Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Πασάς στα Γιάννενα


Έχοντας πετύχει μέχρι και σήμερα τέσσερις νίκες στο πρωτάθλημα είχαμε μιλήσει αρκετές φορές για την κακή ποιότητα του ελληνικού πρωταθλήματος, για την εύνοια της τύχης και για το βατό πρόγραμμα των πρώτων οκτώ αγωνιστικών. Νομίζω ότι η σημερινή εκτός έδρας νίκη με ανατροπή μπορεί να αποδοθεί αποκλειστικά στην καλή απόδοση και στη σκληρή δουλειά. Ο Πανιώνιος υπήρξε σήμερα ουσιαστικός, επικίνδυνος και άξιος και για τον λόγο αυτό αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο στους παίκτες όσο και στην τεχνική ηγεσία. Θεωρώ ότι σήμερα έπιασε την καλύτερή του απόδοση στο πρωτάθλημα.

Είναι γεγονός ότι για δεύτερη φορά φέτος βρεθήκαμε πίσω στο σκορ στο πρώτο δίλεπτο του αγώνα. Το γκολ αυτό αποσυντόνισε την ομάδα μας, η οποία μέχρι και την ισοφάριση διατηρούσε την κατοχή της μπάλας αλλά δεν δημιουργούσε επικίνδυνες καταστάσεις.  Η καλή εκτέλεση όμως του πέναλτι από τον Φανούρη Γουνδουλάκη (το οποίο κέρδισε ο καλός σήμερα Καμπάνταης) ηρέμησε την ομάδα, με αποτέλεσμα να βελτιώνει διαρκώς την απόδοσή της. Η καλή πορεία συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο ο Πανιώνιος υπήρξε ακόμη καλύτερος και ουσιαστικός. Το γκολ του Λαμπρόπουλου μας έδωσε τη νίκη στους Ζωσιμάδες, που θα μπορούσε να είχε έρθει ευκολότερα αν μας είχε καταμετρηθεί και τρίτο γκολ, το οποίο μας αρνήθηκε ο επόπτης του αγώνα, σε μια ομολογουμένως βέβαια δύσκολη φάση.

Η ουσία είναι μία. Σε έξι αγωνιστικές έχουμε 15 (!!!) βαθμούς και υποδεχόμαστε εντός την Κέρκυρα. Με νικηφόρο αποτέλεσμα είναι πολύ πιθανό να κλειδώνουμε από τον Οκτώβριο (!!!) την παραμονή της ομάδας στην κατηγορία. Το σενάριο αυτό μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να αποδώσει ακόμη καλύτερα, καθώς δεν θα αγωνίζεται με άγχος.

Μου άρεσαν: Κορυφαίος του Πανιωνίου ο Περιστερίδης. Αν και φέρει μεγάλη ευθύνη στο πρώτο γκολ, εντούτοις κράτησε ανέπαφη την εστία του σε τουλάχιστον 2-3 πολύ επικίνδυνες φάσεις. Καλοί σε απόδοση οι Γουνδουλάκης, Καμπάνταης, Λαμπρόπουλος. Φιλότιμος ο Αραβίδης, προσωπικά θα προτιμούσα δίδυμο Κολοβού, Ντούνη. Ίσως βέβαια να μέτρησε το γεγονός ότι ο Αραβίδης βοηθάει πολύ και αμυντικά...
Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του Σάμαρη στην αρχική ενδεκάδα. Μπορεί να μην συνέπεσε με εξαιρετική απόδοση, έπεισε όμως ότι αν πάρει χρόνο συμμετοχής μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά.

Υ.Γ
Τελικά η Λέσχη Φίλων Πανιωνίου είναι το καλύτερο μέρος για να παρακολουθήσεις εκτός έδρας αγώνα.Έχει μακράν το ωραιότερο ποδοσφαιρικό σκηνικό με τα δεκάδες ενθύμια και τις φωτογραφίες, διαθέτει μεγάλη τηλεόραση και προτζέκτορα, θαμώνες με χιούμορ και είναι μακράν η φθηνότερη. Νομίζω ότι αξίζει την στήριξη του κόσμου.

30 σχόλια:

Katrinos είπε...

Είμαστε ταπεινοί . Αυτή η δήλωση τα λέει όλα . Μπράβο στα παιδιά κ ξύδακι σε όλους τους δημόσιοκαφρους που γράφουν για τη διαιτησία.

Μήπως ήρθε η ώρα κάποιοι που έχουν να βοηθήσουν ώστε να πληρωθούν έστω κ λίγα απο τα χρωστούμενα σε παίκτες κ υπαλλήλους ?

General Tanz είπε...

Τα γουρια δουλεψαν ακομη μια φορα. Ζουμε μεγαλες στιγμες!!!!!!!!
Συγχαρητηρια σε ολους!!

Endys είπε...

Την Παρασκευή μετά την ανακοίνωση ότι τελειώνει τον Όμο ήθελα να γράψω και να γκρινιάξω. Δεν χώραγε στο μυαλό μου ότι ο Αδράλας είναι καλύτερος του Σούλη και με τέτοια άμυνα που κατεβάζαμε έβλεπα πάλι πανωλεθρία.
Δεν το έκανα για γούρι και όσο κι αν αρχικά έβλεπα το σενάριο να επιβεβαιώνεται, τελικά όλα πήγαν καλά.

Τι κι αν ο Αδράλας ήταν κάποιες στιγμές για beach-soccer. Τι κι αν ο Περιστερίδης ήταν ώρες-ώρες για τα περιστέρια (στο πρώτο τετ α τετ έχει πέσει πριν σουτάρει ο αντιπάλος, ο οποίος έχοντας όλο το τέρμα άδειο την έριξε πάνω του!!!!)
Γύρνάμε με το τρίποντο και αυτό μετράει.

Καταπίνω λοιπόν τη γλώσσα μου και λέω ΜΠΡΑΒΟ σε Ελε και παίκτες για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα.
Επιτέλους έκανε και σωστές αλλαγές σήμερα.

br fun_atic είπε...

Εντός τέρματος ο Περιστερίδης είναι πολύ καλός.Εκτός τέρματος θα μάθει...Εδώ έμαθαν (;;;) άλλοι κι άλλοι.

zouri1 είπε...

νομιζω οτι μπορουμε πια να τρελαθουμε...

br fun_atic είπε...

όσο και να μου το ζητάτε, όσο και να με πιέζετε, παγκόσμιο ΔΕΝ κάνω

Katrinos είπε...

Αναγκαστικά παγκόσμιο θα μπορεί να γίνει πριν απο το παιχνίδι με το γαύρο.

br fun_atic είπε...

τίποτα, τίποτα...δεν ακούω τίποτα...ξέρουμε μέρα και ώρα με γαύρο;

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Γιατί δέν μπορεί να γίνει παγκόσμιο; συμβαίνει τίποτα;

Katrinos είπε...

Σάββατο 15/12 19:30 , τελεια μέρα .παμε σουρωμενοι κ ότι βγει

Griniaris είπε...

Δεν θέλω να γκρινιάξω σήμερα γιατί χάρηκα πάρα πολύ τόσο για τη νίκη όσο και για τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς.Έλα όμως που φαίνεται ότι πάει γούρι...

Μακάρι να του πάει έτσι μέχρι το τέλος αλλά τα λάθη συνεχίζονται.Ο Ανδράλας είναι επαναλαμβάνω επικίνδυνος.Αν θέλουμε να δούμε καμμιά καλή φάση,Μενδρινός-Σάμαρης πρέπει να παίζουν μαζί με πίσω τους Ρόβα-Ρόκκα.Για τη θέση του τερματοφύλακα προτιμώ να μη μιλήσω,ακόμη...

ΥΓ1.Μπράβο σε όλους.Ελπίζω με την Κέρκυρα να δούμε στο γήπεδο και τίποτα "ξεχασμένους"...

ΥΓ2.Τα παγκόσμια κύριε ανήκουν στο λαό τους.Ποιός είσαι εσύ που θα τα απαγορεύσεις;Σάββατο 20 του μηνός με Κέρκυρα 5.15.Ξεκινάμε κατά τις 10 και προλαβαίνουμε ίσα-ίσα...

zamis είπε...

Δλδ μονο οι ξεχασμενοι και οι γκρινιαρηδες βλεπουν οτι στο
30-35 μπορουσε ευκολα να ηταν 3-0,ε?

Unknown είπε...

Τελικά έχει άστρο ο ΕΛΕ. Σίγουρα κάνει και καλή δουλειά αλλά εάν σου βγαίνει διπλό και με ανατροπή με τον Πάρη (πιο αργός και από slow motion) Ανδράλα στα μετόπισθεν, τότε υπάρχει και αστεράκι. Οντως σήμερα το κοουτσάρισμα ήταν πολύ καλό, με έγκαιρες και σωστές αλλαγές και ίσως εάν παίξουμε με Κολοβό και Ντούνη στα "φτερά" θα κάνουμε πολλές ζημιές στην κόντρα στα εκτός έδρας.

br fun_atic είπε...

μου κάνει εντύπωση που δεν χρησιμοποίησε(όπως λέει και ο Γκρινιάρης)Σάμαρη και Μενδρινό.

Griniaris είπε...

@zamis
ναι,γεια σου...

Επειδή κάποιοι κάνουν ότι δε βλέπουν
ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑ 5.15.ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ......

Βαγγέλης είπε...

Οτι και να πω είναι λίγο! Αυτή η ομάδα είναι ομάδα! Μπράβο σε όσους εργάζονται σε αυτήν!

John - Singapore είπε...

Παράξενα πράγματα ζώ. Κοιτάω την βαθμολογία από πάνω πρός τα κάτω για να δώ: Πανιώνιος. Σε 6 μάτς έχουμε δεί να είμαστε τυχεροί, να είμαστε απράδεκτοι, να είμαστε καλοί, να είμαστε μέτριοι. Μπράβο στην ομάδα και τους συντελεστές της. Και έτσι για το γαμώτο θα πώ και εγώ την ...παριά μου. Δέν μου άρεσε ο Σάμαρης, ο Ανδράλας, ο Φανούραρος και ο Κομπλάνταης. Μου άρεσε ο πιάστουλας που έσωσε 2 που ήρθαν πάνω του, μου άρεσε ο Κούρος και ο Σπυρόπουλος. Ο Κολοβός όλο περιμένω οτι κάτι θα κάνει να πώ: "Α για αυτό όλοι λένε οτι ειναι ταλέντο" και όλο στο περιμενε είμαι...
Το φοβερό είναι οτι σιγά σιγα σε συνδυασμό και με τα άλλα αποτελέσματα θα αποκτήσουμε και διαφορά ασφαλείας... και να φέρουμε κανενά Χ ή να χάσουμε πάλι δευτερότριτοι θα είμαστε! Πρωτόγνωρα πράγματα! Άντε και μια καλή απόδοση με την Κέρκυρα για να απομακρυνόμστε απο τους υπόλοιπους. Και πάλι μπράβο στην ομάδα και στον Έλευθερόπουλο.

stam είπε...

Κάτι μας χρωστάει ο θεός φέτος η αλλιώς η τύχη του πρωταρη προπονητή. Βγάζει κ καλά στοιχεία η ομάδα αλλά όταν τρως παιδικό γκολ επειδή το τέρμα σου γλιστρησε, το σεντερ μπακ σου (ανδραλας) είναι για τα πανηγύρια, οι αντίπαλοι χάνουν το ένα τετ α τετ πίσω από το άλλο κ βάζεις 2 γκολ με 2,5 ευκαιρίες αρχίσεις κ σταυροκοπιεσαι να το πιστεψεις!
Ας το χαρούμε όπως είναι κ ας πιάσουμε την ευκαιρία τώρα που είμαστε σχετικά άνετοι να βελτιώσουμε σαν ομάδα. Μας αρέσει που τα παιδιά αυτά είναι ομάδα κ αυτό βγαίνει στους πανηγυρισμούς τους.
Ασε που μας κοιτάνε κάτι αεκακια κ κάτι αρειανα κ τους πιάνει κατάθλιψη.

zamis είπε...

Σωστος stam.

br fun_atic είπε...

ίσως είναι θέμα και καλού timing. Θέλω να πω ότι έχουμε μπροστά μας μια καλή φουρνιά νέων. Τους ξέραμε από την πορεία των u ομάδων τα προηγούμενα χρόνια. Άυτούς κάποιος τους βρήκε. Κάποιος του δούλεψε και προφανώς τους πρότεινε πέρσι (οκτώ επαγγελματικά συμβόλαια από την ομάδα νέων είναι αυτά). Άυτοί οι παίκτες λοιπόν που σε μια άλλη οικονομική συγκυρία δεν θα είχαν κάνει συμβόλαιο με τον Πανιώνιο αλλά θα έψαχναν ομάδα στην Γ' (βλέπε Λουκίνας) σήμερα έχουν την μεγάλη ευκαιρία να παίξουν και να αναδειχθούν. Σίγουρα, σε ένα άλλο πρωτάθλημα θα είχαν δυσκολίες να σταθούν. Στο συγκεκριμένο όμως τα καταφέρνουν καλά.

dimosthenis είπε...

Βαθμιαία βλέπω το κλίμα στο μπλοκ να βελτιώνεται. Ακόμα και οι πλέον γκρινιάρηδες και δύσπιστοι αρχίζουν δειλά δειλά να αναγνωρίζουν ότι στην ομάδα γίνεται συστηματική δουλειά, ότι οι παίχτες είναι μια γροθιά τόσο στις καλές όσο κυρίως στις κακές στιγμές. Όχι ότι δεν υπάρχουν αδυναμίες, το κεντρικό δίδυμο με Ανδράλα είναι ασυντόνιστο και με πολλές γκέλες (τρία τετατέτ οι γιαννιώτες φάνταζαν ομαδάρα στο πρώτο μισάωρο) και θα συμφωνήσω με τον Zamis ότι το σκορ θα μπορούσε να είναι 3-0. Ο τερματοφύλακας μαθαίνει σε εξόδους και μεις τρέμουμε. Ίσως εκτός έδρας χρειάζεται ένα ακόμη καθαρό αμυντικό χαφ να κλείνει τρύπες ίσως ο Ρόκας ή ακόμα και ο Ομο που μάλλον δείχνει ξένο σώμα. ΑΛΛΑ παρά τις κραυγαλέες αυτές αδυναμίες, αυτή η ομάδα έχει ψυχή, έχει ηθικό έχει πλάνο έχει τσαγανό και αυτό δεν μπορεί κανείς να το αγνοήσει. Πέρα από τις ξεχωριστές ικανότητες κάποιων παιχτών δεν μπορώ παρά να αποδεχτώ ότι ο φετεινός Πανιώνιος είναι κυρίως έργο Ελευθερόπουλου. Όποιος το αμφισβητεί εθελοτυφλεί. Όσο και αν μπορώ να του καταλογίσω κάποια λάθη επιλογών ή αλλαγών το έργο που παρουσιάζει είναι αξιοζήλευτο. Ο πρωτάρης έβαλε τα γυαλιά σε πολλούς έμπειρους που εμείς στην αρχή του πρωταθλήματος τους θέλαμε ως προπονητές. ΚΑΙ ο έμπειρος Κατσαβάκης παραιτήθηκε χθες ως αποτυχημένος ακολουθώντας τον επίσης έμπειρο Ουζουνίδη. Και η δικιά μας ομάδα διαμορφώνει χαρακτήρα νικητή, γυρίζει ματς κρατάει αποτελέσματα. Τα είπα και νιώθω υπερήφανος. Αυτή η ομάδα μας χρειάζεται όλους. Δεν περισσεύει κανένας, όλοι μια γροθιά, για την αναγέννηση του ιστορικού. Αν έβαζε και κανένας το χέρι στην τσέπη που έχει φράγκα θα ήταν όλα ιδανικά.

tor_is_dead είπε...

Σωστότατος ο Σταμ.
Εμένα δε μου αρέσει η ομάδα.Θα γκρινιάξω σήμερα για να μή γκρινιάζω στις στραβές.Φανούρης κουράζει.Αυτό το κολλημα με το Φανούρη δε το καταλαβαίνω με τίποτα.Σάμαρης δε δικαιολόγησε τη γκρίνια μας τόσο καιρό.Θα έπρεπε όμως να παίζει στο κέντρο με Μενδρινό και Ρόβα.Ήμαρτον με τον Αραβίδη.Αν θέλει σε αυτη τη θέση κάποιον να μαρκάρει μπορεί να βάλει τον Μενδρινό.Καπάνταης φουλ φιλότιμος.Βελτιώνεται συνεχώς.Έχασε το γκολ απο την κομπίνα όμως.Γενικά Μενδρινός και Ρόβας απιστευτο τρέξιμο και πολύ καλές μεταβιβάσεις.Οι πιτσιρικάδες όλοι δυνατοί.Ντάξει και για να χαλαρώσω λίγο και το κράξιμο τα καλα φέτος μάλλον είναι πιό πολλά απο τα κακά.Ψήνει που κάθε βδομάδα ανεβάζουμε φοτογραφίες με κυανέρυθρα τραίνα.

br fun_atic είπε...

φίλε dimosthenis.

τα μπλογκ έχουν ένα καλό. σε αυτά γράφουν άνθρωποι που αγαπούν την ομάδα, που δεν είναι επαγγελματίες που που βλέπουν το ίδιο παιχνίδι μαζί με άλλους φιλάθλους. Αυτό σημαίνει ότι συνήθως οι γνώμες όλων μας ζυμώνονται στο γήπεδο. Τεράστια η διαφορά από τον επαγγελματία δημοσιογράφο που παραμένει κλεισμένος στο μπουθ.
Νομίζω ότι όλοι μας προσπαθούμε να γράψουμε αυτό που βλέπουμε και όχι αυτό που μας πείθουν να δούμε.

Οι Πανιώνιοι έχουν ένα κακό. Στις νίκες είναι στον ουρανό και στις ήττες είναι στατάρταρα. Δεν υπάρχει μέσος όρος.

Νομίζω ότι σε όλα τα μπλογκ έγινε προσπάθεια από την αρχή της χρονιάς να κρατήσουμε χαμηλά τους τόνους.

Η αλήθεια είναι ότι και το πρόγραμμα ευνοεί και η τύχη έπαιξε τον ρόλο της (τυχη, άστρο - πες το όπως θέλεις).Σίγουρα παίζει τεράστιο ρόλο το πολύ χαμηλό επίπεδο.Το ότι η ομάδα όμως έχει συνέχεια είναι δείγμα καλής δουλειάς.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν πλέον και κάποια δεδομένα: 1. Οι παίκτες αυτοί δεν έπεσαν από τον ουρανό, αλλά κάποιος τους ανακάλυψε, τυς δούλεψε και τους παρέδωσε σε μεγάλο βαθμό έτοιμους (απόδειξη η πορείς τους τα προηγούμενα χρόνια στις u ομάδες) και κάποιοι άλλοι φρόντισαν να τους επεξεργαστούν σωστά.

Για μένα λοιπόν η μέχρι τώρα πορεία μπορεί να αποδωθεί και τη δουλειά που γίνεται χρόνια τώρα στις ακαδημίες και στη δουλειά που δείχνει να κάνει το τεχνικό επιτελείο.

Σε σχέση με άλλες ομάδες έχουμε ένα σημαντικό πλεονέκτημα. Οι νεαροί παίκτες γνωρίζονταν. Έπαιζαν μαζί σε μικρές ομάδες. Ο Αρης και η ΑΕΚ για παράδειγμα είναι λεγεώνες των ξένων (νέων)...Είναι πολύ δύσκολο να συνδέσεις όλους αυτούς.

Γι αυτό επιμένουμε εδώ και καιρό ότι εφόσον το υλικό που έχουμε δείχνει να ανταποκρίνεται, θα έπρεπε να ενισχυθεί από τους ξεχασμένους του πάγκου και της εξέδρας. Αν πετύχουμε γρήγορα τον στόχο της παραμονής μπορεί να ανοίξει μπροστά μας μια τεράστια ευκαιρία.

Η ευκαιρία αυτή λέγεται ευρώπη.Για την ώρα τρελό όνειρο. Μπορεί όμως να αποτελέσει λύση στα οικονομικά πρόβλήματα. Σε ένα τέτιο σενάριο όμως χρειάζεσαι οπωσδήποτε Τσακίρη. Για να μπορέσει να κρατήσει για τουλάχιστον μια χρονιά πολύτιμους παίκτες και να μπορέσει να τους πουλήσει καλά στο εξωτερικό...



Θεμιστοκλής είπε...

Μένω στην τελαυταία παράγραφο του σχολίου σου Br. Αν αποφασίσει κάποιος ιοκονομικά ισχυρός ν' ασςχοληθεί, αυτό ακριβώς πρέπει να κάνει. Σωστή χρήση του δικού μας υλικού. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο, όμως. Μόνον αυτό.
Αλλιώς μπορεί να καταλήξουμε πάλι να βλέπουμε "υπερβάσεις", που θα έχουν κατάληξη να αναγκάζονται πανάκριβοι παίκτες, τύπου Ρεκόμπα, να δίνουν το ματς της χρονιάς στη Λιβαδειά για την παραμονή, δυο- τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος.
Κρίμα που κανείς ισχυρός δεν το παίρνει ζεστά αυτό. Με τέτοια μαγιά δε χρειάζονται πολλά για να πετύχεις...

br fun_atic είπε...

αν η ομάδα τα πάει καλά και δεν έχουμε αλλαγές στο ελληνικό πρωτάθλημα προς χάριν των μεγάλων, μιά σειρά από παίκτες μας θα αποκτήσουν μεγάλη μεταπωλητική αξία.Αυτή γίνεται μεγαλύτερη όταν τους πουλάει κάποιος με γερό πορτοφόλι...

dimosthenis είπε...

Φιλε Br
Πράγματι ο ουρανός από τα Τάρταρα για μας τους Πανιώνιους απέχει μια τρίχα. Πριν ένα μήνα η πλήρης απαξίωση, τώρα όνειρα για Ευρώπη, Τσακίρης μεταπώληση παιχτών στο εξωτερικό.
Πόσοι από αυτούς που αγωνίζονται ως βασικοί είναι από τις ομάδες U;
Πολύ φοβούμαι ότι το Δεκέμβρη αν ΑΕΚ ΠΑΟ και Αρης πάνε κατά διαβόλου θα αλλάξουν τα δεδομένα του πρωταθλήματος

zamis είπε...

Σημασια λοιπον εχει να συνεχισεις να αξιοποιεις το απηλιον μαζι με σωστους προπονητες και scouting.

br fun_atic είπε...

Σπυρόπουλος,Κουρος,Ντούνης,Κολοβός.Υπάρχει επίσης ο άδικα ξεχασμένος Κοντοχρήστος,ο δανεικός Σταυροθανασόπουλος,ο πάντα χρήσιμος Κουρντι κα.Και ο Σάμαρης μπορεί να μην έπαιξε στις u πήραν όμως προϊόν καλού σκάουτιγκ.Δεν θέλω να νομίζετε ότι κάνω όνειρα Ευρώπης.Αν όμως κάτσει ένα τέτοιο σενάριο ο Πανιώνιος θα αποκτήσει μεγάλη εμπορική αξία.

John - Singapore είπε...

Όσο και να ακουστεί περίεργο και ανακόλουθο με προηγούμενα σχόλια μου, προσωπικά ελπίζω να μην ευαισθητοποιηθεί τωρα ο Τσακίρης. Όχι τώρα γιατί όλοι θα πέσουν αν τον φάνε και θα τον μαυρίσουν. Άν όπως λέτε υπάρχει έστω και κάποια πιθανότητα να γίνει ο Πανιώνιος σαν ΠΑΕ ελκυστικός σαν επένδυση τότε είναι η χρύση μας ευκαιρία να βρούμε νέους Πανιώνιους που να θέλουν να αναλάβουν. Πανιώνιους που δεν έχουν καεί και φθαρεί από ανακοινώσεις, διαπραγματεύσεις και άλλα ωραία της οικογένειας μας. Φρέσκα παιδιά στην ομάδα, φρέσκος προπονητής, έ άντε πάμε και για φρέσκα μυαλά στην Διοίκηση και στην χρηαματοδότηση.

Θεμιστοκλής είπε...

Σωστός ο John. Ο Τσακίρης συγκεντρώνει όλες τις προδιαγραφές για ν' ανεβάσει επίπεδο την ομάδα, θα πρέπει όμως να δοκιμάσει τελείως διαφορετικό τρόπο διοίκησης απ΄την προηγούμενη φορά. Και δεν είμαι καθόλου σίγουρος αν θα ήθελε κάτι τέτοιο. Υπερβάσεις τύπου Ρεκόμπα και φωστήρες τεχνοκράτες τύπου Κιντή φέρνουν καταστροφή, όχι ανύψωση.
Ειδικά σε ομάδες σαν τη δική μας...