Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Ανακοίνωση ΠΑΕ Πανιώνιος

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με την ιδιοκτησία του προπονητικού κέντρου «Απήλιον» για την ανάληψη της διαχείρισής του.
Εφ εξής, η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ θα έχει τον πλήρη έλεγχο των προπονητικών της εγκαταστάσεων, στην προσπάθεια για την καλύτερη αξιοποίησή τους και την ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών.
Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον πρώην μεγαλομέτοχο, Κωνσταντίνο Τσακίρη, για την καθοριστική συμβολή του στην επίτευξη της συμφωνίας, που σηματοδοτεί μία νέα αρχή για την ομάδα μας.
 
Σχόλιο: Η κίνηση αυτή ουσιαστικά σηματοδοτεί την απεμπλοκή του κου Τσακίρη από τον Πανιώνιο. Από την ανακοίνωση κρατάω ένα μόνο τμήμα: "...και την ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών". Η μέχρι σήμερα λειτουργία του προπονητικού είχε αποφέρει καρπούς. Πρόκειται για τις επιτυχίες των μικρών ομάδων και τα οκτώ επαγγελματικά συμβόλαια. Αναφέρομαι στους παίκτες που έγιναν γνωστοί ως τα μωρά του Ελευθερόπουλου, αν και μάλλον θα έπρεπε να λέγονται τα μωρά του Παυλόπουλου. Δεν έχει βέβαια τόση σημασία, καθώς πέρα από ονόματα προέχει το συμφέρον της ομάδας. Μακάρι αυτό να υπηρετηθεί  με τον καλύτερο τρόπο. Ελπίζω να ήταν φήμες όσα ακούγονταν τις προηγούμενες ημέρες ότι οι ακαδημίες πήγαιναν για κλείσιμο. Ότι θα παρέμεναν μόνο οι Κ-17 και άνω ομάδες. Ότι θα έμεναν στο δρόμο 180-200 παιδιά στα μέσα της σεζόν. Ότι στέλεχος κάλεσε το προσωπικό και τους ανήγγειλε την απόλυσή τους εντός εβδομάδας και το κλείσιμο τον ακαδημιών προκειμένου να...μειωθούν τα έξοδα. Μακάρι να μην είχα καλές πληροφορίες... Αν είχα όμως, τότε δεν μιλάμε για αξιοποίηση των εγκαταστάσεων και ανάδειξη ποδοσφαιρικών αλλά κάτι εντελώς διαφορετικό. Το μέλλον θα δείξει.

2 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Με δεδομένο ότι οι κ Τερεζόπουλος και Παυλόπουλος απομακρύνθηκαν το καλοκαίρι, αντιλαμβανόμαστε ότι πηγαίνουμε σε ριζικές αλλαγές... Σε αυτό βοηθάει ότι υπεύθυνος του συνόλου των υποδομών είναι από τότε το ίδιο πρόσωπο.

Με λίγα λόγια, έχουμε ένα τσάρο των οικονομικών, ένα τσάρο του ποδοσφαιρικού τμήματος και διάφορους άλλους παράγοντες οι οποίοι δεν έχω καταλάβει αν έχουν ξεκάθαρο ρόλο και αρμοδιότητες...

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.