Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Εδώ ο κόσμος καίγεται...


Σήμερα έγινε η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος.  Η αίσθηση του κόσμου είναι πως πρόκειται για καλή κλήρωση. Διαφωνώ κάθετα. Πρόκειται για μια πονηρή έως δύσκολη κλήρωση. Ας δούμε το πρόγραμμα όπως δημοσιεύθηκε στο πανιώνιο group monopanionios:



Α΄ γύρος
αγων: Πανιώνιος - Άρης
αγων: Βέροια -
Πανιώνιος
αγων:
Πανιώνιος - Ο.Φ.Η
αγων: Λεβαδειακός -
Πανιώνιος
αγων:
Πανιώνιος - Α.Ε.Κ
αγων: Πας Γιάννινα -
Πανιώνιος
αγων:
Πανιώνιος - Κέρκυρα
αγων: Πανθρακικός -
Πανιώνιος
αγων:
Πανιώνιος - Π.Α.Ο.Κ
10η αγων: Ατρόμητος -
Πανιώνιος
11η αγων:
Πανιώνιος - Πλατανιάς Χανίων
12η αγων: Αστέρας Τρίπολης -
Πανιώνιος
13η αγων:
Πανιώνιος - Παναθηναϊκός
14η αγων: Ξάνθη -
Πανιώνιος
15η αγων:
Πανιώνιος - Ολυμπιακός

Β΄ γύρος


16η αγων: Άρης -
Πανιώνιος
17η αγων:
Πανιώνιος - Βέροια
18η αγων: Ο.Φ.Η -
Πανιώνιος
19η αγων:
Πανιώνιος - Λεβαδειακός
20η αγων: Α.Ε.Κ -
Πανιώνιος
21η αγων:
Πανιώνιος - Πας Γιάννινα
22η αγων: Κέρκυρα -
Πανιώνιος
23η αγων:
Πανιώνιος - Πανθρακικός
24η αγων: Π.Α.Ο.Κ -
Πανιώνιος
25η αγων:
Πανιώνιος - Ατρόμητος
26η  αγων: Πλατανιάς Χανίων -
Πανιώνιος
27η αγων:
Πανιώνιος - Αστέρας Τρίπολης
28η αγων: Παναθηναϊκός -
Πανιώνιος
29η αγων:
Πανιώνιος - Ξάνθη
30η αγων: Ολυμπιακός - Π
ανιώνιος



Όπως παρατηρούμε, στις πρώτες αγωνιστικές αντιμετωπίζουμε όλες τις συνυποψήφιες ομάδες για την παραμονή. Αν το σύνολο του κ. Ελευθερόπουλου προλάβει  να δέσει και να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας έχει καλώς. Αν όμως δεν έχουμε πετύχει αγωνιστική εικόνα τουλάχιστον εφάμιλλη των συγκεκριμένων ομάδων τότε το παιχνίδι της παραμονής θα γίνει εξαιρετικά δύσκολο. Σημειώνω ότι στον δεύτερο γύρο το πρόγραμμα από την 24 αγωνιστική και κάτω είναι  πολύ δύσκολο. Η γνώμη μου είναι ότι δύσκολα θα την γλυτώσουμε φέτος. Μακάρι να βγω ψεύτης και ο Θεός μαζί μας.



Δεύτερη είδηση η ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της ΠΑΕ κατά του κ. Τσακίρη. Δεν θα μπω στην ουσία της. Θα πω μόνο ότι το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή είναι τέτοιου είδους αντεγκλήσεις. Ίσως βέβαια να πρόκειται για ανακοίνωση αντίστοιχη πρόσφατης άλλης που απ' ότι μάθαμε είχε ως απώτερο σκοπό να προκαλέσει τον μεγαλομέτοχο να ενισχύσει την ομάδα!!! Μάλλον έχουμε χάσει τον έλεγχο των καταστάσεων (όλοι μας) ή ζούμε ένα Πανιώνιο bdsm όργιο και δεν το έχουμε καταλάβει. Παιχνίδια σαδισμού, υποταγής, και εξευτελισμού με τελικό θύμα την ομάδα...  Πέφτουμε, ο κόσμος δεν στηρίζει γιατί δεν ξέρει από που να στηριχθεί και τι να πιστέψει και κανένας δεν έχει διάθεση να παραμερίσει επιτέλους τον εγωισμό του για το συμφέρον της ομάδας. Μέσα σε όλα αυτά έχουμε και τα περιφερόμενα παπαγαλάκια (κάποια βέβαια μοιάζουν περισσότερο με ιπποποταμάκια) που εκμεταλλεύονται την αγάπη του κόσμου για την ομάδα και ενδεχομένως την αμάθειά του για να τον φουσκώσουν με ανοησίες. Είναι αυτοί που υπάρχουν για να τους αποθεώνει ο κόσμος στους καφενέδες. Όλο μέλι μέλι όμως και από τηγανίτα τίποτα.  ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ...Δεν με ενδιαφέρει να μάθω ποιός ξεκίνησε τον καβγά. Με ενδιαφέρει να μάθω ποιός θα προσπαθήσω να τον σταματήσει.

5 σχόλια:

Katrinos είπε...

Καλύτερα να περιμένουμε τη κλήρωση της Β´ ώστε να κάνουμε με ασφάλεια προβλέψεις

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

ΕΜΕΤΟ μου προκαλεί όλη αυτή η κατάσταση όλο αυτό το αρρωστημένο κλίμα!! Μάλλον εκεί στην διοίκηση βλέπουν ότι δανειοδότηση δεν παίρνουμε ούτε με… σφαίρες και άρχισαν να ρίχνουν ευθύνες άλλου...να δω μόνο που θα κρυφτείτε όλοι εσείς οι Σουφλερογκλεζάκηδες ..μόνο αυτό σας λέω.
Όσο για σένα Τσακιράκο, τι να πω… Φαίνεται το κότερο ξέμεινε από καύσιμα για να πας στη Μύκονο, και είπες να εισπράξεις από τον Πανιώνιο.
Αν πέσει η ομάδα θα έχετε γράψει όλοι σας μια μαύρη σελίδα και μετά θα πρέπει να βρείτε τρύπα να κρυφτείτε όλοι σας. Η οργή μας, δεν θα κάνει εξαιρέσεις. Σκεφτείτε όλοι, λοιπόν, όσοι παίζετε με την ομάδα μας ότι αυτή δεν σας ανήκει και ότι αυτή θα είναι εκεί και μετά από εσάς, όταν θα ψοφολογήσετε!!! Περιμένω τοποθέτηση από Καμπανοπουλο. ΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΜΠΑΝΟΠΟΥΛΕ
Επίσης, που είναι άραγε τα Πανθηράκια, που τώρα έγιναν γατάκια? Δεν νιαουρίζουν τώρα πια?? Αφού τα έκαναν πλακάκια με τα κλεφτρόνια. Τώρα που θα γυρίσει ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ να δούμε τι θα κάνετε όλοι σας, θα έχει ενδιαφέρον. Σήμερα κανείς δεν μιλάει από την Θύρα 3, που κανονικά με τα χάλια αυτά έπρεπε να είχε γίνει επανάσταση!!
Για το Ελε τι να πούμε , σε ένα μήνα μας έδειξε τι μάπας είναι. Επειδή δε χωνεύει το Σιδεράκη, τον έβγαλε χοντρό και μπουχέσα! Πιο άκομψο τελείωμα δεν θα μπορούσε να γίνει. Επειδή είναι ωραίος και το παίζει γκόμενος και κυκλοφορεί με γκομενίτσες, τον καθάρισε στεγνά! Μπράβο Μήτσο δείξει τα κριτήρια σου στους παίκτες με βάση τις φιλίες σου. Μας κουβάλησες και τον 35χρονο γέρο-Ανδράλα, τους κολλητούς σου από τον Κορυδαλλό… Και εις ανώτερα!
Όσα μπράβο και να πω είναι λίγα. Μπράβο στους ιθύνοντες που αντί να κάνουν κάτι στην ομάδα με αντίκρισμα, μαλακίζονται όλη μέρα στο facebook!!!!!!!!!!!! Εκεί που φτάσαμε μας δουλεύει και ο ΟΜΟ!!!!! ΑΞΙΟΙ!!!!!!!!!!!!!

br fun_atic είπε...

Υπάρχουν διοικητικά στελέχη τα οποία θεωρούν ότι ενώ δέχθηκαν κάθε επιθυμία του κου Τσακίρη, εκείνος προχώρησε στον οικονομικό στραγγαλισμό της ομάδας.

Από την άλλη αντιλαμβάνομαι ότι προφανώς πρόκειται για γνωστές υποχρεώσεις της ομάδας προς τον κ. Τσακίρη. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν πρόκειται για υποχρεώσεις για τις οποίες είχε παραχωρηθεί το δικαίωμα παρακράτησής τους από τα τηλεοπτικά ή πρόκειται για κάποιου είδους κατάσχεσης εκ μέρους του.

Καταλαβαίνω κάτι απλό. Ένας άνθρωπος που έχει δώσει εκατομμύρια στην ομάδα προφανώς και δεν έχει άμεση ανάγκη το συγεκριμένο ποσό.Γιατί το απαιτεί εδώ και τώρα; Είναι υποχρεωμένος να δεχθεί την τακτική του μαστίγιου και του καρότου;

Γιατί όλο αυτό έρχεται αμέσως μετά την άρνησή του να διεξαχθεί στο Απήλιον το βασικό στάδιο της προετοιμασίας; Διότι αν το είχε δεχθεί, η ομάδα προσφανώς και θα χρειάζονταν λιγότερο τα χρήματα που παρακράτησε από τα τηλεοπτικά, δεδομένου ότι δεν θα είχε να πληρώσει άλλο προονητικό κέντρο...

Θεωρώ ότι τίποτα από αυτά δεν θα είχε συμβεί αν υπήρχαν καλές σχέσεις ανάμεσα στη διοίκηση και στον μεγαλομέτοχο.

Αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώσει κάποια στιγμή. Προκαλεί ζημιά στην ομάδα και κουράζει τον κόσμο. Ας κάτσουν σε ένα τραπέζι να τα βρούν. Ο Πανιώνιος δεν μπορεί να πληρώνει τέτοιου είδους διαμάχες. Να δεχθώ ότι η κάθε πλευρά μπορεί να έχει τα δίκια της. Ας βρουν όσα τους ενώνουν γιατί η ομάδα πέφτει...
Η προσφορά του καθενός τώρα μετράει. Όχι όταν θα βρεθούμε στην δ'...

Και επιτέλους...ας σταματήσουν οι δηλώσεις...

stam είπε...

Πως αλλάζουν τα πράγματα! Οι Πανθηρες που την έπεφταν χοντρά σε Μπεο, Τσακιρη, Τσολακακη κ σια τώρα κάνουν τουμπεκι προφανώς για να μην διαταραξουν το κλίμα της αγαπημένης μας ομάδας. Στηρίζουμε Ελευθεροπουλο κ όλες τις επιλογές του για τα φιλαράκια του που έχουν μείνει χωρίς ομάδα.
Ο μαθητευομενος προπονητής μας έχει αναλάβει εν λευκώ, η διοίκηση αναλωνεται σε ανακοινώσεις χωρίς νόημα κ εμείς οι λοιποί παρακολουθούμε με το στόμα ανοικτό
Αυτή η χρονια που αρχίζει με τους χειρότερους οιωνούς προβλέπεται επεισοδιακή!

IWN1998 είπε...

Το έγραψα και στο blog μου και νομίζω είναι σωστό. Είναι σίγουρο ότι αν δεν τα έπαιρνε ο Τσακίρης, τα λεφτά θα δεσμεύονταν από άλλους, πχ Λεμονή, τους ξένους παίκτες.
Θεωρητικά μπορεί να είναι καλύτερο αν είναι να τα δεσμεύσει κάποιος, αυτός να είναι ο Τσακίρης. Αρκεί να τα βρούν επιτέλους αυτός και η διοίκηση. Δεν ήθελε τους Βεντούρη, Κατσιφαράκη και Couvra και δεν τους φέραμε. Η νυν διοίκηση μείωσε μπάτζετ και ρόστερ με μεγάλες περικοπές όπως ζήταγε όταν έδινε συνεντεύξεις και αυτός και ο κος Λιανός ότι θα βοηθούσαν αν άλλαζε ο τρόπος διοίκησης της ομάδας. Λεφτά του είναι βέβαια, τα κάνει ότι θέλει. Απλά έχει τη δυνατότητα να διαψεύσει όσους τον κακολογούσαν και τον κακολογούν. Ίσως έχει και τούτο μια αξία αν το καλοσκεφτεί. Εμφανίζεται εναντίον των γαυροφιλιών που φαίνονται να αναπτύσσονται στην ΠΑΕ αλλά τι εναλλακτική υπάρχει, δεν μας τη λέει. Ακόμα και πτώχευση να κάνουμε, πιθανότατα δεν θα μπορούμε να μπούμε στο προστατευτικό άρθρο. Άσε που μετά θα κυνηγάνε τα φυσικά πρόσωπα που ενεπλάκησαν στην ΠΑΕ...