Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Χορηγικό Πρόγραμμα Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Πανιωνίου


Μια πολύ καλή ευκαιρία για φθηνή και αποδοτική διαφήμιση είναι το χορηγικό πρόγραμμα των ακαδημιών του ποδοσφαίρου. Τα παιδικά πρωταθλήματα τα παρακολουθεί αρκετός κόσμος κάθε εβδομάδα, οι περισσότεροι δε είναι κάτοικοι όμορων ή κοντινών της Ν. Σμύρνης περιοχών. Είναι γεγονός ότι οι ομάδες του Πανιωνίου πάντα κεντρίζουν το ενδιαφέρον, καθώς αποτελούν υποδομές ομάδας πρώτης κατηγορίας. Το σημαντικό όμως είναι ότι οι Ακαδημίες του Πανιωνίου σημειώνουν επιτυχίες στα τουρνουά που αγωνίζονται.Ό,τι καλύτερο δηλαδή!

Υποχρέωση του χορηγού θα είναι, έναντι διαφήμισης στις φανέλες των παιδιών που θα αγωνίζονται κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο σε τουρνουά ποδοσφαίρου, η αγορά ενός πλήρους σετ εμφάνισης για κάθε ένα από τα παιδιά της ομάδας. Υπάρχουν διαφορετικά αγωνιστικά σετ. Η τιμή καθορίζεται ανάλογα με το σετ και τον αριθμό των παιδιών που λαμβάνουν χορηγία. Με λίγα λόγια, ο χορηγός που αναλαμβάνει περισσότερα παιδιά επιτυγχάνει καλύτερη συνολική τιμή. Με μικρό λοιπόν διαφημιστικό κόστος, ο χορηγός θα έχει σημαντική προβολή στα γνωστά τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου.  Εννοείται ότι οποιαδήποτε φωτογράφηση εντός της χρονιάς θα γίνει με την εμφάνιση του χορηγού.

Οι αγορά των εμφανίσεων θα γίνει από τον χορηγό από την μπουτίκ του Πανιωνίου, γεγονός που σημαίνει ότι ο Πανιώνιος θα ωφεληθεί έξτρα από το 10% του ακαθάριστου ποσού, καθώς σύμφωνα με την σύμβαση παραχώρησης κάθε αγορά από την μπουτίκ δίνει στον ερασιτέχνη το ως άνω ποσοστό. Άρα ο χορηγός ντύνει τα παιδάκια των ομάδων, βοηθάει οικονομικά τον δοκιμαζόμενο Ερασιτέχνη και πετυχαίνει την τόσο απαραίτητη για τις μέρες που διανύουμε προβολή.

 

Αναλυτική κατάσταση ομάδων που ζητούν χορηγό. Αναφέρεται το όνομα του προπονητή, το έτος γέννησης των παιδιών, και το τουρνουά

 

1. Βλάχος (2001-2002), 2 ομάδες, Τουρνουά Φωστήρα.

2. Κουρκουβέλας (2001) 1 ομάδα, Τουρνουά Φωστήρα.

3. Εμβολιάδης (2002-2003) 2 ομάδες, Τουρνουά Φωστήρα

4. Σαϊπάς (2002-2003) 1 ομάδα, Τουρνουά Φωστήρα

5. Χάιτας (2002-2003) 1 ομάδα, Τουρνουά Δημόπουλος

6. Λαμπαδηνός (2000-2001) 1 ομάδα, Πρωτάθλημα Φωστήρα

7. Κουζινός (1998-1999) Τουρνουά Μινώταυρος.

8. Κοροπούλης (1998-1999) Τουρνουά Μινώταυρος

9. Γιάννακας (1998-1999) Τουρνουά Μινώταυρος

10 Ζαλάβρας (2004) Τουρνουά Φωστήρα.

 
Οι χορηγοί μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον στους στη Γραμματεία ποδοσφαίρου του Πανιωνίου και να συννενοηθούν για το αθλητικό πακέτο και το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας με την μπουτικ του Πανιωνίου, που αποτελεί τον επίσημο προμηθευτή αθλητικού υλικού του Πανιωνίου.

Πληροφορίες: Γραμματεία Ποδοσφαίρου Πανιωνίου Γ.Σ.Σ
              Έφορος: Άρης Μισαηλίδης

Επικοινωνία καθημερινά 1700-2100. Τηλ 210-9328902

Μπουτικ Πανιωνίου: Θοδωρής Κοκκινάκης: 210- 9346070

10 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Δείτε το κι αλλιώς. Πόσες πιθανότητες έχετε για να δείτε την επωνυμία σας τυπωμένη σε εμφάνιση του Πανιωνίου;;;;

Μεγάλη...ανατριχίλα

br fun_atic είπε...

Τα χρήματα του χορηγού δεν πρόκειται να τα διαχειριστεί κάποιος. Τα καταβάλει, αγοράζουμε και τυπώνουμε άμεσα τις εμφανίσεις και στο επόμενο παιχνίδι ο χορηγός απολαμβάνει.

Ο κατάλογος δεν περιλαμβάνει όλες τς ομάδες των υποδομών γιατί κάποιες πρόλαβαν και βρήκαν χορηγό. Εννοείται ότι αν μου διέφυγε κάποια θα την συμπληρώσω.

br fun_atic είπε...

Χορηγό έχουν εξασφαλίσει: οι ομάδες του κου Κάλφα. Πρόκειται για την BERGMANN KORD και Aegean Παναγιώτης Βικάτος (Αγίας Βαρβάρας 92 Π.Φάληρο).

br fun_atic είπε...

Χορηγό βρήκε και το τμήμα του κου Ζαλάβρα. Πρόκειται για την Jetway ενοικίαση ελικοπτέρων. Εντυπωσιακό τουλάχιστον!!!

br fun_atic είπε...

έλα να πάρεις!!!!

http://www.sportdog.gr/article/131065/tha-petaei-me-peristeridi

br fun_atic είπε...

φιλικός αγώνας

http://www.sport-fm.gr/article/585312

Griniaris είπε...

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/259100-AEK-Glykocharazei-me-Linen

Αρχισα να βλέπω την αεκ με συμπάθεια γιατί όταν μεγαλώσει θέλει τελικά να γίνει Πανιώνιος...

br fun_atic είπε...

Θα θυμόμαστε όλοι ότι λίγο πριν την αποχώρηση Τσακίρη από τον Πανιώνιο, η ομάδα είχε βρεθεί σε τεράστιο αγωνιστκό πρόβλημα.

Ο Στάρε είχε απολυθεί και η ομάδα βρίσκονταν με το ένα πόδι στη β' εθνική χάρη στις επιλογές Κιντή.

Απ' όσο γνωρίζω ο Τσακίρης (λίγο πριν από την αποχώρησή του) είχε προσπαθήσει να προσεγγίσει τον Λίνεν προκειμένου να αναλάβει τον Πανιώνιο. Οι επαφές δεν προώρησαν, άγνωστο γιατί...

Κρατάμε όμως ότι το μπάτζετ του Γερμανού όσο ήταν στον Πανιώνιο άγγιζε (απ' όσο μαθαίναμε το 1 εκ ευρώ). Αντίθετα με ότι συνέβει με εμάς, ο Λίνεν αποφάσισε να δεχθεί την πρόταση της Α.Ε.Κ, η οποία αντιμετωπίζει πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα από του Πανιωνίου εκείνης της εποχής, αξιώνοντας μισθό μόλις 200.000 ευρώ (!!!).

Εδώ λοιπόν συμβαίνουν δύο τινά. Είτε κάποιοι είχαν υπερκοστολογήσει τις αξιώσεις του Γερμανού, είτε αρνήθηκε να παρέχει τις υπηρεσίες του λόγω προσωπικού θέματος με τον Τσακίρη...
Το θέμα βέβαια είναι ότι στη συγκεκριμένη στιγμή που τον είχαμε ανάγκη, ο Γερμανός δεν βοήθησε, είτε γιατί δεν μείωσε τις αποδοχές του, είτε γιατί δεν έκανε στην άκρη τα προσωπικά θέματα...

Εκτιμώ πολύ την προσφορά του στον Πανιώνιο, αυτό όμως του το χρεώνω...

Και κάτι ακόμα. Αν ο Λίνεν βολεύονταν με 200.000 ευρώ, τότε εκείνοι που επέλεξαν τον Σερ Τάκη με 600.000/ετησίως απλά υποθήκευσαν το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος για τα επόμενα χρόνια

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/585510

να έχουν άραγε λεφτά τα χανούμια για κουστούμια;

br fun_atic είπε...

έκανα μια μικρή διόρθωση στο κείμενο και διέγραψα την τιμή/φανέλα. Ο λόγος είναι ότι υπάρχουν διάφορα αγωνιστικά σετ και η τελική τιμή καθορίζεται τόσο από το είδος του σετ όσο και από τον συνολικό αριθμό παιδιών που λαμβάνουν την χορηγία. Όσο περισσότερα παιδιά τόσο λιγότερα χρήματα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με την γραμματεία του ποδοσφαίρου και την μπουτικ του Πανιωνίου.