Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Απάντηση σε ένα φίλο


Χθες είδα ένα φίλο που εκτιμώ πολύ. Σοβαρός και μετρημένος στις θέσεις και στις αναλύσεις του. Ήταν πολύ προβληματισμένος. Τον φόβιζε η ίδια η ομάδα, τον φόβιζε η απειρία του προπονητή, τον φόβιζε η οικονομική κατάσταση. Είναι ένας από αυτούς που πιστεύει ότι η ομάδα βρίσκεται στην αγκαλιά του Ολυμπιακού. Δλικαια; Άδικα; Το πιστεύει. Δυστυχώς δεν είναι ο μόνος…Παρενθετικά θα ήθελα να αναφέρω το εξής: Η σημερινή διοίκηση αποκρούει με βδελυγμία τον χαρακτηρισμό του Πανιωνίου ως παραρτήματος του Ολυμπιακού. Από την άλλη υπάρχει μια πολύ μεγάλη μερίδα φιλάθλων και οπαδών που το πιστεύει. Η εντύπωση αυτή συμβάλει στην μειωμένη κίνηση των διαρκείας και στην διαρκώς επιδεινούμενη απογοήτευση του κόσμου. Όλα δείχνουν μαύρα και ύποπτα.

Πως μπορείς να πείσεις κάποιον ότι δεν είσαι παράρτημα; Με πράξεις. Με το να χρησιμοποιείς Πανιώνιους σε κάθε θέση. Παίκτες, προπονητές, στελέχη. Με διακοπή συνεργασιών που δείχνουν ως προνομιακοί συνεταιρισμοί. Ας μην κρυβόμαστε. Τα τελευταία χρόνια ο Πανιώνιος είχε στενή συνεργασία με τον Ολυμπιακό. Δεν λέω ότι σώνει και καλά υπήρξαμε παράρτημά του. Σίγουρα όμως η στενότητα της συνεργασίας μπορεί να παρεξηγηθεί από μερίδα των φιλάθλων μας. Η κατάσταση αυτή δεν αρέσει σε κανέναν. Όλοι είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν στα δύσκολα αρκεί να έχουν την εντύπωση ότι βοηθούν τον ίδιο τον Πανιώνιο και όχι κάποιο προνομιακό συνομιλητή του…Κλείνει η παρένθεση.

Ο φίλος λοιπόν αυτός, όταν τον ρώτησα για τη λύση του προβλήματος, μου είπε ότι η μόνη λύση που μπορούσε να φανταστεί ήταν η παραίτηση της διοίκησης. Θεωρούσε ότι  το συγκεκριμένο διοικητικό σχήμα έδωσε όσα μπορούσε και πλέον αποτελεί τροχοπέδη των εξελίξεων. Θεωρούσε ότι τα στρατόπεδα που έχουν δημιουργηθεί δεν συμβάλλουν στην κινητοποίηση του κόσμου. Επειδή η συζήτησή μας έμεινε στη μέση ας μου επιτρέψει να του απαντήσω από εδώ:

Πέρσι τον Σεπτέμβριο ζήσαμε το παράδοξο της εκλογικής αναμέτρησης δύο συνδυασμών, δηλαδή περίπου 40 υποψηφίων για τις θέσεις του Δ.Σ του ερασιτέχνη, επί συνόλου 100 παριστάμενων στις εκλογές. Με λίγα λόγια ο ένας στους δύο ήταν υποψήφιος. Δυστυχώς αυτό είναι το μέγεθος του σημερινού Πανιωνίου. Το μέγεθος δείχνει ακόμη μικρότερο αν αναλογιστούμε ότι πάνω κάτω 30 μέλη μπορούν να καταθέσουν πρόταση μομφής κατά της σημερινής διοίκησης και να επιτύχουν ενδεχομένως την ανάληψη της διοίκησης του συλλόγου. Οι 20 από αυτούς θα πρέπει να μείνουν στο Δ.Σ του ερασιτέχνη και οι υπόλοιπο στην Π.Α.Ε. Είναι διαθέσιμοι 30 Πανιώνιοι; Έχοντας πουλήσει μόλις 40 διαρκείας, αρχίζω να πιστεύω ότι τελικά είναι δύσκολο να βρεις έστω και τις 30 υπογραφές…Που 30 τρελούς για διοίκηση.

Άρα περίπτωση ριζικής αλλαγής του διοικητικού σκηνικού δεν υπάρχει. Δεν έχει νόημα άλλωστε να υπάρξει, αφού θα φύγει μια παράταξη και θα έρθει μία άλλη. Πάλι στρατόπεδα και πόλωση.

Το δικό μου σκεπτικό ήταν πάντα διαφορετικό. Εντάχθηκα στην Πανιώνια κίνηση γιατί πραγματικά πίστευα σε πολλά παιδιά από αυτά που την απαρτίζουν. Σίγουρα υπήρχαν αξιόλογοι άνθρωποι και στο άλλο ψηφοδέλτιο. Προσωπικά επιθυμούσα τη σύνθεση ενιαίου ψηφοδελτίου, ακόμη κι αν αυτό σήμαινε ότι εγώ προσωπικά θα έμενα απ’ έξω. Για διάφορους λόγους (με ευθύνη και των δύο παρατάξεων) αυτό δεν έγινε. Η Πανιώνια κίνηση κέρδισε τις εκλογές και κατάρτισε διοίκηση πρωτοδικείου της ΠΑΕ. Οδήγησε την ομάδα στο τέλος του πρωταθλήματος, εξασφάλισε την παραμονή, όχι όμως και την αδειοδότηση. Εκκρεμεί βέβαια να δούμε το αποτέλεσμα της προσφυγής του Εργοτέλη, που είναι ικανή να ανατρέψει όλα όσα πιστεύουμε σήμερα…

Θεωρώ ότι η συγκεκριμένη διοίκηση εξάντλησε το όριο της νομιμοποίησης από την ΓΣ του Νοεμβρίου και πιθανόν να εξάντλησε και τις δυνάμεις της. Λογικό διότι λόγω των προβλημάτων υπερεκτέθηκε ην κριτική. Θεωρώ σκόπιμο να υπάρξει νέα ΓΣ στην οποία να παρουσιαστούν τα πλήρη στοιχεία της ομάδας και να υπάρξει ένα είδος ψήφου εμπιστοσύνης. Αν απαιτείται νέα απόφαση Πρωτοδικείου, μια τέτοια ενέργεια θα ήταν σωστή τόσο από νομική όσο και από ηθική άποψη και σίγουρα θα έκλεινε τα στόματα όσων διαφωνούν χωρίς να προτείνουν λύσεις. Στα πλαίσια αυτής της Γ.Σ θα έπρεπε να υπάρξει περιθώριο ανανέωσης του διοικητικού σχήματος με την είσοδο στο Δ.Σ της Π.Α.Ε προσώπων που εκπροσωπούν όλες στις τάσεις του Πανιωνίου. Μόνο τότε το διοικητικό σχήμα θα ήταν πραγματικά ενωτικό και θα μπορούσε να κινητοποιήσει προς το συμφέρον της ομάδας κάθε Πανιώνια δύναμη. Δεν έχει άδικο ο μέσος Πανιώνιος ένα είναι προβληματισμένος. Για να μπορέσουμε να του αποκαταστήσουμε την εμπιστοσύνη, οφείλουμε να δημιουργήσουμε ένα όσο το δυνατόν ενωτικό σχήμα. Τότε μπορεί και να μην χτυπάει τόσο άσχημα η απειρία ομάδας και προπονητή.Τότε κανείς δεν θα μπορούσε να μιλήσει για γαυροποίηση του ιστορικού μας σωματείου.

89 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Ανακοίνωση Πανιωνίου για Κολοβό και Σάμαρη

http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=244084&Sport=1&Competition=1713&Season=100081&Country=82&Team=16705&Round=252785

Προσωπικά δεν μου αρέσει το ύφος κάποιων ανακοινώσεων της ομάδας.Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τιςσυντάσει ο Μπιτσικόκος, τον ποίο δεν γνωρίζω προσωπικά (ένα γειά λέμε) αλλά για κάποιο λόγο έχω σχηματίσει καλή άποψη για το πρόσωπό του.Όταν εκπροσωπείες ένα μεγάλο οργανισμό ή ένα τόσο ιστορικό σωματείο, οι ανακοινώσεις σου πρέπει να είναι αν΄λογες του μεγέθους που εκπροσωπείς. Αυτή είναι η δική μου άποψη.

Η ομάδα παρέχει λοιπόν δωρεάν μαθήματα μεταγραφών, φαντάζομαι όμως ότι στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να πραγματοποιηθεί μια μεταγραφή ή μια μετακίηση. Ένας τρόπος είναι να "ψήσεις" ένα παίκτη να κάνει προσφυγή, αφού προηγουμένως έχεις εξασφαλίσει ότι επιθυμεί να ενταχθεί στη δική σου ομάδα. Ένα άλλος τρόπος είναι να καύψεις ρήτρα που τυχόν υπάρει στο συμβόλαιό του...
Σε κάθε περίπτωση, έχει αποδειχθεί ότι οι γαυροβάζελοι διαρρέουν τέτοιου τύπου ειδήσεις για να μετρήσουν προκαταβολικά τις αντιδράσεις των οπαδών τους. Αν δουν ότι υπάρχει θετική ανταπόκριση για συγκεκριμένους παίκτες, προχωρούν τις διαδικασίες. Είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που κάνει ο Πανιώνιος, που πρώτ αποκτά και ύστερα όλοι οι άλλοι ψάχνουμε να δούμε ποιόν αγοράσαμε...

antonis είπε...

Aς φροντίσει αυτός που βγάζει αυτές τις ανακοινώσεις της πλάκας,να ενημερώσει πρώτα τον Κόσμο για το πόσα πήραμε από τους γαύρους (αν πήραμε) για τον Μανιάτη και τον Σιόβα και μετά να το παίζει ξυπνητζής.
Οσο για την γαυροποιήση του συλλόγου είναι κάτι πολύ σημαντικό που δεν τον έχουν καταλάβει επαρκώς κάποιοι στη διοίκηση .
Είτε το καταλαβαίνουν είτε όχι, είναι θέμα αξιοπρέπειας και τιμής να μην αγοράσει η πλειοψηφία των αγνών Πανιώνιων διαρκείας, γιατί έτσι στηρίζει την υποταγμένη γαυρόδουλη διοίκηση.

king_ego είπε...

Νομίζω υπάρχει πιο εύκολος τρόπος και λέγετε ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ. Η διοίκηση προέκυψε ύστερα από πρόταση μομφής και ψηφοφορία, επομένως ήθελε να αναλάβει διότι είχε διαφορετικό πλάνο και δεν συμφωνούσε με την προηγούμενη. Με το ζόρι κανείς δεν ανέλαβε κάποια θέση, επομένως όφειλαν να βρίσκουν λύσεις και να εφαρμόσουν το σχέδιο που είχαν.
1 χρόνο τώρα ξεκίνησε μια οικονομική προσαρμογή, χωρίς όμως νέες ιδέες, πρακτικές και φυσικά χωρίς χρήματα. Αντίθετα είδαμε αποδεσμεύσεις παικτών και πωλήσεις και οι υποχρεώσεις να σκάνε η μια πίσω από την άλλη.
Ουσιαστικά η διοίκηση κάνει διαχείριση και ως διαχειριστές οφείλουν να ακολουθούν απόλυτα διαφανείς πρακτικές. Δεν μπορείς να διοικείς τον ιστορικότερο σύλλογο του ελληνισμού σαν τσιφλίκι σου ή περίπτερο της πλατείας. Όταν σε Γ.Σ. 30 ατόμων δεν παρουσιάζεις τα στοιχεία που έχεις και την πραγματική εικόνα προκειμένου να «προστατέψεις» τον σύλλογο και προχωράς σε πωλήσεις παικτών χωρίς να ανακοινώνεις την συμφωνία πως περιμένεις ο κόσμος να σε αντιμετωπίζει? Θα πάθει ο σύλλογος ζημιά αν κυνηγήσει τους ανθρώπους που τον φτάσαν ως εδώ και τώρα τρέχει η τωρινή διοίκηση να μη σκάσει η ομάδα στα χέρια της? Θα πάθει ζημιά αν πούνε πόσο πουλήθηκε ο Σιόβας διότι δεν υπάρχουν χρήματα? Θα πάθει αν γίνει μια εκκαθάριση στα μέλη και ξεκινήσουν εγγραφές μελών με ξεκάθαρες υποχρεώσεις κ΄ δικαιώματα? Θα πάθει κάτι αν αποκαταστήσει την αθλιότητα της περσινής ΑΜΚ?
Η τωρινή διοίκηση έχει ιστορική ευκαιρία να ακολουθήσει ένα πολύ δύσκολο αλλά διαφορετικό πλάνο διοίκησης που μόνο αν συσπειρώσει τον κόσμο θα τα καταφέρει, διαφορετικά θα μείνει να πουλήσει και τον τελευταίο παίκτη που μπορεί και όταν αυτό τελειώσει η ομάδα θα είναι πλήρως απαξιωμένη, χωρίς κόσμο και χωρίς ελπίδα ανάκαμψης.

br fun_atic είπε...

Να επανορθώσω ένα λάθος μου:

όπως ενημερώηκα, στη Γ.Σ του Απριλίου, τέθηκε θέμα νομιμοποίησης της διοίκησης και καταρτίσθηκε κατάλογος ενδιαφερομέων για να εισέλθουν στα διοικητικά της Π.Α.Ε. Ενδιαφέρον εκδήλωσε μόνο ένας, ο οποίος εισήλθε στη διοίκηση. Δεν γνωρίζω πως καλύφθηκε το διαδικαστικό σκέλος, καθώς, εφόσον μιλάμε για διοίκηση πρωτοδικείου, η προσθήκη νέου μέλους προφανώς και απαιτεί νέα απόφαση. Σε κάθε περίπτωση, επειδή δεν συμμετείχα στη συγκεκριμέη Γ.Σ δεν γνώριζα ότι υπηρξε μια τέτοια ενέργεια.

Panos είπε...

Στην ίδια Γεν Συνέλευση ανακοινώθηκε αναλυτικότατα το ποσό για τη μετεγγραφή του Σιόβα στον Ολυμπιακό.
To ποσό που περιέργως συνεχίζουν κάποιοι να μην θυμούνται

zamis είπε...

τα λογια ειναι-πλεον-περιττα

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/564391

ενδιαφέρουσα τοποθέτηση.

ο κόσμος όμως καλείται να βγάλει συμπεράσματα αναλύοντας δημοσιεύματα και ακούγονας την κάθε σαχλαμάρα στο members.

Τα πράγματα είναι απλά: Τι προβλέπει η σύμβαση που υπέγραψε ο Πανιώνιος; Αποκλειστική ή περιορισμένη χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων; Περιορισμένη ή αποκλειστική χρήση των ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων του κέντρου;

Αν ξέρουμε τι έχει υπογραφεί, τότε θα ξέρουμε και ποιός έχει δίκιο.

Κρατάω ότι για πρώτη φορά ακούμε για πρόθεση του κου Τσακίρη να μειώει το μίσθωμα κατά 20-25% υπό συγκεκριμένες (μάλλον απλές) προυποθέσεις.

Από όλα αυτά βγαίνει ένα και μόνο συμπερασμα. Δεν έχουμε στον ήλιο μοίρα και ο καθένας έχει κάνει το δικό του στρατόπεδο.

Υπάρχει η δυνατότητα να καθίσουν όλοι σε ένα τραπέζι και να βρεθεί μια άκρη;
Προτείνω το εξής:
εκπρόσωποι της διοίκησης (Παε και ερασιτέχνη), εκπρόσωποι του Τσακίρη (ή και ο ίδιος), εκπρόσωποι του Λιανού, εκπρόσωποι όλων των συνδέσμων φιλάθλων,επρόσωποι των διαχρονικών διοικήσεων, και blogger (γιατί sorry, αλλά τελικά εμείς είμαστε οι πιο νορμάλ σ' αυτό το γήπεδο, :) ), να κλειστούμε στην αίθουσα Πεντζαρόπουλος και να βρούμε με ποιό τρόπο μπορούμε να βοηθήσουμε εδώ και τώρα την ομάδα. Θα υπογράψουμε ένα κοινό πρακτικό με τα συμφωνηθέντα και από την επόμενη ημέρα θα κλείσουμε ολοι το στόμα μας και θα δούμε τι μποορύμε να κάνουμε για την ομάδα.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Τροφές για σκέψη…

1. Έμαθα ότι ο καμπανοπουλος οδηγείτε σε παραίτηση. Ακούστε μίχου Γκλεζακος και σία κλείστε τους εξόδους διαφυγής να μην μας φύγει. Είστε υπεύθυνοι. Βρεθηκε ένας άνθρωπος που έχει πύρινο λόγο και δεν τον στηρίξατε. Καμπανοπουλε μιλά με την γλώσσα της αλήθειας!

2. Ευτυχως υπαρχει ο μιχου παιδια και ολα περνανε απο τα χερια του. Ειναι ο αφανης ηρωας αυτης της ομαδας. Αν δεν ηταν αυτος ο τιτανας, πολλα πραγματα θα ηταν περισσότερο κατα διαολου? Μεταξυ τον ταβλιζοντων ητο και ο καμπανοπουλος ??? Καμια πρεφα τιποτα έβγαλε? Η μηπως κατεβασε τα παντελονια για να γελασουμε και να παει καλα η χρονια????????????????????

3. Γύρνα πίσω τσακ διώξε όλους τους υπάλληλους από τον πρώτο ως τον τελευταίο βαλε στην χρυσή ευκαιρία αγγελία για υπάλληλους και όταν στην αίτηση θα απαντανε τι ομάδα υποστηρίζετε πανιώνιος θα την πετάς στα σκουπίδια καθ επειδή τα ΛΑΜΟΓΙΑ θα σου κάνουν πόλεμο πάρε συμβουλές από τον μπεο ΑΥΤΟΣ ξέρει να τους ηρεμεί!

4. χαιρετηζουμε την προσπαθεια της λεσχης για μαζικη πωληση διαρκειας... χιλιαδες άτομα θα ξεχυθουν να παρουν!

5. ο Αλαφούζος σκέφτεται να προσλάβει τον Λεστερ για σύμβουλο στην παναθηναική συμμαχία, μετά την τεράστια επιτυχία της Λέσχης να δώσει 2000 διαρκείας του Πανιωνίου στα μελη της. Επίσης σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το Κίνημα Δεν Πληρώνω σκέφτεται να τιμήσει τη Λέσχη 'φιλων' (χα) Πανιωνίου, με το βραβείο του Μεγάλου Μπαταχτση

ΥΓ. ζητειται μπογιας να μαζεψει το λυσσασμενο γαβ γαβ γαβ ΟΥΣΤ κοπροσκυλο

br fun_atic είπε...

Ο Μίχου, ο Καμπανόπουλος, ο Γκλεζάκος και κάθε άλλος που ασχολείται με την διοίκηση της ΠΑΕ, βρίσκεται εκεί, προφανώς επειδή δεν ενδιαφέρθηκε να αναλάβει κάποιος με μεγαλύτερη εμπειρία και προσόντα.Εδώ υπάρχει λύση: όποιος ενδιαφέρεται και θεωρεί ότι έχει ανώτερα προσόντα, πάει στον Τσάβαλο, του το ανακοινώνει κι αν εκείνος αρνηθεί να του δώσει θέση στο Δ.Σ έρχεται και μου το λέει να το κάνουμε θέμα...

Προσωπικά έχω διαφωνήσει κατ' επανάληψη μαζί τους (ίσως και να μην ταιριάζουμε ως άνθρωποι - είναι οκ αυτό βέβαια - προσωπικό πρόβημα δεν έχω μαζί τους), το ζήτημα είναι βέβαια ότι δεν ανέλαβα να κάνω δουλειά που κάνουν εκείνοι.

Έχω πει άλλωστε ότι τόσο τώρα όσο και παλαιότερα αν ήθελα να ασχοληθώ με τα διοικητικά της πΑΕ είχα την ευκαιρία να το κάνω. Δεν θέλω όμως γιατί δεν με ενδιαφέρει και νομίζω ότι δεν μου ταιριάζει.

Από τη στιγμή που εγώ (και ο κάθε άλλος που κάνει κριτική) δεν θέτει σε κίνδυνο την ελευθερία του ή την ατομική του περιουσία για να αχοληθεί με τον Πανιώνιο, πρέπει να είναι πιο προσεκτικός στην κριτική του, αλλά κι εκείνοι με τη σειρά τους, επειδή όντως έχουν πέσει στο πηγάδι με τα σκατά, οφείλουν να ακουν και την άλλη άποψη χωρίς να θεωρούν ότι έχουν το αλάθητο του Πάπα.

Ξέρεις τι βαριέμαι περισότερο; Τους τύπους με τον φραπέ ΄στα πανιώνια στέκια που νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα, που έχουν λύσεις για τα πάντα αλλά που δεν αναλαβάνουν τίποτα. Και το τραγικό είναι ότι όλες οι διοικήσεις, για κάποιο λόγο, λαμβάνουν ιδιαίτερα υπόψην τους τη γνώμη ή τις αντιδράσεις των συγκεκριμέων ανθρώπων.
Αυτό μου θυμίζει την κλασική σκηνή της ελληνικής ταινίας που, όταν το κορίτσι επέστρεφε στη γειτονιά του δεν ήθελε να την αφήσει μπροστά στο σπίτι ο γκόμενος με το αυτοκίνητο για να μην την πουν πουτάνα οι απέναντι κατίνες. Αλλο καπέλο βέβαια τι είχε κάνει πριν...

br fun_atic είπε...

δεν ξέρω πως μοιάζει η πανιωνάρα με την κόκα, ο ευτύχης όμως την έβλεπε κι εκείνος ομαδάρα έχοντας απλά καταναλώσει καμιά 200 ποτηράκια τσίπουρο παραπάνω :)

NK99 είπε...

Είναι πολύ δύσκολο να είναι κανείς προσεκτικός στην κριτική του όταν πιστεύει (καλώς ή κακώς) ότι ο αγαπημένος του σύλλογος διασύρεται ιδιαίτερα όταν το έργο το έχει ξαναδεί.

Εγώ δεν μπορώ να διοικήσω ίσως όμως να μπορεί κάποιος σαν τον Λιανό και για να έρθει ο Λιανός πρέπει να απαλλαγούμε από τα χρέη με τον τρόπο που είναι επώδυνος αλλά που έτσι και αλλιώς για εκεί πάμε.

Σε κάθε περίπτωση επειδή δεν μπορεί να διοικήσει άλλος δεν συνεπάγεται ότι οι διοικούντες μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Εξάλλου πρέπει να θυμηθούμε ότι διεκδίκησαν και άλλοι την ηγεσία του ερασιτέχνη και επίσης ότι κάποιοι άλλοι εκδιώχθησαν...

Δεν θα ενοχλήσω άλλο διότι αυτό είναι το τελευταίο μου σχόλιο. Οι διαμάχες εξάλλου με φθείρουν ψυχικά και προτιμώ να φυλάω δυνάμεις για την αληθινή ζωή. Ο κάτοχος του blog και πολλοί άλλοι που γράφουν σε αυτό έχω καταλάβει ότι είναι πολύ αξιόλογοι και ανιδιοτελείς άνθρωποι και εύχομαι να μπορέσουν να βοηθήσουν τον σύλλογο με όποιο τρόπο μπορούν.

zamis είπε...

Να κανω κι εγω ενα τελευταιο σχολιο,στο θεμα κριτικη,τουλαχιστον.
Εξ'ορισμου,οποιος εχει θεσμικη θεση σε οποιαδηποτε εταιρια η οποια προσφερει προιον η/και υπηρεσια,θα υποστει κριτικη.Οιουδηποτε τυπου και αποχρωσης.Ειναι μεσα στα ντεσου της δουλειας.Ποσο μαλλον οταν μιλαμε για μπαλα και πελατες οπαδους.
Αν αγανακτει η αν δεν την αντεχει το στομαχι του-απολυτα θεμιτο-σηκωνεται και φευγει.
Αν μενει,ειναι παντρεμενος μαζι της.Και κανεις δεν μενει δια της βιας,επιλεγει να ειναι καπου επειδη κατι κερδιζει.Αυτο το κατι μπορει να ειναι οικονομικες απολαβες,ηθικη επιβραβευση,αναγνωρισιμοτητα,ματαιοδοξια κλπ κλπ.Παλι οιασδηποτε αποχρωσης δηλαδη.

br fun_atic είπε...

@NK99
Λυπάμαι πολύ για την απόφασή σου, την οποία ελπίζω να αναθεωρήσεις, καθώς η άποψή σου εκτιμάται ιδιαίτερα από όλους. Σε κάθε περίπτωση δεν είχα καταλάβει ότι υπήρχε κάποιου είδους διαμάχη. Κουβέντα κάνουμε.

Απαντώντας σε εσένα και τον Zamis
H κριτική είναι απαραίτητη και σαφ΄στατα πηγαίνει χέρι χέρι με την ανάληψη διοικητικών καθηκόντων.

Εγώ προσωπικά δεν την φοβάμαι, αλλά μπορώ να σου πω ότι την επιδιώκω από ανθρώπους που εκτιμώ...

Στα μπλογκ γίνεται κριτική και μάλιστα πολύ υψηλού επιπέδου σε σχέση με τα πανιώνια καφενεία. Μπορώ να σου πω επίσης ότι την σκληρότερη κριτική την έχω κάνει σε διοικήσεις Τσακίρη, ακριβώς επειδή ήθελα να πετύχουν. Κριτική έχω κάνει και στην διοίκηση ΠΚ και μάλιστα ενώ ήμουν μέλος της, γεγονός που προκάλεσε εις βάρος μου κριτική άλλων μελών της διοίκησης επειδή άσκησα κριτική.

πριν από λίγες ημέρες έλεγα στον Panos ότι εξακολουθώ να θέλω να κάνω κριτική, γιατί ο Πανιώνιος πάντα είναι σε δύσκολη κατάσταση και δεν είναι δυνατόν να μη μιλάμε ποτέ λόγω των συνθηκών.

Άλλο κριτική όμως και άλλο να λέμε ότι η διοίκηση έχει ξεπουληθεί στον γαύρο.Θα μπορούσα να το δεχθώ αν είχα αποδείξεις. Δυστυχώς σε αυτό το συμπέρασμα φτάνουμε με συνειρμούς. Προσωπικά θα ήθελα να μου παρουσιάσετε τα στοιχεία εκείνα που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η συγκεκριμένη διοίκηση έχει ξεπουληθεί στον γαύρο. πρόσληψη Ελέ δεν μπορεί κατά τη γνώμη μου να είναι πλήρης απόδειξη.

Το να πεις σε κάποιο διοικητικό παράγοντα ότι δεν έπραξε το ένα ή το άλλο σωστά είναι απόλυτα θεμιτό. Το να του πεις όμως ότι έχει ξεπουλήσει την ομάδα της καρδιάς του είναι βαρύ. Εκεί χρειάζεσαι ισχυρές αποδείξεις.

Ναι θα ήθελα τον Τσακίρη στα διοικητικά. Θα ήθελα τον Λιανό στα διοικητικά. Δυστυχώς ΔΕΝ ασχολούνται. Τι να κάνουμε τώρα;

Προσωπικά θα ήθελα να εμπλακεί στα διοικητικά όποιος έχει γνώσεις και εμπειρία.Εκδήλωσε κανείς ενδιαφέρον και δεν μπήκε;

zamis είπε...

Η προσληψη Ελε δεν ειναι αποδειξη ξεπουληματος,ουτε και καποια αλλη τετοια αποδειξη υπαρχει,συμφωνω.
Συνειρμικα ομως-και σε συνδυασμο με την αποδοση στον Μαντζιο αλλης φιλοσοφιας απο κοσμο και διοικηση-θυμιζει Λεμονη(οχι οικονομικα,εννοειται).
Επειδη τα επιχειρηματα περι fresh(αναλογα επιχειρηματα περι αναγκαιας εμπειριας υπηρχαν και για Λεμονη)κατα την γνωμη μου δεν πειθουν,υπαρχει προβλημα καθως ο Δημητρακης,like Takis,ειναι ταυτισμενος με τον γαυρο.
Σε καθε περιπτωση,η αρχικη μου απορια παραμενει.Αφου ηταν ηλιου φαεινοτερο τι αντιδρασεις θα προκαλεσει η προσληψη Ελε,γιατι προχωρησαν σ'αυτη.
Σε συμβολικο λοιπον επιπεδο γινεται ενα μεγαλο φαουλ που εχει συνεπειες και αν μαλιστα προσθεσεις και το που εχει φτασει η κατασταση με τον Τσακιρη ο οποιος υποθετω δεν θα ξαναδωσει φραγκο πια,σε πιανει ναυτια.

υ.γ.ΝΚ99,ελπιζω κι εγω να ανακαλεσεις.

br fun_atic είπε...

Άρα η πρόσληψη Ελέ μπορεί να οδηγήσει σε συμπέρασμα γαυροποίησης μόνο όταν συνοδεύεται
με στενές σχέσεις με τον γαύρο.Από μόνη της μπορεί να σημαίνει ότι είναι φθηνός ή οπτι του έχουν εμπιστοσύνη η,πως να το πω(;) συνεργάζεται καλύτερα με τη διοίκηση.

zamis είπε...

Ας μην ξεχναμε οτι ζουμε σε ενα περιβαλλον οπου ο Βαγγελας καταπινει τα παντα,επομενως η καχυποψια,δικαιως η αδικως,περισσευει.Εξ'αλλου τα τραυματα απο την περιοδο Βεντουρη ειναι νωπα.

IWN1998 είπε...

@Panos. Αν αναφέρεσαι στη ΓΣ που έγινε στην Εστία Ν. Σμύρνης απ' όσο θυμάμαι δεν ακούστηκε ακριβές ποσό για τη μεταγραφή Σιόβα. Εγώ προσωπικά επίσης δεν το έχω δει πουθενά δημοσιευμένο εκτός από το http://www.transfermarkt.co.uk/en/panionios-athens/transfers/verein_169.html όπου αναφέρεται το ποσό των 300.000 Ευρώ.

IWN1998 είπε...

Μέχρι σήμερα ήταν να κατατεθούν τα υπομνήματα για την υπόθεση Εργοτέλη-Πανιωνίου και φαντάζομαι και τα σχετικά με την ασφαλιστική ενημερότητα από το ΙΚΑ Καλλιθέας. Για να δούμε...

br fun_atic είπε...

Επειδή δεν μιλάω ZAMIS δεν θα πει οπτι δεν επχω πάρει χαμπάρι το ανοσιούργημα για το οποίο ευθύνεσαι ( για άλλη μία φορά) κάθε βράδυ στις 11:45 μμ

br fun_atic είπε...

Ε ρε jumbo που σου χρειάζεται...

zamis είπε...

ε ρε μπεος που σου χρειαζεται διαβασα στην αρχη λολ!

amanAM είπε...

@ iwn

εγώ νομίζω πως είχαν πει για 500 χιλιάρικα. Όρκο δεν παίρνω.

@ ΝΚ

Μην μας στερείς από τα εύστοχα σχόλια σου.

br fun_atic είπε...

Μαθαίνω ότι ο Μάχο κέρδισε την υπόθεση...κι άλλα έξοδα

br fun_atic είπε...

να και η επιβεβαίωση για τον Μάχο

http://www.sport-fm.gr/article/564544

IWN1998 είπε...

Την κατάληξη της υπόθεσης Μάχο την είχαν όντως προαναγγείλει στη ΓΣ εκείνη (Σουφλέρης). Εγώ συνεχίζω να μην θυμάμαι ποσό για Σιόβα να αναφέρθηκε στη ΓΣ και μάλιστα θυμάμαι το σχόλιο του Προέδρου ότι έτσι όπως είμαστε, αναγκαζόμαστε να πουλάμε τους παίκτες κάτω από την πίεση της ανάγκης.

IWN1998 είπε...

Πάντως στα ερυθρόλευκα sites μπορεί κάποιος να βρει τις λεπτομέρειες της μεταγραφής που δεν τις λέμε εμείς ανοικτά.

http://www.redplanet.gr/podosfairo/metagrafes-podosfairo/apomenoyn-ta-typika-gia-siova.1661928.html

Επιβεβαιώνει το transfermarkt και τα 300.000 που πήρε ο Πανιώνιος για τη μεταγραφή.Δηλαδή ... τη δόση της εφορίας με την οποία βάλαμε τη φορολογική ενημερότητα στο φάκελο της αδειοδότησης... χωρίς κάτι ψιλά.

polykos είπε...

Ο Σιόβας πουλήθηκε, αφού ο ίδιος έκλεισε όλες τις υποτιθέμενες πόρτες του εξωτερικού, στο γαύρο με 300 κ αλλά και με το σκίσιμο επιταγής 150κ για χρωστούμενα στον Γκαλίτσιο (ναι απο την ευνομούμενη περίοδο των βεντουροτσολακάκηδων) και σβήσιμο 80 κ χρωστούμενα στον ίδιο τον Σιόβα.
Του εύχομαι να βρεί τον δρόμο του ποδοσφαιρικά.

IWN1998 είπε...

Επειδή στο σχόλιό μου αναφέρθηκα με βεβαιότητα γνώσης για πληρωμή της εφορίας από τη μεταγραφή Σιόβα, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι αυτό είναι μια υπόθεση που έκανα από τη σχετική χρονική σύμπτωση της μεταγραφής με την ανακοίνωση της επισύναψης φορολογικής ενημερότητας στο φάκελο της αδειοδότησης και την σχετική σύγκριση του ποσού της δόσης που χρωστάμε στην εφορία και του καθαρού ποσού των 300.000 της μεταγραφής Σιόβα.
Δεν μπορώ να απαξιώσω την αναγκαιότητα της μεταγραφής, ιδίως σε συνδυασμό με τα όσα γράφτηκαν σε πιο πάνω σχόλιο και πιθανότατα αληθεύουν,ότι ο παίκτης δεν ήθελε μεταγραφή έξω και συνεπώς έκανε μονόδρομο το να δοθεί στον Ολυμπιακό.
Το αρχικό μου σχόλιο σε αυτό το θέμα έγινε σε σχέση μετο αν ή όχι είχαν αναφερθεί τα ποσά στη ΓΣ. Όσο μπορώ να θεωρήσω ότι βαστάει ημνήμη μου, δεν το θυμάμαι, αλλά δεν κόβω το κεφάλι μου ότι εγώ έχω τελικά δίκιο και όχι οι φίλοι που ισχυρίζονται το αντίθετο και είναι πάνω από ένας...

br fun_atic είπε...

οι 300 χιλιάδες του Σιόβα πότε μπαίνουν στο ταμείο;

Panos είπε...

Σιγά μην πρόλαβαν να τις δούν. Να είναι καλά ο Λάτκα, ο Κούκετς, ο Χίκα, ο Μαγκντί (!!), ο...

br fun_atic είπε...

Δηλώσεις ελέ στην scorernews.gr

Καλός ο Πέπε Δημήτρη,αλλά δες και ποιους παίκτες είχε.Και πάλι δηλαδή έχει πάθει χουνέρια από τον Μουρίνιο.

br fun_atic είπε...

Ρωτάω για πότε ήταν οι επιταγές...

Διάβασα τις δηλώσεις Ελέ στην scorernews.Δεν ξέρω ποιά ομοιότητα βρίσκει ότι υπάρχει ανάμεσα στον ίδιο και τον Πέπε, το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης ρόστερ και οικονομικών δεδομένων.Οπότε τι τα θες και τα λες κόουτς; Κάτι τέτοια έλεγε και ο Κιντής και είδαμε που φτάσαμε...

Katrinos είπε...

Καλά είναι προφανές , εφόσον δεν του έκανε το στυλ της Τσέλσι , θα έβρισκε σημεία επαφής με το Πεπε.

br fun_atic είπε...

Είναι επίσης προφανές ότι ο Αραβίδης δεν ταιριάζει στο στυλ της Τσέλσι,οπότε και πάλι Μπάρτσα. Απόδειξη οπτι δεν τον απέκτησε στη θέση του Ντρογκμπά.Θα υπάρχουν και οι αναγκαίες πινελιές από καμπιονάτο ( σοβαρή άμυνα κλπ).Μια μεταγραφή σέντερ φορ χρειάζεται και ίσως το χτίσαμε το αυθαίρετο στη Λούτσα!

br fun_atic είπε...

Βέβαια αν παραμείνει ο συγκεκριμένος κατάλογος φιλικών τι είδους συμπεράσματα θα βγάλει;

IWN1998 είπε...

Σήμερα το πήρα χαμπάρι... Σχόλια, συμπεράσματα;;;

"Ενα e-mail από άγνωστο αποστολέα που αναφέρεται στη διαμάχη του Πανιωνίου με την πλευρά του Κωνσταντίνου Τσακίρη για το "Απήλιον" κυκλοφόρησε την Πέμπτη. Το αξιοπερίεργο της υπόθεσης είναι πως η διεύθυνση από την οποία έχει σταλεί το μήνυμα, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ΠΑΕ Πανιώνιος.

Ομως, το γεγονός και μόνο ότι περιλαμβάνει έναν όρο από το ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ της ομάδας και της ιδιοκτησίας του "Απήλιον" εγείρει ερωτήματα. Κι αυτό γιατί από τον Πανιώνιο, επιβεβαιώνουν πλήρως τον όρο που αφορά τις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου, ταυτόχρονα όμως εκφράζουν την έκπληξή τους για το γεγονός ότι έχει σταλεί από κάποιον άλλο και όχι από τους ίδιους το συγκεκριμένο e-mail. Μάλιστα αυτό που έλεγαν στελέχη της ομάδας είναι πως: "Προφανώς και έχουμε κάποιον που συμφωνεί μαζί μας, όμως δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί διάλεξε αυτό τον τρόπο για να κάνει την εμφάνισή του.

Το επίμαχο e-mail αναφέρει:

"Απορίες ενός "τρελαμένου" Πανιώνιου

"Σύμφωνα με όσα ορίζονται στο από 1/2/2009 Ιδιωτικό Συμφωνητικό Παροχής Αθλητικών Υπηρεσιών μεταξύ της «Απήλιον» και της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ , ως αυτό τροποποιήθηκε την 4/1/2011, στον πίνακα ΙΙ παραχωρούνται στην ΠΑΕ τα εξής:

9 Δωμάτια Α΄ομάδας και προπονητών

Κυρίως κτήριο, Α όροφος

Η εταιρεία ΑΠΗΛΙΟΝ, με βάση τις προδιαγραφές προηγούμενων τεχνικών επιτελείων, έχει διαμορφώσει τους υπόλοιπους χώρους του Α' ορόφου σε 9 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια (1 μονόκλινο, 3 τρίκλινα και 5 τετράκλινα), τα οποία φιλοξενούν 30 άτομα συνολικά και είναι στη διάθεση της ΠΑΕ".

Α) Ισχύει το παρών και αν δεν ισχύει, γιατί δεν ενημέρωσε η "Απήλιον" την ΠΑΕ; Από που προκύπτουν οι αστειότητες περί απαγόρευσης διαμονής το βράδυ ή μόνο το μεσημέρι. Ή υπάρχουν δωμάτια που δίνονται στην ΠΑΕ ή δεν υπάρχουν και άρα κακώς αναφέρονται.

Β) Στο απαντητικό έγγραφο με ημερομηνία 15 Ιουνίου, η πλευρά Τσακίρη αναφέρει: "Θα σκεφτόμουν ίσως να εξυπηρετήσω μία μείωση της τάξης 20%-25%, αλλά με ταυτόχρονη άρση της αποκλειστικότητας χρήσης της ΠΑΕ". Να εκδιωχθεί δηλαδή η ΠΑΕ από το "Απήλιον". Και συζητάει για μείωση αυτής της τάξης, την στιγμή που η ΠΑΕ λόγω μείωσης των εσόδων της κατά 70% και άρα της οικονομικής στενότητας είναι αναγκασμένη να κάνει μειώσεις ακόμα και στους χαμηλόμισθους υπαλλήλους της, της τάξης των 30%-35%.

Γ) Γενικά πρόκειται για ένα ιδιωτικό συμφωνητικό, που αναγκάζει την ΠΑΕ σε παραίτηση του δικαιώματος καταγγελίας του δήθεν λόγω ακαταλληλότητας του αθλητικού κέντρου ή λόγω δήθεν νέων αναγκών της, ή λόγω υποβιβασμού της σε κατώτερη κατηγορία του Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου ή λόγω απρόοπτης μεταβολής συνθηκών ή επειδή της υπεβλήθη προσφορά για χρήση έτερου προπονητικού κέντρου αντί χαμηλότερου μισθώματος!

Την ώρα δηλαδή που καταρρέει η χώρα, κάποιοι έχουν φροντίσει να κρατούν δέσμια την ΠΑΕ Πανιώνιος με τους παραπάνω όρους.

Τα συμπεράσματα δικά σας..."."

br fun_atic είπε...

Όροι συμφωνητικού που αποκλείουν δικαιώματα που δίνει ο νόμος είναι άκυροι.Αυτό το ξέρει ακόμη και φοιτητής της νομικής.Όποιος θέλει να ακυρώσει επαχθείς και παράνομους όρους μπορεί να το κάνει.Τα ανώνυμα μαιλ δεν είναι σοβαρή αντίδραση...

br fun_atic είπε...

Σουφλέρης και Κουτλίδης ξεκίνησαν έρευνα για να βρουν τον ένοχο της διαρροής.Σε περίπτωση που τον βρουν θα του επιβάλουν βαρύτατη ποινή.Θα του κόψουν το τάβλι μέχρι την πρώτη αγωνιστική!!!

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας ο γνωστός και μη εξαιρετέος Λάζαρος, θα κατεβάζει τα βρακιά του να μας δείξει τον μαρμάρινο κ..λο του...!!

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Θέλω να θίξω και ένα άλλο θέμα, αλλά μην βγει κάνας περίεργος και μου πει για ενότητες και λοιπές ανοησίες. Λοιπόν… Πήγα και αγόρασα το Σάββατο αυτό το ‘’έκτρωμα’’ που λέγεται «κυανέρυθρη Πλατεία». Αξίζουν πραγματικά πολλά μπράβο, στους Μπιτσικώκους και στους Διόγους γι’ αυτό το έντυπο, το οποίο αδικεί η….. Ακαδημία Αθηνών και δεν έχει τιμήσει ακόμη!

Αντί όλοι τους να κάτσουν να γράψουν κάνα σοβαρό κείμενο, για το τι γίνεται στην ομάδα, και δεν το ξέρει ο πολύ κόσμος, αντί να γράψουν κάνα θέμα με ενδιαφέρον, αναλώνονται στα… έτοιμα. Δηλαδή, ανακοινώσεις της ΠΑΕ, λες και εμείς ζούμε στο… Μπαγκλαντές και δεν μπορούν να τα βρούμε μόνοι μας, και γεγονότα τα οποία είναι γνωστά στο INTERNET, σχεδόν μια εβδομάδα!!! Κύριοι, αυτό δεν είναι δημοσιογραφική δουλειά. Αυτό λέγεται ΠΑΣΑΛΕΙΜΑ. Στο 2012 πλέον, δεν μπορούν να εφαρμοστούν οι τακτικές Κουρή, τις δεκαετίας του ’80. Εκτός αν προέχει η οικονομική ενίσχυση, οπότε απλά κυκλοφορεί αυτό το φυλλάδιο, ανεξαρτήτως περιεχομένου, οπότε πάμε πάσο και δίνουμε το 1.5 ευρώπουλο!!

Καλημέρα σας!
ΥΓ. BR FUN_@IC θα ήθελα και τη δική σου γνώμη επί του θέματος!

Panos είπε...

Η Κυανέρυθρη Πλατεία είναι μια προσπάθεια μιας παρέας πολύ νεαρών φιλάθλων να κυκλοφορήσει ένα έντυπο για τον Πανιώνιο, σε πολύ δύσκολους καιρούς.
Το γράφουν, το εκδίδουν και το κυκλοφορούν με δικά τους έξοδα και προφανώς δεν έχουν καμία σχέση -χρηματική ή άλλη- με Ερασιτέχνη και ΠΑΕ. Ούτε χρηματοδοτείται, ούτε χρηματοδοτεί. Με κόπο και από το υστέρημα τους βγαίνει.

Η αντίληψη ανθρώπων όπως ο 'Σμύρνη με κόκα(!!)', φιλάθλων δηλαδή που είναι τόσο ποτισμένοι από τη σάπια αντίληψη που έχουν επιβάλλει οι οπαδικές εφημερίδες, ότι τάχαμ' είναι έντυπο της παε και ως εκ τουτου διαπλέκεται με αυτήν, δείχνει την κατάντια όλου του οικοδομήματος.

Μια παρέα αποφάσισε να μην αφήσει τον Ιστορικό χωρίς έντυπο. Ας του κάνει κριτική όποιος επιθυμεί, ας ζητήσει να γίνουν αλλαγές που να το κάνουν καλύτερο, αλλά αν δεν του αρέσει ας φτιάξει το δικό του αντί να γράφει σεντόνια για Κουρήδες και Μπαγκλαντές.

υ.γ. δεν έχω καμία σχέση με το έντυπο, αλλά καμαρώνω που κάποιοι -και ιδίως κάποιοι τόσο νεαρής ηλικίας- βγαίνουν μπροστά και ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ αντί να μεμψιμοιρούν

br fun_atic είπε...

Νομίζω ότι υπάρχουν δύο λύσεις. Ή βγάζεις εφημερίδα με καθημερινή ειδησιογραφία ή βγάζεις ένα εβδομαδιαίο έντυπο, το οποίο μοιραία θα περιέχει περσινά ξινά σταφύλια σε σχέση με το ποδόσφαιρο, εκθέσεις, ιδεών και ενημέρωση για τα άλλα τμήματα του συλλόγου.
Θεωρώ ότι καθημερινή εφημερίδα για τον Πανιώνιο δεν μπορεί να υπάρξει, αφενός γιατί δεν αντέχουμε το κόστος (λογικό αφού θα απευθύνεται σε περιορισμένο κύκλο αναγνωστών), δεν υπάρχει πανιώνια ειδησιογραφία (και τέλος πάντων γιατί να πληρώσεις για να μάθεις όταν μπορείς να μάθεις τα πάντα γυρνώντας στα στέκια), κυρίως όμως επειδή δεν υπάρχει η έννοια του ρεπορτάζ. Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι ανασυνθέτουν τα δελτία τύπου.

Ένα έντυπο το οποίο να περιέχει θέσεις που εκφράζονται ελεύθερα και ειδήσεις για τα υπόλοιπα τμήματα είναι χρήσιμο. Δεν μπορώ να κρίνω την κυανέρυθρη πλατεία γιατί δεν την έχω διαβάσει.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Panos, ωραία όλα αυτά τα «δακρύβρεχτα», αλλά θεωρώ ότι η φαντασία δεν έχει κόστος… Το ότι γίνεται μια… αιματηρή προσπάθεια δεν σημαίνει, ότι πρέπει να αγιοποιηθεί.
Είπα συγκεκριμένα πράγματα, αλλά μου απαντάς, «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε», σαν Ξανθόπουλος. Τα παιδιά μου είναι ορφανά και τυφλά, τη γυναίκα μου την εκμεταλλεύεται το κάθαρμα ο αδερφός μου, εγώ σκυλοπνίγονται στα καράβια κλπ.

Όσο για την αντίληψη μας, και καλά ενώ στη διοίκηση δεν υπάρχουν σάπιες αντιλήψεις??? Εκεί να δεις. Όταν κάνουν κουμάντο οι καφενόβιοι και οι Πάνθηρες τι να περιμένεις. την κατάντια όλου του οικοδομήματος να την δεις εκεί. Αν αυτό το έντυπο (?) βγήκε απλά να μην αφήσει την ομάδα, χωρίς κάτι να κυκλοφορεί… τι να πούμε….

Panos είπε...

Άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε, πράγματι. Λες ότι η ΠΑΕ βγάζει μια εφημερίδα που δεν την γουστάρεις και σου απαντώ ότι την βγάζουν μια παρέα πιτσιρικάδες, δεν έχει καμία σχέση με ΠΑΕ κι Ερασιτέχνη και άρα αυτά τα περί 'χρηματοδότησης' είναι άκυρα και μου απαντάς περί 'δακρύβρεχτων ιστοριών'
Αποφάσισε τι απ' όλα συμβαίνει.
Αφού ήθελες να την πεις στον Διόγο γιατί δεν το παραδέχεσαι και το κάνουμε σίριαλ;

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Ναι , ο Μπιτσικωκος είναι υποτίθεται στέλεχος της ΠΑΕ και δουλεύει στην εφημερίδα? Τώρα πειστήκαμε… όσο για τον Διόγο τι να του την πω… Τον κράζουν στα social network.. Μόνο και μόνο που πολιτεύτηκε με τη δημαρ, φτάνει και περισσεύει… Τέτοιο γέλιο ούτε σε επιθεώρηση του Σεφερλή.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Απλά άλλο θέλω να σου πω, άσχετο με τα της παε, δεν με νοιάζει κιόλας που εμπλέκεται για την εφημερίδα. Χαλάστηκα τόσο πολύ που πήρα αυτό το έντυπο, που δεν διαβάζει ούτε φυλακισμένος! Καλύτερα από το 1,5 ευρώ να το έδινα σε ένα επαίτη έξω από εκκλησία, θα ήταν πιο χρήσιμο, από αυτό το «σκουπίδι». Θα έτρωγε ένα κουλούρι.

br fun_atic είπε...

Είναι δύσκολο να γράφεις σε ένα τέτοιο έντυπο. Με τον Πανιώνιο Κόσμο συνεργάσθηκα για μικρό διάστημα, επειδή παρ' όλες τις διαφωνίες που είχα, θεώρησα ότι έπρεπε να κρατηθεί στη ζωή και θεωρούσα ότι μπορούσα να βοηθήσω.

Πολλές φορές ο ΠΚ αναδημοσίευε κείμενά μου από το μπλογκ, τα οποία βέβαια τη στιγμή που τα έγραφα και τα δημοσίευα ήταν επίκαιρα, όχι όμως κι όταν τα δημοσίευε ο ΠΚ μετά από ημέρες, ενώ πράγματι έπιασα κάποιες φορές τον εαυτό μου να γράφω εκθέσεις ιδεών σε κείμενα που ετοίμασα αποκλειστικά για ο έντυπο.

Αυτές είναι οι αντικειμενικές δυσκολίες ενός εντύπου που κυκλοφορεί κάθε μία ή δύο εβδομάδες.

Ηλεκτρολόγοι Μηχ. ΕΜΠ 1981-1986 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
br fun_atic είπε...

Mea culpa Καμπανόπουλου στην scorernews.Αν θέλουμε να κινητοποιήσουμε τον Τσακίρη,μάλλον πρέπει να δωθούν αμοιβαίες εξηγήσεις για όσα θέματα άνοιξαν τα τελευταία χρόνια.Κάποιοι Πανιώνιοι ιδίως πρέπει να του ζητήσουν συγνώμη για όσα είπαν για τα παιδιά του και να κλείσει το θέμα.

br fun_atic είπε...

Κι όπως λέει ένας φίλος,δεν χρειαζόμαστε σώνει και καλά το θείο απ´ το Σικάγο Τσακιρη,άλλα τον πιο πλούσιο φίλαθλο της ομάδας,που να μπορεί κάποια στιγμή να κάνει μία χορηγία η μία διευκόλυνση...

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Οι βρωμοφυλλάδες αναφέρουν ότι δήθεν ο Γαύρος της καρδιάς μας, έχει κλείσει ήδη αυτό το εριστικό επιθετικό του Άρεως, Γιαννιωτα και θα τον δώσει δανεικό στην ακαδημία του, ουπς… στην ομάδα μας ήθελα να πω!

Ας κάνουν καμία βλακεία να τον περούνε δανεικό και θα πέσουν βροχή τα γιαούρτια. Δε θέλουμε κανέναν δανεικό από Πειραιά. Πιστεύω ότι το ξέρει και η διοίκηση.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Ελευθερόπουλε, σε στηρίζουμε αλλά φέρσου έξυπνα. Μην μας κουβαλήσεις όλα τα σκουπίδια από την πρώην ομάδα σου, που σε λάτρεψε και λατρεύτηκες. Περιμένω από την υποτιθέμενη διοίκηση που έχουμε, να υψώσει ανάστημα (τι…) και να αποδείξει ότι δεν είναι γαυρόδουλη! Μαριδάκη, θα μας βρεις μπροστά σου… έλα να τα κλ@σεις! Χαχαχα! Μπορείτε να το πείτε αυτό????

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Όσο γι’ αυτούς τους ξεβράκωτους, που δεν έχουμε να κεράσουν ένα καφέ στο Members, αλλά όπως και με την κωλοτρυπίδ@ , έχουν πάντα από μια άποψη, ας πουν και μια συγνώμη στον Τσακιράκο. Ακόμα λεφτά εισπράττει η ομάδα με τις συμφωνίες…. Λεφτά από τον Τζαβέλα, και θα ερχόντουσαν και από το κωλόπαιδο το Μάκο, αν δεν πήγαινε σε αυτή τη μπουρδελομάδα που διάλεξε στη Γερμανία, και διάλεγε καλύτερη. Ο Τσακ πρόσφερε, έκανε και λάθη αλλά έχει και το δικαίωμα, να μιλάει. Οι άλλοι αντί να πουν και ευχαριστώ, βρίζουν και από πάνω.

br fun_atic είπε...

Πάντως φίλε Μπόκα, αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι μιλάς για γαυρόδουλη διοίκηση, τη στιγμή που οι περισσότεροι παίκτες που έχουμε πάρει έχουν ή είχαν κάποιου είδους σχέση με την Προοδευτική.

Ο κατάλογος είναι μακρύς και αν δεν κάνω λάθς αποκτήσαε πρόσφατα άλλο ένα παίκτη...Εδω υάρχουν δύο ενδεχόμενα: Είτε η προοδευτική αποτελεί τέτοιο χρυσορυχείο παικτών (αλλά λογικά θα βρίσκονταν πλέον στον ποδοσφαιρικό χάρτη) ή κάποιος έχει ή είχε επαφές με την συμπαθή (;) ομάδα του Πειραιά...

Katrinos είπε...

Μπα , είναι κλασική περίπτωση τριγωνικού ξεπλύματος δανεικών απο το Γαύρο. Ο Γαύρος τους δίνει στη Προο και η Προο σε εμάς. Ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Ο Γιαννιώτας γιατί ακριβώς δεν μας κάνει?

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Φίλε μου br fun_atic, πρέπει να ξέρεις ότι το ταγάρι που πήραμε πίσω ο Λαμπρόπουλος ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Gay-rou. Επίσης, από εκεί προέρχεται και ο Σιδεράκης!
Ο Αγριμάκης ήρθε από τη Μαγούλα και έχει παίξει στην Νέων. Αφού θα φύγει ο Μιχαηλίδης, ο άχρηστος υπάρχει και ο Ανέστης. Πάμε δηλαδή με 3 νεαρά γατάκια για τέρμα οκ.
Θα πάρουμε και ένα μπακ από την Προοδευτική, Καλαϊτζιδης λέγεται και η θέση του είναι αριστερά. Ποιος άλλος είναι από Προο?

Επιπλέον, μπορεί να έχει το ρόλο του, μπορεί και όχι γιατί έχουν περάσει πολλά χρόνια, ο Ελε-Γκουαρδιόλα προτού γίνει βασικός στο λιμάνι, έχει παίξει και μια ολόκληρη σεζόν, στη Β’ Εθνική με την συμπαθέστατη (??) ομάδα του Κορυδαλλού, βασικός! Μπορεί να έχει κάποιες επαφές ενδεχομένως.....

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Εχω αποφασίσει εδώ και πολύ καιρό να μην μετέχω σε συζητήσεις στα διάφορα μπλοκ. Ομως θα μπου επιτρέψει ο αγαπητός BR δυο κουβνμετες λόγω του ότι ο κύριος που υπογράφει ως: "Σμύρνη με κόκα είσαι ίδια η Μπόκα"! αναφέρθηκε στο όνομά μου. Πρώτα απ' όλα πρέπει να πω ότι καλό θα ήταν να είχε το θάρρος να γράψει το όνομα του (το πραγματικό, γιατί εγώ από μια αποστροφεί του λόγο του καταλαβα ποιος είναι...) όταν αναφέρεται σε κάποιους ανθρώπους. Τέλος πάντων. Μερικες διευκρινήσεις:
1) Δεν εχω καμία σχέση με την έκδοση της ΠΛατείας. Τα παιδιά μου ζήτησαν να γραφω ένα άρθρο και αυτό κάνω.
2) Ποιο κόμμα με εκφράζει και με ποιο θα κατεβω στις εκλογές αφορά μόνο εμένα. Ο ακθένας κάνει την επιλογή του. οσο για τα social network δυστυχώς για σένα γνωρίζω πολύ καλά ποιοι με "κράζουν" και με ποιον ανταλλάσουν χυδαία μερικες φορές σχόλια για μένα. αλλά δεν πειράζει. Ο καθένας εχει δικαίωμα στη γνώμη.

Αυτά απλά για ενημερωση. Δεν εχω καμία διαθέση, δεν θέλω κανένα διάλογο με τον εν λόγω κύριο, εκτός και αν αποφασίσει να γράψει με το ονομά του, το πραγματικό επαναλμβάνω, ότι εχει να πει για μένα.

Ευχαριστω πολύ

Μάκης Διόγος

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Ούτε εγώ φυσικά, έχω καμιά διάθεση να εμπλακώ σε διάλογο (…) με τον εν λόγω κύριο, απλά ο κόσμος που διαβάζει και ξέρει και μπορεί να βγάλει άνετα τα συμπεράσματα του….
Άλλωστε, είναι γνωστή η τακτική, όταν κάποιος δεν έχει επιχειρήματα, είτε σηκώνεται και φεύγει, ή διαγράφει κλπ. Έτσι και αλλιώς αν κάτσεις να μιλήσεις με αριστερούς ή με συνδικαλιστές «το σαπούνι σου χαλάς». Μάταιος κόπος…
Ως εκ τούτου ούτε δεν έχω να προσθέσω κάτι για εκείνον, αλλά έχει πλάκα να λες ότι «Ποιο κόμμα με εκφράζει και με ποιο θα κατέβω στις εκλογές αφορά μόνο εμένα», όταν ζητάς ψήφους.. καλό αυτό μου άρεσε! Να ξέρεις, πάντως για μένα, όποιος κατεβαίνω σήμερα στην πολιτική, και μάλιστα στην Αριστερά της πλάκας και της κωλοτούμπας, χάνει την (όποια) σοβαρότητα του…

Αυτά, αξιότιμε Brfunatic ευχαριστώ για το χώρο σου. Ευτυχώς που δεν ψηφίζεις δημαρ…

br fun_atic είπε...

Εγώ δεν είπα αν οι παίκτες είναι μικροί ή μεγάλοι σε ηλικία. Είπα ότι έχουμε αυτή τη στιγμή παίκτες που έχουν περάσει από την Προοδευτική. Ερευνητέο αν αυτός που τους επέλεξε έχει περάσει από τη συγκεκριμένη ομάδα.

Για να μην ψάχνετε πολύ, ερευνήστε τις μεταγραφές από τον Γενάρη και μετά...

Γαυροέντυπα αναφέρουν ότι Γιάνκοβιτς και Καββαδάς οδεύουν προς Ολυμπιακό. Σίγουρα άσχημη εξέλιξη...Σε κάθε περίπτωση δεν είδα να λέει κανείς ότι το μπάσκετ του Πανιωνίου έγινε δορυφόρος των γαύρων...Και ασφαλώς ΔΕΝ έγινε

Συμπερασματικά: Δεν θεωρώ ότι έχουμε γίνει δορυφόρος του Ολυμπιακού επειδή πουλήσαμε τον Σιόβα ή επειδή ήρθε ο Ελε. Ο ένας πήγε εκεί διότι πιθανότατα ήταν η μοναδική ομάδα που μπορούσε να του δώσει το συγκεκριμένο ποσό ετήσιου συμβολαίου που ο ίδιος ζητούσε (και καλά έκανε για δικό του λογαριασμό) και ο Ελέ πιθανότατα διότι δεν μας στοιχίζει πολλά....Δεν πρόκειται ο Ολυμπιακός να αποκτήσει παίκτη μέσω του Ελε. Ο Ελέ μπορεί να πει καλά λόγια. Την ευθύνη της μεταγραφής θα την έχουν άλλοι.

Το θέμα θα είναι διαφορετικό αν αρχίζουμε και πουλάμε στον Ολυμπιακό κάθε καλό παίκτη που βγάζουμε πριν προλάβει να εκδηλωθεί ενδιαφέρον άλλης ομάδας.. Αν για παράδειγμα παίκτες όπως ο Σάμαρης και όπως ο Κολοβός (που είναι το μεγαλύτερη περιουσιακό μας στοιχείο αυτή τη στιγμή) που ανανέωσαν πρόσφατα, βρεθούν με συνοπτικές διαδικασίες στον γαύρο, ύστερα από μια καλή χρονιά... Ούτε τότε θα μιλήσω για γαυρόδουλη διοίκηση (στο σύνολο), διότι υπάρχουν άνθρωποι στη διοίκηση του Πανιωνίου που ήταν, είναι και θα είναι στις ίδιες εξέδρες με εμάς… Αυτό δεν αποκλείει την ύπαρξη ανάμεσά τους συγκεκριμένων ανθρώπων που ΙΣΩΣ διατηρούν επαφές με τον γαύρο... Ξέρετε πως είναι αυτά. Πέραμα, Αμφιάλη, Κορυδαλλός, Κερατσίνι, Κοκκινιά, Καμίνια, Πειραιάς, μια γειτονιά...Εκεί πρέπει να δείξει μεγάλη προσοχή η διοίκηση των πανιώνιων φίλων μας, που γνωρίζουμε χρόνια…

zamis είπε...

ε ας παρουμε και τον Σουλη τοτε να συνδυασουμε την παραδοση με το φλαμενγκο

br fun_atic είπε...

Προοδευτικάνοι στον Πανιώνιο σύμφωνα με το tranfermarkt.gr (βγήκε και ελληνική έκδοση). Κουλοχέρης, Ρόβας, Ελευθερόπουλος και η καινούργια μεταγραφή Μιλτιάδης Καλαιτζίδης...

Γενικά είναι γεγονός ότι υπάρχει μια προτίμηση σε παίκτες της ευρύτερης περιοχής: Νίκαια, Περιστέρι, Κορυδαλλός...Φαίνεται ότι κάποιος τους ήξερε ή μπορούσε να τους παρακλουθεί...

br fun_atic είπε...

Το θέμα είναι αν δίνουμε παίκτες στην Προοδευτική...Κάτι είχε πάρει το αυτί μου για τον Ανέστη, αλλά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω αι το γράφω με πολύ μεγάλη επιφύλαξη...

br fun_atic είπε...

ο νέος μας μεταγραφικός στόχος

http://en.wikipedia.org/wiki/Sa%C5%A1a_Bjelanovi%C4%87

και ένα βιντεάκι

http://www.youtube.com/watch?v=SWN92WHeg40

ψιλομεγαλούτσικος θα έλεγα...τα στοιχεία τπυ πάντως δείχνουν σταθερή σχετικά πορεία σε συμμετοχές και γκολ

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Μέσα στους Πειραιώτες βάλε και τον Μενδρινό, ο οποίος είναι κερατσινιώτης. Ο Ανέστης πέρσι τον Ιανουάριο ήταν να πάει στον Προο να πάρει αγώνες, αλλά τελικά δεν έγινε ο δανεισμός του.

br fun_atic είπε...

είναι αρκετοί...

επαναλαμβάνω ότι δεν μπορώ να πω γαυρόδουλους Πανιώνιους που του ξέρουμε και που τέλος πάντων έχουν αναλάβει ένα πολύ δύσκολο έργο με προσωπικό κόστος...

Το ζήτημα είναι αν κάποιος ή κάποιοι που κατέχουν εξουσία έχουν διασυνδέσεις με ομάδες του Πειραιά ή και με τον ίδιο τον γαύρο... Αυτό είναι θέμα προς έρευνα...

Katrinos είπε...

Αν πάρουμε παίκτη απο παράρτημα του Γαυρου, μετράει?

Panos είπε...

όταν λες από παράρτημα εννοείς από την αεκ για παράδειγμα;

br fun_atic είπε...

Πως να το αξιολογήσεις αυτό όταν ο γαύρος ελέγχει σχεδόν όλο το πρωτάθλημα;

Katrinos είπε...

@ Πανος,
Η Κούλα είναι παράρτημα ή συμπληρώνει μαζί με παο και παοκ το πρωτάθλημα φίλων?

@Άκης
Έλα ντε, αυτό είναι το θέμα μου. Για τη Β' και Γ' Εθνική βάζεις το χέρι σου στη φωτιά οτι είναι ανεξάρτητοι?
Επίσης εαν πάρουμε παίκτη απο τον Ερυθρό Αστέρα η την Ολυμπίκ Μαρσέιγ λογίζεται ως γαυρομεταγραφή?

Katrinos είπε...

Το ίδιο φυσικά ισχύει για παίκτη που έχει παίξει με την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ομάδα της χώρας του....

Griniaris είπε...

Δηλαδή το να έχει κάποιος καλές σχέσεις τέτοια εποχή με τον Κορυδαλλό το βρίσκετε κακό;Λυπάμαι αλλά είστε πολύ πίσω...

br fun_atic είπε...

Την 15η θέση, ανάμεσα σε 32 ομάδες, κατέλαβε η ομάδα Σκάκι του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ., στο 40ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, που διεξήχθη στο Ρίο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ομάδα μας εκπροσώπησε μια δεκαμελής αποστολή, με μέσο όρο ηλικίας τα 16,7 χρόνια.

Ελπίζω να καμαρώσουμε ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις, δεδομένου ότι το σκάκι θα αποκτήσει το δικό του σπίτι

Panionara είπε...

Να είναι καλά η Λέσχη 'φίλων' που έδωσε το χώρο που έχει κατσικωθει για να στεγαστεί το σκάκι
Θα τους τιμήσει το Τμήμα Σκακιου για τη βοηθεια τους

ρε τα λαμογια

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Μαθαίνω ότι ο Αλαφούζος σκέφτεται να προσλάβει τον Λέστερ για σύμβουλο στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία», μετά την τεράστια επιτυχία της Λέσχης να δώσει 2.000 διαρκείας του Πανιωνίου στα μελή της…
Επίσης, το «Κίνημα Δεν Πληρώνω» σκέφτεται να τιμήσει τη Λέσχη «φίλων» (χαχαχα) Πανιωνίου, με το βραβείο του Μεγάλου Μπαταχτσή..!!!

ΥΓ. επίσης, αξίζουν πολλά μπράβο στη διοίκηση που άφησε τον Κούτσι να φύγει για τον Ατρόμητο, για να πάρει έναν ανάπηρο από το Campionato, κολλητό του Ελε (πάλι γελάμε εδώ…). Και ας βγει ο Panos και ο Πιπεριάς ο Διόγος να μας πουν πάλι τα δικά τους…
Καλημέρα, με τις ζέστες σφιγμένες…

br fun_atic είπε...

Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι μαλώνουμε για μαλακίες ενώ καίγεται το σπίτι μας. Και δεν μιλάω μόνο για την ΠΑΕ, αφού η κατάσταση στον ερασιτέχνη μπορεί να είναι και χειρότερη, δεδομενου ότι ο ερασιτέχης περιμένει έσοδα μόνο από τις εισφορές των παιδιών...

br fun_atic είπε...

Μακάρι όλοι οι Πανιώνιοι να ήταν τόσο ανιδιοτελείς όσο ο Λέστερ...

br fun_atic είπε...

μΜου μετέφεραν ότι υπάρχει δημοσίευμα της γάτας, σύμφωνα με το οποίο οδηγείται στην έξοδο ο Μανίκας.

vassilis είπε...

εγω να ρωτησω κατι; αριστερα ποιος θα παιζει?

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Κούρος, Καλαϊτζίδης, Πετκάκης και Ρόκας μπορούν να παίξουν αριστερά…

amanAM είπε...

αυτόν τον Saša Bjelanović που υποτίθεται ότι ενδιαφερόμαστε να πάρουμε, με τι θα τον πληρώνουμε? Με πολύχρωμες χαντρούλες?

Εγώ προτείνω να πάρουμε τον Πίου, θα είναι οικονομικός και θα πλύνει και κανένα τζάμι.

br fun_atic είπε...

Νομίζω ότι πρέπει να πάρει ευκαιρίες ο Κούρος, γιατί έδειξε καλά στοιχεία. Το ζήτημα είναι ότι κατά καιρούς έχουμε επενδύσει σε νεαρούς αμυντικούς (π.χ Σιόβας, Μανιάτης κ.λ.π) οι οποίοι έκαναν το αγροτικό τους, στηρίχθηκαν για μεγάλο διάστημα στις γκέλες τους και τέλος πάντων έδειξαν την αξία τους. Αυτή τη στιγμή υπάρχει περιθώριο για κάτι τέτοιο;

amanAM είπε...

για τον Πίου δεν το συζητάς απότι βλέπω...

br fun_atic είπε...

Πίου ε; Θα τον προτιμούσα ως Μαμαντού. Είναι ο ίδιος ηθοποιός, απλά με το όνομα Μαμαντού στην κληρονόμο, έβαζε και κανένα γκολ :)

br fun_atic είπε...

ρε που φτάσαμε...προφητική ταινία... εκείνοι δηλαδή την είχαν καλύτερα...

IWN1998 είπε...

Μου αρέσει που κλαιγόμαστε για τον Κούτσι ενώ δεν μπορούσαμε ούτε τον Ντιμπαλά ούτε τον Πιέρ να κρατήσουμε.
Τον Μπιελάνοβιτς αν τον πάρουμε, θα τον πάρουμε σαν ρουσφέτι στο Ελέ πριν πάρει σύνταξη και επειδή σε τέτοια ηλικία μάλλον μόνον στην Κροατία ή στη Βοσνία μπορεί να παίξει... Και το σπίτι και το φαΐ να του πληρώνουν, ίσως να βολεύεται...

IWN1998 είπε...

Μου αρέσει που κλαιγόμαστε για τον Κούτσι ενώ δεν μπορούσαμε ούτε τον Ντιμπαλά ούτε τον Πιέρ να κρατήσουμε.
Τον Μπιελάνοβιτς αν τον πάρουμε, θα τον πάρουμε σαν ρουσφέτι στο Ελέ πριν πάρει σύνταξη και επειδή σε τέτοια ηλικία μάλλον μόνον στην Κροατία ή στη Βοσνία μπορεί να παίξει... Και το σπίτι και το φαΐ να του πληρώνουν, ίσως να βολεύεται...

IWN1998 είπε...

Πάντως αν θέλοθμε κάποιον που συνειδησιακά και ιδεολογικά, είναι πλέον έτοιμος να βοηθήσει τους αδυνάτους, υπάρχει και με κορυφαίες διεθνείς εμπειρίες:

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9B%CE%AC%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82_%CE%A7%CE%BF%CF%8D%CF%84%CE%BF%CF%82

"Ο Λάμπρος φεύγοντας από τον ΠΑΟΚ δήλωσε ότι η συνεργασία του με τον Σέρζιο Κονσεϊσάο τον άλλαξε ριζικά σαν άνθρωπο. Τον έβαλε στο δρόμο της ταξικής πάλης και τον μύησε στο ιδεώδες της διαρκούς παγκόσμιας επαναστάσεως. Έτσι τώρα ο Λάμπρος παλεύει από το μετερίζι του τις ταξικές ανισότητες για μία κοινωνία δίκαιη,σοσιαλιστική και αταξική".

tyler durden είπε...

Παιδιά φέτος θα είναι η πιο δύσκολη σεζόν εδώ και 15-20 χρόνια.
Η πιο δύσκολη!!
Θυμόμαστε ακόμα τον τρόπο να βγάζουμε τα κάστανα απ'τη φωτιά?
Από τότε που θυμάμαι τη ζωή,πάντα μπουρδελο είμασταν,ενωμένοι ποτέ των ποτών για διάφορους λόγους.
Όταν όμως φτάναμε στα δύσκολα,στο μη παρέκει που λένε,τότε πηγαίναμε όλοι μαζί μια γροθιά και λέγαμε:"Πάμε να τους γαμήσουμε!!!!!".
Και τις περισσότερες φορές έτσι και γινόταν..
Είναι γνωστό άλλωστε ότι όταν είμαστε μια γροθιά (αλλά συνειδητοποιημένοι όχι αποπροσανατολισμένοι) και 20 άτομα να είμαστε δεν μπορεί να μας πειράξει κανείς.
Αυτή είναι λοιπόν η σωτήρια-έως και ψυχοθεραπευτική θα έλεγα-επωδός στην οποία παραδοσιακά προσφεύγαμε απ'την εποχή των μπαράζ κι ακόμα πιο πίσω για να λυτρωθούμε.
Βλέπουμε ότι επί Μπέου (που κάποιοι αχαρακτήριστα ανιστόρητοι και ανήθικοι τόλμησαν να τον αγιοποιήσουν κιόλας λες και πέρασαν 85 χρόνια από τότε και ξεχάσαμε 'η πεθάναμε,τέλος πάντων)και επί Τσακίρη αυτή η επωδός,η συσπείρωση που μας κάνει να φαινόμαστε στοτς εχθρούς μας τρομακτικοί,αποκρουστικοί και
ακατάβλητοι,αυτό το μικρό μυστικό μαγικό μας φίλτρο πείτε όπως θέλετε ενα και το αυτό είναι,έχει αδυνατίσει και "αργήσει".
Με τη γνωστή δοκιμασμένη συνταγή του διαχρονικού δυνάστη το πέτυχαν αυτό κι ο ένας κι ο άλλος.Αποπροσανατολισμό και διχασμό.
Ξυπνήστε τους όλους απ'το λήθαργο!

ΥΓ:Πρόεδρε Τσακίρη αυτά που λές στον κύκλο των "φίλων" σου (χαχαχαχα) μην τα λες και παραέξω γιατί εκεί είσαι για πολλά γιαούρτια ρε φίλε.Φιλικά από ανθρώπους που σε πίστεωαν..

tyler durden είπε...

Έχουμε πεθάνει ήδη και δε μας το λένε γιατί ξέρουν ότι έχουμε τον τρόπο να αναστηθούμε.Όταν μας το ανακοινώσουν θα είναι πάρα πολύ αργά.

Ξυπνήστε τους όλους απ'το λήθαργο!