Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Πανιώνιος - Ολυμπιακός Βόλου 1-1

Μια ξαφνική υποχρέωση με ανάγκασε να επιστρέψω για λίγο στην Αθήνα και έτσι, με την ψυχή στο στόμα, πρόλαβα να δω το μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου ημιχρόνου του παιχνιδιού. Όπως με είχαν ειδοποιήσει ήδη από τον δρόμο οι "συντάκτες" του μπλογκ η ομάδα έδειχνε καλή και είχε χάσει τουλάχιστον έξι τετ α τετ στο πρώτο ημίχρονο. Για τα πρώτα 45 λεπτά δεν έχω άποψη και φαντάζομαι ότι όλοι σας θα μας διαφωτίσετε με τη γνώμη σας.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μου φάνηκε καλή. Για να λέμε τα σύκα – σύκα και τη σκάφη σκάφη ο σημερινός Πανιώνιος είναι κλάσεις καλύτερος από τον αντίστοιχο περσινό. Η άμυνα δείχνει δεμένη, στα χαφ υπάρχει ταλέντο και σίγουρα δείχνει να ξέρει τι θέλει και να έχει ένα συγκεκριμένο αγωνιστικό προφίλ. Στα συν το τεράστιο ταλέντο του Φαμπιάν που τραβάει την ομάδα δύο κλάσεις επάνω.

Είναι προφανές ότι για άλλο ένα χρόνο ξεκινάμε το πρωτάθλημα χωρίς σέντερ φορ. Κι αν δεν μας έκανε ο Μήτρογλου λόγω εξωαγωνιστικής ζωής (αυτό όποιος θέλει το πιστεύει - συγνώμη αλλά με τόσα γκολ που έβαζε δεν με απασχολούσε τι έκανε τα βράδια) δεν φροντίσαμε να πάρουμε κάποιον έστω με το μισό του ταλέντο. Έναν παίκτη που απλά να παίρνει την κατάλληλη θέση στην περιοχή και να σπρώχνει τη μπάλα στο πλεκτό.

Με δεδομένο λοιπόν ότι η ομάδα δείχνει καλή, ότι οι υπόλοιποι με τους οποίους έχουμε κοινούς στόχους δεν είναι στα καλά τους και ότι τους περισσότερους τους αντιμετωπίζουμε στις πρώτες 7-8 αγωνιστικές, είναι εγκληματικό να μην έχουμε συμπληρώσει το συγκεκριμένο κενό. Θα κρατήσουμε επίσης ότι βαριά – βαριά έχουμε μια καλή 10άδα. Πολύ φοβάμαι ότι ο πάγκος μας είναι λίγος. Όλα αυτά οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η ομάδα που είδαμε σήμερα έχει καλές πιθανότητες να σωθεί αρκεί να μην χάσει ούτε ένα παίκτη, να μην έχει τραυματισμούς, να μην αντιμετωπίσει προβλήματα με τις κάρτες και να πάρει ένα έστω μέτριο σέντερ φορ. Ο,τιδήποτε λείψει από τη σούπα μπορεί να μας οδηγήσει σε μπελάδες, εκτός κι αν οι ανταγωνιστές μας για την παραμονή είναι ακόμη χειρότεροι.

Χωρίς να είδα λοιπόν την μεγάλη μπάλα, είδα στοιχεία που με καθησυχάζουν και με κάνουν να πιστεύω ότι ο κος Λεμονής πρέπει να έχει κάνει αρκετά καλή δουλειά, που θα μπορούσε να ήταν ακόμη καλύτερη αν βασικοί μας παίκτες δεν είχαν χάσει άνευ ουσιαστικού λόγου το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και αν είχαν συμπληρωθεί τα κενά στις θέσεις που πονάμε.

Από παίκτες ξεχώρισα τους: Εστογιανώφ, Όμο, Φανούρη, Σίοβα και Τσότσα. Ειδικές περιπτώσεις ο ορεξάτος αλλά αναποτελεσματικός Κούμο, ο εμφανώς απροετοίμαστος και σε θέση που δεν τα καταφέρνει Ριέρα, που όμως συνδιάζεται καλά με τους Φανούρη και κυρίως Φαμπιάν. Για κάποιο λόγο ο Ελευθερόπουλος δεν με ενθουσίασε. Δεν το συγκρίνω σε καμία περίπτωση με τον Μάχο, ενώ όλοι μου οι φίλοι υποστηρίζουν ότι ο Σιδεράκης είναι καλύτερος. Θα δούμε.

135 σχόλια:

stam είπε...

kalispera. Aparadektes diloseis tou Lemoni meta to telos tou mats

NK99 είπε...

Αν δεν υπήρχαν οικονομικά θέματα έστω και χωρίς φορ αυτή η ομάδα θα πήγαινε ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΑ. Υπάρχουν καλοί παίκτες που γνωρίζονται μεταξύ τους, νεανικός ενθουσιασμός και κίνητρα.

Το ζήτημα είναι ότι δεν θα αντέξει οικονομικά διότι δεν βρέθηκαν τα 700 του Λόλο τα 500 του Λεμονή τα 300 του Γεωργιανού και τα λεφτά για τη λύση των μεγάλων συμβολαίων.

Δηλαδή το να συζητάμε το αγωνιστικό όταν είμαστε οικονομικά ξεκρέμαστοι μου θυμίζει πέρσι που συζητάγαμε που θα είναι η εξέδρα των επισήμων στο καινούργιο γήπεδο.

Ας μην διαβάσω ότι και η ΑΕΚ χρωστάει διότι την ΑΕΚ δεν την ρίχνουν. Εμάς μετά τα πασχαλινά περιμένουν να φταρνιστούμε.

Griniaris είπε...

Δεν έχασες και πολλά br,το πρώτο ημίχρονο ήταν στο ίδιο μοτίβο με ακόμη πιο απίστευτα χαμένες ευκαιρίες.
Θα συμφωνήσω με τον NK99 ότι το πρωτεύον πρόβλημα είναι το οικονομικό.Απόδειξη και η μη ύπαρξη εναλλακτικών λύσεων στον πάγκο.Η ομάδα θα παίζει καλά για όσο θα υπάρχουν όλοι αυτοί μαζί.Κάτι που όλοι γνωρίζουμε ότι μέσα σε μια χρονιά αυτό είναι ανέφικτο.
Υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι το Δεκέμβρη θα μέινουν όλοι.
ΚΞρίμα πάντως γιατί για μια ακόμη χρονιά θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι αλλά μας λείπει ως συνήθως η κεφαλή...

br fun_atic είπε...

Αυτό που λέτε είναι σωστό. Να μην ξεχνάμε ότι φέτος έπεσε ο Ηρακλής που είχε σχετικά καλή ομάδα αλλά άσχημα οικονομικά και σώθηκε ο Αστέρας.

Δεν αποκλείεται να θέλουμε να κάνουμε ένα καλό πρώτο γύρο και μετά να αρχίσει το μεγάλο Παζάρι...

Κάτι άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι αρκετοί στο γήπεδο έδειχναν να πιστεύουν την ιστορία με τους Κουβειτιανούς...ΟΚ να μην το θεωρήσουμε απίθανο. Δεν είναι όμως λιγάκι δύσκολο να έχουν πέσει όλοι οι επενδυτές πάνω στον Πανιώνιο και να μην ενδιαφέρονται για ομάδες που παίζουν Ευρώπη, που έχουν περισσότερο κόσμο και πουτ κάνουν τρελές πωλήσεις κάθε είδους;

Ναι, ο κος Καιμακάμης έχει βοηθήσει τον Πανιώνιο, όπως θα έκανε ο κάθε καλός επαγγελματίας. Είναι κάπως αφελές όμως να πιστεύουμε ότι όποιον εκπροσωπεί ο κος Καιμακάμης είναι σώνει και καλά κατάλληλος για την ομάδα.

br fun_atic είπε...

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τις δηλώσεις του κου Λεμονή. Δεν μπορεί να αποτελέσει θέμα συνέντευξης τύπου το οικονομικό θέμα του ίδιου και των συνεργατών του, ιδίως από την στιγμή που ο ίδιος και ο συνεργάτες του λαμβάνουν την μερίδα του λέοντος.

Απορρώ γιατί ο κος Λεμονής έχει τόσες πολλές απορρίες για το οικονομικό, από τη στιγμή που ο ίδιος πιθανότατα εξώθησε παίκτες σε προσφυγές, αφού δεν τους επέτρεψε να πάρουν μέρος στην προετοιμασία και τα χρήματα τα οποία θα τους επιδικασθούν πρέπει με κάποιο τρόπο να βρεθούν παράλληλα με αυτά που απαιτούνται για την αγορά επιθετικού.

Θα ζητούσα από τον κο Λεμονή, πριν να εξέθετε την ομάδα στον τύπο, να ρωτούσε συναδέλφους του που καθοδηγούν σε άλλες Ελληνικές ομάδες, να μάθει πόσα λαμβάνουν οι ίδιοι και οι συνεργάτες τους και πότε ακριβώς πληρώνονται...

John - Singapore είπε...

Δηλαδή μας ενοχλεί που μας έβγαλε μπαλκόνι ο Λεμονής και όχι η ουσία της δήλωσης δηλαδή οτι δεν έχουν πάρει δεδουλευμένα χρήματα? Πολλά ή λίγα δεν έχει σημασία γιατί είναι προσυμφωνημένα.
Ας είμαστε εμείς εντάξει στις υποχρεώσεις μας και μετά μπορούμε να κρίνουμε τους άλλους.
Ο λαλίστατος κος Τσολακάκης θα απάντησει στο θέμα αυτό. Ο κος Βεντούρης?
Γιατί δεν σχολιάζουμε και τις δηλώσεις "Ολοι οι παίκτες είναι πληρωμένοι" και "Δεν θα φύγω από τον Πανιώνιο". Για να μήν πεί κανείς οτι εκβιάζει... τα λέει ΠΡΙΝ αρχίσει το πρωτάθλημα.
Δηλαδή σε πόσες ομάδες όλοι οι παίκτες είναι πληρωμένοι? Αυτό δεν είναι διαφήμιση για τον σύλλογο οτι πρώτα από ολα βάζει τους παίκτες? καλή η κριτική αλλά να είμαστε δίκαιοι. Όλοι συμφωνειτε οτι έχει προετοιμάσει καλά την ομάδα so far...

zouri1 είπε...

Η αποψη μου ειναι οτι ο Λεμονης υπαρχει το ενδεχομενο να μην ξεκινησει ουτε καν το πρωταθλημα.Οι συνθηκες στην ομαδα ειναι πολυ χαλια,ουσιαστικα ειμαστε χωρις διοικηση.Φοβαμει οτι σε καποιον αγωνα θα κανουμε ερανο για να πληρωθουν οι διαιτητες.Δεν κανουν καποια κινηση για να βρουν εναν χορηγο εστω και των 100 Ε.Ο Λεμονης κανει πολυ καλη δουλεια και μαλιστα σε βαθος,τον ενδιαφερει και το αυριο του συλλογου και να αφησει καποιο εργο.Εχει τις ικανοτητες να το κανει ,μια και εχει εμπιρειες απο το cl και τον πρωταθλητισμο.Δεν ειναι ο νεος προπονητακος χωρις παραστασεις ουτε ο συνταξιουχος.Εχει στοχους και ικανοτητες.Απο την αλλη εμεις σαν Πανιωνιοι που ειμαστε ανικανοποοιητοι,θελουμε τον Μαντζιο και το Παρασχο γιατι ειναι πιο φθηνοι.Το κανουμε ομως και για να κανουμε την κριτικη μας και για να αναπτυχθει το κινημα των προπονητων της εξεδρας.Καθε μεγαλος προπονητης εχει μια ομαδα γυρω του και εναν αριθμο δικων του παικτων που εμπιστευεται.Τωρα που η ομαδα εχει στρωσει και δειχνει οτι θα παει καλα δεν κοιταμε να την βοηθησουμε με 2 σοβαρες μεταγραφες αλλα αρχιζουμε τις τρικλοποδιες.Για ολα ειμαστε ικανοι.Και για το καλυτερο και για το χειροτερο

EndyS είπε...

Θα συμφωνήσω με το Zouri και τον Singapore.
Σε κάποια σημεία είμαστε άδικοι με τον Λεμονη. Τα χρήματα που παίρνει αυτά είναι και αφού τα έχουμε συμφωνήσει και τα τιμάει δεν πρέπει να το κάνουμε θέμα. Στο κάτω κάτω δεν είναι λεφτά που μας βρήκε μαλάκες και τα συμφώνησε. Πριν έπαιρνε πολύ περισσότερα και για μένα η δουλειά που κάνει τα δικαιολογεί.
Ο Παράσχος που λέει ο BR σίγουρα είναι πιο φθηνή λύση, αλλά πέραν της Χαλκηδόνας, δεν τον έχω δει να κάνει κάτι άλλο. Ο Λεμονής έχει να δείξει και κάτι με τον γαύρο, έχει καλή φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο και παραστάσεις μεγάλης ομάδας, ώστε να συμβάλλει να πάμε μπροστά.

Έγω έκραζα την διοίκηση όταν τον προσλάμβανε μετά τον Λίνεν, αφού για μένα ο Γερμανός άφησε το σημάδι του, εγώ τώρα πιστεύω ότι στην παρούσα φάση δεν θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο.
Ακόμα και στις δηλώσεις του συμφωνώ. Λέει αλήθειες, πιέζει την διοίκηση, ενημερώνει τον κόσμο και ρποσπαθεί για το καλύτερο. Μιλάει λίγες φορές για να μην γίνει γραφικός και όταν πρέπει.

EndyS είπε...

Επίσης δεν θα πρέπει να υποβαθμίζουμε το θέμα των συνεργατών του. Οι άνθρωποι αυτοί λογικά θα δουλεύουν βιοποριστικά. Μάλλον δεν έχει ο καθένας από δύο βίλες και απλά να κάνει το χόμπι του και βρίσκονται εκεί εξ' αιτίας του Λεμονή.
Όταν λοιπόν είναι απλήρωτοι φυσικό είναι ο τελευταίος να νιώθει ευθύνη και να προσπαθεί να λυθεί το θέμα.
Πολλά ή λίγα τα χρήματα αυτά συμφωνήθηκαν και δεν ξέρουμε ο καθένας τι υποχρεώσεις έχει. Εγώ προσωπικά άλλες υποχρεώσεις είχα στα 20κάτι μου όταν ξεκινούσα επαγγελματικά και άλλες σήμερα. Αν κάποιος μου έλεγε τότε τι άνοιγμα θα είχα σήμερα, θα τον έλεγα τρελό.
Επομένως θα πρέπει όλοι να πληρώνονται στην ώρα τους όπως ο κάθε εργαζόμενος και η όποια καθυστέρηση να είναι μικρή.

br fun_atic είπε...

Αγαπητέ john, zouri και endys

νομίζω ότι κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας όταν κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε τις δηλώσεις των δύο πλευρών.

Να τα ξεκαθαρίσουμε λοιπόν. Κατά τη γνώμη μου, ο μόνος από το Δ.Σ που στηρίζει πραγματικά τον Λεμονή είναι ο Βεντούρης. Οι υπόλοιποι δεν τον θέλουν, ίσως γιατί δεν μπορούν να τον πληρώσουν, ιδίως από τότε που δεν βρέθηκε λύση με τα μεγάλα συμβόλαια. Δεν μπορούν επίσης να του συγχωρήσουν τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα με κάποιους ακριβούς παίκτες, οι οποίοι κατέθεσαν προσφυγές και βύθισαν ακόμη περισσότερο τα οικονομικά του συλλόγου. Σε αυτό το τελευταίο έχουν απόλυτο δίκιο.

Είναι προφανές λοιπόν ότι στη συγεκριμένη περίπτωση παίζεται ένα παιχνίδι υπομονής. Η διοίκηση δηλώνει ότι τον στηρίζει, ενώ στην πραγματικότητα μπορεί και να τον τον υπονομεύει προσπαθώντας να τον εξωθήσει σε παραίτηση, ενώ ο Λεμονής δηλώνει φουλ ερωτευμένος με την ομάδα, προσπαθώντας να εξασφαλίσει τα συμφωνηθέντα.

Ο κος Λεμονής δήλωσε ότι οι παίκτες είναι πληρωμένοι. Ο κος Τσολακάκης δήλωσε ότι οι παίκτες πληρώνονται με επιταγές. Μεταχρονολογημένες να υποθέσω...Κατά τον χρόνο εμφάνισής τους θα δούμε αν έγιναν πράγματι επιλεκτικές πληρωμές.

Μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό της διοίκησης να πληρώσει δηλαδή πρώτα τους παίκτες, έστω και με αυτό τον τρόπο, προκειμένου να αποφύγει νέες προσφυγές, οι οποίες θα οδηγούσαν τόσο στην υποχρέωση αποζημίωσης των παλαιών παικτών όσο και στην ανάγκη απόκτησης καινούργιων. Μπορώ να καταλάβω την κίνησή της αυτή και ως καψόνι στον κ. Λεμονή, δεδομένου ότι από επιλογές του κληθήκαμε να καταβάλουμε μεγάλες αποζημιώσεις, χωρίς να μπορούμε να διαπραγματευτούμε οικονομικά.Όπως και να έχει αυτό είναι ένα εσωτερικό θέμα και δεν πρέπει να απασχολεί την συνέντευξη τύπου ενός φιλικού αγώνα.

br fun_atic είπε...

Υπάρχει και κάτι άλλο. Ναι ο κος Λεμονής έχει κάνει καλή δουλειά. Ναι ο κος Λεμονής παίρνει πάρα πολλά, τα οποία όντως έχουμε συμφωνήσει...

Ο κος Λεμονής φαντάζομαι ότι ένοιωσε άβολα όταν κρατήσαμε τον Φαμπιάν και κάποιους άλλους παίκτες (πιθανότατα αναγκαστικά) γιατί ήταν δεδομένο ότι το συμβολαιό τους θα επηρέαζε τις δικές του οικονομικές απολαβές.Θυμόμαστε όλοι την δήλωσή του οτι χαίρεται που κρατήσαμε τον Φαμπιάν γιατί αυτό αποδείκνυε ότι δεν υπήρχε οικονομικό πρόβλημα και θα εισέπραττε και ο ίδιος τα χρήματά του...

Δεν θα ήταν δίκαιο από την πλευρά του κου Λεμονή, όταν βλέπει ότι οι παίκτες του δέχονται πιέσεις και τελικά συμφωνούν μειώσεις μισθού (κάτι που κάνουν οι περισσότεροι Έλληνες επαγγελματίες) να δέχονταν κι εκείνος κάτι αντίστοιχο, από τη στιγμή μάλιστα που όπως λέει αγαπά τον σύλλογο;

antunix είπε...

Ο φετινός Πανιώνιος πράγματι δεν έχει καμία σχέση με τον περσινό, είναι αγωνιστικά η μέρα με την νύκτα. Είναι ομάδα μέσα στο γήπεδο, με πλάνο, φανερά δουλεμένη παρά τις αδυναμίες της. Φαίνεται ότι έχει προπονητή, και όχι ένα Σουηδό τουρίστα που ξέμεινε στην Ελλάδα, ηλιοκαμένος από τις διακοπές!!
Αν είχαμε ένα επιθετικό, ακόμα και της κλάσης του Ανασταστάκου ή του γερο-Σολάκη θα ήταν όλα καλύτερα. Παίκτες τύπου Αμπουέμε δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της επίθεσης, ωστόσο αν είναι προσιτοί οικονομικά, μπορούν να προσφέρουν λύσεις στο ρόστερ. Στα επίσημα είδα άλλωστε και τον παλιό μας γνώριμο Αραβίδη (έφυγε από Άρη), αλλά δεν ξέρουμε αν σχετίζεται με κάτι μεταγραφικό…
Η άμυνα φέτος είναι το ατού μας, παίζει η ίδια σχεδόν από πέρσι, έχει αποκτήσει ομοιογένεια και καλή συνεργασία. Βέβαια, δεν υπάρχουν από πίσω λύσεις στα χέρια του Λεμονή καθώς εκτός των Σιόβα-Τσότσαλιτς δεν υπάρχει καθαρόαιμο στόπερ (!). Μπορεί να καλύψει κενό ο Όμο (γενικά… ωχ αλλά στα φιλικά είναι πολύ καλός φέτος) και ο Γιόνσον (όπως χθες) και ίσως κάποιο παιδί από την ομάδα Νέων χωρίς φυσικά την απαιτούμενη εμπειρία και το ρίσκο που θα εμπεριέχει η χρησιμοποίηση του σε αυτή την καίρια θέση. Ο Τριποτσέρης νομίζω θα είναι καλή κίνηση.
Σχόλια για ορισμένους παίκτες…
Ελευθερόπουλος: Φαίνεται ότι δεν έκανε προετοιμασία με την ομάδα, είναι πιο πίσω σε ετοιμότητα, αλλά η εμπειρία του και η παρουσία του θα είναι χρήσιμη. Καλός ο Σιδεράκης, αλλά πρέπει να αποβάλει το ριψοκίνδυνο, να παίζει τόσο άνετα με τη μπάλα στα πόδια…
Μιλοβάνοβιτς: Πατούσε καλύτερα από τη πρώτη εμφάνιση, αλλά σίγουρα θέλει παιχνίδια στα πόδια του, για να βρει ρυθμό και να κριθεί πιο σωστά. Τη μπάλα, όμως σαν γνήσιος Σέρβος τη ξέρει…
Εστογιάνοφ: Πολύ απλά παικταράς… Ανεβάζει την ομάδα επίπεδο. Αν βέβαια είχε και καλύτερα τελειώματα, δεν θα έπαιζε φυσικά στην Ελλάδα, θα ήταν ο… Κίλι Γκονζάλες!!!
Όμο, Κουμορτζί: Τους έχω κράξει πολλάκις, αλλά αυτή τη χρονιά, ειδικά ο πρώτος δείχνει τελειώς διαφορετική εικόνα. Ελάχιστα λάθη, βοηθά πραγματικά την ομάδα αμυντικά. Ανεβασμένος και ο δεύτερος, δε σε εκνευρίζει γενικά, μόνο για τις χαμένες ευκαιρίες, αλλά δεν είναι και επιθετικός, μη ξεχνάμε…

YΓ. Έρχεται ο Νέος Κόλλερ!

http://en.wikipedia.org/wiki/Luk%C3%A1%C5%A1_Magera

zamis είπε...

Μην με συγχυζετε καλα καλα δεν επεστρεψα ακομα.Να φυγουν ολοι και να μην ερθει κανενας,αρκει να μεινει ο σωτηρας ερωτευμενος αναμορφωτης,δεν θ'αντεξω να μην βλεπω αυτο το ατσαλακωτο λευκο πουκαμισακι με το μπλεδακι καρουδακι στο λαιμο.

John - Singapore είπε...

Ο κος Τσολακάκης και ο κος Βεντούρης είναι Πανιώνιοι. Ο κος Λεμονής δέν είναι. Είναι ένας επαγγελματίας προπονητής(?), manager(?) που κοιτάζει να κάνει καλά την δουλειά του και όλοι ξέρουμε οτι είναι περαστικός απο το σπίτι μας.
Προσωπικά αισθάνομαι οτι μεταξύ μας μπορουμε να γρινιάζουμε, να τσακωνόμσαστε, να βριζόμαστε αλλά προς τους έξω (και συμπεριλαμβάνω στους έξω και τον εκάστοτε προπονητή) πρέπει να μένουμε ενωμένοι σαν γροθιά. Ο Βεντούρης με τον Τσολακάκη, τον Λιανό και τον Τσακίρη ας βρίζονται όλη μέρα. Αλλά να μήν δίνουν δικαίωμα στον περαστικό Λεμονή να καταγγέλει δημόσια.
Ο Τσολακάκης μίλησε για επιταγές ΗΜΕΡΑΣ και οχι μεταχρονολογημενες (ελέγχεται βέβαια η πληροφορία).
Το αν καταφέραμε ή όχι να ξεφορτωθούμε το βαρύ συμβόλαιο του Μπόσκο και άλλων δέν είναι στην ευθύνη του κου Λεμονή. Είναι διοικητικό το θέμα και εκεί μας ειρωνεύετε. Ούτε είναι σωστό να αναμένουμε οτι θα δεχτεί μείωση απολαβών επειδή δέχτηκε κάτι τέτοιο ο Φανούρης και κάποιοι άλλοι. Δέν είπε οτ αγαπάει την ομάδα είπε οτι είναι εγωιστής. Ούτε βγήκε να κοροϊδέψει τον κόσμο λέγοντας ότι ήταν Πανιώνιος από μικρός... Επαγγελματίας είναι (καλός ή κακός ας τον κρίνουμε απο τα μέχρι τώρα αποτελέσματα). Ο Λεμονής μαζί με τους παίκτες που του δόθηκαν στην μέση μιας πονεμένης χρονιάς, κατάφερε και έσωσε τον Πανιώνιο απο βέβαιο υποβιβασμό και τον έσωσε μέσα στο γήπεδο. Η Διοίκηση έκανε φιλότιμες προσπάθειες να τον ρίξει στα χρτιά αλλά και πάλι την γλιτώσαμε.
Δέν πρέπει να είμαστε αχάριστοι ούτε να έχουμε επιλεκτική μνήμη.
Η δική μας αδυναμία δεν σημαίνει οτι είναι κακία των υπολοίπων...We should nknow better than that.

br fun_atic είπε...

θα διαφωνήσω μαζί σου σε ένα σημείο. Κάποιος μπορεί να κάνει προσφυγή για διάφορους λόγους. Είτε επειδή του οφείλονται δεδουλευμένα είτε για λόγους μείωσης της προσωπικότητας.

Αν ο κος Λεμονής τον έπαιρνε στην προετοιμασία και δεν τον έβαζε να κάνει γύρους, τότε ο Μπόσκο έχανε τον ένα λόγο προσφυγής και το μπαλάκι πήγαινε στην διοίκηση...Κάτι αντίστοιχο έγινε και με τον Λάτκα...Φαντάζεσαι τι θα γίνονταν αν με τον ίδιο τρόπο αντιδρούσαν οι Ριέρα, Σαλαλί και Κούκετς; Σήμερα δεν θα είχαμε λεφτά ούτε για παστέλια.

Θεωρώ λοιπόν ότι ο κος Λεμονής όφειλε να πάρει τους συγκεκριμένους στην προετοιμασία, ακόμη κι αν δεν του έκαναν για τον απλούστατο λόγο ότι είχαν συμβόλαια με την ομάδα και μάλιστα σημαντικά.

Δεν είναι δυνατόν, από τη μία να δηλώνει ο κος Λεμονής ότι χρειάζεται παίκτες και ότι δεν έχουμε λεφτά και από την άλλη να δίνει πάτημα για προσφυγές, δηλαδή να υποχρεώνει τον σύλλογο σε αποζημιώσεις και σε νέα έξοδα για αγορά άλλων παικτών.

Αυτό είναι ένα κομμάτι της παρουσίας του στον Πανιώνιο και υπάρχει ένα δεύτερο αυτό δηλαδή της αποδεδειγμένα καλής δουλειάς του.

Θέλω να καταλήξω ότι θεωρώ ότι ο κος Λεμονής λαμβάνει μέρος στις εσωτερικές διοικητικές διαμάχες και οι δηλώσεις του είναι προς αυτή την κατεύθυνση.

John - Singapore είπε...

Το άν και κατά πόσο θα δικαιωθεί ο Μπόσκο σε προσφυγή με επιχείρημα την μέιωση της προσωπικότητας του ειναι πολύ, μα πολύ μαχητό. Ένας έμεπειρος δικηγορός θα ανατρέψει το επιχείρημα.
Όταν ο προπονητής λέει στην Διοίκηση, έγκαιρα, οτι αυτούς και αυτούς δέν τους χρειάζομαι και μάλιστα θα εξοικονομήσουμε και ένα σκασμό λεφτά επειδή είναι ακριβοί, και η Διοίκηση δέν καταφέρνει να απαλλάγεί απο αυτούς, τότε δεν φταίει ο προπονητής που δεν πήρε τους αδιάφορους για ταξιδάκι αναψυχής στην Αυστρία. Άσε που μπορεί και η ίδια η Διοίκηση να του είπε ασε τους ακριβούς εδώ γιατί θα τους διώξουμε να γλιτώσουμε χρήμα οπότε γιατί να τους έχεις στην Αυστρία.
Και το τελευταίο, αν ερμηνεύεις τις δηλώσεις Λεμονή σαν ανάμιξη στα εσωτερικά και Διοικητικά, τότε θα σου πώ οτι η απουσία Διοίκησης του δίνει αυτό το δικαίωμα. Αφού δεν παίρνει κανείς θέση, έτσι και αυτός ψάχνεται. Άν είχαμε σοβαρή Διοίκηση θα του είχαν απαντηθεί τα ερωτήματα πολύ πρίν τα θέσει σε δημόσια συνέντευξη. Το κάνει γιατι προφανώς όλοι κωφεύουν εκέι μέσα... Είναι σαν να λέμε οτι ειμαι 3 μήνες απλήρωτος, στέλνω υπομνήματα στο Λογιστήριο και στο τμήμα προσωπικού αλλά δεν παίρνω απάντηση και έτσι απευθύνομαι στον Διευθυντή της εταιρείας ζητώντας να βρώ το δίκιο μου. Αυτό εγώ δεν το εκλαμβάνω ώς ανάμιξη στα Διοκητικά αλλά σαν το πιο αναμενόμενο και λογικό βήμα. Καί αν δεν με ακούει ούτε η Διοίκηση κατεβαίνω σε απεργία και φωνάζω τους δημοσιογράφους για να προκαλέσω ντόρο και να ακουστώ...βγαίνω σε κανάλια, ραδιόφωνα κτλ.

br fun_atic είπε...

Όταν ένας παίκτης έχει συμβόλαιο με μια ομάδα αυτή έχει την υποχρέωση να τον απασχολεί χωρίς να τον μειώνει επαγγελματικά και να του καταβάλει τον μισθό. Όταν δεν τον απασχολεί και το κυριότερο όταν δεν τον παίρνει μαζί στην προετοιμασία (που σημαίνει ότι ο παίκτης αυτός δεν θα μπορεί να αγωνιστεί στην ομάδα του ή να βρει νέα αν το συμβόλαιο λυθεί) είναι προφανέστατη μείωση προσωπικότητας. Και αυτό φοβάμαι ότι δεν μπορεί να το ανατρέψει κανένας δικηγόρος.

Για να στο κάνω πιο συγκεκριμένα, σκέψου την περίπτωση που ενώ κατέχεις μια συγκεκριμένη θέση σε μια εταιρεία σε πήγαιναν σε πόστο μειωτικό για τις ικανότητες και για το βιογραφικό σου...

Το αν έχουμε ή δεν έχουμε διοίκηση δεν επιτρέπει στον κο Λεμονή να εμπλέκεται σε διοικητικά θέματα. Το ποιοί θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία της ομάδας είναι θέμα προπονητή και όχι διοίκησης.Σε κάθε περίπτωση το έξοδο θα ήταν πολύ μικρό σε σχέση με αυτά που θα έπρεπε να καταβάλουμε σε περίπτωση προσφυγής.

Τέλος, είμαι σίγουρος ότι αν σου χρωστούσε η εταιρεία σου δεν θα έβγαινες να το δηλώσεις δημόσια αλλά θα έκανες τις κινήσεις που απαιτούνται είτε εσωτερικά είτε νομικά.

zamis είπε...

''Τέλος σε ερώτηση για το αν γνωρίζει λεπτομέρειες για το ενδιαφέρον των υποψήφιων επενδυτών (Άραβες και Κύπριοι) για την αγορά των μετοχών της ομάδας, ο Τάκης Λεμονής τόνισε ότι ο ίδιος δεν ασχολείται με αυτό το κομμάτι, αφού δεν είναι η δουλειά του''

xaxaxaxaxaxaxa ax

Bertheway είπε...

Θέλω να κάνω μία ερώτηση και θα ήθελα αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει.Όταν ένας παίχτης κάνει προσφυγή φαντάζομαι ότι ζητάει σίγουρα τα δεδουλευμένα και την ελευθερία του.Με το υπόλοιπο συμβόλαιο τι γίνεται?Για παράδειγμα από τα 500χιλ που θα έπαιρνε ο Μπόσκο φέτος,θα πρέπει να του δώσουμε ένα ποσό?Θα πρέπει να του δώσουμε όλα?Δε θα του δώσουμε τίποτα γιατί ζητάει να μείνει ελεύθερος?

br fun_atic είπε...

Πάρα πολύ σημαντικό δημοσίευμα
http://www.sport24.gr/football/omades/Panionios/mizes_mhnuseis_kai_sth_mesh_o_paniwnios.1336509.html

zamis είπε...

Ο Σωκρατης γιατι ειχε διωξει κακην κακως Λεμονη και Ιβιτς?

br fun_atic είπε...

Αν ο κος Λεμονής ασχολούνταν αποκλειστικά και μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι,σήμερα θα είχαμε να του γράψουμε μόνο καλά λόγια γιατί στο σκέλος αυτό δείχνει να τα πηγαίνει καλά.Νομίζω όμως ότι ασχολείται με περισσότερα πράγματα απ´ όσα πρέπει και απ όσα θα του επέτρεπε κάποιος ιδιώτης ιδιοκτήτης ομάδας.

Griniaris είπε...

Γι αυτό δεν προλαβαίνει και τις υποδομές ο άνθρωπος...
Κάτσε να έρθουν οι Κύπριοι από το Κουβέιτ και θα τον φτιάξουν...

Ron Barceló είπε...

Χειρότεροι και από αεκτζήδες τείνουμε να γίνουμε.
Αυτοκαταστροφή και μόνιμη γκρίνια πάνω που η ομαδα δείχνει να ορθοπόδεί.
Μηνύσεις, καρφιά και οι γνωστές - αγαπημένες πια - γραφικότητες του 'Πρέκα'.
Η ομάδα χθες μου άρεσε.
Τι και αν δεν έχουμε ούτε ένα καθαρό φορ.
Θα παίξει ο Κούμο φουνταριστός a la Adebayor και ο Φανούρης από δίπλα να μοιράζει με τη γνωστή, αέρινη, 'ατσαλάκωτη' άνεση.
In Sir I trust.

zamis είπε...

Αν καποιος πιστευει οτι περυσι μας εσωσε ο Λεμονης και οχι ο Μητρογλου η αν καποιος πιστευει οτι ορθολογικη διαχειριση υλικου σε αυτο το αθλιο πρωταθλημα δεν μπορει να κανει οποιοσδηποτε σοβαρος Ελληνας προπονητης,δικαιωμα του.

br fun_atic είπε...

Πάντως zamis είναι γεγονός ότι δεν έκαναν ορθολογική διαχείρηση υλικού όλοι όσοι πέρασαν από τον πάγκο.

Ron Barceló είπε...

Νομίζω ότι είσαι λίγο προκατειλημμένος με Sir ασσούμε Ζamis.

Griniaris είπε...

Δεν νομίζω πάντως ότι η φετινή ομάδα χρειάζεται και καμμιά ιδιαίτερη διαχείριση.Απλά παίζουμε με ότι έχουμε.Επίπεδο ανεβάζει ο Λόλο.Χωρίς αυτόν είμαστε μέτριοι και κάτω...

br fun_atic είπε...

Και φτάνουμε στο μόνιμο θέμα κάθε συζήτησης. Όταν η ομάδα δείχνει καλά δείγματα απαγορεύεται η κριτική γιατί θεωρείται γκρίνια και χαλάει δήθεν το καλό κλίμα. Όταν η ομάδα πηγαίνει άσχημα τότε και πάλι υπάρχει θέμα με την κριτική γιατί είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να το βουλώνουμε για το καλό της ομάδας...

Ξεχνάμε όμως κάτι απλό. Εδώ κανείς μας δεν έχει συμφέροντα από την ομάδα. Ο καθένας λέει το κοντό του και το μακρί του, όπως θα έκανε σε ένα καφενείο.Η κουβέντα μας δεν έχει κάποια σημαντική αρνητική επίπτωση. Απεναντίας, η ανταλλαγή απόψεων βοηθά τον μέσο Πανιώνιο που ενημερώνεται από τις γνώμες όλων.

Αντίθετα αυτό που βλάπτει είναι το δημόσιο ξεκατίνιασμα διοικητικών στελεχών, τα διαπλεκόμενα συμφέροντα και οι συσχετισμοί που έχουν να κάνουν με καρέκλες και θέσεις.

ΟΚ.Καλός, χρυσός ο Τάκης αλλά έχει κάνει τα φάουλ του. Ναι είναι σοβαρός προπονητής, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να ασχολείται με θέματα που ξεπερνούν τις αρμοδιότητές του, ακόμη κι αν στην ομάδα υπάρχει διοικητικό μπάχαλο.Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα έκανε τέτοιου είδους δηλώσεις στον Ολυμπιακό του Κόκκαλη, ούτε καν στον Λεβαδειακό του Κομπότη...Σε εμάς τις κάνει προφανώς επειδή δεν υπάρχει ιδιοκτήτης να τον γκαζώσει.

Μου αρπεσει πολύ να ασχολείται ο καθένας με τη δουλειά του. Γι αυτό και εκτιμούσα τον Στόρε που πάλευε να κάνει τη δουλειά του με τα σαπάκια που του φόρτωναν...Δεν λέω, κι εκείνος παρά ήταν Σουηδός στις αντιδράσεις του και φορτώθηκε τελικά πολύ μεγαλύτερη ευθύνη στην πλάτη του.Πιθανότατα να έπρεπε να πατήσει πόδι ή να φύγει νωρίτερα. Θεωρώ όμως ότι εν τέλει λειτούργησε επαγγελματικά κατά το Σουηδικό μοντέλο και το εκτιμώ.

Θα ήθελα να ήξερα όμως πως θα ήταν η ομάδα του αν είχε παίκτες που έχει ο Τάκης και πως θα ήταν ο φετινός Πανιώνιος αν ο Τάκης ήταν υποχρεωμένος να κάνει ομάδα το Αλβανο - Αφρικανικό τσίρκο του Κιντή.

@berthewayεδώ υπάρχουν δύο θέματα.
1. Τα δεδουλευμένα (τα οποία όταν ο παίκτης αοδείξει ότι δεν έχει λάβει του επιδικάζονται) και 2. περαιτέρω αποζημίωση που αιτείται λόγω βλάβης που υπέστη. Η μείωση της προσωπικότητας η οποία μπορεί να επικαλεσθεί ο Μπόσκο, μπορεί να του αποφέρει ένα αρκετά καλό ποσό αποζημίωσης.

zamis είπε...

@Argy
lol!
@brf
Μιλαω για τυπου Παρασχο.Σιγουρα ορθολογικη διαχειρηση το φεραρι και ο yesman Κιντη(φτου)δεν εκαναν,εκανε ομως ο Μαντζιος.Θελω να πω οτι κατα τη γνωμη μου ο Λεμονης δεν εχει τιποτα παραπανω απο πολλους(μετριους)Ελληνες εκτος απο τα p.r.που σκιζει.Ποια ειναι η καριερα του στην τελικη?Για την περιοδο του στο γαυρο οταν παρατησε την Ξανθη στα κρυα του λουτρου για να κανει τον εκκαθαριστη του Κοκκαλη,ρωτηστε γνωστους σας γαυρους που να ξερουν.

br fun_atic είπε...

Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, στον Πανιώνιο υποστηρίζονταν πάντα από συγκεκριμένα άτομα και έρχονταν όταν έφευγε ο Τσακίρης. Το γιατί δεν το έχω καταλάβει ακόμη, απλά το εντοπίζω.

br fun_atic είπε...

και δεύτερη ανάρτηση. Κατά τα λοιπά αγαπάμε και στηρίζουμε τον προπονητή.

http://www.sport-fm.gr/article/495596

εδώ και καιρό με διάφορους τρόπους προσπαθώ να σας δείξω το χάσμα που υπάρχει στην διοίκηση και στις σχέσεις με τον προπονητή.Ο μόνος που μου έδινε πατημα για να ανοίξω το θέμα ήταν ο Λεμονής με τις δηλώσεις του, οπότε σχολίαζα κατά βάση αυτές με κάποιες μπηχτές για τον πόλεμο. Επί της ουσίας δεν έκανα αποκλειστική κριτική στον προπονητή.

Για τα σημερινά προβλήματα υπάρχει λύση. Θεωρώ ότι ο κος Λεομής πρέπει να παραμείνει με μειωμένες αποδοχές. Πρέπει η Γενική Συνέλευση του ερασιτέχνη, να κάνει μια σωστή εκλογική διαδικασία και να εκλέξει διοίκηση της Π.Α.Ε. Σε αυτή πρέπει να μετέχουν κάποιοι από τη σημερινή διοίκηση για να μπορέσει να υπάρξει ομαλή μετάβαση ενώ ο κος Τσολακάκης θα μπορούσε να ενεργεί ως εξωτερικός σύμβουλος. Αυτό πιθανότατα να απαιτούσε την σύμπραξη όλων συμπεριλαμβανομένων των κ. Λιανού και Τσακίρη. Όχι με χρήματα αλλά με συμμετοχή εκπροσώπων τους στο συμβούλιο.

zamis είπε...

Αν ευσταθει η αμοιβη του προπονητικου τιμ που εχει ακουστει και γραφτει(χωρια τα εξτραδακια)μιλαμε για εγκλημα οταν δεν μπορεις να πληρωσεις τον Λολο και αλλους.

br fun_atic είπε...

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/104495-Me-endiaferei-o-Paniwnios

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/104313-Paniwnios-gia-Magkera

και το κλου τη βραδιάς: http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/104354-Tsolakakhs-O-Lemonhs-einai-ypallhlos-moy

έχεις βρε ψηλέ κάτι ιδέες ώρες ώρες...

br fun_atic είπε...

Μα ξέρεις ποιό είναι το ωραίο; Δεν θέλει τους ακριβούς παίκτες γιατί επηρεάζουν και τις δικές του οκονομικές απολαβές, από την άλη δεν του κάνουν οι πιτσιρικάδες γιατί δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της ομάδας.

Δεν περίμενα ότι θα το έλεγα ποτέ, αλλά θεωρώ ότι και ο Τσολακάκης έχει κάποιο δίκιο.Τα συμβόλαια δεν λύνονται με κάποιο μαγικό τρόπο, ούτε έχει τη μηχανή που κόβει λεφτά.Όπως δεν πείθεται ο κος Λεμονής να μειώσει τις απολαβές του, έτσι δεν πείθεται και ο Χ παίκτης.

IWN1998 είπε...

Μπορούν να κατηγορήσουν το Λεμονή όσοι όλο το καλοκαίρι δεν βρήκαν ούτε χορηγό για τη φανέλα, αυτοί που δεν προώθησαν την πώληση των διαρκείας ως τώρα και έκλειναν τα γραφεία της τα απογεύματα ή όταν αποφάσισαν να τ' ανοίξουν, δεν ήξερες που να βρεις τον υπεύθυνο για τα διαρκείας υπάλληλο γιατί δεν έκαναν τον κόπο να βάλουν ένα χαρτί, "κτυπάτε εδώ" και ο υπάλληλος κλειδαμπαρωνόταν στην κάμαρα για να μην χάνεται το air condition;
Μπορεί να κατηγορήσουν το Λεμονή τώρα όταν τον Μάιο μας έκοψαν τα ήπατα στην πρωτοβάθμια αδειοδότησης, πηγαίνοντας χωρίς νομική υποστήριξη και ξεχνόντας και τα βασικότερα χαρτιά πιστοποίησης στη Νέα Σμύρνη;
Όσο αφορά για το κόψιμο συμβολάιων όπως του Μπόσκο και του Σαλαλί, αυτοί που τώρα αναρωτιούνται πως γίνεται, μήπως έχουν την εμπειρία, ΒαζΤε, Πούπο, Ρϊσγκαρντ, Παρτούζ κλπ; Ή είναι λύση να τους κρατάμε χωρίς να ξέρουμε πως θα πληρωθούν; Ερωτήσεις κάνω. Και προκαταλήψεις δεν έχω γιατί στο Λεμονή έχω ασκήσει αυστηρότατη κριτική για τις παρεμβάσεις και επεμβάσεις του, αλλά οι περαστικοί είναι περαστικοί και οι αιώνιοι Πανιώνιοι μόνιμοι, αν σας λέει κάτι αυτό...

br fun_atic είπε...

Πρέπει να έγινε της ανωμαλίας στο δς.Έκαναν ντου οι οπαδοί

IWN1998 είπε...

Όπως λένε τα δημοσιεύματα μπήκαν ειρηνικά και ήρεμα και ζήτησαν το λόγο. Της ανωμαλίας γινόταν της ΠΑΕ χωρίς τους οπαδούς. Με τους οπαδούς ίσως ειπωθούν αλήθειες και πέσουν μάσκες. ΙΣΩΣ...

EndyS είπε...

Αδέρφια, μπορεί και να είναι έτσι όπως τα λέτε για τον Λεμονή.
Να θέλει να διώξει τα βαριά συμβόλαια για να πληρωθεί, να θέλει να το παίξει μάνατζερ κλπ.

Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά. Αν ο Λεμονής ξεφορτώνονταν τα συμβόλαια των Μπόσκο-Ριέρα-Λόλο, θα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον 6 παίχτες που στο τέλος της ημέρας θα βοηθούσαν περισσότερο. Όσο κι αν λατρεύω τον Λόλο, το βλέπω λογικό. Η ομάδα δεν έχει πάγκο.

Πάμε στην προετοιμασία. Ξεχνάτε ότι μιλάμε για ομαδικό άθλημα. Αν πήγαιναν στην προετοιμασία Μπόσκο-Ριέρα και ήταν αδιάφοροι, ποιος εγγυάται ότι δεν θα γινόταν μπάχαλο? Θα έβλεπε ο Κούμο και θα έλεγε "εγώ μαλάκας είμαι? κι εγώ θέλω μεταγραφή" Θα γίνονταν κλίκες κ.ο.κ Ελπίζω να μην πει κάποιος την εύκολη απάντηση ότι "προπονητής είναι κι αυτή είναι η δουλειά του" γιατί δεν παίζει.
Πείτε μου λοιπόν αγαπητά αδέρφια ποιος και πως θα μάζευε μετά την κατάσταση? Όταν λέει ο Λεμονής ότι το αγωνιστικό είναι το υγειές κομμάτι του συλόγου, καταλαβαίνετε γιατί το λέει? Επίσης θυμάστε τι είχε δηλώσει στο πρώτο πέρασμά του? "Έχω παίξει μπάλα στην ομάδα και θυμάμαι ότι πάντα είχε καλά αποδυτήρια"

Μην είστε πάντα καχύποπτοι φίλοι μου και προσπαθείτε να έχετε σφαιρική άποψη. Επίσης μην έχετε εμπάθεια. Κι εγώ τον είχα συνδέσει τον Λεμονή με τη φυγή του Λίνεν και τον τσαμπουκά που έκανε μετά. Κι εγώ δεν τον ήθελα τις προηγούμενες φορές. Κι εγώ είμαι φουλ Τσακιρικός και μακάρι να γυρίσει και να κάνω τον σωματοφύλακά του στο γήπεδο και να πλακώσω όποιον τον βρίσει. Το ότι όμως δεν τον γουστάρει ο Τσακίρης δεν με επηρεάζει.

Τώρα έχουμε φρέσκα κουλούρια κι όποιος βλέπει λιγο πιο μακριά από το καφενείο που εύστοχα αναφέρει ο αγαπητός BR θα δει ότι ο Λεμονής πρέπει να μείνει χωρίς μείωση και η διοίκηση να ακολουθήσει τις εισηγήσεις του. Ίσως να είμαστε τυχεροί που είναι αυτός στο τιμόνι.
Μπορεί αύριο να κάνει λάθη και να του τα λέμε, όμως για μένα σήμερα έτσι είναι τα πράγματα.

IWN1998 είπε...

Και το 2008 και τώρα ο Λεμονής κινείται άγαρμπα. Το να αντιπαραβάλλει την πληρωμή παικτών και τεχνικών ήταν λάθος του. Αλλά στο γήπεδο όσο και αν δεν αρέσει σε πολλούς, έχει δουλέψει. Εν αντιθέσει εκτός γηπέδου όλα είναι μπάχαλο. Οι άρχοντες του μπάχαλου λοιπόν, εδώ και μέρες ετοιμάζουν τη διάδοχη κατάσταση. Και το ερώτημα είναι τι έχουν αυτοί πετύχει ως τώρα για να θεωρούμε ότι η έναντι Λεμονή κίνησή τους θα αποβεί υπέρ του συλλόγου;

br fun_atic είπε...

Φίλε endys

Ο καλός Ηρακλής έπεσε και σώθηκε ο οικονομικά ισχυρός Αστέρας.Βγάζω απο την κουβέντα τον Τσακίρη,τον Τσολακάκη,τον Βεντούρη και δεν ξεπρω ποιον άλλο.Αντιλαμβάνομαι οπτι για να σωθεί η ομάδα πρέπει να τα καταφέρει και στα οικονομικά και αγωνιστικά.Το αγωνιστικό κομμάτι δείχνει αρκετά καλό.Το διοικητικό είναι μπάχαλο και το οικονομικό είναι ο μικρός τιτανικός με ευθύνες και της διοίκησης και του Λεμονή.

NK99 είπε...

Αν δεν έχουμε λεφτά, να βγούμε και να το πούμε στον κόσμο....Πλάκα έχει ο Λεμονής διότι ο κόσμος το έχει τούμπανο άσχετα αν ορισμένοι οπαδοί θέλουν και μεταγραφές με λεφτά που δεν υπάρχουν. Κάπου διάβασα μάλιστα ότι ο Πανιώνιος δεν μπορεί να κατέβει να παίξει σε αυτό το υψηλού επιπεδου πρωτάθλημα χωρίς αναπληρωματικό αριστερό μπακ και απελπίστηκα...

Endys είπε...

@BR

Δεν επιμένω γιατί έχεις αποδείξει στο παρελθόν ότι έχεις πληροφόρηση από μέσα.
Εγώ κρίνω και ερμηνεύω ότι διαβάζω στον τύπο. Από αυτά που διαβάζω, βλέπω κι ένα σενάριο στο οποίο ο Λεμονής δεν έχει ευθύνες, αλλά αυτές βαραίνουν αποκλειστικά την διοίκηση. Επαναλαμβάνω ΕΝΑ σενάριο, όχι το μοναδικό.

Για να επιμένεις όμως, κάτι παραπάνω θα ξέρεις.

br fun_atic είπε...

Προσπαθώ να χρησιμοποιώ την όποια πληροφόρηση σε σχέση με αυτό που μπορει να διαβάσει ο καθένας στον τύπο.

John - Singapore είπε...

Ο Λεμονής μας βλέπει και αυτός σαν κάποιους άλλους, σαν "ένα σκαλοπάτι" στην καριέρα του. Λιγάκι σαθρό και στραβό σκαλοπάτι αλλά σκαλοπάτι. Θα αποδείξει οτι μπορεί να φτιάξει ομάδα με μειωμένο budget και να σταθει επάξια και μετα θα αξιώσει να πάει σε μεγαλυτερα πορτοφόλια για να κάνει τον manager / coach και να τα κονομήσει. Έν τω μεταξύ ίσως όντως μας κάνει να πάιξουμε και λίγη μπάλα, μπορεί και να κλείσουμε κανένα σπίτι στο ΠΟΚ έτσι για να τους μπεί στο μάτι κτλ.
Συμφωνήσαμε επι τέλους οτι ο Λεμονής λέει και ασχολείται με πράγματα που δεν θα έπρεπε να τον αφορούν αλλά το κάνει διότι του επιτρέπεται να το κάνει. Δέν υπάρχει κανείς να τον βάλει στη θέση του. Μακάρι να υπήρχε αλλά να μήν είναι τζάμπα μάγκας, να έχει τα άντερα να σταθεί. Οχι να ρίχνουμε μισή μπηχτή και μετα να κρυβόμαστε 10 μέρες...
Και κάτι τελευταίο. Όλο αυτό το μπάχαλο μου είναι αρκετά γνώριμο. Το έχουμε ξαναζήσει πολλές φορές και κάποιες από αυτές τις φορές, ενώ όλα γύρω μας έδειχναν πολύ απαισιόδοξα, η ομάδα έκανε εκπληκτικά πράγματα, πορείες σε κύπελλα, νίκες κτλ. Λέτε να επαναληφθεί η ιστορία και σε αυτό? Ελπίζω...

br fun_atic είπε...

@bertheway 2

στο είπα λίγο μπερδεμένα. Θα το πω απλούστερα.Αυτό που θα γράψω ισχύει για το μπάσκετ και φαντάζομαι ότι και στο ποδόσφαιρο θα ισχύει κάτι αντίστοιχο.

Η μείωση προσωπικότητας και η μη καταβολή δεδουλευμένων είναι λόγοι καταγγελίας μιας σύμβασης με υπαιτιότητα του συλλόγου, που οδηγεί στην αποδέσμευση του παίκτη από το συμβόλαιό του.

Αν ένας παίκτης έχει κλειστό συμβόλαιο και η ομάδα του οφείλει δεδουλευμένα, τότε μπορεί να προσφύγει να ζητήσει την ελευθερία του, τα δεδουλεμένα και το υπόλοιπο χρεωστούμενο συμβόλαιο...

Συνήθως δικαιώνεται και του επιδικάζεται το αντίστοιχο ποσό. Βέβαια αν την επόμενη ημέρα κάνει καλύτερο συμβόλαιο με κάποια άλλη ομάδα, τότε η πρώην ομάδα του μπορεί να ζητήσει να μειωθεί η αποζημίωση, δηλαδή να αφαιρεθεί από την αποζημίωση το ποσό που ο παίκτης ωφελήθηκε λόγω του καλύτερου συμβολαίου. Αν δεν κάνει νέο συμβόλαιο αλλά ζει από την αποζημίωση, τότε υπάρχει μεγάλο πρόβλημα...

Είναι γεγονός ότι οι επιτροπές επίλυσης οικονομικών διαφορών του μπάσκετ δεν επιδικάζουν αποζημιώσεις λόγω μείωσης της προσωπικότητας. Έχω την εντύπωση ότι στο ποδόσφαιρο γίνεται (δεν είμαι όμως απόλυτα σίγουρος) σε κάθε περίπτωση όμως είναι ένας αυτοτελής λόγος καταγγελίας της σύμβασης και μπορεί να οδηγήσει τον παίκτη σε επιτυχία με μεγαλύτερη σιγουριά όταν συνδυάζεται με δεδουλευμένα. Σε αυτό θα υπολογίσεις το ότι δεν γίνονται δεκτά ως δεδουλευμένα (στο μπάσκετ) τα εκτός συμβολαίου ποσά (μαύρα), άρα εκεί είναι πολύ πιο εύκολο να χαθεί η υπόθεση για τον παίκτη γιατί συνήθως τα προβλεπόμενα στο συμβόλαιο είναι μικρά ποσά και συνήθως καταβάλλονται.

Με δυο κουβέντες λοιπόν: απλά η διοίκηση δεν πρέπει να δίνει πατήματα στον παίκτη. Η μείωση της προσωικότητας τύπου Μπόσκο είναι μια περίπτωση ιδιαίτερα δύσκολη γιατί αποδεικνύεται εύκολα. Η ζημιά του είναι προφανής, η μεταβολή των εργασιακών όρων επίσης, άρα υπάρχει θέμα.

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/495669

είναι προφανές ότι ΔΕΝ έχουμε λεφτά. Από την άλλη δεν υπάρχει καμία εταιρεία στον κόσμο που να δηλώνει επίσημα ότι δεν έχει χρήματα (εκτός κι αν πρόκειται να πτωχεύσει σύντομα) γιατί η πληροφορία αυτή βλάπτει την πιστοληπτική και την διαπραγματευτική της ικανότητα.

Αν ισχύει αυτό που έχω ακούσει ότι τα χρήματα που πρέπει να πάρει ο Φαμπιάν μέχρι τον Γενάρη είναι λίγα, τότε η διοίκηση έκανε άριστα που τον κράτησε γιατί ενίσχυσε την ομάδα και γιατί θα προσπαθήσει να τον πουλήσει τον χειμώνα. Ακόμη κι αν δεν πράξει έτσι, μπορεί να πουλήσει κάποιον άλλο και να μην χάσει την μεγάλη βεντέτα.

Αν η διοίκηση έχει καταφέρει να δώσει επιταγές που μπορεί να πληρώνει ανά διαστήματα, τότε έπραξε άριστα και προς το συμφέρον του συλλόγου. Αυτό που με τρομάζει είναι: 1. να μην πληρώνουμε εφορία, 2. να μην πληρώνουμε ασφαλιστικές εισφορές ή Φ.Π.Α και το κυριότερο να μην έχουν δοθεί επιταγές που θα αρχίσουν να σκάνε...

Η διοίκηση δεν τα έχει πάει καθόλου καλά στο θέμα την προώθησης των διαρκείας και στο θέμα του χορηγού. Είναι σημαντικά έσοδα για μια ομάδα.

Costix είπε...

Να 'μαι και εγω !!!
Καλημερες σε ολα τα Πανιωνια αδελφια,
καλο φθινοπωρο και καλη σεζον !!!

Να πω ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ, σε οσους καταφεραν να δειχνει ο Ιστορικος αυτη την εικονα ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΥ !!!

Παντως εχει δικιο ο BR, προσπαθουμε να μεινουμε ζωντανοι με ενεσεις. Και η μονη προφανης και πλεον πιθανη οικονομικη ενεση ειναι η πωληση καποιων παιχτων τον Δεκεμβριο. Ο Θεος να βαλει το χερι του.

br fun_atic είπε...

Καλώς τον!!!

Κακεντρεχείς σε κατηγορούν ότι η φάλενα στον Κορινθιακό ήταν παραγγελιά σου. Αληθεύει;;; :)

br fun_atic είπε...

Και για να είμαστε ειλικρινείς. Είναι γεγονός ότι ο κος Τσολακάκης δεν είναι συμπαθής σε μια μεγάλη μερίδα φιλάθλων του Πανιωνίου. Όμως θα πρέπει να το αναγνωρίσουμε ότι στο θέμα με τους Κύπριους κράτησε σωστή στάση και ότι η επιλογή διατήρησης ακριβών παικτών στο ρόστερ έχει μεγάλο ρίσκο, πιθανότατα αναγκαίο όμως για το καλό του συλλόγου.

zamis είπε...

Ετσι ειναι οπως τα λες για Τσολακακη αν θελουμε ναμαστε σφαιρικα απροκαταληπτοι,οσο κι αν δεν αρεσει σε πολλους.

br fun_atic είπε...

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/104684-Konta-ston-Tzagki-o-Paniwnios

δεν τον θυμάμαι, διαβάζω όμως καλά σχόλια

NK99 είπε...

Δεν είναι κακός παίκτης και θα μπορούσαμε να τον έχουμε βασικό αντί του γεωργιανού που είναι σαφώς καλύτερος αλλά πολύ ακριβός. Έτσι ενεργούν οι ομάδες που δεν έχουν λεφτά. Να δούμε βέβαια και τι δίνουμε για αναπληρωματικό αριστερό μπακ την ώρα που οι ανταγωνίστριες δεν έχουν ούτε βασικό.

br fun_atic είπε...

να φανταστώ ότι θα λυθεί η συνεργασία με τον Πετκάκη; Γιατί αν μείνει κι εκείνος, θα έχουμε τρία αριστερά μπακ και κανένα σέντερ φορ...

NK99 είπε...

Ο Πετκάκης είναι δεξί μπακ και άλλη μία μεταγραφική επιτυχία της διοίκησης.

br fun_atic είπε...

έλεγαν όμως ότι μπορεί να παίξει αριστερά κι αν δεν κάνω λάθος, όταν τον αγοράσαμε για εκεί τον προορίζαμε.

IWN1998 είπε...

Όταν κάποιος φθάνει μέχρι μηνύσεις και μετά μιλάει για τον καλύτερο προπονητή του κόσμου, είναι θέμα προκατάληψης η κριτική απέναντί του; Και το ότι κρίνεις κάποιον δεν σημαίνει ότι τον απορρίπτεις στο σύνολο εκτός και αν η θεώρηση που έχουμε περί κριτικής είναι ο δογματισμός. ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ ΜΑΣ.

zamis είπε...

http://www.sday.gr/Football/Super-League/Panionios/Υπεβαλε-παραιτηση-ο-Τσολακακης.aspx

antunix είπε...

Ο Πετκάκης στην Καλαμαριά έπαιζε δεξί μπάκ. Πέρσι στην Καβάλα ήταν αναπληρωματικός στα αριστερά. Παίζει και τις δύο πλευρές. Λογικά θα είναι, αν αποκτηθεί αυτός της Ξάνθης, μπακ απ του Γιόνσον.

antunix είπε...

Το πιο σημαντικό, αυτής της είδησης είναι: «αφού ο Πανιώνιος δεν μπορούσε να δώσει 30.000 ευρώ ως προκαταβολή. Συνολικά ο Τσέχος επιθετικός ζητούσε 200.000 ευρώ»…

Λεφτά δεν υπάρχουν…. Δεν είναι και το αστρονομικό πόσο…. :((

dimosthenis είπε...

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά και από μενα. Υγεία σε όλα τα μέλη του μπλοκ και επιτυχίες για την ομάδα.
Το μεγάλο πρόβλημα για την ομάδα είναι γνωστό πως είναι ο χρηματοδότης, που θα μπορούσε να συντονίσει τα πάντα. Όταν αυτός δεν υπάρχει τότε εύκολο είναι να γίνουν όλα μπάχαλο. Αν αυτός υπήρχε θα ήξερε τι λεφτά διαθέτει ποιους παίχτες μπορεί να κρατήσει και ποιους να διώξει τι ρόλους θα ανέθετε στους διοικούντες αν αυτός δεν ήθελε να είναι στο ΔΣ και το κυριότερο ποιος είναι ο ρόλος του εκάστοτε προπονητή.
Τώρα που δεν υπάρχει φαίνεται το μπάχαλο. Ο Βεντούρης στηρίζει ένα μοντέλο προπονητή μάνατζερ, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις των "Κυπρίων". Αντίθετα ο Τσολακάκης στηρίζει ένα μοντέλο του παντοδύναμου παράγοντα που λύνει και δένει (Κόκκαλης, Πανόπουλος, Ψωμιάδης, Μπέος) όπου ο προπονητής είναι υπάλληλος και προσλαμβάνεται και απολύεται σύμφωνα με τις ορέξεις του αφεντικού. Ξεχνάει όμως ένα πράγμα: δεν έχει μία. Πώς να το παίξει αφεντικό;
Μέσα σε ένα τέτοιο κλίμα πάλι καλά να λέμε πως υπάρχει ένας σχεδιασμός και αποχτιούνται παίχτες σε θέσεις που πονάμε. Νομίζω πως αυτό πρέπει να πιστωθεί στο Λεμονή του οποίου η παρουσία έχει πολύ περισσότερα θετικά από αρνητικά. Και να πω και την άποψή μου ότι οι παρεμβάσεις του στα διοικητικά είναι απόρροια του διοικητικού μπάχαλου που περιέγραψα παραπάνω. Με άλλα λόγια ο Βεντούρης έδωσε το δικαίωμα στο Λεμονή να ανακατεύεται στα διοικητικά ως μάνατζερ. Γι αυτό το λόγο είναι απαραίτητος ένας συντονισμός από κάποιον ή καποιους χρηματοδότες, ώστε να εμφανίζεται ο Πανιώνιος με μια ενιαία γραμμή. Είναι μεγάλη πολυτέλεια να παρουσιάζονται αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και προπονητής ως αλληλομηνυόμενοι. Λίγο νεράκι στο κρασί σας κύριοι.
Η ομάδα δείχνει να βρίσκεται σε καλό δρόμο. Κυρίως έργο Λεμονή. Ας την αφήσουμε να πορευτεί. Και άν τα χρέη μεγαλώσουν το Δεκέμβρη πουλάμε να τα μετριάσουμε, όπως κάνουν όλοι. Το να βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας μας πικραίνει πολύ όλους.

tor_is_dead είπε...

Καλησπέρα



http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1mwMpjqB5ZU#!



Ποιόν μας θυμίζει το παιδάκι που πανυγηρίζει δίπλα στο παιδάκι cesk στο 0,55?

br fun_atic είπε...

Πρέπει να ξέρετε ότι αρκετοί παίκτες ΧΑΘΗΚΑΝ φέτος επειδή δεν υπήρχαν αντίστοιχα μικροποσά για προκαταβολές.Να ξέρετε ότι ο λόγος που ο Μάκαρος ήταν τόσο πετυχημένος στο μεταγραφικό παζάρι ήταν γιατί έδινε πολύ μεγάλες προκαταβολές (τα υπόλοιπα είναι άλλη ιστορία )

Νομίζω ότι μπορούμε να βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά. Αν αύριο το πρωί δημιουργούνταν ένα Δ.Σ από νέους και αύθαρτους ανθρώπους, η ομάδα μπορεί να πήγαινε άπατη διότι κανείς τους δεν θα είχε την εμπειρία. Αυτό σημαίνει ότι στον προβληματικό Πανιώνιο των τελευταίων δύο ετών δεν περισσεύει κανένας. Και ο Βεντούρης χρειάζεται και ο Τσολακάκης και ο Λεμονής και ο Τσακίρης και ο Λιανός και νέοι άνθρωποι.

Μπορεί να βλάπτει τον σύλλογο να φαίνεται ότι τον εκπροσωπούν δημόσια συγκεκριμένα άτομα αλλά αυτό είναι ένα δευτερεύον ζήτημα.

Αυτό που νομίζω ότι δεν υπάρχει στα διοικητικά είναι ο κοινός νους. Όχι ο παράγοντας φωστήρας, αλλά εκείνος που θα έπραττε ως μέσος συνετός άνθρωπος, που θα διοικούσε την ομάδα με τον τρόπο που διοικεί το σπίτι του, που δεν θα εξέθετε σε τρίτους την οικογένειά του (δηλαδή την ομάδα του) και που θα έφτανε μέχρι εκεί που τον κάλυπτε το σεντόνι τα πόδια του...

Δυστυχώς πληρώνουμε τον ενδοΠανιώνιο πόλεμο των Πανιώνιων χεριών και πρακτικές ετών που απομάκρυναν απλούς, συνετούς και μέσους ανθρώπους από τα διοικητικά της ομάδας.

Πάντως, από τη σημερινή δραματική κατάσταση, πιθανότατα να παίρνει κάποιο μάθημα και ο παλιός μεγαλομέτοχος. Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο τα Πανιώνια χέρια κατάφεραν χωρίς δικά τους χρήματα να κάνουν μια σχετικά αξιόμαχη ομάδα.

Αυτό σημαίνει ότι ο κος Τσακίρης για πολλά χρόνια υποχρεώνονταν να δαπανά πολλαπλάσια χρήματα για παρόμοιο αγωνιστικό αποτέλεσμα, ενώ θα μπορούσε να είναι και κάπως πιο ευέλικτος με το ΠΟΚ, καθώς αποδείχθηκε ότι πέρα από τις αντιΠΟΚικές κορώνες, πολλοί Πανιώνιοι συμβιβάστηκαν εύκολα με την ιδέα του παραρτήματος...Αυτό το τελευταίο πρέπει να μας προβληματίζει, σε σχέση με την Πανιώνια διαφορετικότητά μας.

br fun_atic είπε...

Ριέρα;;;

tor_is_dead είπε...

Ναι Ριέρα.Και είναι σίγουρα ο Σίτο γιατί ο άλλος δεν πρέπει να έχει παίξει στα τσικό της μπάρτσα.
Αρα λογικά έχει υπάρξει και συμπαίκτης του Μέσσι.
Τώρα εξηγείται κάπως η υπερβολική υπεροψία του.

Kostas είπε...

έχει ακούσει κανείς για παραίτηση Τσολακάκη?

σήμερα το πρωί από κάποια συμφραζόμενα αυτό κατάλαβα που πήγα στην ΠΑΕ για την ανανέωση της κάρτας φιλάθλου.

zamis είπε...

Θα ελεγα οχι μονο συμβιβαζονται αλλα γουσταρουν κιολας αφου η λογικη τους ειναι η ομαδα ναναι καλη και να κερδαει κι ολα τ'αλλα να πα να..
Ποια ομαδα θα αρχισει και ποια θα τελειωσει το πρωταθλημα δεν ξερω βεβαια,που λεει κι ο ΝΚ99.

υ.γ.το οτι ειμαστε ταπι ειναι ενα θεμα,το που και πως ξοδευονται αυτα τα λιγα που υπαρχουν ειναι ενα αλλο κεφαλαιο.

br fun_atic είπε...

Είναι γνωστό ότι ο Σίτο είχε παίξει στα τσικό με όλους αυτούς.Βέβαια για να είμαι ειλικρινής, στο βίντεο μου φάνηκε ότι είδα τον μεγάλο.

Εμένα ο Σίτο μου αρέσει.Κι ας είναι υπερόπτης. Οι επιθετικοί συνήθως έτσι είναι.Ο μόνος ταπεινός επιθετικός του κόσμου πρέπει να είναιο Φανούρης...Εδώ και τον Μανόλο δεν τον έλεγες ταπαινό χαμομηλάκι.

Προχτές που είδα το παιχνίδι στην 5-6 (πολύ γκρίνια η 5-6 και δεν έχει και την πλάκα της 4) βαρέθηκα να ακούω σχόλια εις βάρος του Σίτο...Κάποιος έλεγε μάλιστα ότι σιγά να μην δώσει η ΑΕΚ τον Λεονάρντο για τον παλτό τον Σίτο.

Ξεκαθαρίζω ότι τον καλό Σίτο έχουμε να τον δούμε από το σερί του Φερέρα. Πάντως καλός περιφερειακός είναι, απασχολεί παίκτες και μπορεί να διασπάσει τις άμυνες. Ναι δεν είναι σέντερ φορ, δεν έχει τα καλύτερα τελειώματα στον κόσμο, όμως τις φορές που έλειψε πέρσι (λόγω των ηλίθιων καρτών) η ομάδα ήταν χειρότερη κι ας μην ήταν σε καλή χρονιά.

Ο Σίτο ήταν οικότροφος στις Ακαδημίες της Μπάρτσα, για αρκετά χρόνια έμεινε μακριά από τους γονείς του και σαφέστατα έχει όνειρα τα οποία δικαιολογούνται από τις θυσίες που έχει κάνει. Αν δεν ήταν τόσο οξύθυμος και υπερόπτης θα ήταν για ομάδα μεγαλύτερου επιπέδου. Προσωπικά (και ξέρω ότι πολλοί θα διαφωνήσουν) μου αρέσει περισσότερο από τον αδελφό του. Σε κάθε περίπτωση μου είναι αδιανόητο το ότι ο Σίτο παίρνει τα λεφτά που παίρνει από εμάς ενώ η μεταγραφή του αδελφού του στοίχησε 7 εκ ευρώ...

zamis είπε...

@Kostas
Το λεει η s-day αλλα απο παραιτησεις στο τσιρκο μας αλλο τιποτα..

@Brf
Ε οχι και επιθετικος ο Φανουρης.Ουτε καν μεσοεπιθετικος,ο ανθρωπος παιζει σε δικο του γηπεδο σε αλλο γαλαξια!

br fun_atic είπε...

Την έθεσε στη διάθεση του Δ.Σ. Ξέρουμε τι γίνεται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις...

@zamis
όπως και το άλλο. Κάποιοι δεν μπορούσαν να ανεχθούν τον Μάκαρο στον Πανιώνιο (και καλά έκαναν), αλλά δεν έχουν πρόβλημα να γίνουμε παράρτημα του Ολυμπιακού ή να μας αγοράσει μια Κυπριακή ή Αραβική εταιρεία, με όποιους κι αν έχει πίσω της...

Πάντως, σε περίοδο μεταγραφών, που οι παίκτες θέλουν κάποιου είδους εξασφάλιση για να σου υπογράψουν είναι βολικό να προκύπτει μια πρόταση εμίριδων...

Όταν μας είπαν ότι οι λογιστές των εμίριδων ψάχνουν τα βιβλία, εννοούσαν ότι τα μελετούν ή ότι χάνουν να τα βρουν;;;Γιατί κάποια στιγμή διάφοροι διέρρεαν ότι ο κος Τσολακάκης δεν παραδίδει σε κανέναν τα βιβλία προς έλεγχο. Εννοείται ότι το τελευταίο σχόλιο είναι χιουμοριστικό...

br fun_atic είπε...

@Ζαμις
και ο Νταλί ήταν μπροστά από την εποχή του...Απλά με τον Φανούρη βλέπεις το ποδόσφαιρο μέσω τρύπας στον χωροχρόνο...Αγαπάμε Φανούρη!!!

zamis είπε...

O Φανουρης ειναι σε πολλα παραλληλα συμπαντα ταυτοχρονα.Ετσι εξηγουνται ακαταληπτες κινησεις η κολληματα.Ειναι τοσο αλλου που καμια φορα ξεχναει ποιος εαυτος του παιζει εκεινη τη στιγμη.
Viva Φανουραρε!!

br fun_atic είπε...

εμένα πάντως μου αρέσει όπως κι αν ειναι!!!

tor_is_dead είπε...

Απο προχειρη ερευνα ο αλμπερτ ριερα δε πρεπει να εχει παιξει τσικο μπαρτσα.Η μονη διαφορα του Σιτο με τον Αλμπερτ ειναι οτι ο Αλμπερτ ειχε την κωλοφαρδια να ειναι στην εσπανιολ τη χρονια που πηγε τελικο ουεφα, εκανε ενα μεγαλο συμβολαιο με τη λιβερπουλ, επαιξε εθνικη, και του στρωθηκε καριερα με καλο χρημα και ψηλο κασε.
Ο Σιτο ειναι σιγουρα καλυτερος ποδοσφαιριστης και πιο ολοκληρωμενος.
Την Κυριακη μαλιστα εκανε αρκετες παραδοσιακα δουλειες φορ, πολυ καλα.
Θυμιζω τις 2 φορες που πηρε πασα απο τα χαφ και μετα με καθετες εβγαλε τον Λολο τετ α τετ, αλλα και τις 2 φορες που εφυγε με βαθεια ψηλη μπαλια του Ομο στην πλατη της αμυνας τους.
Αυτο το τερας ο Σανκαρε ομως τον σαπισε στο ξυλο.Εκει δεν αντεξε.
Γιαυτο θελουμε εναν βαρυ διπλα του να γινει σαματας.
Μετα κανουμε σταυρους και τρισαγια να αντεξουν αυτοι οι 12-13 που εχουμε και να μην εχουμε τραυματισμους.

tor_is_dead είπε...

Ο Φανούρης ειναι ψυχεδέλεια

IWN1998 είπε...

Ο Σίτο ήταν συμπαίκτης με Φάμπρεγκας, Πικέ και Μέσι στη μικρή ομάδα της Μπαρτσελόνα και μάλιστα από τα σημαντικά στελέχη της.
Παλιότερα είχε πέσει στα χέρια μου άρθρο παλιού προπονητικού στελέχους της ομάδας εκείνης, που έγραφε για την πορεία που είχε ο καθένας από τους μικρούς παίκτες.

Το Ριέρα, αυτοί που τον κρίνουν, τον κρίνουν σε πολλές περιπτώσεις σα σέντερ φορ που παίζει σε μας αναγκαστικά, ενώ δεν είναι. Στα άκρα είναι πολύ καλύτερος αν και κάπως αργός και φλύαρος πολλές φορές.
Πέρυσι όντως σε αρκετές περιπτώσεις έδειξε τα μειονεκτήματα του σε υπέρτατο βαθμό. Αλλά αν δεν δημιουργεί θέματα στα αποδυτήρια και τον χειριστείς ανάλογα, μπορεί να φανεί χρήσιμος αρκετά και να δείξει τις αρετές του.

Επειδή διαβάζω συνέχεια ότι δεν αντέχουμε τα βαριά συμβόλαια στυλ Ριέρα, Λόλο ή Κρικβέλια (βαρύ για τη θέση του ... το είπε και ο μεγάλος Μπέος εξάλλου) ή του Λεμονή, η αλήθεια είναι ότι όπως είμαστε, δεν αντέχουμε ούτε τα συμβόλαια του Πετκάκη και του Οκόνγιε.
Και αυτών που δεν αντέχουμε τα συμβόλαια, δεν είναι εύκολο ούτε και σαν ελεύθερους να τους διώξουμε αν δεν βρουν ομάδα που να ενδιαφέρεται γι' αυτούς γιατί τότε δεν μας εξασφαλίζει κανένας ότι δεν θα προσφύγουν να ζητάνε δεδουλευμένα και ολόκληρα συμβόλαια.

Συνεπώς δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις που δεν εφαρμόζονται. Υποθέτω ότι αρκετοί εκλήθησαν να μειώσουν τις αποδοχές τους και ίσως κανείς δεν δέχτηκε, συμπεριλαμβανομένου και του προπονητή.
Άρα είναι δεδομένο ότι θα αναγκαστούμε να δώσουμε κάποιον ποδοσφαιριστή από τους ψηλά αμειβόμενους για να κρατήσουμε τους άλλους. Ήδη κάτι κινείται με Κουμορτζί και Ντιζόν απ' ότι δείχνουν νέα δημοσιεύματα σήμερα περί μεταγραφής και όχι δανεισμού.
Αλλά για να δώσουμε πρέπει να υπάρχουν προτάσεις και αν σε βρουν στην ανάγκη και μπόσικο να αφήσεις τους πάντες ελεύθερους τότε σε τι επιπέδου προτάσεις μπορείς να ελπίζεις. Εδώ νομίζω ότι το σκεπτικό Τσολακάκη έχει λογική. Λογική δεν έχει το ότι αγνοήσανε τους μικρούς πόρους της ομάδας (χορηγίες, διαρκείας) που θα τους έδιναν ένα έστω μικρό οικονομικό τράτο. Ακόμα και μετά από τα φιλικά που η εικόνα της ομάδας έκανε πολύ κόσμο να θέλει να συμπαρασταθεί, αυτοί φρόντισαν να ανατρέψουν τα καλά δεδομένα με συνεντεύξεις, αλληλομηνύσεις και τα συναφή.

zamis είπε...

Ας μην κανανε προετοιμασια διπλασιου κοστους απο την περσινη και ισως καποια μικροποσα,για προκαταβολες π.χ,να μπορουσαν να ειχαν εξοικονομηθει.
Ξερει κανενας τις απολαβες των προπονητικων τιμ των ομαδων που κινουνται στα ιδια πανω κατω κυβικα μ'εμας?

IWN1998 είπε...

Δεν νομίζω ότι εύκολα ανακοινώνονται τα πραγαμτικά ποσά. Όντως η προετοιμασία στην Αυστρία με απουσία των πρωτοκλασσάτων, φαντάζει τραγική πολυτέλεια

zamis είπε...

Αντιγραφω σχολιο απο το μπλογκ του Μακη

'Ως ένας εκ των 25 που βρεθήκαμε χθες στα γραφεία τις ΠΑΕ και στη Γενική Συνέλευση (ποια?), το μόνο που είναι προφανές είναι ότι ο επαγγελματίας και ουχί αναμάρτητος κ.Λεμονής έχει μπλέξει με μια ερασιτεχνική και βαθιά παρορμητικά άφραγκη διοίκηση. Καλές προθέσεις υπάρχουν από όλπους αλλα χρειάζονται χρήματα,συντονισμός και εθελοντισμος. Δεν υπάρχει ούτε ένα άτομο στο τμήμα μάρκετινγκ και δεν έχει καταβλιθεί ούτε μια προσπάθεια για εξεύρεση χορηγού γιατί πολύ απλάδεν υπάρχουν χρήματα σε ένα τόσο καίριο πόστο για μια ΠΑΕ να προσληφθεί ένας υπάλληλος! Τώρα πως μπορεί η ΠΑΕ να έχει ένα κάρο φροντιστές και 4(!!!) φυσικοθεραπευτές εκ των οποίων καποιοί ανεπαρκείς και να έχουν πρωταγωνιστήσει σε επεισόδιο εναντίον του Πανιωνίου (όντας Παοκτσήδες!!) αυτο ας το σκεφτούν καλά στη διοίκηση...

IWN1998 είπε...

Δεν είναι θέμα προθέσεων. Είναι ζήτημα deadlock από την αφραγκία και αδυναμίας να μπουν κάποιες προτεραιότητες. Αλλά για τις χορηγίες υπάρχουν ευθύνες και στους υπερπανίωνιους της άλλης όχθης. Καλά ρε παιδιά, δεν μπορείτε και δεν θέλετε να βάλετε δεκάρα στην ομάδα πια. Τόσες γνωριμίες έχετε. Μια-δυο χορηγίες, έστω τη φανέλα, δεν μπορούσατε να στείλετε στην ΠΑΕ; Εντάξει τα έχετε πάρει με το Βεντούρη ίσως, τα έχετε πάρει και με τον Πανιώνιο εν τέλει;
Ας προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι μπορούμε από διαρκείας, όσοι μπορούμε ή μετοχές και εγγραφές μελών στον ερασιτέχνη, γιατί άλλη βοήθεια αυτή η ομάδα δύσκολα θα βρει. Θέλοντας και μη, μόνο η μικρή λαϊκή της βάση έμεινε, μικρή γιατί δεν έχουν τη δυνατότητα ή την όρεξη όλοι να βάλουν το χέρι στην τσέπη πια.

zamis είπε...

http://www.sportdog.gr/article/50161/epithese-ston-kodoe

Συγχαρητηρια

cdu είπε...

Φίλτατοι, παρακολουθώ το μπάχαλο στην ομάδα με μείγμα απορίας και αηδίας. Έχουν ειπωθεί όλα οπότε, τι να πώ; Βλέπω όμως πως η "Τσολακίτιδα" έχει φαίνεται περάσει και στα blog και λέγονται "κουφά". Από που προκύπτει ότι οι Πανιώνιοι στη μεγάλη τους πλειοψηφία δέχονται τη παραρτηματοποίηση ή ότι έχασαν την αντι-ΠΟΚ διάθεση; Από τη γκρίνια όλο το χειμώνα; Από τη λογική "δε σηκώνουμε μύγα" ακόμη και όταν επρόκειτο για συναλλαγή μεταξύ δύο εταιρειών ή μήπως από τις πωλήσεις διαρκείας;
Μή λέμε και ότι θέλουμε.

br fun_atic είπε...

Είναι προφανές cdu ότι δεν πηγαίνεις σε πανιώνια στέκια...Τώρα τελευταία έχω βαρεθεί να ακούω το παραμύθι ότι είναι Οκ να παίρνουμε παίκτες από τον γάβρο αρκεί να μην έχει προβλήματα η ομάδα.

IWN1998 είπε...

Νομίζω ότι λέγεται ότι είναι ΟΚ οι δανεισμοί αν έχεις κενά δυσαναπλήρωτα και δεν έχεις άλλη οικονομική λύση. Παράρτημα γίνεσαι όταν το παρακάνεις και όταν το κάνεις με δεσμεύσεις. Αλλιώς όλοι δανείζονται. Αν δανειστείς το Μιλοβάνοβιτς από τον Ερυθρό Αστέρα, γίνεσαι παράρτημα του; Οι δανεισμοί είναι μέσα στα εργαλεία που έχεις σαν ομάδα αλλά εξαρτάται πως γίνονται.

IWN1998 είπε...

@zamis. Ίσως έγινε γιατί ανεγκέφαλοι ή έστω θερμοκέφαλοι υπάρχουν πολλοί και παντού. Βέβαια το aek365 που είναι η βασική πηγή της είδησης, δεν είναι και ότι πιο αξιόπιστο. Εγώ πάντως ήμουν σε αντίστοιχη περίπτωση παρουσίας του Κοντοέ στη Νέα Σμύρνη, όπου δεν υπήρχε κανένα επεισόδιο.
Πάντως το να ασχολούμαστε τώρα με τον Κοντοέ σε αυτή τη φάση είναι πραγματικά εκτός τόπου και χρόνου. Και εν τέλει είναι παρελθόν... Επίσης ας σκεφτούν όλοι ότι είναι φίλαθλοι ενός ιστορικού συλλόγου που υποτίθεται έχει παρακαταθήκες κάποιες αρχές στις οποίες σίγουρα ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ Ο ΡΕΒΑΝΣΙΣΜΟΣ και μάλιστα αυτού του επιπέδου.

br fun_atic είπε...

Ασφαλώς και δεν θα φοβόμασταν παράρτημα.Εκτός βέβαια αν ο ερυθρός Αστέρας Αποκτούσε κατά προτεραιότητα καθε παίκτη μας που τον ενδιέφερε ή μας υποχρέωνε να του ψήνουμε παίκτες...Το ότι το κάνουν κι άλλοι δεν σημαίνει οπτι πρέπει να το κάνουμε κι εμείς,εκτός κι αν θεωρούμε ότι είμαστε το ίδιο με τον Ατρόμητο και την Κέρκυρα

zamis είπε...

Ιωνα,προφανως ειναι ετσι οπως τα λες.
Oσο για τους δανεισμους,επισης προφανως δεν ειναι οι δανεισμοι αυτοι καθ'αυτοι το θεμα.
Ειναι ολο το διχτυ του γαβρου πανω μας,απο τη στηριξη που παρεχουμε σε θεσμικο επιπεδο στον βαγγελα(γινομενοι και βασιλικοτεροι του βασιλεως ενιοτε) μεχρι τους αδιευκρινηστους ορους πωλησης Μανιατη,στους οποιους συμπεριλαμβανονται επισης πολλα ερωτηματικα για το ρολο του προπονητη.
Ο οποιος προπονητης εχει παρεμβει υπερ κουρβεων στην ιστορια αυτη που εξεθεσε ανεπανορθωτα την διοικηση και τους κυκλους της(sic).
Και ο οποιος πιθανοτατα διεκδικει θεση στα μεταλια αμοιβων της σουπερλιγδ,ασε τις φημες για τα 300 του γεωργιανου και την επιδιωξη του να διωξει οτι ακριβο εχουμε(και Μητρογλου ισως).
Το οτι ειμαστε ξεφραγο αμπελι δεν χωραει αμφιβολλια,θα ελεγα ομως οτι η συνεργασια προπονητη-προεδρου ειναι αγαστη.
Ε,κι οταν ακους οσους θελει να ξεφορτωθει ο γαβ να γραφονται και για σενα,το θεμα δανεισμος αποκτα αλλες διαστασεις.Γιατι βεβαια παικτουρα σαν τον Νταρμπυσαιρ δεν θα παρουμε ποτε..
Καταλαβαινεις οτι το λιγοτερο που με απασχολει ειναι αν η ομαδα παρουσιαζεται σε καλυτερη κατασταση απο τα αχαρακτηριστα περυσινα.
Και φυσικα συμφωνω μαζι σου οτι Τσακιρης και Λιανος(και ειδικα ο πρωτος)πρεπει να εμφανιστουν με καποιο τροπο τελος παντων!

IWN1998 είπε...

Μια προσθήκη σχετικά με τον Κρικβέλια. Είναι ακριβός για αμυντικός πιθανότατα αλλά σε κάθε περίπτωση αποδεικνύεται ένα από τα βασικά μας ατού και είναι καθαρός αριστεροπόδαρος που δεν υπάρχουν και πολλοί στην αγορά.

Δυστυχώς τα οικονομικά προβλήματα θα αυξηθούν με τις περικοπές των χορηγιών ΟΠΑΠ. Ακούγοντας ότι ομάδες τρίτης εθνικής (Πλατανιάς, Χανιά) έχουν πουλήσει τα διπλάσια διαρκείας από μας (εντάξει είναι φθηνότερα αλλά μιλάμε για γ΄ εθνική), είναι λυπηρή η απαξίωση της ομάδας για την οποία μεν φταίει η διοίκηση και η απερίγραπτη τριβή όλο το καλοκαίρι με τις couvroσαχλαμάρες αλλά φταίμε και μεις που περιμένουμε τον από μηχανής Τσακίρη να σώσει την ομάδα μας.
Είναι άραγε κάτι σαν Πλατανιάς ο Πανιώνιος με τα 300-350 διαρκείας; Ας το σκεφτούμε.

claire είπε...

@IWN1998:

Το aek365 λέει πάνω κάτω την αλήθεια. Όντως 2-3 πάνθηρες έπιασαν τον Κοντοέ στο Sugar Cubes και του είπαν να μην ξαναπατήσει εκεί. Δεν νομίζω όμως οτι τον πέταξαν και σηκωτό απο εκεί. Φίλος που τους είδε να μιλάνε έξω απο το μαγαζί είπε οτι μίλαγαν αρκετά ήρεμα.

Ron Barceló είπε...

Ελα μωρέ τώρα με το Γιαννάκη τον Κοτοε..
Την τρίχα τριχιά, μια ζωή τα ίδια το αεκ365-44.
Τέτοια εμπάθεια με την ΠΑΝΙΩΝΙΟ δεν έχει ξαναυπάρξει.
Μη δίνετε σημασία σε τσατσορεπορταζ που το μόνο που κάνουν είναι να δυναμιτίζουν ακόμη περισσότερο το (ήδη τεταμένο) κλίμα.

IWN1998 είπε...

@claire. Σε κάθε περίπτωση είναι χωρίς νόημα τέτοιες ενέργειες. Δεν αξίζει τον κόπο και δεν αρμόζει στη ιστορία του συλλόγου.

br fun_atic είπε...

είναι διαφορετικό όμως να έκαναν μια απλή κουβέντα και διαφορετικό να τον πέταξαν έξω...Το θέμα είναι ότι υπάρχει ένα οπαδικό μέσο το οποίο στρέφεται πάντα με αντίστοιχους τρόπους και μέσα κατά της ομάδας μας.

Κάποτε το συγκεκριμένο μέσο δεν έπαιρνε διαπίστευση για την Ν.Σ και πολύ καλά γίνονταν...

br fun_atic είπε...

διαβάζω στο fb ότι όχι μόνο δεν έγιναν τα πράγματα όπως γράφει το κοτοπουλοsite αλλά οι φίλαθλοι, μετά την κουβέντα του πλήρωσαν και τον καφέ. Είναι πολύ σωστή η άποψη που διαβάζω ότι αν έγιναν τα πράγματα έτσι, πρέπει να τοποθετηθεί ο Κοντοές.

Endys είπε...

Βλέπω τον Ντάτο να παίζει πιο μπροστά αριστερά και γι αυτό ζήτησε αριστερό μπακ (και αυτομάτως τα λεφτά του Ντάτο δεν είναι πολλά)

Μην αφήνετε τους βάζελους και τα χανούμια να σας δηλητηριάζουν με το "παράρτημα". Αυτοί προσπαθούν να κρύψουν την ανικανότητά τους στα διαπλεκόμενα και δημιουργούν καταστάσεις. Επίσης βγάζουν και εμπάθεια.

BR νομίζω ότι άθελά σου παραπληροφορείς. Άλλο να λέει ο κόσμος ότι "αν είναι να καλύψω τρύπες που πονάνε, δεν με νοιάζει να πάρω δανεικούς από οποιονδήποτε" κι άλλο αυτό που γράφεις.
Το ότι ο κόσμος δεν θέλει ομηρία, το απέδειξε περίτρανα και περήφανα στην περίπτωση του Ψωμιάδη. Όταν προτίμησε να δει την ομάδα καθαρή και στην Β' παρά με τον Μάκη στην Ευρώπη. Ότι η απόφαση ήταν τόσο δύσκολη και αρχιδάτη, φάνηκε όταν μετά από λίγο οι Ηρακλειδείς παρακαλούσαν γι αυτό.

Από την στιγμή που δεν πήραμε νέους για "ψήσιμο" όπως έκανε ο ΟΦΗ δεν είμαστε παράρτημα κανενός κι αν αύριο πάρουμε παίκτες όπως ο Γκαλίτσιος ή ο Νέμεθ, αυτό δεν θα αλλάξει. Απλά θα έχουμε καλύψει τρύπες.
Οι άλλοι οι καραγκιόζηδες πάλι θα προσπαθούν να μας δηλητηριάσουν με παραρτήματα κλπ για να κρύψουν τα χάλια τους, αλλά εμείς πραγματικά θα ξέρουμε την αλήθεια: ότι δεν χρωστάμε σε κανένα καργιόλη (άντε ίσως σε κανένα από το προπονητικό τιμ)

John - Singapore είπε...

Οούτε ο Τσακ Νορις δεν μπορεί να κάνει ένα-δύο με την διαφημιστική πινακίδα όπως ο μέγιστος Φανούρης μπροστά στη 2!

Ο Κοντοές πίνει καφέ στην Ν. Σμύρνη και γίνεται είδηση? Προσωπικά ας πιεί καφέ και στο Members Club και να του τον κεράσουν κιόλας. Θα [ερίμενα να μήν μας απασχολεί το θέμα, και να είμαστε πάρα πολύ απασχολημένοι με άλλα ζητήματα, πιό φλέγοντα.
Η σχέση "παραρτημα" ή όχι φαίνεται κυρίως στα παιχνίδια, όχι απαραίοτητα στα μεταξύ μας αλλά και στα άλλα, στις κίτρινες, στις κόκκινες, στους τραυματισμούς, στο κόψιμο βαθμών κτλ. Θα δούμε...
Εγω νομίζω οτι σαν μέσος άνυρωπος καλείσαι να κάνεις συμβιβασμούς στην ζωή σου και στην δουλειά σου. Δέν βλέπω κανένα λόγο όμως σαν φίλαλθλος να κάνεις ηθελημένα συμβιβασμούς στην "κ...λα" σου που για μάς είναι κόκκινη και μπλέ.

br fun_atic είπε...

Για να δούμε endys αν παραπληροφορώ ή αν εθελοτυφλούμε.

Από την ημέρα που ανέλαβε ο κος Μαρινάκης τον Ολυμπιακό στον Πανιώνιο έχουν έρθει οι:

1. Παναγόπουλος, Σκούρτη,Στρακόσια, Μέσσι Αλβανίας, γυμναστής,Γκαλίτσιος, Σβέρκος, Μήτρογλου, Λεμονής, Ελευθερόπουλος κ.α. Κατά το ίδιο διάστημα αποτέλεσαν μεταγραφικούς μας στόχους (ή καλύτερα στόχους δανεισμού) άλλοι τόσοι παίκτες προερχόμενοι από τον Ολυμπιακό (Νέμεθ,διάφοροι ιτσιρικάδες, Νταρμπισιρ,Επστάιν και πολλοί άλλοι).

2. Ο Πανιώνιος ήταν από τις λίγες ομάδες που στήριξαν τον Ολυμπιακό ή τον ίδιο τον Μαρινάκη σε κρίσιμες ψηφοφορίες στην super League όταν την είχε πραγματικά άσχημα.

3. Ξέραμε όλοι καλά ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρονταν για παίκτες σε δύο θέσεις. Δεξί μπακ και αμυντικό χαφ. Γνωρίζουμε ότι τα πράγματα πήγαιναν σε λύση πακέτο για Μανιάτη και Κούμο. Τελικά δόθηκε ο Κουμο, χωρίς ποτέ να μάθουμε πόσο στοίχησε η μεταγραφή του,για πότε ήταν οι επιταγές κ.λ.π Πρόσφατα μάθαμε ότι από την μεταγραφή του Μανιάτη θα είχε έμμεσο οικονομικό όφελος ο προπονητής της ομάδας (κατά τον κο Τσολακάκη).Σημαντικό είναι ότι ο Μανιάτης δόθηκε χωρίς να έχουμε εξασφαλίσει την μεταγραφική μας ενίσχυση.

4. Στο περσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην Ν.Σμύρνη, νομίζω ότι δεν χωράει αμφιβολία ότι μας έδωσε το Χ.Σκέψου μόνο από ότε είχαμε να αποσπάσουμε βαθμό και με πόσα γκολ φεύγουμε τα τελευταία χρόνια από το Καραισκάκης.

Δεν θα μου κάνει εντύπωση κάποιος από τους παίκτες μας που θα ξεπεταχτεί φέτος να βρεθεί στα χέρια του Ολυμπιακού.

Όλως τυχαίως δύο από τους καλύτερους πολίστες μας κατέληξαν στον Ολυμπιακό, αν και η μάδα του Πειραιά είχε πέρσι αντίστοιχα με εμάς οικονομικά προβλήματα (ίσως να τα έχει και φέτος), ενώ η ομάδα που πλέον έχι το χρήμα είναι η Χίος.

Θα σου έλεγα και για κάποιους από τους επενδυτές, αλλά δεν θέλω να το χοντρύνω. Πιστεύω ότι καταλαβαίνεις.

Τα παραδείγματα είναι πολλά.Υπάρχει όμως ένα ακόμη ισχυρότερο επιχείρημα. Ο Πανιώνιος ΔΕΝ είχε συναλλαγές με τον Ολυμπιακό από την εποχή του Ζίζι Ρόμπερτς...

Θεωρώ δεδομένο λοιπόν ότι έχουμε γίνει παράρτημα του Ολυμπιακού και ότι οι Πανιώνιοι δεν αντιδρούν σ' αυτό όπως σε άλλες περιπτώσεις.Να σου πω όμως ότι στην περίπτωση του Μάκαρου, πέρα από τον κόσμο, αντέδρασαν και πρόσωπα τα οποία είχαν συμφέρον να μην δοθεί η ομάδα συγκεκριμένα στον Μάκη ή να δοθεί σε εκείνους...Άρα δεν ήταν οι εκδηλώσεις όλων τόσο αυθόρμητες.

Θα σου πω και κάτι άλλο. ΟΚ καταλαβαίνω να βάζουμε λίγο νερό στο κρασί μας μια που δεν έχουμε στον ήλιο μοίρα και η ομάδα πρέπει να τρέξει. Κι άλλες ομάδες είναι παραρτήματα. Πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα η Κέρκυρα και ο Ατρόμητος. Καμία όμως από τις δύο ομάδες δεν έχει χειριστεί δημόσια το θέμα όπως το έχουμε χειριστεί εμείς...Φοβάμαι ότι δεν τηρούμε ούτε τα προσχήματα.Θα χαρώ να ακούσω την άποψή σου σ' αυτά.

br fun_atic είπε...

Τελικά δόθηκε ο Μανιάτης (ήθελα να γράψω)

br fun_atic είπε...

Και όλα αυτά βέβαια δεν σημαίνουν ότι συμφωνύσα να πάει η ομάδα στον Μάκη.Θα ήταν μια καταστροφική επιλογή.

Το ότι όμως έχουμε ένα σωρό προβλήματα δεν πρέπει να μας οδηγεί στην εύκολη σημερινή λύση και στην δκαιολογία:αφού το κάνουν και άλλοι ας το κάνουμε κει εμείς.Μια λοιπόν που έχουμε παραδείγματα ας σκεφτούμε πως αντιμετωπίζει τα πράγματα ο Εργοτέλης και πως χειρίστηκε την προφανέστατη συνεργασία της με τον Ολυμπιακό η Ξάνθη.

zamis είπε...

Θες να δωσεις τον Κουμο και δεν κρατιεσαι,ετσι?

NK99 είπε...

Όσο ο Πανιώνιος ανήκει στον ερασιτέχνη δεν είναι παράρτημα κανενός. Αν αλλάξει η διοίκηση αλλάζει και η πολιτική αφού δεν υπάρχει ιδιοκτησιακή σχέση της ΠΑΕ με τον πρόεδρο του ΟΣΦΠ όπως υπήρχε στο παρελθόν επί Μοβσεσιάν. Μήπως έγινε προσπάθεια να υπάρξει και τέτοια σχέση???

Έχουμε την ατυχία ή την ανικανότητα να έχουμε πρόεδρο ένα χοντρόπετσο χωρίς ίχνος ευθιξίας άνθρωπο ο οποίος διαφημίζει τη σχέση του με τον πρόεδρο του ΟΣΦΠ (κάποιοι λένε ότι είναι υπάλληλος εγώ δεν το ξέρω) χωρίς να ντρέπεται λέγοντας μέλιστα ότι θα την εκμεταλλεύεται ενώ στην πραγματικότητα συμβαίνει ακριβώς το ανάποδο.

Αν υπάρχει η σχέση υπαλλήλου εργοδότη γιατί δεν επεμβαίνει η επιτροπή επαγγελματισκού αθλητισμού? Αλλά εδώ δεν επεμβαίνουμε εμείς....

Η πολιτική λοιπόν του διαχρονικού αποτελεί ντροπή για τον Πανιώνιο και τους φιλάθλους του (πράγματι όχι όλους) και είναι βέβαιο ότι ο ίδιος έχει προσωπικό όφελος από αυτή την πολιτική.

zamis είπε...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=128757250

Αλλος ενας που απαξιωθηκε ολη την περυσινη χρονια κι εφυγε απ'τη..γαλερα.

br fun_atic είπε...

Ναι. Ανήκει στον ερασιτέχνη. Που και πότε έχουν πάρει αποφάσεις τα μέλη του ερασιτέχνη για την Π.Α.Ε; Ποιά διοίκηση εξελέγη από την Γ.Σ του ερασιτέχνη; Πόσοι γράφτηκαν μέλη; Ο ίδιος έκανα προσπάθεια για εγγραφή νέων μελών. Γράφτηκαν τότε 8 μέλη. Λίγα; Ξέρεις από πότε είχαν να δουν εγγραφή στον ερασιτέχνη; Άστο καλύτερα.Θα μπορούσαν να γίνονται ττα καταγκιοζιλίκια των παραιτήσεων, των ανακλήσεων και της μη αποδοχής των παραιτήσεων αν υπήρχε εκλεγμένη διοίκηση; Αν έστω στην Γ.Σ της ΠΑ.Ε εκπροσωπούνταν σωστά οι μέτοχοι;Και να πάρουμε μόνο το παράδειγμα του Τσακίρη. Πόσους εκπροσώπους έχει στο Δ.Σ, αφού κατέχει το 22%; Κανέναν.Άρα σε επίσημο επίπεδο δεν υπάρχει αντίλογος.

Κατά τα άλλα ο Πανιώνιος ανήκει στον κόσμο του, είμαστε διαφορετικοί και κόντρα στο κατεστημένο (εκτός κι αν μας έδινε ο Βανζέλ τν Ντάρμπισιρ, τον Νέμεθ ή τον Επστάιν - γιατί απλά θα κάναμε ότι κάνουν όλοι)...

Όχι. Να λέμε αλήθειες. Το διαχρονικό παράρτημα του γάβρου ήταν η Ξάνθη. Και όμως δεν έχει δώσει ούτε τις μισές λαβές για σχόλια διαχρονικά απ' όσες δώσαμε εμείς σε δύο χρόνια.

IWN1998 είπε...

Φέτος η βοήθεια από Ολυμπιακό λόγω του περυσινού προηγουμένου, είναι σχεδόν μηδενική. Νομίζω είναι υπερβολή να αναφέρεις τον Ελευθερόπουλο σαν αλλησιβερίσι μας με τον Ολυμπιακό. Ίσως μπορεί να βάλεις το Σιδεράκη, αλλά αν δεν κάνω λάθος σαν ελεύθερο τον πήραμε.
Η παραρτηματοποίηση φέτος πιθανόν έγκειται απλά και μόνον στην παρουσία Λεμονή και όχι παικτών. και τους τελευταίους υποψήφιους δανείκους, Κατάι και Γκαλίτσιο φαίνεται να τους παίρνει ο ΟΦΗ.
Τέλος πάντων, αν οι συνεργασίες γίνονται με τρόπο που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και χωρίς παρανομίες, τότε και μόνον τότε είναι θεμιτές.
Αν δεν τις θέλουμε διόλου, θα πρέπει να αποκτήσουμε αυτάρκεια που θα εξασφαλίσει την πλήρη αποφυγή των όποιων εξαρτήσεων. Αλλά σε αυτόν τον κόσμο, υπάρχουν αλληλοεξαρτήσεις όπως και να το κάνουμε. Ο Τσακίρης μέσω Φερέρα είχε προσπαθήσει συνεργασία με την Εσπανιόλ, που και αυτή μίλαγε για κατά προτεραιότητα επιλογή παικτών του Πανιωνίου που την ενδιαφέρουν. Προφανώς η Εσπανιόλ είναι μια ξένη ομάδα που παίζει σε άλλο πρωτάθλημα και η εξάρτηση αυτή δεν δημιουργούσε υποψίες για τη συμμετοχή της ομάδας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εδώ όμως επιτρέπονται οι δανεισμοί μεταξύ ομάδων του αυτού πρωταθλήματος και δημιουργείται το θέμα του να παίζουν τρεις-τέσσερεις ομάδες με δανεικούς παίκτες μιας άλλης ομάδας. Αυτή η πτυχή δεν έχει ακόμα απασχολήσει τον κο Γερουλάνο...
Πάντως ειλικρινά φέτος για την ποδοσφαιρική ομάδα δεν θεωρώ ότι η συζήτηση περί παραρτήματος είναι έγκυρη, όσο αφορά τους παίκτες. Αν εννοούμε μέλη της διοίκησης ή του τεχνικού τιμ, μπορεί να στέκει η συζήτηση, αλλά τότε τους άλλους που έχουν διπλάσιους δανεικούς απ' αυτούς που είχαμε εμείς πέρυσι πως να τους ονομάσουμε;
Το θέμα το περί παραρτήματος και η διαφορά μας με τους ΣπανοΟΦΗδες έγκειται στην επαγγελματική σχέση Βεντούρη-Μαρινάκη και στην προέλευση Λεμονή, το καταλαβαίνω.
Αν δεν μας αρέσουν τέτοιες σκιές, όσο η ομάδα ανήκει στον ερασιτέχνη, μόνο μέσω νέων μελών στον ερασιτέχνη μπορούμε να την αλλάξουμε. Πάντως το να αποκλείουμε συνεργασίες για να μην μας λένε οι ΑΕΚτζήδες παράρτημα ή να μας παίρνουν παίκτες εκείνοι με τις γνωστές επιταγές δόσεων του Κωτσόβολου, φαντάζει βλακώδες. Ας βάλουμε ένα μέτρο σε όλα.

Όσο περνάει ο καιρός από το Μάιο και μετά, δυστυχώς αντί να υπάρξει η όποια προσέγγιση των Πανιώνιων μερίδων, φαίνεται να γινόμαστε θεατές εντονότερων συγκρούσεων και έχει διαμορφωθεί ένας γόρδιος δεσμός αλληλοσυγκρουόμενων συμφερόντων, ρεβανσισμών και αντιπαλοτήτων, που σφίγγει στο λαιμό του συλλόγου.
Αν δεν καταλάβουν όλοι ότι πρέπει να προσπαθήσουν να προσεγγίσουν, το πιθανότερο είναι ότι θα διώξουν τον κόσμο τελείως.

zamis είπε...

http://www.sday.gr/Football/Super-League/Panionios/Το--κυανερυθρο---θεατρο-του-παραλογου-.aspx

Αρθρο του Μακη με το οποιο διαφωνω διοτι δινει κομματι της πραγματικοτητας και οχι συνολικη εικονα αλλα να μην επαναλαμβανομαι.
Ολα τα λεφτα η φωτο Ριερα and friends.

NK99 είπε...

Όσο ο Πανιώνιος είναι στον ερασιτέχνη υπάρχει ελπίδα διότι αν βρεθεί κάποιος άνθρωπος να συσπειρώσει τον κόσμο ο διαχρονικός θα γίνει καπνός και ούτε θα το πάρει χαμπάρι. Παράδειγμα αν αλλάξει γνώμη ο Τσακίρης ή ο Λιανός είναι πανεύκολο να γίνουν αυτοί πρόεδροι του ερασιτέχνη. Αν η ομάδα πουληθεί σε έλληνες επιχειρηματίες που μεταμφίεζονται κάθε φορά σε κύπριους ή κουβετιανούς τότε δεν θα γίνεται τίποτα.

Όσο για τους πανιώνιους που θέλουν να βλέπουν παίκτες του ΟΣΦΠ γιατί δεν πάνε να δουν την πρώτη ομάδα στο Καραισκάκη που είναι και καλύτεροι. Ας το σκεφτούν λίγο...

IWN1998 είπε...

Ποιοι είναι οι παίκτες του ΟΣΦΠ φέτος στον Πανιώνιο. O Παναγόπουλος και ο Σιδεράκης;
Δεν είναι το θέμα των δανεισμών, αυτών καθ' εαυτών, αλλά των εξαρτήσεων που δημιουργούν αναλόγως με το καθεστώς που γίνονται. Έτσι νομίζω.

Εφόσον πάντως δεν έγιναν οι δανεισμοί παικτών, έχει πρακτικό νόημα η συζήτηση περί παραρτήματος σε αυτό το επίπεδο, τη δεδομένη στιγμή; Ναι συζητήθηκαν και πιθανόν ζητήθηκαν. Δεν έγιναν. Και η ομάδα έχει κάποια κενά αλλά σίγουρα δεν φαντάζει σαν πρόβλημά της, το αγωνιστικό.

Υπάρχει μια διοίκηση της ΠΑΕ η οποία δεν αρέσει στη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου. Αλλά αυτοί που θα παρουσίαζαν την εναλλακτική πρόταση αποστασιοποιήθηκαν καλώς ή κακώς. Το μόνο που μένει είναι να στηρίξουμε την ομάδα όσο μπορούμε σε αυτή την φάση και να προσπαθήσουμε να την προφυλάξουμε από ύποπτες κινήσεις και ίσως με την προσπάθεια ευρύτερης συμμετοχής στα κοινά της (ερασιτέχνη κλπ) να προετοιμάσουμε το μέλλον. Δεν μπορώ ειλικρινά να δω κάτι άλλο που να είναι ωφέλιμο σε αυτή τη φάση. Εκτός και αν αυτοί που διάλεξαν την αποστασιοποίηση αλλάξουν γνώμη και με άλλη τακτική από αυτή ή της σύγκρουσης ή της φυγής, καταφέρουν με τη βοήθεια του κόσμου να δημιουργήσουν άλλες συνθήκες.

br fun_atic είπε...

Να σου θυμίσω Ίωνα ότι έχουμε ενδιαφερθεί για σειρά παικτών του Ολυμπιακού ενώ κι εκείνος ενδιαφέρθηκε για τον Μάχο.

br fun_atic είπε...

Και γιατί να βοηθηπσουν;Όπως πολύ σωστά λες,ως φίλαθλοι μπορούμε να βοηθηπσουμε.Πόσα διαρκείας πουλήθηκαν;Πόσοι κατέθεσαν χρήματα για αγορά μετοχών,πόσοι γράφτηκαν μέλη του ερασιτεπχνη;Όταν αυτοί που λες βλέπουν αυτή την αναισθησία του κόσμου,γιατί να βοηθήσουν;Για να βάζουν λεφτά και να τους βρίζουμε κι από πάνω;

NK είπε...

σχετικά με το άρθρο του διόγου θα ήθελα να παρατηρήσω τα εξής:

- γινεται σαφής προσπάθεια αγιοποίησης του λεμονή, όπως άλλωστε ειναι και η γραμμή sporfm - sporday. Θυμηθείτε μόνο πόσο σπρώξιμο έδωσαν στην κουρβα οι συγκεκριμένοι οργανισμοί. τυχαιο?

- ποιες ειναι κατα τη γνωμη οι αρμοδιοτητες του λεμονη και τελωσπάντων τι ακριβώς ειναι? προπονητής μάνατζερ ή μηπως πρόεδρος. ποιος ο ρόλος του στις αποδεσμέυσεις θα μάθουμε? για παραδειγμα όταν διατυμπανιζε ότι παίκτες όπως ο ριερα ο μποσκο ο σαλαλι κλπ κλπ δεν του κανουν, ενω απ την αλλη επιθυμουσε την απόκτηση παικτών όπως ο κατσικογιαννης και ο νικλιτσιωτης συνεδραμε η όχι στην προσπαθεια παραρτηματοποιησης της ομάδας?

- επισης αν του κανουν τετοιo πολεμο απ την παε γιατι δεν φευγει αραγε? μηπως οι κουρβεοι απο το μπαχρειν του πειραια του λενε να κανει υπομονή?

και πότε επιτέλους κυριε διόγο μας θα μας αποκαλύψετε τα ονόματα των κουρβέων που μας είχατε υποσχεθει? μας εχει φαει η αγωνία.

John - Singapore είπε...

Είναι κουραστικό δεν νομίζετε να λέμε συνέχεια οτι δεν βοηθάνε γιατί τους βρίζουνε?
Είναι πασιφανές πλέον οτι όλοι πήραν το μάθημα τους. Αρκετοί από αυτούς που έβριζαν τον Τσακίρη κατανοούν οτι χωρίς τον Τσακίρη είναι πολύ μα πολύ χειρότερα τα πράγματα και πλέον είναι έτοιμοι για την συμφιλίωση και συνύπαρξη. Ο Τσακίρης μετά το φιάσκο του Κιντή και την τραγωδία "Πανιώνια Χέρι" είμαι βέβαιος οτι αποκόμισε χρήσιμα συμπεράσματα για το τί πήγε λάθος και πώς θα μπορούσε να οργανωθεί σωστότερα το όλο θέμα.
Το έγραψα και παλαιότερα και το επαναλαμβάνω, το να θέλεις και να μήν μπορείς να βοηθήσεις είναι λογικό. Το να μπορείς αλλά να μήν το κάνεις από πείσμα είναι λαλακία.
Τώρα, κάθεται και η κουτσή Μαρία σαν και εμένα και έχει άποψη για την Διοίκηση, το προπονητικό κτλ διότι η ομάδα ανήκει στον Ερασιτέχνη δηλαδή στον κοσμο. Όταν κάποιος την αγοράσει όμως, τα περιθώρια κριτικής και αμπελοφιλοσοφίας μικραίνουν διότι με τα λεφτά του άλλου δέν μπορώ να κάνω κουμάντο και κριτική. Κάποτε κάποιος έγραψε οτι ο Τσακίρης έκανε μέγα Διοικητικό ατόπημα προσπαθωντας να ικανοποιήσει τους πάντες σε όλα. Συμφωνώ απόλυτα και πιστεύω πώς ένας έξυπνος άνυρωπος ΔΕΝ θα επαναλάβει το ίδιο λάθος. Άς γυρίσει και ας στεναχωρήσει κάποιους, και τί έγινε? Εδώ το ένα τρίτο των Ελλήνων έχει ψηφίσει μια κυβέρνηση που τελικά είναι δυσάρεστη στο 95% του συνόλου αλλά παραμένει κυβέρνηση!

zamis είπε...

κουρβεοι απο μπαχρειν πειραια lol!!!!!!!!!!

zamis είπε...

Κι αλλη μια αναπαντητη ερωτηση.Ο Παπαλουης πως ακριβως εμφανιστηκε ξαφνικα στο προσκηνιο?

br fun_atic είπε...

Δηλαδή εμείς Είμαστε δικαιολογημένοι να μην δώσουμε 70 ευρώ για τον ερασιτέχνη ή 100 ευρώ για μετοχές ή 250 για διαρκείας ( και πολλά λέω) ενώ εκείνοι πρέπει να τα χώνουν χοντρά για να κάνουμε όλοι εμείς το κέφι μας.

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

Αγαπητέ ΝΚ αγχώνεσαι βλέπω. Δεν πειράζει. Λοιπόν αν διάβασες στο σημερινό Φίλαθλο, ο κύριος Βεντούρης έχει στα χέρια του τραπεζική επιταγή ύψους 1.200.000 ευρώ από την Couvra για την αύξηση του μ.κ. και την ομάδα του Πόλο. Τώρα γιατί δεν το λεει ο ίδιος αυτό είναι και δική μου απορία...

Ομως οι εξελίξεις δεν σταματούν εδώ. Κάνε λίγο υπομονή και μην αγχώνεσαι. οσο για τα ονόματα και αυτά στην ώρα τους. Υπομονή...

IWN1998 είπε...

Περνάει όμως η ώρα Μάκη και το πόλο πχ φυλλορροεί και σέντερ φορ δεν παίρνουμε καιΛεμονής και Τσολακάκης τρώγονται και εμείς είμαστε σε κατάθλιψη κυανέρυθρης απόχρωσης.

IWN1998 είπε...

@zamis. Επισήμως υποτίθεται ότι τον κο Παπαλόη και τους συν αυτώ εν COUVRA επενδυτάς, τους συνέστησε στον κο Βεντούρη, ο κος Κατσιφαράκης, αν δεν κάνω λάθος.

zamis είπε...

Αυτο που λεει ο Μακης οτι γραφει ο Φιλαθλος-αν ισχυει- σημαινει οτι ο Βεντουρης σαμποταρει την πωληση(και σαμποταρε..)για τους λογους του.Οπως και ο Τσολακακης για τους δικους του..
Οι αγοραστες που ειναι και ποιοι ειναι ομως οεο?

IWN1998 είπε...

Δεν χρειάζεται να ελεγχθούν οι επιταγές άραγε; Μια ε΄ρωτηση κάνω που ίσως δικαιολογεί την καθυστέρηση...

Αυτό που βέβαια υποθέτω ότι λέει ο Μάκης είναι πιθανόν αυτό που γράφει και ο Zamis γιατί εδώ και κάποιες μέρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας δηλώσεις Couvraδων που κάθε άλλο παρά δείχνουν τη στήριξη τους στη νυν διοίκηση του Πανιωνίου και στον πρόεδρο της ΠΑΕ τους οποίους έλεγαν ότι θα διατηρούσαν άμα τη αγορά του πλειοψηφικού πακέτου. Πχ δηλώσεις του στυλ "γιατί να βάλουμε τα λεφτά της ΑΜΚ; Για να στηρίξουμε τη νυν διοίκηση;".
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ => ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!

John - Singapore είπε...

@br fun@tic:
Ο Τσακίρης είναι άνυθωπος που μπορεί να δώσει περισσότερα πράγμτα από οτι χρήματα. Δεν ζητάω να σπρώχνει χρήμα για να κάνω εγώ, εσυ και οι λοιποί το κέφι μας.
Ζητάω ηγεσία, ζητάω Διοίκηση, ζητάω προγραμματισμό, ζητάω τεχνογνωσία, σοβαρότητα, αξιοπρέπεια, φίλαλθλο πνευμα, στόχους, φιλλοδοξίες, όνειρα, ελπίδες, περηφάνια, σταθερότητα.
Ας αναλάβει το καράβι και ας μην βάλλει ούτε ένα ευρώ. Δεν με νοιάζει να πάρει παίκτες, να κάνει μεταγραφές αεροδρομίου, με νοιάζει να ξανανιώσω οτι οι υπόλοιποι με ζηλέυουν που είμαι Πανιώνιος και έχω τέτοια Διοίκηση. Να ξαναγίνω παράδειγμα προς μίμηση, και ας μην κερδίσω ποτέ. Ας πέσω και κατηγορία, τί στο καλό? Πανιώνιος είμαι δέν θα σκάσω κιόλας.
Εγώ δεν το κάνω γιατί έχω βιοποριστικές ανάγκες που με καθηλώνουν στην καρέκλα του γραφείου μου για 10 ώριτσες την ημέρα για να ταϊσω τα γυναικόπεδα. Άρα εγώ δέν είμαι διαθέσιμος. Ο Τσακίρης ήταν και μπορεί να ξανα είναι άν θέλει!

Templar είπε...

Allahu Akbaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr!!!

Salaam Alaikum αδέλφια και καλό χειμώνα!!!

IWN1998 είπε...

@John. Δεν γυρνάει. Πάει και τέλειωσε. Ίσως έχει και δίκιο. Αν γυρίσει θα αρχίσουν να του ζητάνε. άλλωστε κακά τα ψέματα σαν διοίκηση και μόνον δεν ήταν και ο καλύτερος αν και ήταν Ο ΤΙΜΙΟΤΕΡΟΣ. Αλλά λείπει από μας το να νοιώθουμε το κούτελο καθαρό και να μην μπλεκόμαστε στα χάλια του ποδοσφαιρικού γίγνεσθαι, πράγμα που επί Τσακίρη, αν μη τι άλλο το νοιώθαμε και μας γέμιζε περηφάνεια.

@Templar. Καλώς ώρισες ...φαντάζομαι... από την Καραϊβική.

IWN1998 είπε...

http://www.onsports.gr/Devil-s-Diary/item/105252-Achilleas-Mpeos

br fun_atic είπε...

πριν ανοίξω το pc σκεφτόμουν τι να γράψω. Ο Ίωνας με κάλυψε σε 5 γραμμές.

1.Δεν έχω καταλάβει ορισμένα πράγματα. Η τελευταία μόρτικη επιστολή της cuvra (σας πέραμε χαμπάρι μπρε) μας έλεγε ότι έχασαν κάθε ενδιαφέρον. Τώρα (που τελειώνει η μεταγραφική περίοδος και που έχουν φύγει 3 βασικότατοι παίκτες από το πόλο) θυμήθηκαν να βάλουν λεφτά στην αύξηση;

2.Εκείνοι οι Άραβες τι έγιναν; Σε κάθε περίπτωση, αφού ήθελαν σώνει και καλά να επενδύσουν στον Πανιώνιο, γιατί δεν έμπαιναν κι εκείνοι στην αύξηση;

3. Στην προτελευταία ΓΣ ο κος Βεντούρης είχε πει ότι πίστευε (δεν ήταν σίγουρος) ότι πίσω από την cuvra ήταν ο γιος του Παρασκευαίδη. Σήμερα που έχει την επιταγή στα χέρια, ρώτησε από ποιον προέρχεται;

4. Τόσο καιρό ακούγαμε ότι τους Κύπριους τους έφερε ο κος Κατσιφαράκης και ότι οι κ Τσολακάκης και Βεντούρης σαμποτάριζαν την πρόταση για τους δικούς τους λόγους. Σήμερα τι ισχύει απ' όλα αυτά;

5. Θα περιμένω με αγωνία την ανακοίνωση κατάθεσης των χρημάτων αυτών υπερ του Πανιωνίου. Φοβάμαι μόνο μην εμφανιστούμε με καμία διαφήμιση cuvra και γελάσει και το παρδαλό κατσίκι...

Templar είπε...

@iwn

Καλώς σας βρήκα!
Ήμουν πέρα από το τέλος του κόσμου... (με τον κάπταιν Σπάρου φυσικά!!!), χωρίς internet, ειδήσεις, tv κλπ

αλλά απ' ότι βλέπω... ο χορός καλά κρατεί εδώ!

Σαν να μην έλλειψα μια μέρα...

Παραιτήσεις επί παραιτήσεων αλλά κανείς δεν παραιτείται, Λεμονής vs Τσολακάκη vs Βεντούρη vs Τσακίρη κλπ, ξανά ο Παπαλόης και η Cuvra, Άραβες αγνώστων λοιπών στοιχείων, λίστες με δανεικούς υποψήφιους, σέντερ φορ ο ... Κούμο και όλα καλά!!!

Πανιωνάρα μου γλυκιά!!!!!!

Templar είπε...

Δημόσιο ευχαριστώ στον BR για την πολύτιμη συμβολή του (μου έδωσε μαγικό τηλέφωνο) για reserve στο καλύτερο εστιατόριο (εκτός θαλασσινών) της Πελοπονήσου!

Respect!

br fun_atic είπε...

Όπως διαβάζω στον Μάκη (γιατί τον φίλαθλο δεν τον πιάνω στα χέρια μου) ο κος Βεντούρης έχει ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΕΠΙΤΑΓΗΣ Αμερικάνικης Τράπεζας ύψους 1.200.000 που θα χρησιμοποιηθεί για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και το πόλο.

Αντίγραφο;;;;;Με το αντίγραφο θα πληρωθούμε;;;

Ποιός ο λόγος να δώσουν αντίγραφο και να μην έκαναν μια καταθεσούλα στην eurobank ή στην Proton;;;

Να υποθεσω ότι μέχρι να πάρουμε το πρωτότυπο, να διαπιστώσουμε ότι έχει αντίκρυσμα και να εισπράξουμε τα χρήματα θα έχει περάσει λίγος χρόνος...Δεν ξέρω πως έχουν τα πράγματα τώρα, θυμάμαι όμως παλιά που κάτι μπαρμπάδες μου από την Αμερική μου έστελναν 50 $ κάθε χριστούγεννα και πάσχα με τραπεζική επιταγή αμερικάνικης τράπεζας, μας έβγαινε η πίστη να την εισπράξουμε...

br fun_atic είπε...

θέλεις να τα ακούσεις μου φαίνεται...Γιατί δεν με ειδοποίησες να πηγαίναμε παρέα;;; Απατεώνα :)

Templar είπε...

Γιατί αν πηγαίναμε μαζί... δεν θα έμενε φαί για τους υπόλοιπους!!!!!!!!!!!!!!!!

NK99 είπε...

Ορίστε άπιστοι από εδώ και πέρα οι φωτοτυπίες θα έρχονται συνεχώς και αδιαλείπτως...θα γεμίσουμε χρήμα έστω και σε φωτοτυπίες την ώρα που στο ΠΑΟ των μεγάλων εσόδων δεν έχουν μαντήλι να κλάψουνε.

Προτείνω να τους δώσουμε φωτοτυπίες να αγοράσουμε κανένα παίκτη τους.

br fun_atic είπε...

μπορούμε επίσης να τους δώσουμε αντίγραφα των μετοχών!!!

Παράλληλα μπορούμε να στείλουμε αντίγραφα του αντιγράφου της επιταγής σε ομάδες για αγορά παικτών ή όπου τέλος πάντων έχουμε ανοίγματα. Αυτό ούτε τα κοτόπουλα δεν το έχουν σκεφτεί!!!

zamis είπε...

Μαλιστα..

IWN1998 είπε...

Με το φωτοαντίγραφο της επιταγής μπορούμε να αγοράσουμε και τη φωτογραφία του σέντερ φορ που χρειαζόμαστε...

Endys είπε...

@BR
Όταν έγραφα ότι άθελά σου παραπληροφορείς, αναφερόμουν στην αντίληψη του κόσμου. Αν δηλαδή ο κόσμος περιμένει τον κάθε Μαρινάκη με ανοιχτά τα πόδια. Αυτό δεν πιστεύω να συμβαίνει.

Για τα υπόλοιπα που αναφέρεις, σημαντικό ρόλο παίζει ο Λεμονής. Ο Λεμονής έχει τρελούς δεσμούς με τον γαύρο αλλά η παρουσία του δεν συνδέεται με αυτόν. Αν για παράδειγμα πάρει ο Άρης για προπονητή τον Χρηστάρα τον Εμβολιάδη, θα γίνει παράρτημά μας? Ή άκομη χειρότερα θα είναι δάκτυλος της διοίκησης? Μην τρελαθούμε!!!
Όταν λοιπόν πάει ο Χρηστάρας στον Άρη, δεν θα είναι λογικό να πάρει μαζί του ανθρώπους που γνωρίζει και πιστεύει? Είτε αυτοί είναι νεαροί παίχτες, είτε προπονητές, φροντιστές κλπ? Θα γίνει ο Άρης παράρτημα? Φυσικά όχι.

Πιστεύω ότι το δηλητήριο των χανουμοβάζελων σε έχει ποτίσει. Ο Βεντούρης πέρυσι έκανε τρελό ντιλ. Πούλησε ένα από τα τρία δεξιά μπακ που είχαμε, πήρε δύο παίκτες που μας βοήθησαν να σωθούμε και κάποια χρήματα.
Η ιστορία αυτό λέει. Αν τώρα οι φυλάδες στέλνουν τους Νικλητσιώτηδες και σια στον Πανιώνιο ποσώς με ενδιαφέρει. Με ενδιαφέρουν οι πράξεις και αυτές μέχρι σήμερα δεν δημιουργούν την παραμικρή ένδειξη παραρτήματος.

ΥΓ με βάση τις μεταγραφές (για τα περί Ζίζι) είμαστε καραπαράρτημα της Άεκ

br fun_atic είπε...

Οι σχέσεις με τον Ολυμπιακό ξεκίνησαν πριν την άφιξη Λεμονή.

Να σε ρωτήσω κάτι;Πως βλέπει ο κόσμος τη σχέση μας με την ΑΕΚ και πως με τον Ολυμπιακό;

Επαναλαμβάνω ότι η απόλυτη στάση του Τσακίρη έναντι στο ΠΟΚ μας άρεσε. Είχε την πολυτέλεια να το κάνει γιατί είχε τα χρήματα. Αν κάποιος δεν έχει τα χρήματα είναι λογικό να έχει λιγότερο απόλυτη στάση, η οποία μπορεί να δικαιολογηθεί στα πλαίσια της αγοράς και των συναλλαγών. Υπό αυτό το πρίσμα η δήλωση: πουλάω σε οποιονδήποτε εκτός από το ΠΟΚ δεν είναι σωστή όταν έχεις ένα μαγαζί που ζει από τις πωλήσεις παικτών. Είναι σαν να έχεις ένα κατάστημα και να σταματήσεις τις πωλήσεις σε οπαδοΎς του ΠΑΣΟΚ, της Ν.Δ και του ΣΥΝ. Να δεχθώ επίσης ότι λόγω ανάγκης πολλές ομάδες έχουν συνεργασία παρόμοιου τύπου με τον γάβρο. Η διαφορά είναι ότι ο δικός μας πρόεδρος συνδέεται επαγγελματικά με τον Μαρινάκη, ότι του έχουμε προσφέρει απροκάλυπτη στήριξη, ότι δεν έχουμε χειριστεί σωστά το θέμα επικοινωνιακά και ότι παρακάναμε συναλλαγές...

Να δεχθώ ότι όλα αυτά έγιναν στο προηγούμενο διάστημα που η ομάδα πραγματικά κινδύνευε...Έπρεπε όλα αυτά να σταματήσουν και η διοίκηση να βρει μια λύση για το ιδιοκτησιακό και όχι να διαβάζουμε ιστορίες για Κύπριους και Άραβες...

Endys είπε...

Θα συμφωνήσω μαζί σου για τον ρόλο της διοίκησης.

Μία ερώτηση για το τέλος:
Αν μας δώσει ο γαύρος δανεικό τον Τσιμπούρ, θα νιώθεις παράρτημα?