Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Η ΠΡΟΣΕΥΧΟΥΛΑ


Χριστούλη μου, σε ευχαριστώ πολύ για όλα όσα έκανες και σήμερα για ‘μένα και την οικογένειά μου. Σε παρακαλώ να μας δίνεις υγεία, αγάπη και ό,τι μας λείπει. Πάνω απ’ όλα όμως να έχεις καλά την αγαπημένη μας ομάδα. Την Πανιωνάρα.

Σε παρακαλώ Αγία μου Παρασκευή να μας αξιώνεις να τα βλέπουμε όλα κόκκινα και μπλε. Προστάτευε τα ματάκια μας, γιατί απ’ ότι μαθαίνω, τη νέα χρονιά θα χρειαστούμε κολλύρια και να αντιμετωπίσουμε τον υπέρλαμπρο θέαμα.

Άγιε Χριστόφορε, βοήθησε τον Πρόεδρό μας, τον Γιώργο τον Κιντή στα ταξίδια του. Έχει οργώσει τον κόσμο, με κάθε μέσο, για το καλό της ομάδας μας. Για να μας αξιώσει να δούμε κάποτε την ομαδούλα μας, μεγάλη και λαμπρή σαν την Α.Ε.Κ. Να πάψουμε να είμαστε μια μίζερη ομάδα γειτονιάς και να μπούμε στον δρόμο των επιτυχιών και των τίτλων.

Άγιε Φανούριε μου, φανέρωσε στον Πρόεδρό μας καλούς και κυρίως φθηνούς παίκτες. Φανέρωσέ του παίκτες που θα παίζουν για τη φανέλα και όχι για τα λεφτά. Βοήθησέ τον Άγιέ μου να βρει ταλέντα στις ζούγκλες της Αφρικής και στις στέπες της Ασίας. Βοήθησέ τον να μπορέσει να κρύψει τα ταλέντα αυτά σε δύσβατα μέρη για να μην πέσουν στα χέρια των σκάουτερ των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Άγιε Στυλιανέ μου, βοήθησε τα παιδιά των Ακαδημιών μας στις προπονήσεις τους και αξίωσέ τα να φτάσουν έως στην πρώτη ομάδα, το συντομότερο δυνατό. Ακόμη και άμεσα.

Άγιοι Ανάργυροι και θαυματουργοί, βοηθήστε όλους μας τους παίκτες. Ιδίως όμως τους τραυματίες μας. Κάντε τους καλά. Γιατρέψτε τους κουτσούς και τους στραβούς και βοηθήστε τους να ενταχθούν το συντομότερο δυνατό στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις.

Άγιε Ακύλα και Πρίσκιλλα βοηθήστε την Πανιώνια οικογένεια, Άγιε Κυπριανέ, βοήθησε όλο το Πανιώνιο χωριό και δώστε να διατηρηθεί η Πανιώνια διαφορετικότητα μας. Τέλος, Παναγία μου, βοήθησε όλους μας, ιδίως όμως όλους τους φίλους και της φίλες που γιορτάζουν αύριο μαζί σου.

Δι' ευχών των Αγίων Πατέρων ημών, Κύριε Ιησού Χριστέ ο Θεός ημών, ελέησον ημάς. Αμήν.

42 σχόλια:

br fun_atic είπε...

το δελτίο τύπου της π.α.ε:
"Ομάδα του Πανιωνίου στην οποία συμμετείχαν και αρκετοί υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την ομάδα του ΠΑΟ Ρουφ, σε φιλικό αγώνα που έγινε στο Προπονητικό κέντρο του Πανιωνίου «Απήλιον».
Ο Μίκαελ Στόρε παρέταξε την ομάδα με σύστημα 4-4-2. Αριστερά στην άμυνα ο Κούρντι, δεξιά ο Κοντοχρήστος, ενώ οι Κοντοές, Όμο στο κέντρο της αμυντικής γραμμής. Οι Αναστασόπουλος, Σάμαρης, Οκόρο και Κολοβός, αποτελούσαν την μεσαία γραμμή των κυανερύθρων, με επιθετικούς τους Πούπο και Σαλαλί.
Το σκορ άνοιξε στο 28’ όταν ο Κούρντι μπήκε από αριστερά, σέντραρε μέσα στην περιοχή και ο επερχόμενος Σαλαλί με κεφαλιά έγραψε το 1-0.
Το ημίχρονο έληξε με σκορ 1-1, αφού η ομάδα του Ρουφ ισοφάρισε στο 38’ με τον Καπουράνη, ενώ το φάουλ του Σάμαρη λίγο πριν την λήξη του α’ μέρους, βρήκε στο τείχος και εν συνεχεία στο οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενουμένων.
Στο Β’ ημίχρονο ο Πανιώνιος έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία όταν στο 52’ μετά από σέντρα του Κολοβού, ο Σαλαλί αστόχησε εξ επαφής να σκοράρει.
Στο επόμενο λεπτό ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, με διπλή επέμβαση, σε σουτ των Πούπο και Σαλαλί κράτησε ανέπαφη την εστία του.
Στο τελευταίο 20λεπτό ο Μίκαελ Στόρε πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές στο σχήμα".

ΑκραιφνήςΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είπε...

Για να μήν ξεφύγω από το θρησκευτικό κλίμα που μάς έβαλες φίλε οικοδεσπότα, θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλά στον φίλο μας τον "griniaris" και στον "panos" και σε όλους/ες που γιορτάζουν
σήμερα!

br fun_atic είπε...

μα γι αυτους το έγραψα :)
χρονια πολλά παιδιά!!!
Τι θα γίνει με εκείνο τον καφέ;;;

amanAM είπε...

I am back!!!
1-1 με τον ΠΑΟ Ρούφ, δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα... Όταν δέσει η ομάδα, μπορεί και να τον νικήσουμε, αρκεί να μην δέσει πιο πολύ ο ΠΑΟ Ρούφ...

amanAM είπε...

Χρόνια πολλά σε όλους του Παναγιώτηδες, τους Μάριους, κλπ.

Χρόνια πολλά και σε όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ονόματος!

Χρονια πολλά επίσης, κατά πως φαίνεται, θα χρειαστεί να περιμένουμε για να δούμε ομάδα επιπέδου α εθνικής. Βήτα Εθνική σου ερχόμαστε!!!

τρελοπανιωνιος είπε...

Χρόνια πολλά σε όλους του Παναγιώτηδες, τους Μάριους,τις Μαριες κλπ. Με εβαλες στην ιδεα ακομα και για ταμα ωστε να παει καλα η ομαδα με την προσευχη σου :-)

br fun_atic είπε...

Μου φαίνεται ότι τα κεράκια στον Άγιο Ανδρέα θα πανε σύννεφο :)

Griniaris είπε...

Ευχαριστούμε για τα χρόνια πολλά.Εύχομαι κι εγώ σε όλους όσοι γιορτάζουν ή έχουν κάποιο δικό τους,προπάντων υγεία.

ΥΓ1.Όταν λέμε ομάδα του Πανιωνίου,τι ακριβώς εννοούμε;Ξέρουμε δηλαδή τους βασικούς;

ΥΓ2.Ο ένας με τα υπογλώσσια,ο άλλος με τα κολλύρια,βλέπω να φαληρίζω το χειμώνα...

br fun_atic είπε...

Χρυσές δουλειές θα κανεις

br fun_atic είπε...

Δεν υπάρχουν βασικοί.και Ο τελευταίος Αφρικανός θα πασχίζει στην προπόνηση για να πάρει φανέλα βασικού.τέρμα στα παιδιά και στα αποπαίδια.

Katrinos είπε...

Χρόνια Πολλά σε όλους.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχετε πάρει στραβά τη Β' Εθνική. Ρίξτε μια ματιά στο χάρτη και θα καταλάβετε ότι η β' έχει πιό πολλές πόλεις της επαρχίας , άρα μεγαλύτερες ευκαιρίες για εκδρομές και βεβαίως βεβαίως άπειρες ευκαιρίες για ξεκοίλιασμα σε άπειρες ταβέρνες.

By the way , το τελευταίο τεστ του Ολυμπιακού Βόλου είναι με τους Γαύρους. Εμείς νομίζω παίζουμε με ομάδα της β' εθνικής.
Υπάρχει μια συνέπεια μεταξύ τεστ και στόχων των ομάδων.

Costix είπε...

Καλημερες και χρονια πολλα σε ολους.
Ειδικα πολυχρονοι Griniaris, Panos και οσοι αλλοι φιλοι γιορταζουν σημερα.

Και καλα κρασι, καλα τσιπουρα, καλα υπογλωσια, καλα κολυρια κλπ.

IWN1998 είπε...

Φίλε Griniari χρόνια πολλά με υγεία και το καλύτερο για σένα και τους δικούς σου.

General Tanz είπε...

Χρονια πολλα σε ολους τους φιλους που εορταζουν σημερα. Πολυχρονοι και απο μενα Γκρινιαρης και Πανος Τ.
Αρτι αφιχθεις απο Δονουσα,μαλλον θα εχουμε να πουμε πολλα για τον φετεινο Πανιωνιο.
Θα παω σιγουρα σε καποιες απο τις απογευματινες προπονησεις της ερχομενης εβδομαδος στο Κορωπι, και θα δωσω και την μικρη μου "αναταποκριση"
Καλως σας βρηκα!!!!

Griniaris είπε...

Ευχαριστώ Ίωνα κι εσένα Στρατηγέ.Εύχομαι και σε σας υγεία...

c@mel είπε...

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους κι από εμένα.
Τελικά τον πήραμε τον Μαραντόνα της Αλβανίας. Αν κρίνω από τα βιντεάκια που έχει στο sport-fm θα πω το εξής:
Κομματάκι σουρουκλεμέ τον κόβω μπρε.


http://www.sport-fm.gr/article/287444

IWN1998 είπε...

Σουρουκλεμές αν δεν κάνω λάθος είναι ο αλάνης, ο ρεμπέτης...

c@mel είπε...

Σουρουκλεμές είναι αυτός που περιφέρεται άσκοπα.

IWN1998 είπε...

Νομίζω είναι χαρακτηριστικός τύπος ποδοσφαιριστή με τεχνικές ικανότητες που δεν καρποφορούν λόγω έλλειψης ομαδικότητας.

zouri1 είπε...

χρονια πολλα στον γκρινιαρη και στον Παν0 και απο μενα.

br fun_atic είπε...

από το slang.gr: "Σουρουκλεμές και αντίστοιχα σουρτούκης (και σουρτούκα ή σουρτούκω) σημαίνουν τον αλάνη, τον ρεμπέτη και είναι λέξεις τουρκικές που έχουν μείνει στο ελληνικό λεξιλόγιο θυμίζοντας σε μερικούς από μας τις ρίζες μας από την Μ. Ασία και σε όλους μας 400 χρόνια σκλαβιάς αφήνοντάς μας πολλά κατάλοιπα, όχι μόνο γλωσσικά".

@camel
εσύ μπορείς να λες ότι περιφέρεται άσκοπα και κάποιος άλλος (ξέρουμε ποιός) να σου πει ότι το βίντεο δείχνει την κίνηση του παίκτη στον κενό χώρο.

Λέμε τώρα.Γιατί στο πρώτο βίντεο που προσπάθησα να δω (δυστυχώς έχω ακόμη αργή σύνδεση) δεν κατάλαβα τι ακριβώς είδαμε. Μερικές τρίπλες και κάποιες πάσες χωρίς ιδιαίτερη αξία.
Με ένα καλό τηλεσκηνοθέτη (που να είναι ο Πάνος Τοπούζης; Χρόνια πολλά Πάνο) θα μπορούσαμε να κάνουμε τον Μανόλο να φαίνεται ότι κάνει παπάδες :)

br fun_atic είπε...

@general tanz
οταν ειναι να πας απήλιον, πες μου μήπως και πάμε παρέα.
ακόμη κι αν δεν βγαλουμε συμπέρασμα για την ομάδα, τουλάχιστον θα δροσιστούμε

br fun_atic είπε...

ουπς...θάνος και όχι πάνος τοπούζης

General Tanz είπε...

@br
Οκ φιλε, θα σε παρω τηλ

c@mel είπε...

Το σουρουκλεμές βγαίνει από το τουρκικό surukle που σημαίνει σέρνω, σέρνομαι. Έτσι το ξέρω εγώ τουλάχιστον γιατί είμαι κι από την Πόλη. LoL
Όπως και να 'χει όμως εγώ εννοούσα ότι περιφέρεται άσκοπα με κάποιες περίτεχνες κινήσεις. Σίγουρα τα βίντεο μπορούν να δείχνουν παπάδες. Θα δείξει ότι και να είναι, θα το δούμε στο γήπεδο.

br fun_atic είπε...

Istambuldan geliyor musun?

c@mel είπε...

Evet, Beyoglu!!

br fun_atic είπε...

Istanbul cok guzel dir.Ben izmirli ve kayserliyim.

br fun_atic είπε...

φέρνουμε αμερικάνο μουντιαλικό; http://www.sport-fm.gr/article/287513

c@mel είπε...

Ben hic oraya gitmedim.

Thanos Topouzis είπε...

Kalhmera kai apo mena,

Edw eimai br! Epestrepsa kai egw apo tis diakopes sto vroxero Londino kai sas diavazw anenlipws. To periergo einai oti epeses mesa giati xtes egw eixa genethlia. Na sxoliasw kai egw kati pou diavasa sto blog tou Iwna apo ton NK99... ontws dystyxws leipei fetos poly to ellhniko stoixeio. Oi metagrafes pou kaname kai kanoume ( ektos tou panagopoulou pou etsi kai alliws den proorizetai gia vasikos) einai ksenoi paiktes apo diafora merh ths evrwphs kai ths afrikhs (kai twra akougetai kai gia enan amerikano). Einai krima mia toso istorikh omada na einai gemath apo paiktes pou o kathenas dialekse na erthei sthn omada gia diaforetikous logous (epistrofh sta podosfairika drwmena meta apo makry traumatismo, eukairia ths eurwphs, ena piato fai klp klp). Den exw tipota me tous ksenous podosfairistes alla pws na to kanoume, xairomaste perissotero me tous ellhnes kai akoma perissotero otan tous vlepoume na paizoun kai me thn ethnikh opws perysi me ton tzavela kai fetos me to maniati.

br fun_atic είπε...

oraya gitmek istemiyor mousun?

@thanos

αν κρατήσεις αυτά που μας είχε πει ο Κιντής και βασικά ότι θα τον βρίζουμε μέχρι τον Δεκέμβριο και τα συνδυάσεις με τις κινήσεις μέχρι σήμερα, μπορείς να καταλήξεις σε ένα συμπέρασμα, υπό την προυπόθεση ότι οι κινήσεις αυτές γίνονται μελετημένα και όχι στην τούρλα του Σαββάτου.
Φαίνεται ότι η ομάδα θα στηριχθεί στον περσινό κορμό και θα προσπαθήσει να αναδείξει κάποιον από τα φθηνά ταλέντα (???).
Περιμένω, προς το τέλος των μεταγραφών να κάνει κάποια καλή κίνηση απ' όσους έμειναν στο ράφι.

Εδώ όμως έχουμε ένα μεγάλο πρόβλημα. Το πρόγραμμά μας μέχρι τον Δεκέμβριο είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δεν αποκλείεται, μέχρι τότε να έχουμε μείνει εκτός στόχων, οπότε απλά θα έχουμε πετάξει, έστω και λίγα χρήματα, από το παράθυρο.

Αυτό που είναι εντυπωσιακό, είναι ότι μέχρι και σήμερα δεν έχουμε δει την ¨βασική" ομάδα.

Thanos Topouzis είπε...

Br den diafwnw oti o Kinths einai pistos sto sxedio tou oute mporw na provlepsw an tha petyxei h oxi. Apla lew oti to sxedio tou efoson perilamvanei afellinismo se toso megalo vathmo apla den m'aresei. Auto einai olo. Makari na petyxei kai tote na mporoume na xtypame kalous ellhnes paixtes.

Costix είπε...

I am back too !!!
Σημερα βεβαια θα την βγαλω σπιτι για λογους προσαρμογης και απο αυριο παλι γραφειο.

Για να λεμε την αληθεια και επειδη το αποτελεσμα μετραει τελικα, αν του βγει του Κιντη και η ομαδα ρολαρει και παιξει καλη μπαλιτσα σε συνδυασμο με μερικα καλα αποτελεσματα και αξιοπρεπη θεση, τοτε θα ξεχασουμε ολες τις αγωνιες, αντιρησεις και κριτικες. Μακαρι να βαλει ο Θεος το χερι του και να του βγει του παιδιου, γιατι δεν αντεχουμε αλλες γκρινιες.

br fun_atic είπε...

Δεν διαφωνούμε.Βέβαια, για να είμαστε ειλικρινείς, ως Πανιωνιος, έχουμε πολλά χρόνια να αναδείξουμε ελληνα παικτη από τις ακαδημίες. την παρτίδα εσωζε το καλό ελληνικό σκάουτιγκ.
Την τελευταία πενταετία αναδείξαμε κάποιους καλούς ξένους.
Αυτό που δεν εχει καταλάβει ο κος κιντης ή κάνει ότι δεν καταλαβαίνει, είναι ότι στον πανιώνιο είτε κατακτούμε στόχους και τίτλους είτε πέφτουμε κατηγορία, θέλουμε να το κάνουμε με ενα μη αφελληνισμένο ρόστερ.

br fun_atic είπε...

μήπως θέλεις να κάνεις προσαρμογή στο Κορωπι; ειπε ο br με νόημα...

Costix είπε...

μπα, δεν με παιρνει, εχω πολλη δουλεια στο γραφειο και συν της αλλης θα φυγω και το επομενο ΠΣΚ.

br fun_atic είπε...

Για σήμερα μιλάω.προπονησουλα,φιλαράκια,δροσουλα,προπονητικουλι

Costix είπε...

μπα, ειμαι σπιτι αρακτος και το παιζω καλο παιδι. ασε να φυλαω μερικες αδειες μετα διανυκτερευσεως για τον χειμωνα !!!

br fun_atic είπε...

μετά διανυκτερεύσεως ακούω!!!

c@mel είπε...

Ben Istanbula devamli gidiyorum.

c@mel είπε...

Bizim dedelerde Kayserili Develi Koyunden