Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Η καθυστερημένη φώτο της ημέρας και μια πολύ σημαντική καταγγελία

Η θέα από την Άνω Σύρο. Η φωτογραφία είναι αφιερωμένη εξαιρετικά στον General Tanz και στη θεριακλού Ακραιφνή!

update: Εκτός από την ειδυλλιακή εικόνα, στη σημερινή ανάρτηση υπάρχει και μια πάρα πολύ σημαντική καταγγελία.

28 σχόλια:

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Ευχαριστώ πολύ αγαπημένε μου!
Δέν πρόλαβα καλά καλά να γράψω ένα "υπερκαπνιστικό" σημείωμα ακόμα, και την ετοίμασες κιόλας!

Αλήθεια, παγκόσμιο γιατί δέν κάνουμε; Εντάξει όχι Σ/Κ,(για να είναι κι ο Κωστής μας) αλλά καθημερινές ποιός μάς εμποδίζει;

krasokanatix είπε...

Απανταχου Πανιώνιοι γειά σας.
Σας χαιρετώ όπου και αν βρίσκεστε.
Είναι λυπηρό βέβαια για μένα την πρώτη φορά που γράφω στο blog να γράψω αυτά που θα διαβάσετε πιό πάνω αλλά πρέπει πιστεύω να ξέρουμε σαν Πανιώνιοι που θέλουμε να ανεμίζουν τα κασκόλ μας. Πιστεύω λοιπόν( και αναφέρομαι στα γεγονότα της προηγούμενης βδομάδας στην πλατεία από προσωπική εμπειρία ότι τα κασκόλ δεν πρέπει να ανεμίζουν στα νεκροταφεία λλά στα γήπεδα !!!
Τογιό μου τον βαρέσανε 10 άτομα, 10 πληρωμένοι δολοφόνοι , 10 άτομα από 16- 50 ετών με σιδερογροθιές, με λοστούς , με μαδέρια και με ότι άλλο βρήκαν μπροστά τους. Ο καλός θεούλης μας λυπήθηκε και ζεί και ευτυχώς με τούς ελάχιστους μόλωπες και πληγές. Να σημειωθεί ότι ψάχνοντας την υπόθεση έμαθα ότι είχαν χτυπήσει 30 δικά μας άτομα ένα συνδεσμίτη Παναθηναίκό και ότι αυτή ήταν προσυνενοημένη συνάντηση.
Συνάντηση θανάτου, που ευτυχώς ο χάρος μας λυπήθηκε.
Αν πάθαινε κάτι το παιδί φαντάζομαι θα υπήρχε ένα κασκόλ του Πανιωνίου στο τάφο του και τα συλληπητήρια από την ομάδα κ.λ.π.
Δεν τραβάμε τα βυζιά μας λέω εγώ.
Έχουν ξεφύγει τα πράγματα και ακόμα δεν έχει μπει ο Σεπτέβριος.
Προφανώς όταν θα αρχίσει το πρωτάθλημα όλα αυτά θα ξεχαστούν και θα κοιτάμε όλοι πως θα πάει η πορεία της ομάδας, αν θα γίνει καινούργιο γήπεδο,αν έχει σφυρίξει καλά ο διαιτητής κ.λ.π.
Εσείς ναι, εγώ φίλοι μου πάλι όχι.
Εγώ θα κοιτάω τον γιό μου μην ξαναπάει στούς πάνθηρες και θα προσπαθώ να του εξηγήσω ότι τόσα χρόνια αυτά που του έλεγα περί Πανιώνιας ιδέας είναι στις μέρες μας μ......ς και παιγχνίδια οργανωμένων δολοφόνων.
Sorry για το πρώτο κείμενο μου το οποί το γράφω μετά από τόσες μέρες με απόλυτη ηρεμία και έχοντας πλήρη επίγνωση το τί λέω αλλά και ένα παιδί να γλυτώσει, ένας πατέρας η κα΄ποιος να ευαισθητοποιηθεί με αυτά που γράφω θα το πανηγυρίσω έξαλα σαν να έχουμε κερδίσει το champion league .
Όσο για μένα όταν θα μπορώ να πάω στο γήπεδο και να βλέπω άνετα και κασκόλ άλλων ομάδων να ανεμίζουν χωρίς πρόβλημα , θα ξαναπάω...
Εσείς τι λέτε θα με δείτε ;

zamis είπε...

Εχεις πιο πολυ δικιο κι απ'το δικιο.
Η π.α.ε. πρεπει να ξεκαθαρισει το καφριλικι αμεσα.
Περαστικα

br fun_atic είπε...

Καλως ήρθες και από καρδιάς περαστικά στον γιο σου.

Έχουν ακουστεί πολλά σενάρια για ραντεβού. Όπως καταλαβαίνεις κανείς δεν μπορεί να το επιβεβαιώσει.Μάλλον όμως δεν θέλει θεογνωσία. Το ζήτημα είναι να κοπεί το γήπεδο σε εκείνους που έδωσαν το συγκεκριμένο ραντεβού.Θα το κάνει κανείς;

Δεν χρειάζεται να περιμένεις πότε θα αλλάξει το σύμπαν για να ξαναπάς στο γήπεδο, γιατί κανείς δεν θα το αλλάξει χωρίς εσένα.

Αυτά περί Πανιώνιας διαφορετικότητας τα πιστεύω μόνο όταν τα βλέπω να αποδεικνύονται.

Ξέρεις που τα βλέπω; Στη φιλία που έχουμε αναπτύξει, στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε την ομάδα και τους αντιπάλους, στον τρόπο που στηρίζουμε την ομάδα και τις απόψεις μας, στα τραπέζια μας.
Εξακολουθούμε να νευριάζουμε, να στεναχωριόμαστε να παθιαζόμαστε. Είμαστε άρρωστοι με την ομάδα,χωρίς να είμαστε φανατικοί.

Κάποτε κάποιος που εξακολουθώ να εκτιμώ πολύ μου είπε: Μη κάνεις άλλο ένα σύνδεσμο φιλάθλων. Και δεν το έκανα, γιατί δεν πιστεύω στους συνδέσμους. Βοήθησα όμως να δημιουργηθεί μια παρέα αξιόλογων και εντελώς διαφορετικών ανθρώπων που μας συνδέει η αγάπη για την ομάδα. Σε αυτή τον παρέα είναι ευπρόσδεκτος κάθε Πανιώνιος, με εξαίρεση τους ελάχιστους που έχουν βλάψει την ομάδα.Γιατί τα λαμόγια δεν έχουν ομάδα.

Νομίζω ότι όλοι μας είμαστε υπερήφανοι γι αυτό που έχουμε δημιουργήσει, γιατί αποδείξαμε ότι η ανθρωπιά και η αγνή αγάπη για τον Πανιώνιο εξακολουθεί να υπάρχει στη Ν.Σμύρνη. Πριν πάρεις την οριστική σου απόφαση, άσε μας να σου αλλάξουμε γνώμη.

Costix είπε...

Τον εχεις γνωρισει τον krasokanatix, τον Δεκεμβριο στο μαγαζι μου στο τραπεζι της ομαδας. Καταλαβες ποιος ειναι ??? Σου ειπα και για τον γιο του προχθες (και το εγραψα). Απορω ομως που η διοικηση δεν παιρνει θεση στο θεμα. Τι παιζει ??? Γιατι σημερα ο δικος του γιος και αυριο ο δικος σου !!!

br fun_atic είπε...

Ασφαλώς και τον θυμάμαι.

Εδώ λοιπόν, αν κατάλαβα καλά, έχουμε την πρώτη επίσημη καταγγελία ότι επρόκειτο για ραντεβού ξύλου και βίας.Είναι προφανές ότι απαιτείται η άμεση επέμβαση της διοίκησης.Είναι επίσης προφανές ότι ξεφύγαμε εντελώς από τα όρια ανοχής ενός προστίμου για κροτίδες ή υβριστικά συνθήματα.
Αν νομίζεις ότι μπορείς και θέλεις να καταγγείλεις επώνυμα τα όσα λες, είμαι στη διάθεσή σου. Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και η ανώνυμη καταγγελία χρήζει διερεύνησης και άμεσων ενεργειών.

br fun_atic είπε...

Χωρίς να ισοπεδώνουμε όλους, κάποτε κ.πρόεδρε, είχες δηλώσει ότι θα πέθαινες για τα παιδιά της 3. Σε καταλαβαίνω, γιατί σε στήριξαν και ίσως είδες αρχικά τον Πανιώνιο από τα μάτια τους.

Από τότε όμως,μήπως κάποιοι από αυτούς σε έχουν εκθέσει επανειλημμένως; Μήπως έχει παραγίνει η ιστορία με τα πρόστιμα και την ανοχή ανθρώπων που δεν θα έπρεπε να βλέπουν το γήπεδο ούτε με κιάλια; Μήπως και οι ίδιοι οι οργανωμένοι θα έπρεπε για το καλό της ομάδας και για να ανταποδώσουν τη στήριξη που τους παρείχες θα έπρεπε να κόψουν μερικούς κώλους;

zamis είπε...

Και πολυ μαγκες να την πεσουν 30 σε εναν.Ουρτ ρε(διαφορετικα)ξεφτιλισμενα.

br fun_atic είπε...

Κι εγώ είχα ακούσει για επεισόδια έξω από σύνδεσμο του Π.Α.Ο, τον ξυλοδαρμό ενός από αυτούς και το κάψιμο μιας μηχανής.
Δεν μπορώ να ξέρω τη χρονική σειρά των γεγονότων, ούτε ξέρω ποιος ξεκίνησε την ιστορία. Αυτό που ξέρω είναι ότι αν κάποιος δικός μας αποδέχθηκε ή έκλεισε τέτοιου είδους ραντεβού δεν πρέπει να ξαναδεί γήπεδο. Τέλος.

zamis είπε...

Και στην τελικη ποσο ηλιθιοι ειναι να κλεισουν ραντεβου μεσα στη Ν.Σμυρνη και να κινδυνεψουν ανυποψιαστοι πολιτες?
Ας χαπακωθουν κι ας σκοτωθουν οπου αλλου γουσταρουν να ησυχασουμε.

Griniaris είπε...

Κατ'αρχήν περαστικά στο γιο του krasokanatix...
Το θέμα δεν είναι μόνο τι κάνει ο πρόεδρος αλλά και γιατί οι ίδιοι οι πάνθηρες δεν απομονώνουν αυτά τα 30,40 "άτομα" που αμαυρώνουν την εικόνα τους.Δεν θα ήθελα με τίποτα να πιστέψω ότι είναι η πλειοψηφία αυτοί.Δεν είναι μαγκιά 30 να χτυπήσουν έναν,δεν είναι μαγκιά να πετάξεις δυναμίτη σε παίκτη.Μαγκιά είναι να ρίξεις μια σφαλιάρα σε αυτόν που το κάνει...

br fun_atic είπε...

Ασφαλώς και δεν είναι θέμα αποκλειστικά του προέδρου. Θεωρώ όμως ότι ο κάθε ένας, ανάλογα με το πόστο του, πρέπει να συμβάλει ώστε να απομακρυνθούν όσοι βλάπτουν την ομάδα.

Griniaris είπε...

Ας πάρει και η πολιτεία επιτέλους δραστικά μέτρα και να τα εφαρμόζει.Οικονομικά μέτρα,αφαίρεση βαθμών,μηδενισμούς αγώνων κλπ.,μέτρα που να πονάνε.Και θα δούμε τότε ποιοί θα τολμήσουν να κάνουν επεισόδια...

vassilis είπε...

Επειδή δεν μπορώ να διαβάζω κοινοτυπίες. Η ΠΑΕ λειτουργεί σαν στρατολογητής των Πανθήρων. Για να βγάλει κανείς φτηνό εισητήριο διαρκείας στην 3 θα πρέπει να πληρώσει και 40 ευρώ καπελο στους Πάνθηρες. Αυτό δεν γίνεται ούτε με τη Λέσχη ούτε με τους Ιωνες.

Η ΠΑΕ έχει απλώσει μια ομπρέλα προστασίας πάνω από τους Πάνθηρες και ανέχεται ότι κι αν κάνουν. Και εσεις τωρα συζητάτε για πιθανές κυρώσεις. Γελάσαμε πάλι.

zamis είπε...

Δεν ειναι ολοι οι πανθηρες ιδιοι και ειναι κριμα τα ξερα να καιγονται μαζι με τα χλωρα.Η ισοπεδωση και η γενικευση ειναι το ιδιο επικινδυνη με την τυφλη και αποκρουστικη βια ορισμενων.
Ας φροντισουν μονοι τους να καθαρισουν και ας φροντισει και η διοικηση να δωσει σαφη μηνυματα.
Περαν του ουσιαστικου θεματος,δλδ της βαρβαροτητας,προμηνυονται και μεγαλες καμπανες απο την πολιτεια και ορθα επιτελους.

Panos είπε...

διαφωνώ καθέτως και οριζοντίως με την αντίληψη ότι η διοίκηση της ΠΑΕ θα έπρεπε να πάρει θέση για το συγκεκριμένο γεγονός -και μάλιστα να πάρει δημόσια θέση.
Αυτό που έγινε στην Πλατεία είναι ποινικό αδίκημα, και δεν έχει την παραμικρή σχέση με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. Είναι το ίδιο σχετικό με το να έχει παραβατική συμπεριφορά ένας οπαδός του Πανιωνίου στην επαγγελματική του ζωή (να κάνει μια απάτη πχ) και να ζητάμε να πάρει θέση η ΠΑΕ γι αυτό.
Οι άνθρωποι που εμπλέκονται σε αυτού του είδους τα επεισόδια χρησιμοποιούν την οπαδική τους ταυτότητα ως ένα άλλοθι και μόνο και η αντιμετώπιση αυτών των φαινομένων είναι δουλειά της αστυνομίας (κατασταλτικά) και της κοινωνίας (προληπτικά)
Αν η ερώτηση είναι να φροντίσει ο Πανιώνιος να μην έχουν θέση αυτοί οι άνθρωποι στις κερκίδες του γηπέδου,, αυτό είναι άλλη ιστορία -και τη συζητάμε- αλλά να λέμε "γιατί δεν παίρνει θέση η ΠΑΕ", μου φαίνεται εντελώς λάθος.
Το ζήτημα των εισιτηρία και της διαχείρισης τους από τους συνδέσμους είναι άλλη ιστορία και σηκώνει πολύ κουβέντα

br fun_atic είπε...

Η συλλογική ευθύνη και οι ποινές για γενική πρόληψη εφαρμόζονται μόνο σε απολυταρχικά καθεστώτα.Ο Πανιώνιος ως προοδευτικό σωματείο,ως ιδεολογία και στάση ζωής πρέπει απλά και μόνο να απομακρύνει ελάχιστους που τον βλάπτουν.

General Tanz είπε...

@brfun
Φωτο θεικη, με ταξιδεψε!!!
Ευχαριστω πολυ για την αφιερωση.

@Τσακ(που ελπιζουμε οτι διαβαζει)
Κατι πρεπει να γινει με τους καφρους.
Αυτα που διαβασα απο τον Krasokatanix αλλα και αλλους πολλους φιλους, μου σηκωσαν την τριχα ΚΑΓΚΕΛΟ!!!
Βοηθεια πρεπει να δωσουν και οι παλιοι Πανθηρες, για να προστατευσουν ενα πολυ μεγαλο κομματι της προσφατης ιστοριας του Πανιωνιου. Γιατι οι Πανθηρες ηταν, ειναι και ελπιζω να συνεχισουν να ειναι backbone!
Ας κανουμε λοιπον οτι μπορουμε να προστατευσουμε τον Ιστορικο και τα παιδια μας απο τους ΓΕΛΟΙΟΥΣ!!!!!!

Το ποστ του φιλου Vassili μου φαινεται τουλαχιστον υπερβολικο, δεν θελω να πιστευω και δεν μπορει να ειναι ετσι τα πραγματα.

zamis είπε...

Για να πουμε και κατι θετικο που θελω να το γραψω απο το πρωι.
Ειναι σπουδαιο οτι σε ολες τις ειδησεις σημερα φιγουραρει η νεα γηπεδαρα και οι δηλωσεις του Τσακ για τον(μακρυ)δρομο του ονειρου.

br fun_atic είπε...

@PANOS
ναι, αυτό που έγινε στην πλατεία είναι πράγματι ποινικό αδίκημα. Όμως υπάρχουν κάποια βασικά στοιχεία: Οι οργανωμένοι οπαδοί υποστηρίζονται πολύπλευρα από την ΠΑΕ. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τους τρόπους. Συνεπώς, η ΠΑΕ χωρίς να χρειάζεται να εκδώσει ανακοίνωση, μπορεί να υποχρεώσει τους ίδιους τους οργανωμένους να μας απαλλάξουν από την παρουσία μερικών.
Ναι Πάνο, είμαι Πανιώνιος και αν κλέψω θα ευθύνομαι εγώ ο ίδιος. Το πράγμα αλλάζει αν με επιδοτείς, με υποστηρίζεις, με βγάζεις από το μπουντρούμι όποτε κάνω διάφορα και από πάνω σακατέψω και κάποιον στο όνομα σου...
Δικαίωμα του Τσακ να δηλώσει ότι θα πέθαινε για τα παιδιά της 3. Κάποιοι μπορεί και να το αξίζουν. Άλλοι όμως δεν αξίζουν τη δήλωση αυτή. Μεγάλη κουβέντα που την αξίζουν μεγάλοι άνθρωποι...

IWN1998 είπε...

Τα φετινά συμβάντα δείχνουν πάντως κάποιο εκτροχιασμό των οργανωμένων μας. Χρειάζεται προσοχή και επειδή τον Ιδιοκτήτη της ΠΑΕ τον κο Τσακίρη δείχνουν να τον ακούνε και να τον αγαπάνε, θεωρώ ότι έχει χρέος να τους καθοδηγήσει στο δρόμο των ρόλιγκανς και όχι των χούλιγκανς. Δεν θέλουμε οι fans μας να αναχθούν σε περιθώριο αλλά σε φορείς του πνεύματος της ομάδας. Και το βασικό στοιχείο που πρέπει να τους περάσει η ΠΑΕ είναι ότι δεν κάνουμε "πόλεμο" με κανένα, δεν μας ενδιαφέρουν οι όποιες προκλήσεις, αγαπάμε και υπερασπιζόμαστε την ομάδα μας στα όρια του πολιτισμού και της συμπεριφοράς που επιβάλλει η ιστορία της. Το ζήτημα είναι να γίνονται κάποιοι καλύτεροι μέσα από τη μαζικότητα της συμμετοχής τους στους Πάνθηρες και όχι χειρότεροι και σίγουρα δεν γίνονται καλύτεροι αν προβάλλονται σαν πρότυπα το νταϊλίκι αντί για τη λεβεντιά. Είναι και του Πανιωνίου μέλημα να δώσει παραδείγματα στα παιδιά του και να φροντίσει για να γίνονται καλύτεροι. Μήπως κάποιοι που πρεκτρέπονται πρέπει να διαγράφονται από το σύνδεσμο; Μήπως πρέπει να γίνει μια αρχή που να παραδειγματίσει;

br fun_atic είπε...

Καλά τα λες, αν και ιδιαίτερα επιεικής στις εκφράσεις σου.
Τόσα χρόνια ο Τσακίρης πληρώνει, προσπαθεί (με τα λάθη του), δίνει λόγο σε όλους, κρατά την ομάδα σε όσο καλύτερο επίπεδο μπορεί, υποστηρίζει ηθικά και υλικά τους οργανωμένους και κάποιοι λίγοι τον εκθέτουν με κάθε τρόπο. Σε κάθε επίπεδο. Ακόμη και προσωπικό.

Πετάξτε τους έξω αυτούς τους λίγους και γνωστούς να τελειώνουμε. Πόσο γαϊδούρι μπορείς να είσαι να ζητάς μεταγραφές, όταν σε κάθε παιχνίδι υποχρεώνεις την ομάδα να πληρώνει για τις μαλακίες σου 5.000 και 6.000 ευρώ;
Τι είδους αγάπη για την ομάδα είναι αυτή; Τι είδους στήριξη στον Πρόεδρο; Αίσχος!Γαίδούρια...

br fun_atic είπε...

Και εδώ που τα λέμε, κάποιος εδώ μέσα βλέπει το παιδί του σακατεμένο, επειδή κάποιοι θέλουν να κάνουν την πλατεία Τέξας. Σκίστε τους!!!Ένα παιδί πήγε να πεθάνει.Αυτό είναι επαρκέστατος λόγος για να μπουν επιτέλους κάποια πράγματα στη θέση τους.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Φίλε Κρασονατανίξ, περαστικά στο παιδί σου πρώτα απ' όλα και καλωσόρισες κι εσύ.
Δέν ήθελα να το πιστέψω πως καί δικά μας παιδιά έφθασαν σ' αυτό το σημείο κατάντιας, αλλά πώς να το αμφισβητήσω ύστερα από τα γραφόμενά σου;

Αυτά τα κουραδομαγκάκια που εμπλέκονται σε τέτοιες βιαιότητες πρέπει να απομακρυνθούν από το γήπεδο αμέσως.
Δέν πιστεύω πως είναι δά και τόσο δύσκολο να εντοπιστούν... Αρκεί η διοίκηση να δώσει σαφές μήνυμα και να βοηθήσουν και παλαιοί Πάνθηρες που ξέρουν πρόσωπα και καταστάσεις, για να καθαρίσει ο τόπος.

Katrinos είπε...

Τα πράγματα είναι απλά . Η Νέα Σμύρνη είναι ένα μεγάλο χωριό , όπου τίποτα δεν μένει κρυφό. Διάθεση να υπάρχει και η κατάσταση μπορεί να ξεκαθαρίσει σε μερικές ώρες.

Οι λίγοι που κάνουν τις μαλακίες και οι πολλοί που τις ανέχονται, δεν μπορούν να καταλάβουν μέχρι που μπορεί να φτάσει η ζημιά που μπορούν να προκαλέσουν. Είμαστε το κατάλληλο θύμα να ξεκινήσει στην Ελλάδα 'ο πόλεμος κατά της βίας'.
Δεν θα ξεκινήσει απο ομάδα του ΠΟΚ ή το ΠΑΟΚ ή τον Άρη. Απο ομάδα του μεγέθους μας θα ξεκινήσουν και θα μας ξεσκίσουν.

Costix είπε...

Δεν καταλαβατε καλα, γιατι ο krasokanatix ισως ντραπηκε, ισως δεν θελησε, ισως να μην ειναι απολυτα σιγουρος και δεν επεκταθηκε.

Το προβλημα ειναι οτι το ραντεβου δοθηκε με τους Μεγαλους Πανθηρες, οι οποιοι ομως σε πρωτη φαση δεν εμφανιστηκαν αλλα εστειλαν τους πιτσιρικαδες, και οταν τα πραγματα εγιναν σκουρα, τοτε εδωσαν το παρον και διωξανε τους Πρασινους στρατιωτες. Ετσι τουλαχιστον ακουω, αλλα μαλλον εχει καποια λογικη.

Αν ειναι αληθεια (πες ρε Λευτεριξ τι γνωριζεις) εγω ανατριχιαζω !!!

Δεν σκεφτομαι παρακατω, αλλα θα ηθελα η ΠΑΕ να καταδικασει αυτες τις ενεργειες δημοσια.

Μετα μπορει εσωτερικα να βρει τους φταιχτες και να τους ξηλωσει.

Που συναδουν ολα αυτα με την Πανιωνια κοσμοθεωρια και διαφορετικοτητα ???

Η βια δεν πολεμιεται με τη βια, πολεμιεται με την εξυπναδα.

αφιερωμενο σε ολους και ειδικα στο γιο του φιλου μου του krasokanatix (φοβερο Γαλατικο παρατσουκλι)

http://www.youtube.com/watch?v=GqHkMAo9Gos

krasokanatix είπε...

Φίλε Costix δεν ντράπηκα.Σίγουρα ξέρω πολλά παραπάνω από όσα γράφω αλλά επειδή προέχει η ακεραιότητα της οικογένειας μου και του γιού μου και ότι το βλέπω ότι έχει καταλάβει επιτέλους αυτά που του έλεγα τόσο καιρό περί στημένων πραγμάτων και αποτελούν αυτός και ο περίγυρος του πιόνια του πολύ βρώμικου συστήματος λέω δεν γαμιέται που θα ασχοληθούμε και άλλο με τους μαλάκες .Πολύ σημασία τους δώσαμε.
Απλώς η καταγγελία έγινε γιατί όλοι πιστεύω πως πάνω από όλα έχουμε παιδιά, οικογένειες και είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πως παίζετε το παιγχνίδι.
Κλείνω την υπόθεση εδώ γιατί δεν αξίζει να ασχολούμαστε άλλο.
Πάμε για άλλα ...

br fun_atic είπε...

Είναι βέβαιο ότι το θέμα δεν πρέπει να κλείσει και να ασχοληθούμε ακόμη περισσότερο