Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Τα λεφτά μου πίσω


Για να γράψω  τις εντυπώσεις μου για ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι, πρέπει οι ποδοσφαιριστές, οι ομάδες, το θέαμα να έχουν τον πρώτο λόγο. Όταν πρωταγωνιστής γίνεται ο διαιτητής τότε δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθώ. Θα ήθελα να μου επιστραφούν τα χρήματα που έδωσα για εισιτήριο. Πλήρωσα 15 ευρώ για να δω ποδοσφαιρικό αγώνα. Όχι την καταστροφή κάθε έννοιας δικαιοσύνης και εφαρμογής των βασικών κανόνων του ποδοσφαίρου. Κρίμα για τα παιδιά του Πανιωνίου για την αντιμετώπιση που είχαν από τον κο Σπάθα, κρίμα όμως και για τον Ολυμπιακό που δεν χρειάζεται αυτού του είδους της σκανδαλώδη εύνοια. Να το χαίρεστε το πρωτάθλημά σας.
Αν υπάρχει κάποιου είδους δικαιοσύνη δεν θα έπρεπε να τιμωρηθεί ο Πανιώνιος για τα επεισόδια. Προβοκάτορας των επεισοδίων ήταν αυτός που είχε επιφορτιστεί με την υποχρέωση ομαλής διαξαγωγής του παιχνιδιού.

37 σχόλια:

Griniaris είπε...

Σπάθα σου εύχομαι τα λεφτά που βγάζεις,να τα φας σε χημειοθεραπείες και να μη σου φτάσουν...Αληταρά...

br fun_atic είπε...

Του εύχεσαι να τον ασφαλίζει ο εοπυυ;

panthiras83 είπε...

ΣΠΑΑΘΑ ΜΠΙΝΕ ΚΟΛΟΓΑΥΡΕ.............

panthiras83 είπε...

ΣΠΑΘΑ ΜΠΙΝΕ ΚΟΛΟΓΑΥΡΕ ΑΛΗΤΗ.

panthiras83 είπε...

ΣΠΑΘΑ ΜΠΙΝΕ ΚΟΛΟΓΑΥΡΕ ΑΛΗΤΗ.

EndyS είπε...

Peite mas kai mas ti egine, pou den eidame to paixnidi kai den diavazoume tipota sta sites.

br fun_atic είπε...

Τι να πούμε; Οι κατάρες πέφτουν βροχή.Ο τύπος δεν μας έδωσε ούτε ένα φάουλ,οι επόπτες διέγραψαν το οφσάιντ από τους κανονισμούς και γενικά μετέτρεψαν σε ροντέο ένα παιχνίδι που έμοιαζε με φιλικό. Το πρόσωπο της ημέρας ο συγκινητικός Ραφικ που αποδεδειγμένα είναι ο παίκτης που έχει τιμήσει το ψωμί που έφαγε στο ΕΠΑΚΡΟ.

zamis είπε...

Κι εγω βραχνιασμενος απο τα μπινελικια σ'αυτο το ξεφτιλισμενο πραγμα με τα μαυρα ειμαι.
Απο κει και περα.
Ταμπουρι καναμε σε ενα σβηστο γαυρο και ηταν θεμα χρονου να το φαμε.
Συγκινητικοι ολοι,παιξανε οτι μπορουσανε,κορυφαιος για μενα ο Ροκας μαζι με Αυλωνιτη και εξαιρετικος ο Ροβας.
Πραγματικα ο κ.Ελε δεν εχει ΚΑΜΙΑ δικαιολογια που δεν τον χρησιμοποιησε στην Ξανθη και αυτα που δηλωσε μετα το ματς ειναι αβαβα.
Ο Οκογιε τελος που υποτιθεται οτι δινει βοηθειες ανασταλτικα ηταν ανυπαρκτος και παιρνει τη θεση καποιου αλλου πιτσιρικα,ελεος πια με αυτο το ανεκδοτο.
Εκτος αν μαζι με το χτεσινο αντιποδοσφαιρο που δοξασαμε πρεπει ναχουμε κι ενα μαυρο για να δειχνουμε τον αντιρατσισμο και τη διαφορετικοτητα μας..

γεια σου ρε Ραφικ

NK99 είπε...

Δεν ξέρω τι έγινε αλλά έχοντας δει ατέλειωτα παιχνίδια του Πανιωνίου με το ΠΟΚ μπορώ να φανταστώ.

Διαφωνώ κάθετα ότι ο ΟΣΦΠ δεν χρειάζεται τη βοήθεια της διαιτησίας. Αν δεν τη χρειαζόταν δεν θα ακούγαμε τον ιδιοκτήτη του στις κασέτες.

Αυτή τη στιγμή η SL υπάρχει για να παίρνει ο ΟΣΦΠ τα λεφτά του Τσάμπιονς λιγκ. ΜΟΝΟ για αυτό.

ΑΝ ο κόσμος του Πανιωνίου έχει επιλέξει να είναι ο σύλλογος στην SL χρεοκοπημένος ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ

ΑΝ το σύστημα έχει βοηθήσει τον Πανιώνιο να μείνει στην κατηγορία χρεοκοπημένος.

Τότε είναι άδικο να στέλνουν οι οπαδοί του Πανιωνίου τον λεχρίτη για χημειοθεραπέια και μάλιστα στον ΕΟΠΥ, ή να ζητούν πίσω τα λεφτά τους.

Εγώ έχοντας διαχωρίσει τη θέση μου μπορώ να το κάνω και για αυτόν και για το ψοφίμι τον πατέρα του. Μπορώ να συμφωνήσω και με τον τίτλο του amanam.

Katrinos είπε...

Μπράβο στα παιδιά για τη προσπάθεια. Για αυτούς μόνο στηρίζουμε την ομάδα και μόνο για αυτούς.

Μην ασχολείστε με τα υπόλοιπα. Όσο για το Σπάθα μη του βρίζετε τη μάνα , προφανώς ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ σεξουαλικώς με αυτό.

Βαγγέλης είπε...

Εχθές δεν έπρεπε να κάνουμε επεισόδια που μας ματώνουν οικονομικά, δεν έπρεπε να βρίζουμε τον Σπάθα. Επρεπε να βρίζαμε τον Βαγγέλη με ένα έξυπνο και εριστικό σύνθημα . Αν γινόταν αυτό θα δείχναμε ότι ξέρουμε τουλάχιστον τι μας γίνεται. Ο Σπάθας έκανε την δουλειά του, φτιαχνόταν που τον βρίζαμε και ο Βαγγέλας γελούσε με την καρδιά του. Προτείνω να βγάλουμε ένα σύνθημα για πάρτη του και να το φωνάζουμε σε όλα τα επόμενα παιχνίδια. Ολος ο κόσμος λέει ότι είμαστε ένας από τους δορυφόρους του και εμείς βρίζουμε τον υπαλληλό του? Θεωρεί κάποιος ότι δεν έχουμε καμία σχέση κάτω από το τραπέζι με τον Ολυμπιακό? Εγώ πιστεύω ότι έχουμε (φαντάσου να μην είχαμε δηλαδή) και σκόπευα να μην πάω ποτέ στο γήπεδο από ντροπή. Αλλά πάω για να δώ μια νεανική ελληνική ομάδα. Μόνο για αυτό. Και ο καθένας πάει για όποιο λόγο γουστάρει. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε όμως στο γήπεδο είναι να φωνάξουμε αλλά να το κάνουμε με έναν έξυπνο τρόπο.

zouri1 είπε...

δεν θα ασχοληθω με τον Σπαθα,γιατι προφανως εκανε την ¨δουλεια ¨του.Θα μιλησω για εμας.Ο Ντουνης επελεξαν να εκτισει σε αυτο το παιχνιδι την ποινη του,Ο Κολοβος τραυματιστηκε μεσοβδομαδα,ο Σαμαρης δεν εεπαιξε.Προφανως και δεν ημουν στο γηπεδο.

br fun_atic είπε...

αγαπητέ ΝΚ99

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που σε μία χρονιά εισπράττει περισσότερα απ' ότι όλοι οι άλλοι μαζί. Αυτό τονβοηθά να δημιουργεί ενα τεράστιο ρόστερ το οποίο χρησιμοποιεί είτε για να εισχύει την ίδια του την ομάδα είτε για να δημιουργεί μέσω δανεισμών ομάδες δορυφόρους. Από τη στιγμή που στόχος της φετινής χρονιάς δεν είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά το αήττητο, αντιλαμβανόμαστε ότι πράγματι δεν χρειάζεται βοήθεια τύπου Σπάθα, διότι η διαφορά του από κάθε άλλη ομάδα είναι χαώδης.

Όταν διαχειρίζεσαι μία ομάδα έχεις την υποχρέωση να την παραδόσεις σε καλύτερη κατάσταση απ ότι την παρέλαβες. Αυτό σημαίνει ότι συμφωνώ με την προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία και ταυτόχρονα την οικονομική εξυγείανση. Επειδή κανένα από τα μέλη της παρούσας διοίκησης δεν έχει τα χρήματα που χρειάζονται για την επίτευξη του σκοπού αυτού, αντιλαμβάνομαι ότι για να το πετύχει πρέπει να θέσει σε κίνδυνο την προσωπική του περιουσία ή την ελευθερία.
Ο εύκολος τρόπος θα ήταν η Δ' εθνική, δρόμος όμως που δεν επέλεξε ούτε καν η Α.Ε.Κ.

Ο Πανιώνιος δεν είναι Α.Ε.Κ, δεν έχει το χρέος της και σαφέστατα έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες να βγει από την κρίση αν απλά εφαρμόσει το δικό του μοντέλο. Αν δώσει δηλαδή εμφαση στην παραγωγή ταλέντων. Ο στόχος είναι απόλυτα ευφικτός γιατί έχουμε και τα μέσα και τους ανθρώπους. Αυτό που δεν έχουμε είναι την ομόνοια που χρειάζεται για μια τέτοια προσπάθεια. Αυτό προκαλείται από ενέργειες εντεκδίκησης παρατάξεων εντός του Πανιωνίου. Αυτός είναι ο πραγματικός εχθρός.

br fun_atic είπε...

Θεωρώ ότι ήταν σωστό να εκτίσει ο Ντούνης την ποινή του στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν μπορώ να σχολιάσω τον τραυματισμό του Κολοβού, διότι δεν έχω στιχεία που να αποδεικνύουν ότι δνε ήταν πραγματικός. Από τη στιγμή που ο Μενδρινός μπήκε στη θέση του Γουνδουλάκη, δεν ξέρω αν υπήρχε χώρος για τον Σάμαρη...

zouri1 είπε...

αρα γιατι φωναζουμε,ο Ντουνης επελεξε αυτο τον αγωνα γιατι ειχαμε σιγουρη την ηττα.Ο σαμαρης μεταγραφη στον γαυρο,δεν βρισκει θεση ο Ελε για να τον βαλει.!

NK99 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
NK99 είπε...

BRF

Η διχόνοια από κάπου πηγάζει και κάτι σημαίνει. Έχω τη δική μου εξήγηση αλλά δεν θα ξανασχολιάσω τα διοικητικά του Πανιωνίου. Ίσως πλέον να μην έχω το δικαίωμα.

Η άποψη μου είναι ότι ο μέσος οπαδός ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΑΔΑΣ δεν μπορεί να αντλεί καμμία ευχαρίστηση βλέποντας την ομάδα του χρεοκοπημένη να συμμετέχει στο πιο γελοίο πρωτάθλημα όλων των εποχών και όλων των χωρών.

Αντλεί ικανοποίηση όταν σφαγιάζεται?
Όταν σφαγιάζεται και δεν βγάζει τσιμουδιά?
Όταν χαρίζει παίκτες?
Όταν αμφιβάλλει αν οι παίκτες της ομάδας του τα δίνουν όλα σε ορισμένα παιχνίδια (τι άδικο για τους παίκτες)?
Όταν από όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου ζητάει και ο πιο απίθανός λεφτά?
Όταν κερδίζεις και ξέρεις ότι μπορεί να πέσεις επειδή χρωστάς στον φούφουτο που κάποιο οπαδικό χέρι του έκανε υψηλό συμβόλαιο (γιατί άραγε)?
Όταν θα πέσει αγωνιστικά η ΑΕΚ (μιας και την ανέφερες) και επειδή έχει πολύ κοσμο οι πολιτικάντηδες θα βρουν τρόπο να την κρατήσουν και θα πέσει στα χαρτιά μια άλλη ομάδα με λιγότερο?

Αυτοί που πασχίζουν να κρατήσουν ΠΑΕ ζόμπι σε αυτό το πανηλίθιο πρωτάθλημα του ιδιοκτήτη του ΟΣΦΠ είναι οι διοικήσεις τους και καταλαβαίνω γιατί.

Σε κάθε περίπτωση κοντός ψαλμός και εύχομαι ολόψυχα να έχεις δίκιο.

stam είπε...

Kαλά ούτε μια ανακοίνωση για το κοράκι ετσι για τα μάτια του κόσμου? Για ποιό λόγο? Είναι πολιτική της δίοικησης ή για να μην μπούμε στο μάτι του μπουχεσοβαγγελα που μας κρατάει στη ζωή?
Εμείς δηλαδή να βγάζουμε τα λαρύγγια μας στο γήπεδο και να φεύγουμε άρρωστοι κ η διοίκηση να σφυρίζει αδιάφορα? Ντροπή για όλους εμάς που σπαταλάμε τα λεφτά μας κ την ώρα μας γι αυτό που αγαπάμε.

Endys είπε...

Να με συμπαθάτε αδέρφια αλλά βλέποντας σήμερα τις φάσεις δεν είδα καμία σφαγή (γκολ που δεν μέτρησε ή το ανάποδο, πέναλντι, οφσάιντ που σου έκοψε κλπ.).

Όσο κι αν κατανοώ τον εκνευρισμό σας, αν το ξανασκευτείτε νηφάλια, είμαι σίγουρος ότι θα θεωρησετε κι εσείς αστείο να μιλάμε για σφαγή επειδή δόθηκαν ή δεν δόθηκαν κάποια φάουλ. Μην τρελαθούμε. Άλλωστε δεν είδα να κινδυνεύουμε απο κανένα στημένο.

Αντιθέτως είδα ότι πληρώσαμε για μία ακόμη φορά την απειρία στην άμυνα,
είδα τον Ιμπαγάσα λίγο πριν πάει να δει τη γυναικουλα του στα ΚΑΠΗ να περνάει σαν σταματημένους τους δικούς μας στο 82'!!!!!!,
είδα να μην κάνουμε καμία άλλη φάση πλην των δύο σουτ του Αραβίδη,
είδα μία πολύ καλύτερη ομάδα να κερδίζει δίκαια.

Λυπάμαι που σας στεναχωρώ αλλά εγώ που είχα την τύχη να μην δω καθόλου το παιχνίδι, έτσι τα βλέπω.

Στην επόμενη ημέρα τώρα.
Προτείνω στο εξής να ρίξουμε τους τόνους. Ο προπονητής έχει αποδείξει ότι δουλεύει με μάνουαλ. Ότι είναι γραμένο εκεί το κάνει, αν δεν είναι ότι και να λέμε δεν θα το ακούσει. Όπως επίσης οι παίκτες έχουν συγκεκριμένες θέσεις. Προτιμάει να κατεβάσει κάποιον από την U-17 παρά να χρησιμοποιήσει κάποιον που δεν τον υπολογίζει γι αυτήν την θέση.
Για παράδειγμα εχθές θα μπορούσε να βάλει δεξιά τον Μενδρινό που επί Λεμονή είχε πάιξει πόλλες φορές και μάλιστα με καλή απόδοση.
Τι λες τώρα αφού στα πλάνα είναι μόνο επιτελικός μέσος, πως θα παίξει δεξιά? Θα μπει ο Οκόγιε που είναι πλαναρισμένος για εκεί (τα περί μαρκαρίσματος τα ακούω με γέλια, γιατί αφενός ο Μενδρινός έκανε όνομα στον γαύρο σαν αμυντικό χαφ, αφετέρου σε ένα ματς όπως το χθεσινό και με αυτόν τον αντίπαλο θα μάρκαρε μέχρι και τον επόπτη)

Κοντολογίς αυτός ο προπονητής δεν αλλάζει μυαλά,
θα πρέπει όμως να μείνει στην ομάδα έως το τέλος ακόμα κι αν κινδυνεύσουμε,
για να μην κινδυνεύσουμε κι επειδή τα επόμενα 4 ματς είναι καθοριστικά, ας βάλουμε το καλό της ομάδας πάνω από τον εκνευρισμό και ας τους στηρίξουμε όσο μπορούμε.

br fun_atic είπε...

Να είσαι σίγουρος ότι αν το έβλεπες θα έφευγες άρρωστος.

zamis είπε...

@stam

ειναι-λεει-πλεον γραφικο να βγαζεις ανακοινωσεις

Panos είπε...

@Zamis

Άρχισαν οι ανακοινώσεις, λοιπόν, όσονούπω και από την ΠΑΕ.
http://iones1890.blogspot.gr/2012/12/blog-post.html

Εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι άνευ νοηματος. Η μόνη ανακοίνωση που την πιστεύω είναι 10.000 θεατές στο γήπεδο και 3-0 κόντρα σε Σπάθες και Θεοδωρίδηδες και Βαγγέλες.
Προφανώς είμαι μειοψηφία

zamis είπε...

@Panos

Κι εγω δεν πιστευω οτι κατι θα βγει με μια ανακοινωση.Προφανως.
Διαφωνω ομως οτι ειναι ανευ νοηματος.
Μιλαμε για διαιτησια που εβγαλε απο τα ρουχα τους και τους πλεον ηρεμους ενω ταυτοχρονα η εικονα που εχουν οσοι δεν ηταν μεσα ειναι οτι δεν εγινε και τιποτα τρομερο.
Πρεπει λοιπον να αποκατασταθει η πραγματικοτητα απο αυτον που υπεφερε τη βια με τα μαυρα.
Σε συμβολικο επιπεδο εχει μεγαλη σημασια.

zamis είπε...

A και κατι αλλο.
Αν η ανακοινωση ειναι σωστα διατυπωμενη θα ειναι σοβαρη.
Αν οχι θα ειναι γραφικη.
Το περιεχομενο καθοριζει την γραφικοτητα η μη,οχι η ανακοινωση αυτη καθ'αυτη ως πραξη.

king_ego είπε...

Προσωπικά τέτοια ματς, η αντιμετώπιση που έχει η ομάδα και τα σχόλια σας που στα περισσότερα με βρίσκουν σύμφωνο είναι οι κυριότεροι λόγοι που φέτος έχω κόψει το γήπεδο, συνεχίζω φυσικά να παρακολουθώ αλλά το ελληνικό ποδόσφαιρο στο σύνολο του ζέχνει παιδιά.

Αν θέλετε δείτε και αυτό το λινκ, καλές γιορτές σε όλους.

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=20713

IWN1998 είπε...

@Endys. Θα συμφωνείς και εσύ ότι από τις 4-5 φάσεις της Nova δεν μπορείς να κρίνεις ένα ματς 90 λεπτών. Όταν βλέπεις τον αντίπαλο να κάνει κεφαλοκλείδωμα σε παίκτη σου μπροστά στο διαιτητή και εκείνος να δείχνει "συνεχίστε" τότε τι θα έλεγες; Αν βλέπεις να γίνονται φάουλ και να μην σφυρίζονται για να συνεχιστούν οι επιθέσεις του Ολυμπιακού, να γίνονται σέντρες και να είναι καθηλωμένη η σημαία του επόπτη σε εμφανή οφσάιντ και όλα αυτά κατ' εξακολούθηση, τότε τι θα έλεγες; Δεν είναι το θέμα αν έκανε χέρι ο Τζιμπουρ στο γκολ ή όχι και ότι χάθηκε το παιχνίδι. Είναι η γενικότερη εικόνα ενός διαιτητή που έδειχνε μεγαλύτερη διάθεση να "καθαρίσει" το παιχνίδι, ακόμα και από τους αντιπάλους.
Και για να πούμε την όλη αλήθεια, όταν σηκώθηκε να πάει στα αποδυτήρια με τους επόπτες, προς τιμήν τους, οι περισσότεροι, αν όχι όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού, έμειναν στον αγωνιστικό χώρο.
Για όσους έχουν μνήμη, δεν είναι η μόνη τέτοια διαιτησία Σπάθα στη Νέα Σμύρνη.
Εν πάση περιπτώσει, η μικρής διάρκειας αποσπασματική αντίληψη των γεγονότων, δεν μπορεί να σταθεί σαν βάση δίκαιης κριτικής.
Ναι, ίσως δεν έβαλε γκολ ο ίδιος Σπάθας. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η διαιτησία αυτή είναι διαιτησία όχι πολωμένη, εντεταλμένη και με ανθρώπινα και όχι εσκεμμένα λάθη. Διαιτησία που δεν αποσκοπούσε σε συγκεκριμένο στόχο.

br fun_atic είπε...

@ panos
Ο διαιτητής του αγώνα ήταν ο προβοκάτορας των σοβαρών επεισοδίων,για τα οποία η ομάδα θα τιμωρηθεί σκληρά.Ο Πανιώνιος έπρεπε να εκδώσει ανακοίνωση περισσότερο στα πλαίσια της υπερασπιστικής γραμμής και λιγότερο για να καταδείξει την αδικία.Ταυτόχρονα έπρεπε να ζητήσει την εξαίρεση του μου Σπάθα. Απ αυτά δεν έγινε τίποτα. Και όχι μόνο αυτό,αλλά η συγκεκριμένη απραξία δίνει το δικαίωμα σε κάποιους να μιλούν για αδράνεια προκειμένου να μη στεναχωρηθεί ο Βαγγέλας. Κακοπροαίρετα σχόλια αλλά υπαρκτά.Η διοίκηση έπρεπε να αντιδράσει και όχι να περιοριζόμαστε στην αντίδραση των Πανθήρων και των Ιώνων.

zamis είπε...

To ζεχνει ειναι εως και understatement..μιλαμε για γκρουπ ομαδων που φερνουνε αναμεταξυ τους κουφα αποτελεσματα..αναρωτιεμαι κι εγω πολλες φορες αν πρεπει να συνεχισω να ασχολουμαι.

br fun_atic είπε...

http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=20713

zamis είπε...

ε ας κανουμε ολοι μαζι τις παπιες να τελειωνουμε και να ησυχασουμε

Griniaris είπε...

Μπορούμε να βγάλουμε μια ανακοίνωση κατά του παο και των εφημερίδων του που καταδίκασαν τόσο απρόκλητα τη θαυμάσια διαιτησία του Σπάθα...

Α,ρε ρόμπες ξεκούμπωτες...

Endys είπε...

@Ίων
Συμφωνώ ότι δεν μπορώ από τα 4' την NOVA, να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα για την διαιτησία.
Ελπίζω όμως κι εσύ να συμφωνείς ότι δεν μπορείς να βγάλεις ανάλογο συμπέρασμα από το γήπεδο. Πόσες φορές δεν κράξαμε αποφάσεις στο γήπεδο και το βράδυ είδαμε ότι δεν είχαμε δίκιο.
Για να βγούν ασφαλή συμπεράσματα θα πρέπει να δει κάποιος το βίντεο του αγώνα και καρε-καρέ να κρίνει.

Προς θεού δεν θέλω να το παίξω αντιδραστικός και να πω αυτά που γράφει ο γαύρος Χελάκης, ότι δηλαδή η διαιτησία ήταν καλή με δύο σημαντικά λάθη:
το χέρι του Αμπντούν στο δοκάρι του Μήτρογλου και το πέναλντι που έπρεπε να πάρει ο γαύρος στο τραβηγμα της φανέλας του Τζεμπούρ.
Φυσικά και ΣΥΜΦΩΝΩ ότι μας αδίκησε η διαιτησία βασιζόμενος σε αυτά που όλοι εδώ μέσα υποστηρίζουν.

Αυτό που υποστηρίζω όμως είναι ότι το ματς δεν κρίθηκε επειδή δεν μας έδωσε 5-10 φάουλ, ή 3 οφ-σάιντ του γαύρου.
Έχουμε άλλα προβλήματα που μας οδήγησαν στην ήττα, τα οποία τα γνωρίζουμε ήδη και επίσης μας έχουν οδηγήσει στο:
να χάνουμε αστεία από τον βάζελο όταν η Βέροια του έριξε τρία (και λίγα ήταν),
να μας διασύρει η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος,
ότι ο Σταματής έβαλε το τρίτο του γκολ εχθές όταν παίζει σπάνια βασικός κι εσύ προσπαθείς με τον Καπάνταη και τον εντελώς ακατάλληλο για φορ Διαμαντάκο
και άλλα πολλά.

Αν κάνουμε υπερβολική φασαρία για τη διαιτησία μόνο κακό θα κάνουμε. Κάποιοι θα βρουν ένα θαυμάσιο άλλοθι και τα ρίξουν όλα εκεί αντί να διορθώσουν τα προβλήματα.
Μία λιτή αλλά μεστή ανακοίνωση όπως γράφουν στα σχόλιά τους οι Zamis & BR και τέλος η ιστορία.
Απλά για να καταλάβουν ότι δεν είμαστε μακάκες, αλλά ούτε και το μέρος όπου ο καθένας θα κάνει την ανάγκη του.
Αν τώρα αυτό δεν γίνει δεν θα σημαίνει απαραίτητα και αδυναμία.
Ίσως η διοίκηση εκτός από μεταγγραφικές συμφωνίες να κάνει και άλλου είδους συμφωνίες και τελικά να μην χρειάζονται ανακοινώσεις. Άλλωστε όλοι συμφωνούμε νομίζω ότι εφέτος, διαιτητικά, η ομάδα μας έχει το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων.

IWN1998 είπε...

Δεν λέω ότι στο γήπεδο μπορείς να δεις τα πάντα και να είσαι ακριβοδίκαιος. Δεν φωνάζω για τη διαιτησία γιατί χάσαμε και πιθανόν να μην έκρινε τελικά το παιχνίδι. Φωνάζω γιατί είχε σκοπό να το κρίνει. Και αυτό μπόρεσα να το δω στο γήπεδο. Και το να φωνάζουμε για αυτούς που παίζουν με τη νοημοσύνη μας είναι εκ των ουκ άνευ να το κάνουμε. Πέρα από τα προβλήματα του Πανιωνίου και ότι άλλο. Όπως θα φωνάζω και για την ελάχιστη δεοντολογία που χρειάζεται να υπάρχει, να εξαιρούνται διαιτητές λόγω εντοπιότητας. Αν ούτε αυτό το ελάχιστο δεν τηρούν στην Super League, τι να λέμε τώρα.

zamis είπε...

@Γκρινιαρης

Δεν ξερω αν ευσταθει,την προηγουμενη εβδομαδα που εγινε συνεδριαση της λιγδας και πλακωμα Μαρινακη-Παναγοπουλου,γραφτηκε αυτο σε διαφορα μεσα

Στη συνέχεια ο Μποροβήλος αλλά και ο εκπρόσωπος του Πανιωνίου «επιτέθηκαν» στον Παναθηναϊκό, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «ποιο είναι το πρόβλημα του Παναθηναϊκού με τη διαιτησία; Μας δημιουργήσατε πρόβλημα στους οπαδούς μας με τις δηλώσεις σας για παραρτήματα

Νομιζω εισαι σε κοινη γραμμη με τη διοικηση

zouri1 είπε...

η σιωπημας =Παπαζογλου!

Griniaris είπε...

Δυστυχώς ο τίτλος "Τα λεφτά μου πίσω" ταιριάζει απόλυτα και στον σημερινό αγώνα.Γιατί ούτε το τάλιρο που έδωσα δεν άξιζε τέτοια ξεφτίλα...

Έχω τέτοια στεναχώρια που δεν έχω όρεξη να τον βρίσω.Θα το αφήσω σε όλους αυτούς που έγραφαν τότε για "μωρά του Ελευθερόπουλου",για ψυχολογίες,για ενότητες,για εμπάθειες,για λύπες στις νίκες και άλλα τέτοια γραφικά...

ΝΤΡΟΠΗ...

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Πραγματικά... Αίσχος σήμερα. Μα ήταν ηλίου φαεινότερο πως θα τρώγαμε γκολ έτσι όπως έπαιζαν, όλο το γήπεδο το έβλεπε, εκτός από τον προπονητή μας...
Πάντως, τώρα που το θυμήθηκα, μετά το παιχνίδι με το γαύρο, κάτι στις δηλώσεις του κ. προπονητή με έκανε να καταλάβω πως δέν ενδιαφερόμαστε και τόσο για το κύπελλο. Κρίμα, δέν την περίμενα τέτοια απογοήτευση...