Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Πανιώνιος - Ολυμπιακός Βόλου 0-1

Κακή αρχή για τον Πανιώνιο. Όχι τόσο λόγω αποτελέσματος, αλλά λόγω εμφάνισης. Οι ελλείψεις και τα προβλήματα της ομάδας, που επισημάνθηκαν από όλους μας καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού δεν μπόρεσαν να κρυφτούν. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος αντιμετωπίσαμε μια ομάδα προερχόμενη από την β’ κατηγορία, η οποία όχι μόνο δεν το έδειξε, όχι μόνο δεν είχε το άγχος του πρωτάρη αλλά αν και μέτρια κατάφερε να σταθεί αξιοπρεπώς και να φύγει με τους τρεις βαθμούς. Ο Πανιώνιος της νέας χρονιάς δεν μπόρεσε να κερδίσει τον μέτριο αυτό Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος ούτε κλείστηκε, ούτε έπαιξε καταστροφικό ποδόσφαιρο. Συνεπώς, με βάση το σημερινό παιχνίδι, μάλλον πρέπει να ετοιμαζόμαστε για τα χειρότερα.

Υπήρξαν σήμερα παίκτες κλειδιά που δεν απέδωσαν. Πρώτος απ’ όλους ο χαμένος στο διάστημα Κούμο. Ήταν εκτός κλίματος και δεν μπορούσε να βοηθήσει, όσες αλλαγές θέσεων και αν του έκανε ο κος Στόρε. Και όταν ο Κούμο είναι κακός είναι κακός και ο Πανιώνιος. Πολύ κακός ο Γιόνσον, ο οποίος αδίκως κρατά την δεξιά πλευρά της άμυνας, αναγκάζοντας τον Μανιάτη να παίξει σε μια άγνωστη σ’ αυτόν θέση. Πέρα απ’ αυτούς όλοι οι άλλοι ήταν μέτριοι. Αν πρέπει οπωσδήποτε να βρούμε κάποιες φωτεινές εξαιρέσεις ίσως καταλήξουμε στους Βαζ Τε, Χίκα και στον Ριέρα (υπήρξε όμως ατομιστής και φλύαρος).

Όταν λοιπόν ο γηπεδούχος είναι τόσο κακός, όταν δεν καταφέρνει να δημιουργήσει περισσότερες από 1-2 φάσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, τότε είναι δίκαιη η νίκη του αντιπάλου, ακόμη και αν προέρχεται από μισή ευκαιρία.

Σήμερα αποδείχθηκε εμπράκτως η πλήρης αποτυχία του μοντέλου Κιντή, Γιατί; Γιατί ο χαμηλού κόστους Πανιώνιος είναι πολύ χειρότερος από τον εξίσου χαμηλού (ή και χαμηλότερου κόστους) Ολυμπιακό Βόλου.

Εδώ υπάρχει μόνο ένας δρόμος. Ή αντιλαμβάνεται ο μεγαλομέτοχος την πλήρη αποτυχία του μοντέλου και λαμβάνει άμεσα και δραστικά μέτρα ή επιμένει στο μοντέλο αποδεχόμενος τις ανεπάρκειές του και αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη.

Από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα κρατήσω το ξενέρωμα του κόσμου, το οποίο είναι απελπιστικό για πρώτη αγωνιστική, την άθλια νέα εμφάνιση και την μέτρια κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Στα θετικά θα κρατήσω τη μεγάλη προσπάθεια του Στόρε, που ανακάτευε διαρκώς τη σημαδεμένη τράπουλα. Γιατί με τόσες ελλείψεις και κενά είναι αδύνατον να περιμένεις κάτι καλύτερο στο μέλλον.

Υ.Γ

Γιατί δεν χωρούσαν στον φετινό Πανιώνιο οι Τσέζαρεκ, Καρντόσο, Νικολάου, Μπρέσκα και τόσοι άλλοι φθηνοί ή λίγο ακριβότεροι παίκτες; Πόσα χρήματα θα χρειαστούν για να γίνουμε ομάδα; Τι καλύτερο έχει ο σημερινός Πανιώνιος από την ομάδα του Παράσχου;


58 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Κάτι που ξέχασα να γράψω.
Ο σημερινός Πανιώνιος ήταν ένα κλικ χειρότερος από το φιλικό με τον Λεβαδειακό. Και πάλι όμως, ότι κάνει ως ομάδα φτάνει μέχρι περίπου τη μεσαία γραμμή. Από εκεί και πάνω το χάος.

τρελοπανιωνιος είπε...

αφου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ... ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΙ ΕΙΝΑΙ...!!!!

br fun_atic είπε...

να βάλει; εδώ δεν υπάρχει κάποιος να πάρει την πάσα. Μη σου πω ότι δεν υπάρχει ούτε εκείνος που θα βγάλει την πάσα.

zouri1 είπε...

η αποψη μου εδω
http://zouri1.wordpress.com/2010/08/28/%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CE%B9-%CF%86%CE%BF%CE%B2%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BD-%CF%83%CE%BC%CF%8D%CF%81%CE%BD/

vyruss είπε...

Με όλα συμφωνώ εκτός από τους παίχτες που εκτιμάς. Ο Τσότσαλιτς έδειξε πόσο καλύτερος είναι από το Νικολάου σε αυτή τη θέση και πως σωστά διώξαμε τον άχρηστο. Σταματήστε να κάνετε το λάθος να συγχωρείτε την αμπαλία σε συμπαθέστατους κατά τα άλλα παίχτες. Επίσης το πόσο άμπαλος είναι ο Τσέζαρεκ που έχετε θεοποιήσει θα το δείτε στη συνέχεια.

Κατά τα άλλα αδικαιολόγητη η φετινή μεταγραφική περίοδος. Ποιά σοβαρή ομάδα δίνει 8 παίχτες και παίρνει άλλους 8;;; Πόσο μάλλον αυτούς τους ανώνυμους και απρόσωπους...

NK99 είπε...

Όπως είναι αναμενόμενο θα παλέψουμε για την σωτηρία. Σήμερα όποιος έβαζε πρώτος γκολ θα κέρδιζε. Το έβαλε ο Βόλος που ήταν μία μέτρια ομάδα. Αν το βάζαμε εμείς ίσως η νίκη να έκρυβε το πρόβλημα από αυτους που δεν το έχουν δει και είναι οι ίδιοι που παίρνουν τις αποφάσεις. Πιθανόν να είχαμε και ηλίθιες θριαμβολογίες.
Η ομάδα σήμερα ήταν καλά οργανωμένη με σταθερότατη άμυνα αλλά πως να το κάνουμε οι παίκτες που ξέρουν μπάλα είναι λίγοι και φορ δεν είναι κανένας....Πωε διάολο θα μπει γκολ? Όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ και έπρεπε να δημιουργήσει βραχυκύκλωσε.
Η αποτυχία του Κιντή έγκειται στο γεγονός ότι οι παίκτες που έπαιξαν σήμερα με εξαίρεση τον Βαζτε δεν έχουν να δώσουν κάτι παραπάνω. Που είναι οι νέοι παίκτες ο Κολοβός, ο Σκούρτης? που είναι ταλέντα από την Αφρική? Ο αριστερός μπακ που είδα σήμερα είνα μετριότατος. Ποιόν θα πουλήσει του χρόνου? Τον Κούμο που δεν γουστάρει να παίζει σε αυτή την ομάδα και έχει απόλυτο δίκιο? Τον Ριέρα που θέλει να τους περάσει όλους για να φανεί?

Jamie S. Poursas είπε...

Όταν μια ομάδα περιμένει από το σέντερ-μπακ μήπως και περάσει την μπάλα στην επίθεση, τα υπόλοιπα είναι λόγια του αέρα.

Μάχο, Μανιάτης και ίσως οι Τσότσαλιτς και Βαζ Τε οι διακριθέντες. Από εκεί κι έπειτα, συμφωνώ με BR, ο Κούμο εκτός τόπου και χρόνου, ο Φανούρης καλός μέχρι το πρώτο 20λεπτο, ο Μπόσκο σαν την καλαμιά στον κάμπο, οι αλλαγές δεν βοήθησαν καθόλου, Γιόνσον απαράδεκτος, Λάτκα-Σιόβας χωρίς σημαντικό λάθος, Φουν-Κου-Α-Γιο πολλά πνευμόνια αλλά δεν είμαι σίγουρος αν είναι ποδοσφαιριστής.

Ο Στόρε για μένα είναι ήρωας με τέτοια διοίκηση.

Πολύ καλύτερος ο Βόλος από εμάς. Για Καρντόσο, Τσέζαρεκ και λοιπούς φωνάζω από το τέλος του περασμένου πρωταθλήματος. Εύγε κ. Κιντή (ουστ ρε!)

br fun_atic είπε...

@vyruss
ο μέτριος (και φθηνός) Νικολάου δεν είναι θεοποιημένος. Είναι μια καλή μονάδα συνολικά. Ακόμη και ως αναπληρωματικός είναι χρήσιμος. Πόσω μάλλον όταν αυτόν που αποκαλείς άμπαλο (και μπορεί και να είναι) τον βάζαμε δίπλα στον άναρχο Μάκο και στον Καστελιόνε.

Στην τελική θα μπορούσε να παίζει σαν αμυντικό χαφ και ο Τσότσαλιτς θα γυρνούσε στα σέντερ μπακ και θα έκανε ένα καλό δίδυμο με τον Λάτκα.

Όταν όμως αγοράζουμε και χρησιμοποιούμε παίκτες με σκοπό να τους πουλήσουμε, τότε ο Τσότσα παίζει αμυντικό χαφ, ο Κούμο παίζει φουνταριστός, ο Μανιάτης παίζει αμυντικό χαφ, ο Όμο παίζει σέντερ μπακ (πέρσι) κ.λ.π.
Στην ίδια ομάδα, με αυτά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, φουνταριστός παίζει ο Μπόσκο. Αυτό τα λέει όλα.

Είμαι κατά της λογικής της μεταπωλητικής αξίας με το ζόρι.Να τον πουλήσεις καλά, αλλά να τον αναδείξεις στη θέση του. Όχι με τρυκ να προσπαθήσεις να τον πουλήσεις για κάτι που δεν είναι. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Κούμο.

Είναι σαν να λέμε, ότι αν έχω κάποιες συγκεκριμένες δυνατότητες στον γραπτό λόγο, μπορώ να γίνω σώνει και καλά συγγραφέας. Ε, δεν γίνεται.

br fun_atic είπε...

Που είναι κύριε Κιντή οι Αφρικανοί και οι Αλβανοί κάτοχοι διαρκείας; Τους Αφρικανούς θα τους βλέπαμε από χιλιόμετρα. Όσο για τους Αλβανούς,μ ούτε δείγμα. Βλέπεις, γνωριζόμαστε καλά.

Εκτός κι αν από Δεκέμβριο που θα παίζουμε μπαλάρα, δίνουν 20 και 30 ευρώ εισιτήριο για να απολαύσουν υπερθέαμα.

General Tanz είπε...

Ολο το αυγο ηταν στα χαφ.
Δεν πιεσανε καθολου στο 2ο ημιχρονο και μοιραια κατσαμε πανω στο παγωτο.

Ελπιζω να μην συνεχισει ετσι ο Κουμο γιατι θα το κλεισουμε το κομμωτηριο. Ο Μποσκο οτι ηταν να πει το ειπε αλλα ...περυσι!!
Επ' αυτου και για να ευθυμησουμε και λιγο, οταν εκραχθει ο Αχιλλεας για αυτο το ντυμενο ξυλο με το 9(Μαρτιν) ειπε οτι τον πηρε 100 χιλ και ο δικος μας κανει 500 χωρις να βλεπει και τιποτα μεγαλες διαφορες.
Λολ!!

Σουπερ ο Μαχο, ενδιαφεροντα πραγματα εδειξε ο Βαζ Τε οσο αντεξε, παλεψε ο Τσοτσα, καλος στο α ημ ο Γιαννης.

Σοτο λοιπον για ακομη μια φορα η Πανιωναρα αλλα και τι να κανεις!!!
Με τις υγειες μας και καλα κουραγια.

br fun_atic είπε...

Σήμερα ο Αχιλλέας πρέπει να νιώθει πολύ μάγκας.
Γιατί: Με μικρότερο μπάτζετ, με παίκτες που πέρασαν και έφυγαν από τον Πανιώνιο, χωρίς επαγγελματία μάνατζερ, χωρίς Δανό Γκουρού, χωρίς Αφρικανικό δίκτυο, χωρίς Μαραντόνα από διάφορα μέρη της γης, κατάφερε και πήρε τρεις βαθμούς στο χαλαρό. Και παλικαρίσια. Χωρίς πολλές καθυστερήσεις και άμυνα ταμπούρι.

Άρα, με μικρό ή μεγάλο μπάτζετ, ο δικός μας μεγαλομέτοχος, κατάφερε άλλη μία φορά να πετάξει τα λεφτά του (πολλά ή λίγα δεν έχει σημασία) κυριολεκτικά από το παράθυρο.

br fun_atic είπε...

Την έπεσαν σε Κιντή και Τσακ

http://www.sport-fm.gr/article/289688

στην ίδια σελίδα υπάρχουν και ενδιαφέρουσες δηλώσεις του Στόρε.
Τι τραβάει κι αυτός πάντως...

br fun_atic είπε...

«Αν υποβιβαστούμε θα τρέχεις να κρυφτείς», είπαν οι φίλαθλοι του Πανιωνίου στον κ.Κιντή.

Δεν τους κόβω να περιμένουν τόσο πολύ...

Ron Barceló είπε...

Μεγάλη εμφάνιση μιας ομάδας που ήταν σαφώς καλύτερη και το σκορ την αδικεί. Τρομερή φυσική κατάσταση - έργο του περίφημου Δανού, με παίκτες-προσωπικότητες όπως ο Μπόσκο - στον οποίο αρνήθηκε ο κερατάς ο διαιτητής 2 καταφανέστατα πέναλτι σε καλλιτεχνικές πιρουέτες, με ένα αριστερό μπακ-αποκάλυψη που έκανε ήδη τον Τζαβέλα ανάμνηση, τον γνωστό εβένινο χαφ να κρύβεται περίτεχνα όλο το ματς- μιας και δε χρειάστηκε να εμφανιστεί λόγω της αρχοντικης εμφάνισης Φανούρη και ένα αμυντικό (με τεχνικές αρετές που θα ζήλευε κ το καλύτερο 10αρι) να επιδίδεται σε γιόμες-διαβήτη (ίσως κ ξυράφι) καθόλη τη διάρκεια του ματς.
Λοιπόν:
-Κωστάκη βγες μπροστά ΤΩΡΑ κ πάρε κανα παίκτη να σώσουμε την παρτίδα γιατί η ομάδα είναι μπουρδέλο. Βαρεθήκαμε τις βαρυγδουπες δηλώσεις κ τις επαναστατικές φανφάρες.
-Εξηγείστε του Σουηδού πως εδώ είναι Βαλκάνια, με ο,τι συνεπάγεται αυτό.
-Όσο αφορά εσένα, τεχνοκράτη, με τα sms και την ανάλυση, τέλος τα παιχνίδια κ τα μοντέλα κ οι πειραματισμοί. Φύγε μόνος σου κ πάρε κ το γλάρο.
-Αφήνω για το τέλος τον περιβόητο εργοφυσιολόγο. Ρε προφέσσορα, πώς μπορεί ο 32χρονος Μπρέσκα να περνά στο σπρίντ τον 18χρονο μπακ που επέλεξες και να αλωνίζει σε όλο το γήπεδο?!
Κάτι τέτοια με κάνουν κ αναπολώ το Σούλη κ το Μανόλο..
Μπράβο στο Βολο, μπράβο στον Τσιώλη κ τον χοντρό για την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΗ ομάδα που έχουν φτιάξει. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.
Σταματώ εδώ γιατί είμαι πλήρως ξενερωμένος με όλα γύρω από τον Πανιώνιο. Μέχρι κ με τις αθλιες νέες εμφανίσεις.
Αdios

Ron Barceló είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/289717

Ο αποτυχημένος ο Καπετάνος κ ο γέρο-Μπρέσκα μας κέρδισαν Τσακίρη.
Ούτε ο Ινιέστα, ούτε ο Τσάβι, ούτε η Μπαρτσελόνα

br fun_atic είπε...

Καπετάνος:
«Ο Πανιώνιος δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ομάδα που ήταν πριν από δύο χρόνια. Τότε που πρωταγωνιστούσε και διεκδικούσε την έξοδό του στην Ευρώπη. Του εύχομαι να βρει και πάλι τον καλό του εαυτό».

Μάριο πόνεσε η καρδιά σου, αλλά το γκολάκι το πανηγύρισες. Λεπτομέρειες βέβαια. Εδώ έχουμε τα δικά μας.

br fun_atic είπε...

Και που να παίξουμε με καλές ομάδες, ή με κλειστές άμυνες...

Αλήθεια, ο Ριέρα γιατί δεν δίνει πάσες στον Χίκα;

c@mel είπε...

Νομίζω ότι πρέπει να περάσει ο Μπάγκσμπο τον Κιντή από τίποτα εργομετρικά γιατί τον βλέπω για πολύ τρέξιμο.

Υ.Γ. Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μπερίσα δεν μου έδειξε τίποτα. Βέβαια όλοι χάλια ήταν αλλά...

br fun_atic είπε...

Τα καλά νέα είναι ότι μάλλον ήμασταν καλύτεροι, σε σχέση με το περσινό 0-3 με τον Αστέρα Τρίπολης. Αυτό με τις καμπάνες και τα μαντήλια.

NK99 είπε...

Ο Ηρακλης μία προβληματική ομάδα και υποψήφια για υποβιβασμό καθάρισε τον Ολυμπιακό. Πρέπει απαραίτητα μέσα σε 2 ημέρες να φέρουν φορ. Η Β δεν έχει έσοδα...

br fun_atic είπε...

Κούμο: "Προσπαθήσαμε, κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, αλλά δεν σταθήκαμε τόσο τυχεροί για να σκοράρουμε. Ο Ολυμπιακός έκανε μία ευκαιρία και πέτυχε ένα γκολ», τόνισε αρχικά ο μέσος των «κυανέρυθρων» και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Έχουμε δύο εβδομάδες μπροστά μας για να δουλέψουμε σκληρά και να μπορέσουμε να αλλάξουμε το κακό αγωνιστικό πρόσωπο που επιδείξαμε σήμερα».

Δηλαδή είχαμε ευκαιρίες και σταθήκαμε άτυχοι; Τώρα βεβαιώθηκα. Ο Κούμο ήταν όντως σε άλλο γήπεδο. Προφανώς τον μπερδέψαμε όλοι με κάποιο άλλο Αφρικανό.
Ναι, σε δύο βδομάδες θα βγάζετε μάτια...

Bertheway είπε...

Το αριστερό μπακ τραγικό.Μας πήρε χαμπάρι ο Τσιώλης και όλο το δεύτερο ημίχρονο έπαιζαν από εκεί.Ο Βαζ Τε όσο άντεξε ήταν καλός.Όταν έχεις βασικό στην Α΄Εθνική τον Φανούρη και σου εκτελεί και όλα τα στημένα τότε τι περιμένεις?Μπαμ έκανε η έλλειψη σέντερ φορ.Ο Μπόσκο σε μέτρια μέρα.Ο Κούμο έπαιξε??????Αμφιβάλω αν ίδρωσε την φανέλα του.Λάτκα και Σιόβας χωρίς λάθη στην άμυνα αλλά με τον Σιόβα δεν μπορείς να είσαι ποτέ χαλαρός.Και όλες οι γιόμες του στο δεύτερο ημίχρονο καθαρίστηκαν εύκολα.
Το καλό νέο δεν το σχολιάσατε ακόμα.Πάμε να πάρουμε και πέμπτο δεξί μπακ(Μανιάτης,Γιόνσον,Σπυρόπουλος,Κοντοές ακόμα και ο Γάλλος Βαρό δεξιοποδαρο μπακ είναι ασχετα αν παίζει και αριστερά).Τον αδερφό του Ποπόφ.Μιλάμε για φοβερό σχεδιασμό.Καημένε Στόρε ποσο θα αντέξεις??????

Bertheway είπε...

Να και το link για τον Ποπόφ

http://www.sport-fm.gr/article/289681

NK99 είπε...

Η διαφορά με την περσινή ομάδα είναι ότι η περσινή είχε Ρεκόμπα, Εστογιάνοφ και Τζαβέλα και επομένως προοπτική βελτίωσης άσχετα με το πως τα έκανε ο Βέλγος.
Η φετινή δεν έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. ΔΕν πρόκειται να γίνει φορ ο Μπάλαμπαν ούτε να μάθουν μπαλα όσοι δεν ξέρουν...
Στο πρώτο ημίχρονο όπως παραδέχτηκε και ο προπονητής έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητες του.
Ο Στάρε πάντως μου φαίνεται καλός προπονητής

Bertheway είπε...

Ο Πούπης,ο φοβερός Λιβεριανός που έπαιζε στο Αζερμπαιτζάν με το πενταετές συμβόλαιο γιατί δεν έπαιξε καθόλου σήμερα.Αν είναι χειρότερος από αυτούς που έπαιξαν σήμερα γιατί του κάναμε πενταετές?????

br fun_atic είπε...

@nk99
ασφαλώς και το είπα για αστείο.

General Tanz είπε...

Ναι αλλα αν ο Ποποφ παιξει δεξια, ο Γιονσον στα χαφ και ο Μανια σεντερ φορ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΜΠαλαμπαν.

Φοβεροοοοοο!!!!

br fun_atic είπε...

dokari.gr:

Απολαυστικός ο Μίκαελ Στόρε, για μια ακόμη φορά, μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, αποκάλυψε πως στην Ελλάδα θα μείνει και μετά την παρέλαση, ακόμη και αν απολυθεί από τον Πανιώνιο...
"Ελπίζω να προλάβω να τελειώσω το έργο μου, πριν τελειώσω από εδώ. Είναι σημαντικό να το απολαμβάνεις. Για εμένα ήταν περισσότερα από μια δουλειά η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Πανιωνίου" τόνισε ο Σουηδός τεχνικός και ρωτήθηκε ευθέως για το αν τον αγχώνει η ιδέα της... παρέλασης, μετά την απομάκρυνση τριών προπονητών πριν από την έναρξη της Σούπερ Λίγκας: "Ναι, το σκέφτηκα χίλιες φορές. Μπορεί να είμαι άνεργος, αλλά δεν θα είμαι εκτός Αθήνας. Αν δεν βρω νά δουλειά αμέσως, θα μείνουμε εδώ που είμαστε ως οικογένεια τώρα. Ξέρω ακριβώς τι θα κάνω, αν απολυθώ και δεν βρω αμέσως νέα δουλειά. Θα μάθω ξένες γλώσσες για να βελτιωθώ"...
Αίσθηση προκάλεε και η αποκάλυψη του Στόρε για τον τρόπο τιμωρίας του Βαζ Τε, μετά από μια καθυστερημένη άφιξη στο Απήλιον, ζητώντας του να διαβάσει το βιβλίο του Χάρι Πότερ, ενώπιων των συμπαικτών του. "Ηταν η πρώτη φορά που πήρα το βιβλίο. Επίσης υπάρχει και το πρόστιμο. Ομως, γι' αυτούς τους παίκτες είναι χειρότερο να διαβάσουν μια σελίδα του Χάρι Πότερ στους υπόλοιπους, απ' το να πληρώσουν χίλια ευρώ"...
Κλείνοντας, ο Σουηδός τεχνικός ξεκαθάρισε πως στόχος του Πανιωνίου είναι η πεντάδα: "Πιάνοντας το τοπ των δυνατοτήτων μας, μπορούμε να φτάσουμε στην πρώτη πεντάδα".

Ωρέ που πάμε...

br fun_atic είπε...

Αν κάνει κάτι ο Φανούρης, βάλτον να διαβάσει το ΟΚΜ ή να αναλύσει την τσόντα της Τζούλιας.
Ως άνθρωπος του Θεού, θα φρικάρει...

br fun_atic είπε...

δηλαδή κε προπονητά, αν δεν πιάσουμε το τοπ των δυνατοτήτων μας, για που είμαστε;

PAN-IONIAN 1890 είπε...

ΠΡΩΤΟΣ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ..ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΣΑΚΙΡΗ..Σ ΑΥΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΙΝ ΑΠ ΟΛΟΥΣ..

cdu είπε...

Δηλαδή ρε παιδιά, συγγνώμη, που είναι η έκπληξη; Μήπως στα φιλικά δεν χάσαμε δυο φορές από ομάδες β Εθνικής; Μήπως στα φιλικά είδαμε τίποτα καλύτερο; Εδώ, χάσαμε όλη την προετοιμασία δοκιμάζοντας άσχετους αντί να δένουμε ομάδα.
Δυστυχώς, εγώ δεν τα βλέπω όλα κόκκινα και μπλέ αλλά μαύρα.

Και για να τελειώνουμε, η ευθύνη είναι του Τσακίρη - ακριβώς όπως και πέρυσι. Κιντής και Φερέρα ήταν και οι δυό δικές του επιλογές, όπως δική του είναι η αδιαφορία: όπως και πέρυσι, η ομάδα έδειχνε ότι δεν τράβαγε από τα φιλικά. Όπως και πέρυσι, δεν έχει γίνει καμία διορθωτική κίνηση. Προσοχή μη πέσουμε στη παγίδα - όπως πέρυσι με τον πραλίνα - να βρίζουμε τον Κιντή. Σταματάω εδώ.

claire είπε...

Ομάδα κακή έως πολύ κακη... Ελπιζω ο Σουηδος να τα πλακωσει στην προπονηση τωρα που εχει διακοπη και το πρωταθλημα μπας και γινει κατι. Σημερα μου φανηκε ο μονος που δεν ηταν αδιαφορος. Προσπαθουσε, ανακατευε την τραπουλα, μαλιστα εκανε και επιπληξη σε εναν απο τους ανθρωπους της ομαδας που μετα απο ενα φαουλ πηγε να του φυγει απο τα νευρα του μια μπαλα στο αγωνιστικο χωρο κ πιθανοτατα θα σταματαγε το παιχνιδι ο διαιτητης λογω δευτερης μπαλας. Γενικα, διοικηση αδιαφορη, ενας αφανταστα ψυχραιμος Κιντης (ρε μπας και ειναι τρελος?) να τα ακουει απο μπολικους στην 6 (εκει κάθομαι και ημουν σχεδον μπροστα), ο Τσακιρης αρκετα εκνευρισμενος να τρεχει να συμμαζεψει τα ασυμαζευτα και ενας αντιπροεδρος να πηδαει πανω σε καρεκλες για να φτασει στον χωρο του εγκληματος. Τι να κανει και το παιδακι? Απορω αυτος ο Κιντης δεν θελει να κατσει να μας εξηγησει γιατι εχει προβει σε ολες αυτες τις ενεργεις μεχρι τωρα? Τι να πω? Ή πολυ που χεστηκε ή δεν μπορει να δικαιολογήσει ουτε ο ιδιος οτι εχει κανει. Παντως γενικοτερα η ομαδα και αγωνιστικα και διοικητικα (κυριως διοικητικα για εμενα) φαινεται αφημενη τελειως. Ουτε μια ανακοινωση για το σκαψιμο, ουτε για το χθεσινο καψωνι της αστυνομιας. Τοσο πολυ χεσμενα τα εχουμε? Πραγματικα δεν ξερω τι να σκεφτω... Α και φυσικα δεν θα υπαρξουν ανακοινωσεις για τις υπεροχες διαιτησιες γιατι ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΛΑΨΙΑΡΗΔΕΣ... Μας περιμενουν πολλα φυστικωματα... Μονη σωτηρια να ανεβει λιγο η ομαδα μπας και δουμε ασπρη μερα... αυτα απο εμενα... καλο σας βραδυ

br fun_atic είπε...

@cdu
οι πετυχημένες ομάδες απαρτίζονται από πολύ δυνατά δ.σ. Όλοι αυτοί κάνουν τη δουλειά και εμφανίζεται ο πρόεδρος σε ειδικό ρόλο όταν και αν χρειάζεται. Αυτό ήθελε να κάνει και ο Τσακίρης, αλλά δεν του έκατσε, γιατί στην πορεία έχασε όλα τα πρόσωπα εμπιστοσύνης και αναγκάστηκε να λειτουργήσει με την "πανιώνια οικογένεια".

Υπάρχει και το δεύτερο μοντέλο, την προεδρικής ομάδας. Αυτό υποστηρίζεται από ειδική κατηγορία προέδρων που όλοι ξέρουμε. Αυτό το μοντέλο ούτε το θέλει, ούτε μπορεί να το υποστηρίξει ο Τσακίρης.

Αφού δεν έχει Δ.Σ και δεν θέλει προσωποκεντρικό μοντέλο, ήταν λογικό να επιλέξει κάποιον σαν τον Κιντή. Η επιλογή του σε πρώτη φάση ήταν κακή; Θα μπορούσα να το δεχτώ αν κάποιος μπορεί να μου προτείνει καλύτερη. Μορφωμένος, με κάποια σχετική εμπειρία στο ποδόσφαιρο και καλή φήμη στην αγορά.
Προσωπικά μέχρι εκεί τη θεωρώ καλή επιλογή.

Το πράγμα χαλάει όταν το αναθέτει την προεδρία.Εκεί έχει την ευθύνη ο Τσακίρης.
Ο Κιντής εφαρμόζει πλημμελώς το πρόγραμμα που έχει εξαγγείλει (εδώ είναι ευθύνη του Κιντή και γι αυτό του κάνουμε κριτική).
Η ευθύνη ξαναγυρνά στον πρόεδρο όταν διαπιστώσει ότι το πρόγραμμα δεν προχωρά και επιμένει να μένει εκτός.

Γενικά είναι εύκολο να πεις ότι για όλα φταίει ο Τσακίρης. Αυτό όμως δεν οδηγεί σε λύση κανενός προβλήματος.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Σκατά κι απόσκατα λοιπόν...
3 μέρες έμειναν κ. Τσακίρη.
ΨΩΝΙΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΝ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ!

Katrinos είπε...

Φοβάμαι ότι δεν μπορεί να γίνει η παραμικρή αλλαγή αυτή τη στιγμή. Το να αλλάξεις τη βάση ενός καθαρά προσωποκεντρικού συστήματος, είναι αδύνατον , εφ'όσον έχεις λίγες ημέρες για να αλλάξεις κάτι.

Κακά τα ψέματα μπλέξαμε και μπλέξαμε άσχημα. Ο BR είχε απόλυτο δίκιο όταν εξέφραζε τις ανυσηχίες του για το πόσο έχει στηθεί ολόκληρο το οικοδόμημα πάνω του. Δεν είναι σαν να αλλάζεις το προπονητή, εδώ εαν φύγει ο Jim, πρώτον δεν είμαι σίγουρος ότι ο Τσακ θέλει να ξαναμπλέξει σε αυτό το ρόλο και δεύτερον και να θέλει θα πρέπει να δουλέψει με το σύστημα Κιντή, δηλαδή και πάλι γάμα τα.

Η επιλογή ήταν να βασισθούμε σε παίκτες οι οποίοι είναι φανερό ότι τουλάχιστον αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος ομάδας Α΄Εθνικής.

Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι κάποιες προσθήκες (και αυτές κάτω απο το κράτος του πανικού) που για να έχουν μείνει μέχρι τώρα χωρίς ομάδα κάποιο κουσούρι θα έχουν και θα χρειασθούν τουλάχιστον ένα μήνα για να ενσωματωθούν.

Ο Κιντής ως manager έχει ήδη αποτύχει. Το πρωτοφανές είναι ότι έχει ποσοστό αποτυχίας 100% , τουλάχιστον σε ότι έχει πει δημόσια.
Φοβάμαι ότι θα δούμε το έργο μέχρι το τέλος.

Y.Γ Θα είμαστε η πρώτη ομάδα στο κόσμο που ο προεδρος της θα βλέπει τους εντός έδρας αγώνες απο το σπίτι του, διότι απο τη πέμπτη αγωνιστική μάλλον δεν θα μπορεί να έρχεται στο γήπεδο. (Ξάνθη εκτός, Άρης εντός ,Παο εκτός)

zamis είπε...

Ειστε δικαιολογημενα απαισιοδοξοι μετα και τα σημερινα.
Πιστευω ομως οτι ειναι πολυ νωρις για αναθεματα.
Ας πιστεψουμε και ας στηριξουμε την ομαδα.

zamis είπε...

κ.Τσακιρη σου απευθυνομαι επειδη ξερω οτι ακους το ποπολο.
Κρατα τον κιντι και μην ακους κανενα παπαρα βλαχο πανιωνιο.

cdu είπε...

Κατρίνε και br
Συμφωνούμε όλοι ότι ο Κιντής απέτυχε. Διαφωνούμε ως προς το αν ήταν ποτέ καλή επιλογή ο Κιντής, ανεξάρτητα από τη θέση (πρόεδρος, manager, δεν ξέρω τί). Θεωρώ ότι δεν ήταν.
Ανεξάρτητα από το αν το μοντέλο είναι προσωποκεντρικό ή όχι, ο Τσακίρης έχει την ευθύνη επιλογής συνεργατών, στοχοθέτησης και παρακολούθησης προόδου. Όπως και πέρυσι, έκανε αποτυχημένες επιλογές, άργησε να αντιδράσει και δεν έλαβε τα μηνύματα. Να μη πάμε πιό πίσω, ας μείνουμε στο φιλικό με το Λεβαδειακό και την ήττα από το Θρασύβουλο. Πόσο θέλει να καταλάβεις ότι το μοντέλο δεν τραβάει; Τι περιμένεις για να καλέσεις Κιντή και προπονητή και να αποφασίσεις δραστική ενίσχυση; Και καλά, να το κάνεις μιά φορά, έχει καλά. Να το κάνεις δεύτερη φορά σε δυό χρόνια όμως;
Μπορώ να βρώ και άλλα παραδείγματα αλλά θα μείνω σε ένα: η ομάδα έχει πρόβλημα γκολτζή πόσο καιρό τώρα; Πόσο καιρό ξέρουμε ότι ο Μπάλαμπαν δεν κάνει για αυτό το ρόλο;; Μέχρι και τον Μπουβάλ πήραμε για αυτό. Τρομάρα μας. Τι δείχνει ότι δεν κάνουμε τίποτα για αυτό; Είτε έλλειψη πραγματικού ενδιαφέροντος είτε έλλειψη στοιχειώδους λογικής (αρνούμαι να το πιστέψω). Αν ο συνεργάτης σου που προσέλαβες να σου φτιάξει ομάδα δεν έχει κάνει τίποτα για αυτό, τι σου λέει για τις ικανότητες του; Εκτός αν δεν τον προσέλαβες να φτιάξεις ομάδα.
Αυτή τη στιγμή υπάρχει μία λύση μόνο:
Ρίχνεις τα μούτρα σου, φωνάζεις τους ανθρώπους που στο παρελθόν σου έδωσαν σωστές συμβουλές, βάζεις το χέρι στη τσέπη και μαζεύεις ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά για τις θέσεις που έχεις ανάγκη. Ακόμα και στους Τσελιομαυρόπουλους θα πας αν πονάς την ομάδα.
Επειδή αυτό δεν θα γίνει, η ομάδα θα υποβιβαστεί κατά 90%.
Ε, δεν χρειαζόμαστε τον Τσακίρη για αυτό. Μπορούν να το καταφέρει ο καθένας.

zamis είπε...

Και κατι αλλο.Το ροστερ δεν ειναι τελικο.
Επισης ουτε οι αλλες ομαδες του δικου μας μεγεθους ακριβως θα σκισουν..οποτε μην τρελλαινεστε απο τωρα.
Υπαρχει διακοπη και πολλα μπορουν να βελτιωθουν.
Ο Κιντις εχει δικαιωμα χρονου,πρωτος εγω που τον εχω κραξει το παραδεχομαι.

zamis είπε...

@cdu
Για ολους μας το λεω.
Ας περιμενουμε ρε παιδια λιγο.
Εγω πιστευω οτι οντως ο Κιντης εχει πλανο και οτι ισχυει αυτο που ειχε πει,οτι δλδ θα τον βριζουμε μεχρι δεκεμβριο και μετα θα ρολαρουμε.

zamis είπε...

Επισης αντιλαμβανομαι-απο φημες-οτι ο κιντις ασχολειται με πρακτορεια πελλοπονησιακων μοντελων.
Εγω χαιρομαι διοτι απο τετοια καλλιστεια βγηκε η Ευα Λασκαρη που αργα ο ζουρι αναλαλυψε,και παραδεχεται προς τιμη του.

zamis είπε...

@βρφ 10.10
κομπλε φιλε μου,με μια προσθηκη.
Ο Μαριος περυσι-απελευθερωμενος απο τον αναρχο(οπως λες)και γραψαρχιδι Μακο-προσπαθησε για πρωτη φορα να κανει παιχνιδι.
Απετυχε.Απο την αλλη ομως ειχε καλυψει τα αμυντικα του καθηκοντα οταν προσπαθησε να το κανει αυτο.Και ποιος ξερει,ισως φετος και να το πετυχαινε.
Με 60-70 και στον παγκο θα ηταν χρησιμος στην τελικη.
Δεν πειραζει ομως,εχουμε καλυτερους,εγω ακουω αυτους που ξερουν μπαλα.

Unknown είπε...

Τα τρωτα σημεία είναι γνωστά. Φορ περιοχής, αριστερο μπακ, αντίΚούμο ή τον Κούμο που ξέρουμε και ένας ηγέτης που να σπρώχνει την ομάδα, να μοιράζει παιχνίδι και να εκτελεί τα στημένα που πέρυσι μας σώσανε.
Ο Μάντζιος που δεν παίζει στον βάζελο δε μας κάνει, είναι ακριβός, ή δεν τον θέλουμε? Επιτέλους αφού δεν έχουμε αριστερο μπακ ας παίζει ο Κοντοές σ΄αυτή τη θέση σίγουρα είναι καλύτερος. Ο Μανιάτης να γυρίσει στη θέση του και ο Γιόνσον στον πάγκο. Ο μόνος που μου άρεσε χθες ήταν ο Τσοτσα.

br fun_atic είπε...

@cdu
Σε αυτό που γράφεις έχεις δίκιο.γι αυτό το λόγο γράφω ότι ο κιντής έχει μεγάλες ευθύνες και ότι ο τσακίρης πρέπει να αναλάβει τον ρόλο που πρέπει.
Θα σου πω ένα πράγμα.αν ο τσακίρης δεν είχε πειστεί για το σχέδιο κιντή,προφανώς δεν θα είχε προσλάβει τον ίδιο και ολόκληρο το επιτελείο.όλοι αυτοί κοστίζουν πολλά χρήματα.σχεδόν όσο 1-2 πολύ καλές μεταγραφές.άρα φτάνουμε στο συμπέρασμα ότι και φέτος ο τσακ έριξε χρήματα στην ομάδα,πληρώνοντας όχι παίκτες αλλά διοικητική και τεχνική ομάδα.καταλήγω κι εγώ σ αυτό που λες.από τον παίκτη που δεν αποδίδει δεν μπορείς να ζητάς ευθύνες.από τους εμμισθους συμβούλους όμως μπορείς να έχεις απαιτήσεις.τώρα πρέπει να επέμβει ο τσακίρης.

zamis είπε...

kintis olee originaal

lefterix είπε...

Μη μου κατηγορείτε το χανουμάκο...
Είναι εμφανές ότι το παληκάρι έχει χάσει τ'αυγά και τα πασχάλια...
Είσαστε όλοι εμπαθείς και δεν μπορείτε να αισθανθείτε ούτε μιά δόση οίκτου ή λύπησης τέλος πάντων...

Σας έπεσε βαρειά η σφυρίδα μου φαίνεται, και γι'αυτό δεν μπορέσατε να χωνέψετε το διπλό του χοντρού...

Γιατί ζορίζεσυε ωρε;

Μιά χαρά ρόστερ γιά πρωταθλητισμό στη Β' έχωμε!!!

Griniaris είπε...

Ειλικρινα δεν εχω καταλαβει για ποιον λογο σχολιαζετε το αγωνιστικο μερος.Φουκουραγιο αντι Τζαβελας,Γιονσον αντι Μανιατης,Βαζ Τε αντι Λολο,Γουνδουλακης αντι Ρεκομπα.Αυτες ειναι οι αλλαγες απο περσι.Τι περιμενατε να δειτε,τη Μπαρτσελονα;Γι αυτο δε φωναζουμε τοσο καιρο;Η μηπως ειδαμε το τρελο τρεξιμο του πολυδιαφημισμενου Μπαγκς Μπανι;Δυστυχως το Δεκβρη θα ειναι πολυ αργα.Απο εδω και μπρος υπευθυνος ειναι οΤσακιρης...

lefterix είπε...

Βάρκα απο γέρικο σκαρί,
δεν είναι σαν και τσ'αλλες,
γιατί έχει αντέξει θύελες,
και ταραχές μεγάλες...

zouri1 είπε...

Σχεδον εκλεισε ο Ποποφ.( δεξι μπακ)Δεν κανουμε εμεις λαθος,αυτοι παιζουν σε λαθος θεση.

lefterix είπε...

Κάντε παιδιά υπομονή,
κάνετε και κουράγιο,
έχουμε γιά μπακ αριστερό,
τον ΓΙΓΑΝΤΑ Φουγκουάγιο...

lefterix είπε...

@BRF

Άστονε να φέρει συρφετό,
από νομιστεράκια,
Θα λύνουμε πολλούς λογαριασμούς,
με τα κομπιουτεράκια...

zamis είπε...

κατω τα χερια απο τον κιντιναρο

zamis είπε...

Πολυ καλη κινηση ο Ποποφ.
Θα υπαρχει πληθωρα καλων σεντερ μπακ τωρα αφου και ο Γιονσον και ο Κοντοες μπορουν να παιξουν τη θεση.
Και σιγουρα θα κανουμε κι αλλη μεταγραφη-ες μεσα στο Σεπτεμβριο.

br fun_atic είπε...

Αφού δεν τραβάει η επίθεση,είπε να θωρακίσει την άμυνα.πτωχοι γαλατες

zamis είπε...

Ασε που ετσι μπορει να γυρισει τον Κοντοε και αριστερα ωστε να παιξει μπροστα ο Φουφουφαμο.
Και επιθετικα ενισχυεσαι λοιπον.

lefterix είπε...

Τελικά, λέτε να καταλήξει Φου-νομιστεράγιο σε παίχτη μπαλαντέρ;

zamis είπε...

Ξεχασα και τον Μπα.
Καλα ειμαστε,χρονο να ρολαρει θελει η ομαδα.