με αυτό τον τρόπο, οι οποίες όμως αυτή τη στιγμή είναι άγνωστες, δεδομένου ότι δεν έχει ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα τους...

Templar είπε...

Πέφτει ο Ηλυσιακός, μένει η ΑΕΚ!


Τώρα τι να πει κανείς...?

General Tanz είπε...

Και η ώρα δεν περνά…
http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=49538&autid=4&sn=13

br fun_atic είπε...

http://www.sportdog.gr/article/26803/mia-kategoria-gia-11401-euro

το συγκεκριμένο άρθρο είναι πιο εμπεριστατωμένο.

Όλες αυτές τις ημέρες ακούμε για μεγαλύτερα ποσά οφειλών. Έστω ότι το οφειλόμενο είναι οι 11.000 ευρώ. Πως είναι δυνατόν να μην αναπληρώθηκε η υπογραφή από την βεβαίωση του ορκωτού λογιστή; Γιατί για να χορηγήσει και αυτός ο χριστιανός βεβαίωση, προφανώς είχε στα χέρια του τις αποδείξεις πληρωμής των ενοικίων και των μισθών...Αν η καταβολή τους γίνονταν σε τραπεζα (που είναι και το λογικό) δεν θα μπορούσε να αμφισβητηθεί σε καμία περίπτωση το κύρος τους...

Γιατί άραγε να θεωρείται εμπιστευτικό το σκεπτικό της απόφασης και να μην δημοσιεύεται; Αυτή τη στιγμή ο καθένας γράφει ό,τι του καπνίσει...

Εντυπωσιακό πάντως να μένει ένας μισθοσυντήρητος των 730 ευρώ σε σπίτι με μηνιαίο μίσθωμα 5000 ευρώ...

br fun_atic είπε...

@general
Και πως γίνεται να οφείλουμε 57.000 ευρώ στον Μάχο αλλά το ποσό το οποίο δηλώνουμε πλέον ότι οφείλουμε και στους τρεις παίκτες μαζί να είναι 11.000;

αφού ο κος Τσολακάκης είχε χειριστεί το θέμα του φακέλου και ήξερε το σκεπτικό της απόφασης (γιατί όλοι εμείς το αγνοούμε), γιατί αναφέρθηκε στις 57.000 ευρώ οφειλής προς τον παίκτη, ενώ τώρα πλέον αναφέρουμε ότι το ποσό της διαφοράς με όλους ήταν μόλις 11.000;

Ακόμη κι αν έχουμε τα 1000 δίκια, έχουμε φάει 10 γκολ στο επικοινωνιακό παιχνίδι...

Πάντως αυτόν τον φίλο του κου Τσολακάκη που αναφέρει το δημοσίευμα ότι δεν λέει ψέματα τις ημέρες του Πάσχα δεν θα ήθελα να τον γνωρίσω :)

Templar είπε...

@ br fun

η δε επιταγή που φέρεται να είναι η πέτρα του σκανδάλου "μυρίζει" από χιλιόμετρα. ΔΕΝ έχει ημερομηνία λήξης. ΔΕΝ έχει όνομα δικαιούχου. Είναι κομμένη από την Λαϊκή Τράπεζα (Ελλάδος) που ως γνωστόν ΔΕΝ υπάρχει εδώ και δύο χρόνια (έχει συγχωνευτεί με Εγνατία και Μαρφίν) και είναι από προσωπικό λογαριασμό του κου Απέγητου. Αναφέρει μόνο το ποσό των 57000 ευρώ στα Αγγλικά (κυκλοφορεί σε διάφορα sites)

General Tanz είπε...

@BRF
Η επιταγη οπως λεει και ο templar ομοιαζει κομματακι "κομπινεζον".
http://www.theplayer.gr/index.php?ID=FCyfeYRuO2b5c1Uc&Rec_ID=55978

Φυσικα αντιλαμβανομαι οτι δεν του χρωσταει η ΠΑΕ.
Για να καταλαβουμε ομως γιατι το ανεφερε ο Τσολακακης αλλα και γιατι ο Μαχο δεν υπεγραψε, θα πρεπει κατ’ αρχάς να αποτανθουμε στον εκδοτη του αξιογραφου.

IWN1998 είπε...

Ο Τσολακάκης έχει γίνει πλέον επικινδυνότατος...

Τσολακάκης: "Χειρόγραφη η ενημερότητα γιατί μπορεί να χάλασαν τα κομπιούτερς"!
"Η ασφαλιστική ενημερότητα που πήραμε από το ΙΚΑ Καλλιθέας στις 23/12/2011 είναι πράγματι χειρόγραφη", παράδεχτηκε στον FM100 ο πρώην οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ Πανιώνιος Κ.Τσολακάκης, επιμένοντας ότι είναι γνήσια.

Οταν ρωτήθηκε γιατί η ενημερότητα δεν είναι ηλεκτρονική, τη στιγμή που μόνο τέτοιες δίνονται σε όσους δεν έχουν κάνει ρυθμίσεις οφειλών, ο κ.Τσολακάκης ήταν αφοπλιστικός: "Μπορεί εκείνη τη μέρα να χάλασαν τα κομπιούτερς του ΙΚΑ"!

Ακόμη και η πληροφορική να....συνομώτησε πάντως, το ερώτημα που δεν απαντήθηκε είναι:

Πως δόθηκε εξάμηνη ασφαλιστική ενημερότητα, αφού οι χειρόγραφες είναι μηνιαίες;

http://dikisports.blogspot.com/

General Tanz είπε...

Υπαρχει Θεμα!!!!!
http://www.athlitikanea.gr/index.php/%CE%A0%CE%9F%CE%94%CE%9F%CE%A3%CE%A6%CE%91%CE%99%CE%A1%CE%9F/%CE%A7%CE%B5%CE%B9%CF%81%CF%8C%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B7-%CE%B7-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%89%CE%BD%CE%AF%CE%BF%CF%85.html

vassilis είπε...

Το θέμα δεν ειναι αν είναι χειρόγραφη αλλά αν ίσχυε την ημέρα που κατατέθηκε στην ΕΠΟ. Από τη στιγμή που είναι γνήσια και ίσχυε. δεν υπάρχει θέμα.

Οσο για τον Θωμαϊδη να αποφασίσει αν ο Πανιώνιος είχε ληγμενες ενημερότητες ή είχε χειρόγραφες ή οτιδήποτε άλλο.

Μια μύνηση για συκοφαντική δυσφημιση θα του έκανε καλό.

IWN1998 είπε...

Χειρόγραφες ενημερότητες δεν δίνονται μόνον όταν υπάρχει ρύθμιση χρεών και δεν ισχύει κατά πάσα πιθανότητα το ότι η διάρκεια ισχύος τους είναι ένας μήνας. Οι χειρόγραφες βεβαιώσεις διέπονται από την εγκύκλιο 46/7.5.2001 αλλά ως προς την διάρκεια αυτή μεταβλήθηκε βάσει της 81/2003.

Όλες οι χειρόγραφες ενημερότητες καταχωρούνται σε ειδικό πινάκιο από το υποκατάστημα του ΙΚΑ και κατά συνέπεια μπορεί να ελεγχθεί η εγκυρότητά τους.

Το ζήτημα είναι γιατί δεν φτιάξαμε όπως τις προηγούμενες φορές, βεβαίωση που να εκδοθεί από το ηλεκτρονικό σύστημα.

Μια πιθανότητα μπορεί να είναι όντως το τεχνικό πρόβλημα και τότε αυτό θα φαίνεται στο Πινάκιο του υποκαταστήματος του ΙΚΑ Καλλιθέας.
Μια δεύτερη πιθανότητα είναι να υπήρχε θέμα λόγω της μεταβίβασης της ΠΑΕ... Πιθανολογώ ότι ίσως και ο υπεύθυνος που είχε τους κωδικούς εισαγωγής στο σύστημα να μην ήταν "διαθέσιμος"... Στο μπάχαλο εκείνης της εποχής όλα είναι πιθανά, ακόμα και να το έκανε προσωπικά ο Τσακίρης, που είχε γίνει άφαντος κάποιο διάστημα...
Αν η βεβαίωση είναι καταχωρημένη στο Πινάκιο του ΙΚΑ Καλλιθέας τότε θεωρώ ότι δεν υπάρχει ζήτημα... Αλλά σε μια τέτοια περίπτωση θα έλεγα ότι θα ήταν σώφρον να ζητηθεί από το ΙΚΑ Καλλιθέας πιστοποίηση ότι όντως εξέδωσε τέτοια βεβαίωση, ώστε αν προκύψει τέτοιο ζήτημα στη δευτεροβάθμια ή μετά, να μπορεί να αντιμετωπισθεί.

Κύριοι, τα Αθλητικά Νέα είναι στον Αρειανό χώρο, οπότε καταλαβαίνετε κάλλιστα πως δεν έχουμε να κάνουμε μόνον με τον Καζινάρχη του Κάμπου αλλά με εκτεταμένη διαπλοκή (προσθέστε και την Τράπεζα του Αρένα..._.

General Tanz είπε...

Το θεμα ειναι οτι καθε λιγο και λιγακι καποιος ισχυριζεται κατι, και εμεις ειμαστε αναγκασμενοι να ειμαστε συνεχεια σε θεση αμυνας.
Θα παμε στην εφεση λοιπον την Δευτερα με ανοικτες πληγες στο σωμα μας. Μια τελευταια μικρη μαχαιρια να μας δωσουν και τετελεσται!

br fun_atic είπε...

στο παρακάτω Link θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για την έκδοση λευκής επιταγής

http://www.bankingnews.gr/texnikianalisiektheseis/item/6660-%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%AE-%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%AE-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%AE?tmpl=component&print=1

η επιταγή δίνει την εντολή για πληρωμή του κομιστή της σε χρέωση συγκεκριμένου λογαριασμού του εκδότη...Σαφέστατα και η λαική τράπεζα δεν υφίσταται αυτοτελώς αυτή τη στιγμή αλλά έχει συγχωνευθεί με την marfin. δεν αποκλείω όμως ο τραπεζικός λογαριασμός να παραμένει ο ίδιος. Άρα πιο πολύ μας ενδιαφέρει αν χορηγήθηκε στον Πανιώνιο εξοφλητική απόδειξη για λογαριασμό του Μάχο και δευτερευόντος αν ο συγκεκριμένος λογαριασμός είχε διαθέσιμο υπόλοιπο.

Και μια που είπα Μαρφίν Λαική...Σατανική σύμπτωση να διαρρέουν στοιχεία για μιά επιταγή της συγκεκριμένης τράπεζας, με τις λίγο πολύ γνωστές σχέσεις με την ομάδα της Λάρισας...