Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Ο Φωστήρας και οι φωστήρες


Για το χθεσινό παιχνίδι δεν έχω άποψη γιατί δεν το παρακολούθησα. Είναι άσχημο να βγαίνουμε εκτός διοργάνωσης, είναι χειρότερο όταν αυτό συμβαίνει από ομάδα Γ' Εθνικής αλλά τέλος πάντων στο κύπελλο συνηθίζονται οι εκπλήξεις και μπορούμε, έστω και δύσκολα να το καταπιούμε.

Τα προβλήματα βρίσκονται αλλού. Χθες διάβασα για τον σοβαρό τραυματισμό του Κούρου. Αν ο Πανιώνιος είχε να επιδείξει κάτι φέτος ήταν τα δύο εξαιρετικά πλάγια μπάκ, ο νεαρός σέντερ μπακ μας, ο Μενδρινός και ο Ρόβας. Ο Ρόβας φεύγει, η αμυντική γραμμή αποδεκατίστηκε από τους τραυματισμούς και ο Μενδρινός μπλέκεται από χθες σε ένα περίεργο σενάριο. Σύμφωνα με τον "τρελό του χωριού" ο Μενδρινός πρόκειται να αποχωρήσει για τον Ο.Φ.Η κι εμείς να πάρουμε δανεικό από τον Ολυμπιακό τον Τάτο. Ο λόγος της αποχώρησής του σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι οικονομικός. Δεν έχω ακούσει ότι λήγει το συμβόλαιο του Μενδρινού και σίγουρα είναι ένας παίκτης που θα μπορούσε να προσφέρει χρήματα, εξαργυρώνοντας τις καλές εμφανίσεις του. Αν το δημοσίευμα ισχύει τότε προφανώς δεν θα έχουμε άμεσο οικονομικό όφελος, θα συνεχίσουμε να θεωρούμαστε εμπλεκόμενοι στον κύκλο του Ολυμπιακού και η ομάδα θα υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη, ιδίως αν αποχωρήσει και ο Σάμαρης (όπως ακούγεται από τις αρχές τις σεζόν).

Κάποιος θα πει ότι αναγκαζόμαστε να δώσουμε παίκτες (ή να τους αφήσουμε ελεύθερους) για να εξασφαλίσουμε χρήματα. Προκαταβολικά θα του απαντήσω ότι η προνομιακή σχέση που φαίνεται να έχουμε δημιουργήσει με τον Ολυμπιακό ενδεχομένως αποκλείει προτάσεις από το εξωτερικό (που σίγουρα θα ήταν καλύτερες οικονομικά).Άρα η επιμονή στον συγκεκριμένο τομέα μάλλον δεν έχει οικονομικό κίνητρο (το οποίο θα ήταν κατανοητό αν ο γαύρος αγόραζε τους παίκτες μας στην τιμή που πραγματικά αξίζουν).

Από εκεί και πέρα: οι συνεχείς τραυματισμοί μπορεί να οφείλονται σε τρία πράγματα: Ατυχία, κακή προετοιμασία, ή κάψιμο παικτών από τα συνεχή παιχνίδια και την πίεση. Για τα δύο τελευταία έχει ευθύνη το τεχνικό επιτελείο.Ας βρούν τι λάθος κάνουν, αν κάνουν...

Το γράφω για άλλη μία φορά. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Μπορεί να βρισκόμαστε κοντά, όμως δεν έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή. Οι χειρισμοί που απαιτούνται είναι λεπτοί. Η ομάδα πρέπει να προστατευθεί με κάθε τρόπο και μαζί της ο Βασίλης Τσάβαλος, ο οποίος είναι έντιμος άνθρωπος, ρισκάρει πολλά και δεν πρέπει να πληρώσει ερασιτεχνισμούς και αποφάσεις που παίρνονται στο πόδι από κάποιους.

22 σχόλια:

IWN1998 είπε...

Ασχολείται πραγματικά ο Τσάβαλος με το ποδοσφαιρικό τμήμα; Εγώ δεν το πιστεύω... Άλλοι διευθετούν τα πράγματα.

Griniaris είπε...

Δυστυχώς δεν έχω καταλάβει ακόμη αυτή την περιβόητη "προνομιακή" σχέση με τον Ολυμπιακό.Που έχουμε αποκομίσει κέρδος;

Στις αδιαφανείς μεταγραφές των καλύτερών μας παικτών;
Στο δανεισμό δ' εθνικής παικτών(Διαμαντάκος);
Στη διαιτησία;Πέρα από ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στο Σίσιτς με τον ΟΦΗ,βλέπουμε τη μία σφαγή μετά την άλλη.
Σε οικονομική βοήθεια;Πως γίνεται τότε όλοι να είναι απλήρωτοι;
Σε προπονητή;Στους Ιντερνίστας-Ιώδιο έχουμε καλύτερο...

Επιτέλους κύριοι δείξτε λίγη ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.Κι αν αυτό σημαίνει δ' εθνική,χίλιες φορές καλύτερα από αυτή την ξεφτίλα...

zamis είπε...

Ακρη δεν προκειται να βγει αν δεν στηριξουν την παε ΟΛΟΙ οι Πανιωνιοι που μπορουν να βοηθησουν,οικονομικα και διοικητικα.
Η κριση ειναι αξιακη.

. είπε...

Μετά από τόν αγώνα μέ τόν Φωστήρα, φίλαθλοι απαίτησαν εξηγήσεις γιά τήν ξεφτίλα μας καί συζήτησαν μέ τόν τερματοφύλακά μας, τόν Ελευθερόπουλο. Μέγα λάθος. Η συζήτηση πρέπει νά έχει μόνον ένα αποδέκτη, τήν διοίκηση καί ένα κυρίως αίτημα: ΠΑΡΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΝ ΠΡΠΟΝΗΤΗ. Επίσης σταματήστε νά διώχνετε χρήσιμους παίχτες όπως ο Σιδεράκης, ο ΄Ομο καί όπως ακούγεται γιά τόν Μενδρινό(μήν κάνετε καί αυτό τό έγκλημα). Διώξτε άρκετούς άχρηστους, γιά νά ελαφρύνει τό ρόστερ καί όχι πού τούς βάζετε στήν ενδεκάδα. Δέν πάει άλλο. ΄Οσο κάνουν κουμάντο άνθρωποι πού θεωρούν τόν Πανιώνιο ομαδούλα, τόσο θά γινόμαστε ρεζίλι τών σκυλιών. Τό θέμα δέν είναι νά μήν παίρνουμε δανεικούς από τό μαρινάκι. ΄Ας μήν είμαστε παράρτημα καί σέ ισότιμη συνεργασία άς πάρουμε παίχτη.

Θεμιστοκλής είπε...

Σύμφωνα με το δημοσιογράφο που κάλυψε το χτεσινό παιχνίδι για λογαριασμό της ΕΡΑ πάντως, δανεικός μέχρι το καλοκαίρι από το γάβρο στον οποίο έχει ήδη υπογράψει, είναι και ο Σάμαρης!!!
Αυτός τουλάχιστον δεν είναι δ΄εθνικής...
Έπεσα απ' τα σύννεφα όταν το άκουσα, δεν ξέρω μήπως έκανα και λάθος, αλλά μάλλον δεν με γέλασαν τ' αυτιά μου...

dimosthenis είπε...

Θα ξεκινήσω από τα αγωνιστικά. Αυτά τουλάχιστον που είδαμε μέχρι τώρα και στα οποία μπορώ όσο βέβαια αυτό είναι δυνατόν να εκφράσω άποψη.
Είδαμε στον πρώτο γύρο μια ομάδα νεανική πλαισιωμένη με κάποιους έμπειρους, που έδειξε αγωνιστικότητα ως το τέλος των αγώνων εκτός από τα ματς με Ξάνθη και Λειβαδιά. Υπήρχε τρέξιμο κάλυψη των κενών χώρων, διάθεση για διάκριση και κυρίως πάθος για την νίκη. Την κατακτήσαμε 7 φορές. Συμπέρασμα μάλλον ικανοποιητικό καλύτερο από ότι περιμέναμε στην αρχή.
Ο προπονητής έχει σημαντική συμβολή στην εικόνα της ομάδας, έφτιαξε το κλίμα, της έδωσε το πνεύμα της διάκρισης και τα πιστώνεται όλα αυτά. Το ερώτημα που πλανάται είναι πόσο έκανε χρήση όλου του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, πόσο διατήρησε τη φρεσκάδα στην ομάδα και προστάτεψε τους παίχτες του. Οι συνεχείς τραυματισμοί όχι καμένων παιχτών τύπου Καμπάνταη ή Κουλουχέρη ή Μενδρινού, αλλά των νεαρών μπακ Λαμπρόπουλου, Κούρου, Σπυρόπουλου μαρτυρά ότι κάτι δεν πάει καλά. Όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό όλοι έχουμε απορίες αν οι Ομο, Σιδεράκης, Κούρντι και Σάμαρης που περσι ήταν βασικοί φέτος δεν πρόσφεραν τίποτα στην αγωνιστική δυνατότητα της ομάδας. Δεν μιλώ για λαθεμένες αλλαγές ή άλλες επιλογές στις οποίες ένας νέος προπονητής είναι φυσικό να κάνει λάθη.
Όμως το σοβαρότερο πρόβλημα της ομάδας εξακολουθεί να είναι το οικονομικο-διοικητικό. Εδώ οι πληροφορίες που έχω είναι ελάχιστες και η αδιαφάνεια είναι εκπληκτική. Κάποιοι συμπανιώνιοι, ο καθένας με τα δικά του κίνητρα ανέλαβαν ένα τιτάνιο έργο χωρίς ουσιαστικά οικονομικές δυνατότητες προσπαθούν με το τίποτα να τρέξουν την ομάδα, ενώ τα χρέη ξεπηδούν από παντού και οι ίδιοι γεννούν καινούρια (περίπτωση Μιλοβάνοβιτς- καλά που δεν κρατήσαμε και τον Κοντοέ με 200 χιλ. το χρόνο). Δε μάθαμε ποτέ πόσο πουλιούνται οι παίχτες, γιατί δεν μπαίνει ρευστό στα ταμεία από πωλήσεις, πώς αποδεσμεύονται παίχτες χωρίς κανένα αντάλλαγμα. Ένα ακόμα τεράστιο θέμα είναι η σχέση με το χοντρό γαύρο που παραμένει σκοτεινή και κυρίως οικονομικά ετεροβαρής. Τι συμφωνίες έχουν γίνει ποιος τις κάνει, πώς επιβάλλονται, ποιο είναι το κέρδος μας από αυτές, τι εναλλακτικές λύσεις μπορούν να υπάρξουν.
Εδώ θα ήθελα να υπάρξει μια ενημέρωση με συνέντευξη τύπου από τον πρόεδρο τον Κύριο Τσάβαλο, του οποίου την εντιμότητα θεωρώ δεδομένη και ο οποίος έχει βάλει το κεφάλι του στον τορβά. Τι συμβαίνει στην ΠΑΕ κύριε Τσάβαλε; Μετά την απομάκρυνση τόσων και τόσων παιχτών, την πώληση άλλων πόσο μειώθηκαν τα χρέη της ΠΑΕ; τι προοπτικές υπάρχουν; τι σχέδιο εκπονήθηκε; Ή μήπως ό,τι προαιρείσθε κύριε χοντρογαύρε-σουλτάνε, οι δούλοι σας σας προσκυνούν.
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Zamis για οικονομική και διοικητική βοήθεια ΟΛΩΝ.

amanAM είπε...

η προσωπική μου εμπειρία λέει τα εξής: Όταν δεν γνωρίζεις ένα θέμα, τότε πρέπει να βρεις κάποιον που γνωρίζει και που είσαι απόλυτα πεπεισμένος για την εντιμότητα του αλλά και την ικανότητα του, και να ακολουθήσεις τις συμβουλές του, έχοντας συνεχώς τα μάτια σου ανοιχτά για να μην λοξοδρομήσεις από τον στόχο σου.

Εάν συμβουλεύεσαι περισσότερους του ενός, θεωρητικά μειώνεις τις πιθανότητες ο ένας που εμπιστεύτηκες να σε οδηγήσει λάθος, αλλά το μόνο που κερδίζεις τελικά είναι να μπερδευτείς όλο και πιο πολύ.

Για να γίνει εύκολα κατανοητό, φαντάσου να θέλεις να αγοράσεις αυτοκίνητο, και να ακούς την συμβουλή του ενός και του άλλου, ενώ εσύ είσαι παντελώς άσχετος. Το μόνο που θα κερδίσεις, είναι πονοκέφαλο και ακόμα μεγαλύτερη δυσκολία να αποφασίσεις πιο αυτοκίνητο είναι πιο κατάλληλο για εσένα. Καλύτερα να πάρεις ένα λάθος (για τις ανάγκες σου) αμάξι, και στην πορεία ανακαλύπτεις τις ανάγκες σου, και διορθώνεις τις επιλογές σου...

Άλλο πρόβλημα είναι πως υπάρχουν αρκετοί τρόποι να κάνεις κάτι, αλλά ο τρόπος που θα διαλέξεις θα πρέπει να ακολουθηθεί με συνέπεια. Εάν το πρώτο βήμα είναι σύμφωνα με τον χι τρόπο, και το δεύτερο βήμα με τον ψι τρόπο, τότε ποτέ δεν θα φτάσεις κάπου.

Αυτά θα ήθελα να τα ακούσει και να τα καταλάβει ο Τσάβαλος, την εντιμότητα και το ήθος του ανθρώπου αυτού ούτε εγώ την αμφισβητώ, αλλά πιστεύω πως είναι μπερδεμένος και προσπαθεί να ασχοληθεί με τα πάντα ο ίδιος προσωπικά, ακόμα και με θέματα που είναι φυσικό να μην έχει εμπειρία...

amanAM είπε...

Καλύτερα να πάρεις μια λάθος απόφαση και να την ακολουθήσεις μέχρι να διαπιστώσεις τι πήγε λάθος, παρά να ακούς τον έναν και τον άλλον, με αποτέλεσμα αυτά που κάνεις δεν είναι δικές σου επιλογές (είναι "λάθη" των άλλων) και εσύ απλώς τα χρεώνεσαι χωρίς να αποκτάς πραγματική γνώση του αντικειμένου που ασχολείσαι.

Τέλος σεμιναρίου, όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!

zamis είπε...

@Grin

Για Διαμαντακο σου απαντησε ο Ελευθεροπουλος,λαθος μου δηλωσε που τον εφερα,ειπε ακομα οτι δεν θα παρουμε κανεναν δανεικο απο λιμανι.

http://www.panionianea.gr/2012/12/blog-post_2542.html

br fun_atic είπε...

το πρόβλημά μας είναι σύνθετο.

1. δεν υπάρχει λύση για το οικονομικό πρόβλημα, εκτός κι αν γίνουν πωλήσεις.

2. Αν γίνουν πωλήσεις η ομάδα θα καταρρεύσει αγωνιστικά και πιθανότατα δεν θα καταφέρει να εισπράξει ικανοποιητικά ποσά, άρα θα εξακολουθήσουμε να έχουμε και αγωνιστικό και οικονομικό πρόβλημα.

3. αν δεν γίνουν κινήσεις, μπορεί να πετύχουμε τις 3-4 νίκες που χρειαζόμαστε, ίσως όμως μας διαλυσει το καθαρά οικονομικό σκέλος.

Λύση: Γενική Συνέλευση ΤΩΡΑ.
Έκκληση της Γενικής Συνέλευσης προς τον Τσακίρη για βοήθεια.
Εκλογές στον ερασιτέχνη.Κατάρτιση ενωτικού ψηδοφελτίου υψηλής αποδοχής.
Μόνο έτσι μπορεί να υπάρξει σοβαρός σχεδιασμός για τη χρονιά που διανύουμε και για την επόμενη.

Να μην ξεχνάμε ένα πολύ βασικό πράγμα. Οι ακαδημίες κλείνουν. Οι Κ ομάδες που διαθέτουμε δεν είναι όσο καλές ήταν στο παρελθόν. Χωρίς παίκτες από τις υποδομές και χωρίς χρηματοδότη βρισκόμαστε μπροστά στη διάλυση, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων στο πρωτάθλημα.

br fun_atic είπε...

Να εξηγήσω λίγο αυτό που έγραψα.

Είναι δεδομένο ότι ο Πανιώνιος έχει απίστευτη έλλειψη στελεχών. Θέλω να πω ότι οι άνθρωποι που είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν είναι ελάχιστοι. Στην παρούσα διοίκηση υπάρχουν άνθρωποι ιδιαίτερα αξιόλογοι, με πρώτο τον Βασίλη Τσάβαλο. Είναι κρίμα να πάρουν ολομόναχοι το βάρος, είναι κρίμα να καούν, όπως επίσης είναι κρίμα να μην στελεχώνονται και από άλλα πρόσωπα που μπορούν να προσφέρουν και είτε βρέθηκαν στο ψηδοδέλτιο του "γιατρού" είτε παραμένουν ανένταχτοι. Το πρόβλημα του Πανιωνίου απαιτεί συστράτευση.

Από τη συστράτευση δεν μπορεί να λείπει ο κος Τσακίρης και κάθε άλλο μέλος του συλλόγου που έχει την οικονομική ικανότητα. Πρέπει να προσκληθούν με τον πλέον επίσημο τρόπο, δηλαδή μέσω της γενικής συνέλευσης. Ο Πανιώνιος χρειάζεται έναν ισχυρό εγγυητή. Όχι τον θείο από το Σικάγο όπως παλιά, αλλά κάποιον που λόγω οικονομικής επιφάνειας να μπορεί να εγγυηθεί τη λειτουργία του συλλόγου σύμφωνα με τα πρώτυπά του. Δηλαδή με την διαρκή παραγωγή και ανάδειξη ταλέντων.

Οι εκλογές στον ερασιτέχνη και η κατάρτιση κοινού ψηφοδελτίου θα οδηγήσει προς την κατεύθυνση της συστράτευσης, πέραν αυτού όμως θα πρέπει να υπάρχει πλήρης διαχωρισμός των διοικήσεων. Θεωρώ λάθος ελεγκτής (ερασιτέχνης) και ελεγχόμενος (ΠΑΕ) να αποτελούν συγκοινωνούντα δοχεία. παράλληλα τα μέλη της διοίκησης του ερασιτέχνη πρέπει να εργαστούν απρόσκοπτα στο αντικείμενό τους. Τα προβλήματα στον ερασιτέχνη είναι μεγαλύτερα από την ΠΑΕ. Δεν υπάρχει Πανιώνιος χωρίς τον ερασιτέχνη.

Πρέπει να επιστρέψουν χρήσιμα στελέχη. Παράλληλα πρέπει να απομακρυνθούν κάποιοι που έτσι κι αλλιώς την επόμενη μέρα μιας δυσκολίας δεν θα ήταν εδώ μαζί μας.

zamis είπε...

Δεν χρειαζεται να γραψω ποσο συμφωνω.

υγ Επιβεβαιωση Ελε απο κ.Κουτλιδη και ανακοινωση bonus track

zamis είπε...

Υπεροχη ανακοινωση δε,να το τονισουμε αυτο.

NK99 είπε...

BRF έχεις απόλυτα δίκιο και είναι κρίμα που κάποιες αγωνιστικές επιτυχίες τύφλωσαν τον κόσμο.
Ευτυχώς υπάρχουν πανιώνιοι που δεν γουστάρουν τη Νέα Σμύρνη πάπια. Χάθηκε ένας χρόνος αλλά δεν είναι ποτέ αργά
για αυτούς που αγαπούν τον αθλητισμό και τον Πανιώνιο.

Επίσης δεν χρειάζονται άνθρωποι να ρισκάρουν ειδικά αυτή την εποχή τις περιουσίες τους και την υπόληψη τους. Δεν τους ζητήθηκε ποτέ αυτό από καμμία συνέλευση από όσο ξέρω.

Αν δεν υπάρχει βιώσιμο οικονομικό πλάνο (λογικά δεν υπάρχει) να πέσει το ποδόσφαιρο στη Δ. Αν υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν τον σύλλογο θα ξανανέβει με συνοπτικές διαδικασίες. Αν δεν υπάρχουν δεν υπάρχει λόγος να κουβεντιάζουμε. Αυτή τη στιγμή ένα φύσημα ενός βρωμιάρη που δεν θα του γίνουν τα χατήρια και η ΠΑΕ καταρρέει. Ή μήπως δεν είναι έτσι?

Η Νέα Σμύρνη πάπια πρέπει να τελειώσει ΤΩΡΑ.
Δεν αρέσει σε κανένα...
Συμφέρει ελάχιστους και σίγουρα όχι τον κόσμο.

br fun_atic είπε...

Εάν αυτό που διαβάζουμε περί συνολικού χρέους 1,5 εκ ευρώ είναι αλήθεια,τότε δεν υπάρχει λόγος για Δ. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι περισσότερα διότι είναι πολλές οι προσφυγές.Στην περσινή ΓΣ ακούσαμε ( περίπου) κάτι για χρέος 8 εκ ευρώ.Αυτό μάλλον δεν είναι διαχειρίσιμο από απλούς ανθρώπους.Αν η διοίκηση έχει καταφέρει να το μειώσει δραστικά τίποτε υπάρχει ελπίδα.Όλα αυτά όμως επιβάλλουν σοβαρή κουβέντα σε ΓΣ και όχι μισόλογα

stam είπε...

Oπως και να το κάνουμε όμως η ομάδα δεν μπορεί να σταθεί για πολύ ακόμα με διοίκηση πρωτοδικείου. Πρώτος στόχος της είναι να βρεθεί διάδοχη λύση κ σε αυτή την κατεύθυνση δεν βλέπουμε καμία κίνηση.
Αντε και σώθηκε αυτή η χρονιά. Τι θα γίνει του χρόνου? Θα πουλήσεις κοψοχρονιά ότι καλύτερο έχεις βγάλει με κόπο και θυσίες και θα είσαι σε χειρότερη θέση από ότι ήσουν πέρσυ γιατί κ οικονομικά πάλι μέσα θα μπαίνεις κ θα έχεις χάσει πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία σου.
Καμία ομάδα παγκοσμίως δεν στάθηκε για καιρό με τέτοια διοίκηση. Μοιραία οδηγείσαι στη διάλυση εφόσον δεν βρεθεί κάποιος να τραβήξει το κάρο.
Αλλωστε η οικονομική εξυγίανση αυτό το στόχο είχε να γίνει ελκυστική η ομάδα για κάποιον να επενδύσει.
Αρα σε μία Γ.Σ. καλείς ανοικτά αυτούς που μπορούν να μπουν μπροστά παρουσιάζοντας το συμμάζεμα που έχεις κάνει σαν διοίκηση διορισμένη. Μήπως όμως κάποιοι έχουν γλυκαθεί από την παρούσα κατάσταση.

Griniaris είπε...

http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=18898&catid=5

Χαχαχαχαχαχα...δεν μπορώ,χαχαχαχαχαχαχα...όχι άλλο,χαχαχαχαχαχα...

br fun_atic είπε...

Μια ευθύνη την έχεις.Αντικειμενικά. Είναι κάτι σαν το προπατορικό αμάρτημα...

zouri1 είπε...

με αυτα και με αυτα,ξεχαστηκε η ξεφτιλα απο τον Φωστηρα.Σιγουρα και με την συνενοχη μας,αλλοι αποφασιζουν για εμας.Οπου φτωχος και η μοιρα του,Και λεφτα να ειχαμε αν δεν ημασταν στην γραμμη βαγγελα στην sl,θα μας ειχαν στον κυνηγι.Οσο και αν γουσταρω να πεσει το αεκακι,φετος το εχουν ξεσκισει οι διαιτησιες.

br fun_atic είπε...

http://www.panionianea.gr/2012/12/blog-post_5000.html?m=1

Πολύ ενδιαφέρον...

zouri1 είπε...

μισες αληθειες.Μονος του ή οι φιλοι του ανεβαζαν φωτο στο instgram σε θεση ευεξιας και γαφαν για την σχεση του με την Τουρκαλα.Διαψευδει τις δικες του φωτο?

br fun_atic είπε...

Ανάλογες φώτο έχω δει και από άλλους παίκτες της ομάδας. Περιέργως κάποιοι λογαριασμοί FB έκλεισαν ξαφνικά.