Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Πανιώνιος - Κέρκυρα 0-1


Δεν θα γράψω πολλά για το σημερινό παιχνίδι, γιατί δεν έγινα πολλά. Ήμασταν μέτριοι στο πρώτο ημίχρονο, σε βαθμό ώστε να μπορώ να θεωρήσω ότι το σπαταλήσαμε, ενώ στο δεύτερο στοιχειωδώς απειλήσαμε την Κέρκυρα, η οποία, αν και μετριότατη ομάδα, ήταν καλά στημένη, μας είχε διαβάσει πολύ καλά (ελέω Μάντζιου), έκλεινε αποτελεσματικά τους διαδρόμους και κατάφερε να μας χτυπήσει στην μία και μοναδική ουσιαστική της αντεπίθεση. Η πρόθεση βέβαια του Μάντζιου να χτυπήσει το παιχνίδι είχε διαφανεί από τη διπλή αλλαγή...Μας την έκανε λοιπόν την κηδεία. Νομίζω ότι δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο γιατί έχουμε πετύχει κι εμείς ανάλογες νίκες... Κρίμα γιατί το σημερινό τρίποντο θα μας έλυνε τα χέρια, καθώς το πρόγραμμα από εδώ και πέρα δυσκολεύει πολύ.

Για άλλη μία φορά σε εντός έδρας παιχνίδι η ομάδα μας δεν μου έδωσε την εντύπωση ότι έχει στηθεί για να καθηλώσει τον αντίπαλο. Δεν το έχω κρύψει ποτέ ότι ο Καμπάνταης δεν είναι ο παίκτης που με τρελαίνει. Από την άλλη όμως δείχνει απελπιστικά μόνος του στην περιοχή. Όταν οι εξτρέμ μας είναι στατικοί, όταν όσες σέντρες γίνονται από τα πλάγια ψάχνουν ουσιαστικά τον απομονωμένο Καμπάνταη, δεν μπορείς να περιμένεις πολλά...Και όλα αυτά βέβαια ενώ το κέντρο μας είχε ενισχυθεί από δύο μπαλαδόρους (Μενδρινό και Ροβα) και όλοι μας περιμέναμε κάτι παραπάνω. Ίσως στα εντός έδρας παιχνίδια και με αντιπάλους αυτού του επιπέδου η ομάδα μας να πρέπει να αγωνίζεται με 4-4-2. Το 4-3-3 είναι δίκοπο μαχαίρι καθώς αποδεδειγμένα σε τέτοιου είδους  εντός έδρας παιχνίδια δεν δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες και ίσως να μην αξιοποιεί τις ικανότητες του Καμπάνταη. Ούτε είμαι ούτε θέλω να κάνω τον ειδικό, με τα λίγα όμως που γνωρίζω αντιλαμβάνομαι ότι οι ευκαιρίες που δημιουργούμε είναι λίγες. Το πρόβλημα αυτό καλύφθηκε από τις νίκες, νομίζω όμως ότι αντικειμενικά υπάρχει. Χρειάζεται λύση.

Δεδομένου ότι η απόδοση της ομάδας ήταν κακή, δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε διακριθέντες παίκτες.

34 σχόλια:

br fun_atic είπε...

διάβασα στο fb τα παρακάτω στατιστικά

‎70-30 κατοχή μπάλας,17-2 τελικές,15-2 κόρνερ και χάνεις

τελικά η στατιστική είναι ο καλύτερος τρόπος για να πεις ψέμματα...ποιές ήταν ρε παιδιά οι 17 τελικές γιατί θα τρελαθώ. Κατοχή είχαμε. Σωστό. Πόσες ουσιαστικές ευκαιρίες όμως δημιουργήσαμε;

Ron Barceló είπε...

και 5.25(!) αποδοσή το διπλό.

EndyS είπε...

Den mporw na pw tin omada kaki simera. 8a tin elega fliari.
Exoume provlima sto goal kai to gnwrizoume kai to 8ema einai pws 8a to diaxeiristoume.

PS1 Marazi to exw na kerdisei n omada me kosmo. Gia tin dinamiki tou antipalou o kosmos itan arketos kai n paradosi diatiri8ike
PS2 Telika den mporw na pw ti proteimw, na girizw zoxadiasmenos alla me 3 pontous opws me tin AEK, n' ikanopoinmenos apo tin prospa8eia alla nttnmenos opws simera......

br fun_atic είπε...

ασφαλώς οι βαθμοί και οι νίκες μετράνε.

dimosthenis είπε...

Από τις δυο ομάδες η μια κατέστρεφε, ό,τι η άλλη προσπαθούσε ανεπιτυχώς να φτιάξει. Θα συμφωνήσω ότι η ομάδα μας δεν είναι προετοιμασμένη (δεν έχει ίσως και τους κατάλληλους παίχτες) να αντιμετωπίσει με επιτυχία μια ομάδα με 11 παίχτες πίσω από την μπάλα, γιατί δε βάζει παίχτες μέσα στην αντίπαλη περιοχή εκτός από τα στημένα. Έτσι η Κέρκυρα με 0 ευκαιρίες σου έκανε ένα γκολ και σε κέρδισε. Κάποιος φίλαθλος φεύγοντας μονολογούσε πως η κ...φαρδία Ελευθερόπουλου τελείωσε. Όχι πως δεν την είχε αλλά ελπίζω προσπαθώντας να παίξουμε μπάλα θα είμαστε και στο μέλλον τυχεροί. Πάντως σε τέτοιες περιπτώσεις τα μπακ σου πρέπει να πατάνε περιοχή και ίσως ένα από τα σέντερ μπακ να έπαιζε δεύτερο σέντερ φορ. Μόνος του ο Καμπάνταης είναι που είναι λίγος και πάντα δεύτερος στην μπάλα χάθηκε εντελώς ανάμεσα σε 4. Οι αλλαγές εκ του αποτελέσματος ελάχιστα πρόσφεραν. Μάλιστα ο Αραβίδης ήταν σχετικά ο καλύτερος επιθετικός μας και στο τέλος έχοντας κάνει και τις τρεις αλλαγές δεν μπορούσες να ξεκουράσεις το σκασμένο Ρόβα. Να ελπίσουμε κάπου αλλού να πάρουμε το χαμένο τρίποντο.

EndyS είπε...

Σήμερα είχαμε ίσως την πιο νέα άμυνα στην ιστορία της Α' Εθνικής (την υπολογίζω γύρω στα 21 χρόνια) και ίσως μία από τις νεότερες στην ιστορία των πρώτων κατηγοριών της Ευρώπης.
Όσο κι αν χάρηκα που τα νέα αυτά παιδιά κέρδισαν κατά κράτος όλες τις προσωπικές μονομαχίες (ειδικότερα ο Αυλωνίτης) δεν μπορώ να μην διαπιστώσω ότι το γκολ το τρώμε από απειρία.
Αρχικά ο προσωπικός αντίπαλος του μετέπειτα σκόρερ βγαίνει πάνω στην μπάλα (εδώ φταίνε και τα αμυντικά χαφ) και κανείς από τους άλλους δύο αμυντικούς που μπορούν, δεν καλύπτουν το κενό. Ως αποτέλεσμα ενώ απομένουν τρεις αμυντικοί για τους δύο επιθετικούς που συμμετέχουν στην φαση, ένας επιθετικός βγαίνει μόνος του!!!!
Αυτό συμβαίνει γιατί ο άλλος κεντρικός αμυντικός μένει για να τους βγάλει οφσάιντ. Ο Σπυρόπουλος σαστίζει και τελικά δεν μένει στην ευθεία της άμυνας αλλά δίνει βάθος σε αυτήν. Έτσι ενώ η φάση μπορεί να τελειώσει εύκολα με δύο επιθετικούς εκτεθειμένους, τρώμε ένα σχετικά φτηνό γκολ.

Μου θυμίζει την πρώτη χρονιά του Σιόβα που είχαμε κινδυνέψει πολλές φορές από τα λάθη του, μέχρι την επόμενη χρονιά να είναι αυτός που τελικά μπορούσε.
Δυστυχώς φέτος δεν έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε έναν Λάτκα να μαζεύει τα λάθη και θα πρέπει να ενηλικιωθούν σύντομα οι μικροί.

IWN1998 είπε...

@Argy. Πια κανείς και ποτέ δεν μπορεί να είναι σίγουρος για αυτό που βλέπει...

IWN1998 είπε...

Αυτό ισχύει και για ότι ακούει βέβαια...
Ο κόσμος πάντως μίλησε με χειροκρότημα στο τέλος επικροτώντας την προσπάθεια και στηρίζοντας την ομάδα στα δύσκολα και τη γκέλα.

zamis είπε...

ρε τι πρωταθληματαρα ειναι αυτη,τριαρα ο πανθραξ παλι

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Έκτακτο δελτίο ειδήσεων προς όλους τους Πανιώνιους που πηγαίνουν στο γήπεδο. Προσοχή! Σύμφωνα με τελευταίες άκρως εμπιστευτικές αλλά διασταυρωμένες πληροφορίες η διοίκηση έχει εφοδιαστεί με ειδική μυστική συσκευή και μας ψεκάζει με ειδικό δηλητηριώδες αέριο που έχει σαν αποτέλεσμα να μας αποχαυνώνει και να μας μετατρέπει σε πειθήνια πρόβατα. Έτσι δικαιολογείται η αδράνεια που επικρατεί και η τέλεια έλλειψη κινητικότητας τις τελευταίες μέρες. Ειδικός επιστήμονας δήλωσε μάλιστα πως η ανάμιξη του αερίου αυτού με μπάφο αυξάνει την δραστικότητά του. Χειριστής της εν λόγω συσκευής είναι γνωστός ευτραφής σύμβουλος ειδικός από παλιά στον πόλεμο των αερίων.
Βέβαια, για να έχουμε να λέμε… ο Gayβρος νάναι καλά, εμείς κάπως θα βολευτούμε πάλι τελευταία στιγμή, όπως έγινε και με την φορολογική και την ασφαλιστική ενημερότητα. Αυτό είναι το κρυφό χαρτί του Πανιωνίου, κάπως τα καταφέρνει πάντοτε και επιβιώνει σαν τον λαϊκό ήρωα τον Καραγκιόζη.
δυστυχώς, Καταντησαμε το μαγαζακι των βαγγελαδων,των Λαζαρων,και του Βρεντζου......ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.......Δεν με ενδιαφερουν τα λεφτα κανενος.Με ενδιαφερει ο πανιωνιος να μην ειναι πατεριτσα κανενος βαγγελα.Με ενδιαφερει ο πανιωνιος να στεκεται με αξιοπρεπεια οπως μας δειχνει η ιστορια του.Αν γνωριζετε την ιστορια του πανιωνιου...

ΥΓ1 Μίχου μίχου σε παρακαλώ φέρε τον ρεκόμπα για να τρελαθώ!!!! Υ.Γ Μην κανείς τον κινέζο φέρε τον κινέζο

ΥΓ2 Προς τους γνωστούς σύμβουλους ταβλαδόρους. Δωρεάν Online Τάβλι στο gametwist.net.

ΥΓ 3 Για να μην ταλαιπωρείστε. Πίνω μπαφους και κάνω μπεε

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/587778

ελπίζω να μην εννοεί ο κόουτς ότι μόνο οι παίκτες έκαναν λάθη...

Ron Barceló είπε...

και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο...'υπέρβαρος' συνεχίζει και τα κολλάει από τα κόρνερ.

http://www.sportdog.gr/article/133068/i-mpala-den-ksexnietai-binteo

Panionara είπε...

Ναι γι αυτό έφυγε, επειδή ήταν 'υπέρβαρος'!

Miltos@Chios είπε...

Δημητρη ελειπες το Σαββατο...και χασαμε!Ελπιζω με τον γαβρο να παρευρισκεσαι!

zamis είπε...

Μιλτο,πες μου ποσο θες το σκορ να το κανονισω:)

Miltos@Chios είπε...

Δημητρη καμία ομαδα δεν κερδιζει παντα.Στατιστικα ο γαβρος κανει 1-2 ηττες στον Α`γυρο.Γιατι να μην ειναι ετσι στις 15/12?

zamis είπε...

Ναι,ειναι κι εξι μερες πριν την καταστροφη του κοσμου!

Miltos@Chios είπε...

think positive my friend!

br fun_atic είπε...

θα έρθεις για το παιχνίδι;

amanAM είπε...

Μίλτο, ενημέρωσε μας για ποιά παιχνίδια σκοπεύεις να παρακολουθήσεις από κοντά, να τα παίζουμε στάνταρ διπλά να βγάλουμε κάνα φράγκο...

zamis είπε...

Αντωνη,για καλες αποδοσεις απευθυνσου στον Κελεπαπαγιανναρο.

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Βρε, Βρε πως τα φέρνει η ζωή…. Τι σου είναι η διαφορετικότητα Brfunatic!
Διαβάστε την ανακοίνωση που έβγαλαν πρόσφατα οι Ίωνες μετά το παιχνίδι "Εντος έδρας ήττα από την χειρότερη Κέρκυρα με 1-0. (http://www.iones1890.blogspot.gr/):

Ας θυμηθούμε όμως, τι έλεγαν τα παλικάρια πριν μερικά χρόνάκια τότε που δεν συμμετείχαν μέλη του στη διοίκηση….

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011
Πανιώνιος Κόσμος τεύχος 80,
Τίτλος: Money makes the world go round"

"Δεν θέλετε ή δεν μπορείτε; Εαν δεν θέλετε πρέπει να σας διώξουμε, αν δεν μπορείτε και έχετε ακόμα φιλότιμο φύγετε όσο προλαβαίνετε. Σε άλλες εποχές που διοικούσε το ίδιο παρεάκι όπως τώρα μας κράταγε περήφανους το μπάσκετ, ευτυχώς τώρα έχουμε το πόλο ( τη στιγμή που γραφονται αυτές οι γραμμές οι παίχτες του πόλο αν και απλήρωτοι τιμάνε τον ιστορικό). Δυστυχώς ενώ όλα τα τμήματα του ερασιτέχνη έχουν τα βλέματα τους στραμμένα στο τμήμα του ποδοσφαίρου, άνθρωποι αυτού του τμήματος σφυρίζουν αδιάφορα. Οι δε παίχτες διαλέγουν παιγνίδια για την καρριέρα τους, η δε διοίκηση ανίκανη και ανύπαρκτη στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι, αδύνατη να παραβρεθεί επίσημα στη κλήρωση των διαιτητών μέσω αντιπροσώπου της. Το παιγνίδι με τον παοκ δεν είναι τελικός για μας ούτε παιγνίδι ζωής ή θανάτου είναι παιγνίδι χωρίς επιστροφή την Κυριακή αλλάζουμε σελίδα και για αυτό είναι επιβεβλημένη η παρουσία όλων μας. Αυτό το παιγνίδι θα κρίνει και την μετέπειτα πορεία όλων μας. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ο τωρινός πρόεδρος θα αυτοκτονούσε τότε με τον Τσιαντάκη και προφατα θα παρατούνταν λόγω των γεγονότων με την παραχώρηση του γηπέδου στην αεκ. Δυστυχώς εμείς είμαστε αναγκασμένοι να τους περιμένουμε στη γωνία. Επειδή το μέλλον προμηνύεται δυσοίωνο προτείνουμε να δημιουργηθεί ένας λογαριασμός που θα τον ενισχύσουν όλοι οι πανιώνιο ώστε άμεσα να αναλάβουμε τις τύχες του συλλόγου. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως κατάφεραν μια ομάδα με φιλάθλους σε όλη την επικράτεια να τη συρρικωσουν ώστε να αποτελεί υπόθεση μιας μόνο πόλης. Είναι απαράδεκτο να παραμένουν οι εργαζόμενοι στα τμήματα υποδομής του ερασιτέχνη απλήρωτοι πέντε και έξη μήνες και οι άλλοι να κοιτάζουν μόνο τη σωτηρία του ποδοσφαίρου και την ανάδειξη του γυναικείου μπάσκετ και του γυναικείου βόλλευ. Δυστυχώς το πρόβλημα στο σύλλογο είναι σοβαρότερο και ευρύτερο. Οι διοικούντες στον ερασιτέχνη με τις ενέργειες και τις πράξεις τους ροκανίζουν το μέλλον του συλλόγου και τον οδηγούν στην απόλυτη απαξίωση. Οι προσπάθειες σωτηρίας της ομάδας από πρόσωπα του παρελθόντος θεωρούνται από μας σαν πισωγύρισμα"

ζαμπονοτυρόπιτας είπε...

Το θέμα το ανέξειξαν τα Φερμιονια και Μποζόνια και καλό θα ήταν να σχολιαστεί, νομίζω κ. Brfunatic θα είχε πιο ενδιαφέρον, από τις μπύρες και τα σουβλάκια….

br fun_atic είπε...

Φίλε μου τα σουβλάκια και οι μπύρες είναι πολύ σημαντικό πράγμα, ιδίως όταν συνοδεύονται από ανταλλαγή απόψεων ανάμεσα σε ανθρώπους που εκτιμώ.

Θεωρώ ότι τόσο εσύ όσο και ο Βασίλης θα έπρεπε να ξέρετε ότι οι άνθρωποι ΣΥΝΗΘΩΣ αλλάζουν ανάλογα με τις συνθήκες. Από τη στιγμή που οι Ίωνες είναι ένας ισχυρότατος πόλος της διοίκησης, περίμενες κάτι διαφορετικό;

Και για να μην λέμε μόνο για τους Ίωνες. Μεγάλη μερίδα των φιλάθλων έκραζε όλο το καλοκαίρι τον Ελέ επειδή είναι γαύρος. Τι ακριβώς κάνει σήμερα; Το αποτέλεσμα λοιΠόν (ή αλλιώς οι συνθήκες) άλλαξαν τις αντιδράσεις τους...

Δεν έχω λόγο λοιπόν να σχολιάσω τη δήλωσή τους. Θα σου πω μόνο ένα πράγμα:
Προσωπικά ότι έλεγα πριν ασχοληθώ με τα διοικητικά, τα έλεγα και όσο καιρό ασχολήθηκα αλλά και μετά. Απόδειξη ότι δημόσια πήρα θέση στο θέμα της πρόσληψης των έμμισθων συμβούλων, της υπερσυγκέτρωσης αρμοδιοτήτων, της λέσχης και άσκησα κριτική στον τότε προπονητή της ομάδας, γεγονός που πολλοί θεώρησαν άκομψο.
Σεβαστή η γνώμη τους αλλά έχω διαφορετική.

Είναι γεγονός ότι κάποια στιγμή (για λόγους που δεν θα ήθελα να αναφέρω) αναγκάστηκα να μειώσω τα κείμενά μου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι άλλαξα άποψη για πράγματα που ανέκαθεν υποστήριζα.

Miltos@Chios είπε...

Ναι, ειναι Σαββατο 15/12 στις 19.30.@ Αντωνη:για αυτο ακριβως διαλεξα αυτο το παιχνιδι.Χαμενο για χαμενο...

br fun_atic είπε...

@φίλε "πίνω μπάφους"

ο τεράστιος Αριστοτέλης Ωνάσης είχε πάντα μαζί του μια ατζέντα.Εκεί κρατούσε την εξής σημείωση μετά από κάθε ραντεβού: Πόσο χρόνο θα διέθετε στο ίδιο πρόσωπο την επόμενη φορά που θα το έβλεπε...

Αυτό σημαίνει ότι ασχολούμαστε όσο (και αν) αξίζει στον καθένα...

br fun_atic είπε...

τω costix

http://www.sday.gr/SDay-WebTV/Highlights/%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%89%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%9A%CE%B5%CF%81%CE%BA%CF%85%CF%81%CE%B1-0-1.aspx

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν κάναμε σπουδαίες φάσεις. Έχεις δίκιο βέβαια για το σουτ του Σάμαρη. Δεν το θυμόμουν.

br fun_atic είπε...

http://www.panionianea.gr/2012/10/blog-post_24.html

αν ζητήσει δεδουλευμένα δώστε του καμία σπαλομπριζόλα...

Griniaris είπε...

Όχι ρε γαμώτο.Πάνω που είχα αρχίσει να ελπίζω ότι με καμμιά δεκαριά προπονήσεις και καμμιά εικοσαριά κιλά παϊδάκια ακόμη,το Γενάρη θα μου έβγαζαν δελτίο.Κρίμα...

br fun_atic είπε...

Έφτασες κοντά πάντως...

br fun_atic είπε...

Νοκ αουτ ο Κουλουχέρης ( χειρουργήθηκε από τον κ Δαρα...) ο Μενδρινός και ο Καμπάνταης.

br fun_atic είπε...

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/263429-Paniwnios-Entyse-sta-kyanerythra-ton-Alfeio-Epitalioy

Σωστή κίνηση.Από το υλικό που φαίνεται ότι περισσεύει ας ντύσουμε και τους προπονητές των ακαδημιών μας που κυκλοφορούν σαν τους κατσαπλιάδες.

stam είπε...

Το ότι τον χειρουργησε ο Δαρας για καλό το γράφεις; Και να πω ότι δεν ξέρει ο Κουλουχερης ποιος είναι ο Δαρας;

br fun_atic είπε...

Φοβάμαι ότι αυτό δεν μπορώ να το απαντήσω :)