Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

No

ΟΝΟΜΑ

1 Τόμας ΜΠΕΛΙΤΣ 2 Γιάννης ΜΑΝΙΑΤΗΣ 3 Πάτρικ ΦΟΥΝΓΚΟΥΑΓΙΟ 4 Μάρκους ΓΙΟΝΣΟΝ 5 Μάρτιν ΛΑΤΚΑ 6 Σουλεϊμάν ΟΜΟ 8 Σίτο ΡΙΕΡΑ 10 Μπόσκο ΜΠΑΛΑΜΠΑΝ 12 Σεντρίκ ΒΑΡΟ 14 Νταβόρ ΚΟΥΚΕΤΣ 16 Δημήτρης ΚΟΛΟΒΟΣ 18 Μπεντί ΜΠΟΥΒΑΛ 19 Γιαχμίρ Χίκα 20 Φανούρης ΓΟΥΝΔΟΥΛΑΚΗΣ 21 Μπενάρντ ΚΟΥΜΟΡΤΖΙ 22 Ανδρέας ΣΑΜΑΡΗΣ 23 Δημήτρης ΣΙΟΒΑΣ 24 Δημήτρης ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ 25 Γιάννης ΚΟΝΤΟΕΣ 26 'Εντιν ΤΣΟΤΣΑΛΙΤΣ 27 Αμίρης ΚΟΥΡΝΤΙ 28 Μωχάμεντ ΣΑΛΑΛΙ 29 Χρήστος ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ 30 Δημήτρης ΚΟΙΛΙΑΡΑΣ 39 Ρικάρντο ΒΑΖ ΤΕ 40 Ισαάκ ΠΟΥΠΟ 77 Γιούργκεν ΜΑΧΟ 87 Λεωνίδας ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Σχόλιο: Ανακοινώθηκε πριν από λίγο το νέο ρόστερ της ομάδας.Το ρόστερ μας απαρτίζεται από 28 ποδοσφαιριστές. Σίγουρα περιορισμένο σε σχέση με άλλες χρονιές, σε καμία περίπτωση όμως μικρό.Από τους 28, μόλις 10 είναι οι Έλληνες και απ' ότι φαίνεται οι βασικοί από αυτούς θα είναι ακόμη λιγότεροι.Στο ρόστερ συμπεριλαμβάνονται παίκτες όπως ο Μπουβάλ, ο Κοιλιάρας, ο Μπέλιτς και ο Όμο, οι οποίοι σύμφωνα με ανακοινώσεις της Π.Α.Ε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, δεν υπολογίζονταν.Αυτό που εντυπωσιάζει είναι ο περιορισμός της δύναμης των Αφρικανών. Κάποιες από τις θέσεις τους καλύφθηκαν από τους Αλβανούς.Με λίγα λόγια και μετά την διαφαινόμενη καθυστέρηση εξομοίωσής των Αφρικανών με τους κοινοτικούς, αποδεικνύεται η άσκοπη δοκιμή τους καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.Και αν κάποιος θέλει να πάει το πράγμα και λίγο πιό μακρυά θα δει ότι οι παίκτες που τελικά αποκτήθηκαν δεν δοκιμάστηκαν.

4 σχόλια:

br fun_atic είπε...

Όπως μου είπε ο διοργανωτής, η σφυρίδα είναι μόλις 7,5 κιλά!!!

Griniaris είπε...

Στο ρόστερ δεν συμπεριλαμβάνεται ο Σκούρτης ή δεν βλέπω καλά;

br fun_atic είπε...

δεν έχει συμπεριληφθεί. Συμπεριλαμβάνεται όμως ο Κούρντι, που έχω την εντύπωση ότι καταλαμβάνει κι εκείνος θέση ξένου. Σύμφωνα με την ΠΑΕ, πρόκειται για το ρόστερ, όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι σήμερα.

br fun_atic είπε...

άρα, αν δεν συμπεριληφθεί ο Σκούρτι, πως θα βγαίνει το 4-4-2; Περίεργη κίνηση.Με δεδομένο ότι η θέση του αριστερού μπακ καλύπτεται από δύο παίκτες και από την άλλη "χάσαμε" έναν επιθετικό, μήπως υπάρχει περίπτωση μεταγραφικής ενίσχυσης στη συγκεκριμένη γραμμή; Είναι δεδομένο ότι πλέον δεν έχουμε ούτε υποψία σέντερ φορ.