Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Θετικά μηνύματα

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα παρακολούθησα την προπόνηση της πρώτης ομάδας στο γήπεδο της Ν. Σμύρνης. Πρέπει να ομολογήσω ότι οι δέκα νοματαίοι που βρισκόμαστε εκεί κάθε απόγευμα απολαμβάνουμε την άπλα, τα μαλακά (αλλά διαλυμένα καθίσματα της 6 και τη δροσούλα, παρακολουθώντας παράλληλα την ομάδα που θα κληθεί να κρατήσει αξιοπρεπώς την ομάδα αυτή τη χρονιά.
Τι είδα: Μου αρέσει πολύ η ενέργεια που βγάζει ο κος Τερεζόπουλος αλλά και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ (ιδίως ο γυμναστής και ο προπονητής τερματοφυλάκων). Καταλαβαίνεις από μακρυά ότι έχουν δημιουργήσει μια δεμένη  οικογένεια που επιβάλλει σκληρή δουλειά αλλά παράλληλα προσφέρει στοργή στους παίκτες. Όσο το κλίμα είναι καλό δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα.
Το άλλο που μου αρέσει πολύ είναι ότι καθημερινά βλέπω στην προπόνηση μέλη της επιτροπής σωτηρίας. Είναι καλό να υπάρχει καλή επαφή διοίκησης - παικτών.
Όλο αυτό το καλό κλίμα νομίζω πως βγαίνει στο χορτάρι. Στις δύο προπονήσεις που έχω παρακολουθήσει την ομάδα βλέπω ένα δυναμικό, πολύ αθλητικό σύνολο παικτών που έχουν τον τσαμπουκά να πετύχουν. Μυ αρέσει πολύ ο δυναμισμός που βγάζουν και το πόσο πολύ γυρνάνε την μπάλα μέχρι να τους βγει η φάση. Από τους παίκτες αυτούς 3-4 θεωρώ ότι δεν έχουν αντιληφθεί τη διαφορά Κ20 και πρώτης ομάδας. Όλοι οι άλλοι είναι εκεί για να πάρουν τις ευκαιρίες τους.
Το μειονέκτημα που μου βγάζει η ομάδα τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι η ποδοσφαιρική ανωριμότητα των παικτών, η οποία βέβαια και είναι λογική και αναμενόμενη. Θεωρώ όμως ότι υπάρχει επιτακτική ανάγκη να ενισχυθούμε σε 2-3 θέσεις από έμπειρους  κατά το δυνατόν παίκτες. Αν συμβεί αυτό και με λίγη τύχη νομίζω ότι τα πάμε καλά.
Τα δείγματα λοιπόν είναι θετικά, θα έχουμε βέβαια όλο τον χρόνο να έχουμε καλύτερη εικόνα μετά τα πρώτα δυνατά φιλικά.
Όσο καλοί κι αν είναι οι παίκτες, όσο καλό το τεχνικό επιτελείο, όσο κοντά κι αν είναι η διοίκηση, η ομάδα αυτή δεν θα μπορέσει να πάει καλά χωρίς τον κόσμο. Οι λόγοι για τους οποίους έχει απογοητευτεί ο κόσμος  είναι συγκεκριμένοι και πραγματικοί. Όμως κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσουμε να παίρνουμε τα πράγματα όπως είναι και όχι μόνο όπως θα ελπίζαμε να είναι.
Η οικονομική κατάσταση είναι δεδομένη, το περίφημο μαγαζί γωνία δεν βρίσκεται να το αναλάβει κάποιος που να μπορεί να εξασφαλίσει όλα αυτά που αποτελούν προτεραιότητες όλων μας, η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο γνωστή, άρα περίπτωση θεαματικών αλλαγών δεν προβλέπεται για την ώρα.

Όταν δεν βρίσκεται ισχυρός παράγοντας για το μπάσκετ που φέρνει επιτυχίες εδώ και χρόνια, που  δεν έχει χρέη και που υπάρχει η περίπτωση να αποκτήσει ένα σύγχρονο παλάτι τα επόμενα χρόνια, τότε αντιλαμβανόμαστε πόσο δύσκολο είναι να υπάρξει αλλαγή στο ποδόσφαιρο. Σε αυτό θα υπολογίσετε ότι όλοι οι παλαιοί ισχυροί του ποδοσφαίρου έχουν γονατίσει... Σε αυτό το πλαίσιο νομίζω ότι η βασική προτεραιότητα του πανιωνίου, εαν και εφόσον υπάρξει λύση στο οικονομικό μέσω του πτωχευτικού άρθρου ή του διακανονισμού των χρεών προς το δημόσιο, θα πρέπει να είναι η επιβίωση. Αν λοιπόν συνειδητοποιήσουμε όλα αυτά, τότε θα καταλάβουμε ότι έχουμε την υποχρέωση να στηρίξουμε την προσπάθεια, παρ'όλα τα δικαιολογημένα μας παράπονα. Το αξίζει ο ιδρώτας των παικτών και του προπονητικού επιτελείου που πασχίζουν να παρουσιάσουν μια ομάδα που θα παλέψει για το καλύτερη δυνατό αποτέλεσμα.

33 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Τον Καλιν δεν βλέπω και ανησυχω...

Μάγιστρος των Οφφικίων είπε...

Μην αγχώνεσαι άσκοπα…
http://www.footballleaguenews.gr/teams/south/fwstiras/item/35469-%CF%80%CE%AE%CF%81%CE%B5-%CE%B9%CE%B2%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%86-%CE%BF-%CF%86%CF%89%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B1%CF%82.html

br fun_atic είπε...

Συγνώμη, τον δώσαμε στον Φωστήρα; Ως τι; Δανεικό ή μεταγραφή;

Διαβάζω οτι ο περήφανος κόσμος του Πανιωνίου δεν δέχεται δανεικους απο τον γαβ. Βλέπε Αυλωνίτη. Σωστο.

Να ξέρει όμως οτι και τα πιτσιρικια που αποκτούμε απο αλλες ομάδες, γαυρακια ειναι...

Νομιζω οτι Κόσμος βολευεται με το ολίγον έγκυος...

Σε αυτά τα πραγματα ειτε λίγο στον ακουμπήσουν ειτε πολύ το ίδιο ειναι...

Μάγιστρος των Οφφικίων είπε...

Πιθανότατα δόθηκε δανεικός ο νεαρός μαζί με τον Ζυγογιάννη. Σου θυμίζω όμως ότι και ο Λαμπρόπουλος και ο τερματοφύλακας ο Παπαδόπουλος ξεκίνησαν από τις ακαδημίες του ΟΣΦΠ, και ο Παντίδος ξεπήδησε από την ακαδημία του ΠΑΟ.

Griniaris είπε...

Πότε είναι το φιλικό;

br fun_atic είπε...

Οχι στον γαύρο Αυλωνίτης. Τα πιτσιρίκια έρχονται κατευθείαν απο το Κε της Σμύρνης...http://www.sport-fm.gr/article/kuaneruthros-o-siwpis/779127

Katrinos είπε...

Ο κόσμος ? ποιος κόσμος ?

Όλοι αυτοί που έχουν αγοράσει τα διαρκείας τους , γεμίζουν το γήπεδο κ φυσικά έχουν δικαίωμα στη κριτική κ βάζουν κ όρια .....

Griniaris είπε...

Ο τίτλος της ανάρτησης ταιριάζει απόλυτα στο σημερινό φιλικό,"θετικά μηνύματα"...Αυτή η ομάδα,του πρώτου ημιχρόνου, υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να πετύχει το ζητούμενο της παραμονής στην κατηγορία...Απαραίτητες κάποιες ενισχύσεις αν αυτό είναι δυνατόν,ειδικά στην επίθεση...Φανερή η απουσία των Κούρντι και Γιάννου...Μου άρεσε που η ομάδα,άσχετα με τη σύνθεση,μάρκαρε ψηλά,είχε κάποιους καλούς συνδυασμούς που πιθανόν να είχαν αποφέρει και γκολ αν οι παίκτες του Πλατανιά,εκμεταλλευόμενοι το φιλικό χαρακτήρα,δεν σταμάταγαν δυο-τρεις φορές παίκτες που έφευγαν μόνοι τους τραβώντας φανέλες,σορτσάκια,ότι προλάβαιναν...Ξεχώρισα τον Μπούζα(ίσως είναι η χρονιά του),το αριστερό μπακ(για κάποιο λόγο μου θυμίζει το Γραβάνη),τον Μπουμάλ και λίγο το Σμυρλή και το καινούριο σέντερ μπακ...Καλή σεζόν εύχομαι σε όλους...

Μάγιστρος των Οφφικίων είπε...

Είδαμε αυτά που περιμέναμε περίπου να δούμε αυτή την εποχή. Μια ομάδα που δείχνει ότι, θα το παλέψει όσο μπορεί με ενθουσιασμό και δυναμισμό, αλλά θέλει οπωσδήποτε μια σημαντική προσθήκη στην επίθεση για το εύκολο γκολ. Αυτή η κίνηση θα είναι και το «κλειδί» της χρονιάς…
Θεωρητικά, η σύνθεση του πρώτου ημιχρόνου είναι οι παίκτες που έχουν το προβάδισμα για τη βασική 11αδα συν τους Γιάννου, Κούρντι, οι οποίοι ήταν οι βασικές ελλείψεις. Εκτίμηση, ότι ο δεύτερος, με τόσους παίκτες στο κέντρο, θα παίζει δεξί μπακ και ο πρώτος θα βοηθήσει στο σκοράρισμα, όπως και ο Μπουμάλ που ξεχωρίζει στο σύνολο.
Έχουμε αναφέρει αρκετές φορές, ότι το μεγάλο μειονέκτημα αυτής της νεανικής ομάδας είναι η απειρία, η οποία φέρνει αρκετά λάθη, και σίγουρα αν υπήρχε ήδη μια βάση 2-3 έμπειρων παικτών με συμμετοχές στη Super League, θα ήταν σαφώς πολύ καλύτερα τα πράγματα. Ας περιμένουμε να δούμε τις επόμενες κινήσεις, αλλά και τον ρόλο του Ιμπαγάσα, αν τελικά αποκτηθεί. Νομίζω ότι ακόμη και σε αυτή την ηλικία, θα μπορέσει να δώσει πράγματα.

Μάγιστρος των Οφφικίων είπε...

Μια παρατήρηση: Ο Πανιώνιος την περσινή χρονιά, που υποτίθεται είχε (και) επιθετικό πρόβλημα πέτυχε συνολικά 33 γκολ στο πρωτάθλημα.
Φέτος, με τις αποχωρήσεις σχεδόν όλου του βασικού κορμού έχασε τους παίκτες που σημείωσαν τα 29 από αυτά…
Αραβίδης (13 γκολ), Κολοβός (7), Ντούνης (4), Λάζνικ (3), Καμπάνταης (1), Λαμπρόπουλος (1).
Στη φετινή ομάδα έμειναν μόνο τα 4 γκολ των Γιάννου (3) και Μητρόπουλου (1)…

br fun_atic είπε...

Ερώτηση: Στο fb υπάρχει έντονος προβληματισμός για την χθεσινή απόδοση. Εσείς παλι δεν φαινεστε τόσο προβληματισμένοι. Τι ισχυει;

Unknown είπε...

Χθες την παρασταση εκλεψε ο Τερεζοπουλος.

Η ομαδα εχει ταλεντο. δεν ειδα καποιον αμπαλο. υπαρχει πλανο και αυτοματισμοι και γι αυτο λεω οτι ο καλυτερος ηταν ο προπονητης.
ακομα και οταν εβαλε αναπληρωματικους το πλανο δεν αλλαξε, ουτε η αποδοση.

Αν ομως δεν αποκτηθουν 3-4 εμπειροι δεν σωνομαστε με τιποτα.

με αλλα λογια αυτη η ομαδα με αυλωνιτη κολοβο αραβιδη εμενε ευκολα

Endys1 είπε...

Κατ’ αρχάς η ικανοποίηση είναι ένα κλάσμα. Στον αριθμητή βάζεις τα εισπραχθέντα και στον παρανομαστή τα προσδοκώμενα (ικανοποίηση= εισπραχθέντα / προσδοκώμενα).
Αν το κλάσμα είναι μεγαλύτερο ή ίσο της μονάδας, τότε υπάρχει ικανοποίηση. Διαφορετικά υπάρχει δυσαρέσκεια.

Endys1 είπε...

Τι μου άρεσε από το φιλικό
Α) η ενέργεια που έβγαλε η ομάδα. Πολλά τρεξίματα, κάλυψη του χώρου, συνεχές πρεσάρισμα
Β) Η κυκλοφορία της μπάλας, παρά την μεγάλη πίεση του αντιπάλου. Πλην ελάχιστων εξαιρέσεων η μπάλα μεταφέρονταν μπροστά με σιγουριά και χωρίς λάθη
Γ) Γιαννακόπουλος, Παντίδος και Μητρόπουλος ήταν οι μοναδικοί από την περσινή βασική ομάδα και ήταν θετικοί. Ο Μητρόπουλος τολμώ να πω ότι δείχνει και βελτιωμένος σε σχέση με πέρυσι.
Δ) το νο 8 (Βούζας?) Καλή τεχνική, καλή κίνηση, γρήγορη μεταβίβαση, αν έχει και κάθετη (εχθές δεν φάνηκε) ίσως είναι η αποκάλυψη
Ε) ο Σιώπης. Πολύ ενέργεια, πολύ τρέξιμο και κάλυψη χώρων, καλή πάσα (κάποια λάθη εχθές θεωρώ ότι ήταν λόγω πρεμιέρας). Αν αυτό που έδειξε ήταν η βάση του, τότε παίζει άμεσα δίπλα στον Μητρόπουλο.
ΣΤ) Το νο4 που έπαιξε δίπλα στο Παντίδο. Ψηλό παιδί, γρήγορο, με σχετικά καλή μεταβίβαση (ως αμυντικός) και τεχνική. Αν πάρει παιχνίδια και συνηθίσει σύντομα το κορμί του (θεωρώ ότι έχει ψηλώσει απότομα και δεν έχει ακόμα την ισορροπία του) θα είναι σούπερ

Endys1 είπε...

Τι δεν μου άρεσε
Α) Δεν υπάρχουν (ή δε φάνηκαν) παίκτες προσωπικότητα και παίκτες με ποιότητα (πλην του Βούζα). Κακά τα ψέματα όσο και να τρέχεις, να βγάζεις ενέργεια και να καλύπτεις χώρους, για να νικήσεις χρειάζεσαι παίκτες που την κατάλληλη στιγμή θα κάνουν αυτό που πρέπει.
Β) Άθλια απόδοση στα στημένα. Στην επίθεση δεν έγινε ούτε ένα στημένο επικίνδυνο, ενώ στην άμυνα άλλες φορές καθαρίζαμε εύκολα, όμως αρκετές φορές κινδυνέψαμε.
Γ) Άθλια τελειώματα. Αντικειμενικά η ομάδα μας δεν θα είναι αυτή που θα «πνίγει» τον αντίπαλο και θα κάνει 10 ευκαιρίες σε κάθε ημίχρονο. Αντιθέτως θα κάνει 3-5 ευκαιρίες κατά μέσο όρο (αυθαίρετο αλλά θεωρώ κοντά στην πραγματικότητα). Οφείλει λοιπόν να κάνει τις ευκαιρίες γκολ και να μην τις σπαταλά. Αυτό δεν αφορά μόνο τους σημερινούς και μελλοντικούς επιθετικούς, αλλά όλη την ομάδα. Όποιος βρεθεί σε θέση βολής οφείλει να τελειώσει σωστά τη φάση. Εκεί θέλουμε πολύ δουλειά.
Δ) Το νο 11 (Σταυροθανασόπουλος?) δεν είναι φορ περιοχής. Δεν έχει την κίνηση ούτε το τελείωμα
Ε) Η ανάπτυξη από τα άκρα ήταν μονόπλευρη σε κάθε ημίχρονο (στο α’ μόνο από τα αριστερά, στο β’ μόνο από τα δεξιά)
ΣΤ) Η άμυνα πελαγοδρομούσε συχνά πυκνά. Αν δεν αποκτήσει σταθερότητα και σιγουριά, θα φάμε πολλά γκολ από σπόντες

Endys1 είπε...

Από τα παραπάνω ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του. Αν είναι αισιόδοξος θεωρεί ότι θα βελτιωθούμε και ότι θα πάμε καλά. Αν είναι απαισιόδοξος θεωρεί ότι θα μείνουμε στάσιμοι και θα έχουμε πρόβλημα.
Αντικειμενικά από τα προβλήματα που εγώ εντόπισα όλα διορθώνονται εκτός από την προσωπικότητα. Από την άλλη υπάρχουν ομάδες που καλύπτουν τις αδυναμίες τους.
Επομένως αν βελτιωθούμε σύντομα στους τομείς που υστερούμε και καλύψουμε με την ομαδικότητα το θέμα τον προσωπικοτήτων, τότε μπορούμε να αισιοδοξούμε.
Η μοναδική ανησυχία μου είναι ότι δίνουμε μεγάλο βάρος στον επιθετικό που θα? έρθει και δεν βλέπουμε ότι το πρόβλημα του σκορ αφορά όλη την ομάδα.

antonis είπε...

Όταν παίζεις στο γήπεδο σου, με ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους, και κάνεις 1 με 2 τελικές, έχεις πρόβλημα.
Η θέληση,το πάθος και ο τσαμπουκάς δεν φτάνουν, τρανό παράδειγμα ο περσινός Αρης.

Endys1 είπε...

@ Antonis
Δεν θα διαφωνίσω.
Όμως έχουμε μία ομάδα που κατά τα 8/11 έχει νέα και άπειρα πρόσωπα.
Σίγουρα μέχρι την έναρξη θα είμαστε καλύτεροι, ειδικά αν ο προπονητής ξέρει που θα πρέπει να εστιάσει.
Θα είμαστε σίγουρα πολύ καλύτεροι προς τα Χριστούγεννα. Μέχρι τότε όμως χρειάζεσαι τύχη και παίκτες με προσωπικότητα, ώστε να πας ώς εκεί με τις λιγότερες δυνατές απώλειες.
Σε αυτόν τον τομέα Ο Ιμπαγάσα θα βοηθήσει πολύ. Αν δουλέψουν σκληρά στα στημένα (τα μισά και παραπάνω γκολ μπαίνουν από στημένα) και στα τελειώματα (επιμένω αφορά όλη την ομάδα και όχι μόνο τους επιθετικούς)τότε εγώ προσωπικά είμαι αισιόδοξος.

antonis είπε...

Εndys,
Είναι νομοτελειακά βέβαιο οτι η ομάδα θα βελτιωθεί,αν και αυτό πάνω κάτω ισχύει για όλες τις ομάδες, ελπίζω σε εμάς να συμβεί σε υπερθετικό βαθμό λόγω του νεαρού της ηλικίας.
Όσο για τον ΙΜΠΑΓΑΣΑ θα διαφωνήσω, σε ένα μήνα κλείνει τα 38, δεν έχει κάνει προετοιμασία, και τα τελευταία 2 χρόνια έχει κάνει ελάχιστες quest star εμφανίσεις.
Η επιλογή Παπαδόπουλου(αν ισχύει) φαντάζει πιο σίγουρη, αν και έχει τα μείον της, υψηλό κασέ παίκτη,αντιτουριστική φάτσα και παλιοχαρακτήρας.

EndyS είπε...

Αν μιλάς για τον Παπαδόπουλου του Ατρομητου, δεν το συζητώ. Είναι μακράν η καλύτερη επιλογή που εχουμε.

Για τον Ιμπαγασα θα διαφωνήσω όμως. Έχει τέτοια ποιότητα, που μόνο και μόνο για να μπει στο 70' να τον πάρουμε, θα τα βγάλει τα λεφτά του.
Η ηλικία είναι σίγουρα μεγαλη., αλλά από μονη της δεν λέει τίποτα. Σου θυμίζω ότι ο Γκιγκς στα 40 του έπαιζε καλύτερα από τη μισή και βάλε Σούπερ Λιγδα!!!

Μάγιστρος των Οφφικίων είπε...

Το όλο θέμα είναι πως το βλέπεις το ποτήρι; Μισοάδειο ή μισογεμάτο; Δεν νομίζω ότι οι άλλες ομάδες που θα διεκδικήσουν την παραμονή, θα έχουν τόσο διαφορά δυναμικότητας σε ένα πρωτάθλημα, όπου οι περισσότερο είναι αποδυναμωμένες (Εργοτέλης, Νίκη Βόλου, Λεβαδειακός, ΠΑΣ Γιάννινα κλπ). Η εκτίμηση μου είναι ότι η ομάδα είναι κάπου στου δρόμου τα μισά. Ούτε είναι ένα ασυμμάζευτο χάλι (όπως πχ επί του αστείου και ανεκδιήγητου τεχνοκράτη που ήταν αητός…), αλλά θέλει πολύ δουλειά σε αρκετούς τομείς. Το πρωτάθλημα αρχίζει σε 20 μέρες, και μπορούν να βρεθούν παίκτες όσο περνά ο Αύγουστος… και μην ξεχνάμε στη Super League θα παιξουμε ούτε στην Πριμέρα, ούτε στην Πρέμιερ...

br fun_atic είπε...

Αυτός ο Κλαρίνο Λασνικ τι να έγινε; Δεν ηταν και κακή λύση...

Δεν ξέρω βέβαια αν θα ήθελε να συνεχίσει ή αν υπάρχει θεληση και απο τη δική μας πλευρα. Είχα ακούσει οτι όταν του ειχαμε δώσει άδεια για να παει στην κηδεια της γιαγιάς του, εκείνος μας είχε στείλει επιμελητές για κατάσχεση... Το πένθος πένθος και η εκτελεση εκτέλεση...

Για να δουμε: Θέλουμε Ιμπαγασα που έχει καλό χαρακτήρα αλλά ειναι μεγαλος και εμφανιζεται ως guest. Καστίγιο που δεν ειναι καλος χαρακτηρας, δεν ειναι μεγαλος αλλά και αυτός κανει gueat περάσματα ανα την υφήλιο.Παπαδόπουλο που είναι ντέμι μεγαλος,δεν έχει καλό χαρακτήρα, σκοράρει και υπάρχει αμοιβαία αντιπάθεια...
Δύσκολο αυτό...

Δανεικους δεν θέλουμε απο τον γαβ, λεφτα δεν υπάρχουν, πέφτουν 4 και καλού κακου θα πρεπει να έχουμε σωθεί πριν τις πέντε τελευταιες αγωνιστικές, με ευκολότερο τον πρώτο γυρο, που σημαίνει οτι δεν υπάρχει χρονος για πειράματα και λάθη.

Αν τα βαλεις όλα κάτω, πράγματι ο Παπαδόπουλος δείχνει η πιο ολοκληρωμένη λύση, αφού μπορείς να στήσεις όλη την ομαδα γύρω του.

EndyS είπε...

Δεν είχα προσέξει τα γραφόμενα για τον χαρακτήρα του Παπαδοπουλου.

Αν όντως υπάρχει θέμα, τότε όχι κι ας έρχεται τσάμπα!!!! Τι να τα κάνω τα 10-15 γκολ αν κάνει σωβρακο τ' αποδυτήρια. Τ' αποδυτήρια είναι πάνω απ' όλους!!!!

Endys1 είπε...

@BR
Ο αγαπημένος σου κόουτς (και δική μου συμπάθεια) θα θέλει σήμερα ν' ανοίξει η γης να τον καταπιεί!!
Η αλήθεια είναι ότι φέρει μεγάλη ευθύνη για το χθεσινό αποτέλεσμα.

EndyS είπε...

Κανένας ανταποκριτής από τη Λειβαδια?

br fun_atic είπε...

Απ ο,τι διαβάζουμε όμως μια χαρά τα πήγε η ομάδα.

br fun_atic είπε...

Μήπως μπορεί να γίνει ενα φιλικό με τον Παναιγιάλειο, καθώς είμαστε πολλοί Πανιώνιοι συγκεντρωμένοι στις γύρω περιοχές; ευχαριστώ!

τρελοπανιωνιος είπε...

αυτοι τελικα που φευγουν από μικρη ηλικια είναι αυτοι που δεν θελουν να κατσουν και θα υπαρξει πρόβλημα στην ομαδα, περιπτώσεις τελικα σαν τους Ρουσακη , Ζυγογιαννη , Ιβανοφ και Μαρουδα αν και μεγαλα ταλεντα χαθηκαν με αυτό το σκεπτικο

Unknown είπε...

δεν πιστευω να εχουν βαλει καμια ρητρα μεταπωλησης για τον σαμαρη

br fun_atic είπε...

Πριν απο μηνες ακούγονταν οτι ο Σάμαρης και ο Κολοβος είχαν δοθεί στον Ολυμπιακό με ρήτρα μεταπώλησης. Λέγεται λοιπον οτι η προηγούμενη διοίκηση της ΠΑΕ συμφώνησε νανεισπραξει ενα πάγιο ποσο για να παραιτηθεί απο τη ρήτρα. Αντιλαμβανόμαστε οτι η ρήτρα αυτή μπορούσε να μας λύσει το οικονομικό πρόβλημα...Αν ισχύουν όλα αυτά τοτε σίγουρα μιλάμε για μεγάλη ζημιά των συμφερόντων της ομάδας...

EndyS είπε...

Για να είμαστε δίκαιοι όμως, δεν γνωρίζουμε αν η ομάδα θα είχε σωθεί χωρίς αυτόν τον διακανονισμό. Οπότε ΑΝ πουληθεί τελικά ο Σαμαρης στα λεφτά που γράφονται, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την χρησιμότητα τους στην Γ' Εθνική. Αν αναλογιστούμε και. τα μειωμένα έσοδα της μικρότερης κατηγορίας, τότε το ισοζύγιο μάλλον θα ήταν αρνητικό.

Το ιδανικό θα ήταν να είχε μείνει η ομάδα στην κατηγορία και να είχε τα δικαιώματα, αλλά πάλι δεν θυμάμαι όταν δεν είχαμε μαντήλι να κλάψουμε, να βρέθηκε κανένας να δώσει λεφτά.
Είπαμε έχουν κάνει αρκετα λάθη, αλλά θα πρέπει να είμαστε δίκαιοι.

br fun_atic είπε...

Τα χρήματα αυτά δεν γνωρίζω πως ακριβώς χρησιμοποιήθηκαν.Σε όποια κατηγορία κι αν βρισκόμασταν 2-3 εκατομμύρια είναι πάντα χρήσιμα...

br fun_atic είπε...

Κάτι δείχνει να κινείται στο μπάσκετ. Λογικά, σύντομα θα έχουμε εξελίξεις ως προς την αλλαγή ιδιοκτήτη.