Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Εις το επανιδείν

Μετά από περίπου τέσσερα χρόνια λειτουργίας του μπλογκ, αυτή θα είναι μόλις η δεύτερη ανάρτηση που με αφορά προσωπικά. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι πριν από λίγο, με τον αριθμ. πρωτ 5641/2012 έγγραφο υπέβαλα την παραίτησή μου από μέλος του Δ.Σ του Πανιωνίου, απόφαση που εννοείται πως είναι οριστική και αμετάκλητη. Για την ώρα δεν νοιώθω την ανάγκη να ενημερώσω γα τους λόγους της παραίτησής μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Βασίλη Τσάβαλο, τον οποίο εκτιμώ απεριόριστα, για την ευκαιρία που μου έδωσε να υπηρετήσω τον Πανιώνιο Γυμναστικό Σύλλογο.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του Δ.Σ με τα οποία είχα συνεργασία. Συγκεκριμένα: Τον Γιώργο Ρήγα που υπήρξε ο στενότερος συνεργάτης μου, τον Κώστα Πετρόπουλο, τον Γαβριήλ Χαντάντ (από τον οποίο ζητώ και δημοσίως συγνώμη για κάποια συγκεκριμένη ψήφο μου, εξακολουθώ να πιστεύω όμως ότι έπραξα σωστά), τον Μενέλαο Δημητρίου, τον Πάνο Τσελέντη, τον Θέμη Κοζομπόλη, τον Γιώργο Αφεντουλίδη, τον Αναστάσιο Γαβριήλ και τον Νίκο Σπαχή.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω: τους υπαλλήλους της γραμματείας, τα μέλη της διοίκησης του μπάσκετ, τον έφορο του ποδοσφαιρικού τμήματος  κο Άρη Μισαηλίδη, τον κο Εμβολιάδη ο οποίος είναι η κορωνίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος και ο  ζωντανός μύθος, τους προπονητές του ποδοσφαιρικού τμήματος που είναι ΟΛΟΙ ΥΠΕΡΟΧΟΙ (λυπάμαι πολύ που είναι ΚΑΙ απλήρωτοι), τον Έβανς Παυλόπουλο για τις καλές συμβουλές, τον Γιώργο Ζερβακάκο για τη βοήθεια που μου παρείχε στην προσπάθεια για την επισκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου των υποδομών και τον καλό φίλο Θοδωρή Κοκκινάκη.

Δεν αποκλείω μελλοντικά την επανεμπλοκή μου στα διοικητικά του ερασιτέχνη. Το βέβαιο όμως είναι ότι θα γίνει με καλύτερου όρου και προϋποθέσεις.

Ευχαριστώ επίσης όλους τους αναγνώστες του μπλογκ για την κατανόηση που έδειξαν στην δυσκολία που αντιμετώπιζα προκειμένου να σχολιάσω δημοσίως θέματα που άπτονταν των διοικητικών του Πανιωνίου.

30 σχόλια:

General Tanz είπε...

Θελω να πιστευω οτι το blog θα παραμεινει intact! Τα αλλα ειναι επι προσωπικου και δεν υπεισερχομαι.

Griniaris είπε...

Σέβομαι απόλυτα τους όποιους λόγους σε οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.Δεν μπορώ όμως να μη θεωρήσω απώλεια τη μη συμμετοχή σου πλέον στο ΔΣ.Και αυτό που δυστυχώς με φοβίζει είναι το γιατί άτομα όπως εσύ,οδηγούνται σε παραίτηση...

br fun_atic είπε...

Ξέχασα να ευχαριστήσω και τον Χρήστο Βουζουνεράκη με τον οποίο επίσης συνεργάστηκα

John - Singapore είπε...

Με θλίψη διαβάζω την απόφαση σου την οποία όμως σέβομαι. Σε είχα συγχαρεί όταν αποφάσισες να μετέχεις στα κοίνα της ομάδας διότι χρειαζόμαστε ανθρώπους σαν και εσένα. Σάν φίλαθλος της Πανιωνάρας σε ευχαριστώ που ξόδεψες χρόνο και ενέργεια για την ιδέα μας. ´Εκανες κάτι που πολύ από εμάς δεν θέλουμε, φοβόμαστε, και πολλά άλλα. Μπράβο σου και ελπίζω να παραμείνεις περήφανος που ασχολήθηκες και να μην αποχωρείς πικραμένος γιατί συνηθίζεται αυτό στην ομάδα μας.

zamis είπε...

Αντε ρε παιδακι μου, ελειψες στο κοινο σου:)

John S. είπε...

Είναι προφανές ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά στη διοίκηση του Πανιωνίου τα τελευταία 3 χρόνια.
Μερικές παρατηρήσεις :
Είμαστε πολύ λίγοι για να απογοητεύουμε τα μέλη μας και να τα οδηγούμε σε παραίτηση. Ο στόχος της διοίκησης πρέπει να είναι να δυναμώσει τον Πανιώνιο και αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσα από την ενεργοποίηση όλου του ανθρώπινου δυναμικού που διαθέτουμε.
Η μεγάλη ομάδα φαίνεται από την απήχηση που έχει στον κόσμο όχι απαραίτητα σε πλήθος αλλά τουλάχιστον στην έντασή της. Ο Πανιώνιος έχει πιστούς φιλάθλους που αγαπούν την ομάδα αλλά έχουν απογοητευτεί. Αυτό πρέπει να τους προβληματίσει και να σταματήσουν ενέργειες (όπως αυτή του Μάντζιου, και τους απλήρωτες προπονητές των υποδομών) που απογοητεύουν όλους μας.

zouri1 είπε...

απλα θελω να σου πω την εκτιμηση που σου τρεφω.Εσυ ξερεις καλυτερα τους λογους που σε αναγκασαν σε αυτη την κινηση.Ελπιζω καποια στιγμη να επανερθεις.

IWN1998 είπε...

Όποιος και όσο μπορεί προσπαθεί ενεργά και αφιερώνει χρόνο και φαιά ουσία για να βοηθήσει εθελοντικά τον Πανιώνιο, αξίζει των επαίνων μας. Τίποτα πια δεν είναι εύκολο και προφανώς οι δρόμοι είναι στρωμένοι αγκάθια. Σε κάθε περίπτωση, η προσπάθεια μπορεί να υπάρχει και έξω από το ΔΣ εφόσον κάπως, κάποτε δοθεί η ευκαιρία να οργανωθεί κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον έτσι θεωρώ και έτσι ελπίζω.

br fun_atic είπε...

Το Σάββατο παίζουμε εναντίον της Παραγκας στις 19:30.Παρακαλώ να είναι στον αγωνιστικό χώρο ολόκληρο το Ιώδιο.

Griniaris είπε...

Εντάξει,θα είμαι εκεί...

NK99 είπε...

Η ενασχόληση σου με το blog αποτελεί τεράστια προσφορά στο σύλλογο και θα ήταν μεγαλύτερο πλήγμα αν είχες παραιτηθεί από αυτό.

Παρεπιπτόντως σου εξήγησαν γιατί έδιωξαν τον Μάντζιο? Αν δεν μπορείς να απαντήσεις είναι κατανοητό και ανθρώπινο. Πάντως η αλήθεια δεν έβλαψε ποτέ κανένα εκτός από τους ψεύτες και τους απατεώνες φυσικά.

panthiras83 είπε...

ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΩΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΑΓΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.....ΘΕΩΡΩ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ,ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΣΟΥ.

br fun_atic είπε...

Δεν θα ήθελα να αφήσω υπόνοιες για την παραίτησή μου, ούτε όμως να εξηγήσω με κάθε λεπτομέρεια τους λόγους.

Σε γενικές γραμμές μπορώ να πω τα εξής:

Είχα και έχω πολύ μεγάλη διάθεση να εργαστώ για τον Πανιώνιο. Αυτό απαιτεί σχέδιο, ουσιαστική κατανομή αρμοδιοτήτων και λειτουργία των καταστατικών οργάνων και ισότητα των μελών.

Θεώρησα ότι έχω διακοσμητικό ρόλο και αποχώρησα. Σέβομαι και εκτιμώ όλα τα παιδιά, δεν έχω πράπονο από κανένα, απλά ο τρόπος λειτουργίας δεν μου κάνει.
Όσο ασχολούμουν με το μπλογκ θεωρώ ότι ήμουν πολύ περισότερο δημιουργικός, η γνώμη μου επηρέαζε περισσότερο και περισσότερους και πλάκα - πλάκα είχα καλύτερη και εγκυρότερη ενημέρωση.
Εύχομαι καλή επιτυχία στην ΠΚ, απλά νομίζω ότι με τον τρόπο και τους ρυθμούς που κινούνται θα προσθέρουν λιγότερες υπηρεσίες στην ομάδα, σε σχέση με τις ικανότητες των μελών που την απαρτίζουν.

@ΝΚ99
Προσωπική άποψη. Πιστεύω ότι τον Άκη δεν τον πίστεψαν ποτέ. Ενδεχομένως τον επέλεξαν επειδή ήταν η πιο προσιτή οικονομικά λύση. Θεωρώ ότι τα πήγε καλά και έπρεπε να παραμείνει... Εννοείται ότι ουδέποτε ερωτήθηκα. Άλλωστε από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι η ΠΑΕ ήταν άλλο βασίλειο...

br fun_atic είπε...

Άδικη ισοπαλία χθες για το Ιώδιο. Άδικη γιατί χάσαμε πολλές ευκαιρίες, είχαμε πολλά δοκάρια, αλλά τελικά χάσαμε δυο ολόκληρους βαθμούς και δύο παίκτες κατόπιν τραυματισμών. Περαστικά στον Λευτέρη και στον Στρατηγό. Να ευχαριστήσουμε επίσης τους τρεις νέους μας παίκτες!!! Στα άξια αναφοράς τα γκολ των ΑΜΑΝΑΜ και στρατηγού.
Από εδώ και πέρα θα παίζουμε σταθερά κάθε Σάββατο στις 19:30 με επόμενο παιχνίδι το Σάββατο εναντιον των ουραγών Εύθραυστον.΄Να μην ξεγελάει η βαθμολογική τους θέση, έχουν καλή ομάδα. Το Ιώδιο βρίσκεται στη δεύτερη θέση έχει όμως και ένα αγώνα λιγότερο.

Συγκεκριμένα : pcs 6 4-0-2 12
ιντερνιστας ιωδιο 5 2-1-2 7
α-φαν 6 2-1-3 7
τελευταιοι 4 2-1-1 7
Κιχώτες 4 2-0-2 6
παραγκα 5 1-3-1 6
ευθραυστον 4 0-2-2 -2

Το σύνολο των εισπράξεων ανέρχεται πλέον στα 1560 ευρώ και είμαστε περίπου ένα χιλιάρικο μακρυά από τον στόχο αγοράς του χλοοτάπητα. Εννοείται ότι για την ολοκλήρωση του έργου έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Και πολύ άργησες...
Κοίτα να κανονίσεις τώρα κανένα παγκόσμιο... Έχουμε πάρα πολλά να συζητήσουμε.

br fun_atic είπε...

δεν έχεις κι άδικο!!! :)

Πάντως αν το συμβούλιο του Πανιωνίου ήταν οι τύποι που συχνάζουν στα παγκόσμια, θα είχαμε σκίσει ως ομάδα!!!

br fun_atic είπε...

χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και τα παιδιά του συμβουλίου δεν είναι καλά. Οι αγάπες όμως δεν κρύβονται!

Το βίντεο ενός φίλου από τα παλιά

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=MtogxyIOhyE&feature=endscreen

Griniaris είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=-cY5Jz58UaQ

Αφιερωμένο εξαιρετικά...

br fun_atic είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=C7qJSiu6L2k

br fun_atic είπε...

Σάββατο 19:30 Ιώδιο - εύθραυστον

zamis είπε...

το παιχνιδι θα παρακολουθησει ο Δερμιτζακης

zamis είπε...

μπορει κι ο Χαβος μπαογκ ολεε

Griniaris είπε...

Κάποιοι ματώνουν στο γήπεδο σε όλες τις θέσεις και κάποιοι έχουν τη φανέλα σπίτι τους να κάνει παρέα στις παντόφλες...Και κάνουν και χιούμορ από πάνω....

zamis είπε...

ε οχι και στο σπιτι,στην πλαζζ ναι

Griniaris είπε...

Ούτε αυτή την εβδομάδα θα μας κάνετε την τιμή να αγωνιστείτε;

zamis είπε...

διαμαρτυρομαι απεριοριστα για τις ωρες και ημερες διεξαγωγης των αθλοπαιδιων

Griniaris είπε...

Δυστυχώς το espn που καλύπτει τους αγώνες θέλει οι Ιντερνίστας να παίζουν πάντα σε prime time.Ξέρεις εσύ από τέτοια...

zamis είπε...

lol!

br fun_atic είπε...

Δώσε μας κατάλληλη μέρα και ώρα και θα το κανονίσω.Θα χρειαστεί επίσης μήνας και έτος :)

amanAM είπε...

Εγώ θέλω να ευχαριστήσω τον Άκη για την προσπάθεια που έκανε τόσο καιρό, και ελπίζω στο μέλλον να μπορέσει να προσφέρει περισσότερα από όσα αυτήν την φορά.