Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

1ο Παγκόσμιο Συμπόσιο Πανιώνιου Ίντερνετ αγωνιστικής σεζόν 2011-2012

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο 1ο Παγκόσμιο Συμπόσιο Πανιώνιου Ίντερνετ για την αγωνιστική σεζόν 2011-2012. Το Παγκόσμιο θα λάβει χώρα την Κυριακή 2-10-2011 και ώρα 13:30. Πιθανός τόπος τέλεσης ο ίδιος "αγωνιστικός χώρος" που διεξήχθη και πέρσι το παγκόσμιο πριν από το παιχνίδι με την Α.Ε.Κ (τηρούμε τα γούρια και τις παραδόσεις). Αφού κάνω κράτηση θα σας ενημερώσω με αποστολή γραπτών μηνυμάτων ή email σήμερα το βράδυ.
Θέμα Συμποσίου: Σύνδρομο Α.Ε.Κ - Αιμολυτική Εμπύρετος Κοτοπουλίαση - Νέες Θεραπείες με βάση το Τσίπουρο.
Θα ακολουθήσει η απαγγελία της ποιητικής συλλογής του Dr Happy με τίτλο: "Αετοφτερουγίσματα", η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: την ομώνυμη επιτυχία, την Τραμουντάνα καθώς και νέες δημιουργίες του βραβευμένου καλλιτέχνη.
Τέλος θα προσπαθήσουμε να δώσουμε επιστημονική απάντηση στο πάγιο ερώτημα του φίλου Lefterix για τους λόγους που δεν επιτρέπουν στον δικέφαλο αετό να πετάξει...
Η παρουσία όλων είναι επιβεβλημένη.
Δηλώσεις συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση: brfun_atic@yahoo.gr. Απαραίτητη προυπόθεση συμμετοχής, που αφορά αποκλειστικά και μόνο νέους σύνεδρους, η αποστολή email από διεύθυνση παρόχου ίντερνετ στην οποία να εφανίζεται το πραγματικό όνομα (όχι yahoo,hotmail κ.λ.π).
Με τη νίκη αδέλφια!!!

62 σχόλια:

amanAM είπε...

Γιέεεεεεεεεεεεεα!!!

Εγώ κάνω δίαιτα χαμηλών λιπαρών. Θα φάω μόνο κοτόπουλο, κοκορέτσι, γαρδούμπες, σπληνάντερο, και ένα γουρουνόπουλο γεμιστό με αρκούδα!

Ούτε πίνω. Μόνο φάρμακα παίρνω, και το τσίπουρο είναι θεραπευτικό.

Ούτε βρίζω, ούτε καπνίζω...

br fun_atic είπε...

Οριστικοποιήθηκε η κράτηση. Θα πάμε εκεί που είχαμε πάει και πέρσι τέτοια ημέρα. Ώρα 13:30. Όσοι δεν θυμούνται, συμμετέχουν για πρώτη φορά κ.λ.π ας στείλουν mail για να τους δώσω την διεύθυνση...

Templar είπε...

Νέο Δ.Σ. της Π.Α.Ε.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γεράσιμος Βεντούρης

Α' ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: Κωνσταντίνος Τσολακάκης

ΜΕΛΗ: Σωτήριος Σωτηρόπουλος, Κωνσταντίνος Αλβανός, Γιώργος Κωνσταντινίδης, Νίκος Χρηστίδης, Σπυρίδων Μίχου, Ζαχαρίας Σταμούλης, Νικόλαος Γκλεζάκος.



χωρίς σχόλια.....

br fun_atic είπε...

Μην προτρέχετε.Στην πρώτη είχε παραληφθεί η διευκρίνιση.Διαβάστε και πάλι.

Templar είπε...

Ποια διευκρίνιση? Ότι είναι προσωρινό το ΔΣ μέχρι τη Γενική Συνέλευση και ότι απλώς αντικαταστάθηκαν τα παραιτηθέντα μέλη?

Ο κος Βεντούρης και ο κος Τσολακάκης δεν είχαν παραιτηθεί?

Panos είπε...

Έχει ξεκινήσει διαχειριστικός έλεγχος για να παει η ΠΑΕ στη Γενική Συνέλευση μέ όλα τα στοιχεία στη φόρα. Το ΔΣ της ΠΑΕ θα προκύψει εκεί. Μέχρι τότε η σταδιακή αντικατάσταση μελών ήταν η μόνη λύση

Templar είπε...

Σύμφωνοι!

Ξαναρωτάω: Ο κος Βεντούρης και ο κος Τσολακάκης δεν είχαν παραιτηθεί?

Αν ναι γιατί δεν αντικαταστάθηκαν?

br fun_atic είπε...

Η κίνηση έχει δεσμευτεί τόσο απέναντι στον κόσμο όσο και στα μέλη που την αποτέλεσαν για κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα.Ένα από αυτά είναι η εκλογή του νέου ΔΣ.Δεν έχει λοιπόν τόσο μεγάλη σημασία το όνομα κάποιων μεταβατικών στελεχών όσο τα ονόματα εκείνων που θα ενδιαφερθούν για να ασχοληθούν με την ΠΑΕ και η επιλογή που θα γίνει από το εκλογικό σώμα.

br fun_atic είπε...

Αν ρωτάς την προσωπική μου γνώμη θα σου πω ότι θα προτιμούσα στις δύο αυτές μεταβατικές θέσεις δύο άλλα πρόσωπα.Βέβαια δεν ξέρω ποιοί θα επιθυμούσαν να εμπλακούν σε διαχειριστικές πράξεις για ένα σύντομο διάστημα ενώ μάλιστα διενεργείται διαχειριστικός έλεγχος.Ως προς αυτόν,η παρουσία των δύο στελεχών μπορεί να βοηθήσει καθώς ιπσως χρειαστεί να δώσουν πληροφορίες.

NK99 είπε...

Η νέα διοίκηση του ερασιτέχνη έχει άραγε άποψη για την απόκτηση των τριών παικτών? Εκτός και αν λεφτά υπάρχουν.....

br fun_atic είπε...

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε για ποιό λόγο διοίκηση του Πανιωνίου κατέστησε παντοδύναμο τον προπονητή,σε επίπεδο αποδοχών,επιλογής συνεργατών και παικτών και πως θα μπορέσει να τις περιορίσει το ΔΣ της ΠΑΕ που θα προκύψει από τις εκλογές.

br fun_atic είπε...

Υπάρχουν πολλά μέλη στο ΔΣ του ερασιτέχνη τα οποία διαφωνούν κάθετα με την ιδέα απόκτησης των τριών αυτών παικτών τόσο για λόγους οικονομικούς όσο και για λόγους ηθικούς.

Templar είπε...

Δεν θα συνεχίσω το θέμα, θεωρώ όμωσ ατυχέστατη την επιλογή των συγκεκριμένων δύο, ειδικά μετά από όσα έχουν γίνει...

Ας έμπεναν δύο από τα νέα μέλη που εξ αρχής έχουν δείξει ότι γνωρίζουν κι ενδειαφέρονται για την ΠΑΕ. Ή ας έμπεναν δύο από τα μέλη του προηγούμενου ΔΣ και ας βάζετε προσωρινά 5 και όχι 3 νέα μέλη... Τα άλλα όλα είναι δικαιολογίες...

br fun_atic είπε...

Μακάρι να υπήρχαν εννέα μέλη και τα δύο από αυτά να μπορούσαν να βάλουν υπογραφή για παράδειγμα σε τρία νέα συμβόλαια ·( για τα οποία είπα τη γνώμη μου όπως και άλλων).Στην παρούσα φάση δεν υπήρχαν.Αν κάποιος ήταν στη θέση να βάλει την υπογραφή του και να αναλάβει προσωπική ευθύνη ήταν ευπρόσδεκτος.Αντιλαμβάνομαι την συγκεκριμένη επιλογή ως προσωρινή και αναγκαστική.Αν δεν είναι θα πάρω τις αποφάσεις μου...

zamis είπε...

Tους οικονομικους λογους τους καταλαβαινω,μια τετοια κινηση θα ηταν ορθολογικη μονο αν στο κοστος των τριων συνυπολογιζοταν και το εσοδο/απαλλαγη συμβολαιου απο την πωληση καποιων τον Δεκεμβριο.
Τους ηθικους ομως οχι.Στις ομαδες τους δεν μπορουν να συνεχισουν,καπου λοιπον θα πανε.
Το μονο(τεραστιο)θεμα που υπαρχει ειναι αν η αποκτηση τους εγινε με γνωμονα το συμφερον της εταιριας..

NK99 είπε...

Φαντάζομαι επίσης ότι η νέα διοίκηση του ερασιτέχνη δεν θα διερευνήσει την ύπαρξη τυχόν ατασθαλιών από προηγούμενες διοικήσεις και την απόδοση ευθυνών....

Ας περιμένουμε λοιπόν το θαύμα του χειμώνα που θα εμφανιστεί ο πάμπλουτος επενδυτής ή την αγορά του ΠΑΟ από τον πρίγκηπα ο οποίος θα ψωνίσει από εμάς ή τον Λόλο να βάζει δύο γκολ και θα βγάζει τρεις ασιστ σε κάθε αγώνα φέρνοντας πρόταση ίση με το έλλειμα όποιο και αν είναι αυτό.

Όσες πιθανότητες εχουν να συμβούν τα παραπάνω τόσες πιθανότητες έχουμε να γλιτώσουμε τη χρεοκοπία.

Οι πρώτες μέρες της νέας διοίκησης απλά ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΥΝ. Προσωπικά δεν περίμενα θαύματα αλλά πέντε κινήσεις που να δείχνουν κάποια προσπάθεια εξυγίανσης της ΠΑΕ.

Αντί αυτό βλέπουμε ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΑΝ ΘΕΑΤΕΣ ΤΟΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΣΩΤΗΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ. Θλίψη..............

zamis είπε...

Eιναι βεβαιο οτι υπαρχουν αντικειμενικες δυσκολιες.Ας δωσουμε τον χρονο που χρειαζεται και κρινουμε μετα.

NK99 είπε...

zamis ποια αντικειμενική δυσκολία υπήρχε για να μην αποκτηθούν παίκτες και να χωθεί και άλλο η ΠΑΕ?

Ο Σκέμπρι μάλιστα υποψιάζομαι αποκτήθηκε για να φάνε τον Ριέρα που τον έχουν στη μπούκα. Φυσικά ο Ριέρα και στην εξέδρα θα πρέπει να πληρώνεται...

br fun_atic είπε...

Η νέα διοίκηση έβαλε ορκωτούς και περιμένουμε το πόρισμα.Ο έλεγχος αφορά στην τελευταία διετία.Κιντής και εντεύθεν...Είμαι υπέρ στην απόδοση ευθυνών,το ερώτημα όμως είναι τι γίνεται όταν αποδώσεις ευθύνες αλλά παράλληλα θέσεις την ομάδα σε κίνδυνο.Είναι δεδομένο ότι η νέα διοίκηση δεν περιμένει τον θείο από την Αμερική.Έχει κάθε δικαίωμα όμως να προσδοκά στην συμμετοχή αξιόπιστων παραγόντων που επιθυμούσαν το άνοιγμα προς τον κόσμο και την αλλαγή προσώπων.Επαναλαμβάνω ότι οι διαθέσιμοι για να αναλάβουν ευθύνες στην ΠΑΕ ήταν και είναι ελάχιστοι,ενώ εκείνοι που δέχονται να βάλουν την υπογραφή τους σε συμβόλαια είναι οι 3-5 γνωστοί σε όλους.Ακόμη κι αν απογοητεύει η έστω και προσωρινή παραμονή συγκεκριμένων προσώπων τουλάχιστον για την ώρα έχουμε εξασφαλίσει οπτι δεν θα είναι ταυτόχρονα ελεγκτές και ελεγχόμενοι,όπως ίσχυε πριν απο δύο εβδομάδες.

zamis είπε...

ΝΚ99,στο συγκεκριμενο θεμα νομιζω απανταει ο brf 7.13

NK99 είπε...

Το σχόλιο το έγραψα αφού τα διάβασα. Προφανώς η διαχρονική διοίκηση μπορεί να κάνει οτι γουστάρει και πολλά μέλη της διοίκησης του ερσσιτέχνη να διαφωνούν.

Δεν θέλω να κατηγορήσω κανένα. Βλέπω με θετική προδιάθεση την νέα διοίκηση του ερασιτέχνη την οποία και θα ψήφιζα αν είχα δικαίωμα αλλά δεν μπορώ να μην διαπιστώσω ότι η κατάσταση στην ΠΑΕ γίνεται μη αναστρέψιμη.

Αν ο έλεγχος των ορκωτών αποδειχθεί νεκροψία δεν βλέπω πως θα προκαλέσει περαιτέρω κακό η απόδοση ευθυνών...

br fun_atic είπε...

Όλοι ξέρουμε ότι ο Πανιώνιος έχει τρομακτικά προβλήματα τα οποία όμως ο κόσμος ξεχνάει λόγω της καλής αγωνιστικής παρουσίας.Η κατάσταση μοιάζει λιγάκι με πριν από πέντε χρόνια που ένοιωθα ως φτωχός συγγενής ανάμεσα σε τόσες καγιέν τις οποίες σήμερα όλοι πούλησαν επειδή δεν έχουν ούτε για την βενζίνη...Καταλαβαίνω την προσμονή των φιλάθλων όμως θαύματα δεν γίνονται μέσα σε 15 ημέρες,χωρίς βοήθεια και με άδεια ταμεία...

NK99 είπε...

BRF ελπίζω ότι το τελευταίο σχόλιο σου να μην αναφέρεται στα δικά μου σχόλια.

Δεν περιμένω θαύματα αλλά επειδή όπως έγραψες τα ταμεία είναι άδεια και ΕΓΩ ΚΑΤΑΝΟΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ σχολίασα ότι είναι απαράδεκτο ο Πανιώνιος να παίρνει παίκτες.

ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

br fun_atic είπε...

Δεν είναι προσωπική απάντηση.

br fun_atic είπε...

έχω κάθε λόγο να έχω παράπονο όμως.

Χάνει ο Πανιώνιος; Όλοι θυμούνται πόσο ακριβός είναι ο Λεμονής, το επιτελείο του και όλα τα υπόλοιπα. Κερδίζουμε; Αρχίζουν τα κάτω τα χέρια από τον προπονητή.

Χάνει η ομάδα; Μας φταίει ο Λόλο, ο Φαμπιάν και οι υπόλοιποι και σκεφτόμαστε τι καλά που θα ήταν αν έπαιζαν οι πιτσιρικάδες και αν δεν είχαμε στην πλάτη τα βαριά συμβόλαια. Κερδίζουμε; Αρχίζει η καραμέλα με το ξεπούλημα της ομάδας τον Γενάρη.

Έμενε ο Βεντούρης; Όλοι τον έβριζαν. Έφευγε; Έβριζαν τον Τσάβαλο που δεν ξέρει από μπάλα και που αν κρατούσε τον Τζέρυ θα έσωζε την παρτίδα. Τον κρατάει προσωρινά; Βρίζουμε και τους δύο...

Ρε παιδιά, ας αποφασίσουμε τι θέλουμε.

Αυτά που μπορούν να γίνουν είναι τα εξής:1. να κοιτάξουμε μήπως σωθεί η ομάδα από τον πρώτο γύρο.
2. Να πουλήσουμε παίκτη ή παίκτες για να εξασφαλίσουμε την αδειοδότηση.3 Να μειώσουμε τις αποδοχές του προπονητή ή να λύσουμε συναινετικά την συνεργασία.
4. να δημιουργηθεί ένα καλό ΔΣ στην ΠΑΕ αποτελούμενο από Τσακίρη, Λιανό κ.λ.π να τρέξουν την ομάδα σωστά και ο ερασιτέχνης να ασχοληθεί με τα δικά του πολύ μεγάλα προβλήματα.5. Να επιλέξει ο κόσμος την διοίκησή του.
Αυτά για εμένα είναι βασικά ζητήματα.
Μην ξεχνάτε. Το Δ.Σ δεν διαχειρίζεται γεμάτα ταμεία. Διαχειρίζεται άδεια ταμεία και χρέη.

Miltos@Chios είπε...

Ευχομαι να περασετε καλα(πραγμα ...εξασφαλισμενο!)και να χαρειτε και την νικη μετα(ελπιζω να εισαστε σε θεση...).Πολυ θα ηθελα να ημουνα μαζι σας,αλλα κατι τετοιο ειναι ανεφικτο αυτη την φορα.

br fun_atic είπε...

αν αυτό είναι πρωτάθλημα...

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2066134

br fun_atic είπε...

άντε ρε συ Μίλτο να δούμε πότε θα είναι εφικτό!!!

Λοιπόν μου έχουν λείψει πολύ τα παγκόσμια...Σπάνια βρίσκεις παρέα Πανιώνιων που να αγαπάει άδολα την ομάδα...

Panos είπε...

http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=18532&catid=5

Αναφορικά με την ανακοίνωση περί των αλλαγών στη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα εξής:

Η αντικατάσταση των τριών μελών του απερχομένου ΔΣ έγινε στα πλαίσια της απόφασης που έλαβε το ΔΣ του Ερασιτέχνη Πανιωνίου για συμμετοχή μελών του νέου διοικητικού σχήματος στη διοίκηση της ΠΑΕ, μέχρι την ολοκλήρωση του διαχειριστικού ελέγχου και της σύγκλησης Γενικής Συνέλευσης μετόχων της ΠΑΕ και μελών του Συλλόγου, για την εκλογή του νέου ΔΣ της ΠΑΕ. Η διαδικασία αυτή αποτελεί απόφαση και δέσμευση της Γενικής Συνέλευσης του Πανιωνίου και σε εφαρμογή αυτής τα τρία μέλη θα φροντίσουν για την εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος και την απρόσκοπτη ολοκλήρωση του οικονομικού ελέγχου.
Τα τρία νέα μέλη είναι οι κκ Σπυρίδων Μίχου, Ζαχαρίας Σταμούλης, Νικόλαος Γκλεζάκος.

Σε καμία περίπτωση η διαδικασία αυτή δεν αποτελεί εκλογή νέου ΔΣ για την ΠΑΕ, όπως παρουσιάστηκε από μερίδα του Τύπου, καθώς αυτή θα γίνει με τις αποφασισμένες δεσμευτικές διαδικασίες και σε συνάρτηση με τα αποτελέσματα του διαχειριστικού ελέγχου.

Θέλουμε, τέλος, να διαβεβαιώσουμε τον κόσμο του Πανιωνίου ότι προχωράμε αταλάντευτα στις δεσμεύσεις μας για την εξασφάλιση της καλύτερης λύσης για τον Πανιώνιο, λύσης αντάξιας της Ιστορίας του.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ - 1890

Maxi είπε...

Το τελευταίο post του brf περιεγραψε πολυ σωστα τη κατασταση μας.
Γκρινια-γκρινια-γκρινια.
ΝΚ99 αντιλαμβανομαι τις αγωνιες σου αλλα δωσε λιγο χρονο στη νεα διοικηση για να δουμε τι μπορει να κανει.
Οι μεταγραφες ναι μεν οικονομικα ειναι λαθος, αγωνιστικα ομως ειναι σωστες.
Ισως κατι εχουν στο μυαλο τους που δεν το ξερουμε οι υπολοιποι.
Ισως λεω!!!
Οφείλουμε ομως να περιμενουμε.
Μη ξεχνατε εξ'αλλου οτι και το τσακιρη η γκρινια και τα βρισιδια τον εδιωξαν και τωρα ολοι περιμενουμε το μεσσια!!!

IWN1998 είπε...

Το πιθανότερο είναι το Γενάρη να φύγουν Λόλο, Κούμο, Ριέρα αλλά ίσως και ο ακριβός Κρικβέλια. Με αυτά τα δεδομένα και σκεφτόμενοι ότι οι τρεις είναι ελεύθεροι παίκτες, ίσως εν τέλει αν φύγουν οι πρωτοκλασσάτοι και ακριβοί, να είναι σημαντική ευκαιρία να έχεις από τώρα αντικαταστάτες που ως το Γενάρη θα έχουν εγκλιματιστεί στην ομάδα και θα έχουν στοιχίσει πολύ λιγότερο πιθανότατα από τυχόν μεταγραφές του Ιανουαρίου.
Το κρίσιμο σημείο είναι να μπορέσουμε να δώσουμε τους "πρωτοκλασσάτους" το Γενάρη και να ρεφάρουμε. Όσο καλύτερα τους δώσουμε τόσο πιο πολύ θα σκαπουλάρουμε από τα πιο άσχημα σενάρια.
Όσο για το Βεντούρη, είναι κατανοητό ότι δεν υπάρχουν και πολλοί να μπορούν να αναλάβουν ευθύνες για τις οποίες δεν έχει βγάλει ακόμα συμπέρασμα ο διαχειριστικός έλεγχος. Βέβαια θα ρώταγα τον BRF, κάποιοι όπως ο κος Ζερβακάκος με αντίστοιχη εμπειρία στο παρελθόν που βρίσκονται και αν τους έγινε νύξη.
Όσο για την εμπλοκή του κου Τσακίρη σε πιθανό νέο ΔΣ, εκπλήσσομαι που αναφέρεται γιατί έχει δηλώσει ρητά ότι δεν ασχολείται -εκτός και αν η αναφορά έγινβε για τον εκπρόσωπό του κο Ζερβακάκο. Από τον κο Τσακίρη πια το μόνο που θα μπορούσαμε να ζητήσουμε είναι μια υπομονή για το Απήλιο γιατί αν είναι να παίρνει τα τηλεοπτικά εκείνος από τον οποίο ζητάει υποστήριξη ο κόσμος του Πανιωνίου τότε ήταν στραβό το κλίμα...
Μια πρόταση για να περιορίσετε το Λεμονή ...είναι να κρατήσετε τον Τσολακάκη. Νομίζω ότι ανέτρεψε όλες τις επιλογές Λεμονή και ο Πανιώνιος που βλέπουμε σαν ρόστερ είναι μάλλον Τσολακάκειος αλλιώς τώρα ο Λόλο θα ήταν Ουρουγουάη.
Ναι, τα γράφω εγώ αυτά που έχω κατακρίνει σφόδρα τον γέροντα της ΠΑΕ...

br fun_atic είπε...

για την ώρα ίωνα δεν υπήρξε άλλος που να θέλει να καταλάβει τη θέση του προέδρου ή του διευθύνοντος συμβούλου. οι θέσεις αυτές έχουν δικαίωμα υπογραφής άρα και θέμα ατομικής ευθύνης.όποιος αναλάμβανε προσωρινά αυτές τις θέσεις θα έπρεπε το λιγότερο να υπογράψει τα τρία αυτά συμβόλαια αλλά και να προβεί σε κάποιες αναγκαίες πράξεις διαχείρισεις για τις οποίες θα είχε ατομική ευθύνη, χωρίς όμως να γνωρίζει την οικονομική κατάσταση του συλλόγου...

br fun_atic είπε...

@ίων
ο κος Τσακίρης έχει δηλώσει ότι ήθελε να διοικηθεί ο πανιώνιος από τους απλούς φιλάθλους... Ως απλός φίλαθλος λοιπόν έχει θέση. Το ίδιο και κος Λιανός...

zouri1 είπε...

τωρα γκρινιαζουμε και για τις 3 νες μεταγραφες?δεν του ειχε αναγκη η ομαδα?δεν ειναι καλοι?τι σμυβαινει?

Templar είπε...

Ωραία και τι θα αλλάξει μετά τη ΓΣ; Πάλι οι δύο θέσεις θα έχουν δικαίωμα υπογραφής και πάλι είναι πιθανόν λόγω των οικονομικών να μην υπάρχει κάποιος από την κίνηση που να θέλει να αναλάβει! Ποιο είναι το plan b? θα συνεχίσουμε με Βεντούρη - Τσολακάκη; Έχετε επεξεργαστεί εναλλακτικές λύσεις; Γιατί όχι Τσάβαλος πρόεδρος;

br fun_atic είπε...

Σε μία εκλογική διαδικασία θέτει υποψηφιότητα ο κάθε ένας...Να απαντήσω και στο ερώτημα του τι θα γίνει αν κανείς δεν βάζει υποψηφιότητα; Τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας τουλάχιστον όμως ο ερασιτέχνης θα μπορεί να ασκεί έλεγχο...Θυμόμαστε καλά ότι πριν από 15 ημέρες ελεγκτές και ελεγχόμενοι ηπταν οι ίδιοι.

br fun_atic είπε...

Εννοείται ότι αν ενδιαφερθούν τα μεγάλα κεφάλια το θέμα κλείνει άμεσα.

br fun_atic είπε...

Δύο μπαλάκια οι μικροί στα κοτόπουλα.2-1 με ανατροπή και πολύ καλή απόδοση...Σειρά οι μεγάλοι

br fun_atic είπε...

Πρόβλεψη καλού φίλου για αύριο 3-1 με γκολ Κούμο,Κούτσι (ασίστ Λόλο) και Σίτο.

IWN1998 είπε...

Σημασία περισσότερο έχει να μην γίνουν επεισόδια και να υπάρχει ΄ρεμη και θερμή υποστήριξη της ομάδας χωρίς να δώσουμε τόπο στις όποιες πιθανές προβοκάτσιες ή εκ των ένδον αμετροέπειες.

br fun_atic είπε...

Χωρίς εκ των ένδον αμετροέπειες οι zamis και grin δεν έχουν λόγο να έρθουν στο γήπεδο αύριο..." κάποιοι ανάμεσά μας δεν χαίρονται"... Μουχαχα

Katrinos είπε...

Αυτές οι ψαρωμένες φατσούλες , που ψάχνουν να βρούν που είναι η θέση που γράφει το εισητήριο και χειροκροτούν τις προσπάθειες του Πανιωνίου με βαριά καρδιά?

br fun_atic είπε...

Ή το κλασικό " έλεος ρε μ@@@@α' το οποίο απευθύνεται σε δύο συγκεκριμένα πρόσωπα :)
Πλάκα πλάκα ο πιο ήσυχος είναι ο ΑΜΑΝΑΜ ενώ ακόμη περιμένουμε τον Τέμπλαρ...

Katrinos είπε...

http://www.aek365.gr/article.php?id=146976

Για να μαθετε τι πραγματικα εγινε στο ματς των νεων και να μην ακουτε το Γκεμπελς-Μπι Αρ Φανατικ

Ελπιζω να μη τους δωθει διαπιστευση αλλωστε για αλλη ομαδα παντα γραφουν για το Νεο Πανιωνιο. Αν θελουν δε μπορουν να βαλουν αυτον που θα ερθει να καλυψει το ματς να κατσει διπλα μας και να του το γραψουμε εμεις.

br fun_atic είπε...

Γράφει το έγκριτο site "Ο δυνατός αέρα, σε συνδυασμό με τον παίκτη παραπάνω, ανάγκασε την ΑΕΚ να οπισθοχωρήσει"...

Αν κατάλαβα καλά ο βοριάς του Κορωπίου έσπρωξε την ΑΕΚ στην περιοχή της...Πόσο μπροστά ήσουν φίλε όταν μπλούζες για εγκατάσταση ανεμιστήρων στην 3

br fun_atic είπε...

Όταν μιλούσες

Griniaris είπε...

Ναι,ο ένας αρχίζει από Λ και ο άλλος απο Γ...

Καλά στο Κορωπί αλλάζει ο αέρας ανάλογα που επιτίθεται ο Πανιώνιος;Άμα είναι έτσι να κάνουμε εκεί το νέο γήπεδο...

Katrinos είπε...

Εξου κ η τραμουντανα κ το πως δένει με το "γιαυτό κ θα γ@μήσουμε την ΑΕΚ τη Πούτ@ν@"

βου βου ο βοριας....

Αύριο θα γράψουν για τον αλήτη Εστογιάνωφ κ το τραμπούκο Ριερα που δεν σεβάστηκαν την ιστορία της πριγκηπεσσας. Κάτι σαν γκολ κ ξύλο.

Συγχωρέστε με αλλά αρχίζει κ με βαράει το άγχος , επειγόντως παγκόσμιο

br fun_atic είπε...

Αυτό δεν ξανάγινε...Δωδέκατος παίκτης μας ηπταν η τραμουντάνα...Κάτι ξέρει και ο dr happy!!!παιδιά έχω χαρεί αφάνταστα που σας γνώρισα.Είστε έτη φωτός μπροστά!!;

Φύσηξε άνεμος βοριάς,αέρας,τραμουντάνα.Γ ι αυτό και θα...... την ΑΕΚ την ...... Είσαι θεός φίλε!!;

br fun_atic είπε...

@ katrinos
Στο μυαλό μου ήσουν

Griniaris είπε...

Μπορεί η "Τραμουντάνα" να ήταν αυτό που μίλησε στην καρδιά μας αλλά κατά τη γνώμη μου τα "Αετοφτερουγίσματα" είναι αυτά που δείχνουν την ποιότητα και το τεράστιο βάθος έκφρασης του ποιητή...

Katrinos είπε...

Αφιερωμένο στα μικρά κοτόπουλα.

Του μικρού βοριά παράγγειλα
Να' ναι καλό παιδάκι
Μη μου χτυπάει πορτόφυλλα
Και στο παραθυράκι.
·
Γιατί στο σπίτι που αγρυπνώ
Η αγάπη μου πεθαίνει
Και μες στα δάκρυα την κοιτώ
Που μόλις ανασαίνει.
·
Με πιάνει το παράπονο
Γιατί στον κόσμο αυτόνα
Τα καλοκαίρια τα 'χασα
Κι έφτασα στο χειμώνα.
·
Σαν το καράβι που άνοιξε
Τ' άρμενα κι αλαργεύει
Θωρώ να χάνονται οι στεριές
Κι ο κόσμος λιγοστεύει.
·
Γεια σας περβόλια γεια σας ρεματιές
Γεια σας φιλιά και γεια σας αγκαλιές
Γεια σας οι κάβοι κι οι ξανθοί γιαλοί
Γεια σας οι όρκοι οι παντοτινοί.

amanAM είπε...

Όπως περίμενα έξω από το μικρό κολυμβητήριο, ακριβώς δίπλα στα εκδοτήρια, εντόπισα διάφορους "αγανακτισμένους" που δεν ήξεραν ότι δεν παίρνεις εισιτήριο με την ταυτότητα, πως χρειάζεται κάρτα φιλάθλου, δεν ήξεραν ποιά είναι η θύρα 2, κλπ.

Ένας εξ αυτών, προσπάθησε να ψήσει 2-3 να του αγοράσουν εισιτήριο με την κάρτα τους, ανεπιτυχώς αρχικά. Κάποια στιγμή τον είδα να φεύγει με 2 εισιτήρια στα χέρια, άρα κάποιος του την έκανε την χάρη.

Miltos@Chios είπε...

Ελα ντε?!

Templar είπε...

Προς το παρόν ενισχύω οικονομικά το έργο της διοίκησης από τα ορεινά της θύρας 6, μαζί με άλλες XXXXXXXL πανιώνιες δυνάμεις! Στην 4 παραέχει αδύνατους και θα φαίνομαι εγώ ο πιο χοντρός!!!!

zamis είπε...

Πουλακια μου..ολοι ετοιμοι για tandoori chicken βλεπω!

Katrinos είπε...

Ζαμης , Κοτόπουλο στη γάστρα έχεις φάει? Ποίημα...

zamis είπε...

Katrine προς το παρον θελω να πω ενα ποιημα σε αυτους που αφησαν τον Μητρογλου να φυγει.Γιατι λεφτα που να πηγαινουν σε αλλες τσεπες υπαρχουν..

lefterix είπε...

Μπαγκόζμιο, πορο πορο πομπέρομ περόμ, πόρο πορό πομ πόμ!!!!!!

Katrinos είπε...

Εξαιρετικά αφιερωμένο σε όλες τις κοπέλες,

Αναστενάζουν τα γκολπόστ
και τα δοκάρια σπάζουν,
της Ένωσης οι αετοί
τα δίχτυα κομματιάζουν.

Εμπρός της ΑΕΚ παλικάρια
σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια
τα δίχτυα σκίστε, την δόξα κατακτήστε,
νικήστε-νικήστε-νικήστε.
Τα δίχτυα σκίστε, την δόξα κατακτήστε,
νικήστε-νικήστε-νικήστε.

ΑΕΚ-ΑΕΚ-ΑΕΚ

Οι κυνηγοί σου κεραυνοί,
βράχος η άμυνά σου
και της Ρεάλ το φόβητρο
έγινε τ' όνομά σου.

Εμπρός της ΑΕΚ παλικάρια
σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια
τα δίχτυα σκίστε, την δόξα κατακτήστε,
νικήστε-νικήστε-νικήστε.
Τα δίχτυα σκίστε, την δόξα κατακτήστε,
νικήστε-νικήστε-νικήστε.

Μια μικρή παρατήρηση , Μιλάμε για πολύ βιτσιόζικο ύμνο, όλο σπάστε, σκίστε , επίσης λογικά απευθύνεται σε κρετίνους αφού
α) Επαναλαμβάνει το αυτονόητο (Νικήστε χ3)
β) Πως όταν σπας τα δοκάρια μπορείς να νικήσεις?

http://www.youtube.com/watch?v=-gI7ZMLrMAQ

Costix είπε...

Προσοχη μονο να μην σχισουνε κανενα καλσον οι πελατες.

Επειδη μολις καταφερα να ριξω το ζαχαρο μου σε λογικα επιπεδα, θα ερθω αργοτερα (κατα τις 4) μαζι με τον Dr Happy.

Μην τολμησετε να φυγετε, θα σας σφαξω !!!!!

Ron Barceló είπε...

Πάμε δυνατά.
Μην πέσετε στη λούμπα με τον αόρατο Κοτοέ.
Δεν έχουν τύχη άμα είμαστε σοβαροί.
Εξ'ολοκλήρου από μας εξαρτάται.
Αντε μωρή ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ!