Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Σχόλια για τον Νίκο και τον Μάκη


Λόγω φόρτου εργασίας και ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσα τις τελευταίες ημέρες να σχολιάσω την Πανιώνια καθημερινότητα. Παρ’ όλο που θεωρητικά το ρεπορτάζ του Πανιωνίου είναι φτωχό, εντούτοις υπάρχει μια πάρα πολύ σημαντική είδηση, που μάλλον πέρασε στα ψιλά. Η παραίτηση του Νίκου Κουτρούπη.

Τον Νίκο τον γνωρίζω ελάχιστα σε προσωπικό επίπεδο. Για την ακρίβεια τον γνώρισα στο τραπέζι της ομάδας τον Δεκέμβριο. Ήταν μια περίοδος όπου τα στελέχη της Π.Α.Ε προσπαθούσαν να καταλάβουν τον ρόλο που παίζουν οι bloggers και ήταν μάλλον επιφυλακτικοί μαζί μας. Κι εμείς βέβαια το ίδιο.

Ως γνήσιοι Πανιώνιοι και οι δυο μας, πριν συμφωνήσουμε, διαφωνήσαμε σχεδόν στα πάντα. Φεύγοντας από το τραπέζι κατάλαβα ένα πράγμα. Ότι ο Νίκος είναι πραγματικός Πανιώνιος και ο λόγος που είχε εμπλακεί στα διοικητικά της ομάδας ήταν ο Κωνσταντίνος Τσακίρης. Αν υπήρχε ένας ένθερμος υποστηρικτής του μεγαλομετόχου στην ομάδα ήταν ο Νίκος. Αυτό δεν εμπόδιζε βέβαια τις δημιουργικές διαφωνίες οι οποίες έφταναν κάποιες φορές στο σημείο της υποβολής παραίτησης εκ μέρους του Νίκου, η οποία δεν γίνονταν δεκτή.

Εδώ αρχίζει και τελειώνει η κοινωνική συναναστροφή μου μαζί του. Για τον Νίκο βέβαια μάθαινα διαρκώς πράγματα από διάφορες πλευρές. Πρώτα απ’ όλα, βασικό στέλεχος των παγκοσμίων ( εκ των στυλοβατών θα έλεγα) είναι ένθερμος υποστηρικτής του και φρόντιζε πάντα να μας μιλά γι αυτόν και το έργο του. Γενικά όμως, όποιον και να ρωτήσεις για τον Νίκο θα σου πει καλά λόγια. Ιδίως αν ρωτήσεις εκείνους που γνωρίζουν καλά τα Πανιώνια πράγματα σε βάθος.

Για τον Νίκο λοιπόν θα κρατήσουμε δύο βασικά πράγματα: Στενός συνεργάτης και υποστηρικτής του Τσακίρη και πολύ πετυχημένος σε κάθε πόστο που ανέλαβε. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στο πετυχημένο πέρασμά του από το γραφείο τύπου, αλλά και από τη συμβολή του στον έλεγχο των συμβολαίων (είναι από τα πρόσωπα που ξεκαθάρισε την κατάσταση με τα περίεργα συμβόλαια των παικτών) αλλά και από την κατάρτιση του φακέλου αδειοδότησης του συλλόγου.

Ένας τέτοιος άνθρωπος, με δυνατότητες και αγάπη για την ομάδα αποτελεί παρελθόν. Ο στενός συνεργάτης εγκατέλειψε τον Τσακίρη; Νομίζω πως όχι. Θεωρώ ότι ένα τέτοιο πρόσωπο ήταν αδύνατο να εργαστεί στον σημερινό Πανιώνιο και ταυτόχρονα ήθελε να δώσει στον μεγαλομέτοχο ένα ισχυρό μήνυμα. Κάνε κάτι.

Για κάποιο περίεργο λόγο το άξιο αυτό στέλεχος, υποβαθμίζονταν μέρα με τη μέρα από τη νέα διοίκηση. Αυτό δεν εμπόδισε τον Νίκο να κάνει εξίσου καλά το έργο που του είχε ανατεθεί (αδιαμαρτύρητα απ' ότι μαθαίνω), άσχετα από το γεγονός ότι δεν είχε απολύτως καμία σχέση με τα όσα είχε προσφέρει και αναλάβει μέχρι και σήμερα. Μέχρι που φτάσαμε στην παραίτηση, η οποία αυτή τη φορά έγινε αποδεκτή.

Το θέμα είναι ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο χάνονται άξια στελέχη και πραγματικοί Πανιώνιοι και μεγαλώνει το διοικητικό πρόβλημα της ομάδας. Παράλληλα απομακρύνονται άνθρωποι της εμπιστοσύνης του μεγαλομετόχου, που είχαν προσφέρει και που θεωρητικά θα μπορούσαν να εκφράσουν αντίθετη προς τη σημερινή εικόνα της ομάδας γνώμη.

Η πορεία των πραγμάτων λέει ότι σε περίπτωση που αποτύχει το μοντέλο του κου Κιντή, ο κος Τσακίρης θα μείνει εντελώς μόνος και θα έχει να αντιμετωπίσει ένα τρομακτικό διοικητικό πρόβλημα. Για την ιστορία, αυτό το είχα πει στους κους Τσακίρη και Κιντή κατά την παρουσίαση του δεύτερου στους bloggers.Θα συμπληρώσω ότι καμία μονοκρατορία δεν υπήρξε επιτυχημένη.

Ένα άλλο θέμα τώρα. Δέχθηκα από τον Μάκη Διόγο μια ενδιαφέρουσα πρόταση, να συνεργαστώ δηλαδή στη νέα Πανιώνια διαδικτυακή εφημερίδα που ετοιμάζει. Αποδέχθηκα την πρόταση και θα στηρίξω το εγχείρημα αυτό. Κατά καιρούς θα στέλνω κείμενά μου ή θα σχολιάζω την καθημερινότητα, χωρίς αυτό να επηρεάζει σε τίποτα το μπλογκ μου. Οι λόγοι που αποδέχθηκα είναι οι εξής: Θεωρώ ότι πλέον οι συντελεστές του Πανιώνιου Κόσμου είναι σοφότεροι και θα παρουσιάσουν μια διαδικτυακή εφημερίδα που πραγματικά θα πιάνει τον σφυγμό του κόσμου. Νομίζω ότι ο Πανιώνιος μπαίνει σε μια δύσκολη περίοδο, στην οποία ο κάθε ένας από εμάς πρέπει να βοηθήσει με τον τρόπο που μπορεί. Για τον λόγο αυτό, καλώ τους φίλους του μπλογκ να βοηθήσουν τη νέα αυτή προσπάθεια με τα σχόλια και τα κείμενά τους, με την ελπίδα ότι θα μπορέσουμε με τον δικό μας τρόπο να συνεισφέρουμε στα θέματα της ομάδας.

63 σχόλια:

br fun_atic είπε...

@Μάκης

καλύτερο και από μεταγραφή ε;

Μπααααα, προτιμούσα μια καλή μεταγραφή :)

αφού δεν έρχεται όμως, καλό και το "Τα βλέπω όλα κόκκινα και μπλέ". Εσύ μάλλον θα βλέπεις τα κόκκινα κι εγώ τα μπλέ :)

Unknown είπε...

Καλή αρχή, έχουμε ανάγκη,και κυρίως οι Πανιώνιοι της περιφέρειας μια δυνατή φωνή.

br fun_atic είπε...

Όλα κρίνονται από το αποτέλεσμα. Για αρχή, μπορώ να πω ότι διακρίνω καλές προθέσεις. Χωρίς αυτό δεν θα συμμετείχα.

Unknown είπε...

Είμαι σίγουρος πως θα τα πάτε περίφημα, όσοι συμμετέχετε είστε όλοι αξιόλογοι και επιπλέον υπάρχουν η εμπειρία του Πανιώνιου Κόσμου και οι καλές προθέσεις. Είμαι επίσης από τους λίγους που πιστεύουν πως φέτος θα τα πάει καλά η ομάδα, παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις πολλών.

claire είπε...

Εύχομαι καλή αρχή στην καινούργια προσπάθεια για ενημέρωση των Πανιωνίων. Η αλήθεια είναι οτι χάρηκα πάρα πολύ κυρίως γιατί συμμετέχουν ακόμα περισσότεροι άνθρωποι στην προσπάθεια αυτή, αλλά και γιατί η ενημέρωση θα είναι καθημερινή. Καλή αρχή λοιπόν και στην εφημερίδα μας και στην ομάδα μας στις 28 Αυγούστου :)

claire είπε...

@panionaras
Δεν είσαι ο μόνος που πιστεύει οτι η ομάδα θα τα πάει καλά. Και άλλοι Πανιώνιοι το λένε αυτό και ειδικά μετά το σημερινό φιλικό είναι ακόμα πιο αισιόδοξοι. Μαζί τους και εγώ (αν και είχα αρχίσει να ανησυχώ πάρα πάρα πολύ)! :) Θα δούμε βέβαια και στα επόμενα φιλικά τι θα γίνει, αλλά θέλω να πιστεύω οτι τουλάχιστον αγωνιστικά θα είμαστε καλά. Να γιορτάσουμε σωστά τα 120 χρόνια μας :)

br fun_atic είπε...

Πρέπει κάποια στιγμή να είμαστε όλοι για την ομάδα.και στα καλά και στα άσχημα.

br fun_atic είπε...

Ποτέ καμία ομάδα δεν φτιάχτηκε από ένα και μόνο πρόσωπο.πιστεύω ότι οι περισσότερες πιθανότητες δεν είναι να τα πάμε καλά γιατί θεωρώ ότι ο Πανιώνιος αυτή τη στιγμή δεν έχει ισχυρά στελέχη.άρα διοικητικό έλλειμα,παρασκηνιακη αποδυνάμωση σε ένα πρωτάθλημα παρασκηνίου,νέος προπονητής και νέα και μάλιστα αινιγματική ομάδα και πιθανόν ξενερωμενος ιδιοκτήτης.μάλλον άσχημα τα πράγματα.συνεπώς δεν έχουμε περιθώρια για ενδοπανιωνιες κόντρες

c@mel είπε...

Πρώτον, καλή επιτυχία στην καινούρια σας προσπάθεια. Θα σας παρακολουθούμε με μανία.
Δεύτερον, Έβαλντ μας άφησες νωρίς...LOL
και
Τρίτον, δύο γκολάκια σήμερα ο Τσέζαρεκ, αλλά μην τον βλέπετε έτσι, είναι άχρηστος.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ-ΑΡΓΟΣ είπε...

Παιδιά ήμουν στο ματς με την κόρη μου. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα ήταν πολύ καλή, στο πρώτο τίποτα. Καλός ήταν ο μαυρούκος δεν ξέρω το όνομα του που δοκιμάζουμε αριστερό μπάκ, πολύ κάλος ο Μανιάτης, ο Τσότσαλιτς , κουμορτζί, Κόυκετς , Μπάλαμπαν καλή, ο Κοντοές με το γνωστό πάθος του για την ομάδα, Γιόχανσον σταθερή αξία από δεξιά, ο Κολοβός για κάνα εικοσάλεπτο που έπαιξε έδειξε κάποια καλά στοιχεία, άφησα τελευταίο τον Μπέλιτς παιδία πολύ καλός έκανες τρείς τέσσερεις φοβερές αποκρούσεις και εξόδους παρακαλώ στον αέρα με απόλυτη επιτυχία, δεν πίστευα στα μάτια μου.
Υ.Γ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αρχηγό της ομάδας Γιάννη Μανιάτη και τον Γιαννάκη τον Κοντοέ για την φανέλα.

cdu είπε...

Το να βλέπεις τους γάβρους να ταπεινώνονται στην Ευρώπη είναι συνήθως μεγάλη ευχαρίστηση. Σήμερα όμως ήταν λίγο περίεργα λόγω Λίνεν. Προφανώς τον συμπαθώ και τον θεωρώ άνθρωπο δικό μας. Στενοχωρήθηκα για όλο το θάψιμο που τρώει από όλους τους απίθανους γραφιάδες. Κρίμα, αλλά, από την άλλη, ας πρόσεχε. Ο γάβρος δεν του πήγαινε, αυτός ήταν για γαλατικά χωριά, όχι για Ρωμαίους.
Ξέρω, ξέρω, κάποιοι δικοί μας τώρα τρίβουν τα χέρια τους γιατί σκέφτονται πως δικαιώθηκαν. Μπορεί...

antunix είπε...

Καλή αρχή στη νέα προσπάθεια...
Είναι μια πολύ καλή ιδέα, και θα δυναμώσει ακόμη περισσότερο το Πανιώνιο internet.

Όσον για τον Λίνεν, όλα τα στραβά του Ολυμπιακού, του τα φορτώσανε, τον ξέσκισαν από το πρώτο ματς, στην κριτική και ήταν θέμα χρόνου, φαινόταν η δουλειά...

cdu είπε...

Άλλο: Τί έγινε, πληρώθηκε; Γιατί έρχεται και η άλλη, στις 18, για τον Μάκο. Εδώ:

http://www.panionios.gr/default.asp?pid=55&la=1&artid=17488&catid=5

Γιατί περιμένει και ο Λεβαδειακός τα χρήματα του Λεονάρντο:

http://www.ethnos.gr/ethnosport/article.asp?catid=17288&subid=2&pubid=34320683

lefterix είπε...

Αγαπητέ ου cdu, ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος...

Απορώ πως η επιτροπή ενέκρινε τη συμμετοχή της κότας στο πνέο πρωτάθλημα...
http://panioniaidea.blogspot.com/2010/08/0-2.html
Μήπως δεν το χειριστήκαμε σωστά;

Griniaris είπε...

Εύχομαι καλή αρχή στην καινούρια προσπάθεια Μάκη.Η συμμετοχή του Br μου εξασφαλίζει προσωπικά τη δυναμική της νέας κίνησης...

ΥΓ.¨οσον αφορά στον Λίνεν,απλά εκπληρώθηκε μια προειλημμένη απόφαση.Αν δεν έφευγε χθες θα έφευγε μετά από 15 μέρες...

ΥΓ2.Καλά αυτός ο Τσέζαρεκ δεν τα κοιτάει τα εργομετρικά του;

Ron Barceló είπε...

Εβαλδιε, έπρεπε να ήξερες σε τί οίκο ανοχής ερχόσουν..
Πλήρωσε τώρα τα 'σπασμένα' του συνοθυλεύματος που σου χρεώσανε και να θυμάσαι μόνο ένα:
Σαν την Πανιωνάρα δε θα ξαναβρεις πουθενά.

Βλέποντας το χθεσινό κωμικοτραγικό θέαμα εκατομμυρίων της ομάδας του λιμανιού, κατέληξα στο συμπέρασμα πως χίλιες φορές με Mad Mike, Μπόσκο κ Πούπη να αλώνει το κέντρο παρά τον ανύπαρκτο Τζιόγκου των 10 εκ. κ τον τεως ποδοσφαιριστή Μαρέσκα των 2 εκ.
Τουλάχιστον, οι λίγες ευρωπαικές μας παρουσίες χαρακτηριζονται από πάθος κ φιλότιμο (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων).
Ο δε άρης παραλίγο να αποκλειστεί από την 'Κανελόνια' Πολωνίας.
Ενώ, η υπερομάδα του Πηλιαδάκη έφαγε μόνο 3 από κάποια Κίεβο Βερόνα σε φιλικό.

Κάτι τέτοια βλέπω κ πιστεύω πως μπορούμε να τους γλεντήσουμε κ έτσι. Με Σαλαλί κ Κοκόρο κ Φανούρη αρχηγό!
Πάμε μωρή ασθένεια!

Ron Barceló είπε...

http://www.exedrasports.gr/football/uefacup/article/?aid=71938&cid=37

Μπράβο ρε Σαμπράκο μάγκα με το μαχητικό σου ρεπορτάζ από τη...γραμμή του πυρός.

br fun_atic είπε...

Ένα έχω να πω μ'αυτα που βλέπω και με τους παίκτες που έχουμε: αλαχ ουάκμπαρ!!!και στην τελική,αν δεν μας κάνουν ως παίκτες τους κρατάμε ως ανθρώπινες βόμβες.άραγε,αν ανατιναχθει παίκτης την ώρα του παιχνιδιού,τιμωρείται η ομάδα;

Costix είπε...

Καλημερες σε ολους.
Επιτελους μερικα καλα νεα.

- Η καινουργια ιντερνετικη εφημεριδα "Τα βλεπω ολα κοκκινα και μπλε", και μαλιστα με την συμμετοχη του φιλαρα μου του brfunatic

- Η καλη μας εμφανιση και νικη χθες με τον αστερα

- Το ρεζιλικι και ο αποκλεισμος του γαυρου απο το Europa League (εχουμε πει επαναλειμενα οτι η οικονομικη ενισχυση των ομαδων του ΠΟΚ μεσω των Ευρωπαικων διοργανωσεων ειναι σε βαρος των οικονομικα ασθενεστερων ομαδων, που ετσι και αλλοιως αδικουνται απο το ΠΟΚ με τους γνωστους τροπους). Ας ηταν μαγκας ο γαυρος, να προκρινοταν. Εμενα δεν με χαλασε παντως καθολου ο αποκλεισμος του. Οσο για τον Λινεν, ειχα ξενερωσει τελειως να τον βλεπω με φορμες του γαυρου, αλλα τωρα στανιαρισα πληρως. Και δεν τον λυπαμαι καθολου. Ηταν αποτελεσμα αναμενομενο. Οποιος μπλεκεται με τα σκατα, τον τρωνε οι κοτες !!!

Costix είπε...

Και μια τραγουδαρα (που θα αρεσει και στους νεαροτερους) για να παει καλα η μερα

http://www.youtube.com/watch?v=lnbfq7UIDn0

br fun_atic είπε...

@costix
Είμαι στην ΑΘΗΝΑ και τρέχω.ΔΕΝ θέλω να μάθω που είσαι.ούτε τι τρως :)

Griniaris είπε...

Ίσα-ίσα μακάρι να πει τι τρώει.Το πολύ πολύ να είναι πάνω από κανένα φουγκουάγιο με σάλτσα οκπάκο και να το ταράζει.Έχει ξεσκίσει και μερικά οκόρο για ορντέβρ.Και φρουτάκι ξέρεις,πουπόνι...

Costix είπε...

Υπαρχει καμμια περιπτωση να κατεβεις ''σα κατω'' ??? Εγω ειμαι εδω που ξερεις μεχρι τις 16 και μετα το επομενο ΠΣΚ 20 με 23. Φυσικα, το τελευταιο ΠΣΚ του Αυγουστου θα ο περασω κοντυτερα στην Αθηνα (Ισθμια η Λουτρακι) για να πεταχτω στο ναο για το πρωτο ματσακι αυθημερον με μαγιο.
Φιλακια

Griniaris είπε...

Τώρα συνειδητοποίησα τι μου θύμιζαν αυτά τα ονόματα...

Costix,φιλούμπες με αγάπη...

http://www.youtube.com/watch?v=LFpfureaCVs

Costix είπε...

Γκρινιαρη, κανε προμηθειες σε υπογλωσια !!!

Costix είπε...

Griniaris, τραγουδαρος, υμνος !!!
Αφου το βαραινουμε, παρε ενα και απο μενα.
http://www.youtube.com/watch?v=nFh3hK6Cy9c

υ.γ. το zamis την εκανε για διακοπες χωρις το computer ??

Griniaris είπε...

zamis...Θα έχει πέσει σε τίποτα περίεργα κοκτέιλ...Τι να περιμένεις από κάποιον που πίνει ποτά που χρειάζεσαι καλαμάκι...

lefterix είπε...

Αγαπητέ Costix, προσεβλήθην τα μάλα...
Δηλαδή τόσονα καιρό που έγραφα στον Π.Κ. δεν υπήρχε υπόσταση, τώρα που θα γράφει ο Μπουρουφίξ όλα είναι καλά;
Απεργώ από τας εφημερίδας (ιντερνετικές ή έντυπες) , έως ότου επανωρθώσεις...

Ήτοι: No more μαντινάδες...

ΧΑ!

Έχωμεν και μίαν υπόστασιν, "ΑΜ'πώς;"

br fun_atic είπε...

@griniaris
όχι μόνο καλαμάκι. Και ομπρελίτσες και σημαιούλες και κομματάκια φρούτων. Μη σου πω μέχρι και μίνι βεγγαλικά.
Α να χαθείτε φλώροι, με συγχύσατε πάλι :)

πάρτε και τον ύμνο να ροκάρετε

http://www.youtube.com/watch?v=rPGPxt9YTBs

Griniaris είπε...

Br,
Αυτά να τα βάζεις με προειδοποιητικά.Όχι τίποτα άλλο,αλλά αν το ανοίξει κανένας Costix απότομα θα του κάτσει κόκκαλο στο λαιμό...

lefterix είπε...

http://panioniosmitilini.blogspot.com/

Νέο Πανιώνιο blog...

Καλή αρχή...

Costix είπε...

@lefterix
εσυ αγορακι μου εισαι γνωστος ανα το πανελληνιο και καταξιωμενος. Εγω απλα χαιρετισα ενα νεουλι που κανει δειλα-δειλα τα πρωτα του βηματα και εσυ αμεσως να πεσεις πανω του να τον φας. Τελικα ειστε ολοι ιδιοι (οι παλιοι καταξιωμενοι δημοσιογραφοι) !!!

@griniaris
Ευτυχως που ποσταρησες προειδοποιηση και γλυτωσα τον εμετο. Ειναι μεγαλο θαυμα πως εγινε αυτο το παληκαρι Πανιωνιος, με τετοια μουσικα ακουσματα !!!

br fun_atic είπε...

Πρόσεξε μη σχίσεις κανένα καλσόν. Πέτσινο εννοείται. Φλωρούμπα.

Costix είπε...

@brfunatic
αγορακι μου, μην μου κουνιεσαι, γιατι θα αρχισω να γραφω πως περναω εδω και κυριως τι τρωω και τι πινω !!!
Γκιραπι, ε γκιραπι !!!

br fun_atic είπε...

έμεινε λέπι στον Πατραϊκό κόλπο;

Αν δες από μακρυά κάτι τύπους με πορτοκαλί μπλουζάκια, αγριεμένους, που τρέχουν προς το μέρος σου, φύγε το γρηγορότερο. Είναι το wwf. Αυτοί δεν παίζουν!!!

Costix είπε...

Φιλαρα μου, ψαρια υπαρχουν οσα θες.
Ψαραδες δεν υπαρχουν να τα βγαλουν.
Εγω ευτυχως εχω κατι γνωριμιες εδω και κει και τα βολευω απο φρεσκο ψαρι.

br fun_atic είπε...

Είμαι σίγουρος ότι το αγαπημένο σου θαύμα είναι αυτό που ο Χριστός πολλαπλασιασε τα ψωμιά και τα ψάρια.από την άλλη είμαι βέβαιος πως αν ήσουν εκεί θα ήσουν ο μοναδικός ιουδαιος που θα ρώταγε τους Αποστόλους αν τα ψάρια είναι ντουφεκάτα ή ιχθυοτροφείου

cdu είπε...

Άσχετο - εδώ γιατί αλλού δεν μου επιτρέπεται:
Ρε κοκκινομπλέ Γαλάτες, έχω βαρεθεί αυτά τα «και εγώ θα κρατήσω την αναπνοή μου μέχρι να σκάσω». Ο καθένας μας έγινε Πανιώνιος για κάποιο λόγο αλλά, πάνω κάτω, μείναμε Πανιώνιοι για την μοναδικότητα, το ήθος (το δικό μας, όχι των διοικήσεων), την αηδία με την καφρίλα του γαβροβαζελισμου («καλή» ώρα η σημερινή ανάρτηση) που τη βλέπουμε στη ζωή μας και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο και αυτή τη ρουφιάνα τη διαφορετικότητα. Για αυτό και 40αρηδες και 50αρηδες επιστήμονες, επιχειρηματίας, επαγγελματίες κουβαλάμε το πάθος και τα παίρνουμε στο κρανίο και αγχονώμαστε για την ομάδα. Ε, αυτή η διαφορτικότητα και αυτό το πάθος εκφράζεται διαφορετικά από τον καθένα και μας οδηγεί σε συγκρούσεις. Όπως έγραψε και ο griniaris, μπορούνε να τσακωθούμε για το πως είναι δεμένα τα κορδόνια κάποιου. Ξεπερνάει όμως και τα όρια της Πανιώνιας τρέλλας, στο όνομα ενός καυγά, να σωπαίνουν φωνές όπως του εμπαθέστατου πέρυσι και του Βασίλη τώρα.
Βασίλη, άνοιξε το blog !!!
Αυτό το κειμενάκι θα δημοσιευτεί και σε άλλα blogs.

br fun_atic είπε...

Cdu
Αυτό κολλάει απόλυτα με το άρθρο που έγραψα στο τελευταίο φίλο του πκ.
ποτέ επιτέλους θα αφήσουμε τα χαζα και θα ασχοληθούμε σοβαρά με την ομάδα;όχι αυτό δεν είναι γαλατικο χωριό.είναι μια
μαλακία.όλοι είμαστε χάι και μαζί στις επιτυχίες.στα δύσκολα όμως;δεν χρειάζεται να είμαστε όλοι φίλοι.από την άλλη είναι απαράδεκτο να αμφισβητεί ο ένας την αγάπη του άλλου για την ομάδα.

Costix είπε...

Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου, τεκνα μου.

br fun_atic είπε...

Αν το καθε στάδιο προετοιμασίας κρατάει 2 ημέρες,τότε έχουμε 10 1/2 μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος.γι αυτό δεν ανησυχεί κανένας.είμαστε ακόμη στην αρχή.

br fun_atic είπε...

Μάκη και βασίλη,μήπως παρατράβηξε το αστείο;

antunix είπε...

Κάθε όριο γραφικότητας έχει ξεπεραστεί σε αυτή την ΑΕΚ...
30 μαντράχαλοι την πέφτουν σε ένα 62χρονο... Σιγά ρε άνδρες!

br fun_atic είπε...

Αυτά είδε ο προσωπικός μας αεκτζης και την έκανε με ελαφρά.φαντάζεσαι να είχε εφαρμόσει στο ΑΕΚ το σχέδιο με τους αφρικανούς;μουχαχα
Μην κοιτάς...εμείς τελικά είμαστε χιουμοριστες :)
Φαντασου να τους είχε κάνει και το υπόλοιπο πακέτο.να κλείσει την έγκυρη ΑΕΚ empire, να αλλάξει όλο το προσωπικό,να δανείσει άνευ ανταλλάγματος τους Σκόκο και Μπλάνκο και να αναθέσει την επιλογή παικτών στον Δανό.χαχαχαχα

Costix είπε...

Μια μεγαλη παραλειψη, χρονια πολλα στον ΔΙΚΟΝ μας Σωτηρη (pgss4ever), εστω και καθυστερημενα, για την γιορτη του προχθες.

Σωτηρακη μου, οπου και αν βρισκεσαι, πολυχρονος.

Και γρηγορα να τα ξαναπουμε απο κοντα.

br fun_atic είπε...

Το ξέρεις τζουτζούκο μου ότι σαν σήμερα γνωριστήκαμε;πολύ σπουδαία γνωριμία.πραγματικά.ήθελα να το κάνω θέμα,αλλά είναι δύσκολο να το γράψω από το κινητό.αν δε ήσουν ΕΣΥ δεν θα είχε προχωρήσει η γνωριμία με τους υπόλοιπους.ούτε παγκόσμια ούτε τίποτα.

Griniaris είπε...

Επέτειο χωριστά;Ημερομηνία ορίσατε;Άντε κι εγώ κουμπάρος...

Costix είπε...

Να τα κατοστησουμε !!!
Παντως ΕΣΥ ξεκινησες το μπλογκ, αρα ολοι οι υπολοιποι ακολουθουμε.
Τιμη μου που ειμαι μελος αυτης της καταπληκτικης παρεας. Φιλακια σε ολους και καλη σεζον & παγκοσμια.

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Γειά σου ρε Κωστή!
Συγγνώμη, κι εγώ τον ξέχασα τον Σωτήρη που γιόρταζε, και είναι και gentleman!
Σωτήρη, χρόνια σου πολλά, με υγεία!

lefterix είπε...

Σωπάτε ρε παληκάρια...
Το αεκ πλήρωσε τα 500.000

http://bluerednews.blogspot.com/2010/08/blog-post_5589.html

Σε λίγες μέρες ξέρουνε ότι έχουν και τη δόση του Μακάκα;

Ron Barceló είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ron Barceló είπε...

Η εποχή Λιανού ξεκίνησε - επιτέλους - στο μπασκετικό τμήμα. Οι πρώτες μεταγραφές για την ομάδα μπάσκετ είναι οι 3 καλύτεροι Έλληνες παίκτες του Ηλυσιακού : Ιωάννου, Αθανασούλας, Παπανικολάου. Ακολουθεί ο Λαμπρόπουλος του Ηρακλή ενώ ενδιαφέρον υπάρχει κ για το Βεργίνη του παο.
Για όσους ασχολούνται με το μπάσκετ, πρόκειται για πολύ καλές κ ουσιώδεις κινήσεις μιας κ πρόκειται για νεαρούς Έλληνες παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν πολύ. Παράλληλα, παρελθόν αποτελούν οι Παπανικολάου (Περιστέρι) κ Ζορόσκι (Τέραμο) καθώς κ οι 3 ξένοι που δεν βοήθησαν σχεδόν καθόλου πέρσι.
Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι, γιατί είναι μεγάλη ευκαιρία με 4-5 καλές κινήσεις ακόμη να χτυπήσουμε τετράδα του χρόνου.

Ron Barceló είπε...

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10535&subid=2&pubid=37672697

Κάτω στον Μπειραιά, στο Φουγκάαααγιο

br fun_atic είπε...

Ορίστε που βρίζατε χωρίς λόγο.κοινοτικός ο τσοτσα,μέσα ο φουκουάγιο.θα φύγει ο ομο,μέσα άλλος ένας.αχ...να μη μας εμπλέκε αυτός ο κούμο...μα να μη μπορεί να βρεθεί ομάδα να αναγνωρίσει το ταλέντο του...πάνω από το 1,5

c@mel είπε...

Διαβάζοντας αυτή την είδηση για την μεταγραφή του Φουγκάιο και το φιλικό με την Μάλαγα ξεχώρισα και τα εξής.
1)Μετά το φιλικό η διοίκηση του Πανιωνίου (Τσακίρης, Κιντής, Λούρης, Μπάνγκσμπο) θα δειπνήσει με το Δ.Σ. της Μάλαγα. Να τελικά που είναι κοντά στην ομάδα ο άνθρωπος. Εδώ δεν έρχεται αλλά είπαν να μοιράσουν την απόσταση και να βρεθούν στην Γερμανία.
2)Σίγουρος για την επιλογή του να έρθει στον Πανιώνιο και για το ότι η ομάδα της Νέας Σμύρνης μπορεί να βγει στην Ευρώπη τη νέα περίοδο εμφανίστηκε ο Φρανκ Κεντρέ στη συνέντευξη που έδωσε χθες επί γερμανικού εδάφους. (?????????)

c@mel είπε...

Πήρε και τον Μπρέσκα ο Μπέος.
Πόσο τον γούσταρα αυτό τον τύπο...

http://www.sport-fm.gr/article/286737

br fun_atic είπε...

Ποιον;Τον Μπέο;περί ορέξεως βέβαια :)εδώ θα μου πεις είδα στο γήπεδο συνπανιωνιο με εμφάνιση του χούτου :)

IWN1998 είπε...

Μήπως κάποια στιγμή θα πρέπει να συγχωρεθεί ο Λαμπρούκος; Καλό είναι να μάθουμε να ξεχωρίζουμε τα ΑΙΤΙΑ από τις ΑΦΟΡΜΕΣ και μάλλον η "Πόρσε" ανήκει στην κατηγορία των δεύτερων.

Εδώ έχουμε συγχωρέσει τόσους και τόσους...Στο κάτω-κάτω τον ξέραμε τον χαρακτήρα του και θα έπρεπε ΕΜΕΙΣ να τον χειριστούμε αναλόγως και αποτύχαμε (εννοώ οι υπεύθυνοι της ομάδας). Και μας έδωσε μαζί με τον Τζιμπούρ και εκείνες τις στιγμές της νίκης μέσα στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ.

Ξέρω ότι θα μου την πέσετε για την παραπάνω άποψη αλλά στο κάτψ-κάτω αυτός ήρθε με τον ΠΑΟΚ με σκυμμένο το κεφάλι στη Νέα Σμύρνη ενώ κάτι άλλοι πιο δικοί μας μέχρι και χειρονομίες μας έκαναν.

@Argy. Στόχος στο μπάσκετ δεν πρέπει να είναι επ' ουδενί άμεσα η τετράδα. Στόχος απλά να κτιστεί μια αξιοπρεπής ομάδα με παίκτες ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ στον Πανιώνιο και όχι μισθοφόρους, νέους με προοπτικές. Στόχος ακόμα είναι να βγουν μια-δυο χρονιές χωρίς χρέη.

c@mel είπε...

Όχι τον Μπέο. Φτου Παναγία μου!!LoL
Για τον Μπρέσκα μιλάω.

br fun_atic είπε...

Πραγματική λειψυδρία ειδήσεων για την ομάδα. Ας ασχοληθούμε λοιπόν με τα ψιλά.

Διάβασα σήμερα ότι η ομάδα κατέλυσε σε ένα Γερμανικό χωριό. Στο απέναντι ξενοδοχείο, κατέλυσε η ομάδα της Μάλαγα.

Όλοι έμειναν ενθουσιασμένοι από την επιλογή του ξενοδοχείου, το οποίο διαθέτει όλες τις ανέσεις που μπορεί να χρειάζεται ένας αθλητής. Μάλιστα έδιναν τα συγχαρητήριά τους στον νέο αντιπρόεδρο, διότι εκείνος έκανε την επιλογή.

Ήμαρτον ρε παιδιά με την αβάντα. Ούτε ο ίδιος δεν θα την ήθελε σε τέτοιο βαθμό.

Αν μιλάμε για ένα Γερμανικό χωριό, πόσα ξενοδοχεία μπορεί να διαθέτει πέρα από το "δικό" μας και το απέναντι; Πόσο μπορεί να έψαξε για να κάνει την επιλογή του, δεδομένου μάλιστα ότι στο ίδιο μέρος θα διεξαχθεί και το φιλικό;

br fun_atic είπε...

στο ημίχρονο χάνουμε από τη Μάλαγα με 1-0. Το γκολ το πέτυχε ο Ελισέου στο 20' με κοντινό πλασέ. Χάσαμε και δύο ευκαιρίες με τους Γουνδουλάκη και Πούπο.

br fun_atic είπε...

Περίπου 500 οπαδοί βρέθηκαν στο γήπεδο Μπάντ Κρόιτσχεν και παρακολούθησαν την αναμέτρηση. Στην πλειοψηφία τους ήταν Ελληνες ομογενείς, ενώ πολλά ήταν τα μικρά παιδιά που ήρθαν να δουν το παιχνίδι. Ο φροντιστής του Πανιωνίου, Χάρης Ζιώγκας, έπειτα από εντολή του αντιπροέδρου Παντελή Κατσιφαράκη, μοίρασε στα μικρά Ελληνόπουλα αρκετές φανέλες και σημαίες και δεν χάλασε χατίρι σε κανένα.

αυτό θα πει εντολή άνωθεν!!!

c@mel είπε...

Ωραία κίνηση ο «Πάρος».