Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Στο ίδιο έργο θεατές


Είναι κάποια παιχνίδια που πραγματικά δεν αξίζει να δεις. Για παράδειγμα, το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι η ίδια επαναλαμβανόμενη ιστορία. Ο Πανιώνιος θα γεμίζει με κάρτες, όλα τα σφυρίγματα θα είναι ανάποδα, φάουλ θα αρχίσουμε να παίρνουμε αφού κλειδώσει το σκορ, το οφσάιντ δεν θα υπάρχει στο μυαλό της διαιτητικής τριάδας μέχρι και σκοράρει ο θρύλος, το κοίταγμα στην περιοχή είναι  πέναλτι και όλα τα κλασικά. Εκτός από αυτά, είσαι υποχρεωμένος να ανέχεσαι να είναι γεμάτο το γήπεδο από γαύρους που το παίζουν Πανιώνιοι, στους οποίους δεν περνάει από το μυαλό ότι ότι κι αν κάνουν ,ότι κι αν πουν, όσα κασκολ κι αν φορέσουν δεν ξεγελούν κανένα. 

Αφού ρε παιδιά όλα είναι γνωστά και δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον, γιατί πρέπει για τον μαζοχισμό μας να πληρώνουμε τόσο ακριβό εισιτήριο; Οι καιροί έχουν αλλάξει. Το εισιτήριο είναι ακριβό. Αφού δεν καταφέρνουμε να προσελκύσουμε κόσμο λόγω θεάματος, ας τους προσελκύσουμε με την τιμή του εισιτηρίου…Είναι κρίμα να γεμίζουμε με γαύρους και ο αδελφός Πανιώνιος που δεν έχει τσιγάρα να πάρει να πληρώνει τόσα χρήματα για εισιτήριο. Λαϊκό θέαμα σημαίνει και λαϊκό εισιτήριο.

Από εκεί και πέρα: νομίζω ότι είδαμε τον χειρότερο γαβ των τελευταίων ετών. Η ομάδα που παίρνει το πρωτάθλημα Ελλάδος χαλαρά (αφού έχει καταστρέψει τις μισές ομάδες) στην Ευρώπη είναι ότι ο Αλέκος Τζανετάκος στις ελληνικές ταινίες… Απέναντι λοιπόν σε μια τέτοια ομάδα, κι αν θέλετε σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι, υπήρξαμε μάλλον άτολμοι. Πάλι ανοργανωσιά, έλλειψη αυτοματισμών και εικόνα που δεν ταιριάζει σε παίκτες που μας έχουν δείξει και καλύτερο πρόσωπο. Είναι χοντρό να μην μπορούμε να αλλάξουμε δυο πάσες, να μην μπορούμε να εκδηλώσουμε μια οργανωμένη επίθεση, να κάνουμε ένα καλό κοντρόλ. Κάτι που χτυπούσε πολύ άσχημα είναι η διαφορά ταχύτητας από τους παίκτες του γαβ. Μάλλον κάτι πρέπει να κάνει ο γυμναστής γι αυτό… Νομίζω ότι για άλλο ένα παιχνίδι η ομάδα μας δεν έδειχνε συγκροτημένη και στιβαρή. Όλο το παιχνίδι μας στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο σε ατομικές ενέργειες. Ο περισσότεροι παίκτες ήταν και πέρσι. Τους έχουμε δει να αγωνίζονται με δύο άλλους προπονητές. Επειδή λοιπόν δεν ξέχασαν τη μπάλα που ήξεραν, μάλλον κάτι πρέπει να κάνει ο προπονητής για να βελτιώσει την κακή αγωνιστική εικόνα. Το λέω τώρα που τελείωσε το δύσκολο κομμάτι του πρώτου γύρου και ακολουθούν παιχνίδια με ομάδες του βεληνεκούς μας στα οποία πρέπει να πάρουμε αρκετούς βαθμούς αν θέλουμε να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Πέρα λοιπόν από τη μετριότατη αγωνιστική εικόνα νομίζω ότι ούτε οι αλλαγές βγαίνουν στον προπονητή. Για παράδειγμα σήμερα, η έξοδος του Μενδρινού αποσυντόνισε την ομάδα, ενώ ο Καμπάνταης αμφιβάλω αν ακούμπησε μπάλα. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι αλλαγές του δεν φέρνουν αποτέλεσμα…

Μια απ τα ίδια λοιπόν…Επόμενο παιχνίδι με τον Άρη. Εννοείται ότι είναι παιχνίδι στο οποίο πρέπει να πάρουμε το τρίποντο. Όχι ήττα, όχι ισοπαλία. Νίκη και μόνο. Μετά την ισοπαλία με τον Πανθρακικό, το παιχνίδι με τον Άρη μπορεί να καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη των πραγμάτων στην υπόθεση της παραμονής στην κατηγορία.

Κλείνοντας θα ήθελα να επισημάνω την πολύ καλή στάση των Μανιάτη, Σιόβα και Σάμαρη, οι οποίοι δεν άξιζαν την αποδοκιμασία έστω και από τους ελάχιστους που το έκαναν. Πολύ ωραία η χορογραφία των Πανθήρων που γιόρτασαν τα 30 τους χρόνια. Να τα εκατοστίσετε παιδιά και πάντα κοντά στην ομάδα, με τρόπο όμως που να μην της δημιουργεί πρόβλημα. Η ομάδα είναι σε τόσο κακή οικονομική κατάσταση που πραγματικά ΔΕΝ αντέχει να πληρώνει πρόστιμα. Κάθε ευρώ που φεύγει από τα ταμεία για την πληρωμή προστίμου είναι μαχαιριά στα πλευρά της ομάδας.

Υ.Γ
Η λάμπα στις τουαλέτες ακόμη να μπει… Διαφημίστε ότι διαθέτουμε dark room να πουλήσουμε εισιτήρια σε όλους τους θαμώνες των κινηματογράφων της Ομόνοιας.

Υ.Γ 2
 Με ωράριο 10:00-15:00 περιμένετε να πουλήσετε διαρκείας;

24 σχόλια:

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/diafora-poiotitas-me-ton-olumpiako/724303

δεν ξέρουμε κόουτς αν σε ικανοποιεί η εικόνα της ομάδας, παίζει όμως να είσαι και ο μοναδικός.

br fun_atic είπε...

αυτό το καπνογώνο μας πέθανε...Δεν ήταν πλύ έξυπνη κίνηση η χρησιμοποίησή του σε χρονικό σημείο που η ομάδα αμύνονταν στο τέρμα του Άγιου Ανδρέα. Δεν σκέφτηκε κανείς ότι ο Γιαννακόπουλος δεν έβλεπε ούτε τη μύτη του;

br fun_atic είπε...

http://www.panionianea.gr/2013/09/blog-post_7697.html

Αυτό είδε ο μέσος πανιώνιος θεατής;

Griniaris είπε...

Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι σήμερα το "ποδόσφαιρο" που παίξαμε μου προκάλεσε μεγαλύτερη αηδία από τη δαιτησία του Βοσκάκη.Κι ακόμη μεγαλύτερη το ότι μετά το 0-1 δεν πιέσαμε ούτε για τα μάτια του κόσμου.Τώρα αν κάποιοι που είδαν το παιχνίδι από το ραδιόφωνο έχουν άλλη άποψη,μεταξύ των οποίων και ο προπονητής,καλύτερα να το κοιτάξουν πριν είναι πολύ αργά...

br fun_atic είπε...

Ανακοίνωση για τον Βοσκάκη θα βγάλουμε ή θα το χειριστούμε όπως με τον Σπάθα πέρσι;

br fun_atic είπε...

Έτσι κι αλλιώς φέτος δεν έχουμε παίκτη να δώσουμε στον γαβ

br fun_atic είπε...

Ενδυματολογικά εντυπωσίασε το ροζ πουκάμισο του κ Θεοδωρίδη( θα είναι από τα περσινά του Σωκράτη) και το σακάκι του κου Δάρρα με τα άσπρα μπαλώματα .

amanAM είπε...

εγώ απεχω πλέον από το γήπεδο. Είδα στην τηλεόραση για τριακοσιοστη φορά την επανάληψη της ίδιας ελληνικής ταινίας.

Η σπείρα του ολυμπιακού φέρνει ψήφους, γι αυτό βασιλεύουν, ενώ σ σπείρα της ΧΑ τους στερεί ψήφους, γι αυτό τους μπουζουριασανε...

Δεν μπορεί να κριθεί η ομάδα και ο προπονητής από το χθεσινό παιχνίδι. Μόνο ο διαιτητής πρωταγωνίστησε.

zouri1 είπε...

παιδια ,νομιζω οτι πρεπει να φωναξουμε πρωτα για την ομαδα μας ,η οποια ακομα δεν εχει καταφερει να αλλαξει 2 πασες .Αρκετα μας κοροιδευουν καποιοι .Ο Τσακ ειπε οτι πηραν 580 χιλ απο το Απηλιο ,συν τα λεφτα του Κολοβου .Παικτη που να παιρνει πανω απο 1000 Ε δεν νομιζω να εχουμε .Ελεος

zamis είπε...

Βαλτε Εβανς ισοβιο προπονητη να ησυχασουμε

br fun_atic είπε...

Να πούμε οτι η Κ 20 του Δημητρη Τερεζοπουλου τον πάτησε τον γαβ. Όσο προοδεύουν οι υποδομές τόσο θα έχει ζωή η πανιωνάρα!!!

zamis είπε...

οι πανθηρες δεν θα παρουν θεση για τη συνεντρυξη Τσακιρη??

zamis είπε...

οι ιωνες?
κανας αλλος?

NK99 είπε...

Έχω την εντύπωση ότι οι παίκτες των ομάδων νέων μπορούν να αποχωρήσουν οποτεδήποτε θελήσουν με ψίχουλα. Αν ισχύει αυτό και δεν κάνω λάθος, δεν έχει νόημα να επενδύει κάποιος σύλλογος σε υποδομές αν δεν έχει φροντίσει να μην καρπώνονται οι άλλοι τα αποτελέσματα της δικής του δουλειάς. Νομίζω ότι ήδη κάποια καλά ταλέντα όπως ο υιός Στρακόσια αποχώρησαν για το εξωτερικό χωρίς (?) ανταλλάγματα.

EndyS είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/prepei-na-brei-lusi/724550

Απαραδεκτη και συκοφαντικη θα πρεπει να θεωρηθει η θεση του Sportfm, αφου ο προπονητης εχει κατεπαναληψη δηλωσει οτι η ομαδα παιζει ωραιο ποδοσφαιρο.

Κρατα γερα κοουτς οτι και να γραφουν, εσυ ξερεις οτι εχεις φτιαξει ομαδαρα (για την Γ' Εθνικη)

br fun_atic είπε...

@nk99

ο γιος του Στρακόσια βεβαια, που έφυγε χωρίς να μάθουμε τους όρους και το μέγεθος των ψίχουλων, είναι γεγονός ότι τα πάει ιδιαίτερα καλά στην Ιταλία...

Το θέμα με τα συμβόλαια και τα δελτία των πιτσιρικάδων δεν το ξέρω καλά. Κάνω όμως μια απλοϊκή ερώτηση.Αν υπάρχει τόσο μεγάλη ευκολία στη μετακίνηση παικτών, εμείς γιατί δεν την εκμεταλλευόμαστε; Γιατί για παράδειγμα να μην μπορούμε να αποκτήσουμε χαλαρά παίκτες πρώτης γραμμής από την ακαδημία του Ολυμπιακού ή του ΠΑΟ; Για τον πιτσιρικά δεν είναι δέλεαρ το ότι θα έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να παίξει στην πρώτη ομάδα; Αφού λοιπόν δεν αποκτάμε, μάλλον αυτό σημαίνει ότι εκείνοι έχουν τρόπους να δένουν τους δικούς τους παίκτες και να μην τους δίνουν για 10.000 ευρώ (λέμε τώρα)...

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/rankings/102277

αν δει κανείς τη βαθμολογία και το πρόγραμμα θα καταλάβει ότι η ερχόμενη αγωνιστική είναι από κρίσιμη έως οριακή.

Αν χάσουμε από τον Άρη, μειώνει τη διαφορά στον 1 βαθμό και μας βάζει στο πρόβλημα. Αν κερδίσουμε, αυξάνουμε τη διαφορά στους 7 βαθμούς και περιμένουμε να διαμορφωθεί η κατάσταση από μία σειρά αποτελεσμάτων (η αγωνιστική αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για πολλές από τις ομάδες του επιπέδου μας).Ανάλογα με το αποτέλεσμα υπάρχει πιθανότητα να δημιουργήσουμε διαφορά από αρκετές ομάδες του επιπέδου μας.

Με τον Άρη δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Μπορεί να ισοπαλία να διατηρεί σε κάποιο βαθμό τη μεταξύ μας διαφορά, υπάρχει όμως ο κίνδυνος να μας προσπεράσουν άλλες ομάδες.

Θεωρώ κακό να βρίσκεσαι χαμηλά στη βαθμολογία τόσο νωρίς γιατί μετά πρέπει να αντιμετωπίσεις, πέρα από τα αγωνιστικά προβλήματα, μεγάλο άγχος.

Η ισοπαλία με τον Πανθρακικό ουσιαστικά εξαφάνισε το όφελος από την νίκη κόντρα στον ΠΑΟ (χάλια - χάλια έχει ξεφύγει βαθμολογικά, ενώ δεν κατορθώσαμε να πάρουμε βαθμό από τον Εργοτέλη, κόντρα δηλαδή σε μια βατή ομάδα και έδρα. Για να είμαστε βέβαια ειλικρινείς, αγωνιστικά δεν αξίζουμε 3 επιπλέον βαθμούς, που προφανώς και θα αποτελούσαν το απόλυτο...

Συνεπώς, λαμβάνοντας υπόψη ότι μπαίνουμε στο πιο βατό πρόγραμμα του γύρου, στο οποίο όμως ΠΡΕΠΕΙ να συγκεντρώσουμε βαθμούς, νομίζω ότι η αγωνιστική είναι οριακή τόσο για την ομάδα όσο και για τον προπονητή.

zouri1 είπε...

ε βεβαια ,αν και ειμαστε στην αρχη της χρονιας ,αυτος ο αγωνας ειναι ολη η χρονια .Αν δεν κερδισουμε μετα δεν θα υπαρχει κανενας να μας βοηθησει .Στη συνεχεια ας μιλανε ολοι οι οπαδου του κυρ Παντελη που μας την λεγανε οταν λεγαμε κατι .

EndyS είπε...

@BR
Me to Ergoteli pirame X.

@ Zouri
Makari na pigainei kala n omada kai as mou kanoun kazoura oxi mono oi "Pantelikoi", alla n misi Athina!!!

br fun_atic είπε...

Σωστό.

king_ego είπε...

για δειτε αυτο:
http://www.videoman.gr/29189
μηπως λυσουμε ετσι την δυστοκια?

br fun_atic είπε...

Τι θέλει να πει ο ποιητής; https://www.facebook.com/lazaros.koutlidis/posts/592530224126406

Costix είπε...

Τωρα το καταλαβες τι θελει να πει ???

Costix είπε...

Τωρα το καταλαβες τι θελει να πει ???