Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Θα μας βουρλάνετε!!!

Κέρκυρα – Πανιώνιος 0-3, και η ομάδα στους 7 βαθμούς με δύο σπουδαία διπλά. Σε τρεις αγωνιστικές έχουμε μαζέψει τους μισούς βαθμούς του περσινού πρώτου γύρου, ενώ θα μπορούσαμε να είχαμε μαζέψει κι άλλους αν δεν είχαμε ατυχήσει στα παιχνίδια με Εργοτέλη και Παοκ.

Η σημερινή μεγαλειώδης νίκη της Πανιωνάρας ξεκίνησε από την άμυνα. Αν εξαιρέσει κανείς το μουδιασμένο εικοσάλεπτο του Όμο στα αριστερά, η άμυνα λειτουργούσε άψογα. Η Κέρκυρα, που δεν έχει την περσινή ποιότητα, δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να διασπάσει την αμυντική γραμμή του Πανιωνίου, ο οποίος είχε συνολικά πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου ο Φαμπιάν ήταν πολύ καλά μαρκαρισμένος με αποτέλεσμα να μην φανεί ιδιαίτερα. Όμως από τα πόδια του βγήκε η πρώτη πάρε – βάλε ασίστ στον Κούτσι και ο Πανιώνιος προηγήθηκε με 1-0. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Ο Μπάντοβιτς θέλησε να ξεκινήσει δυνατά το δεύτερο ημίχρονο. Εξάντλησε νωρίς τις αλλαγές του, ρισκάρισε βγαίνοντας φουλ στην επίθεση και τελικά η ομάδα του τιμωρήθηκε άλλες δύο φορές με γκολ των Κούτσι και Γουνδουλάκη και αντίστοιχες ασιστ του Φαμπιάν. Ενώ ο Ουρουγουανός μοίραζε στο πιάτο τα γκολ, δεν μπορούσε να σκοράρει, έχασε μάλιστα δύο – τρεις πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να χριστεί σκόρερ.

Μεγάλο διπλό λοιπόν, με ευρύ σκορ έναντι μιας ομάδας με την οποία ξεκινώντας είχαμε τους ίδιους στόχους. Ίσως ο τωρινός Πανιώνιος να έχει δημιουργήσει μια δική του κατηγορία πάνω από τις ομάδες που διεκδικούν την σωτηρία και αν συνεχίσει έτσι δεν αποκλείεται με το τέλος του πρώτου γύρου να έχουμε βάλει τις βάσεις για την παραμονή, πράγμα που ενδεχομένως σημάνει αλλαγή στόχων ή μεγαλύτερη ευκολία στην πώληση παίκτη που θα βοηθήσει να ξελασπώσουμε οικονομικά. Είναι πάντως κρίμα, ενώ διαθέτουμε την συγκεκριμένη ομάδα στο φετινό χαμηλού επιπέδου πρωτάθλημα να εξετάζουμε το ενδεχόμενο πώλησης παίκτη για να βγει η ομάδα οικονομικά, από τη στιγμή που παλαιότερα σκορπούσαμε άσκοπα χρήματα χωρίς να έρχονται οι αγωνιστικές επιτυχίες. Ανάγκα…

Αντιμετωπίζω μεγάλο πρόβλημα για να επιλέξω τον παίκτη του αγώνα. Να διαλέξω τον Φαμπιάν με τις τρεις ασίστ και τις μεγάλες ευκαιρίες; Τον Κούτσι με τα δύο γκολ; Τον πολύ καλό Σάμαρη; Τον τεράστιο Τσότσα; Τον Ελευθερόπουλο με τις τρεις πολύ μεγάλες επεμβάσεις; Θα προτιμήσω τον Φαμπιάν γιατί αν δεν τον είχαμε, ίσως και να μην είχε σκοράρει κανείς.

Καλός ο Λεμονής

Μου άρεσαν: Φαμπιάν, Κούτσι, Σάμαρης, Ελευθερόπουλος, Όμο, Τσότσα, Σιόβας

Μέτριες εντυπώσεις: Γιόνσον, Γουνδουλάκης

Δεν μου άρεσε: Μιλοβάνοβιτς. Ο παίκτης αυτός, μέχρι σήμερα, μου θυμίζει κάτι δημόσιους υπαλλήλους που έχεις ακούσει ότι εργάζονται στην υπηρεσία αλλά κανείς δεν τους έχει δει ποτέ ούτε ξέρει τις αρμοδιότητές τους. Δεν ξέρω πόσο καλύτερος μπορεί να είναι, για την ώρα όμως νομίζω ότι καταλαμβάνει άδικα μια θέση βασικού.

Επόμενο παιχνίδι με την Α.Ε.Κ. Απ’ όσο ξέρω θα κοπούν οι πολλές προσκλήσεις (σόρρυ τζαμπατζίδες) και θα υπάρξει φθηνό εισιτήριο στην 2 (10 ευρώ). Προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει γενικά να είναι φθηνό το εισιτήριο και το γήπεδο γεμάτο. Όλοι καταλαβαίνουμε τη σημασία να έχουμε συγκεντρώσει 10 βαθμούς στο 1/3 του πρώτου γύρου…Στο κόλπο μπαίνει και ο Ριέρα που όπως και να το κάνουμε είναι πολύ χρήσιμος αλλά έχει και μεγάλη παράδοση κόντρα στην Α.Ε.Κ

Πάμε γερά με τα κοτόπουλα, αφού όμως κάνουμε το πρώτο παγκόσμιο της χρονιάς. Γιατί το παγκόσμιο πριν από το εντός με την Α.Ε.Κ είναι θεσμός. Αναμένω δηλώσεις συμμετοχής και προτάσεις για το μέρος.

Καλή εβδομάδα σε όλους!

126 σχόλια:

τρελοπανιωνιος είπε...

ελα ΚΟΥΤΣΙ....!!! ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΛΟΛΟ....!! ΓΕΡΑ ΡΕ ΒΟΥΝΟ ΤΣΟΤΣΑ....! ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΕΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΙΟΒΑ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΗ...!! ΓΕΡΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ...!!

Katrinos είπε...

Αχ Κούλα !!!!
Φυσικά δηλώνω ΠΑΡΟΝ δια το πρώτο παγκοζμιο.
Μη ξεχάσεις την ανάρτηση του γνωστού πρωτοσέλιδου δια το γούρι

br fun_atic είπε...

Θα χρειαστεί και θέμα...Griniaris;;;

Βαγγέλης είπε...

Μπράβο για την νίκη και για το σκορ! Λετε να ξεχάσουμε τον Μήτρογλου με τον Κούτσι?
Είμαι μέσα για το Παγκόσμιο!

lefterix είπε...

Εγώ δε νομίζω να χρειάζεται να δηλώσω συμμετοχή, γιατί έχω διαρκείας για τα Μπαγκόζμια... Απλά Μπουρουφίξ ενημέρωσέ με ώρα και μέρος...
Πανιωνάρα τα τελευταία χρόνια όλο μας τρελαίνεις μς τα διπλά σου...

Griniaris είπε...

Το ματς δεν αντέχει σε κριτική.Παρ'όλα αυτά θέματα για γκρίνια υπάρχουν (Όμο αριστερό μπακ,τι έμπνευση) αλλά δεν θα επεκταθώ...
Ειλικρινά έχω ενθουσιαστεί με Κούτσι.Ανυπομονώ να τον δω ανάμεσα σε Ριέρα-Λόλο.Και μη δούμε κανένα μαγικό Φανούρης αντί Σάμαρη την Κυριακή γιατί θα βρίζω από το πρώτο λεπτό.Ακούς Τάκη;

Θα σταθώ πολύ στο αυτή η ομάδα έχει ειδικά φέτος τεράστιες δυνατότητες.Τεράστιο κρίμα το Γενάρη να διαλυθεί.Ελπίζω να διαβάζουν αυτοί που πρέπει...

ΥΓ>Το θέμα το δουλεύω....

amanAM είπε...

Ξέρεις πολλούς που θα τελειώνανε την φάση του τρίτου γκολ σαν τον Φανούρη?

Φανούρη ζω, πρώτο σκόρερ να σε δω!!!

amanAM είπε...

Αν μαζέψουμε αξιοπρεπείς βαθμούς και παίξουμε ωραία μπαλίτσα, τότε και ένας ενδεχόμενος επενδυτής θα μας δει με άλλο μάτι.

br fun_atic είπε...

Ποιός επενδυτής ρε παιδιά;Μιλάμε για πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση.Αυτό που χρειαζόμαστε πάρα πολύ είναι χορηγίες.Όχι υποχρεωτικά μεγάλες...Χωρίς λεφτά grin μην περιμένεις θαύματα τον Γενάρη...Ίσως να μπορούσε να ρισκάρει κανείς να αφήσει την ομάδα ήσυχη τον Γενάρη ποντάροντας στην Ευρώπη.Μεγάλο ρίσκο βέβαια και εννοείται ότι είναι πολύ νωρίς για τέτοια σχέδια.Να μην ξεχνάμε: Η παραμονή φέτος κρίνεται και στα γήπεδα και στις επιτροπές...

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Βρε Γκρινιάρη, βρε Γκρινιάρη. Ομάδα που νικάει δεν αλλάζει.... Απλά ο Μιλοβάνοβιτς θα επιστρέψει στο πάγκο, θα μπει ο Σίτο και πάμε για άλλα...

Griniaris είπε...

Ναι Μάκη μου, αν γυρίσει ο Κβιρκβέλια ο ¨Ομο που θα πάει;Περισσεύει ο Φανούρης,για βάλτα κάτω...

br fun_atic είπε...

Μην ακούς grin τον κάθε ερασιτέχνη

Endys είπε...

BR τώρα που είσαι διοικηση δες το θέμα του Σιόβα.
Πληρώστε τον αν υπάρχουν εκκρeμότητες και ξεκινήστε το ψηστήρι για την ανανέωση από σήμερα κιόλας. Ας βοηθήσει αν μπορεί και ο Τσακ που είναι μακράν ο κορυφαίος σε αυτό.
Έχει δείξει ότι δεν είναι κωλόπαιδο, αλλά σοβαρό παιδί και σίγουρα θα εκτιμήσει τα όσα κάναμε για να τον πάρουμε από την Ξάνθη και τον πληρώναμε, ελπίζω, για μεγάλο διάστημα χωρίς να παίζει.

Σε κάθε περίπτωση αριστεροπόδαρο στόπερ είναι σπάνιο σε όλη την Ευρώπη και δεν πρέπει να φύγει έτσι απλά.

Endys είπε...

Η αλήθεια είναι ότι ο Σίτο θα είναι πονοκέφαλος για τον Λεμονή.
Η επιστροφή του Ντάτο βάζει στα χαφ τον Όμο στην θέση του, ελπίζω όχι τουρίστα, Μίλοβάνοβιτς. Επομένως έχει δίκιο ο Γκρινιάρης ότι η θέση παίζεται, πρώτα ο θεός, μεταξύ Φανούρη κα Σίτο. Ευτυχώς που δεν είμαι στη θέση του προπονητή. Από την μία λατρεύω τον Φανούρη, από την άλλη εκτιμώ την ποιότητα και την καλή παράδοση με την ΆΕΚ του Σίτο.
Ότι κι αν αποφασίσει θα τον στηρίξω.

br fun_atic είπε...

ΔΕΝ είμαι διοίκηση.Ασχολούμαι με τον ερασιτέχνη και μάλιστα με ένα πάρα πολύ συγκεκριμένο κομμάτι.Αυτό που ξέρω είναι ότι γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια για να συγκροτηθεί ένα καλό ΔΣ ΠΑΕ το οποίο θα αποτελέσει την διοίκηση.Ξέρω ότι έχουν γίνει επαφές με σημαντικούς ανθρώπους,αυτό που δεν ξέρω είναι αν θα δεχτούν.Γιατί μπορεί το αγωνιστικό τμήμα να είναι για την ώρα σε καλό δρόμο,υπάρχει όμως το οικονομικό αγκάθι.Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι προσωπικά δεν έχω εμπλακεί σε πράξεις διοίκησης της ΠΑΕ ούτε έχω καλύτερη ενημέρωση σε σχέση με το παρελθόν.Οκ θεωρητικά μπορώ να σηκώσω το τηλέφωνο και να μάθω κάτι...Μην φανταστεί κανείς όμως ότι συμμετεπχω όλη μέρα σε συμβούλια σχετικά με την ΠΑΕ.

Endys είπε...

Αγαπητέ Γκρινιάρη, έχεις καταλάβει ότι αυτό που γράφεις μάλλον για αστείο "Και μη δούμε κανένα μαγικό Φανούρης αντί Σάμαρη την Κυριακή γιατί θα βρίζω από το πρώτο λεπτό.Ακούς Τάκη;" μας έχει κοστίσει τους περισσότερους βαθμούς στη Νέα Σμύρνη?

Οι παίκτες μπαίνουν αγχωμένοι και αγχώνονται περισσότερο όταν μπαίνουν μπροστά στο σκορ. Αν ισοφαριστούν την έκατσαν. Ένα απιτητικό κοινό που έρχεται για να δει θέαμα επιπέδου Πρέμιερ λιγκ, κράζει την κάθε αποτυχημένη προσπάθεια και τον κάθε προπονητή αφού η άδικη κοινωνία δεν τους άφησε να δείξουν το ταλέντο τους στην προπονητική και να κάτσουν αυτοί στον πάγκο. Αν είχαν την ευκαιρία θα άφηναν άφωνο το Πανελλήνιο και θα έβγαζαν την ομάδα στο Τσαμπιονς λιγκ

Endys είπε...

@BR
Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζω το ρόλο σου, απλά επειδή ερασιτέχνης και ΠΑΕ είναι συγκοινωνούντα δοχεία, μάλλον θα μπορείς να κάνεις κάτι.

Έχω καταλάβει ότι με το μπάχαλο που επικρατεί, κάποιος θα πρέπει να κάνει τα βασικά έστω κι αν ο θεσμικός του ρόλος δεν είναι αυτός.

br fun_atic είπε...

@ENDYS
Ευκαιρία λοιπόν να σας το εξηγήσω.Την προηγούμενη εβδομάδα συγκροτηθήκαμε σε σώμα. Αυτό σημαίνει ότι δημιουργήθηκε ο σκληρός πυρήνας διοίκησης (πρόεδρος, αντιπρόεδρος, ταμίας κ.λ.π) οι οποίοι τρέχουν την καθημερινότητα του ερασιτέχνη.

Επιπλέον δημιουργήθηκε μια άτυπη οικονομική επιτροπή, μια άτυπη διοικητική επιτροπή και μια τριμελής επιτροπή στην οποία συμμετέχει και ο πρόεδρος για τα θέματα υγρού στίβου, καθώς αποτελείται από τα αθλήματα που ουσιαστικά χρηματοδοτούν τον σύλλογο.

Τα τρία μέλη που θα εκπροσωπήσουν τον ερασιτέχνη στην ΠΑΕ ασχολούνται ενεργά με την ΠΑΕ από την πρώτη ημέρα.

Τα απλά μέλη (τακτικά ή αναπληρωματικά) δεν τρέχουν τα καθημερινά θέματα του ερασιτέχνη αλλά έχουν αναλάβει συγκεκριμένα project τα οποία έχουν να κάνουν με το γνωστικό τους αντικείμενο...Το δικό μου έχει να κάνει με την τροποποίηση του καταστατικού και ίσως έχω κάποιου είδους εμπλοκή στο θέμα της εκκαθάρισης του μητρώου.

Αφού μελετήσω καλά τον αθλητικό νόμο (ο οποίος είναι μεγάλος) καθώς και καταστατικά άλλων συλλόγων, θα δημιουργήσω ένα σχέδιο νέου καταστατικού, το οποίο αφού εγκριθεί από μια επιτροπή αποτελούμενη από νομικούς και παράγοντες του ερασιτέχνη, θα δοθεί στον κόσμο για να κανει κι εκείνος τις προτάσεις του και αμέσως μετά θα τεθεί σε ψηφοφορία σε καταστατική γενική συνέλευση...Σίγουρα όλο αυτό θέλει χρόνο, θα φροντίσω όμως να γίνει το συντομότερο δυνατό, αφού όμως έχει προηγουμένως γίνει εκκαθάριση μητρώου...

Είναι λογικό στα επόμενα συμβούλια να μας απασχολούν και θέματα ΠΑΕ σε επίπεδο ενημέρωσης από τα μέλη που εκπροσωπούν τον ερασιτέχνη και καθορισμού γενικών γραμμών ενεργειών τους.

Griniaris είπε...

Endys,
ασφαλώς και το "θα βρίζω από το πρώτο λεπτό" ήταν τρόπος του λέγειν,ίσως μάλιστα και λίγο υπερβολικός.Δεν το έχω κάνει ποτέ για παίκτη της ομάδας μας δεν θα το ξεκινήσω τώρα.Θα θεωρήσω όμως μεγάλη αδικία τη συγκεκριμένη αλλαγή...

Br,
αναφορικά με την εκκαθάριση του μητρώου,ελπίζω να σταματήσετε και τη γελοιότητα άτομα που έχουν να πληρώσουν δεκαπέντε χρόνια να ενεργοποιούνται καταβάλλοντας τις τελευταίες δύο συνδρομές...

br fun_atic είπε...

αυτό έχει να κάνει με το καταστατικό. Σκέφτομαι να προτείνω ότι θα μπορεί να τακτοποιείται για κάποιο διάστημα, από ε΄να όριο και ύστερα όμως θα διαγράφεται και θα πρέπει να υποβληθεί εκ νέου στην διαδικασία εγγραφής (άρα δεν θα έχει εκλογικά δικαιώματα για ένα χρόνο.

zamis είπε...

Γκρινιαρη γερα ο παγκος ειν κοντα

Kostas είπε...

...ενα ρολοι... βρε !!!..εγω τον χαβα μου

br fun_atic είπε...

εδώ έψαχναν χορηγία για τα νερά των παικτών κι εσύ θέλεις ρολόι... :)

ωραία λοιπό, υπάρχει κάποιος που να μπορεί να προσφέρει ένα απλό ρολόι γηπέδου ως χορηγία με την διαφήμισή του επάνω;Αν ναι θα φροντίσω να το πω εκεί που χρειάζεται...

Costix είπε...

Πειραζει να εχει ροφους για δεικτες ????

IWN1998 είπε...

Ρολόι υπάρχει, εκείνο στη διπλή "άχρηστη" εξέδρα. Απλά δεν δουλεύει. Τι κόστος χρειάζεται για να ξαναλειτουργήσει;

Για το Γενάρη δεν χρειάζεται ίσως να διαλυθεί η ομάδα αν βρεθούν χορηγίες, πουληθούν διαρκείας και αποτανθεί η διοίκηση ή οι οργανωμένοι έστω και με κουπόνια στα εντός έδρας ματς στον κόσμο. Έτσι ίσως άντε να πουληθεί ένας παίκτης, κατά προτίμηση ο Κουμορτζί εφόσον φαίνεται να υπάρχουν κάτι προτάσεις από Γαλλία.

BRF πες στο Μενέλαο να ανοίγει η ΠΑΕ για τα νέα διαρκείας της 2 και ένα-δυο απογεύματα ή Σάββατο πρωί. Μόνο έτσι θα πουλήσει. Συνεχίζοντας την ιστορία, Δευτέρα-Παρασκευή 9-4, πάλι τα ίδια τα καλοκαιρινά θα έχει.
ΤΩΡΑ πρέπει να γίνουν κινήσεις που η ομάδα είναι στα πάνω της και ο κόσμος είναι ευχαριστημένος να βλέπει την ομάδα όχι μόνο να νικάει αλλά και κατά διαστήματα να παίζει ωραία μπάλα έχοντας και τον παίκτη κόσμημα στις τάξεις της, τον Εστογιανόφ.

IWN1998 είπε...

Υπάρχουν πολλοί που δεν έρχονται γιατί δεν μπορούν τα 15 στη 2 αλλά υπάρχουν και αρκετοί πρόθυμοι να πάρουν ένα-δυο κουπόνια των 5 ευρώ ανά ματς εθελοντικά που θα βοηθήσουν την ομάδα. Κάνοντας το εισιτήριο των 15 ξανά 10 στη 2, σίγουρα θα φέρουμε αρκετό κόσμο πίσω και αρκετός κόσμος που θεωρούσε υφαρπαγή το εισιτήριο των 15 Ευρώ, εθελοντικά θα βοηθήσει κατά περίπτωση την ομάδα.
Δώστε και κάποια ελευθέρας σε κάποια ματς του πόλο και του γυν. μπάσκετ σε όσους αγοράσουν ακριβά εισιτήρια. Δεν έχουν μείνει άραγε τέτοια σε 4 και 7? Ίσως υπάρχουν κάποιοι στην δεδομένη συγκυρία που θέλουν να αγοράσουν εισιτήριο και εκεί.

General Tanz είπε...

Το ματς δεν το ειδα, γισ λογους που μπορει να εξηγησει και ο οικοδεσποτης. Παντως μου εκανε μεγαλη εντυπωση η επεμβαση Ελε στα τελειωματα του ματς!! Απο οτι καταλαβα το ματς ηταν one man show(Λολο),οταν ειναι απλος και παιζει εξυπνα θα βγαλει τον Φιλανδο πρωτο σκορερ.
Κατα τα λοιπα,περιμενω το παγκοσμιο με Αεκ-που ειναι πλεον θεσμος- αλλα αν δεν εμφανιστει Ευτυχης ,θα ειναι φαγι χωρις αλατι!!!
....Γιατι ειδα σπερμα Πανθηρα,επανω στο κορμι σου!!!! Ολε Πανιωναρα μου!!!!

br fun_atic είπε...

Έμαθα ότι θα αλλάξει η ώρα διάθεσης των διαρκείας...Ελπίζω να γίνει σύντομα

NK είπε...

http://www.onsports.gr/Locker-room/item/118291-To%E2%80%A6-myalo-toy-ston-Panionio-o-Tzavellas

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Βρε την κακομοίρα την ΑΕΚ...
Κι έχει κι εμάς την άλλη βδομάδα...

John - Singapore είπε...

Τώρα που η ΑΕΚ είναι στα τάρταρα, τώρα πρέπει να της αλλάξουμε τα φώτα. Προς θεού μήν ζωντανέψουμε τους νεκρούς (έχουμε έφεση σε αυτό). Πάμε μωρή Πανιωνάρα!

Θεμιστοκλής είπε...

Μπράβο κι από μένα στα παιδιά. Μετά από πολύ καιρό βλέπουμε την ομάδα μας να πατάει καλά και να ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο, να αποδίδει καλά και να παίρνει αποτέλέσματα. Λέτε να μας κάνει περήφανους μια χρονιά που τη θεωρούσαμε στην αρχή χαμένη;
Περισσότερο όμως χαίρομαι, που ακούω τις πρώτες φωνές που ζητούν να μην ξεπουληθεί το Γενάρη η ομάδα. Μακάρι να υπάρχει εναλλακτικός τρόπος επιβίωσης.
Αν πάλι χωρίς να σκορπίσει δε γίνεται να συνεχίσει, δε νομίζω ότι έχει νόημα να συζητάμε για καλές προοπτικές. Πολλές φορές έχουμε δει που οδηγούν τα ξεπουλήματα, η κατάληξη είναι γνωστή...

br fun_atic είπε...

Τα έξοδα είναι πολλά, τα έσοδα δεδομένα, κανείς δεν είναι διατεθειμένος να βοηθήσει με χορηγίες και προσφυγές μας κυνηγούν και μας μειώνουν τα ήδη περιορισμένα έσοδα...Είναι δύσολη η κατάσταση παιδιά.

Griniaris είπε...

ΘΕΜΑ ΣΥΜΠΟΣΙΟΥ:

ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑΕΚ
"Αιμολυτική Εμπύρετος Κοτοπουλίαση"

ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ.
ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ:ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΥΤΥΧΗΣ.
ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΣΙΤΟ ΡΙΕΡΑ(ΙΑΤΡΟΣ),ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΚΟΥ-ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΝΤΟΕ(ΑΣΘΕΝΕΙΣ)...

br fun_atic είπε...

το Dr Happy ακούγεται καλύτερα!!!

Katrinos είπε...

ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΑΕΚ
"Αιμολυτική Εμπύρετος Κοτοπουλίαση"

ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ.


Αγαπητε Γκρινιαρη , θα συμπληρωνα

'ΚΑΙ Η ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΕΣΩ ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΗΣΗΣ (χωρις χερια) ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ ΕΝΤΕΡΟΥ'

Για αυτο το θεμα , οπωσδηποτε ομιλητες θα ειναι ο Κουμο και ο Σουλης

br fun_atic είπε...

λέτε να πάμε στο περσινό γούρι ή στην βαρελοσπηλιά;

br fun_atic είπε...

πρόταση: Απήλιον Σάββατο 12, Η τιτανομέγιστη Κ-21 ενάντια στα κοτοπουλάκια; Ποιός είναι μέσα;

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Ποιό ήταν το περσινό γούρι; έχω πάθει μπλακ άουτ απ' το τσίπουρο και δέν θυμάμαι...

br fun_atic είπε...

δεν θυμάσαι το μέρος όπου ο dr happy απήγγειλε τα αετοφτερουγίσματα;;;;;;

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Αν εννοείς τη φυσική μας έδρα, δέν εξαρτάται από εμάς.

lefterix είπε...

Πω, πω, πω...Τι μου θυμίσατε τώρα!!!
(εννοώ με το ρολόϊ...)
Στα τέλη της δεκαετίας του 70, υπήρχε ένα ρολόϊ στην 11 (σημερινή 2)
Το ρολ΄'οϊ αυτό ήτραν χειροκίνητο!! (ναι, καλά το ακούσατε, αλλά δεν το κατάλαβε ποτέ κανείς, μόνο όσοι το ήξεραν!).
μας έδινε ο συγχωρεμένος ο Καπώνης από ένα 20άρικο (2 άτομα ΑΥΣΤΗΡΑ..) και το ρολόϊ του, και ανεβαίναμε εκεί, και γυρίζαμε το δείκτη (ενίοτε βάζαμε και κάτι πινακίδες με το σκόρ..) ....
Ε, ρε χρόνια...
Βρε λέτε α το ξαναφτιάξουμε κάπως έτσι πάλι; Φτηνά θα τη βγάλουμε!!!!

zouri1 είπε...

κανω την ερωτηση,οσοι δωσαν 150Ε για την 2,ακριβοτερα απο περυσι,να μπορουν αν θελουν με 50 εξτρα να παρυν στην 4 ή στην 7

lefterix είπε...

Προδότη Ζούρι, θα πάς κι εσύ στην 4;

br fun_atic είπε...

η 4 κοστίζει 250 και δεν έχει μειωθεί...

είναι κάπως φωτογραφική η διάταξη;;;

Griniaris είπε...

zamis κανένα σχόλιο για το παγκόσμιο;Κρύβεσαι από τώρα;

IWN1998 είπε...

@lefterix.Σχεδόν όλα τα γήπεδα εκτός από το Καραϊσκάκη και νομίζω και το Καυτατζόγλειο, τέτοια ρολόγια είχαν.

Ο Ηλεκτρονικός Πίνακας που είχαμε όταν παίζαμε Ευρώπη, πχ Γαλατά, Μπορντώ, υπάρχει στη διπλή κερκίδα αλλά είναι νεκρός. Ίσως είχε βλάβη που κανένας δεν έφτιαξε λόγω κόστους (δεν είχαμε και Ευρώπη πια τα τελευταία χρόνια για να μας το επιβάλλει) ίσως μας πήραν το computer και μας έμεινε μόνον το ταμπλό.
Ποιος άραγε θα μπορούσε να απαντήσει σχετικά.
Κάποια στιγμή είχε φέρει το αυτοκινούμενο Matrix ο Τσακίρης αλλά ήταν μια απλή προσφορά φίλου του θαρρώ.

amanAM είπε...

Προς το παρόν, η ομάδα μας βλέπεται ακόμα και όταν είσαι νηφάλιος.

Πέρυσι τέτοια εποχή, μόνο μεθυσμένος αντεχόταν το θέαμα.

Ψηφίζω φάβα, και μετά βουρ στο γήπεδο.

br fun_atic είπε...

τι ώρα λέτε να αρχίσει το παγκόσμιο;

Griniaris είπε...

Κατα τη μία,μιάμιση...

zamis είπε...

griniari θα σου εξηγησω το συστημα απο κοντα με κεφτεδες..

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Αυτό που με ανησυχεί είναι πως βλέπω σιγήν ιχθύος από Κωστή και Ευτύχη! Βέβαια Τρίτη είναι ακόμα...

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Amanam, το γεγονός πως η ομάδα βλέπεται ακόμα κι αν είσαι νηφάλιος, ουδόλως και ουδαμώς θα μας αποτρέψει από τη συνηθισμένη μας τσιπουροκρασομπυροκατάνυξη.
Α, κι επί τη ευκαιρία, Λευτεράκη έβγαλες νέα σοδειά;

Katrinos είπε...

1) Καλη η Φαβα αλλα δεν θυμαμαι να ειναι ιδαιτερα γουρικη. Επισης Κυριακες ειναι ψιλοτιγκα.
2) Δεδομενου οτι στα επομενα ματς θα εχουμε πολυ κοσμο (ελπιζω και επιτυχιες) μηπως ειναι πρωτης ταξεως ευκαιρια να οργανωθει αμεσα ενισχυση της παε απο το κοσμο της ?
Π.Χ Εαν βγαλουμε κουπονια των 5 ευρω και ξαμολυσουμε κοσμο μεσα στην εξεδρα (ελπιζω κ πανω στη κ@υλ@) κατι τις θα μαζευτει. Αν απο τις 7.000 ανταποκριθουν οι 3.000 και παρουν απο 5 Ευρω(πιστευω παραπανω) θα εχουμε αμεσα μετρητα 15.000 μινιμουμ. Αυτα τα 15 οσα λιγα και εαν φανταζουν μπορουν π.χ να πληρωσουν 10 παικτες ιδιαιτερα απο αυτους που παιρνουν τα λιγοτερα. Εαν καταλαβει ο κοσμος οτι αυτη η κινηση και οικονομικα θεματα μπορει να διευκολυνει κ να συγκινησει παικτες και να εξιταρει και ' νυν εξωτερικους παραγοντες' ειμαι σιγουρος οτι θα τριβουμε τα ματια μας απο το αποτελεσμα.

Katrinos είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
General Tanz είπε...

Στην φαβα ουτε ποντο δεν εχουμε κανει. Τιποτα αλλο??

Griniaris είπε...

Λιόδεντρα που είναι και γούρι...

Katrinos είπε...

0-3 με τα τυριά

Griniaris είπε...

1-0 με κοτόπουλα...

Katrinos είπε...

Αυτό πραγματικά δεν το θυμάμαι .......

General Tanz είπε...

Λιοδενδρα δεν ειναι ασχημα απο γουρι, αλλα το κρασι ΜΟΝΟ για φακες!!!

amanAM είπε...

Η φυσική μας έδρα δεν παίζει?
Και γούρικη είναι, και το κρασί καλό!!!

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΒΕΣ.
ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΒΡΗΚΕ Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΣ? ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ?

Costix είπε...

Κυριακη μεσημερι δυσκολο στη φυσικη μας εδρα για Παγκοσμιο, γιατι δυστυχως εχουμε πολυ κοσμο που ενοχλειται απο τους θορυβωδεις Πανιωνιους !!! Αν θυμαστε, την προηγουμενη φορα φυγανε αρον αρον 3-4 παρεες, ενοχλημενες απο τις αγριοφωναρες μας και τα συνθηματα.

Templar είπε...

@ 121 χρόνια ιστορίας

δεν νομίζω ότι η πρόταση στον Τσολακάκη έγινε στη βάση της εκτίμησης της μέχρι τώρα προσφοράς του!!!

Δυστυχώς φοβάμαι ότι η συγκρότηση ΔΣ για την ΠΑΕ δεν είναι εύκολη υπόθεση (λόγω της άγνοιας της οικονομικής κατάστασης και των προσωπικών υποχρεώσεων που αναλαμβάνει κανείς μετέχοντας στο ΔΣ) και νομίζω ότι τα παιδιά της Κίνησης δεν ήταν προετοιμασμένα για την αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων. Άρα Τσόλακας και λοιποί δεινόσαυροι -> αναγκαίο κακό (?)

amanAM είπε...

Δίκιο έχει ο "121 χρόνια ιστορίας".

Μην ξαναπάμε σε ταβερνάκι, είναι ντροπή να υπάρχουν τόσα προβλήματα κι εμείς να τρώμε. Ας κάνουμε μια απεργία πείνας και δίψας.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Δεν σου είπαμε να πεινάσεις.
Τι μας αφορά όμως που θα φας το Σαββατοκύριακο. Χεστήκαμε.
Για τον Πανιώνιο θέλουμε να διαβάζουμε.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Ρε "121 χρόνια ιστορίας", δέν έχεις καταλάβει ακόμα ότι όλοι εδώ μέσα έχουμε ένα βίτσιο; λέγεται:
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
Θα σου έλεγα να ερχόσουν κι εσύ, αλλά με ξενέρωσες...

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΚΡΑΙΦΝΗ, ΑΥΤΑ ΠΕΣΤΑ ΣΤΟ ΜΣΝ.

ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ.
ΤΙ ΣΥΜΠΟΣΙΑ ΜΟΥ ΛΕΣ???
ΤΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ?

amanAM είπε...

Τα μπλογκ δεν είναι εφημερίδες. Ιντερνετική παρέα είμαστε, και συζητάμε και κάνουμε και πλακίτσα.

Σε λάθος μέρος ψάχνεις ενημέρωση. Η καλύτερη ενημέρωση είναι στον τυροπιτά.

Που και που βρισκόμαστε, τα λέμε, κάνουμε την πλακίτσα μας από κοντά, τρώμε, πίνουμε, διασκεδάζουμε. Ενοχλούμε κανέναν???

amanAM είπε...

Τι θα γίνει με τις τιμές στον τυροπιτά?

Στα έβερεστ ο φραπές έχει πέσει στο 1 ευρώ. Στον τυροπιτά έχει 1,80!!!

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Δε σου ειπα ότι ενοχλεις κανενα.
Το μπλογκ είναι ένα ανοικτο μεσο και απευθύνεται σε πολύ κοσμο και όχι μονο σε μια παρεα. Δεν είναι σωστο για αυτους. Υπαρχει ένα φασιστικο που κοβει τα σχολια που δεν του αρεσουν, αυτό είναι καλο, αλλα ωρες ωρες χανει λιγο το νοημα.

amanAM είπε...

Δεν είμαστε μια παρέα. Όλοι οι καλοί χωράνε.

Άλλωστε κι εμείς δεν γνωριζόμασταν, πριν αρχίσουμε να βρισκόμαστε, χάρη στα μπλογκ.

Οι προσκλήσεις για να βρεθούμε είναι δημόσιες, και απευθύνονται σε όλους όσους γουστάρουν να συμμετάσχουν, δεν αποκλείεται κανένας.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Τί είναι το ΜΣΝ;

Και για να συνεννοούμαστε, κανένας δέν εμποδίζει όποιον αναγνώστη αυτού του μπλογκ γουστάρει (αφού βεβαίως έχει "συστηθεί" στους υπολοίπους με τα σχόλιά του) να λάβει μέρος στα Παγκόσμιά μας.
Όποιος δέν γουστάρει, δέν θα μας τη λέει κιόλας.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΑΚΡΑΙΦΝΗ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ.

General Tanz είπε...

@ 121 χρόνια ιστορίας
Τι σχεση εχει ο Πανιωνιος με το αν εμεις θα παμε να φαμε??
Δεν νομιζω Τακη!

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

ΑΥΤΟ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΚΑΙ EΓΩ GENERAL TANZ...

Βαγγέλης είπε...

Προτείνω να πάμε στον Μίλωνα. Αν δεν είμαστε υπερβολικός ο αριθμός ατόμων πιστεύω ότι είναι καλή λύση. Ωραίο φαγητό, καλές τιμές και κοντά στον Ναό μας! Δεν ξέρω βέβαια αν έχει τσίπουρο...

Templar είπε...

@ 121 χρόνια ιστορίας

Αγαπητέ φίλε, θα ήθελα να σε παρακαλέσω να βοηθήσεις ώστε να μην ανεβαίνουν οι τόνοι και να μην υπάρχουν αντιπαραθέσεις μεταξύ συνΠανιώνιων, ειδικά εδώ μέσα...

Όλοι όσοι παρακολουθούμε το blog, το κάνουμε εθελοντικά. Δεν μας υποχρεώνει κανείς. Αν υπάρχουν posts στα οποία δεν βρίσκουμε ενδειαφέρον, κανείς δεν μας εμποδίζει να τα αγνοούμε.

Τo blog δεν είναι επίσημη ή ανεπίσημη πηγή ενημέρωσης, αλλά χώρος συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων ακριβώς όπως θα γινόταν σε ένα cafe. Δεν νομίζω ότι αν βρισκόμαστε στην Πλατεία να σε πείραζε να ακούς φίλους να συζητάνε και να κανονίζουν κοινή έξοδο για φαγητό. Αν πάλι δεν θα σε ενδειέφερε απλώς δεν θα συμμετείχες. Δεν θα τους φώναζες όμως....

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Άσε Templar, η κουβέντα μαζί σου δέν έχει νόημα! :)

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Τί έγινε, ο Μίλωνας άνοιξε και ταβέρνα;!
Πάντως, ενδιαφέρον ακούγεται.

Βαγγέλης είπε...

Αρκετά χρόνια έχει ανοίξει. Είναι δίπλα στα γήπεδα 5Χ5. Εχει 2 χόρους. Εναν ανοιχτό με τέντα από πάνω και ένα κλειστό με τζαμαρία γύρω γύρω. Δεν έχει μεγάλη ποικιλία πιάτων, ούτε ιδιαίτερα φαγητά. Εχει απλά πιάτα αλλά πολύ καλομαγειρεμένα. Και από τιμές πολύ νορμάλ.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Ασε ρε Τέμπλαρ, όποιος διαφωνεί στο καλαμπαλίκι που κάνει ο καθένας, δήθεν ανεβάζει τους τόνους…. Δηλαδή από πού προκύπτει ότι οι Πανιώνιοι δεν διαφωνούν μεταξύ τους… ????

stam είπε...

Το θέμα είναι να κάτσει ο άσος την Κυριακή με τα κοτοπουλακια που θα είναι κ κουρασμένα κ η ομάδα παει για αλλα, αν δεν ξεπουλησουμε το Γενάρη όπως ακούγεται τελευταία.
Περιμένουμε να δούμε πως θα κολλήσει ο Ριερα στο παιχνίδι τώρα με τον Κουτσι κολόνα σέντρα φορ. Το φοβάμαι λίγο γιατί ο Ισπανός παίζει πιο πολυ για πάρτη του.

Templar είπε...

Από πουθενά! Το αντίθετο μάλιστα! Χωρίς διαφωνία δεν υπάρχει συζήτηση. Αλλά άλλο η διαφωνία και άλλο η έντονη αντιπαράθεση. Τι σε πειράζει δηλαδή που κανονίζεται ένα φαγητό πριν το παιχνίδι της Κυριακής? Μπορεί να σε αφήνει εντελώς αδιάφορο, αλλά είναι λόγος αυτός να φωνάζεις?
Το κοινό σημείο όλων εδώ μέσα είναι ο Πανιώνιος. Ξεκίνα μια συζήτηση για θέμα που σε (μας) ενδειαφέρει σχετικά με την ομάδα (όπως έκανες με την παρατήρησή σου για τον Τσόλακα) και άσε όποιον θέλει να μιλάει για φαγητά, να μιλάει για φαγητά!
Ας μην το συνεχίζουμε άλλο...

zamis είπε...

Οσο ναναι,αμα μιλας για Τσολακακη σου κοβεται η ορεξη:)

amanAM είπε...

Εγώ στον Μίλωνα δεν πάω. Με πιάνει ένας ντουβρουτζάς με όλες αυτές τις πράσινες φανέλες.

vassilis είπε...

Παιδιά, υπάρχει δίκιο και στις δυο απόψεις. Να αναφέρετε τα παγκοσμια ή τα συμπόσια αλλά μετά προχωρήστε το με προσωπικά μυνήματα ή τηλέφωνα και πάλι δημοσιεύετε στο blog την τελική ημερομηνία. Το blog είναι θεματικό και τα σχόλια γίνονται κάτω από ένα κείμενο που γράφει ο br! Είναι λοιπόν πιο ορθό να σχολιάζουμε αυτά που γράφει και την επικαιρότητα που ακολουθεί μέχρι το επόμενο σχόλιο!

br fun_atic είπε...

@ 121 χρόνια,vassilis κλπ
Είναι σαφές ότι εδώ βρίσκει χώρο έκφρασης μία παρέα Πανιώνιων η οποία όμως πάντα δέχονταν καινούρια μέλη.Δεν υπάρχουν αυστηρές θεματικές ενότητες ούτε κάποιος ιδιαίτερος λόγος να επικοινωνούμε με msn.Σε κάθε περίπτωση τα παγκόσμια είναι σημαντικά για εμάς...Θα τολμούσα να πω ότι έχουν τη σημασία τους και για τον Πανιώνιο,καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που μαζευτήκαμε γύρω από το ίδιο τραπέζι τόσοι Πανιώνιοι όσοι δεν μαζεύονται σε δύο συνδέσμους φιλάθλων...Μία λοιπόν που εχω την ευθύνη γι αυτό το μπλογκ, θα μου επιτρέψετε να διαμορφώνω ο ίδιος το πλαίσιό του και να βάζω κανόνες.Εννοείται ότι ο κάθε Πανιώνιος μπορεί να έρθει σε παγκόσμιο αρκεί να δηλώσει συμμετοχή από email πάροχου Ίντερνετ,στο οποίο θα φαίνεται το πραγματικό του όνομα.

br fun_atic είπε...

Ήταν παράληψή μου Βασίλη που δεν έκανα ξεχωριστή ανάρτηση για το παγκόσμιο,δυστυχώς όμως αυτή τη φορά δεν υπήρχε ο χρόνος να συννενοηθούμε για το μέρος μέσω email.To mail μου κατά καιρούς αντιμετωπίζει πρόβλημα,με αποτέλεσμα πολλές φορές να καθυστερεί η αποστολή και λήψη μηνυμάτων από και προς συγκεκριμένους παρόχους.

zamis είπε...

Πηγα το πρωι για μια δουλεια εφορια και επειδη η ουρα εφτανε Συγγρου την εκανα για καπου ανετα κι ετσι εβγαλα διαρκειας.
Θαταν καλο πιστευω να υπαρξει και τωρα και στο μελλον τιμολογιακη προσαρμογη-εκτος της 2- αναλογα των αγωνων που απομενουν αφου το μετρητο πεφτει ντουκου.

Templar είπε...

Η νέα διοίκηση θα πρέπει να ξαναδεί σοβαρά το θέμα των εισητηρίων.

Πάρε για παράδειγμα τα "ακριβά" εισητήρια π.χ. στην 6.

Η τιμή για το διαρκείας είναι 800 ευρώ και το ποσό πρέπει να καταβληθεί σε μετρητά προκαταβολικά. Αν κάποιος επιλέξει να αγοράζει απλό εισητήριο στην ίδια θύρα και στην ίδια θέση θα πληρώσει για 15 αγώνες 450 ευρώ (30 ευρώ Χ 15 αγώνες και μάλιστα σταδιακά).

Από τη στιγμή που ο κάτοχος διαρκείας δεν απολαμβάνει άλλων προνομίων βρες μου έναν λόγο να αγοράσει, και να μην προτιμήσει αγορές μεμονομένων εισητηρίων. Το ίδιο ισχύει και για τις άλλες θύρες με ακριβά εισητήρια (ακόμη και τα VVIP)

Θέλει συνολική επανεξέταση η πολιτική...

vassilis είπε...

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ + 1 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ!!!!!!!!!
,49 2560 ΕΤΟΙΜΟ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ!

ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΙΝΑ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!

Templar είπε...

Να σου ζήσει!!!

IWN1998 είπε...

Συγχαρητήρια Vassili. Να σου ζήσει.

Griniaris είπε...

Να σου ζήσει vassili!!!

zamis είπε...

ωραιος vassili,να σου ζησει

br fun_atic είπε...

Να σου ζήσει...Να αξιωθεί να δει τον Πανιώνιο καλύτερο απ' ότι είναι σήμερα...

amanAM είπε...

Παρόλο που κάποιοι πιθανόν θα θεωρήσουν ότι στα σχόλια ενός μπλογκ δεν μπορούμε να συζητάμε και να ευχόμαστε για ένα νεογέννητο, θα ρισκάρω να κακοχαρακτηριστώ για πολλοστή φορά...

Βασίλη, να σου ζήσει ο νεογέννητος Πανιώνιος!

amanAM είπε...

Στην 4, η τιμή του παιδικού διαρκείας ήταν 100 ευρώ, ενώ το να φέρεις το παιδί σου 5-10 φορές τον χρόνο, δεν θα σου στοιχίσει περισσότερο από 10(φορές)Χ5 ευρώ=50 ευρώ τον χρόνο.

Εντελώς παράλογο.

Ακόμα περιμένω να δω και την μετοχή που θα παίρναμε με το διαρκείας, καθώς και τις μετοχές όσοι βάλανε το "χαρτζηλίκι" τους για να συμμετάσχουν συμβολικά στην αύξηση του κεφαλαίου το περασμένο καλοκαίρι.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

@ AmanAM

OΧΙ μπορουμε να ζυζητησουμε για ένα νεογεννητο, αλλα τις δικες σου τις κρυαδες καλυτερα να τις γραφεις αλλου γιατι σε μενα απευθύνεσαι.

ΥΓ Βασιλη να σου ζησει…
ΥΓ. θα πρεπει να εισαι μαλακας με περικεφαλια, να παρεις διαρκειας, ενώ τα εισιτήρια βγαινουν πιο φτηνα.. αυτο να το δει λιγο η διοικηση....

amanAM είπε...

Εγώ που πήρα διαρκείας, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Το δεύτερο σχόλιο δεν ήταν επί προσωπικού. Είναι γενικό.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Προφανώς δεν θέλουν παιδιά στο γήπεδο έτσι εξηγείται. Μην τα πάτε και εσείς στο γήπεδο. Δώστε τα στις γυναίκες σας να τα πάνε σε κάνα παιδότοπο.

IWN1998 είπε...

@121 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
Για μας τα φωχαδάκια της 2 τα εισιτήρια διαρκείας βγαίνουν πιο φτηνα. Μιλάμε για 13 αγώνες πρωταθλήματος και όποιους κυπέλλου και όποια φιλικά με 10 Ευρώ (ίσως οι σημαντικοί να ξαναγίνουν 15 Ευρω...) άρα το λιγότερο 130 Ευρώ.
Το διαρκείας στη 2 είναι 100 Ευρώ.
Ακόμα και αν το πρωτάθλημα γίνει τελικά με 14 ομάδες και πάλι μένουν 11 αγώνες εντός.
Η ΠΑΕ μίλησε για μείωση της τιμής στη 2. Θεωρώ ότι ήταν σωστή κίνηση και ας μην την υποβαθμίζουμε.
Ότι τώρα θα μπορούσε και σε κάποιες άλλες θύρες να κάνει έκπτωση και μάλιστα γενναία και να πάρει μετρητό που της λείπει, έπρεπε να το κάνει και λυπάμαι που δεν το έκανε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να λέμε στον κόσμο ότι δεν τον συμφέρουν γενικά τα διαρκείας, ιδίως τώρα που τον καλούμε να συμβάλλει να σταθεί όρθιος ο σύλλογος;

Templar είπε...

@iwn

Αυτό που επισήμανα παραπάνω δείχνει απλώς την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίστηκαν τα πράγματα.

Η διαφορά στα ακριβά εισητήρια είναι πολύ σημαντική. Και δεν είναι μόνο η τιμή, είναι και ο τρόπος πληρωμής.

Στην πράξη τι πιστεύεις? Κερδίζουμε ή χάνουμε από την κατάσταση ως έχει?

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Dear IWN1998...

Α) Όταν έχουν περάσει δύο εντός έδρας αγωνιστικές, δεν λες μείωση στα διαρκείας. Απλούστατα βγαίνουν λιγότεροι αγώνες στο ζύγι.

Β) Κανείς δεν υποβαθμίζει την κίνηση της ΠΑΕ. Αλλά ούτε φυσικά λέμε να πληρώσουμε σα μαλάκες. Δεν είμαστε κορόιδα. Άλλο αν βοηθάμε οικονομικά. Ζητούν ακόμη μετρητοίς, παρόλο που ο κόσμος σκέφτεται σήμερα να πάρει και μια τυρόπιτα… τι να πούμε.

Γ) Δεν είπε κανείς να μην πάρουμε διαρκείας. Αλλά να μην πετά τα λεφτά του έτσι, γιατί κάποιοι είναι από μαρκετινγκ μυρωδιες!!!!

zamis είπε...

Ιωνα,ο κοσμος να συμβαλλει αλλα να του δωσεις κι ενα κινητρο,αληθεια ειναι οτι δεν συμφερει το διαρκειας πλην της 2.Μην κοιτας που θα βρεθουμε και 5 βλαμμενοι να παρουμε διαρκειας τωρα..

IWN1998 είπε...

@Templar. Για τια ακριβές θύρες συμφωνώ με τη θέση σου. Το σχόλιο μου έχει να κάνει με την τωρινή έκπτωση που έκανε η ΠΑΕ αποκλειστικά για τη 2. Η πολιτική στα διαρκείας έγινε στο γόνατο φέτος. Νομίζω ότι τον άνθρωπό που είχε τη σχετική εμπειρία από τα προηγούμενα χρόνια και μπορούσε να οργανώσει το θέμα αυτό, τον απέλυσε ο κος Τσολακάκης ή κάνω λάθος;

Για το θέμα των διαρκείας στη 2, πρέπει να το προβάλλουμε. Είναι τα μόνα που είναι κάπως ευπώλητα και βατά για τους πιο πολλούς ακόμα και μέσα στην κρίση. Κάποιος που είχε στη 4 και δεν τον παίρνει φέτος, ας πάρει στη 2. Αυτοί που είχαν ενδοιασμούς για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας και απηύδησαν από τη διοίκηση και δεν αγόρασαν το καλοκαίρι στη 2, ας πάρουν τώρα που και βλέπουν μια καλή ομάδα να παίζει αλλά κυρίως βλέπουν το σύλλογο να έχει απόλυτη ανάγκη το κάθε ευρώ για να διατηρήσει αυτή την ομάδα.

br fun_atic είπε...

Συμφωνώ ότι πρέπει να είναι φθηνό το εισιτήριο, ιδίως το παιδικό.Η προσπάθεια για την μείωση της τιμής των διαρκείας ξεκίνησε από την 2 γιατί εκεί υπήρχαν τα περισσότερα απούλητα εισιτήρια, γιατί είναι η θύρα που παραδοσιακά συγκεντρώνει τους φιλάθλους με τα πιο περιορισμένα οικονομικά...

Δεν αποκλείω να υπάρξει μείωση και στις υπόλοιπες θύρες, αυτό όμως είναι κάτι που θα κληθεί να το αντιμετωπίσει η νέα διοίκηση της Π.Α.Ε.Εννοείται ότι δεν μπορούσαν να γίνουν εκτεταμένες μειώσεις πριν καν δούμε το πόρισμα του οικονομικού ελέγχου. Δείτε το ως ένα επείγον μέτρο στήριξης των φιλάθλων.

Θα ήθελα να γίνει κατανοητό ένα πράγμα. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια να δημιουργηθούν δύο ανεξάρτητα Δ.Σ. Οι πρόθεση όλων ασχοληθήκαμε με τον ερασιτέχνη είναι α ασχοληθούμε με τον ερασιτέχνη και αυτό θα γίνει ευκολότερα μόνο αν δημιουργηθεί ένα πολύ καλό Δ.Σ της Π.Α.Ε που θα συγκροτείται από αξιόλογους ανθρώπους. Προσεγγίσεις έχουν γίνει σε πολλούς, περιμένουμε να δούμε αν θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα...Για κάποιους από αυτούς παίζει ρόλο και το αποτέλεσμα του οικονομικού ελέγχου (λογικό είναι αυτό).

IWN1998 είπε...

@all. Ο BRF τα είπε όλα για τη 2 και τα διαρκείας και κάλυψε το θέμα. Τώρα αν θέλουμε και όποιοι θέλουμε βοηθάμε και ας μην έχει marketing η ΠΑΕ (τώρα το μάθαμε;) και ας κακοχαρακτηριστούμε ότι πετάμε λεφτά. Αν ο σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε λιγουλάκι, δεν θα κοιτάξουμε τώρα αυτά. Αλλιώς ...

br fun_atic είπε...

Υπήρχε η σκέψη των άτοκων δόσεων, δυστυχώς όμως (και όσο κι αν αυτό είναι τραγικό) ο Πανιώνιος δεν έχει συνδεθεί με προγράμματα άτοκων δόσεων τραπεζών (διαδικασία που είναι αρκετά χρονοβόρα - γύρω στον μήνα)...Έχω την εντύπωση (αλλά το γράφω με επιφύλαξη) ότι δεν έχει καν μηχάνημα...

Η απουσία του Ανδρέα Μόγκριτς από τα εισιτήρια του Πανιωνίου είναι κατά τη γνώμη μου τεράστια. Επειδή δεν υπήρχε ο χρόνος για κάτι καλύτερο προκρίθηκε ως άμεσο μέτρο στήριξης η μείωση των διαρκείας στην 2. Δεν αποκλείω μελλοντκά να υπάρξουν δόσεις ή μείωση και σε άλλες θύρες. Απλά αυτό είναι κάτι που υπάρχει ως σκέψη αλλά θα απασχολήσει το νέο Δ.Σ της Π.Α.Ε, όταν θα έχει στα χέρια της τα οικονομικά δεδομένα.

Πέρα όμως από τα εισιτήρια υπάρχει και ένα άλλο θέμα. Τα πρόστιμα...Σκεφτείται σε όσα διαρκείας αντιστοιχεί ένα πρόστιμο της τάξης των 5-10.000 ευρώ.

Δυστυχώς,μας επιβάλονται πρόστιμα από ανόητες συμπεριφορές κάποιων τα οποία καλούμαστε να πληρώσουμε από το άδειο ταμείο...Σε όλα αυτά πρέπει να προσθέσει κανείς τις πάρα πολλές προσκλήσεις, τους τζαμπατζήδες και τα έξοδα φωτεισμού του γηπέδου σε βραδυνούς αγώνες που είναι δυσβάσταχτα.

zamis είπε...

Να παιζουμε με κερια(κι ανεμιστηρες)!

br fun_atic είπε...

Κεριά ναι. Ανεμιστήρες όχι λόγω ρεύματος...Ή θα φυσάμε ή θα βρούμε άλλους τρόπους αερισμού κατά το σύστημα του grin...

stam είπε...

Μηχάνημα για κάρτα ειχαμε τουλάχιστον περσυ. Γιατί οταν πήγα να βγάλω το διαρκείας ήταν χαλασμένο κ έπρεπε να ξαναπαω άλλη μέρα!!!
Φέτος οταν ρώτησα την κοπελιτσα στα γραφεία για Πληρωμή με κάρτα με κοίταξε με συμπόνια... Εδω δεν ειχαμε πλαστική κάρτα για το διαρκείας κ δίνανε μια χάρτινη καρτουλα...

br fun_atic είπε...

Χαλασμένο= δεν είχαμε.Πρόπερσι που είχαμε δεν έδινε δόσεις σε ένα σωρό κάρτες...
Η ομάδα είναι ξεχαρβαλωμένη...Δεν το έχουμε εισπράξει επειδή δεν έχει παρουσιάσει κακή αγωνιστική εικόνα παρά τα προβλήματα που υπάρχουν.Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η διοίκηση του ερασιτέχνη και αργότερα της ΠΑΕ δεν έχει στα χέρια της έναν γεμάτο λογαριασμό με τον οποίο καλείται να κάνει σωστή διαχείριση,αλλά με άδεια ταμεία και προβληματική ρευστότητα καλείται να αντιμετωπίσει τα έξοδα της κάθε ημέρας...Σε αυτό να προσθέσει κανείς ότι καθημερινά εμφανίζεται και μία νέα απαίτηση + πρόστιμα...Θα σας έλεγα το εξής.Μην αγοράσετε διαρκείας αν δεν έχετε την δυνατότητα.Σκύδρα όμως όποιον παρεκτρέπεται και χρεώνει την ομάδα με νέα πρόστιμα.

br fun_atic είπε...

Σκίστε όμως...

Endys είπε...

Άσχετο αλλά όποιος ξέρει απαντάει.

Πότε θα πάρω την μετοχή μου από τα διαρκείας μου?
Αγόρασα δύο (το δικό μου μαζί με ένα παιδικό) στις 15/07, οπότε σίγουρα θα ήμουν στους πρώτους εκατό, να μην πω στους πρώτους είκοσι.

br fun_atic είπε...

Κι εγώ περιμένω δώδεκα...

romy38 είπε...

Το να να παρει αυριο το πρωι καποιος μια τραπεζα και να τους ζητησει ενα μηχανακι ειναι το πιο ευκολο πραγμα στον κοσμο τετοιες εποχες που οι τραπεζες παρακαλουν γενικως.Και ειμαι σε θεση να γνωριζω λογω επαγγελματος(ατομικη επιχειρηση) οτι η αιτηση για τις ατοκες δεν ειναι χρονοβορα και υπαρχει αμεση ενεργοποιηση,ποσο μαλλον για μια ΠΑΕ.ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΤΕ.

IWN1998 είπε...

Πέρα από τα όσα σωστά λέγονται για την οργάνωση της διάθεσης των διαρκείας, για την υποστήριξη πιστωτικών καρτών και δόσεων, για τις μετοχές που δεν δόθηκαν (ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΣΑ ΜΑΖΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΚ Ή ΠΟΣΑ ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΘΕΙ;) εγώ θα κάνω ένα άλλο ερώτημα:

Αν έβγαινε η ΠΑΕ ή ο ερασιτέχνης και μας έλεγε, "φίλοι της ομάδας, δεν βγαίνουμε, χρειαζόμαστε μεταξύ άλλων τη βοήθειά σας", πόσοι από μας χωρίς αντιστάθμισμα ένα εισιτήριο διαρκείας ή οτιδήποτε άλλο, θα προσπαθούσαμε να δώσουμε κάτι για να σώσουμε το σύλλογο;
Ως τώρα τέτοια έκκληση από τον επίσημο Πανιώνιο δεν έχει γίνει αλλά ξέρουμε ότι λιγότερο ή περισσότερο είναι σε οικονομική ανέχεια. Μήπως να εκλάβουμε από μόνοι μας τα διαρκείας στη 2 τουλάχιστον σαν την βοήθεια που δίνουμε και μάλιστα με αντιστάθμισμα την παρακολούθηση των αγώνων;
Δεν λέω και όλες οι προτάσεις για καλύτερη προώθηση και οργάνωση, καλές και αναγκαίες είναι, αλλά εδώ που είμαστε, το ζήτημα μοιάζει λίγο με ... έκτακτη εισφορά. Μπορεί βέβαια οι έκτακτες εισφορές να είναι "ασπιρίνες" και όχι θεραπείες αλλά ίσως στη δική μας περίπτωση να δώσουν κάποιο χρόνο για να βρεθούν καλύτερες λύσεις ή να γίνει κάποιο νοικοκύρεμα. Ναι αν υπήρχαν μηχανές για τις κάρτες, κάποιοι που μπορούν μόνον έτσι να ανταπεξέλθουν στο έξοδο δεν θα χάνονταν και θα είχαμε πωλήσεις που τώρα δεν θα γίνουν αλλά ας δούμε τουλάχιστον να γίνονται αυτές όσων μπορούν και χωρίς κάρτα.

zouri1 είπε...

Εχω μια προταση εστω και χαζη.να υπαρξει την κυριακη εξτρα κουπονι 10Ε για πριμ νικης.οποιος φιλαθλος θελει αγοραζει οσα θελει.Μπορουμε να πουλησουμε 2000 ?

br fun_atic είπε...

για όσους έχουν facebook και ενδιαφέρονται

http://www.facebook.com/#!/pages/Andreas-Samaris-Fan-Page/144579218971642

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

ΛΟΙΠΟΝ, ΑΣ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ
Ο ΑDMIN ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΛΙΜΑ ΕΝΟΨΕΙ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΗΘΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ… :

“ΣΜΥΡΝΗ Γ@ΜΑ ΤΗ ΔΙΚΕΦΑΛΗ ΠΟΥΤ@ΝΑ”

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

@vassilis
Να σου ζήσει ο γυιός!

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Πανιωολε όλε όλε όλε ΆΝΤΕ ΓΑΜ..ΣΟΥ ΓΙΑΝΝΆΚΗ ΚΟΝΤΟΕ