Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Έφτασε η ώρα

Σήμερα είναι η μεγάλη ημέρα των εκλογών του ερασιτέχνη. Μια μέρα που φέρνει μια σημαντική εξέλιξη. Η παλιά φρουρά των διοικητικών παραγόντων αφήνει χώρο σε νέους ανθρώπους, πρόθυμους να ασχοληθούν με τα διοικητικά του ερασιτέχνη. Δεν λέω ότι οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας δεν έχουν τη θέση τους στον σύλλογο. Η πείρα τους είναι ανεκτίμητη. Άλλωστε αρκετοί από αυτούς έχουν αποδείξει τις ικανότητές τους όλα αυτά τα χρόνια. Είναι καλό όμως για τα διοικητικά ενός οργανισμού, ενός σπουδαίου αθλητικού συλλόγου όπως ο Πανιώνιος, να επιχειρείται και να επιτυγχάνεται η ανανέωση.

Το δεύτερο θετικό είναι ότι οι δύο εκλογικοί σχηματισμοί ξεκίνησαν από κοινή βάση. Από την αγάπη τους για τον Πανιώνιο και από την επιστολή των 66. Αυτό σημαίνει ότι αποδεδειγμένα έχουν κοινές θέσεις για τον σύλλογο και μπορούν να συνεργαστούν την επόμενη ημέρα για το καλό της ομάδας.

Στοίχημα δεν είναι η νίκη στις εκλογές. Στοίχημα είναι η μεγαλύτερη συμμετοχή των μελών στις εκλογές. Όποια διοίκηση κι αν εκλεγεί θα χρειαστεί να λάβει σημαντικές και επώδυνες αποφάσεις. Αυτό δεν μπορεί να γίνει χωρίς την στήριξη του Πανιώνιου κόσμου, όπως εκφράζεται μέσω της συμμετοχής στην εκλογική διαδικασία.

Οι επιμέρους διαφορές των συνδυασμών θα αποκαλυφθούν σήμερα καθώς, επιτέλους, θα υπάρξει ανταλλαγή απόψεων και θέσεων που θα καταγραφούν στα πρακτικά και θα δεσμεύουν όσους τις καταθέσουν.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους, μα πάνω απ’ όλα ό,τι το καλύτερο για την Πανιωνάρα μας. Ελπίζω να κρατήσουμε όλοι μας χαμηλούς τόνους και να διεξάγουμε συζήτηση και εκλογική αναμέτρηση υψηλού επιπέδου. Δεν βρίσκω κανένα λόγο η επόμενη ημέρα να μην μας βρει όλους μαζί για το καλό του συλλόγου.

19 σχόλια:

NK99 είπε...

Το γεγονός ότι βρέθηκαν τόσοι άνθρωποι πρόθυμοι να ασχοληθούν είναι από μόνο του επιτυχία.

Η δική μου άποψη είναι ότι είναι απόλυτα θετικό και το γεγονός της ύπαρξης δύο ψηφοδελτίων δεδομένου ότι αυτοί που θα εκλεγούν αφενός θα έχουν το βάρος της ευθύνης ότι κάποιοι άλλοι άνθρωποι πρόθυμοι να βοηθήσουν δεν εξελέγησαν και αφετέρου ότι παρακολουθείται και ελέγχεται η κάθε τους κίνηση.

Ελπίζω βάσιμα και περιμένω ότι δεν θα υπάρξουν προστριβές και διενέξεις. Αν υπάρξουν σημαίνει ότι κάποιοι θέλουν πάρα πολύ τις θέσεις και προσωπικά θα αρχίσω να φοβάμαι για τα κίνητρα τους.

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/500494

κάντε μας την χάρη!!!

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,
ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ!

Panos είπε...

Ποιός γράφει τις ανακοινώσεις της 'Κούβρα';
Γίνεται όλο και πιο νευρικός, όλο και πιο υπαινικτικός.
Από μέσα είναι

NK99 είπε...

Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι επιτίθεται στην Ακραιφνή και ότι πήραμε τον Κούτσι με φωτοτυπία επιταγής.

Templar είπε...

Έλεος πια ρε σεις της Curva!!!!

Άντε να πάρετε την ΑΕΚ με τις φωτοτυπίες σας και αφήστε μας ήσυχους!

Κατάντησε αηδία πια... Ήμαρτον!!!

Bertheway είπε...

Σήμερα η είσοδος θα επιτρέπεται και στα πάρεδρα μέλη του Ερασιτέχνη?

br fun_atic είπε...

δεν το ξέρω bertheway...Την προηγούμενη φορά έγινε μια σχετική μανούρα και τελικά μπήκαν και τα πάρεδρα...

@cuvra
είναι πρόβλημα για 'σάς που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο αλλάζει η διοίκηση του ερασιτέχνη;

zamis είπε...

@Bertheway
παμε κι αν δε μας βαλουν θα το δουμε απο γιγαντοοθονες που θαχει στησει η κουρβα.Πλερωνουμε και με φωτοτυπια αμα λαχει

Panos είπε...

Με εξαίρεση την απρέπεια της προπερασμένης ΓΣ, ποτέ δεν έχει απαγορευτεί η είσοδος σε πάρεδρα μέλη και φίλους του Συλλόγου σε Συνέλευση.

Ανοιχτά θα είναι

zamis είπε...

ο κ.Κατσιφαρακης δεν θα παραστει να μας πει την γνωμη του?

Panos είπε...

@zamis
Δεν μας την είπε σήμερα; ;)

zamis είπε...

@Panos
βουλωμενο γραμμα διαβαζουμε:)

Katrinos είπε...

Με ποιό δικαίωμα βγάζει η κάθε Κουβρα ανακοίνωση για κάτι που δεν έχει σχέση, όταν μάλιστα δεν γνωρίζουμε ποιος είναι απο πίσω;
Πως ασχολείται με χρέη τα οποία δεν ισχύουν;

Γιατί τα βγάζουν με ανακοινώσεις κ δεν έρχονται να μας τα πουν απο κοντά;

Γιατι δεν τραβάμε μια αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση να δούμε τελικά οποίος γράφει τις ανακοινώσεις;

br fun_atic είπε...

Στην αρχή μου φαίνονταν περίεργο να με φωνάζουν κάποιοι br...Φαντάσου πόσο περίεργο είναι να σε φωνάζουν dr cuvra!!!Ο συντάκτης των δηλώσεων είναι ο φωτεινός παντογνώστης.Ξέρει από οικονομικά,ξέρει από ποδόσφαιρο,ξέρει από επιχειρήσεις,ξέρει την ιστορία του Πανιωνίου,μέχρι και gossip που θα ζήλευε η Λαμπίρη plus τα νέα των καλλιστείων...Ελπίζω να μη θέλει να μας πει ότι ο Πανιώνιος του οφείλει χρήματα...Αν όμως αυτό συμβαίνει ας μην ανησυχεί .Θα του στείλουμε μία φωτοτυπία εξοφλητικής επιταγής!!!

br fun_atic είπε...

Συμμετέχουν λέει στην ΑΜΚ με φωτοτυπία επιταγής με τον όρο να τους υπογράψουμε ιδιωτικό συμφωνητικό ( για λεφτά που δεν έχουν μπει στο ταμείο) και να τους δίνουμε option αγοράς!!! Πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις cuvra boy !!!

Ron Barceló είπε...

Απέναντι σε μια κουρελού αποτελούμενη από κριτές πρόσφατων καλλιστείων, πρώην τροφίμους ιδρυμάτων, αποτυχημένων διαχειριστών ,ξεπερασμένων προσώπων καλούμε τους φιλάθλους και τα μέλη να εκλέξουν μια σοβαρή και ισχυρή διοίκηση.

Δώστε λίγη ακόμη γραφικότητα στο λαό..
Ανυπομονώ για τη συνέντευξη τύπου.

zamis είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/500688

http://www.youtube.com/watch?v=0RBaunnVK_U

Templar είπε...

Ο άραψ αν μη τι άλλο στην αρχική του προσέγγιση απέφυγε τα καραγκιοζιλίκια της curva, τώρα οι δηλώσεις για πρωτιές και μεγαλεία, καλό είναι να περιμένουν λιγάκι...

Σχετικά με τα χθεσινά, νομίζω ότι το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να καταβληθεί προσπάθεια αυτή την εβδομάδα ενοποίησης των συνδυασμών σε ενιαίο ψηφοδέλτιο. Οι 3 ψήφοι διαφορά δεν βγάζουν ισχυρή διοίκηση, ούτε λειτουργούν ενωτικά.
Από κει και πέρα, ο προβληματισμός μου είναι αλλού.
Είχα την ευκαιρία να μιλήσω αρκετά εχθές με πολλά στελέχη της Πανιώνιας Κίνησης και με τον κύριο Αρκουμάνη.
Φοβάμαι ότι θα αντιμετωπίσουμε σοβαρά προβλήματα στην ΠΑΕ. Υπάρχει διάθεση. Υπάρχει όραμα και νομίζω υπάρχουν μακροπρόθεσμες λύσεις. Βραχυπρόθεσμα όμως κατά τη γνώμη μου υπάρχει οικονομικό και στελεχιακό έλλειμμα. Και αυτά μόνο με συστράτευση και κοινή προσπάθεια μπορούν να αντιμετωπιστούν ΧΩΡΙΣ να είναι εξασφαλισμένη η επιτυχία και με το χρόνο να κυλά εναντίον μας...
Τέλος δεν μου άρεσε η μη ξεκάθαρη τοποθέτηση του κυρίου Τσάβαλου για το γήπεδο και με ενόχλησε αφάνταστα η παραδοχή του κυρίου Βεντούρη σχετικά με τη συνέχιση των συνομιλιών (ακόμα και το προηγούμενο βράδυ) με την Courva παρά την αντίθετη απόφαση της Γ.Σ.