Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Ουσιαστικός

Μεγάλο διπλό στο Αγρίνιο και τρεις πολύτιμοι βαθμοί, έναντι ενός από τους συνυποψήφιους για την παραμονή, στο σακούλι.

Οι ελλείψεις του Πανιωνίου μεγάλες και δυσαναπλήρωτες. Ήταν φανερό ότι η ομάδα θα λειτουργούσε όπως οποιαδήποτε ομάδα παίζει εκτός και δεν διαθέτει λάμψη στην επίθεση.

Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε έναν αρκετά καλό Πανιώνιο, που απασχολούσε τον αντίπαλό του, που αμύνονταν οργανωμένα και έβγαινε με αξιώσεις στην αντεπίθεση. Από την άλλη μεριά ο Παναιτωλικός έδειχνε καλοδουλεμένο σύνολο. Την καλή του εικόνα χάλαγαν οι διαρκείς βουτιές παικτών του, οι οποίοι προσπαθούσαν να εκβιάσουν το πέναλτι ( το οποίο είναι γνωστό ότι δίνει σχετικά εύκολα ο Κύρκος). Ο Πανιώνιος πήγε στα αποδυτήρια με το γκολ του Κούτσι. Σίγουρα δεν έχει την ποιότητα του Μήτρογλου, όπως είναι απλός, ουσιαστικός, είναι στις φάσεις, απασχολεί (αν και απελπιστικά αργός) αντιπάλους και παίζει πολύ για την ομάδα (σε αντίθεση με τον Κώστα)…Από τα λίγα που έχω δει θεωρώ ότι δεν είναι ο σέντερ φορ που μπορεί να σου δημιουργήσει ευκαιρία από το πουθενά, θεωρώ όμως ότι μπορεί να μετατρέψει σε γκολ την ευκαιρία που θα του παρουσιαστεί.Νομίζω ότι δεν χρειαζόμασταν κάτι περισσότερο και θεωρώ βέβαιο ότι αν ο συγκεκριμένος παίκτης δέσει με τον Λόλο και τον Σίτο θα κλείσει αρκετά σπίτια ή έστω θα δώσει χώρο στους δύο λάτιν μας...

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας δέχθηκε πολύ μεγαλύτερη πίεση, κλείστηκε στην περιοχή της και όλοι φοβόμασταν το χειρότερο. Είναι γεγονός ότι ο Παναιτωλικός έχασε αρκετές και σημαντικές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ εμείς μόλις δύο (καλές όμως) με τον Κούτσι και το δοκάρι του Κούμο. Το τελικό σφύριγμα μας βρήκε με τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι σε έναν αντίπαλο που δικαιούνταν κάτι καλύτερο (αντικειμενικά). Στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι σημαντικοί μόνο οι τρεις βαθμοί αλλά ότι τους αποσπάσαμε στη συγκεκριμένη έδρα και απέναντι σε έναν αντίπαλο, με τον οποίο σήμερα έχουμε τους ίδιους στόχους…

Στο διπλό του Πανιωνίου είχαν συμμετοχή όλοι οι παίκτες, πλην του Μιλοβάνοβιτς, ο οποίος για άλλη μία φορά ήταν εξαφανισμένος. Ορθολογικά στημένη η ομάδα από τον κο Λεμονή…Του αναγνωρίζω ότι η ομάδα είχε αγωνιστικό προσανατολισμό και στόχο.

Ο Κύρκος σε καμία περίπτωση δεν έπαιξε έδρα, δεν τσίμπησε από τις βουτιές (αν και είχε ευκαιρίες να καταλογίσει πέναλτι) και νομίζω ότι μας χάρισε και κάποιες κάρτες.

Μου άρεσαν: Κούτσι, Γουνδουλάκης, όλη η άμυνα, Κούμο (παρά τις πολλές λάθος πάσες).

79 σχόλια:

Ron Barceló είπε...

Κούτσι-Κούτσι και το πήραμε το διπλό.
Από μπάλα όμως, πονέσανε τα μάτια μου.
Πάμε ρε Σερ.

br fun_atic είπε...

Ευτυχώς που δεν έκανε το ίδιο λάθος με τις αλλαγές.Σε κάθε περίπτωση ο Κολοβός μπορούσε να μπει και νωρίτερα.

John S. είπε...

Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στο να κρατήσει κάποιος την μπάλα στη μεσαία γραμμή και να μοιράσει παιχνίδι ή να πάρει την πρώτη πάσα από τους αμυντικούς. Γι αυτό και στο τέλος δεν έχουν που να δώσουν την μπάλα. Αν δεν μπορεί ο Μιλοβάνοβιτσ, πρέπει να βρεθεί κάποιος (ή να φτιάξει κάποιον ο Λεμονής) που να μπορεί να κρατήσει την μπάλα.
Επίσης ο Ομο έκανε επικίνδυνα φάουλ και γκέλες απαράδεκτα για την εμπειρία του. Το ξέρουμε ότι είναι επιρρεπής στο λάθος αλλά αυτό είναι έλλειψη εξυπνάδας.
Επίσης ο Λεμονής πρέπει να εμπιστευθεί αναγκαστικά τα νέα παιδιά. Δεν βγαίνει μέχρι τα Χριστούγεννα με 16 παίκτες (τόσοι είναι αν βγάλουμε τους τερματοφύλακες).
Το καλό είναι ότι ο Κουτσι θα βοηθήσει και ότι δεν φάγαμε γκολ στο τέλος (ψυχολογικά μας βοηθάει)
Τέλος, να πούμε ότι η κριτική πρέπει να την βλέπουμε εποικοδομητικά γιατί με τα διοικητικά προβλήματα και τα αντίστοιχα οικονομικά, οι παίκτες ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΤΗΡΙΞΗ...

EndyS είπε...

@γκρινιάρηδες (όχι αποκλειστικά για τον Griniaris αλλά και αυτός περιλαμβάνεται.

Τελικά το ποδόσφαιρο είναι λίγο πιο σύνθετο από το "κι εγώ μπορώ να κοουτσάρω την ομάδα με Σίτο, Λόλο να κάνουν ότι ξέρουν να κάνουν"
Ειδικά όταν λείπουν αυτοί οι δύο που αντικειμενικά είναι οι πιο καλοί σου.
Μάλλον καλύτερα που προσφέρουμε παντεσπάνι στον σερ Τάκης αντί για μπομπότα.

Για ένα ακόμα ποστ συμφωνώ απόλυτα με τον BR.
Επίσης μου άρεσε η ψυχολογία που είχε η ομάδα, η αλλαγή που έγινε στο τέλος δείχνοντας ότι ο προπονητής αναγνώρισε το λάθος που έκανε στον προηγούμενο αγώνα και ότι ξορκίσαμε το φάντασμα των τελευταίων λεπτών.

Katrinos είπε...

Απλά αυτή η ομάδα είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει.
Αυτο το ματς το πήραμε με τσαμπουκά μέσα σε μία πολύ περίεργη έδρα. Μιλώ εκ πείρας πλέον.

br fun_atic είπε...

Να μην ξεχάσω την τεσσάρα που έριξαν οι μικροί στο Αγρίνιο.Ψήνεται κανείς να τους δούμε το άλλο ΣΚ στο απήλιο και να χτυπήσουμε μετά κανένα ψητό στο τρίγωνο;;;

John S. είπε...

Αυτή η ομάδα δεν μπορεί να παίζει χωρίς παλαιό δεκάρι (δεν έχουν την ποιότητα οι παίκτες στα χαφ ώστε να γίνει κάτι τέτοιο)
Χρειαζόμαστε ένα Παντιτσ, Γκώνια, Σαπουντζή, Μαρτσέλο ...
Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος και να μπορεί η ομάδα μας να τρέχει συνέχεια και να λειτουργεί όπως απαιτεί το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Μακάρι.

br fun_atic είπε...

Είναι εντυπωσιακό όμως πόσο θετικά τα βλέπουμε όλα στις νίκες και μαύρα στις ήττες...Κρατάω ότι για την παραμονή μας λείπουν πιθανόν 31 βαθμοί ακόμη...

br fun_atic είπε...

Κάτσε να δούμε τον Μιλοβάνοβιτς.Είναι γεγονός ότι αυτός ο τύπος είναι τόσο εξαφανισμένος που κάθε φορά που τον βλέπω ρωτάω να μάθω ποιός είναι.Επχω επίσης να πω (και μη με πλακώσετε) παρ´όλο που τον συγκεκριμένο παίκτη δεν τον πήγαινα με τίποτα πιστεύω όμως ότι στην ομάδα που είδα αυτές τις δύο αγωνιστικές χωρούσε ως 10 αρι ο Μπόσκο,αρκεί να λάμβανε έως 150.000 τον χρόνο.

EndyS είπε...

Αλήθεια με τον Μπόσκο τι γίνεται? Έχει τελειώσει ή υπάρχει ελπίδα να τον δούμε ξανά?
Προσωπικά μου άρεσε πέρυσι στο δεύτερο μισό όταν είχε βελτιώσει την φυσική του κατάσταση.
Αν μπορεί να παρουσιαστεί σε αυτή την κατάσταση, φυσικά και χωράει στην ομάδα.

IWN1998 είπε...

Ο Μιλοβάνοβιτς παίζει πολύ καλύτερα αν έχει βοήθειες από τα άκρα, όπως στην περίπτωση που παίζουν οι Ριέρα και Εστογιανόφ.
@John. Το Μιλο πήραμε για παλιό δεκάρι και υπάρχει και o Σάμαρης που μπορεί να παίξει το ρόλο αλλά σήμερα ελλείψει Λόλο πήγε δεξιά.

Γενικά, η ομάδα δεν είναι φτιαγμένη αλα Μπάρτσα, δηλαδή να στηρίζει την επικράτησή της στη γηπεδική υπεροχή και στο μεγάλο ποσοστό κυκλοφορίας της μπάλας. Αυτό φάνηκε και στο φιλικό την περασμένη βδομάδα με την Παναχαϊκή που παρά την ευρεία επικράτηση σε μεγάλα διαστήματα, η Παναχαϊκή ήταν αυτή που είχε πάρει κέντρο και έκανε παιχνίδι.
Νομίζω ότι η ομάδα είναι πιο πολύ βασισμένη στη σφριγηλή αμυντική λειτουργία με αλληλοκαλύψεις και στις επιθέσεις από τα άκρα.

Σημασία σήμερα όπως γράψατε οι περισσότεροι ήταν η νίκη, το ότι κρατήσαμε το σκορ και το ότι βρίσκουμε σκόρερ στην κορυφή και σέντερ μπακ ελπιδοφόρα. Με φοβίζει στα σέντερ μπακ ... το ότι δεν υπάρχει αναπληρωματικός τους... Ίσως τώρα που επανήλθε ο Πετκάκης, που είναι κάπως πολυεργαλείο, να δώσει λύσεις.

ΥΓ: Συγχαρητήρια στο Λεμονή. Νομίζω ότι διαψεύδει τους επικριτές του κάθε φορά. Δεν είναι Μουρίνιο, κάνει λάθη, αλλά δεν είναι με παρωπίδες και μπορεί να έχει την κοινή λογική στο στήσιμο της ομάδας.

IWN1998 είπε...

@Endys & BRF. Είχε ακουστεί ότι ο Μπόσκο έχασε την προσφυγή που έκανε. Προσωπικά λόγω του επεισοδίου με το Λεμονή και του μάνατζερ (Μπόνιτς) δεν θα τον ήθελα στην ομάδα γιατί θα την ανακατώσει. Επίσης περιμένει κάποιος Μπόσκο με 150.000;;; Από την άλλη Μπόσκο πίσω από τον φουνταριστό, παίζει το σενάριο. Μπόσκο να κάνει παιχνίδι, δεν νομίζω ότι παίζει και αν παίζει, θα είναι με διάρκεια Μπόσκο, δηλαδή μια στις τόσες.

John S. είπε...

Και εγώ θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Λεμονή.
Σε ένα άλλο μπλογκ διάβασα ότι ήταν άριστος ο Ομο. Εγώ είδα ότι ναι μεν προσπαθούσε αλλά έδινε πολλά και απρόσεκτα φάουλ έξω από την περιοχή.
Διάβασα επίσης ότι ήταν ο Τσακίρης στο Αγρίνιο. Μακάρι αυτό να σημαίνει ότι θέλει να ασχοληθεί. Είναι κρίμα αυτή ο ομάδα να μην έχει μία μικρή βοήθεια.
Έτσι θα είχαμε περισσότερες προοπτικές, θα παράγαμε παίκτες και θα είχαμε περισσότερα διαρκείας.

br fun_atic είπε...

Ο Τσακίρης σε κοινή δήλωση με τον κο Λιανό είχε δηλώσει ότι θα στηρίζει την ομάδα ως φίλαθλος και αυτό ξεκίνησε να ξανακάνει από σήμερα.Νομίζω ότι είναι καιρός να έρχεται στη ΝΣ.Η ομάδα θα προσπαθήσει να ακολουθήσει τη ρότα που χάραξε με την δωρεά τον μετοχών.Θα είναι Πάπας πολύ δύσκολο βέβαια.Σε κάθε περίπτωση τον χρειαζόμαστε και ως απλό φίλαθλο...Δεν τον κοιτάζουμε πάντα (και όλοι) στην τσέπη.Όποιος αγαπάει την ομάδα την βοηθά με όποιο τρόπο μπορεί...

Griniaris είπε...

Εγώ πάλι θα διαφωνήσω όσον αφορά στο Λεμονή. Όσοι είδαν το ματς θα συμφωνήσουν ότι είμασταν τυχεροί. Ναι η ομάδα παίζει πολύ καλύτερη μπάλα απο πέρυσι. Σαν κόουτς όμως θέλει δουλειά. Η ομάδα έμεινε αβοήθητη αρκετή ώρα στο δεύτερο όταν μας βάλανε μέσα στην περιοχή. Το ότι διόρθωσε το θέμα των αλλαγών σε αυτό το ματσ δε λέει τίποτα.

Να τονίσω ότι ο Ελευθερόπουλος είναι επικίνδυνος. Χίλιες φορές ο Σιδεράκης. Ο Κούκι για μένα εξαιρετικός αν σκεφτούμε ότι πάλευε και κάθε φάση του ήταν επικίνδυνη.

Μην ντρέπεστε, πείτε μια κουβέντα και για τον πολύ καλό Κούμο. Τον Φανούρη τον αφήνω ασχολίαστο γιατί θα γίνω γραφικός...

br fun_atic είπε...

Αν είχες φάει κοκορετσάκι στο Αγρίνιο θα ήσουν πιο χαλαρός:)

Ο Σερ Τάκης δεν είναι ούτε τόσο καλός όταν κερδίζει ούτε τόσο κακός όταν χάνει.Είναι ένας νορμάλ έλληνας προπονητής τον οποιό κρίνουμε αυστηρότερα λόγω κασέ και δευτερευόντως για άλλους λόγους...

IWN1998 είπε...

Ο Ελευθερόπουλος φοβάται τον τραυματισμό στις εξόδους και δεν βγαίνει. Ίσως όμως βελτιωθεί στα επόμενα ματς. Ήταν και τελείως ανέτοιμος.

Το πρόβλημα που οπισθοχωρήσαμε, είναι γιατί δεν μπορύμε να έχουμε κατοχή μπάλας επαρκή με το συγκεκριμένο ρόστερ. Είναι κάπως καλύτερο με Λόλο και Ριέρα αλλά θέλει δουλειά στις προπονήσεις και δυστυχώς δεν βοηθάει ακόμα και ο Μιλοβάνοβιτς.

br fun_atic είπε...

Πάντως με τον Μάχο νοιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια,μολονότι τις έχει φάει τις φάβες του.

Griniaris είπε...

Καλά με το Μάχο ο Παναιτωλικός θα είχε τις μισές φάσεις.

Για το Λεμονή επιμένω ότι δεν είναι ο προπονητής που πρέπει για τα λεφτά που αμοίβεται. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

Για Κούμο τίποτα;

John S. είπε...

Καλός ο Κούμο και με όρεξη. Ωραίος και ο Πετκακης που μπορεί να παίξει πολλές θέσεις.
Ο Ελευθερόπουλος αν εξαιρέσεις τις εξόδους του, εμπνέει σιγουριά και μιλάει στην άμυνα.
Ο Γιόνσον έχασε πολλές μονομαχίες και οι πιο πολλές επιθέσεις έγιναν από την πλευρά του και από το κέντρο (Ομο)
O Λεμονής φάνηκε ότι έχει δουλέψει στην ομάδα και ότι θα παλέψει κάθε παιχνίδι ό,τι απουσίες και αν έχει.

NK99 είπε...

To συμπέρασμα από τις δύο αγωνιστικές είναι ότι η ομάδα καθαρά αγωνιστικά έχει δυνατότητες να πάει καλά. Ακόμα και να διεκδικήσει θέση στη πεντάδα.

Νομίζω ότι το μεγάλο στοιχημα για τον α΄ γύρο είναι να φανούν κάποιοι παίκτες και να φέρουν προτάσεις. Για το λόγο αυτό ήταν τεράστια ατυχία να μην παίξουν ο Λόλο και ο Ριέρα απέναντι σε μία άμυνα που θα μπορούσαν να μπαίνουν με τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Κούμο είναι πάντως σε καλό δρόμο για να γίνει αυτός που ήτανε πριν δύο χρόνια. Ο Σιόβας επίσης είναι πολύ βελτιωμένος και ο Τσότσα σταθερά καλός.

br fun_atic είπε...

Προσωπικά δεν βλέπω άλλο στόχο πέρα από τη σωτηρία και την αδειοδότηση.

NK99 είπε...

Εγώ βλέπω ότι αν λυθούν τα οικονομικά προβλήματα θα πάμε πολύ καλά αν όχι θα πέσουμε και όχι μια κατηγορία.

stam είπε...

σήμερα είχαμε όλη την τύχη που μας έλειψε στο 1ο παιχνίδι και ουκ ολίγες φορές την περυσινή σαιζόν. Αντικειμενικά το παιχνίδι ήταν για Χ.
Ανεξήγητη η καθίσηζη στο Β΄ημίχρονο εκεί όπου φάνηκε ότι μείναμε από δυνάμεις. Κάποια στιγμή ο Σάμαρης απλά περπατούσε. Μου φάνηκε ότι ψιλοστράβωσε κ στην αλλαγή του. Ο Αναστασόπουλος μία από τα περυσινά πολύ διάθεση αλλά μηδέν τσαγανό. Γενικά δεν υπάρχει καθόλου πάγκος, οι αλλαγές έγιναν αναγκαστικά επειδή είχαν κλατάρει κάποιοι.
Στον Μιλοβάνοβιτς δώστε λίγο χρόνο, κοντρολαρισμένος φαίνεται αλλά εκτός κλίματος.
Ανησυχητικό ότι χάσαμε πολλές κεφαλιές στο κέντρο της άμυνας και ειδικά από στημένες φάσεις.
Σε κάθε περίπτωση μεγάλο διπλό χαλάλι κ η αγωνία μας!
Πάμε ρε Πανιωνάρα!

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Ε, όχι και τους ίδιους στόχους με τον Παναιτωλικό ρε BR, έλεος...
Να δεις που αυτή η ισοπαλία με τον Εργοτέλη στην έδρα μας μπορεί να μας κοστίσει και το πρωτάθλημα.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Ε, όχι και τους ίδιους στόχους με τον Παναιτωλικό ρε BR, έλεος...
Να δεις που αυτή η ισοπαλία με τον Εργοτέλη στην έδρα μας μπορεί να μας κοστίσει και το πρωτάθλημα.

stam είπε...

Και ακόμα μεγαλύτερη χαρά που είδαμε τον Τσακίρη στο γήπεδο! Αντε κ στη Ν. Σμύρνη στο επόμενο!
Πιστεύει κανείς ότι σε αυτή την ομάδα δεν χωράει ο Μπόσκο ακόμα και ο Κούκετς?
Πρωτάθλημα με 15-16 παίκτες δεν βγαίνει ποτέ!

Griniaris είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με ΝΚ99.Ο Τσακίρης δεν θέλει να βάλει φράγκο αλλά αποκλείει αγοραστές,αμφιλεγόμενους μεν αλλά πόσο περισσότερο από τον Μάκαρο που ήθελε να πουλήσει,ο δε Λιανός επικαλείται αδυναμία τη στιγμή που σκορπάει λεφτά πεταμένα στο μπάσκετ μόνο για την κάβλα του.Έτσι ξέρω κι εγώ,νταβατζής σε ξένη τσέπη δεν έγινα ποτέ αλλά υπάρχει και ένα όριο.Ή βοήθα ή βούλωστο...

ΥΓ.Με Ριέρα,Λόλο σήμερα το ματς θα είχε τελειώσει από το α' ημίχρονο...

zouri1 είπε...

Πρωτο να τονισω την μεγαλη ζεστη.μετα να πω για τον Τατο που επαιξε παλι πολυ καλα.στο 2 ημιχρονο οταν πιεζε ο παναιτωλικος ,εμεις απλα κοιτουσαμε και καναμε λαθη.ο αναστασοπουλος δεν μ αρεσει καθολου,αντιθετα με τον Κολοβο.ο Μιλο στο φιλικο με την παναχαικη,εδειξε οτι ειναι αυτο που ψαχνουμε,χθες ξαναχαθηκε.ο ελε ειναι οτι πρεπει μεχρι να γυρισει ο Μαχο.δεν εμαθα το ψηφοδελτιο του Αρκουμανη,το ξερει κανεις;συγχαρητηρια σε ολη την ομαδα για το διπλο.

NK είπε...

η ομάδα έχει 12-13 αξιόπιστες λύσεις.
που σημαινει ότι σε κάθε ματς θα παίζουμε με 8-9 βασικούς (λογω καρτων και τραυματισμων). αυτο κανει την παραμονη δυσκολη.ας μην παιρνουν τα μυαλα μας αερα.

αυτο που εχω δει και απο τα δυο παιχνιδια ειναι οτι στα στημενα ειμαστε για κλαματα. καθε κορνερ και φαουλ ειναι ευκαιρια για τον αντιπαλο αφου απο τους δικους μας δεν πηδαει κανεις. κι αυτο ειναι θεμα προπονησης καθαρα. πριν δυο χρονια τα στημενα μας εσωσαν....

NK είπε...

για του λογου το αληθες

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/112082-Kakwsh-o-Krbikbelia

IWN1998 είπε...

Έχουμε εκ των ένδον κάποιες λύσεις. Εκεί που υπάρχει δυσκολία είναι στα σέντερ μπακ γιατί αυτοί που πάιζουν έχουν υψηλή απόδοση και οι εναλλακτικές λύσεις δεν είναι καν σέντερ μπακ. Ακόμα και για τον Κρικβέλια, έχεις τώρα τον Πετκάκη.
Συμφωνώ με το ΝΚ ότι δεν πρέπει να παίρνουν τα μυαλά μας αέρα, αλλά όχι τόσο αγωνιστικά -μην ξεχνάμε εξάλλου ότι δεν ξέρουμε καν τις ομάδες Α και Β που είτε θα είναι αυτές που θα ξεκινήσουν με μειον βαθμούς και θα τις περιμένουν στη γωνία για να τις ρίξουν είτε αυτές τις football league που ψάχνουν παίκτες για να επανδρωθούν. Το πρόβλημα είναι ότι αν συνεχιστεί η οικονομική ανέχεια τότε θα είμαστε στο έλεος φυγών και προσφυγών. Όλα θα κριθούν στο να βρεθούν κάποιοι πόροι για να κινηθεί η ΠΑΕ σύμφωνα με το υπάρχον ρόστερ.

br fun_atic είπε...

και να μην ξεχνάμε ότι η παραμονή δεν θα κριθεί μόνο στουσ αγωνιστικούσ χώρους αλλά κυρίως στις επιτροπές αδειοδότησης.

IWN1998 είπε...

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/panionios/aisiodoksia-sto-stratopedo-toy-arkoymanh.1362460.html

Εκπλήξεις θα μας έχουν αλλά δεν τις λένε... Γιατί άραγε;

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Γκρινιαρή μου επειδή ζητάς κάτι για τον Κούμο. Ηταν καλός αλλά μέτρησες πόσες φορές έδωσε τη μπάλ σε παίκτες του Παναιτωλικού στη μεσαία γραμμή και έξω από τη περιοχή; Πάρα πολλές.

Εντάξει ηταν καλύτερος από το ματς με τον Εργοτέλη, αλλά και πάλι ήταν ο λιγότερο καλός απ' όλη την ομάδα. Πολλές φορές μεσα στο ματς είναι ράθυμος, σχεδόν αδιάφορος και κυρίως δεν προσπαθει ποτέ να διορθωσει τα λάθη που κάνει στη μεσαία γραμμή.

Αυτά δυστυχως παθαίνει μια ομάδα που κρατάει με το ζόρι έναν παίκτη. Δυστυχώς.

Υ.Γ. Το σουτ που είχε στο δοκάρι ήταν εξαιρετικό...

Υ.Γ. 2 Ναι για μένα ο Σούλης, ο Ομο ήταν ο κορυφαίος. Οχι γιατί δεν έκανε λάθη, αλλά γιατί για δεύτερο συνεχόμενο ματς κόβει και τρέχει για δυο... Ξέρετε ποιος είναι ο άλλος που μαρκάρει με τα μάτια...

Υ.Γ. 3 Αν είχαμε έναν "γαμάτο" αμυντικό χαφ δίπλα στον Ομο, ο Κουμορτζί θα μπορούσε να πάιξει τη θέση που γουστάρει και θέλει, αυτή πίσω από τα σέντερ φορ. Αλλά δεν έχουμε..

Υ.Γ. 4 Για τις αλλαγές. Ρε παιδιά δεν μπορείς να βάλεις ένα παιδάκι 18 χρόνων αλλαγή σε ένα ματς που τρως πίεση. Ενα λάθος να κάνει μπορεί να τον "καψεις"...

Υ.Γ. 5 Θέλουμε παίκτες αλλά που να τους βρούμε...

Υ.Γ. 6 Ολοι αύριο στις εκλογές στηρίζουμε (και) BR...

Μάκης

IWN1998 είπε...

Και ο Σάμαρης με πρόβλημα από κλωτσιά, μάλλον όχι τόσο σημαντικό.
Μήπως καλύτερα που δεν έπαιξε ο Εστογιανόφ;

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Και κάτι άλλο. Αν έπαιζε ο Εστογιανόφ θα νικάγαμε από το ημίχρονο 3-0. Με τα "παντζούρια που έχει άμυνα ο Παναιτωλικός ο Λόλο θα έκανε πάρτι και ΄πιθανό ο Κούτσι (...Κούτσι) χατ τρικ...

IWN1998 είπε...

Αν είχαμε και άλλο σέντερ μπακ, θα έπαιζε ο Τσοτσα αμυντικό χαφ πιθανότατα...

Για τις εκλογές. Εν τέλει έχει δημοσιοποιήσει ψηφοδέλτιο η παράταξη Αρκουμάνη ή θα είναι έκπληξη;

Το σίγουρο γι' αυτές τις εκλογές είναι ότι ο Τσακίρης θα ψηφίσει λευκό ή δεν θα ψηφίσει, σύμφωνα με τις δηλώσεις του... Να υποθέσουμε ότι θα απέχουν και οι Βεντούρης, Τσολακάκης και μέλη του παλιού ΔΣ; Τόσο λίγα που είναι τα μέλη του ερασιτέχνη, θα φθάσουμε στο σημείο τα δυο ψηφοδέλτια να ψηφίζουν τους εαυτούς τους...

Η ευχή όλων είναι να βγουν άνθρωποι που θα προσπαθήσουν το καλύτερο. Σε αυτή τη φάση ελπίζουμε στις καλές προθέσεις όλων και ευχόμαστε καλή επιτυχία ιδίως στον οικοδεσπότη.

Katrinos είπε...

@Μάκης , περί του ΥΓ4.
Ενώ η (Εληνική) πραγματικότητα είναι ακριβώς έτσι, 18 χρονών δεν είναι και παιδάκι. Επειδή δε όλα τα ματς έτσι θα είναι, κάπου κάπως θα πρέπει να μπούν και τα 18χρονα για να μη μιλάμε σε μερικά χρόνια για ταλέντα 25 ετών κλπ

BTW , Ένα ταγάρι δίπλα μου ισχυριζόταν (εαν κατάλαβα καλά αυτά που έλεγε) ότι το (μαύρο) παλικαράκι που έκανε το Γιόνσον γιο-γιό κόστισε περίπου 6 φορές λιγότερο απο το συμπαθητικό Σουηδό.

Costix είπε...

Να κρατησουμε τα θετικα

- με τον Κουτσι επιτελους αποκτησαμε παιχτη που να ξερει να βαλει τη μπαλα στο πλεχτο (αψογη η ενεργεια του στο γκολ και αν γυριζε με την μια τη μπαλα ο Πετκακης στο τελος θα ειχε ξανασκοραρει).

- τρια ποντακια σε δυσκολη εδρα και με βασικοτατες ελλειψεις (και με τη βοηθεια της τυχης, αλλα επιτελους α ευνοηθουμε και εμεις μια φορα).

- ο Μιλοβανοβιτς, παροτι θελει ακομα παιχνιδια, δειχνει στοιχεια παιχτη που θα βοηθησει οταν φορμαριστει στην αναπτυξη απο αξονα.

- ο Κουμο για δευτερο συνεχομενο παιχνιδι καλυτερος απο περυσι και με περισσοτηερη ορεξη. Μη το γρουσουζευεις ρε Μακη, μπας και καταφερουμε και τον πουλησουμε τον Γεναρη, να μπουν λεφτα στο ταμειο και να ησυχασεις και εσυ.

- καλη διαχειριση της ομαδας απο σιρτακης. παρα το ψηλο του κασε, εχει κανει δουλιτσα.

- η επανεμφανιση του Τσακ στις εξεδρες. τον περιμενουμε και στη Νεα Σμυρνη. καιρος ητανε !!!

Τελος καλη επιτυχια αυριο στο φιλαρα μου BRF !!! το αξιζει !!!

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

@ Katrinos

Δυστυχως στην Ελλάδα ο 18άρης είναι ποδοσφαιρικά παιδί.

Οσ για τον μαύρο του παναιτωλικού δυο φορές πέρασε τον Γιόνσον. Και πες του τα γαριού να μας πει που θα είναι ο μαυρουλης τον δεκέμβριο που θα τον ψάχνουν σε καμια αφρικανική χωρα που θα έχει παει να δει το σόι του...

Griniaris είπε...

Μάκη,
δεν είπα ότι ο Κούμο έγινε ξαφνικά φέτος Ντιαρά αλλά πρέπει να παραδεχτείς ότι και πολύ καλύτερος από πέρυσι είναι και πιο ορεξάτος.Άσχετα αν ξέρουμε πως αποβλέπει στο Γενάρη...

Για τις εκλογές.Δεν ξέρω για αισιοδοξία Αρκουμάνη αλλά αν οι δηλώσεις ότι θα ασχοληθούν άμεσα με την ΠΑΕ ανήκουν στα στελέχη του,να θυμίσω ότι οι εκλογές γίνονται για τον ερασιτέχνη.

Αλήθεια δεν θα έπρεπε τουλάχιστον στο site του Πανιωνίου να αναρτηθούν και τα δύο ψηφοδέλτια;Μυστικά είναι τα ονόματα;

IWN1998 είπε...

@katrinos. Μάλλον το "ταγάρι" είχε δίκιο. Ο Γιόνσον έχει αυτή τη στιγμή συμβόλαιο 150.000 Ευρώ. Ο μαυράκος συνεπώς πρέπει να έχει συμβόλαιο 65.000 για να δικαιώνεται ο τάγαρος. Μόνον που μάλλον σου μίλαγε για το μεγάλο ατού του Παναιτωλικού, τον Ολιβιέ Μπουμάλ, νεαρό καμερουνέζο που έχει το Αγρίνιο από εποχής Γκόγκιτς και με συμβόλαιο football league ως το 2012. Συνεπώς μιλάμε για ειδική περίπτωση. Και μας μπορεί να μας κάτσει αυτός ο Αμπουέμε που δοκιμάζαμε και του κάναμε προσύμφωνο για Γενάρη.
Πάντως αυτό δεν σημαίνει ότι ο Γιόνσον είναι ο σούπερ ακριβός που σου βαραίνει το ρόστερ. Να έχουμε παράπονα από το Γιόνσον μπορούμε να έχουμε σίγουρα. Ξέρουμε ότι δεν είναι Μανιάτης αλλά δεν είναι ούτε άχρηστος ούτε η ακριβή λύση. Απλά χθες βρήκε μπροστά του ένα πολύ καλό ποδοσφαιριστή που πιθανότατα του χρόνου θα παίζει σε άλλο καλύτερο πρωτάθλημα.

IWN1998 είπε...

@Griniaris. Τα έχουμε ξαναπεί. Δεν είναι κακό να λένε οι υποψήφιοι του ερασιτέχνη ότι θα δώσουν προτεραιότητα στον διακανονισμό του θέματος της ΠΑΕ. Η ΠΑΕ είναι αυτή τη στιγμή στην πλάτη του ερασιτέχνη και βαρίδι σε όλες τις άλλες δραστηριότητές του. Και ιστορικά έχει την υποχρέωση να μην την αφήσει έρμαιο σε λύσεις αφανισμού.

Το πρόβλημα είναι να μιλούν περί εκπλήξεων για την ΠΑΕ προεκλογικά αντί για κάποια καθαρότερα σενάρια που ίσως έχουν κατά νου. Νομίζω ότι δείχνει έλλειψη ειλικρίνειας. Υποκειμενική μου άποψη. Μπορεί να κάνω και λάθος.

Katrinos είπε...

@Ιων

Σε καμια περιπτωση δεν κατακρινω το Γιονσον. Δεν ειναι η Σουπερ περιπτωση αλλα ειναι σοβαρος και σταθεροτερος απο το συνηθισμενο. Εχω συγκεκριμενη αποψη απο αυτο το ματς διοτι καθομουν στα 15 μετρα απο τη θεση του και μετα βεβαιοτητας λεω οτι μας εκαναν γιο γιο. Απο αυτη τη θεση εφυγαν σημαντικες μπαλλιες προς τα μεσα που ευτυχως δεν ειχαν αποτελεσμα. Αυτα για το β' μερος γιατι στο πρώτο οι περισσοτερες προσπαθειες τους ηταν στον άξονα.

Το θέμα μας είναι το εξής. Μπορεί ο Πανιώνιος με τα θέματα που έχει να δίνει 150κ για ένα μέτριο παίκτη ή τέλος παντων ένα παίκτη που ΔΕΝ κάνει τη διαφορά? Γράφτηκε πιό πάνω ότι ο βασικός στόχος είναι η αγωνιστική σωτηρία (ή θα έλεγα εγώ μια αξιοπρεπής πορεία) και η επόμενη αδειοδότηση. Αυτά τα δύο που με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο προυποθέτουν good value for money, όπως λέμε στο χωριό μου, άρα καλό scouting, σωστό προγραμματισμό , διαφάνεια στις μεταγραφικές κινήσεις και έλλειψη συναισθηματισμού.

IWN1998 είπε...

Η περίπτωση Μπουμάλ δεν είναι κάτι που βρίσκεις κάθε μέρα. Για αυτό έφερα σαν αντιπαράδειγμα τον Αμπουέμε (αν τον λέω καλά) που δοκιμάζουμε και μπορεί να βγει κάτι καλό. Ο Μπουμάλα είναι αυτό που έψαχνε και δεν βρήκε ο Κιντής στη Μαύρη Αφρική. Από τους 50, ο ένας θα βγει Μπουμάλ, καμιά δεκαριά θα είναι καλοί αλλά θα χάνονται κατά διαστήματα στις ζούγκλες όπως έγραψε ο Μάκης και οι υπόλοιποι θα είναι μέτριοι σε στυλ Ονκόγιε που πήραμε εμείς με τα λεφτά που προφανώς παίρνει ο Μπουμάλ.
Για μένα είναι χειρότερο που πληρώνουμε τα 55.000 στον Ονκόγιε παρά τα 150.000 στον Γιόνσον (αν και ο Λεμονής ... ελπίζει ... να τον μάθει μπάλα).
Συμφωνώ απόλυτα ότι το σωστό σκάουτιγκ και η διαφάνεια στις μεταγραφές είναι απαραίτητα. Πάντως πάντα θα υπάρχουν στα ρόστερ και του Πανιώνιου όπως και όλων των ομάδων, αχίλλειες πτέρνες. Το απόλυτο δεν υπάρχει πουθενά. Απλά το ζητούμενο είναι να μην έχεις πολλές τέτοιες περιπτώσεις.

br fun_atic είπε...

Χμμμ μην το κάνουμε θέμα με την υποψηφιότητά μου...

Griniaris είπε...

Ίωνα,
δεν διαφωνούμε.Ο πρώτος ήμουν που αντέδρασε στη μη αναφορά περί ΠΑΕ στην ανακοίνωση της Πανιώνιας κίνησης.Αλλά δεν θα ήθελα να εκλεγεί ΔΣ του ερασιτέχνη και να ασχοληθεί μόνο με την ΠΑΕ.Και για να το πω πιο χοντρά δεν θα ήθελα σε ψηφοδέλτιο ανθρώπους που βλέπουν τον ερασιτέχνη απλά ένα σκαλοπάτι για να μπουν στην ΠΑΕ...

br fun_atic είπε...

Νομίζω ότι η χθεσινή κίνηση του κου Αρκουμάνη ήταν unfair.Προσπάθησε να πλασαριστεί ως ο εκλεκτός του κου Τσακίρη και τελικά,ύστερα από τις δηλώσεις του για ουδετερότητα, πέτυχε το αντίθετο επικοινωνιακό αποτέλεσμα.
Και κάτι ακόμη.Όραμα του κάθε υποψηφίου γιΑ την ΠΑΕ πρέπει να είναι η σύντομη απομπλοκή του ερασιτέχνη μέσω της εξεύρεσης διοικητικού σχήματος που θα δώσει λύσεις στα οικονομικά προβλήματα της ΠΑΕ.Ας μην κάνουμε πλάνα για μακροχρόνια διοίκηση αλλά ας προσπαθήσουμε να βρούμε επενδυτή ή σχήμα επενδυτών.

vassilis είπε...

Unfair δεν ήταν αυτό που έκανε ο κύριος Αρκουμάνης. Η ομάδα έπαιζε ένα δύσκολο παιγνίδι εκτός έδρας χωρίς πρακτικά οπαδούς. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΚΕΙ. Ο κύριος Αρκουμάνης έκανε αυτό που έπρεπε θέλοντας να δείξει στην ομάδα ότι θα έχει τη στήριξη της διοίκησης και μετά τις εκλογές και αυτό θα έπρεπε να δείξει και ο κύριος Τσάβαλος.

Το γιατί δεν ήταν εκεί δεν το ξέρω. Ισως όμως η αιτία να βρίσκεται κάπου μέσα στα παρακάτω. Έμαθα όμως προχτές και δείχνει να επιβεβαίώνεται και σήμερα από σοβαρές πηγές στο μέμπερς το πιθανά τεράστιο unfair του κύρίου Τσάβαλου και της Πανιώνιας Κίνησης. Είναι λοιπόν αλήθεια ή μηπως είναι ψέμμα ότι ο κύριος Τσάβαλος είναι ο σύζυγος της κυρίας Τσαμασήρου προέδρου τότε του Δημοτικού Συμβουλίου του κυρίου Κουτελάκη που υπακούοντας στα κελευσματα του κομματικού της χώρου πολέμησε άγρια την κατασκευή του Νέου Αθλητικού Κέντρου που ήθελε να κάνει ο κύριος Τσακίρης και που νομίζω ότι ήταν ένας από τους λόγους της αποχώρησης του από τα κοινά του Πανιωνίου;

Αν αυτό είναι αλήθεια όπως πολλοί με βεβαιώνουν αναρωτιέμαι πως αυτός ο κύριος θέτει υποψηφιότητα για πρόεδρος στον ερασιτέχνη Πανιώνιο. Αν δεν είναι αλήθεια και επειδή κυκλοφορεί συνέχεια στα Πανιώνια στέκια καλό θα είναι να διαψευσθεί τώρα πριν τις εκλογές και εγω εκ των προτέρων ζητάω συγνώμη που το ανέφερα.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Βασίλη είναι αλήθεια ότι η Ρουμπίνη Τσαμασίρου, σύζυγος του Βασίλη τσάβαλο ηταν κατά του γηπέδου. Ο Βασίλης όμως δεν ήταν ΠΟΤΕ κατά. Το αντίθετο. Από πότε απαγορευεται δυο σύζυγοι να έχουν διαφορετικές απόψεις;

Η σπέκουλα είναι μεγάλη. Η ειρωνεία είναι ότι προέρχεται από "κύκλος" που καμία σχέσ δεν είχαν ποτέ με τη δημοκρατία. Το αντίθετο θα έλεγα.

Μάλιστα ο κύριος Αρκουμάνης όταν ρωτήθηκε στο Αγρίνιο από συνάδελφο δημοσιογράφο αν θα κάνει κάποια δήλωση σχετικά με τις εκλογές, μετά τις απόψεις της Πανιώνιας Κίνησης απάντησε: "Εγω αυτα τα κουμουνιστικά δεν τα κάνω..."...

Βέβαια μετά μίλησε στη Nova...

Υ.Γ. Ηρθε η ωρα να φύγει, οριστικά και αμετάκλητα, η χούντα από τον Πανιώνιο. Και για να προλάβω μερικούς κατά της χούντας ήταν (και είναι...) και δεξιοί, και αριστεροί και κεντρώοι...

vassilis είπε...

Αρα είναι αλήθεια.

Κυριε Διόγο εγω δεν ξερω τι κάνουν στο σπίτι τους. Ξερω ότι αν εγω ήμουν στη θεση του λόγω αυτοσεβασμού δεν θα προκαλούσα.

Η ερώτηση είναι ξεκάθαρη. Αν αυριο εμφανιστεί μια επενδυτική εταιρεία που λόγω της πτώσης των αξιών στην Ελλάδα (που συμβαίνει παντού όπου εμφανίζεται το ΔΝΤ) θελήσει να πραγματοποιήσει το όνειρο του κυρίου Τσακίρη ο κύριος αυτός τι θα κάνει; Θα έρθει σε σύγκρουση με τη γυναίκα του, θα παραιτηθεί η θα έρθει σε δημόσια σύγκρουση μαζί της; Επειδή θεωρώ ότι το να μπαινει αυτό το δίλημμα είναι αδικο για έναν οικογενειάρχη θεωρώ εντελώς αποτυχημένη την υποψηφιότητα του.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Κύριε Καράβολα μάλλον ζείτε λίγο μετά τον Μεσαίωνα. με το συμπάθειο. Ξέρετε εδώ και δεκαετίες η γυναίκα εχει χειραφετηθεί, εχει δική της άποψη. Πολλές φορές αντίθετη με το άντρα της.

Εγω ακριβώς σας λεω τι κανουν ΕΚΤΟΣ σπιτιού. Απλά κύριε Καράβολα έχουν αντίθετες απόψεις.. αλλά μάλλον εσείς δεν μπορείτε να το καταλάβετε αυτό... Κρίμα...

Katrinos είπε...

Λοιπόν ,επειδή νιώθω ότι το πράγμα παει να ξεφύγει, τσεκαρετε πρώτα εάν ήταν μόνο η μια πλευρά μαζί με το Πρωην μας(έστω κ εκπρόσωπος) για να μιλάμε για unfair κλπ.

Επιπλέον διακρίνω κ ένα σαφεστατο unfair όταν μεταφέρουμε κάτι που κάποιος είπε σε κάποιον.
Αναφέρομαι κ στις σοβαρές πηγές στο μεμπερς κ τη μεταφορά φράσης που δήθεν είπε ο ένας υποψήφιος σε ´συναδελφο ´ . Στην ίδια κατηγορία ανήκουν κ τα περί χούντας κλπ . Οπότε μέχρι αύριο το απόγευμα καλό θα ήταν όλα αυτ´α να πάψουν .

vassilis είπε...

Κύριε Διόγο, δεν ξερω αν η χούντα είναι στον Πανιώνιο. Λυπάμαι πάντως για αυτούς τους χαρακτηρισμούς σας. Δεν ξερω αν ζω στο μεσαίωνα, ξερω όμως ότι δεν ζω στη Σουηδία αλλά στην Ελλάδα.

Τέλος πάντων αύριο στη ΓΣ θα πρέπει ο κύριος Τσάβαλος σύζυγος Τσαμασίρου να μας αναλύσει επακριβώς τι θα κάνει στην περίπτωση που εμφανιστεί επενδυτική πρόταση για το γήπεδο. Για να ξέρουμε τι ψηφίζουμε.

Και εδω για μένα κλείνει η συζήτηση.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Κατρινος δεν σε καταλαβαίνω. Ο συνάδελφος μου είναι αξιοπρεπης και δεν θα έλεγε ποτέ ψέμματα. Μετέφερε τι στιχομυθία. Εξάλλου δεν εχει καμία σχεση με τις εκλογές.

Οσο για τη χούντα συγγνώμη αλλά αυτή είναι η άποψη μου. Στον Πανιώνιο υπάρχει χούντα και πρέπει να πεσει. Χούντα και στη πρακτική και στη νοοτροπία...

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Κυριε Καράβολα μην λυπάστε, δεν είναι ανάγκη...

Ο κύριος Τσαβαλος αν εμφανιστεί πρόταση θα κάνει ότι αποφασίσει το ΔΣ του ερασιτέχνη. Ο στοχος της Πανιώνιας Κίνησης, από ότι εχω κατακλάβει, είναι να διοικηθεί ο Πανιώνιος με δημοκρατικές διαδικασίες και διαφάνεια... Δεν θα αποφασίζει (και θα διατάζει... ο ένας και μόνος πρόεδρος όπως γινόταν μεχρι σήμερα. Εντάξει;

Katrinos είπε...

Πιστεύω να καταλαβαίνεις έστω τι σημαίνει unfair.
Εκεί στέκομαι. Δεν υπάρχει λόγος λίγες ώρες πριν τη διαδικασία να γράφονται τέτοια πράγματα . Δεν με ενδιαφέρει εάν ο συνάδελφος σου είναι ευπρεπής ή εάν οι πηγές στο μεμπερς είναι σοβαρές , δεν χρειάζονται στοιχεία που δημιουργούν κόντρες κ άσχημες εντυπώσεις προς όφελος της μιας η της άλλης πλευράς.
Το ίδιο ισχύει για τα περι χούντας για τα οποία έχω δύο παρατηρήσεις . Δεδομένου ότι εκδήλωσες ανοικτά τη στήριξη σου στη μια πλευρά, μπορεί κάποια να συμπεράνει ότι η άλλη πλευρά είναι Χούντα. Εάν αυτό εννοείς θα πρέπει να γίνεις λίγο πιό σαφής κ κυρίως να το αποδείξεις. Εάν τα λες για τους νυν θυμίζω ότι στηρίχθηκαν απο διαδήλωση 1500 ατόμων προκειμένου να μη πέσουμε στο Μακαρο, είναι τα περιβόητα Πανιωνια χέρια - τα μόνα διαθέσιμα εκείνη τη στγμή να πάρουν το τιμόνι .

Γιαυτο κ ανέφερα ότι καλύτερα να κάνουμε όλοι υπομονή για μερικές ώρες . Το τελευταίο που χρειαζόμαστε τώρα είναι εσωτερικά μαχαιρωματα

br fun_atic είπε...

Το πρώτο πράγμα που ρώτησα τον Τσάβαλο όταν μου πρότεινε να βοηθήσω ήταν το θέμα του γηπέδου και της γυναίκας του.Με έχει διαβεβαιώσει ότι είναι υπέρ του γηπέδου και ότι με την γυναίκα του έχει διαφορετική άποψη.Αν μου έλεγε κάτι διαφορετικό απλά δεν θα ήμουν εκεί.Να μην ξεχνάμε ότι στον ίδιο συνδυασμό είναι και ο Πάνος ο Τσελέντης ο οποιός έτρεχε το θέμα του νέου γηπέδου...εδώ λοιπόν τελειώνει το θέμα
Από την πανιώνια κίνηση δεν υπήρξε εκπρόσωπος στο Αγρίνιο ούτε άμεση επικοινωνία με τον κο Τσακίρη...Πληροφορηθήκαμε ότι στο Αγρίνιο ήταν ο κος Ζερβακάκος με τον κο Τσακίρη,όπως και ο κος Αρκουμάνης...Κανένα από τα τρία αυτά πρόσωπα δεν είναι μέλος του συνδυασμού...Η δήλωση του κου Τσακίρη άλλωστε είναι ξεκάθαρη και αποκαθιστά πλήρως τα πράγματα.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Κατρινός ποτέ στη ζωή μου δεν κρύφτηκα. Το ψηφοδέλτιο της πανιώνιας Κίνησης απαρτίζεται από ανθρώπους με τους οποίους είμαι στον πανιώνιο πάνω από 30 χρόνια, εχουμε τις ίδιες απόψεις και θα χαρώ πολύ να αναλάβουν τις διοικητικές τυχες του Ιστορικού.

Τώρα για τη χούντα. Λοιπόν πέρα του ότι υπάρχουν θιασώτες της Απριλιανής χούντας στο ΔΣ του Πανιωνίου, δυστυχώς, ο τρόπος που λειτουργούσε ο Πανιώνιος, στο διοικητικό επίπεδο, μου θύμιζε χούντα. Ισως κάποιοι να βγάζουν και την ιδεολογία τους στη διοίκηση...

Το ότι ανέλαβαν τον Πανιώνιο για να μην τον πάρει ο μάκαρος δεν σημαίνει ότι θα επικροτω ότι κάνουν...

br fun_atic είπε...

Δεν θα θεωρούσα unfair την κίνηση του γιατρού αν τον είχε καλέσει ο ίδιος ο Τσακίρης ή αν έστω εκδηλώνονταν με δηλώσεις του θετικά ή έστω δεν έλεγε τίποτα (με νόημα).Η διακήρυξη όμως της ουδετερότητάς του κάτι λέει...

Panos είπε...

Πίστευα ότι εντός Πανιώνιας Οικογένειας δεν θα άρχιζαν τα χτυπήματα κάτω από τη μέση. Αν κύριε Καράβολα ξεκινήσατε αυτήν την απρέπεια από μόνος σας, τότε πείτε συγγνώμη και ας κάνουμε ότι δεν ειπώθηκε ποτέ. Αν είναι σημάδι της στάσης και άλλων (αυτά τα 'επιβεβαίώνεται και σήμερα από σοβαρές πηγές στο μέμπερς' είναι ενδεικτικά) τότε κρίμα διπλό

br fun_atic είπε...

Προσωπικά δεν συμμερίζομαι τα όσα λέγονται από το Μάκη για τις χούντας κλπ,εξακολουθώ να εκτιμώ τον γιατρό (παρά το κατά την ταπεινή μου γνώμη επικοινωνιακό ατόπημα) όπως και κάποιους στον συνδυασμό του (συγνώμη αλλά τους περισσότερους δεν τους γνωρίζω).Να μην τρελαθούμε...Πανιώνιοι είμαστε όλοι

Panos είπε...

Br Fun_atic: "Να μην τρελαθούμε...Πανιώνιοι είμαστε όλοι"

Χμμμμ, κάποιοι είναι ΓΣ Ηλιούπολη

br fun_atic είπε...

Μα εδώ ο Μάκης είναι Λεβαδειακός και MU...Τι να λέμε τώρα;;;

Katrinos είπε...

Ε όχι κύριε Μπρφ δεν ήταν μόνο τρεις Πανιώνιοι
Στο Αγρίνιο ήσαν κ άλλοι, φυσικά με ταπεινοτερα κίνητρα ( κοκορετσια κλπ) άλλα ήταν εκει.
Χωρίς να είμαι σίγουρος , άλλα δεν θα κάνουμε κ το ντεντεκτιβ τώρα, δεν ήταν οι τρεις τους στο μπούθ ήταν κ άλλοι, γιαυτό κ έβαλα την ερώτηση

Επιμένω ότι το καλύτερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε αυτη τη στιγμή είναι να κόψουμε την οποιαδήποτε αντιπαράθεση . Πανιώνιοι είμαστε , λίγοι είμαστε κ όλοι έχουν φίλους σε κάθε ψηφοδέλτιο .
Στο τέλος της διαδικασίας πρέπει να υπάρχει ενότητα , όχι διχασμός.

Panos είπε...

Kαι επειδή υπάρχει μια εξαιρετική παροιμία περί σκοινιού σε σπίτια... κλπ, δεν θα πούμε ποιά ήταν η επισήμως διατυπωμένη θέση του συγκεκριμένου κυρίου για το γήπεδο, μέσα στα γραφεία του Συλλόγου, ενώπιον πλήθους.

br fun_atic είπε...

Κοκορέτσια:δικοί μου είναι αυτοί!!!
Προσωπικά δεν έχω καμία διάθεση για αντιπαράθεση...Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι δεν έχω γράψει σχεδόν τίποτα για τις εκλογές ( Οκ υπάρχει και άλλος λόγος που είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνετε).Έγραψα κάτι που μου έκανε άσχημη εντύπωση χρησιμοποιώντας την πιο ήπια διατύπωση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί...

Costix είπε...

Ζουμε ιστορικες στιγμες.
Γι' αυτο αποφυγετε τον ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟ και την ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ.
ΜΟΝΟ ενοτητα και Πανιωνοσυνη.
Εξ αλλου, στα δυσκολα θα φανουν οι πραγματικοι ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ (και οχι οι καλπικοι).
Καλη μας τυχη !!!!!
και μην ξεχνατε οτι
IT'S ONLY ROCK AND ROLL !!!

polykos είπε...

Η Πανιώνια Κίνηση έχει θετικότατη σκέψη για το σχέδιο του Κ. Τσακίρη σχετικά με το γήπεδο.
Μέλη της, παρελθόντων ΔΣ του ερασιτέχνη έχουν αφιερώσει αρκετές ώρες συζήτησης με τους εφόρους των τμημάτων σχετικά με τις ανάγκες τους απο το μελλοντικό αθλητικό σπίτι του συλλόγου. Αυτά είναι καταχωρημένα στα αρχεία και ίσως απλά θα χρειαστούν μια επαναβεβαίωση τη χρονική στιγμή που θα ξανατεθεί το θέμα. Απλά να υπενθυμίσω οτι ο ερασιτέχνης ήταν και είναι απαιτητικός απο το νέο αθλητικό πολυχώρο, μιας και θα τον χρησιμοποιεί 18/24 ώρες τουλάχιστον σε 7/7 ημέρες, και οχι κάθε 15μερο όπως θα κάνει η ΠΑΕ. Η ουσία λοιπόν είναι αυτή και προφανώς λείπει απο τη γνώση του κ. καράβολα, διότι επέλεξε το τελευταίο πολύ καιρό να ασχολείται με το "Τσακογιάννειο άλγος". Παράλληλα να υπενθυμίσω οτι η κοινωνία έχει λόγο αν και με διαφορετικές βαθμίδες και εντάσεις. Οι περιστασιακοί και με τον ανάλογο βαθμό ευθύνης αντιπρόσωποι της κοινωνίας οφείλουν και καλά κάνουν να μεταφέρουν τους προβληματισμούς των αντίστοιχων κοινωνικών τμημάτων, απο τη στιγμή μάλιστα που η σημείωσή τους δικαιώνεται απο τις εποπτεύουσες υπηρεσίες του κράτους.
Ο κ. Τσάβαλος προσωπικά είναι υπέρμαχος της κατασκευής του νέου αθλητικού πολυχώρου που τα σχέδια υλοποίησε ο κος Τσακίρης.

ΥΓ ενημεώστε τους θαμώνες του μέμπερς, ότι στα σχέδια δεν υπάρχει πρόβλεψη για κάτι αντίστοιχο με τη σημερινή του εικόνα.

Πετρόπουλος Κώστας

John - Singapore είπε...

Είναι εντυπωσιακό αυτό που συμβαίνει. Απο την μία λέμε οτι δέν υπάρχει σάλιο στα ταμεία, και από την άλλη συζητάμε για την πιθανή ανέγερση αθλητικού πολυχώρου! Είμαστε φανταστικοί! Ξαφνικά τα σχόλια για το "επαγγελματικο" διπλό εξαφανίστηκαν. Άν είχαμε αρπάξει κανένα τεμάχιο και ήταν Χ το μάτς θα χτυπιόμασταν για τον Λεμονή, τον Κούτσι Κούτσι αλλά τώρα το ξεχάσαμε κιόλας! Ο Εργοτέλης γύρισε μάτς και έβαλε κάτω τον ΠΑΟΚ (που μας έρχεται σε μιά εβδομάδα) και εμείς φέραμε ένα Χ μαζί τους έστω και στο τέλος στην έδρα μας, νομίζω δείχνει πολλά.
Αναμένω οτι ο Εργοτέλης θα κλείσει αρκετα σπίτια εντός και εκτός και ο Παναιτωλικός θα κόψει βαθμούς από πολλούς στον πρώτό γύρο πρίν ξεφουσκώσει ο ενθουσιασμός τους.
Παίξαμε χωρίς Λόλο και Ριέρα αλλά βρήκαμε κάποιον που όντως παρά το ύψος του έδειξε καλή τεχνική στο γκόλ. Από κεφαλιές πώς τα πήγε?Συμπέρασμα, αρχίσαμε πολύ καλά και συνεχίζουμε.
Τέλος πολύ σημαντική η παρουσία του Τσακίρη σε εκτός έδρας ματς. Άνθρωπος που έχει συχτιρίσει, έχει πεί 100 φορές οτι τελείωσε αλλά παρόλα αυτά πάει Αγρίνιο να δεί ένα ματσάκι που δέν φαινόταν εξ'αρχής ότι θα έχει αίσιο τέλος για μας λόγω των πολλών απουσιών και του γεγονότος οτι ο Παναιτωλικός θα έμπαινε φουριόζος να κερδίσει στην Α' Εθνική μετά από δεκαετίες, δηλαδή έχει πίστη και ελπίδα οτι κάτι καλό θα πάρουμε από εκεί μέσα παρά τις απουσίες κάτι μου λέει εμένα αυτό. Μακάρι...
Για τις εκλογές και εγώ θα ήθελα να ξέρω τα ονόματα του συνδυασμού Αρκουμάνη. Ας κρατήσουμε όμως την πολιτική έξω από τον Πανιώνιο, Ερασιτέχνη και ΠΑΕ. "Δεξιοί", "αριστεροί", "κομμουνιστικά", "χούντα" είναι λέξεις και κυρίως έννοιες που δέν έχουν θέση ούτε στην χρονική στιγμή της χώρας αλλά ούτε και της ομάδας.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΙΝΟΥΣ

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕΤΑ. ΠΑΛΙ ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Αγαπητέ Τζων δεν είναι πολιτική να λες ότι δεν πρέπει να αποφασίζει (και να διατάζει...) ενας στον Πανιώνιο. Είναι το πιο απλό αίτημα για σωστή λειτουργία του σωματείου....

Templar είπε...

Περιμένω το βράδυ μετά τις εκλογές, από την πλευρά που θα ηττηθεί ολόθερμη στήριξη στον νικητή (όποιος κι αν είναι στη μία ή την άλλη θέση).

Η νέα διοίκηση θα κληθεί να διαχειριστεί μη δικές της επιλογές στο δυσκολότερο οικονομικό περιβάλλον των τελευταίων 60 ετών. Λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν και μόνη λύση η συστράτευση όλων στο βαθμό που μπορεί ο καθένας.

Ή όλοι μαζί θα πάμε μπροστά ή όλοι μαζί θα πέσουμε

Katrinos είπε...

Templar εύχομαι ολόψυχα να γίνουν αυτά που λες
Αλλιώς χεστα κ άστα .......

zamis είπε...

Ξερει κανεις αν θα απαγορευτει και παλι η εισοδος στα παρεδρα μελη?

Templar είπε...

Katrine μου δυστυχώς... δεν γίνεται αλλιώς. Ακόμα και στο γνωστό γαλατικό χωριό όταν έσκαγαν μύτη οι Ρωμαίοι, σταματούσαν οι εσωτερικοί καβγάδες και τους αντιμετώπιζαν ενωμένοι...

by the way, συγχαρητήρια για το επιτόπιο ρεπορτάζ και την παρατηρητικότητα!!! χε χε :-)

Griniaris είπε...

Ναι Templar,ήταν και κάποιοι άλλοι εκεί που δεν ξέφυγαν από κάποια έμπειρα μάτια...