Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Απόλυση Δημήτρη Τερεζόπουλου


Χθες διάβασα για την απόλυση του Δημήτρη Τερεζόπουλου. Επειδή δεν ήξερα πολλά πράγματα, έψαξα, ρώτησα και έβγαλα κάποια χρήσιμα συμπεράσματα.

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος είχε δουλέψει προ ετών στην εφηβική ομάδα του Πανιωνίου, φέρνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα (αν δεν κάνω λάθος είχε πάρει πρωτάθλημα). Απολύθηκε με την έλευση των Ιταλών που ανέλαβαν τις ακαδημίες και του Καρατζά. Ασφαλώς και δεν έμεινε άνεργος, αφού είχε επιδείξει σημαντικό έργο. Προσλήφθηκε αμέσως στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, όπου μέσα σε τέσσερα χρόνια πήρε τρία πρωταθλήματα. Επέστρεψε φέτος στον Πανιώνιο δείχνοντας από την αρχή πολύ καλά δείγματα δουλειάς στην Κ20. Το ταλέντο του στην προπονητική το παραδέχονταν τόσο άνθρωποι που είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί του όσο και παίκτες της πρώτης ομάδας που για διάφορους λόγους προπονήθηκαν μαζί του.

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου για την απόλυσή του ήταν λακωνική. Αυτό σημαίνει ότι για άλλη μία φορά θα αρχίσουν να πλανώνται φήμες. Άλλοι λοιπόν υποστηρίζουν ότι την απομάκρυνση του Τερεζόπουλου απαίτησαν δύο γονείς που ενώ συμβάλλουν με κάποιο τρόπο στον Πανιώνιο, είδαν τα παιδιά τους να μην παίρνουν ευκαιρίες από τον προπονητή, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι την απόλυσή του απαίτησε ο κος Ελευθερόπουλος, για λόγους που ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί. Το ζήτημα είναι ότι, όπως κι αν έχουν τα πράγματα ο Πανιώνιος έχασε ένα πολύ αξιόλογο στέλεχος, το οποίο θα μπορούσε να αναδείξει παίκτες από την Κ20 ομάδα, που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη. Μετά την απομάκρυνση Τερεζόπουλου, δεν θα ήταν περίεργο αν βλέπαμε μαζικές αποχωρήσεις παικτών από τις ομάδες υποδομής…

15 σχόλια:

amanAM είπε...

Η κατάσταση που περιγράφεις, δεν ακούγεται πρωτάκουστη. Το πρωτάκουστο θα ήταν, να αφήνανε ήσυχο έναν προπονητή με αξία, να κάνει την δουλειά του.

br fun_atic είπε...

εδώ είναι ακόμη χειρότερα τα πράγματα. Φέρνεις έναν προπονητή με αξία, τον οποίο άδικα είχες διώξει και τελικά καταλήξαμε και αφού έδωσε σπουδαίο δείγμα γραφής σε άλλη ομάδα τον ξαναφέρνεις για να τον διώξεις μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Ο Τερεζόπουλος δεν έφυγε γιατί ήταν απλήρωτος. Απλήρωτοι είναι όλοι άλλωστε. Έφυγε γιατί κάποιος το απαίτησε.

Αν φτάσαμε στο σημείο ένας - δυο γονείς να καθαρίζουν στεγνά τον προπονητή της Κ20, τότε έχουμε πέσει πολύ χαμηλά.

Αν τον καθάρισε ο Ελέ, τότε πρέπει να μάθουμε τον λόγο...Δεν μπορώ να ξέρω αν υπάρχουν προσωπικοί λόγοι. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Τερεζόπουλος έχει δείξει δείγμα γραφής ως προπονητής. Άλλοι πάλι όχι...

Αν κάποιος πρέπει να βρει σώνει και καλά κάτι θετικό στην ιστορία, είναι ότι υπήρξε μικρή μειοψηφία στην ψηφοφορία του ΔΣ για την απομάκρυνση Τερεζόπουλου. Πάλι καλά...

br fun_atic είπε...

συνέντευξη Σάμαρη:

http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=18760&catid=5

άντε ρε Ανδρέα να τα δούμε όλα αυτά που λες... Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω με ποιό τρόπο υπήρξε πάντρεμα νέων και έμπειρων, γιατί βασικά δεν έχω καταλάβει ποιοί είναι οι έμπειροι της ομάδας...Φαντάζομαι ότι μιλάς για Ρόβα, Ρόκα, Κουλοχέρη, Φανούρη, Μιλοβάνοβιτς και Ανδράλα...Μάλιστα...

Μακάρι Ανδρέα να έχεις εσύ δίκιο, αλλά φέτος αντί να τα βλέπουμε όλα κόκκινα και μπλέ, έχουμε αρχίσει να τα βλέπουμε μαύρα...Κορακί μπορώ να σου πω...

br fun_atic είπε...

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει πως η πώληση εισιτηρίων διαρκείας με δόσεις, παρατείνεται μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Σκοπός φυσικά είναι να δοθεί η δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους της ομάδας, μέσα σε αυτή την οικονομικά δύσκολη εποχή, να προμηθευτούν με ευνοϊκούς όρους εισιτήρια διαρκείας.

Για το λόγο αυτό συνεχίζεται καθημερινά (08:00-20:00) η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Η αγορά εισιτηρίου διαρκείας μπορεί να γίνει με πέντε άτοκες μηνιαίες δόσεις, χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση πιστωτικής κάρτας ή καταβολής του αντιτίμου σε τράπεζα.

Επίσης ανακοινώνεται πως τα εισιτήρια διαρκείας στη θύρα VVIP κοστίζουν πλέον 2000 ευρώ από 2500 που ήταν η αρχική τους τιμή.


Θύρα 2: 150 ευρώ (ετήσιο), 250 ευρώ (διετές).
Θύρα 4: 250 ευρώ (ετήσιο), 400 ευρώ (διετές)
Θύρα 7: 250 ευρώ (ετήσιο), 400 ευρώ (διετές)
Θύρα 5 Α, Γ: 400 ευρώ (ετήσιο), 700 ευρώ (διετές)
Θύρα 6 Α, Γ: 400 ευρώ (ετήσιο), 700 ευρώ (διετές)
Θύρα 5 Β: 800 ευρώ (ετήσιο), 1500 ευρώ (διετές)
Θύρα 6 Β: 800 ευρώ (ετήσιο), 1500 ευρώ (διετές)
VVIP: 2000 (ετήσιο)
Θύρα 3: Τα εισιτήρια της Θύρας 3 θα διανεμηθούν από τους Πάνθηρες

Διαρκείας ανέργων θα υπάρχουν εκπτωτικά, μόνο για τη Θύρα 2 με απαραίτητη προϋπόθεση την ύπαρξη ανανεωμένης κάρτας ανεργίας.

Οι τιμές της περιόδου 2013-14 προϋποθέτουν την ταυτόχρονη αγορά διαρκείας και για την περίοδο 2012-13.

Ούτε λόγος για παιδικά...

IWN1998 είπε...

Η άλλη άποψη για την αιτία:

http://www.sports-academies.gr/component/content/article/9-centralnews/4861-sports

br fun_atic είπε...

Απ' όσο γνωρίζω ο Τερεζόπουλος επέστρεψε πρόσφατως στον Πανιώνιο. Αν τα πράγματα έχουν έτσι, τόσο εκείνος όσο και ο σύλλογος γνώριζαν τα οικονομικά μεγέθη. Συνεπώς θεωρώ άτοπο να προσλαμβάνεις κάποιον σήμερα και αύριο να του προτείνεις μείωση. Τα συμβόλαια δεν σπάνε έτσι απλά (δεν δέχεσαι τη μείωση - σε διώχνω).

Κάτι που επίσης δεν λαμβάνει υπόψιν το δημοσίευμα που αναφέρεις είναι ότι ο Τερεζόπουλος έφυγε κατόπιν απόφασης του Δ.Σ (ψήφοι 8 υερ και 3 κατά απ' όσο γνωρίζω). Είναι προφανές ότι με τον τρόπο αυτό δεν λύνονται συνεργασίες όταν υπάρχει διάσταση στο οικονομικό.

Griniaris είπε...

Καλά,ψάχνετε λογική σε μια διοίκηση παραλόγου;Όποιος από τους δύο λόγους και να ισχύει(το οικονομικό,όπως εξήγησε και ο br,αποκλείεται)είναι αντιπροσωπευτικός της καφενειακής λειτουργίας της ΠΑΕ.Συγγνώμη για τα καφενεία αλλά τα μπουρδέλα έχουν πλέον οργάνωση.Για μένα είναι προφανές ότι έκανε υποδείξεις σε λάθος άνθρωπο...

br fun_atic είπε...

Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι απ´ ότι μαθαίνω ο προπονητής μας διατυμπάνιζε ότι ο Τερεζόπουλος ήταν δική του επιλογή και άριστος στην τακτική.Τελικά δεν πρόλαβε όχι παρέλαση ούτε την περιφορά της εικόνας της Παναγίας στην Τήνο!!!

br fun_atic είπε...

Μια που μιλάμε βέβαια για μειώσεις,μείωση αποδοχών έχει επιβληθεί σε όλους όλους τους εργαζόμενους;

amanAM είπε...

κάποιοι είναι στο απυρόβλητο, κάποιοι είναι ίσοι στο πρόβλημα, και κάποιοι s είναι πιο ίσοι από τους άλλους!!!

IWN1998 είπε...

Αν ήθελαν όμως να μειώσουν τα μειωμένα;

Katrinos είπε...

Ακόμα να καταλάβουν ότι χωρίς παιδικά χάνουν κ κανονικά διαρκείας? Αλλά μάλλον αυτό θέλουν , να είναι μόνοι τους ώστε να μην υπάρχουν μάρτυρες στα εγκλήματα που έρχονται .......

Katrinos είπε...

Τώρα. που το σκέφτομαι εφόσον οι κύριοι της ΠΑΕ δεν μας θέλουν, ίσως πρέπει τα οποία χρήματα έχουμε προς διάθεση να τα δώσουμε στο μπάσκετ . Δεν τρελλαινομαι για το άθλημα , αλλά η τίμια προσπάθεια που κάνει ο Λιανος πρέπει να βρει ανταπόκριση .

amanAM είπε...

μην διασπείρετε ειδήσεις για προβλήματα και παραλείψεις. Όλα πάνε καλά στην ΠΑΕ, και κάποιοι ψεύτες φέρνετε την καταστροφή για να δημιουργήσετε πρόβλημα. Εγώ θα χαρώ να δω να πέφτουν μηνύσεις σε όλους εσάς τους κακόπιστους σχολιαστές!!!

Τι θα πει παιδί ή μεγάλος? Το παιδί δεν καταλαμβάνει με τον κώλο του ένα κάθισμα κάποιας αξίας? Να πληρώσουν τα κωλόπαιδα, επειδή κάποιοι τεκνοποιούσανε για χάρη γούστου, να χάνει έσοδα ο Πανιώνιος?

Το σουβλάκι στο σουβλατζίδικο χρεώνεται διαφορετικά εάν το τρώει ένα παιδί?

Αλλά τέτοιοι είσαστε, κακόπιστοι και προπέτες!!!

br fun_atic είπε...

Σωστό.Σε κάθε παιχνίδι έχουμε sold out.Χάνουμε έσοδα από τα 50 κωλόπαιδα.Να πληρώσουν και μάλιστα αδρά