Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Καλή αρχή!!!


Ημέρα γιορτής σήμερα στη Ν. Σμύρνη, καθώς διεξήχθη ο αγιασμός και η πρώτη προπόνηση της ομάδας μπροστά στο κοινό της.

Αρκετός κόσμος στις εξέδρες και μάλιστα αρκετά ενθουσιώδης. Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα τόσο κόσμο. Σαφέστατα και ο λόγος δεν ήταν ότι αμφέβαλα για την αγάπη του κόσμου, πιθανολογούσα όμως ότι τα προβλήματα της ομάδας, το νεανικό ρόστερ και ο νέος προπονητής θα κρατούσαν αρκετούς από τους φιλάθλους στο σπίτι τους. Ευτυχώς έκανα λάθος. Η συμπαράσταση της εξέδρας εκδηλώθηκε με πολλά καπνογόνα, κροτίδες και διαφόρων τύπων βεγγαλικά, με...αντίκτυπο στο ταρτάν της ομάδας. Θα ήθελα να κάνω μια παρατήρηση: Δεν είναι ωραίο να διακόπτεται ο ιερωμένος που τελεί αγιασμό, δηλαδή που ζητάει τη βοήθεια του θεού για την ομάδα μας, από κροτίδες και υβριστικά συνθήματα.

Από εκεί και πέρα, η σημερινή μέρα έμοιαζε κάπως με την αντίστοιχη περσινή. Οι περισσότεροι από τους παριστάμενους δεν ήξεραν τα ονόματα των παικτών. Λογικό αφού στην πρώτη προπόνηση έλαβε μέρος η νέα γενιά της ομάδας. Η διαφορά με πέρσι είναι ότι στην πρώτη προπόνηση συμμετείχαν και πάλι νέοι, όμως εξακολουθούσαν να υπάρχουν παίκτες μεγάλης αξίας και εμπειρίας και επιπλέον ελπίζαμε σε κάποια μεταγραφική ενίσχυση. Φέτος, ίσως αυτό που βλέπουμε τώρα να είναι αυτό που θα βλέπουμε ολόκληρη τη χρονιά.

Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με αρκετούς ανθρώπους της ομάδας. Οι περισσότεροι ήταν συγκρατημένα αισιόδοξοι. Θεωρούν ότι κάποιοι παίκτες θα ξεπεταχθούν μέσα στη χρονιά, ενώ θεωρούν ότι διατηρούμε τις ελπίδες μας ακριβώς επειδή αρκετές άλλες ομάδες βρίσκονται στην ίδια ή χειρότερη θέση από εμάς. Το μέλλον θα δείξει. Σίγουρα μεγάλο ρόλο θα παίξει και η κλήρωση.

Σε θετικό κλίμα και οι δηλώσεις του κου Ελευθερόπουλου κατά την παρουσίασή του. Αρκεί οι δηλώσεις του να μετουσιωθούν σε πράξεις και η στήριξη της διοίκησης να είναι μέχρι το τέλος της σεζόν. Καλώς ή κακώς έχουμε μια ολόκληρη χρονιά για να μάθουμε αν ο κος Ελευθερόπουλος θα μπορέσει να παρουσιάσει αξιόλογο προπονητικό έργο και ταυτόχρονα αν η διοίκηση θα τον στηρίξει ακόμη και στις δύσκολες (ή πολύ δύσκολες ώρες). Σε κάθε περίπτωση χάρηκα που είδα στην πρώτη προπόνηση της ομάδας τον κο Μανίκα, ο οποίος είναι βέβαιο ότι μπορεί να βοηθήσει ποικιλοτρόπως τον νέο προπονητή.

Θετικότατη εντύπωση μου δημιουργεί η απόφαση της διοίκησης να προσφέρει δόσεις στην αγορά των διαρκείας. Από τη στιγμή που σήμερα είδαμε αρκετό κόσμο αλλά οι πωλήσεις των διαρκείας δεν ξεπερνούν τα 40, σημαίνει ότι ο κόσμος θέλει αλλά δεν μπορεί να αγοράσει. Χρέος της διοίκησης να τον διευκολύνει με κάθε τρόπο. Επαναλαμβάνω ότι σε αυτό θα βοηθήσει η θέσπιση εκπτωτικών διαρκείας για παιδιά, ηλικιωμένους, ανέργους κ.λ.π. Από το να μην εισπράξουμε ΤΙΠΟΤΑ, καλό είναι να εισπράξουμε κάτι ΤΩΡΑ, που τα έχουμε και μεγαλύτερη ανάγκη. Κλείνοντας θα ήθελα να πω ότι κατά τη γνώμη μου η ΑΜΚ δεν μπορεί να προχωρήσει όσο δεν έχουν τακτοποιηθεί οι υποχρεώσεις του Πανιωνίου έναντι των περσινών αγοραστών διαρκείας και εκείνων που κατέβαλαν χρήματα στην τράπεζα. Ακούγεται και κάπως χαζό να περιμένεις ποσά από υποψήφιους επενδυτές - νέους μετόχους τη στιγμή που έχεις πουλήσει μόλις 4 διαρκείας... Το θέμα αυτό πρέπει να κλείσει με την επιστροφή των χρημάτων των περσινών δικαιούχων μετοχών και με την ταυτόχρονη διενέργεια εράνου. Να δώσει ο καθένας ότι θέλει και μπορεί, χωρίς να περιμένει κάτι από την ομάδα. Δεν είναι ντροπή. Άλλωστε κι αυτό που κάνει ο ΠΑΟ με την εγγραφή μελών, ένα είδος εράνου είναι. Θυμάμαι ότι και η ΑΕΚ σε κάποια φάση, για να μαζέψει χρήματα είχε χρησιμοποιήσει μια τηλεφωνική γραμμή ειδικής χρέωσης. Εύκολο, απλό και αρκετά αποτελεσματικό, κι ας μην είμαστε τόσοι όσοι εκείνοι.

Εύχομαι σε όλους καλή αγωνιστική χρονιά, με επιτυχίες για την Πανιωνάρα μας. Συνεχίζουμε δυνατά.

26 σχόλια:

Katrinos είπε...

Για το ποιο είναι το πλάνο για τη νέα σεζόν: «Εγώ θέλω να παίζουμε επιθετική άμυνα και όχι αυτό που είδαμε από την Τσέλσι με διπλή άμυνα ζώνης στην περιοχή. Στόχος μας είναι η δημιουργία ευκαιριών και γενικότερα η δημιουργία κάτι καλού που θα αρέσει στον κόσμο της ομάδας».

Δεν είναι μέρα να γίνω κακος, αλλά ρε Δημητρακη, η Τσέλσι πήρε champions League. Βρε Δημητρακη βγάλει το Νοέμβριο με 5-6 βαθμούς πρώτα , φρόντισε να μπει ο Δεκέμβριος και να μη έχεις φάει φαπες και λευκά μαντίλια κ μετά άρχισε να σχόλια ζεις τη Κέρκυρα, το Πας , το Ρόυλη, άντε κ τη Κούλα. Άντε αγορίνα μου γιατί σε βλέπω στα παιδικά της αγαπημένης σου ομάδας . Βλήμα....

Ακόμα αναμένω την απάντηση για τα παιδικά

br fun_atic είπε...

Φαντάζομαι Katrinos ¨οτι αν δεν είχε φέρει ως παράδειγμα της αγαπημένη σου ομάδα, εκτός ελλάδος βέβαιως βεβαιως, θα το έπαιρνες πιο χαλαρά :)

Έχει διεθνείς παραστάσεις και αναφέρεται σε διεθνή παραδείγματα. Το ίδιο δεν έκανε ο Κιντής;Τότε που μας έλεγε για την Λυόν και του απαντούσα ότι στη Λυόν τα έκαναν άλλοι και όχι ο ίδιος!!! μουχαχαχαχαχα

εντάξει...τι να πει ο άνθρωπος; εδώ προσανατολίζεται σε 4 - 2 - 3 - 1...Γιατί; Ίσως γιατί δεν προβλέπεται να έχουμε δύο σέντερ φορ... Και να μην ρωτήσει κανένας griniaris, ποιός θα είναι ο σεντερ φορ της ομάδας....Θα είναι αυτός που ξέρεις και θα βγάζει και φλόγες...Άντε με την εμπάθειά σας :)

από εκεί και πέρα: νέος προπονητής σημαίνει διαφορετικό στίγμα. έχει την ευχαίρεια να εργαστεί όπως θέλει ο ελευθερόπουλος και με τους δικούς του όρους; Με λίγα λόγια, το νέο οικοδόμημα θα είναι αποκλειστικά δικό του έργο; Γιατί ο ίδιος θα κριθεί για το αποτέλεσμα, όποιο κι αν είναι αυτό. Να μην το ξεχάσει ποτέ αυτό... Ως προπονητής φέρει ευθύνη για τις επιλογές, ακόμη κι αν αυτές δεν είναι δικές του...

antonis είπε...

Καλό είναι να μήν πέσουμε στη λούμπα με τον Ελευθερόπουλο, είναι σίγουρο 100% οτι θα ειναι το πλυντήριο και το εξιλαστήριο θύμα για αυτά που θα ακολουθήσουν.
Το ίδιο έργο είχε συμβεί και με τον Κιντή.
Αν πραγματικά θέλουμε να βοηθήσουμε την ομάδα, πρέπει η κριτική μας , να είναι στοχευμένη προς τους κάτωθι
δυνάστες-εκμεταλευτές του συλλόγου.

α)Προς τους γαυρόδουλους υποτακτικούς δοιηκούντες που καταντήσαν το σύλλογο ομάδα Νέων του Γαύρου.

β)Τον Πανιωνάρα τον Τσακίρη που έφυγε σαν κλέφτης, αλλά κράτησε το προπονητικό για το καθόλου ευκαταφρόνητο ενοίκιο που πρέπει να του καταβάλει ο σύλλογος.

γ)Τον τιτανομέγιστο φανούρη που δεν κατάφερε ποτέ του να γίνει βασικός,αλλά έχει εισπράξει τεράστια συμβόλαια,και αντι να απαλλάξει τον σύλλογο, κάνει και δηλώσεις.

Katrinos είπε...

Πες ότι δεν θα εμπαινα στο πειρασμό να γράψω το σχόλιο. Αλλα τούτος σε λίγο θα σχολίασει καμιά Μίλαν (2η αγαπημένη) η το Ζοσε (το δεύτερο καλύτερο προπονητή στο κόσμο μετά το Γκρίν) και θα επανέλθω δριμύτερος....

br fun_atic είπε...

Μη δείτε άνθρωπο με διεθνείς παραστάσεις!!!

@ antoniς
Κάτω τα χέρια απ´ το Φανούρη!!!
Για να καταλάβω.Αν δεν μας κάνει το προπονητικό ή το βρίσκουμε ακριβό φταίει ο Τσακίρης; Επιλογή της διοίκησης δεν είναι το αν θα προβεί σε ενέργειες για τη μείωση του τιμήματος ή την καταγγελία της μίσθωσης; Από την άλλη με δεδομένη την απειρία προπονητή και παικτών έχουμε σκεφτεί σε τι κατάσταση θα ήμασταν αν δεν είχαμε προπονητικό; Έχουμε σκεφτεί την ποιότητα των προπονήσεων της πρώτης ομάδας στη ΝΣ η τη δυνατότητα να διεκδικούμε και να αποκτούμε νεαρούς παίκτες που ανδρώνονται ποδοσφαιρικά και φιλοξενούνται στο Κορωπί;

Griniaris είπε...

Όταν διάβασα για τις δόσεις ήμουν έτοιμος να πάρω διαρκείας.Μετά στις δηλώσεις είδα τον κορμό της ομάδας και μετάνιωσα.Όσοι κατάλαβαν,κατάλαβαν...

Br μην είσαι σίγουρος ότι αυτούς θα βλέπεις όλη τη χρονιά.Θα μου επιτρέψεις να διατηρήσω κάποιες αμφιβολίες για μερικούς(Σάμαρης,Κολοβός κλπ.)...

Όντως πολύ θα ήθελα να δω το 1 στο σύστημα Ελέ.Γιατί αυτός που εννοείτε είναι winger (τρομάρα του)...

antonis είπε...

Br,
Η καταγγελία της μίσθωσης είναι κάτι που έπρεπε να γίνει, το γιατί δεν το κάνουν, δεν μπορώ να το ξέρω.Το σίγουρο είναι, οτι το τίμημα είναι υψηλό και αυτός που μπορεί να βοηθήσει χωρίς να γίνει καταγγελία δεν τον κάνει, το γεγονός οτι κάποιοι δεν αποφασίζουν να κάνουν την καταγγελία δεν τον απαλάσει απο τις ευθύνες του.
Όσο για τον Φάνουρη με τα μισά λεφτά του συμβολαίου του θα μπορούσαμε να κρατήσουμε τον Κούτσι και τον Πιέρ.

IWN1998 είπε...

Εγώ πιστεύω ότι η πρόσληψη Ελευθερόπουλου σταμάτησε την όποια δυναμική υπήρχε για βοήθεια του συλλόγου με τα Διαρκείας. Παράλληλα το ναυάγιο της ΑΜΚ έκανε ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Έβγαλε μια ατμόσφαιρα ενός ναυαγισμένου καραβιού που είναι μάταιο να προσπαθήσεις να συνδράμεις για τη σωτηρία του. Ιστορίες εσωστρέφειας στυλ εξώδικων Τσακίρη και επιστολής Καμπανόπουλου τα έκαναν πιο μαντάρα ακόμα.
Συμφωνώ ακόμα και με τη γραμμή βοήθειας αλλά φοβόμαστε μην δούμε πάλι αποτελέσματα παρόμοια με την ΑΜΚ Τσολακάκη. Αλλά με το φόβο δεν πάμε πουθενά.
Αντί για τις δόσεις, θα μπορούσαν ίσως και τα ημιδιαρκείας Α γύρου.
Πάντως εφόσον δεν υπάρχει ρευστό, δεν χωράνε ντροπές στις μεθόδους αρκεί να υπάρχουν ιδέες, τόλμη και να είναι νόμιμες... Οι έρανοι δεν είναι θαρρώ...

NK99 είπε...

Ο πρόεδρος στην πρώτη της ομάδας θα περίμενε κανείς να απευθυνθεί έστω και μία φορά στον κόσμο, να εξηγήσει τι προσπαθεί να κάνει η διοίκηση και φυσικά να ζητήσει τη βοήθεια του, Προτίμησε να πει για τον Ελευθερόπουλο ο οποίος φαίνεται θα είναι το κεντρικό πρόσωπο της σαιζόν αφού όλοι θα ασχολούνται μαζί του. Από τη διοίκηση που θα τον υπερασπίζεται και τους οπαδούς που θα τον κριτικάρουν μέχρι και τις γαυροφυλλάδες που θα βλέπουν με αγάπη το πουλέν τους...

Το πρόβλημα δεν είναι ο άπειρος προπονητής από τη στιγμή που οι περισσότεροι προπονητές στην Ελλάδα δεν αξίζουν αλλά το που το πάει η διοίκηση...

Τα λεφτά που μας είπαν ότι απαιτούνται για να προχωρήσει η ΠΑΕ δεν μπήκαν στο ταμείο, τα χρέη τρέχουν και δεν ξέρει κανείς εκτόας από τους διοικούντες πως και αν θα βγει η χρονιά.

Ο κόσμος που θα κληθεί να πάει στο γήπεδο ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΔΕΙ αλλιώς πολύ απλά δεν θα πάει.

Θα δει το χτίσιμο μιας ομάδας που στο μέλλον θα πρωταγωνιστήσει? ή έστω μια προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση?

Θα δει μία ομάδα που απλώς θα προσπαθήσει να κρατιέται μέχρι να βρεθεί χρηματοδότης?

Θα δει την U21 του ΟΣΦΠ?

Θα δει ένα συνοθύλευμα παικτών που πρέπει να δημιουργηθεί για να επιβιώσει το διοικητικό μόρφωμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην ΠΑΕ?

Εγώ δεν ξέρω τι θα δω και για αυτό για πρώτη φορά σκοπεύω να απέχω.

br fun_atic είπε...

Θα ήταν δύσκολο για τη διοίκηση να εξηγήσει το σχέδιο,γιατί αυτό που βλέπουμε είναι λύση ανάγκης και όχι επιλογή.
Όταν λέω έρανο δεν εννοώ τους τυπικούς εράνους που διεξάγονται υπό προϋποθέσεις και άδεια από το Πρωτοδικείο αλλά για παράδειγμα την εγγραφή μελών.
Αντώνη,αν ο Βουράκης πουλάει ακριβά κοσμήματα δεν σου φταίει εκείνος που δεν σου κάνει έκπτωση αλλά φταίς εσύ που τα αγοράζεις με αίμα.Το τίμημα για το προπονητικό Ηπταν κατά πολύ χαμηλότερο από αυτό που καταβάλουν άλλες ομάδες.Ίσως να μπορούσε ο Τσακίρης να προσφέρει κάποια διευκόλυνση,αυτό θα προυπέθετε όμως καλύτερο επίπεδο σχέσεων με τη διοίκηση.θυμάμαι που είχε δηλώσει ότι τα χρήματα από τη μεταγραφή Σπυρόπουλου θα πήγαιναν στο προπονητικό.Αν ίσχυσε αυτό τότε η ΠΑΡ θα έπρεπε να είχε ποσοστό συνιδιοκτησίας επί του προπονητικού το οποίο σημαίνει έμμεση μείωση του μισθώματος αλλά και δέσμευση της ΠΑΕ να το χρησιμοποιεί χωρίς τον κίνδυνο να καταγγείλει τη μίσθωση

zamis είπε...

ρε συ γκριν τι τα εχεις τα πτυχια,το 2 θα κυκλωνει το 1,τι winger και κοκκινα αλογα,ειναι ξεπερασμενα αυτα

NK99 είπε...

Στο πρωτοσέλιδο της φυλλάδας "ΓΑΤΑ" σήμερα γράφεται ότι στο ΠΑΟ θέλουν τον Σάμαρη αλλά στον Πειραιά χαμογελούν......

Αναζητείται μάταια τσίπα ανάμεσα στα στελέχη της διοίκησης. Αν έχουν τα κότσια ας ξεκαθαρίσουν και όχι να ανανεώνουν δήθεν τα συμβόλαια σε ήδη πουλημένους παίκτες.

Άραγε έγιναν σκληρες διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην πτωχευμένη ΠΑΕ και στους παίκτες που ανανέωσαν? Του Κολοβού ούτε ένα 24ώρο δεν του πήρε για να σκεφτεί αν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του με μία πτωχευμένη ΠΑΕ?

Αναρωτιέμαι τι είδους συμφωνία υπάρχει ανάμεσα στον ΟΣΦΠ και τους διοικούντες? Αναρωτιέμαι επίσης αν κάποιος έχει την ίδια απορία με μένα...Πιθανόν να υπάρχει αλλά σίγουρα δεν θα βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς που χθες κράδαιναν τα καπνογόνα...

General Tanz είπε...

Ευχες και απο μενα, αν και τα βλεπω πολυ ζορικα τα θεματα!
Για την ομαδα, θα δουμε και θα πουμε. Ως τοτε και εφοσον υπαρχει η οικονομικη ευχερια, ας βαλουμε λιγο πλατη με τιποτα διαρκειας με δοσεις και ο θεος βοηθος!

zamis είπε...

φερτε μου ενα polar γρηγορα

br fun_atic είπε...

Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι: έχεις μια ΠΑΕ με χρέη προς παίκτες, υπαλλήλους, δημόσιο. Επειδή δεν έχεις λεφτά, μπορεί να χάσεις περιουσιακά σου στοιχεία με προσφυγές ή κατασχέσεις. Τα τηλεοπτικά σου είναι κατά 20% μειωμένα, δεν έχεις χορηγούς, δεν έχει άλα έσοδα, δεν έχεις διαρκείας, δεν προχωράει η ΑΜΚ (ή ό,τι είναι τέλος πάντων αυτό).

Από που ακριβώς θα βρεις χρήματα; Άρα λοιπόν, όταν επί της ουσίας έχεις πτωχεύσει, είναι πιθανό να πουλήσεις παίκτες σε ισχυρότερες ομάδες και για τίμημα κατώτερο της αξίας τους.

Η μεγάλη διαπραγματευτική ικανότητα του Τσακίρη δεν νομίζω ότι ήταν η πειθώς του, αλλά η ίδια του η οικονομική επιφάνεια. Δεν είχε ανάγκη να πουλήσει φθηνά, περίμενε και έτσι (συνήθως) ανέβαινε η τιμή του παίκτη, ο οποίος λόγω κιτων επιτυχιών μπορούσε να κινήσει και το ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού.

Θεωρούμε λοιπόν παράλογο να δώσει ο Τσάβαλος έναν παίκτη για ένα Χ ποσό (ακόμη και κατώτερο της αξίας του) όταν δεν έχει μία το ταμείο;

Ναι είναι παράλογος ο τρόπος διάθεσης των διαρκείας. Ναι έπρεπε να κάνουμε μια κουβέντα εδώ για να βρεθεί μα απλή λύση με τις δόσεις. Ναι, είναι χαζό να μην βάζεις για παράδειγμα παιδικό διαρκείας. Κι εμείς όμως με τη μεριά μας βάλαμε ένα σωρό προυποθέσεις.

Δεν αγοράζω επειδή ήρθε ο Ελέ, δεν αγοράζω επειδή η ομάδα είναι νεανική, δεν αγοράζω επειδή δεν μου αρέσει το μουστάκι του Τσάβαλου ( το είχε ξυρίσει σε κάποια φάση αλλά δεν πρόλαβα να τον δω για να βγάλω συμπεράσματα)...Με τούτα και με εκείνα η ομάδα πούλησε 40 διαρκείας.Ναι, ο πελάτης έχει πάτα δίκιο, αλλά με τις εισπράξεις από τα διαρκείας δεν μπορούν να κάνουν και πολλά.

Εκτός κι αν βάλουν τον Πετρόπουλο που έχει βιβλική μορφή, να πολλαπλασιάσει τα λεφτά του ταμείου ως άλλος Χριστός, κατά το πρώτυπο των άρτων και των ιχθύων (την ημέρα που θα το επιχειρήσει, ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!).

Η αξιοπρέπεια έχει να κάνει και με την οικονομική άνεση. Πως να είσαι αυτόνομος όταν δεν έχεις μία; Η περίπτωση διοίκησης Τσάβαλου δεν είναι ίδια με την διοίκηση Βεντούρη, διότι η διοίκηση Βεντούρη βρήκε χρήματα, βρήκε παίκτες σε φάση που τα οικονομικά της ομάδας ήταν καλύτερα (άρα μπορούσε να τους διαθέσει), δεν είχε κανέα λογο να απασχολήσει προπονητικό τιμ τέτοιας οικονομικής αξίας και έπρεπε να είναι συνεπέστερη στις οικονομικές της υποχρεώσεις έναντι του δημοσίου...
Είνι άσχημο να δένεσαι στο άρμα κάποιου μεγάλου. Παίζει ρόλο όμως και υπό ποιές συνθήκες γίνεται αυτό.

Panos είπε...

Σωστά και ψύχραιμα αυτά που γράφει ο Br. Μια ερώτηση μόνο:
Αν η ομάδα ήταν δεμένη στο άρμα του οποιουδήποτε δεν θα εξασφάλιζε -τουλάχιστον- τα απαραίτητα για την επιβίωσή της από οικονομική άποψη;
Εκτός αν θεωρείτε ότι η νυν διοίκηση είναι σαν τις πόντιες πουτάνες, που έμαθαν εκ των υστέρων ότι οι άλλες πληρώνονται

br fun_atic είπε...

Δεν είπα ότι είμαστε σώνει και καλά στο άρμα κάποιου.Επειδή όμως παλαιότερα υπήρξα με,δεν θυμάμαι να είχαμε εξασφαλίσει τα απαραίτητα που λες. Στην τελική Πανο η οικονομική σωτηρία μπορεί να επέλθει μέσω της αγωνιστικής η οποία με τη σειρά της επέρχεται με συγκεκριμένα αποτελέσματα σε συγκεκριμένους αγώνες.Προφανώς λοιπόν στο βρώμικο ελληνικό ποδόσφαιρο η ιστορία με τις πόντιες πουτάνες μπορεί να ισχύσει και για τους οπαδούς και για τις διοικήσεις.

br fun_atic είπε...

Το ωραίο είναι ότι ενώ είμαι ψύχραιμος κάπως είχατε βρει το κόλπο να μου ανάβετε τα λαμπάκια στα ΔΣ με αποτέλεσμα να σας τα ανάβω κι εγώ προφανώς.

zamis είπε...

Αλλο να πουλας(ακομα και φτηνα) στον εκαστοτε ισχυρο για να επιβιωσεις-ακομα ακομα και να προπωλεις-κι αλλο να δινεις δικαιωματα.
Τετοιο δικαιωμα δινεις οταν παιρνεις για προπονητη εναν μη προπονητη ο οποιος με το καλημερα δηλωνει οτι ηταν επιλογη του(!)να ερθει σε μια ομαδα της σουπερλιγδ.Τωρα,πως καποιος που δεν εχει κατσει σε παγκο θεωρει δικαιωματικη επιλογη του να γινει προπονητης απ'ευθειας στον Πανιωνιο,ε,μονο μεσω στενων επαφων τεταρτου τυπου εξηγειται.
Σορυ αλλα τα αντεπιχειρηματα περι εμπειριων απο Ιταλια και περι ρισκου τυπου αερα και τους φαγαμε δεν πειθουν.

zamis είπε...

A,και για να μην παρεξηγηθω,δεν εχω τιποτα με τον Ελευθερο.Με την λογικη αυτων που τον επελεξαν εχω.

NK99 είπε...

Αν δεν έχει κάποιος λεφτά βγάζει την κόρη του στο κλαρί για να φάει. Είναι και αυτό μια άποψη μόνο που εμείς είμαστε χειρότεροι διότι ο Πανιώνιος για εμάς (τους περισσότερους δηλαδή) δεν είναι βιοποριστικό μέσο για να τον βγάλουμε στο κλαρί.

Τη νέα σαιζόν θα λείπει πολύς κόσμος. Αυτός ο κόσμος έχει να δώσει 10 ευρώ για να παέι γήπεδο αλλά δεν θα πάει και δεν θα φταίει για αυτό ούτε ο νεανικός Πανιώνιος ούτε το μουστάκι του Τσάβαλου. Ας κάνουμε και το πείραμα να πάιξουμε πρώτη αγωνιστική με εισιτήριο 30 λεπτά να δούμε τι κόσμο θα έχουμε.

Μπορεί η διοίκηση να απαντήσει αν έχουν πουληθεί ο Κολοβός και ο Σάμαρης. Αν ναι προς τι οι ανακοινώσεις για ανανεώσεις συμβολαίων?

Δεν είναι κακό να πουλάς παίκτες.

Κακό είναι να χαρίζεις παίκτες όπως τον Μανιάτη.

Κακό είναι να δίνεις μόνο σε μια ομάδα. Τόσοι σκάουτερ ήρθαν για τον Σιόβα, πρόταση δεν έγινε?

Κακό είναι να προσλαμβάνεις προπονητή άνθρωπο της ΠΑΕ στην οποία θα πουλήσεις τους νεαρούς παίκτες σου.

Κακό είναι να πουλάς και να μην ενημερώνεις κανένα τη στιγμή που ο Πανιώνιος δεν σου ανήκει.

Κακό είναι να κοροιδεύεις ότι δήθεν ανανεώθηκαν συμβόλαια.

Αναρωτιέμαι αν συμφωνίες ΌΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΈΣ που γίνονται με τον ΟΣΦΠ δεσμεύουν τυχόν επόμενο ιδιοκτήτη. Ποιός θα έρθει όταν έχεις προπωλήσει όλα τα περιουσιακά σου στοιχεία?

stam είπε...

Είναι αστείο να κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας ότι ταχα μου δεν βλέπουμε τη πραγματικότητα. Είμαστε ομάδα δορυφόρος του γαβρου ο οποίος μας επέβαλε για "προπονητη" ένα δικό του παιδι για να ετοιμάσει κάποια απο τα πιτσιρίκια μας για την πρώτη ομάδα του γαβρου. Όλα όμορφα κ ενταγμένα στο πλάνο του γαβρου για ελληνοποιηση. Η αρχή έγινε με Μανιατη Σιοβα κ ακολουθούν οι επόμενοι.
Για ποιο πλάνο να μιλήσει η διοίκηση κ ποιο μέλλον; Ακαδημία ποδοσφαίρου το πανιωνακι με σήμα τον κυανερυθρο έφηβο.
Κ ο Τσαβαλος να μας εξυμνεί τον Ελευθερο με τις διεθνείς παραστάσεις...

br fun_atic είπε...

Για μισό λεπτό ρε παιδιά. Στον Ολυμπιακό δεν πουλάμε γιατί μας λένε δορυφόρο του.Στην ΑΕΚ δεν πουλάμε γιατί είναι ο διαχρονικός άρπαγας. Στον ΠΑΟ δεν πουλάμε για λόγους Σπανέα,παικτών που έμειναν ελεύθεροι, άρα περιμένουμε να πουλήσουμε σε ποιόν;Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;

Από την άλλη, υπάρχει άλλο διοικητικό σχήμα που ενδιαφέρεται να αναλάβει τις τύχες του Πανιωνίου; Αν ναι, ποιοί είναι; Δεν ιλάμε για όσους βγάζουν λόγους στο Μέμπερς γι αυτά που θα έκαναν ΑΝ διοικούσαν την ομάδα. Μιλάμε γι αυτούς που έχουν τη θέληση να το κάνουν. Υπάρχουν τέτοιοι; Μπορούν εκείνοι να κρατήσουν την ομάδα μακρυά από εξαρτήσεις; Για να αναλάβουν τη διοίκηση αρκεί να βρουν καμιά 30αριά υπογραφές για να υποβάλουν πρόταση μομφής. Είναι τόσο δύσκολο;

Να κάνω άλλη μία ερώτηση; Παλιά (ίσως μέχρι και πέρσι - πρόπερσι) να είχε έννοια ο όρος γαυροποίηση - ομάδα παράρτημα κ.λ.π γιατί υπήρχαν κι άλλοι ισχυροί παίκτες στο πρωτάθλημα. Πως να μιλάμε για γαυροποίηση όταν ισχυρή ομάδα είναι μόνο μία και όλοι οι άλλοι το έχουν ρίξει στους έρανους; Πως για παράδειγμα μπορεί ο Πανιώνιος να γίνει παράρτημα του βάζελου;

Προσωπικά, όσο χρησιμοποιούμε νέους παίκτες από τις ακαδημίες του Πανιωνίου και όσο υπεύθυνος των ακαδημιών είναι ο Έβανς Παυλόπουλος δεν πιστεύω σε γαυροποίηση και προπόνηση της κ21 του Ολυμπιακού. Αν φύγει, θα συζητάμε σε άλλη βάση.

να ρωτήσω και κάτι άλλο. έστω κι αν ο πανιώνιος δεν είχε καμία εξάρτηση με τον ολυμπιακό, θα θεωρούσαμε θεμιτή τη συννενόηση με άλλες ομάδες για ανταλλαγή βαθμών στο πρωτάθλημα και κοινη σωτηρία;

Panos είπε...

Πώς μπορείτε να πετάτε με τέτοια άνεση τέτοιες χυδαιότητες; "είμαστε παράρτημα του γαύρου", "ετοιμάζουμε την ομάδα νέων του"; Όταν αυτοί που έχουν μπει στην ΠΑΕ και κυρίως αυτός που υπογράφει έχει βάλει το κεφάλι του στον ντορβά για όλους μας και κινδυνεύει ανα πάσα στιγμή να βρεθεί στα κάγκελα.
Και κάνετε όλοι τους κριτές καλυμμένοι πίσω από την ασφάλεια που σας δίνει η απραξία σας.
Όταν ο Πανιώνιος ζήτησε στις ΓΣ να μπουν στη διοίκηση όποιοι μπορούν να βοηθήσουν, κοιτάζατε όλοι έξω από το παράθυρο.
Ούτε τσίπα

br fun_atic είπε...

Νομίζω Πανο ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ο Πανιώνιος έχει αναπτύξει σχέσεις με τον Ολυμπιακό τα τευταία τρία χρόνια.Να σου θυμίσω οπτι συναλλαγή με τον ολυμπιακό είχαμε να κάνουμε από την εποχή του Ζίζι Ρόμπερτς.Λογικό είναι να υπάρχει καχυποψία.Γνώμη μου οπτι πρέπει να γίνει νέα ΓΣ και να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης η διοίκηση + εντολή για νέα διοίκηση Πρωτοδικείου.

IWN1998 είπε...

Για δυο λόγους μπορεί να προσλάβεις τεχνικό τον Ελευθερόπουλο. Ο ένας είναι επειδή δουλεύει τζάμπα για να μάθει και δεν έχεις μια. Τον άλλο δεν τον γράφω γιατί σέβομαι αυτούς που έχουν βάλει το κεφάλι τους στον ντορβά και δεν αμφισβητώ τις πιθανότατα αγνές προθέσεις τους.