Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Ανακοίνωση ΠΑΕ Πανιώνιος

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον τεχνικό διευθυντή ακαδημιών, Γιάννη Παυλόπουλο.

Σχόλιο:Ο Γιάννης είναι πολύ φίλος μου.Δεν θα γράψω για το έργο του γιατί το ξέρουμε και το καμαρώνουμε όλοι. Ασφαλώς θα ήμουν ο τελευταίος που θα μιλούσε για την ιστορία του και την αγάπη του για την ομάδα. Θα πω μόνο ένα.  Οι αποφάσεις αιρετής διοίκησης ή διοίκησης πρωτοδικείου μιας ΠΑΕ χωρίς πραγματικό ιδιοκτήτη, πρέπει τουλάχιστον να βρίσκονται σε συμφωνία με το κοινό αίσθημα των φιλάθλων. Γιατί; Γιατί κανείς απ' όσους διοικούν δεν είναι πραγματικός ιδιοκτήτης αυτού που διοικεί.Όσοι λοιπόν διοικούν καλό θα ήταν να σκεφτούν αν οι αποφάσεις τους είναι προς το συμφέρον της ομάδας κι αν συμφωνούν με το κοινό αίσθημα των φιλάθλων. 

6 σχόλια:

ΜΟΝΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΡΕ είπε...

Εμένα φίλε μου με βρίσκει σύμφωνω,οκ δεκτώ το ότι είναι φίλοςς σου. Μπορείς να μου πεις πιο ήταν το έργο του τόσα χρόνια στον Πανιώνιο?

br fun_atic είπε...

Εσύ νομίζω ότι θα έπρεπε να το ξέρεις,κι αν δεν το ήξερες θα έπρεπε να το μάθεις.

ΜΟΝΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΡΕ είπε...

για βοήθησεμε φιλε μου, για πεσμου το έργο του

br fun_atic είπε...

αφού θέλεις θα στο πω

έχει διατελέσει τεχνικός διευθυντής, σκάουτερ και υπεύθυνος ακαδημιών. Είναι ο άνθρωπος που ουσιαστικά ανακαλύπτει τους παίκτες των ομάδων υποδομών.

Ασφαλώς παίκτες όπως ο Κολοβός και ο Σάμαρης δεν ήρθαν ουρανοκατέβατοι στον Πανιώνιο.
Έργο του ήταν η πρόοδος των ακαδημιών (φαντάζομαι ότι δεν αμφισβητεί κανείς την πορεία των ομάδων υποδομών στην μετά Μαλντέρα εποχή) που απολαμβάνουμε όλοι τα τελευταία χρόνια και είναι και δικό του έργο το ότι η ομάδα, μόνο πέρσι, έκανε 8 επαγγελματικά συμβόλαια σε παίκτες από τις μικρές ομάδες.

Φετος λοιπόν που δεν έχουμε μαντίλι να κλάψουμε και που αναγκαστικά θα στηριχθούμε σε παίκτες από τις υποδομές είχαμε την καταπληκτική ιδέα να διώξουμε και τον Τερεζόπουλο και τον Παυλόπουλο.

Θα ήθελα να ήξερα ένα πράγμα. Ο Παυλόπουλος, ο Τερεζόπουλος και κάθε άλλος που σχετίζεται με τις υποδομές είναι (ή θα έπρεπε να είναι) άμεσος συνεργάτης του πρώτου προπονητή. Αλήθεια, στέλεχος με εμπειρία και αποδεδειγμένο έργο παραμένει πλέον στην ομάδα;

br fun_atic είπε...

θα ήθελα να ήξερα βέβαια τις ενστάσεις σου για τον Παυλόπουλο. Το ότι δεν σου γέμισε το μάτι δεν είναι αρκετό.

ΜΟΝΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΡΕ είπε...

Ξαφνικά έγιναν όλοι Πανιωνάρες; Όλοι έιναι ευχαριστημένοι δηλαδή απο τον Παυλόπυλο; Αφού ήταν τόσο καλός τοτε γιατί τον έδιωξαν; Έχουν δημιουργηθεί κλήκες και στα ερασιτεχνικά;