Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

The Ranch


Πολλές φορές, όταν διαβάζουμε ότι κάποιος με οικονομική επιφάνεια θέλει να βοηθήσει την ομάδα, θεωρούμε ότι αυτός έχει στο σπίτι του μια μηχανή που τυπώνει χρήματα έτοιμα προς πέταμα στον Πανιώνιο. Είναι προφανές ότι οι άνθρωποι που βοηθούν τον Πανιώνιο, χρειάζονται και τη δική μας συνδρομή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποία γράφω το συγκεκριμένο άρθρο.

Ανάμεσα στα πρόσωπα της περίφημης επιτροπής σωτηρίας είναι και ο Κυριάκος Σκούρας, ιδιοκτήτης του κέντρου αναψυχής « The Ranch» στο Σοφικό Κορινθίας.

Το Ranch είναι ένα θεματικό πάρκο στο οποίο αναπαρίσταται μια ολόκληρη πόλη της Άγριας Δύσης. Πέρα από αυτό, λειτουργεί ως κατασκηνωτικός χώρος και ως αθλητικό κέντρο καθώς διαθέτει αθλητικές εγκαταστάσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλει ,κολύμβησης και τοξοβολίας.

Έναντι ενός ιδιαίτερα προσιτού αντιτίμου (με ή χωρίς φαγητό) μια οικογένεια μπορεί να περάσει μια όμορφη ημέρα με ποικίλες δραστηριότητες. Μπορεί να κάνει ιππασία, να αθληθεί να περιηγηθεί τους χώρους της καουμπόικης πόλης, να κάνει το γύρο του πάρκου με το τρενάκι και πολλά άλλα. Μπορεί να επισκεφθεί τα μαντριά με τα αγριογούρουνα, τα πρόβατα και τα ελάφια, να δει άλογα πόνυ και να παρακολουθήσει δραστηριότητες στο εκπαιδευτικό χωριό.  Στον χώρο υπάρχει καφετέρια, εστιατόριο, κιόσκι με γρήγορο φαγητό κ.λ.π. Το πολύ θετικό είναι ότι όλα τα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων και των αναμνηστικών πωλούνται σε πολύ προσιτές τιμές. Γενικά στο Ranch είχα την αίσθηση ότι ο χώρος φτιάχτηκε για να περνάει καλά μια οικογένεια, χωρίς να νοιώθει ότι ξοδεύει υπερβολικά χρήματα. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει η δυνατότητα να περιορίσει κάποιος ακόμη περισσότερο το όποιο κόστος, φέρνοντας μαζί το δικό του φαγητό. Είδα πολλούς που έκαναν πικ νικ. Όπως προανέφερα, το καλοκαίρι το Ranch λειτουργεί και ως παιδικές κατασκηνώσεις, με το κόστος συμμετοχής να καλύπτεται από τα περισσότερα ταμεία.

Οι εντυπώσεις μου από το Ranch είναι απόλυτα θετικές, ιδίως λόγω του Value for Money και προτρέπω όλους τους φίλους Πανιώνιους που θέλουν να περάσουν μια ξεχωριστή ημέρα (ή ακόμη αι να διανυκτερεύσουν στον χώρο) να προτιμήσουν το καουμπόικο χωριό στο καταπράσινο Σοφικό Κορινθίας.

24 σχόλια:

polykos είπε...

Οι εμπειρίες των παιδιών τη πρώτη χρονιά ήταν πολύ καλές και συνεχίζουμε https://www.facebook.com/panioniosbasketballacademy/photos/a.460914260680575.1073741829.451126594992675/528155633956437/?type=1&relevant_count=1

br fun_atic είπε...

Ξέχασα να αναφέρω οτι στο ranch γίνεται το camp του μπασκετ και κατα καιρούς φιλοξενούνται ομάδες του Πανιωνίου σε διάφορους αθλητικούς αγώνες που διεξάγονται εκεί.

br fun_atic είπε...

Σωστα polykos

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/etoimazetai-gia-ekswdiko-o-koulouxeris/769343

χαλαρό τον βρίσκω

zamis είπε...

Η ελπιδα μας λεγεται Εριεττα..

br fun_atic είπε...

Όταν λέμε Εριέττα τι εννοούμε?

zamis είπε...

Εμ δε διαβαζεις ciao

δημητρης γουδι είπε...

εμεις που δεν εχουμε fb εχουμε κατουρησει σε πηγαδι???

br fun_atic είπε...

Αααααααα, λες για την Εριέττα και τον Παντιδος!!! Δηλαδή, δια του έρωτος περιμένουμε επενδύσεις... Με λιγα λογια πηδατε γιατί χανομαστε!!!

EndyS είπε...

Όσο ισχύει το "πηδατε γιατί χανομαστε" δεν υπάρχει πρόβλημα. Αν χρειαστεί και καμιά θυσία, θα την κάνουμε για την ομάδα. Άλλωστε όπως μου έχει πει και ένας φίλος: αν δεν μπαζωσεις δεν χτιζεις.

Το πρόβλημα είναι μήπως γυρίσει στο "καθηστε να σας πηδηξουμε για να σωθειτε". Εκεί να δω ποιοι είναι διατεθιμενοι να πουν: πονάνε τα παλικάρια?

br fun_atic είπε...

Κρατα γερά Παντιδο!!!!!

vyruss είπε...

Το έχω κάνει ήδη, ωραίος ο Σκούρας και πολύ τους χαίρομαι τύπους που κοιτάνε ένα λιβάδι και βλέπουν κάτι διαφορετικό!

zamis είπε...

Δλδ τωρα που η οικογενεια αγορασε την παραλια δεν θα ηταν λογικο να επενδυσει και στην ομαδα της περιοχης?
Να δουμε την Κληρονομο 3-η αληθινη ιστορια..κρατα Παντιδο!

NK99 είπε...

Τα νέα πανιώνια χέρια επιτέλους έκαναν άνοιγμα προς το κόσμο και θέλουν την άποψη του...
Όχι βέβαια για την στρατηγική των επόμενων χρόνων
Όχι για τι πρέπει να γίνει με τη ΠΑΕ
Όχι για το τι Πανιώνιο θέλουμε...

Αυτά είναι λεπτομέρειες....

Τα σημαντικά είναι εδώ....
http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=19326&catid=5

Ας μη χάσουμε αυτή την ευκαιρία του πανιώνιου ανοίγματος και ας ψηφίσουμε...

br fun_atic είπε...

Πόσος κόσμος νομίζεις ότι ενδιαφέρεται ;

br fun_atic είπε...

Τον Παντιδο δεν βλέπω και αγχωνομαι.
http://www.skapse.com/article/trelokoyneli/%ce%ba%ce%bf%cf%81%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%b1-%ce%b4%ce%b5%ce%af%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%ac%ce%bd%ce%bd%ce%b1-%ce%bb%ce%ac%cf%84%cf%83%ce%b7-%ce%bc%ce%b5-%ce%bc%ce%b1/

NK99 είπε...

Αν δεν ενδιαφέρεται κανένας υπάρχει λόγος ο Πανιώνιος να μετέχει σε επαγγελματικά πρωταθλήματα?
Εκτός αν ο λόγος είναι να το παίζουν διοίκηση τα 100 πανιώνια χέρια οπότε πάω πάσο...Ας διαλέξουν λοιπόν και την εμφάνιση με τις ζαρτιέρες να τελειώνει η υπόθεση και ας μην ρωτάνε τον κόσμο.

br fun_atic είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/den-rixnei-o-mixailidis-ton-paniwnio/770134

Ο Πανιώνιος έχει χτίσει καριέρες σε πολλούς ποδοσφαιριστές. Ο κος Μιχαηλίδης αν βάλει στο βιογραφικό του τα βίντεο από τα παιχνίδια με Άρη και Ολυμπιακό μπορεί να κάνει λαμπρή καριέρα στην τροχαία.

br fun_atic είπε...

@NK

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να πέσεις σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα:
1. Λόγω αγωνιστικής κατάπτωσης. Αυτό δεν μας έχει τύχει.
2. Λόγω χρεών: Το αντιμετωπίζουμε, αλλά κουτσά στραβά βρίσκεταιο τρόπος να το καταφέρνουμε.
3. Με σχέδιο και ως συνειδητή επιλογή: Αυτό το σενάριο προυποθέτει έναν σοβαρό επιχειρηματία, ένα συγκεκριμένο επιχειρηματικό πλάνο με εξίσου συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, σχέδιο για το γήπεδο και μια σειρά από εικανά στελέχη. Δεν έχουμε τίποτα από αυτά (στελέχη υπάρχουν αλλά ας πούμε ότι πολλοί είναι σε λανθάνουσα κατάσταση. Άρα αυτό το σενάριο δεν παίζει με τίποτα. Οικονομικά δεν ξέρω αν έχουμε να κερδίσουμε τόσα πολλά. Απ' όσο γνωρίζω οι οφειλές έναντι του δημοσίου δεν παραγράφονται. Θα παραγραφούν οι απαιτήσεις Τσακίρη (τις οποίες για την ώρα δεν διεκδικεί αλλά μάλλον είναι το μέσο για να αποκτήσει ξανά την ομάδα όταν θελήσει) και αυτές των τρίτων (που μάλλον πλέον δεν είναι πολλές). Συνεπώς δεν ξέρω αν οικονομικά συμφέρει να πέσουμε στη Γ' ή να βολοδέρνουμε στην Α' αφού και τα τηλεοπτικά θα εισπράττουμε και παίκτες α μπορούμε να πουλάμε.

Αν θυμάμαι καλά ΝΚ το έχει ςκόψει το γήπεδο. Αν όντως έτσι συμβαίνει, τότε δεν έχεις εισπράξει την παγωμάρα της εξέδρας. Θα την καταλαβαίνεις όμως από τν παγωμάρα που υπάρχει στα μπλογκ και στο ίντερνετ γενικότερα. Ο κόσμος καταλαβαίνει ότι δεν υπάρχει λύση...Δεν έχει εμπιστοσύνη σε κανέναν. Το πρόβλημά μας είναι πολύ μεγάλο. Θα έλεγα ότι το μικρότερο σκέλος του είναι το οικονομικό. Ο Πανιώνιος περνάει μεγάλη κρίση αξιών...

John - Singapore είπε...

Αν θυμάμαι καλά σε κάποια ανακοίνωση έγραφε οτι αναμέναμε κάποιες εξελίξεις και ανακοινώσεις για τέλος Μαϊου. Φτάσαμε μέσα Ιουνίου και δεν βλέπω τίποτα στα Διοικητικά. Υπαχθήκαμε τελικά σε κάποιο "άρθρο"? Θα συνεχίσουμε την υποταγή μας στον Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιώς? Θα ενημερώσει κανείς?

br fun_atic είπε...

Τώρα ακούμε το σενάριο ότι επειδή "ανασχηματίστηκε" ο Θεοχάρης, θα έχουμε πρόβλημα...

Εμένα άλλο με ανησυχεί. Ακούγαμε ότι η επιτροπή σωτηρίας αποτελείται από 20 άτομα (επιχειρηματίες). Οι 20 άρχισαν να μειώνονται και τώρα έχουμε φτάσει σε μια επιτροπή σωτηρίας της οποίας δεν αποκαλύπτεται το πλήθος των μελών. Είναι μια επιτροπή αποτελούμενα όπως καταλαβαίνω από 1-3 άτομα. Οι άνθρωποι, δεν λέω κάνουν ότι μπορούν, φτάνει όμως αυτή η προσπάθεια;

zamis είπε...

http://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/triantafyllides/search.html?lq=%CE%B4%CE%B9%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CE%BA%CE%AE%CF%82&dq=

Endys1 είπε...

@zamis

Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος?

zamis είπε...

''Η Επιτροπή Σωτηρίας πιστή στις εξαγγελίες της προχωράει βήμα βήμα τις ενέργειες για να καταστήσει τον Πανιώνιο αυτάρκη και ανταγωνιστικό όχι μόνο για την νέα περίοδο, αλλά και για να διασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία του στο διηνεκές.''

Πανηγυριζα τo διηνεκες Endys,αυτο ειναι ολο.