Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Κάτι από Πανιώνιο - Θρασύβουλος 0-2

Μάλλον το μικρόβιο του Κορωπίου μου μπήκε για τα καλά και αποφάσισα να πάρω την οικογένεια και να παρακολουθήσουμε το φιλικό με τον Θρασύβουλο. Πάντα ευχάριστη η παρέα του στρατηγού.


Για κάποιους, αυτό το φιλικό θα μπορούσε να θεωρηθεί άσκοπο, δεδομένου ότι η ομάδα θα αγωνιστεί αύριο κόντρα στον Λεβαδειακό, πράγμα που σημαίνει ότι σήμερα θα αγωνίζονταν οι μικροί. Προσωπικά θεωρώ ότι ήταν ένα χρήσιμο εργαλείο για τον προπονητή για να δει το επίπεδο της δεύτερης ομάδας κόντρα σε ένα οργανωμένο σύνολο και για να δώσει την ευκαιρία στους παίκτες του να του δείξουν την αξία τους.


Τι είδαμε απ’ όλα αυτά; Μάλλον τίποτα. Το παιχνίδι δεν το παρακολούθησα ολόκληρο. Έχασα το μισό πρώτο ημίχρονο και δεν είδα και τα πρώτα πέντε λεπτά του δεύτερου. Στο διάστημα που παρακολούθησα δεν είδα την ομάδα του Πανιωνίου που έπαιξε να δημιουργεί ευκαιρίες. Είδα βέβαια ένα γρήγορο σύνολο που άλλαζε πάσες, που αναπτύσσονταν πότε από τα αριστερά και πότε από τα δεξιά. Η μπάλα κάτω, χωρίς γιόμες. Ευκαιρίες όμως δεν είδα. Δεν είδα επίσης τον παίκτη που να ξεχωρίζει. Ίσως κάπως ο Χίκα και ο Σπυρόπουλος. Δεν πιέσαμε ιδιαίτερα και χάσαμε 2-0. Ο Θρασύβουλος δεν ήταν τίποτα σπουδαίο, σε κάθε περίπτωση έκανε γκολ τις δύο ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.


Δεν θα ήθελα να πω ότι έστω και η δεύτερη ομάδα απαγορεύεται να χάνει από ομάδα κατώτερης κατηγορίας. Θα πω όμως ότι από αυτό που είδα, θεωρώ ότι δεν πρέπει να περιμένουμε μεγάλη βοήθεια από τη δεύτερη ομάδα.


Θα προσπαθήσω να κρατήσω κάποια θετικά. Ότι έστω και η δεύτερη ομάδα είναι ταχύτερη και επιπλέον, αν και αναποτελεσματική, έπαιζε με την μπάλα κάτω. Επειδή αυτό το ξαναείδα πρόσφατα στην προηγούμενη προπόνηση που είχα παρακολουθήσει, πιστεύω ότι είναι η φιλοσοφία του Στόρε, που ασφαλώς μου αρέσει. Κρατάω επίσης ότι ο Κολοβός δεν έπαιζε, άρα υπολογίζεται για ψηλότερα.

Η ενδεκάδα του Πανιωνίου: Μπέλιτς (46’ Παναγόπουλος), Σπυρόπουλος, Κοντοχρήστος, Ομο, Αναστασόπουλος, Κούρντι (59’ Σταυροθανασόπουλος), Οκπάκο, Κάρδαρης (80’ Γκέζος), Χίκα, Σκούρτης (46’ Σαλάλι), Σάμαρης.

37 σχόλια:

br fun_atic είπε...

"Για κάποιους, αυτό το φιλικό θα μπορούσε να θεωρηθεί άσκοπο, δεδομένου ότι η ομάδα θα αγωνιστεί αύριο κόντρα στον Λεβαδειακό, πράγμα που σημαίνει ότι σήμερα θα αγωνίζονταν οι μικροί.

@Iων

δεν αναφερόμουν σ' εσένα. Μόλις είδα ότι είχες εκφράσει απορία για τη σκοπιμότητα.

c@mel είπε...

Tο θέμα είναι η δεύτερη ομάδα να έχει το ίδιο στυλ παιχνιδιού με την πρώτη. Άλλωστε στην ουσία αυτό είναι το ένα σκέλος του περίφημου γαλλικού πλάνου.

amanAM είπε...

Τα φιλικά παιχνίδια είναι εργαλεία στα χέρια του προπονητή, δεν είναι αγώνες με στόχο το αποτέλεσμα.

Έστω ότι είχαμε νικήσει τον Θρασύβουλα με 5-0, τι θα άλλαζε? Θα είχαμε ομάδα?

Πως γίνεται παίκτες αυτοί να έχουν γίνει ομάδα, μέσα σε ένα μήνα? Ούτε πιστεύω πως σε έναν τέτοιο αγώνα προπόνησης κάποιος παίκτης θα κάνει παραπάνω από το να υπηρετήσει το σύστημα που τους μαθαίνει ο προπονητής.

Άρα, τα σημαντικά είναι αυτά: Όχι γιόμες, κάτω η μπάλα, ταχύτητα στις αλλαγές της μπάλας.

Αυτά είναι πολύ καλές ειδήσεις.

Η ΑΕΚ, σε φιλικό αγώνα προπόνησης, έχασε από την Καλλιθέα, και κάποιοι γελοίοι πλάκωσαν στο ξύλο τον Μπάγεβιτς. Εχθές, η ΑΕΚ των χιλίων προβλημάτων, νίκησε σε επίσημο εκτός έδρας αγώνα με την Νταντή Γιουνάιτεντ, 0-1.

Ποιό ήταν το συμπέρασμα μετά το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Καλλιθέα?

Μην ξεχνάμε επίσης πως ο περσινός Πανιώνιος (με πολλά επίημα παιχνίια στα πόδια του), στον αγώνα κυπέλλου με τον ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑ στον οποίον ο Θρασύβουλας κατέβηκε εμφανώς αδιάφορος, δεινοπάθησε να νικήσει στις καθυστερήσεις, με εκείνο το γκολ του Μπάλαμπαν, όταν όλοι οι Θρασύβουλοι στάθηκαν και τον κοίταζαν (γιατί προφανώς δεν θέλανε να φορτωθούν άλλη μισή ώρα παράτασης πριν από σημαντικό αγώνα γι αυτούς), και εμείς εν συνεχεία που είχαμε φάει το κρύο της αρκούδας απολαύσαμε τον πανηγυρισμό του Μπόσκο και την επικοινωνία του με το σημαιάκι του κόρνερ!!!

Υποθέτω πως και ο Στόρε, να νικήσει ο Πανιώνιος θα ήθελε, αλλά... το να κάνει την δουλειά του ανεπηρέαστος είναι το πιο σημαντικό, εάν ο στόχος του ήταν οι εντυπώσεις, τότε... η δουλειά που κάνει θα ήταν μια φούσκα.

Μια χαρά λοιπόν.

Εχθές, σκόπευα κι εγώ να κάνω μια βολτίτσα από το Κορωπί αλλά δεν έκατσε τελικά.

Σήμερα όμως, θα πάω στο γήπεδο, κι ελπίζω κι εγώ να δω γρήγορη μπάλα, παιχνίδι συνόλου, και προπαντώς όχι γιόμες. Ελπίζω να μην δω κεντρικό αμυντικό δίδυμο τον Όμο με τον Σιόβα, ο Όμο έπαιξε εχθές οπότε έχω ελπίδες, αλλά με τον Σιόβα που δεν έπαιζε, φοβάμαι πως δεν τον γλυτώνουμε...

General Tanz είπε...

Καλημερα.

Ολιγον απο Σαμαρη με Χικα στο α ημ και σε ολο το ματς ο Σπυροπουλος σταθερος με ομορφα overlap απο δεξια.
Ο αλβανος το ξερει το τοπι αλλα θα πρεπει να πιστεψει πιο πολυ στα ποδια του, αν θελει να κανει κατι. Λιγες βεβαια οι προπονησεις του με την ομαδα, ελπιζω οτι θα ανεβει.
Ο Σαμαρης με τσαγανο, πιστευω με συνεχη δουλεια και επιμονη εχει τα φοντα να βοηθησει. Περιμενα πολυ περισσοτερα απο Σκουρτη, που εκτος απο καποια καλα κρατηματα της μπαλας, δεν φανηκε.
Κατα τα λοιπα, αμα σου κανει γκολ ο Μιμαρος ο Μπενισκος αφυλακτος μαλλον κατι πηγε στραβα.

Ες σημερον τα σπουδαια???

Παντα ευγενικος οικοδεσποτα, με σκλαβωνετε!!!

IWN1998 είπε...

BRF, μπορεί να μην ήμουν εγώ η αφορμή του σχολίου της ανάρτησης, αλλά προφανώς ανήκω σε όσους αναρωτήθηκαν σχετικά με το σκοπό του φιλικού και νομίζω πάνω-κάτω έφτασα στα ίδια συμπεράσματα με σένα.

Πιστεύω ότι κάτι που βγαίνει και απ' αυτό το φιλικό είναι ότι η ομάδα (πρώτη, δεύτερη, τρίτη δεν έχει σημασία, γιατί σωστά αναφέρουν άλλοι φίλοι ότι η τακτική θα πρέπει να είναι ενιαία) έχει βελτιωθεί στον τομέα της κυκλοφορίας της μπάλας, αλλά όχι στην αμυντική κάλυψη και στην επιθετική αποδοτικότητα.

Θεωρώ ότι τα παραπάνω δυο μειονεκτήματα θα τα δούμε, ίσως σε μικρότερη κλίμακα, και σήμερα στην πρώτη ομάδα. Γιατί; Γιατί ως προς την άμυνα το ρόστερ μόλις τώρα τείνει να ολοκληρωθεί και δεν υπάρχει η απαιτούμενη συνάφεια ενώ ως προς την επίθεση είναι πια σαφές ότι χρειαζόμαστε στα δύσκολα (κλειστές άμυνες κλπ) ένα φορ περιοχής που δεν έχουμε και αν ο Σούπερ Ήρωας (Μπόσκο) δεν είναι στη μέρα του ή δεν έχει την τύχη με το μέρος του ή δεν πιάσει κάποια ενέργεια των χαφ (κούμο, Κούκετς, ίσως και Πούπο) ή του ακραίου κυνηγού (Ριέρα πέρυσι) τότε το γκολ το βλέπουμε με τα κυάλια.
Αυτά προς το πάρον. Το βράδυ τα άλλα.

ΤΣΑΚ ΦΕΡΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΚΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ!

lefterix είπε...

Ελπίζω το βράδυ να βρεθούμε στην 4, ή έχετε πρόγραμμα γιά αλλού;

Griniaris είπε...

Πιστεύω ότι η σκοπιμότητα είναι να πάρουν όλοι οι παίκτες παιχνίδια στα πόδια τους και ο προπονητής να δει αυτά που πρέπει.Μην ξεχνάτε ότι πέρυσι φωνάζαμε για τα λίγα φιλικά που δώσαμε...

NK99 είπε...

Το πρώτο πράγμα που χρειάζεται για να μπορούμε να μιλάμε ύστερα για κυκλοφορία της μπάλας και γρήγορες εναλλαγές και άλλα συστήματα είναι η ύπαρξη παικτών που να ξέρουν μπάλα. Αυτό είναι το ΑΠΛΟ ερωτηματικό για αυτόν τον Πανιώνιο.
ΠΟΣΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΜΠΆΛΑ.
Αν οι παίκτες που δεν τους έχουμε δει ακόμα να παίζουν σε επίσημο αποδειχθεί ότι δεν ξέρουν τόσο καλή μπάλα...δεν πρόκειται να παίξουμε με καλή κυκλοφορία και εναλλαγές διότι ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥς ΠΑΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ. Επομένως θα μιλάμε για τακτικές τύπου να κλέψουμε κανένα αποτέλεσμα...
Πέρσι στην αρχή της σαιζόν θα μπορούσαμε να μιλάμε για συστήματα γιατί είχαμε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.
Ελπίζω ότι η νέοι παίκτες θα έχουν την ποδοσφαιρική ποιότητα για να παίξουμε παραγωγικό ποδόσφαιρο. Οι παίκτες που γνωρίζουμε (συνολικά) δεν την έχουν

General Tanz είπε...

Να ρισκαρω μια 11αδα για το βραδυ
Μαχο
Κοντοες, Γιονσον, Σιοβας, Λατκα
Κουμο, Τσοτσα
Πουπο, Κουκετς, Ριερα(Κολοβος)
Μπαλαμπαν

Νομιζω οτι αυτη η ομαδα με την προσθηκη του Γαλλου αριστερα, του Μανια στα χαφ και ενος σεντερ-μπακ(?) αντι του Σιοβα στεκεται αξιοπρεπως, αν μη τι αλλο. "Ονειρο" η προσθηκη
σεντερ-φορ but.....

br fun_atic είπε...

Πραγματικά δεν μπορώ να ξέρω πως θα τα παει η ομάδα στα επίσημα.αυτό που είδα πάντως δυο φορές είναι ένας γρήγορος Πανιώνιος,που άλλαζε πάσες και που έπαιζε χωρίς γιομες.ο τρόπος βέβαια που αποδίδουμε έχει να κάνει και με τον αντίπαλο.σε γενικές γραμμές αυτό που είδα μου άρεσε.θα ήθελα κάποιον με λάμψη στην επίθεση.

IWN1998 είπε...

Στρατηγέ, εγώ πιστεύω ότι δευτερό σέντερ μπακ δίπλα στο Λάτκα, θα βάλει τον Τσότσαλιτς. Αριστερό μπακ θα έχει τον Φουγκουάγιο. Δεξί πιθανόν τον Κοντοέ και τον Γιόνσον στα αμυντικά χαφ. Και αυτό γιατί δεν έχει Μανιάτη. Επίσης το Ριέρα δεν το βλέπω από την αρχή λόγω του τραυματισμού και της έλλειψης αγώνων.

General Tanz είπε...

@ IWN

Η 11αδα που εγραψα ειναι περισσοτερο διαισθητικη παρα με βαση την λογικη.

Φυσικα και το σχημα που εγραψες δειχνει απολυτως λογικο.
Αλλα "νοιωθω" οτι τον Κοντοε τον γουσταρει. Θα δουμε το βραδυ.
Τον Ριερα τον ειδα σε καλη κατασταση την Δευτερα στην προπονηση.
Νομιζω οτι αν σκεπτεται να τον ξεκινησει με Βολο, πρεπει να τον ξεκινησει και σημερα.

Katrinos είπε...

Καλά , μπορούν να κάνουν όσα φιλικά θέλουν , να βάζουν όποιον νομίζουν και να δοκιμάζουν και απο τη Εθνική αστέγων εαν το κρίνουν απαραίτητο.
΄
Αυτό που μου τη δίνει και δείχνει τουλάχιστον παράξενη σκέψη απο πλευράς υπευθύνων , είναι ότι η υποτιθέμενη πρώτη ομάδα έχει δώσει ελάχιστα φιλικά , άρα πως σκατά θα δέσουν μεταξύ τους και υποτίθεται ότι η ένταση των φιλικών και η ικανότητα των αντιπάλων αυξάνεται προς την έναρξη του Πρωταθλήματος.

Εμείς κάνουμε (υποτίθεται) πρόβα τζενεράλε (??) της πρώτης ομάδας (??) με ομάδα Β' εθνικής.

Οκτώ ημέρες πριν απο την έναρξη και
1) Υπάρχει ακόμα (και ως πιθανότητα) ο Σιόβας ως κεντρικός αμυντικός
2) Ο Ριέρα θα κάνει(?) τη πρώτη του εμφάνιση
3) Ο περιβόητος Βαζ Τε το ίδιο
4)Αριστερός μπακ δεν υπάρχει
5)Κεντρικός αμυντικός δεν....
6)Φόρ περιοχής , εγώ , ο Αμαν που είναι και δυνατό 'παιδί', τελος πάντων κάποιος
7) Το στοίχημα της χρονιάς είναι κάποιος Πούπο , αδιευκρινήστου ηλικίας (25?) που μέχρι τώρα έπαιζε κάπου στα βάθη της ανατολής
8)Οι θέσεις παλαιών παικτών δεν έχουν διευκρινησθεί- π.χ Μανιά, Τσότσα κλπ.

Άρα , ο προγραμματισμός μας κάτι λάθος έχει. Ο Jim έπιασε δουλειά εαν θυμάμαι καλά 1η Απριλίου. Έίχε δηλαδή , 99 εργάσιμες , 792 ώρες + τη προεργασία διότι πριν απο τη 1η είχε κανα μήνα εξτρά να ασχοληθεί.

Είναι πάρα πολλές ημέρες για να στηθεί σωστά μια ΠΑΕ και μια ομάδα. Προσοχή να στηθεί όχι να αποδίδει. Δεν κρίνω καταστάσεις απο την απόδωση γιατί αναγνωρίζω ότι μαι νέα ομάδα θέλει πολύ περισσότερο χρόνο. Αλλά τουλάχιστον θα έπρεπε να έχουν γίνει πολύ πιό συγκεκριμένες κινήσεις και να είμασταν αυτή την εποχή αυτό που λένε και στα Ελληνικά κομπλέ.

Griniaris είπε...

Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με τον Katrino.Δυστυχώς και ο Ίωνας και ο Στρατηγός είναι μέσα.Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι με εξαίρεση 2,3 παίκτες δεν υπάρχουν διακριτοί ρόλοι των υπολοίπων.Ο καθένας παίζει όπου χρειάζεται....

IWN1998 είπε...

Ο Κιντής επέλεξε να κινηθεί κατά το δοκούν πέρα από μάνατζερς κλπ και με τη λογική να βρει ΜΟΝΟΝ ελεύθερους παίκτες και ταλέντα. Επίσης αρκετούς που ο ίδιος έφερε, περιέργως τους ξαπόστειλε πιθανότατα λόγω οικονομικών θεμάτων που δεν του έβγαιναν (σίγουρ Πάλιτς,ίσως και Κεντρέ).
Και από τους ελεύθερους δεν τον παίρνει παρά να προσπαθεί για τους πιο φθηνούς, βλέπε πχ περίπτωση Ντεμέριτ που είναι αποδεδειγμένα καλός παίκτης και που φαίνεται να μην μπορεί να ανταπεξέλθει.
Έτσι, παρότι είχε εντοπίσει τα προβλήματα έγκαιρα (πχχ αριστερός μπακ), έφθασε στο αμήν για να βρει κάποια λύση, χάνοντας όλη την προετοιμασία.
Το κακό είναι ότι πιστεύω πως η ΒΑΣΗ της ομάδας, η άμυνα, έτσι δεν μπόρεσε να δέσει έγκαιρα και αυτό μάλλον θα το πληρώσουμε στις σημαντικές πρώτες αγωνιστικές, όπως και το γεγονός ότι δεν υπάρχει παίκτης να βάλει τη μπάλα στα δίκτυα.
Πιθανόν να έχουμε καλύτερη κυκλοφορία μπάλας, αλλά είναι αυτή κυκλοφορία που συντελεί σε ουσιαστική ανάπτυξη παιχνιδιού και δημιουργία ευκαιρίων. Φαίνεται πως όχι. Θα το δούμε και σήμερα αυτό αν ισχύει.
Συμφωνώ τέλος ότι οι πολλές δοκιμές, δεν έδωσαν την ευκαιρία να δοκιμαστεί η πρώτη ομάδα αρκετά. Μια δοκιμή σήμερα και χωρίς ένα βασικό άξονα, όπως ο Μανιάτης, δεν ξέρω αν αρκεί...
Περιέργως δε και ο αντίπαλός μας της 1ης αγωνιστικής αν και περίμενε κανείς να έχει τεράστιο πρόβλημα ομοιογένειας (3 μόνο από περσι στην ενδεκάδα, 15 νέοιπαίκτες) δείχνει μια φοβερή αποδοτικότητα τουλάχιστον στα φιλικά...Αλλά τα φιλικά είναι φιλικά. Για να δούμε!

Miltos@Chios είπε...

@zouri-1>> Η φωτογραφια ειναι τραβηγμενη Νοεμβριο 2009,στην Ζυριχη ,τραμ Νο 11,στην ανηφορα του Rehalp. @ br> επειδη στο ``Βενιζελος``,δεν υπαρχει τιποτα καταλληλο,θα μπορουσαμε να το κανουμε στο Τριγωνο στα Καλυβια!

General Tanz είπε...

Παρακολουθω την πορεια του Τσιωλη(κατα το δυνατον) και εχω παρατηρησει οτι οι ομαδες του ξεκινουν τις περισσοτερες φορες στα "κοκκινα" και σουπερ φορμαρισμενες κανοντας εξαιρετικα αποτελεσματα. Στο 2ο γυρο τα πραγματα αρχιζουν και δυσκολευουν.
Το ιδιο βλεπω και φετος, με τον Βολο να βρισκεται σε εξαιρετικη κατασταση, παντα βαση των αποτελεσματων των φιλικων αγωνων.
Ειτε ομως λογω Τσιωλη ειτε λογω Αχιλλεα, το ματς με Βολο θα ειναι bloodshed!!!!
Παντως και στραβα να παει, δεν θα ειναι και η πρωτη φορα, οποτε εγω ειμαι coooool.

Griniaris είπε...

Τι είπες τώρα ρε Μίλτο...Τρίγωνο στα Καλύβια,απίστευτη σπαλομπριζόλα και παϊδάκια...

br fun_atic είπε...

Ρίξτε άμεσα διεύθυνση ή γεωγραφικό στίγμα.

Τελικά αυτός που πέθανε είναι το γεροντάκι της 4;

Από τις περιγραφές αυτό καταλαβαίνω, αλλά η φωτογραφία δεν βοηθάει. ο Θεός να τον αναπαύσει. Δεν πρόλαβε να με δει να αδυνατίζω. Το είχε μαράζι ο φουκαράς.

br fun_atic είπε...

θα κανονίσουμε σήμερα καμία συνδιάσκεψη;;; Ήδη με έχουν ρωτήσει τρεις.

Miltos@Chios είπε...

Ναι,αυτος ειναι ,με το λυκοσκυλο.Καλος ανθρωπος.

br fun_atic είπε...

Κρίμα ρε γαμώτο. Φοβερός άνθρωπος.Γυρνώντας χθες από το Κορωπί είδα φως στην 4. Μου έκανε εντύπωση, γιατί συνήθως κάθονταν σε μία καρεκλίτσα στα σκοτεινά. Προφανώς το είχαν ανάψει χθες για την ψυχή του.


Τον είδα πριν από μερικές ημέρες. Κάθε φορά που με έβλεπε μου έλεγε κάτι για το βάρος μου. Μιά φορά μου είπε. Κοίτα να χάσεις κανένα κιλό γιατί είσαι μικρός. Πόσο είσαι; Μάλλον δεν έχεις κλείσει ακόμη τα 60.Με έστειλε.

Κάτι άλλο που μου έλεγε ήταν για τον σκύλο μου. Εκείνος είχε ένα λυκόσκυλο. Τον Ιβάν. Με ρωτούσε λοιπόν γιατί δεν είχα βγάλει Ιβάν και τον δικό μου σκύλο.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο τον συμπαθούσα.Φανταστικός άνθρωπος. Να είναι καλά εκεί που βρίσκεται.

br fun_atic είπε...

Σεντρίκ Βαρό: «Αποκόμισα πολύ καλές εντυπώσεις μιλώντας με τους ανθρώπους της ομάδας. Γνώρισα και τον προπονητή, τον Μίκαελ Στόρε, ο οποίος μπορώ να πω ότι με "κέρδισε". Ξέρω ότι ο Πανιώνιος είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο, αλλά θα προσπαθήσω να τον βοηθήσω να πετύχει τους στόχους του. Στόχος όπως και τις άλλες σεζόν θα είναι να διεκδικήσει την έξοδο στην Ευρώπη. Απ' ό,τι κατάλαβα από τις πρώτες εντυπώσεις έχει τα φόντα να πάει ψηλά».

Και μεταβατική και στόχος η Ευρώπη. Μάλλον ο Γάλλος νοοεί τη μετάβαση από τη 10η θέση στο cl...

IWN1998 είπε...

Ρουσόπουλος, Μαυρίδης, Γιαννακόπουλοι, Σαραβάκος, Δεπάστας, Σταματελάτος, Καπώνης κλπ. Πάρα πολλοί μέσα στο 2009-2010 από τον κυανέρυθρο μικρόκοσμο μας αποχαιρέτησαν.

Pav είπε...

Καλησπέρα μετά από πολύ καιρό. Αυτό δε σημαίνει πως δεν σας διαβάζω.
Το παιχνίδι με το Λεβαδειακό είναι σήμερα? Κάπου γράφτηκε ότι θα είναι το Σάββατο.
Ελπίζω να σας ξαναδώ στηn τέσσερα σήμερα λοιπόν.

@ Miltos@Chios
Μίλτο κι εγώ έκανα φαντάρος στο Χαλκειό στη Χίο.
Όσο για τη φωτογραφία σου με τη γραμμή 11 της Ζυρίχης πρέπει να είναι στη Forchstrasse μετά το Tram museum.

lefterix είπε...

Παγκόζμιο, Πακγόζμιο, οε, οε, οε....

br fun_atic είπε...

Δεν είναι μόνο ο χαμός των ανθρώπων του ιστορικού, αλλά και η μη ανάδειξη άλλων που θα τον σηκώσουν στις πλάτες τους τα επόμενα χρόνια. Πολύ φοβάμαι ότι ο σύλλογος μαραίνεται.

br fun_atic είπε...

Τον costix δεν βλέπω και ανησυχώ. Κάτι μου λέει ότι εξακολουθεί να μαζεύει πόντους για τον χειμώνα :)

bonus κε Διευθυντά!!!

ελίζω να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή για τον κυρ Βασίλη. Το αξίζει.

και για να μην ξεχνιώμαστε. Δεν είδα να μετονομαστεί η τέσσερα σε "Σταματελάτος".Άντε ρε παιδιά. Τόσοι μήνες πέρασαν.Αν και θα ταίριαζε εξίσου να ονομαστεί Καπώνης. Ο άνθρωπος κυριολεκτικά έμενε στην 4.Δεν έχει σημασία ότι ήταν απλός φροντιστής. Η γάπη του για την ομάδα μετράει

Timoros είπε...

σορρυ αλλα αυτη η υπερβολη οταν πεθαινει καποιος στην ελλαδα ειναι απιθανη
δεν θα μπω σε διαδικασια συγκρισης καπωνη με σταπατελατο. απλα να πω οτ ο πρωτος πηρε και επερνε μεχρι και τελος απο πανιωνιο (+2/3 αλλοι συγγενεις του), ενω ο σταματελατος εδωσε και πιο πολλα απ'οσα ειχε. μην στην υπερβολη ισοπεδωνουμε απο τους λιγους πανιωνιους με αυταπαρνηση παρακαλω

θεο; χωρεστον τον μπαρμπα

Costix είπε...

I am here !!!

Χαιρετισμους απο την Ροδια Αιγιου, οπου εχω ερθει ΠΣΚ και πισω Δευτερα.

Μαζευω ποντους, οπως πολυ σωστα προειπες.

Το επομενο ΠΣΚ εχω κλεισει στο Kalamaki Beach (μια ωρα απο την Αθηνα) ωστε να ερθω να δω το ματσακι και να γυρισω πισω το βραδυ.

Αντε να μυρισω λιγο βρεμμενο γρασιδι γιατι εχω χαρμανιασει τελειως.

IWN1998 είπε...

Καλά και το Ρουσόπουλο που ανέφερα δεν μπορούμε να τον συγκρίνουμε με το Σταματελάτο. Η αναφορά δεν σημαίνει ισοπέδωση. Σημαίνει ότι όλοι αυτοί έξοχοι και μπαρμπάδες είχαν συνδεθεί άλλος επάξια και με προσφορά, άλλος γραφικά με τον κυανέρυθρο μικρόκοσμό μας και χάθηκαν όλοι μέσα σε μια, μιαμισι χρονιά, σηματοδοτώντας χρονικά μια αλλαγή εποχής πια όπου κάποιες γενιές που έκτισαν το μεταπολεμικό Πανιώνιο χάνονται.

IWN1998 είπε...

...Και όταν έγραφα για το μακαρίτη το Σταματελάτο κάποιοι φίλοι βγήκαν και κατηγόρησαν ότι τιμάμε κάποιον που έδωσε έστω και για το καλό του συλλόγου ένα παραβατικό παράδειγμα στους νεότερους και δεν θα έπρεπε.

Τιμάμε κάποιους που με τον ένα ή άλλο τρόπο συνδέθηκαν με το σύλλογο, δείχνοντας έστω και λαθεμένη (ή γραφική) αγάπη γι' αυτόν.

Και μένα ίσως να μη μ΄ άρεσε΄που σε κάποια φιλικά ο μακαρίτης ο Καπώνης άπλωνε ... μπουγάδα στην παλιά 3, αλλά δεν παύει να είναι ένα γραφικόσ τιγμιότυπο του συλλόγου που όλοι αγαπάμε και που αποτελεί εικόνα των όσων ζήσαμε για χρόνια.
Δεν έχουν όλα την ίδια αξία σίγουρα, αλλά ο θάνατος πιθανόν να δημιουργεί την ίδια θλίψη σε αυτούς που μένουν για όσους ήξεραν και φεύγουν...

Timoros είπε...

marcello sallas ακομα θυμαται τη μυρωδια απο το ψαρι που εψηνε ο συγχωρεμενος

zouri1 είπε...

thanks,Milto

br fun_atic είπε...

Δεν μπορώ να ξέρω αν έβγαλε ή όχι.φαντάζομαι οτι θα μπορούσε να βγάζει τα ίδια και να μένει οπουδήποτε αλλού.Το ότι έμενε μέσα στο γήπεδο,φαντάζομαι ότι κάτι λέει.

Αν ο κυρ Βασίλης ήταν ένα απλό γεροντάκι - φίλαθλος, τότε γιατί βγήκε επίσημη ανακοίνωση της Π.Α.Ε για τον θάνατό του; Αυτό δεν ήταν υπερβολή;

Ως φροντιστής, ασφαλώς και δεν μπορούσε να προσφέρει τα ίδια με τον οποιονδήποτε πρόεδρο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήταν γνωστός και αγαπητός.Σε κάθε περίπτωση δεν θεωρώ υπερβολή να τιμήσουμε με κάποιο τρόπο έναν καλό φίλαθλο και να δώσουμε λίγη χαρά στους συγγενείς του.

Miltos@Chios είπε...

@ pav >>>Ακριβως!Ομολογω οτι με εντυπωσιασες!!

Pav είπε...

@ Miltos

Ήμουν εκεί οδικώς πριν δύο εβδομάδες και την όργωσα αρκετά τη Ζυρίχη για τέσσερεις μέρες. Εχω και βιντεο από το Rehalp