Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Τελευταίο παγκόσμιο της σεζόν





Χθες κάναμε το τελευταίο μας παγκόσμιο για τη σεζόν 2011-2012. Έδρα το δημιουργικό ψητοπωλείο «Μάραθος» στη Ν. Ερυθραία (Σμύρνης 3 – καταπληκτική διεύθυνση;). Πρόκειται για ένα πάρα πολύ ωραίο μαγαζί, εξαιρετικά καλόγουστο και με φοβερή ποιότητα φαγητού. Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους φίλους μένουν κοντά ή και σε όσους απλά εκτιμούν το καλό φαγητό. Εξαιρετικά σουβλάκια (χοιρινά και κοτόπουλο) άψογα μαριναρισμένα και τρυφερά, πολύ νόστιμες χειροποίητες πατάτες, φανταστικό λουκάνικο και πρώτα πιάτα. Όπως λέει και ο εκ των ιδιοκτητών Πανιώνιος φίλος μας, η καλή ταβέρνα φαίνεται από το κρασί, την ελιά και τη φέτα. Κι εκεί τα κατάφερε άψογα. Την παράσταση έκλεψε η κεφάτη σερβιτόρα, πρώην αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής, η οποία ύστερα από παράκληση του ΑΜΑΝΑΜ δε δίστασε να κάνει ασκήσεις εδάφους στη μέση του δρόμου!!! Αυτά μόνο σε παγκόσμια γίνονται!!! Το σίγουρο είναι ότι το συγκεκριμένο μαγαζί θα σκίσει.

Το κακό της υποθέσεως είναι ότι ενώ παλαιότερα στα παγκόσμια μιλούσαμε αποκλειστικά και μόνο για τον Πανιώνιο, πλέον δεν έχουμε τι να πούμε. Ίσως γιατί δεν βλέπουμε πουθενά φως. Φαντάζομαι ότι δεν είμαστε οι μόνοι που έχουμε ξενερώσει τόσο πολύ. Αυτό πιστεύω ότι θα είναι ένα πρόβλημα που πιθανότατα θα αντιμετωπίσει η διοίκηση την καινούργια σεζόν. Ίσως να αποτυπώνεται ήδη από την κίνηση των διαρκείας…

Δύσκολη χρονιά έρχεται…Ευτυχώς που έχουμε και τα παγκόσμια!!!

12 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Πολύ ωραίο επίσης το κεμπάπ, το κοντοσούβλι και η μαλιτζανοσαλάτα φτιαγμένη με μελιτζάνα στα κάρβουνα...

Ποιός έφαγε το τελευταίο μαραθοπιτάκι;;; οέο;

amanAM είπε...

Το κοντοσούβλι δεν με ενθουσίασε, έχω φάει και καλύτερα. Μιας και κάνουμε κριτική.

Αυτά που ήταν καταπληκτικά, τα μαραθοπιτάκια, τα λουκάνικα (που είναι πραγματικά χωριάτικα χειροποίητα) που όμοια δεν έχω ξαναφάει τέτοια, η δε μελιτζανοσαλάτα έχει τρομερό ενδιαφέρον, έχει άποψη και ιδιαίτερη γεύση.

Τα σουβλάκια πραγματικά αφρός.

Οι πατάτες σπιτικές, άλφα ποιότηττας. Το λευκό κρασί επίσης πολύ καλό.

Το σέρβις πολύ καλό και γρήγορο.

Η σερβιτόρα όλα τα λεφτά, όμορφη, γυμνασμένη, ευγενέστατη. Εάν δεν ήμουνα παντρεμένος, θα έμπαινα σε πειρασμό...

br fun_atic είπε...

Έρχεται το 6ο;;;

Griniaris είπε...

Τα κρέατα εκπληκτικά,καλοψημένα και ζουμερά.Οι μπίρες παγωμένες.Άξιζε τον κόπο...
Τώρα για μελιτζάνες,σαλάτες και λοιπή βοσκή δεν με ενδιαφέρει...

Miltos@Chios είπε...

Πανιωνια Gourme κριτικη...Μετα πως γυρισατε κατω?Ειναι και μακρυα...

br fun_atic είπε...

Πλέον έχουμε το know how!!!

General Tanz είπε...

Φιλαρακια, σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια και για την παρουσια σας.Απολογουμαι για τις τυχον παραλειψεις η λαθη και υποσχομαι ακομη μεγαλυτερη βελτιωση την επομενη φορα, μια που το μαγαζι μολις σημερα κλεινει μια εβδομαδα λειτουργιας!
Και παλι χιλια ευχαριστω!!!

br fun_atic είπε...

Πολλοί πιστεύουν ότι ο Πανιώνιος έχει ελπίδες για τη σωτηρία γιατί άλλες ομάδες είναι σε χειρότερη κατάσταση.Αναμεσά τους ο ΠΑΣ.Σε φιλικό που έγινε σήμερα χάσαμε με 2-0 απο τον ΠΑΣ.Είναι νωρίς ακόμη ας έχουμε όμως στο πίσω με προς του κεφαλιού μας ότι μέχρι σήμερα κερδίσαμε στα φιλικά ομάδες κατώτερου επιπέδου.

amanAM είπε...

Δεν λέει κάτι το αποτέλεσμα. Σημασία έχει να παίζουν καλούτσικα και να μονταριστεί η ομάδα. Σε 25 μέρες αρχίζει το πρωτάθλημα.

Φυσικά ανησυχούμε όλοι. Δικαιολογημένα.

By the way, έκτακτο παγκόσμιο greek breakfast στα Σύβοτα Θεσπρωτίας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί, 29/7/2012. Greek breakfast ως γνωστό είναι ο φραπές με πολλά τσιγάρα.

http://www.panionios-gr.blogspot.gr/2012/07/blog-post_30.html

br fun_atic είπε...

Λύθηκε η συνεργασία με τον βοηθό προπονητή Τερεζόπουλο...Δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο εν μέσω μάλιστα προετοιμασίας

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

BR FUN_@IC, επιτέλους όταν δεν μας λες για κοντοσούβλια, μαλιτζανοσαλάτες, μαραθοπιτάκια, λουκάνικα και όλα τα σχετικά, που ποσώς μας ενδιαφέρουν, μάθε και το άλλο. Παραιτήθηκε ο τερζόπουλος από προπονητής Κ20 γιατί του επέβαλε η δοιηκηση να κράτηση έναν παίκτη που δεν του έκανε γιατί είχε άκρες ο πατέρας του και για ένα διάστημα υα μας έδινε τσαμπε ένα γηπεδακι για προπονήσεις. Αυτοί είναι οι ‘’πανιωναρες’’ που ενώ καναν κριτική τώρα δεν δέχονται και το έχουνε κάνει τσιφλίκι τους

br fun_atic είπε...

αν περίμενες λίγο για την ανάρτηση δεν θα αναγκαζόσουν να χρησιμοποιήσεις το συγκεκριμένο όνομα.