Κυριακή 28 Αυγούστου 2011

Τι είχες Γιάννη; Τι είχα πάντα...

Η κατάρα της πρώτης αγωνιστικής δεν έσπασε ούτε φέτος και έτσι ο Πανιώνιος αρκέστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν.

Η ομάδα ξεκίνησε με όρεξη. Έδειχνε να συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις των φιλικών και πραγματικά ήταν κατά πολύ βελτιωμένη τόσο της ομάδας που εμφανίστηκε στην περσινή έναρξη (η οποία βέβαια λόγω έμψυχου δυναμικού δεν μπορεί να συγκριθεί ευθέως) όσο και της προπέρσινης. Η άμυνα έδειχνε δεμένη, δεν διαπίστωσα προβλήματα φυσικής κατάστασης (θυμόμαστε όλοι της τραγική φυσική κατάσταση των παικτών στο αντίστοιχο παιχνίδι έναρξης με τον Εργοτέλη πριν από δύο χρόνια), ενώ αρκετοί παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά όπως ο Λόλο, ο Σίτο και ο Κούμο έδειχναν και ήταν δραστήριοι.

Υπήρχε βέβαια μια εμφανέστατη ανισορροπία, καθώς η αριστερή πλευρά ήταν σχεδόν ανύπαρκτη. Πάντως φαίνονταν από την αρχή ότι η ομάδα θα πετύχαινε γκολ…Και ήρθε η στιγμή που ξεχνάς όσα ακούς για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και χαίρεσαι που ήσουν εκεί για να θαυμάσεις το γκολ που πιθανότατα θα αναδειχθεί το καλύτερο της σεζόν… Ο Σίτο με ένα καλοζυγισμένο σουτ σχεδόν από τον Άγιο Ανδρέα, κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και μας προσέφερε μια πραγματικά αξέχαστη στιγμή. Αυτή ήταν η καλύτερη απάντηση του Ισπανού σε όσους αμφισβήτησαν το ταλέντο του. Στην Ελλάδα της ισοπέδωσης των πάντων ξεχάσαμε γρήγορα ότι ο Σίτο ανδρώθηκε σε μια καταπληκτική φουρνιά παικτών της Μπαρτσελόνα. Η παρουσία του εκεί ΔΕΝ μπορούσε να ήταν τυχαία. Αν και στο υπόλοιπο για την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου δεν είδαμε το καταπληκτικό ποδόσφαιρο, είχαμε την ευκαιρία να οδηγηθούμε στα αποδυτήρια με δύο γκολ διαφοράς, αλλά ο Φανούρης σπατάλησε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα ξεκίνησε μουδιασμένα. Όταν ο Φαμπιάν έδειξε τα πρώτα σημάδια κόπωσης, ο Πανιώνιος έπαψε να δημιουργεί ευκαιρίες. Αν και π Εργοτέλης δεν έδειχνε καλύτερος κατάφερε να ισοφαρίσει. Ο Πανιώνιος με γκολ του Κούμο (ίσως οφσάιτ) κατάφερε να περάσει μπρος στο σκορ, ενώ ο ίδιος παίκτης αποδείχθηκε μοιραίος, όταν δεν κατάφερε να κλειδώσει τη νίκη χάνοντας την μοναδική ευκαιρία να σκοράρει ευρισκόμενος απέναντι από τον τερματοφύλακα των Κρητικών. Αυτά τα τετ α τετ δεν τα χάνει ούτε ένας μέτριος σέντερ φορ. Η ατυχία είναι ότι ούτε ο Κούμο είναι σέντερ φορ, ούτε η ομάδα διαθέτει σέντερ φορ. Όταν λοιπόν δεν καταφέρνεις να μετουσιώσεις τις ευκαιρίες σε γκολ, τότε ενεργοποιείται ο νόμος του ποδοσφαίρου και η κατάρα του 45 (ή 90) και χάνεις βαθμούς που μπορούν να σου λείψουν στην πορεία. Ισοφάρισε ο Εργοτέλης και οι δύο επιπλέον βαθμοί έκαναν φτερά. Τραγικό κατά τη γνώμη μου (αλλά και των περισσότερων φίλων) που ο κος Λεμονής δεν έκανε τις δύο τελευταίες αλλαγές στην λήξη για να εξασφαλίσει τον χρόνο που θα κλείδωνε τη νίκη.

Γενικό συμπέρασμα: Ο Πανιώνιος του πρώτου ημιχρόνου είναι μια αρκετά καλή ομάδα με δύο βασικές ελλείψεις: Σέντερ φορ και ένα καλό αριστερό εξτρέμ. Δεν είναι δυνατόν να βγάλουμε όλη τη χρονιά επιτιθέμενοι από τα δεξιά και χωρίς εναλλακτικές λύσεις από τον πάγκο. Είναι αδύνατον τα πολύ καλά μας άκρα να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά όταν για άλλη μία χρονιά δεν υπάρχει φουνταριστός παίκτης. Δεν μπορούμε να περιμένουμε πολλά πράγματα αν δεν κάνουμε σέντρες αλλά επιμένουμε σε ένα μονοδιάστατο παιχνίδι από τα δεξιά. Ακόμη κι αν τα άκρα μας διασπάσουν τις αντίπαλες άμυνες, ξέρουμε καλά ότι δεν έχουν και τα καλύτερα τελειώματα στον κόσμο… Παρ΄ όλα αυτά και με αυτές τις ελλείψεις ο Πανιώνιος του πρώτου ημιχρόνου είναι ομάδα που μπορεί να αποσπάσει βαθμούς. Όλα αυτά όμως αν στο ποδόσφαιρο δεν υπήρχαν τραυματισμοί και κάρτες. Γιατί αν από την ομάδα λείψει κάποιο από τα σέντερ μπακ, ο Όμο, ο Λόλο ή ο Σίτο, τότε το επίπεδο πέφτει πολύ και δυστυχώς δεν φαίνεται να υπάρχουν λύσεις από τον πάγκο. Αν στην ομάδα υπήρχε ο Μήτρογλου ή έστω ένας μέτριος σέντερ φορ (έστω ο Μπούντιμιρ του Εργοτέλη), τότε θα την είχαμε σκορπίσει την ομάδα του Καραγεωργίου…Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς είχε στο μυαλό του ο κος Λεμονής όταν συναινούσε να φύγει ο Σαλαλί ή ο Κούκετς (που τελικά έμεινε, αλλά ήταν εκτός αποστολής), πολύ περισσότερο όταν άφηνε να διαρρεύσει ότι δεν του έκανε ο Μήτρογλου λόγω εξωαγωνιστικής ζωής, χαρακτήρα κ.λ.π, χωρίς να έχουν εξασφαλιστεί παίκτες που να μπορούν να αναπληρώσουν το κενό των παραπάνω. Και επειδή θέλει να είναι το απόλυτο αφεντικό της ομάδας (στην οποία δεν μπορούμε να μην ομολογήσουμε τηρουμένων των αναλογιών ότι έχει κάνει καλή δουλειά), καλό θα ήταν να παραδέχονταν και τα δικά του λάθη. Πως θα ήταν ο σημερινός Πανιώνιος χωρίς τον Σίτο και τον Λόλο ή πως θα ήταν αν είχε ένα οποιοδήποτε σέντερ φορ ή ακόμη καλύτερα τον «άσωτο» Μήτρογλου; Στην αυτοκριτική του πρέπει να συμπεριλάβει και το μεγάλο λάθος τακτικής που έκανε με τις αλλαγές.

Μου άρεσαν πολύ: Σίτο, Λόλο ,Όμο, Σιόβας, Τσότσα

Αρκετά: Κούμο, Γιόνσον, Σάμαρης, Σιδεράκης. Ο νεαρός τερματοφύλακας δείχνει περίεργη περίπτωση. Έχει καταπληκτικό βολέ, καλά αντανακλαστικά αλλά δεν τον άκουσα να κατευθύνει με φωνές την άμυνα (και αυτό είναι μειονέκτημα για τον τερματοφύλακα) ενώ δεν ξέρω αν έχει την ποιότητα να προσφέρει άμεσα ο ίδιος προσωπικούς βαθμούς στην ομάδα (όπως κάνει ο Μάχο – εννοείται ότι δεν υπάρχει θέμα απόλυτης σύγκρισης).

Έχοντας δει ομάδες όπως ο Βόλος και ο Εργοτέλης και ακούσει για τις επιδόσεις ομάδων όπως ο ΠΑΣ, διαπιστώνοντας δηλαδή ότι το επίπεδο του πρωταθλήματος έχει πέσει πάρα πολύ θεωρώ ότι ο φετινός Πανιώνιος θα είχε καλές πιθανότητες ακόμη και για καλή πορεία αν υπήρχε διοικητική σταθερότητα, αν ο καθένας έκανε τη δουλειά του και μόνο, αν είχε ενισχυθεί ουσιαστικά και έξυπνα και αν παίκτες κλειδιά δεν είχαν χάσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Θεωρώ ότι έχουμε πολύ καλές πιθανότητες για παραμονή, υπό την προυπόθεση ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε μεγάλα προβλήματα με κάρτες και τραυματισμούς.

Υ.Γ

Άκουσα ότι στα επίσημα βρέθηκαν εκπρόσωποι της cuvra...Βρε επιμονή που την έχουν. Ελπίζω, μια που επισκέφθηκαν το γήπεδο να έφεραν και το σώμα της επιταγής ή ακόμη καλύτερα μια επιταγή Ελληνικής Τράπεζας, για να μπορεί το όποιο ποσό να είναι άμεσα εισπρακτέο. Θα αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να μάθουμε αν τελικά θα συμμετάσχουν στην ΑΜΚ μέχρι την 30.8.2011, με τον τρόπο που συμμετείχαν όλοι οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι. Με πραγματικά χρήματα δηλαδή, άμεσα καταβλητά στον λογαριασμό της ομάδας.

127 σχόλια:

General Tanz είπε...

Η ομαδα ειναι αρκετα καλη, τουλαχιστον ο βασικος κορμος. Λειπει βεβαια ο Μητρογλου,αλλα ελπιζω οτι μπορουμε να τα καταφερουμε και χωρις αυτον. Σημερα το καναμε,και αν ο Κουμο εκανε το γκολ στο εξωφρενικο αυτο τετ-α-τετ, ολα θα ηταν πολυ ομορφα. Συμφωνω για το οτι ο Λεμονης θα επρεπε να κερδισει χρονο με τις 2 αλλαγες που ειχε στην διαθεση του για να κλειδωσει το ματς, και δεν νομιζω οτι ο Σιδερακης μπορει να σταθει στον Πανιωνιο. Βεβαια το παιδι τριτος τερματοφυλακας ειναι,αλλα το να διωχνεις με γροθιες στο κεντρο της αμυνας και οχι πλαγια ειναι απο τα βασικα.
Μου αρεσε πολυ ο Σαμαρης και αν ο Λολο συνεχισει να παιζει απλα,θα κλεισουνε πολλα σπιτια.

Endys είπε...

Συμφωνώ σχεδόν σε όλα.
Η μόνη διαφωνία μου είναι για τον Μήτρογλου. Η ομάδα είναι ομάδα και όχι πρόσωπα. Όταν λοιπόν ο Μήτρογλου έλεγε στο Λεμονή "μην μου λες πως να παίζω. Η δουλειά μου είναι να βάζω γκολ" μπροστά στους άλλους τι να έκανε? να τον χάιδευε και να έκανε μπουρδέλο τ' αποδυτήρια? Όσο κι αν νοσταλγώ τα γκολ του, δίνω δίκιο στον προπονητή. Επίσης δεν θα ήταν σωστό να πει κάποιος ότι σαν προπονητής θα έπρεπε να βρει τα κουμπιά του, αφού αφενός δεν είναι δικός μας παίκτης κι αφετέρου δεν μπόρεσε να τα βρει ο Βαλβερδε που είχε να του τάξει θέση στον γαύρο, θα βρει ο Λεμονής που ο παίχτης ξέρει ότι είναι περαστικός?

Λάθος του που δεν έκανε αλλαγή στο τέλος για να φάει το χρόνο. Έχουμε τη μπάλα με πλάγιο στο 89', κάνεις την αλλαγή πάει 90'. Έχεις ξεκουράσει την ομάδα ώστε να έχει καθαρό μυαλό στην επαναφορά. Στο 91' κάνεις και την άλλη αλλαγή και έχεις σπάσει τον ρυθμό του αντιπαλου. Οι βαθμοί χάθηκαν από αυτό και τον Σιδεράκη, ο οποίος δεν μπλοκάρει ένα σχετικά εύκολο σουτ.


Πίκρα, πίκρα, πίκρα

NK99 είπε...

Εμένα μου άρεσαν όλοι εκτός από τον Γονδουλάκη, τον Κούμο που δεν μοιάζει σε τίποτα με τον παίκτη που έκανε όνομα στο ελληνικό πρωτάθλημα και ήταν ανίκητος στις προσωπικές μονομαχίες και τον Σιδεράκη που έχει προσόντα αλλά οι έξοδοι του ήταν τραγικές στο β μέρος και μία από αυτές κόστισαν το γκολ. Πιστεύω όταν αποκτήσει εμπιστοσύνη στο εαυτό του και πείρα να βελτιωθεί. Έχει την ευκαιρία μιας και δεν φαινεται να υπάρχει άλλη λύση.

Πολύ βελτιωμένος φαίνεται ο Σάμαρης ενώ ο και ο Ριέρα στο γκολ έδειξε ποιότητα και γενικά σε όλο τον αγώνα προσπάθησε και εξέθεσε τον προπονητή που δεν τον πήρε στη προετοιμασία στην οποία πήρε ένα σωρό νεαρούς τους οποίους δεν εμπιστεύτηκε ούτε λεπτό.

Ακόμα και οι πλουσιότερες ΠΑΕ ρισκάρουν με νεαρούς αλλά φαίνεται αυτοί έχουν προπονητές που ξέρουν να τους προωθήσουν.

Katrinos είπε...

Κρίμα, αξίζαμε τους τρείς βαθμούς που θα μας έδιναν ώθηση για τη συνέχεια.
Φυσικά για το κύριο προπονητή του Εργοτέλη είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, αλλά πάλι δώσαμε δικαιώματα.
Κρίμα και πάλι κρίμα. Αυτή η ομάδα με δύο τρείς προσθήκες θα κάνει πολλά.

Υ.Γ Πολύ γέλιο απο τη συμπεριφορά της αστυνομίας που ρώταγε τα 8χρονα και 9χρονα εαν έχουν κάτι στις τσέπες τους και φυσικά εισέπραταν ανάλογες απαντήσεις (το νιντέντο μου, τσίχλες κλπ)
Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένα μπουκάλι νερό είναι φονικό εργαλείο ενώ ένα ποτήρι με ακριβώς την ίδια ποσότητα (μπορεί +παγάκια) είναι ασφαλές για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

br fun_atic είπε...

Καλά. Εδώ έχουμε δει συνύπαρξη στην ίδια ομάδα Λίνεν, Χούτου, Τζιμπουρ και Λίνεν, Χούτου, Ρεκόμπα και Λόλο και ο Λεμονής (που είναι αυστηρός) δεν μπορούσε να κάνει καλά τον Μήτρογλου;

Το πρόβλημά μου δεν είναι ο Μήτρογλου. Οκ δεν τον έχουμε. Δυστυχώς όμως δεν έχουμε τον παίκτη που θα του κάνεις τη σέντρα, που θα απασχολήσει παίκτες για να ανοίξουν διάδρομοι ή να σπρώξει αναπαυτικά την μπάλα στο πλεκτό. Η δικαιολογία που μπορώ να βρω είναι ότι με τους Φαμπιάν και Λόλο μέσα + σέντερ φορ, τότε δεν θα ήταν βασικός ο Φανούρης...

Maxi είπε...

εχω την αισθηση οτι αδικείτε το Κούμο. Εκανε παρα πολλα χιλιομετρα πιεζοντας τους αμυντικους του εργοτελη κι εδωσε την ευκαιρια για αρκετες επιθεσεις που προεκυψαν απο τη πιεση του.
επισης ηταν ο μοναδικος (μαζι με το φανουρη) παικτης του κεντρου που μαρκαρε.
η γνωμη μου ειναι οτι εκανε πολυ ουσιαστικη δουλεια και αν ειχε βαλει και το τετ α τετ αυτος θα ηταν ο man of the match και οχι ο επισης καλος Sito.

br fun_atic είπε...

δεν το έβαλε όμως...

@katrinos
χμμμ...για να έχει απάντηση το ερώτημά σου, τότε πρέπει να ξέρουμε ποιά πρέπει να είναι τα προσόντα κάποιου για να γίνει μπάτσος, ήτοι να φέρει την ευθύνη του όπλου που κουβαλάει...Δεν θα ήθελα να στο απαντήσω εγώ...

IWN1998 είπε...

Εγώ θα συμφωνήσω με το Maxi. Άλλωστε η ανεπάρκεια Κούμο στην τελική προσπάθεια είναι γνωστή. Σήμερα βέβαια έχασε αυτό που δεν χάνεται και με δεδομένο ότι δεν έχουμε φορ, περιμένουμε από τους άλλους να βελτιωθούν στην τελική προσπάθεια.
Αλλά δεν παύει να έτρεξε και να προσπάθησε και να έκανε τη χαμαλίδικη δουλειά, που έχει και αυτή τη σημασία της.

Griniaris είπε...

Μετά το γκολ της χρονιάς που είδαμε από το Ριέρα,ήρθε και η δήλωση της χρονιάς από τον κασέρ Τάκης:"Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι στο τέλος"...
Επειδή δεν μπορώ να φανταστώ πόσο πιο έξυπνοι μπορεί να ήταν ο Λόλο,ο Ριέρα,ο Σιόβας κλπ στο τέλος,αποδέχομαι τη δήλωση ως ένδειξη παραδοχής του Λεμονή της απόλυτης βλακείας.Για μένα είναι ο μόνος υπεύθυνος που χάσαμε σήμερα το ματς γιατί για μένα,απέναντι σε αυτόν τον Εργοτέλη,η ισοπαλία ισοδυναμεί με ήττα.Εκτός του ότι άφησε τον ανεκδιήγητο για μια ακόμη φορά Γουνδουλάκη μέχρι το 70 και,δεν "πρόλαβε" λέει να κάνει τις δύο υπόλοιπες αλλαγές.Είδε άραγε κανείς τον Κολοβό να είναι στη σέντρα έτοιμος να μπει;Εκεί που γέλασα πολύ όμως ήταν που είπε ότι γενικά δεν του αρέσει να τρώει το χρόνο.Φάε μόνο τις πατάτες ρε...

br fun_atic είπε...

Σύγνώμη, αλλά δεν έγραψα πουθενά ότι ήταν κακός.Να δεχθώ ότι ήταν καλός και ένας λόγος παραπάνω που σκόραρε...Πως να το κάνουμε όμως ρε παιδιά...αυτό δεν χάνεται...Και το ίδιο (σε μικρότερο βαθμό ισχύει και για τον Φανούρη).Σε ιδανικές συνθήκες θα είχαμε βάλει 4 γκολ στον Εργοτέλη. Με ένα σέντερ φορ θα είχαμε βάλει οπωσδήποτε τρία... Αυτή είναι η αλήθεια...

NK99 είπε...

Να συμφωνήσω ότι ο Κούμο ήταν καλύτερος από τον περσινό αλλά φαίνεται ότι ξεχάσαμε τον πάικτη που ήταν τρόμος για τους αντίπαλους αμυντικούς όταν ερχόταν από πίσω και μόνο χασογκόλης δεν ήτανε.

zouri1 είπε...

σιδερακης,φανηκε απο την αρχη οτι επρεπε να ειχαμε αποφυγει τον αρχικο μας ενθουσιασμο απο τα φιλικα.

Endys είπε...

Κορυφαίος ο Όμο.
Πολύ καλός ο Κούμο. Το γκολ το χάνει επειδή έχει κουραστεί αφού είχε τρέξει πάρα πολύ.
Πολύ καλό αμυντικό δίδυμο (εγώ που γκρίνιαζα για την πρώτη χρονιά του Σιόβα. Αλήθεια κοιτάζει κανένας να τον ανανεώσει ή θα φύγει όπως ο Κοντοές τσάμπα? Αριστεροπόδαροι κεντρικοί αμυντικοί σπανίζουν παγκοσμίως)
Καλός αγώνας από Σίτο και τα δύο μπακ, Ντάτο-Γιόνσον. Ο Σίρο δεν είναι φορ, αλλά έτρεξε, προσπάθησε και τελικά τον ένιωσε η αντίπαλη άμυνα.
Μέτριος ο Λόλο. Είχε διάθεση, προσπάθησε αλλά δεν του βγήκε. Όχι κακός, αλλά δτο παιχνίδι του δεν θύμησε την κλάση του.
Μέτριος προς κακός ο Σάμαρης, κακός ο Φανούρης, τραγικός λόγω απειρίας ο Σιδεράκης.
Άφαντος ο Σέρβος

IWN1998 είπε...

Ο Σιδεράκης έχει αυτό το πρόβλημα με τα ριψοκίνδυνα πλάγια διωξίματα με γροθιές και το στυλ μπακότερμα που πολλές φορές παίζει. Γι' αυτό πήραν τον Ελευθερόπουλο. Αλλά δεν είναι έτοιμος ο άνθρωπος...Αν ο Στρακόσια δουλέψει κάπως με το Σιδεράκη (ελπίζω...) τότε νομίζω ότι ο Σιδεράκης στο μέλλον θα αναδειχθεί. Σήμερα και αυτός και η άμυνα εκτέθηκαν στο δεύτερο γκολ. Αλλά αυτοί είμαστε και οφείλουμε να προσπαθήσουμε για το καλύτερο με αυτά τα παιδιά. Αποδεικνύεται ότι και οι άλλοι δεν είναι και πολλοί καλύτεροι. Μην ξεχνάμε ότι ο Εργοτέλης έχει επίσημα βάλει στόχο τα play-offs.

br fun_atic είπε...

Τον Σιόβα καλά θα κάνουμε να τον ξεχνάμε σιγά - σιγά...Στην πρώτη ευκαιρία έχει φύγει είτε έτσι είτε αλλιώς.

IWN1998 είπε...

Όλοι εν δυνάμει μπορούν να φύγουν. Όσο παίζουν στον Πανιώνιο, ας τους βλέπουμε σαν παίκτες μας και όχι σαν μελλοντικές απώλειες. Ειδάλλως, βλέποντας και την κατάντια της ΠΑΕ, καλύτερα να μην ξαναπατήσουμε στο γήπεδο.

IWN1998 είπε...

Σε λίγο από την κατάθλιψη, θα βαράμε ενέσεις. Έχει και ΓΣ αύριο και δεν ξέρει κανείς τι ξημερώνει...

Maxi είπε...

παντως για να πουμε και κατι θετικο για το Λεμονη (ok εκανε λαθος με τις αλλαγες) το οτι χρησιμοποιησε το Sito στην αρχικη ενδεκαδα, την ωρα που ολοι περιμεναν καποιο απο τους μικρους, ηταν ενδειξη οτι δεν εβαλε τον εγωισμο του πανω απο την ομαδα.

br fun_atic είπε...

Την Τετάρτη δεν είναι η ΓΣ;

IWN1998 είπε...

Από ότι φαίνεται ούτε και ο Σίτο...

br fun_atic είπε...

Ποιόν από τους μικρούς θεωρείς ότι θα μπορούσε να να είχε βάλει στο ξεκίνημα αν ήθελε να το κρατήσει μανιάτικο;

Maxi είπε...

το κολοβο και το σταματη δε ξεκιναγε στα φιλικα?

IWN1998 είπε...

Ναι την Τετάρτη 31-8 είναι η ΓΣ. ΒΙΑΣΤΗΚΑ!

Griniaris είπε...

Ο Πανιώνιος δεν είναι για να εξυπηρετεί ο κάθε προπονητης τον εγωισμό του.Στο κάτω κάτω αυτός τον θεώρησε μαζί με τον Λόλο "άχρηστους" για την ομάδα.Ίσως γιατί ναπειλούσαν το παντεσπάνι του το οποίο έδειξε να μην αξίζει.Κι ίσως πάλι ο εγωισμός του δεν τον άφησε να κάνει το αυτονόητο στα τελευταία λεπτά γιατί του το φώναζε όλη η εξέδρα...

IWN1998 είπε...

Στα δυο φιλικα είχε το Τζον και τον Καμερονέζο που δοκίμαζε. Στο φιλικό με Αστέρα είχε τον Σταματή.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Κρίμα κι άδικο γαμώτο...
Έπρεπε να είχαμε καθαρίσει το παιχνίδι νωρίτερα, απ' το α΄ημίχρονο.
Ένα σέντερ φόρ ρεεεεε!
Σε γενικές γραμμές εμένα μού άρεσε πολύ η ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ σήμερα και είναι πολύ κρίμα αντί να είσαι 3-0 να δέχεσαι ισοφάριση. Εκεί μετά το 1-1 έκανε κοιλιά η ομάδα και δέν μπορώ να καταλάβω γιατί δέν έβγαζε τον Φανούρη αμέσως. Συμμερίζομαι απολύτως την τσαντίλα τού Γκρινιάρη για τον σέρΤάκη. Είμαι μόνο με τις εντυπώσεις μου απ' το παιχνίδι, δέν
έχω δεί ούτε ακούσει δηλώσεις κ.λ.π. Ώστε είπε ο Λεμονής ότι δέν πρόλαβε να κάνει άλλες αλλαγές; να γελάσω ή να κλάψω;
Ότι έχει κάνει δουλειά πάντως φαίνεται, αλλά δυστυχώς άν είχε διαχειριστεί το παιχνίδι έξυπνα, δέν θα χάναμε (το 3ποντο).
Κρίμα για τον Σιδεράκη, (γιατί μ' αρέσει το στύλ του και μού φαίνεται πως μπορεί να γίνει σπουδαίος) έκανε μοιραίο λάθος και φάγαμε το 2-2.
Γαμώ την ατυχία μου...

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Καλά, Αθλητική Κυριακή δέν έχει σήμερα;

br fun_atic είπε...

δεν είχαμε δει κάτι σπουδαίο για να βρει πάτημα να τους ξεκινήσει (μιλάω για την περίπτωση όπου ήθελε να το κρατήσει μανιάτικο)...

Ο Grin έχει δίκιο. Με αυτή τη λογική θα μπορούσε να θεωρηθεί αντίστοιχη ένδειξη καλήγς θέλησης ότι έβαλε τον Λόλο.

Το θέμα είναι ότι αν σήμερα δεν έπαιζε ο Λόλο και ο Σίτο, ειλικρινά δεν ξέρω τι εικόνα θα είχαμε...

Maxi είπε...

δεν ειναι καλο να μηδενιζουμε τα παντα. το οτι ειδαμε μια ομαδα τοσο καλη μετα απο ενα καλοκαιρι που η διοικηση κανει το παν για να διαλυσει οτι υπαρχει, δεν μπορει, μαλλον ειναι εργο του Λεμονη. εχει κι αυτος τις εμμονες του, κανει τα λαθη του αλλα εκ του αποτελεσματος οφειλουμε να παραδεχτουμε οτι κανει καλη δουλεια.

br fun_atic είπε...

Είναι γεγονός ότι έκανε λάθος ο Λεμονής. Περίεργο γιατί σε αυτά είναι καλός συνήθως. Έκανε και πέρσι κάποια λάθη τακτικής, σε γενικές γραμμές όμως τα διαχειρίζονταν καλά τα παιχνίδια (σταθερά πάνω από τον μέσο όρο).

Δεν του βγήκε και καθόλου η αλλαγή του Φανούρη...

antunix είπε...

Ο εκπρόσωπος της Κούβρα στα επίσημα μήπως ήταν ο... Τζιμπουρ?
Νομίζω ότι αυτός τουλάχιστον έχει πιο πολλά χρήματα στο τραπεζικό λογαριασμό, του από τους αεριτζήδες Κύπριους...

br fun_atic είπε...

Βλέπεις να μην έχω παραδεχθεί την καλή δουλειά (όπου την έκανε) ή να μηδενίζω το σύνολο της δουλειάς του;Το είπα από την αρχή. Η ομάδα είναι καλή αλλά έχει ελλείψεις. Είναι καλύτερη και από την περσινή και από την προπέρσινη πρεμιέρα.

Από την άλλη οφείλεις να παραδεχτείς ότι ο Σίτο έχασε εξαιτίας του την προετοιμασία, όπως και ο Λόλο (αυτό μπορεί και να ήταν καλό γιατί προέρχεται από πλήρη χρονιά και δεν ξέρουμε αν θα την έβγαζε με άνεση)και ο Κούκετς.

Μηδενισμός δεν είναι που είχαμε βγάλει μυρωδιά και τον Στόρε ο οποιός προσπαθούσε να κάνει ομάδα το τσίρκο του Κιντή;;;Δηλαδή το αμάρτημα εκείνου ήταν ότι δεν μιλούσε, ενώ για παράδειγμα στον Τάκη συγχωρούμε ότι μιλάει τόσο πολύ και τόσο συχνά;Ειρωνεύτηκε την διοίκηση που κράτησε τν Λόλο. Μπορεί να μας πει πως θα ήταν ο Πανιώνιος σήμερα χωρίς τον Ουρουγουανό;Όταν κουράστηκε ο Φαμπιάν όλοι είδαμε πως θα είναι η ομάδα μόλις φύγει, τραυματιστεί ή τιμωρηθεί...

br fun_atic είπε...

Άλλο κι αυτό. Αφού έχουμε απόφαση της Γ.Σ που απορρίπτει την πρότασή τους ή καλύτερα θέτει συγκεκριμένες προυποθέσεις για την οποιαδήποτε συμφωνία, τι το συζητάμε ακόμα;

Οι άνθρωποι αυτοί έχουν για την ώρα μία δυνατότητα. Να αγοράσουν τις μετοχές της ΑΜΚ και να μπουν με ένα συγκεκριμένο ποσοστό στην ομάδα...Μια που ο κος Βεντούρης μας είχε πει ότι ο εταιρεία cuvra διαχειρίζεται μία ολόκληρη πολυεθνική, θα ήταν μεγάλη μας χαρά, έναντι αντιτίμου, να την διαφημίσουμε στην φανέλα μας (η οποία παρεπιπτόντος είναι μια χαρά).

Maxi είπε...

@brf εχεις δικιο σε ολα οσα λες και συμφωνω μαζι σου. ομως η χρησιμοποιηση τους απο την αρχη ειναι μια παραδοχη για τις λανθασμενες δηλωσεις του.
Μη περιμενεις να βγει και να ζητησει συγγνωμη γι αυτες.
Ας κοουτσαρει την ομαδα οπως πρεπει κι η πολυλογια του ας παει στο καλο!

zamis είπε...

Πραγματικα θα ειχα καθε καλη διαθεση απεναντη στον κασερτακη(α ρε γκριν)αν δεν κοστιζε την αρτα και τα γιαννενα.Κυριολεκτικα.Εκτος εαν θεωρειται ο προπονητης γκουρου που θα βγαλει παικτρονια και θα οργανωσει πρωτη ομαδα και υποδομες συνολικα.Τοτε πασο και συγνωμη.

Griniaris είπε...

Τσαντίζομαο τόσο πολύ γιατί αντιλαμβανόμενος την παρουσα κατάσταση,καταλαβαίνω ότι η ομάδα δεν θα είναι ίδια μετά το Δεκέμβρη.Άρα όποιοι βαθμοί χάνονται τώρα βλακωδώς ίσως αργότερα στοιχίσουν.Καλώς ή κακώς ότι είδαμε από παίκτες σήμερα,ίσως με μια αλλαγή του Γουνδουλάκη,είναι ότι καλύτερο διαθέτουμε...

br fun_atic είπε...

Ξέρεις, δεν θεωρώ ότι παραδέχεται κάποιο λάθος. Στα φιλικά όντως ξεκινούσε με άλλους και επειδή τους δοκίμαζε και επειδή ο Σίτο δεν είχε κάνει προετοιμασία. Δεν του βγηκαν (κάποιους δεν τους αποκτήσαμε κι όλας) και αυτό είναι...Αντικειμενικά, δεν έχει στον πάγκο κάποιον καλύτερο και εννοείται ότι κανείς από τους επιθετικούς που διαθέτει, δεν πρόκειται να αναδειχθεί αν μπαίνει ως αλλαγή στο 80 και στο 90 φεύγα...Τα πράγματα θα ήταν αλλιώς αν είχε δώσει ευκαιρίες από την προετοιμασία. Για παράδειγμα αν βλέπαμε τον Κολοβό ή τον Μπούζα να παίρνουν σημαντικό χρόνο συμμετοχής στα πόδια τους. Δεν αποκλείω να αναδειχθεί κάποιος από αυτούς, όπως επίσης δεν αποκλείω να πάρουν αναγκαστικά χρόνο συμμετοχής γιατί υπάρχουν στη μέση οι τρταυματισμοί και οι κάρτες. Αν κάποιος έχει την τύχη και την ικανότητα να πιάσει την ευκαιρία από τα μαλλιά θα είναι καλό για όλους. Αντικειμενικά όμως είναι κάτι δύσκολο.Ο επιθετικός για να αποδώσει θέλει στήριξη και παιχνίδια. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Φανούρης.Και αυτός είναι και έμπειρος. Φαντάσου πως το βλέπουν τα πιτσιρίκια...

Ξέρεις τώρα ποια είναι η σαχλαμάρα; Στις πρώτες 7-8 αγωνιστικές παίζουμε με όλους τους συνδιεκδικητές της παραμονής. Θεωρώ ότι με την ομάδα που έχουμε και 1-2 προσθήκες θα μπορούσαμε να παίρναμε ένα σημαντικό προβάδισμα...Έτσι όπως έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή έχω ελπίδες όχι όμως όσες θα είχα αν η ομάδα ήταν πληρέστερη και είχε κάνει καλύτερη προετοιμασία.

br fun_atic είπε...

Α ναι...ό,τι προλάβουμε μέχρι τον Δεκέμβρη...Εκεί το πράγμα μπορεί να αλλάξει δραστικά...

Και εκεί πληρώνεις την επιλογή των δανεικών. Τον Μανιάτη τον δώσαμε με μεταγραφή. Τουτς άλλους τους πήραμε δανεικούς. Έφυγαν (κυρίως ο Μήτρο δηλαδή) και άλλαξε σημαντικά η ομάδα...Για φαντάσου να δώσεις και τους τελευταίους καλούς που σου έμειναν και να βγάλεις τη χρονιά και πάλι με δανεικούς;;; Τον Ιούνιο (αν δεν έχουμε πέσει) δεν θα ξέρουμε από που να το μαζέψουμε; Από την επιτροπή αδειοδότησης (λόγω χρεών) ή που δεν θα έχουμε μία για μεταγραφές;

IWN1998 είπε...

Νομίζω ότι στα φιλικά εκτός της κορυφής της επίθεσης, το ίδιο σχήμα χρησιμοποιούσε ο Λεμονής.
Έκανε λάθος με τις μη αλλαγές και πιστεύω ότι αποδυναμώνεται αμυντικά η ομάδα όταν παίζουν μαζί Λόλο, Σίτο και Μιλοβάνοβιτς αν και οι τρεις έκαναν αμυντικές προσπάθειες και μάρκαραν χθες.
Σίγουρα τα προβλήματα Λεμονή έγκεινται στην υπερ του δέοντος ενασχόληση με τα διοικητικά και στο κασέ του, όχι μόνον εκείνου προσωπικά αλλά και του τιμ του. Κάπου πρέπει να μπει ένα μέτρο και όχι σε βάρος των παικτών βέβαια. Γιατί και αυτό ήταν κορυφαίο λάθος του, ότι έβαλε σε αντιπαράθεση αμοιβές παικτών και τεχνικών.
Από την άλλη για το θέμα Σίτο-Λεμονή, κάποιος μπορεί να το δει και από μια άλλη οπτική γωνία. Έχετε δει πιο ορεξάτο Σίτο εδώ και καιρό; Μήπως ο χειρισμός Λεμονή τον σοβάρεψε λίγο; Γιατί μιλάμε για ένα παίκτη που έχει ταλέντα και τα χαραμίζει.
Εμένα δεν με απογοητεύει το αποτέλεσμα. Η ομάδα παίζει μπάλα και όποιος είδε και τους νέους στα φιλικά, κάποιοι απ' αυτούς μπορούν. Ξέρουμε τον Κολοβό αλλά και ο Μπούζας και ο Σταματής και ο Κούρος δεν είναι αμελητέες ποσότητες.
Από την άλλη σε αυτό το πρωτάθλημα δεν πρέπει να μας πιάνει πανικός με μια τέτοια απώλεια. Θεωρώ ότι υποτιμάτε πολλοί τον Εργοτέλη και επίσης υπερτιμάτε το τι θα συναντήσουμε. Πιθανόν να έχουμε Καβάλα αποδυναμωμένη και με -8 και Βόλο με -10. Πιθανόν ομάδες όπως η Δόξα και ο Λεβαδειακός, που είναι απροετοίμαστες. Και η δικιά μας ομάδα όπως και πέρυσι θεωρώ ότι θα είναι καλύτερη εκτός έδρας. Τέλος ως προς τον τερματοφύλακα, πρεμιέρα σε Super League έκανε ο άνθρωπος και σίγουρα θα δοθεί λόγω της διακοπής τώρα η ευκαιρία στον Ελευθερόπουλο να προετοιμαστεί.

Το ζήτημα είναι να βρεθεί μια λύση στο διοικητικό / ιδιοκτησιακό και κάπως να βρεθούν κάποιοι πόροι. Στο τέλος η ομάδα θα μείνει με χορηγό μόνο το Ιώδιο του φίλου μας έτσι όπως πάμε. Είναι κρίμα.

br fun_atic είπε...

Συμφωνώ με όσα λες. Μπορούμε ομως να συμφωνήσουμε στο ότι είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε 3 βαθμούς χθες από μια ομάδα που είναι κι εκείνη αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρσι.

NK99 είπε...

Να πούμε και τα καλά. Έχουμε μία ομάδα που παίζει μπάλα. Χθες οι παίκτες και των δύο ομάδων προσέφεραν καλό θέαμα και άξιζε κάποιος να πληρώσει εισιτήριο να τους δει. Θα διαφωνήσω ότι με ορισμένους ότι ο Εργοτέλης είναι κακή ομάδα διότι φαίνεται ότι έχει κάνει άλματα προόδου αγωνιστικά και χθες ήταν μία απόλυτα ομοιογενής και επιθετική ομάδα.

Το γκολ που έχασε ο Κούμο δεν είναι μόνο δύο βαθμοί αλλά και η ευκαιρία να ακουστεί το όνομα του και να προσελκύσει ομάδες. Κακά τα ψέμματα πρέπει να πουληθούν παίκτες.

Προσωπικά δεν θυμάμαι ποτέ τον Ριέρα να μην παίζει με διάθεση. Δεν ξέρω τι κάνει στις προπονήσεις αλλά το ζει το παιχνίδι κάθε φορά.

Τέλος την στρατηγική της ομάδας την χαράζει η διοίκηση ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. Δυστυχώς δεν περιμένω από το διαχρονικό να πει στο Λεμονή ότι πρέπει να δουλέψει με νέους παίκτες. Καποια από τα παιδιά που έχει μαζί του είναι για καριέρα άλλα όχι. Αν τελειώσει η χρονιά και δεν έχουμε βγάλει ούτε ένα θα είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ. Θυμίζω ότι τον καλό Σάμαρη τον βρήκε από τον Μάτζιο.

Οι έξυπνοι παράγοντες ψάχνουν για προπονητές δασκάλους και τους καλοπληρώνουν. Αν θέλουν έναν να φτιάχνει μια ορθολογική ενδεκάδα ας την φτιάξουν οι ίδιοι. Δηλαδή ο διαχρονικός θα κατέβαζε άλλη ενδεκάδα χθες?

Templar είπε...

Η αλήθεια είναι ότι τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα παρουσίαζε καλή εικόνα κυρίως όμως λόγω του πάθους, της κινητικότητας, των επικρατήσεων σε όλες σχεδόν τις προσωπικές μονομαχίες και των ενεργειών Σίτο και Λόλο.
Φάνηκε ότι έχουν προσπαθήσει να δουλέψουν το παιχνίδι από τα πλάγια αλλά sorry παιδιά εγώ δεν είδα αυτοματισμούς, απεγκλοβισμούς με ένα-δύο και κυκλοφορία της μπάλας.
Η εικόνα που εγώ σχημάτισα ήταν ότι η τακτική μας βασιζόταν σε μεγάλο βαθμό στην επιτυχία των κινήσεων του Λόλο και του Σίτο (που δεν έκαναν καν προετοιμασία με τους υπόλοιπους).
Αναρωτιέμαι τι θα παρουσιάζαμε χωρίς αυτούς τους δύο εχθές...
Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω την εμμονή με τον Φανούρη και από όλους τους άλλους κρατάω το πάθος και τη διάθεση που έλλειπαν σε μεγάλο βαθμό.

Μεγαλοπρεπής είσοδος Κατσιφαράκη & Κουβραίων στα VVIP. Δεν μίλησαν σε κανέναν και έκατσαν πρώτη σειρά ενώ ο μόνος που έσπευσε να τους χαιρετήσει ήταν ο Πρόεδρος (που όμως δεν έκατσε μαζί τους). Φυσικά δεν πανηγύρισαν τα γκολ (επενδυτές είναι όχι φίλαθλοι)
Παπαλόης με στυλ ...Αμπράμοβιτς και γυαλί ηλίου (άσχετα αν δεν είχε ήλιο) άκουγε από τον Κατσιφαράκη λεπτομέρειες για την επένδυσή του...

Στο ημίχρονο έμαθα για αλλαγές στο ΔΣ της ΠΑΕ.

Costix είπε...

Ακουω οτι η μεταγραφη του Φειγκαν τσακιζει (ευτυχως ???) λογω ιατρικων εξετασεων.
Ισως να ειναι καλυτερα ετσι να ανγκασθει ο Λεμονης να ρισκαρει με καποιους πιτσιρικαδες.

@Templar
Για ενημερωσε μας και μας για τις αλλαγες.

zamis είπε...

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/106866-Dieykriniseis-erasitechnh-gia-th-GS

Επεξηγηματικη δηλωση του κ.Βεντουρη απο την οποια γινεται σαφες οτι καμια συζητηση για κουρβεους δεν προκειται να γινει.Μπραβο του γιατι δειχνει οτι σεβεται απολυτα την αποφαση της γ.σ.για την διακοπη καθε διαπραγματευσης...

Templar είπε...

Μπαίνει στο ΔΣ ο κος Χάρης Σταμούλης, οικονομολόγος, που συμμετείχε (αν θυμάστε κατόπιν εισήγησης των Πανθήρων στην προηγούμενη ΓΣ) στις συζητήσεις με την Cuvra.

Αυτό που δεν μου έγινε ξεκάθαρο είναι αν ισχύει η παραίτηση Τσολακάκη ή όχι. Θα ξέρουμε σε λίγο...

Templar είπε...

Κράτα μικρό καλάθι Zamis.... Οι φήμες άλλα λένε.... (αναφέρομαι στο σεβασμό προς την απόφαση για τη διακοπή των συζητήσεων)

zamis είπε...

Γι'αυτο εβαλα τις τελιτσες Templar..:)

stam είπε...

Οποίος δεν βλέπει πόσο πολύτιμος είναι ο Κουμορτζι σ´αυτη την ομάδα μάλλον εθελοτυφλει. Ήταν μέσα σ´ όλες τις φάσεις που βγάλαμε κάνοντας τη δουλεια του box to box κ οποιος έχει παίξει λίγη μπάλα ξέρει πόσο δύσκολο είναι αυτο. Ιδιαίτερα οταν ξέρεις ότι 9 στις 10 που έχεις κάνει την κούρσα απο πίσω δεν θα φτάσει καν σ´ εσένα η μπάλα κ Μόλις χαθεί πρέπει να προλαβεις να γυρίσεις πίσω να καλύψεις. Εμένα μου θύμισε τον παλιό Κουμο προ τριετίας που τριβαμε τα ματιά μας.
Απο που προκύπτει αποδυναμωμενος ο Εργοτελης; Ίδια περσινή ομάδα + κουτσιανικουλη. Κ το ματσακι το γύρισε ο Καραγεωργιου με τις αλλαγές που έκανε Λεαλ κ Φραγκουλακης.

IWN1998 είπε...

@stam.
http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/107076-O-kryfos-rolos-toy-Koymortzi

zamis είπε...

E ρε ζορι να γινει ο Κουμο μουσταρδα...

br fun_atic είπε...

@stam
δεν θυμάμαι να έγραψε κανείς εδώ ότι ο Κούμο ήταν κακός κ.λ.π. Νομίζω ότι σε γενικές γραμμές γράφτηκαν καλές κριτικές.
Από την άλλη, οφείλεις να ομολογήσεις ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι εκδήλωση καλών προθέσεων και σωστών τοποθετήσεων. Το έβαλες; Είσαι ήρωας; Το έχασες; Τα ακους.Ναι, αν είχε ευστοχήσει ο Κούμο θα ήταν ο άνθρωπος του αγώνα. Καλώς ή κακώς ήταν μοιραίος.

Κατά τη γνώμη μου η αγωνιστική εικόνα του Εργοτέλη ήταν κατώτερη της περσινής κι ας είχε μέσα και τον Μέσσι.Πρτοσωπική εκτίμηση είναι. Στα χαρτιά είναι πράγματι ενισχυμένος σε κάποιες θέσεις.Δεν είδα όμως την ομάδα που διεκδικούσε ακόμη και την έξοδο στην Ευρώπη.Απένανατι σε αυτή την ομάδα (η οποία βέβαια έχασε κι εκείνη με τη σειρά της δύο πάρα πολύ μεγάλες ευκαιρίες) είχαμε την δυνατότητα να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να καλύψουμε ενδεχόμενη χασούρα στο Ηράκλειο. Αυτό που κρατάω είναι ότι ο στόχος μας είναι η παραμονή ( ο βασικός τουτλάχιστον) κι ακόμη θέλουμε 34 βαθμούς περίπου)...

στον πρώτο γύρο παίζουμε μέσα με τους: ΠΑΟΚ,ΑΕΚ, Ολυμπιακό,ΟΦΗ,Άρη,ΠΑΟ,και Αστέρα (;)...Με αυτό το πρόγραμμα εντός έδρας δεν είναι δυνατόν να χάνεται τετ α τετ με τον Εργοτέλη, ούτε να ξεχνάει τις αλλαγές οι προπονητής...

Endys είπε...

Α) οι αλλαγές του Εργοτέλη έπαιζαν βασικοί στην ομάδα μας

Β) να σταματήσει η καραμέλα με τον Λεμονή, το "παντεσπάνι του" και ότι άλλο κουλό γράφουμε. Ο κάθε προπονητής έχει συμφωνήσει τα λεφτά του και θα τα πάρει είτε παίζει με τον Μέσι είτε με τους Κουτρόπουλο-Καναρά. Πότέ δεν έβγαλε άχρηστους τους Λόλο-Ριέρα. Απλά ο κάθε προπονητής έχει κι ένα budget να διαχειριστεί. Αν με τα λεφτά των Ριέρα-Λόλο έπαιρνε 5 παίχτες κι έκανε ένα ρόστερ των 13, ρόστερ των 16, καλά έκανε. Δεν του έκατσε και συνεχίζει.

Γ)καλό θα ήταν να σταματήσουν και τα "με το ζόρι ταλέντα". Σόρυ αδέρφια αλλά ακόμη δεν βλέπω κάποιον αξιόλογο παίκτη από τις ακαδημίες. Ακόμα και ο Σάμαρης που συμπαθώ δεν μπορώ να μην δω ότι σήμερα είναι ένας μέτριος παίκτης. Ακαδημίες δεν έχουμε μόνο σήμερα μην τρελαθούμε. Χρόνια υπάρχουν τμήματα υποδομής και ο κάθε Λεμονής δεν είναι βλάκας να μην χρησιμοποιεί ταλαντούχους παίκτες. Το θέμα είναι ποιος τους βρίσκει και ποιος τους δουλεύει για ν΄αναδειχτούν. Και αυτό που βλέπω σήμερα είναι ότι εκεί χωλαίνουμε

Griniaris είπε...

Σόρρυ αλλά να βάλω το Ριέρα και το Λόλο και να τους πω κάντε ότι γουστάρετε το έκανα κι εγώ.Όταν πληρώνεσαι παντεσπάνι τουλάχιστον πρέπει να κάνεις τα στοιχειώδη.Κι αν μπορούσε να βρει πέντε παίχτες που να έπαιρναν τα λεφτά των Λόλο και Ριέρα και να αποδίδουν σαν Τσάβι και Μέσσι δεν θα βολόδερνε ανάμεσα στην Κύπρο και τον Πανιώνιο.Έτσι για να ξέρουμε και τι λέμε.Δεν θα τον κάνουμε τώρα και Μουρίνιο γιατί βγήκε η έμπνευση του Ριέρα και πέντε ντρίμπλες του Λόλο...

NK99 είπε...

Ο Πανιώνιος πρέπει να βγάλει ταλέντα και με το ζόρι αν χρειαστεί.

Στα 50 παιδιά που παίζουν στις under υπάρχουν σίγουρα 2-3 παιδιά με προοπτική. Η στατιστική δεν πέφτει έξω. Δουλειά του καλού προπονητή είναι να τα βρει και να τα δουλέψει. Όλες οι ομάδες εμφανίζουν νέα πρόσωπα ενώ εμείς όχι. Φταίει ότι στις γύρω γειτονιές δεν υπάρχουν ταλέντα ή ότι δεν έχουμε ένα προπονητή με διάθεση να ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΡΓΟ δηλαδή να κάνει τη δουλειά του.

Ανώνυμος είπε...

templar με στυλ αμμπραμοβιτς αλλα χωρις δοντια.ιδιος ο γεωργιου ειναι.

Maxi είπε...

o μισθος ενος εργαζομενου προκυπτει απο τη συμφωνια που κανουν ο εργοδοτης με τον εργαζομενο. εσεις δηλαδη που σας ενοχλει ο μισθος του λεμονη αν αυριο σας φωναζε ο εργοδοτης σας και σας ελεγε οτι ο μισθος σας διπλασιαζεται θα του λεγατε οτι η παραγωγικοτητα σας δεν ανταποκρινεται στο νεο μισθο σας, αρα δεν δεχεστε την αυξηση?
το αν δεχθηκε μειωση η οχι και αυτο δικαιωμα του ειναι.
το αν τα αξιζει ειναι υποκειμενικο.
ομως αν καποιος νομιζει οτι δε τα αξιζει λυπαμαι που το λεω αλλα δε φταιει ο λεμονης....αυτος που του τα εδωσε φταιει. αυτος που βρεθηκε ενα βημα πριν απο τον υποβιβασμο και στη προσπαθεια του να σωσει την ομαδα προσελαβε και καλα εκανε το σημερινο προπονητη.
το αν επισης ο λεμονης μιλαει πολυ κι αυτο νομιζω ευθυνη της διοικησης ειναι που του το επιτρεπει με την ανυπαρξια της.

IWN1998 είπε...

Επείδη και με το Φερέρα λέγαμε γιατί δεν βάζει τον Κοντοχρήστο και τον Αναστασόπουλο (που τον έβαζε εν τέλει) και μετά ήρθαν και Παράσχοι και Στόρε κλπ και δεν τους έβαζαν και ο Σίμωσης πήγε στην Κομοτηνή και εκεί ψιλοέπαιζε χωρίς σπουδαία πράγματα, δεν είναι και το πιο εύκολο να περάσεις από Κ20 σε Super League. Πάντως θεωρώ ότι κάποιοι μπορούν άνετα (Κολοβός) και κάποιοι με λίγη προσπάθεια μπορούν να προσφέρουν και να τα καταφέρουν (Κούρος, Μπούζας κλπ).
Για τον Φέιγκαν άκουσα ότι μάλλον δεν τα βρήκαν στο οικονομικό αλλά μπορεί να κάνω λάθος.

br fun_atic είπε...

Μάλλον έχουμε ξεχάσει ότι πολλά από τα ταλέντα που αναδείξαμε τα τελευταία χρόνια (με ή χωρίς εισαγωγικά) έκαναν για 1-2 το αγροτικό τους. Κάποιος τους έδειξε εμπιστοσύνη και τους ανέδειξε...Όλοι αυτοί οι παίκτες μας γέμισαν με λεφτά τα ταμεία. Συγνώμη αλλά δεν θυμάμαι να βάζαμε κολλύρια την πρώτη χρονιά του Σπυρόπουλου, του Μάκου, του Μανιάτη ή ακόμη και του Κοντοέ. Αντίθετα θυμάμαι αμέτρητες φορές που ο κόσμος έβριζε στην πρώτη ευκαιρία τον Μανιάτη.

br fun_atic είπε...

δεν έχει κανείς πρόβλημα με τον μισθό του Λεμονή. Έχουμε κάποιο θέμα με αυτούς πουθ του τον προσέφεραν και προσωπικά θεωρώ ότι αν και αρκετά καλός και σοβαρός προπονητής είναι υπερβολή να είναι ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής μετά τον Βαλβέρδε. Όλο αυτό το πακέτο στοιχίζει ακριβά, αν αναλογιστεί κανείς ότι αυτό που έχουμε δει είναι μια τυπικά καλή ομάδα και μια ορθολογική διαχείριση παικτών και αγώνα.Σε κάθε περίπτωση θεωρώ άσχημο να κάθεται και να ασχολείται με τα οικονομικά της ΠΑΕ και τις απολαβές των παικτών του, όταν ο ίδιος είναι από τους πλέον ακριβοπληρωμένους...Η υπερβολή όμως είναι η αμοιβή του βοηθού του. 90.000 ευρώ τον χρόνο ΚΑΘΑΡΑ;;;

NK99 είπε...

Όταν μπαίνει μέσα ένα νέο παιδί πρέπει να είναι σωστά προετοιμασμένο και να υποστηρίζεται από το σύνολο που θα καλύψει τις αδυναμίες του. Ο Πανιώνιος τα τελευταία χρόνια ήταν σκορποχώρι και δεν μπορούσε να υποστηρίξει ένα νέο παίκτη. Φέτος φαίνεται ότι μπορεί να είναι διαφορετικά μιας και υπάρχει κορμός.

Ο Σιδεράκης χθες έκανε ντεμπούτο. Στα τελευταία λεπτά αγχώθηκε έχασε την εμπιστοσύνη στον εαυτό του και άρχιζε να διώχνει άσχημα σέντρες που στην προπόνηση σίγουρα θα είχε μπλοκάρει τη μπάλα. Δεν ήταν λοιπόν έτοιμος ψυχολογικά για τον αγώνα και δεν υποστηρίχθηκε στο τέλος από το σύνολο με σωστή διαχείριση των τελευταίων λεπτών. Κανείς δεν θα θυμόταν τις προηγούμενες κακές εξόδους αν δεν είχε γίνει το 2-2 και ο Σιδεράκης θα είχε καλύτερη ψυχολογία στον επόμενο αγώνα όπου θα φοβάται μην χρεωθεί και άλλη απώλεια βαθμών.

zamis είπε...

Πρωτον,κανενας εργοδοτης δεν διπλασιαζει τον μισθο ενος εργαζομενου επειδη ετσι.Αν το κανει εχει λογο σοβαρο.
Δευτερον,υπαρχει αντικειμενικη αξιολογηση της σχεσης κοστους/αποδοσης.Αλλα αυτο απαιτει διοικητικη ικανοτητα,διαφανεια και κανονες.
Τριτον,υπαρχει η απλη λογικη.Αν εχω 10 δρχ και δινω τα μισα για ντεκορατιον μαλλον δε θα φαω και πολυ καλα.

zamis είπε...

ντεκορασιον,εξκιουζε μουα.

zouri1 είπε...

μ αρεσει που λεμε για τον μεγαλο μισθο του Λεμονη,ξεχνωντας να βαλουμε το ΘΑ παρει και αμεσως ,ετα το ισως.Το πιο φυσικο ειναι να μαζευτουν 10 μισθοι και μετα να πεσει μαχαιρι.Αφηνεται ομως στην ακρη οτι το ποσο μπορει να μην ειναι αληθινο,αλλα ετσι να εχει γραφτει για μελλοντικη του εργασιας.Παντως μεσα στην συγχιση λεμε και καμια υπερβολη,οπως οτι ειναι 2 μετα τον Βαλβερδε.Εν ταχει απλως σας αναφερω τον Χιμενεθ,φερειρα,Μπολονι και Τσιωλη.Ειναι πλεον φανερο και οτι η ομαδα εχει χωριστει σε 2 μεγαλα στρατοπεδα που η καθε μια κοιταει πρωτα το συμφερον της και μετα την ομαδα.Θ αποδειχτει αυτο και αλλο τις προσεχεις ημερες με την εισπραξη της επιταγης ή οχι και την αντιδραση που θα υπαρξει.

stam είπε...

Φαινεται απο πολλους να υπαρχει μια αρνητική διάθεση για τον Κουμορτζι (όπως και για κάποιους άλλους). Αυτο που εχασε εχουμε δει να το χάνουν σεντερ φορ κλάσης κ ακόμα χειρότερα. Δεν είναι εκεί το θέμα. Μετράει η διαθεση του κ φετος δειχνει να εχει.
Αρνητικός ο Φανούρης αλλα δεν χρειάζεται να αρχίζει το κράξιμο 1η αγωνιστική.
Προβληματικός ο Γιόνσον κυρίως αμυντικά αφού από την πλευρά του ξεκινούσαν οι επικίνδυνες φάσεις του Εργοτέλη. Αργός κ χωρίς καλά μαρκαρίσματα. Ο Πετκάκης μπορεί να αποδειχθεί καλύτερη λύση.
Τέλος περίμενα από αυτά που είχα ακούσει πολύ καλύτερο τον Σιδεράκη. Το 2ο γκολ προσφορά του ενώ το ίδιο απρόσεκτο διώξιμο έχει κάνει σε παρόμοια φάση λίγα λεπτά πριν. Σε καμία περίπτωση δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Κ σχετικά κοντός για τη θέση.

zamis είπε...

Συμφωνω με stam.

John - Singapore είπε...

Είναι εντυπωσιακό αυτό που διαβάζω. Επιχειρήματα, κόντρες και απόψεις για τα πρώτα 90 λεπτά πρωταθλήματος. Κάποιοι περιμένουν παίκτες και προπονητή στην γωνία. Ο Κούμο βγαίνει ασυγχώρητος και αδιάφορος, ο Σιδεράκης αναξιόπιστος, ο Φανούρης κακός, ο Ριέρα μέτριος, το ίδιο και ο Εστογιανόφ, ο Σάμαρης μικρός και άπειρος, ο Λεμονής προκλητικός και χωρίς τακτική. Του χρεώνονται 2 λάθη και ξαναμασάμε το θέμα του μισθόύ του. Συντάσσομαι με Maxi απόλυτα.
Ας χαλαρώσουμε λίγο, με λίγο τύχη θα είχαμε 3 βαθμούς αντί για 1. Θα έρεθει η ώρα που θα ισοφαρίσουμε και εμείς στο 90 ή που θα πάρουμε μάτς στο 90.
Αφού δέν κάναμε τρομερές αλλάγες στην ομάδα, τί περιμένατε να δείτε? Ο τίτλος της ανάρτησης του br_fun@tic είναι πολύ εύστοχος. Συνεχίζουμε από εκέι που μείναμε πέρυσι.
Θα κάνουμε το διπλό στο επόμενο ματσάκι και προχωράμε. Είναι μακρύς ο δρόμος γεμάτος αγκάθια...

zouri1 είπε...

αλλοι 2 παικτες
http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/107257-Sthn-Ellada-gia-Paniwnio-o-Koyki
ενω θυμιζω οτι ο Νεμεθ ειναι ακομα ελευθερος.Νομιζω οτι αυτος μας κανει πολυ.

br fun_atic είπε...

@ john s

ο κάθε ένας έχει την δική του οπτική και κάνει τη δική του αξιολόγηση. Άλλος "γυαλίζει" σε εμένα, άλλος σε εσένα κ.λ.π

Για παράδειγμα, είναι γνωστό ότι μου αρέσει πάρα πολύ ο Φαμπιάν. Δεν συζητάμε ότι προσθέτει μεγάλη ποιότητα στην ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού ήταν όλο το δημιουργικό κομμάτι του Πανιωνίου. Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε και μαζί του όλόκληρος ο Πανιώνιος. Τον έβαλα λοιπόν στην κατηγορία παικτών που μου άρεσαν αρκετά. Μπορεί να τα ακούσω από κάποιον άλλον, αλλά τέλος πάντων έτσι μου φάνηκε...

Για να μην χάσουμε χρόνο με τέτοια θέματα, μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι έχουμε μια πολύ αξιόλογη δεξιά πλευρά και ότι ο Λόλο με τον Σίτο συνεργάζονται υπέροχα. Η άμυνα δείχνει δεμένη (το πόσο καλή είναι θα το δούμε στη συνέχεια) και από εκεί και πέρα υπάρχουν και κάποιοι άλλοι παίκτες σε δεύτερους αλλά σημαντικούς ρόλους.Για εμένα ο νο1 αυτής της κατηγορίας είναι ο Όμο.

Από εκεί και πέρα: θεωρώ ότι ο Κούμο έκανε δουλειά, αλλά ήταν αρκετά αφανής. Θα έπρεπε δηλαδή να σταματήσεις να ασχολείσαι με το παιχνίδι και να παρακολουθείς τις επιδόσεις του Κούμο για να το προσέξεις...Το κερασάκι στην τούρτα όμως γι αυτόν τον παίκτη είναι το γκολ. Όταν το έβαζε τον έλεγαν μικρό Εσιέν κ.λ.π Πέρσι που δεν το έβαζε τα άκουγε. Στο παιχνίδι της Κυριακής έχασε μια τεράστια ευκαιρία να πάρει επάνω του τα φώτα της δημοσιότητας από την πρώτη αγωνιστική. Φαντάζομαι ότι θα έχει και άλλες ευκαιρίες.

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/497343

Αν αυτός ο Σκπέμπρι είναι ο βασικός σέντερ φορ της Εθνικής Μάλτας είναι μια χαρά παίτης...Θυμάμαι ότι είχα προσέξει το σέντερ φορ της στο παιχνίδι με την Εθνική...Για να το ψάξουμε λίγο...

br fun_atic είπε...

http://en.wikipedia.org/wiki/Andr%C3%A9_Schembri

επιθετικό χαφ...

zouri1 είπε...

31 συμμετοχες με την εθνικη μαλτας -3 γκολ.Μαζευουμε φτηνους και αχρηστους.Αν δεν περναμε ολους αυτους του 10χιλιαρου,θα παιρναμε εναν καλο

zouri1 είπε...

ομως με την φερενσβαρος εβαλε 16 γκολ σε 2 χρονιες

br fun_atic είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=cWXauchH7Ag

λογικά καλός θα είναι...Ο Αχιλλέας είχε κάποιες πολύ καλές εμπνεύσεις διαχρονικά...Στα πλαίσια των καραβιών βέβαια :)

zouri1 είπε...

τωρα γραφουν και για τον αλωνευτη.Η αποψη μου ειναι Νεμεθ και μονο Νεμεθ

br fun_atic είπε...

δεν πρέπει να είναι αυτός που έλεγα...Δεν μπορώ να θυμηθώ καλά την κοψιά του... Νομίζω όμως ότι δεν είναι αυτός...Είχε η Μάλτα ένα πολύ καλό σέντερ φορ που όλοι έλεγαν ότι είναι και φθηνός...Θυμ'άμαι ότι το είχα προσέξει γιατί όταν το είχα ακούσει δεν είχαμε ακόμη τον Μήτρογλου και έλεγα από μέσα μου "πάρτε έστω αυτόν".

br fun_atic είπε...

χμμμμ...είχε και τις φήμες του...Αληθινό ενδιαφέρον τώρα ή μανατζαρίστικο;;;Για να μείνει ελεύθερος από την Φερενσβάρος και να τον αποκτήσει χαλαρά ο Αχιλλέας, σημαίνει ότι μάλλον δεν σφάχτηκαν στην ποδιά του οι Ιταλικοί σύλλογοι, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ.

http://www.sport24.gr/football/omades/Paok/fhmes_gia_skempri.1106599.html

NK99 είπε...

Στην πραγματικότητα όπως είναι η ομάδα τώρα δεν θέλει ντε και καλά ένα γκολτζή. Αρκεί και ο παίκτης που θα απασχολεί τα σέντερ μπακ δίνοντας χώρο στους γρήγορους περιφερειακούς. Την Κυριακή έβγαιναν από τα πλάγια και δεν υπήρχε κανείς στη περιοχή για σέντρα και έτσι οι κεντρικοί αμυντικοί του Εργοτέλη έβγαιναν σε βοήθεια των ακραίων.

Νομίζω ότι ο Φιλανδός φαίνεται καλή περίπτωση και φαντάζομαι προσιτός οικονομικά βάσει του βιογραφικού του που δεν είναι σπουδαίο. Έχει καλή ηλικία, φαντάζομαι με 192 μόνο στη περιοχή θα παίζει και έβαλε κάποια γκολ πέρσι. Ο Τριποτσέρης επίσης είναι καλή λύση για αναπληρωματικός σέντερ μπακ.

br fun_atic είπε...

σε αυτό που λες δεν έχεις άδικο. έτσι είναι...Μωρέ ας φτάσει η μπάλα στην περιοχή και κάποιος θα βρεθεί να την σπρώξει παρα πέρα. Ελπίζω δηλαδή...

zouri1 είπε...

αυτη η ελπιδα χανεται ,οταν την χρειαζομαστε :)

IWN1998 είπε...

Τον Σκέμπρι τον ήθελαν στον Πανιώνιο από το ματς της Εθνικής με τη Μάλτα και δεν μπορούσαν να τον πάρουν και πήγε Βόλο. Αρκετά καλός παίκτης για το επίπεδο του Ελληνικού πρωταθλήματος. Μάλλον μπορεί να προσφέρει. BRF, δεν ξέρω αν αυτόν είχες διακρίνει, πάντως ο Σκέμπρι ήταν ο καλύτερος της Μάλτας στο ματς με την Ελλάδα. Σαν τη μύγα μεσ' στο γάλα ξεχώριζε.

br fun_atic είπε...

με μπερδεύει το μακρύ μαλλί...

NK99 είπε...

Είδα τον Σκέμπρι στο you tube και είναι όντως καλός παίκτης. Είναι γρήγορος και μπορεί να παίξει και στον κενό χώρο αλλά και σε μία γεμάτη περιοχή. Εξάλλου τον εγκρίνει και Μπέος που θέλει δέκα προπονητές στην καθισιά του (να μη λέμε και ονόματα προπονητών).

General Tanz είπε...

Θεωρω καιεγω αρκετα καλο τον Σκεμπρι και πραγματι μαζι με τον Μίφσουντ(μαλλον σε αυτον αναφερεσαι οικοδεσποτα) ξεχωριζαν με την εθνικη.
Ο Αχιλλεας σε κατι τετοιους ειναι νομιζω λιρα εκατο,τουλαχιστον τα 2 τελευταια χρονια.

br fun_atic είπε...

για να τον δω τον Μίφσουντ και θα σου πω...

br fun_atic είπε...

Μάλλον τον Μιφσούντ έλεγα. Είχε βάλει και γκολ σε κάποια από τις μεταξύ μας αναμετρήσεις;

General Tanz είπε...

Φυσικα,πολυ προσφατα.
http://www.youtube.com/watch?v=LGPc04I3st0

br fun_atic είπε...

Ναι. Αυτός είναι. Ο Μιφσούντ

br fun_atic είπε...

Κι αυτός ο κοντός με το 23 και τα άσπρα μου έκανε πάντως :)

Θα εκμεταλλευτούμε τη φιλία μας, θα τον προπονήσουμε, θα του κάνουμε ντόρο και μετά τον παίρνει έτοιμο ο... Ατρόμητος!!!

IWN1998 είπε...

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Eyrwph/Kypros/item/107337-Emfragma-o-Konths

Λυπηρό. Ας ευχηθούμε το καλύτερο. Ο Χρήστος Κόντης πέρασε και από μας και είναι αξιόλογος αθλητής και καλό άτομο.

General Tanz είπε...

Απο τα μερη μου ο Χρηστος, επαιξε μπαλα στην Αοκαρα Κηφισιας οπως και ο Ακης ο Μαντζιος και ο Παντελης ο Τζουλης.
Ευχομαι περαστικα.

Ron Barceló είπε...

Πολύ καλός παίκτης ο Σκέμπρι. Γρήγορος και τεχνίτης.
Τον βλέπω χαλαρά στη θέση του φιλότιμου Φανούρη.
Αναφορικά με την επανειλημμένη στοχοποίηση του Κούμο, είναι το λιγότερο άδικο να μιλάμε οτι αδιαφορεί, δε γουστάρει κτλ.
Τουλάχιστον, εγω δεν διέκρινα κάτι τέτοιο στο ματς με τέλη.
Παίζει σε μια παρεξηγημένη θέση, όπου αν δεν έχει άλλους 2 να τρέχουν σα σκυλιά να καλύψουν στο κέντρο, τότε ναι φαίνεται να αφήνει κενό.
Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ χρήσιμος για αυτόν τον Πανιώνιο, όπως και ο καλός Ριέρα.
Κρίμα που από την 1η κιόλας αγωνιστική δέχεται τόσο σφορδή κριτική.

br fun_atic είπε...

Βρε παιδιά, για πείτε μου κάτι γιατί θα με τρελάνετε. Όσο κι αν διαβάζω το αρχικό μου κείμενο δεν βρίσκω να έχω κάνει αυστηρή κριτική στον Κούμο.Γράφω μόνο ότι έχασε το τετ α τετ. Μάλιστα τον έχω στην ίδια κατηγορία με τον Λόλο...Αλλά και στα 90 κάτι σχόλια δεν θυμάμαι να γράφτηκε κάτι που να τον αδικεί κατάφορα.Οκ σε άλλους άρεσε και σε άλλους δεν άρεσε. Πίσσα και πούπουλα όμως δεν του έριξε κανένας.

Θα παρακαλούσα πολύ να διαβάζετε προσεκτικά τόσο το κείμενο όσο και τις υπόλοιπες αναρτήσεις πριν ποστάρετε.

Endys είπε...

@BR
προφανώς δεν μιλάνε για σένα, αλλά για τους υπόλοιπους που γράφουν αδίκως κατά του Κούμο.
@ Griniaris
Λυπάμαι αδερφέ αλλά δεν θα μπορούσες εσύ ή ο οποιοσδήποτε από εμάς να κάνει τον Ριέρα ή τον Λόλο να παίξουν καλή μπάλα. Αυτή είναι η δουλειά των προπονητών και ο Λεμονής, όσο κι αν έκραζα την διοίκηση όταν τον έφερνε μετά τον Λίνεν, είναι καλός και αξίζει τα λεφτά του. Αν τον στηρίξουμε και βοηθήσουμε την ομάδα, δείχνει ότι μπορεί να κάνει πολλά.

Επίσης δεν έχουμε μιλήσει για τους φιλάθλους, οι οποίοι σε γενικές γραμμές δεν γκρίνιαξαν αλλά δυστυχώς δεν χειροκρότησαν στο τέλος μία ομάδα που μόχθησε και προσπάθησε όσο μπορούσε. Κλασικοί μαλάκες Έλληνες που μόνο μετά από νίκες επιβραβέυουν.

IWN1998 είπε...

Και όμως χειροκρότησαν...

Griniaris είπε...

@Endys
Δεν απαξιώνω το Λεμονή.Απλά επισημαίνω τα λάθη του.Κι αν θυμάσαι Ριέρα και Εστογιανόφ δεν μετείχαν της προετοιμασίας,άρα οποιαδήποτε συνεισφορά τους στην ομάδα δεν είναι έργο Λεμονή.Αναγκάστηκε,υποχρεώθηκε,δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς,πάρτο όπως θέλεις και τους χρησιμοποίησε...
Συμφωνώ απόλυτα στην τελευταία παράγραφο...

John - Singapore είπε...

@NK99 έγραφες τις προάλλες: "Την Κυριακή έβγαιναν από τα πλάγια και δεν υπήρχε κανείς στη περιοχή για σέντρα..."

Σε άκουσαν και πήραν φαλαινοθήρα με ύψος 1.94!
Γιά πες και κάτι άλλο...πιάνει!

http://www.sport-fm.gr/article/497520

NK είπε...

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/107643-Endiaferon-gia-Estogianof

ειπα κι εγω

br fun_atic είπε...

Να μην ξεχάσουμε ότι σήμερα στις 18:00 είναι η γενική συνέλευση

IWN1998 είπε...

Αν τον πάρουν θα το κάνουν σήμερα. Μια μέρα έχουν. Πάντως αν και είμαι ο πιο φαντικός οπαδός του Λόλο, αν μπορέσουν και τον δώσουν με κάποια χρηματικά οφέλη που να μας επιτρέψουν να κινηθούμε πιο άνετα φέτος, πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλό και για μας και για τον παίκτη, που μάλλον άτυχος ήταν στην καριέρα του ως τώρα σε σχέση με την αξία του.

John, για το "γίγαντα" ας κάνουμε υπομονή γιατί δεν είναι νομίζω επίσημη ακόμα η μεταγραφή του.

NK99 είπε...

Διαβάζω ότι και άλλες ομάδες θα ακολουθήσουν τον δρόμο του Βόλου και της Καβάλας.

Νομίζω ότι πρώτος στόχος είναι να τελειώσουμε αυτό το πρωτάθλημα χωρίς δυσβάσταχα χρέη. Μακάρι λοιπόν να πουληθεί ο Λόλο και να πάρουμε ανάσα αρκεί τα χρήματα που θα εξοικονομηθούν να μην σκορπιστούν.

Αν είναι οι διαχρονικοί με τον απαιτητικό προπονητή να τα σκορπίσουν ας μείνει ο Λόλο να βλέπουμε και λίγη μπάλα. Να πάμε στην Δ χορτάτοι από ποδοσφαιρικό θέαμα.

br fun_atic είπε...

Όπου μετά θα παίζει ο Ριέρα δεξιά, το τηλεγραφόξυλο στον άξονα και θα περιμένουμε από τον Κούμο να σκοράρει ως κρυφός (πολύ κρυφός όμως - top secret)επιθετικός;;; :)

IWN1998 είπε...

Ο Κούτσι, Αλβανοκοσοβάρος εκ Φινλανδίας, έχει μεγάλη αποτυχημένη διεθνή εμπειρία, ακόμα και Premier League. Στην Φινλανδία πάντως φέτος σκοράρει αρκετά.

Από wikipedia:

Kuqi started his career with FC Lahti of the Veikkausliiga in 2002, spending three years with the club and scoring twenty goals in all competitions. In January 2005, Kuqi signed for Birmingham City, but failed to make any first–team appearances during his 18–month spell with the club. During his time at Birmingham, Kuqi was loaned out for a month to Blackpool in January 2006, making four appearances before returning to his parent club. He was loaned out once again in March 2006, joining Peterborough United until the end of the 2005–06 season. However, he only made one appearance for Peterborough, and returned to Birmingham a month earlier than scheduled. At the end of the campaign, Kuqi was released by Birmingham.
Ahead of the 2006–07 season, Kuqi joined Dutch side FC Groningen on a free transfer. However, he was released just two months after signing for the club, having not made a single appearance for the club. Six months later, in January 2007, Kuqi signed for German outfit FC Carl Zeiss Jena, but made just one first–team appearance in twelve months, before signing for TuS Koblenz in January 2008 on a three–year deal. He spent two and a half seasons with Koblenz, scoring eleven times. In August 2010, Kuqi joined League Two side Stevenage, but left after playing just one game. Shortly after, in September 2010, Kuqi joined Dundee on a one-year deal, but was released a month later when the club went into administration. Kuqi has also played internationally for the Finland national football team, earning three caps and scoring three goals for his country.

Όσο για το Λόλο, επειδή είναι τελευταία μέρα και κάποιοι καίγονται ή θα γίνει μεταγραφή με αρκετά λεφτά ή τίποτα.
Και εγώ θέλω να τον βλέπω στην ομάδα αλλά αν είναι να διαλέξω μεταξύ φαντομάδων ιδιοκτητών, υποβιβασμού από χρέη και χορταστικού θεάματος με τραγική κατάληξη, μάλλον λογικό είναι να διαλέξω την πιο καθαρή λύση να βρεθούν λεφτά από κάποια μεταγραφή.
Εξάλλου κάποια στιγμή μάλλον πρέπει να σκεφτούμε και το αμοιβαία καλύτερο. Είναι αυτός ο παίκτης για το έκτρωμα της Super League; Με βαριά καρδιά θα τον στερηθούμε όλοι αν φύγει. Αρκεί τουλάχιστον αν φύγει, τα όποια οφέλη να μην χαραμιστούν...

antunix είπε...

Το θετικό στην περίπτωση του Φιλανδού είναι ότι βρίσκεται σε αγωνιστική ετοιμότητα και λογικά θα μπει άμεσα στην ομάδα.

Δεν είναι και ότι πιο... εύκολο, να βρεις πληροφορίες, για το πρωτάθλημα τους, στο τελευταίο ματς της Turku PS (26/8) μπήκε αλλαγή.

-Στις 22 Αυγούστου ήταν βασικός στο παιχνίδι με την FC Inter Turku (αν είναι δυνατόν, με τι ομάδες ασχολούμαστε…. Ούτε στο στοίχημα…)

-Τελευταίο γκολ στις 12 Αυγούστου, στο Turku PS - Rovaniemi !

br fun_atic είπε...

Δεν μάθαμε αν η cuvra έβαλε χρήματα στην ΑΜΚ.Λογικό δεν θα ήταν, ο επενδυτής που διαφημίζεται ότι διαθέτει επαρκή κεφάλαια να θέλει και να μπορεί να κρατήσει ένα παίκτη σαν τον Φαμπιάν;Θέλω να πω ότι η πιθανή μεταγραφή Φαμπιάν μπορεί να δίνει ανάσα στα ταμεία αλλά δημιουργεί μεγάλο θέμα στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας.Πρόβλημα στην αγωνιστική εικόνα δημιουργεί πρόσθετα οικονομικά προβλήματα σε βάθος χρόνου...

br fun_atic είπε...

Φονιάς!!!Σκόραρε χωρίς να σεβαστεί την ομάδα του Άγιου Βασίλη...Δεν τον βλέπω να παίρνει δώρο φέτος :)

br fun_atic είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=WP60xC2EtE0

δεν ξέρω γιατί ρίχνουν τέτοιο γέλιο στα σχόλια...Κάτι θέλουν να μας πουν;

br fun_atic είπε...

ή αυτό το παιδί δεν έχει φίλους ή δεν είναι και πολύ καλός...
http://www.youtube.com/watch?v=AHgzLOK822U&feature=related

antunix είπε...

@ br fun_atic

Δηλαδή στο πρώτο βιντεάκι, αυτό σου κάνει εντύπωση ;;;;

Το "The Next Z.Ibrahimovic"! το αφήνεις ασχολίαστο !!! …….. :)

NK99 είπε...

Το γεγονός ότι τον κοροιδεύουν οι Σκανδιναβοί που έχουν δει αρκετούς ξυλοκόπους στη ζωή τους είναι πρόβλημα. Πάντως στο βίντεο πιάνει την κεφαλιά με αρκετό στυλ. Όπως και να έχει και ως φυσική παρουσία στη περιοχή μπορεί να βοηθήσει.

Έχει επίσης ενδιαφέρον να μάθουμε πόσα θα στοιχίσει όπως ποιοι και τι ποσοστό δικαιούνται από μεταγραφή παίκτη.

br fun_atic είπε...

Μα είπα...από κάτω πέφτει το γέλιο της αρκούδας!!!

Καλά, το βίντεο έχει απ' όλα
1. Έναν τύπο που μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο με σαγιονάρα.
2. Φινλανδούς χούλιγκαν.
3. Άμυνες για σεμινάρια (προς αποφυγήν).
4. Τσαμπουκάδες (δεν σου έχουν πει να μην μαλώνεις με μικρότερους;;;).
5. Κάτι γκολ από το πουθενά...
6. γήπεδο που δεν έχει καμία σχέση με το δικό μας και κόσμο που παρακολουθεί αυτό το άθλιο θέαμα...

antunix είπε...

Έτσι όπως τα βλέπω όλα αυτά, το συμπέρασμα δεν ήταν καλύτερα να καταλήγαμε στον Σαϊτιώτη ;;;;; :P

br fun_atic είπε...

Καλά. Δεν ξέρεις κιόλας. Στην τελική, αν δεν κάνει για ποδοσφαιριστής, τον δίνουμε στον Λιανό για μπασκετμπολίστα ή για πορτιέρη σε κάποιον που ασχολείται με νύχτα...

Αυτό το "χτιστός" πάντως που γράφει ο sporfm με τρομάζει...

antunix είπε...

Δες έναν άλλον «χτιστό» που είχε έρθει στην Ελλάδα κάποτε…

http://www.youtube.com/watch?v=8jQfpH1yISo

Καδρόνι (το): ξύλο με τετραγωνική τομή που χρησιμοποιείται σαν στύλος σε σκαλωσιές.

br fun_atic είπε...

αφιερωμένο στον κτιστό σέντερ φορ
http://www.youtube.com/watch?v=t849ect5mzk

NK99 είπε...

Πραγματικά κτιστός ήταν ένας Ρουμάνος διεθνής που είχε έρθει στον Πανιώνιο όταν παίζαμε στην Καλλιθέα ονόματι Κόρας ο οποίος ήταν δεκάρι!

Επίσης θυμάμαι έναν πάνω από δύο μέτρα σέρβο ονόματι Βλάχοβιτς ο οποίος έπαιζε εκτός περιοχής και ήρθε στην Ελλάδα με τον Ντεμολάρι επί Γένει προπονητή.

antunix είπε...

Εκείνη τη χρονιά, έπαιζε ο Βλάοβιτς! Θυμάστε τη φισούνα…

http://www.youtube.com/watch?v=tK5azIqhii4

claire είπε...

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ μόνο τα Τακτικά και Ταμειακώς ενήμερα Μέλη του Συλλόγου θα μπορούν να παρεβρεθούν στη ΓΣ.

Δηλαδή εγώ που είμαι ταμειακώς ενήμερο μέλος, αλλά πάρεδρο και όλα τα υπόλοιπα πάρεδρα μέλη του ερασιτέχνη δεν θα έχουμε το δικαίωμα εισόδου?

Κάτι πήρε το αυτί μου οτι θα υπαρχουν και σεκιούριτι στην είσοδο της συνέλευσης (???)

http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=18477&catid=5

IWN1998 είπε...

Πάντως ο Κούτσι πήγε σε ομάδες σε όλες της κατηγορίες Αγγλίας και στη Σκωτία και στη Γερμανία και έκανε ελάχιστες εμφανίσεις, δεν έβαλε ούτε ένα γκολ και τονέδιωξαν την επόμενη σεζόν ή τον δάνεισαν. Στην Φινλανδία όμως σκοράρει αλλά το πρωτάθλημα της Φινλανδίας ίσως είναι κατά τι χειρότερο από τη δική μας Β Εθνική. Βέβαια ίσως το μόνο που χρειαζόμαστε είναι κάποιον που να μπορεί να κάνει το στοιχειώδες "πάρε-βάλε"... Ίσως πάλι και αν μπορεί να τρομάζει τα μπακ...

IWN1998 είπε...

Αν θέλαμε τέτοιον γιατί δεν πήραμε τον Γιακομπ? Ίσως γιατί είναι επιρρεπής σε καρτες ... ίσως στοίχιζε ακριβά, μας έχει και άχτι γιατί όλο αποβάλλεται όταν παίζουμε μαζί.

br fun_atic είπε...

Κι αν δεν μας κάνει τον στέλνουμε στο Κορωπί να κάνει το σκιάχτρο στα χωράφια.

IWN1998 είπε...

Τελικά ο Κούτσι έχει και ΠΛΟΥΣΙΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΦΑΚΕΛΟ εκτός των άλλων. Τα βλέπει αυτά κάποιος; Δοκιμάζαμε εκείνο τον νεαρό Καμερουνέζο δυο-τρεις βδομάδες και δεν τον πήραμε...Τι είδαμε στον Κούτσι και τον παίρνουμε άμεσα; Μας έπιασε πανικός, έρχεται δωρεάν; Τον έχει δει ο προπονητής καθόλου;
Τελικά καταλήγω στο συμπέρασμα πως μόνον αν ερχόταν ο παίκτης αυτός με ελάχιστες απαιτήσεις, θα άξιζε να τον πάρεις. Βλέπω πάλι ο Ριέρα να παίζει κορυφή.

zouri1 είπε...

ο Μακος τιμωρηθηκε με 4 αγωνιστικες απο την Ουεφα

zouri1 είπε...

πηραμε και εναν Δροσο αλλα απλα ανακοινωσαμε το ονομα του,οσο για τον Αλβανο τον πηραμε ακολουθωντας την πολιτικη των μεγαλων Ευρωπαικων συλλογων για να μαζεψουμε τους Αλβαους της Αθηνας>Θα δωσουμε αλλα 3 διαρκειας.Α,ποσα διαρκειας εχουμε πουλησει?ντρεπονται να το πουνε?

claire είπε...

Τελικά σήμερα δεν επέτρεψαν στα πάρεδρα μέλη να παρεβρεθούν στη ΓΣ, έφαγα πόρτα.

Μου αρέσει που ερμηνεύουν το καταστατικό όπως τους συμφέρει. Τι να πω?

Βέβαια όταν γράφτηκα στον ερασιτέχνη και ενώ βάσει καταστατικού δεν έπρεπε να μου το επιτρέψουν καθώς δεν είχα κλείσει τα 21 μια χαρά δέχτηκαν τα 70 ευρώ!

zouri1 είπε...

το πρωι γραφν οτι ενδιαφερομαστε για τον Αλεξοπουλο και τι μεσημερι αυτος δηλωσε οτι σταματαει το ποδοσφαιρο

zouri1 είπε...

12/9 εκλογες στον ερασιτεχνη για νεο ΔΣ.Θα κατεβει αλλο ψηφοδελτιο?υπαρχει κανεις που ενδιαφερεται?

IWN1998 είπε...

O Δρόσος είναι μικρός και κοντούλης γρήγορος πλάγιος επιθετικός. Ταλέντο και αυτός. Σαν τους δικούς μας μικρούς.