Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Ήταν αστείο;


Την Πρωταπριλιά έγραψα στη σελίδα μου στο facebook ότι κυκλοφόρησε το πόρισμα του οικονομικού ελέγχου. Πολλοί φίλοι ενδιαφέρθηκαν να μάθουν, άλλοι δε κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι έκανα πρωταπριλιάτικο αστείο. Πλέον υπάρχουν δημοσιεύματα «επίσημων» Πανιώνιων φορέων που αναφέρονται στην ολοκλήρωση του ελέγχου και στην γνωστοποίηση αποσπασμάτων του στους Πάνθηρες.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που έχουμε όλοι, το χρέος ανέρχεται γύρω στα 9 εκ ευρώ, από τα οποία τα 2 (κατ' άλλους 3) είναι οφειλές προς τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου ( επιμένω στον όρο μεγαλομέτοχος, διότι κατέχει το 23% των μετοχών και επιπλέον διατηρεί απαιτήσεις 2.000.000 ευρώ έναντι του συλλόγου – με λίγα λόγια ΠΟΤΕ δεν έχασε επί της ουσίας την ιδιοκτησία της ομάδας). Από τον έλεγχο αυτό προκύπτουν κάποια συμπεράσματα:

 

Οι περισσότεροι φίλοι ρωτάνε αν το χρέος είναι διαχειρίσιμο ή όχι. Η ερώτηση είναι λάθος. Το ερώτημα είναι αν υπάρχει κεφαλαιούχος να διαχειριστεί το χρέος. Εξηγούμαι. Ο Πανιώνιος έχει δύο βασικά έσοδα: τα τηλεοπτικά και τα έσοδα από την πώληση παικτών. Επειδή τα τηλεοπτικά είναι μάλλον ανελαστικό έσοδο (ας μου επιτραπεί ο όρος) τη διαφορά στη διαχείριση του χρέους μπορούν να την κάνουν ΜΟΝΟ τα έσοδα από την πώληση παικτών.

 

Η διοίκηση της Π.Κ (ή μάλλον οι 3-4 που έκαναν κουμάντο) προσπάθησε να ισοσκελίσει τα έσοδα με τα έξοδα, μειώνοντας το budget και προχωρώντας σε μια άτυπη στάση πληρωμών. Ήταν πολύ τυχερή (ή ικανή – αυτό το κρίνει ο καθένας όπως νομίζει) που κατάφερε να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορά (άρα να μην στερηθεί τα έσοδα των τηλεοπτικών), κατάφερε να πουλήσει κάποιους παίκτες, όμως η μεγάλη αποτυχία της, που τελικά κρίνει και όλη τη θητεία, ήταν η αδυναμία να κρατήσει και να πουλήσει και άλλους παίκτες που μπορούσαν να αποφέρουν στον σύλλογο πάρα πολλά έσοδα. Πολλά μεγάλα κεφάλαια της ομάδας αλλά και παίκτες μικρότερης μεταπωλητικής απόδοσης αφέθηκαν ελεύθεροι έναντι συμβολικού ή μηδενικού οφέλους. Χωρίς χρήματα και χωρίς παίκτες αξίας είναι λογικό και επόμενο η ομάδα να μην είναι όσο ανεξάρτητη θα θέλαμε (και το λέω ευγενικά). Φτάσαμε λοιπόν στο σημερινό σημείο όπου έχουμε μόνο χρέη και δεν περιμένουμε έσοδα από άλλη πηγή, δεδομένου ότι το μισό και πλέον ρόστερ μάλλον είναι φευγάτο.

 

Να πούμε λοιπόν κάποιες αλήθειες: Ακόμη κι αν ο Πανιώνιος καταφέρει να μπει σε κάποιο από τα περίφημα άρθρα του πτωχευτικού κώδικα (που πολύ αμφιβάλλω – σίγουρα όμως θα παίξει ρόλο το γεγονός ότι ο κος Τσακίρης κατατάσσεται πλέον στους μεγαλο δανειστές του συλλόγου), δεν θα έχει την οικονομική ευχέρεια να ενισχυθεί μεταγραφικά ώστε να δημιουργήσει μια νέα ομάδα τύπου Ελευθερόπουλου (Παυλόπουλου θα έλεγα). Άρα η προσφυγή στα άρθρα 106 ή 99 έχει νόημα μόνο αν υπάρξει και ρευστότητα. Αν δεν υπάρξει, ουσιαστικά θα προκύψει και πάλι μια διοίκηση τύπου ΠΚ η οποία θα κοιτάξει να διαχειριστεί τα τηλεοπτικά και τα παράπλευρα έσοδα (τι κάνει νιάου νιάου), ελπίζοντας σε ένα απροσδιόριστο σχέδιο σωτηρίας. Αυτό αργά ή γρήγορα θα μας οδηγήσει στην Γ’.

 

Λύση: Η ΠΚ παρά τις αποτυχίες της μας έδωσε ένα καλό μάθημα. Επιβεβαίωσε ότι αν επενδύσεις σωστά στις υποδομές και αν αγοράσεις φθηνούς και καλούς παίκτες μπορείς το αργότερο σε δύο χρόνια να τους παρουσιάσεις με αξιώσεις στην ποδοσφαιρική αγορά. Εκείνη δεν κατάφερε να τους πουλήσει. Πολλοί έμειναν ελεύθεροι ύστερα από την έξοδο του Μεσολογγίου που επιχείρησε… Αυτό θα μπορούσε να το κάνει μόνο ένας κεφαλαιούχος. Η ερώτηση είναι απλή: Πόσο θα μπορούσε να πουλήσει ο κος Τσακίρης ή κάποιος άλλος με μικρότερη έστω οικονομική επιφάνεια παίκτες όπως τον Αραβίδη των 11 γκολ, τον Λαμπρόπουλο, τον Κούρο, τον Παντίδο; Πόσο τον Ανέστη και τον Ντούνη; Σίγουρα περισσότερο από 1,5 εκ ευρώ που θα πλήρωνε για να επενδύσει στην ομάδα δημιουργώντας την απαραίτητη ρευστότητα. Υπάροχυν στην αγορά ή στις υποδομές μα αντίστοιχη παίκτες; Δεκάδες. Το χρέος λοιπόν φίλοι μου είναι διαχειρίσιμο υπό τη μοναδική προϋπόθεση ότι θα θελήσει κάποιος να επενδύσει στην ομάδα σωστά και με βάθος τουλάχιστον δύο ετών. Κάθε άλλη λύση είναι καταδικασμένη, ακόμη κι αν το χρέος ήταν σε μικρότερα επίπεδα. Κάθε άλλη πρόταση (πανιώνια χέρια, ομάδες σωτηρίας, έρανοι κ.λ.π) είναι καταδικασμένη σε αποτυχία και θα εξυπηρετήσει είτε προσωρινά τον σύλλογο είτε για λίγο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα προσωπικά μικροσυμφέροντα.

 

Κλείνοντας θα ήθελα να πω ότι το πόρισμα του ελέγχου πρέπει να δοθεί στη δημοσιότητα ή να παρουσιαστεί έστω σε Γ.Σ. Είναι προφανές ότι δεν θα μπορέσει να παραμείνει κρυφό, αφού έτσι κι αλλιώς η οποιαδήποτε προσπάθεια για υπαγωγή στα πλαίσια του πτωχευτικού δικαίου να στηριχθεί σε αυτό ακριβώς το πόρισμα. Νομίζω ότι είναι σωστό και δίκαιο το πόρισμα αυτό να μην γνωστοποιηθεί  μόνο σε μια αίθουσα δικαστηρίου, αλλά να περιέλθει σε γνώση όλων μας προκειμένου να βγάλουμε συμπεράσματα για πρόσωπα και πράματα και ενδεχομένως να αποφασίσουμε όλοι μαζί το καλύτερο δυνατό για τον σύλλογο.

34 σχόλια:

br fun_atic είπε...

σε απλά ελληνικά:

Υπάρχουν 3 σενάρια:

1. επενδυτής με ρευστότητα.
2. επενδυτής με σχετική ρευστότητα και υπαγωγη στα άρθρα του πτωχευτικού κώδικα.
3. πτώση στην γ'

όλα τα υπόλοιπα σενάρια, ουσιαστικά θα οδηγήσουν σε διαχείριση χρέους για κάποιο διάστημα, με τελική πτώση στην γ' χωρίς σχεδιασμό.

br fun_atic είπε...

επιμένω όμως σε κάτι:

τη ζημία την πάθαμε από αίκτες που έμειναν ελεύθεροι. Ας μη σου υπολογίζω Ριέρα,Κούμο και Φαμπιάν.

Βάλε μόνο Αραβίδη, Ντούνη, Ανέστη, Κούρο και πιτσιρικαρία. Πόσα λεφτά θα έβγαζε ο Χ επενδυτής αν απλά δεν τους άφηνε ελεύθερους αι πόσο αυτά τα χρήματα θα ανακούφιζαν το χρέος ΧΩΡΙΣ να χρειαζεται πτώση της ομάδας στη Γ' κ.λ.π

Επαναλαμβάνω: Διαθέτουμε μια Κ20 ομάδα η οποία είναι τρίτη. Από αυτή την ομάδα θα βγουν παίκτες που θα μπορούμε να μοσχοπουλήσουμε σε 2-3 χρόνια. Αν κάποιος εγγυηθεί το μισθό τους, σύντομα θα βγάλει λεφτά από αυτή την ιστορία. Αν δεν υπάρξει κάποιος, τότε το πιθανότερο είναι αυτοί οι παίκτες είτε να δοθούν για ψίχουλα είτε να μείνουν ελεύθεροι. Συνεπώς η ομάδα θα βολοδέρει αγωνιστικά για χρόνια και θα επιβαρύνονται τα οικονομικά της.

br fun_atic είπε...

Κάτι λιγοτερο απο 7 τα χρέη προς ολους τους αλλους και 2 κάτι τα χρέη προς Τσακίρη. Επειδή στο σημείο αυτό υπάρχει παρεξήγηση. Χρωστάμε στον Τσακιρη. Δεν μας χρωστάει.

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/emathe-to-xreos-perimenei-to-arthro/759221

br fun_atic είπε...

Ανδρών επιφανών πάσα γη ταφος

br fun_atic είπε...

http://www.panionianea.gr/2014/04/photos.html#more

ο Τςεςζοπουλος πρέπει στην πρωτη ευκαιρία να ανέβει στην πρώτη ομάδα. ΝομιΩ ότι μπορούμε να τον εμπιστευτούμε.

δημητρης γουδι είπε...

k αυτος κ τα πιτσιρικια του κ αμεσως στα βαθια ειδικα αν παιζουμε κ σουφρολιγκα του χρονου
αν τους υποστηριξουμε κ εμεις(ο κοσμος)ολα θα πανε καλα

zamis είπε...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10485&subid=2&pubid=129691937

Unknown είπε...

Ρε πουστη μου ελεος 1.12?

Unknown είπε...

Πραγματικα θυμαμαι με την Μπαρτσελονα στο καμπ νου χωρις πλακα πληρωνε στην Μπαρτσα 1.11,αν είναι δυνατον

John - Singapore είπε...

Πιστεύω πως αγωνιστικά σώθηκε η χρονιά και τώρα έχουμε και το πόρισμα άρα είναι καλή ευκαιρία να τεθούν ερωτήματα και να βγούν συμπεράσματα.
Την σημερινή οικονομική κατάσταση λοιπόν την ξέρουμε. Θα ήθελα να μάθω όμως και την οικονομική κατάσταση της ομάδας όταν έφυγε ο Τσακίρης απο την Διοίκηση (άν θυμάμαι ήταν όλοι πληρωμένοι, δεν χρωστούσαμε ουτε στον τυροπιτά, και είχαμε και ένα μύριο καβάντζα). Επίσης, την οικονομική κατάσταση όταν ανέλαβε ο Τσάβαλος. Για να δούμε πώς φτάσαμε εδώ που φτάσαμε αφού πουλήσαμε τα ασημικά και "χάσαμε" όλους τους υπόλοιπους παίκτες.
Τώρα είναι η ώρα για κριτική, για να πεί ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του, να το παίξουμε όλοι σχετικοί και Πανιωνάρες.
Επίσης, το πόρισμα είναι και η βάση, η αφετηρία για το απο εδώ και πέρα για να μην λέει όποιος αναλάβει πρωτοβουλία ότι δεν ήξερε που έμπαινε ή οτι παρέλαβε καμμένη γή και άλλα γραφικά. Τα μετρήσαμε τα κουκιά, τα μαγειρέψαμε και τα αποτυπώσαμε και σε χαρτί.
Θέλω να δούμε τί θα γίνει στο μέλλον και να κοιτάξουμε μπροστά αλλά όχι χωρίς να αναγνωρίσουμε το παρελθόν. Πρέπει να υπάρχει νέμεση, να καθαρίσουμε την συνείδηση μας για να πάμε παρακάτω. Πουλήθηκαν προπονητικό και παίκτες, εκχωρήθηκαν τηλεοπτικά δικαιώματα και πάλι χρωστάμε στον τελευταίο που έβαλε προσωπικά δικά του χρήματα στην ομάδα. Όποιος κατα καιρούς έγραψε, είπε, διέρευσε οτι ο Τσακίρης "έβγαλε" λεφτά από τον Πανιώνιο καλό θα ήταν να ζητήσει ταπεινά συγγνώμη και να κάνει τουμπεκί απο εδώ και μπρός. Να μπαίνουν όλα στην θέση τους σιγά σιγά και να αναγνωριστούν τα λάθη των Διοικήσεων, των μεμονομένων ανθρώπων και των φιλάθλων. Για να ξέρει όποιος αποφασίσει οτι θέλει να συμμετέχει από τούδε και στο εξής οτι είμαστε δίκαιη οικογένεια και όχι αχάριστα και αχόρταγα βαζελογαυράκια. Είμαστε ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και στην πλατεία είναι αλλιώς...

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/ektos-o-laznik/759632

χωρίς αυτές τις ελλείψεις η απόδοση ήταν 1,10. Τώρα;;;;;;

Endys1 είπε...

Η απόδοση είναι μια χαρά αφού έχουμε χάσει από τα Τέμπη.

Αν ανέβαιναν για να παίξουν το παιχνίδι στα ίσα, τότε ας έβαζε 20 χιλιάρικα η κίνηση στο 2πλο και ας έλεγε στους παίκτες ότι τα 400 χιλιάρικα που δίνει το στοίχημα, θα ήταν δικά τους!!!

IWN1998 είπε...

Κοροιδιλίκια...Για να δούμε.

EndyS είπε...

Τελικά όπως καταλάβατε εκεί στον ΟΠΑΠ ούτε βλακες είναι, ούτε λεφτά μοιράζουν!!

dimosthenis είπε...

Για να μην υπάρχει μεγάλη αγωνία. Με ισόπαλο αποτέλεσμα την επόμενη Κυριακή σώζεται και ο Πανιώνιος και ο Πλατανιάς αφού εμείς πάμε 39 και ο Πλατανιάς υπερτερεί στις ισοβαθμίες με Βέροια και Ξάνθη στους 38.

br fun_atic είπε...

Δεν θα υπάρξει ανάρτηση σήμερα. Τα πράγματα είναι όπως τα είπε ο Δημοσθένης.Άλλωστε δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα από την αποσπασματική μετάδοση της νόβα.

Griniaris είπε...

Μια απορία έχω μόνο...Αυτές τις μαλακίες του θα παίξουμε για την ιστορία του Πανιωνίου κλπ. τι τις θέλουν;Ιστορία δεν σημαίνει τρεις τελικές σε τέτοιο ματς εκ των οποίων η μία με πέναλτι(ανύπαρκτο) κι η άλλη από τη σέντρα...Ιστορία δε σημαίνει παίκτες της ομάδας,με το σκορ στο 2-1,να αναλώνουν όλα τα τελευταία λεπτά στο να γλυτώσουν αγωνιστικές από τις καινούριες ομάδες τους...

Ναι,οκ,χάρις στη μεγαλοψυχία του Βαγγέλα και τα καλοκουρδισμένα γρανάζια του πρωταθλήματός μας μάλλον θα σωθούμε...Εγώ πάλι προτιμούσα τον Πανιώνιο που έπεφτε γιατί δεν ήταν μέσα στα κυκλώματα...Καλώς ή κακώς έχω γράψει ένα κείμενο που με αντιπροσωπεύει εκατό τοις εκατό και δεν μπορώ να το προδώσω...Για μένα ο Πανιώνιος που γνώρισα πέθανε με την αποχώρηση Τσακίρη...Σαν ιδέα λοιπόν θα περιμένω να ξαναγεννηθεί έστω κι από τις στάχτες του...Ως τότε λυπάμαι αλλά δεν θα πανηγυρίσω καμμία στημένη νίκη,καμμία στημένη παραμονή...

br fun_atic είπε...

Πεθανε δεν θα πει τίποτα... Μέχρι εκταφή του κάναμε.

br fun_atic είπε...

Σε αυτά τα πλαισια, κανονιζουμε την επόμενη βδομάδα να πάμε να δοθ!εντην Κ20. Για να δω συμμετοχες!

Griniaris είπε...

Σ'αυτό ναι,πολύ ευχαρίστως...

antonis είπε...

ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΦΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΕΣ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ.
ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΗΚΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ.
ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΑΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΛΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, Η Β ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥΣ.

Recoba είπε...

@antonis: Αραβίδης και Αυλωνίτης εάν δεν έπαιρναν κόκκινη θα έχαναν τις 2 επόμενες αγωνιστικές, αφού είχαν συμπληρώσει 7 κίτρινες (και επειδή τελειώνει το πρωτάθλημα δεν μπορούν να διαλέξουν 2 αγώνες που δεν θα έπαιζαν από τους επόμενους 4). Άρα χάρη μας έκαναν που πήραν κόκκινη, για να μπορούν να παίξουν στην απίθανη περίπτωση που τερματίσουμε 16οι και παίξουμε μπαράζ με τον 3ο της Football League τον Ιούνη! Βέβαια, θα μπορούσαν να μην έπαιρναν την 1η κίτρινη...

Τώρα, ok, το τελευταίο ματς είναι Χ. Μου ´ρθε λίγο στο νου και το Αθηναϊκός-Ξάνθη 1-2, Λάρισα-ΠΓΣΣ 4-0, λόγω Ξάνθης, αλλά μπα..., ο Πανόπουλος (που θα ήθελε οπωσδηποτε νίκη ή ήττα του Πανιωνίου για να υπερτερεί στην ισοβαθμία με τη Βέροια και να έχει απο κάτω και τον ηττημένο Πανιωνιου - Πλατανιά) δεν νομίζω να τα καταφέρει (ως προς το να μην έρθει Χ το ΠΓΣΣ-Πλατανιάς). Σημειωτέον ότι με Χ στο δικό μας ματς και νίκες Βέροιας Ξάνθης, στην τριπλή ισοβαθμία με Πλατανιά η Ξάνθη είναι τρίτη, οπότε ή πέφτει ή παίζει μπαράζ τον Ιούνη (ανάλογα με το εάν νικήσει ο Απολλων τον Ολυμπιακό).

Άραγε, τι κόσμο θα ´χει το τελευταίο - "κρίσιμο" - ματς: 1000; 1500; 2000!;

antonis είπε...

Αν έχουμε 1000 άτομα πρέπει να είμαστε και ευχαριστημένοι, όσο για τον Αραβίδη όσα κέρδισε στο γήπεδο με την αγωνιστική του συμπεριφορά και απόδοση , τα έχασε με την κόκκινη και τον μη πανηγυρισμό του Γκόλ.
Και στη τελική αν θέλουμε να τα βάλουμε στη ζυγαριά τον πήραμε από τα αζήτητα της Β εθνικής και μεταμορφώθηκε σε παίκτης Α γραμμής στον Πανιώνιο.
Του δώσαμε μια δεύτερη ευκαιρία και την έπιασε από τα μαλλιά, μαγκιά του αλλά για πάρτη του, γιατί τον Πανιώνιο τον έχει πουλήσει (όχι στο γήπεδο) αλλά στην ψυχή του από τον ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ που έχει υπογράψει στην ΑΕΚ και ας λέει ότι δεν το έχει κάνει.
Τον καταλαβαίνω αλλά δεν έχω καμία διάθεση να τον αποθεώσω , άλλωστε η Β ΕΘΝΙΚΗ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΑΒΙΔΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΝΤΟΥΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΣΤΗΔΕΣ .

zamis είπε...

Mεσα κι εγω για την Κ-20.
Οι πανιωνιοι σωτηρες μπορουν να συνεχισουν μονοι τους να ειναι υπερηφανοι στην σουπερλιγδα.

Unknown είπε...

εγω παντως θυμαμαι οτι το '92 ειχαμε σωθει 4 αγωνιστικες πριν το τελος και η λαρισα θα μας εδινε το Χ

Ισοβαθμία στους 38 (Πανιώνιο, Ξάνθη και Βέροια): Με ήττα του Πανιωνίου, πιθανές νίκες των Ξάνθη, Βέροια και ήττα του Απόλλωνα, τότε η «ελαφρά ταξιαρχία» πέφτει και πάνε μπαράζ οι Νεοσμυρνιώτες! Σε περίπτωση ίδιων αποτελεσμάτων αλλά νίκης του Απόλλωνα, τότε σώζονται η ομάδα του Σάντσεζ και η Ξάνθη, πέφτει απευθείας ο Πανιώνιος και πάει μπαράζ η Βέροια.

br fun_atic είπε...

Νομίζω ότι ο Recoba απάντησε για τις κόκκινες, οπότε δεν υπάρχει λόγος να βάλουμε κατά του Αραβίδη και του Αυλωνίτη.

Οι συνεισφορά και των δύο υπήρξε πολύ μεγάλη αυτήγ τη χρονιά.

Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα και με δεδομένο ότι δεν πήραμε τον βαθμό που χρειαζόμασταν με τη Βέροια, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και αυτό διότι δεν ξέρουμε τι θα αποφασίσει ο Καίσαρας Βαγγέλας.

Σε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου δεν παίζουν μόνο δύο ομάδες αλλά και οι διαιτητές... Κρατάμε ως δεδομένο ότι στο συγκεκριμένο παινίδι θα παίξουμε με πολλές ελλείψεις, πράμα που σημαίνει ότι ακόμη κι αν θέλουμε (σε περίπτωση που χρειαστεί) ίσως να μην μπορούμε...

antonis είπε...

Δεν το περνάω στο ντούκου με τις κόκκινες , ο Αυλωνίτης είχε αποβληθεί και στη Ξάνθη , άρα είχε βάλει σε προτεραιότητα να συμπληρώσει τις Κάρτες και στα παπάρια του αν σωθεί η όχι ο Πανιώνιος.
Αλήθεια στο πρώτο γκόλ που ο ΜΠΕΝ πηδάει αφύλακτος στο κέντρο της άμυνας μας που ήταν ο Αυλωνίτης?
Όλα εδώ πληρώνονται γιατί όπως είπα θα είναι μεγάλη έκπληξη αν περάσει την προετοιμασία του γαύρου χωρίς να κοπεί.
Άσε που μπορεί να απαγορευτούν και οι δανεισμοί παικτών όποτε βλέπω τον Αυλωνίτη να είναι στη Β εθνική αντίπαλος με τους ΑΡΑΒΙΔΟΝΤΟΥΝΟΑΝΕΣΤΗΔΕΣ

dimosthenis είπε...

Η μόνη περίπτωση να βρεθεί ο Πλατανιάς σε δύσκολη θέση με ισόπαλο αποτέλεσμα είναι να κερδίσει ο Απόλλωνας και να σωθεί να κερδίσει η Βέροια και να πάει 38 και να μη κερδίσει η Ξάνθη, οπότε η ισοπαλία στο δικό μας ματς οδηγεί τον Πλατανιά σε μπαράζ με τη Βέροια, ενώ πέφτει κατευθείαν η Ξάνθη.
Από την άλλη αν παιχτεί το παιχνίδι στα ίσια και χάσει ο Πλατανιάς το διακινδυνεύει να πέσει κατευθείαν; Τέτοιου είδους σενάρια έχουν το καλό τέλος, το μέτριο και το κακό. Το ποιο θα επιλέξει κανείς είναι θέμα δικό του. Αν όμως χάσουμε τότε βράστα Χαράλαμπε.

br fun_atic είπε...

Έχουμε και λέμε. Σάββατο στις 14:00 παίζει η Κ20 με τον Πλατανιά στην Αργυρούπολη. Κυνηγάει τη δεύτερη θέση.Αμέσως μετά παίζει η Κ17 η οποία με νίκη κλειδώνει τα playoff. Πάμε;

br fun_atic είπε...

Γήπεδο Λαύρας Αργυρούπολης (Αργυρουπόλεως 94 και Ολυμπίας.

zamis είπε...

Κανα μπαγκοσμιακι ενδιαμεσα δεν παιζει?

br fun_atic είπε...

Κάπου εκεί δεν έχει ταβέρνα ο Βαμβακούλας ;

br fun_atic είπε...

Καιρού επιτρέποντας θα λαμέ αύριο στην Κ20;