Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Μπράβο σας κύριοι

Η Π.Α.Ε Πανιώνιος Γ.Σ.Σ συναισθανόμενη τα σημεία των καιρών και προσπαθώντας να "καλύψει" όσο το δυνατόν περισσότερες κατηγορίες ανθρώπων που το έχουν ανάγκη, προχωράει σε σειρά από εκπτωτικές κινήσεις αναφορικά με τα Εισιτήρια Διαρκείας της σεζόν 2010 - 2011.

Σκοπός μας είναι να μην στερηθεί κανένας την ευκαιρία να ψυχαγωγηθεί από το θέαμα του ποδοσφαιρού και παράλληλα να ανοιχτεί η δίοδος σε ακόμα περισσότερες οικογένειες, γυναίκες, παιδιά να συρρεύσουν στη Νέα Σμύρνη, να στηρίξουν τον Πανιώνιο Γ.Σ.Σ και να γίνει ο αγώνας μια χαρούμενη, ευχάριστη εμπειρία με γεμάτο το γήπεδο.

Στα πλαίσια αυτά, η Π.Α.Ε Πανιώνιος Γ.Σ.Σ, εκτός από τις γνωστές πλέον κατηγορίες Εισιτηρίων Διαρκείας για γυναίκες, συνταξιούχους και φοιτητές που δικαιούνται -20% της τιμής (θύρες 2, 4, 7), των ΑμεΑ (Θύρα 4, μείον 50%) αλλά και των παιδικών Διαρκείας (γεννημένοι από 1.1.1995) που συμβολικά κοστίζουν €25 στη Θύρα 2 και €50 στις Θύρες 4 & 7, παρουσιάζει επιπλέον τις εξής κατηγορίες για τη νέα σεζόν:

Ανέργων: € 50, Θύρα 2, (Δικαιολογητικό: Φωτοτυπία της Κάρτας Ανεργίας, Ισχύς εως 31.8.2010)

Οικογενειακό: 1. Πατέρας, 2. Μητέρα, 3. Πρώτο παιδί ανήλικο, 4. Δεύτερο παιδί ανήλικο και ούτω καθεξής, μείον 20% στο γενικό σύνολο που εμπεριέχει και την αρχική έκπτωση για την γυναίκα και τα παιδιά.

Μεταναστών: € 50, Θύρα 2, (Δικαιολογητικό: Φωτοτυπία της Άδειας Παραμονής/ Πράσινης Κάρτας, Ισχύς εως 31.8.2010)

Πολύτεκνων: Με την επίδειξη της κάρτας πολυτέκνου, μείον 20% σε κάθε μέλος. Ελάχιστα μέλη: πέντε (5). Ισχύει η επιπρόσθετη έκπτωση για τις γυναίκες, τα παιδιά κάτω των 15 ετών, τους φοιτητές και συνταξιούχους της οικογένειας.

Περισσότερες πληροφορίες στο 210.9311189-90, στα γραφεία της Π.Α.Ε Πανιώνιος Γ.Σ.Σ από Δευτέρα με Παρασκευή από 10.00 - 18.00

Παράλληλα, σε συνεργασία με τον Πανιώνιο Γ.Σ.Σ εξασφαλίστηκε έκπτωση για τα παιδιά των πολύτεκνων στα αθλήματα του ερασιτέχνη.

Αναλυτικότερα:

Για εγγραφή παιδιού πολύτεκνης οικογένειας σε οποιοδήποτε άθλημα του ερασιτέχνη πανιωνίου:

Παιδί Εγγραφή Συνδρομή ανά Παιδί
1ο Παιδί Κανονική -5€
2ο Παιδί Κανονική -5€
3ο Παιδί και άνω Κανονική Δωρεάν

Ισχύει για περιπτώσεις από δύο παιδιά και άνω, ανεξαρτήτως αθλήματος.

Η εγγραφή πληρώνεται μια φορά εφ’άπαξ και διαφέρει από άθλημα σε άθλημα.

Η συνδρομή διαφέρει από άθλημα σε άθλημα.

Τα αθλήματα του ερασιτέχνη Πανιώνιου Γ.Σ.Σ είναι:

Όσον αφορά αγόρια και κορίτσια:
Μπάσκετ, Βόλεϊ, Στίβος, Τζούντο, Ενόργανη, Κολύμβηση, Πόλο, Σκάκι

Όσον αφορά μόνο αγόρια:
Ποδόσφαιρο, Χάντμπολ

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210.9339976 από 10.00- 14.00 & 18.00 - 21.00, Δευτέρα με Παρασκευή

Σχόλιο: Μια πραγματικά αξιέπαινη πρωτοβουλία. Πολλά συγχαρητήρια.

Ο Πανιώνιος μας, αφού έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο, πρέπει να δείξει αγάπη και ενδιαφέρον για τα παιδιά. Αυτές τις ημέρες 1.500 παιδιά φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του στα πλαίσια των αθλοδιακοπών. Μην αφήσετε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη. Κανένα παιδί να μη μείνει χωρίς μπλουζάκι και αναμνηστικό του Πανιωνίου. Αξιοποιείστε τους αθλητές και τους παλαίμαχους. Μιλήστε στα παιδιά για την ιστορία μας. Δείξτε τους βίντεο με παλιές και σύγχρονες επιτυχίες μας. Μιλήστε τους για το νέο γήπεδο. Ενημερώστε τους για τα διαρκείας. Δώστε αυτόγραφα.Κερδίστε τα! Η νέα γενιά της ομάδας είναι εδώ και περιμένει. Ας μη μείνει αναξιοποίητη άλλη μία χρονιά.

υ.γ

Όμως τέτοιου είδους προσπάθειες δεν μπορούν να προχωρήσουν χωρίς να γίνουν ουσιαστικά βήματα για την καταπολέμηση της βίας και των υβριστικών συνθημάτων. Θα περιμένουμε να δούμε τι σκοπεύετε να κάνετε και μ' αυτό.

8 σχόλια:

br fun_atic είπε...

ερώτηση: Η έκπτωση ισχύει και για ξένους από χώρες της ευρωπαϊκής ένωσης; Αν ναι, ποια τα απαιτούμενα δικαιολογητικά;

Και κάτι άλλο:πολλοί αλλοδαποί δεν έχουν εξασφαλίσει άδεια παραμονής στην Ελλάδα, καθώς εδώ και πολλά χρόνια δεν έχει υπάρξει νομοθετική ρύθμιση. Γίνεται δεκτή ως πιστοποιητικό αίτηση για χορήγηση πολιτικού ασύλου;

br fun_atic είπε...

και κάτι ακόμη: οι ομογενείς που δεν έχουν άδεια εργασίας - παραμονής, αλλά δελτίο ταυτότητας ομογενούς (όχι ελληνική αστυνομική ταυτότητα) δικαιούνται έκπτωσης;

zamis είπε...

Ωραιοι.Μπραβο σας.

Timoros είπε...

Νομιζω ο τιτλος "μπραβο σας κυριοι" ταιριαζει και στο γεγονος ότι το ανακοινωσε Επστειν.

Αλλη μια περιπτωση "πανιωναρων" με τα πανιωνομετρα.

Σεβομαι την πολιτικη του οικοδεσποτη να μην βριζουμε και δεν σχολιαζω.

Timoros είπε...

Το μπλακμπερυ με προδωσε: ηθελα να πω οτι αλτερ ανακοινωσε επσταιν σε γαυρο

amanAM είπε...

ο Επστάιν κατέληξε στον γαύρο, απότι είπανε στις ειδήσεις της ΝΕΤ.

br fun_atic είπε...

Θα βρούμε καλύτερο παίκτη και ελπίζω να έχουμε βρει καλύτερους παραγοντες

zamis είπε...

Τιμωρε ξερεις που ταχουμε γραμμενα τα Πανιωνομετρα?
Και δε θα τα βαψουμε και μαυρα για τον Επσταιν..

υ.γ. ξαναμπραβο στο πολο