Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Εκδήλωση Πανθήρων


27 σχόλια:

zamis είπε...

μπραβο στα παιδια

panthiras83 είπε...

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

Griniaris είπε...

Μπράβο τους...Κάτι τέτοια δίνουν νόημα στην ελπίδα...

Panos είπε...

Εντάξει τώρα, σιγά το επίτευγμα.
Δεν φτάνουν ούτε στο νυχάκι τη Λέσχη. Ούτε μια αγωγή δεν έχουν κάνει στον Πανιώνιο και πληρώνουν και το νοίκι τους, τα κορόιδα οι Πάνθηρες

br fun_atic είπε...

Σαφέστατα όμως έχουν και μεγαλύτερη οικονομική δυνατότητα.

br fun_atic είπε...

Η έναρξη του παιχνιδιού της Κυριακής με τους τελευταίους θα καθυστερήσει 10-15 λεπτά

Endys είπε...

Πολλά πολλά ΜΠΡΆΒΟ!!!!!!

Costix είπε...

Παντα πρωτοποροι οι λεβεντες μας !!!

Endys είπε...

"Aναλυτικά τα όσα είπε ο Άκης Μάντζιος στη Nova: «Πετύχαμε μία μεγάλη νίκη και απομένουν ακόμα τρία παιχνίδια. ........ Τώρα σκεφτόμαστε τον Παναθηναϊκό, είναι δύσκολο παιχνίδι και είναι μία μεγάλη ομάδα ανεξάρτητα από τα προβλήματα. Θέλει μεγάλο σεβασμό γιατί πριν λίγο καιρό διεκδικούσε το πρωτάθλημα"

Πάνε οι ραγιάδες να κλέψουν αποτέλεσμα. Δυστυχώς το κόμπλεξ δεν αποβάλλεται από τη μια στιγμή στην άλλη και δεν φταίει ο μαθητεύομενος γι αυτό.

Endys είπε...

Αγώνες όπως ο σημερινός με πληγώνει πολύ περισσότερο και από τις πιο βαριές ήττες.

Μία πολύ μικρή ομάδα που κάθε φορά που πάταγε την περιοχή του αντιπάλου δεν πίστευε ότι μπορεί να βάλει γκολ.
Τρώει δύο αστεία γκολ και με κάνει να νιώθω ντροπή που παίζουμε στην Α' Εθνική. Καλύτερα να κατεβαίναμε με τα δεύτερα ώστε να πάρουν εμπειρία οι μικροί.

Δυστυχώς ο Άκης σεβάστηκε όσο μπορόύσε τον Πάο προετοιμάζοντας την ομάδα ώστε να αντιμετωπίσει την υπερδύναμη την Ευρώπης και να μην διασυρθεί. Τελικά οι Ραγιάδες υποτάχθηκαν στην μοίρα τους.
Βέβαια δεν φταίει ο Άκης αφού και όλοι οι προηγούμενοι προπονητές έτσι αντιμετώπιζαν το πρώην ΠΟΚ.
Δεν μπορείς να αποβάλλεις το γαμοκόμπλεξ, γι αυτό και χαιρόμουν ομάδες όπως η Καλαμαριά ή ο Ηρακλής που μπορεί να μην θεωρούνταν "μεγάλες" αλλά τους αντιμετώπιζαν όλους στα ίσια. Είναι στο DNA των ομάδων και δυστυχώς εμείς θα είμαστε πάντα Ραγιάδες για να κάνουν τα ρεκόρ οι ομάδες του πρώην ΠΟΚ και ο Παοκ.

IWN1998 είπε...

3-0 δεν τη λες και ελαφριά ήττα. Αλλά εκτός από τον πεσιμισμό μας ή ραγιαδισμό μας, πες όπως θες, έβαλαν και άλλοι το χέρι τους...

stam είπε...

Τέτοια εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο κ τελικά να φεύγεις με 3άρα! Πολύ κρίμα.
Πληρώνουμε κ τα κολλήματα του Μάντζιου με τον αστείο Πετκάκη. Δώρο δικό του κ τα 2 γκολ, ειδικά στο πρώτο τον κάνει γιο γιο ο Καραγκούνης!!! Ο τύπος είναι ανέκδοτο κ απορώ με τον Μάντζιο τι όνειρο έχει δει μαζί του.

IWN1998 είπε...

Δεν είχε Ρόκα και Ρόβα σήμερα... Καλύτερα το Ρόκα με Ξάνθη...

Ron Barceló είπε...

Σκορπιοχώρι και "ομάδα" που ο καθένας κάνει πλέον το κομμάτι του.
Το ίδιο αποκαρδιωτικό έργο όπως κ στο Χαριλάου.
Κανένας σεβασμός ούτε στο όνομα ούτε στην ιστορική φανέλα.
Άκη, μικραίνουμε κι'άλλο...

υγ: αφήνω ασχολίαστη την κατάντια και την ξεφτίλα στο Αρτάκης, της οποίας ΔΥΣΤΥΧΩΣ ήμουν θεατής. Κρίμα για το Μπαρτζώκα, τα παιδιά που τα δώσανε όλα και ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ τον κο. Λιανό που εξακολουθεί και πετάει τα λεφτά του σε πρόστιμα, για το πιο αυτοκαταστροφικό αθλητικό σωματείο στην Ελλάδα.

Καληνύχτα.

General Tanz είπε...

Αμα δεν κανεις γκολ με 4-5 κλασσικες, περνεις μια μαντρα διαρχι. Τετ-α-τετ σαν αυτο του Μενδρινου παραουσιαζεται μια-δυο φορες σε ολο το πρωταθλημα.
Επειδη και οι 34 βαθμοι μας κρατανε κατηγορια, ελπιζω να μην το δουμε ΚΑΙ αυτο!!

zamis είπε...

ρε διωξτε τον Μαντζιο να δουμε ασπρη μερα,οχι κυρ-Παρασχους ομως ε,σε λιγο λευτεροι takides

br fun_atic είπε...

ζωτώ συγνώμη που δεν έκανα ανάρτηση αλλά είχα μπλέξει με διάφορα.

tor_is_dead είπε...

Καλησπέρα,
Για χτες, με τέτοια άμυνα πιστεύω καλύτερα να πέφταμε.
Απο τότε που έφυγε ο Τσότσαλιτς και δεν υπάρχει κάποιος δίπλα στον Σιόβα να μαζεύει τις 2-3 φάβες που στάνταρ κάνει σε κάθε αγώνα, την έχουμε πατήσει.
Ο Σιόβας στο μεταξύ την έχει δει σούπερ στόπερ οπότε καληνύχτα.
Όλη η τετράδα εχτές αηδία.Δε βλεπότανε.
Ο Πετρόπουλος έβαλε τα γκολ τόσο εύκολα που ούτε καν πανηγύρισε.
Και απ'την άλλη άμα χάνει τέτοια γκολ ο Μενδρινός και ο Κούτσι ήμαρτον.
Νταξει δε λέω σε άλλους αγώνες κάνει το χαμάλη πέρα δώθε, παίζει ξύλο άρα δικαιολογημένα κάπως μπορεί να μην έχει τόσο μεγάλη ευστοχία.Εχτές μόλις μπήκε κόλλησε το κακώς σφυριγμένο οφσάιντ και μετά καπάκια χάνει το απίστευτο.
Το θέμα είναι οτι εκεί που αξίζει φέτος, στο μπάσκετ όλη τη χρονιά δεν πάταγε κανεις, και χτες που πάτησαν όλοι τα κανανε καλλιγραφία.
Να δούμε πόσο μεγάλη είναι η όρεξη του Λιανού και η υπομονή του.

dimosthenis είπε...

Δέχεσαι γκολ οφσάιντ, το έπνιξε ο Σκάι δείχνοντας όχι τη φάση που ξεκάθαρα φαίνεται ο Χριστοδουλόπουλος να βγαίνει από το τέρμα μας αλλά παγώνοντας την εικόνα όταν ήταν στην ιδια ευθεία με τα μπακ σε μια επίδειξη αθλιότητας. Πετυχαίνεις γκολ κανονικό που δεν το αμφισβήτησε κανείς. Αντί το σκορ να είναι 0-1 γίνεται 1-0 και μετά τρεχεις, χάνεις τα άχαστα για να ισοφαρίσεις και μετά όπως και με τον Άρη παραπαίεις.
Ο Μάτζιος ξεκινάει χωρίς τον Κούτσι, που με όλες του τις αδυναμίες είναι ο πιο αξιόπιστος επιθετικός μας. Φαντάζομαι θέλει να τον προστατέψει από κάρτες γιατί το ματς θανάτου είναι αυτό με την Ξάνθη. Το πρώτο ημίχρονο του πάει καλά. Το δεύτερο μετά την αλλαγή Πετρόπουλου και το πρώτο γκολ, (τεράστια η ευθύνη Σιόβα) βάζει μέσα τον Κούτσι που δικαιολογεί απόλυτα τη συμμετοχή του βάζοντας γκολ που ακυρώνεται, δημιουργώντας ευκαιρίες που δε χάνονται. Η αλλαγή ήταν απόλυτα φυσιολογική. Στη συνέχεια κάνει την αλλαγή βγάζοντας Ομο και βάζοντας Πετκάκη μεταθέτοντας τον κακό αμυντικά Κούρντι στα χαφ. Η αλλαγή υπήρξε μια τραγωδία. Όλα τα γκολ σημειώνονται από τη δεξιά πλευρά της άμυνας. Αυτό που στο ματς με το Λεβαδειακό πέτυχε στο ματς με τους βάζελους απέτυχε παταγωδώς. Συμπέρασμα όλα τα παιχνίδια δε διαβάζονται το ίδιο. Στο ένα προηγείσαι και θέλεις να κρατήσεις αποτέλεσμα και στο άλλο επιτίθεσαι και μένει η άμυνα ανοιχτή.
Όλα τα λεφτά για τη χρονιά το ματς της Τετάρτης του Πάσχα με την Ξάνθη που βράζει στο ίδιο καζάνι με μας αλλά πιστεύω ότι είμαστε καλύτεροι. Νικάς ξεμπερδεύεις, γιατι ο χοντρός θέλει να σώσει το παράρτημα Κέρκυρα.

IWN1998 είπε...

Καλά βέβαια ότι τους έκανε γαϊτανάκι ο Καραγκούνης στο δεύτερο γκολ, δεν φταίει μόνον η αλλαγή. Φταίνε όλοι μαζί. Στο τρίτο αναζητήστε τον Πετκάκη. Έχει γίνει ρόμπα φέτος σε όλα τα γήπεδα. Αν παίξει, ας παίξει τουλάχιστον χωρίς λάθη με την Ξάνθη.

stam είπε...

Ο Σιοβας είναι αλλού εδω κ καιρο απο τότε που ο πρόεδρος είχε τη φοβερή ιδέα να δηλώσει στο Φως ότι έκλεισε στους γαυρους. Ο Πιερ καλός είναι αλλα Τσοτσαλιτς δεν είναι σε καμία περίπτωση ο Κουρντι την έχει εύκολα ακόμα τη γκελα κ αριστερά πας με τον φιλότιμο πλην λίγο Ροκα. Για αυτο κ η άμυνα που ήταν το όπλο μας δείχνει να παραπαίει ακόμα κ στα εύκολα.
Φτάσαμε να παίζουμε όλη τη χρονια με την Ξάνθη που έρχεται κ αυτή πολυ ζορισμενη. Κ μην ξεχνάμε ότι αυτή η κολομαδα μας έχει κάνει μεγάλες κηδείες.
Την Κέρκυρα όπως κάθε τέλος σεζόν πανε να την σώσουν μη τυχόν κ χαθεί το παράρτημα.

stam είπε...

Καταπληκτικό βιντεακι κυκλοφορεί στο Facebook όπου ακούγεται ο Μαντζιος να λέει το μπουρδελο ο Ολυμπιακός έδωσε το ματς. Τι κάνουν τα μπουρδελα εκει κάτω;
Κάθε χρονο η ίδια ιστορία με το σιχαμενο αυτο σωματείο!!!

Ron Barceló είπε...

http://www.dailymotion.com/video/xpzwsj_y-yyyy-yyyyyyyy-yyyyyyyyyyy-yyy-y-yyyyyyyyyy-yyyyyyy-yyyyyyyyy_sport

Ακριβώς έτσι είναι το...καμάρι του περαία.

NK99 είπε...

Ναι...συμφωνώ και επαυξάνω. Μέχρι και ο προπονητής του το κατάλαβε και όπου φύγει φύγει με λιγότερα λεφτά...

Costix είπε...

Το καλο ειναι οτι ακουω πολλους φιλους γαυρους να ειναι αγανακτισμενοι με το γεγονος και κλαιω .....

br fun_atic είπε...

αυτά να τα διαβάζουν οι άπιστοι!!!

http://www.sportdog.gr/article/97980/ego-kai-o-panionios

Endys είπε...

Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη.
Εύχομαι το φως της λαμπρής να φωτίσει τις καρδιές όλων και την Τετάρτη να κάνουμε την δευτερη Ανάσταση!!!