Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Η απάντηση Τσακίρη στην ανακοίνωση της ΠΑΕ που εκδόθηκε μετά την ανασκευασμένη δήλωση μέλους του ΔΣ ή αλλιώς η ζωή συνεχίζεται

Μετά από μπαράζ διαρροών στον τύπο, δηλώσεων διοικούντων,άτακτη ανασκευή αυτών, μεγαλόπνοα «ενωτικά» καλέσματα, η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ επανήλθε με επίσημη- αυτή τη φορά- ανακοίνωση (16/7/2012), λίβελο και πάλι προς τον πρόσωπό μου. Άλλη μία προσπάθεια να με χαρακτηρίσουν στη συνείδηση των φιλάθλων ως δράκο του «παραμυθιού» τους. Το παραμύθι όμως δεν έχει δράκο, έχει μόνο αριθμούς και έγγραφα και γι’ αυτό τελειώνει ΕΔΩ.

Τόσο οι σημερινοί νόμιμοι εκπρόσωποι της ΠΑΕ όσο και οι προκάτοχοί τους έθεσαν τις υπογραφές τους σε συμβάσεις που καθορίζουν τον τρόπο πληρωμής του προπονητικού κέντρου καθώς και της αποπληρωμής άτοκου δανείου που χορήγησα προσωπικά στην ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. Οι ως άνω κύριοι επέλεξαν την απευθείας εκτέλεση των συμβάσεων αυτών μέσω της Superleague, υπήρχαν κι άλλοι τρόποι…ΑΥΤΟΙ όμως επέλεξαν αυτόν τον τρόπο καταβολής!!!Και όμως σήμερα εμένα«θέλουν» δράκο…

Ποτέ δεν δέσμευσα ούτε ένα ευρώ, ενώ μου οφείλονται πολύ περισσότερα του ενός…. Ποτέ δεν μου καταβλήθηκε ούτε ένα ευρώ έναντι….

Αντίθετα, η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές -έως σήμερα- προς το προπονητικό κέντρο Απήλιον, όχι μόνο για μισθώματα αλλά για πλήρη παροχή υπηρεσιών άθλησης, ύψους 309.960€. Το ποσό αυτό αφορά οφειλές από τον Ιανουάριου του 2012 έως και τον τρέχοντα μήνα, ενώ μέρος αυτού και συγκεκριμένα ποσό 49.680 €, έχει ήδη αποδοθεί ως ΦΠΑ αν και ανείσπρακτος από την ΠΑΕ. Μάλιστα και το προπονητικό κέντρο όλους αυτούς τους 7 μήνες –προς γνώση σας- έχει εργαζομένους και προμηθευτές που πληρώνονται για να καλύπτουν αποκλειστικά της ανάγκες της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

Πέραν αυτών, εξ άτοκου δανείου που χορήγησα προσωπικά στην ΠΑΕ, πολύ μετά την αποχώρησή μου, εκκρεμούν ήδη ληξιπρόθεσμες οφειλές ύψους27.953,87 €, ενώ σε λίγες μέρες καθίστανται ληξιπρόθεσμα και άλλα ποσά.

Όλες τις ανωτέρω οφειλές όχι μόνο δεν έσπευσα να εισπράξω,αλλά επιπλέον διευκόλυνα πλειστάκις την ΠΑΕ με την κατά προτεραιότητα διευθέτηση άλλων υποχρεώσεων της, όπως προκύπτει και από σχετική μεταξύ μας αλληλογραφία. Και φυσικά ποτέ δεν τις κοινοποίησα δημοσίως…

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης υπό τον δούρειο ίππο της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έχει ποινικές και αστικές προεκτάσεις. Αν και οι συντάκτες της ανακοίνωσης μου δίδουν νόμιμο δικαίωμα να στραφώ αστικά κατά της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,ΔΕΝ θα το πράξω. Πλην όμως, θα καλέσω εξωδίκως την ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ να μου υποδείξει άμεσα τους συντάκτες της ανακοίνωσης για να στραφώ κατά αυτών ατομικά, αναφέροντας την αξιόποινη πράξη τους ενώπιον των αρμοδίων εισαγγελικών αρχών. Αν δε η ΠΑΕ τυχόν κωφεύσει, θα στραφώ κατά του νομίμου εκπροσώπου της.

Για το ανωτέρω σίριαλ δεν θα προβώ σε κανένα χαρακτηρισμό,χωρούν πολλοί όμως, και τους αφήνω στους φίλους του Πανιωνίου, εντός και εκτός εισαγωγικών κατά τον «ενωτικό» διαχωρισμό των νυν διοικούντων!!!


Αθήνα, 17/7/2012

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ
Σχόλιο: Αυτό που ουσιαστικά λέει ο κος Τσακίρης είναι ότι με το που άσκησε ένα συμβατικό δικαιωμά του δέχθηκε πόλεμο λάσπης ως προς την αγάπη του για την ομάδα. Αν κατάλαβα καλά από τις επίσημες ανακοινώσεις της ΠΑΕ ή μελών της, ο κος Τσακίρης θα δέχεται ύβρεις κάθε φορά που δεν διευκολύνει οικονομικά την ομάδα και από την ανακοίνωση του κου Τσακίρη ότι θα προβαίνει σε οικονομικό εμπάργκο κάθε φορά που δέχεται ύβρεις. Απ όλη αυτή την ιστορία ζημιωμένη θα βγει η ομάδα. Εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα να διαβάσω άλλη φορά ανακοίνωση της ΠΑΕ. Θα ήθελα να τοποθετηθεί το Δ.Σ του ερασιτέχνη που είναι εκλεγμένο ή έστω μέλη του. Θέλω να ακούσω την τοποθέτηση ανθρώπων που εκτιμώ για τον δρόμο που έχει πάρει η ομάδα. Για τους λόγους που έχουμε φτάσει σε αυτή την εσωτερική κόντρα που θα μας οδηγήσει στη διάλυση... Όχι, την ευθύνη δεν την έχει η ΠΑΕ. Κάποιοι στο ΔΣ της σήμερα είναι και αύριο δεν θα είναι. Η ευθύνη ανήκει στον ερασιτέχνη που πρότεινε και διόρισε το συγκεκριμένο ΔΣ ΠΑΕ.

23 σχόλια:

br fun_atic είπε...

είναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό...

br fun_atic είπε...

ουσιαστικά σήμερα, με το προηγούμενο άρθρο, εξήγησα τον λόγο που εκτιμώ και αγαπώ τον Τσακίρη. Όχι για τα πολλά χρήματα των μεταγραφών, αλλά για το παιδικό 50αρικο...Αυτό με άγγιξε πραγματικά γιατί είχε να κάνει με τη συνέχεια του Πανιωνίου.

Από την άλλη, αν εξαιρέσω μερικούς περίεργους, στη διοίκηση υπάρχουν άνθρωποι που αγαπώ και εκτιμώ επίσης.

Πως έχουν καταφέρει να τα κάνουν τόσο σκατά είναι άξιο απορίας.

Όταν η ομάδα πέσει κανείς δεν θα χαίρεται. Γι αυτό κοιτάξτε να τα βρείτε...

zamis είπε...

Γνωμη μου ειναι οτι η μονη λυση πλεον ειναι να απομακρυνθουν απο την παε αυτοι με τους οποιους ο Τσακιρης εχει προβλημα.Μετα πρεπει να παρει το μπαλακι.Και ολοι μαζι να βαλουμε πλατη.

br fun_atic είπε...

πρόσεξε ένα τεχνικό πρόβλημα

υποθετικό σενάριο: όταν χρωστάς στην εφορία έχεις ευθύνη. Εκτός κι αν είσαι λαμόγιο ή υπέργηρος. Στην πρώτη περίπτωση αντιμετωπίζεις μόνο το φάσμα της φυλακής, ενώ στη δεύτερη ούτε καν αυτό.

Όταν αναλαμβάνεις την διοίκηση διορισμένος με απόφαση πρωτοδικείου δεν ευθύνεσαι προσωπικά για τα παλιά χρέη προς το δημόσιο αλλά μόνο για τα δικά σου. Το θέμα είναι ότι στην περίπτωση αυτή πρέπει να έχεις τα λεφτά για να εξοφλήσεις ή να διακανονίσεις τα παλιά, ώστε να μην δημιουργείς οφειλές για τις οποίες ευθύνεσαι ο ίδιος. Με λίγα λόγια για να μην μπλέξεις πρέπει να ξελασπώσεις τον προηγούμενο.

Το ίδιο ισχύει και για την επόμενη διοίκηση, με τη διαφορά ότι αυτή πρέπει για να ξελασπώσει η ίδια να ξελασπώσει πρώτα τις δύο προηγούμενες.

Ποιός λοιπόν θα βρεθεί να ξελασπώσει δύο διοικήσεις χωρίς συγκεκριμένη πλάτη από πίσω του;;;

Αλέξης Μαστρογιάννης είπε...

br,
προσωπικά εγώ, ο άσχετος πανιώνιος φίλαθλος, ο οποίος έχει να παρακολουθήσει την ομάδα (από το γήπεδο) από το ματς με τον ατρόμητο - 3 χρόνια πριν- πιστεύω (ίσως αγνόωντας πράγματα και γεγονότα;) τον Τσακίρη. Κι αυτό γιατί (χωρίς να "αγιοποιώ" τον επιχειρηματία Τσακίρη) μου φαίνεται ότι λέει την αλήθεια. Βάσει αυτού, λοιπόν,απορώ γιατί αυτός ο πόλεμος με τον τον Τσακίρη όταν ο σύλλογος έχει μεγαλύτερα και σπουδαιότερα ζητήματα 0να ασχοληθεί;

IWN1998 είπε...

Προφανώς οι "περίεργοι" της ΠΑΕ πρέπει να τρελλάθηκαν για να πουν ότι δέσμευσε ο Τσακίρης χρήματα, ενώ δεν τα δέσμευσε γιατί θαρρώ ότι το αρνείται ο κος Τσακίρης και απειλεί με μηνύσεις.
Λυπάμαι αλλά η μόνη λύση είναι να φύγουμε από το Απήλιο και να πάμε σε νέα διοίκηση Πρωτοδικείου. Όλα τα άλλα επιτείνουν το αλληλοφάγωμα.

Griniaris είπε...

Τα δικά μου συμπεράσματα:

H διοίκηση απαξιώνει την ομάδα με κάθε δυνατό τρόπο,ενδιαφέρεται να βγάλει ανακοινώσεις μόνο για την κόντρα με τον Τσακίρη σε τέτοιο βαθμό που να χαρακτηρίζεται ύποπτο.
Ο Τσακίρης,αν κρίνω και από την ανακοίνωση,συνεχίζει τη συμπεριφορά παιδιού.
Λιανός και λοιποί "πλούσιοι" Πανιώνιοι οπαρακολουθούν απαθείς.
Ο Ελευθερόπουλος άρχισε ήδη να φέρεται σαν Μουρίνιο.
Και κάπως έτσι στρώνεται σιγά σιγά το κόκκινο χαλί για τον Αχιλλέα.
Και κάπως έτσι αρχίσατε να προκαλείτε αηδία στον κόσμο...

ΥΓ.Και μην ξανακούσω την καραμελίτσα της διοίκησης Πρωτοδικείου,γιατί εμένα δεν ήρθε κανένας Πρωτοδίκης να με ρωτήσει αν ήθελα να μπω στη διοίκηση...

John - Singapore είπε...

Είναι καθαρή λάσπη για εμένα. Η ΠΑΕ τον κατηγορεί, ο Τσακίρης το αρνείται, αν η ΠΑΕ βγάλει στην δημοσιότητα το έγγραφο που αποδυκνύει ότι ο Τσακίρης τα δέσμευσε τα χρήματα τελειώνει το θέμα και τελειώνει και ο Τσακίρης. Αν δεν το αποδείξει τότε καταλαβαίνουν όλοι ότι λασπολογούν και δεν έχουν ιδέα ποιός δέσμευσε τα χρήματα. Στην πρώτη περίπτωση ο Τσακίρης τελειώνει όχι γιατί τα δέσμευσε αλλά γιατί ψεύδεται. Στην δεύτερη ελπίζω σε μια αντρίκεια συγγνώμη απο την ΠΑΕ και άμεση αποπομπή των συντακτών της ανακοίνωσης. Διαφωνώ με την άποψη να μήν δούμε άλλη ανακοίνωση απο την ΠΑΕ. Είμαι υπέρ της Νέμεσης διότι δεν είναι ούτε σωστό ούτε δίκαιο να περάσει η κατάσταση στα ψιλά με κουκουλώματα. Να πάρει θέση ο Ερασιτέχνης και να δούμε ΟΛΟΙ τους συντάκτες και τους υπεύθυνους. Βαρέθηκα να διαβάζω για κόντρες και ίντριγκες που μένουν θολές και δημιουργούν εντυπώσεις.

br fun_atic είπε...

πως εχουν τα πράγματα: 1. στο ταμειο δεν υπάρχει μία.

2. για τον λόγο αυτό ήθελε η ΠΑΕ να κάνει προετοιμασία στο Απήλιον

3. Για λόγους ασφαλείας (ουσιαστικά χρειάζονταν ενας υπεύθυνος ασφαλείας) δεν δόθηκε το Κορωπί.Το θέμα είναι σοβαρό, όταν χρειάζεται αστικός υπεύθυνος...

4. Η ομάδα αναγκάστηκε να κάνει αλλού προετοιμασία, άρα να διαθέσει χρήματα που είχε απόλυτη ανάγκη.

5. Η παε οφείλει χρηματα στον κο Τσακίρη, τα οποία έπρεπε να εισπραχθούν τώρα και με αυτό τον τρόπο (συμφωνία).Η απίτηση ήταν γνωστή και προγραμματισμένη καθώς θα εισπράττονταν από τα τηλεοπτικά δικαιώματα...

6. Ήταν δικαιωμά του να μη δώσει το Κορωπί, όπως και να εισπράξει τα χρήματα. Από την άλλη στην ΠΑΕ έχουν την πικρία ότι θα μπορούσε να τους διευκολύνει.

7. Κάποιοι από αυτούς που έχουν πικρία τον έχουν βρίσει σκαιότατα. Άρα έχει δίκιο να μην τους πάει...

Με λίγα λόγια όλοι έχουν δίκιο.

Στο σημείο αυτό εκδίδονται ανακοινώσεις και αποστέλλονται εξώδικα (εγώ πάντως εξώδικα με δράκους και Ροβεσπιέρους - τ' ακους Κασπάροφ;;;; - δεν θα έστελνα που να με πατούσε νταλίκα) τα οποία απλά ρίχνουν λάδι στη φωτιά.

Ρε συ costix μήπως είναι δυνατόν να τους μαζέψουμε σε ένα παγκόσμιο για να τελειώσουν κάποια στιγμή οι παρεξηγήσεις;;;

Πέφτουμεεεεεε ρεεεεε

br fun_atic είπε...

εντάξει, είναι λίγο αδερφίστικο τραγούδι, αλλά ο στίχος ταιριάζει... Την ίδια ομάδα αγαπάμε...Είμαστε τόσο διαφορετικοί, όμως έχουμε το ίδιο πάθος... Εφοπλιστές, χτίστες, πωλητές εσωρούχων, δικηγόροι, χούλιγκαν, ναυλομεσίτες, καργιόλιδες που υποχρεώνουμε τους φίλους μας να βλέπουν για άλλη μία φορά παρά τη θέλησή τους τους 4, φαρμοκοποιοί, ΑΜΑΝΑΜ (μια κατηγορία από μόνος του) κ.λ.π

http://www.youtube.com/watch?v=VoFv3mVywu8

br fun_atic είπε...

άσχετο. Ο Τζίγκερ μεταβίβασε τις μετοχές του στο σωματείο Παναθηναική συμμαχία. Έτσι γίνονται οι δουλειές. Πρώτα δημιουργείς σωματείο, εγγράφεις μέλη, σου πληρώνουν συνδρομές και μεταβιβάζεις. Στην περίπτωσή μας οι 35 γέροντες βρέθηκαν με το 75 % μιας ΠΑΕ, τη στιγμή που περιμένουν το ΕΚΑΣ για να πιούν δεύτερο καφέ στο μέμπερς...Τι να λέμε...

zamis είπε...

Πως ειναι δυνατον να συναλλαχθεις με αυτους που σε εχουν βρισει σκαιοτατα,αγαπητε(ενωτικα φερομενος αντιπαρερχομαι τους χαρακτηρισμους σου)brf?

Costix είπε...

Δυστυχως πολυ πικρα, αδελφια.
Και δεν φαινεται πουθενα στον οριζοντα σανιδα σωτηριας.
Παντως στο Παγκοσμιο μεσα ειμαι, αν και απο οτι φαινεται δεν υπαρχει καμμια ελπιδα.
Φιλακια σε ολους απο το Rodia branch.

br fun_atic είπε...

@ ZAMIS
ώστε αναγνωρίζεις την ευθύνη σου για το μαρτύριο που μας υποβάλεις καλοκαιριάτικα...Κάτι είναι κι αυτό...

br fun_atic είπε...

Αρχές Αυγούστου σου έρχομαο costix

br fun_atic είπε...

Branch ??? πάλι τρέχει το γκαρσόνι μπουκλάκια μου;

zamis είπε...

τι αναγνωριζω, εδω μπινελικωνω τον εαυτο μου καθε μερα..

br fun_atic είπε...

κάθεσαι να το δεις όμως;;;

zamis είπε...

ειπα οτι αυτομπινελικωνομαι οχι οτι ειμαι μαζο..

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Είμαι ο Κρεμάλας!
Αυτό που εχω να πω είναι ότι αυτοι της διοικησης πρεπει να φανε πολύ ξυλο γιατι εχουν κανει πολλές μαλακιες. Ειμαι φιλους με ολους τους Πανιωνιους. Και με τους πάνθηρες για να πουλάω νταιλικι και με τους ιωνες για να μπαίνω τσαμπα και με τη λεσχη για να με φτυνει ο λεστερ και να βλέπω τσαμπα τα ματς από τη νοβα και να μην πληρώνω ούτε καφε, όπως θα έκανα σε καφετέρια.
Η απόφαση να μείνουμε κατηγορία έφερε μεγάλη στεναχώρια στο Μέμπερς και στα περιξ στέκια. Κάτι μούρες μέχρι το πάτωμα έβλεπες χτες το απόγευμα . Ξυδάκι 'πανιωνάρες'
αυτα εχω να πω...τιποτα αλλο

ΥΓ. ΓΚΛΕΖΑΚΟ ΚΟΥΦΑΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΡΕΜΑΛΑ

ΥΓ. 1 ΤΣΑΚΙΡΗ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ. ΔΙΩΞΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΕΣΥ ΠΙΣΩ

ΥΓ. 2 ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΝΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΤΟΝ ΤΥΡΟΠΙΤΑ. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ

ΥΓ. 3 ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΑΜΕ

ΥΓ. 4 ΚΑΜΠΑΝΟΠΟΥΛΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ…. ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑ:

ΥΛΙΚΑ: 1 ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΠΑΠΑΡΔΕΛΕΣ (450 ΓΡ) 1 1/2 ΚΙΛΟ ΤΡΙΜΜΕΝΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ 3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ 1 ΠΡΕΖΑ ΒΑΣΙΛΙΚΟ 1 ΠΡΕΖΑ ΘΥΜΑΡΙ 1 ΠΡΕΖΑ ΡΙΓΑΝΗ.

br fun_atic είπε...

Ανοίξτε κανένα mailbox...

br fun_atic είπε...

Πάει ο Μπιελάνοβιτς

br fun_atic είπε...

Νίκη με 2-0 στο πρώτο φιλικό. Πάλι καθάρισε ο Φανούρης!!!