Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

121 ΧΡΟΝΙΑ



121 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΝΤΑΝΟΣ,ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ, ΜΕΓΑΛΟΣ, ΣΕ ΠΕΙΣΜΑ ΟΛΩΝ. Ακομη και "ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ" ανθρώπων. Να μας ζήσει η Πανιωνάρα!

130 σχόλια:

Griniaris είπε...

Ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι σαν εσένα και θυμούνται.Γιατί είναι πολλοί αυτοί που έχουν ξεχάσει, και δεν εννοώ μόνο ημερολογιακά,τα γενέθλια αυτού του μεγάλου συλλόγου...

ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΜΑΣ...

br fun_atic είπε...

Τώρα, ας σου πω ποιός το θύμησε και σε 'μένα...

Templar είπε...

Φορτωμένος μεγαλεία
απ' της Σμύρνης την πλατεία
ΔΕΝ ΑΛΩΘΗΚΕ!!!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

General Tanz είπε...

Ελα Ιστορικεεεεεεε!!

zamis είπε...

Κι ο χειροτερος προεδρος ολων των εποχων το θυμηθηκε...

Katrinos είπε...

Χρόνια Πολλά στη Πανιωνάρα μας.
Το σλόγκαν διαχρονικό και -κυρίως επίκαιρο-
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ!!

KANTHAR0S είπε...

Χρόνια πολλά ρε μάγκες.

Kostas είπε...

ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΥΓΕΙΑ ΣΤΑ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΤΥΧΗ ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ

br fun_atic είπε...

Στην επίσημη σελίδα δεν έχουν πάρει χαμπάρι.Θα μου πεις,εδώ δεν θυμήθηκαν τα 120χρονα...

John - Singapore είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ SINGAPORE!!!!!

romy38 είπε...

ΕΙΘΕ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

stam είπε...

Να μην ξεχνάμε ότι είμαστε περήφανοι γιατί είμαστε Πανιωνιοι!

Kostas είπε...

Χρονια Πολλα στον μεγαλο ,αγαπημενο μας,ΠΑΝΙΩΝΙΟ ,για παντα .

Βαγγέλης είπε...

Ελα ρε Πανιωνάρα!!!

Θεμιστοκλής είπε...

Ευχαριστούμε φίλε br, για την υπενθύμιση.
Χρόνια πολλά στην Πανιωνάρα, για πάντα στην καρδιά μας!

Endys είπε...

Χρόνια πολλά και αλύγιστα ρε αρρώστια.

Να τα χιλιάσεις Ιστορικέ!!!!!!!!!!!!!

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Ο Λιανός έκανε τη σωστή κίνηση και απέδειξε ότι είναι σωστός Πανιώνιος. Τώρα μένει να δούμε αν κάποιοι θέλουν το καλό του συλλόγου, ή απλά το δικό τους, μέσω της καρέκλας. Οι δύο παρατάξεις οφείλουν να κάτσουν στο τραπέζι και να τα βρουν, οτιδήποτε άλλο είναι πισωγύρισμα. ΤΕΛΟΣ
Ας σταματήσουν τα προβοκάτσια!!!!

Panionara είπε...

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ:
http://pan-ola.blogspot.com/2011/09/blog-post_1272.html

"Η Πανιώνια Κίνηση έχει επεξεργαστεί και θα προτείνει τη συγκρότηση ενωτικού ΔΣ για την ΠΑΕ, θεωρώντας ότι είναι η μόνη ορατή λύση για έξοδο από την κρίση. Σε περίπτωση που ο Θ. Αρκουμάνης δεχτεί, θα του προταθεί η διοίκηση της ΠΑΕ η οποία θα αποτελείται από δυο εκπροσώπους του κ. Αρκουμάνη, δύο εκπροσώπους του 22% των μετοχών, τον εκπρόσωπο του Ερασιτέχνη Πανιωνίου στο Συμβούλιο της ΠΑΕ, 2 μέλη της Πανιώνιας Κίνησης και 2 τεχνοκράτες.
Η πρόταση αυτή θα κριθεί άμεσα από τη ΓΣ του Πανιωνίου και αν εγκριθεί, την επόμενη κι όλας μέρα πιάνει δουλειά."

zamis είπε...

Σωστη η κινηση!Ευχαριστο πολυ επισης και το ενδιαφερον Λιανου και ας ελπισουμε και Τσακιρη.

Κατα τ'αλλα η κουρμπα θα προβει σε αποκαλυψεις λεει.Περιμενουμε με ενδιαφερον,οπως φυσικα και τα ονοματα των υποστηρικτων της εντος τειχων(οσα δεν ξερουμε).

Templar είπε...

Μπράβο σας... Τα καταφέρατε... Συγχαρητήρια.... Τι καταλάβατε τώρα βρε?????

Τι θα απογείνουμε χωρίς την πολυεθνική???? Ε??? Που πάμε χωρίς την curva??? Τους απογοητεύσατε τους ανθρώπους και θα κάνουν αλλού τις επενδύσεις τους...

Καλά να πάθουμε!!! Αλλά τέτοιοι είσαστε! Κοτζάμ φωτοτυπία δώσανε οι άνθρωποι - τίποτα εσείς!!! Αχάριστοι! Ε, αχάριστοι!!!

zamis είπε...

o τριτεκνος αραβας γιατρος παιρνει επιδομα πολυτεκνου?

br fun_atic είπε...

μπαααα, τα τρία παιδιά στην χώρα του είναι ότι το μοναχοπαίδι εδώ...

zamis είπε...

κριμα,ελεγα μηπως και τοδινε στην ομαδα

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Κάτω οι προβοκάτορες!

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Ο κυρ Βασίλης ξανακτυπά…

http://www.youtube.com/watch?v=MN6eSbHXu7k&feature=related

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Απέρριψε ο κύριος Αρκουμάνης την ενωτική πρόταση της Πανιώνιας Κίνησης
Αρνητική ήταν η απάντηση του κυρίου Αρκουμάνη στην ενωτική πρόταση της Πανιώνιας Κίνησης για το νέο ΔΣ της "κυανέρυθρης" ΠΑΕ. Ολα οδηγούν σε νέες εκλογές τη Δευτέρα για την ανάδειξη διοίκησης στον ερασιτέχνη Πανιώνιο, ενώ είναι φανερό πλέον ότι ορισμένοι (για ποιο λόγο άραγε;) απεργάζονται σχέδιο προκειμένου η ομάδα να πάει στο Πρωτοδικείο και φυσικά να μείνουν στο τιμόνι της (σε ΠΑΕ & Ερασιτέχνη) οι "γνωστοί" παράγοντες.
Η πρόταση, την οποία απέρριψε ο κύριος Αρκουμάνης ήταν να αναλάβει ο ίδιος την προεδρία της ΠΑΕ Πανιώνιος και στο ΔΣ να μετέχουν ακόμα. Ενας εκπρόσωπος του ψηφοδελτίου Αρκουμάνη, οι κύριοι Σταμούλης, Λιαρομάτης οπου είναι κοινής αποδοχής, ο Γιώργος Ζερβακάκος εκπροσωπόντας το 22% των μετοχών του Κων. Τσακίρη, ο Ηλίας Λιανός που είχε δεχθεί να μετέχει σε ενωτικό ΔΣ και τρεις εκπρόσωποι της Πανιώνιας Κίνησης.

ΠΗΓΗ: http://pan-ola.blogspot.com

ORISTE ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ, Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ!!!

zamis είπε...

Περιμενουμε απο τον κ.Αρκουμανη τους λογους που απορριπτει την συνεργασια και-επιτελους-ενα ξεκαθαρο πλανο για ερασιτεχνη και παε.Διοτι στη Γ.Σ. δεν ειπε απολυτως τιποτα.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Φιλτατε ζαμις, την απάντηση σου θα την πάρεις μέσα από το λεξικό του Φυτράκη…

ΔΙΚΡΑΤΟΡΙΑ η [δiktatoría], συν. χούντα ['xunda] 1α. καθεστώς διακυβέρνησης μιας χώρας, κατά το οποίο ένα άτομο ή μια ομάδα ατόμων συγκεντρώνει στα χέρια της τη νομοθετική και την εκτελεστική εξουσία την οποία ασκεί ανεξέλεγκτα:Φασιστική / ναζιστική ~. H ~ του Φράνκο / του Mεταξά. ~ του προλεταριάτου, στη μαρξιστική-λενινιστική θεωρία, η άσκηση της πολιτικής εξουσίας από την εργατική τάξη. Στυγνή ~ / καθεστώς στυγνής δικτατορίας.
β.χαρακτηρισμός κράτους που έχει καθεστώς δικτατορίας: H Iσπανία ήταν πολλές δεκαετίες ~. Οι δικτατορίες της Λατινικής Aμερικής.
γ. περίοδος κατά την οποία σε μια χώρα υπάρχει καθεστώς δικτατορίας: Στη ~ έζησε στο εξωτερικό. 2. (μτφ.) α. αυταρχική συμπεριφορά, καταναγκασμός που ασκεί κάποιος στο εργασιακό, οικογενειακό ή κοινωνικό περιβάλλον του: Έχει επιβάλει ~ στους υφισταμένους του / στα παιδιά του. β.απόλυτη κυριαρχία που ασκείται σε έναν τομέα, με έμμεσο όμως τρόπο: H ~ της μόδας / του χρήματος / των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Thanos Topouzis είπε...

H protash htan poly kalh. Poly wraia kai h enotikh protovoulia ths Panionias Kinhshs (apo ta pio euxarista nea pou akousame sta dioikitika ton teleutaio xrono). Den mporw na katalavw giati tjn aperipse kai malista se ena toso krisimo shmeio..

zamis είπε...

121,να περασεις και εσυ απο το αρμοδιο γραφειο δια υποθεσιν σου:)

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Φίλε ζάμις, αυτό που βλέπω είναι ότι όποτε πάει να γίνει κάτι ενωτικό στον Πανιώνιο, μπας και βρει την ηρεμία του –δε φτάνει που έχει ένα σωρό εξωτερικές απειλές- όλο κάποιοι από μέσα, σκάβουν το λάκκο. Η ομάδα θέλει ηρεμία να πατήσει γερά στα πόδια της και ορισμένοι μας λένε για άλλους δήμους, γήπεδα κλπ. Τους δείχνεις το φεγγάρι και κοιτούν το δάκτυλο!

zamis είπε...

φιλε 121,αυτοι οι καποιοι απο μεσα εχουν ονομα,καιρος να πεσουν οι μασκες.

zamis είπε...

Περιμενουμε επισης απο τον κ.Αρκουμανη να μας δωσει τη δικη του ενωτικη προταση.

NK99 είπε...

Είναι λογικό να περιμένουμε τις εξηγήσεις από τον κ. Αρκουμάνη. Έχω όμως την εντύπωση ότι θα περιμένουμε πολύ.

Εύχομαι να με διαψεύσει αλλά νομίζω ότι είναι ένας από αυτούς που νομίζουν ότι αυτοί είναι ανώτεροι και οι άλλοι π.χ. ο μέσος οπαδός του συλλόγου ένας μαλάκας που θα περιμένει τις εκπλήξεις για την ΠΑΕ....Πιθανόν να έχει δίκιο για κάποιους από εμας....

Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η πρόταση της πανιώνιας κίνησης συμπεριλαμβάνει και το όνομα του κ. Λιανού ο οποίος είναι ένας άνθρωπος που έχει δαπανήσει χρήματα για τον σύλλογο σε αντιδιαστολή με άλλους που είχαν καταντήσει το σύλλογο μέσο βιοπορισμού τους.

Η επαναφορά του γηπέδου στο προσκήνιο, ενός έργου ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ και το ξέρουμε όλοι μου μοιάζει κάπως γελοία.

Templar είπε...

Χμμμ! Διαβάζοντας τη σύνθεση του προτεινόμενου ΔΣ, υποπτεύομαι τους λόγους που οδήγησαν τον Αρκουμάνη να αρνηθεί...

Το θέμα είναι ότι η Κίνηση πλέον πρέπει να είναι έτοιμη να αναλλάβει δράση άμεσα και για την ΠΑΕ γιατί χρονικά περιθώρια δεν υπάρχουν.

Εγώ δεν περιμένω από τον Αρκουμάνη να απολογηθεί για την άρνησή του, αλλά να παραιτηθεί της υποψηφιότητας και να δηλώσει στήριξη στις επιλογές της Κίνησς, καθώς δεν υπάρχει η πολυτέλεια της αντιπολίτευσης...

IWN1998 είπε...

Πρόταση για το ΔΣ της ΠΑΕ έκανε η κίνηση που στην καλύτερα περίπτωση δίνει ισοψηφία στις παρατάξεις Αρκουμάνη και Κίνησης και με την έξτρα Προεδρική ψήφο. Πρόταση για το ΔΣ του ερασιτέχνη, δεν έπρεπε επίσης να κάνει; Ή εκεί η πρόταση ήταν full Κίνηση στο ΔΣ;
Η μόνη ενωτική πρόταση είναι ΔΣ της ΠΑΕ με πλειοψηφία Αρκουμάνη και εκπροσώπηση Τσακίρη αναλογική του 22% και ΔΣ του ερασιτέχνη με πλειοψηφία Κίνησης. Αν νομίζουν ότι θέλουν να μιλάνε για έναν Πανιώνιο και όχι φατρίες, ο μεν κος Αρκουμάνης οφείλει όχι την στείρα άρνηση αλλά την αντιπρόταση και το όλα ή τίποτα δεν είναι αντιπρόταση και η Κίνηση να επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση και για ΠΑΕ και για ερασιτέχνη. Τα υπόλοιπα τα θεωρώ στάχτη στα μάτια πιο πολύ και αν κάνω λάθος ας με συγχωρέσουν αμφότεροι.
Επίσης το novasports θεωρεί ότι η άρνηση Αρκουμάνη ισοδυναμεί με απόσυρση...

Griniaris είπε...

Υπάρχει κι άλλη μία εξήγηση για την άρνηση από πλευράς Αρκουμάνη.Μήπως θεωρεί σίγουρη την εκλογή του στην επαναληπτική ψηφοφορία;Μάλλον θα δείξει...

Panionara είπε...

@ IWN1998
Εφόσον ο κ. Αρκουμάνης δεν έκανε ποτέ την πρόταση του, ούτε αντιπρόταση αναφορικά με την ΠΑΕ, ή τον Ερασιτέχνη δεν ξέρουμε ποιές ήταν οι προθέσεις του.
Η πρόταση της Κίνησης ήταν ουσιαστικά ενωτική και δεν έκρυβε καμια 'κρυφή ατζέντα'

Templar είπε...

Δεν νομίζω ότι θα κατέβει τη Δευτέρα ο Αρκουμάνης...

Επίσης μου είναι πολύ δύσκολο να εντοπίσω στο προτεινόμενο από την Κίνηση ΔΣ για την ΠΑΕ τον πιθανό Δ/ντα Σύμβουλο (που ως γνωστόν έχει και προσωπική ευθύνη για τα χρέη της εταιρίας...)

John - Singapore είπε...

Μάλλον ο Griniaris χτύπησε στόχο. Την πρόταση την απορρίπτεις όταν δέν την χρειάζεσαι ή αλλιώς έαν δεν ενδιαφέρεσαι. Σκληρό πόκερ εντυπώσεων με την Κίνηση να δείχνει πιό συζητίσιμη, πιό ανοικτή και σίγουρα πιό πρόθυμη να κάνει υπερβάσεις. Απορία μεγάλη που δέν δικαιολογεί ο γιατρός την στάση του εκτός αν ισχύει και εδώ το "δεν τα κάνω εγώ αυτά τα κομμουνιστικά"!!

br fun_atic είπε...

@ Templar
Σε κάθε πρόταση υπάρχει περιθώριο διαπραγμάτευσης.Ο κος Αρκουμάνης προτίμησε να απορρίψει.Για ποιό λόγο έχει την υποχρέωση η Κίνηση να επανέλθει με πρόταση;
Η κίνηση έχει κάνει προτάσεις ( το αν ήταν καλές ή κακές το κρίνει ο καθένας).Ακόμα περιμένουμε τις πειράματος του κου Αρκουμάνη.Και θα συνεχίσουμε να περιμένουμε για το καλό της ομάδας.

zamis είπε...

Η δηλωση αποσυρσης του κ.Αρκουμανη

«Ιδέες πολλές. Προθέσεις καλές. Ήρωες πολλοί. Στα χαρακώματα ουδείς»

br fun_atic είπε...

@ ιων
Το αποτέλεσμα ηπταν ισόπαλο.γι αυτό η κίνηση και ο κος αρκουμάνης λαμβάνουν από δύο συμβούλους.ένας είναι αναγκαστικά ο εκπρόσωπος του ερασιτέχνη και από εκει και λεπτά εκοροσωπείται το πανιώνιο κεφάλαιο (Τσακίρης Λιανός).Όλοι αυτοί ας φροντίσουν να τα βρουν στο δς για το καλό της ομάδας.

zamis είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=aAbzcH7diS0

Templar είπε...

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους:

Όταν έχεις το 77% των μετοχών μιας εταιρίας, όποια κι αν είναι η διοίκησή της ΕΣΥ αποφασίζεις. Ανά πάσα στιγμή μπορείς να αναιρέσεις την εμπιστοσύνη σου στον Πρόεδρο ή/και στο ΔΣ και να τους αλλάξεις όλους.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση όχι μόνο θα έχει τον έλεγχο των μετοχών ο ερασιτέχνης (άρα η κίνηση), αλλά θα έχει και τουλάχιστον 3 μέλη στο ΔΣ, ενώ στην ουσία Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος (άρα ευθύνη) θα έχει ο Αρκουμάνης.

Ο γιατρός, που είναι έμπειρος, προφανώς κατάλαβε ότι δεν μπορεί να ασκήσει διοίκηση όπως αυτός ήθελε αφού στην ουσία θα έχει κάθε ευθύνη ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να λογοδοτεί για οτιδήποτε στην κίνηση.

Γι αυτό και φαντάζομαι παίζει το μοντέλο του "όλα ή τίποτα" - δηλαδή ή ασκώ διοίκηση με δικές μου επιλογές ή πάω σπίτι μου.

Νομίζω ότι το θέμα λήγει κάπου εδώ. Η κίνηση λογικά θα επικρατήσει τη Δευτέρα και πρέπει να είναι έτοιμη γιατί ο χρόνος τρέχει...

IWN1998 είπε...

@Panionara. Ήμουν υπερβολικός στην έκφραση αν άφησα να εννοηθεί ότι η Κίνηση έκρυβε κρυφή ατζέντα. Τουλάχιστον έκανε μια πρόταση που αν αντί για την άρνηση, αποτελούσε βάση προς συζήτηση και βελτίωση, κάτι καλό θα απέδιδε. Τα χαρακώματα κλπ της δήλωσης Αρκουμάνη, απευθύνονται στην κίνηση ή σε Τσακίρη και Λιανό και λοιπές δυνάμεις;
Έλεος πια. Ας βρεθούν οι κοινές συνισταμένες. Στο τέλος θα τα βρουν μέχρι και ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και στον Πανιώνιο θα κάνουμε πόλεμο χαρακωμάτων ενδοπανιώνιων φατριών.

zamis είπε...

@Templar
Ok,μονο που ο γιατρος δεν ειπε ποτε στη Γ.Σ.το ΠΩΣ θα ασκησει διοικηση.Κατι γενικολογιες και κατι περι kinder ειπε.

Templar είπε...

@ br

δεν είπα ποτέ να γίνει νέα πρόταση...

:-)

IWN1998 είπε...

@Templar. Γι' αυτό έπρεπε να μοιράσουν το ΔΣ και στην ΠΑΕ και στον ερασιτέχνη, με πρόεδρο στην ΠΑΕ τον Αρκουμάνη και στον ερασιτέχνη τον Τσάβαλο. Ίσως μια τέτοια πρόταση να είχε μέλλον.

Ερώτηση: Οι 12 που πήγαν για να ψηφίσουν λευκό και να δημιουργήσουν το αδιέξοδο, ήσαν οι προσκείμενοι σε Βεντούρη-Τσολακάκη και το προηγούμενο ΔΣ; Θα ήταν κακόβουλο να σκεφτεί κάποιος κάτι τέτοιο άραγε;

Templar είπε...

@ zamis

νομίζω ότι κανένας απ' τους δύο δεν μας είπε τι θα κάνει βραχυπρόθεσμα που καιγόμαστε...

Μακροπρόθεσμα σχέδια (απ' όσο ξέρω) έχουν και οι δύο

Templar είπε...

@ IWN

Συμφωνώ απολύτως. Αλλά όπως θα μας πει και ο br, νομικά δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο αφού από τις εκλογές προκύπτει ατόφιο ΔΣ του ερασιτέχνη...

zamis είπε...

@Τemplar
Μαζι σου,συμφωνω σ'αυτο.Η Κινηση ομως,αν μη τι αλλο,εχει κατα τη γνωμη μου δειξει ειλικρινεια και διαθεση συνεργασιας.Το ''ολοκληρωτικο''μοντελο του γιατρου απο την αλλη,αφηνει να εννοηθει οτι εχει πιο ετοιμες και ''επαγγελματικες''απαντησεις.Πουντες?

Templar είπε...

@zamis

Σιγά μην έχει...

Κανένας δεν έχει! Αυτό είναι το κακό! Γι αυτό φωνάζω ότι δεν υπάρχουν περιθώρια αντιπολίτευσης ούτε απ' τους μεν, ούτε απ' τους δε...

Λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν και ο χρόνος τρέχει...

br fun_atic είπε...

Ο ερασιτέχνης ως μεγαλομέτοχος θα μπορούσε να κάνει αυτό που λέει ο Templar(παύσεις κλπ).Πότε όμως θα το έκανε;Αν θα έβλεπε περίεργες καταστάσεις στην ΠΑΕ.Αν υπήρχε καλή συνεργασία δεν θα είχε κανένα λόγο να το κάνει...Έχετε σκεφτεί ότι ο ερασιτέχνης δεν θα είχε λόγο να κάνει μαύρη τη ζωή μιας καλής διοίκησης ΠΑΕ;
Και κάτι ακόμη.Στόχος όλων μας είναι να βρεθεί σοβαρός επενδυτής για την ΠΑΕ.Αν βρεθεί πρέπει να δωθεί ακόμη και αύριο.Όποιος όμως δεν θέλει δεσμεύσεις και ελέγχους προφανώς έχει στο μυαλό του να διοικήσει την ΠΑΕ ως ιδιοκτήτης και οπχι ως διαχειριστής μεπχρι την εξεύρεση επενδυτή.

br fun_atic είπε...

@ ιων
Τα 12 ή 15 λευκά έπεσαν στην κάλπη για συγκεκριμένο λόγο...Το ένα σενάριο μπορεί να είναι αυτό που λες και το δεύτερο για να αποδείξουν σε κάποιο συνδυασμό μία συγκεκριμένη δυναμική και αυτός που τους ελέγχει να μπορεί να διεκδικήσει από κάποιο συνδυασμό...χάρες και δεσμεύσεις.
Οι πιθανότητες να αποκαλυφθούν όλα αυτά είναι αν ο Πανιώνιος αναγκαστεί να προσφύγει στο Πρωτοδικείο.Κάτι μου λέει ότι τότε θα δούμε πολλά.Μακάρι όμως να πρυτανεύσει η λογική και να μην φτάσουμε εκεί...

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

IWN1998 είπε...

Νομίζω ότι όλοι πρέπει να έχουμε κατά νου ότι ο μόνος τρόπος για να ξελασπώσει σύντομα ο ερασιτέχνης είναι να μπορέσει να πουλήσει την ΠΑΕ. Συνεπώς είναι μονόδρομος η προσπάθεια σε αυτήν την κατεύθυνση.
Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί που σκέφτονται ότι θα τα βγάλει πέρα ο ερασιτέχνης ακόμα και αν δεν πουλήσει την ΠΑΕ (...) και ότι δεν πειράζει ακόμα και αν η ΠΑΕ πέσει στο περιφερειακό αφού θα είναι σε καλά Πανιώνια χέρια που θα την φροντίσουν και κάποια στιγμή θα την επαναφέρουν στη μεγάλη κατηγορία. Μπορεί να παρουσιάζω τα παραπάνω με απλουστεύσεις και ας με συγχωρείσετε γι' αυτό αλλά καλύτερα να γίνονται έκδηλα κάποια πράγματα με έντονα χρώματα ώστε να προλαβαίνουμε και τις πιο απαλές αποχρώσεις τους.
Πρέπει να σκεφτούμε ότι η ΠΑΕ στην SL έχει μια σημαντική αξία, που προφανώς θα απωλέσει αν δεν βρίσκεται σε αυτή την κατηγορία, άρα και οι μετοχές του ερασιτέχνη θα απαξιωθούν. Επίσης ιστορίες άλλων ομάδων έχουν δείξει ότι ο ανηφορικός δρόμος μετά την κατρακύλα, διανύεται πολύ δύσκολα και μακροχρόνια και μέσα από χειρότερες περιπέτειες.

Δεν ξέρω ποιοι και πόσο, αλλά όσοι έχουν τέτοιες σκέψεις στο μυαλό τους, καλό θα ήταν να βγάλουν ένα ερωτηματολόγιο σχετικό και να το μοιράσουν σε έναν εντός έδρας αγώνα για να πάρουν την άποψη του κόσμου σχετικά με τέτοια σενάρια. Νομίζω ότι θα λάβουν μια συντριπτική αποδοκιμασία.

Αν τα παραπάνω υπάρχουν μόνο στη δική μου νοσηρή φαντασία, τόσο το καλύτερο και συγγνώμη που έφαγα χρόνο φίλων και χώρο του φιλόξενου blog για να κενολογήσω.

Ας ελπίσουμε για το καλύτερο, εξάλλου η ελπίδα δωρεάν είναι και μπορεί να βγάλει μια θετική ενέργεια που να βοηθήσει.

br fun_atic είπε...

Εξακολουθώ να πιστεύω Ίωνα ότι αν ο κος Αρκουμάνης είχε έρθει στην πρώτη ανοιχτή συγκέτρωση της κίνησης με εκείνους που τον στηρίζουν, σήμερα θα είχαμε ένα πολύ καλό ψηφοδέλτιο, διοίκηση στον ερασιτέχνη και ένα πολύ καλό Δ.Σ ΠΑΕ...Επιπλέον θα είχε ανανεωθεί ριζικά ο Πανιώνιος σε επίπεδο διοικητικών παραγόντων...

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
br fun_atic είπε...

Εγώ προσωπικά δεν θέλω να μαυρίσει κανείς κανέναν. Θέλω να σταθούμε απέναντι στα προβλήματα του Πανιωνίου και να βρούμε λύσεις από κοινού...

Και για να καταλάβω. Για πρώτη φορά μετά από ένα χρόνο υπήρξε η πιθανότητα να συμμετάσχουν στα διοικητικά του πανιωνίου ο Λιανός και ο Τσακιρης και πετάμε το σενάριο αυτό στο καλάθι των αχρήστων επειδή η κίνηση προτείνει να έχει τρία μέλη και όχι ένα ή δύο;;;

br fun_atic είπε...

Και στην τελική ανάλυση η κίνηση δεν έταξε λαγούς με πετραχήλια. Από την αρχή είπαμε: αυτοί είμαστε, αυτούς έχουμε, μέχρι εκεί μπορούμε...Πρέπει λοιπόν επειδή εμείς δεν διαθέτουμε επαγγελματίες ποδοσφαιρικούς παράγοντες να μας απειλούν ότι θα αποσυρθούν για να μας μείνει η καυτή πατάτα στα χέρια;Δεν ξέρω ρε παιδιά. Δεδομέων των συνθηκών και των προβλημάτων είναι υπεύθυνη αυτή η στάση;


Και κάτι άλλο. Έστω ότι εμείς είμαστε ανεπαρκείς για την ΠΑΕ και μιλάω ως απλός ψηφοφόρος, πως να ψηφίσω τον συνδυασμό του κου Αρκουμάη όταν δεν έχει αποκαλύψει τα σχέδιά του;Δηλαδή, αν αποσυρόμασταν εμείς, πως θα έτρεχε τον ερασιτέχνη και πως την ΠΑΕ;

zamis είπε...

οποιος δεν θελει να ζυμωσει χιλια χρονια κοσκινιζει

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Ορισμένοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις με υποτιθέμενες προτάσεις για γήπεδα κλπ., αλλά αυτή η πρόταση της Κίνησης, καλή ή κακή, είναι ΠΡΟΤΑΣΗ.
Αυτό το ψηφοδέλτιο ήταν ξεκάθαρο βγήκε και μίλησε. Νόμιζω ότι όσοι διαβάζουν, θα έχουν καταλάβει, τι παίζει και θα πράξουν ανάλογα!

IWN1998 είπε...

Να προσθέσω κάτι; Αφού αν κερδίσει η Κίνηση μπορείτε να καλέσει τους Ζερβακάκο κλπ που ξέρουν από τα ποδοσφαιρικά, να αναλάβουν την ΠΑΕ, συν το Λιανό στο ΔΣ, τότε γιατί να στεναχωριέται αν αποφασίσει εν τέλει να αποχωρήσει ο κος Αρκουμάνης και προς τι τα περί καυτής πατάτας;

Η Κίνηση ενδιαφέρεται για τον ερασιτέχνη και δηλώνει άπειρη για την ΠΑΕ αλλά έχει υπόψη της ότι μπορεί να έχει τη συνεργασία του εκπροσώπου Τσακίρη που ξέρει από το αντικείμενο. Ναι ή όχι;

Επίσης ο εκπρόσωπος του κου Τσακίρη, κος Ζερβακάκος, καλείται να μεταφέρει στον τέως μεγαλομέτοχο την παράκληση του πανιώνιου κόσμου, να ενεργοποιήσει τις αρωγές από φίλους προς την ΠΑΕ που ανέφερε σε συνεντεύξεις του το καλοκαίρι επι τη ευκαιρία του θέματος της πρότασης Couvra, τώρα που δεν υπάρχει ούτε Couvra, ούτε Βεντούρης πια.

stam είπε...

Ωραίες οι προθέσεις αλλα ειδικά η ΠΑΕ το μόνο που δεν χρειάζεται είναι ρομαντικούς με καλές προθέσεις. Και οποιος βγαίνει με τη λογική εγω αυτα μπορώ κ ας πέσουμε Δ εθνική ας βγει να το πει στον κόσμο να δούμε πως θα φύγει.
Πρώτο κ βασικό μέλημα η ομάδα στη super league. Κ όσοι έχουμε ζήσει τους υποβιβασμους ακόμα θυμόμαστε πόσο ειχαμε πονέσει.

zamis είπε...

Νομιζω τα πραγματα δεν ειναι ασπρο-μαυρο,δλδ ρομαντισμος και δ'εθνικη απο τη μια-κυνισμος και σουπερλιγδ απο την αλλη.Υπαρχει μεσαιος χωρος,αρκει να μην προκρινονται οι καρεκλες και τα προσωπικα ωφελη.

br fun_atic είπε...

@Ίων

Ξεχνάς ότι πριν απ' ό,τιδήποτε αλλο, έχουμε εκλογές την Δευτέρα. Για να υπάρξουν ενωτικές κινήσεις πρέπει να υπάρξει διοίκηση στον ερασιτέχνη...Λέε κάτι απλό. Αυτή τη δεδομένη στιγμή υπάρχει αυτή η προοπτική.Το συζητάμε και βρίσκουμε την καλύτερη λύση...

@stam
επειδή αντιλαμβάνομαι ότι σχηματικά τοποθετείς την κίνηση στην κατηγορία αυτών που θα οδηγήσουν την ομάδα στην Δ' Εθνική, μπορείς να μου πεις τι συγκεκριμένο α κάνει ο κος Αρκουμάνης για να το αποφύγει και το κυριότερο με ποιούς;;;Αντιλαμβάνεσαι ότι καμία από τις δύο παρατάξεις δεν έχει εικώνα των οικονομικών της ΠΑΕ;Αν ο κος Αρκουμάνης παρουσιάσει μια καλή λύση για ΠΑΕ και ερασιτέχνη δεν βλέπω τον λόγο να μην τον ψηφίσω κι εγώ ο ίδιος...Αν όμως δεν παρουσιάσει τίποτα γιατί να τον ψηφίσω την Δευτέρα; Τι μου έχει πει ότι θα κάνει και το κυριότερο (και πάλι) με ποιούς;

Η κίνηση δεν έχει έξω από την πόρτα της τον Λιανό και τον Τσακίρη να περιμένουν. Έμαθε ότι ο κος Λιανός προτίθεται να συμμετάσχει στα διοικητικά της ΠΑΕ στα πλαίσια μιας ενωτικής κίησης και τον προτείνει...Πάνω κάτω τα ίδια ισχύουν και για τον κο Τσακίρη...

Βλέπω λοιπόν ότι για να μην πάει την ομάδα στην Δ' Εθνική κάποια από τις δύο παραάξεις, είναι καλό να συνεργαστουν και να βάλουν στο παιχνίδι τους Πανιώνιους κεφαλαιούχους, δηλαδή τον Λιανό αι τον Τσακίρη...

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
stam είπε...

Αυτο ακριβώς εννοώ κ πιστεύω ότι θέλει κ η πλειοψηφία του κόσμου. Η ΠΑΕ είναι χωριστό κομμάτι κ χρειάζεται ανθρώπους με γνώση του χώρου κ "οντότητα" για να την τρέξουν. Δεν ρίχνω καμία μομφή στη κίνηση αλλα μ´ενοχλει κ μόνο η κουβέντα για Δ´ εθνική κλπ. Με ενδιαφέρει αυτος που θα επικρατήσει στον ερασιτέχνη να βγει κ να πει ότι πρώτη προτεραιότητα είναι να βρεθεί επενδυτής, σχήμα που θα αναλάβει την ΠΑΕ ώστε να βγει απο αυτη τη μεσοβεζικη κατάσταση. Όχι κ τα δυο καρπούζια στην ίδια μασχαλη γιατί αργά η γρήγορα θα φτάσουμε πάλι σε αδιέξοδα.

br fun_atic είπε...

Φίλε 121 χρόνια... σε παρακαλώ να διαγράψεις κάθε σχόλιο που περιέχει υβριστικό περιεχόμενο.Νομίζω ότι υπάρχουν καλύτεροι τρόποι έκφρασης...

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Τα διέγραψα φίλε μου, αλλά να ξέρεις αυτά εκφράζουν πολλούς φίλους του Πανιωνιου.

br fun_atic είπε...

@stam
τα πράγματα είναι απλά. Έχεις την ευκαιρία να δεις στον ερασιτέχνη κάποιους ανθρώπους που τον έχουν μεράκι, τον γνωρίζουν, του αρέσει και έχουν παρουσιάσει και έργο. Από τν άλλη, μπορείς αν καθήσεις στο ίδιο τραπέζι να δημιουργήσεις ένα διοικητικό σχήμα για την ΠΑΕ που ο κόσμος το θέλει και που μόνο καλό μπορεί να παράγεί.

Αντ' αυτού λες: ή όλα ή τίποτα...θα αποχωρήσω και θα σας αφήσω την πατάτα...
Ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω, ιδίς από τη στιγμή που οι περισότεροι στην κίνηση έχουν σε μεγάλη υπόληψη τον γιατρό...

br fun_atic είπε...

@121
σε ευχαριστώ πολύ για την κατανόηση...

br fun_atic είπε...

και κάτι άλλο για την δ' εθνική

στην δ' πέφτεις λόγω χρεών. Μπορεί να μου πει κάποιος πόσα χρωστάμε αυτή τη στιγμή;Θέλω να πω, αποκλείει κανείς αυτή τη δεδομένη στιγμή να μην μπορεί η ομάδα να εξασφαλίσει την αδειοδότηση;

Ξέρετε γιατί το χρέος μας δεν είναι αντίστοιχο του ΠΑΟ ή της ΑΕΚ; Γιατί εδώ και πέντε χρόνια έβαζε το χέρι στην τσέπη το Τσακίρης...Αν λοιπόν έβαζε αλλά δεν βάζει κάθε χρόνο 3 εκ ευρώ είναι τόσο δύσκολο να βρεθείς στην δ'
Αν αρχίσουν να σκάνε επιταγές και αρχίσουν οι προσφυγές τι γίνεται παλλικάρια;;;Γι αυτό λοιπόν χρειάζεται ενώτητα.Κανείς δεν μπορεί να τα καταφέρει από μόνος του...


Αν το χρέος είναι εξωπραγματικό με ποιό τρόπο μπορεί να το αντιμετωπίσει η Κίνηση ή η παράταξη του κου Αρκουμάνη όταν λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν;
Έχεις λοιπόν την ευκαιρία (υπό προυποθέσεις) να δεις και πάλι εκπροσώπηση Τσακίρη και τον Λιανό και το πετάς στα σκουπίδια;

zamis είπε...

Ας απαντησει ο κ.Αρκουμανης σε ολα αυτα...

Templar είπε...

Κατ' αρχήν θεωρώ ότι και στις δύο παρατάξεις υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν τον Πανιώνιο.

Όμως...

Η ΠΑΕ έχει συγκεκριμένες οικονομικές υποχρεώσεις σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Υπάρχει ένα καλό αλλά ακριβό προπονητικό team, προσφυγές παικτών (που δεν είναι εύκολες περιπτώσεις), απλήρωτοι εργαζόμενοι, συμβόλαια ποδοσφαιριστών που τρέχουν και σαφώς πρέπει να είναι η ΠΑΕ εντάξει προς το Δημόσιο (ΙΚΑ, εφορία κλπ).

Αν δεν αντιμετωπιστούν τα παραπάνω θα πέσουμε κατηγορία(ες) όχι για αγωνιστικούς, αλλά για διοικητικούς λόγους.

Αυτή είναι η "καυτή πατάτα"! Και γι αυτό το θέμα δεν έχω ακούσει ούτε από τον γιατρό, ούτε από την κίνηση λύση. Σκεφτείτε τι έχει να πάθει όποιος πάρει την ευθύνη να τρέξει την ΠΑΕ και δεν καταφέρει να βρει χρήματα, και να πέσει η ομάδα στα χέρια του...

Και μιλάμε για ανάγκες ΑΜΕΣΕΣ!!! Επενδυτές, business plans, εναλλακτικές μορφές χρηματοδότησης κλπ υπάρχουν και οι δύο πλευρές έχουν τέτοιες λύσεις, αλλά είναι ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΕΣ!

Η αδειοδότηση είναι θέμα που δεν μπορεί να περιμένει...

Γι αυτό επειμένω πως μόνη λύση είναι η από κοινού ανάλυψη της ευθύνης ΧΩΡΙΣ αντιπολίτευση γιατί ο κίνδυνος είναι ορατός και δεν διακρίνει παρατάξεις...

Βαγγέλης είπε...

Τελικά ο κύριος Αρκουμάνης θα κατέβει στις εκλογές? Και αν κατέβει θα μας πει έστω σε γενικές γραμμές ένα πλάνο σχετικά με τον Ερασιτέχνη και την ΠΑΕ. Θα κάνει μία αντιπρόταση? Αν δεν κάνει τίποτα ποιος ο λόγος να τον ψηφίσει κάποιος? Δηλαδή θα πρέπει να τον ρωτήσουμε την Δευτέρα αυτά που πρέπει με τα μικρόφωνα που είναι χαλασμένα, με την βαβούρα στο βάθος και με την πίεση του χρόνου?

zamis είπε...

Να ρωτησω κατι,χωρις υπονοουμενο.Ο κ.Αρκουμανης και οι ανθρωποι με τους οποιους σκοπευει να συνδιοικησει επιθυμουν επανεμπλοκη Λιανου-Τσακιρη?

br fun_atic είπε...

Δεν διαφωνούμε templar. Γι αυτό κάναμε συγκεκριμένη δημόσια πρόταση και απ' ότι ξέρω δεν έχουμε πάρει συγκεκριμένη αντιπρόταση... Από εκεί και πέρα τι να κάνουμε;

Να στο θέσω αλλιώς; Είναι βέβαιο ότι αν δεν είχε κατατεθεί η πρόταση μομφής και δεν έπεφτε η διοίκηση του κου Βεντούρη δεν θα του έσκαγε η ίδια βόμβα στα χέρια; Ξεχάσαμε ότι κάθε δεύτερη ημέρα κάποιος παραιτο΄νταν και τελικά δεν γνωρίζυμε ακόη και σήμερα πόσοι είχαν παραιτηθεί και πόσοι όχι; Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει γιατί κατά τη συζήτηση της πρότασης μομφής παραβρέθηκαν μόλις 5 από τα άτομα του διοικητικού συμβουλίου του κου Βεντούρη;
Καταλαβαίνουμε την κρισιμότητα της κατάστασης, υπολογίζουμε τις δικές μας δυνάμεις (δεν πετάμε στον αέρα) και κάναμε μια πρόταση που θα μπορούσε να αποτελέσει τη βάση για μια πολύ καλή συζήτηση και τελικά α δημιουργηθούν πολύ καλές διοικήσεις σε ΠΑΕ και ερασιτέχνη...Επαναλαμβάνω ότι παρά τις δημόσιες τοποθετήσεις μας, δεν έχουμε δεχθεί αντιπρόταση...

NK είπε...

θεωρω οτι ειναι αδικο καθε φορα που αναφερεται το ονομα του Ζερβακακου, να συνοδευεται απο την διευκρινιση "ανθρωπος του τσακιρη".
ο ανθρωπος και πανιωνιος ειναι (πολυ πριν τον τσακιρη) και εχει βοηθησει πολλακις.

σχετικα με τις εκλογες παντως θα επρεπε να γνωριζουμε και απο τις δυο παραταξεις τα πληρη σχεδια τους (γηπεδικο, αγωνιστικο, οικονομικο σχεδιασμο, ακομα και ποιοι θα μπουν εφοροι στα τμηματα). το τοπιο ομως ειναι θολο και αυτο ειναι πολυ επικινδυνο.

Katrinos είπε...

Δεν νομίζω οτι θα υπάρξει αντιπρόταση. Ούτε υπάρχει καλη πίστη ανάμεσα στις δύο πλευρές και κατα την άποψη μου δεν θα έπρεπε να χτιστεί αυτό το σχήμα βασιζόμενο μόνο στις καλές προθέσεις.

Είναι φως φανάρι οτι η πρόταση μπορεί να είχε καλές προθέσεις, αλλά δεν ήταν ουτε καν ισορροπημένη. Για να αναθέσεις τη διοίκηση ακόμα και ενός περιπτέρου , πρέπει αυτός που έχει την ευθύνη να μπορεί απρόσκοπτα να ασκήσει διοίκηση. Άρα να έχει και τη πλειοψηφία στο Δ.Σ
Στη συγκεκριμένη περίπτωση η πλειοψηφία θα έλεγα οτι δεν είναι ορατή άρα και ο έχων την ευθύνη δεν θα είχε τη δυνατότητα να εφαρμόσει το πλάνο του (το όποιο)
Με απλά λόγια ζητάμε απο κάποιον να αναλάβει τις βαριές ευθύνες διαχείρισης μια παε και τις προσδοκίες του κόσμου (αυτά περί Δ' Εθνικής κλπ είναι κουραφέξαλα , όλοι θέλουμε να κερδίζουμε) , χωρίς να μπορεί εγγυημένα να ελέγξει το Δ.Σ του οποίου θα προεδρεύει.

@Templar
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου , απλά επισημαίνω οτι όσο υπάρχει αυτή η μετοχική σύνδεση ΠΑΕ ερασιτέχνη , η καυτή πατάτα είναι και μένει στα χέρια του ερασιτέχνη. Κοινή ευθύνη δεν μπορεί να υπάρξει, όπως επίσης εαν δεν υπάρξει χρηματοδότης ή έστω κάποιος να κάνει ταμειακές διευκολύνσεις , κανένας απο τα υφιστάμενα σχήματα δεν μπορεί να διοικήσει.

br fun_atic είπε...

@Katrinos

οκ, δεν θα μπορούσε ο γιατρός να καταθέσει μια ισορροπημένη αντιπρόταση;

IWN1998 είπε...

@ΝΚ. Δεν είναι μομφή να επισημαίνουμε ότι ο κος Ζερβακάκος είναι εκπρόσωπος του 22% του κου Τσακίρη. Είναι η πραγματικότητα. Δεν είναι χαρακτηρισμός. Είναι ρόλος. Έχει και αυτόν τον ρόλο, πως να το κάνουμε.

Ίσα-ίσα που η θεώρηση που υπάρχει είναι ότι ίσως είναι ο μόνος που μπορεί πια να ηγηθεί της ΠΑΕ.

@BRF. Δεσμεύεται η Κίνηση αν εκλεγεί στον Ερασιτέχνη, εφόσον δεν έχει άλλη πρόταση για την ΠΑΕ, να δημοσιοποιήσει άμεσα πρόσκληση ενδιαφέροντος ανοικτή για την πώληση της ΠΑΕ, αντίστοιχη με αυτήν που είχε κάνει ο κος Τσακίρης τον Νοέμβριο πέρυσι; Καθαρά πράγματα. Δεν μπορούμε και δεν ξέρουμε να διοικήσουμε την ΠΑΕ, έχουμε ανάγκες και μαύρες τρύπες στον μεγαλομέτοχο ερασιτέχνη και πουλάμε την ΠΑΕ με ανοικτές και διαφανείς διαδικασίες.
Το αν θα βρεθεί επενδυτής ή όχι είναι άλλη δουλειά. Το ότι δεσμεύεται η Κίνηση να ξεκινήσει άμεσα διαφανείς διαδικασίες για να βρεθεί επενδυτής όμως, είναι κάτι που μπορεί η Κίνηση να το πει προεκλογικά χωρίς ενδοιασμούς. Ή κάνω λάθος;

Katrinos είπε...

Δεν ξέρω , η λογική μου μου λέει οτι θα έπρεπε να υπάρξει συζήτηση έστω πάνω στη πρόταση της Πανιώνιας κίνησης. Αυτό πράγματι σύμφωνα με αυτα που ξέρουμε δεν έγινε. Το τι όφειλε και τι όχι να κάνει ο γιατρός ειλικρινά δεν μπορώ να το πω γιατί αυτός είναι σε αυτή τη θέση όχι εγώ.

Αυτό που ξέρω εγώ και είναι ακρογωνιαίος λίθος της διαχείρησης είναι οτι ο έχων την ευθύνη πρέπει να έχει και τον απόλυτο έλεγχο. Κάτι που αυτή η πρόταση (αλλά και η οποιαδήποτε ισορροπημένη πρόταση) δεν τη δίνει. Υποπτεύομαι οτι αυτό είναι το σημείο κλειδί της όλης υπόθεσης.
Επίσης δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε τι περίμενε και απο ποιόν ο γιατρός για να προχωρήσει,

Λύση υπάρχει και δεν είναι εξωγήινη. Αλλά ξεφεύγει απο ισορροπίες , κουνήματα, καπρίτσια και πιάνει το πραγματικό πρόβλημα.
Ας συμφωνηθεί μεταξύ Κίνησης και Δόκτωρος
1) Ποιά τα πραγματικά προβλήματα
2) Ποιοί είναι οι άμεσοι στόχοι
3) Πώς θα λυθούν τα πραγματικά προβλήματα και θα επιτευχθούν οι στόχοι.
Σε Οικονομικό και αγωνιστικό

Δίδεται η πλήρης ελευθερία κινήσεων στο γιατρό όσων αφορά τη συγκρότηση Δ.Σ και λειτουργικής ομάδας και ανα τρίμηνο θα γίνεται ανασκόπηση των συμφωνηθέντων στη γενική συνέλευση. Εαν όσα έχουν συμφωνηθεί βαίνουν καλώς προχωράμε , εαν όχι αίρεται η εμπιστοσύνη του ιδιοκτήτη προς την ομάδα που διαχειρίζεται τη παε.

Για να γίνουν αυτά βέβαι βασική προυπόθεση είναι τα τρία σημεία. Μπορύν οι δύο ομάδες να
1) Εντοπίσουν τα πραγματικά προβλήματα?
2) Να συμφωνήσουν τους άμεσους στόχους?
3)Να καταγράψουν συγκεκριμένες λύσεις ?

Εδώ σας θέλω πουλάκια μου. (όχι τίποτα άλλο αλλά δεν έχουμε και πολύ χρόνο)

br fun_atic είπε...

@Ίων
δεν είναι κάπως υπερβολικό να απαντήσω εγώ ο ίδιος για την κίνηση;Θα σου απαντήσω ως άτομο χωρίς να δεσμεύω ή να δεσμεύομαι από την κίνηση. Θεωρώ απόλυτα λογικό να γίνουν δύο πράγματα 1.άμεσος έλεγχος των οικονομικών και δημόσια πρόκληση για αγορά του πλειοψηφικού πακέτου... Το θέμα είναι βέβαια ότι η ομάδα έχει αμεσότατα προβλήματα...Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι κανένας δεν μπορεί να αναλάβει από μόνος του την ΠΑΕ. Γι' αυτό έχω βαρεθεί να λέω ότι πρέπει να υπάρξει συννενόηση άμεσα.

Ήδη όμως έχει φτάσει απόγευμα Παρασκευής, δεν υπάρχει αντιπρόταση και αιωρείται η φήμη ότι η παράταξη Αρκουμάνη δεν θα κατέβει...

@Κατρίνος αυτό που λες για την ευθύνη και την πλειοψηφία έπρεπε να το πει αυτός που θέλει να την αναλάβει και όχι να το συζητάμε στο ίντερνετ...
Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Η κίνηση έκανε μια πρόταση για τα ονόματα των ανθρώπων που προτίθεται να συνεργαστεί. Αν αύριο το πρωί αποχωρούσε η κίνηση από την εκλογική διαδικασία, με ποιούς ανθρώπους θα συνεργάζονταν ο κος Αρκουμάνης;

Katrinos είπε...

@ br
1) Ορθον
2) Δεν είμαι στο μυαλό το δόκτωρος για να ξέρω ποια άτομα έχει στο μυαλό του. Καλά γιατί δεν τον ρώτησε κανείς ;

Εγώ έχω μία μόνο ερώτηση για όλους
Ξέρει κανείς πως θα αντιμετωπίσει άμεσα τα τεράστια θέματα της ΠΑΕ που θέλουν αντιμετώπιση χθες;
Δεν έχω ακούσει απο καμία πλευρά κάτι χειροπιαστό

Templar είπε...

Ο katrinos έχει απόλυτο δίκιο στις επισημάνσεις του! Εδώ που φτάσαμε η μόνη λογική λύση είναι να προταθεί η χωρίς όρους διοίκηση της ΠΑΕ στον γιατρό με συμφωνία ως προς τους στόχους και έλεγχο σε τακτά διαστήματα από τον μεγαλομέτοχο-ερασιτέχνη.

Το καράβι βυθίζεται και εμείς έχουμε αράξει στην τραπεζαρία της 1ης θέσης και ψάχνουμε να βρούμε τη σύνθεση των αξιωματικών...

NK99 είπε...

Δεν ξέρω αν το οικονομικό πρόβλημα της ΠΑΕ έχει λύση, είμαι βέβαιος όμως ότι τη λύση δεν την έχει κάποιος που δεν είναι σε θέση να πει ποιά είναι αυτή.ή έστω να πει τι θα κάνει στα χαρακώματα.

Griniaris είπε...

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/114597-Aposyrsh-Arkoymanh-apo-tis-ekloges

Templar είπε...

Αρκουμάνης... Τέλος και με τη βούλα!!!

Πλέον η Κίνηση κρατά στα χέρια της τις τύχες του Πανιωνίου!

Καλή τύχη στην προσπάθεια και εύχομαι να ΜΗΝ υπάρξει αντιπολίτευση! Είναι το τελευταίο που χρειάζεται τώρα ο Σύλλογος...

IWN1998 είπε...

@BRF. Δεν ήθελα να σε φέρω σε δύσκολη θέση. Περισσότερο το έγραψα με τη λογική ότι κάποιος υπεύθυνος από την Κίνηση θα το δει και θα συζητηθεί και όχι για να απαντήσεις εσύ σαν απολογητής της παράταξης. Συγγνώμη για την υπερβολή μου.

IWN1998 είπε...

@Templar. Πριν αναλάβει η Κίνηση, πρέπει να πάρει 50%+1 συμπεριλαμβανομένων των λευκών στις νέες εκλογές. Κάτσε να δούμε...

Βαγγέλης είπε...

Δεν κατάλαβα γιατί παραιτήθηκε ο κύριος Αρκουμάνης. Αφού διαφωνούσε εξ αρχής με τον προκαθορισμό των ρόλων θα μπορούσε να το ανακοινώσει, να παρουσίαζε και τις σκέψεις του και να διεκδικούσε την προεδρία του ερασιτέχνη. Δεν είναι κακό να διαφωνείς. Αλλά μου φαίνεται περίεργο που ταυτόχρονα παραιτείται.

br fun_atic είπε...

Δεν είμαι στην Αθήνα και δεν έχω άνεση στο Ίντερνετ.Ακόμη και τώρα που παραιτήθηκε ο κος Αρκουμάνης πιστευπω ότι η ενωτική κίνηση είναι καλυπτερη και προτείνω να του προσφέρει και πάλι η κίνηση την δυνατότητα να εκπροσωπηθεί στο ΔΣ.Προσωπικά δεν θα είχα αντίρρηση να είναι ο νέος πρόεδρος.

br fun_atic είπε...

Αυτό που λέει ο Ίωνες είναι σωστό.Για να δούμε,θα βρεθεί μηχανισμός να δημιουργήσει τέτοιου είδους προβλήματα;

Katrinos είπε...

Ονομαστική ψηφοφορία;

Kostas είπε...

Καλημερα,να λοιπον που αποκατασταθηκε η ταξη.Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ με 121 χρονια ιστορια ειναι οι 61 (η 137 η 150 ταμειακως ενταξει μελη).Οχι ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ειναι ολοι οσοι αγαπουν ,αγωνιουν,συγκινουνται στην θεα των χρωματων,της εικονος και στο ακουσμα της λεξης.Δεν ειναι μονον κατοικοι Ν.Σμυρνης.Ευκαιρια μεγαλη η τωρινη για το 'ανοιγμα'.Την Κυριακη μοιραστε εντυπα μελων ,παρτε υπογραφες και συνδρομες επι τοπου,απο αυτους που ακολουθουν τους 2000 εστω.Ας βγαλουν οι ΙΩΝΕΣ ενα τραπεζακι στην 5,ας βγαλει η ΛΕΣΧΗ ενα στην 7-8,ας βγαλουν οι ΠΑΝΘΗΡΕΣ ενα στην 2-3, αυτη ειναι πραγματικη υπηρεσια για τον συλλογο που αγαπαμε.Και για τους blogers δουλεια υπαρχει,μια συντονισμενη ανακοινωση απο ολους,αν το κανουμε 2-3 αγωνιστικες ,θα δουμε αποτελεσμα.Κατι τελευταιο ας μας υποσχεθουν 'βρε παιδια' επι τελους ενα ρολοι-εστω χειροκινητο για να μην ψυχοπλακονομαστε ,να ρωταμε την ωρα,να ψαχνουμε το κινητο,να σκουνταμε τον διπλανο ,να αναβουμε τσιγαρο,να ζηταμε νερο κλπ.Να το βλεπουν και οι ποδοσφαιριστς και να μην ρωτανε τον διαιτητη,να το βλεπει και ο σερ Τακης....

br fun_atic είπε...

Σε αυτό που λες Κώστα έχεις μεγάλο δίκιο.Δεν μπορεί να γίνει με τον τρόπο που λες αλλά μπορεί να γίνει οργανωμένα στην γραμματεία,κάτι σαν την προσπάθεια που κάναμε το καλοκαίρι.Προσωπικά θα ήθελα να αυξηθεί ο αριθμός των μελών αλλά το κυριότερο,τα μέλη να είναι ενεργά και να αποκλείονται οι επαγγελματίες ψηφοφόροι.Αυτό που είδαμε είναι ότι από τα 700 περίπου μέλη μπορούν να κινητοποιηθούν το πολύ 160 ενώ σε μία μέση γενική συνέλευση δεν είναι παρόντα περισσότερα από 50.Αν υπάρξει διοίκηση την Δευτέρα πιστεύω ότι πρέπει να ξεκινήσει οικονομικό έλεγχο με ορκωτούς σε ΠΑΕ και ερασιτεπχνη.Αυτή τη στιγμή δεν ξέρει κανείς το μέγεθος του ανοίγματος και τον χρόνο πληρωμής υποχρεώσεων.Να θυμήσω ότι τελειώνει ο Σεπτέμβριος και ο ερασιτέχνης δεν έχει ψηφίσει ακόμη προϋπολογισμό!!!

NK είπε...

αν οι 61 μεινουν 61 και αλλοι ριξουν λευκο τοτε παμε πρωτοδικειο.
σ αυτην την περιπτωση τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου

Griniaris είπε...

Αν ο κος Αρκουμάνης κατεβάσει τους δικούς του να ψηφίσουν λευκό για να οδηγήσει τον Πανιώνιο στο πρωτοδικείο θα πρέπει να θεωρηθεί ύποπτο και ύπουλο.Γνωρίζοντας τον κ.Αρκουμάνη πιστεύω ότι δεν θα το κάνει.Δεν θα είχε νόημα και η παραίτηση.
Αν όμως γίνει κάτι τέτοιο,ο ίδιος καθιστά τον εαυτό του επικίνδυνο για την ομάδα...

IWN1998 είπε...

Ας πούμε ότι δεν κάνει ο Αρκουμάνης την κίνηση unfair και εκλέγεται η Κίνηση. Ναι είναι σημαντικό να μάθουμε την οικονομική κατάσταση και το άνοιγμα, αλλά να θυμήσω τις καταστροφικές επιδράσεις των μονοσήμαντων απογραφών χωρίς άλλη δράση και μέτρα, στο Ελληνικό κράτος επί Αλογοσκούφη και Παπακωνσταντίνου. Αν περιμένουμε να μάθουμε μέχρι σεντς το άνοιγμα για να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε, θεωρώ ότι θα έχει φύγει το τρένο μακριά.
Πιστεύω ότι αυτό ισχύει κυρίως για τις ενέργειες που πρέπει να δρομολογηθούν για την ΠΑΕ.
Σαφώς αν δεν ξέρεις που βρίσκεσαι, δεν μπορείς με ακρίβεια να πεις τι θα κάνεις. Αλλά κάποια πράγματα φαίνονται και μέσα στην ασάφεια της κατάστασης και χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση.

IWN1998 είπε...

Κάτι ακόμα. Αν υπάρχουν επενδυτές διαθέσιμοι να προσφέρουν για τον Πανιώνιο, μόνον υπό την ηγεσία συγκεκριμένου προσώπου, είτε αυτός λέγεται Βεντούρης, είτε Αρκουμάνης, είτε Τσάβαλος, τότε αναρωτιέμαι για τις προθέσεις τους και αναρωτιέμαι αν έπρεπε να ασχολούμαστε με τέτοιους επενδυτές.

br fun_atic είπε...

Ο οικονομικός έλεγχος είναι αυτός που σου δίνει εικόνα μιας κατάστασης και σου οριοθετεί τους στόχους.Θεωρώ όμως ότι υπάρχουν στοιχεία του οικονομικού ελέγχου που δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν.Για παράδειγμα:Είχαμε ακούσει για κάποια ομάδα ότι δεν είχε αποδώσει σωστά τον ΦΠΑ.Ο σωστός οικονομικός έλεγχος μπορούσε να το αποκάλυψει αλλά δυστυχώς το στοιχείο αυτό δεν μπορούσε να δημοσιοποιηθεί γιατί η ομάδα αυτή θα βρίσκονταν στην Δ´.Για να γυρίσουμε και πάλι στον πανιώνιο έχω να πω ότι η όποια διοίκηση αναλάβει ξέρει ότι η οικονομική κατάσταση είναι χάλια αλλά δεν ξέρει ΠΌΣΟ χάλια...Επειδή φέτος μιλάμε για αδειοδότηση uefa το παιχνίδι την παραμονής δεν θα παιχτεί τόσο στους αγωνιστικούς χώρους όσο στα λογιστήρια.Θεωρώ λοιπόν ότι με την ΠΑΕ πρέπει να ασχοληθούν στελέχη και παράγοντες που κατέχουν το αντικείμενο και μέσα σε αυτούς είναι απαραίτητη η εμπλοκή Τσακίρη ( με κάποιο τρόπο) και λιανού.Επιμένω ότι στο νέο διοικητικό σχήμα έχει θέση ο κος Αρκουμάνης.

Griniaris είπε...

Το θέμα δεν είναι να μάθουμε αν έχουμε αποδώσει σωστά το ΦΠΑ.Το θέμα είναι να ξέρουμε αν για να πάρουμε αδειοδότηση θα πρέπει το Γενάρη να πουλήσουμε τη μισή ομάδα.Πράγμα που θα επιφέρει ντόμινο πολλών καταστροφών.

br fun_atic είπε...

Να μην ξεχνάμε ότι δεν εξασφαλίσαμε την αδειοδότηση σε πρώτο βαθμό,δεν μάθαμε να έγινε καμιά σπουδαία περικοπή στα βαριά συμβόλαια,δεν πουλήσαμε παίκτη,δεν έχουμε χορηγούς πέρα από την pizzafun και το ιώδιο και προφανώς πέρα από τις φετινές υποχρεώσεις υπάρχουν και οι περσινές.Σε όλο αυτό πρέπει να υπολογίσει κανείς και τις προσφυγές που έχουν εκδικαστεί και αυτές που εκκρεμούν...Όλα αυτά να είναι 1,5 εκ ευρώ;;;Μακάρι...

Griniaris είπε...

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/115047-Tha-metechoyme-kanonika

Εμπρός;;;;

br fun_atic είπε...

Σύμφωνα με το καταστατικό,το ψηφοδέλτιο πρέπει να περιέχει το όνομα του υποψήφιου προέδρου,συγκεκριμένο αριθμό τακτικών και αναπληρωματικών μελών,μέλη εξελεκτικής επιτροπηπς και τα αναπληρωματικά τους.Όταν μία οαραπραξη δεν συμπληρώνει αυτό τον αριθμό υποψηφίων τότε ΔΕΝ υφίσταται ψηφοδέλτιο...Τα μέλη της κίνησης του κου Αρκουμάνη δεν μπορούν να θεωρηθούν,μετά την παραίτησή του ως μεμονωμένοι υποψήφιοι αφενός γιατί κατήλθαν στις εκλογές ως παράταξη και αφετέρου διότι η υποβολή ατομικών υποψηφιοτήτων έχει διαφορετική προθεσμία η οποία είχε ΠΑΡΕΛΘΕΙ κατά την κατάθεση της υποψηφιότητας του συνδυασμού.

br fun_atic είπε...

Το ευχάριστο της υποθέσεως όμως είναι ότι έστω και μετά από τόσο καιρό άρθρωσαν λόγο τα μέλη του ψηφοδελτίου του κου Αρκουμάνη!!!Ασχέτως με το ΤΙ είπαν,είπαν επιτέλους ΚΑΤΙ.Αυτό το λέω γιατί μέχρι σήμερα η κίνηση αποφάσιζε συλλογικά για κάθε θέμα που έθετε ο κος Αρκουμάνης ενώ στην αντίπερα όχθη είχαμε καταλάβει ότι το μοντέλο ηπταν μάλλον αρχηγοκεντρικό...

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

O Τσολακάκης δίνει την υστατη μαχη για να παει η ομάδα στο πρωτοδικείο και να είναι πάλι στο διοικηση...

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

http://pan-ola.blogspot.com/2011/09/blog-post_17.html

Templar είπε...

Η κίνηση των δεινόσαυρων (ή δεινών σαυρων) είναι τουλάχιστον απαράδεκτη!

Προς τιμήν του, ο γιατρός ΔΕΝ έχει σχέση με τέτοια καραγκιοζιλίκια.

Με τέτοιες συμπεριφορές το μόνο που καταφέρνουν είναι να στρέφουν όλο τον κόσμο εναντίον τους.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Άσε που καποιο μπλογκ παραγει ελεινη προπαγανδα. Τυχαια ο ιδιοκτητης του ειναι στην παραταξη του γιατρου?????? Κλίμα ενότητας λεμε! Φωναξτε ολοι να φυγει το καθεστος που θελει τον πανιωνιου υποδουλο τους!!!

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Πρέπει όλοι να διαβαζουν , να μαθουν τι γινεται και να βοηθησουν ολοι αυριο να αλλαξει αυτη η κατασταση για το συλλογο μας.

br fun_atic είπε...

Αν διαβάσει κανείς την τελευταία παράγραφο της επιστολής παραίτησης του κου Αρκουμάνη είναι ξεκάθαρο ότι παραιτείται ΚΑΙ για λογαριασμό του ψηφοδελτίου του,συνεπώς πρέπει να πάρει δημόσια θέση...

Katrinos είπε...

http://www.gazzetta.gr/article/item/224754-mpahalo-ston-panionio

Περιέχει και δήλωση του κου Αρκουμάνη (?) που απαντάει σε αυτό που είπες BR.

Κρίμα για αυτά που συμβαίνουν , ίσως όμως αυτή η κίνηση οδηγήσει στη μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση γύρω απο αυτούς που θα χρειαστεί μετά τις εκλογές να παλέψουν με τα προβλήματα

Griniaris είπε...

Αυτό που μου μένει από όλη την ιστορία είναι η εξής απορία.Μήπως ο κος Αρκουμάνης δεν θέλησε τελικά να παίξει τον "αυτοφωράκια" γνωστών άγνωστων παραγόντων;
Άλλωστε κάποιοι "υποψήφιοι" είχαν ήδη εκφράσει το "ζήλο" τους να τακτοποιήσουν άμεσα την ΠΑΕ...

br fun_atic είπε...

Ο Πανιώνιος έχει την υποχρέωση να χορηγήσει στις εκλογές μόνο το ψηφοδέλτιο της κίνησης και το λευκό.Κάθε τι άλλο είναι αντικαταστατικό...

br fun_atic είπε...

@ grin
Γι αυτό λέω εδώ και μέρες ότι ο γιατρός έπρεπε να μετέχει στην συνέλευση που οδήγησε στην δημιουργία της κίνησης.Η δήλωσή του όμως περί Ιουρασικού πάρκου αποκαθιστά τα πράγματα αλλά στα δικά μου μάτια αποκαλύπτει ότι μάλλον δεν έχει όλο το ψηφοδέλτιο την ίδια άποψη ( περί καθόδου στις εκλογές).Πάντως με αυτά που γίνονται στον πανιώνιο κοντεύω να ξεχάσω και αυτά που ήξερα...

Katrinos είπε...

Δεν είναι μόνο το καταστατικό που φυσικά θα νομιμοποιήσει τη νέα κατάσταση , αλλά κ η συσπείρωση του κόσμου γύρω απο τη νέα διοίκηση κ την ομάδα που θα προσπαθήσει να βγάλει τα κάστανα απο τη φωτιά . Δεν έχει πλέον σημασία ποιός κ τι αλλά Εάν θέλουμε να προχωρήσουμε ή να μείνουμε στα γνωστά χέρια . Το λευκό πλέον είναι προς το γκρί

Griniaris είπε...

Στέκει νομικά να αντικαταστήσουν τον πρόεδρο με κάποιον από τα μέλη και να κατέβει το ίδιο ψηφοδέλτιο;

Βαγγέλης είπε...

Η λογική των δεινοσαύρων είναι ότι μόνο αυτοί έχουν την εμπειρία και τις ικανότητες για να ξεπεράσει η ΠΑΕ τα οποιαδήποτε προβλήματα. Μπορεί πίσω από αυτή τη λογική να κρύβονται και πολλά άλλα απωθημένα. Ε λοιπόν αφού δεν είναι διατεθημένοι να συσπηρωθούν και να αντιπροτείνουν κάτι ας πάνε στο καλό. Μπορεί να προσέφεραν στον Πανιώνιο αλλά με αυτή την ανακοίνωση προκαλούν γιατί δεν καταλαβαίνουν την ανάγκη για ανανέωση. Ας αναλάβουν τον ερασιτέχνη ρομαντικοί, άσχετοι με το αντικείμενο. Ας κάνουν λάθη. Και τι έγινε? Οι έμπειροι δεν έκαναν λάθη? Ολόι θα κριθούν εκ του αποτελέσματος. Και από τη στιγμή που θέλουν να αναλάβουν θα κριθούν και αυτοί.

Templar είπε...

Αχ! Που είσαι βρε Παπαγιαννόπουλε...

"Όοοξωω ρεεε!!!"

panthiras83 είπε...

ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΑΚΗ ΟΤΙ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΟΝΙΟ ΠΡΟΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ...

Panionara είπε...

Το mail με την ψευδώνυμη ανακοίνωση του 'ψηφοδελτίου' ταχα του κ. Αρκουμάνη έφυγε από την ΠΑΕ. Τα μέλη του ψηφοδελτίου δηλώνουν άγνοια για το γεγονός. Ο γιατρός μιλάει για Jurassic Park.
Κάποιοι δεν θα ξέρουν πού να κρυφτούν τη Δευτέρα

Costix είπε...

Το παζλ συμπληρωθηκε και ειναι πασιφανες οτι καποιοι (καποιος ???) προσπαθουν με νυχια και με δοντια να κρατησουν την εξουσια, ποιος ξερει γιατι ??? Ας ελπισουμε οτι ξημερωνοντας Τριτη η καινουργια διοικηση να μην βρει το ΧΑΟΣ...
κυριως στο οικονομικο κομματι. Παντως οποιος εχει βλαψει τον Ιστορικο θα πρεπει να τιμωρηθει παραδειγματικα και να οδηγηθει ΑΜΕΣΑ στην δικαιοσυνη !!! Γνωριζω οτι ισως να μην ειναι αυτο απολυτα εφικτο, γιατι ενδεχομενως οι ενοχοι (ο ενοχος ???) να κρατανε πισινές η ακομα η αποκαλυψη καποιων ατασθαλιων να ειναι μπουμερανγκ, αλλα επιτελους ΠΟΣΟ ακομα θα τους ανεχτουμε να παιζουν σε βαρος 121 χρονων ιστοριας ???? Που στο κατω-κατω ειναι και μερος του εαυτου μας, καθενος υγιους Πανιωνιου !!!
Ακη, απο Τριτη οφειλετε αμεσα να ενεργοποιηθειτε στο θεμα μαζικων εγγραφων στον ερασιτεχνη με απλες και συνοπτικες διαδικασιες (αν ειναι δυνατον να λειτουργησει γραφειο μεσα στο γηπεδο κατα την ωρα των αγωνων), ωστε να συσπειρωθει ο κοσμος γυρω απο τον ερασιτεχνη ακι να αρχισει να λειτουργει το συστημα δημοκρατικα και οχι πλεον δεινοσαυρικα.

Υ.Γ. Συγχαρητηρια στον Αρκουμανη, εχει ανεβει παρα πολυ στην εκτιμηση μου με τις τελευταιες ενεργειες του και πρεπει να προστατευτει απο τυχον λασπη.

br fun_atic είπε...

Εφόσον λοιπόν τα μέλη της κίνησης Αρκουμάνη δεν έχουν ιδέα για το mail ξέρουν τι πρέπει να κάνουν...Να μην ξεχνάμε ότι όλοι είμαστε Πανιώνιοι.Επιμένω ότι ο κος Αρκουμάνης και η παράταξή του πρέπει να εκπροσωπηθεί στο ΔΣ για να μπορέσει ο Πανιώνιος να πάει πάρα πέρα...

@costix
Θα υπάρξει καταστατικό γενική συνέλευση και βασικό κομμάτι των αλλαγών θα έχει να κάνει με την διευκόλυνση συμμετοχής...Μέχρι πριν από λίγο καιρό πίστευα ότι δεν έπρεπε να υπάρχει κανένας περιορισμός στα πάρεδρα μέλη,με αυτά που βλέπω όμως πιστεύω ότι πρέπει να ξεκαθαρίσει ο Πανιώνιος από τους εκλογικούς μηχανισμούς,να ανοίξει τις πόρτες σε όσους θέλουν να βοηθήσουν και να εξαφανίσει τους επαγγελματίες ψηφοφόρους

Panionara είπε...

O Τάκης Χρυσοχόου, έφορος Γ. Βόλεϊ και υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Αρκουμάνη απάντησε για την άθλια μεθόδευση των δεινοσαύρων:
http://pan-ola.blogspot.com/2011/09/blog-post_18.html

Katrinos είπε...

Άρα , οι δεινόσαυροι και οι πράξεις τους οδήγησαν στη κίνηση των 66, ενδιάμεσα τους ξεχασαμε και άρχισαν οι διαφωνίες και τώρα που επανακάμπτουν φαίνεται οτι όλοι αντιλαμβάνονται το κίνδυνο και συσπειρώνονται ώστε να φύγουν μια και καλή

Ενδιαφέρον.

polykos είπε...

Απο την δική μου οπτική γωνία, η συγκρότηση ψηφοδελτίου απο τον κο Αρκουμάνη, καθόλα θεμιτή δεν το συζητώ, στέρεισε μια πιο αντιπολωτική και άμεση λύση, ενώ έδωσε ανάσες ζωής σε νοσταλγούς ενός δεσμευμένου πανιώνιου.

br fun_atic είπε...

Αυτό όμως ίσχυε χθες.Σήμερα βλέπουμε όλοι τι γίνεται και μπορούμε,αν βάλουμε πάνω απ´ όλα την ομάδα, να ξεκαθαρίσουμε μαζί το τοπίο και να βοηθήσουμε όσο και όπου μπορούμε.Αυτοί που σήμερα αρθρώνουν αντίλογο στο περίεργο mail έχουν δουλειά αύριο.Να έρθουν να ψηφίσουν για τον Πανιώνιο και όχι για τους δυνόσαυρους και την Τρίτη να υπάρξει διοίκηση όλων πέρα από παρατάξεις και σαχλαμάρες...