Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Και μετά τη σωτηρία τι;


Όταν ο Πανιώνιος απέκτησε τον Φαμπιάν και τον Ρεκόμπα, όταν απέκτησε το προπονητικό και "ξήλωσε" τις ακαδημίες της Ρόμα φανταζόμουν ότι επιτέλους είχε έρθει η στιγμή που όλοι περιμέναμε για να δούμε την ομάδα ψηλά. Εκεί που της αξίζει. Δυστυχώς όμως οι Ρωμαίοι προπονητές αναλώνονταν στις ταβέρνες του Κορωπίου, το προπονητικό άλλαξε χέρια και για τη σωτηρία της ομάδας, ήδη από τη χρονιά της υπέρβασης, χρειάστηκε να  και επιστρατευτούν τα πατροπαράδοτα κομπιουτεράκια. Από τότε κάθε χρονιά και χειρότερα. Κάθε χρονιά και πίκρες. Κάθε χρονιά και μεγαλύτερη αναξιοπρέπεια. Ο Τσακίρης έφυγε και από τότε παρακολουθούμε Πανιώνια χέρια κάθε είδους να διαχειρίζονται ένα τρομακτικό χρέος και να ανέχονται την ένταξη της ομάδας σε άρματα και κλίκες. Το αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν η φυγή του κόσμου. Φτάσαμε λοιπόν να αποδεχόμαστε ότι ένα θέαμα το οποίο να είναι ΓΙΑ τον κόσμο να διεξάγεται ΕΡΗΜΗΝ του κόσμου... Στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος παρακολουθήσαμε το απόλυτο παιχνίδι - παρωδία. Πληρώσαμε εισιτήριο για να δούμε δυο ομάδες να ανταλλάσουν πάσες στον χώρο του κέντρου για 90 λεπτά. Λες και ισόπαλο δεν μπορούσε να έρθει το αποτέλεσμα μα γκολ, έτσι, για να χαρεί και λίγο ο κόσμος...Ας πανηγυρίσουμε λοιπόν τη διάσωση της ομάδας στο πιο βρόμικο πρωτάθλημα της ευρώπης, ας ελπίσουμε ότι η ομάδα που εντός ολίγου θα χάσει μεγάλο μέρος του ρόστερ της θα εξακολουθήσει να είναι στα κόλπα για να σώσει και την επόμενη παρτίδα, ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσουμε να κρατήσουμε μια χρονιά τη σπουδαία φουρνιά που έρχεται από τις υποδομές χωρίς να απλώσει τα χέρια του ο Βαγγέλας, ο Τίγρης ή κάθε άλλος μεγαλοπαράγοντας.

Όλα αυτά βέβαια δεν έχουν καμία σχέση με τον Πανιώνιο.  Δεν αγγίζουν τον κόσμο που επέλεξε να υπηρετεί μια ομάδα αντισυμβατική, μια ομάδα με κουλτούρα και με τεράστια αθλητική και όχι εξωαθλητική παράδοση.

Ο Πανιώνιος δεν χρειάζεται πολλά. Χρειάζεται έναν ηγέτη που να στραφεί στις ρίζες του, να υποστηρίξει τις υποδομές του και με το ταλέντο των αθλητών μας να ορθώσει ανάστημα στον κάθε Βαγγέλη, στο κάθε σύστημα, στην κάθε παράγκα, με κάθε κόστος. Αυτός είναι ο Πανιώνιος που γουστάρουμε. Αυτό που μας σερβίρετε είναι Λεβαδειακός. Χάρισμά σας...

Υπάρχει ηγέτης όχι με πολλά λεφτά αλλά με αρχίδια; Αυτό είναι το θέμα φίλοι μου. Αυτό ψάχνει ο μέσος φίλαθλος. Αυτό έχει ανάγκη ο Πανιώνιος.

 

Υ.Γ

Ειλικρινά λυπάμαι που ο Πανιώνιος δεν έχει τον δικό του Βελλή. Έναν άνθρωπο αξιοπρεπή, με όσα χρήματα χρειάζονται για να ορθώσει ανάστημα και να κάνει και τον τελευταίο έλληνα φίλαθλο να στεναχωρηθεί για τον υποβιβασμό του Απόλλωνα.

Y.2
Πολλά συγχαρητήρια στη Λέσχη Φίλων Πανιωνίου για τη βράβευση του Φανούρη. Δεν ξέρω αν πληρώνουν τα νοίκια, ξέρω όμως ότι αναλαμβάνουν υποχρεώσεις του επίσημου Πανιώνιου. Μπράβο Λέστερ!!!

21 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Ο κος Σκούρας εξακολουθεί να μετέχει στην επιτροπή σωτηρίας;

antonis είπε...

Το πρόβλημα του συλλόγου είναι κατά βάση ηθικό, και ακολουθεί το οικονομικό.
Τόσο ο Τσακίρης οσο και τα Πανιώνια χέρια είτε με τα λάθη τους (οικονομικό άνοιγμα Τσακίρης)είτε με τις παραλήψεις (ελεύθεροι παίκτες Πανιώνια χερια) έχουν καταστήσει ανυπόλυπτο τον Σύλλογο.
Οι δικαιολόγιες που επικαλούνται τόσο ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ οσο και τα ΠΑΝΙΩΝΙΑ ΧΕΡΙΑ είναι της πλάκας, και δεν είναι ΜΑΛΑΚΑΣ ο ΚΌΣΜΟΣ για να τρώει κουτόχορτο.
Άλλωστε εξιλατήρια θύματα τύπου ΚΙΝΤΗ δεν υπάρχουν για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
Μετά την σωτήρια το ΧΑΟΣ, έκτος και αν βρεθεί ηγέτης που θα εμπνεύσει τον ΚΌΣΜΟ και θα τον ξανακάνει να αισθανθεί περήφανος που είναι ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

Ron Barceló είπε...

http://www.sportdog.gr/sports/podosfairo/article/226488/n-asimakopoylos-o-dikos-moy-panionios-exei-ypobibastei

Και ο δικός μου.

dimosthenis είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/eimaste-oloi-mazi/761250
Η απάντηση στο ερώτημά σου

br fun_atic είπε...

εφόσον κανείς δεν ενδιαφέρεται να ασκήσει διοίκηση, μπορώ να μάθω ποιός θα βάζει υπογραφές και ποιος θα διαχιρίζεται τα χρήματα των τηλεοπτικών;

zamis είπε...

Ο Μητσαρας εχει προσφερθει παντως.

br fun_atic είπε...

Δεν τον έχω για τρελό τον Μητσάρα :)

IWN1998 είπε...

Από την αρχή τα ίδια έλεγε ο κος Σκούρας. Δεν τα άλλαξε τώρα. Στόχος τους είναι να βοηθήσουν και να πληρώσουν για την υπαγωγή στο άρθρο 106 κλπ. Αν υπάρξει αυτό και μειωθούν οι υποχρεώσεις σε 20-30 χιλιάδες το μήνα, ίσως τότε τα πράγματα να είναι αλλιώς και άλλο το ενδιαφέρον.
Υπάρχει και αυτο αν δεν είναι απλά ευσεβείς πόθοι:

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/395719-Panionios-En-anamoni-Tsakiri

br fun_atic είπε...

Μια ερώτηση στο συγκεκριμένο άρθρο: Ποιος θα κοιτάει τον Βαγγέλη στα μάτια; Ο Σκούρας ή ο Δάρρας; Οι άνθρωποι είναι μια χαρά και προσπαθούν, ηγέτης όμως και ιδίως στο συγκεκριμένο περιβάλλον είναι κάτι άλλο...Θέλει εντελώς άλλο εκτόπισμα.

Εννοείται ότι η ενίσχυση των ακαδημιών είναι μονόδρομος. Θα χρειαστεί βέβαια ενοποίηση των ακαδημιών, κοινό πλάνο, παρακολούθηση και στελεχιακό δυναμικό που να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.

EndyS είπε...

Χρόνια Πολλά αδέρφια. Χριστός Ανέστη!!! Να χαίρεστε τις οικογένειες σας και να έχετε πάντα υγεία.

Ας ελπίσουμε το Αγιο Φως να φώτισε κάποιες κυανερυθρες ψυχές, γεμίζοντας τους με την επιθυμία να ξαναστησουμε το μικρό ανυποτακτο Γαλατικό χωριό.

δημητρης γουδι είπε...

υγεια κ απο εμενα σε ολους.
ριχτε κανα σημα αν παιζει η under20 κ ποτε ή για κανα φιλικο γιατι με εχουν πιασει τα στερητικα μου :)

br fun_atic είπε...

Χρόνια πο!λα σε όλους. Απ όσο ξέρω η u20 παιζει το Σάββατο στη ΝΣ

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/etoimi-i-fournia/761916

Οι παικτες αυτοι μπορούν να λύσουν σε μεγαλο βαθμό το οικονομικό πρόβλημα χωρίς προσφυγή σε εξωτικές λύσεις των άρθρων του πτωχευτικού κωδικα. Αρκεί να δεθούν με σωστα συμβόλαια, να εγγυηθεί κάποιος τις απολαβές τους και να πουληθούν σωστά.

EndyS είπε...

Άκη καλημέρα. Άλλαξα κινητό και έχασα τις επαφές μου. Μπορείς να μου στείλεις με ένα μαιλ το τηλέφωνο σου?

br fun_atic είπε...

Να μην ξεχάσω:Σάββατο 12 στη νέα Σμύρνη οι u20 με αντίπαλο την Βέροια και Κυριακή 14.30 στο Απηλιον οι u17 με αντιπαλο τον ΠΑΟ σε αγώνα μπαράζ ο νικητής του οποίου παει στο final four

zamis είπε...

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/panionios/oi-afaneis-hrwes-toy-paniwnioy.2752324.html

br fun_atic είπε...

Αφανείς έχουμε. Εμφανείς ψάχνουμε...

EndyS είπε...

Αναστο τέλος. Ήρθε η ώρα του Τερεζο με την μισή και βάλε U21?

br fun_atic είπε...

Όσοι είδαμε σήμερα την u20 περάσαμε καλά, είδαμε μπαλιτσα ( στο προηγούμενο παιχνίδι βέβαια τα είχαν παει καλυτερα) και κατ πάσα πιθανότητα είδαμε την πρωτη ομάδα και τον προπονητη της. Μακάρι να βλέπαμε και κάποιον που θα μπορούσε να στηριξει το εγχείρημα και στο τέλος της ημέρας να βγάλει ( η έστω να μην χασει) λεφτά.
Το ωραίο με Κάδα ειναι οτι πας για να δεις μπάλα και χωρίς να έχεις στο μυαλό σου ποιος έστησε ποιον.

br fun_atic είπε...

Νικησε και η Κ 17 σε μπαράζ τον βαζελο μέσα στο Απηλιον και προκρίθηκε στο final four που θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο στις 9-11\5.

br fun_atic είπε...

Βέβαια για να ανέβουν παιδιά από την Κ πρέπει να εξασφαλίσουμε έστω και προσωρινή φορολογική ενημερότητα.Για να δούμε πως θα πάει το σημερινό ραντεβού του κου Σκούρα στη ΔΟΥ