Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Αγαπητέ μεγαλομέτοχε

Μου έλεγε ένας φίλος μου, που σε ξέρει καλά, ότι κανείς μέχρι σήμερα δεν σου είπε την αλήθεια. Δεν σου μίλησε ανοιχτά και ειλικρινά. Αν και δεν σε ξέρω καλά και μολονότι δεν γνωρίζω σε βάθος τα θέματα του Πανιωνίου θα σου πω τη δική μου αλήθεια και ελπίζω να σε βοηθήσει.

Στα χρόνια που είσαι στην ομάδα έχεις κάνει πολλά γι’ αυτή. Αναμφισβήτητα.

Ο κόσμος δεν εκτίμησε τα λεφτά σου, αλλά τη δημιουργική σου τρέλα και το πάθος που είχες για την ομάδα. Ήσουν ένας Πάνθηρας, με βίλα, πλοία και ιδιωτικό αεροπλάνο. Διαφορετικός, αλλά Πάνθηρας.

Κάτι το πάθος σου, κάτι το ότι είσαι απίστευτα ανυπόμονος (όπως μαθαίνω και όπως διαισθάνομαι), οδηγήθηκες σε αδιέξοδα και λάθη. Αυτά που αυτή τη στιγμή ξεθωριάζουν την μέχρι σήμερα καλή σου εικόνα.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Όταν ανέλαβες την ομάδα, αντιμετωπίζαμε αρκετά προβλήματα, όμως είχαμε έναν σχετικά καλό κορμό παικτών. Η πρώτη σου κίνηση ήταν να φέρεις έναν καλό προπονητή, ικανό να δουλεύει και να αναδεικνύει νέους παίκτες. Έκανες κάποιες πολύ σημαντικές προσθήκες και το εγχείρημα δούλεψε με πολύ μεγάλη επιτυχία. Δεν ήσουν επαγγελματίας παράγοντας παλιάς κοπής, που σημαίνει ότι το αντικείμενο δεν το κατείχες. Αναγκάστηκες να εμπιστευτείς ανθρώπους του περιβάλλοντός σου, οι οποίοι έτρεξαν για καιρό τα θέματα της ομάδας. Για να είμαστε δίκαιοι, οι άνθρωποι αυτοί δημιούργησαν έναν πολύ ικανοποιητικό κορμό παικτών. Δεν ξέρω με ποιο κόστος (κάθε είδους), όμως έργο παρουσίασαν. Μάλιστα είχε παίκτες που μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά και από πολλούς θεωρήθηκαν ακόμη και πολυτέλεια για τον Πανιώνιο.

Εκεί έγιναν δύο λάθη. Το πρώτο ότι σε γλύκαναν οι πωλήσεις παικτών. Σε εντυπωσίαζε το πόσο καλά και εύκολα μπορούσες να τους πουλήσεις. Επιτέλους ο Πανιώνιος μπορούσε να έχει σοβαρά έσοδα και να επιβάλει τους οικονομικούς του όρου στους μεγάλους. Ο συνδυασμός αυτών των δύο έκανε τον κόσμο να σε εμπιστευτεί ακόμη περισσότερο, μολονότι η ομάδα αποδυναμώνονταν αγωνιστικά. Οξύμωρο; Ναι. Όχι όμως για τον περήφανο Πανιώνιο.

Το δεύτερο λάθος ήταν η "υπέρβαση". Ακριβώς επειδή υπήρχε ο καλός βασικός κορμός και η εισροή σημαντικών ποσών από μεταγραφές, θέλησες να κάνεις το βήμα παραπάνω και να φέρεις δύο παίκτες με απίστευτη ποιότητα για τον Πανιώνιο. Τον Ρεκόμπα και τον Εστογιανώφ. Στο σημείο αυτό βέβαια είχε ξεφτίσει μέσα σου η εικόνα για παλιούς συνεργάτες και φίλους. Δικαιολογημένα; Αδικαιολόγητα; Αυτό το ξέρεις εσύ. Φήμες σέρνονται αναπάντητες από τότε πάντως. Άδικο για όλους. Η συνέχεια ήταν γνωστή. Απομάκρυνση του Λίνεν, αποπομπή του Δ.Σ και διοικητική στελέχωση της ομάδας ακόμη και από οργανωμένους οπαδούς. Συνεχείς αλλαγές προπονητών και ταυτόχρονα σε μόνιμη βάση αλλαγή του έμψυχου δυναμικού της ομάδας. Κοινώς μπάχαλο.

Ξέρεις τι φταίει που ξοδεύεις συνεχώς χωρίς να πιάνουν τόπο τα λεφτά σου και ξενερώνεις; Ο Πανιώνιος έχει τεράστιο διοικητικό πρόβλημα. Δεν έχεις ένα ισχυρό Δ.Σ που να μπορεί να τρέξει τα θέματα της ομάδας κατά τρόπο ικανοποιητικό. Δεν έχεις γύρω σου ανθρώπους επιτυχημένους στον χώρο εργασίας τους, που παράλληλα να ξέρουν καλά το αντικείμενο.Ανθρώπους που να τους έχεις εμπιστοσύνη. Να μην ξεχνάς ότι δεν είσαι ούτε Μπέος, ούτε Κομπότης, ούτε Μάκης για να σου ταιριάζει το μονοπρόσωπο μοντέλο διοίκησης. Εσύ από χαρακτήρα και από νοοτροπία θέλεις ικανούς ανθρώπους εμπιστοσύνης που να μπορούν να τρέξουν τα πράγματα. Θέλεις να αφήνεις πεδίο ελευθερίας στους συνεργάτες σου. Αν είχες σε καίρια πόστα ανθρώπους εμπιστοσύνης, θα έπειθαν τον Κιντή να κρατήσει τον ισχυρό κορμό, να κάνει 2-3 καλές μεταγραφές. Ούτε Αφρικανούς, ούτε Λυών ούτε αηδίες. Αποτέλεσμα; Θα είχαμε ομάδα και τελικά θα ξόδευες λιγότερα. Ποιος να στα πει αυτά; Είναι δεδομένο ότι οι περισσότεροι που σε προσεγγίζουν το κάνουν για οικονομικό όφελος. Και οικονομικό όφελος έχουν μόνο όταν η ομάδα γκρεμίζεται και ξαναχτίζεται. Το μερεμέτι βλέπεις δεν αποφέρει.

Αλήθεια, δεν ξέρω που μπορείς να βρεις τέτοια στελέχη. Η τελευταία σου διοικητική επιλογή όμως αποδεικνύει το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζεις. Όσο δεν έχεις καλούς συμβούλους, όσο ο Πανιώνιος δεν έχει διοίκηση με πυγμή, με ουσιαστικές αρμοδιότητες και κύρος, εσύ θα είσαι έρμαιο του ενός και του άλλου που θα σου υπόσχεται μια μαγική λύση. Κάθε χρόνο δοκιμάζουμε τις ικανότητες του κάθε μαθητευόμενου μάγου, ο οποίος έρχεται υπόσχεται, κερδίζει και φεύγει. Και πάντα μα πάντα χαμένοι είστε ο Πανιώνιος και εσύ προσωπικά. Κατάλαβέ το. Σε πιάνουν κορόιδο.

Προσπάθησε να φέρεις ανθρώπους εμπιστοσύνης. Να ασχοληθούν ξανά με την ομάδα. Το βασικό όμως είναι να μπεις εσύ μπροστά. Ο κόσμος εσένα ξέρει και εσένα εμπιστεύεται.

Χτίσε αργά και μεθοδικά. Δεν θέλουμε μαγικές λύσεις και μεγαλεία από τη μία ημέρα στην άλλη. Το κυριότερο όμως χαλάρωσε, κοίτα να απολαύσεις το θέαμα και να ξεπεράσεις το θέμα της μεταπωλητικής αξίας των παικτών. Είναι σημαντικό θέμα, αλλά να μη σου δημιουργεί άγχος. Η καλή δουλειά πάντα εκτιμάται στο τέλος της ημέρας.Πρώτα πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα και μετά τις πωλήσεις.

Αντιλαμβάνομαι γιατί έφερες τον Κιντή. Δεν είναι η συμπάθειά μου, αλλά πιστεύω ότι έχει ικανότητες. Όχι αυτές που ενδεχομένως νομίζει ή παρουσιάζει, αλλά αναμφισβήτητα έχει. Υπό προυποθέσεις μπορεί να είναι πολύ χρήσιμος. Όσο δουλεύει μόνος όμως θα αποτύχει. Όσο νομίζει ότι κατέχει το αλάθητο του Πάπα και όσο δεν υπάρχουν άνθρωποι να του θυμίσουν ότι είναι απλά ένας έμμισθος διοικητικός υπάλληλος και τίποτα παραπάνω θα κάνει τη μία γκάφα μετά την άλλη. Γιατί; Γιατί δεν ξέρει ούτε το ποδόσφαιρο ούτε τον Πανιώνιο. Ενεργεί αποκλειστικά και μόνο με οικονομικούς - τεχνοκρατικούς όρους. Εδώ όμως είναι Ν. Σμύρνη. Είναι Βαλκάνια. Ήδη πληρώνουμε ακριβά την ισχυρογνωμοσύνη του. Έχουμε χάσει όλους εκείνους τους ανθρώπους που δούλευαν στον Πανιώνιο γιατί ήταν και οι ίδιοι Πανιώνιοι. Κάναμε μια φθηνή λεγεώνα των ξένων σε κάθε επίπεδο. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να πετύχει. Μια ποδοσφαιρική ομάδα δεν είναι πολυεθνική. Ας του το πει κάποιος.

Θέλοντας να εξασφαλίσει τη μεγαλύτερη δυνατή ωφέλεια απέρριψε παίκτες που ίσως ήταν κάπως ακριβοί (αυτό με τον Δανό δεν πείθει – αλλάξτε το), αλλά θα μπορούσαν να μας έλυναν άμεσα τα θέματα, αναλώθηκε σε ατέρμονες διαπραγματεύσεις και τελικά δεν έχουμε κάνει μεταγραφές. Ίσως γιατί νόμισε ότι αν περίμενε θα αγόραζε τους ίδιους παίκτες μισοτιμής. Λες και όλοι θα περίμεναν τον Πανιώνιο.

Θα προσπαθήσει να ψωνίσει στον μήνα των εκπτώσεων. Ή θα του κάτσει κάποιο λαβράκι ή θα πάμε για φούντο. Την πάτησε βέβαια γιατί πίστευε ότι θα βρει καλούς και φθηνούς παίκτες τον Αύγουστο. Ελέω Πλατινί όμως η αγορά είναι και μάλλον χαμηλού επιπέδου και ακριβή. Πάμε για το τζόκερ; Αυτό είναι μεγάλη επιτυχία για ένα μοντέλο που διαφημίζεται ως απόλυτα επαγγελματικό. Κανείς από τους μέχρι σήμερα ερασιτέχνες παράγοντες δεν περίμενε τις ευκαιρίες για να κάνει ομάδα. Αν ο κος Κιντής δεν ενεργούσε μόνος του, αλλά ελέγχονταν από ένα ισχυρότατο Δ.Σ, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα. Κι εσύ τελικά θα ξόδευες λιγότερα.

Αυτή είναι η δική μου αλήθεια. Ελπίζω να σε βοηθήσει.

BRFUNATIC

147 σχόλια:

zamis είπε...

Eγω παλι βλεπω ενα ξεκαθαρο πλανο απο πλευρας του μεγαλομετοχου:
Δραστικη και αμεση μειωση budget- value for money(VFM is based not only on the minimum purchase price (economy) but also on the maximum efficiency and effectiveness of the purchase)-τεχνοκρατικη στελεχωση ιατρικου και αγωνιστικου τιμ.
Textbook κανονικο δηλαδη με γιο-γιο και socceromics.
Eλα ομως που η μπαλα(και η πραγματικη ζωη) δεν ειναι Κολλεγιο..

Griniaris είπε...

Φοβάμαι πως μάλλον για πρώτη φορά δεν έχω να προσθέσω κάτι στην ανάρτηση.Προσυπογράφω λοιπόν κάθε λέξη και φράση της.Μακάρι ο μεγαλομέτοχος να βάλει φρένο σε αυτούς που θέλουν να καταντήσουν τον Πανιώνιο σούπερ-μάρκετ...

zamis είπε...

Griniari μου δεν τους επελεξες εσυ κι εγω αυτους που λες..

Griniaris είπε...

Έτσι είναι zamis,αλλά άμα δε σου βγαίνει κάτι το σταματάς ή τουλάχιστον το μαζεύεις.Αν δεν το κάνεις θεωρείσαι συνυπεύθυνος και μάλιστα σε μεγαλύτερο βαθμό.Δεν έχει νόημα να σου λένε ότι δεν σπάει το ντουβάρι με το κεφάλι κι εσύ να επιμένεις...

zamis είπε...

Και βεβαια ειναι αστειο να μιλαμε για ισχυρο Δ.Σ. οταν αντιπροεδρος ειναι το παιδακι(αφηνω κατα μερος τh σημειολογικη προθεση του πραγματος..).

zamis είπε...

Ναι ετσι θαπρεπε να ειναι Griniari αλλα δεν ειναι.
Να σου θυμισω οτι περυσι βλεπαμε ολοι τι παει να γινει με τον πραλινα εκτος απο τον μεγαλομετοχο και στο τελος αποθεωναμε τον μπαρμπα-Γιωργο που μας εσωσε δειχνοντας απλα σοβαροτητα.

Griniaris είπε...

Με πρόλαβες.Εκεί ήθελα να καταλήξω.Θα κάνει ίδιο λάθος δεύτερη συνεχόμενη χρονιά;

Ο Μπουμπένκο είναι ηλίθιος που φώναζε προχθές ότι δεν αντέχει άλλο τις δοκιμές 4 εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος;Ότι η ομάδα πονάει σε συγκεκριμένες θέσεις και τίποτα δεν γίνεται;Φαίνεται εμείς είμαστε πιο ξύπνιοι...

br fun_atic είπε...

Αντικειμενικά, οι σοβαροί άνθρωποι που είναι διατεθειμένοι να ασχοληθούν με τα διοικητικά του Πανιωνίου δεν κάνουν ακριβώς ουρά έξω από τα γραφεία.
Ακόμη καλύτερα είναι πιο σπάνιοι και από τα Έντελβάϊς. Ίσως γι αυτό και απ' ότι ξέρω οι θέσεις στο Δ.Σ είναι πλέον έμμισθες.
Εδώ λοιπόν συμβαίνουν δύο πράγματα. Ή ο μεγαλομέτοχος πραγματικά δεν βρίσκει ανθρώπους να τον βοηθήσουν και αναγκαστικά πέφτει θύμα των εμπνεύσεων του καθενός ή δεν ανέχεται την παρουσία ενός ισχυρού συμβουλίου. Αυτό πραγματικά δεν ο ξέρω.

Αυτό είναι το Δ.Σ: Πρόεδρος: Γεώργιος Κιντής

Α' Αντιπρόεδρος: Παύλος Κορκίδης

Β' Αντιπρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος: Γεώργιος Κωνσταντινίδης

Γ' Αντιπρόεδρος: Παντελής Κατσιφαράκης

Μέλη: Σίμος Καμχής, Μενέλαος Δημητρίου, Γεώργιος Ζερβακάκος, Ιωάννης Παυλόπουλος, Στυλιανός Χαϊδούτης, Γεώργιος Πλεξίδας, Κων/νος Τσακίρης, Γεράσιμος Βεντούρης.

Πόσους ξέρουμε; Ποιες οι αρμοδιότητές τους; Έχουμε ποτέ διαβάσει ότι επί εποχής Κιντή συνεδρίασε το Δ.Σ για κάποιο θέμα;

Δεν θέλω να μειώσω τους ανθρώπους του Δ.Σ. Απεναντίας θα ήθελα να μάθω περισσότερα πράγματα γι' αυτούς. Θα ήθελα επίσης να ξέρω με ποιο έργο είναι επιφορτισμένος ο καθένας και πόσο αποφασιστικός είναι ο ρόλος του στην ομάδα.
Αν εξαιρέσουμε τους κ Κορκίδη, Τσακίρη και Βεντούρη, απ' όλους τους υπόλοιπους για τονμόνο που ξέρω κάτι είναι για τον νέο αντιπροεδρο. Και γι αυτόν δηλαδή ξέρω ότι τον κατέστρεψε ο σκηνοθέτης των βίντεο που ανέβασε στο youtube.

zamis είπε...

Φοβαμαι,για να μην σου πω οτι ειμαι βεβαιος,οτι τα πραγματα ειναι πολυ πιο επικινδυνα φετος.
Διοτι,οπως εχει γραψει και ο brf,ειμαστε εγκλωβισμενοι στο σχεδιο Τσακιρη-Κιντη πλεον..δεν ειναι απλα θεμα προπονητη.

br fun_atic είπε...

Λάθος. Ξέρουμε και τον κο Ζερβακάκο.

br fun_atic είπε...

Είναι τρομακτικό λάθος που δεν υπάρχει ισχυρό Δ.Σ να ελέγχει και να συγκρατεί τον Κιντή. Είναι λάθος του που ανέλαβε όλη την ευθύνη και δικό μας λάθος που του το επιτρέψαμε.


Είναι λάθος επίσης που δεν παραιτείται από το Δ.Σ όποιος θεωρεί ότι δεν περνάει η γνώμη του ή είναι διακοσμητικό στοιχείο στη νέα τάξη πραγμάτων.

Griniaris είπε...

Br,το ΔΣ κατά πάσα πιθανότητα υπάρχει μόνο γιατί πρέπει να υπάρχει...

Zamis,δεν το είπα για τον προπονητή.Απλά για το πως σκέφτονται οι σοβαροί άνθρωποι...

br fun_atic είπε...

Αυτό λέω. Όσο ισχύει αυτό το πράγμα, τόσο θα πηγαίνουμε όλο και πιο κάτω.
Κοίτα τα πετυχημένα παραδείγματα. Δς ποιό είναι το Δ.Σ του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού. Είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να βρεθεί στις τάξεις της κάθε ομάδας. Ο Κόκκαλης θα μπορούσε να είναι τόσο πετυχημένος, αν δεν είχε δίπλα του τον Σαλονίκη ή τον θεοδωρίδη, τον Λούβαρη και άλλους.

Κοίτα το νέο Δ.Σ του Ολυμπιακού:
Σωκράτης Κόκκαλης Πρόεδρος
Ευάγγελος Μαρινάκης Α' αντιπρόεδρος
Σωκράτης Κομινάκης Β' αντιπρόεδρος
Γεώργιος Λούβαρης Γ' αντιπρόεδρος
Ιωάννης Μώραλης Δ' αντιπρόεδρος
Ιωάννης Βρέντζος Διευθύνων Σύμβουλος
Σταύρος Νταϊφάς Μέλος
Ιωάννης Συγγελίδης Μέλος
Κωνσταντίνος Μπαρμπής Μέλος
Μιχάλης Κουντούρης Μέλος
Νικόλαος Τραυλός Μέλος
Σωκράτης Σ. Κόκκαλης Μέλος
Αντώνιος Ρογκόπουλος Μέλος
Ανδρέας Νασίκας Μέλος
Αναστάσιος Τσούφης Μέλος

σίγουρα όλοι αυτοί έχουν λόγο και δεν τους έβαλαν γιατί απλά είχαν χρόνο ή περνούσαν από τα γραφεία.
Πρώτα ενισχύεται η ομάδα διοικητικά και μετά με κάθε άλλο τρόπο. Σε ένα τέτοιο ισχυρό σχήμα, πράγματι ο Κιντής του κολεγίου θα μπορούσε να είναι εξαιρετικά χρήσιμος. Όχι όμως να αναλάβει μόνος του ένα αντικείμενο που αντικειμενικά, αλλά όπως και ο ίδιος παραδέχεται δεν γνωρίζει.

Είναι σαν να σου δηλώνω ότι έχω πάρει μαθήματα α' βοηθειών, ότι έχω αγάπη για τον συνάνθρωπο, αλλά δεν είμαι γιατρός κι εσύ να με βάζεις να κάνω τον νευροχειρουργό, χωρίς δίπλα μου να υπάρχει ούτε καν νοσοκόμα. Θα φταίμε βέβαια και οι δύο. Κι εσύ που μ'έβαλες και εγώ που δέχθηκα να εγχειρήσω.

zamis είπε...

Griniari το ξερω γιατι το ειπες.
Το θεμα της σοβαροτητας ηθελα να τονισω κι εγω.
Αλλα ετσι ειναι τα λεφτα,τα χομπι, τα ego και τα super ego.

br fun_atic είπε...

Ο Τσακίρης δεν είπε ποτέ ότι τα ξέρει όλα. Παραδέχεται ότι είναι λιγότερο καλός σε αρκετά θέματα. Γι αυτό και αναθέτει αρμοδιότητες σε άλλους, τους οποίους πράγματι αφήνει να δουλέψουν όπως νομίζουν. Το λάθος είναι ότι η διοίκηση μιας ομάδας είναι ομαδικό άθλημα. Αυτή τη στιγμή έχουμε το καλύτερο δυνατό διοικητικό σχήμα; Οι άνθρωποι που απαρτίζουν το Δ.Σ έχουν τη δυνατότητα να ελέγξουν και ενδεχομένως να επιβάλουν τη γνώμη τους στον κ. Κιντή;
Αν όχι, τότε είμαστε εξαρτημένοι από τις μνεύσεις ενός και μόνο αθρώπου που ο ίδιος δηλώνει ότι δεν ξέρει το αντικείμενο.

Μια που το θυμήθηκα. Γιατί παρακολούθησε ο ίδιος το παιχνίδι της Λίβερπουλ και όχι οι σκάουτερ, μια που δηλώνει ότι δεν ξέρει να επιλέγει παίκτες;

Κάτι τέτοια παραδείγματα αποδεικνύουν ότι λειτουργούμε γενικά χωρίς πλάνο και συγκεκριμένους στόχους.

Ron Barceló είπε...

Η απορία η δική μου αφορά την υπεραισιοδοξία του Σουηδού..
Έχει επιγνωση σε ποιον πάγκο κάθεται?
Του έχουνε πει ότι ο Πανιώνιος δεν πρέπει να χάνει ούτε στα φιλικά από ομάδες β-εθνικής?
Τόσος κόσμος που φρικαρε από τη μετριότητα του φιλικού με τον ανώτερο Αστέρα, άλλη ομάδα έβλεπε?
Ήθελα να ξερα, θέλει κ τα λέει ή έχει πέσει γραμμή από 'άνωθεν'?
Σε λάθος ομάδα έχει έρθει αν θέλει να πειραματιστεί.

zamis είπε...

Διαβαζω στη sday δηλωση του Χαρη Κοσματου,αντιπροεδρου των κοτοπουλων:''Αν θελει ο κοσμος να αμφισβητησει καποιους,ας αμφισβητησει τη διοικηση και οχι τους παικτες και το τεχνικο τιμ,που πρεπει να εχουν την πληρη υποστηριξη του στο γηπεδο''.
Βρε αυτα τα ανανεωτικοεκσυγχρονιστικα golden,copy paste βγαινουνε..

br fun_atic είπε...

@Argy
Τα εννοεί. Ο άνθρωπος είναι πορωμένος με τη δουλειά του. Πάρα πολύ πεισματάρης. Αν είχε καλό υλικό είμαι βέβαιος ότι θα τα πήγαινε καλά.

τα μόνα πράγματα που έχουμε μάθει για το Δ.Σ τα τελευταία χρόνια ήταν την επεισοδιακή παραίτηση του κ Γαλλή και την 9ωρη συνεδρίαση για τον Φερέρα. Από τότε δεν έχουμε μάθει αν οι άνθρωποι αυτοί συνεδριάζουν.Κρατάω επίσης ότι από το δ.σ, όσο μπορώ να θυμηθώ, έχουν παραιτηθεί οι παρακάτω: Γαλλής, Απέγητος, ο εκπρόσωπος των Ιώνων και ο Ζυγούρης (ήρθε, έφυγε, ούτε που μάθαμε ποιός είναι).

Που θέλω να καταλήξω; Ωραί τα λέμε εμείς εδώ στο ίντερνετ. Γίνεται κριτική στον κο Κιντή από το Δ.Σ; Λειτουργεί το όργανο; Περνάει ο λόγος τους;

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

ρε φιλαράκι zamis τι ζόρι τραβάς με τα ανανεωτικοεκσυγχρονιστικα. Γιατί κομματικοποιείς τη κουβέντα; χα χα χα
Ξεχνάς πόσο βοήθησε τη χώρα η διακυβέρνηση Σημίτη που ήταν ανανεωτικοεκσυγχρονιστική;

Αντε γιατί σε λίγο θα μας πείτε ότι για την κατάντια του Πανιωνίου ευθύνεται ο Φώτης Κουβέλης, που είναι (δυστυχώς) και Αεκ!

Υ.Γ. BR Πολύ καλό κείμενο. Ομως εχεις ένα λαθάκι. Οσο και αν σου φαίνεται απίστευτο ο κύριος Μπάνγκσμπο είναι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ υπεύθυνος των μεταγραφων και όχι μόνο.

Ξέρω ότι ακούγεται απίθανο ένας άνθρωπος που ζει στη Κοπεγχάγη να ελέγχει μια ομάδα στην αθήνα, αλλά δυστυχώς αυτό μας συμβαίνει. Τσεκαρισμένο 1000% από όλες τις μεριές...

br fun_atic είπε...

@argy ii
δεν στο εξήγησα καλά. Ένας οποιοσδήποτε άλος προποητής θα είχε βαρέσει το χέρι στο τραπέζι.Βλέπε Μπουμπένκο. Είναι αδιανόητο να έχουμε ανακοινώσει 1-2 μεταγραφές, να έχουμε αποδεσμεύσει τη μισή ομάδα και να κάνουμε ακόμη δοκιμές μέσα στον Αύγουστο.
Ο Στόρε, όσο μπορώ να καταλάβω έχει ψώνιο με τη δουλειά του. Βλέπεις, τα έχει καταφέρει κι άλλη φορά με νεανικό υλικό.
Καλά κάνει που είναι μαχητικός και εγωιστής, όμως πρέπει να αρχίσει να διεκδικεί πράγματα για τον εαυτό του και την ομάδα. Αυτή τη στιγμή χορεύει όπως του βαράνε το ντέφι, ακριβώς επειδή ξέρουν το ψώνιο του.

zamis είπε...

lol Μακη!

υ.γ. πραγματικα ειναι απιστευτα για να ειναι αληθινα αυτα που λες για τον γιο-γιο.Αχαχουχα..

br fun_atic είπε...

@Μάκης
δηλαδή ο Μπάγκσμπο έπαιξε το παιχνίδι στον Μάριο Νικολάου; Ο Μπάγκσμπο θα αποφασίσει αν θα φύγει ο Κούμο; Ο Μπάγκσμπο φέρνει προς δοκιμή Αφρικανούς όταν δεν έχουμε θέση ξένου; Πιστεύεις δηλαδή ότι του στέλνουν τα εργομετρικά των Αφρικανών που ανάθεμα και να ήξερε κανείς που τους βρίσκουμε, τα ελέγχει και τους φέρνουμε;
Πως εξηγείς ότι απέρριψε μόνο ακριβούς παίκτες ή παίκτες που θεωρούσαμε ότι αν μείνουν στο ράφι για ένα διάστημα θα έπεφτε η τιμή τους;
Και σε τελική ανάλυση, δεν μπόρεσε να βρεθεί κάποιος, όταν ο Μπάγκσμπο απέρριψε τους Τσέζαρεκ και Καρντόσο να πει "Τι κάνει ο ..."?
Αν δεν βρέθηκε, τότε αποδεικνύεται η διοικητική γύμνια της ομάδας.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

@ Βr Ο Απέγητος οδηγήθηκε σε παραίτηση μετά τα αισχρά που έγραφε ο Μαυρόπουλος στο μπλοκ του. Ουσιαστικά ο Τσακ τον έδιωξε.

Ο Ζυγούρης είναι μια εξαιρετική πε΄ριπτωση ανθρώπου. Είναι αυτός πυο σε χαλεπους οικονομικούς καιρούς μας έφερε τη διάφήμιση της Τραπεζας Αττικής. και το ευχαριστώ του κυρίου Κιντή; Εμαθε την... αλαγή του από το Ιντερνετ. Ομως επειδή είναι κύριος δεν είπε τίποτα...

Αδέρφια βρισκόμαστε σε πολύ δύσκολη θέση. Πολύ όμως...

Υ.Γ. Ο κύριος Κιντής έλεγε στους Πάνθηρες που πήγαν στο καρπενήσι να δουν το ματς με τον Παναιτωλικό ότι η ομάδα θα τερματίσει στην πρώτη τριάδα... lol

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

@ BR

Ο Κιντής το πρώτο πράγμα που έκανε όταν ανέλαβε, θυμαστε πότε; Πριν τελειώσει το ρπωτάθλημα. Ηταν να φλέρει τον Μπανγκσμπο. Διαβαστε και την συνέντευξη του ΓΚ στον ΠΚ.
Ο Μάριος "φαγώθηκε" εύκολα. Ο Κιντής κόβει και ο Δάνος ράβει. Είναι απλό. Για τους αφρικανούς ισχύει το πλάνο: "Ερχονται, πετυχαίνουμε καλούς, τους πουλάμε μετά από κάποια χρόνια". Ο Δανός είναι σύμφωνος....

σας θυμίζω ότι έβλεπε dvd παικτών στη Νότια Αφρική που ήτανν με τη Εθνική δανίας. και μάλιστα χάσαμε κάποιους παίκτες γιατί έκανε μια εβδομάδα να απαντήσει.
Δεν απέρριψε ακριβούς. Είναι μύθος. πρώτα τους απέρριψε και μετά μάθαμε πόσα θέλουν. Το πιάσατε; Ο Καρντόσο δεν εχει βρει ομάδα ακόμα. Αρα; Πόσο ακριβός θα ήταν;

Ο Τσέζαρεκ όντως ζήξτησε 250.000. Ο βαζ Τε πόσα θα πάρει ξέρετε; Λιγότερα; με τίποτα! Στον Επστάιν δίναμε γύρω στα 150000 το χρόνο... Αρα με ένα 200άρι μπορεί να κλείοναμε τον Τσέζαρεκ...

Και ναι κανένας από τη διοίκηση δεν τόλμησε να πει τι κάνεις ρε Μπάνγκσμπο. Ενας που τόλμησε τον εξόρισαν στο Κορωπί. Οταν θα έρθει η ώρα θα μιλήσει όμως...

Δεν εχετε καταλάβει; Τους καλούς παίκτες, αυτούς που θα μας ενίσχυαν ο Δανός τους κόβει... επιστημονικά και ο Κιντής οικονομικά... Το τέλειο δίδυμο!!!

zamis είπε...

Παντως ειναι μυωπικο την κριτικη(ευχομαι οχι τα γιαουρτια)να την τρωει ο Κιντης.Και βολικο.Aφου βρισκει και τα κανει θα τα κανει.
Το προβλημα ειναι οτι μετα την απομακρυνση απο το ταμειο ειναι αργα.Και αλεξιπτωτο δε βλεπω.

Griniaris είπε...

Πρώτη τριάδα;Ρε μπας κι έχει ρίξει όλα τα λεφτά στην ΚΕΔ και φτιάχνουμε τη δική μας παράγκα;

zamis,τι να το κάνεις το αλεξίπτωτο;Όταν θα τελειώσουν αυτοί θα είμαστε τόσο χαμηλά που θα είναι αρκετό απλώς να πηδήξουμε...

br fun_atic είπε...

έχουμε και λέμε: 200.000 ο Τσέζαρεκ, κάτι παραπάνω ο Καρντόσο,ό,τι στοίχισε η μεταγραφή του Μάχο, κρατούσαμε και τον Φαμπιάν και χρειαζόμασταν μόνο έαν παίκτη στα αριστερά. Τον Νικολάου τον κλείναμε φθηνά. Συνεπώς με λιγότερο από 1.εκ ευρώ θα είχαμε ομάδα που θα δάγκωνε.
Άντε όμως να δικαιολογήσεις ταξίδια, έξοδα διοικητικού προσωπικού, δοκιμές κ.λ.π με 3-4 μεταγραφές.

Ναι, στο τέλος, οι ευθύνες θα πέσουν στον Τσακίρη.Το θέμα είνα να ξυπνήσει για να μην φτάσουμε εκεί.

Οι Πάνθηρες το άκουσαν έτσι απλά; Ξέρεις τι εξαιρετικά γαλακτοκομικά προϊόντα έχει η Ευρυτανία;
Πάντως πάλι καλά. Μείωσε τις φιλοδοξίες του. Άλλος είχε ακούσει ότι θα τερματήσουμε δεύτεροι.

Αλήθεια, ακούγεται ότι η Α.Ε.Κ μας πλήρωσε. Ισχύει; Γιατί τοτε έχουμε ρευστό για μεταγραφές.

Ron Barceló είπε...

Απόγνωση κ κατάντια ανευ προηγουμένου.

zamis είπε...

Brf εισαι εκτος οικονομικου πλανου-βραχυπροθεσμου και μεσοπροθεσμου.
Και εκτος φιλοσοφιας διοικησεως.
Εκτος γενικα.
Και τι εννοεις να ξυπνησει? Εν υπνωσει συμβαινουν ολα αυτα??
Δε νομιζω..

Griniaris είπε...

Από τα μεγαλύτερα ανέκδοτα του Κιντή:"δεν θα φύγει παίκτης αν δεν έχουμε πρώτα τον αντικαταστάτη του"...

Εμείς όχι μόνο δεν καλύψαμε τα περσινά κενά αλλά δημιουργήσαμε και καινούρια τεράστια φετινά.Τζαβέλας,Λόλο,Νικολάου...

br fun_atic είπε...

Πολλές φορές έχω σκεφτεί αυτό πυ λέει ο zamis. Ότι δηλαδή είναι άδικο να τρώει όλη την κριτική ο Κιντής και όχι ο Τσακίρης, αφού στο κάτω κάτω είναι δική του επιλογή.

Προσπαθώ όμως να μπω για λίγο στη θέση του. Όταν αγόρασε την ομάδα, είχε γύρω του ανθρώπους της εμπιστοσύνης του, που δήλωναν ότι ήξεραν το αντικείμενο. Αυτό που είχε να κάνει ήταν να βάζει όσα χρήματα χρειάζονταν και να είναι παράλληλα πάνθηρας και ιδιοκτήτης. Αυτή νομίζω ότι ήταν η πρόθεσή του.
Όταν το οικοδόημα κατέρρευσε τον έπιασε πανικός γιατί θα έπρεπε να ασχοληθεί με κάτι που δεν ήξερε και που τον έβαζε όλο και πιό μέσα οικονομικά. Ανθρώπου εμπιστοσύνης δυσκολεύονταν να βρει και κατεφευγε σε λύσεις ανάγκης. Κάποιες εντελώς σουρεάλ.
Περίπτωση να βρεθεί αγοραστής για τον Πανιώνιο δεν υπάρχει, ιδίως τώρα, συεπώς νοιώθει εγκλοβισμένος.
Εκεί επάνω μπορεί να εμπιστευτεί τον οποιονδήποτε, μπορεί να τον πείσει για μιά καλή λύση.

Δεν ξέρω αν πέφτω μέσα ή έξω. Πάντως έτσι το αισθάνομαι, γι αυτόκατευθύνω το μεγαλύτερο μέρος της κριτικής μου στον Κιντή και όχι στον Τσακίρη.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Φρέσκο ρεπορτάζ. Δεν ισχύει για πληρωμη επιταγών από Αεκ...

br fun_atic είπε...

Να μην ξεχνάμε ότι μάλλον έχει ναυαγήσει και το θέμα του γηπέδου, με ό,τι αυτό σημαίνει.

br fun_atic είπε...

@Μάκης
Ξαναρώτα. Έμαθα ότι πληρώθηκαν.

br fun_atic είπε...

εντυπωσιακά τα όσα γράφει ο Μάκης σήμερα στη σελίδα του.

zamis είπε...

Sorry αλλα δεν μπορει να αποτελει σοβαρη δικαιολογια οτι μπορει να εμπιστευτει τον οποιονδηποτε.Ειδικα οταν ο οποιοσδηποτε αυτος θελει να ειναι μεγαλυτερος απο το συλλογο και να εφαρμοσει στου κασιδη το κεφαλι τις εξτραβαγκαντζες του..πρεπει να συμφωνεις για να τον αφησεις,οποτε..

Griniaris είπε...

Πολύ μεγάλο ρε παιδί μου αυτό το 48ωρο...

zamis είπε...

Ευτυχως υπαρχει κι ο Μακης(πλεον:)και μαθαινουμε καποια πραγματα.Που ισως και καλυτερα να μην τα ξεραμε..

br fun_atic είπε...

μπορείς να μου εξηγήσεις τότε πως πείστηκε από τον Χούτο να κάνει την οικονομική υπέρβαση και να φέρει τον Ρεκόμπα και τον Εστογιανώφ; Το ότι είναι έξυπνος άνθρωπος και πετυχημένος επαγγελματικά δεν σημαίνει ότι δεν έχει το ευαίσθητο σημείο, όπου κάποιος μπορεί, αν το ξέρει να τον επηρεάσει. Θεωρώ ότι όπως τότε πήρε αποφάσεις όντας πεπεισμένος ότι θα βοηθούσαν την ομάδα, έτσι και σήμερα έχει πειστεί για ένα δήθεν εναλλακτικό και πρωτοποριακό μοντέλο.
Βέβαια όλα αυτά ελάχιστα απαχολούν ή πρέπει να απασχολούν τον μέσο φίλαθλο. Είναι περισσότερο θέματα για ψυχανάλυση.
Εδώ το θέμα είναι ότι έγιναν κάποιες εξαγγελίες, οι οοίες σε καμία περίπτωση δεν πραγματοποιήθηκαν. Και όχι μόνο αυτό, αλλά πλέον η ομάδα είναι χειρότερη απ'ότι ήταν.

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Σιγα τα εντυπωσιακα ρε BR. Απλά ερώτήματα ενός μέσου φιλάθλου...

br fun_atic είπε...

Μια που το συζητάμε, ξέρεις Μάκη ποιές είναι οι αρμοδιότητες των μελών του Δ.Σ; Συνεδριάζουν; Αν ναι για ποιά θέματα; Γενικά, ποιό σοβαρό θέμα συζητήθηκε για τελευταία φορά στο Δ.Σ και ποιό το αποτέλεσμα; Υπάρχει αντιπολίτευση στον Κιντή;

zamis είπε...

Μα δε διαφωνω brf..
Επι της ουσιας το θεμα οπως λες ειναι ψυχαναλυτικο και ταξικο θα συμπληρωνα,οπως εχει πει μια αλλη ψυχη.
Ξερεις,το λαθος που κανουμε εμεις οι αποξω ειναι οτι θεωρουμε καποια πραγματακια αυτονοητα.
Αμ δε..

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Δεν γνωρίζω να συνεδριάζουν. Αντιπολίτευση; Πλάκα κάνεις;

br fun_atic είπε...

Άρα ποιό είναι το νόημα; Υπάρχει ένα Δ.Σ ουσιαστικά στα χαρτιά, κατά πληροφορίες τους δίνουν και έναν μισθό και τελειώνει εκεί το θέμα; Χαχαχούχα...Αυτή ήταν η χαριστική βολή.

gary owen είπε...

ΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΑΣ , ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ , ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΠΙΣΤΗ ΓΝΩΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΛΩΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ , ΓΑΙΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΚ ,
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ; ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ;
ΕΧΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΓΑΙΤΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΕΙΡΟΙ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΦΩΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ
ΑΠΛΩΣ ΔΙΕΡΩΤΑΜΑΙ

br fun_atic είπε...

Τι μου θυμίζει...τι μου θυμίζει...

http://www.youtube.com/watch?v=U3KJ8owBOl0

br fun_atic είπε...

Χαίρομαι πολύ όταν νέοι φίλοι γράφουν στο μπλογκ. Για κάποιο περίεργο λόγο αυτό συμβαίνει κάθε καλοκαίρι.Σε κάθε περίπτωση είναι καλό.

Κατά πρόσωπο δεν του τα έχουμε πει στο βαθμό που θα θέλαμε. Για κάποιο περίεργο λόγο τις λίγες φορές που τον είδαμε δεν μπορέσαμε να κάνουμε ουσιαστικό διάλογο. Περισσότερο μιλούσε εκείνος για θέματα της ομάδας παρά εμείς. Ίσως και να θέλαμε να τον κάνουμε να νοιώσει άνετα. Ίσως μας αιφνιδίασε το ότι ο ίδιος ο πρόεδρος θέλησε να έρθει στην συντροφιά μας. Σίγουρα δεν χειριστήκαμε το θέμα πολύ δυναμικά.

Κανεις από εμάς δεν έχει νοιώσει άλλωστε ως σύμβουλος του προέδρου.Ούτε και έχουμε καμιά τέτοια διάθεση. Μάλιστα σε παγκόσμιο που είχε γίνει ανάμεσα σε συνατήσεις με τον πρόεδρο, είχε τεθεί το θέμα αν πρέπει και αν ωφελεί να βρισκόμαστε με μέλη της διοίκησης.Νομίζω πως καταλήξαμε ότι είναι καλοδεχούμενος ο κάθε Πανιώνιος ανεξαρτήτως θέσεως.

Ακόμη όμως κι αν τις λίγες φορές που τον είδαμε δεν κατορθώσαμε να θέσουμε τα θέματα όπως και όσο θα θέλαμε, εξακολουθούμε να διατυπώνουμε τις απόψεις μας στο ίντερνετ.

Το κέρδος από τις συναντήσεις είναι ότι τουλάχιστον είδε ποιοί είμαστε και ίσως να μπόρεσε να αξιολογήσει αν είμαστε ή όχι σοβαροί άνθρωποι.
Εμείς από τη σειρά μας κερδίσαμε ότι μπορέσαμε να δούμε λίγο τα πράγματα αό την οπτική του πρέδρου, η οποία είναι πράματι αξιόλογη. Οι απόψεις μας έχουν κατατεθεί εγγράφως και γι αυτό είναι στην κρίση όλων.

Ron Barceló είπε...

Μπορεί για εμάς να είναι 'λίγος' κ υστερεί σε φυσική κατάσταση, για τους άλλους μάλλον όχι

http://www.sportnet.gr/report.php?id=232114

c@mel είπε...

Έβλεπα στις ειδήσεις ότι ο Τζαβέλας ήταν ο καλύτερος παίχτης της Άιντραχτ εχθές σε φιλικό με την Τσέλσι παρακαλώ. Μπράβο ρε παλίκαρε, να σε βλέπουμε και να χαμογελάμε τουλάχιστον λίγο.

antunix είπε...

Λοιπόν έχει δίκιο ο Κιντής!
Θα τερματίσουμε στην τριάδα της βαθμολογίας, αλλά όπως την φέρνεις τούμπα, στις τρεις θέσεις που οδηγούν στην Β’ Εθνική...

Δυστυχώς η ομάδα στήνεται όπως εκείνη η αμύθητη ΑΕΚ, που μετά το άρθρο 44 με όλες τις επιλογές της, αγωνιστικής και μη, δημιούργησε μεγαλύτερα χρέη μέσα σε λίγα χρόνια από αυτά που είχε!!!

br fun_atic είπε...

@gary ownen

μάλλον πρέπει να γίνω λίγο πιο συγκεκριμένος και να μιλήσω για τον εαυτό μου. Τις απόψεις μου τις είχα καταθέσει στη σελίδα, οπότε δεν αισθάνθηκα τόσο πολύ την ανάγκη να τα επαναλάβω στον πρόεδρο. Ήθελα περισσότερο να τον ακούσω, να καταλάβω το σκεπτικό και την οπτική του.
Θα σου πω τι έχω καταλάβει.
Όταν αγόρασε τον Πανιώνιο, νόμιζε ότι θα εξακολουθούσε σε μεγάλο βαθμό να είναι Πάνθηρας. Για κάποιο διάστημα τα κατάφερε. Μετά άρχισαν τα παλούκια. Από δικά του λάθη βέβαια. Αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα για τη διοικητική στελέχωση. Μην πας μακρυά. Σκέψου αν εσύ που ρωτάς θα ήθελες να είσαι μέλος του Δ.Σ
Στον Πανιώνιο έχει χάσει λεφτά. Δεν μπορεί να απεμπλακεί. Από εκεί και πέρα, θεώρησε ότι ο Κιντής μπορεί να αποτελέσει μια καλή λύση και να του δώσει τις ανάσες που είχε ανάγκη. Την τελευταία φορά που τον είδαμε ήταν πριν από 3 εβδομάδες. Μας είχε πει ότι ε΄χουμε φέρει κάποιους καλούς παίκτες τους οποίους πίστευε, ότι απαιτούσε να κλείσουν όλα τα μεταγραφικά θέματα μέχρι το τέλος Ιουλίου και να καλυφθούν τα κενά. Κυρίως ήθελε να να βρούμε αριστερό μπακ.
Τίποτα απ' αυτά δεν έγινε. Προσωπικά δεν μου δίνει την εντύπωση ανθρώπου που θέλει να ρίξει την ομάδα στα βράχια.Κάτι πρέπει να κάνει.

NK99 είπε...

Ως προς την έλλειψη στελεχών, αν έχω καταλάβει καλά ο Κιντής πληρωνεται και ο Δανός πληρώνεται. Αν αντί να πληρώνει τον Κιντή και τον Δανό που ασκεί εξ αποστάσεως και σίγουρα πλημμελώς τα καθήκοντα του θα μπορούσε να πληρώνει κάποιους ανθρώπους που γνωρίζουν το ποδόσφαιρο και που θα υλοποιούσαν το όποιο όραμα του για τον Πανιώνιο. Εδώ ακόμα και ο προπονητής φαίνεται να είναι υπό τον Κιντή ακόμα και σε καθαρά ποδοσφαιρικά θέματα.
Επομένως θα μπορούσε να έχει ένα έμπειρο προπονητή, ένα τεχνικό σύμβουλο ίσως και δύο τεχνικούς συμβούλους (π.χ. έναν Παράσχο) και έναν Κιντή που θα ασχολείται με οικονομικά και νομικά θέματα.
Τώρα ο Κιντής με περίσσεια αυτοπεποίθηση που αγγίζει αν δεν ξεπερνάει τα όρια της ανοησίας κάνει και προβλέψεις ότι μετά τον Δεκέμβρη ο Μπάλαμπαν θα γίνει φορ,ο Ριέρα θα έχει ξεπεράσει το πρόβλημα του και θα βάζει γκολ, ο Κοντοές θα κατεβάζει την μπαλα από τα αριστερά και θα βγάζει σέντρες ακριβείας για το κεφάλι του Μπάλαμπαν ο οποίος πιο ψηλά από όλους θα σηκώνεται και θα καρφώνει τον τερματοφύλακα, ο Κούμο θα γίνει δεκάρι και οι νεαροί αφρικάνοι θα κοστίζουν 5εκ ο καθένας.....
Στον αθλητισμό εκτός από την σκληρή δουλειά επιβραβεύεται και η γνώση του αντικειμένου. Ας αναρωτηθεί ο μεγαλομέτοχος τίνος την ποδοσφαιρική γνώση θα χρησιμοποιήσει για να επιτύχει τους στόχους του και εκείνος και ο Πανιώνιος...

br fun_atic είπε...

Εμμισθα στελέχη ασφαλώς και βρίσκονται.το δύσκολο στον Πανιώνιο είναι να βρεις ανρθωπους εμπιστοσύνης που να κάνουν αυτό που λέει ο τίτλος.να συμβουλεύουν σωστά για το καλό της ομάδας. Κατα καιρούς σε παγκόσμια έχουν έρθει άνθρωποι πολύ μεγάλης ποιότητας.σκεφτόμουν πόσο καλύτερος θα ήταν ο Πανιώνιος αν ήταν στο συμβούλιο.κανείς τους δεν θέλει να ασχοληθεί. Έχει δίκιο λοιπόν να προβληματίζεται ο τσακ γιατί σίγουρα σαν κι αυτούς θα υπάρχουν κι άλλοι.επιμένω λοιπόν ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα στην ομάδα είναι αυτο

Panos είπε...

@br
"Να μην ξεχνάμε ότι μάλλον έχει ναυαγήσει και το θέμα του γηπέδου, με ό,τι αυτό σημαίνει"
Μήπως στην αναστάτωση που έχουν φέρει τα αγωνιστικά έχουμε πάρει φόρα και ισοπεδώνουμε τα πάντα;
Δεν υπάρχει καμία αρνητική εξέλιξη, πολλώ δε μάλλον 'ναυάγιο', στο θέμα του γηπέδου. Εκτός αν εννοείς ότι η οικονομική συγκυρία είναι εξαιρετικά αρνητική για χρηματοδότηση, αλλά αυτό είναι εντελώς διαφορετικό για να διατυπωθεί έτσι· και κάτι που, όλοι το ελπίζουμε, είναι προσωρινό

br fun_atic είπε...

Αναφέρομαι κυρίως στα οικονομικά.όταν ο ίδιος ο τσακ λέει ότι το γήπεδο μπορεί να γίνει ακόμη και μετά από μια δεκαετία δεν μιλάμε για ναυάγιο;ξέρουμε ποιος θα είναι τότε ο πρόεδρος και ποια θα είναι η κατάσταση της ομάδας;
Τα ίδια αντανακλαστικά θα είχε ο τσακ αν υπήρχε η προοπτική άμεσης δημιουργίας γηπέδου και τα ίδια τώρα;
Να σε ρωτήσω κι εγώ κάτι;είσαι από τους πιο αξιόλογους ανθρώπους στην ομάδα.θα δεχοσουν να είσαι στο δς της ΠΑΕ;αν όχι γιατί;

NK99 είπε...

Προφανώς οι αξιόλογοι άνθρωποι στους οποίους αναφέρεσαι έχουν βιοποριστικές ανάγκες που δεν τους επιτρέπουν να αφιερώνουν σημαντικό χρόνο στον Πανιώνιο. Αλλά για αυτό υπάρχουν οι έμμισθοι. Θα μπορούσε ο ιδιοκτήτης να δημιουργήσει ένα άτυπο συμβούλιο με ανθρώπους που ο ίδιος εκτιμά το οποίο θα συνεδρίαζε έστω μία φορά το μήνα παρουσία των έμμμισθων και θα χάραζε την πορεία του συλλόγου. Οι έμμισθοι υποθέτω θα αναλάμβαναν την υλοποίηση της στρατηγικής που θα χάραζε το συμβούλιο.
Στην πραγματικότητα όλες οι ομάδες έτσι κινούνται δηλαδή με τους ιδιοκτήτες προέδρους να αποφασίζουν με ή χωρίς τις συμβουλές κάποιων άλλων ενώ υπάρχουν και οι έμμισθοι που υλοποιούν τις αποφάσεις.
Αυτό που γίνεται τώρα στον Πανιώνιο είναι παγκόσμια πρωτοτυπία προς αποφυγή. Ένας άνθρωπος χωρίς προύπηρεσία στο ποδόσφαιρο κάνει ότι γουστάρει σε ένα μαγαζί που δεν είναι δικό του...Ακόμα και να πετύχει τελικά ο Κιντής (κάτι που ευχόμαστε αλλά δεν φαίνεται πιθανό) δεν σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης δεν έκανε κακή επιλογή.

zamis είπε...

Εγω επιμενω οτι ο Τσακιρης ασπαζεται πληρως το ''μοντελο''Κιντη.
Αν ειναι ετσι μπαινουν δυο ερωτησεις.
Πρωτον-στρατηγικης σημασιας-το ''μοντελο''αυτο ειναι εφικτο η αποτελει ονειρωξη?
Δευτερον,επελεξε τον σωστο ανθρωπο για να το υλοποιησει και αν οχι γιατι?

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Στο θέμα της διοίκησης να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκονται στο ΔΣ αφιλοκερδώς και πάνω απ' όλα ανιδιοτελώς. Λαμπροι επιστήμονες όπως ο Σίμος Καμχής, ο Γιώργος ο Ζερβακάκος που τρεχει όλη την ημέρα και κρατά ΕΤΕΡΝΑΛ και Απήλιον, ο Γιάννης Παυλόπουλος που έχει αναλάβει πλέον τα τμήματα υποδομής.

Δεν πρέπει να αδικούμε ανθρώπους που προσφέρουν στον πανιώνιο...

br fun_atic είπε...

Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν έχω καμία πρόθεση να αδικήσω κανέναν. Δεν τους ξέρω. Και στα ερωτήματά μου για το αν υπάρχει αντιπολίτευση ή αν συνεδριάζουν πήρα αρνητική απάντηση. Τι να το κάνω Μάκη αν ο σύμβουλος είναι λαμπρός επιστήμονας και τρέχει για τα θέματα του Πανιωνίου όταν ο λόγος του στα ουσιαστικά δεν υπολογίζεται ή δεν περνάει;
Να σου κάνω την ίδια ερώτηση που έκανα στον Πάνο; Αν αύριο το πρωί ο Τσακίρης σου προσέφερε μια θέση στο Δ.Σ θα την αποδεχόσουν; Αν όχι, γιατί;

Και κάτι ακόμη. Στην επίσημη παρουσίαση του Κιντή, κατάλαβα ότι όλο το Δ.Σ είναι έμμισθο. Κατάλαβα λάθος;Αυτό για την ιστορία. Δεν μου φαίνεται παράλογο να υπάρχει κάποιου είδους αποζημίωση για τις ώρες που φαντάζομαι ότι δαπανά ένας σύμβουλος. Δαπανά όμως;

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Φυσικά και θα δεχόμουν. Οπως δεν θα δεχόμουν ποτέ τη θέση του εκπροσωπου Τύπου.

Ναι στο ΔΣ υπάρχουν πολλοί δεν πληρώνονται...

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

ΔΙΟΡΘΩΣΗΗΗΗΗΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΟΜΟΥΝ

br fun_atic είπε...

Το ξέρω ότι ΔΕΝ θα δεχόσουν. Δεν μου είπες όμως το γιατί. Αυτό έχει μεγάλη σημασία.

br fun_atic είπε...

δεν πληρώνονται λόγω πεποίθησης, δεν τα έχουν ανάγκη ή υπηρετούν μη έμμισθες θέσεις;

Κόκκινη Πιπεριά είπε...

Γιατι στα ΔΣ των ΠΑΕ πρέπει να είναι άνθρωποι που γνωριζουν το αντικείμνεο. Τεχνοκράτες, μάνατζερ και γενικώς είμαι υπερ των ολιγομελών σχημάτων που θα έχει συγκεκριμένες αρμοδιότητες. Εγω εχω άλλες ασχολίες...

Ορισμένοι δεν πληρώνονται από πεποίθηση... Είναι Πανιώνιοι και μπήκαν στο ΔΣ γιατί έπρεπε...

Μακης

br fun_atic είπε...

οπότε: μέλη που να έχουν βάλει λεφτά δεν έχουμε, τεχνοκράτες έχουμε αλλά με άλλες ασχολίες, ανθρώπους με χρόνο και διάθεση δεν έχουμε, να γιατί ο Τσακ έχει θέμα.
Δε νομίζω ότι αν είχε ανθρώπους θα κατέφευγε στη λύση Κιντή ή σε διοικητικά σχήματα που θα απαρτίζονταν από τους οργανωμένους.
Όταν άκουγα Δ.Σ του Πανιωνίου φανταζόμουν κι εγώ δεν ξέρω τι.

Όταν στο τραπέζι στης ομάδας συνειδητοποίησα ότι τα στελέχη που γνώριζαν πολύ το αντικείμενο ήταν ο Κορκίδης και ο Γαλλής που βέβαια είχε παραιτηθεί, τα 'χασα.

Miltos@Chios είπε...

Ηταν μεγαλη η εκπληξη μου οταν τις προαλλες ενα απογευμα ,ειδα στην boutigue ανθρωπο ,μελος του ΔΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΦΑΝΕΛΛΕΣ.Και να σκεφθει κανεις οτι ολη μερα ητανε στην επιχειρηση του(στα Καλυβια)--ναι,υπαρχουν και τετοιοι στο σημερινο ΔΣ!

Miltos@Chios είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
br fun_atic είπε...

Δεν είμαι εγώ που θα αμφισβητήσει τα Πανιώνια φρονήματα του οποιουδήποτε. Απλά δεν είμαι σίγουρος αν το σημερινό Δ.Σ έχει αποφασιστική αρμοδιότητα ή απλά θεσμική και αν ο λόγος των συμβούλων μετράει ή όχι.
Γιατί αυτό που βλέπουμε είναι τον κο Κιντή να κάνει ό,τι θέλει, με τη σύμφωνη γνώμη ή έστω με την ανοχή του κου Τσακίρη.
Το ερώτημά μου είναι. Καλά οι υπόλοιποι δεν τα βλέπουν; Δεν μιλούν; Γιατί δεν συνεδριάζουν;

br fun_atic είπε...

χρόνια πολλά Μίλτο!!! Θα ανοίξεις τα σχόλια; Υπάρχουν πολλές φορές που θέλω να σου πω τη γνώμη μου και δεν μπορώ.

Ron Barceló είπε...

http://www.gazzetta.gr/component/k2/item/95826-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BB%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B1%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CE%B9%CE%BB%CE%AC%CE%BD

Κάτσε πάιξε με τους Πούπους κ κάθε λογής μαυρούκο μετά.
Ποσό περισσότερο μπορούν να μικρύνουν τον Πανιώνιο...?

br fun_atic είπε...

H Λάρισα θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες, λόγω και του νέου γηπέδου. Δυνατή η Λάρισα, δυνατός ο Ατρόμητος και ο Εργοτέλης. Ακόμη και ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ισχυρός.
Για την ώρα οι πιο περίεργες ομάδες είναι η Ξάνθη, ο Πανιώνιος και ο Ηρακλής. Λογικά προβλήματα θα έχει η Κέρκυρα και κανείς δεν ξέρει τίποτα για την Καβάλα.
Υπό αυτές τις συνθήκες μπορούσαμε με κάτι περισσότερο από 1 εκ ευρώ να κάναμε ομάδα που θα πήγαινε πολύ ψηλά.

br fun_atic είπε...

όταν αναφέρομαι σε κατάλληλες συνθήκες, εννοώ ότι οι περισσότερες ομάδες στηρίχθηκαν στον κορμό τους και έκαναν αναγκαίες προσθήκες. Θεωρητικά εμείς είχαμε καλύτερο κορμό. Και τον κορμό χαλάσαμε και προσθήκες δεν κάναμε.

cdu είπε...

Φίλε οικοδεσπότη:
διαβάζω και ξαναδιαβάζω την κύρια ανάρτηση και τα σχόλια, μήπως βρώ καμιά αχτίδα λογικής στα παράλογα που φαίνεται να συμβαίνουν στην ομάδα μας τους τελευταίους μήνες.
Συγγνώμη Μπρουφάνιε, άξια η προσπάθειά σου αλλά νομίζω πως, τελικά, η λογική δεν έχει να κάνει τίποτα με αυτά που βλέπουμε. Όπως είπε ο zamis, εσύ (και εγώ και άλλοι) θεωρούμε μερικά πράγματα δεδομένα. Αμ, δέ.
Το πρόβλημα του Πανιώνιου είναι συγκεκριμένο και έχει όνομα: Τσακίρης. Εκεί χρεώνονται οι λανθασμένες επιλογές από το καλοκαίρι του Τζιμπούρ αλλά και του Ρεκόμπα μέχρι σήμερα.
Και δυστυχώς δεν έχει λύση. Καμιά ομάδα στην Ελλάδα δεν μπορεί να σταθεί με αξιώσεις χωρίς ένα μεγαλομέτοχο που βάζει το χέρι στις τσέπες. Άρα, χωρίς Τσακίρη ο Πανιώνιος δεν επιβιώνει αλλά και με Τσακίρη, πάλι αμφιβάλλω.

br fun_atic είπε...

Αφού είναι δεδομένο ότι δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος που θα μπορούσε να αναλάβει τον Πανιώνιο και να έχει μάλιστα καλύτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά (άσε τα λάθη απ' έξω) δεν είναι λογικό να επισημαίνουμε κάποια θέματα για να δημιουργούμε έναν προβληματισμό στον μεγαλομέτοχο;

Ξέρεις πόσο εύκολο είναι να βγω και να αρχίσω να τον καταγγέλλω; Πανεύκολο, γιατί θα μπορούσα να στηριχθώ σε χίλια δύο πράγματα.

Προσωπικά θεωρώ τον Τσακίρη μεγάλη υπόθεση για τον Πανιώνιο. Αρκεί να διορθώσει κάποια πράγματα και να αποκτήσει το πάθος που είχε παλιά. Αυτό δεν θα το καταφέρει χωρίς ένα δυνατό συμβούλιο.

Ειλικρινά δεν θέλω να πιστέψω ότι υπάρχει έστω και μία πιθανότητα να είναι ο Τσακίρης κάτι διαφορετικό απ' αυτό που μας έχει δείξει.

zamis είπε...

Θα ηταν ευκολα τα''αναθεματα''αν πιστευαμε οτι οι προθεσεις Τσακιρη ειναι διαφορετικες απο αυτες που δειχνει.Οπως επισης αν δεν τον εκτιμουσαμε ιδιαιτερα.
Η κριτικη γινεται επι του θεσμικου,ειναι σαφες.
Αλλα η αληθεια ειναι οτι 2 χρονια τωρα αστα να πανε.

υ.γ.Μακη εχεις καταλαβει τωρα γιατι καποιοι χτυπιομασταν για την απωλεια Λινεν?

br fun_atic είπε...

Για τον οποίο Λίνεν βέβαια, ο κος Τσακίρης σε ερώτηση που δέχθηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή του σπορ φμ (είναι γεγονός ότι εγώ είχα στείλει την ερώτηση για επιστροφή του και μάλιστα πολλές φορές για να είμαι σίγουρος ότι θα του την θέσουν - χεχεχε) είχε απαντήσει ότι είναι απίθανο γιατί δεν έχει να προσφέρει κάτι περισσότερο στον Πανιώνιο.

Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε τις κακές προπονητικές μας επιλογές (πλην Παράσχου - όπως τελικά αποδείχθηκε) και την πρόσληψη του Εβάλδιου από τον Ολυμπιακό. Το πόσο θα μείνει εκεί είναι μια άλλη ιστορία. Πάντως για να τον προσλάβουν μάλλον θεωρούσαν ότι μπορεί να βοηθήσει.

zamis είπε...

Ο μεγαλομετοχος δινει τα χρηματα του και το οραμα του για την ομαδα.
Αυτα καθοριζουν και τη φυσιογνωμια της.
Καποιοι καλουνται να υλοποιησουν.
Αν ο αρχικος τονος ειναι λαθος,λαθος θα ειναι και το αποτελεσμα.
Λαθος λοιπον ηταν η απομακρυνση Λινεν χωρις την υπαρξη συγκροτημενης διαδοχης καταστασης.
Λαθος ηταν οι υπερβατικες ψευδαισθησεις με Φουφουτο και Ουρουγουανους.
Λαθος ηταν η προσληψη πραλινα.
Στο παρον τωρα,ενω ειναι σωστη η προθεση οικονομικου προσανατολισμου,λαθος φαινεται να ειναι η αναθεση της υλοποιησης του στον Κιντη(εκτος αν ολοι διαψευστουμε,πραγμα που επισης ολοι ευχομαστε).
Διοτι ο κυριος αυτος δεν μπορει να γκρεμιζει τα παντα για να αποδειξει την ορθοτητα των ευαγγελιων-textbooks του.
Διοτι ο κυριος αυτος βρισκεται στον ιστορικοτερο Ελληνικο συλλογο που κλεινει 120 χρονια ζωης και οχι στην Ανω Ραχουλα.
Αν λοιπον,οπως εγω υποστηριζω,ο Τσακιρης ασπαζεται τις ιδεοληψιες Κιντη(και που παλι ευχομαι να ειμαι λαθος),η ευθυνη ειναι ολη δικη του.
Αν εχει πλεον αμφιβολλιες ομως,πρεπει να παρει το τιμονι στα χερια του πριν να ειναι αργα.

amanAM είπε...

να δηλώσω κι εγώ από τας εξοχάς, πως... προσυπογράφω το κείμενο. Εμπεριέχει όλες τις σκέψεις και τις ανησυχίες μου.

Σε σχέση με τα σχόλια, θα ήθελα μόνο να πω πως... αυτή η "ευγένεια" με την οποία αντιμτωπίσαμε τον Τσακίρη στις όποιες συναναντήσεις μας, είναι αυτό ακριβώς που εγώ έχω αποκαλέσει "αυτολογοκρισία"...

br fun_atic είπε...

Βέβαια το τι σημαίνει ακριβώς ότι θα πάρει το τιμόνι στα χέρια του είναι ένα μεγάλο θέμα. Ο κος Κιντής είναι έμμισθο στέλεχος. Ακόμη κι αν αύριο το πρωί θεωρούνταν ότι δεν απέδωσα τα αναμενόμενα, φαντάζομαι ότι δεν θα απολύονταν με όρους Δ.Ν.Τ αλλά κάποιου πολύ ισχυρού ιδιωτικού συμφωνητικού.

Σήμερα διάβαζα στην sporday τον αναλυτικό πίνακα των μετακινήσεων. Τρεις παίκτες έχουμε πάρει όλους - όλους, εκ των οποίων μόλις ο ένας βασικός. Ακολουθεί ο μεγάλος κατάλογος των αποδεσμεύσεων και στον πίνακα με τον τίτλο "Θέλει" υπάρχουν 1-2 ονόματα παικτών που δοκιμάστηκαν και στα υπόλοιπα αναφέρονται μόνο οι θέσεις που έχουμε ανάγκη.
Δεν είναι τραγικό αρχές Αυγούστου και να μην ξέρουμε καν ποιοι μας ενδιαφέρουν;

Δείτε με προσοχή τα αποτελέσματα του Ολυμπιακού Βόλου, που αντιμετωπίζουμε στο πρώτο παιχνίδι. Αν συνεχιστούν έτσι τα πράγματα είναι πολύ πιθανό να πάθουμε μεγάλη νίλα.

Griniaris είπε...

Δεν μπορούμε να καταλογίσουμε στον Τσακίρη ότι είναι άνθρωπος που θα κάτσει σε ένα τραπέζι μαζί με δέκα άλλους να φάει και να πιεί και θα τους κοροϊδέψει.Από την άλλη πάλι δεν μπορεί να μη βλέπει ότι το σχέδιο δεν πάει καλά.Φοβάμαι ότι δυστυχώς τείνω όλο και πιο πολύ στην "περίφημη" θεωρία zamis η οποία δυστυχώς δεν είναι του παρόντος(χρονικά) να αναλυθεί...

NK99 είπε...

Πάντως στο Δ.Σ. συμμετέχει και ο Κορκίδης ο οποίος αν δεν κάνω λάθος ήταν εκ των κύριων συντελεστων του ΧΤΙΣΙΜΑΤΟΣ της φοβερής ομάδας μπάσκετ του Πανιωνίου που πρωταγωνίστησε επί μακρόν. Μάλιστα νομίζω ότι ασχολήθηκε επαγγελματικά με το αντικείμενο πηγαίνοντας για ένα διάστημα στον ΠΑΟ. Δηλαδή βάσει βιογραφικού γιατί δεν ανατέθηκε σε αυτόν το σχέδιο. Αυτό που έκανε η ομάδα μπάσκετ του Πανιωνιου τότε είναι ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΤΩΡΑ. Βέβαια άλλες εποχές τότε αλλά ορισμένα πράγματα στον αθλητισμό παραμένουν ίδια.

zamis είπε...

Και βεβαια το''να παρει το τιμονι στα χερια του''ειναι ενα μεγαλο θεμα που σηκωνει πολλη συζητηση.
Αλλα για να γελασουμε θα σου πω εγω τι θα εκανα τωρα αν ημουν Τσακιρης και μη βαρατε χαχαχα.
Πρωτον,δεν θα πειραζα τον Κιντη και θα τον αφηνα να συνεχισει τα δικτυα και τις καραβιες του(θα εκρυβα ολους αυτους που θαφερνε ομως πιο προσεκτικα).
Δευτερον,θα θωρακιζα ΑΜΕΣΑ την ομαδα εστω και εις βαρος του αμειλικτου οικονομικου σχεδιασμου που θα προσπαθουσα να επιμερισω την εφαρμογη του λιγο πιο γλυκα(ωραιος?).Στο πλαισιο αυτο δεν θα δισταζα να πουλησω τον Κουμο(griiari ξερεις εσυ)και στο 1.500.000(και πιο κατω,κρυφτε λογια)επανεπενδυοντας ομως επιτοπου σε ετοιμη(ες?)λυσεις(θα μενανε και λεφτα).
Τριτον,θα εκανα οσο γινεται τα κουμαντα μου απο τωρα για να εχω ξανα ΑΜΕΣΕΣ λυσεις το Δεκεμβρη.
Τεταρτον,θα ειχα ηδη συνολικο επικοινωνιακο πλανο για τα 120χρονα.
Πεμπτον και τελευταιο,θα εκανα στο Φανουρη φωτοστεφανο και θα τον εβαζα να διδασκει σε οποιον ερχεται τι σημαινει να φοραει τη φανελα της Πανιωναρας.

οτι θελω λεω Πανιωλεο λεο λεο

br fun_atic είπε...

Προσωπικά δεν θεωρώ ότι αυτολογοκρίθηκα γιατί ότι είχα να του το πω του το είχα πει από το ίντερνετ. Και εξακολουθώ να τον κάνω. Θέλησαν να τον γνωρίσω λίγο καλύτερα, να τον ακούσω και να καταλάβω τον τρόπο που βλέπει τα πράγματα.Θεωρώ ότι σε αρκετά θέματα έχει πολύ πειστικές απαντήσεις. Νομίζω ότι αυτό ήταν εξαιρετικά χρήσιμο για όλους μας.

Griniaris είπε...

Όταν έλεγα εγώ zamis for president κάτι ήξερα....

zamis είπε...

Εξ'αλλου οταν ο Προεδρος του Πανιωνιου σου κανει την τιμη να συμποσιαζεται μαζι σου,καλο ειναι να προσπαθεις να καταλαβεις μεσω συναισθηματικης νοημοσυνης και οχι μεσω φιλιππικων.

Miltos@Chios είπε...

Τα σχολια ειναι ανοιχτα(στην χθεσινη αναρτηση-ειλικρινα δεν εχω τι να γραψω!)

zamis είπε...

Προχωραει το σχεδιο προπονηταρα μου χαχαχα

Ron Barceló είπε...

http://www.gazzetta.gr/football/europe/item/95897-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BC-%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%BB%CF%89%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%BF%CF%8D

Αλλά ξέρω, είναι μεγάλος, τα έχει φαει τα ψωμιά του ενώ η φυσική του κατάσταση χάλιαααα.
Συνεπώς, σαφώς κ δεν κάνει για τον αθλητικό κ γρήγορο Πανιώνιο που ονειρεύεστε κύριοι Μπαγκσμπο-Κιντή-Τσακίρη.

zamis είπε...

http://www.theplayer.gr/index.php?ID=FCyfeYRuO2b5c1Uc&Rec_ID=11217
(τα τρια ειτε ειναι ολα τα λεφτα)

Επισης,κατα sday,χασαμε τον αριστερο μπακ του Αιγαλεω Κοκκινη για οικονομικους λογους-αν και ''κλεισμενος''πηγε Εθνικο.
Ακομα,Νονι Λιμα ενημερωσε λεει Τσακ για 2 καλους Αιγυπτιους.

Ron Barceló είπε...

Έλα ρε Νόνι παιχτάρα..
Με εκείνο το αιγυπτικό 'τζίνι' τι έγινε?

Διαβάζω πως για Σουμπίνιο πάνε παο, οσφπ, παοκ. Θα τρίβει τα χέρια του ο Πηρούνιας..
Άλλα δεν φοβάμαι, του χρόνου ανάλογος ντόρος θα γίνεται κ για τους Κοκόρο κ Φουγάρο που θα βγάλουν μάτια φέτος!
Ελα μωρή Πανιωνάρα

Griniaris είπε...

Τώρα αρχίζω να καταλαβαίνω τον Κιντή.Είπε θα ξεκινήσουμε από χαμηλά.Εννοούσε ηλικιακά.Είπε πάμε για δεύτερη τρίτη θέση.Εννοούσε στην ομάδα νέων.Που θα πάει,σιγά σιγά θα το ξετυλίξουμε το κουβάρι...

zamis είπε...

lol!!

br fun_atic είπε...

Λοιπόν: Πρόεδρος ο Zamis
προπονητής ο Griniaris
Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων ο Costix
o ωραίος της ημέρας: ο Katrinos
υπεύθυνος αποδυτηρίων (γενικός δερβέναγας) Ευτύχης.
Κρατάμε Κορκίδη, Ζερβακάκο, Κιμχή και σκίσαμε :)

br fun_atic είπε...

Το βιβλίο με τις συνταγές και την κανέλα σε τι στάδιο να βρίσκεται άραγε;

Griniaris είπε...

Ξέχασες τον υπεύθυνο "ειδικών" καθηκόντων: Brf

Υπάρχει τεράστια καθυστέρηση στην παραλαβή της ειδικής ποικιλίας κανέλας.Απεργίες τελωνειακών,φορτηγατζήδων κλπ.Βάλε και ότι οι μαύροι που τη μαζεύουν δοκιμάζονται σε Ελληνική ομάδα α' εθνικής.Τι ψάχνεις τώρα;

zamis είπε...

Τον Κιντη μου ξεχνας και με στεναχωρεις:)

zamis είπε...

xaxaxa griniari με καλυψες για τον brf

Costix είπε...

Προβλεπω εναν πολυ ενδιαφεροντα χειμωνα. Γκρινιαρη, θα κανεις καμμια εκπτωση στα υπογλωσια, γιατι θα μας χρειαστουνε μπολικα μεχρι τελους της σεζον ???

br fun_atic είπε...

τι εννοείς ειδικών καθηκόντων;

br fun_atic είπε...

μια καλή λύση θα ήταν να τοποθετούσαμε καζάνι για τσίπουρο σε σημείο του γηπέδου, προς άμεση κατανάλωση.

br fun_atic είπε...

Depeche Mode 101.
O καλύτερος live δίσκος τους!!!
Άσχετο, αλλά είναι η υπ' αριθμ 101 απάντηση!!!

br fun_atic είπε...

Στο διοικητικό σχήμα έχουν θέση και άλλοι. Γα παράδειγμα ο ΑΜΑΝΑΜ θα μπορούσε να είναι το πρόσωπο που θα είχε σχέση με τις επαφές της Π.Α.Ε με το δημόσιο. Lefterix ο Κρητικός. Αυτό τα λέει όλα από μόνο του.

zamis είπε...

Εγω παντως Brf εννοω αυτο που λεει το ασμα

http://www.youtube.com/watch?v=cvVyg77j0YY

Griniaris είπε...

zamis lol...

Costix,τα υπογλώσσια για τους παγκόσμιώτες(sic) θα είναι δωρεάν...

Br,αν τα καθήκοντα ήταν ανακοινώσιμα θα ήταν "γενικά" και όχι "ειδικά"...

br fun_atic είπε...

αντί για ρέγγες

http://www.youtube.com/watch?v=9pCvmaacgQA

πάρτε και λίγη κουλτούρα

http://www.youtube.com/watch?v=m2WbSQXug_c&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=Ls6Ji48KpcE&feature=related

προσέξτε τα σχόλια στο τελευταίο βίντεο. Ρε μπας και ο νέος αντιπρόεδρος έχει τελειώσει τη σχολή Σταυράκου;

br fun_atic είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=rUfy-OSiGUs

αυτό το κουλτουριάρικο συνιστάται μόνο σε όσους έχουν τεράστια υπομονή.

br fun_atic είπε...

κι άλλα:

http://www.youtube.com/watch?v=eifY44O_mag&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=t0D4od70w5E

http://www.youtube.com/watch?v=LO_8dJZw3No

Αρχίστε να τα συνηθίζετε τα σουρεάλ, γιατί μας περιμένει ολόκληρος χειμώνας. Με αυτά που βλέπω, έτσι και δεν πάω διακοπές, βλέπω κατά τον Νοέμβριο να αρχίσω να δαγκώνω...

Griniaris είπε...

Προκηρύσσεται διαγωνισμός για νέα θέση εργασίας:
Τσιπουριτζής(κατά το σαλεπιτζής) στην 4.
Εξασφαλισμένος τζίρος,μεγάλες αποδοχές,λαμπρό μέλλον...

br fun_atic είπε...

καταπληκτικό!!!

να το αναλάβει κάποιος από τον Τύρναβο. Θα ξέρει και από τσίπουρο και από μπουρανί

http://www.youtube.com/watch?v=7mJFit7tQyc

Μιλάμε για πολύ μπουρανί φέτος!!!

Δείτε οπωσδήποτε:

http://www.youtube.com/watch?v=lfDOECpCU54&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=TeywSgbaDug&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=7BUccjIGGKY&feature=related

zamis είπε...

Τσιπουρα και χαπια θα γινουμε κομματια.Ε ρε γλεντια!

br fun_atic είπε...

εδώ τραβάμε τα μαλλιά μας. Αυτό θέλαμε με τις δοκιμές;

http://www.theplayer.gr/index.php?ID=FCyfeYRuO2b5c1Uc&Rec_ID=11217

δημοσιευματα για τον αντουνες

http://www.theplayer.gr/index.php?ID=FCyfeYRuO2b5c1Uc&Rec_ID=11242

άρα τον ξεχνάμε

zamis είπε...

Δανεικος λεει εδω,εχουμε ελπιδες..

http://sport24.gr/football/omades/Panionios/senaria_gia_antounes.447450.html

brf που ειναι το προβλημα με κοκορο και φουγαρο που λεει ο Argy?Ειτε θα βρεξει ειτε θαχει ηλιο η μπορει και συννεφια.Ειναι ολιστικη η προσεγγιση

zamis είπε...

http://sport24.gr/football/omades/Panionios/senaria_gia_antounes.447450.html

zamis είπε...

τεσπα αυτο λεει

br fun_atic είπε...

ε, αυτό δεν το περίμενα με τίποτα. Κοιτάξτε που άνοιξαν Topic για τον Πανιώνιο.

http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=9882.msg2084204;topicseen#new

zamis είπε...

Λογικο αν το καλοσκεφτεις..

ασχετο,550.000 πηραν τα κοτοπουλα απο την εκδρομη στην Αυστραλια(dikisports)

Ron Barceló είπε...

K όμως...

4 ήρωες πήραν/ανανέωσαν σήμερα το διαρκείας τους.
Αισίως 1031.
Είμαστε εντός στόχων?

Griniaris είπε...

Άμα ξέραμε τους στόχους ίσως και να μπορούσαμε να απαντήσουμε...

Griniaris είπε...

Δεν καταλαβαίνω την απορία του br για το bourdela.com.Που περίμενες topic,στους financial times;

zamis είπε...

Υ.Γ. Δεν θέλω να γραψω τι απάντηση πήρε ο Μάριος όταν τον Μάιο είπε: "Υπογράφω με όσα χρήματα θέλετε..." Δεν θέλω...

Γραψε ρε συ Μακη γιατι αυτο που κυκλοφορουσε ειναι οτι ο Μαριος ζητησε πολλα.
Ας παρουν
το κοστος της απαντησης που εδωσαν αυτοι που την εδωσαν στον ''αχρηστο''.Νισαφι πια

zamis είπε...

Α κι οτι ο ιδιος ηθελε να φυγει..

cdu είπε...

Ναί, όπως ο Λόλο ανυπομονούσε να γυρίσευ στην Ελλάδα!!!

lefterix είπε...

Ανάρτηση Νο 122..
Καλησπέρα σε όλους...
Μόλις επέστρεψα στο καμίνι της Αθήνας..
Ακόμα είμαι πολύ χαλαρός και δεν έχω κέφι γιά κριτική...
Το μόνο που έχω να πώ είναι ότι εμείς στη Θ 2 παληκάρια μου, τα τσίπουρα τα έχουμε από πέρσυ...
Προχωρημένα πράγματα...

zamis είπε...

Ο Μαριος εκανε μια παρα πολυ καλη χρονια περυσι.Οποιοσδηποτε λογικος ανθρωπος θα θεωρουσε οτι ακομα και στην υπερομαδα που παμε να φτιαξουμε,θα μπορουσε να βοηθησει τουλαχιστον απο τον παγκο.
Και ειχα δεχτει οτι επρεπε να φυγει,οσο κι αν αναρωτιομουν ποσα πια ζητησε,απο τη στιγμη που τα χρηματα που ηθελε ηταν εκτος συνολικου οικονομικου πλανου.Η εστω το ειχα δεχτει,αφελως σκεπτομενος,μπροστα στην προοπτικη καλυτερων αμυντικων χαφ απ'αυτον.
Αλλα εδω,μ'αυτα που συμβαινουν γενικοτερα και με αυτα που γραφει ο Μακης ειδικοτερα,προκυπτει μια εντελως αλλη πραγματικοτητα.
Λυπαμαι,βαρεθηκα,ευτυχως φευγω σε καναδυο μερες για διακοπες.
Αντε γεια.

υ.γ. Και μια λεπτομερεια για οποιον του διαφευγει.Ο Μαριος ειναι Ελληνας και μαλιστα δεμενος με τη φανελα και πολυ ευχαριστημενος που επαιζε στον Πανιωνιο.

zamis είπε...

Μακη thanx,με εχεις καλυψει.

τρελοπανιωνιος είπε...

παντα τετοια στον φιλο μας τον Μιλτο ... Θελουμε την φωνη του Πανιωνιου απο ολοι την Ελλαδα....Το γραφω εδω γιατι στο blog του Μιλτου δεν κραταει τελικα τα σχολια.Οσο για σενα Ακη τι να πω παντα τα κειμενα σου ειναι ααα' Απλος δεν εχω τον χρονο ουτε να γραψω απλα προσπαθω να σε διαβαζω...

cdu είπε...

Εμένα δεν με κάλυψε ο Μάκης. Εμένα με κούφανε. 65k για τον Νικολάου και τον άφησαν να φύγει; Τι στο διάολο ψάχνουν; Τι budget έχουν τελικά;
Μάκη, αυτό ήταν αποκάλυψη.
Μα τόση αχαριστία πιά;

Ron Barceló είπε...

http://www.theplayer.gr/index.php?ID=aWjs2vUcoDL3ElgZ&Rec_ID=11387

Ο Τσοτσα πάει για κοινοτικός. Αν καταφέρει να γίνει, απευλευρώνεται άλλη μία θέση ξένου.
Ο Αντούνιες είναι πολυ καλός παίκτης. Άλλη κλάση. Καλύτερος κ του Τζαβέλα κ ίσως κ από τους περισσότερους αριστερούς μπακ στην Ελλάδα. Οπότε είναι πολύ δύσκολη ως ανέφικτη τέτοια μεταγραφή, ακόμη κ ως δανεικός. Δυστυχώς.
Το ενθαρρυντικό είναι πάντως πως έστω κ καθυστερημένα κινούμαστε επιτέλους σωστά. Το ερώτημα είναι αν υπάρχει χρόνος, καθώς ο περισσότερος το φετινό καλοκαίρι δαπανήθηκε σε ανούσιες δοκιμές.

Παίκτες υπάρχουν ακόμη, για όλα τα βαλάντια. Διάθεση για ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ενίσχυση κ λεφτά απομένει να δούμε αν υπάρχουν.

Ron Barceló είπε...

Επίσης τρομερός παίκτης είναι κ αυτός ο Αρέβαλο που πάει να πάρει ο γαύρος. 28 χρονών, σκυλίσιες αντοχές στο κέντρο, ασταμάτητο τρέξιμο. Όσοι θα είχαν παρακολουθήσει την Ουρου στο Μουντιάλ, θα τον θυμούνται σίγουρα.
Με 1,5 μύριο στην ομάδα/μανατζερς κ 600 χιλιάρικα στον πάικτη, θα εκλεινε η μεταγραφή. Είναι κ από την Πενιαρόλ που δανείσαμε το Λόλο. Όσο σκέφτομαι πόσο άσκοπα κάψαμε το χαρτί που λέγεται Ρεκόμπα τρελαίνομαι..
Σκεφτείτε τι άκρες θα είχαμε στην αγορά της Ουρουγουάης κ της λατινικής Αμερικής γενικότερα.

br fun_atic είπε...

@Μάκης
αν δεν γράψεις την απάντηση που πήρε Μάριος από τον κ Κιντή μπορώ να τη γράψω κι εγώ.βλέπεις τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα.το θέμα όμως είναι αν ο κ κιντης βρήκε άλλο παίκτη με την αξία ποδοσφαιρική και οικονομική του Νικολάου.τσακ βάλε τα πράγματα στη θέση σου.φτάνουν τα πειράματα και τα λάθη.

zamis είπε...

Αφιερωνω στην Πανιωναρα μας και σε ολους σας φυσικα το καλοκαιρινο remix της timi yuro του δικου μας Νικου Πετρουλακη σε ενα υπεροχο βιντεο του Γιαννη Ζαφειριου

http://www.youtube.com/watch?v=ZKqj6zwvPko&feature=related

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

H απάντηση είναι: "Δεν είσαι στα πλάνα του κυρίου Μπάνγκτσμπο".... Τυχαίο; Δε νομίζω!

Miltos@Chios είπε...

Χθες εφτασε στα χερια μου το τελευταιο τευχος του ``Π.Κ`` και θεωρω οτι ηταν το καλυτερο φυλλο το οποιο κυκλοφορησε.Το κειμενο του οικοδεσποτη για το Γαλατικο χωριο εξαιρετο.

NK99 είπε...

Λοιπόν με αφορμή το θέμα Νικολάου μαθαίνουμε όχι από την ΠΑΕ αλλά από δημοσιογράφο ποιός κάνει κουμάντο στα αγωνιστικά θέματα.
Βεβαια αναρωτιέμαι που τον είδε ο Δανός τον Νικολάου και τον απέρριψε. Ένα παίκτη μάλιστα που αν δεν κάνω λάθος είναι 27-28 χρονών δηλαδή πολύ καλή ηλικία και είχε και γεμάτες χρονιές με αδιαμφισβήτητη προσφορά.
Μπορεί να χρησιμοποιείται τελικά ο Δανός για να διώχνουν τους παίκτες που δεν γουστάρουν.
Ότι από τα δύο και να συμβαίνει δεν ξέρω ποιό είναι το χειρότερο. Να κάνει κουμάντο ένας εργοφυσιολόγος και μάλιστα εξ αποστάσεως ή να παίρνει τεχνικής φύσεως αποφάσεις ο κύριος ποδοσφαιρικό τίποτα.
Έχουμε μπει σε επικίνδυνα μονοπάτια γιατί ακόμα και στην κατά την γνώμη μου ακραία περίπτωση να φτιαχτεί καλή ομάδα...αυτή κινδυνεύει να μην αγαπηθεί ποτέ από τον κόσμο σε ένα θολό τοπίο χωρίς να υπάρχει όραμα.
Καλή επιτυχία στον Νικολάου και σαν Πανιώνιος του ζητάω συγγνώμη για τα δύο τελευταία χρόνια όπως ζητάω συγγνώμη και από πολλους παίκτες που πέρασαν από την ομάδα τα δύο τελευταία χρόνια......

br fun_atic είπε...

Δεν είναι εργοφυσιολογος αλλά γκουρού. Ο σαι μπάμπα του ποδοσφαίρου.τρομάρα μας.

Katrinos είπε...

Γιατί έχω την εντύπωση ότι για τις περισσότερες αποφάσεις του ο Μπανσμπο δεν έχει ιδέα ότι τις πήρε;
Μήπως είναι πολύ βολικό να υπάρχει ένας μπαμπούλας που κατα τρομερή σύμπτωση έχει επαφή μόνο με το Jim και οποιαδήποτε απόφαση δεν θέλει να χρεωθεί κάποιος με παρουσία στο γήπεδο (για προφανείς λόγους) τις χρεώνεται ο Δανος

ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ είπε...

Αγαπητέ Κατρίνε κάνεις πολυ μεγάλο λάθος. Ο Δανός είναι ο αποκλειστικός υπεύθυνος για τις μεταγαρφικές κινήσες της ομάδας. Μάλιστα του είχαν φτιάξει ειδικό σύστημα στο διαδίκτυο για να βλέπει βιντεάκια παικτών όσο καιρό ήταν στη Ν. Αφρική με την Εθνική Δανίας.

Το θέμα είναι ότι ο Τσακίρης έχει πειστεί ότι ο δανός μπορεί να κάνει τα πάντα. Κάτι φυσικά που δεν ισχύει. Γιατί πολύ απλά αν ίσχυε ο Μπάνγκτσμπο θα δουλευε στην Μάντσεστερ, τη Μπαρτσελόνα, τη Ρεάλ, την Μπάγερν και ουχί στον ταπεινό πλην τίμιο Πανιώνιο.

Ron Barceló είπε...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=35570657

Από την ίδια "έγκυρη" πηγή, που είχε τον Βενγκερ ξετρελαμένο με Κούμο κ έτοιμο να τον πάρει στην Άρσεναλ.

Παπαγάλε, κρακεράκι..

br fun_atic είπε...

Quiz ποιος "καταρχάς" παίκτης του Πανιωνίου είναι λόγω σωματικού βάρους,λίπους κλπ ιδανικός για παγκόσμιο και λιγότερο καλός αυτή τη στιγμή και για τους επόμενους μήνες για ομάδα ποδοσφαίρου;
3ετες ο βαζ τε και 5ετες ο λιβεριανος πούπο.δεν ξέρω ποιο είναι πιο εντυποσιακό.το θέμα είναι ποιος από τους δυο μπορεί να αγωνιστεί.

br fun_atic είπε...

Εντυπωσιακό.χαζό iphone

Griniaris είπε...

Quiz είναι αυτό;Ο Μανιάτης...

Α ρε Σάσα τι μας έκανες...

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Φρέσκα νέα!
Γυναίκα αναλαμβάνει καθήκοντα team manager στην ομάδα που κάποτε ήταν γνωστή ως ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ...
Μιλάμε για πολύ προχώ καταστάσεις, έτσι; Μεταμοντέρνα πράματα.
Μετά το Κατσιφαράκι-αντιπρόεδρο ήρθε κι αυτό! Και το χειρότερο είναι πως δέν έχει καμμία σχέση με τα ποδοσφαιρικά πράγματα απ' ό,τι μαθαίνω.
Παιδιά, αποχαιρετήστε τον Πανιώνιο που ξέραμε, όπως αποχαιρετάμε και την Ελλάδα που ξέραμε.
Επίσης, ο Τσακ. απ' ό,τι μαθαίνω, είναι πεπεισμένος πως "παικτικά" είμαστε πλήρεις... Αναρωτιέμαι, τί στο διάολο, μόνο τον Κιντή ακούει τελικά;
Μαθαίνω κι άλλα δυσάρεστα και άκρως απογοητευτικά, τόσο που μού φαίνεται πως θα έχουμε μιά πορεία ανάλογη τού Πανθρακικού τη σαιζόν που πέρασε.
Α ρε ξύλο που θέλουνε μερικοί...(μεταφορικά μιλάω, μήν αρχίσετε να τους δέρνετε).

Costix είπε...

Μου εκανε μεγαλη εντυπωση αλλα και με στεναχωρησε ιδιαιτερα η παραιτηση του Νικου του Κουτρουπη.

Ο Νικος αποτελουσε εναν απο τους πιο αξιολογους συνεργατες του Τσακ, δουλευε αθορυβα και σεμνα και ηταν γεννημα-θρεμμα Πανιωναρα.

Ακουω οτι ο λογος που οδηγηθηκε σε παραιτηση ηταν η πληρης του διαφωνια με τον τροπο που μεχρι τωρα διοικει ο Κιντης.

Πολυ κριμμα να χανονται τετοιοι ανθρωποι απο τον Πανιωνιο !!! Οσο παμε και φτωχαινουμε !!!

Ron Barceló είπε...

5ετές ο Πούπης(!!).
Θυμάται κάποιος πότε ήταν η τελευταία φορά που ο Πανιώνιος έκανε σε ξένο 5-ετές συμβόλαιο?
Πρέπει να τον πιστεύουν ΠΑΡΑ πολύ, ύστερα από μια τέτοια κίνηση, ενώ από όσα δείχνουν προορίζεται για βασικός κ αναντικατάστατος.
Ουσιαστικά, αντικατέστησε το φιλότιμο Νικολάου.
Μόνο που από το φιλικό που τον είδα, περισσότερο για 10άρι, παρά για κόφτης κάνει. Ισως τελικά να είναι ο αντι-Κούμο. Είναι πολύ δύσκολο να συνυπάρξουν στο κέντρο 2 σχεδόν ίδιοι παίκτες.
Τώρα για τον Βας, εκεί τι να πω..ο Θεός να βάλει το χέρι του να μην πάθουν το παραμικρό τα γόνατα του.
Κ οι 2 κινήσεις έχουν ΜΕΓΑΛΟ ρίσκο.
Μακάρι να μας βγουν, μιας κ δείχνουν να την ξέρουν τη μπαλα και μάλιστα καλά..
Ποτέ δε ξέρεις..

Επίσης, διαβάζω πως ψήνεται τράμπα Μονιάκη-Κοιλιάρα από τώρα κ αναφορικά με τον Αντούνιες, προτίθεται να τον αγοράσει από τη Ρόμα (!!).
Συνεπώς, με αυτούς τους 2 κ κανα-δυο ακόμη δοκιμαζόμενους αφρικάνους, κλείνουμε για φέτος κ πάμε καμικάζι να τους ανατινάξουμε όλους.

Ron Barceló είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
claire είπε...

Να και κάποια καλά νέα: http://www.gazzetta.gr/basket/a1/item/96187-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CF%83%CF%80%CE%AF%CF%84%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%8E%CE%BD%CE%B9%CE%BF

lefterix είπε...

ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...
«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»!

Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΟΣ, Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΟΥΡΤΑΣ, Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΓΙΩΤΕΛΗΣ, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΣ, Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ, Ο ΜΑΚΗΣ ΔΙΟΓΟΣ, Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ (ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ...) ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ.

ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΑΣ, Ο BR FUNATIC, O ΛΕΦΤΕΡΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΤΙΝΑΔΕΣ ΤΟΥ, Ο ΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ «ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΟ ΠΛΑΝΗΤΗ» ΚΑΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ «ΠΑΝΘΗΡΩΝ»

ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ& ΜΠΛΕ

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ... ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

ΕΓΚΥΡΗ, ΜΑΧΗΤΙΚΗ, ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 120 ΧΡΟΝΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ!

http://bluerednews.blogspot.com/2010/08/28.html